Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Zoeken:
F. Est un Salaud (1998) F. Est un Salaud (1998)
Beni is een 16-jarige jongen die een baan krijgt als roadie van de rockband The Minks. Hij wordt al gauw verliefd op Fögi, de zanger van de band. Tot zijn verbazing wordt de liefde beantwoord. Fögi is echter drugsverslaafd en trekt Beni mee in een neergaande spiraal van drugsverbruik.
F. Scott Fitzgerald and 'The Last of the Belles' (1974) F. Scott Fitzgerald and 'The Last of the Belles' (1974)
Na WO I. is F. Scott Fitzgerald een schrijver met een slechte reputatie. Zijn geld is al op voordat het verdiend is, dus hij merkt weinig van de roerige jaren '20. Zijn relatie met Zelda, zijn laatste veroverde schoonheid, zit ook al in het slop.
F... comme Fairbanks (1976) F... comme Fairbanks (1976)
Andre (Dewaere) is een heetgebakerde jongeman die in zijn vrije tijd geniet van de actiefilms van Douglas Fairbanks. Wanneer hij na jaren nog geen baantje heeft gekregen van een familielid die hem dit beloofd had, slaat hij diegene in elkaar. Zijn vriendin raakt gefrustreerd van hem en maakt het uit. Dit alles leidt tot nog extremer gedrag van Andre.
F.B.I. Girl (1951) F.B.I. Girl (1951)
Een Amerikaanse gouverneur wil graag in de Senaat komen, maar wanneer een geheim uit zijn verleden bekend zou worden, zal dat zijn politieke aspiraties zeker schade toe brengen. Uit een oud onderzoek van de F.B.I. zal blijken, dat hij een ooit een moord heeft gepleegd. De gouverneur zoekt steun bij een gangsterbaas. Deze regelt een lage beambte bij de F.B.I. om de archieven van de gouverneur te stelen, maar dan blijkt zij vermoord te zijn. De F.B.I. zet 2 agenten op deze moordzaak.
F.B.I. Operazione Baalbeck (1964) F.B.I. Operazione Baalbeck (1964)
Sinds enige tijd heeft een enorme misdaadorganisatie de F.B.I. onder bedwang gehouden door systematisch hun beste agenten te elimineren. Alvorens te sterven is één van deze agenten erin geslaagd om een naam in het oor van zijn leider te fluisteren. Met deze aanwijzing zet een andere agent, samen met de politie van Beiroet, hun onderzoek voort. Hij doet zich voor als iemand die bij illegale drughandel betrokken is en slaagt er zo in om binnen te dringen in de gangsterbende.
F.E.D.S (2004) F.E.D.S (2004)
Het F. E. D. S. tijdschrift neemt miljoenen hiphop fans naar de geboorteplaats van de multi-miljard dollar rap industrie. De filmmaker komt in gevaarlijke achterbuurten waar normaal gesproken geen camera wordt toegelaten. Ook het trainen en fokken van de hip-hop mascotte, de pitbull, komt aan bod.
F.I.S.T. (1978) F.I.S.T. (1978)
Cleveland 1937. De arbeider Johnny Kovak is het beu om 14 uur per dag te werken en er slechts acht uitbetaald te krijgen. Net zoals zoveel anderen vindt Johnny dat hij door zijn werkgever uitgebuit wordt. Wanneer een werkmakker onrechtmatig ontslagen wordt, eist Johnny een gesprek met de directeur. Die belooft hem dat de werkomstandigheden zullen verbeterd worden. Maar hij houdt zijn woord niet en ontslaat het personeel. Enkele dagen later wordt Johnny benaderd door Vince Doyle, voorzitter van de truckervakbond F.I.S.T. Stilaan werkt Johnny zich omhoog in de vakbond.
F.P.1 Antwortet Nicht (1932) F.P.1 Antwortet Nicht (1932)
Gedwongen door de beroemde vliegenier Ellissen (Hans Albers) realiseert de Lennartz Company een plan van zijn vriend Droste (Paul Hartmann): F.P.1, een gigantisch drijvend platform in de Atlantische Oceaan, waardoor langeafstandsvluchten beter mogelijk zijn. Ellissen is verliefd op Claire Lennartz (Sybille Schmitz), de erfgename van het bedrijf. Wanneer hij echter terugkeert van zijn reis om het platform voor de ondergang te behoeden, moet Ellissen ervaren dat hij Claire is kwijtgeraakt aan Droste.
