Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 -74- 75 76 77
Zoeken:
Crying Ladies (2003) Crying Ladies (2003)
Het verhaal over de professionele huilers van het Chinatown van Manilla. Dit zijn de schreeuwende dames, drie vrouwen die in een deeltijdbaan professionele huilers zijn bij een traditionele Chinese begrafenis voor George Washington Chua.
Crypt of Dark Secrets (1976) Crypt of Dark Secrets (1976)
De militair Ted Watkins keert terug van zijn laatste legerdienst in Vietnam en besluit zich uit de samenleving terug te trekken om in een afgelegen huis aan de rand van de moerassen van Louisiana te gaan wonen. Drie bandieten denken dat Watkins in een hut waardevolle spullen verborgen houdt en vermoorden hem in koelen bloede. Maar voordat ze kunnen ontkomen voert Damballa, de heks die in de omgeving woont, een voodoo-ritueel uit, waardoor het slachtoffer terug tot leven komt om zich te wreken op zijn moordenaars.
Cryptz (2002) Cryptz (2002)
Drie wannabe rappers komen in een wereld vol sexy vampiers terecht, wanneer ze in een ondergrondse stripclub gelokt worden. Daar blijkt dat de leider van de rappers een tattoo heeft dat hem kracht geeft over de ondoden.
Crystal Ball, The (1943) Crystal Ball, The (1943)
Toni Gerard komt in New York aan met slechts 38 dollarcent bij zich. Tonis vriendin is de waarzegster Madame Zenobia en ze is bevriend met haar buurman, eigenaar van een schiettent. Toni is verliefd op de advocaat Brad Cavanaugh, n van de klanten van Madame Zenobia, maar Brad is verloofd met Jo Ainsley. Wanneer Madame Zenobia gewond raakt, neemt Toni haar plaats in en probeert zo invloed op Brad te krijgen, opdat hij zijn relatie met Jo verbreekt.
Crystal River (2008) Crystal River (2008)
Davie Nance is getrouwd met Paul en het koppel woont in een klein dorp. Davie is voor de vierde keer zwanger maar heeft al drie keer een miskraam gehad. Ze houdt zich bezig met vrijwilligerswerk en wanneer ze haar baby weer verliest wil het hele dorp haar opvangen.
Crystalstone (1988) Crystalstone (1988)
1908. Na de dood van hun moeder ontvluchten Pablo en zijn zusje Maria het huis en horen ze van een oude man op de trein van het kristal dat in de 16e eeuw verloren is gegaan. Met een dronken kapitein en wat aanwijzingen gaan ze op zoek.
Cry_Wolf (2005) Cry_Wolf (2005)
Een groep studenten is van plan een wrede gebeurtenis met een seriemoordenaar na te spelen. Wat begon als een macabere grap wordt een ware nachtmerrie als er zich tussen de studenten een echte moordenaar blijkt te bevinden.
Csak Semmi Pnik... (1982) Csak Semmi Pnik... (1982)
Inspecteur van politie Kardos (Kern) hoort van een Duitse vrouw hoe haar vader ooit de koninklijke Hongaarse juwelen uit het land trachtte te smokkelen, maar daarbij met een vliegtuigje in een meer stortte. Zij weet de vindplaats, en de gebruikelijke jacht op de schat begint.
Csaldi Tűzfszek (1979) Csaldi Tűzfszek (1979)
Een jong echtpaar met kind woont in bij de ouders van de jongen in een eenkamerwoning. De benepen leefruimte geeft aanleiding tot allerlei spanningen en frustraties. De vader heeft een hekel aan zijn schoondochter en wanneer de zoon na jaren afwezigheid terugkeert van militaire dienst bereiken de spanningen hun hoogtepunt. De familiale sfeer is grondig verpest, het huwelijk staat op springen en tenslotte gaat de vrouw met haar dochtertje weg en kraakt ze een afbraakwoning.
Csend s Kilts (1967) Csend s Kilts (1967)
Als in 1919 na een korte regeringsperiode van communisten in Hongarije, de extreem-nationalistische admiraal Horthy in Hongarije aan de macht komt, zijn strijders van het Hongaarse Rode Leger hun leven niet meer zeker. Istvn is zo'n soldaat, en hij zoekt bescherming bij een boerderij op het platteland. Het geheim van de twee vrouwen die daar wonen drijft Istvn tot een innerlijke tweestrijd.
Csillagosok, Katonk (1967) Csillagosok, Katonk (1967)
Deze film van de Hongaarse auteur Miklos Jancso speelt zich af in centraal Rusland ten tijde van de Burgeroorlog in 1918. In Csillagosok, Katonk zijn we getuige van de bruutheid en nutteloosheid van oorlog, in dit geval die tussen de Rode en de Witte Legers die tussen de heuvels bij de Volga hun strijd beslechten. Het verhaal wordt vanuit het oogpunt van Hongaarse troepen die voor het Rode Leger vechten bekeken en beziet de horror die deze voor de Bolsheviken vechtende soldaten ondergaan, alsmede de surrealiteit, de chaos en de ogenschijnlijke willekeurige natuur van oorlog.
Cthulhu (2007) Cthulhu (2007)
Een geschiedenisleraar uit Seattle keert terug naar zijn ouderlijk huis in Oregon vanwege de dood van zijn moeder. Daar ontmoet hij zijn familie die geen contact met hem wilde hebben vanwege zijn homoseksualiteit. Hij verkent het oude stadje en leert dat zijn vader betrokken is in een sekte waarin de godheid Chtulhu wordt vereerd.
Cuando Vuelvas a mi Lado (1999) Cuando Vuelvas a mi Lado (1999)
Gloria, Ana en Lidia zijn drie van elkaar vervreemd geraakte zussen, die elkaar weer ontmoeten op de begrafenis van hun moeder. Daar horen ze de zeer specifieke laatste wens van hun moeder aan. Deze verlangt dat haar as over drie urnen wordt verdeeld en bezorgd wordt aan drie oude bekenden waaronder haar beste vriendin en de verdwenen vader van de zussen. De zusters moeten Madrid verlaten en op reis gaan naar hun oude geboortegrond Galici. Al snel blijkt dat zij niet de beste reisgenoten van elkaar zijn..
Cuatro Mujeres Descalzas (2005) Cuatro Mujeres Descalzas (2005)
Buenos Aires. De flat van Veronica is leeg, al haar meubels heeft ze moeten verkopen. 's Nachts, als ze niet kan slapen, krijgt ze telefoontjes van iemand die niets zegt. Haar enige vriendin is de wispelturige Barbara, die leeft in het huis dat ze erfde van haar ouders. Veronica besluit een aantal van haar kamers te verhuren, om wat geld in het laatje te krijgen. Martha, een engelachtige vrouw uit de provincie, zoekt haar geluk in de grote stad en trekt bij Veronica in. De 46-jarige Sandra gaat scheiden en voelt zich als een tiener die niet weet wat ze moet doen. Ook zij huurt een kamer bij Veronica. De vier vrouwen brengen een aantal dagen samen door. Op zoek naar de wil om te leven, elkaar geheimen toevertrouwend en steun bij elkaar zoekend, proberen ze de 'angst voor het leven' weg te nemen.
Cuatro Mujeres y un Lo (1985) Cuatro Mujeres y un Lo (1985)
Federico (Fernando Esteso) ontvangt een brief met daarin enkele pikante fotos van een jongedame. Zijn vrouw heeft de brief ook gezien en kondigt meteen aan hem te zullen verlaten. Federico roept daarom de hulp in van een bevriende miljonair (Antonio Ozores) en zijn liefje Lola (Fedra Lorente), om zijn vrouw in ieder geval nog voor 24 uur tegen te houden, zodat hij tijd heeft om alles recht te zetten. Maar de chaos wordt daardoor alleen nog maar groter.
Cuatro Salvajes, Los (1967) Cuatro Salvajes, Los (1967)
Ringo (Anthony Steffen) redt het leven van Fidel. Fidel vertelt Ringo dat terwijl hij in een Mexicaanse gevangenis zat, hij en een Amerikaanse vriend een kaart kregen dat naar een grote hoeveelheid goud zou leiden. Fidel en zijn vriend besloten om ieder de helft van de kaart op elkaars rug te tatoeren om daarna de kaart te vernietigen. Zo zouden ze na hun ontslag uit de gevangenis bij elkaar komen en de schat zoeken. Ringo, Fidel en Trikie (Frank Wolff), die zich bij de groep heeft opgedrongen, gaan op zoek naar de andere helft van de kaart.
Cuba (1979) Cuba (1979)
Eind jaren '50 wordt een Britse huurling naar Cuba gestuurd om een leger te trainen. Hij traint de mannen, zodat ze later tegen Castro's leger kunnen gaan vechten. In Cuba krijgt hij weer een relatie met een vroegere liefde, die alweer getrouwd is. Ondertussen wint Castro's leger steeds meer terrein.
Cuba Crossing (1980) Cuba Crossing (1980)
Een groep huurmoordenaars vertrekt naar Cuba om Fidel Castro te vermoorden en zijn regime omver te werpen. Onder hen bevinden zich ook CIA-agenten Tony (Whitman), Hud (Vaughn) en Rossellini (Gazzo), die wraak willen voor het bloedbad bij de Bay of Pigs. Op weg naar Cuba krijgt de groep echter problemen.
Cuba Feliz (2000) Cuba Feliz (2000)
Cuba Feliz vertelt het verhaal van een oude Cubaanse straatzanger 'Gallo' die een droom heeft gehad. Gallo besluit zijn droom achterna te reizen en doorkruist zijn vaderland Cuba. In zijn zwervende bestaan komt hij overal muziek tegen; op straat, in treinen, in achterbuurten en op drukke dorpspleinen. Hij beweegt zich tussen de sterren van de salsa, de jonge rappers van de arme wijken, orkesten met vurige oude mensen, bolerozangeressen, improviserende jazzlui en feestvierende dorpsbewoners. Het Cubaanse leven blijkt niet altijd zo vrolijk als de Cubaanse muziek.
Cuba Libre (1996) Cuba Libre (1996)
Tom heeft zijn vrouw Tina in de steek gelaten en is er bovendien met haar spaargeld vandoor gegaan om een nieuw leven te beginnen in Cuba. Hij is daar echter nooit terecht gekomen en wil het nu weer goedmaken met Tina, maar zij is alleen maar uit op wraak.
Cuban Rebel Girls (1959) Cuban Rebel Girls (1959)
Een Amerikaanse oorlogscorrespondent in Havana helpt Fidel Castro met een staatgreep op de Cubaanse dictator Fulgencio Batista. Hij sluit zich aan bij een groep volgelingen van Castro en onderneemt samen met hen een aantal guerilla-operaties.
Cubbyhouse (2001) Cubbyhouse (2001)
Lynn Graham heeft net een echtscheiding achter de rug. Ze verhuist samen met haar 3 zonen naar Australi waar ze de mogelijkheid krijgt een oud huis te kopen in dezelfde straat als haar zuster. De erg lage prijs van het huis laat al vermoeden dat n en ander niet pluis is. Binnen de kortste keren beginnen haar twee jongste zonen zich vreemd te gedragen. Alles wijst erop dat ze bezeten zijn vann een duistere kracht, die afkomstig is uit het tuinhuis.
