Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Zoeken:
Y A-T-Il un Français dans la Salle? (1982) Y A-T-Il un Français dans la Salle? (1982)
Horace Tumelat is de leider van een machtige Franse politieke partij van de jaren zeventig. Hij is rond de vijftig en op het hoogtepunt van zijn loopbaan wanneer hij verneemt dat zijn oom Eusebius, die hem in zijn jeugd heeft opgevoed, zelfmoord heeft gepleegd. Maar laatstgenoemde verborg een geheim: hij hield bij hem een man gevangen die Tumelat's duister verleden openbaar wilde maken. Tumulat gaat de man opzoeken, die nog altijd vastzit in het huis van zijn oom. Hij verneemt van hem dat Eusebius hem een brief heeft nagelaten kort voor zijn dood, maar dat die brief is verdwenen. Ondertussen stelt de politie een onderzoek in naar de omstandigheden waarbij Eusebius om het leven is gekomen.
Y Aura-t-il de la Neige à Noël? (1996) Y Aura-t-il de la Neige à Noël? (1996)
Het is zomer. In en rondom de boerderij wordt hard gewerkt om op tijd de gewassen binnen te halen. De zon schijnt. Het leven is goed. Tenminste, dat lijkt zo. Al snel wordt duidelijk dat de alleenstaande moeder en haar zeven kinderen een zwaar leven leiden. Niet alleen moeten ze iedere dag hard werken, ook de bezoekjes van hun vader geven weinig reden tot vrolijkheid.
Y Decirte Alguna Estupidez, Por Ejemplo, Te Quiero (2000) Y Decirte Alguna Estupidez, Por Ejemplo, Te Quiero (2000)
Juan (Sergio Martín) wordt verliefd op Sara (Blanca Jara), een nieuw meisje bij hem in de klas. Maar hij is erg verlegen en houdt zijn liefde voor iedereen geheim, zelfs voor zijn beste vrienden en al helemaal voor Sara. Maar zo gewoontjes als Juan is, zo bijzonder is Sara en dat maakt haar voor hem nog onbereikbaarder. Dan vraagt Sara hem of hij samen met haar de examens wil gaan stelen....
Y el Cuerpo Sigue Aguantando (1961) Y el Cuerpo Sigue Aguantando (1961)
Een Argentijn wordt door enkele oplichters bedrogen. Als hij in Madrid arriveert, heeft hij geen centen meer. Maar zijn situatie verandert wanneer hij een extravagante beschermer ontmoet.
Y Si Te Vi, No Me Acuerdo (1999) Y Si Te Vi, No Me Acuerdo (1999)
Op de drukste snelweg van Peru komen drie mensen elkaar tegen. De eerste is net terug van een jarenlang verblijf in Europa. De tweede is op de vlucht naar het zuiden. De derde is een journalist die een waardevol Incastuk het land uit wil smokkelen.
Y Tu Mamá También (2001) Y Tu Mamá También (2001)
Tijdelijk in de steek gelaten door hun vriendinnen ontmoeten de rijke tieners Tenoch en Julio de oudere Luisa op een bruiloft. Om indruk op haar te maken vertellen de twee dat ze op het punt staan een roadtrip te maken naar het mooie en geheime strand genaamd Boca del Cielo. Geïnteresseerd vraagt Luisa of ze met hen mee kan. Snel zijn de drie op weg naar hun fictieve bestemming. Onderweg leiden verleidingen, ruzies en het contrast tussen het rijke trio en de arme omgeving tot de nodige verwikkelingen.
Y2K (1999)  (I) Y2K (1999) (I)
In een bunkercomplex in de jungle van Colombia bevindt zich een raket, die aangestuurd wordt door één centrale computer. Op de eerste dag van het nieuwe millennium, zal de computer automatisch terugschakelen naar het kalenderjaar1969, het jaar waarin de Verenigde Staten bedreigd werden door een nucleaire aanval. De computer zal de raket activeren voor een vergeldingsactie, tenzij de juiste de-activeringscodes worden ingevoerd. Een CIA-agent, een jonge coputergenie en de al gepensioneerde ontwerper van het complex worden diep de jungle ingestuurd om een catastrofe af te wenden.
