Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2
Zoeken:
3 A.M. (2001) 3 A.M. (2001)
Het is 23,45 uur in New York City. De nachtploeg van 'Lady Luck Cab's' begint en 4 taxirijders rijden de nachtelijke stad in. Dan, in het begin van de nacht wordt Sigh vermoord, het elfde slachtoffer van een seriemoordenaar die het voorzien heeft op taxichaffeurs. De nacht begint normaal voor Mizra, een vluchteling uit Bosnië, Hershey (Danny Glover), die relatieproblemen heeft, Singh, de met simpele dromen vervulde Pakistaan en Salgado, een bijgelovige Latina vol demonische angsten.
3 Bad Men (1926) 3 Bad Men (1926)
Drie outlaws beschermen een karavaan en nemen een kind onder hun hoede nadat de moeder is vermoord.
3 Blind Mice (2003) 3 Blind Mice (2003)
Een jonge computerspecialist is verslaafd aan het internet. Hij surft geregeld naar de site van de mooie Cathy en begint een platonische relatie met haar. Elke dag zien ze elkaar via webcams, maar plots is Thomas live getuige van de brutale moord op Cathy. De politie bellen kan wel, maar dan beseft hij dat hij niet eens haar echte naam weet. Samen met een jonge politieagente gaat hij op zoek naar de waarheid...
3 Chinesen mit dem Kontrabass (2000) 3 Chinesen mit dem Kontrabass (2000)
Een man wordt 's morgens wakker met naast hem een dood meisje liggend. Alleen weet hij niet meer of hij haar nu wel of niet vermoord heeft. Hij wil zo snel mogelijk het lichaam kwijt maar dat is lastiger dan gedacht.
3 Days to a Kill (1991) 3 Days to a Kill (1991)
Op een Amerikaanse legerbasis wordt een ambassadeur gegijzeld door een Columbiaanse drugsbaron. De agent Cal wordt ingeroepen om de man te bevrijden, maar eist dat hij steun krijgt van zijn beste vriend Rick, die op dat moment nog in de gevangenis zit.
3 Deewarein (3 Walls) (2003) 3 Deewarein (3 Walls) (2003)
Ishaan, Jaggu en Nagya zijn drie ter dood veroordeelde moordenaars en zitten de laatste dagen voor hun terechtstelling in de "death row" uit. De documentairemaakster Chandrika besluit de laatste dagen van deze drie mannen vast te leggen, in een gebeurtenis die haar leven op zijn kop zet.
3 Dev Adam (1973) 3 Dev Adam (1973)
Istanbul wordt geterroriseerd door criminelen. Daarom schakelt de politie de hulp in van de Amerikaanse superheld Captain America en de Mexicaanse worstelaar Santo om de criminelen een halt toe te roepen.
3 Femmes... Un Soir d'Été (2005) 3 Femmes... Un Soir d'Été (2005)
Condor is een klein gehucht, een rustig dorpje waar iedereen in harmonie met elkaar leeft. Niets lijkt deze rust te kunnen verstoren. Hier komt echter verandering in als de burgemeester na een avond van lokale festiviteiten dood wordt aangetroffen. Hij is geëlektrocuteerd in de fontein. Was het een misdrijf, was het een ongeluk? Julie Leroy is belast met het onderzoek. Ze is echter zowel professioneel als persoonlijk bij de zaak betrokken.
3 Godfathers (1948) 3 Godfathers (1948)
Drie desperados besluiten een bank te beroven en slaan op de vlucht. De sheriff zet samen met een team van hulp sheriffs de achtervolging in. Als de drie desperados onderweg een vrouw redden en haar helpen met het op de wereld brengen van haar baby, benoemt zij de drie tot peetvaders.
3 Hari untuk Selamanya (2007) 3 Hari untuk Selamanya (2007)
De film vertelt het verhaal van een neef (de 21-jarige Yusuf) en zijn nicht (Ambar, 19 jaar). Omdat ze die nacht te lang en te heftig hebben gefeest, missen ze de de volgende ochtend het vliegtuig naar een familiebruiloft in Jogjakarta. Daarom moeten ze het bruiloftscadeau, een servies, met de auto gaan afleveren. Onderweg verdwalen ze en laten ze zich meeslepen in de roes van een onverwacht opwindende reis. Opwindend door de ontmoetingen met vreemde en interessante personen en situaties onderweg, opwindend door de vele discussies die ze voeren over religie, het huwelijk en seks en niet in de laatste plaats opwindend door elkaars gezelschap.
