Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Zoeken:
G (2002) G (2002)
In het midden van de weelde en rijkdom in de Hamptons probeert Summer G, een self-made miljonair en rap-superster, de liefde van zijn leven Sky terug te winnen. Zij heeft hem ooit verlaten voor de rijke zakenman Chip Hightower. Summer G is echter vastbesloten alles wat hij heeft opgebouwd in al die jaren op te geven voor zijn enige ware. Voor summer, Sky en Chip het goed en wel beseffen zitten ze verstrikt in een driehoeksverhouding.
G-Men from Hell (2000) G-Men from Hell (2000)
Twee federale agenten komen terug uit de hel. Ze hebben de opdracht om goede daden te verrichten en wanneer ze dit niet doen worden ze voor altijd verdoemd. De twee openen een detective-bureau en krijgen al direct een ingewikkelde zaak.
G.I. Blues (1960) G.I. Blues (1960)
Soldaat Presley is in West-Duitsland gelegerd. In een nachtclub ziet hij Prowse dansen, maar ze laat zich niet versieren. Elvis sluit een weddenschap af om deze mooie ijsberg te doen smelten.
G.I. Jane (1997) G.I. Jane (1997)
Een lid van een militair budget-committee dringt er bij de Marine-secretaris op aan dat het tijd wordt om vrouwen toe te laten bij de Marine. Lt. Jordan O'Niel krijgt de kans om als eerste vrouw toe te treden tot een elite Navy SEALS-eenheid. Niemand verwacht dat ze het zware regime tijdens de training zal weten te doorstaan, maar ze is vastberaden om te slagen.
G.I. Jesus (2006) G.I. Jesus (2006)
Jesus Feliciano (Joe Arquette) is een Mexicaanse nationalist die na de oorlog in Irak terugkeert naar Californië. Hij vocht in Irak, in ruil voor een Amerikaanse verblijfsvergunning voor hem, zijn vrouw (Patrícia Mota) en zijn kind. De oorlogsgebeurtenissen hebben echter een traumatische invloed op het leven van Jesus Feliciano. Hij krijgt last van waanbeelden die ingrijpende gevolgen hebben voor zijn familieleven.
G.I. Joe (2009) G.I. Joe (2009)
Een elite militaire eenheid die bekend staat als G.I. Joe neemt het op tegen een kwade organisatie die wapens verhandelt. Deze organisatie wordt gerund door een Schotse man, die steeds meer argwaan krijgt en doorheeft dat hij zijn wapenhandel niet meer veilig kan doorzetten.
G.I. Joe: The Movie (1987) G.I. Joe: The Movie (1987)
Duke en de andere Joes vechten het uit tegen Cobra om de B.E.T. - the Broadcast Energy Transmitter, een nieuwe uitvinding die gebruikt kan worden om aardbewoners te muteren vanuit de ruimte. Dit keer hebben Cobra Commander en Serpentor hulp van de Cobra-La, een groep mutanten die de wereld willen veroveren.
G.O.D. (2001) G.O.D. (2001)
Een eenzame vrachtwagenchauffeur en een veiligheidsagent met pensioen, slaan de handen ineen om een complex vrouwenhandel-netwerk op te rollen.
G.O.R.A. (2004) G.O.R.A. (2004)
Arif, die probeert zelf geproduceerde valse ufo-foto's te verkopen, is een tapijtverkoper, touroperator, reisgids kortom een manusje van alles. Maar op een dag wordt hij door buitenaardse wezens ontvoerd die hij in werkelijkheid in de verste verte niet eens heeft gezien. Hij wordt meegenomen naar de planeet G.O.R.A. waar de boosaardige Logar de dienst uitmaakt. Hij probeert zijn grootvaders wraak op de aardbewoners op zich te nemen door ze op te sluiten op de planeet en ze daar te mishandelen. Arif wordt gevangen gezet en raakt bevriend met zijn medegevangenen: Faruk, een Bob Marley look-a-like, en 216 een onderdanige androïde. Samen bedenken ze een ontsnappingsplan.
G.P. 506 (2008) G.P. 506 (2008)
Een peloton soldaten van bewakingspunt 506 zijn gruwelijk vermoord, op een soldaat na. De enige overlevende is in een coma wat deze zaak een compleet mysterie maakt. Wanneer een militair-onderzoeker op de zaak wordt gezet ontdekt hij dat het geen normale zaak is, er is namelijk een virus die veroorzaakt dat de soldaten veranderen in moordlustige zombies.
