Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Zoeken:
╚ Arrivata la Parigina (1958) ╚ Arrivata la Parigina (1958)
Yvette is een jonge Franse danseres die de ambitie heeft om beroemd te worden. Na 5 jaar in ItaliŰ heeft het geluk haar verwachtingen niet ingelost: zij leeft in armoede en danst in theaters van de laagste orde. Op een dag wordt zij verzocht mee te doen aan een voorstelling in een kleine stad, waar men een feest houdt omdat er een waterbron is ontdekt. De show loopt uit op een regelrechte ramp, zodat de dansers en danseressen verplicht zijn om weg te gaan, maar Yvette beslist te blijven. Zij wil haar leven veranderen en sluit vriendschap met Memmo, de eigenaar van de bron. Korte tijd nadien wonen ze samen, maar ze wordt vaak lastig gevallen door de mannen en gehaat door hun jaloerse vrouwen...
E Dio Disse a Caino (1970) E Dio Disse a Caino (1970)
Gary Hamilton (Klaus Kinski), die tien jaar onschuldig in de gevangenis heeft gezeten, komt vrij en zweert diegene te vermoorden die ervoor gezorgd hebben dat hij vast moest zitten.
╚ GiÓ Ieri (2004) ╚ GiÓ Ieri (2004)
Filippo is een arrogante journalist die tijdens zijn werk gestrand raakt op een eiland vanwege de storm. Hij bemerkt vervolgens dat hij elke dag opnieuw beleeft. Aanvankelijk kent hij erg veel problemen om te leven onder deze 'vloek', maar na verloop van tijd zorgt de liefde ervoor dat hij de positieve kanten meer gaat waarderen.
E Ke (1972) E Ke (1972)
Fan Ko en Wen Lich trekken ten strijde tegen de corrupte grootindustrieel Yamaguchi die Wen Lich's verloofde heeft gekidnapt. De twee mannen hebben weinig tijd omdat Yamaguchi de verloofde dwingt om met hem te trouwen..
E la Nave Va (1983) E la Nave Va (1983)
Juli 1914, een luxueus passagiersschip verlaat de kust van ItaliŰ met aan boord de as van de overleden operazangeres Tetua. Aan boord van het schip bevinden zich vele van haar vrienden, operazangers, acteurs en andere exotische mensen. Het leven op het schip is de eerste dagen zeer aangenaam, maar de sfeer neemt een radicale wending op het moment dat de kapitein een groep servische schipbreukelingen opneemt. Schipbreukelingen die de eerste tekenen van de op handen zijnde 1e wereldoorlog ontvluchten.
E Poi lo Chiamarono Il Magnifico (1972) E Poi lo Chiamarono Il Magnifico (1972)
Burggraaf Joseph komt op verzoek van zijn vader naar het Wilde Westen om er door drie vrienden tot een echte man gekneed te worden. Maar Joseph is meer ge´nteresseerd in een meer verfijnde levensstijl. Pas als de revolverheld Clay de knappe Candida probeert te verleiden, komt Joseph in actie.
╚ Primavera... (1948) ╚ Primavera... (1948)
Casanova Beppo trouwt met twee vrouwen tegelijk: Mariantonia op SiciliŰ en Lucia in Milaan. Alles loopt voorspoedig tot Mariantonia hoort van haar concurrente en haar Siciliaanse temperament opspeelt.
╚ Sbarcato un Marinaio (1940) ╚ Sbarcato un Marinaio (1940)
Een jonge man is teleurgesteld in het gedrag van zijn verloofde. Hij beŰindigt zijn studies en wordt lid van de marine als vrijwilliger. Op ÚÚn van zijn zeetochten ontmoet hij een meisje en wordt verliefd op haar. Zij verkiest kokkin van het schip te blijven en huwt hem uiteindelijk. De jongeman gaat nu als leerling-kok op dezelfde boot werken en wordt zeer bedreven in de kookkunst. Op korte tijd neemt hij de baan van zijn "rivale" als hoofdkok over. En dan begint hij zijn vrouw te negeren...