3 Hommes et un Couffin (1985) 3 Hommes et un Couffin (1985)
Jacques is een vliegtuig-steward die samenwoont met twee vrienden. Hij vertrekt naar Thailand, maar vertelt zijn vrienden dat er een pakje kan arriveren waar hij op moet passen voor een vriend. Er wordt inderdaad wat bezorgd, maar het blijkt een baby te zijn, inclusief een briefje van de moeder met de boodschap dat Jacques er maar even op moet passen, aangezien het ook zijn kind is. De drie mannen halen vervolgens allerlei toeren uit om voor het kind te zorgen.
3 Jours en Juin (2005) 3 Jours en Juin (2005)
Het Duitse leger baant zich een weg door Frankrijk en maarschalk Petain roep al zijn mannen op, maar vele militairen en burgers zijn inmiddels gevlucht. Dichtbij Orléans nadert een Duitse colonne een brug en dit is nog één van de weinige intacte bruggen over de Loire. Aan de noordelijke oever wordt er verdedigd door een groep Senegalezen. En aan de zuidelijke oever vecht een handjevol soldaten van het Verzet onder leiding van de schrijver Henri Dragance…
3 Men and a Little Lady (1990) 3 Men and a Little Lady (1990)
Sylvia's werk zorgt ervoor dat ze steeds minder tijd kan doorbrengen met de drie mannen die haar geholpen hebben met het opvoeden van haar dochter Mary. Wanneer ze besluit om naar Engeland te verhuizen zijn de drie er kapot van om de twee belangrijkste vrouwen in hun leven te verliezen. Ze besluiten af te reizen naar Engeland om Sylvia's bruiloft te stoppen.
3 Needles (2005) 3 Needles (2005)
De film is een drieluik, met als centraal thema AIDS. Het verhaal begint in Zuid-Afrika, waar drie nonnen werkzaam zijn in een AIDS-kliniek. Zij zien het als hun taak om de aan AIDS stervende Afrikanen tot het Katholicisme te bekeren, voordat hun zielen verloren zullen gaan. Ondertussen is Jin Ping bezig om in China een mobiel centrum voor bloeddonaties op te zetten, ergens in een klein stadje. De inwoners van het stadje verdienen een leuk zakcentje door hun bloed te doneren en zijn dan ook blij met het initiatief van Jin Ping. Niet lang daarna echter sterven de vrouw en dochter van een van de lokale boeren op mysterieuze wijze en vervolgens krijgt ook het grootste gedeelte van de overige inwoners van het stadje de vreemde ziekte…. Jin Ping en zijn mobiele bedrijfje zijn inmiddels in rook opgegaan. Tot slot vervolgt het verhaal zich in Noord-Amerika, waar Denny, een tweederangs porno acteur, zijn maandelijkse HIV-test doorstaat door bloedmonsters van iemand anders te gebruiken, totdat het een keer misgaat en hij betrapt wordt.
3 Ninjas (1992) 3 Ninjas (1992)
Drie nog jonge broers hebben tegen de zin van hun vader hun hele leven al ninja-trainingen gekregen van hun Japanse grootvader. Wanneer een voormalige leerling van hun opa, die zijn ninja-opleiding voor slechte doeleinden gebruikt, door hun vader in het nauw wordt gedreven wil hij hen laten kidnappen. Nu moeten de jongens hun speciale technieken inzetten om zich te verdedigen.
3 Ninjas Kick Back (1994) 3 Ninjas Kick Back (1994)
Een halve eeuw geleden won opa Mori in Japan bij een ninja-toernooi een speciale dolk die hij wil overhandigen aan de nieuwe winnaar. Wanneer hij in Japan aankomt krijgt hij een ongeluk en belandt in het ziekenhuis. Zijn drie kleinzoons schieten hem te hulp en mogen in zijn plaats de dolk uitreiken. Bij het toernooi wint een meisje dat zich bij hen aansluit. De ninja's willen echter op tijd terug zijn in L.A. om hun baseballteam bij te staan. De Dragons moeten het immers opnemen tegen hun rivalen, de Mustangs. Intussen probeert Mori's aartsvijand Koga de hand te leggen op de dolk, dat de sleutel is tot een geheime grot...
