Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Zoeken:
L-Shaped Room, The (1962) L-Shaped Room, The (1962)
Jane is een jonge, alleenstaande vrouw die in verwachting is en in een grauwe Londense buitenwijk woont. Ze heeft een oogje op Toby, maar die blijkt al een relatie te hebben met Johnny, een jazzmuzikant.
L.627 (1992) L.627 (1992)
Lucien Marguet is een agent bij de Franse narcotigabrigade, die het niet zo nauw met de regels neemt. Na een van zijn superieuren uitgescholden te hebben, wordt hij overgeplaatst naar een ander team, waar hij regelmatig onenigheid heeft met zijn collega's. Ondertussen maakt hij zich zorgen over de aan drugs verslaafde prostituee Cecile, met wie hij bevriend was, als zij plotseling spoorloos verdwijnt.
L.A. Bounty (1989) L.A. Bounty (1989)
Ruger is een ijzeren dame. Vijf jaar geleden, na de dood van haar partner, verliet ze het Los Angeles Police Department om in haar eentje en met kille vastberadenheid achter misdadigers aan te gaan. Ruger raakt nu betrokken bij de ontvoering van de politicus Mike Rhodes die door drugskoning Cavanaugh wordt vastgehouden. Ruger baant zich een bloedige weg in de onderwereld van Los Angeles, op zoek naar de ultieme confrontatie met Cavanaugh, de moordenaar van haar partner.
L.A. Confidential (1997) L.A. Confidential (1997)
Los Angeles, de jaren '50: Na een schietpartij in een restaurant proberen drie agenten van het corrupte politiecorps achter de waarheid te komen. Ed Exley, die er alles aan doet om hogerop te komen, zolang het maar via de regels gebeurt, Bud White, die z'n eigen regels hanteert en problemen heeft om z'n woede onder controle te houden, en Jack Vincennes, die het onderhouden van z'n contacten in Hollywood minstens even belangrijk vindt als z'n politiewerk.
L.A. Dicks (2005) L.A. Dicks (2005)
Jude en Harold zijn beiden privé detectives die het proberen te maken in het wereldje. Tussen het aftroeven van hun concurrentie en de pogingen hun avonturen te verkopen aan filmmaatschappijen door, werken ze undercover bij een psychiater. Terwijl ze allemaal wijze lessen krijgen van de psychiater, blijken zijn woorden meer in te houden dan ze op voorhand dachten.
L.A. Goddess (1993) L.A. Goddess (1993)
Op een afgelegen filmlocatie in het zuiden van Californië breekt de hel los wanneer filmster Diane Greer meer aandacht heeft voor de fles en voor seksuele uitspattingen dan voor haar hoofdrol in de film. Miljoenen dollars worden verkwist door haar extravagante gedrag. Studiobaas Damian Sterling probeert om haar te kalmeren.
L.A. Heat (1989) L.A. Heat (1989)
Detective Jon Chance moet achter de gevaarlijke drugsdealer Clarence aan die zo goed als de hele drugshandel van L.A. in handen heeft. Bovendien heeft Clarence vroeger Chances partner neergeschoten en wil hij hem ook om persoonlijke redenen in de gevangenis gooien.
L.A. Johns (1997) L.A. Johns (1997)
Liz Shelby (Brittney Powell) heeft om een bijzondere reden snel 25.000 dollar nodig. Haar bron van inkomsten wordt Madame Jacqueline (Deborah Harry), een keiharde door de wol geverfde madam. Zij brengt haar in contact met rijke en vooraanstaande klanten. Haar nieuwe baan wordt call-girl. Niets is haar te veel om haar klanten te behagen, maar Liz bepaalt de regels, het spel en de prijs. Wanneer Liz iemand ontmoet die niet gewend is 'nee' te horen, neemt haar spel een dodelijke wending.
L.A. Law: The Movie (2002) L.A. Law: The Movie (2002)
Nadat (mede)partner Leland McKenzie (Richard Dysart) van het advocatenkantoor McKenzie-Brackman het kantoor verlaat, krijgt Douglas Brackman, Jr. (Alan Rachins) de leiding over het advocatenkantoor. Er worden enkele nieuwe advocaten aangenomen en voormalig partner Kuzak keert terug. Ieder heeft zo zijn eigen problemen, werkgerelateerd of privé.