Cube (1997) Cube (1997)
Zes mensen ontwaken in een doolhof van in elkaar overgaande kubusvormige kamers met dodelijke boobytraps. Het groepje bestaat uit een politieagent, een professionele dief, een student wiskunde, een psycholoog, een architect en een autistische volwassene. Niemand van hen weet waarom ze gevangen genomen zijn, maar al snel blijkt dat ze allemaal een bijdrage kunnen leveren aan de ontsnapping.
Cube 2: Hypercube (2002) Cube 2: Hypercube (2002)
Acht vreemden worden wakker in een vreemde, kubusvormige ruimte, zonder dat ze weten hoe ze er gekomen zijn. Ze komen er al snel achter dat ze in een vreemde vier-dimensionale ruimte zitten waar onze natuurkunde-wetten niet van toepassing zijn. Ze moeten de geheimen van de 'hypercube' zien te ontrafelen om te kunnen overleven. De film combineert het concept van vier-dimensionale kubussen met het verhaal van het eerste deel.
Cube Zero (2004) Cube Zero (2004)
Ook nu zitten er weer mensen vast in de Cube, een kubus bestaande uit vierkante ruimtes met aan elke kant een deur die naar een volgende vierkante ruimte leidt. Sommige kamers zijn echter voorzien van dodelijk boobytraps en het is aan hen om deze te ontwijken. Eric Wynn een observator meent n van de gevangen te herkennen.
Cucaracha, La (1959) Cucaracha, La (1959)
Het verhaal speelt zich af tijdens de Mexicaanse revolutie. Twee vrouwen, La Cucuracha en Isabel vechten voor de affectie van kolonel Zita, die strijdt met Pancho Villa. De eerste is een rustige weduwe met n kind, de tweede een mannenverslindster die zich uiteindelijk tegen hem keert als zij afgewezen wordt.
Cucaracha, La (1998) Cucaracha, La (1998)
Walter Pool, een zakenman uit New Jersey, besluit te verhuizen naar Mexico om er zijn eerste roman te schrijven. Hij wordt er bestolen en heeft geen andere keuze dan als zwerver verder te leven. In een bar leert hij Luis kennen, die hem zowat dwingt een moord te plegen.
Cudowne Dziecko (1987) Cudowne Dziecko (1987)
Omdat Peter (Rusty Jedwab) niet genteresseerd is in atletiek, wordt hij door zijn klasgenoten buitengesloten. Hij ontdekt zijn roeping wanneer zijn ouders hem meenemen naar een magische show. Peter wordt door de goochelaar uitgekozen om hem te assisteren bij een truc. Peter besluit zelf goocheltrucs te leren en ontdekt bij zichzelf telekinetische gaven.
Cuento de Hadas para Dormir Cocodrilos (2002) Cuento de Hadas para Dormir Cocodrilos (2002)
Arcangel heeft slaapproblemen, en juist nadat zijn vrouw hem verlaten heeft, krijgt hij bericht van zijn broer dat zijn vader zeer ziek is. Arcangel en zijn zoon reizen daarom af naar hun geboortedorp. Maar in het huis van zijn vader is niemand te bespeuren, buiten een mysterieuze oude vrouw genaamd Isabel. Zijn vader en broer blijken al vele jaren dood te zijn.
Cuestin de Suerte (1996) Cuestin de Suerte (1996)
Een knappe jongeman (Eduardo Noriega) die in een plaatsje aan de Baskische kust woont, staat op het punt zijn geliefde te trouwen. Een reeks gebeurtenissen zorgt voor obstakels. Hij huurt een kamer van een sexy Franse weduwe met een duister verleden, en ontdekt een gecrashed voertuig naast zijn juist gehuurde kamer. Welke impact zullen deze gebeurtenissen hebben op zijn kalme, routineuze leventje, en op de overige dorpelingen ?
Cugina, La (1974) Cugina, La (1974)
Een neef en nicht beleven samen een geweldige tijd op Silici. Hij verwaarloost zijn studie en amuseert zich kostelijk. Hun relatie verkilt echter wanneer zij gaat trouwen met een rijke baron, vanwege zijn geld en zijn titel. Hij voelt zich verraden door zijn nicht en zweert wraak.
Cui Hua Kuang Mo (1994) Cui Hua Kuang Mo (1994)
Wanneer haar zus wordt verkracht en vermoord door een seriemoordenaar besluit Kristi Jones wraak te nemen. De seriemoordenaar blijkt echter een uitstekende martial arts vechter te zijn met een befaamde techniek genaamd: "The Chinese Dragon Claw". Kristi moet nu haar eigen vechtkunsten laten zien, om hem te stoppen!
Cuisine Amricaine (1998) Cuisine Amricaine (1998)
Loren Collins werkt als chef-kok voor een Amerikaanse admiraal, maar wordt ontslagen na een woordenwisseling. Collins vertrekt daarop naar Dijon, waar hij werk krijgt in het restaurant van de beroemde Louis Boyer, die bekend staat om zijn humeurigheid. Loren raakt verliefd op Gabrielle, de dochter van Boyer, maar die ziet hem niet staan. Boyer daarentegen merkt echter al snel de kookkwaliteiten van Collins op en er onstaat een vriendschap. Op een dag knapt er iets bij Boyer, terwijl het restaurant vol zit met klanten. Loren en Gabrielle moeten het restaurant redden.
Cuisine au Beurre, La (1963) Cuisine au Beurre, La (1963)
Wanneer Fernand Jouvin, krijgsgevangene tijdens WO II, jaren na de oorlog terugkeert naar zijn vrouw Christiane en zijn restaurant in de Provence, is niets er meer als voorheen. Christiane, die dacht dat hij dood was, is hertrouwd met Andr Colombey, een chefkok die het restaurant een Normandische toets heeft gegeven.
Cujo (1983) Cujo (1983)
Donna Trenton is een gefrusteerde huisvrouw wiens leven overhoop ligt sinds haar echtgenoot er achter is gekomen dat ze een relatie heeft met een andere man. Brett Camber is een jonge jongen wiens enige vriend de Sint Bernard Cujo is, die echter door hondsdolle vleermuizen wordt gebeten. Terwijl Vic, de echtgenoot van Donna, weg is voor zaken neemt Donna haar zoontje mee naar de auto-garage van de vader van Brett. Ze krijgen autopech en komen dan tegenover Cujo te staan, die erg, erg ziek is... naar een boek van Stephen King.
Cul-de-Sac (1966) Cul-de-Sac (1966)
De wat oudere en ietwat perverse George is getrouwd met de jonge, sexy Teresa. Hun rustige leventje wordt wreed verstoord door twee gewonde gangsters die hun huis binnenvallen en hen vervolgens gijzelen. Teresa dwingt haar man om eens actie te ondernemen, maar de gangsters blijken nogal vreemde, excentrieke vogels waar geen peil op te trekken is.
Culloden (1964) Culloden (1964)
Een gefingeerde documentaire over de 'Slag bij Culloden' in 1746 tussen het Huis Eduard en het Huis Stuart om de Engelse troon, als ware er echte tv-camera's bij waren.
Culpepper Cattle Company, The (1972) Culpepper Cattle Company, The (1972)
Een zestienjarige jongen haalt een veedrijver over hem te mogen vergezellen tijdens een lange tocht. Aldus wordt ie een echte 'cowboy' en een echte man.
Cult (2007) Cult (2007)
Vier studenten onderzoeken een lokale sekte. Tijdens hun onderzoek ontdekken ze een bovennatuurlijke kracht. Hun leven en ziel staan op het spel...
Cult of the Cobra (1955) Cult of the Cobra (1955)
Vijf oorlogsvrienden bespioneren een sekte van cobra-aanbidders in Azi. De priester vervloekt hen en ze worden n voor n slachtoffers van een bizarre dood...
Cult of the Suicide Bomber, The (2005) Cult of the Suicide Bomber, The (2005)
Robert Baer keert terug naar het Midden-Oosten, het gebied waar hij vroeger jaren lang heeft gewerkt. Hij probeert erachter te komen wat huidige plegers van zelfmoordaanslagen drijft en waar deze nieuwe vorm van oorlogvoeren zijn oorsprong heeft. Baer onderzoekt de eerste bekende pleger van een dergelijke aanslag, de 13-jarige Hossein Fahmideh, die een martelaar werd tijdens de oorlog tussen Iran en Irak. Baer brengt daarvoor o.a. een bezoek aan het gedecoreerde heldengraf van de jongen, gelegen vlak buiten Teheran.
Cum Mi-am Petrecut Sfrşitul Lumii (2006) Cum Mi-am Petrecut Sfrşitul Lumii (2006)
Boekarest, 1989 voor de val van Ceauşescu. Nadat een vriend van Eva per ongeluk een borstbeeld van Ceauşescu heeft gebroken en zij daar min of meer gedwongen de schuld voor op zich neemt, wordt ze naar een hervormingsinstituut gestuurd. Daar maakt ze kennis met Andrei, zoon van een protestant, die haar voor de keuze stelt samen met hem te vluchten of te kiezen voor haar familie.
Cumhuriyet (1998) Cumhuriyet (1998)
Na de Onafhankelijkheidsoorlog, probeert het Turkse volk de Republiek op te bouwen. De onbetwiste leider hierbij is Mustafa Kemal Atatrk (Rutkay Aziz). Samen met o.a. zijn strijdmakker Ismet Pasa (Savas Dinel), bereidt hij het land voor op de Revolutie en op zijn hervormingen naar westers voorbeeld.
Cuore (1985) Cuore (1985)
WO I. Vier mannen ontmoeten elkaar in het leger. Ze halen herinneringen op over hun jeugd, die zich in de 19e eeuw afspeelde. Hoewel ze uit verschillende milieus komen hebben ze alle vier hun jeugd onder moeilijke omstandigheden doorgebracht. Maar allen zijn er goed uitgekomen en hebben hun plek in de maatschappij gevonden.
Cuore Altrove, Il (2003) Cuore Altrove, Il (2003)
De verlegen Nello Balocchi wordt door zijn vader, een Romeins zakenman en kleermaker van het Vaticaan, naar Bologna gestuurd als leraar Latijn en Grieks. Zijn vader hoopt dat Nello, die intussen 35 is, in die moderne stad een vrouw zal vinden om voor nakomelingen te zorgen. Nello logeert in het familiepension van Arabella en ontpopt zich tot een gedreven leraar, maar slaagt er niet in - ondanks de goede raad van zijn kamergenoot, een Napolitaanse kapper en vrouwenversierder - om contact te leggen met een meisje. Op een dag - is het toeval of voorzienigheid? - ontmoet hij de beeldschone Angela. Ze is jong, brutaal en open van geest. En blind, waardoor Nello wat meer zelfvertrouwen krijgt. Maar Angela is een echte verleidster en heeft andere plannen met hem: ze wil via hem haar vroeger liefje, dat haar in de steek liet om met iemand anders te trouwen, terugwinnen.
Cuore di Mamma (1969) Cuore di Mamma (1969)
Lorenza Garroni, moeder van drie jonge kinderen, doet vaak mee met demonstraties en studentenacties. Uiteindelijk wordt het haar allemaal teveel en neemt Lorenza het lot in eigen handen. Zij plant een bom in de fabriek van haar gewezen echtgenoot, van wie zij helemaal vervreemd is.