F.T.A. (1972) F.T.A. (1972)
Documentaire over een politieke artiestengroep onder leiding van acteurs Jane Fonda en Donald Sutherland. In de vroege jaren '70 reisden zij naar verschillende dorpen en steden bij militaire bases in de Verenigde Staten, dat in oorlog was met Vietnam. De naam van de groep, F.T.A., staat voor Fuck The Army. Door middel van protestliederen en anti-oorlog sketches trachtten zij militairen over te halen om de oorlog de rug toe te keren.
F.T.W. (1994) F.T.W. (1994)
Na een gevangenisstraf van ruim 10 jaar wordt Frank T. Wells vrijgelaten. Hij vertrekt maar Montana om daar het leven van voor zijn veroordeling op te pakken door weer mee te gaan doen aan de rodeo. Daar ontmoet hij Scarlett, een mooie wilde meid, die na het plegen van een gewelddadige overval, waarbij haar broer is gedood, moet vluchten voor de politie.
F/X (1986) F/X (1986)
Een special-effects expert wordt door een overheidsdienst ingehuurd om te helpen de moord van een bekende gangster in scene te zetten. Wanneer de agenten hem blijken te bedriegen gebruikt hij zijn special effects om de gangster en de corrupte agenten te vangen.
F/X2 (1991) F/X2 (1991)
FX is filmjargon voor speciale effecten en daarin is Rollie een echt genie. Rollie is uit de filmwereld gestapt na zijn vorig avontuur, waarin hij een pseudo-moord die hij moest ensceneren en plots het zeer reële doelwit werd van een levensechte moordenaar. Nu doet de politie andermaal beroep op zijn illusionistische vaardigheden om een psychopathische moordenaar in de val te lokken. Het blijkt echter om een zaak met dubbele bodem te gaan en er wordt een politieman vermoord. Rollie is de enige getuige.
Fa Dou Daai Jin (2004) Fa Dou Daai Jin (2004)
In het "vervolg" op de film 'Twins Effect', zijn Helen en Gypsy twee strijders van een land waar alleen vrouwen wonen met één missie voor ogen: het overheersen van de mensheid. De keizerin maakt zich echter zorgen over de profetie die beweert dat er een jonge prins geboren zal worden die het mannelijke regime zal herstellen.
Fa Fa Ying King (2008) Fa Fa Ying King (2008)
De twee nogal bijzondere politie agenten Michael en Lincoln gaan samen werken om de dader op te sporen die vermoedelijk betrokken is geraakt bij de moord op de broer van Lincoln. Dit is niet de enige strijd, want tegelijkertijd strijden ze ook om hun geliefde Lisa.
Fa Yeung Nin Wa (2000) Fa Yeung Nin Wa (2000)
In het Hongkong van 1962 worden meneer Chow en mevrouw Chan buren. De eerste toenaderingspogingen tussen hen komen tot stand als ze beseffen dat hun echtgenoten waarschijnlijk een affaire met elkaar hebben. Ze beramen een wraakcomplot en beginnen een relatie met elkaar, die een grote onzekerheid is. Maar kan hun relatie bestaande uit behoefte en verlangen stand houden?
Faat Kiné (2000) Faat Kiné (2000)
In de film 'Faat Kiné' wordt een beeld van de alleenstaande vrouw in Afrika geschetst. Faat Kiné wordt in de steek gelaten door haar echtgenoot en ze moet het alleen zien te redden met haar twee kinderen. Ze wil haar kinderen kost wat kost laten studeren, en komt daarbij zowel in conflict met haar eigen opvoeding als met de jongere generatie.
Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal (2008) Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal (2008)
Vijf cheerleaders op een highschool, waaronder de dochter van de directrice, gaan met een rebelse houding hun schoolperiode door. De meiden hebben lak aan de regels, drinken het ene glas alcohol na het andere leeg en plaatsen onthullende foto's op het internet. Een schoolcoach wordt op de proef gesteld wanneer zij als enige probeert de tieners wat discipline bij te brengen.
Fabian (1980) Fabian (1980)
Berlijn 1931. Fabian (Hans Peter Hallwachs) werkt bij een klein commercieel bureau en is gespecialiseerd in sigarettenreclame. Geld en carriere zijn voor hem onbelangrijk. Hij spendeert de nachten met zijn beste vriend in clubs en barren. Hij heeft geluk bij de vrouwen en valt deze keer voor een vrouw die precies weet wat ze wil. Dan verliest hij zijn baan. Zijn vriendin maakt carriere in de filmindustrie en verlaat hem, en zijn beste vriend pleegt zelfmoord.
