Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Zoeken:
W (1974) W (1974)
Overal waar W is, heerst de terreur. W is het angstaanjagende geheim dat drie mensen delen. De mooie vrouw met het geheimzinnige verleden, de gevangene die vrij rondloopt en de privé detective die meer weet dan goed voor hem is. Het mysterie wordt nog groter als de letter W drie maal achter elkaar opduikt binnen de 24 uur.
W Django! (1972) W Django! (1972)
Django is op jacht naar een stel bandieten die zijn vrouw hebben verkracht en vermoord. Onderweg redt hij een paardendief van de strop, die bij toeval de daders blijkt te kennen. Samen vervolgen ze hun pad naar het westen om wraak te nemen.
W Dól Kolorowym Wzgórzem (2004) W Dól Kolorowym Wzgórzem (2004)
Na zijn vrijlating keert Rysiek terug naar een arm dorpje in zuid-west Polen. Hij besluit om zijn vriendin terug te winnen en een baan te regelen. Bij terugkomst blijkt dat zijn vriendin een relatie heeft met zijn broer, die ook nog eens van plan is het ouderlijk huis te verkopen. Rysiek heeft het daardoor nog moeilijker dan gehoopt uit het criminele circuit te blijven.
W Is War (1983) W Is War (1983)
Een eenzame agent met de naam W2, maakt zich zorgen over de corruptie in zijn eigen beroep. Hij gaat er iets aan doen met zijn stoere en bepantserde Chevy Camaro. W2's sadistische vijanden voeren een leger van terroristen aan dat de wereld wil over nemen met behulp van dodelijke voertuigen.
W la Foca! (1982) W la Foca! (1982)
Andrea (Lory Del Santo) is een leuk meisje, dat van Venetië verhuist naar Rome. Zij krijgt een baan als verpleegster in een kliniek. Samen met de daar werkende arts en zijn familie, is Andrea al snel verwikkeld in een niet aflatend spel van romances, persoonsverwisselingen en andere grappen.
W Starym Dworku, Czyli Niepodleglosc Trójkatów (1985) W Starym Dworku, Czyli Niepodleglosc Trójkatów (1985)
In een landhuis, rond een eeuwwisseling, woont een familie met excentriekelingen. Anastasia, de mooie eigenaresse van het huis, geniet van de liefdevolle aandacht die ze krijgt van haar stiefzoon Blarney. Dit doet ze zo openlijk dat haar echtgenoot, Diapanasius, een wapen pakt en haar dood schiet. De rest van de familie accepteert deze moord alsof het de gewoonste zaak in de wereld is, maar al snel keert haar geest terug om zich te bemoeien met hun persoonlijke levens. Anastasia krijgt postuum een zoon, Tadeusz, die ter wereld komt via een boom. Anastasia verleidt hem ook, en maakt andere mannen zo gek dat die haar meerdere keren "vermoorden". Uiteindelijk leidt Tadeusz een groep mannen naar het huis om Anastasia te verdrijven.
W. (2008) W. (2008)
Hoe je ook over hem denkt, George W. Bush is één van de meest controversiële figuren in de recente geschiedenis. Het leven van de 43ste president van de Verenigde Staten is er één van vele diepe dalen en hoge pieken. Geboren in een vooraanstaande familie ligt er al vanaf jonge leeftijd een hoge druk op George W. Hij kende een redelijk onbezorgde jeugd en een succesvolle periode in het bedrijfsleven maar verloor zichzelf daarna in de drank. De ontmoeting met zijn vrouw en bekering tot het geloof gaven hem de houvast zijn problemen te overwinnen en zich te ontpoppen tot belangrijkste leider van het Westen.
W.A.R.: Women Against Rape (1987) W.A.R.: Women Against Rape (1987)
Lupé dacht dat ze alles van rechtvaardigheid wist totdat ze zelf een slachtoffer werd! Die crimineel mag nu vrij rondlopen, dus een groep vrouwen richt een eigen "rechtbank" op en neemt wraak op de verkrachter!
W.B., Blue and the Bean (1989) W.B., Blue and the Bean (1989)
Drie premiejagers krijgen de opdracht om een vrouw, die voor het gerecht moet verschijnen, op te sporen en te zorgen dat zij op tijd in de rechtbank is. Deze opdracht wordt bemoeilijkt doordat zij ontvoerd wordt door Colombiaanse drugsdealers die zo compensatie zoeken voor een verloren voorraad drugs. White Bread, Blue en Bean (de premiejagers) zullen dus met een aantal listen voor de dag moeten komen eer ze hun opdracht tot een goed einde kunnen brengen.