G.P.S. (2006) G.P.S. (2006)
Een groep avontuurzoekende universiteitsvrienden begint aan een GPS spoorzoektocht in de Noordwestelijke wildernis, Ze krijgen te horen dat ze 2 miljoen geld zullen vinden en wanneer ze bij de schatlocatie terechtkomen vinden ze een klein graf. Ze graven het graf op en vinden een kleine kist die iets schokkends bevat. In de kist zitten foto's van een vrouw wie vastgebonden en geblindoekt is, En een nieuwe set met GPS coördinaten die dieper in het bos leiden. De groep zal moeten beslissen of de foto's echt zijn of gewoon deel uitmaken van een spel.
G2 (1998) G2 (1998)
Het is 2010. Een 2000 jaar oud geheim manifesteert zich in de geest van Richard Conlan. In een vorig leven was hij de eigenaar van een magisch, antiek zwaard dat gezegend werd door Apollo. Hiermee werd ooit een volk verslagen wat nu wraak wil nemen.
G4 Te Gong (1997) G4 Te Gong (1997)
Na de teruggave van Hong Kong aan de Chinese overheid wordt de elitebrigade van de Hong Kong Politie opgeheven. Wanneer één van hun collega's wordt vermoord, komen drie ex-leden van de elitebrigade voor de strijd van hun leven te staan. Om hun missie te volbrengen melden de goed getrainde agenten zich bij G4, de geheime dienst van Hong Kong. Met hulp van deze organisatie proberen de drie helden hun verborgen vijand op te sporen.
G:MT Greenwich Mean Time (1999) G:MT Greenwich Mean Time (1999)
Zes jonge schoolverlaters worstelen met hun leven en proberen succes te krijgen in de muziekindustrie. Ze vinden echter nogal wat problemen en tragedies op hun weg.
G@me (2003) G@me (2003)
Na een uitbrander te hebben gehad van zijn baas, besluit Shunsuke Sakuma zijn baas 's avonds thuis op te zoeken. Voor de poort van het huis durft hij de confrontatie toch niet aan te gaan. Shunsuke spot echter wel de dochter van de baas en gaat haar achterna. Hij nodigt haar uit met hem mee te gaan. Ze komen op het idee een kidnapping te simuleren met als doel het losgeld te delen.
Ga Goh Yau Chin Yan (2002) Ga Goh Yau Chin Yan (2002)
Me werkt voor een koerierdienst en heeft een aantal vriendinnen die voortdurend opscheppen over hun rijke echtgenoten. Ook de vader van Me vindt dat zijn dochter maar eens dringend met een rijke man moet trouwen. In een wilde bui roept Me hardop dat ze een rijke vent wil ontmoeten, en haar kreet wordt per toeval opgevangen door een satelliet van Destiny, Inc, een geheimzinnig bedrijfje dat haar meteen in contact brengt met de steenrijke vrijgezel Christmas.
Ga Li La Jiao (1990) Ga Li La Jiao (1990)
Pepper & Curry, beide politieagenten, kennen elkaar sinds hun jeugd. Pepper is impulsief en verwaand, Curry betrouwbaar en eerlijk. Hun vriendschap wordt echter stevig op de proef gesteld wanneer Hong Kong's grootste wapenhandelaar besluit hen uit de weg te ruimen. Het duo wordt zo zwaar op de proef gesteld.
Ga-Myeon (2007) Ga-Myeon (2007)
Rechercheurs Kyung-yoon Cho and Eun-joo Park zijn sinds de politieacademie een onafscheidelijk duo. Op een dag krijgen ze een zaak toegewezen van een doodgestoken eigenaar van een sportcentrum. De enige aanwijzing die ze hebben is een haar met het bloedtype AB. Een zweminstructeur wordt al snel aangewezen als de hoofdverdachte, maar deze wordt op de zelfde brute wijze vermoord. Het wordt bekend dat de twee slachtoffers met een derde partij samen in het leger een oneervolle daad hebben gepleegd. De politie ziet de moorden als een seriemoorden-zaak en als wraak voor de slachtoffer van toen. Maar als langzamerhand de identiteit van de dader bekend wordt stuit rechercheur Kyung-yoon op een ander schokkende mysterie.