Fabiola (1949) Fabiola (1949)
In het oude Rome bloeit de liefde tussen Fabiola, de dochter van de senator, en Rhual, een Franse gladiator. Nadat Fabiola's vader wordt vermoord, verdenken de Romeinen de Christenen en beginnen de vervolging. Rhual bekent een Christen te zijn en wordt veroordeeld voor de moord. Zijn straf is een gevecht op leven en dood in de arena.
Fabled (2002) Fabled (2002)
Joseph zijn vriendin heeft het net uitgemaakt met hem, en hij neemt dat niet zo goed op. Hij denkt dat zijn vriendin en zijn psychiater een complot tegen hem hebben, en zijn hond is verdwenen en hij denkt dat zijn collega's van het werk daar achter zitten. En dan heeft hij nog een schuld gevoel van iets dat vroeger gebeurt is, en dan zijn er ook nog eens monsters die hem proberen te vermoorden. Het word hem dan teveel, en hij word steeds gekker en hij probeert nog om normaal te blijven, maar dat heeft weinig zin.
Fabrik der Offiziere (1960) Fabrik der Offiziere (1960)
Zomer 1944. Op een officiersopleiding ergens in Duitsland worden aan de lopende band nieuwe lichtingen voor het front opgeleid. Het bont samengestelde kader van de instructeurs is een weerspiegeling van verschillende karakters van het ten onder gaande Derde Rijk. Als bij een pioniersoefening de jonge luitenant Barkow door een springlading om het leven komt, leidt luitenant Krafft het onderzoek naar het ongeluk. Al gauw ontdekt hij dat er sprake is van een opzettelijke dood
Fabrique des Sentiments, La (2008) Fabrique des Sentiments, La (2008)
Eloïse, 36 jaar, is notarisklerk en woont in Parijs. Hoewel ze een knappe, jonge en intelligente vrouw is, is ze nog steeds single. Om haar eenzaamheid te doorbreken, schrijft ze zich in voor speed-datings. Tenslotte draait het daar toch ook om snelheid en efficiëntie?
Fábula de la Bella Palomera (1988) Fábula de la Bella Palomera (1988)
Brazilië 1892. Don Orestes is een vooraanstaande, invloedrijke rumbaron. Ondanks dat hij al van middelbare leeftijd is woont hij nog steeds bij zijn moeder. Hij is zeer ijdel en brengt veel van zijn tijd voor de spiegel door. Het is iemand die meestal krijgt wat hij wil of het nu om voorwerpen of om personen gaat. Op een dag ontmoet hij Fulvia, een prachtige jonge vrouw die duiven houdt. Probleem, Fulvia is gelukkig getrouwd en heeft een kind. Als dank voor zijn hulp geeft Fulvia hem een postduif. Don Orestes gebruikt de duif om haar romantische brieven te sturen. Fulvia negeert zijn avances. De steeds ongelukkiger wordende Don Orestes is bereid om tot het uiterste te gaan om haar voor zich te winnen en dat heeft gevolgen. Film naar een kort verhaal van Gabriel Garcia Marquez.
Fabuleuse Aventure de Marco Polo, La (1965) Fabuleuse Aventure de Marco Polo, La (1965)
In het jaar 1271 vertrekt Marco Polo met zijn vader en zijn oom uit Venetië naar China, om daar een vredesboodschap van paus Gregorius V aan de Kublai Khan over te brengen. Het wordt een reis vol gevaren, want niet alleen is de afstand groot, maar ook zijn er een aantal vijanden, onder wie de zoon van de Kublai Khan.
Fabuleux Destin d'Amélie Poulain, Le (2001) Fabuleux Destin d'Amélie Poulain, Le (2001)
Amélie is op zoek naar liefde, en de zin van het bestaan. Ze is een serveerster in het centrum van Montmartre, waar ze contact heeft met haar buren en klanten, alsmede met een mysterieuze foto-verzamelaar. Langzaam realiseert Amélie zich dat de weg naar geluk zich niet vanzelf zal openbaren, maar dat ze hier initiatief voor zal moeten tonen. Zij treft haar geluk door zich in te spannen voor het geluk van anderen.
Fabulous Baker Boys, The (1989) Fabulous Baker Boys, The (1989)
De broers Jack en Frank Baker spelen al jaren piano als duo, maar nu besluiten ze dat ze een zangeres nodig hebben om genoeg geld te blijven verdienen met hun act. Ze komen Suzie Diamond tegen, die de baan krijgt. Wanneer de relatie tussen Jack en Suzie meer wordt dan alleen professioneel, beginnen de spanningen onderling te stijgen.
