Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Zoeken:
C Blok (1994) C Blok (1994)
Tulay, een vermoeide vrouw, wiens huwelijk langzaam maar zeker bergafwaarts gaat, houdt een trauma over van haar buurman Halit, die haar altijd lastig valt. Een aantal raadselachtige voorvallen hebben plaatsgevonden tussen Tulay, haar schoonmaakster Asli en Halit en er ontstaat een wazige lijn tussen fantasie, realiteit en onzekerheid, waardoor Tulay zelf niet meer kan onderscheiden wat goed of slecht is...
Çılgın Dersane Kampta (2008) Çılgın Dersane Kampta (2008)
Er is nog een hele kort tijd over tot het toelatingexamen voor de universiteit en om de stress van zich af te schudden gaan de leerlingen naar een natuurgebied om 15 dagen lang stoom af te blazen.
Cœurs (2006) Cœurs (2006)
Dan is een militair die zojuist ontslagen is uit het leger. Hij zoekt zijn toevlucht in alcohol en ontvlucht het sociale leven. Zijn verloofde Nicole heeft echter nog het gevoel dat zij als koppel overeind kunnen blijven. Gaëlle zoekt hopeloos naar liefde, maar elke poging is tevergeefs. Haar broer Thierry, een makelaar, valt voor zijn collega Charlotte die een pervers spelletje met hem speelt. Dan is er nog Lionel, die zijn leven verdeelt tussen zijn baan als barman en het zorgen voor zijn zieke vader.
C'è Sartana... Vendi la Pistola e Comprati la Bara (1970) C'è Sartana... Vendi la Pistola e Comprati la Bara (1970)
De revolverheld Sartana komt aan in een klein stadje waar de goudkoorts heerst, die door de corrupte zakenman Spencer wordt gecontroleerd. Al snel ontdekt Sartana dat Spencer de goudzoekers bedriegt, door te zeggen dat een bende de goudtransporten overvalt. Samen met een andere pistoolheld, Sabbath, bedenkt Sartana een plan om het achtergehouden goud te stelen.
C'è un Sentiero nel Cielo (1957) C'è un Sentiero nel Cielo (1957)
Manuela en Claudio houden van elkaar, maar de tante van Manuela weet dat er een dag komt dat Manuela het bezit zal erven van haar grootvader en wil dat ze huwt met haar zoon Emilio. Manuela vlucht en huwt met Claudio. Hij heeft weinig succes als operazanger zodat het leven voor hen en hun kind moeilijk wordt. Wanneer Manuela's grootvader sterft zorgt haar tante samen met een oneerlijke notaris voor een vals testament waarbij haar zoon alles erft...
C'era un Castello con 40 Cani (1990) C'era un Castello con 40 Cani (1990)
Een erfgenaam erft een groot bouwvallig kasteel en twee honden. Hij maakt van het bouwwerk een luxe pension voor honden, maar een onbetrouwbaar bouwconcern wil deze plek graag in handen krijgen...
C'era una Volta il West (1968) C'era una Volta il West (1968)
Brett McBain is een welkomsfeest aan het organiseren voor de vrouw met wie hij de vorige maand getrouwd is in New Orleans. Wanneer hij en zijn drie kinderen neergeschoten worden door desperados, erft Jill McBain de grond van haar man. Er is echter een spoorwegbouwer die een spoorbaan aan het aanleggen is dwars door het land dat Jill Mcbain geërfd heeft. Maar dan komt er uit een onverwachte hoek een redder in nood.
C'era una Volta... (1967) C'era una Volta... (1967)
Een sprookje over de belevenissen van een mooie maar temperamentvolle boerendochter, Isabella, wanneer ze de slecht-gehumeurde Spaanse Prins Rodrigo Ferrante y Davalos ontmoet. De koning van Spanje heeft Rodrigo bevel gegeven om uit 7 Italiaanse prinsessen 1 vrouw te kiezen, maar hij raakt onder de indruk van de plaatselijke boerendochter. Met de hulp van heksen en heiligen, verovert Isabella het hart van de prins na een hoop schermutselingen.