Cuore Sacro (2005) Cuore Sacro (2005)
Irene Ravelli is een jonge vrouw die na de dood van haar vader het ouderlijk huis erft. Daar aangekomen probeert ze tot rust te komen, maar dat loopt anders als ze een geheime kamer vindt waar haar moeder in geleefd heeft en waar alles er nog zo uit ziet als vroeger...
Cuori Infranti, I (1963) Cuori Infranti, I (1963)
De film bestaat uit twee verhalen. In het eerste deel "La Manina Di Fatma" wil Carlo De Tommasol Lisa, de dochter van kapitein Von Tellen huwen, maar Fatma, zijn ex-minnares, doet al het mogelijke om het huwelijk te verhinderen. Ze maakt eerst de bruid bang, zorgt nadien dat haar vroegere vriend van diefstal wordt beschuldigd en in de gevangenis wordt opgesloten. Nadien belooft ze hem te bevrijden... Het tweede deel " E Vissero Felici" vertelt het verhaal over een echtpaar met een kind. Ze zijn gelukkig. De man doet het huishoudelijk werk en de vrouw doet de boodschappen. Na een reis naar de kust is de schouder van de vrouw door de zon verbrand en ze moet binnen blijven. De echtgenoot besluit eens alleen op stap te gaan..
Cuori Solitari (1970) Cuori Solitari (1970)
Ugo, die met Giovanna gehuwd is, heeft een affaire met de vrouw van Diego. Ugo, die altijd geinteresseerd is in erotische spellletjes, probeert de weerstand van zijn vrouw te overwinnen en stelt haar voor aan partnerruil te doen. De poging om drie verschillende koppels bij hem thuis uit te nodigen loopt af op een sisser. Maar wanneer Giovanna en Ugo worden uitgenodigt bij Diego, heeft ze wel oog voor Diego's aandacht. Ugo wordt nu echter gek van jaloezie. Hij kan helemaal niet meer genieten van het spel en beweert dat er "niets is gebeurd"....
Cup of My Blood (2005) Cup of My Blood (2005)
Door een schijnbaar toevallig ongeluk komt porno-fotograaf Jack Fender in het bezit van de meest heilige Christelijke relikwie. Hij moet nu al zijn zonden onder ogen zien om zijn ziel te redden.
Cupid & Cate (2000) Cupid & Cate (2000)
Cate is eigenaresse van een kleine boetiek. Haar vriend is een echte snob, wiens moeder neerkijkt op Cate's werk. Via haar zus ontmoet Cate de geestige en knappe Harry. Ze worden verliefd, maar kort daarop hoort Cate dat Harry kanker heeft.
Cupid (1997) Cupid (1997)
De ware aard van de charmante Eric komt naar boven als hij een jonge vrouw vermoordt na een date. Hij vind een nieuwe vriendin en zijn obsessie om haar te vermoorden wordt steeds groter.
Cupid's Prey (2002) Cupid's Prey (2002)
Rebecca heeft het voor elkaar; een mooie rijke vent, veel geluk en liefde. Als ze wordt voorgesteld aan haar schoonouders lijkt alles te mooi om waar te zijn. Tijdens hun eerste gezamenlijke weekend begint haar aantrekkelijke schoonvader echter ongewenste avances te maken, blijkt haar schoonmoeder een ongecontroleerde alcoholiste te zijn en... de laatste partner van haar vriend blijkt op onverklaarbare wijze gruwelijk vermoord te zijn, zonder dat de brute moordenaar ooit gevonden is. Haar geluk verandert in twijfel, wanhoop en angst. Het weekend kan beginnen.
Cura ya Tiene Hijo, El (1984) Cura ya Tiene Hijo, El (1984)
Don Justo is de predikant in een rustig stadje. Met die rust is het gedaan als hij ervan beschuldigd wordt een dochter te hebben. Een vrouw legt een bekentenis af: zij vertelt dat zij vroeger een baby heeft ontvoerd en dat zij daar nu berouw van heeft. Het hele stadje is er al snel van overtuigd dat die baby het dochtertje van de dominee moet zijn.
Curacao (1993) Curacao (1993)
Ex-CIA agent Stephen Guerin geniet van zijn gedwongen pensioen op Curacao. Zijn enige vriend en bareigenaar Cornelius Wettering, die vroeger kapitein was van een schip, wordt na het verschijnen van zijn foto in een plaatselijke krant, achtervolgd door zijn verleden. Al gauw komen verschillende geheimen uit het verleden aan het licht.
Curdled (1996) Curdled (1996)
Gabriella, een Colombiaanse immigrant, is geobsedeerd door geweldadige misdaden, vooral de recente moorden van de 'Blue Blood Killer'. Ze gaat werken bij een moord-schoonmaakservice, dat het onder andere het bloed opruimt enzovoorts. Tijdens het schoonmaken na een moord van de Blue Blood Killer, vindt ze bewijs dat politie over het hoofd heeft gezien.
Cur de Saint-Amour, Le (1952) Cur de Saint-Amour, Le (1952)
Nicole, de nicht van de Markiezin de Sainte-Ange, loopt weg van het stadhuis met Jacques, juist voordat ze moet trouwen met een man die ze niet graag ziet. Het tweetal arriveert in Saint-Amour, waar de Markiezin zich bij hen voegt. Ze roept de hulp in van de dorpspastoor om hen de les te lezen. Nicole probeert haar tante om te praten en vertelt haar dat ze in verwachting is.
Cure for Boredom, The (2000) Cure for Boredom, The (2000)
Huurmoordenaars Eddie en Max brengen de zoon van een maffiabaas om zeep. Voordat ze het lichaam dumpen nemen ze eerst even pauze. De oversekste Max doet zich voor als sekstherapeut en pikt een jongedame op die hij gebruikt en heel snel daarna dumpt. Woedend gaat ze hem achterna met een pistool.
Cure, The (1995) Cure, The (1995)
Het schoffie van de buurt, Erik, besluit vrienden te worden met Dexter, een jongen die door iedereen wordt gemeden. Dexter heeft aids gekregen door een bloedtransfusie. Erik haalt hem echter uit zijn eenzame dal. Dexters moeder is dolblij met de vriendschap, in tegenstelling tot Erik's ouders, die bang zijn dat hij besmet zal worden. Als de toestand van Dexter verslechtert, is Erik vastbesloten zijn vriend niet in de steek te laten.
Cure, La (1966) Cure, La (1966)
Alexandre (Piccoli) en Renee (Fonda) zijn het rijke maar ongelukkige echtpaar Saccard. Dat wil zeggen: Renee vergrijpt zich aan haar stiefzoon terwijl Alexandre er alles aan doet om zoonlief van zijn echtgenote vandaan te houden - met een zenuwinstorting tot gevolg. Naar de roman van Emile Zola.
Curfew (1989) Curfew (1989)
De broers Ray Don en Bobby Joe Perkins vergeten niet makkelijk! Jaren geleden zijn ze door toedoen van een rechter, een psychiater en een openbaar aanklager opgesloten, voor de brutale moord op een vrouw. Nu zijn ze op vrije voeten en vast van plan om zich te wreken. De dochter van de aanklager, Stephanie, neemt op een avond afscheid van haar vriend, omdat ze altijd op dezelfde tijd thuis moet zijn. Deze avond had ze beter niet op tijd kunnen komen... Ze vindt de huishoudster vermoord en de moordenaars hebben haar ouders in hun greep. Als ze vlucht naar het huis van de rechter, ziet ze dat de moordenaars hier ook al geweest zijn.
Curiosity & the Cat (1999) Curiosity & the Cat (1999)
Henri, een teruggetrokken kunstenaar, ontwikkelt een obsessie voor zijn buurman en diens aantrekkelijke vriendin. Hij raakt meer en meer geobsedeerd door hun mysterieuze gedrag. Waarmee verdienen ze de kost? Wat zijn die bizarre voorwerpen die ze in hun appartement binnenslepen? Wie zijn die vreemde bezoekers die eruit zien als Russische gangsters, maar spreken als Finse vissers? Henri zoekt wanhopig naar een antwoord op al deze vragen. Gedreven door zijn onverzadigbare nieuwsgierigheid, begint hij gaten in de muren te boren. En dan barst het geweld los...
Curiosity Kills (1990) Curiosity Kills (1990)
Een armlastige fotograaf ontdekt de angstaanjagende waarheid over zijn buurman en stort zich samen met een kunstenares in een avontuur vol moord, geweld en psychopatische toneelspelers.
Curiosity of Chance, The (2006) Curiosity of Chance, The (2006)
De excentrieke homoseksuele tiener Chance Marquis start zijn nieuwe schooljaar in het middelbaar onderwijs van een Europese school. Hij wordt op de sleeptouw genomen door twee vrienden, en beland zo in een nachtclub waar dragqueens en travestieten de show stelen.
Curious Case of Benjamin Button, The (2008) Curious Case of Benjamin Button, The (2008)
Het wonderlijke verhaal van Benjamin Button (Brad Pitt). Als Button de leeftijd van 50 jaar bereikt, wordt hij verliefd op een vrouw van 30. Er is echter iets speciaals aan de hand, Button wordt ieder jaar jonger in plaats van ouder. Dat betekent dat ze even oud zullen zijn als ze de leeftijd van 40 jaar bereikt hebben, maar hoe moet het daarna?
Curious George (2006) Curious George (2006)
George, de nieuwsgierige kleine chimpansee verhuist van de jungle naar de grote stad met "de Man met de Gele Hoed", waar zijn vrolijke en vredelievende aard hem bij nieuwe vrienden geliefd maakt. Deze nieuwe vrienden ontmoet hij onderweg waarmee hij in een reeks van avonturen belandt.
Curly Sue (1991) Curly Sue (1991)
Bill Dancer en zijn jonge metgezel Curly Sue zijn de klassieke daklozen met een hart van inhoud. Als ze de rijke en mooie Grey Ellison laten geloven dat ze Bill hebben aangereden, in de hoop een maaltijd te krijgen, staat ze er op dat de twee blijven overnachten. Bill raakt er van overtuigd dat dit de plek is waar Curly Sue hoort te zijn en hij laat haar in de zorg van Grey. Curly Sue denkt hier echter anders over.
Curly Top (1935) Curly Top (1935)
Rijke Edward Morgan wordt verblijdt met een weesmeisje met krulletjes en de mooie oudere zus van het meisje, Mary. Hij besteedt steeds meer tijd aan de twee en wordt verliefd op Mary, die heel wat jonger is dan Edward Morgan...
Curral de Mulheres (1982) Curral de Mulheres (1982)
In het Amazonegebied worden jonge vrouwen door Braziliaanse satanisten ontvoerd om te kunnen worden verkocht aan de hoogste bieder. Om hun vrijheid te herwinnen moeten de meisjes alle zeilen bij zetten.
Currante, El (1983) Currante, El (1983)
Manuel is een manusje van alles, hij is metselaar, loodgieter, elektricien, maar bovenal... werkeloos! Hij komt echter in de problemen wanneer hij een mooi meisje probeert te versieren en daarbij aan haar vertelt dat hij een belangrijk zakenman is, met veel geld.
Curse II: The Bite (1988) Curse II: The Bite (1988)
Nadat een jonge man gebeten wordt door een radioactieve slang, verandert zijn hand in een dodelijke slangenkop die iedereen aanvalt waarmee hij in contact komt. Nu moet hij voorkomen dat hij anderen hiermee in gevaar brengt...
