Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57
Zoeken:
T -Men (1947) T -Men (1947)
Agenten O'Brien en Genaro infiltreren in een bende valsemunters die gevaarlijk zijn vanwege de goede kwaliteit papier die ze hanteren.
T Bone N Weasel (1992) T Bone N Weasel (1992)
Beroepscrimineel T Bone klopt na zijn vrijlating uit de gevangenis aan bij Weasel, een geboren mislukkeling. Hij wil er een kamer huren, maar Weasel wordt op dat moment zelf uit zijn huis gezet. Weasel probeert op zijn beurt T Bone over te halen om hem mee te nemen op zijn verdere trektocht. Dit lukt omdat Weasel in het bezit is van een revolver en dit onderweg wel van pas kan komen. Samen trekken ze naar het Zuiden.
Tři Oříšky pro Popelku (1973) Tři Oříšky pro Popelku (1973)
De koning wil graag dat zijn zoon trouwt. Hij organiseert een bal, en daar zal zijn zoon de ware vinden, of niet...?
Tři Veteráni (1983) Tři Veteráni (1983)
Nu de oorlog voorbij is, nemen Pankrác, Bimbác en Servác ontslag uit het leger. In het bos komen zij enkele dwergen tegen die hen alledrie een geschenk geven. Pankrác krijgt een hoed waarmee hij alles kan toveren wat hij wil, Servác krijgt een zak met geld die nooit leeg raakt en Bimbác ontvangt een gedichtje waarmee hij ieder gewenst aantal mannen bijeen kan roepen. Helaas kunnen de drie mannen niet goed met hun nieuwe mogelijkheden omgaan en moeten zij leren dat zij misschien beter uit waren zonder die gaven.
T'Aime (2000) T'Aime (2000)
De simpele Zef woont samen met zijn zus Sophie. Op een dag ontmoet hij Marie Gontier, dochter van een rijke parfumier. Zef, ooit getuige van een sado-masochistische vrijpartij van zijn zus, probeert Marie te verleiden op dezelfde manier, maar verkracht haar.
T'ammazzo! - Raccomandati a Dio (1968) T'ammazzo! - Raccomandati a Dio (1968)
Glenn, een valse priester, geeft de indruk voor een begrafenisdienst te zorgen maar steelt in werkelijkheid een grote som geld. Wanneer hij met de buit op de vlucht slaat begint men een wanhopig onderzoek. De tussenkomst van de minnares van de bandiet maakt de zaken nog ingewikkelder: leugens en bedrog zullen uiteindelijk leiden tot een bloedige afrekening. En wanneer een bende denkt van het geld in handen te hebben, is die vrouw ermee vandoor...
T'choupi (2004) T'choupi (2004)
T'choupi en zijn trouwe vriendje Doudou wonen samen in een klein stadje aan zee. Een mysterieuze schaduw steelt in het stadje echter het speelgoed van de kinderen. Samen met Doudou gaat T'choupi de schuldige trachten te ontmaskeren.
T'empêches Tout le Monde de Dormir (1982) T'empêches Tout le Monde de Dormir (1982)
Yves is een vrolijke jongeman die overleeft met gitaarspelen op de straat. Hij droomt ervan ooit zijn eigen appartement te hebben en liefst nog zonder ervoor te moeten betalen. Op een dag ontmoet hij de mooie Isabelle en trekt bij haar in. Dat kan niet goed gaan, en als hij een vriendin van Isabelle ontmoet, Babette, lopen de zaken danig uit de hand. Babette is namelijk een journaliste, en de waarheid zal toch eens aan het licht moeten komen. Zal Isabelle hem vergeven of zal ze vertrekken?
T'es Folle ou Quoi? (1982) T'es Folle ou Quoi? (1982)
Jean-François Sevran is schuchter en discreet en woont gedeeltelijk samen met zijn directeur Lombardi die hem voortdurend in beslag neemt. Beiden werken ze voor de TV. Ter gelegenheid van een uitzending over de hoge ambtenaren maken ze kennis met een sympathieke dame, die verliefd wordt op de timide Sevran.