Y2K (1999)  (II) Y2K (1999) (II)
Nick Cromwell (Ken Olin) is expert op het gebied van storingen in complexe systemen en een onafhankelijke consultant die werkzaam is voor het overheidsproject 'Z2' om zeker te stellen dat het land voldoet aan de eisen voor het jaar 2000. Terwijl de minuten tot het nieuwe millennium wegtikken, adviseert een bezorgde Nick voorzorgsmaatregelen te nemen en weet hij zijn baas, Martin Lowell (Morton),ervan te overtuigen alle vliegtuigen voor middernacht aan de grond te zetten. Terwijl Nick afwacht wordt het langzaam maar zeker overal ter wereld 00.00 uur en komen de Verenigde Staten steeds dichterbij het punt waarop het gevreesde Millenniumprobleem een feit zal zijn.
Ya Donia Ya Gharani (1995) Ya Donia Ya Gharani (1995)
Nawal, Sekina en Fatma leven in een nederig stulpje. Ze zijn sinds hun jeugd bevriend, en ontdekken plotseling dat hun levens zinloos voorbijgaan in hun voortdurende poging zichzelf te onderhouden en op een fatsoenlijke manier te leven. Fatma is verliefd op Youssef, die echter achter een rijke dame op hogere leeftijd aan zit. Sekina houdt zielsveel van Fatma's broer Abdou. Hun plannen om na hun seksuele gemeenschap ook te trouwen worden gedwarsboomd als Abdou zich bij een fundamentalistische groep aansluit en bepaalde veranderingen bij Sekina eist, waaronder een bepaalde operatie. Ondertussen is Nawal verliefd op Sekina's broer Hassan, die aan een trauma leidt dat hij vermoedelijk tijdens de Golfoorlog heeft opgelopen.
Ya Lyublyu Tebya (2004) Ya Lyublyu Tebya (2004)
Nieuwslezeres Vera ontmoet Tim, een creatieveling in de reclamewereld, en is op slag verliefd. Het is nog wederzijds ook. De twee hebben veel met elkaar gemeen: beiden zijn onderbetaald, overwerkt en gestresst. Uitgerekend op de dag dat ze hun éénjarig samen vieren, betrapt Vera Tim in bed met een man. Dat is het begin van een onvoorspelbaar verhaal dat zich afspeelt onder moderne Moskovieten.
Ya Umer v Detstve... (2004) Ya Umer v Detstve... (2004)
Deze docu is een biografie over Sergei Paradjanov, een van de belangrijkste regisseurs van de twintigste eeuw. Een film die uniek is in zijn oprechtheid en daarmee als een bekentenis van de regisseur kan worden gezien. Er worden exclusieve foto's getoond, zowel van film-sets, van thuis als vanuit de gevangenis. De vertel-stijl is een monoloog, samengesteld uit brieven, kladjes en delen van zijn onafgemaakte scenario voor "Confession".
Ya-Soo (2006) Ya-Soo (2006)
De gedreven agent Jang Do-Young, en de aanklager Oh Jin-Woo staan lijnrecht tegenover elkaar wat gerechtigheid betreft. Jang is een agent die met de regelmaat de verdachten in elkaar slaat om een verklaring uit ze te krijgen En een gevecht met meerdere criminelen gaat hij ook niet uit de weg, dat doet hij liever dan zijn collega’s erbij roepen. Door dit gebeuren komen er ooit criminelen weer op vrije voeten, omdat er gewoon geen bewijs is. Maar dan komt er een crimineel, Yoo Kang-Jin vrij uit de gevangenis. Deze zegt dat hij nu de criminaliteit wil laten varen, en zich alleen in wil gaan zetten voor de liefdadigheid. Maar Jang weet anders, en wil deze kerel kost wat kost weer onderuit halen. Jang Do-Young en Oh Jin-Woo slaan de handen in elkaar om deze crimineel alsnog achter de tralies krijgen.