Gaam Yuk Fung Wan (1987) Gaam Yuk Fung Wan (1987)
Lo Ka Yiu is een eenvoudige zakenman die onschuldig de gevangenis in moet. Hij raakt bevriend met de coole Ching en dat is ook nodig om aan de grillen van de brute bewakers te ontkomen.
Gaau Ji (2004) Gaau Ji (2004)
Iedereen droomt van een eeuwige jeugd. Qing ook, en zij heeft de middelen om voor altijd mooi en jong te blijven. Tenslotte is schoonheid tegenwoordig gewoon te koop... Qing, voormalig sterretje en nu 'echtgenote van een rijke man' gaat op zoek naar het ultieme middel om jong te blijven. Ze komt in contact met de mysterieuze kokkin Mei, die bekend staat om haar wonderbaarlijke dumplings en haar klantenkring die bestaat uit gefortuneerde vrouwen. Wie Mei's dumplings eet zal nooit oud worden en dat heeft alles te maken met de ingredënten die voormalig gynaecologe Mei in haar hapjes stopt..
Gaau Tau (1979) Gaau Tau (1979)
Ti Lung speelt een rechtvaardige, vastberaden wapeninstructeur die zijn ledematen probeert te behouden. Wanneer een dorp door rivaliteit tussen twee clans wordt verscheurd, neemt een van de clans zijn toevlucht tot omslachtige methodes om de andere clan te onderwerpen.
Gaav (1969) Gaav (1969)
Masht Hassan bezit de enige koe in zijn afgelegen en verlaten dorp. Hij behandeld en verzorgd deze koe als ware het zijn eigen zoon. Als hij het dorp op een dag verlaat, sterft de koe plotseling. Wetende hoezeer Masht van zijn beest houdt, besluiten zijn dorpsgenoten snel het lijk weg te ruimen en Masht te vertellen dat zijn koe is weggelopen toen hij weg was. Masht is ontroostbaar en begint al zijn tijd te voldoen in de schuur, hooi etende en langzaam denkend dat hij zelf de koe is geworden.
Gabal (2005) Gabal (2005)
Tijdens het ontslag uit het ziekenhuis krijgt Su-hyeon, een stervende vrouw, een pruik. Het is een mooie pruik, die Ji-hyeon voor haar heeft geregeld. Na verloop van tijd zet Su-hyeon de pruik uiteindelijk op. Vanaf dat moment wordt het spiegelbeeld van Su-hyeon in de spiegel een hele mooie vrouw vol met vitaliteit, en een mysterieuze kracht neemt het over. Ji-hyeon voelt zich ongemakkelijk met Su-hyeon’s mysterieuze snelle verbetering vanaf de dag dat zij de pruik draagt. Su-hyeon lijkt meer en meer op iemand anders te lijken en haar interesse in Ji-hyeon’s ex-vriend Kiseok is niet hetzelfde als in eerdere tijden. Na verloop van tijd komen ze er achter dat de pruik aan iemand verbonden is, maar aan wie?
Gabbeh (1996) Gabbeh (1996)
Een oud kibbelend echtpaar gaat naar de rivier om hun tapijt (gabbeh) te wassen, waarop twee geliefden te paard staan afgebeeld. Plotseling komt uit dit patroon het meisje Gabbeh tot leven. Zij vertelt verbitterd het verhaal van haar liefde die steeds moest worden uitgesteld door toedoen van haar vader. Uiteindelijk durft zij te ontsnappen naar haar geliefde, maar haar vader gaan hen achterna. Bij terugkeer liegt hij tegen zijn andere dochters om te voorkomen dat zij een voorbeeld nemen aan hun zus.
Gabbia, La (1985) Gabbia, La (1985)
Michael (Tony Musante) ontmoet Marie (Laura Antonelli), een vriendin van lang geleden. Ze brengen de nacht samen door. 's Morgens wordt Michael vastgebonden wakker. Marie verklaart dat ze hem nooit meer laat gaan.