3 Ninjas Knuckle Up (1995) 3 Ninjas Knuckle Up (1995)
De drie ninja-broertjes moeten deze keer hun krachten bundelen om een gemene zakenman te stoppen, die vaten giftig afval in een indianenreservaat dumpt. De ninja's helpen de boze indiaan Joe om een diskette te vinden waarop vertrouwelijke informatie staat en waarmee de schuld van de zakenman voor de rechter bewezen kan worden.
3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain (1998) 3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain (1998)
De drie ninja-broers brengen samen met hun vriendinnetje Amanda een bezoek aan het pretpark Mega Mountain, als het park plotseling wordt overspoeld door ninjas die samen met hun leider Medusa het park in handen willen krijgen en daarom meteen de eigenaars kidnappen. De kinderen zullen er dus alles aan moeten doen om Medusa's snode plannen te dwarsbomen.
3 Nuts in Search of a Bolt (1964) 3 Nuts in Search of a Bolt (1964)
Een mannelijk model, een schrijver en een autoverkoper, die samenwonen om geld te besparen, krijgen alledrie psychische problemen. Zij huren een werkeloze acteur in, die naar hun problemen moet luisteren om daarmee naar een psychiater te gaan, zodat zij maar één consult hoeven te betalen. De psychiater is gefascineerd door deze nieuwe patiënt met zijn drievoudig gespleten persoonlijkheid, en begint enthousiast aan een diepgaand onderzoek. De acteur krijgt daardoor steeds meer moeite om zijn toneelspel vol te houden.
3 Petites Filles (2004) 3 Petites Filles (2004)
Drie Parijse adolescenten, onderling goed bevriend, groeien op en gaan op zoek naar volwassen fantasieën. Op een dag besluiten ze te vluchten en op zoek te gaan naar Johnny Depp en Vanessa Paradis op Corsica. Om dit plan te realiseren hebben ze uiteraard geld nodig. Daarom stelen ze een creditkaart van een oude dame. Op weg naar hun avontuur ontmoeten ze Paolo en Laetitia, een vreemd koppel dat niet meer van hun zijde wijkt.
3 Ring Circus (1954) 3 Ring Circus (1954)
Het koppel speelt twee soldaten die na hun diensttijd bij het circus gaan werken. Jerry (Lewis) droomde er altijd al van om clown te worden, maar de clown in dienst, de altijd dronken Puffo (Sheldon) weet van geen wijken. Pete (Martin) blijft vooral bij het circus hangen vanwege de arrogante trapezewerkster (Gabor) en de mooie eigenares (Dru).
3 Strikes (2000) 3 Strikes (2000)
Rob Douglas wordt vrijgelaten uit de gevangenis en op voorwaarde dat hij zich niet meer zal misdragen. De overheid heeft bovendien een heel apart systeem bedacht om ervoor te zorgen dat Rob zich voortaan aan de regels zal houden: hij heeft recht op twee missers, en na de derde moet hij weer terug de gevangenis in.
3 Women (1977) 3 Women (1977)
Millie Lammoreaux (Shelley Duvall) en Pinky Rose (Sissy Spacek) werken als hulp in een verzorgingshuis voor bejaarden. Pinky adoreert Millie en gaat daar zelfs zo ver in dat ze haar identiteit probeert aan te nemen.
3 Worlds of Gulliver, The (1960) 3 Worlds of Gulliver, The (1960)
Dr. Lemuel Gulliver gaat als jonge dokter naar zee in de hoop fortuin te maken. Zijn verloofde Elizabeth gaat mee als verstekeling en naar haar ontdekking valt hij, tijdens een ruzie, overboord. Hij spoelt aan in Lilliput, waar hij getuige is van een nutteloze oorlog. Hij ontsnapt om terecht te komen in Brobbingnag, het land der reuzen, waar hij ook zijn vriendin terugvindt. Het reuzevolk behandelt hen goed, maar door hun afkeer voor alles wat nieuw is, komt hun leven opnieuw in gevaar.
