Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3
Zoeken:
1 Berlin-Harlem (1974) 1 Berlin-Harlem (1974)
Een zwarte, Amerikaanse beroepsmillitair besluit na zijn diensttijd in Berlijn te blijven wonen. Echter loopt dit niet zoals hij gedacht had. Er is veel racisme in de buurt en hij wordt constant gedriscimineerd.
1 Giant Leap (2002) 1 Giant Leap (2002)
1 Giant Leap is het audiovisuele verslag van een reis om de wereld, waarbij de initiatoren, Jamie Catto (ex-Faithless) en Duncan Bridgeman, muziek maken met lokale musici die zij tegenkwamen. Dit werd opgenomen, en terug in Engeland werden er zo songs van gemaakt.
1 Second Film, The (2007) 1 Second Film, The (2007)
Dit is een iniatief van honderden mensen overal ter wereld die, door 1 dollar te sponsoren, een seconde krijgen in de film. De film heeft totaal geen subsidies nodig en allerlei Hollywood-vedetten werken er ook aan mee. Het resultaat is 24 frames, die verkocht worden voor een goed doel.
1-2-3-4 ou Les Collants Noirs (1960) 1-2-3-4 ou Les Collants Noirs (1960)
'1-2-3-4 ou Les Collants noirs' is een bloemlezing van vier balletuitvoeringen: De eerste, 'La croqueuse de diamants' ('The Diamond Cruncher'), gaat over een gangstermeisje dat haar slechte leven achter zich laat voor de liefde van een goede man. De tweede, 'Cyrano de Bergerac', gaat over een romantische dichter met een uitzonderlijk grote neus. Hij is verliefd op de mooie Roxanne, maar durft haar zijn liefde niet te verklaren. In de derde, 'Deuil en 24 Heures' ('A Merry Mourning'), komt een flirterig meisje in een driehoeksverhouding terecht die dodelijk gevaarlijk blijkt te zijn. De vierde en laatste uitvoering is het oude bekende verhaal 'Carmen', over een Spaanse cavalerist die valt voor de schoonheid van een zigeunermeisje en die daarmee zijn ondergang tegemoet gaat.
1-Ichi (2003) 1-Ichi (2003)
In deze prequel van Ichi the Killer wordt Ichi gevolgd gedurende zijn schooltijd. Mr. Dai is de beste vechtjas van de school. Wanneer hij weer eens aan het vechten is staat Ichi er met een grote glimlach bij, genietend van het geweld. Dit tot irritatie van Mr. Dai. Ichi wordt door zijn medeleerlingen voortdurend belachelijk gemaakt. Echter, Ichi weigert zijn agressie de vrije loop te laten en weet zich in te houden. Net op het moment dat Mr. Dai, Ichi eens goed te grazen wil nemen begint een nieuwe student zijn eigen regels te maken. Na een gevecht met de nieuwe student blijft Mr. Dai als grote verliezer over. De nieuwe student heeft nu zijn pijlen gericht op Ichi, aangezien hij de enige lijkt die hem partij kan geven.
1/3 des Yeux (2004) 1/3 des Yeux (2004)
Zabat portretteert hier verschillende mensen die met een pijnlijke ervaring of zwaar verlies geconfronteerd werden. Menselijk geweld kan volgens de cineast niet louter toegeschreven worden aan geografische of ideologische factoren, maar moet gezien worden als een onvermijdelijk deel van de 'condition humain'. De diverse verhalen lopen door elkaar heen zodat de camera beetje bij beetje meer onthult over de lotgevallen van de geportretteerden.
10 (1979) 10 (1979)
'Het leven begint wanneer je veertig bent' plegen de vrienden van George Webber met plezier te zeggen. Maar na er twee jaar diep over nagedacht te hebben, is George zelf ervan overtuigd dat ze liegen alsof het gedrukt staat. Op een dag ziet George een bruidsstoet voorbijkomen en hij staat paf wanneer hij het gezicht van de bruid bekijkt. Hij kan haar niet vergeten en besluit naar de vrouw op zoek te gaan. Het jonge paar is op huwelijksreis naar Acapulco en George gaat hen achterna. In het hotel vult hij zijn dagen met het bespioneren van Jenny, de bruid.
10 + 2: El Gran Secreto (2001) 10 + 2: El Gran Secreto (2001)
De school Numerolandia van professor Aristoteles en zijn assistent Infinit verbergt een groot geheim. De komst van de opstandige Milesima en de hebzuchtige Zenobia gaat daar voorgoed verandering in brengen, want zij willen met alle geweld het geheim ontsluieren.
