Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5
Zoeken:
Q & A (1990) Q & A (1990)
Mike Brennan is een doorgewinterde flik bij de Newyorkse politie, die meent dat hij zich alles kan veroorloven. Zo lokt hij een drugdealer in de val en schiet hem neer, zonder dat er sprake is van wettige zelfverdediging. Kevin Quinn, hoofd van de misdaadsectie, beveelt een Questions & Answers-onderzoek (Q & A) aan naar de dood van de dealer. Tijdens het onderzoek blijkt iedereen een tegenstrijdige mening te hebben over de omstreden agent.
Q (1982) Q (1982)
De politie gelooft helemaal niets van de geruchten dat er een enorme vliegende hagedis boven de stad zou cirkelen. Helaas vallen er al gauw slachtoffers en het voltallige politiekorps lijkt er niks aan te kunnen doen. Een werkeloze pianostemmer ontdekt echter per toeval het nest van het monster en bedenkt een plan om het beest te kunnen verslaan.
Q Planes (1939) Q Planes (1939)
Verschillende experimentele vliegtuigen verdwijnen spoorloos boven zee tijdens testvluchten. Hammond van de Britse Geheime Dienst gaat de zaak undercover onderzoeken. Hammonds zus Kay, een journaliste, bemoeit zich ook met de zaak. Velen denken dat het gewoon toeval is dat de vliegtuigen zijn verdwenen, maar een schip genaamd Viking blijkt er meer mee te maken te hebben.
Q: The Movie (1999) Q: The Movie (1999)
Cedrick moet op het huis van zijn ouders passen. Er is hem een Jeep in het vooruitzicht geteld, als hij geen wilde feestjes houdt en zijn vriendinnetjes buiten de deur houdt. Maar zij hebben niks gezegd over een barbecue... Dus besluit hij een "Q" feestje te geven. Binnen de kortste keren heeft de buurt bezit genomen van het zwembad, het eten en de lege slaapkamers.
Qaamarngup Uummataa (1998) Qaamarngup Uummataa (1998)
Een familie in Groenland krijgt een grote schok te verwerken als hun oudste zoon doordraait en zichzelf, maar ook een paar andere mensen, ombrengt. Als de familie probeert hiermee om te gaan, besluit de vader zich af te zonderen door het land in te trekken met een hondenslee. Uiteindelijk ontmoet hij een mysterieuze kluizenaar die hem helpt het verleden te begrijpen.
Qadjana (1941) Qadjana (1941)
Het is feesttijd in het dorp. De boeren steken kampvuren aan om de boze geesten te verjagen. De traditie is dat men door over het kampvuur te springen, om de geesten te verdrijven. De kleine Kato verkleedt zich als een boze geest. Haar broertje schrikt schrikt zo erg van Kato in de duivelskleding, dat het arme jongetje zijn spraakvermogen verliest.
Qayamat Se Qayamat Tak (1988) Qayamat Se Qayamat Tak (1988)
Dhanraj Singh zit jaren in de gevangenis omdat hij de man heeft vermoord die verantwoordelijk is voor de zelfmoord van zijn zus. Zijn familie en de familie van de vermoorde man zijn vijanden van elkaar. Raj, Dhanraj's zoon wordt verliefd op Rashmi, de dochter van de vijandelijke familie. Rashmi weet niet dat Raj de zoon is van Dhanraj en de liefde wordt wederzijds. Wanneer alles boven water komt proberen beide families er alles aan te doen om de twee uit elkaar te halen.
Qayamat: City Under Threat (2003) Qayamat: City Under Threat (2003)
Wapenhandelaren Abbas (Sanjay Kapoor), Ali (Arbaaz Khan) en Laila (Isha Koppikar) gijzelen een groep toeristen op een eiland waar vroeger een streng bewaakte gevangenis was. Zij leggen een ultimatum op aan de Indiase overheid. Ze dreigen om een raket met een dodelijke virusspanning te lanceren op Mumbai.
QB VII (1974) QB VII (1974)
Aan het einde van de tweede wereldoorlog lukt het Adam Kelno om te ontsnappen uit een Europees Nazi-kamp en komt aan in Engeland. Eenmaal in Engeland aangekomen wordt hij aangeklaagd door de Russische regering voor oorlogsmisdaden omdat hij symphatie zou hebben voor de anti-communisten in Polen. Omdat er te weinig bewijs is wordt hij vrijgesproken. Hij bouwt een nieuw leven op in Engeland, maar na 20 jaar verschijnt er een boek waarin hij wordt beschreven als een vrijwilliger die meedeed aan medische expirimenten op Joden in de concentratiekampen. Hij eist een rectificatie. Een lange weg van procedures is begonnen.