C'eravamo Tanto Amati (1974) C'eravamo Tanto Amati (1974)
Gianni, Nicola and Antonio worden tijdens de oorlog goede vrienden. Na de oorlog zitten ze vol idealen. Alhoewel ze alledrie een geheel andere richting uitgaan, zien ze allen hun idealen en illusies vervliegen. Hun vriendschap blijft echter overeind.
C'est Arrivé à 36 Chandelles (1957) C'est Arrivé à 36 Chandelles (1957)
Michel en Brigitte willen trouwen, maar de moeder van Brigitte, Mevrouw Magnin, is tegen dit huwelijk en probeert het jonge meisje van Michel los te maken. Ze stelt haar dochter voor aan Hugues, een jongeman die deel uitmaakt van het team van Jean Nohain, de gangmaker van op televisie uitgezonden spelen.
C'est Arrivé à Aden (1956) C'est Arrivé à Aden (1956)
Een rondreizend toneelgezelschap komt vast te zitten in een Britse kolonie in Indië. Albine, de leidster van het gezelschap, wordt onmiddellijk het hof gemaakt door een plaatselijke prins. De hofmakerij heeft echter ernstige gevolgen als de prins een belangrijk verdrag niet wil tekenen tenzij Albine zijn bruid wordt.
C'est Arrivé près de chez Vous (1992) C'est Arrivé près de chez Vous (1992)
Ben verdient zijn brood als moordenaar. Vooral postbodes trekken zijn aandacht maar nooit valt hij de echte rijken aan. Ben heeft een filmploeg de toelating gegeven om hem te volgen. Wanneer er geleidelijk aan een vriendschap tot stand komt, wordt de ploeg langzaam maar zeker medeplichtig.
C'est Beau une Ville la Nuit (2006) C'est Beau une Ville la Nuit (2006)
De jonge schrijver Paulo volgt muzikant Richard op de voet, door al zijn ontmoetingen en liefdesaffaires. Gedurende deze reis deelt Richard zijn vele vreemde ervaringen met Paulo, en opent zo voor hem de poorten naar een wereld vol passie, poëzie en betovering.
C'est Dur pour Tout le Monde (1975) C'est Dur pour Tout le Monde (1975)
De hoofdverantwoordelijke van een bekend reclamebureau ontdekt dat één van zijn vroegere werknemers een geduchte concurrent is geworden nu hij zijn eigen zaak heeft. Er barst tussen de twee reclamebureau's een helse strijd los om de beste contracten te krijgen.
C'est Encore Loin l'Amérique? (1980) C'est Encore Loin l'Amérique? (1980)
Isaac Rosenthaal, bijgenaamd "Bobby Rambert", verdeelt zijn tijd tussen het regisseren van erotische films en het redden van een familieonderneming die op de rand van een faillissement staat. Het is ver van zijn ambitie om een nieuwe "Orson Welles" te worden. Op een dag ontmoet hij een jonge toneelactrice, Juliette Lebas, die een stuk dat zij geschreven heeft, "Lysistrata" zou willen verfilmen.
C'est Facile et Ça Peut Rapporter... 20 Ans (1983) C'est Facile et Ça Peut Rapporter... 20 Ans (1983)
Alfredo Moreno is een politieman in Parijs. Getrouwd, maar gescheiden levend van zijn vrouw, ontmoet hij Virginie, een mooie blondine en zeer interessant. De Spaanse politie belt hem op en vraagt hem een lijk te komen identificeren waarvan men vermoedt dat het om zijn echtgenote gaat. Hij vertrekt met Virginie en maakt er een verlengd weekend van, in de hoop even te ontsnappen met de herrie rond zijn vrouw. Maar aangekomen blijkt het lijk spoorloos te zijn. Wanneer hij op zoek gaat, vindt hij een winnend lotto-biljet waaruit blijkt dat dit een fortuin waard is.