W.C. Fields and Me (1976) W.C. Fields and Me (1976)
Verfilming van het boek van Carlotta Monti over haar tijd als maitresse van de legendarische filmkomiek. De film bestrijkt de jaren van W.C. Fields (Rod Steiger) vanaf zijn dagen als komiek in de Broadway shows van Florence Ziegfeld tot aan zijn dood als gevolg van alcoholmisbruik in 1946.
W.R. - Misterije Organizma (1971) W.R. - Misterije Organizma (1971)
Deels een pseudo-documentaire over de radicale psychiater William Reich, een man die geloofde dat er een speciale erotische energie bestond die te vangen was in speciaal daarvoor gefabriceerde doosjes. Reich beschouwde erotiek en seksualiteit als oplossing voor vele psychische problemen en kwam door dat standpunt uiteindelijk in de gevangenis terecht. Het andere deel van de film is een satirische komedie over de Joegoslavisch-Russische verhoudingen, waarin een communistische feministe een Russische volkskunstenaar verleidt tot het in de praktijk brengen van Reichs ideeën met desastreuze gevolgen.
W.W. and the Dixie Dancekings (1975) W.W. and the Dixie Dancekings (1975)
W.W. Bright gaat als een soort Robin Hood door het leven: hij komt aan de kost door de tankstations van Southland Oil te beroven en de buit te delen met de tankbediende. Op de vlucht voor de politie komt W.W. in een dancing terecht, waar net Dixie and the Dancekings optreden. De voormalige detective Deacon zit al geruime tijd achter W.W. aan en denkt hem eindelijk te grazen te nemen. Fout gedacht.
Waar de Vogeltjes Hoesten (1974) Waar de Vogeltjes Hoesten (1974)
"Waar de Vogeljes Hoesten" is het vreemde liefdesverhaal tussen een bloemenverkoopster en een vogelverschrikker, die eens in de stad aankomen al snel het slachtoffer worden van hun eigen winstbejag.
Waar Is het Paard van Sinterklaas? (2007) Waar Is het Paard van Sinterklaas? (2007)
Winky heeft de taak gekregen een jaar lang voor het paard van de Sint te zorgen. Wanneer het dier echter kwijt raakt, moet Winky alles op alles zetten om hem terug te vinden voordat de Goedheiligman weer in het land arriveert.
Wabash Avenue (1950) Wabash Avenue (1950)
Andy Clark (Victor Mature) komt erachter dat hij door zijn vroegere zakenpartner Mike Stanley (Phil Harris) is bedrogen. Nu, in 1892, heeft Mike een goedlopende danstent in Chicago. Andy staat met lege handen en kan niets beginnen tegen Mike. Ten einde raad begint Andy zijn oude vriend het leven zuur te maken en probeert tevens Mike's vriendin, de goedgebekte Ruby Summers (Betty Grable), aan zijn kant te krijgen.
Wachsfigurenkabinett, Das (1924) Wachsfigurenkabinett, Das (1924)
De eigenaar van een wassenbeeld-museum wil dat zijn klanten een mooi verhaal horen over enkele van zijn beelden. Een schrijver neemt de opdracht aan en verzint drie verhalen over een beeld, de dochter van de eigenaar en hemzelf. Het eerste verhaal gaat over een bloeddorstige sultan, het tweede over Iwan de Verschrikkelijke en het derde verhaal over Jack the Ripper.
Wackiest Ship in the Army, The (1960) Wackiest Ship in the Army, The (1960)
Lieutenant Rip Crandall krijgt het commando over het het schip met de meest gestoorde crew die er maar te vinden is. Wat niemand weet, zelfs Crandall niet, is dat het schip een hele belangrijke geheime missie moet uitvoeren in wateren die onder de controle van de Japanners staan. Hun missie zal bij succes voor de redding van 100e levens zorgen, maar daarvoor moeten ze wel heelhuids daar zien te komen.