Gabbianella e il Gatto, La (1998) Gabbianella e il Gatto, La (1998)
Zeemeeuw Kengah raakt op zee verzeild in een olieplas, waardoor ze niet goed meer kan vliegen. Met haar laatste krachten komt ze terecht in de tuin van de zwarte kater Zorba. Daar legt ze haar eerste en enige ei die ze Zorba toevertrouwt. Kengah geeft Zorba de opdracht voor haar ei te zorgen en als de kleine zeemeeuw er is, deze te leren vliegen. Zorba houdt zich aan zijn woord en Lucky wordt geboren. Ze voelt zich een echte 'kat', maar komt er achter dat ze toch anders is dan haar kattevrienden. Zorba leert haar uiteindelijk hoe ze moet vliegen als een 'echte' zeemeeuw.
Gabbiani Volano Basso, I (1978) Gabbiani Volano Basso, I (1978)
Jeff Jacobson is een ex-militair. Hij heeft in Vietnam gevochten maar nadien deserteerde hij. Nu wordt hij gechanteerd door de industrieel Roberto Micheli, die hem heeft omgekocht zodat hij één van zijn partners Mauro Martini vermoordde. In ruil daarvoor zou Jeff hem het bewijs van desertie teruggeven en hem een valse identiteitskaart bezorgen zodat hij kon terugkeren naar de States.
Gable and Lombard (1976) Gable and Lombard (1976)
Clark Gable en Carol Lombard waren grote artiesten in de jaren 1930. Buiten hun films krijgen ze een affaire, terwijl ze beide getrouwd zijn. Daarom moet het voor de buitenwereld een geheim blijven, tot ze trouwen.
Gabriel (2007) Gabriel (2007)
In de traditie van de onderwereld openbaart Gabriel de strijd tussen het goede en het kwaad en het vechten voor de menselijke ziel. In de onderwereld vindt het gevecht plaats tussen de gewone en de gevallen engelen. Zij vechten voor één ding: de controle over de stad.
Gabriel over the White House (1933) Gabriel over the White House (1933)
In de tijd van de depressie, jaren dertig, wordt de boef Judson Hammond gekozen tot president van de VS. Hij ondergaat dan na een ongeluk een mysterieuze verandering, die hem tot Superpresident maakt. Hij besluit alle profiteurs eruit te gooien en de wereldvrede te bewerkstelligen.
Gabriela (1950) Gabriela (1950)
Gabriela stopt met werken om eindelijk tijd te besteden aan haar inmiddels twintigjarige dochter Andrea, die door een andere vrouw opgevoed is. Gabriela's ex-collega kan haar echter niet missen en zoekt haar ex-man op om te verraden waar zijn dochter zich bevindt, in de hoop dat hij de zorg voor het kind op zich zal nemen en Gabriela weer zal gaan werken.
Gabriela (1983) Gabriela (1983)
1925, Gabriela wordt ingehuurd als kokkin en huishoudster door Nacib, een bar-eigenaar in een plaatsje dat door de lokale kolonels wordt geleid. Niet veel later trouwen zij. Wanneer Nacib Gabriela in bed aantreft met zijn beste vriend, eindigt het huwelijk, maar wanneer na verloop van tijd het plaatsje moderniseert trekken zij weer naar elkaar toe.
Gabriela (2001) Gabriela (2001)
Mike is een romantische maatschappelijk werker die verliefd wordt op een nieuwe stagiaire, de gepassioneerde Gabriela. Zij zelf heeft een oppervlakkige relatie, maar staat op het punt van een huwelijk. Gabriela voeltwel iets voor Mike, maar kan het niet opbrengen haar relatie te beindigen.
Gabrielle (2005) Gabrielle (2005)
Begin 20ste eeuw. Gabrielle en Jean zijn reeds tien jaar gehuwd. Ze hebben een perfecte verstandhouding en wonen in een luxueus huis omringd door dienstbodes en kamermeisjes. Hun leven wordt geregeerd door regels en gewoontes en verloopt rimpelloos. Hun ruime kennissenkring die ze wekelijks thuis ontvangen, respecteert en bewondert hen. Op een dag gooit een korte brief hun leven ondersteboven. Een onverwachte passie doet hun wereld instorten…
Gaby (1956) Gaby (1956)
De Franse Gaby, die balletdanseres is in London, loopt Greg tegen het lijf als ze naar de bus rent. Greg blijkt zeer onder de indruk van Gaby en gaat bij haar voorstellingen kijken. Gaby wil niets met Greg te maken hebben, maar door zijn doorzettingsvermogen besluiten ze uiteindelijk toch met elkaar te trouwen. Nog voordat dit gebeurd is, is Greg alweer dood en stelt Gaby zich beschikbaar voor wie haar ook maar wil hebben.