╚ Tornato Sabata... hai Chiuso un'Altra Volta (1971) ╚ Tornato Sabata... hai Chiuso un'Altra Volta (1971)
De onovertroffen schutter Sabata komt met een circus naar Hobsonville in Texas. Daar weet de geslepen Joe McIntock de bevolking aardig uit te buiten. Hij heeft plannen om er binnenkort met het geld dat hij van de burgers heeft afgetroggeld vandoor te gaan. Hij heeft echter ook het vermoeden dat Sabata op de hoogte is van zijn praktijken en hem wil dwarsbomen. Er volgt een krachtmeting tussen hen.
E Tu Vivrai nel Terrore - L'AldilÓ (1981) E Tu Vivrai nel Terrore - L'AldilÓ (1981)
New Orleans, 1927. Een groep boeren breekt in een oud hotel in genaamd Seven Doors, en vermoordt de Warlock Sweick, die de laatste hand legde aan zijn meesterwerk: een schilderij genaamd The Beyond. New Orleans, 1981: Lisa, die Seven Doors geŰrfd heeft, is bezig het hotel te restaureren. Seven Doors is gebouwd op een van de 7 poorten van de hel en wanneer de zegel verbroken wordt keert de dood terug naar de aarde.
E Venne il Giorno dei Limoni Neri (1970) E Venne il Giorno dei Limoni Neri (1970)
Mafialid Rosario Inzulia keert na acht jaar, die hij in een Amerikaanse gevangenis heeft doorgebracht, naar SiciliŰ terug. Zijn echtgenote is in een auto-ongeval gestorven en hij beslist de "vereniging" te verlaten. Een dame vertelt hem dat zijn vrouw is vermoord en brengt hem in contact met Carmelo om een tegenaanval tegen de maffia te organiseren. Het lijkt een hopeloze zaak en Rosario beslist om al wat hij weet over zijn vijanden en dat hij tegen hen kan gebruiken op papier te zetten. Jammer genoeg is de mafia iets waar ÚÚn man alleen nooit kan tegenhouden.
E Yu Tou Hei Sha Xing (1978) E Yu Tou Hei Sha Xing (1978)
Dieven stelen een waardevolle diamant uit het museum van Hongkong en vragen de hulp van de CIA om de steen weer terug te vinden. De CIA stuurt hun beste man, Black Belt Jones, naar het oosten om het klusje op te knappen. Ondertussen krijgen de dieven echter schuldgevoelens en moeten machteloos toekijken hoe hun baas zijn vriendin mishandeld.
Eğreti Gelin (2005) Eğreti Gelin (2005)
Ali, de 18-jarige zoon van de burgemeester van een Ege´sch plaatsje is verloofd met Nese. De ouders van Ali vinden dat hij nog te jong is voor een huwelijk. Daarom besluiten de ouders van Ali om Emine in te huren, om hem "in te wijden". Als Emine en Ali in de slaapkamer bij elkaar komen, leren ze elkaar beetje bij beetje beter kennen en worden verliefd, met alle gevolgen van dien...
E.T.: The Extra-Terrestrial (1982) E.T.: The Extra-Terrestrial (1982)
De tienjarige Elliott woont samen met zijn moeder, broer en zusje in een bosrijke buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliott en het wezentje schrikken zich eerst te pletter, maar sluiten dan vriendschap. Elliott noemt het wezentje E.T. en verbergt het in een kast op zijn kamer. De jongen laat E.T. ook kennis maken met zijn broer en zijn zusje. E.T. raakt snel vertrouwt met het aardse leven. Toch heeft hij heimwee naar zijn planeet. Ondertussen begint de aardse atmosfeer zijn gezondheid aan te tasten. Ook Elliott voelt zich niet lekker. Hun band is immers zo hecht geworden dat ze dezelfde gevoelens ervaren.
E=mc▓ (2005) E=mc▓ (2005)
Einstein (Aidan McArdle) verdringt alle andere zaken uit zijn hoofd, verwaarloost gezin en vrienden, en stort zich volledig op zijn werk na zijn ontdekking van de beroemde formule E=mc▓. Maar na korte tijd blijkt dat niemand zonder familie of enig ander sociaal contact kan, dus dat zelfs een genie als Einstein daar niet aan ontkomt.