Curse of Alcatraz (2007) Curse of Alcatraz (2007)
Een forensisch expert, een professor en zijn studenten zijn uitgenodigd in de voormalige Alcatraz gevangenis om een gemummificeerd lichaam aan een onderzoek te onderwerpen. Tijdens hun onderzoek raken zij echter besmet met een virus. Nadere inspectie van hun ziekte leert dat het virus bloed nodig heeft als voedingsbodem. Het dode lichaam was van een indiaanse krijger die gek was geworden van zijn drang naar bloed.
Curse of Bigfoot (1976) Curse of Bigfoot (1976)
Een hogeschoolleraar en zijn studenten hebben een discussie over het gedrocht Sasquatch, dat ook bekend staat als Bigfoot. Een andere leraar komt de klas binnen terwijl het gesprek aan de gang is en vertelt de ongelovige studenten dat hij dit wezen ooit gezien heeft en dat het in het verleden verantwoordelijk was voor de dood van verschillende mensen. Bovendien werden meerdere personen die Bigfoot hadden gezien krankzinnig. Tien jaar geleden ging hij zelf met zijn klas op archeologisch onderzoek en opende ze het graf waar ze een mummie vonden. Deze mummie kwam tot leven en terroriseerde de plaatselijke bevolking. Verschillende bewoners stierven maar ze slaagden erin het monster met benzine te overgieten en in brand te steken.
Curse of El Charro, The (2005) Curse of El Charro, The (2005)
Vier studentes worden geterroriseerd door de geest van El Charro, een achttiende-eeuwse landmeester die als een slachter bekend staat. El Charro richt een ware slachtpartij aan en moet snel tegengehouden worden.
Curse of Frankenstein, The (1957) Curse of Frankenstein, The (1957)
Baron von Frankenstein verzamelt onderdelen van lijken op het kerkhof in zijn experiment een levend wezen te creren uit dood weefsel. Als blijkt dat hij een monster heeft geschapen komt het dorp in opstand.
Curse of Inferno, The (1997) Curse of Inferno, The (1997)
Chuck en Harold besluiten een bank te overvallen in het dorpje Inferno. Met het geld dat ze kunnen opstrijken hebben ze grootste plannen om een vliegtuig te herstellen en een eigen vliegmaatschappij te beginnen. Ze zijn echter bijzonder onervaren op het gebied van gewapende overvallen. Net op het moment dat ze de kluis beroofd hebben, vallen twee andere overvallers de bank binnen die hen dwingen hun buit af te staan. Chuck en Harold slagen er echter met veel mazzel in om te ontsnappen. De buit is echter nog altijd verborgen in de toilet van het bankgebouw en meteen beramen ze een nieuw plan om alsnog beslag te kunnen leggen op het geld. Maar ondertussen is Chuck een relatie begonnen met politieagente Layla en heeft hij ontdekt dat het geld dat spoorloos is zwart geld is van de sheriff.
Curse of King Tut's Tomb, The (1980) Curse of King Tut's Tomb, The (1980)
Na de opening van een graftombe van een Farao in Egypte, sterven een aantal mensen n voor n een mysterieuze dood. Zij hebben allen een expeditie naar de tombe ondernomen.
Curse of King Tut's Tomb, The (2006) Curse of King Tut's Tomb, The (2006)
De zoektocht naar de waarheid achter het beruchte verhaal over de tombe van Toetanchamon, verandert in een strijd tussen leven en dood. Twee archeologen proberen de waarheid boven tafel te krijgen. En van hen is Danny Freemont, hij probeert de krachten van de tombe voor de mensheid te gebruiken. Zijn collega Morgan is echter van plan om de krachten geheel voor zichzelf te houden, om er vervolgens de wereld mee te domineren.
Curse of La Llorona (2007) Curse of La Llorona (2007)
Een verontruste familie moet samen komen om hun jonge nicht te bevrijden van de sinistere krachten van de Llorona, een kwade geest die in een afgelegen, verlaten huis woont. Volgens de legende is dit de geest van een vrouw die in een ver verleden haar kinderen heeft vermoord, nadien uit het graf is opgestaan en nu iedereen die haar pad kruist ombrengt.
Curse of Lizzie Borden, The (2006) Curse of Lizzie Borden, The (2006)
Cassy is een studente, die een baantje vindt in het plaatselijke museum, waarbij ze zich voordoet als Lizzie Borden. Wanneer zij de dingen gaat dragen die de echte Lizzie Borden droeg, krijgt ze de vloek van Lizzie. Maar dan vermoordt iemand de eigenaar van het museum en doodt daarna Cassy's vrienden, n voor n.
Curse of the Alpha Stone (1972) Curse of the Alpha Stone (1972)
Een professor op een universiteit gebruikt hypnose, drankjes en de rook van een gloeiende steen om vrouwen te krijgen om sex mee te hebben.
Curse of the Bambino, The (2003) Curse of the Bambino, The (2003)
Het honkbalteam Boston Red Sox heeft in 86 jaar niet n keer de World Series gewonnen, terwijl ze een aantal keer er extreem dichtbij waren. Sommigen geloven dat er een vloek op hen rust sinds de club in 1920 Babe Ruth ('Bambino') heeft verkocht. Ben Affleck presenteert deze documentaire over de waarheid achter die vloek.
Curse of the Black Widow (1977) Curse of the Black Widow (1977)
Mark Higbie is een priv detective. Hij is een moordenaar op het spoor waarvan de verminkte slachtoffersgevonden worden in zijnden cocons. Hij volgt de moordenaar naar L.A. en ontdekt dat de moordenaar een vrouw is. Zij was als kind gebeten door een zwarte weduwe.
Curse of the Blue Lights (1988) Curse of the Blue Lights (1988)
Een groep tieners rijdt de stad uit en arriveert bij een oud kerkhof op Make-Out Hill. Ze merken twee mysterieuze blauwe lichten op, die zweven in de duistere omgeving. Wanneer ze verder de zaak onderzoeken ontdekken ze dat er onder de grond demonische wezens leven die een oude duivelse godheid terug tot leven willen brengen.
Curse of the Cat People, The (1944) Curse of the Cat People, The (1944)
Vervolg op Cat People uit 1942. Amy Reed, de dochter van Oliver en Alice, lijdt aan waanideen en kan feit en fictie niet onderscheiden, waardoor ze buitengesloten van haar omgeving raakt. Ze creert een denkbeeldige vriendin, Irena, de eerste vrouw van haar vader, maar ontmoet op hetzelfde moment Julia Farren, een actrice die vervreemd raakt van haar eigen dochter.
Curse of the Crimson Altar (1968) Curse of the Crimson Altar (1968)
Wanneer zijn broer op mysterieuze wijze verdwijnt, brengt Robert Manning een bezoek aan het afgelegen landhuis waar het laatst iets van hem werd gehoord. Ondanks het feit dat zijn gastheer en diens nicht hem klaarblijkelijk verwelkomen, ontdekt hij een gevoel van dreiging in de lucht. De legende van Lavinia Morley, de Zwarte Heks van Greymarsh, hangt als een vloek over de omgeving.
Curse of the Crystal Eye (1991) Curse of the Crystal Eye (1991)
Een beruchte wapensmokkelaar en een mooie vrouw, ondergaan zware beproevingen om de verloren schatten van Ali Baba te vinden.
Curse of the Dragon, The (1993) Curse of the Dragon, The (1993)
De documentaire belicht het uitzonderlijke leven en de mysterieuze dood van martial-arts ster Bruce Lee. Aan de hand van gevechtsscenes en interviews met acteurs en familieleden wordt een beeld gegeven van de kung-fu expert.
Curse of the Faceless Man (1958) Curse of the Faceless Man (1958)
Archeologen vinden nabij een rune in Pompeii een perfect bewaard menselijke figuur, omsloten in lava. Een wetenschappelijk team probeert de geschiedenis en identiteit van deze man te vinden. Het blijkt Quintilus te zijn, een gladiatorenslaaf die gemarteld en ter dood werd veroordeeld voor zijn liefde voor een rijke vrouw. Hij zwoor iedereen te vermoorden die hem weg probeerde te houden bij de vrouw waar hij van hield. Het onderzoek van het wetenschappelijk team wordt bemoeilijkt door verschillende moorden, die mogelijk door Quintilus zijn gepleegd.
Curse of the Fly (1965) Curse of the Fly (1965)
CURSE OF THE FLY is de derde aflevering van de science fiction serie die begon met de klassieker "The Fly." De plot van de fim draait weer om de familie Delambre, maar deze keer is het de zoon van de wetenschapper, Henri Delambre (Brian Donlevy), die geobsedeerd raakt door de teleportatie-experimenten. Martin (George Baker), de oudste zoon van Henri, trouwt met een jonge vrouw die net uit een psychiatrische inrichting is ontsnapt . Henri is hier niet zo blij mee en wil geen pottenkijkers bij zijn wetenschappelijk onderzoek. Wanneer de nieuwe echtgenote van Martin een kast vol met gestoorde mensen vindt, het resultaat van mislukte voorgaande teleportatie-experimenten, waarschuwt zij de politie. Henry probeert te ontsnappen via zijn beruchte transporter. Maar helaas voor de gestoorde wetenschapper ziet de transporter ze nog steeds vliegen.
Curse of the Forty-Niner (2003) Curse of the Forty-Niner (2003)
Een groep vrienden ontdekt goud in een oude mijn. Maar doordat ze het goud meenemen ontwaakt een dode mijnwerker die er alles aan doet om zijn goud te beschermen.
Curse of the Headless Horseman (1974) Curse of the Headless Horseman (1974)
Een spook die gehuld is in een lange zwarte jas, rijdt op een hengst terwijl hij een bloederig hoofd in de armen houdt. Hij jaagt op de gronden van de Calahan Ranch. Een jong koppel, Mark en Brenda, heeft de gesoleerde ranch gerfd op voorwaarde dat ze na zes maanden winstgevend is, zoniet dan zal de erfenis gaan naar de bizarre Solomon die zelf plannen heeft met de ranch.
Curse of the Jade Scorpion, The (2001) Curse of the Jade Scorpion, The (2001)
C.W. Briggs is de beste verzekeringsonderzoeker in het New York van de jaren '40... althans, dat vindt hij. Vol trots vertelt iedereen die het wil horen hij dat hij elke verzekeringsoplichter te pakken kan krijgen door in de gedachten van de dief te kruipen. De hypnotiserende krachten van de Jade Scorpion zorgen er echter voor dat de gedachten van de dief in Briggs kruipen.
Curse of the Komodo, The (2004) Curse of the Komodo, The (2004)
Op een eiland, driehonderd kilometer van Hawaii, zijn wetenschappers in opdracht van het Amerikaanse leger bezig met genetische experimenten. En van die experimenten dreigt nu uit de hand te lopen. Met genetische manipulatie hebben de wetenschappers gigantische varanen (komododraken) gemaakt, groter en sterker dan ze hadden verwacht. De wetenschappers zijn niet in staat deze monsterachtige hagedissen in bedwang te houden. De beesten breken uit. Chaos en paniek zijn het gevolg. De wetenschappers roepen de hulp in van het Amerikaanse leger. Wanneer hulp uitblijft, beseffen de wetenschappers dat het Amerikaanse leger hen in de steek heeft gelaten. Ze zitten als ratten in de val... .