10 Items or Less (2006) 10 Items or Less (2006)
Een oudere acteur was ooit ťťn van de sterren van Hollywood, maar moet nu genoegen nemen met een rol in een kleine independent film. Tijdens zijn research in een latinowijk van Los Angeles ontmoet hij een winkelbediende die hem redt uit een netelige situatie. Aangezien zijn chauffeur hem ook in de steek heeft gelaten, gaan de acteur en de winkelbediende samen op pad door Los Angeles waar ze allerlei mensen tegenkomen en hun eigen leven in ogenschouw nemen.
10 Magnificent Killers (1977) 10 Magnificent Killers (1977)
Een man zijn zoon worden ontvoerd door een oude vijand en de jongen wordt gebruikt als een instrument om wraak te nemen tegen de familie. Maar wraak is een mes dat langs beide kanten snijdt. Er wordt geen vergiffenis gegeven of gekregen...
10 North Frederick (1958) 10 North Frederick (1958)
Op haar vaders begravenis denkt Ann Chapin terig aan de laatste vijf jaar van het leven van haar vader. Hij speelde jarenlang een politiek spel vol persoonlijke mislukkingen met zijn egoÔstische en ontevreden vrouw, en kon zichzelf alleen maar met alcohol bedaren. Maar hoe langer ze erover nadenkt, hoe meer ze zich begint te realiseren dat er ook een korte, onverwachte opleving was in die vijf jaar.
10 on Ten (2004) 10 on Ten (2004)
Aan het stuur van zijn auto met vier wiel aandrijving neemt Abbas Kiarostami de plaats in van de personages van Ten om ons mee te nemen op een cinematografische rit. In de vorm van een privť-les verdeeld in tien hoofdstukken ("de camera", "de acteur", "het onderwerp") komt de regisseur punt voor punt terug op de 10 delen van Ten. Hij doorloopt zo alle gebieden van de cinematografische taal en levert ons een treffende reflectie over het medium film.
10 Questions for the Dalai Lama (2006) 10 Questions for the Dalai Lama (2006)
Filmmaker Ricky Ray onderzoekt een aantal fundamentele vragen zoals: waarom zijn arme mensen vaak gelukkiger dan rijke mensen? Hoe ga je om met geweld wanneer je zelf voor geweldloosheid staat? Moet de maatschappij tradities laten vallen om door te gaan in de toekomst? Deze vragen komen voort uit zijn reizen door India en het Midden Oosten. In deze documentaire stelt hij de vragen aan de Dalai Lama.
10 Rillington Place (1971) 10 Rillington Place (1971)
In het na-oorlogse Londen vindt een gezin een huis op 10 Rillington Place. Een niet al te bijzonder flatje met een nogal eigenaardige onderbuurman. Deze man, genaamd John Reginald Christie, heeft namelijk necrofiele neigingen en heeft zijn ogen nu gericht op zijn nieuwe bovenbuurvrouw...
10 Things I Hate about You (1999) 10 Things I Hate about You (1999)
De mooie en populaire Bianca Stratford zit met een dilemma: een familie-regel verbiedt haar om uit te gaan voordat haar onpopulaire oudere zuster Kat hetzelfde doet. In een poging om Bianca voor zich te winnen probeert een jongen om Kat te koppelen aan Patrick Verona, die net als Kat een rebel is, en daardoor misschien haar hart wel weet te veroveren.
10 to Midnight (1983) 10 to Midnight (1983)
Warren Stacey is een seksueel gefrustreerde jongeman. Vrouwen die niet op zijn avances ingaan, vermoordt hij en hij zorgt daarbij steeds voor een sluitend alibi. …ťn van zijn slachtoffers was bevriend met de dochter van Leo Kessler van de moordbrigade, die samen met zijn nieuwe partner, Pal McAnn, met het onderzoek belast is. Nadat Warren nog iemand vermoord heeft, begint hij Kessler's dochter lastig te vallen met obscene telefoontjes. Kessler raakt door het dolle heen, want hij begrijpt onmiddellijk dat zijn dochter nu het volgende slachtoffer zal zijn...
10 Violent Women (1982) 10 Violent Women (1982)
Een groep vrouwen besluit op het verkeerde pad te gaan en berooft een juwelier. Ze komen hiervoor in de gevangenis terecht, waar ze onder een streng regime van sadistsche en lesbische cipiers komen te vallen.