Each Dawn I Die (1939) Each Dawn I Die (1939)
De reporter wil de gouverneurskandidaat aan een onderzoek onderwerpen maar wordt onschuldig veroordeeld voor het doodrijden onder invloed van drie burgers. Hij krijgt 20 jaar zwaar en merkt dat het binnen de muren een hel kan zijn.
Eagle and the Hawk, The (1933) Eagle and the Hawk, The (1933)
Anti-oorlogsfilm over drie Amerikanen (Young, Richards en Crocker) die vrijwillig in dienst gaan bij de Britse R.A.F. in de Eerste Wereldoorlog. Young wordt al snel ontnuchterd door de realiteit van de oorlog en kan het emotioneel niet aan. Zijn maatje Crocker probeert hem te helpen door hem op verlof mee naar London te nemen. Door ontmoet Young een prachtig meisje bij wie hij zijn problemen kwijt kan en waarmee hij een relatie krijgt. Gekweld door de herinneringen aan zijn gevallen makkers en aan de mannen die hij zelf gedood heeft in de strijd wordt het Young uiteindelijk toch te veel.
Eagle and the Hawk, The (1950) Eagle and the Hawk, The (1950)
Texas, 1863. De Texas Ranger Todd Croyden en Whitney Randolph, een spion van de Zuidelijken, steken de grens met Mexico over om een onderzoek te doen naar de groeiende machtsstrijd tussen de door de Fransen gesteunde keizer Maximiliaan en de in Mexico geboren Benito Juarez. In Mexico ontmoeten Croyden en Randolph generaal Liguras, die loyaal is aan Juarez en de aantrekkelijke Madeline, de dochter van de machtige en manipulatieve Basil Danzeeger. Croyden wordt verliefd op Madeline, maar hij krijgt al snel een conflict met Danzeeger, die hem beschuldigt om partij te moeten kiezen tussen Maximiliaan en Juarez.
Eagle Eye (2008) Eagle Eye (2008)
De tiener Jerry (Shia LaBeouf) en de alleenstaande moeder Rachel (Michelle Monaghan) worden door een groep terroristen gevangen genomen. Deze groep terroristen verwikkelt de twee in een plot waarin ze gedwongen worden om de president te vermoorden. De twee zullen vechten om het niet zover te laten komen, maar aangezien de terroristen het zoontje van Rachel hebben lijkt het dat ze niet veel keus hebben.
Eagle Has Landed, The (1976) Eagle Has Landed, The (1976)
1943. Een vermoeide Winston Churchill probeert wat tot rust te komen in een Engels dorpje. Intussen krijgt Heinrich Himmler de boodschap 'de adelaar is geland'. Dit bericht houdt in dat een groep Duitse paratroopers veilig in Engeland is geland. Hun opdracht luidt de Britse premier te ontvoeren. Alles verloopt zonder incidenten. De in Poolse uniformen gestoken Duitsers worden in de Engelse gemeenschap opgenomen. Tot op het ogenblik dat een Duitse soldaat omkomt bij een reddingsactie en het duidelijk wordt dat de Polen in werkelijkheid Duitsers zijn.
Eagle vs Shark (2007) Eagle vs Shark (2007)
Lily is het type muurbloempje dat op onbegrijpelijke wijze trouw blijft aan de onverschillige wereld die haar omringt. Alles aan haar is het net niet. Verkeerde jurk, verkeerd loopje, verkeerde woorden. Het hoogtepunt van haar monotone dagen achter de counter in een fastfoodketen is de dagelijkse bestelling van Jarrod, een sociaal gemankeerde maar van zichzelf overtuigde verkoper. Net als zij heeft hij een kleine moedervlek boven zijn bovenlip en Lily is ervan overtuigd dat dit hen op een bijzondere manier aan elkaar verbindt. Hoewel Jarrod niet ge´nteresseerd is in de timide Lily, belandt ze toch in zijn leven als ze bereid is om hem naar zijn geboorteplaats terug te brengen. Hier aangekomen wil Jarrod alleen maar de jongen die hem vroeger heeft gepest eindelijk van katoen geven.
Eagle's Wing (1979) Eagle's Wing (1979)
Pike (Martin Sheen), een pelsjager, raakt meerdere keren in conflict met de vogelvrij verklaarde indiaan White Bull (Sam Waterston). Een prachtige witte hengst is de reden, wie zal uiteindelijk de strijd om het paard winnen?