Wackiest Wagon Train in the West, The (1976) Wackiest Wagon Train in the West, The (1976)
Dusty is een slungelige stalknecht, die zijn baas, Coachmaster Callahan, meer in de weg loopt dan helpt. Op een dag verknoeid Dusty een eenvoudige opdracht, en belandt hij samen met zijn baas in het midden van de woestijn.
Wackness, The (2008) Wackness, The (2008)
1994. Luke Shapiro is een jongeman met de nodige problemen. Dr. Squires is een psychiater met een voorliefde voor drugs. Luke heeft geen geld, maar ruilt met Dr. Squires zijn wiet voor therapie-sessies. Dan wordt hij ook nog eens verliefd op de dochter van Squires.
Wacko (1983) Wacko (1983)
Agent Dick Harbinger probeert de inwoners in de stad waar hij zelf ook woont ervan te overtuigen dat de legendarische 'lawnmower killer' van plan is om tijdens Halloween terug te keren naar huis om door te gaan met moorden. Iemand zal deze bloeddorstige killer moeten stoppen, voordat het te laat is...
Wacky World of Dr. Morgus, The (1962) Wacky World of Dr. Morgus, The (1962)
Dr. Morgus (Noel) vindt een machine uit die mensen kan veranderen in zand en andersom. Buitenlandse agenten willen deze uitvinding stelen en zodoende wordt de machine erg veel gebruikt...
Wacky World of Mother Goose (1967) Wacky World of Mother Goose (1967)
Moeder Gans en haar vriendjes moeten het opnemen tegen een stel gemene spionnen, die rondlopen met boze plannen. Graaf Warptwist wil de macht krijgen over Sprookjesland, maar misschien kunnen zij hem toch te slim af zijn.
Waco (1966) Waco (1966)
Een scherpschutter wordt ingehuurd om de straten van Emporia, Wyoming, te zuiveren. Als de schutter arriveert vindt hij zijn ex-liefde in de stad, waar zij getrouwd is met de predikant. Hoewel zij zich tot elkaar voelen aangetrokken, weerstaan beiden de verleiding. Wanneer de schutter ziet hoe bloeddorstig men in het stadje werkelijk is, laat hij hulp halen. Zogauw zijn vriend gekomen, beginnen zij aan hun moeilijke taak om de stad weer veilig te maken.
Waco: A New Revelation (1999) Waco: A New Revelation (1999)
Na een 51 dagen lange belegering van de FBI gaat op 19 april 1993 het gebouw van de religieuze sekte de Branch Davidians op in vlammen. Bijna 100 mensen, waaronder veel kinderen, komen erbij om het leven. Oorzaak van de brand zou een massale zelfmoordactie van de Branch Davidians zijn. Deze documentaire kijkt terug op de gebeurtenissen van 28 februari tot 19 april en met name op wat nou de werkelijke oorzaak van de brand is geweest.
Waco: The Rules of Engagement (1997) Waco: The Rules of Engagement (1997)
Met Oscarnominatie onderscheiden documentaire reconstructie van de dramatische belegering, voorjaar 1993, van de Branch Davidians, de religieuze sekte in Waco, Texas. Vraaggesprekken en archiefmateriaal werpen uiterst kritisch licht op FBI-autoriteiten en hun schietlustige 'boys with toys'.
Wag the Dog (1997) Wag the Dog (1997)
Minder dan twee weken voor de verkiezingen wordt de president van de Verenigde Staten beschuldigd van seksueel wangedrag. Het Witte Huis roept de hulp in van adviseur Brean, een briljant intrigant en image-builder. Brean bedenkt het ultieme scenario: hij creeërt een nog groter en beter verhaal en ensceert een dreigende oorlog tussen Amerika en Albanië, de fictieve vijand van dienst. Om dit onwaarschijnlijke verhaal geloofwaardiger maken, gaat Brean te rade bij de flamboyante Hollywood-producer Motts en zijn entourage. Samen orchestreren ze nooit eerder gezien globaal conflict.