C'est Jeune et ça Sait Tout! (1974) C'est Jeune et ça Sait Tout! (1974)
Wanneer Charles Lebrun te weten komt dat de 17 jarige dochter van zijn baas zwanger is, vreest hij dat zijn 16 jarige nicht Joëlle, die uit Frankrijk haar vakantie komt doorbrengen in Canada, in dezefde problemen zal geraken. Hij en zijn vrouw beslissen dan ook om haar een les te geven over de bloemtjes en de bijtjes.....maar het blijkt dat zij reeds goed geinformeerd is en zij geeft hen dan ook een les over gelijktijdige orgasmes. Zij inspireert het sexueel terughoudende koppel zelfs om te experimenteren met moderne manieren van sex.
C'est la Tangente Que Je Préfère (1997) C'est la Tangente Que Je Préfère (1997)
Sabine leeft in een ondankbaar en negatief ingesteld gezin. In dit weinig motiverende milieu vond zij niettemin de nodige stuwkracht, door de wens er uit te geraken. Gelukkig heeft ze haar eigen universum : de wiskunde... En haar geluk is de man herkend te hebben, die onder de trekken van het toeval haar bij de hand zal nemen en haar eruit weet te halen.
C'est la Vie (2001) C'est la Vie (2001)
Dimitri is ziek en gaat sterven. Hij verhuist naar 'La Maison', een centrum voor degenen voor wie de geneeskunde niets meer kan doen. Daar werken een aantal vrijwilligers, onder wie Suzanne. Tussen Dimitri en haar ontstaat een ware passie, intenser dan zijn hele leven.
C'est le Bouquet! (2002) C'est le Bouquet! (2002)
Een ongepast telefoontje. Een 'slaaf' die in opstand komt en zich bevrijdt maar niet flexibel genoeg is. Een zakenvrouw die van Kant haar bondgenoot maakt. Een voorbijganger die China en Cambodja met elkaar verwart. Een koppel dat haar crisis verder uitbreidt. Een jonge bourgeoise die glutamaat moeilijk kan verteren. Een veelheid aan kleine evenementen die wijzen op de waanzin van onze wereld.
C'est Pas Ma Faute! (1999) C'est Pas Ma Faute! (1999)
Martin is een jongen van 11 jaar die onopzettelijk rampen veroorzaakt, hoewel hij het altijd goed bedoelt. Dit jaar wordt hij door z'n vriend, Vincent, uitgenodigd om samen met hem en z'n ouders op vakantie te gaan. Vincent zit in een vriendengroep die een boomhut bezit. Maar er wacht hen een probleem: de boomhut is al ingenomen door een andere groep.
C'est Pas Moi, C'est l'Autre (1962) C'est Pas Moi, C'est l'Autre (1962)
Een groep rondreizende artiesten denken het middel gevonden te hebben om snel geld te verdienen. Één van de mannen lijkt sprekend op de beroemde humorist Fernand Raynaud, en zou als hem op kunnen treden. Op de avond van het optreden is hij echter spoorloos verdwenen.
C'est Pas Moi, C'est l'Autre (2004) C'est Pas Moi, C'est l'Autre (2004)
De kleine crimineel Vincent Papineau steelt een waardeloos schilderij tijdens een inbraak in Montreal. Als hij het verkoopt om te kunnen overleven hoort hij dat in de lijst van het schilderij 50.000 dollar verborgen zat en dat het eigendom was van een zekere Carlo, baas van de maffia uit Marseille.
C'est Pas Moi, C'est Lui (1980) C'est Pas Moi, C'est Lui (1980)
Een weinig succesvolle ghostwriter gaat naar Tunesië omdat een broemde toneelspeler denkt dat hij een producent is. Daar beleeft hij allerlei avonturen, die hem aan een doldwaas scenario helpen.
C'est Pas Parce Qu'On A Rien à Dire Qu'Il Faut Fermer Sa Gueule (1975) C'est Pas Parce Qu'On A Rien à Dire Qu'Il Faut Fermer Sa Gueule (1975)
Max en Ritton, twee kruimeldieven, willen de kassa van de transportonderneming SNCF stelen. Het geld bevindt zich in een lokaal naast de toiletten van het station. Zij moeten de muur van de toiletten doorboren. Daarvoor houden ze de WC constant bezet. Om te vermijden dat ze door de toiletjuffrouw opgemerkt worden, vermommen ze zich beurtelings in Sherlock Holmes, een monnik, een postbode en een piloot.