L.A. Riot Spectacular, The (2005) L.A. Riot Spectacular, The (2005)
Mockumentary over de grote rellen in Los Angeles in 1992, na het op film vastgelegde politie-misbruik tegen Rodney King. Racisme, de media, politieke correctheid en stereotypen krijgen er van langs door allerlei betrokkenen in het hele gebeuren die hun visie geven op de gebeurtenissen.
L.A. Story (1991) L.A. Story (1991)
Harris Telemacher is de weerman van een tv-station uit Los Angeles. In een poging om geluk te vinden (of op z'n minst een date) krijgt hij hulp uit onverwachte hoek: de stad Los Angeles zelf.
L.A. Takedown (1989) L.A. Takedown (1989)
Het verhaal van een groep gehaaide overvallers achtervolgd door een politieman die geobsedeerd is door de leider van de bende. Hij besteed al zijn tijd, kracht en intelligentie om hen te pakken te krijgen.
L.A. Takedown (2008) L.A. Takedown (2008)
Din Kalia is een eenzame taxichauffeur die een niet al te beste tijd beleeft. Op een avond pikt hij twee passagiers op. Deze twee mannen lijken op het eerste gezicht heel normaal totdat zij hun echte identiteit uitgeven. De twee mannen blijken ''moordenaars'' te zijn. Taxichauffeur Din moet hulpeloos toezien hoe de twee mannen hun slachtoffers toetakelen.
L.A. Twister (2004) L.A. Twister (2004)
Film over twee mannen die op reis zijn door Los Angeles met de bedoeling om een film op te nemen over henzelf, met als eindbestemming Hollywood...
L.A. Vice (1989) L.A. Vice (1989)
Detective Jon Chance gaat op zoek naar een miljonairsdochter en haar vriendje die door gangsters werden gekidnapt. Helaas verloopt het onderzoek niet erg vlot en komt Chance voortdurend in gevaarlijke situaties terecht.
L.A. without a Map (1998) L.A. without a Map (1998)
Barbara, een actrice uit L.A. die het graag wil maken in Hollywood, heeft tijdens een verblijf in een charmant Noord-Engels dorpje een vluchtige relatie met Richard, de plaatselijke grafdelver en schrijver van overlijdensadvertentie's voor de plaatselijke krant. Terug in L.A., waar ze in een Japans restaurant werkt als serveerster, vertelt ze iedereen over de knappe 'schrijver' die ze heeft ontmoet. Maar Richard besluit haar achterna te reizen richting Hollywood, zodat ze elkaar weer treffen. Ondertussen leert hij ook hoe het er in Hollywood aan toe gaat.
L.A.P.D.: To Protect and to Serve (2001) L.A.P.D.: To Protect and to Serve (2001)
L.A.P.D. agenten Steele (Singer) en Wade (Bacic) maken indruk op hun corrupte collega Alexander (Madsen) na hun Wild West aanpak van een bankoverval. Hun hoofdinspecteur Ellsworth (Hopper) is echter veel minder enthousiast en houdt hen scherp in de gaten. Alexander introduceert hen in de corrupte politie-wereld en voor ze het beseffen, zitten ze tot over hun oren in de decadente feesten met sex, drugs en rock & roll in overvloed! Het lijkt heel aantrekkelijk maar al snel krijgen de twee agenten last van hun geweten.
L.E.T.H.A.L. Ladies: Return to Savage Beach (1998) L.E.T.H.A.L. Ladies: Return to Savage Beach (1998)
Wanneer een cd-rom, met daarop een kaart die leidt naar een geheime schat, wordt gestolen, moet de speciale L.E.T.H.A.L. eenheid (Legion to Ensure Total Harmony and Law) de cd-rom zien terug te vinden voordat de dieven er met de schat vandoor gaan. Zullen de slechteriken het afleggen tegen de sterke combinatie van kogels, hersens en borsten?