10+4 (2007) 10+4 (2007)
In Ten van Kiarostami speelde Mania Akbari, zichzelf, zij was de hoofdactrice die de wagen bestuurde. Ook nu neemt ze mensen mee in haar auto. In die kleine cocon praat ze met familieleden en kennissen. Ze doen meer dan palaveren over alledaagse dingen, ze ontleden ook tot op het bot hun relaties met vrienden en geliefden. Mania spaart niemand, ook zichzelf niet. Maar zij lijdt aan kanker. Als de ziekte erger wordt, kan ze niet meer zelf rijden, dan moet ze op de achterbank plaatsnemen. Langzamerhand zien we hoe de chemotherapie haar schoonheid erodeert en hoe de ziekte haar film begint te regisseren.
10,000 B.C. (2008) 10,000 B.C. (2008)
D'Leh, een 21-jaar oude jongeman, leeft in een primitieve stam 10.000 jaren voor Christus. Zij overleven door het jagen op mammoeten die eens per jaar door hun gebied reizen. D'Leh heeft bepaald niet veel aanzien in de stam, maar droomt heimelijk van prinses Evolet die ver buiten zijn bereik is. Maar wanneer de jagers van de stam en de prinses gevangen worden, realiseert D'Leh zich dat het tijd voor hem is om in actie te komen, voordat zijn stam zal uitsterven.
10,000 Black Men Named George (2002) 10,000 Black Men Named George (2002)
Toen de grote depressie in de jaren '20 Amerika trof, was het moeilijk werk te vinden, maar als je arm en zwart was, was het nagenoeg onmogelijk. Asa Philip Randolph, een zwarte journalist en een geschoold socialist, tracht een stem voor deze vergeten arbeiders te laten horen. Hij is bereid te vechten voor deze mensen en de eerste zwarte vakbond in Amerika te stichten.
10.000 Dollari per un Massacro (1967) 10.000 Dollari per un Massacro (1967)
Een premiejager wordt door een rijke man ingehuurd om zijn dochter te redden. Wanneer hij de kidnapper echter vindt, sluit hij zich bij hem aan en overvallen ze samen een bank. Wanneer de kidnapper de premiejager echter bedriegt besluit hij toch de dochter van de rijkaard te gaan redden.
10.32 (1966) 10.32 (1966)
De rijke advocaat Martens wordt vlak na half elf 's avonds vermoord. De politie treft ter plaatse de jonge Peter Hartman. Alles wijst op zijn schuld, maar de inspecteur neemt geen genoegen met de voor de hand liggende oplossing van roofmoord, en ontdekt een connectie tussen Hartman en Martens' vrouw. Is het een crime passionelle of is de jongen het slachtoffer van een complot.
10.5 (2004) 10.5 (2004)
Seattle wordt opgeschrikt door een aardbeving van 7.9 op de schaal van Richter. Een behoorlijke beving welke de Space Needle doet omvallen en erg veel schade aanricht. Dr. Hill (Kim Delaney) is seismologe en geologe. Zij wordt naar haar werk geroepen. Ze is ambitieus en heeft snel haar antwoorden en oordelen klaar. Als er een nieuwe beving komt van 8.4 op de schaal van Richter is zij van mening dat het geen naschok is, maar een aparte aardbeving. Ze denkt dat op een verre diepte veel meer scheuren in de aardkost zitten die zorgen voor een kettingreactie. Haar baas wil echter niets van dit alles horen.
10.5: Apocalypse (2006) 10.5: Apocalypse (2006)
Na een aardschok van 10.5 op de schaal van Richter wordt de VS geteisterd door een serie vreselijke rampen. De enige redding lijkt een ex-wetenschapper met een revolutionaire theorie. Maar waar is hij?
100 Days in the Jungle (2002) 100 Days in the Jungle (2002)
Deze film 100 dagen in jungle verteld ons het verhaal van een groep Canadase werknemers van een olie maatschappij die door de Columbiaanse rebellen worden gegijzeld en op een tocht van 100 dagen door de jungle gevoerd zijn.
100 Feet (2008) 100 Feet (2008)
Marnie Watson heeft celstraf gekregen toen ze haar eigen man, een politieman, heeft vermoord uit zelfverdediging. Maar Marnie wordt plotseling vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis, aangezien ze met een elektronische band om haar been de rest van haar straf in haar eigen huis mag doorbrengen. En terwijl een collega van haar overleden man buiten haar huis in een auto zit te wachten tot ze de fout ingaat, ontdekt Marnie dat haar overleden man zelf nog steeds in het huis rondspookt. En hij wil niets liever dan wraak nemen.