Yaaba (1989) Yaaba (1989)
Ergens in Afrika speelt een jongen, Bila genaamd, verstoppertje met zijn vriendinnetje Nopoko. Dor struikgewas is alles wat de kinderen nodig hebben om zich te kunnen vermaken. Aan de rand van hun dorp woont Sana, een oude en eenzame vrouw die door de dorpelingen verstoten is. Vooral Bila krijgt een sterke band met haar en hij noemt haar Yaaba, wat in Mooré-taal grootmoeder betekent. Bila vertrouwt op zijn gevoel en gelooft niet, in tegenstelling tot de dorpsbewoners, dat Sana een heks is. Hij krijgt gelijk, want met haar hulp en gezond verstand overleeft Nopoko een levensbedreigende infectie. Wanneer Yaaba sterft, beseffen de kinderen dat de oude vrouw hen een grote schat heeft nagelaten: het vermogen om de angst voor het onbekende te overwinnen.
Yaarana (1981) Yaarana (1981)
Bishan (Amjad Khan) en Kishan (Amitabh Bachchan) zijn in hun jongere jaren onafscheidelijk van elkaar. Ze leven in een primitieve omgeving waar rijkdom en luxe totaal niet vanzelfsprekend zijn. Bishan wordt gedwongen om het ouderlijk huis te verlaten om zo een studie te volgen in Bombay, Kishen blijft achter. Jaren later, komt Bishan terug om zijn oude vriendschap met Kishen aan te sterken. Wanneer Bishan ontdekt dat Kishan een overweldigende stem heeft, wil hij hem naar Bombay halen om van hem een ster te maken. Bishan die alles op het spel heeft gezet om een ster te maken van Kishan, verliest hierdoor zijn vrouw en kind. Ook wordt hij bestolen van zijn geld, dat hijzelf gespaard had. Kishan besluit zijn stem in de strijd te gooien om Bishan uit de put halen.
Yaban (1996) Yaban (1996)
Een Turkse soldaat heeft zijn arm verloren in de vrijheidsoorlog tegen de Grieken en Armeniërs. Hij trekt zich terug in een dorp vol naieve dorpelingen die bijna niets van de oorlog afweten die gaande is en niet durven te vechten tegen de vijanden die hun land zijn binnengetrokken. Maar de problemen beginnen pas echt als de vijanden het dorp naderen.
Yabu no Naka no Kuroneko (1968) Yabu no Naka no Kuroneko (1968)
Tijdens een oorlog in Japan in de 12e eeuw worden een moeder en schoondochter door een groep plunderende samourai verkracht en vermoord. De twee vrouwen keren terug uit de dood als katgeesten om wraak te nemen. Drie jaar later wordt de een na de andere samourai dood in het bamboebos aangetroffen met hun keel opengebeten. Oorlogsheld Gintoki, een onbevreesde samourai, wordt er op uitgestuurd om het vampierachtige monster te vernietigen. Hij gaat er op af en komt tot een vreselijke ontdekking.
Yadasht Bar Zamin (2005) Yadasht Bar Zamin (2005)
Een man en een vrouw verheugen zich op de komst van een kind, maar het kind wordt dood geboren en de man is ontroostbaar. Hij kan zich niet voorstellen dat er geen goddelijke reden voor een zo tragische gebeurtenis is. Terwijl hij de kinderen in zijn dorp observeert, komt hij tot de conclusie dat God zijn kind aardse vulgariteiten heeft willen besparen - en dat God hem nu heeft geroepen om te helpen: hij moet alle kinderen uit het dorp doden om hen te behoeden voor de ijdelheid en de slechtheid van de wereld.
Yadeller (1978) Yadeller (1978)
Ferdi en Leyla zijn jeugdvrienden en zijn opgegroeid in hetzelfde huis. Leyla vertrekt naar het huis van haar oom in Istanbul en Ferdi wordt beroemd als zanger. Later trouwt Ferdi met Leyla maar als Leyla bij de geboorte van haar kind sterft draait het leven van Ferdi uit op een nachtmerrie...