Eagle, The (1925) Eagle, The (1925)
Vladimir Dubrouvsky is luitenant in het Russische leger. Hij komt erachter dat de grond van zijn vader ingelijfd is door de kwaadaardige Kyrilla Troekouroff. Als zijn vader sterft, zweert hij wraak te nemen. Hij doet een zwarte masker op en staat voortaan bekend als de Black Eagle. Hij wordt echter verliefd op Kyrilla's dochter.
Early Bird, The (1965) Early Bird, The (1965)
Hij moet vroeg op en dat gaat hem niet goed af. Hij bezorgt melk met een paard. Een nieuweling bij een grote melkfabriek gebruikt laag-bij-de-grondse technieken om zijn wijk over te nemen.
Early Frost, An (1985) Early Frost, An (1985)
Voor Nick en Katherine Pierson stort de wereld in als hun succesvolle zoon Michael hun meedeelt dat hij homoseksueel is, en bovendien aan aids lijdt. Nick kan zijn zoon niet accepteren, maar Katherine probeert Michael te steunen. Beide ouders onderschatten echter de ernst van de situatie: Michael zal hoogstwaarschijnlijk overlijden.
Earth (1998) Earth (1998)
De film volgt een groep vrienden - zowel Hindoestaans als Islamitisch - in Lahore. Als Brits India in 1947 wordt opgedeeld in de islamitische staat Pakistan, en het grotendeels Hindoestaanse India, drijft dit de aanhangers van beide religies, die tot dan toe vredig door elkaar woonden, tot een diep conflict.
Earth (2007) Earth (2007)
In de documentaire "Earth" wordt een tocht van Noordpool naar Zuidpool gemaakt en benadrukt daarbij de strijd om te overleven. "Earth" confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop. Het wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt. Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.
Earth Dies Screaming, The (1965) Earth Dies Screaming, The (1965)
Een Amerikaanse testpiloot voor ruimteschepen keert terug naar de aarde en stelt vast dat bijna iedereen gedood is door onbekende krachten. Er zijn een paar overlevenden en met hen bedenkt hij een plan om zich te beschermen tegen de mysterieuze indringers. Deze blijken een soort vreemd-gecontroleerde robotten te zijn, die ook de doden opnieuw laten opstaan om hun wil uit te laten voeren.
Earth Girls Are Easy (1988) Earth Girls Are Easy (1988)
Op een goede dag maakt een UFO een noodlanding in het zwembad van San Fernando Valley chick en schoonheidsspecialiste Valerie Dale. Drie ruige ruimtegriezels stappen uit en zien er boven alle verwachtingen vrij sympathiek uit. Valerie, die haar overspelig vriendje beu is, ziet een uitstapje wel zitten. Maar eerst moeten de behaarde aliens mee voor een scheerbeurt in het schoonheidssalon. Onder al die haren duiken drie knappe jongens op. Samen gaan ze de hort op in Los Angeles en er groeit iets moois tussen Valerie en de alien Mac...
Earth Minus Zero (1996) Earth Minus Zero (1996)
Op een buitenaardse planeet blijken ze ook een dierentuin te bezitten. Daar verzamelen ze diersoorten van verschillende beschavingen. Om de verzameling compleet te maken kunnen een paar mensen van Aarde niet ontbreken. Maar de familie Heller laat zich niet zomaar kidnappen.
Earth Star Voyager (1988) Earth Star Voyager (1988)
Het jaar 2088: de Aarde is vervuild en bijna onbewoonbaar. De bemanning van het ruimteschip "Earth Star Voyager" is op weg naar de planeet "Demeter", de laatste bewoonbare plek in het universum. Maar de reis loopt niet zoals gepland.
Earth vs the Spider (1958) Earth vs the Spider (1958)
Een repeterende rockgroep maakt met de door hen geproduceerde decibellen een gigantische spin wakker. Deze blijkt bepaald geen muziekliefhebber en raast binnen de kortste keren door de stad.