L.I.E. (2001) L.I.E. (2001)
De film vertelt het verhaal van Howie, een vijftien-jarige jongen wiens moeder onlangs overleden is bij een auto ongeluk. Hij wordt verwaarloosd door zijn vader en sluit zich aan bij een groep jongens die voor de lol inbreken. Tijdens een inbraak wordt Howie betrapt door Big John, een voormalig marinier met een liefde voor jonge jongens. De relatie die er ontstaat tussen Howie en John verbaast hen beiden.
La Bamba (1987) La Bamba (1987)
Het levensverhaal van Ritchie Valens, de rock 'n roll zanger die tragisch om het leven kwam op 17-jarige leeftijd bij een vliegtuigongeluk. We volgen zijn leven vanaf zijn arme dagen totdat hij een superster wordt en rijkdom verwerft, de relatie met zijn broer Bob en de relatie met zijn vriendin Donna.
La Fayette (1961) La Fayette (1961)
Op zijn dertiende erft Marie-Joseph Paul Roch Yves Gilbert Motier van zijn ouders een lange naam, een nog groter fortuin en de titel van Marquis de La Fayette. Hij wordt een briljante luitenant, en een musketier van de koning. Door zijn opleiding in een tijd van allerlei nieuwe ideeën, ligt de wereld voor hem open.
La Pálida Luz de la Luna, A (1985) La Pálida Luz de la Luna, A (1985)
Julio, een werkloze man van rond de 35 jaar, heeft het helemaal gehad met zijn vrienden. Diezelfde zogenaamde vrienden gaan met Julio een weddenschap aan, en dat is om vier banen in 1 maand te vinden. Eén van die banen is de arena in gaan om te vechten tegen de stieren.
La Stazione (1990) La Stazione (1990)
Hij heeft nachtdienst op een klein station zoals zijn vader dat 42 jaar gedaan heeft. Op een regenachtige avond moet een mooie vrouw in een rode jurk wachten op de trein van zes uur 's ochtends.
Là-Bas (2006) Là-Bas (2006)
De regisseuse Chantal Akerman filmt vanuit een appartement in Tel Aviv. Ze vertelt op de voice-over over haar familie, haar joodse identiteit en haar jeugd.
Là-bas ... Mon Pays (2000) Là-bas ... Mon Pays (2000)
Pierre Nivel was 17 toen hij Algerije en zijn grote liefde Leide de rug moest toekeren omwille van de onafhankelijkheidsoorlog. Nu, 30 jaar later, is hij een gerenommeerd journalist bij een grote nationale televisiezender. Zijn liefje van toen, Leila, is hij vergeten. Maar Leila van haar kant kan Pierre niet uit haar hoofd zetten.
Laa-Thaa-Phii (2006) Laa-Thaa-Phii (2006)
In een oud gevangeniskamp, waar duizenden onschuldige slachtoffers ooit op brutale wijze werden vermoord, wordt het meest extreme TV-programma gemaakt dat men ooit heeft bedacht. Elf kandidaten moeten één nacht overleven in de kille, met bloed besmeurde cellen om een fortuin te winnen. Ze weten alleen niet dat door hun aanwezigheid de gekwelde zielen van de doden opstijgen om wraak te nemen.
Laaga Chunari Mein Daag (2007) Laaga Chunari Mein Daag (2007)
Vaibhavari en Shubhavari zijn de dochters van Shivshankar en Sabitri Sahay. Ze leven vlakbij de Ganges en zijn arm. Wanneer bepaalde zaken steeds erger worden gaat Vaibhavari naar Mumbai toe voor werk. Ze komt daar veel obstakels tegen en omdat ze wanhopig is naar geld wordt ze een escort dame genaamd Natasha. Hierdoor kan ze haar familie financieel helpen, maar ze moet haar familie wel misleiden zodat ze niet achter haar geheim komen.