Façade (2005) Façade (2005)
Deze film laat de laatste 89 minuten in 'real-time' zien van het leven van Harold, voordat hij zelfmoord gaat plegen. We volgen hem als hij wordt verlaten door zijn beste vriend, vriendin en moeder. Hij blijft alleen achter met een slak, die zijn overleden vader moet voorstellen.
Faccia a Faccia (1967) Faccia a Faccia (1967)
Professor Brad Fletcher (Gian Maria Volonté) is ziek en trekt naar warmer oorden. Hij komt de bandiet Beauregard (Tomas Milian) tegen en ontdekt de boef in zichzelf. Wanneer Fletcher meer en meer zijn krachten terug krijgt komt zijn relatie met Beauregard onder druk te staan. Ondertussen worden ze op de huid gezeten door Siringo, een prive detective.
Face (1997) Face (1997)
Ray was een overtuigd socialist in Thatcher's Engeland van de jaren '80. Hij kon echter niet meer aanzien dat zijn land en toekomst naar de verdoemenis ging, wil nog iets maken van zijn leven en besluit een bank te overvallen. Tesamen met een paar oude makkers, die zelf nooit geheel op het rechte pad zijn gebleven, plegen ze natuurlijk één overval te veel ...
Face (2004) Face (2004)
Hyun-min's werk is het herschapen van hoofden op basis van schedels. Wanneer z'n dochter echter instort na een experimentele hartoperatie, moet hij zijn baan in de steek laten om haar te verzorgen. Hij blijkt echter zo onmisbaar dat zijn meerderen hem vragen om thuis verder te werken aan een belangrijke zaak. Hyun-min stemt toe, maar al snel krijgt hij er een nieuw probleem bij. Geesten beginnen hem en zijn dochter te achtervolgen.
Face Behind the Mask, The (1941) Face Behind the Mask, The (1941)
De Hongaarse imigrant Janos Szabo (Peter Lorre), is een nieuwkomer in New York die een een goed leven nastreeft volgens de Amerikaanse Droom. Die droom valt snel in duigen wanneer hij een hotelbrand meemaakt waardoor zijn gezicht verminkt raakt. Hij kan vervolgens geen fatsoenlijk leven meer opbouwen en kan enkel aan de slag als bordenwasser. Szabo raakt gefrustreerd en voelt zich beledigd door de discriminatie die hij beleeft. Hij raakt bevriend met de gangster Dinky, en rolt zo in zijn bende. Szabo ontmoet en wordt op slag verliefd op Helen (Evelyn Keyes), een blinde vrouw die Szabo’s innerlijke schoonheid ziet en zij moedigt hem aan de bende te verlaten.
Face Cachée de la Lune, La (2003) Face Cachée de la Lune, La (2003)
Het verhaal van twee broers; André, een zelfverzekerde weerman, en Phillippe, een ietwat vreemde jongeman die nerveus is over het afmaken van zijn thesis over narcisme en het veroveren van het heelal. Nu hun moeder pas overleden is, zijn ze veel meer dan voorheen op elkaar aangewezen en zullen ze elkaar moeten accepteren in plaats van negeren.
Face Cachée, La (2007) Face Cachée, La (2007)
François en Isa leven al jarenlang naast elkaar. François tokkelt vruchteloos op zijn piano en onderneemt halfhartige pogingen om een wandkast te bouwen. In zijn relatie met Isa is hij al even onhandig: zijn pogingen tot toenadering lopen op niets uit. Radeloos denkt François dat zijn vrouw een minnaar heeft en hem wil verlaten. Maar achter haar koele masker verbergt Isa al jarenlang een pijnlijk geheim.
Face Down (1997) Face Down (1997)
Bob Signorelli is een privé-detective waaraan Meredith Lake, een onweerstaanbare blondine, een bezoek brengt op het kantoor. Dit leidt tot een one-night stand. Plots worden ze gelinkt met een moord. Als Meredith banden blijkt te hebben met een mysterieuze galerij- eigenaar slaat de moordenaar weer toe, waarbij Signorelli erin geluisd wordt als hoofdverdachte. Met de sluwe detective Cooper op de hielen, zal Signorelli de echte moordenaar moeten pakken voordat hij wordt ingerekend.