C'est Pas Tout à Fait la Vie Dont J'avais Rêvé (2005) C'est Pas Tout à Fait la Vie Dont J'avais Rêvé (2005)
Een man heeft twee identieke appartementen. In het ene woont hij met zijn vrouw, in het andere met zijn maitresse. Hij verdeelt zijn tijd over de twee appartementen en de twee vrouwen. Met zijn vrouw speelt hij in alle stilte en potje scrabble. Zijn maitresse krijgt lieve woordjes toegefluisterd, dure geschenken en elke dag verse bloemen.
C'est pour la Bonne Cause! (1997) C'est pour la Bonne Cause! (1997)
In het kader van een humanitair project engageert de jonge Tonin zich in het bijzijn van zijn schoolvriendjes om een Afrikaans jongetje op te vangen. Zijn ouders reageren echter minder enthousiast. Maar Tonin wil geen gezichtsverlies lijden op school en ontfermt zich dus over zijn Afrikaans vriendje zonder medeweten van zijn familie.
C'est Quoi la Vie? (1999) C'est Quoi la Vie? (1999)
Nicolas is een boerenzoon die samenwoont met zijn ouders, grootouders en zus op het platteland. Het leven wordt bepaald door de zon die opkomt en ondergaat, de melktijd van de koeien en het verloop van de seizoenen. Zijn vader hoopt dat Nicolas, als derde generatie de boerderij overneemt. Maar het familieleven op het platteland benauwt Nicolas. Wat hij precies wil weet hij nog niet, maar hij wil in ieder geval weg van de boerderij.
C'mon, Let's Live a Little (1967) C'mon, Let's Live a Little (1967)
Jesse Crawford is een folk-zanger uit de binnenlanden van Amerika. Omdat hij de dochter van de directeur van een school heeft gered, krijgt hij een studiebeurs. Op school wordt hij door de schoolrebel gebruikt om meer mensen naar diens bijeenkomsten voor vrijheid van meningsuiting te krijgen, alleen voelt de folk-zanger er niet zo veel voor om gebruikt te worden.
C(r)ook (2004) C(r)ook (2004)
De gangster Oskar besluit als hij een relatie krijgt met zijn psycho-therapeut Maria, zijn carriere in de onderwereld op te geven en zich te wijden aan zijn grootste hobby: koken. Maar uit dat wereldje stappen gaat zo maar niet. Maffia-peetvader Konstantin wil dat hij nog één opdracht uitvoert: de moordenaar van zijn dochter liquideren. Tegelijkertijd krijgt hij via Oskars partner Valentin, die een relatie heeft met een uitgeefster, te horen dat Oskar bezig is zijn levensverhaal te schrijven en te publiceren. Een nieuwe naam staat op het liquidatie-menu van de maffia: Oskar.
C+ Jing Taam (2007) C+ Jing Taam (2007)
Tam (Aaron Kwok) is een verfrommelde detective die in Thailand werkt. Hij kon echter als politieagent werken, maar omdat hij bijziend is, is hij gedwongen om als een besloten detective aan de slag te gaan die de minder belangrijke rechtzaken moet zien op te lossen. Op een dag krijgt hij een opdracht van een cliënt genaamd Lung. En Lung is bereid elk prijs te betalen, indien Tam een vrouw genaamd Sum heeft gevonden. Tam neemt zijn bod maar al te graag aan en begint zijn onderzoek met alle consequenties van dien.
C-Man (1949) C-Man (1949)
Een agent van het ministerie van financiën wordt vermoord. Zijn beste vriend, een collega, gaat op onderzoek uit en strompelt in een plan dat hem betrekt bij smokkel en moord.
C.A.T. Squad (1986) C.A.T. Squad (1986)
Het C.A.T. Squad moet een moordcomplot oprollen nadat een aantal geleerden, die aan een ultra geheim landsverdedigingssysteem werkten, dodelijke slachtoffers van samenzweerders zijn geworden.