Curse of the Living Corpse, The (1964) Curse of the Living Corpse, The (1964)
Rufus Sinclair was een gemene oude miljonair met een verschrikkelijke angst om levend begraven te worden. Na zijn dood komen zijn familieleden samen in zijn landhuis. Dan verschijnt er een gemaskerde figuur, die de Sinclair-familie langzaam uitmoordt.
Curse of the Maya (2004) Curse of the Maya (2004)
Wanneer een stel verhuist naar een verlaten huis in de bergen, komen ze achter dat het huis is bezeten door een eeuwenoude vloek veroorzaakt door de moordenaar van een Maya gezin. Degene die hen heeft vermoord heeft ze niet goed begraven, want ze zijn terug en hebben honger!
Curse of the Mummy's Tomb, The (1964) Curse of the Mummy's Tomb, The (1964)
Als de egyptologen Dubois, Giles en Bray de tombe van de Egyptische prins Ra ontdekken, eist de Amerikaanse ondernemer en belegger Alexander King dat de schatten en sarcofaag naar Engeland moeten voor een rondreizende tentoonstelling. Eenmaal daar aangekomen, ontdekt iemand met een moordlustige instelling de gevolgen van het doen ontwaken van de al eeuwen dode prins....
Curse of the Pink Panther (1983) Curse of the Pink Panther (1983)
Als Clouseau spoorloos verdwijnt, moet er een zoekactie op touw worden gezet. Charles Dreyfus, de voormalige baas van Clouseau, wil echter voorkomen dat hij gevonden wordt en zorgt ervoor dat de slechtste detective ter wereld op de zaak wordt gezet, de Amerikaan Clifton Sleigh, die net zo onhandig blijkt te zijn als Clouseau zelf.
Curse of the Puppet Master (1998) Curse of the Puppet Master (1998)
Dr. Magrew en zijn dochter Jane hebben de legendarische poppen van poppenspeler Andr Toulon overgenomen en zijn ondertussen druk aan het experimenteren met nieuwe poppen. Als Magrew dan de niet al te snuggere Robert Wisley ontmoet en ziet wat deze jongen met zijn handen kan, besluit hij Robert een baan aan te bieden waarin hij poppen mag maken. En terwijl Jane langzaam maar zeker gevoelens begint te krijgen voor haar vader's nieuwe werknemer, heeft Dr. Magrew hele andere plannen met de jongen.
Curse of the Queerwolf (1988) Curse of the Queerwolf (1988)
Larry denkt dat hij gebeten is door een travestiet, en begint nachtmerries te krijgen over hillbillies en bezoekjes aan een oude zigeunerin. Bij volle maan begint zijn lichaam te veranderen...
Curse of the Screaming Dead, The (1982) Curse of the Screaming Dead, The (1982)
Drie jagers en hun vriendinnen ontdekken een vergeten slachtveld en begraafplaats uit de Amerikaanse burgeroorlog. Nadat n van de jagers de graven schendt en een dagboek steelt dat toebehoorde aan een legerofficier van het Zuiden, komen de troepen weer in actie.
Curse of the Starving Class (1994) Curse of the Starving Class (1994)
Een Amerikaans gezin koopt een waardeloos stuk grond op aanraden van makelaar Taylor. Het land zou in de toekomst een fortuin op moeten leveren omdat projectontwikkelaars de grond eveneens willen hebben. Het verhaal blijkt een grote leugen te zijn en het gezin raakt in grote moeilijkheden. De vader van het gezin zoekt zijn heil in de drank en de moeder wil naar haar droomstad Parijs om de problemen te ontvluchten. Om haar droom te verwezenlijken verleidt ze op slinkse wijze makelaar Taylor, die haar gezin kapot heeft gemaakt.
Curse of the Stone Hand (1964) Curse of the Stone Hand (1964)
Er heerst een vloek op het landgoed Kent, waar stenen handen in de grond gevonden worden. Eigenaar, Robert Brown, wordt naar de financile afgrond geholpen en besluit om toe te treden tot een geheime organisatie, die zijn schulden zal betalen. Alleen als elke keer iemand toetreedt tot de organisatie moet een ander lid worden vermoord. Als op een gegeven ogenblik Roberts naam wordt gekozen, blijkt hij verbaast als zijn beste vriend degene is die gekozen is om hem te doden. Jaren later is het huis in handen van een stel met een zoon, die opgroeit tot een sadistische tiran na de dood van zijn ouders. Met een morbide fascinatie voor de stenen handen op het landgoed, trouwt hij met de vriendin van zijn broer, die studeert aan een universiteit. Als die terug keert van zijn studie, wordt hij door zijn sadistische broer dood geschoten.
Curse of the Swamp Creature (1966) Curse of the Swamp Creature (1966)
Diep in het donkere moerasgebied van Texas woont Dr. Simond Trent (Alexander). Hij voert daar mysterieuze experimenten uit op de bewoners van het moerasgebied. Als een groep onderzoekers op zijn laboratorium stuit, besluit hij om n van zijn proefpersonen te veranderen in een reusachtig amfibisch monster.
Curse of the Talisman (2001) Curse of the Talisman (2001)
Jeremy Campbell (Jesse Spencer) moet voor z'n baas op een eeuwenoude, gestolen talisman passen. Ook krijgt hij een beeld mee van een gargoyle dat hij in z'n kelder zet. Als hij zich per ongeluk snijdt aan de talisman, ontwaakt het wezen in z'n kelder en moet hij er alles aan doen om de vernietiging van de stad tegen te houden.
Curse of the Undead (1959) Curse of the Undead (1959)
In een dorp gaan n voor n jonge vrouwen dood door extreem bloedverlies. De zwartgeklede, mysterieuze revolverheld Drake Robey heeft een afkeer voor zonlicht en is net aangekomen in het dorp. Predikant Dan voelt zich genoodzaakt om het dorp en zijn vriendin Dolores Carter te redden...
Curse of the Voodoo (1965) Curse of the Voodoo (1965)
Tijdens een jachttrip doodt een Britse jager een enorme leeuw. Het dier blijkt echter het geheiligde dier van n of andere voodoo-cult te zijn en als de jager weer terug is in Engeland, krijgt hij last van allemaal visioenen en waanbeelden.
Curse of the Werewolf, The (1961) Curse of the Werewolf, The (1961)
Leon Corledo heeft bloed van de wolf in zijn aderen stromen en levert een inwendige strijd om het monster in zich te bedwingen. Het breekt tenslotte los als de liefde van een meisje hem wordt geweigerd.
Curse of the Wolf (2006) Curse of the Wolf (2006)
Dakota is een weerwolf die een manier heeft gevonden om haar weerwolf krachten en impulsen te beheersen en ze verlangt ernaar om een normaal leven te leiden. Ze verbergt zich voor de groep waartoe ze behoorde, maar de groep wil niet dat ze hen achterlaat en ze zoeken en vinden haar. Er volgt een gevecht, waar zal blijken dat alleen de sterkste overleeft.
Curse of the Zodiac (2007) Curse of the Zodiac (2007)
Eind jaren zestig, begin jaren zeventig werd San Fransisco in de greep gehouden door een koelbloedige en mysterieuze seriemoordenaar, die slechts bekend was onder de naam 'The Zodiac'. Hij vermoordde willekeurig en aan de lopende band onschuldige mensen en maakte het de politie en het media moeilijk met zijn onbegrijpelijke raadsels. Diverse instanties raken betrokken bij het sensationele mysterie, maar de moordenaar blijkt iedereen te slim af te zijn.
Curse of the Zombi (1989) Curse of the Zombi (1989)
Een Japanse archeoloog gaat op ontdekkingstocht in Thailand, in de hoop een paar waardevolle kunstschatten te kunnen ontdekken. Helaas graaft hij een oude goudschat op die eigendom is van een eeuwenoud volk, en trekt zich daarmee de woede van een boze Shaman op de hals, die meteen ook een leger zombies op hem afstuurt.
Curse, The (1987) Curse, The (1987)
Een man wordt opgepakt, maar hij probeert de mensen te waarschuwen voor een probleem met het water. Zes maanden eerder stortte er bij een boerderij een bal neer die smolt en in het water terecht kwam. Het fruit en de groenten lijken mooier dan ooit, maar binnenin zijn ze rot. Hetzelfde lijkt met de mensen te gebeuren. De oudste man op de boerderij is erg gelovig en hij denkt dan ook dat ze vervloekt zijn.
Curse, The (1999) Curse, The (1999)
Een zwarte komedie over Frida. Haar dokter zegt dat het pre-menstruale syndroom (PMS) bij haar tussen de oren zit. Haar beste vriend zegt dat het stress is. Maar als Frida uit gaat met mannen eindigen deze uiteindelijk dood. Zal iemand haar geloven dat haar menstruatie zo een verkeerde wending heeft gekregen dat ze in een weerwolf verandert?
Cursed (2005) Cursed (2005)
Tijdens een heldere nacht met volle maan verliezen Ellie (Christina Ricci) en haar broer Jimmy de macht over het stuur en daardoor stort een andere weggebruikster met haar auto in een ravijn. Ze proberen haar te helpen, maar tijdens deze reddingsoperatie worden broer en zus gebeten door een hondachtig wezen. Sindsdien is hun leven niet meer hetzelfde. Het ongeluk blijkt veel meer dan een noodlottige samenloop van omstandigheden. De broer en zus beschikken plotseling over onverklaarbare lichamelijke krachten en zijn allebei enorm prikkelbaar. Ze worden beheerst door oncontroleerbare impulsen en kunnen hun nieuwe dierlijke 'gaven' maar moeilijk in bedwang houden. Het mysterie rond hun vloek moet opgelost worden voordat alles en iedereen meegesleurd wordt in de gevaarlijke klauwen van dit krachtige kwaad.
Curso en Que Amamos a Kim Novak, El (1980) Curso en Que Amamos a Kim Novak, El (1980)
Een Spaanse student in de late jaren '50 heeft een reusachtige bewondering voor de filmster Kim Novak. Hij hangt zijn kamer in het pension waar hij verblijft vol met posters van de actrice. Op een dag ontmoet hij op een fuif een heel mooi meisje dat erg op Kim Novak lijkt. Hij is echter te verlegen om haar te benaderen.
Curtain Call (1999) Curtain Call (1999)
Een jongeman die bang is om te trouwen, genaamd Stevenson Lowe, maakt zijn vriendin kwaad als hij een huis voor zichzelf koopt. Hij komt erachter dat het huis bewoond blijkt te zijn door geesten en tot zijn verbazing leren deze vreemde figuren hem alles over de liefde.
Curtains (1983) Curtains (1983)
Samantha Sherwood is een actrice die veel werkt met regisseur Jonathan Stryker, die wil dat ze zich voor de rol in zijn nieuwste film Audra, op laat nemen in een gesticht om ervaring op te doen. Maar terwijl Samantha vast zit in het gesticht, laat Jonathan zes andere actrices auditie doen voor deze rol. Samantha weet uiteindelijk te ontsnappen en gaat terug naar het oude huis, waar de audities zijn ...
Curucu, Beast of the Amazon (1956) Curucu, Beast of the Amazon (1956)
Rock Dean en Dr. Andrea Romar reizen naar het Amazonewoud om te onderzoeken waarom alle werkers op de plantages in paniek zijn gevlucht. Een inboorling vertelt hen dat ze gevlucht zijn voor de legendarische Curucu, maar de twee wetenschappers geloven daar natuurlijk niets van ...