3 Zéros (2002) 3 Zéros (2002)
Tibor droomt van een voetbalcarrière bij het Franse nationale elftal. Hoewel hij alle talent hiervoor bezit, wordt hij verhinderd door de tralies van de gevangenis. Zijn gladde celgenoot Manu besluit zijn agent te worden zodra ze weer op vrije voeten zijn.
3-4x Juugatsu (1990) 3-4x Juugatsu (1990)
Een futloze pompbediende raakt betrokken bij een gevecht met een klant en komt zo terecht in de onderwereld. Een vroegere vriend probeert hem te helpen, maar als dat niet mag baten, moeten ze een eigen methode zoeken om het vege lijf te redden.
3-Way (2004) 3-Way (2004)
Lew (Dominic Purcell) is eigenlijk best een loser, maar hij heeft een groot geheim. Wanneer hij op een avond een stelletje in een auto een ontvoering hoort plannen, besluit hij hen te gaan chanteren om zo zelf het losgeld te krijgen. Hij vertelt zijn plannen alleen aan drie heel onbetrouwbare vrouwen: de sexy Rita, de verleidelijke Isobel en de sensuele Florence (Gina Gershon). Zijn plan loopt daarna dan ook volledig uit de hand want het probleem met geheimen is dat niemand ze kan bewaren!
30 Days (1999) 30 Days (1999)
Jordan (Ben Shenkman) ontmoet tijdens een blind date Sarah (Arija Bareikis) en de twee worden verliefd. Wanneer Jordan's familie hem verkondigt dat ze gaan verhuizen en zijn beste vriend zich halsoverkop in een bliksemhuwelijk stort wordt Jordan onzeker over de relatie met Sarah. Hij wil het met haar uitmaken, door haar ten huwelijk te vragen in de veronderstelling dat ze nee zegt.
30 Days (2006) 30 Days (2006)
Donnell Mays (Hill Harper) is de sterspeler van zijn eigen high school basketball team, the Hoop Burners. Wanneer The Hoop Burners tegen de The Tornadoes spelen, is de spanning hoog, Donnell staat tegenover zijn tegenspeler, de Tornadoes sterspeler Jason Roberts (Charlie Neal) en door elkaar te pesten loopt het gigantisch uit de hand en de politie probeert de gevechten te stoppen. De rechter geeft de twee 30 dagen taakstraffen en moeten werk verrichten in de wijken waar ze vandaan komen. Om verder te komen, moeten ze dan wel hun vijandigheden overwinnen.
30 Days of Night (2007) 30 Days of Night (2007)
Het geïsoleerde stadje Barrow, Alaska, wordt iedere winter 30 dagen lang in volledige duisternis gehuld. Veel inwoners zoeken in die periode hun heil elders. Deze winter vestigt een mysterieuze groep vreemdelingen, vampieren, zich in het stadje. Ze bereiden zich voor om zich gedurende de ononderbroken nacht-van-30-dagen tegoed te doen aan de overgebleven inwoners. De sheriff (Josh Hartnett), zijn vrouw Stella (Melissa George) en een steeds krimpende groep inwoners zullen alles uit de kast moeten halen om te overleven tot het weer licht wordt.
30 Days Until I'm Famous (2004) 30 Days Until I'm Famous (2004)
Maggie Moreno is een hardwerkende latina uit Los Angeles. Cole is een egocentrische muziek manager die ervoor leeft om goede deals te maken. Als Cole een weddenschap afsluit dat hij in 30 dagen van een volkomen onbekend meisje een ster kan maken wordt Maggie onwetend het proefkonijn.
30 Foot Bride of Candy Rock, The (1959) 30 Foot Bride of Candy Rock, The (1959)
Artie Pinsetter is een bezorger van een groot warenhuis. Artie, die in zijn vrije tijd uitvinder is, maakt op een dag een machine die alles vergroot. Hij gebruikt zijn vriendin als test-object, wat leidt tot hele grote problemen...