Yadon Ilaheyya (2002) Yadon Ilaheyya (2002)
Jeruzalem raakt, onder een sluier van banale normaliteit, in de greep van de waanzin. Wanneer voor zijn onderneming het faillissement dreigt, probeert een man zijn lot in eigen handen te nemen en de vicieuze cirkel van kleine rellen te doorbreken. Hij slaagt er enkel in zichzelf ten gronde te brengen. De man is de vader van E.S. Intussen, ontluikt de liefde tussen een Palestijnse man uit Jeruzalem en een Palestijnse vrouw uit Ramallah. De man, E.S., beweegt zich tussen zijn zieke vader en zijn geliefde, en probeert op die manier beiden in leven te houden. De politieke situatie brengt een einde aan de bewegingsvrijheid van de vrouw, wanneer een militaire controlepost tussen de twee steden in wordt opgebouwd. Verboden de controlepost te passeren, worden de geliefden verplicht hun ontmoetingen op een verlaten parking naast de controlepost te hebben. Door de onmogelijkheid om aan de realiteit van de bezetting te ontsnappen, zal het verlangen naar elkaar geweldadige repercussies met zich meebrengen. Hun gebroken harten nemen wraak in hun eigen fantasie, wat zich tegen alle verwachtingen in, zal uiten in verbluffende heldendaden.
Yagyû Ichizoku no Inbô (1978) Yagyû Ichizoku no Inbô (1978)
Wanneer de machtige Shogun Generaal Hidetada Tokugawa onder mysterieuze omstandigheden sterft door vergiftiging, ontstaat door toedoen van de Yagyu-familie een strijd om Hidetada's opvolging tussen twee van zijn zoons.
Yaju no Seishun (1963) Yaju no Seishun (1963)
Een jonge Cubaanse jongen loopt weg van huis om zich aan te sluiten bij de guerillas. Hij moet eerst opgeleid worden voordat hij echt mag vechten en dit duurt hem eigenlijk al te lang. Als hij zich dan eindelijk in de gevechten bevindt, is hij niet zo zeker meer van zijn gevoelens voor de revolutie.
Yakeen (2005) Yakeen (2005)
Succesvol architect, Nikhil Oberoi en zijn vrouw, Simar, krijgen een auto-ongeluk in de bergen waarna ze in een diep ravijn terechtkomen. Simar houdt aan de val een klein aantal verwondingen over, Nikhil is niet alleen verminkt maar heeft ook zijn geheugen verloren. Simar helpt Nikhil bij het revalideren en laat hem opereren door een plastisch chirurg. Wanneer Nikhil wordt ontslagen uit het ziekenhuis gaat hij al snel weer aan het werk en is klaar om zijn oude leven weer op te pakken. In de auto, onderweg naar het werk, vindt Nikhil een aantal foto's waarop zijn vrouw, Simar, met een andere man aan het vrijen is. Na het zien van de foto's is Nikhil woedend en huurt een prive-detective in, om zijn vrouw te schaduwen. Beetje bij beetje komt Nikhil achter de waarheid en ontdekt dat zijn vrouw, Simar, toch niet zo betrouwbaar is als hij dacht.
Yaku San-Jû no Uso (2004) Yaku San-Jû no Uso (2004)
Een groep zwendelaars slaagt er in een belangrijke opdracht binnen te halen, waarmee ze veel succes krijgen en het nodige geld verdienen. In een rit in een trein krijgen ze helaas problemen, wanneer ze de buit proberen te verdelen. Niet iedereen is namelijk bereid het geld te delen en ook ontstaat er een machtstrijd.
Yakuza Keibatsu-shi: Rinchi - shikei (1969) Yakuza Keibatsu-shi: Rinchi - shikei (1969)
Yakuza staat voor maffia "Japanese style", met eigen erecodes en omschreven wetten. Zo zijn relaties met getrouwde vrouwen uit den boze en staat op het lekken van geheimen de hoogste straf. De film toont in drie episodes dat wanneer de codes van de Yakuza worden overschreden, er keihard en onverbiddelijk wordt ingegrepen door de bendeleden.
Yakuza No Hakaba: Kuchinashi No Hana (1976) Yakuza No Hakaba: Kuchinashi No Hana (1976)
Een inspecteur is net begonnen op zijn nieuwe post bij een politiebureau in Osaka. Hij raakt bevriend met de baas van een yakuza-bende en wordt verliefd op diens jongere zus. Hij helpt de yakuza-baas een handje in een oorlog met een rivaliserende bende en raakt op de hoogte van geheime banden tussen een voormalige politiechef, inmiddels bankdirecteur, en de hoogste bazen van het lokale politieapparaat. Als zijn vriend wordt vermoord door een yakuza van de andere bende, raakt de inspecteur zelf in de gewelddadige bendeoorlog verwikkeld.....