Qeto da Kote (1948) Qeto da Kote (1948)
De definitieve val van de aristocratie en de vitale opkomst van de bourgeoisie in de 19de eeuw. De rijke koopman Makari droomt ervan om zijn schone dochter Keto met een adellijk persoon te laten trouwen. Met de hulp van de bekende koppelaarster Kabato vindt hij een geschikte kandidaat, een prins van de zeer hoge afkomst. Echter is de prins zo oud als Makari zelf. Bovendien is Keto verliefd op iemand anders en is helemaal niet van plan om haar vader te luisteren.
Qi Hao Cha Guan (2001) Qi Hao Cha Guan (2001)
De hogere ambtenaar Fong Jing werd neergeschoten en de kogel ging dwars door zijn hoofd waardoor hij twee jaar in een coma belandt. Maar hij ontwaakt op miraculeuze wijze, nadat hij goed verzorgt werd door een verpleegster met de naam Oscar. Vonken springen heen en weer tussen de twee en Oscar wordt verliefd op Jing. Aan de andere kant ontdekt Jing dat hij nu een mysterieuze kracht bezit, een zogezegd zesde zintuig, wat betekent dat hij geesten kan zien. Daarom vraagt Jing om een vreemde moordzaak over te nemen. De voorbije twee jaar zijn er zes verschillende verpleegsters als vermist opgegeven. Daarvan zijn er slecht. drie lichamen teruggevonden en met zijn gave wil Jing op zoek naar de anderen en misschien zelfs de moordenaar.
Qi Lin Zhang (1973) Qi Lin Zhang (1973)
Lung leeft het vredige leven van een zwerver, maar altijd onderweg zijn, zonder vrienden of zonder toekomst, kan na verloop van tijd zijn tol eisen. Op een dag raakt Lung bevriend met een jonge acrobaat genaamd Tiger en hij aanvaardt de uitnodiging om bij de jongen en zijn moeder te blijven, in ruil voor zijn diensten als klusjesman. Maar de vredige dagen zijn al snel vervlogen, als Tiger een man in het openbaar beledigt. Die man blijkt Wong te zijn, de oudste zoon van de baas van een criminele organisatie. Net op dezelfde dag, probeert Wong een mooi meisje te versieren die deel uitmaakt van een groep reizende acrobaten, maar het meisje wijst hem kordaat af.
Qi Qiao Fu (1988) Qi Qiao Fu (1988)
Hong Kong, 1962. Op negenjarige leeftijd wordt A Long door zijn moeder Li Yuk-Ian naar de school van meester Yu gebracht, waar hij zal worden opgeleid tot acteur voor de prestigieuze Peking-opera. Tien jaar lang doorstaat hij de keiharde leerschool.
Qi Yuan (1985) Qi Yuan (1985)
Tijdens een rondreis door Nepal, samen met zijn vriendin Ida, wordt Joe door een oude inheemse stam tot leider gekozen, en krijgt hij magische krachten... Een jonge heks wordt met hem mee teruggestuurd naar Hong Kong, om hem te beschermen tegen de "Messenger of Evil".
Qi Yue Shi San Zhi Long Po (1996) Qi Yue Shi San Zhi Long Po (1996)
Een politieagent is na een slopende zaak, waarbij hij een aantal moorden moest onderzoeken, tegen zijn zin in opgenomen in een kliniek om een aantal psychische problemen te verhelpen. Zijn vriendin en partner helpen hem echter te ontsnappen, zodat hij de moord op twee schoolmeisjes kan onderzoeken.
Qi Yue Shie Si (1993) Qi Yue Shie Si (1993)
De twee undercover agenten Chow en Lau moeten noodgedwongen samen gaan werken om een seriemoordenaar op te sporen. De slachtoffers van de moordenaar blijken allemaal jeugdvrienden te zijn.