T-Bird Gang (1959) T-Bird Gang (1959)
Een jongeman sluit zich, om wraak te nemen, aan bij de bende die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader. Als hij echter gearresteerd wordt tijdens een gewapende overval sluit hij een deal met de politie en gaat undercover in de bende.
T-Force (1995) T-Force (1995)
Terroristen bezetten de Amerikaanse ambassade. Vele gijzelaars worden bruut door hen vermoord. De zaak lijkt verloren en de onschuldige betrokkenen ten dode opgeschreven. Binnen een paar minuten zijn echter alle 30 terroristen dood. 'T-Force' is in actie getreden, een team robots met menselijke trekken die keihard optreden wanneer wetten worden gebroken. Als bij een gevecht onschuldige mensen omkomen, wordt de stekker uit het T-Force-project getrokken. Deze beslissing dwingt de robots om zich tegen de makers en doelstellingen van hun programma te keren en alles op alles te zetten in hun strijd om te overleven.
T-Rex: Back to the Cretaceous (1998) T-Rex: Back to the Cretaceous (1998)
Ally Hayden is een tiener die haar vaders interesse in dinosauriërs en archeologie deelt. Op een dag neemt hij een mysterieus fossiel mee van een opgraving, en zij is ervan overtuigd dat het een ei van een Tyrannosaurus Rex is. Als zij het ei per ongeluk laat vallen, begint ze visioenen te krijgen over dinosauriërs, en meer en meer gaat ze zich daadwerkelijk in de Krijtperiode wanen.
T.A.M.I. Show, The (1964) T.A.M.I. Show, The (1964)
"The T.A.M.I. Show" toont een beeld van de grootste pop-acts uit de jaren 60. Samen gebracht in het Santa Monica Civic Auditorium, spelen acts als; The Beach Boys, James Brown, Marvin Gaye en The Rolling Stones voor een groot publiek. Dit is een registratie van dit evenement.
T.N.T. (1998) T.N.T. (1998)
De regering van de V.S. heeft een mysterieus top-secret team gevormd van ultra-getrainde agenten. Bij gevaarlijke missies buiten de landsgrenzen, wordt een beroep gedaan op de mannen van Victor Russo, alias "Yankee" (Eric Roberts). Nate Spears (Oliver Gruner) is één van de teamleden die klaar staan voor de eerste missie in Mozambique. De missie verloopt vlekkeloos. Spears ontvangt zelfs een forse beloning voor het bevrijden van een toevallig ontdekte gijzelaar. Ook de tweede missie, het uitschakelen van een drugsbaron in Mexico, pakt perfect uit. Als Spears ontdekt dat Yankee een dubieuze rol speelt, trekt hij zich terug uit het team. Maar Yankee duldt geen desertie en zet de achtervolging in. Dan moet Nate Spears het in zijn eentje opnemen tegen zijn voormalige collega's. En hij weet dat zij geen middel schuwen om hun doel te bereiken...
T.N.T. Jackson (1975) T.N.T. Jackson (1975)
Een vrouwelijke, zwarte Karate-expert gaat op zoek naar haar vermiste broer, waarbij zij eenieder die haar in de weg loopt topless een pak rammel geeft.
T.R. Baskin (1971) T.R. Baskin (1971)
T.R. Baskin is een jonge vrouw uit een klein dorpje die op een dag besluit naar Chicago te vertrekken om carrière te gaan maken. Ze ontdekt echter dat het leven in een grote stad heel anders is dan ze zich had voorgesteld.
T.T. Sindrom (2002) T.T. Sindrom (2002)
Het T.T. Syndroom ontleent zijn naam aan haar ontdekkers, de Duitse wetenschapper Claus Timber en zijn Russische collega Sergey Ton, en wordt ook het syndroom van de gevallen engelen genoemd. Deze hersenziekte tast vooral adolescenten aan en manifesteert zich door symptomen als een gevoel van vervreemding, agressief gedrag, overdreven netheid en het vermijden van direct fysiek contact met anderen. In de meeste gevallen sterven de aangetasten in ondraaglijke pijn. Op een avond in het jaar 2000 ontdekt een groepje jonge mensen een vreemd Turks badhuis in de kelderverdiepingen van het fort van Belgrado. Ze worden geconfronteerd met een lang vergeten mysterie uit 1958. Opgesloten in het badhuis, proberen ze zich wanhopig te verweren tegen een monsterlijke moordenaar die hen één voor één afslacht. Zou de “T.T. Syndrome” graffiti de sleutel kunnen zijn tot het einde van hun nachtmerrie?