Laagland (1995) Laagland (1995)
Licht ironisch drama over dertigers en veertigers op zoek naar zichzelf en de kunst van het leven. De zelfgekozen dood van een dertigjarige Amsterdammer brengt het kleurloze bestaan van zijn bovenbuurjongen (Marcel Musters) in beroering. De jongen stelt zich voor het eerst de vraag wat hij nu eigenlijk heeft om voor te leven. In zijn zoektocht naar de beweegredenen van zijn huisgenoot wordt hij verliefd op een vrouw die met haar broer een landelijk gelegen hotel opknapt. Hij trekt bij het tweetal in en gaat een stormachtige verhouding met de vrouw aan. Deze onderhoudt echter al een complexe relatie met haar broer en wijst hem uiteindelijk de deur. Teleurgesteld in de liefde vervoegt de jongen zich bij zijn vriend die met een kunstenares vakantie houdt bij een nabijgelegen fabrieksschoorsteen.
Laam Seung Lui Gwong (2004) Laam Seung Lui Gwong (2004)
De stuntman Dan verhuist onopgemerkt met zijn vriendin Linda naar een nieuwe flat in Hong Kong. Het is niet zo maar een vriendin, maar een beroemde actrice die opgejaagd wordt door allerlei paparazzi figuren. Alleen de eigenaar weet nu dat Linda daar woont, tevens is zij ook een grote fan van haar.
Laam Yan Sei Sap (2002) Laam Yan Sei Sap (2002)
Lam (Jacky Cheung), een leraar Chinese literatuur op een middelbare school, wordt al enige tijd in de gaten gehouden door zijn leerlinge Wu (Karena Lam). Het wordt duidelijk dat Wu wel iets meer wil dan de wekelijkse interessante lessen, toch houdt ze haar gevoelens in bedwang. Tegelijkertijd ontstaat er thuis tussen Lam en zijn vrouw Ching (Anita Mui) een ruzie omdat Ching haar oud-leraar (Tou Chung Wah) die kanker heeft, in het ziekenhuis wil verzorgen. Lam is boos, de reden waarom blijft vooralsnog een raadsel. Het blijkt dat deze oud-leraar een bekende is van Lam.
Laan Mig Din Kone (1957) Laan Mig Din Kone (1957)
Verkoopchef Børge Lund (Preben Mahrt) krijgt de mogelijkheid om assistent-manager te worden van een firma in babyartikelen. Helaas heeft Børge zelf geen vrouw en ook geen kind, terwijl dat juist een vereiste is voor de baan. Nadat hij daarover gelogen heeft tijdens de sollicitatie, komt Børge flink in de problemen, want de manager nodigt hem uit voor een diner en verwacht dat hij zijn echtgenote meeneemt om kennis te maken. Maar waar haalt Børge zo snel een vrouw vandaan?
Laat de Dokter Maar Schuiven (1980) Laat de Dokter Maar Schuiven (1980)
De burgemeester krijgt een brief onder ogen uit Amerika, gericht aan de analfabeet van het dorp, waarin diens broer schrijft in Nederland begraven te willen worden. Men is van mening dat de Amerikaan rijk is en wil plannen opstellen voor de restauratie van het café en de pastorie, en de aanleg van een nieuw kerkhof. De burgemeester wil ook dat de nabijgelegen zigeuners verkassen naar de aangewezen plek en de dochter van de onderwijzer wil meer vrijheid. Omdat de dokter de slimste van het dorp is kan hij iedereen naar zijn hand zetten.
Laatste Eer, De (2003) Laatste Eer, De (2003)
Documentaire over de honderdduizenden vermiste soldaten die tijdens de tweede wereldoorlogen achterbleven op 'de velden van eer'. Waar in het verleden op Frans en Belgisch grondgebied slag werd geleverd, worden nu wegen aangelegd, industrieterreinen neergezet en Vinex-wijken gebouwd. Nog steeds worden hier resten gevonden van soldaten die destijds sneuvelden en verloren raakten. Engelse, Franse, Duitse en Amerikaanse organisaties proberen de identiteit van de soldaat vast te stellen en zoeken naar mogelijke familieleden die soms pas tachtig jaar later hun vermiste opa of vader alsnog kunnen begraven.
Laatste Gesprek, Het (2008) Laatste Gesprek, Het (2008)
In deze film heeft Anna (Johanna ter Steege) tijdens een lange autorit door de Ardennen voor de laatste maal haar geliefde aan de lijn die recentelijk zijn buitenechtelijke relatie met haar heeft verbroken. Ze gooit alles in de strijd om hem zo lang als het kan aan de lijn te houden.