C.A.T. Squad: Python Wolf (1988) C.A.T. Squad: Python Wolf (1988)
Een vierkoppig commandoteam wordt naar Zuid-Afrika gestuurd om de rechtse organisatie Sjamboks te bestrijden. Deze organisatie tracht de plutoniummarkt te monopoliseren en allerlei industriele geheimen te bemachtigen.
C.C. and Company (1970) C.C. and Company (1970)
Een monteur is in eerste instantie dolblij als hij lid wordt van de motorbende The Heads. Totdat blijkt dat de bendeleden erg roekeloos met mensen omgaan. Als zij proberen de beeldschone Ann te verkrachten, houdt hij ze tegen. Daarmee is de breuk met de motorbende definitief.
C.E.O. (2002) C.E.O. (2002)
Ling Min wordt manager van de Haier-organisatie, wanneer deze zo goed als failliet is. Hij heeft geen formele opleiding genoten, maar bestudeert intensief Westerse management-theorieën en Oosterse filosofieën. Ling Min probeert de werknemers los te krijgen van de oude management-ideeën, die niet meer toereikend zijn voor de huidige concurrentie. Hij slaagt er in de fabriek weer op te bouwen, ook al stuit hij vaak op tegenstand.
C.H.O.M.P.S. (1979) C.H.O.M.P.S. (1979)
Een jong uitvindertje creërt een mechanische hond met superkrachten. Hij heeft röntgenogen en een uitstekend gevoel voor het betrappen van mensen tijdens het plegen van een misdaad. Een gemene zakenman komt te weten van de robothond en probeert de uitvinding van de jongen te stelen.
C.H.U.D. (1984) C.H.U.D. (1984)
Door het illegaal storten van radio-actief afval in het riool van New York blijkt de riolen niet meer alleen bewoond te worden door zwervers maar ook door vleesetende monsters.
C.H.U.D. II - Bud the Chud (1989) C.H.U.D. II - Bud the Chud (1989)
Een groepje tieners breekt in bij een geheim militair laboratorium van de overheid en steelt een bevroren lijk uit de ziekenboeg om er een grap mee uit te halen. Het lijk ontwaakt echter, en blijkt een CHUD te zijn, die al gauw op de moordlustige toer gaat, en die van al zijn slachtoffers kannibalistische CHUD's maakt. Het is nu aan de tieners om hem te stoppen...
C.R.A.Z.Y. (2005) C.R.A.Z.Y. (2005)
25 december 1960. Zachary Beaulieu wordt geboren en begint aan een mooie kindertijd waar Kerstmis en verjaardagen elkaar opvolgen. Maar Zac groeit op en vult zijn leven met muziek, protest en humor. Hij is op zoek naar zijn identiteit, terwijl hij ondertussen er alles aan doet om de aandacht van zijn vader te behouden.
C.S.A.: The Confederate States of America (2004) C.S.A.: The Confederate States of America (2004)
Een satirische kijk op Amerika waarbij je te zien krijgt wat er gebeurd zou kunnen zijn, als het Zuiden de burgeroorlog gewonnen had.
Ça Brûle (2006) Ça Brûle (2006)
Livia is een vijftien jaar oude puber. Ze slijt haar dagen met paardrijden tot ze op een dag de 37-jarige Jean leert kennen en verliefd wordt op hem. Maar Jean is getrouwd en heeft twee kinderen. Dit is het begin van een eindeloze zomervakantie.
Ça Commence Aujourd'hui (1999) Ça Commence Aujourd'hui (1999)
Daniel Lefebvre is hoofdonderwijzer in een dorpsschool nabij Valenciennes. Door de sluiting van de mijnen is de levensstandaard van de meeste mensen erg laag en de kinderen hebben dan ook weinig toekomstperspectieven. Daniel moet dan ook voortdurend optreden als vertrouwenspersoon, sociaal werker, hulpverlener en politiek activist. Wanneer zijn vriendin hem dan ook nog vraagt om vader te worden, dreigt het hem allemaal wat te veel te worden.