Gaby: A True Story (1987) Gaby: A True Story (1987)
Film over het leven van schrijfster Gaby Brimmer, die in 1979 werd gebombardeerd tot literaire sensatie van het jaar. In haar boeken verhaalt ze over de voortdurende strijd om zelfexpressie die een auteur moet leveren. Gaby's leven was echter in meerdere opzichten een strijd, omdat zij is geboren met diverse handicaps. Deze waren zo ernstig dat zij niet kon spreken, lopen of haar handen kon gebruiken. Haar boek is geschreven op een typemachine, die zij bediende met haar enige bruikbare ledemaat: haar linkervoet.
Gacy (2003) Gacy (2003)
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een modelburger, liefhebbende vader, echtgenoot en seriemoordenaar John Wayne Gacy, die 30 dode mannen en jongens begraven had in de kruipruimte onder zijn huis, die hij deelde met zijn familie.
Gada Meilin (2002) Gada Meilin (2002)
De jonge Gada Meilin groeit uit tot stamhoofd. Ondanks zijn leiderschap heeft hij geen controle over de Horqin graslanden en kan hij niet voorkomen dat een ander stamhoofd een deel van het land aan de Japanse regering verkoopt. Dit resulteert in de verdrijving van de nomaden en de verandering van de graslanden in de woestijn. Gada probeert te voorkomen dat er meer stukken land verkocht worden maar zonder resultaat. Uiteindelijk gaat hij de strijd aan met de lokale bestuurders.
Gadjé (2005) Gadjé (2005)
De jonge, talentvolle advocaat Pim Rutgers begint te balen van zijn leven in de glazen kantoortorens. Als hij in contact komt met een groep gepassioneerde zigeuner-straatmuzikanten begint zijn bloed te borrelen. Hij wint voor hen een zaak en vanaf dat moment raakt zijn leven steeds inniger verstrikt met de illegaal in Nederland verblijvende familie uit Boekarest. Pim Rutgers kan zich niet meer losmaken van het vrije en avontuurlijke leven van de zigeuners. Hij geeft de Nederlanders het nakijken en volgt zowel de muziek als zijn hart.
Gadjo Dilo (1997) Gadjo Dilo (1997)
Stephane arriveert op een koude winteravond vanuit Parijs in Roemenië. Hij is op zoek naar de betekenis van het zigeunerlied 'Nora Luca', dat hem maar niet loslaat. Zijn speurtocht leidt hem naar Valachie, het hart van Roemenië, het land van een vermoord volk: de Lautaris, 'muzikanten en zigeuners'. De oude Izodar, bulibasha-hoofd van de clan die Stephane onder zijn hoede neemt, helpt Stephane een weg te vinden in deze voor hem chaotische en gewelddadige wereld. Ook al blijft Stephane de ' crazy stranger' uit Parijs, langzaam maar zeker weet hij een plaats te vinden bij de zigeuners van Valachie. Hij verliest zijn oorspronkelijke doel daarbij echter niet uit het oog....
Gadkie Lebedi (2006) Gadkie Lebedi (2006)
Victor Banev, een Russische schrijver woonachtig in de Verenigde Staten, gaat op zoek naar zijn dochter in Tashlinsk, een geisoleerde spookstad onderhevig aan extreme klimaatsverandering - onderwerp van eindeloos debat en UN commissies. Na een tocht door een brandend bos in Polen, komt Victor aan bij het huis van Dr. Pilman, nadat hij dit huis in een droom heeft gezien. Bij aankomst in Tashlinsk moet hij eerst door een paspoort controle en een irisscan voordat hij de overstroomde stad in mag. De stad blijkt een wereld te zijn van wetenschappelijke, politieke en militaire besluitloosheid. Hij traceert zijn dochter op een soort kostschool voor hoogbegaafde kinderen, die gerund wordt door mysterieuze mutanten die bekend staan als 'mokretsy'. Als er een conflict uitbreekt tussen de overheid en de outcasts, besluit Victor zijn dochter te redden. Hij krijgt hierbij hulp van de enigmatische Diana.