Qian Li Zou Dan Ji (2005) Qian Li Zou Dan Ji (2005)
De Japanse dorpsvisser Gou-ichi Takada wordt op een dag door zijn schoondochter Rie dringend verzocht naar Tokyo te komen. Zijn zoon Kenichi, die hij al tien jaar niet meer heeft gezien, is namelijk opgenomen in het ziekenhuis met leverkanker. Rie ziet deze gebeurtenis als een manier om vader en zoon weer in contact met elkaar te brengen. Kenichi wil echter niets van een verzoening weten. Voordat Gou-ichi weer richting platteland trekt, geeft Rie hem een videoband. Eenmaal thuisgekomen bekijkt Gou-ichi de videoband, die door zijn zoon gemaakt is in de zuidelijke Chinese provincie Yunnan als onderdeel van een onderzoeksproject over Chinese volkskunsten. Op de videoband staat een mislukte poging van Kenichi om de beste zanger uit de regio te verleiden tot het ten gehore brengen van het klassieke operettenummer “Riding Alone for Thousands of Miles”. De zanger Li Jiamin beweert door een zware griep te zijn getroffen waardoor hij niet kan zingen. Hij belooft Kenichi echter dat hij hem bij zijn eerstvolgende bezoek mag filmen. Aangegrepen door het feit dat zijn aan het bed gekluisterde zoon waarschijnlijk nooit meer zal terugkeren naar Yunnan, besluit Gou-ichi om naar China te gaan om Li’s optreden zelf te filmen. Dit ondanks het feit dat hij geen Mandarijn spreekt en geen kennis heeft van Chinese muziek.
Qian Wang Dou Qian Ba (1981) Qian Wang Dou Qian Ba (1981)
Lo Sei-Hoi is een meesterlijke gokker. Hij wordt door de overheid ingehuurd om onderzoek te doen naar Zhang Lie, die verdacht wordt van het verkopen van geheimen aan Japan. Samen met zijn protegé Lei Li, ontwikkelt Lo een gedurfd plan om te infiltreren in Zhang's huis om daar, uit een ogenschijnlijke onkraakbare kluis, waardevolle documenten te redden.
Qian Yan Wan Yu (1999) Qian Yan Wan Yu (1999)
Ordinary Heroes vertelt ons het verhaal van een viertal mannen en vrouwen die terugkijken op hun politieke engagement van weleer. In de jaren tachtig - waarin het economische en politieke zelfbewustzijn van Hongkong ontwaakt - hebben ze zich ingezet voor de rechten van 'boat people'; alle protesten, persconferenties en hongerstakingen zijn echter tevergeefs geweest. Ook in hun privéleven stapelen de teleurstellingen zich op en slaat het noodlot toe.
Qianxi Manbo (2001) Qianxi Manbo (2001)
De bloedmooie Vicky werkt ‘s nachts als hostess in een trendy nachtclub in Taipei. Ze heeft twee vrienden: Hao-hao, met wie ze samenwoont, en Jack, een maffioso. Hao-hao houdt haar voortdurend in het oog. Hij controleert haar rekeningen, haar telefoonfacturen, de boodschappen op haar gsm en zelfs haar geur om te weten wat ze allemaal uitspookt. Vicky kan zijn verstikkend gedrag niet meer aan en vlucht tot tweemaal toe naar Jack, de gangster. Jack heeft een drang om iedereen die hulp nodig heeft met open armen te ontvangen, wat hem regelmatig in moeilijkheden brengt. Tussen Vicky en Jack groeit geleidelijk een intimiteit die verder gaat dan vriendschap.....
Qiao Ke Li Zhong Ji (2006) Qiao Ke Li Zhong Ji (2006)
In de medogenloze wereld van break dancing, waarin de tweede plaats gelijk staat met verliezen, krijgt de vastbesloten Choco langszaam naam. Onder begeleiding van manager Pachinko wil hij de top bereiken, maar een auto ongeluk doorkruist zijn ambities. Hij gaat weer werken in het bedrijfje van zijn vader tot de jonge King Kong hem als leraar vraagt. Hij herwint zijn zelfvertrouwen en onderneemt een nieuwe poging de top te bereiken.
Qiji (1989) Qiji (1989)
Wanneer de naïeve Cheng een gangsterbaas van de dood redt, wordt hij tegen wil en dank opgenomen in de gevaarlijke onderwereld van Hong Kong. Door een serie 'miraculeuze' gebeurtenissen vindt Cheng zijn grote liefde en klimt hij naar de top van het gangsterimperium. Als gangsterbaas gaat Cheng, tot grote verbazing van zijn collega-boeven, te werk volgens het motto 'Wie goed doet, goed ontmoet'. Maar helaas laat een rivaliserende bende zich niet met goede daden wegjagen.