Custer of the West (1967) Custer of the West (1967)
Aan het einde van de Amerikaanse burgeroorlog kreeg Custer de opdracht de Cheyenne-Indianen onder de duim te houden. Dit lukte echter niet en er zou heel veel bloed vloeien.
Custer's Last Stand (1936) Custer's Last Stand (1936)
Tijdens schermutselingen tussen blanken en Indianen, komt een belangrijke pijl in het bezit van majoor Trent en zijn dochter Barbara. Omdat deze pijl de sleutel vormt naar een verborgen goudschat, worden de onwetende Trent en zijn dochter het doelwit van een roversbende, onder leiding van Tom Blade, die vermomd is als Indiaan. Scout Kit Cardigan en generaal George Armstrong Custer trachten een oorlog te voorkomen, maar de strijd escaleert en eindigt tenslotte in de beruchte slag bij Little Bighorn.
Custodian, The (1993) Custodian, The (1993)
Detective Quinlan heeft zijn vrouw verlaten die kampt met alcohol problemen. Quinlan raakt door onzekerheid, woede en motivatie zichzelf kwijt door de corrupte agenten die zich in zijn omgeving bevinden. Hij houdt zijn brave leventje voor gezien en belandt samen met zijn collega Detective Church in het criminele circuit.
Custodio, El (2006) Custodio, El (2006)
Film over een paar dagen uit het leven van de lijfwacht van een Argentijnse minister. De serieuze, stille Ruben volgt de minister van Nationale Planning als een waakhond. We zien een man die constant gevangen is in een monotoom bestaan van smalle gangetjes en limosines. Buiten het werk om draait Ruben’s leven om zijn doorgeslagen zus (Christina Villamor). Zijn enige uitlaatklep is een verborgen talent voor tekenen, maar het biedt niet voldoende de mogelijkheid om een leven vol bedrukking te verwerken.
Custody (2007) Custody (2007)
Nadat een man zijn vrouw verliest, richt hij zich volledig op het opvoeden van zijn geadopteerde tienerdochter. Hij krijgt echter te maken met haar biologische vader, die haar terug wil. Al snel wordt het een strijd om voogdij.
Customs Agent (1950) Customs Agent (1950)
Bert Stewart is een douanier in China, die zijn collega niet heeft gesteund toen hij werd vermoord. Vanwege deze passiviteit wordt Bert ontslagen. Bert verlaat China en raakt aan de drank. Hij wordt herkend door een smokkelaar, die hem inhuurt om drugs de V.S. binnen te smokkelen. Aan boord van het schip richting de V.S. ontmoet Bert ene Marjorie Reynolds, die, waar hij later achter komt, ook in de smokkelbusiness zit.
Cut (2000) Cut (2000)
Een groep studenten wil de horrorfilm 'Hot Blooded' afwerken waarvan de opnames twaalf jaar geleden werden stopgezet na de moord op de regisseur. Maar hun leraar is niet te vinden voor het plan. Wanneer de groep de bestaande filmopnames bestudeert, vindt er een mysterieuze moord plaats. De studenten volharden en begeven zich naar de originele locatie om de film te vervolledigen. Van bij de eerste opnamedag loopt de situatie echter uit de hand...
Cut Off (2006) Cut Off (2006)
Patricia Burton heeft alles; ze is mooi, ze is slim en ze heeft geld - veel geld. Haar vader James is een miljonair die zijn dochter alles geeft wat ze zich kan wensen, inclusief een toelage van $20,000 per week. James heeft een nieuwe vriendin - die een jaar jonger is dan zijn dochter - en zij overtuigt hem om haar toelage stop te zetten. Patricia is er niet op voorbereid om zonder geld te leven en dus vraagt ze advies aan haar vriend Pauly. Pauly is meestal stoned. Om aan dezelfde hoeveelheid geld te komen waar ze tot nu toe aan gewend waren, komt hij op het idee om een bank te beroven.
Cut Sleeve Boys (2006) Cut Sleeve Boys (2006)
Mel en Ash zijn twee Brits-Chinese homo's die samen gestudeerd hebben. Nadat ze de begrafenis van hun gezamenlijke vriend Gavin hebben bijgewoon bloeit hun vriendschap weer op. Zowel Mel (een stoere ijdeltuit die alleen gelooft in one-night-stands of hooguit een open relatie) als Ash (een zachtaardige jongen die overweegt om transseksueel te worden) worstelen met het ouder worden en de zoektocht naar liefde. Mel wijst Todd, een jongen uit de provincie, af omdat hij zich in zijn vrijheid beknot voelt en Ash komt in contact met Ross, de ex-lover van zijn transseksuele vriendin Diana.
Cut Up (1994) Cut Up (1994)
Politiefotograaf Carl Roman (Hollins) schoot vier jaar geleden, toen hij nog inspecteur was, bij een onderzoek naar een seriemoordenaar per ongeluk een elfjarig meisje dood. Terwijl hij zijn trauma probeert te verwerken duikt er weer een seriemoordenaar op die dezelfde kenmerken heeft als degene die Carl toen op het spoor was. Zijn vriend en vroegere partner vraagt Carl, hem bij te staan in het onderzoek. Naarmate Carl dichter en dichter bij de moordenaar komt, komt het trauma van vier jaar voorheen weer boven en moet Carl zijn ergste nachtmerrie overwinnen, om niet het volgende slachtoffer te worden.
Cutaway (2000) Cutaway (2000)
Een agent verdenkt een groep parachutisten van drugssmokkel. Om bewijzen te verzamelen gaat hij 'undercover' en weet een plaats binnen de groep te veroveren. Al gauw wordt hij gegrepen door de kick van sport. Als hij dan ook nog eens verliefd wordt op een van de leden, moet hij kiezen tussen de wet en zijn nieuwe levensstijl.
Cutter's Way (1981) Cutter's Way (1981)
Alexander Cutter (John Heard), een invalide zeer weerbarstige, alcoholische, vietnamveteraan, besluit een onderzoek op te starten wanneer vriend Richard Bone (Jeff Bridges) volledig ongewild getuige is van een moordzaak. Maar Richard Bone is een wegloper en het kost Cutter de grootst mogelijke moeite om hem mee te laten werken aan de naspeuringen.
Cutter, The (2005) Cutter, The (2005)
John Shepherd is geen gewone politieman. Ooit spoorde hij moordenaars op voor de politie van Los Angeles, maar hij maakte daarbij zoveel slachtoffers dat hij werd weggestuurd, tot grote opluchting van de criminelen. Inmiddels is hij een priv-detective die zich heeft gespecialiseerd in het opsporen van mensen die niet gevonden willen of kunnen worden. Zach is een huurmoordenaar met zoveel identiteiten dat zelfs Interpol, de FBI, de CIA en de Mossad het spoor bijster raken. Hij is ingehuurd door Gustav Speerman, een voormalige hoge nazi-officier die in Los Angeles door het leven gaat als Simon Heschel. Van hem krijgt Zach de opdracht het uit bijbelse tijden stammende borstsieraad van Aron in handen te krijgen. Dat bevat namelijk de twee kostbaarste diamanten ter wereld.
Cutthroat Alley (2003) Cutthroat Alley (2003)
In de wijk South Central is een serie-moordenaar aan de gang. Hij jacht op zijn slachtoffers en snijdt vervolgens hun keel open. Drie jonge kerels uit de wijk zijn vastbesloten de moordenaar te stoppen.
Cutthroat Island (1995) Cutthroat Island (1995)
Jamaica, 1668. Morgan Adams' vader was een illustere piraat. Van hem heeft ze op zijn sterfbed de helft van een kaart gekregen, waarop de cordinaten staan waar een schat begraven ligt. Maar Morgan heeft ook nog een ander doel: ze wil de dood van haar vader, die door zijn broer Dawg Brown werd omgebracht, wreken. Om aan beide missies te kunnen beginnen, probeert ze de bemanning van haar vaders boot te overhalen om met haar mee te varen naar Cutthroat Island, waar de schat begraven ligt...
Cutting Class (1989) Cutting Class (1989)
Paula Carson is een buitengewoon populaire verschijning op school. De knappe meid brengt menig jongenshart op hol. Vooral haar klasgenoten en eeuwige rivalen Dwight en Brian raken in de ban. Dwight is de populaire bink, Brian zijn stille tegenpool. Op hem rust nog altijd de verdenking van moord op zijn vader. Brian is net ontslagen uit een psychiatrische kliniek. Zodra hij weer terug is op school, vallen er opnieuw slachtoffers in de buurt. De vraag die de meeste mensen bezighoudt is, of Brian het moorden niet kan laten. Slechts een enkeling verdenkt Dwight. Die wil per slot van rekening Paula niet in de armen van zijn rivaal vinden...
Cutting Edge 3: Chasing the Dream, The (2008) Cutting Edge 3: Chasing the Dream, The (2008)
Zach (Matt Lander) en Celeste (Sarah Gadon) zijn samen een ijsschaats duo. Wanneer Celeste haar enkel kneust is Zach genoodzaakt een andere partner te zoeken. Zijn oog valt op de vrouwelijke ijshockeyspeelster Alexandra (Francia Raisa). Alexandra is nog een ruwe diamant die nog heel erg geslepen moet worden. Weten Zach en Alexandra zich klaar te maken voor de internationale spelen in Parijs?
Cutting Edge, The (1992) Cutting Edge, The (1992)
Kate is een getalenteerde maar over het paard getilde kunstschaatster. Haar schaatspartners zijn een voor een niet goed genoeg voor haar, maar ze moet en zal meedoen aan de Olympische spelen. Doug is een stoere jongen die lid is van het Amerikaanse ijshockeyteam tijdens de spelen in 1988 in Calgary. In de wedstrijd tegen West-Duitsland raakt hij zodanig geblesseerd, dat hij nooit meer in de nationale selectie kan spelen. Dan komt er iemand op het idee om van Kate en Doug een kunstschaatskoppel te maken...
Cutting Edge: Going for the Gold, The (2006) Cutting Edge: Going for the Gold, The (2006)
Jackie (Romano) is, net als haar ouders, een kunstschaatster, maar door een blessure heeft ze altijd een schaatspartner nodig. Op vakantie in Californi ontmoet ze Alex (Thomas), een getalenteerde surfer en skater, en ze worden verliefd. Ze besluiten om samen mee te doen aan een kunstschaatswedstrijd. Het vervolg en tevens een remake van de film 'The Cutting Edge' uit 1992.
Cutting Edge: The Magic of Movie Editing, The (2004) Cutting Edge: The Magic of Movie Editing, The (2004)
Een documentaire, waar aan de hand van filmfragmenten, door zowel regisseurs als editors specifieke elementen worden uitgelegd over de montage. Chronologisch gaat de documentaire van de "studio-editors" in de jaren '20 en '30 totaan de hedendaagse cinema van Quentin Tarantino en Alexander Payne.
Cutting Room (2006) Cutting Room (2006)
Filmmaker Ed Smith is bezig met zijn nieuwste film. Helaas zijn de normale probleempjes bij het maken van een film niet het enige obstakel. Er blijkt ook nog eens een moordenaar rond te lopen die de film in gevaar brengt. Smith houdt echter stug vol en probeert zijn film af te krijgen.
Cutting, The (2000) Cutting, The (2000)
Film gaat over 2 personen die 'iets' gedaan hebben en nu is er een derde die naar hen op zoek is om hen te vermoorden. Om aan de moordenaar te ontsnappen gaat de eerste noordwaarts en de tweede zuidwaarts. Toch komen ze elkaar opeens tegen, samen met de derde....