30 Hari Mencari Cinta (2004) 30 Hari Mencari Cinta (2004)
Keke, Gwen en Olin zijn beste vrienden sinds de middelbare school. Ze wonen in het huis van Olin's ouders. Het is een deel van hun routine om na de lessen met z'n drieën af te spreken in een pizzeria om vervolgens een film te huren en deze gezamenlijk te kijken. Op een avond kijken ze de film 'Titanic' en raken geëmotioneerd. Ze realiseren zich dat ze al deze tijd iets belangrijks hebben gemist; 'liefde'. De volgende dag worden de drie vriendinnen uitgescholden voor lesbiennes door hun aartsrivaal Barbara. Ze besluiten om een weddenschap af te leggen. De weddenschap is om binnen 30 dagen de liefde te vinden. De verliezer wordt de eeuwige slaaf van de winnaar.
30 Is a Dangerous Age, Cynthia (1968) 30 Is a Dangerous Age, Cynthia (1968)
Een nachtclubpianist had zich voorgenomen om vóór zijn dertigste een musical te hebben geschreven en de vrouw van zijn dromen ten huwelijk te hebben gevraagd. Zes weken voor hij dertig wordt, heeft hij alleen nog geen noot op papier en ook geen vriendin. Als hij echter Louise ontmoet, lijkt alles ineens alsnog mogelijk.
30 Mei 1969: Gritu di un Pueblo (1996) 30 Mei 1969: Gritu di un Pueblo (1996)
Aan de hand van archiefmateriaal en interviews een reconstructie van 30 mei 1969, de dag waarop in Willemstad, Curaçao de zwarte arbeiders van de Shell-raffinaderij in opstand kwamen en er bloedige rellen onder de bevolking uitbraken.
30 Miles (2004) 30 Miles (2004)
Een blanke man is gestrand langs een verlaten snelweg en wordt opgepikt door een zwarte man. Gedurende de dertig mijl die ze samen in de auto afleggen, leren ze elkaar beter kennen. Het blijkt dat beide mannen, ondanks de culturele verschillen, heel veel gemeen hebben. Wanneer de nacht valt en hun wegen scheiden, is dit voor hen slechts het begin van een opmerkelijk avontuur.
30,000 Leagues under the Sea (2007) 30,000 Leagues under the Sea (2007)
Een verschrikkelijk monster leeft diep in de oceanen van de zee en komt slechts tevoorschijn om schepen en hun bemanning te verslinden. Iedereen is dan ook als de dood om de zee nog over te steken. Luitenant Aronnax en zijn mannen besluiten om de zee op te gaan en het monsterlijke dier te zoeken. Het duurt vervolgens niet lang voordat Annorax en zijn mannen te maken krijgen met het grote gruwelijke beest en ze gaan de strijd aan.
300 (2006) 300 (2006)
In 480 voor Christus geeft de koning van Sparta leiding aan de slag om Thermopylae. Hij gaat hier samen met zijn troepen de strijd aan tegen de opkomende Perzen. Deze confrontatie zal leiden tot 's werelds eerste democratie.
300 Mil Do Nieba (1989) 300 Mil Do Nieba (1989)
De twaalfjarige Grześ en de vijftienjarige Jędrek reizen als verstekelingen mee met een goederentrein om aan de armoede te ontsnappen en de vrijheid tegemoet te gaan. Uitgeput bereiken zij het westen. De jongens worden door de plaatselijke Poolse autoriteiten bestookt om terug te keren naar hun land, wat zij weigeren. Als Grześ en Jędrek op kerstavond hun ouders bellen, krijgt het verhaal een onverwachte wending.
300 Spartans, The (1962) 300 Spartans, The (1962)
In 480 VC valt een Perzisch leger geleid door Xerxes Griekenland binnen. Ondanks het enorme overwicht van de Perzen weet het leger van de Grieken stand te houden in de nauwe pas bij Thermopylae. De Perzen lijden grote verliezen, maar uiteindelijk is het Griekse leger geneigd zich terug te trekken. Een groep van 300 Spartanen onder leiding van koning Leonidas blijft achter om stand te houden tot de laatste man. Wat volgt is een heroïsche strijd tussen de heldhaftige Spartanen en de enorme invasiemacht van het Perzische rijk.
300 Year Weekend, The (1971) 300 Year Weekend, The (1971)
Een aantal mensen die met zichzelf in de knoop liggen, melden zich aan voor een groeps-therapie sessie om zo hun problemen op te lossen. Het opmerkelijke aan de sessie is echter dat hij drie aaneengesloten dagen en nachten duurt.