Yakuza, The (1975) Yakuza, The (1975)
Harry Kilmer keert terug naar Japan nadat hij enkele jaren geleden de orders had om George zijn gekidnapte dochter te redden. Bij die gevaarlijke reddingsactie kwam hij bij de verkeerde kant van de Yakuza terecht, namelijk de Japanse maffia.
Yalan Yillar (1968) Yalan Yillar (1968)
Een stel is hevig verliefd op elkaar en de romantiek ontbreekt bijna nooit. Maar toch ontstaan de nodige, welbekende problemen die vaak voorkomen in een relatie. Samen zullen ze hun onenigheden moeten oplossen, al lijkt dit onmogelijk.
Yama no Oto (1954) Yama no Oto (1954)
Kikuko's man heeft een affaire die hij niet bepaald verdoezeld. Haar schoonvader zich over het gedrag van zijn zoon maar heeft weinig tot geen invloed op hem. De spanningen zorgen ervoor dat de familie steeds verder uit elkaar groeit.
Yamakasi - Les Samouraï des Temps Modernes (2001) Yamakasi - Les Samouraï des Temps Modernes (2001)
Een groep jongens uit Parijs, met allen een verschillende achtergrond, hebben het bespringen van gebouwen als hobby. Wanneer een jonge jongen de stunts van deze Yamakasi-groep probeert te imiteren belandt hij in het ziekenhuis. Er is een flink geldbedrag nodig voor zijn hartoperatie, en de Yamakasi proberen dit bij elkaar te krijgen.
Yami no Carnival (1982) Yami no Carnival (1982)
Een punker laat haar zoon bij haar ex-man achter en begint een odyssee door de donkere straten van Tokyo. Elk persoon die ze ontmoet is vreemder dan de vorige, en elke laatste ontmoeting verontrustender.
Yami no Karyudo (1979) Yami no Karyudo (1979)
Yataro Tanigawa, een eenogige huurling, maakt indruk op yakuza baas Gomyo Kiyoemon. Gomyo huurt Tanigawa als yojimbo, ofwel lijfwacht, om hem te beschermen in een clanoorlog. Tanigawa maakt snel carriere in de clan.
Yamim Kfuim (2005) Yamim Kfuim (2005)
Meow, een alleenstaande jonge vrouw, kraakt leegstaande flats in Tel Aviv. Ze is drugsdealster en schuimt voortdurend straten en hippe clubs af op zoek naar klanten. Ze is verslaafd aan losse contacten en leert Zero op een chatkanaal kennen. Het komt tot een afspraak in zijn verduisterd appartement, maar ze krijgt zijn gezicht niet te zien. Ondanks de seksuele spanning slaat ze op de vlucht, maar achteraf, gebiologeerd als ze is, maakt ze een nieuwe afspraak met Zero in de kolkende massa van een hippe discotheek.
Yamiutsu Shinzo (1982) Yamiutsu Shinzo (1982)
Het jong getrouwde koppel Ringo en Inako zijn op de vlucht. Waarvoor is niet duidelijk. Ze overnachten bij een vriend en beleven een wilde nacht met sex en.. voedselvergiftiging. Ze spelen verder gebeurtenissen uit hun verleden na, wat danig uit de hand loopt.
Yamiutsu Shinzo (2005) Yamiutsu Shinzo (2005)
Remake, sequel en making of van de gelijknamige film uit 1982. De originele personages uit de versie uit 1982 (Takashi Naito en Muroi Shiregu) komen elkaar in deze versie opnieuw tegen en blikken terug op hun daden uit het verleden. Als jong stel hebben zij tijdens hun heftige relatie hun kind vermoord. Tegelijkertijd herbeleeft anno nu een ander jong stel de gebeurtenissen uit 1982. Ontmoetingen tussen beide koppels leiden tot nieuwe situaties en inzichten.