Laatste Joegoslavische Elftal, Het (2000) Laatste Joegoslavische Elftal, Het (2000)
Documentaire over het Joegoslavische jeugdvoetbalteam van 1987. Door het uitbreken van de oorlog in Joegoslavië viel het team, dat net wereldkampioen was geworden, uit elkaar. Oude teamgenoten kwamen tegenover elkaar te staan: eerst in de oorlog, later op het voetbalveld. In maart 1999 zouden ze voor het eerst weer samen op het veld staan, in een rechtstreeks treffen tijdens de voorrondes van Euro 2000: Mijatovic, Savicevic en Mihajlovic uitkomend voor Joegoslavië; Suker en Boban voor Kroatië. Een film over vriendschap, oorlog en de liefde voor voetbal.
Laatste Passagier, De (1961) Laatste Passagier, De (1961)
Een jongen uit Beetsterzwaag (Friesland), die met zijn ouders naar Australië gaat emigreren, moet zijn Schotse terrier Kwikkie achterlaten. Op een nacht verstopt hij zich met de hond in een leegstaande kerk, waar hij gestolen juwelen vindt. Als beloning zal de eigenaar van de sieraden de hond laten nasturen. Op de dag van vertrek ziet de hond kans het gezin naar de boot te volgen...
Laatste Reis, De (1987) Laatste Reis, De (1987)
Matthijs Vermeulen stierf in 1967 zonder zijn laatste symfonie te hebben gehoord. Tijdens zijn leven werd zijn muziek of niet uitgevoerd of pas jaren nadat hij was geschreven. Muziek was voor hem het leven zelf, maar het leven gunde hem niet zijn werk te horen. Symfonieën, liederen, kamermuziek: het bleef een vrijwel ongeopend dagboek. Nu, twintig jaar later, wordt zijn werk gespeeld, zijn gehele oeuvre staat op de plaat. Het dagboek is geopend. Een rusteloze speurtocht naar leven, bezieling en karakter van een bijna vergeten componist; Matthijs Vermeulen.
Laatste Sessie, De (1991) Laatste Sessie, De (1991)
Een documentaire van Hans Hylkema over het leven en de muziek van de Amerikaanse jazzmusicus Eric Dolphy. Aan het woord komen zijn biograaf Thierry Bruneau, betrokkenen bij zijn optredens in Nederland en Duitsland, musici en personen uit zijn naaste omgeving. Nederlandse musici in de documentaire zijn o.a.: Han Bennink, Misha Mengelberg en jazzhistoricus Michiel de Ruyter. Uiteraard besteedt de documentaire ook veel aandacht aan de muziek van Dolphy, zwart-wit opnamen (en foto's) Eric Dolphy en opnamen van steden (Parijs, Berlijn en Los Angeles) die een rol hebben gespeeld in zijn leven.
Laatste Zomer, De (2007) Laatste Zomer, De (2007)
Vlaanderen, 1996. In een dorp waar absoluut niets te beleven valt, brengen Rik, Tim, Roel en Bart hun zomerdagen doelloos door. Wanneer Rik gefascineerd raakt door de raadselachtige Sandrine, komt de vriendschap tussen de jongens onder druk te staan.
Labakan (1957) Labakan (1957)
De kleermakersleerling Labakan veracht het te leven als een eenvoudig mens en verlangt ernaar een machtige heer te worden. Hij beleeft echter een avontuur waardoor hij voorgoed van dat idee geneest.
Laberinto de Pasiones (1982) Laberinto de Pasiones (1982)
Dr. de la Peña heeft een afkeer van seks. Hierdoor zit de excentrieke psychologe Susana hem behoorlijk op de huid. Zij behandelt zijn nymfomane dochter Sexilia, die als rockzangeres furore maakt. Als Sexilia de Aziatische prins Riza Niro leert kennen, die in ballingschap eindelijk kan toegeven aan zijn homoseksuele neigingen, worden de twee smoorverliefd op elkaar...