Waga Jinsei Saiaku no Toki (1994) Waga Jinsei Saiaku no Toki (1994)
We strijken neer in een achterbuurt van Yokohama, de grootste havenstad van Japan. De smalle steegjes wemelen van de gastarbeiders uit heel Azie en aan actie is er geen gebrek. Held van dienst is Maiku Hama, een bekeerde delikwent die zijn dagen slijt als privé-detective. Op een dag speelt hij voor reddende engel door Hai Tin, een jonge ober uit Taiwan, uit de vechtlustige klauwen van twee dronken yakuza te plukken. Hai is op zoek naar zijn broer De Jian, zijn enige familie. Dit raakt een gevoelige snaar bij Maiku, die ook alleen op de wereld is. Via de plaatselijke politiechef luitenant Nakayama vangt Maiku nieuws op over de moord op twee andere yakuza. Een bezoekje aan zijn oude vriend, de taxichauffeur alias plaatselijke databank Hoshino, levert hem de rest van het verhaal: Yokohama is uitgekozen als slachtveld voor een oorlog tussen de mafia van Hong Kong en die van Taiwan. Luitenant Nakayama is de Hong Kongse bende, geleid door een meedogenloze en uiterst geraffineerde schurk, op het spoor en de vermiste De Jian zou banden hebben met de yakuza. Maiku heeft geen flauw idee van wat er hem te wachten staat.
Waga Koi wa Moenu (1949) Waga Koi wa Moenu (1949)
De periode rond 1880 is belangrijk in de Japanse geschiedenis, omdat in deze periode van Meiji-politiek kwam het liberalisme op. De jonge vrouw Eiko verlaat haar traditionele familie in de provincie om in Tokio mee te helpen aan deze liberalisatie. Ze zet zich met name in voor de vrouwenbeweging. Als ze trouwt met de liberale voorvechter Kentaro Omoi doorstaan ze veel ontberingen, onder andere in een gevangenis. Als in 1889 het nieuwe regime aan de macht komt worden ze vrijgelaten, maar dan blijkt dat Omoi de liberale ideeën alleen heeft verkondigd en ze niet in zijn eigen huishouden toepast.
Waga Seishun ni Kuinashi (1946) Waga Seishun ni Kuinashi (1946)
Yukei, een goed opgevoedde dochter van een Universiteits professor, is geschokt als haar vader wordt onslagen uit zijn funktie door zijn politieke lessen, en zelfs nog meer als haar verloofde, een van de studenten van haar vader, wordt gearresteerd en daarna geexecuteerd als een spion. Ze besluit Kyoto te verlaten en gaat bij de ouders van deze jongen wonen in een klein dorp. Maar het leven heeft ook daar nog vele problemen voor haar.
Waga Seishun no Arcadia (1982) Waga Seishun no Arcadia (1982)
De Aarde is veroverd door het kwaadaardige Illumidus Rijk. Captain Harlock en aanhang proberen echter alles in het werk te stellen om een einde te maken aan de tirannie en vrijheid te herstellen.
Wages of Sin (2006) Wages of Sin (2006)
Wanneer de knappe universiteitsstudente Sue Walker een huis erft op het platteland, beslissen zij en haar vrienden om er een plaats voor weekendontspanning van te maken. De woning heeft echter lang leeg gestaan en als ze er voor de eerste keer gaan logeren, komen de donkere geheimen van Sue's verleden aan het licht, herinneringen die al sinds haar kinderjaren sluimeren in haar geest ten gevolge van een jeugdtrauma toen ze negen jaar was. Een kwaadaardige aanwezigheid in het huis ligt op de loer en sleurt hen allen langzaam mee in een wereld van nachtmerries en angst waar niets nog is wat het lijkt.
Wages of Sin (2007) Wages of Sin (2007)
Johnny Trigger is een eenzame huurmoordenaar die werkt voor de drugsbaron Eric Constantine, tot die ontdekt dat Johnny Trigger eigenlijk undercover politieagent Nathan Matthews is. Nu hij ontmaskerd is staat er een prijs op zijn hoofd die iedereen wil binnenhalen. Niet wetende wie hij moet vertrouwen raakt Matthew bevriend met Teresa, een hoertje die het leven van straatmadeliefje vaarwel wil zeggen.
Wagner (1983) Wagner (1983)
Deze miniserie vertelt het verhaal van de componist Richard Wagner. Zijn leven en zijn werken komen uitgebreid aan bod. Ook zijn sociale leven, waarin hij contact had met de vreemdste mensen, waaronder de "idiote" Ludwig II van Beieren word niet vergeten. Maar ook zijn vreemde politieke ideeën en zijn vermeende antisemitische opvattingen maken deel uit van zijn dagelijks bestaan. Zelfs de opera's die hij schreef zaten vol met pattriotische Duitse deugden en begrippen. Het is niet voor niets, dat de Duitse tiran Adolf Hitler, Wagner als één van de grootste Duitse kunstenaars ooit beschouwde.