Ta Divna Splitska Noć (2004) Ta Divna Splitska Noć (2004)
Op oudejaarsavond verlaat een veteraan een oorlogsweduwe en haar getraumatiseerde zoontje om een grote slag te slaan als durgshandelaar, terwijl een jong heroinehoertje uit een welgestelde familie koorstachtig geld bij elkaar probeert te smokkelen. Een paar dronken Amerikaanse soldaten zijn op zoek naar vertier en verstoren de rust in de donkere en verlaten middeleeuwse steegjes van Split. In een heel andere roes bevindt zich een jong stelletje dat de eerste en laatste oudejaarsavond graag ongestoord samen wil vieren...
Ta Fa Likit (1997) Ta Fa Likit (1997)
Jiab en Wan zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun huwelijk. Een paar dagen voor de plechtigheid wordt Wan echter door een auto aangereden en wordt zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Jiab gaat naar de tempel om voor zijn gezondheid te bidden, maar hoort van een priester dat Wan in zijn vorige leven vijf mensen heeft vermoord. Om het slechte karma ongedaan te maken, moet Jiab nu vijf mensen van de dood zien te redden...
Ta Ra Rum Pum (2007) Ta Ra Rum Pum (2007)
Ta Ra Rum Pum gaat over een gezin, dat bestaat uit een vader (Saif Ali Khan), een moeder (Rani Mukherjee) en twee kinderen, Priya en Ranveer. Wanneer hun vader, een bekende racecoureur, een ongeluk krijgt verandert het perfecte leven van het gezin.
Ta'm e Guilass (1997) Ta'm e Guilass (1997)
Badii is vastbesloten om zelfmoord te plegen. Hij heeft in de buurt van Teheran al een graf uitgegraven, maar zoekt nog een assistent die het graf wil dichtgooien zodra de zelfmoord voltooid is. Hoewel het een simpele taak is, waarvoor Badii rijkelijk zal betalen, heeft hij toch moeite iemand te vinden die ertoe bereid is.
Taan (2001) Taan (2001)
Maki raakt betrokken bij een ernstig verkeersongeluk, in plaats van te overlijden wordt ze constant naar hetzelfde tijdstip op de dag ervoor verplaatst. Dit gebeurt iedere dag weer- de tijd is gestopt en ze is helemaal alleen. Er is geen levende ziel in de stad te bekennen- geen verkeer op straat en alle supermarkten zijn leeg. Op een dag wordt ze opgebeld - een jongeman, genaamd Yohei, heeft op één of andere manier contact met haar kunnen maken. Nu is deze enkele telefoonverbinding haar enige houvast aan de realiteit zoals ze die kende voor het ongeluk....
Tabarly (2008) Tabarly (2008)
Verfilming van het leven van Éric Tabarly (1931 - 1998). Tabarly was een opmerkelijke Franse zeeman. Een voormalig officier van de Franse Marine die vaak wordt beschouwd als de vader van de Franse zeilsport. Tabarly was een recordjagende afstandzeiler. Hij won aan boord van zijn boten, allen genaamd Pen Duick, verschillende opvallende wedstrijden.
Tabi no Okurimono 0:00 Hatsu (2006) Tabi no Okurimono 0:00 Hatsu (2006)
De film volgt verscheidene personages die samen om middernacht met een trein vertrekken uit Osaka Station. Elk personage heeft zo zijn eigen verlangens en dromen en de film volgt de personages om te kijken wat er werkelijkheid wordt van hun dromen.