Qin Yong (1990) Qin Yong (1990)
De eerste keizer van de Qin dynastie heeft 500 jongens en meisjes uitgezonden om het levenselixir te zoeken. Een hoger officier wordt verliefd op één van de meisjes, wat tegen de keizerlijke regels is. Hij geeft haar het elixir en offert zich op, waarna zij tot keizerlijke beschermster benoemd wordt.
Qing Cheng Zhi Lian (1984) Qing Cheng Zhi Lian (1984)
Een nogal cynische playboy probeert in het decadente Hong Kong, ten tijde van de Japanse invasie in 1941, het hart van de introverte gescheiden vrouw Pai Liu-So te veroveren. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Eileen Chang.
Qing Chun Ji (1985) Qing Chun Ji (1985)
In China onder Mao wordt een jong meisje uit Shanghai gedwongen om in het dunbevolkte en bijna onbereikbare zuiden te gaan wonen in een dorpje van de Dai-minderheid. Het lukt haar in het begin niet zich aan te passen aan de compleet andere levensstijl, maar als ze haar kleding aanpast aan de stijl van de Dai-meisjes leert ze met haar nieuwe leefomgeving om te gaan.
Qing Hong (2005) Qing Hong (2005)
Het verhaal speelt in China in de vroege jaren '80, tegen de achtergrond van de hervormingen en politieke vernieuwingen in de maatschappij. Qing Hong is een 19-jarige jongedame die uit een typische immigrantenfamilie komt. Zoals zovelen zijn zij in de jaren '60 vanuit Shanghai naar de Guizhou provincie getrokken. Haar vader wil inmiddels graag terug naar Shanghai, maar voor Qing Hong is dit rampzalig, aangezien ze net haar eerste liefde begint te beleven met Hong Geng, zoon van een lokale boerenfamilie.
Qing Ren Jie (2005) Qing Ren Jie (2005)
Qu Ran en Hou Jia zijn vanaf hun kindertijd al met elkaar bevriend. Ze wonen in hetzelfde appartement bij hun ouders. Echter loopt hun vriendschap later uit tot een liefdesrelatie, wat beter niet kon gebeuren. Doordat de vaders van beide familie in dezelfde branche werken, ontstaat er een conflict nadat er één of ander situatie plaatsvindt. De ouders verbieden hun kinderen om elkaar op te zoeken, maar hoe kijken Qu Ran en Hou Jia hierop?
Qing Sheng (1991) Qing Sheng (1991)
Om zijn schulden af te kunnen lossen breekt oplichter Shing samen met zijn vrouwelijke protogé in bij een enorme villa. Na de deur geforceerd te hebben lopen ze echter twee personen, waaronder de welgevormde Apple, tegen het lijf. Shing verzint een verhaal waarmee hij hen geld wil aftroggelen, maar wat hij niet weet is dat zij ook oplichters zijn.
Qing Xia Zhui Feng Jian (1980) Qing Xia Zhui Feng Jian (1980)
Bai Yiping (Ling Yun) onderneemt een missie om wraak te nemen voor de moord op zijn zus. Hij ontvoert de dochter van de baas van de clan waar hij wraak op wil nemen, maar wordt echter verliefd op haar. Wanneer de clan hiervan op de hoogte is zal er een bloedig gevecht volgen.
Qingmei Zhuma (1985) Qingmei Zhuma (1985)
Lung was ooit erg succesvol als honkbalspeler. Nu heeft hij een doorsnee baan in een textielfabriek. Hij heeft erg veel moeite om zijn vroegere succes achter zich te laten en te wennen aan zijn nieuwe gewone leven. Ah-Chin is Lungs vriendin, een vrouw die opgroeide in een traditioneel gezin, maar nu erg verwesterd is. Als zij een nieuw appartement voor Lung en haarzelf koopt lijkt alles fout te gaan. Ah-Chin verliest haar baan en Lung keert zich meer en meer van haar af.
Qiu Ju Da Guan Si (1992) Qiu Ju Da Guan Si (1992)
Qiu Yu is een plattelandsvrouw met een onopvallend leventje, totdat haar man wordt aangevallen door de dorpsoudste. Als de oude baas weigert zijn excuses aan te bieden zoekt Qiu Yu hulp bij een lokale advocaat. Haar simpele vraag om rechtvaardigheid ontketent een stroom van aanvaringen met een ingewikkelde en onproduktieve bureaucratie.