Cyber Koelies (2006) Cyber Koelies (2006)
Ontdek de bizarre wereld van jonge chinezen die hun geld verdienen met de beruchte game World Of Warcraft. Documentairemaker Floris-Jan van Luyn belicht het leven van beroepsmatige Chinese gamers, die betaald krijgen om personages van spelers uit het Westen te verbeteren. Deze verrijkte personages worden doorverkocht aan westerlingen die het spel pas interessant genoeg vinden om te spelen als hun karakter extra vaardigheden heeft.
Cyber Seduction: His Secret Life (2005) Cyber Seduction: His Secret Life (2005)
Justin is een populaire leerling op een middelbare school en is ook een recordhouder in het zwemteam. Hij heeft een leuke vriendin en een goede band met zijn ouders. Dit alles verandert wanneer hij verslaafd raakt aan online-pornografie.
Cyber-C.H.I.C. (1989) Cyber-C.H.I.C. (1989)
Dr. Von Colon heeft net de laatste hand gelegd aan zijn beste uitvinding ooit: Robo-C.H.I.C. Deze robot die de misdaad bestrijdt, is gemaakt in de vorm van een Playboy Playmate. Robo-C.H.I.C. is net op tijd klaar, want een ingenieur met kwade plannen heeft een aantal atoombommen gebouwd en dreigt die te laten ontploffen.
Cyber-Tracker 2 (1995) Cyber-Tracker 2 (1995)
Politiekapitein Eric Phillips werkt nauw samen met de Cybertrackers, de half-mensen en half-robots die door niets of niemand te verslaan zijn. Zij redden hem reeds meermaals het leven en hielpen hem en zijn team dikwijls hun slag thuishalen. Erics vrouw Connie heeft het niet zo begrepen op de Cybertrackers. Zij werkt hard als journaliste en is dagelijks in de nieuwsbulletins te bewonderen. Op een ochtend zet Eric de TV aan om te zien hoe zijn vrouw de gouverneur interviewt, maar hij krijgt een heel ander scenario te zien. Hij moet met lede ogen toekijken hoe zijn vrouw in een soort van trance de gouverneur voor de camera neerschiet.
Cyberflic (1997) Cyberflic (1997)
De twaalfjarige Lily, dochter van een politieagent die tijdens zijn dienst doodgeschoten is, helpt politieman en computerexpert Bill Skims om een einde te maken aan de praktijken van de gewetenloze wapenhandelaar Abel van Axel. Als ook Skims komt te overlijden, vindt Lily hem als hologram-geest terug in haar computer, waarop beiden alsnog Van Axel in het nauw proberen te drijven.
Cyberjack (1995) Cyberjack (1995)
Een ex-agent wordt concirge in een biochemisch laboratorium waar een dodelijk virus wordt ontwikkeld. Een terrorist dringt het gebouw binnen met de bedoeling zich het virus toe te eigenen. De ex-agent voelt zich onmiddelijk verantwoordelijk en is vastbesloten de terrorist tegen te houden.
Cybermutt (2002) Cybermutt (2002)
Als de verstrooide professor Alex voor een rijdende auto stapt, offert de hond van Nino, Rex zich op, om het leven van Alex te redden. Als dank opereert Alex de hond en implanteert een computerchip in de hond om hem superkrachten te geven. Maar de vijanden van Alex willen de chip en Rex wordt een speurhondmisdaadbestrijder en zal Nino moeten redden.
Cybernator (1991) Cybernator (1991)
Detective Brent McCord raakt verwikkeld in een samenzwering, waarbij cyborgs bedoelt voor oorlogsvoering op hol slaan en aan het moorden slaan. McCord moet zien uit te zoeken waarom de cyborgs op hol slaan, en wie er verantwoordelijk voor is.
Cyberpunk (1990) Cyberpunk (1990)
Documentaire over het begrip 'cyberpunk'. Er wordt stil gestaan over hoe we in deze constante veranderlijke wereld en in de nabije toekomst het begrip 'cyberpunk' moeten opvatten. Aangevuld met interviews met cyberpunk auteur William Gibson en drugs goeroe Timothy Leary.
CyberTracker (1994) CyberTracker (1994)
In de bar Moguls hangt veel uitschot rond. Plots stapt er een man binnen die praat met een computerstem en die over de bijzondere gave beschikt om criminelen en moordenaars te herkennen. Hij aarzelt dan ook geen moment om enkelen van hen met n dodelijk schot te elimineren. Deze actie kadert in het nieuwe systeem van de Amerikaanse overheid om computergestuurde rechtvaardigheid in te voeren. Er komt echter heel wat tegenkanting op deze vorm van robotische executie. Niet alleen van de bevolking en de pers, maar ook van de misdadigers zelf.
Cyborg (1989) Cyborg (1989)
Het Amerika van de 21ste eeuw is vervallen tot een ware nachtmerrie, waarin ordeloosheid en een dodelijke plaag regeren. Alleen Pearl Prophet, half-mens/half-robot, bezit de kennis om een vaccin tegen de ziekte te ontwikkelen. Maar tijdens haar zoektocht wordt zij gevangen genomen door een mensenetende bende onder leiding van Fender Tremolo (Vincent Klyn), die het vaccin voor zichzelf willen houden om de wereld te domineren. Maar gelukkig is er de zwaardvechtende held Gibson Rickenbacker (Jean Claude van Damme) die met ware doodsverachting het ultieme kwaad zal bestrijden...
Cyborg 009 Gekij Ban: Ch Ginga Densetsu (1980) Cyborg 009 Gekij Ban: Ch Ginga Densetsu (1980)
De cyborgs op Aarde werken niet langer in dienst van de mens. Hier komt echter verandering in wanneer er man op Aarde landt en de bewoners van Aarde waarschuwt voor de mysterieuze Zoa die het hele universum wil veroveren.
Cyborg 2 (1993) Cyborg 2 (1993)
In het jaar 2074 maakt het Pinwheel bedrijf een cyborg genaamd Cassandra Reese, die bijna een normaal mens. Ze is ontworpen om door middel van verleiding in hoofdkwartiers te komen, om vervolgens te ontploffen. Het gaat echter helemaal verkeerd wanneer ze gevoelens krijgt voor Colson Ricks, een mens. Hij valt ook voor haar en met de hulp van Mercy ontsnappen ze uit het bedrijf. PinWheel stuurt Danny Bench achter ze aan om ze te vermoorden.
Cyborg 2087 (1966) Cyborg 2087 (1966)
In het jaar 2087 is het verboden om vrij te denken en worden de gedachten van de bevolking gecontroleerd door de overheid. Een groepje rebellen, de Free Thinkers, stuurt een cyborg naar het jaar 1960 om de wetenschapper uit te schakelen die de uitvinding zal doen die uiteindelijk tot de ondergang van de mensheid zal leiden.
Cyborg 3: The Recycler (1994) Cyborg 3: The Recycler (1994)
Cash, de heldin uit de vorige film, is ontsnapt en leeft inmiddels in de Free Zone, waar de cyborgs in alle rust kunnen leven. Helaas krijgt ze algauw problemen met de biomechanische onderdelen van haar lichaam en besluit om de bekende dokter Silica op te zoeken. De dokter stelt echter een ongewone diagnose, die nog nooit eerder bij een cyborg werd vastgesteld: Cash is in verwachting.
Cyborg Cop (1993) Cyborg Cop (1993)
Ex-agent Jack krijgt een telefoontje van zijn broer in nood, Phillip. Jack vertrekt naar het Caribische eiland St. Keith en wil zijn broer te hulp schieten. Hij weet alleen niet dat de diabolische wetenschapper Kessel mensen transformeert tot cyborgs en die verkoopt als killer-robots.
Cyborg Cop II (1995) Cyborg Cop II (1995)
Een politieagent is getuige van de gruwelijke moord op zijn partner en zorgt ervoor dat de moordenaar, een beruchte terrorist, op de elektrische stoel terecht komt. Wat hij echter niet weer is dat de moordenaar na zijn dood zal worden omgebouwd tot een Cyborg Cop, een bionische robot, die de strijd met de misdaad zal moeten aangaan. Helaas is de nieuwe robot niet stabiel, en vermoordt de wetenschappers die hem tot leven hebben gewekt. Het is nu aan de politie om de cyborg tegen te houden.
Cyborg Cop III (1996) Cyborg Cop III (1996)
Dr. Phelps is een geschifte wetenschapper die mensen kidnapt en verandert in gewetenloze cyborgs. Max is een plichtsbewuste agent die alles in het werkt stelt om Phelps te stoppen.
Cyborg, Il Guerriero d'Acciaio (1989) Cyborg, Il Guerriero d'Acciaio (1989)
Een androde van het Amerikaanse Ministerie van Defensie is de perfecte soldaat: de robot heeft geen menselijke gevoelens en is gebouwd om te vernietigen. Als laatste opdracht wordt de androde naar een Caribisch eiland gestuurd om daar een vrouw en haar zoontje te beschermen.
Cycle Psycho (1972) Cycle Psycho (1972)
Een zakenman huurt een man in om zijn vrouw te vermoorden. De moordenaar begint vervolgens de man te chanteren. Hij moet jonge meisjes leveren die de moordenaar dan kan martelen. Hij sluit een overeenkomst met een motorbende die de meisjes moet leveren.
Cycle Savages, The (1969) Cycle Savages, The (1969)
Bruce Dern is Keeg, de sadistische leider van een geweldadige motorbende. Wanneer een tekenaar, Romko (Chris Robinson), zomaar wat tekent en daarbij dus ook de bende van Keeg, is hij meteen het mikpunt van haat en geweld. Keeg wil er alles aan doen om Romko's tekeningen te vernietigen (dit in verband met de vrouwen die hij "vindt" voor de prostitutie), zodat de politie ze niet te zien krijgt. Romko laat het er niet bij zitten en vecht terug.
Cycle Vixens (1978) Cycle Vixens (1978)
Drie tienermeiden hebben genoeg van hun saaie leventje in Colorado. Ze springen op hun motorfietsen en vertrekken richting California want ze willen de zee zien. Onderweg worden ze aangevallen, gedrogeerd en verkracht door een bende motorrijders. En dit is pas het begin van een hoop ellende.
Cyclomania (2001) Cyclomania (2001)
De vrienden K en Eetu zetten alles op alles om te slagen als topwielrenner. Eetu wil uit het team stappen, wanneer hij door de trainer gepasseerd wordt en K als kopman wordt aangewezen. K weet echter dat hij zonder de steun van Eetu nooit kans maakt op het kampioenschap.
Cyclone (1978) Cyclone (1978)
Een groep mensen op een cruise komt terecht in een wervelwind, die hun boot uit zijn koers slaat. Ze belanden ergens in de oceaan en worden omringd door mensenetende haaien. Omdat ze dreigen te verhongeren overwegen ze de lichamen van de doden als voedsel te gebruiken.
Cyclone (1987) Cyclone (1987)
Rick Davenport heeft de ultieme motor ontwikkeld; de Cyclone. Deze grote motor, welke maar liefst 5 miljoen dollar waard is, is uitgerust met raketten en lasergeweren en is daarmee een erg geliefd voorwerp bij het grote publiek. Als Rick komt te overlijden is het vervolgens aan zijn vriendin Teri Marshall om te zorgen dat de Cyclone niet in de verkeerde handen valt. Ze kan niemand meer vertrouwen.