Table aux Crèves, La (1952) Table aux Crèves, La (1952)
Wanneer Urbain terugkeert naar zijn boerderij, vindt hij zijn vrouw dood. Ze pleegde zelfmoord. Haar ouders laten denken echter dat Urbain haar vermoord heeft omdat hij totaal niet om hun dochter gaf. Urbain is namelijk verliefd op de knappe Jeanne. Wanneer hij met haar wil trouwen stuit hij op het veto van haar familie.
Table for Five (1983) Table for Five (1983)
J.P. Tannen heeft zich na zijn scheiding nauwelijks nog om zijn kinderen bekommerd en hij wil dat nu goedmaken door een gezamenlijke reis naar Europa en Egypte. Na enige problemen lijkt de reis een succes te worden, totdat ze horen dat moeder Kathleen slachtoffer van een ongeluk geworden is
Table for One, A (1999) Table for One, A (1999)
De aantrekkelijk Ruth heeft haar werk in een nachtclub opgegeven voor haar man Matt. Maar omdat Matt als vertegenwoordiger veel onderweg is, is Ruth thuis veel te veel op zichzelf aangewezen. Ze haalt zich van alles in haar hoofd en probeert Matt steeds op overspel te betrappen. Deze weet haar steeds van zijn onschuld te overtuigen, maar vertelt haar niet dat hij in werkelijkheid een dubbelleven leidt en al met een ander getrouwd is.
Table One (2000) Table One (2000)
Een groepje mannen, waaronder een hockeyspeler en een homo, besluit om met financiële hulp van de maffia een trendy restaurant te openen. Maar al snel komen ze erachter dat het runnen van een restauarnt niet zo makkelijk is als ze dachten.
Tabloid (2001) Tabloid (2001)
Presentator Darren Daniels is beroemd en berucht op de televisie met zijn programma Tabloid-TV. Als hij echter op een nacht twee porno-starlets en een onbekende man in de kroeg oppikt, verandert zijn leven voorgoed. Na een wilde nacht vermoordt de onbekende de beide vrouwen en gaat ervandoor, Daniels in paniek achterlatend.
Taboo (2002) Taboo (2002)
Zes jonge mensen spelen uit verveling een taboe-spel waarbij je anoniem ja of nee antwoordt op een zeer persoonlijke vraag. Dan blijkt dat iedereen wel een geheim te verbergen heeft. Maar wie is de hoer, wie is de heimelijke homo, wie doet het met minderjarigen, wie is de verkrachter en wie is de hypocriet? De uitkomsten zijn schokkend en confronterend. Het spel wordt snel door iedereen lacherig afgedaan als onzin.
Tabor Ukhodit v Nebo (1975) Tabor Ukhodit v Nebo (1975)
geregisseerd door Emil Loteanu
met Svetlana Toma, Grigore Grigoriu en Pavel Andrejchenko
Tabu, a Story of the South Seas (1931) Tabu, a Story of the South Seas (1931)
Op het eiland Bora-Bora is de parelduiker Matahi verliefd op Reri. Ze leiden samen een idyllisch leven, totdat een afgezant van een naburig eiland Reri tot heilige maagd verklaart en geen enkele man haar meer mag aanraken. Wie dat toch doet, wordt ter dood veroordeeld. Reri en Matahi besluiten samen te ontsnappen naar het vasteland.
Tabù, I (1963) Tabù, I (1963)
In de stijl van Mondo Cane wordt een wereld getoont waar niets te gek is. Van mensen die aan lepra lijden tot bodybuilders, van slachtoffers van de atoom bom tot karate en van drugsgebruikers die hun baby's verkopen tot strippers.
Tabusse (1949) Tabusse (1949)
In Cevennes leeft Tabusse, een boer met een goed hart, afgezonderd van iedereen, met zijn schrikwekkende honden. De dorpelingen minachten hem. Hij houdt stilletjes van Julia, de dochter van de rijke eigenaars, die door haar gecoquetteer zijn hoofd op hol brengt. Maar het loopt voor hem slecht af: hij wordt mishandeld, gemolesteerd en tenslotte door de jachtopziener neergeschoten.