Wagon Master (1950) Wagon Master (1950)
Een Mormoonse groep pioniers is op weg naar Utah met paard en wagen. Onderweg ontmoeten ze onder meer twee paardenhandelaars en een groep Navajo indianen. Maar ook worden ze bedreigd door een groep bandieten, de Clegg Family, die een postkantoor heeft overvallen.
Wagon Team (1952) Wagon Team (1952)
Gene Autry heeft zichzelf afgezonderd om in alle rust te kunnen werken aan de zaak van Dave Weldon (Jones), die ervan wordt verdacht geld van het leger te hebben gestolen. Als Weldon ontsnapt, tot groot ongenoegen van sheriff Pat Buttram, gaat Gene hem achterna met de hulp van zijn vader, zijn zus en de Cass County Boys. De zaken nemen een ingewikkelde wending, wanneer de sluwe bandiet Mike McClure (Henry Rowland) zijn intrede doet.
Wagons East (1994) Wagons East (1994)
Gedesillusioneerde pioniers die het betere leven willen opzoeken, trekken richting het zuiden met 'Wagon Master' James Harlow, gespeeld door John Candy, die overleed aan het einde van de opnames van deze film.
Wagons Roll at Night, The (1941) Wagons Roll at Night, The (1941)
Een leeuw ontsnapt uit Nick Costers circus en wordt gevangen door Matt Varney die hem retour geeft aan Nick. Uiteindelijk promoveert hij Matt tot leeuwentemmer. Wanneer Nick ontdekt dat Matt een zwak hart heeft voor zijn zus Mary, laat hij hem in de kooi gaan met de gestoorde leeuw Ceasar.
Wah-Wah (2005) Wah-Wah (2005)
Het leven bezien door de 14-jarige Zachary, die merkt hoe het mooie leven dat zijn familie leidt in Swaziland (Afrika) langzaam maar zeker afbrokkelt. Dit komt door de onafhankelijkheid van Swaziland van Engeland eind jaren 60".
Wahnsinn (1919) Wahnsinn (1919)
Deze film vertelt het verhaal van de gedesillusioneerde bankier Lorenzen die, na een profetische voorspelling van een zigeuner, op zoek is naar een koffer die voor hem de sleutel tot geluk vormt of zijn dood inleidt.
Wahrheit oder Pflicht (2005) Wahrheit oder Pflicht (2005)
Ik ben een totale mislukkeling! De 18-jarige Annika heeft het in de 12de klas niet goed gedaan en is niet geslaagd. Om haar ouders niet teleur te stellen, laat zij hun in de waan dat zij nog verder naar school gaat. Zij brengt haar dagen door in een oude reisbus en leert er Kai kennen, die een blok verder woont. Maar iedere dag wordt de leugen tegenover haar omgeving een beetje groter en zo zal op een keer toch de waarheid aan het licht komen.
Wahrheit über Rosemarie, Die (1959) Wahrheit über Rosemarie, Die (1959)
Rosemarie Nitbritt (Belinda Lee) is een prostituee die gewurgd in haar appartement wordt gevonden. Het is niet bekend wie de moord gepleegd heeft. De hoofdverdachte wordt opgepakt, maar wegens gebrek aan bewijs moet hij al snel weer worden vrijgelaten. Toch is hij nog steeds verdacht, want hij gedraagt zich vreemd en het lijkt wel of hij zich schuldig voelt over iets wat hij gedaan heeft.
Wai Si-Lei Chuen Kei (1987) Wai Si-Lei Chuen Kei (1987)
Pak Kei-Wei is een science-fiction schrijver die op vakantie in Egypte is. Deze vakantie wordt echter verstoord door de rijke en mysterieuze Howard Hope. Deze probeert via een oude vriend van Pak de gouden parel te bemachtigen. Pak vertrouwd hem echter niet maar zoekt wel zijn oude vriend David op in de Himalya. Deze gebruikt hem om de parel te jatten bij een boeddhistische sekte. Het blijkt dat David werkt voor Duran, een zakenman/crimineel die ook achter de parel aanzit. Pak papt aan met zijn zus en samen proberen ze de parel terug te krijgen.