Qiuqiu Ni, Biaoyang Wo (2005) Qiuqiu Ni, Biaoyang Wo (2005)
De ouderwetse Yang Hongqi claimt dat hij een jonge studente van een aanrander heeft gered. Hij vraagt Gu Guoge, een reporter voor de Nanjing Newspaper, om een stukje te zetten in de krant waarin zijn heldendaad uit de doeken wordt gedaan. Gu vindt het verzoek absurd, maar onderzoekt de zaak toch, zeker als blijkt dat de eeuwige mislukkeling Yang Hongqi vooral de publiciteit wil om zijn stervende vader een keer te kunnen plezieren. Hij spoort het slachtoffer op, de mooie Ouyang Hua, die echter niet zo gecharmeerd is van de publiciteit. Gu moet nu tussen beiden kiezen.
Qiuyue (1992) Qiuyue (1992)
Drie personages met verschillende achtergronden verbeelden de spanning tussen de verwesterde samenleving in Hong Kong en de daar nog steeds geldende Oosterse tradities, op weg naar de eenwording met de Volksrepubliek China.
Qu Mo Jing Cha (1990) Qu Mo Jing Cha (1990)
Een voormalig politie agent keert terug naar zijn district, om daar zijn collega's te helpen tegen een duistere drugsbaron.
Qu'est-ce Qui Fait Courir David? (2005) Qu'est-ce Qui Fait Courir David? (2005)
David (Francis Huster) is een 30 jarige cineast. Hij schrijft een scenario voor een autobiografische tweede film en gaat zó op in herinneringen dat hij zijn vriendin verwaarloost en de huidige situatie van zijn ouders (Charles Aznavour en Magali Noël) niet onderkent.
Quackser Fortune Has a Cousin in the Bronx (1970) Quackser Fortune Has a Cousin in the Bronx (1970)
Een arbeidersfamilie in Dublin is er niet in geslaagd om een echte baan voor hun zoon te vinden. Hij schept liever de uitwerpselen van paarden op, om ze zo door te verkopen aan verschillende tuinderijen. Totdat hij een Amerikaanse student leert kennen die hem misschien kan overhalen.
Quadrille (1938) Quadrille (1938)
Carl Herikson, een beroemde jonge Amerikaanse premier, komt aan in Parijs en dit brengt de vrouwelijke fans in beweging. Eén van hen is Claudine André, een journaliste. Samen met haar vriend Philippe, die al lang op haar verliefd is, en de hoofdredacteur van “Paris-Soir” en zijn maîtresse, de actrice Paulette Nanteuil ontvangen ze de premier in het hotel Ritz. Carl komt onmiddellijk voor een verrassing te staan.
Quadrophenia (1979) Quadrophenia (1979)
Londen 1964. Jimmy en zijn maten zijn Mods. Ze verdelen hun tijd tussen dansen en het vechten met de Rockers. Jimmy heeft echter moeite met zijn schijnbaar zinloze bestaan dat alleen verlicht wordt door de vriendschap met zijn maten die in hetzelfde schuitje zitten. Hij is verward, boos op alles en iedereen, op zoek naar zijn identiteit en staat op de rand van zelfvernietiging.
Quai des Brumes, Le (1938) Quai des Brumes, Le (1938)
Jean, een deserteur, komt in Le Havre aan en zoekt een schuilplaats voordat hij het land gaat verlaten. Dankzij een sympathieke zwerver vindt hij een schuilplaats bij de haven waar hij met een schilder en met een jonge dame, Nelly, kennismaakt. Hij wordt verliefd op de mooie dame. Maar op het moment dat hij denkt dat hij het goed heeft wordt hij door een tragisch lot meegesleurd...
Quai des Illusions (1959) Quai des Illusions (1959)
Lise (Lise Bourdin) verveelt zich bij haar ouders en zoekt werk als serveerster. Ze ontmoet de zeeman Fausto (Fausto Tozzi) en raakt zwanger. Hij moet echter vluchten voor de politie. Als de baby geboren wordt sterft deze al snel na de geboorte. Lise is zo overstuur dat ze een een weeskind steelt.
Quai des Orfèvres (1947) Quai des Orfèvres (1947)
Jenny Lamour (Delair), een musicalzangeres, accepteert, ondanks de liefde die ze voor haar man heeft, om met een oude perverse man, Brignon, te dineren. Later wordt Brignon dood aangetroffen. Jenny vertelt aan haar beste vriendin dat zij hem moest doden omdat hij te agressief werd...