Earth vs. the Flying Saucers (1956) Earth vs. the Flying Saucers (1956)
Dr. Russell Marvin is de baas over Operation Skyhook, een project dat onbemande raketten de ruimte instuurt die de weg moeten vrijmaken voor bemande ruimtevluchten. Vreemd genoeg verdwijnen alle raketten en op een gegeven moment landt er een ruimteschip op aarde. Het leger laat het schip natuurlijk meteen ontploffen, en veroorzaakt daarmee een grootscheepse invasie van duizenden andere vliegende schotels.
Earth vs. the Spider (2001) Earth vs. the Spider (2001)
Een verlegen jongen wordt per ongeluk ingespoten met een experimenteel serum dat mensen de goede eigenschappen van een spin moet geven. Het spul blijkt te werken en de jongen gebruikt zijn nieuwe krachten om de plaatselijke slechteriken aan te pakken en zijn aantrekkelijke buurmeisje te versieren. Maar het gaat de verkeerde kant op als hij ook het uiterlijk van een spin begint te krijgen...
Earthling (2005) Earthling (2005)
Wolfgang heeft enige tijd geleden een hartaanval gehad en is daar bijna aan overleden. In plaats van om bij de pakken neer te zitten, neemt hij zijn familie mee op reis en bezoekt de mooiste plekken van de wereld. Tijdens zijn reis ontdekt hij dat hij nu de wijze lessen die zijn vader hem ooit gaf, kan doorgeven aan zijn kinderen.
Earthling, The (1980) Earthling, The (1980)
Zij lijken in niets op elkaar en worden toch de beste vrienden. Een oude man en een weesjongen vinden rust en vriendschap bij elkaar, misschien voor het laatst...
Earthly Possessions (1999) Earthly Possessions (1999)
Een verveelde vrouw, die van plan is om haar man te verlaten, wordt gijzelaar bij een bankoverval. Ze vindt de spanning van het gijzelaar zijn leuk en al snel besluit ze om de jonge overvaller te helpen met ontsnappen. Ze ontdekt dat hij de overval pleegde om zijn zwangere vriendin te helpen aan een huis, zodat het kind normaal kan opgroeien.
Earthquake (1974) Earthquake (1974)
Een flinke schok zou L.A. wakker moeten schudden, maar de burgemeester neemt een afwachtende houding aan. Kenners voorspellen een nog grotere schok en ze krijgen gelijk. We volgen een architect, een zakenman en een politieagent in hun poging enige orde in de komende chaos te krijgen.
Earthquake in New York (1998) Earthquake in New York (1998)
Rechercheur John Rykker (Evigan) verhuist na een tragische aardbeving in Los Angeles naar New York. Continentale aardplaten lijken John te achtervolgen, omdat nu zelfs New York getroffen wordt door een aardbeving. John moet zijn gezin redden, de stad helpen, en een stalkende moordenaar afschudden.
Earthsea (2004) Earthsea (2004)
Een onbezonnen jongen is voorbestemd om de grootste tovenaar te worden welke het mythische land Earthsea ooit gekend heeft. Wanneer de jonge tovenaar Ged ontdekt dat hij onuitputbare magische krachten bezit doet hij er alles aan om deze krachten te kunnen controleren. In zijn zoektocht naar volwassenheid ontmoet hij draken, wordt verliefd en probeert een koninkrijk te herenigen.
Earthstorm (2006) Earthstorm (2006)
Wanneer een grote astero´de inslaat op de maan ontstaan er grote stormen op aarde omdat de getijden van de oceaan veranderen. Wetenschappers ontdekken dat de structuur van de maan instabiel geworden is. In een race tegen de tijd, ligt de hoop van de wereld in handen van een "sloop expert" om een oplossing te vinden om de maan te redden.
Earthworm Tractors (1936) Earthworm Tractors (1936)
Alexander Botts is een geboren verkoper en een meester in de mechanica. Hij probeert een grote verkoop van Earthworm tractoren te doen aan Johnson. Aangezien Botts eigenlijk helemaal niets afweet van tractors en Johnson een vooroordeel van om het even welke tractor heeft, zal het geen gemakkelijke verkoop worden. Maar Botts houdt vol, aangemoedigd door Johnson's dochter.