Tabutta Rovasata (1996) Tabutta Rovasata (1996)
Met zijn gemartelde voeten begeeft Mahsun zich elke morgen van de onderwereld naar de oppervlakte. Hij is niet degene die jouw BMW heeft gestolen. Mahsun steelt geen auto's; hij steelt uit jouw leven slechts rust voor één enkele nacht. Mahsun houdt van een vrouw. Een vrachtboot passeert de ogen van die vrouw. Heroine stroomt door de aderen van Mahsun; het haar van de vrouw wikkelt zich in zijn gedachten. Een bootje zinkt wanneer hij het gezicht van zijn geliefde aanraakt. Elke dag zinkt er een droom in Mahsuns zee; en elke dag blijft Mahsun koppig geloven in een nieuwe droom. Want hij gelooft in het leven...
Tachiguishi Retsuden (2006) Tachiguishi Retsuden (2006)
De film volgt de avonturen van de Tachigui. Legendarische figuren die opduiken bij fast-food ketens en noodle shops, om daar te eten en dan in het niets te verdwijnen. Zo verdwijnt de mysterieuze "Ketsune Croquette" O-Gin op een avond in een steegje en weet "Hamburger" Tetsu de hele Amerikaanse Fast-Food industrie op z'n grondvesten te doen daveren.
Tacones Lejanos (1991) Tacones Lejanos (1991)
Het verhaal draait om twee vrouwen: een moeder die na 15 jaar terugkomt uit Mexico en haar inmiddels volwassen geworden dochter Rebeca, die achterbleef in Spanje. De moeder is een bekende zangeres en actrice. Rebeca werkt als tv-presentatrice bij het bedrijf van haar man, die vroeger de minnaar was van haar moeder. De twee vrouwen proberen na de lange scheiding weer nader tot elkaar te komen. Maar dan wordt op een avond de man van Rebeca doodgeschoten.
Tactical Assault (1998) Tactical Assault (1998)
Luchtmacht piloot John Holiday probeert het leven van een voormalige leider van hem uit de Golfoorlog te vernietigen. Deze man haalde zijn vliegtuig ooit neer omdat hij zonder bevel een vliegtuig wou neerhalen.
Tada, Kimi Wo Aishiteru (2006) Tada, Kimi Wo Aishiteru (2006)
Tijdens de kerstdagen gaat Makoto naar New York, om te zoeken naar zijn vriendin Shizura. Hun eerste ontmoeting was tijdens de openingsceremonie van het nieuwe schooljaar, waar ze beiden schitterden door afwezigheid. Wat Makoto en Shizura gemeen hebben is dat ze beide een lichamelijke afwijking hebben en daardoor bang zijn om onder de mensen te komen. Gelukkig kunnen de twee het met elkaar wel goed vinden, en gaan vaak samen naar het "hemelse bos" om foto's te maken. Maar dan is Shizura op een dag met de noorderzon vertrokken.
Tadpole (2002) Tadpole (2002)
Wanneer de 15-jarige Oscar de trein naar huis neemt om daar Thanksgiving te vieren, laat hij zijn beste vriend Charlie weten dat hij een plan heeft: hij zal het hart veroveren van zijn ware liefde. Er is echter een probleem: Oscar's ware liefde is zijn stiefmoeder Eve.
Taebek Sanmaek (1994) Taebek Sanmaek (1994)
Korea, oktober 1948. Drie jaar na de Japanse bezetting vechten politiek rechts en links tegen elkaar. Bul-Kyo, een klein stadje aan de zuidwest-kust, wordt ingenomen door de linkse commandant Sangjin en zijn mannen, totdat regeringstroepen de stad heroveren en hen dwingen zich terug te trekken, de heuvels in. Onder de terugkerende politie-eenheden en de volgelingen van rechts bevindt zich Sangjins broer, Sangku, die de anti-communistische jeugdbeweging aanvoert en een diepe haat koestert jegens zijn rebellerende familieleden. Bumwoo, de intellectuele zoon van een landeigenaar en bevriend met beide broers, staat aan de kant van de nationalisten maar bekritiseert beide partijen, waardoor hij op een gegeven moment het slachtoffer wordt van de anti-communistische terreur. Als de Koreaanse oorlog uitbreekt heroveren Sangjin en de zijnen Bul-Kyo met behulp van troepen uit Noord-Korea. Bumwoo wordt ervan verdacht spion voor de Amerikanen te zijn.