Gae Oi Neckdae Sa Yiyi Chigan (2006) Gae Oi Neckdae Sa Yiyi Chigan (2006)
Op zijn weg naar China, waar hij een ontmoeting zal hebben met zijn lang verloren gewaande neef, ontmoet Kim, een filmmaker, een jonge vrouw, Young-hwa. Als hij haar een tweede maal in zijn hotel ontmoet, besluit hij om haar te volgen tot in Tae-bak, waar zij een afspraak heeft met haar zuster.
Gaea Girls (2000) Gaea Girls (2000)
Stevige meiden zijn het, de japanse gaea girls. Geen romige stootkussens zoals de sumoworstelaars, maar compacte dames met korte haren en brede schouders. In de worstelring dragen ze glanzend versierde strakke pakjes, en ze slingeren hun tegenstandster boven het hoofd en vervolgens tegen de grond alsof ze een zak aardappelen hanteren. ‘Ze zijn zo vol leven in de ring’, verzucht leerling-worstelaar Takeuchi Saika aan het begin van de documentaire. ‘Zo wil ik ook zijn!’ Takeuchi wil opgemerkt worden en heeft daar wel bloed, zweet en tranen voor over. Vernedering na vernedering doorstaat ze, terwijl almaar zichtbaarder wordt dat het haar aan kracht ontbreekt. Tevens worden ook Takeuchi’s begeleiders Satumora en Nagayo gevolgd tot in de worstelring, waar een goede gaea girl pas opgeeft als ze bijna dood is.
Gaffeur, Le (1985) Gaffeur, Le (1985)
In een klein Normandisch stadje zaait Jean-Paul, de onwettige zoon van de priester Gabriel Duchemin, verwarring en ergernis. Hij is een onverbeterlijke verleider en verovert beurtelings de vrouw van de brigadier, Jeanine, en de dochter van de dominee.
Gag (2006) Gag (2006)
Twee professionele dieven breken binnen in een huis op zoek naar een brandkast, alleen om een man te ontdekken die zich in een verborgen kamer bevindt, vastgebonden op een vuile, gescheurde matras. Zij beslissen om hem te helpen, maar worden alleen maar betrapt door een geflipte moordenaar wiens folterpraktijken hen moet laten bedelen voor een snelle dood.
Gagman (1989) Gagman (1989)
Lee Jong-se is een derderangs artiest die zichzelf als een genie ziet en ambities heeft als filmregisseur. Mun Do-seok, eigenaar van een kapperszaak, wil graag acteur worden. De twee vinden elkaar en samen proberen ze hun droom werkelijkheid te laten worden.
Gagnant, Le (1979) Gagnant, Le (1979)
Een loodgieter van 23 jaar is verliefd op de dochter van een bankier. Zij is verloofd met een modelwerknemer die werkt voor haar vader. Maar op een dag wint de jongeman met de lotto een grote som geld en dat wordt voor hem dan een heel stuk gemakkelijker om het hart van het meisje van zijn dromen te veroveren.
Gai Savoir, Le (1969) Gai Savoir, Le (1969)
Patricia Lumumba en Emile Rousseau bediscussiëren in een slecht verlichte kamer het verval van de Franse taal in de huidige kapitalistische samenleving.
Gai Shi Ying Xiong (1992) Gai Shi Ying Xiong (1992)
Een Chinese 'generaal' en zijn vier man sterke 'troep' zitten bijna zonder geld. Zij reizen naar de stad Guangzhou om er proberen geld te verdienen door de verkoop van schildpadden en met de winst de grootste paardenrenbaan van China te bouwen. Maar wanneer één van de mannen zich bij een bendeleider aansluit om een zekere rijkdom te bekomen, proberen de generaal en de andere mannen te concurreren door in Hong Kong te gaan werken voor een louche zakenman die hen 'onder de tafel' betaald. Omdat zij illegaal verblijven in Hong Kong, moeten de soldaten een manier zien te vinden om uit de schaduw van de illegaliteit te treden om hun droom, de racebaan, te vervullen.
Gai Tung Aap Gong (1988) Gai Tung Aap Gong (1988)
Oude Hui runt een restaurant dat gespecialeerd is in eend. Zijn geheime eendenrecept is erg smakelijk, maar klanten en werknemers moeten wel genoegen nemen met een onhygiënische werkvloer en zijn dure manier van werken. Als aan de overkant van de straat 'Danny Fried Chicken' zijn deuren opent, wordt Hui gedwongen zijn manier van werken aan te passen. Misschien moet hij zelfs wel voor schone eetstokjes gaan zorgen!
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!