Easiest Way, The (1931) Easiest Way, The (1931)
Om te ontsnappen aan haar arme bestaan gaat Bennett in op de avances van haar baas Menjou. Ze heeft het goed als zijn maitresse, maar ze wordt doodongelukkig van de liefdeloze relatie. Als ze reporter Montgomery ontmoet, wil ze Menjou inruilen voor deze ware liefde.
East Broadway (2007) East Broadway (2007)
Grace is Amerikaanse met een Chinese achtergrond en ze verlangt ernaar om bij de hoge kringen van New York te horen. Tijdens een evenement wordt ze gehouden voor de erfgename van een familie uit Hong Kong en ontmoet ze haar ware liefde.
East Is East (1999) East Is East (1999)
De oudste is homo, de tweede versiert vrouwen bij de vleet en zuipt als een ketter, en de derde is een geflipte kunstenaar. Zo heeft het gezin Khan zeven nakomelingen rondlopen op deze aardkloot. Nu is er maar een probleem in de familie en dat is Pa! De oude Khan probeert uit alle macht van ze te houden aan de streng Pakistaanse religieuze moslim regels. De besnijdenis van de jongste zoon is nog maar kinderspel bij wat de oude man voor ogen heeft: het uithuwelijken van zijn zonen! Dat levert natuurlijk de nodige problemen op bij dit bonte gezin..
East of Borneo (1931) East of Borneo (1931)
Linda Randolph trekt door de wilde jungle, wanneer ze op zoek gaat naar de vermiste man die haar jaren geleden verliet omdat hij dacht dat ze een affaire had. Ze vindt hem terug als drankverslaafde psychiater aan het hof van een tirannieke jungleprins. Bovendien heeft de prins een oogje op haar...
East of Eden (1955) East of Eden (1955)
Cal Trak is op zoek naar zijn verloren gewaande moeder. Intussen smeekt hij om liefde van zijn vader, Adam, die alleen maar aandacht heeft voor zijn oudere broer. De strenge, harde Adam is het verlies van zijn vrouw, die hem heeft verlaten, nooit te boven gekomen. Als Cal erachter komt dat zijn Moeder Kate de eigenaresse is van een gok en danspaleis en een ontmoeting met haar heeft, begrijpt hij zijn vader beter.
East of Eden (1981) East of Eden (1981)
Cyrus Trask keert terug uit het leger naar zijn boerderij in Connecticut, waar zijn vrouw zich vervolgens van het leven berooft. Hij blijft alleen achter met zijn zoon Adam, maar hertrouwt al snel en krijgt nog een zoon, Charles. Adam stapt in de voetsporen van zijn vader en gaat ook bij het leger, terwijl Charles achterblijft om de boerderij te runnen. Cathy Ames is een mooie jonge vrouw die bij toeval op de boerderij van de Trasks terecht komt. Achter haar schoonheid gaat echter een slecht karakter schuil, maar dat weet ze goed te verbloemen en tegenover de Trasks hangst ze het lieve onschuldige meisje uit. Adam wordt tot over zijn oren verliefd op haar, maar Charles ontdekt haar ware aard. Toch kan Charles de charmes van Cathy niet weerstaan en de twee beleven een wilde nacht, waarna hij erachter komt dat ze in het geheim al getrouwd is met Adam.
East of Sudan (1964) East of Sudan (1964)
In het 19de eeuwse India, terwijl de Britten de slavenhandel van Soedanese moslims proberen te stoppen, moeten een soldaat en een luitenant een vrouwelijke gouveneur en haar hulp in veiligheid brengen. Dit kan nogal moeilijk worden want de twee millitairen hebben een bloedhekel aan elkaar.
East Side Kids (1940) East Side Kids (1940)
Een straatjongen wordt politieagent zodra hij ontdekt dat misdaad niet loont. Een jeugdvriend van hem zit in de gevangenis op beschuldiging van een moord die hij niet gepleegd heeft. De agent gaat op onderzoek om bewijsmateriaal te vinden dat zijn vriend kan vrijpleiten. Ondertussen komt de broer van de gevangene in contact met een bende valsmunters en ontdekt bewijsmateriaal dat zijn broer kan vrijspreken. Als hij tenminste iemand vindt die hem gelooft.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!