100 Films and a Funeral (2007) 100 Films and a Funeral (2007)
De documentaire 100 Films & A Funeral begint met de introductie van Michael Kuhn. De Brit Kuhn werkt bij het aanbreken van de jaren negentig als advocaat voor PolyGram. Kuhn heeft geen enkele ervaring in de filmbusiness maar hij heeft grote ambities: hij droomt ervan om in Londen een filmstudio van de grond te tillen die kan concurreren met Hollywood. En dat lukt. In 1991 ontstaat PolyGram Filmed Entertainment als tak van Philips en platenlabel PolyGram. Nog geen vijf jaar later maakt de filmstudio furore in Cannes, op het Sundance Festival en bij de Oscars met films als Dead Man Walking, The Usual Suspects, Elizabeth, Trainspotting en Priscilla, Queen of the Desert. In totaal maakt en distribueert de studio in zijn bijna tienjarige bestaan meer dan honderd speelfilms, waarvan er maar liefst veertien een Oscar winnen. Maar op het moment dat Michael Kuhn en zijn team alle records lijken te gaan breken met Notting Hill, wordt PFE eind jaren negentig van de aardbodem weggevaagd door een business deal tussen een Nederlandse zakenman (Cor Boonstra) en een ambitieuze Canadese miljonair.
100 Girls (2000) 100 Girls (2000)
Een eerstejaars-student ontmoet het meisje van zijn dromen in een lift tijdens een stroomstoring. Ze bedrijven de liefde, en hij wordt verliefd op haar zonder ooit haar gezicht gezien te hebben. Hij heeft nu een nieuw doel in zijn leven: het vinden van zijn mysterieuze vriendin tussen de 100 vrouwelijke verdachten.
100 Mile Rule (2002) 100 Mile Rule (2002)
Drie vertegenwoordigers uit Detroit gaan naar een vertegenwoordigerscongres in Los Angeles. Weg van hun vrouw en kinderen worden Bobby, Jerry en hun baas, Howard, verleidt door mooie vrouwen en de rijkelijk vloeiende alcohol in de hotelbar. De oprechte familieman, Bobby, probeert wanhopig niet toe te geven aan het motto van zijn collega's, de 100 mile rule. Wanneer je 100 miles van huis bent, mag je vreemd gaan.
100 Million BC (2008) 100 Million BC (2008)
Tijdens de jaren '40 ging een team wetenschappers via een experiment terug naar de prehistorie. Maar het experiment liep niet zoals gepland en alles wat fout kon gaan, ging ook fout. Jaren later besluit een wetenschapper met een nieuw team terug te reizen naar de prehistorie om het oude team te redden. Maar als ze tijdens de terugreis per ongeluk een gigantische vleesetende dinosaurus mee terug nemen, beginnen de problemen pas echt.
100 Numarali Adam (1978) 100 Numarali Adam (1978)
Als Saban (Kemal Sunal) door een reclamebureau ontdekt wordt en in tv spotjes bekendheid maakt, wordt hij de meest betaalde acteur op gebied van reclame. Ook in de ogen van het volk wordt hij als held gezien. Maar als er op een dag een artikel van slechte kwaliteit is, ziet hij in dat het volk hem niet meer waardeert. Om zijn naam weer in ere te herstellen neemt hij de nodige maatregelen.
100 Rifles (1969) 100 Rifles (1969)
Yaqui Joe Herrera is een indiaan die banken overvalt om wapens te kunnen kopen voor een indianenopstand, omdat zijn volk wordt onderdrukt door de overheid. Achtervolgd door de Amerikaan Lyedecker moet hij echter naar de Mexicaanse grens vluchten.
100 Tears (2007) 100 Tears (2007)
Een circusperformer wordt beschuldigd van misdaden die hij niet gepleegd heeft. Jaren later komen zijn innerlijke demonen naar boven en neemt hij, volledig verworpen, z'n wraak op de mensen die zijn leven in deze staat hadden gebracht. Hij lijkt niet meer te kunnen stoppen.