Cyclone Tracy (1986) Cyclone Tracy (1986)
20 december 1974. De inwoners van de plaats Darwin maken zich klaar voor kerstavond. Wat ze niet weten is dat er een tropische storm genaamd "tracy" richting Darwin raast. De autoriteiten proberen de mensen nog te waarschuwen maar het is al te laat.
Cyclops, The (1957) Cyclops, The (1957)
Susan Winter begint aan een gevaarlijke expeditie naar het Amazonewoud, in de hoop haar man te vinden, die daar met zijn vliegtuig is neergestort. Helaas stort ook zij met haar vliegtuig neer, en samen met haar crew belandt ze in een afgelegen vallei die bewoond wordt door gemuteerde monsters en een gevaarlijke, gemuteerde, eenogige reus.
Cynara (1932) Cynara (1932)
Het verhaal handelt over een Londense advocaat die een relatie heeft met een jong meisje uit het arbeidersmilieu. De affaire met het meisje zet zijn huwelijk zwaar onder druk.
Cypher (2002) Cypher (2002)
Morgan Sullivan is een gewone man. Hij is getrouwd en woont in een goede wijk in California. Wanneer hij een freelance-baantje aanneemt zit hij al snel tot zijn oren in de wereld van bedrijfsspionage. Hij wordt hierin geholpen door de mysterieuze Rita.
Cypress Edge (1999) Cypress Edge (1999)
Beau's zus is onder mysterieuze omstandigheden om het leven gekomen. Beau keert terug naar New Orleans om van daaruit een onderzoek te starten naar haar dood. Al gauw blijkt dat ook de FBI met de zaak bezig is en dat er meer aan de hand is dan Beau eerst dacht.
Cyrano de Bergerac (1950) Cyrano de Bergerac (1950)
Frankrijk 1640: Cyrano, de charismatische dichter met de absurd grote neus is hopeloos verliefd op de mooie Roxanne. Zij, op haar beurt, vertelt Cyrano in vertrouwen haar liefde voor de mooie maar verlegen Christian. Cyrano besluit Christian te helpen door liefdesbrieven uit zijn naam aan Roxanne te schrijven, uiteindelijk met een tragisch einde als resultaat.
Cyrano de Bergerac (1962) Cyrano de Bergerac (1962)
Cyrano de Bergerac (Christopher Plummer) is een zeer bekwame soldaat maar daarnaast ook een goede dichter. Hij is hopeloos verliefd op zijn nichtje maar durft haar dat niet te bekennen vanwege de enorme omvang van zijn neus. Als blijkt dat zijn nichtje wel oog heeft voor een andere jonge soldaat geeft Cyrano de hoop op. De relatie met de andere soldaat blijkt echter passieloos en Cyrano krijgt met beide medelijden.
Cyrano de Bergerac (1990) Cyrano de Bergerac (1990)
De film vertelt het verhaal van de dichter en filosoof Cyrano die verliefd wordt op zijn mooie nicht Roxanne. Hij durft echter niet op haar af te stappen vanwege zijn grote neus. De ironie wil dat de knappe maar doorsnee Christian Cyrano vraagt of hij hem wil helpen om Roxanne voor zich te winnen .
Cyrano et D'Artagnan (1963) Cyrano et D'Artagnan (1963)
Cyrano de Bergerac en musketier D'Artagnan sluiten een pact om de revolutie de kop in te drukken. Beiden strijden moedig om de monarchie stevig in het zadel te houden, maar wanneer twee hofdames hun levens ondersteboven zetten, denken ze de ware liefde gevonden te hebben.
Człowiek z Żelaza (1981) Człowiek z Żelaza (1981)
Maciek Tomczyk is de zoon van Birkut, een populaire leider van de werkende klasse. Zijn vader werd omgebracht tijdens de rellen in 1970. Ook Tomczyk's faam stijgt binnen de Solidariteitspartij. Winkel, een slappe TV-journalist, krijgt de opdracht van de staat het leven van Tomczyk na te gaan. Het is de bedoeling hem in diskrediet te brengen en daarmee de hele Solidariteitspartij.
Człowiek z Marmuru (1977) Człowiek z Marmuru (1977)
Een bouwvakker is zo goed in zijn vak dat hij een nationale held wordt. Een documentairemaakster volgt hem en ontdekt dat de man zijn nieuwe roem gebruikt om te strijden voor rechten van arbeiders. De overheid doet vervolgens hard haar best de prestaties van de man teniet te doen.
Czardasfrstin, Die (1951) Czardasfrstin, Die (1951)
Waar de beroemde revue-ster Sylva Varescu (Marika Rkk) ook optreedt, overal brengt zij de mannen het hoofd op hol. In Buenos Aires valt een plantagebezitter voor haar en op Sicili wordt een rijke koopman op haar verliefd. En nu is de Hongaarse graaf Edwin von Weylersheim (Johannes Heesters), die de betoverde zangeres in Rome zag optreden, voor haar charmes gevallen. Sylva ziet de verliefde graaf eerst als de zoveelste aanbidder, maar moet dan ontdekken dat deze man een stuk aanhoudender is dan alle anderen. Edwin von Weylersheim is zelfs zo onder de indruk van de mooie Sylva dat hij zelfs zijn verloofde vergeet.
Cześć Tereska (2001) Cześć Tereska (2001)
Tereska woont met haar ouders en jonger zusje in een van de vele grauwe appartementsblokken die tijdens het communisme werden gebouwd. Haar vader drinkt af en toe, haar moeder is een kwezel, die Tereska’s zusje duidelijk boven haar verkiest. Om aan dit saaie bestaan te ontsnappen zou Tereska graag modeontwerpster worden. Op school ontmoet ze Renata, naar wie ze opkijkt en die haar sterk benvloedt. Ze rookt haar eerste sigaret, drinkt haar eerste glas wijn, heeft haar eerste (nare) seksuele ervaringen. Maar ze beseft ook wel dat dit niet het leven is waarvan ze droomt. De enige die haar min of meer begrijpt is Edzio, een gehandicapte bewaker met wie ze het goed kan vinden. In zijn gezelschap lijkt ze af en toe zelfs gelukkig. Maar hij respecteert haar vriendschap en gevoeligheid nauwelijks en eens te meer voelt Tereska zich afgewezen.
Czeka na Nas Swiat (2006) Czeka na Nas Swiat (2006)
Piotr Novak is dertig maar parasiteert nog onbeschaamd op zijn moeders pensioentje. Op een dag heeft zij haar geld niet ontvangen, net voordat ze zelf drie weken naar een kuuroord gaat. Piotr staat voor de opgave om de komende weken op eigen benen te gaan staan. Hoe komt hij aan geld en eten? En zit de boze buitenwereld wel op Piotr te wachten?
Cztery Noce z Anna (2008) Cztery Noce z Anna (2008)
Leon Okrasa werkt in een ziekenhuis van een klein stadje. Ooit was hij getuige van een brutale verkrachting. Het slachtoffer, Anna, werkt nu bij hem in het ziekenhuis als verpleegster. Leon raakt geobsedeerd door Anna en bespioneert haar dag en nacht. Op een nacht klimt hij zelfs via het raam haar slaapkamer binnen terwijl ze licht te slapen. Tot hoe ver zal hij gaan?
l (1983) l (1983)
Een politieagent heeft zijn handen vol aan het arresteren van gestoorde criminelen. Ook gebeurt het een en ander in zijn priv-leven dat zijn terugslag heeft op zijn werk.
pler Krali (1977) pler Krali (1977)
Het verhaal gaat over het leven van Apti, die als vuilnisman de wijk schoonhoudt. Een ambtenaar van de gemeente probeert uit jaloezie, met zijn hirarchische bevoegdheden Apti zo veel mogelijk tegen te werken. Beiden zijn namelijk verliefd op de schoonmaakster Hacer en doen er alles aan om met haar te kunnen trouwen. Als Hacer besluit met Apti te trouwen -tot ieders verbazing- staat de hele wijk op zijn kop...
Cur au Poing, Le (1998) Cur au Poing, Le (1998)
Louise is ongelukkig. Haar ouders zijn dood en van het contact met haar oudere zus moet ze het ook al niet hebben. Ze zoekt troost in pozie of bij haar minnaar die echter getrouwd is en alleen tussen 5 en 7 tijd voor haar heeft. Louise heeft een oplossing: Ze klampt willekeurige personen op straat aan en biedt zichzelf aan voor precies een uur. De reacties lopen uiteen. Sommigen reageren negatief, sommigen tonen medelijden, anderen denken dat het haar om seks te doen is.
Cur de Lilas (1932) Cur de Lilas (1932)
Als de eigenaar van een fabriek dood wordt aangetroffen, wordt n van de arbeiders beschuldigd van de moord. Detective Andr Lucot is echter niet overtuigd van de man zijn schuld en verdenkt de mooie Lilas van de misdaad. Hij wint haar vertrouwen en als hun vriendschap in liefde verandert geeft ze haar gruwelijke geheim prijs.
Cur des Hommes, Le (2003) Cur des Hommes, Le (2003)
Vier vrienden. Alex, Antoine, Jeff en Manu. Vier mannen van vandaag, sterk en toch onrijp. Ze zijn al sinds 25 jaar vrienden en zien elkaar geregeld. Maar deze lente is speciaal. Ze worden geconfronteerd met de gebeurtenissen van hun levens: het trouwen van een dochter, het overlijden van een vader, een ontrouwe vrouw...
Cur en Hiver, Un (1992) Cur en Hiver, Un (1992)
Hij is niet geslaagd aan het conservatorium maar bouwt nu zeer succesvol violen. Zijn baas is meer zijn partner, al zal hij hem nooit een vriend noemen omdat zijn hart te winters is om vriendschap te voelen. Zijn baas krijgt nu een zeer mooie dame, die door het werk ook veel met hem omgaat.
Cur Fantme, Le (1996) Cur Fantme, Le (1996)
Phillipe (Luis Rego) is een schilder van middelbare leeftijd. Hij heeft samen met Annie (Evelyne Didi) twee kinderen. Zijn relatie met Annie is vol liefde maar de passie is al jaren verdwenen. Dan ontmoet hij Justine (Aurlia Alcas), die zet hem aan het denken. Phillipe herinnert zich de tijden waarin hij gelukkiger was en een enorm verlangen begint in hem te branden.
Cur Gros comme a, Un (1962) Cur Gros comme a, Un (1962)
Een jonge Afrikaanse bokser besluit om naar Parijs te gaan om het daar te gaan maken in de bokswereld. De camera volgt hem als hij verschillende Parijsenaars ontmoet, een kamer huurt, interessante vrouwen ontmoet, een waarzegster raadpleegt, en vooral zijn training start die hem naar zijn eerste wedstrijd zal brengen.
Cur Qui Bat, Un (1991) Cur Qui Bat, Un (1991)
Mado wordt op straat gevolgd door een man. Hij biedt haar aan om samen naar een hotel te gaan en zij gaat op de uitnodiging in. Ze beleven een korte affaire en besluiten elkaar nooit meer te zien, want Mado is getrouwd met Jean en heeft een tienerzoon. Maar Yves heeft haar telefoonnummer. Op een dag belt Mado hem...
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 -74- 75 76 77
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!