Ça ira Mieux Demain (2000) Ça ira Mieux Demain (2000)
Zuurkool, cello's, zakkenrollers, Irish coffee en de aankoop van een plastic hoes zijn de aanleiding tot een reeks gebeurtenissen waar vijf chaotische Parijzenaars, gedurende vijf werkdagen bij betrokken raken. Elisabeth (paranoïde), Frank (boulemisch), Marie (rigide celliste), Sophie (hysterisch) en Xavier (psychotherapeut en geobsedeerd door seks) zijn iedere dag weer druk in de weer met zichzelf en beloven elkaar iedere dag weer dat het morgen beter zal gaan.
Ça M'est Égal Si Demain N'arrive Pas (2006) Ça M'est Égal Si Demain N'arrive Pas (2006)
Na een jarenlange gevangenisstraf probeert Jacques zijn leven opnieuw op te starten door weer een relatie met zijn zoon Roland aan te knopen. Deze 10-jarige introverte jongen woont bij zijn pleegouders en kent zijn vader en zijn moeder nauwelijks. Aanvankelijk verloopt het contact heel stroef en de pleegouders zijn dan ook verbaasd als de twee samen op vakantie willen. Hun verbazing wordt nog groter als vlak voor vertrek de moeder van Roland opduikt en ook meegaat naar Zuidwest-Frankrijk.
Ça N'arrive Qu'à Moi (1985) Ça N'arrive Qu'à Moi (1985)
François Pépin, een journalist, wordt verliefd op Prudence, de dochter van zijn baas. Hij denkt dat de jonge vrouw hem geluk brengt en besluit dan ook om haar nooit te verlaten. De jonge vrouw wil echter van hem af raken en gaat op reis. François pakt zijn koffers en trekt haar achterna...
Ça n'Arrive qu'Aux Autres (1971) Ça n'Arrive qu'Aux Autres (1971)
De negen maanden oude baby van Catherine en Marcello sterft aan een zeldzame ziekte. Ze verliezen elke binding met hun leven en verschuilen zich in hun apartement. Daar proberen ze over hun immense verlies heen te komen en herinneren zich de tijd die ze hadden met hun kindje.
Ça Ne Se Refuse Pas (1998) Ça Ne Se Refuse Pas (1998)
In een stad die door de aanwezigheid van een onzichtbare moordenaar wordt geterroriseerd, gaat een vrouw alleen 's nachts op zoek naar geld omdat ze grote speelschulden gemaakt heeft. Ze heeft 24 uur tijd om die te vereffenen. Ze kan op niemands hulp rekenen en komt langzaam terecht in een draaikolk waar elk gezicht nog slechts een afspiegeling is van haarzelf, van haar overwinningen en mislukkingen.
Ça Rend Heureux (2006) Ça Rend Heureux (2006)
Fabrizio, een werkloze filmmaker, krijgt de ene tegenslag na de andere te verwerken: hij dreigt zijn uitkering te verliezen, zijn relatie gaat de verkeerde kant op en zijn eerste film wordt een flop… Met de moed der wanhoop besluit hij om een nieuwe film te draaien, armoedig, "ruw", geïnspireerd op zijn eigen leven en de ervaringen van zijn naasten. Rond het enthousiasme van Fabrizio ontstaat een creatieve solidariteit. Maar zijn drang om realiteit en fictie door elkaar te halen, is sterk. Mensen op een dwaalspoor brengen, bezorgt hem onbeschrijfelijk veel plezier. En ook zijn partners blijven niet gespaard.
Ça Reste entre Nous (1998) Ça Reste entre Nous (1998)
Patrick verdeelt zijn liefde tussen zijn vrouw Hélène, met wie hij twee zonen heeft, en zijn minnares Elisabeth, met wie hij een dochter heeft. De twee vrouwen kennen elkaar niet. Dan komt zijn huwelijksverjaardag met Hélène er aan. Zij krijgt het idee de hele familie op te trommelen voor een groots feest.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!