100% Arabica (1997) 100% Arabica (1997)
100% Arabica is de bijnaam van een multiraciale voorstad van Parijs. Werkloosheid, kleine criminaliteit en traditionele waarden uit verschillende culturen bepalen er de sfeer van het dagelijks leven. De wijk is de thuishaven van twee giganten van de rai-muziek (Cheb Mami en Khaled), die met hun clandestiene straatconcerten de boel regelmatig op stelten zetten. De burgemeester ziet zijn greep op de buurt verslappen en besluit, met nieuwe verkiezingen op komst, actie te ondernemen. Hij spant twee corrupte imams voor zijn karretje om de rust koste wat het kost te laten weerkeren. Naarmate dit duo naar zwaardere middelen grijpt om de jongeren de moskee in te krijgen, neemt de muiterij in de buurt toe.
100% Woman (2004) 100% Woman (2004)
De altijd even goedgehumeurde Michelle Dumaresq uit Canada kreeg zes jaar na haar transitie tot vrouw de toestemming van de Canadese sportsbond om deel te nemen aan competities mountainbike afdalen voor vrouwen. Dit tot groot ongenoegen van haar tegenstandsters en vriendinnen uit het vak, die Dumaresqs goede prestaties toeschreven aan haar fysieke bouw als Ďvoormaligí man. Het weerhield Michelle niet om tot de nationale top door te dringen. Als de Canadese sportsbond besluit, dat alleen de nationale kampioen namens Canada aan de Olympische spelen mag meedoen, wordt de weerstand tegen Michelles positie binnen de vrouwensport pas echt groot. Verschillende partijen geven hun visie op de aanwezigheid van een transseksuele vrouw in de vrouwentopsport.
1000 Convicts and a Woman (1971) 1000 Convicts and a Woman (1971)
Angela Thorne is de dochter van de directeur van de plaatselijke gevangenis. Angela is verzot op mannen, en die zijn er genoeg in de gevangenis.
1000 Rosen (1994) 1000 Rosen (1994)
1000 Rosen speelt zich af in een kleine grauwe industriestad diep in de provincie. De gehele economie is afhankelijk van de enorme draadfabriek. Maar in de stad gonst het van de geruchten over de sluiting van de fabriek, omdat de vraag naar hekwerk afneemt. Op een dag ontstaat er hevige commotie op het pleintje in de stad. Een groep Amerikaanse zakenmensen is gearriveerd, waaronder Mr. Marshall. In het weekend valt er een onnatuurlijke stilte over het stadje. De fabriek is stilgevallen. Alles blijkt opgekocht door Mr. Marshall. Het stadje verkeert in totale ontreddering. Er wordt massaal geplunderd, het stadje blijkt plotseling overwoekerd door struiken en bomen.
1001 Arabian Nights (1959) 1001 Arabian Nights (1959)
De conservatieve lampenverkoper Azziz Magoo wil dat zijn nonchalante neef Aladdin gaat trouwen. Deze wordt verliefd op de mooie prinses Yasminda. Yasminda staat echter op het punt om Wicked Wazir te huwen, wiens enige doel het vergaren van de absolute macht is. Om dit te verkrijgen moet hij in het bezit komen van een magische lamp die ergens in een schatkelder begraven ligt. Maar alleen Aladdin heeft de macht om in bezit te komen van de lamp. De geest in de lamp helpt hem om Yasminda voor zich te winnen, terwijl oom Azziz de lamp aan Wicked Wazir geeft omdat hij in de veronderstelling was dat het een gewone lamp betrof. Oom Azziz stelt nu alles in het werk om Wicked Wazir te dwarsbomen bij zijn plannen.
1001 Nuits, Les (1990) 1001 Nuits, Les (1990)
Een sprookje over de avonturen van Sheherazade (Catherine Zeta-Jones) die ze beleeft met alle belangrijke figuren uit de sprookjes van 1001 nachten. Ze wordt hierbij geholpen door een geest die haar via de televisie helpt op haar reis.
101 Dalmatians (1996) 101 Dalmatians (1996)
De gemene Cruella de Vil is een mode-gigante met een gevaarlijke liefde voor bont. Cruella's mode-ontwerpster Anita en haar echtgenoot Roger zijn dolblij als hun dalmatiŽrs Pongo en Perdita de trotse ouders worden van een nest schattige puppies. Als Cruella hier van hoort, zet ze alles op alles om de vachtjes van de DalmatiŽrs pups te pakken te krijgen voor haar nieuwe kledinglijn. Als ze samen met twee stuntelige handlangers alle puppies uit Londen probeert te ontvoeren, slaan de vachtjes op de vlucht.