Face in the Crowd, A (1957) Face in the Crowd, A (1957)
Larry Rhodes is een zwerver die op straat zingt om aan zijn geld te komen. Hij wordt op een dag ontdekt door Marcia Jeffries, waarna hij uitgroeit tot een beroemdheid. Hierdoor krijgt hij steeds meer macht, een nieuw verschijnsel voor Rhodes. Hij wordt steeds egoïstischer en overweegt zijn macht te gaan misbruiken.
Face in the Fog, A (1936) Face in the Fog, A (1936)
Een mysterieuze moordenaar, die bekend staat als The Fiend, maakt gebruik van bevroren kogels als zijn visitekaartje wanneer hij iemand doodt. Met al twee doden op zijn lijst slaat de moordenaar een derde maal toe. Deze keer is het slachtoffer Ted Wallington, de hoofdrolspeler van een toneelstuk. Peter Fortune (Lawrence Gray), de auteur van het stuk heeft de politie reeds geholpen in het verleden en gaat akkoord om ook te helpen met deze zaak, maar staat erop om alleen te werken.
Face of a Stranger (1991) Face of a Stranger (1991)
Pat's wereld stort in als haar man onverwachts overlijdt. Nog erger wordt het als ze verneemt dat hij verslaafd was aan gokken. Al hun spaargeld blijkt erdoor gejaagd te zijn. Pat wordt uit haar appartement gezet en ze voegt zich bij het groeiend aantal daklozen in de stad.
Face of Evil (1996) Face of Evil (1996)
De nacht voor haar bruiloft gaat Darcy Palmer er met het geld van haar verloofde vandoor. Op haar vlucht naar New York, waar ze op een carrière als schilderes hoopt, ontmoet ze studente Brianne Dwyer. Ze berooft en vermoordt Brianne in koelen bloede en gebruikt haar naam om onder te duiken op een exclusieve academie. Daar sluit ze vriendschap met de nietsvermoedende Jeanelle.
Face of Fu Manchu, The (1965) Face of Fu Manchu, The (1965)
Londen wordt opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden die agent Nayland Smith doen vermoeden dat de duivelse Fu Manchu toch niet dood is. En inderdaad, Fu Manchu is weer tot leven gekomen nadat hij bespoten werd met een geheimzinnige spray gemaakt van Tibetaanse besjes.
Face of Terror (2003) Face of Terror (2003)
Een enorme explosie vernietigt een gebouw in Barcelona. De politie gaat ervan uit dat de aanslag is gepleegd door een terroristische groepering die wordt geleid door Saleem Haddad. Deze groepering gebruikt onschuldige jonge vrouwen om hun doel te bereiken. Zonder dat de vrouwen het weten dragen zij explosieven met zich mee om zo Amerikaanse instellingen op te blazen. Wanneer Nick Harper, een politieagent uit L.A., in contact probeert te komen met zijn 17 jarige zus Faith, een veelbelovend model dat in Barcelona werkt, komt hij erachter dat ze is verdwenen. Vastbesloten haar te vinden vliegt hij naar Barcelona en volgt haar spoor door de glamourwereld van topmodellen. Nick wordt in een hinderlaag gelokt en er volgt een race tegen de klok met vuurgevechten en achtervolgingen door de drukke straten van Barcelona.
Face of War, A (1968) Face of War, A (1968)
Regisseur Eugene S. Jones volgt in deze documentaire een groep soldaten van het 7th Marine Regiment tijdens de oorlog in Vietnam. De militairen worden op de voet gevolgd, van zonsopgang tot zonsondergang, met daartussen de nodigde ingelaste pauzes die mogelijkheid bieden tot interviews. De gefilmde scenes worden in perspectief geplaatst met archiefbeelden van andere oorlogsgebieden in Zuidoost-Azië. Aan het einde van de documentaire zijn enkele soldaten van de groep omgekomen en vele anderen, waaronder twee leden van de filmcrew, gewond geraakt.
Face the Music (1954) Face the Music (1954)
James 'Brad' Bradley is een beroemde Amerikaanse trompettist, die Londen bezoekt. Kort na aankomst gaat hij naar het appartement van de mooie Spaanse Blueszangeres Maxine Halbard, die hij kort daarvoor ontmoet heeft. Enkele uren later wordt James onterecht beschuldigd van de moord op Maxine. Hij gaat zelf op onderzoek uit en na enige gevechten en gif op het mondstuk van zijn trompet overleefd te hebben, komt James op vier verdachten van de moord uit.