Taegukgi Hwinalrimyeo (2004) Taegukgi Hwinalrimyeo (2004)
In 1950 breekt er oorlog uit tussen het communistische Noord-Korea en het kapitalistische Zuid-Korea. Terwijl ze met hun familie op de vlucht zijn worden twee broers meegenomen naar het front, om daar te vechten voor de vrijheid van hun volk. Eén van de broers wil zo snel mogelijk een medaille halen, zodat hij z'n jongere broer naar huis kan sturen.
Taekoesu Yonggary (1967) Taekoesu Yonggary (1967)
Aardbevingen in centraal Korea blijken het werk te zijn van Yonggary, een prehistorisch monster dat leeft van brandstoffen. Al snel loopt het monster heel Seoul plat.
Taepung (2005) Taepung (2005)
Een schip, met begeleidende pakketten voor nucleaire raketten, wordt aangevallen door piraten, onder leiding van Sin, op zo'n 220 km ver van Jt Long port in Taiwan. De politiediensten zenden een geheim agent achter Sin aan voor dat hij zijn levensdoel; het Koreaanse schiereiland vernietigen, kan uitvoeren.
Taepungtaeyang (2005) Taepungtaeyang (2005)
Soyo is een introverte tiener met een weinig actief sociaal leven. Bij toeval begint hij met inline-skaten. Op een dag komt hij in contact met een groep inline-skaters en wekken vooral de vaardigheden van Mogi zijn attentie. Soyo's geïsoleerde bestaan is vanaf dat moment voorbij en zijn leven staat in het teken van inline-skaten met deze groep. Na een tijdje wordt de groep voor een zware opgave gesteld en is Soyo vastbesloten met het skaten te stoppen.
Taeyangeun Eobda (1998) Taeyangeun Eobda (1998)
De jonge Do Chul, een bokser die nog nooit een wedstrijd heeft gewonnen, en de kleine crimineel Hong-Gi krijgen met elkaar te maken wanneer de in geldnood verkerende Do Chul, Hong Gi benadert voor een klus. De eeuwige verliezer Do Chul en materialist Hong Gi kunnen elkaar in het begin nauwelijks uitstaan, maar worden desondanks vrienden voor het leven.
Taffin (1988) Taffin (1988)
Taffin zou ooit priester worden, maar doet nu incassowerk. Als projectontwikkelaars zijn omgeving willen 'verrijken' met een fabriek op het plaatselijke sportterrein komt hij in actie, wat culmineert in een afrekening met de grote boosdoener.
Tag, der Nie zu Ende Geht, Ein (1959) Tag, der Nie zu Ende Geht, Ein (1959)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de kapitein van een duitse U-boot gestrand in het neutrale Ierland. Hij doet zich voor als Zwitser en komt in contact met een jonge vrouw, en een vriend van haar, een Amerikaanse piloot. Ze raken met elkaar bevriend. Maar dan ontdekken ze dat hij Duitser is.
TAG: The Assassination Game (1982) TAG: The Assassination Game (1982)
Studenten aan een college spelen een spel: Tag, een spel waarin iedereen een huurmoordenaar speelt, een opdracht krijgt en het slachtoffer met rubberpijltjes dient te 'vermoorden'. Gersh, de favoriet voor de zege, schiet op zijn doelwit, maar de aanslag mislukt waarop Gersh een echt pistool gebruikt en zijn slachtoffer vermoordt. Hij verstopt het lichaam, maar heeft de smaak voor 'het echte werk' te pakken gekregen.
Taga Tameni (2005) Taga Tameni (2005)
Tamio is een fotograaf in een klein boerendorpje. Na een opdracht in Palestina keert hij emotioneel gehavend terug naar z'n thuisbasis. Daar ontmoet hij de ietwat achterdochtige en mensenschuwe Ayako. Beide herkennen in elkaar een gelijkaardige leegte, en beginnen meer en meer met elkaar om te gaan.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!