Wai Sing (2008) Wai Sing (2008)
Ling is een student aan de middelbare school, wiens dagelijkse leven steeds meer en meer lijkt op een oncontroleerbare nachtmerrie. Hij belandt midden in een plaatselijk schandaal over minderjarige prostitutie, die zich op zijn wooncomplex afspeelt. Hij baant zich een weg door de politiemannen en verslaggevers en probeert een lift te krijgen omdat hij naar school wil gaan. Maar de dingen zijn niet veel beter op school. Het onderwijs van Ling impliceert klaslokalen in totale wanorde en toiletten waar slechte schoolmeisjes proberen om de kleinste jongens met hun hoofd in de wc te stoppen. Thuis is zijn moeder in een depressieve bui en reageert zelfs niet wanneer haar man het jongste zoontje Jun een flink pak slaag geeft omdat hij hem gestoord heeft tijdens het kijken naar de paardenrennen op tv. De fysieke mishandelingen jagen Jun weg van zijn ouders, en niemand lijkt er echt iets om te geven als hij op een keer helemaal niet meer naar huis komt. Ling krijgt momenten van spijt, maar meestal is hij bezig met studeren zodat hij ooit eens weg kan uit Tin Shui Wai. Maar tijdens zijn examen wordt hij gestoord door kinderen die spullen in de klas gooien. Tot de politie hem van zijn proefwerk weghaalt om eens een praatje met hem te maken.
Waikiki Brothers (2001) Waikiki Brothers (2001)
De band The Waikiki Brothers reist het land door op zoek naar gigs, uiteindelijk strijken ze neer in de geboorteplaats van de lead-zanger. Daar moet hij leren omgaan met hoe het leven is veranderd voor hem en zijn vroegere vriendenkring.
Waikiki Wedding (1937) Waikiki Wedding (1937)
Georgia Smith (Shirley Ross), de mooie winnares van de "Miss Ananas Prinses" verkiezing van een ananasbedrijf, maakt een reclametour over de eilanden van Hawaď. Zij vindt de omgeving en de reis echter oninteressant en wil terug naar het vasteland. Tony Marvin (Bing Crosby), de PR-man van het ananasbedrijf, moet nu al zijn zakelijke én romantische talenten aanwenden om de schoonheidskoningin ervan te overtuigen dat zij moet blijven.
Waist Deep (2006) Waist Deep (2006)
In deze film volgen we de ex-gevange O2 (Gibson) die plotseling weer in zijn oude milieu moet terugkeren, nadat zijn auto is gestolen door een oude bekende bende van vroeger. De auto maakt hem op zich niet zoveel zorgen, maar wel zijn zoon die in de auto zat nadat deze gestolen was...
Wait Means Never (2004) Wait Means Never (2004)
Uit protest tegen de inmenging van de huidige VS in de wereld, ontvoeren vier activisten het hoofd van een internationaal oliebedrijf. Als de regering weigert te onderhandelen lopen de spanningen hoog op in de groep van activisten. Wat te doen? Medeleven tonen of kiezen voor de revolutie.
Wait Till Your Mother Gets Home! (1983) Wait Till Your Mother Gets Home! (1983)
Bob Peters werkt op een school als coach en heeft vrij in de zomermaanden. Zijn vrouw ziet dat als een goede gelegenheid om hem op de kinderen te laten passen terwijl zij gaat werken. Maar het huishouden valt hem vies tegen.
Wait until Dark (1967) Wait until Dark (1967)
Susy Hendrix (Audrey Hepburn) is een blinde vrouw die misleid en geterroriseerd wordt door een stel boeven, die in haar appartement op zoek zijn naar een pop waar heroďne in verborgen zit.
Wait Until Spring, Bandini (1989) Wait Until Spring, Bandini (1989)
De film verhaalt het leven van de Italiaanse immigrantenfamilie Bandini in Colorado tijdens de koude winter van 1925. Tijdens de winter is er nauwelijks werk te vinden voor de arme Italiaanse immigrant en metselaar Svevo Bandini. Zijn mooie vrouw kan onder de moeilijke omstandigheden nog nauwelijks van hem houden en begint hem te wantrouwen als hij steeds maar weer klusjes doet voor de superrijke en eenzame weduwe Hildegarde. Bandini's oudste zoontje, Arturo, ziet wat er gebeurt en probeert er op zijn eigen manier iets aan te doen.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!