Laberinto del Fauno, El (2006) Laberinto del Fauno, El (2006)
In 1944, na de zege van Franco, verhuizen de 12-jarige Ofelia en haar zwangere moeder naar een landelijk gebied in Noord-Spanje, waar ze bij Ofelia's strenge en keiharde stiefvader Kapitein Vidal komen wonen. Met zijn leger vecht de meedogenloze Vidal tegen de rebellen die in de bossen leven. In deze barre omstandigheden ontmoet Ofelia op een nacht een mysterieuze faun. Deze vertelt haar dat ze eigenlijk een prinses is en dat ze zich kan bewijzen als ze drie belangrijke opdrachten uitvoert.
Labor of Love (1998) Labor of Love (1998)
Dertigers Annie en Mickey zijn al jaren beste vrienden van elkaar. Als bijna iedereen in hun vriendenkring baby's krijgen, vinden ze dat ze achterblijven. Probleem: ze zijn allebei single en Mickey is homo. Ze besluiten om samen een kind te krijgen en het op te voeden. Dan ontmoet Annie de man van haar dromen.
Labyrinth (1986) Labyrinth (1986)
Het tienermeisje Sarah zit te balen. Haar ouders zijn het huis uit en zij moet op haar babybroertje Toby passen. Ze wenst dat de Goblins hem komen stelen. Dom natuurlijk, want haar wens wordt verhoord. De Goblinkoning ontvoert hem en houdt hem gevangen in een kasteel in het midden van een groot mythisch labyrint. Sarah moet haar broertje terughalen en tussendoor allerlei grote en kleine puzzels oplossen.
Labyrinth of Time, A (2004) Labyrinth of Time, A (2004)
Elliott Carter, die zijn hele leven al in New York woont, representeert bijna een eeuw muziekgeschiedenis. Hij wordt wereldwijd beschouwd als een van de belangrijkste, nog levende, componisten binnen de Europese traditie. De creatieve periode in zijn leven overspant meer dan 70 jaar. In december vorig jaar werd Elliott Carter 95 jaar. Ondanks zijn hoge leeftijd is deze meester in de moderne klassieke muziek nog altijd zeer actief in het creëren van nieuwe composities. In A Labyrinth of Time geven experts als Daniel Barenboim, Charles Rosen en Pierre Boulez hun visie op het werk van Carter. De film laat de muzikale ontwikkeling van Carter zien en plaatst zijn composities in de tijd. De stad New York wordt als een metafoor gebruikt, want zelf beschrijft Carter zijn muziek als een reflectie op de democratische samenleving. Een democratische samenleving waarin mensen moeten samenwerken en tegelijkertijd proberen om hun individualiteit te behouden.
Lac des Morts Vivants, Le (1981) Lac des Morts Vivants, Le (1981)
Gedurende de Tweede Wereldoorlog zijn in een klein Frans dorp Duitse soldaten vermoord door verzetsstrijders, en vervolgens in een nabij gelegen meer gegooid. Jaren later komen ze weer tot leven.
Lace (1984) Lace (1984)
Een jonge actrice die lak aan waarden en moraal heeft, gaat op zoek naar haar moeder. Als ze haar onderzoek heeft afgesloten, blijven er drie kanshebbers over, maar welke is de echte?
Lacenaire (1990) Lacenaire (1990)
Biografische film over het leven van deze dichter, schrijver, biseksuele verleider, erudiet met verfijnde manieren en moordenaar omwille van het plezier. Hij ging daarin zover dat hij in 1836 zijn eigen zelfmoord onder de guillotine in scène zette.
Lachende Erben (1933) Lachende Erben (1933)
Peter Frank (Heinz Rühmann) erft van zijn oom een goedlopende wijnhandel, onder één voorwaarde: hij mag 4 weken lang geen druppel alcohol drinken. De overige erfgenamen doen uiteraard hun uiterste best om hem tot drinken te verleiden, waardoor zij de erfenis zullen kunnen opeisen. Peter wordt echter verliefd op de dochter van de grootste concurrent en zal moeten kiezen...
Lachkabinett (1953) Lachkabinett (1953)
Een hommage aan de Duitse komiek Karl Valentin, gemaakt vijf jaar naar zijn dood. Zijn echtgenote, Liesle Karlstadt, presenteert fragmenten uit tal van zijn films.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!