Yan Sut (1985) Yan Sut (1985)
Wanneer een Chinese generaal en zijn zoon het doelwit worden van Japanse Ninja's voor een geplande aanslag, huren zij drie broers in. De drie broers zijn allen getraind in een verschillende vechtstijl, en moeten de ninja's uitschakelen voordat zij de generaal en zijn zoon hebben geliquideerd
Yanagawa (2002) Yanagawa (2002)
De Japanse onderwereld wordt geregeerd door allerlei bloeddorstige Yakuza families die voor niets terugdeinzen om hun macht uit te breiden. De beruchtste van allemaal is de Yanagawa familie. 'Mafia Family Yanagawa' vertelt het verhaal van het ontstaan van deze meedogenloze bende. Nadat Jiro Yanagawa een gevangenisstraf heeft uitgezeten voor een roofoverval, sluit hij zich aan bij de Yoshimizu Yakuza familie. Al snel heeft hij binnen de bende een trouwe groep volgelingen. Als hij besluit om terug te keren naar Osaka om een eerlijk leven te beginnen, duurt het niet lang voor deze bende jonge criminelen hem volgt. Yanagawa verlaat het rechte pad en samen met zijn bende begint hij een bloederige oorlog tegen de devil’s dragons. Inzet: de macht in Osaka!
Yanagawa 2 (2002) Yanagawa 2 (2002)
De Japanse onderwereld wordt geregeerd door de Yakuza; bloeddorstige families die voor niets terugdeinzen om hun macht uit te breiden. De beruchtste van allemaal is de Yanagawa familie. Het is één jaar na de bloederige strijd tussen de 'Yanagawa 8' en de 'Devil's Dragon 100' en Jiro Yanagawa zit stevig in het zadel als één van de belangrijkste maffiabazen van de Japanse westkust. Drugs, prostitutie en de bloederigste gevechten domineren zijn leven en hij deinst nergens voor terug om zijn doel te bereiken; het compleet uitroeien van de 'Devil's Dragon'-bende om zo zijn territorium nog verder uit te breiden.
Yanagawa Horiwari Monogatari (1987) Yanagawa Horiwari Monogatari (1987)
De documentaire "Yanagawa horiwari monogatari" toont de inspanning van de stad Yanagawa en zijn bewoners, om plaatselijk de historische kanalen van hun stad voor de toekomst te bewaren.
Yang Ban Xi, de 8 Modelwerken (2005) Yang Ban Xi, de 8 Modelwerken (2005)
Met acht Chinese acteurs, scenaristen, filmcrew en academici blikken we terug op de opkomst en ondergang van de Chinese Modelopera's (Yang Ban Xi's) ten tijde van de Culturele Revolutie. Gezeten in de prachtige originele Yang Ban Xi décors vertellen zij openhartig en gedetailleerd over hun ervaringen in hun glorietijd middenin de alom verguisde Culturele Revolutie. Het was voor sommigen eigenlijk de mooiste tijd van hun leven. Deze vertellingen over het verleden worden doorsneden met beelden uit de onopgesmukte werkelijkheid van nu. Verhalen van hoe deze 8 mensen nu leven, levens van mensen nú in de steden van China, aan de vooravond van volledige deelneming in de westerse wereld: het moderne China.
Yang Chun Da Xiong (1976) Yang Chun Da Xiong (1976)
In deze film wordt ingegaan op het 'fictieve' verhaal (en gerucht) rond de dood van filmster Bruce Lee. Bruce Lee zou namelijk een affaire hebben gehad met de actrice Betty Ting Pei, en daar vlak voor zijn dood zijn geweest.
Yang Guang Di Yu Zhi Ren Rou Shi Chang (1995) Yang Guang Di Yu Zhi Ren Rou Shi Chang (1995)
Cheong en Yin, die een pas getrouwd koppel vormen, logeren tijdens hun huwelijksreis in San Francisco. Als Cheong na een nachtelijk bezoek aan een topless-bar 's ochtends thuiskomt, merkt hij dat zijn vrouw is verdwenen. Wanneer hij ontdekt dat zijn vrouw in de prostitutie is terechtgekomen, begint hij een zoektocht naar zijn vrouw...
Yang Guo Yu Xiao Long Nu (1982) Yang Guo Yu Xiao Long Nu (1982)
Als een jonge vagebond geïntroduceerd wordt in de krijgswereld en kung fu begint te leren van diverse meesters, wordt hij mishandeld als resultaat van de misdaden van zijn vader. Hij vindt liefde met het geheimzinnige Meisje van de Draak en moet uiteindelijk een groep dreigende Mongolen onder ogen te zien.