Face the Music (1993) Face the Music (1993)
Lisa en Charlie Hunter waren getrouwd en schreven samen songteksten. Nu liggen ze midden in een scheiding, maar willen toch nog samen in een stadje van Frankrijk een laatste songtekst schrijven. Charlie's nieuwe verloofde is hier minder blij mee...
Face to Die For, A (1996) Face to Die For, A (1996)
Emily Gilmore is een verlegen meid die werkzaam is in een antiekwinkel. Ze krijgt nauwelijks aandacht van mannen omdat haar gezicht misvormd is. Wanneer ze een man, Alec Dalton, tegenkomt die wel interesse toont, ziet ze door alle aandacht niet dat hij haar gebruikt. Alec probeert via Emily geld te stelen van haar baas. Zijn plannetje lukt en Emily wordt als schuldige gezien. Aangezien ze zich niet vrij kan pleiten moet ze naar de gevangenis, waar ze bruut mishandeld wordt. Door nieuwe plastisch chirurgische technieken wordt haar lichaam hersteld van de mishandelingen, en zelfs haar vroegere misvormde gezicht wordt hersteld. Wanneer ze vrij wordt gelaten uit de gevangenis is ze uit op wraak.
Face to Kill for, A (1999) Face to Kill for, A (1999)
Terry, een mismaakte vrouw, wordt verliefd op Virgil. Hij is echter de verkeerde man, want hij trouwt alleen met haar voor de centen van haar vader. Terry komt in de gevangenis terecht door een list van haar man en ziet dan pas in wat Virgil allemaal heeft aangericht. Ze zweert wraak...
Face Value (2001) Face Value (2001)
Stel, je jeugdvriend blijkt tegenwoordig steenrijk te zijn. En crimineel. En terwijl jij tijdelijk in zijn riante huis zit, komt hij om bij een explosie op zijn jacht. Dat overkomt Barry (Scott Baio). Moeiteloos neemt hij het leven van zijn vriend over. Zijn huis, zijn auto, zelfs zijn zeer aantrekkelijke vriendin. In maffiakringen doet hij net alsof hij zijn vriend is, om zo een paar miljoen illegale dollars te verdienen. Maar er klopt iets niet. Er beginnen doden te vallen en Barry wordt ineens achtervolgd door een huurmoordenaar. Het leven van iemand anders stelen was de grootste fout die hij kon maken.
Face/Off (1997) Face/Off (1997)
Sean Archer (Travolta) is een politieman die al jaren op Castor Troy (Cage) jaagt. Bij een confrontatie wordt Troy bijna fataal gewond en raakt in een coma. Archer komt erachter dat Troy ergens een bom heeft verstopt en alleen Troy en zijn broer (die in de gevangenis zit) weten waar. Archer laat een paar doctoren zijn gezicht verwisselen voor dat van Troy, zodat hij in de gevangenis kan infiltreren en de info van Troy's broer kan krijgen. Ondertussen ontwaakt de echte Troy uit zijn coma en neemt met het gezicht van Archer diens leven over. In een race tegen de klok moet Archer de bom zien te vinden en ondertussen Troy ervan weerhouden iedereen te vermoorden die van hun wisseltruc weet.
Faceless (1988) Faceless (1988)
Als het topmodel Barbara Hallen plotseling van de aardbodem verdwijnt, huurt haar vader een privé-detective in die naar Parijs moet gaan om haar te zoeken. Het spoor leidt naar de kliniek van Dr. Flamand, een plastisch chirurg die niet vies is van een paar bizarre experimenten.
Faces (1968) Faces (1968)
Richard Forst voelt zich oud. Op een nacht verlaat hij zijn vrouw voor Jeannie Rapp, een jonge vrouw die niet echt van vriendschappen houdt. In de tussentijd wordt Maria, Richard's vrouw verleid door Chet, een aardige jonge man uit Detroit.. Een verhaal over het inhoudsloze leven van sommige rijke mannen op middelbare leeftijd.
Faces (2007) Faces (2007)
In deze vlot gemonteerde en door snelle beats voortgestuwde film gaan de Franse kunstenaars JR en Marco, respectievelijk verantwoordelijk voor het fotomateriaal en het concept, naar het Midden-Oosten om onder het motto 'Face 2 Face' de lokale bevolking aan weerszijden van het conflict in hilarische poses vast te leggen en op posterformaat in het openbaar te exposeren. Door de mensen zo met elkaar en zichzelf te confronteren, zou het wederzijdse begrip moeten oplaaien. Maar of dat gebeurt?
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!