3000 Miles to Graceland (2001) 3000 Miles to Graceland (2001)
Een bende berooft, verkleed als Elvis tijdens een Elvis-conventie, een casino in Las Vegas. Eén van de leden van de bende besluit het geld voor zichzelf te houden, en schiet zijn partners neer. Michael Zane overleeft het echter, en gaat samen met de alleenstaande moeder Cybil en haar zoon Jesse op zoek naar het geld.
301, 302 (1995) 301, 302 (1995)
Twee jonge vrouwen zijn elkaars overburen in een appartementsgebouw. De ene woont in nummer 301, de andere in nummer 302. Wanneer de vrouw van 302 op mysterieuze wijze verdwijnt krijgt nr. 301 een nieuwe buurvrouw. De nieuwe zoekt contact met 301, maar deze houdt aanvankelijk de boot af. Pas wanneer de beide vrouwen hun levensverhaal vertellen, komt de ontknoping van de mysterieuze verdwijning van nr. 302 in zicht.
303 Fear Faith Revenge (1998) 303 Fear Faith Revenge (1998)
Een groepje nieuwe studenten wordt rondgeleid op het St-George college. Ze lopen er door de hall of fame en zien een naamloos schilderij van een jongen hangen. Daar komen ze erachter, dat deze jongen de perfecte student was, maar zelfmoord heeft gepleegd. Met behulp van het bovennatuurlijke zoeken de studenten naar de reden van deze daad. Dan komen ze er achter dat de jongen vermoord was, en nu een boze geest geworden is. Al snel vallen de eerste doden....
317e Section, La (1965) 317e Section, La (1965)
In de nadagen van de strijd om Dien-Bien-Phou krijgt een sectie van het Franse leger opdracht zich terug te trekken door de jungle, een tocht waarbij door uitputting en de onzichtbare vijand steeds meer mannen sterven, maar die onder leiding van een veteraan-adjudant toch wordt doorgezet.
32 Août sur Terre, Un (1998) 32 Août sur Terre, Un (1998)
De jonge Simone wordt bijna gedood in een auto-ongeluk. Ze besluit na deze ervaring een baby te nemen en als vader heeft ze Philippe in haar gedachten. Er is maar één probleem: Philippe heeft al een vriendin.
32 Dicembre (1988) 32 Dicembre (1988)
In verschillende episoden worden diverse types uitgebeeld, zoals werklozen, geestelijk gestoorden en verliefde bejaarden. Deze worden filosofisch, goedaardig en ironisch neer gezet.
33X around the Sun (2005) 33X around the Sun (2005)
Een man ontwaakt in een ziekenhuis. Het geblaf van een hond lokt hem naar buiten. Wat volgt is een buitenissige reis doorheen de nachtelijke onderwereld van Londen’s achterbuurten. Onderweg ontmoet hij een reeks ongewone personages die heel wat over hem blijken te weten. Tussen al die straatwerkers, kroegtijgers en agenten uit een andere dimensie, is er een vrouw die steeds terugkeert in andere gedaantes. Zij lijkt het antwoord te hebben op de vele vragen van onze held. Maar om een oplossing te vinden voor de droomachtige raadsels die hem omringen, moet hij haar beletten voortdurend te verdwijnen.
35 Up (1991) 35 Up (1991)
Regisseur Michael Apted brengt voor de vijfde keer zijn inmiddels bekende groep mensen bij elkaar om hen uitgebreid te laten vertellen over hun levens, liefdes en persoonlijke meningen.
36 China Town (2006) 36 China Town (2006)
Als eigenaresse van het grootste casino van Bangkok leidt Sonia (Isha Koppikar) een rijk leventje. Nog rijker wordt ze echter van al haar dubieuze activiteiten, maar haar echte rijkdom zit in de liefde voor haar zoontje. Als haar zoon vermist raakt, looft ze een enorme beloning uit voor de ‘vinder’. Twee jongeren Raj (Shahid Kapoor) en Priya (Kareena Kapoor) vinden het kind en besluiten het kind in ruil voor de beloning terug te brengen. Eenmaal aangekomen blijkt Sonia echter vermoord te zijn, en al snel worden ze verdachten in deze moordzaak.
  -1- 2
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!