Yangguang Canlan de Rizi (1994) Yangguang Canlan de Rizi (1994)
Semi-autobiografische film over een groep opgroeiende jongeren in Peking in de jaren '70. Het is zomer en de jongens leven op een militaire school. Ze spijbelen geregeld en raken in gevecht met rivaliserende groepen. Ook het ontluikende liefdesleven is aan de orde van de dag. Liu Yiku is de groepsleider die geïnteresseerd is in het meisje Yu. Zij ziet echter meer in Ma.
Yangsan Do (1955) Yangsan Do (1955)
Yong-su en Sam-hwa hebben een gepassioneerde relatie, maar wanneer Park-am deze relatie komt verstoren voelen ze zich genoodzaakt te vluchten. Na een tijdje blijkt dat hen het leven op deze manier onmogelijk wordt gemaakt, daarom besluiten ze een eind aan hun leven te maken.
Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst (1957) Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst (1957)
In 1949 strandt het Engelse oorlogsschip H.M.S. Amethyst op de Yangste rivier tijdens de Communistische overname in China en na daarvoor door hen onder vuur te zijn genomen. De Britse regering eist hun schip terug, maar strandt nu ook op de Communistische bureaucratie en propaganda geleid door de uitgekookte Chinese kolonel Peng. Luitenantcommandant Kerans van de H.M.S. Amethyst heeft nu de taak, zijn schip onder dekking van de nacht en zonder dat zijn Chinese “gastheren” dat merken, verder de Yangste rivier af te varen.
Yank at Oxford, A (1938) Yank at Oxford, A (1938)
De Amerikaan Lee Sheridan gaat studeren aan de universiteit van Oxford. Zijn arrogante gedrag wordt niet gewaardeerd door zijn medestudenten. Hij wordt verliefd op de zus van zijn grootste rivaal Paul Beaumont. Als Lee een groot roeier blijkt, wordt hij uiteindelijk toch opgenomen in de groep.
Yank in Libya, A (1942) Yank in Libya, A (1942)
Amerikaans correspondent Mike Malone (Walter Woolf King) ontdekt een nazi-complot voor een opstand van de Arabische stammen in Libië. Opgejaagd door sjeik David (Duncan Renaldo) en zijn mannen zoekt Mike zijn toevlucht tot de suite van Nancy Brooks (Joan Woodbury), die bij de Britse Intelligentie dienst werkt binnen. Hij vraagt haar een pistool te verbergen en ontsnapt langs het raam. Hij raporteert zijn bevindingen aan de Britse Consulaat Herbert Forbes (H.B. Warner), die hem aanraadt om af te zien van verder onderzoek, aangezien de Britten reeds op de hoogte zijn en van plan zijn een staatsgreep te plegen. Hij gaat met Mike naar Nancy's appartement, maar zij ontkent hem ooit gezien te hebben...
Yank in the R.A.F., A (1941) Yank in the R.A.F., A (1941)
Tim Baker is een piloot die militaire toestellen naar bestemmingen moet vliegen, maar hij gelooft niet dat hij ooit boven zijn huidige capaciteiten kan uitstijgen. Hij komt in de problemen wanneer hij een vliegtuig naar Canada vliegt in plaats van naar New York, wat zijn opdracht was. Hij kan net een aanklacht voorkomen door een nieuwe baan aan te nemen; namelijk het vliegen van bommenwerpers naar Engeland. In Engeland ontmoet hij zijn oude vlam, Carol Brown, waar hij nog steeds wat voor voelt.
Yank in Viet-Nam, A (1964) Yank in Viet-Nam, A (1964)
Een marinier overleeft een helikopter-crash en belandt in vijandig gebied. Gelukkig voor hem wordt hij geholpen door Zuid-Vietnamese rebellen, die hem door de dichtbegroeide jungle brengen. Onderweg redt hij een gevangene en wordt hij verliefd op diens dochter.
Yankee (1966) Yankee (1966)
De Amerikaanse pistoolheld Yankee, een man zonder echte naam, heeft voor zichzelf een speciaal doel gesteld. Hij wil voor eens en altijd de grote Concho en diens bende uitroeien.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!