Quai du Point-du-Jour (1960) Quai du Point-du-Jour (1960)
Emile Dupont, metaalbewerker in een fabriek van Renault, is een vrijgezel van bijna vijftig en leidt een rustig leven. Op een nacht wordt hij gewekt door het geratel van machinegeweren. Een bende misdadigers plundert de herberg op de hoek van de straat. Emile opent zijn deur. Een jong, radeloos meisje vlucht zijn appartement binnen en verbergt zich in één van zijn kamers. De politie arriveert voor een huiszoeking. Om de onbekende te redden beveelt Emile haar in zijn bed te slapen en zegt haar dat hij wel de nacht zal doorbrengen op de fauteuil. Hij stuurt de politie weg. 's Morgens wordt hij door het meisje gewekt. Ze openbaart haar verleden; de breuk met haar ouders, de geboorte van een onwettig kind en het drama om in de klauwen van een bende bandieten gevangen te zijn. Emile heeft medelijden met haar, ziet dat ze duidelijk niet in het gangstermilieu thuishoort en besluit haar te helpen.
Quake (1993) Quake (1993)
Een vrouw ligt gewond in haar appartement nadat een aardbeving San Francisco getroffen heeft. Dan moet ze zich ook nog zien te verweren tegen een psychopatische buurman, die haar vastbindt en bedreigt. Haar situatie lijkt uitzichtloos.
Qualcosa Di Biondo (1984) Qualcosa Di Biondo (1984)
Een familie is bereid om hun blinde zoon een experimentele operatie te laten ondergaan om hem zo zijn gezichtsvermogen te laten krijgen.
Qualcosa Striscia nel Buio (1971) Qualcosa Striscia nel Buio (1971)
Een groep reizigers, waaronder een ontsnapte veroordeelde, zoekt een toevluchtsoord in een ver afgelegen herenhuis. Daar neemt de groep deel aan een séance die de geest van Sheila Marlowe, een overleden heks loslaat. Die vrouw werd daar op die plaats vele jaren geleden vermoord. Dat leidt tot bovennatuurlijke verschijnselen: sommige van de bezoekers worden bezeten en komen in duistere omstandigheden om het leven.
Qualcuno Pagherà? (1987) Qualcuno Pagherà? (1987)
Bobby is een arbeider die ervan droomt kampioen zwaargewicht te worden. Trainer Larry kan geen eerlijk gevecht voor hem organiseren, omdat de corrupte promotor Martin vals wil spelen. Martin biedt hem een eerlijk gevecht aan als Bobby iets moois krijgt met de vriendin van de promotor, maar uiteindelijk wordt hij gedwongen te verliezen.
Quality of Life (2004) Quality of Life (2004)
Film over het leven van graffiti specialist Michael "Heir" Rose. Hij begon op tienjarige leeftijd zijn naam met graffiti op muren te spuiten. Tien jaar later is Michael "Heir" Rose een bekende kunstenaar uit San Francisco.
Quality Street (1927) Quality Street (1927)
Een Britse dokter verlaat zijn verloofde om Napoleon bij te staan in de oorlog. Als hij tien jaar later terugkeert, ontdekt hij dat zijn verloofde duidelijk ouder is geworden en hij vindt haar niet interessant meer. De vrouw ondergaat daarop een make-over en probeert hem onder een andere identiteit opnieuw te verleiden.
Quality Street (1937) Quality Street (1937)
Phoebe Throssel (Katharine Hepburn) en haar zuster Susan (Fay Bainter) wonen aan de Quality Street. Dr. Valentine Brown (Franchot Tone) maakt Phoebe het hof, maar in plaats van haar ten huwelijk te vragen, tekent bij in het Britse leger ten tijde van Napoleon's veldslagen. Wanneer Brown na verloop van enkele jaren terugkeert, moet hij toch zijn schrik ontdekken dat Phoebe toch wel verouderd is en lang niet meer zo aantrekkelijk als vroeger.
Quan Jing (1978) Quan Jing (1978)
Jackie is een leerling op de kung-fu school die altijd ongehoorzaam en een kwelling voor zijn leraren is. Met de hulp van vijf 'gekke' geesten leert hij ongelofelijke kung-fu, die hij nodig heeft om de dief, die het kostbaarste boek van de school gestolen heeft te vernietigen.
  -1- 2 3 4 5
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!