101 Dalmatians II: Patch's London Adventure (2003) 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure (2003)
De kleine Patch voelt zich een beetje verloren tussen al die vlekken en verlangt er naar zich van de andere puppies te onderscheiden. Hij droomt ervan een 'Wonderhond' te worden, net als zijn favorite televiester, Superwoef. Als Patch per ongeluk van zijn familie gescheiden raakt, grijpt hij zijn kans om zijn held te ontmoeten. Op een wonderbaarlijke wijze wordt hij zelfs het maatje van Superwoef! Ondertussen is Cruella kunstliefhebster geworden nadat ze de gevelkte schilderijen van een excentrieke nieuwe kunstliefhebber heeft ontdekt. Om hem te inspireren ontvoert ze alle andere puppies.
101 Rent Boys (2000) 101 Rent Boys (2000)
Deze documentaire volgt de wereld van de mannenprostitutie in Los Angeles. De jongens praten openlijk over hun werk en de bijzondere dingen die ze meemaken.
101 ReykjavŪk (2000) 101 ReykjavŪk (2000)
Hlynur vult zijn dagen met internet en lamlendige dranksessies in de buurtkroeg. De grens van zijn leefwereld is postcodegebied 101 ReykjavŪk. Totdat hij wordt gedwongen de veilige omgeving van zijn moeder te verlaten.
101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo) (2000) 101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo) (2000)
De jonge schrijfster Watson is net verhuisd naar een voorstad van New Haven, Connecticut waar ze haar schrijverscarriŤre hoopt op te bouwen. Doordat ze altijd in Manhattan heeft gewoond, is het leven in een voorstad nieuw voor haar. Ook autorijden is haar niet bekend. Haar beschermende moeder haalt haar over een Volvo te kopen. Ze komt er al vlug achter dat die eigenlijk boven haar budget was. Watson probeert vervolgens haar liefdesleven, afbetalingen en schrijven met elkaar in balans te brengen.
102 Dalmatians (2000) 102 Dalmatians (2000)
Cruella De Vil komt na de nodige therapie als een herboren vrouw uit de gevangenis. Tot haar groot genoegen heeft ChloŽ, haar reclasseringsambtenaar, thuis een dalmatiŽr-familie. Het is een kwestie van tijd voordat De Vil weer terug valt in haar oude gedrag.
108 Stitches (2001) 108 Stitches (2001)
Het verhaal speelt zich af in Columbia en gaat over het slechtste semi-professionele honkbalteam van de staat en hun pitcher Andy Martin (Welles). Ze gaan niet alleen tegen het lokale gevangenisteam honkballen, maar er bloeien ook relaties op.
10:30 P.M. Summer (1966) 10:30 P.M. Summer (1966)
De alcoholistische Maria en haar man Paul reizen met hun dochter en haar vriendin door Spanje. Al zijn ze getrouwd, Paul houdt niet op met het rotzooien met andere vrouwen. Het duurt niet lang of hij heeft een affaire met Claire, de vriendin van zijn dochter.
10e Chambre - Instants d'Audience (2004) 10e Chambre - Instants d'Audience (2004)
Van mei tot juli 2003, werd Raymon Depardon en zijn team toegang verleend om de zittingen in een Parijs' gerechtshof te filmen. Twaalf zaken van twaalf verschillende mannen en vrouwen die aan de verkeerde kant van de wet terechtkwamen, geven een beeld van de dagelijkse perikelen in het hof, van dronken autobestuurders tot de arrestaties van de voorgaande nacht.
10th & Wolf (2006) 10th & Wolf (2006)
Een lid van een straatbende uit Philadelphia raakt betrokken bij een maffia-afrekening. Wanneer hij de kans krijgt om zijn celstraf te ontlopen door bij het leger te gaan, bedenkt hij zich geen moment. Als hij terugkomt uit het leger merkt hij dat zijn broer in gevaar is. Om zijn broer te beschermen moet hij zich weer inlaten met de criminele elementen die ervoor gezorgd hebben dat hij bijna in de cel was beland.
10th Kingdom, The (2000) 10th Kingdom, The (2000)
Het is een regel in de 9 Koninkrijken dat de landgenoten binnen de eigen grenzen blijven. De trollen treden echter het Koninkrijk van Sneeuwwitje binnen om de kwade koningin te bevrijden uit haar cel. Ze is vastberaden de macht over alle Koninkrijken te krijgen, en verandert de Prins in een hond en vice versa. De prins weet in zijn nieuwe gedaante echter door een toverspiegel te springen en belandt in Central Park waar hij een klusjesman en diens dochter weet over te halen mee te gaan om de 9 Koninkrijken te redden.
  -1- 2 3
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!