Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:
6 Brothaz in a Cadillac (2006) 6 Brothaz in a Cadillac (2006)
Zes vooruitstrevende hiphopzangers doen mee met een serie rapwedstrijden, in de hoop dat zij nu eindelijk eens kunnen doorbreken. Op weg daarnaar toe komen de zes rappers verschillende vreemde figuren tegen en belanden zij in allerlei moeilijke situaties.
6 Points (2004) 6 Points (2004)
De jonge hartsvriendinnen Petra, Anna en Michelle zijn op weg naar volwassenheid. De drie meisjes hebben totaal verschillende persoonlijkheden. Dit leidt tot een zware "testcase" van hun vriendschap.
6000 km di Paura (1978) 6000 km di Paura (1978)
Sandra en Paul Stark doen mee aan een racewedstrijd in Kenia. Tussen dit koppel gaat het privé niet zo best en wanneer coureur Joe Massi zich ook nog aangetrokken voelt door Sandra, lijkt dit niet samen te gaan met de plannen voor de wedstrijd.
61* (2001) 61* (2001)
Zomer, 1961. Het record van de meeste home runs in een competitie staat, met 60 stuks, nog steeds op naam van Babe Ruth. Of dat record nog lang zal standhouden, hangt af van Roger Maris en Mickey Mantle, allebei van de New York Yankees. Zij doen dit seizoen een poging om het record te breken. Mickey start het best met 9 home runs in een paar weken tijd. Roger begint zwak, maar vindt enkele weken later zijn vorm terug.
633 Squadron (1964) 633 Squadron (1964)
De Geallieeerden willen in WO II een fabriek aanvallen waar de nazi's raketbrandstof produceren. De fabriek ligt verscholen in een schijnbaar ondoordringbaar Noors fort en de Amerikaanse commandant heeft 17 dagen de tijd om zijn eskader op te leiden en een eventuele aanval met V2-raketten te voorkomen.
638 Ways to Kill Castro (2006) 638 Ways to Kill Castro (2006)
In de documentaire '638 Ways to Kill Castro' vertelt Fabian Escalante over de soms bizarre en fantasievolle pogingen van de Amerikaanse geheime dienst om Castro te vermoorden. Escalante was een tijdje hoofdverantwoordelijke om de Cubaanse leider te behoeden voor een aanslag op zijn leven. De bekendste poging is waarschijnlijk die van de ontploffende sigaar. Maar er is ook nagedacht over het plaatsen van een explosief in een grote fraai geschilderde schelp, en die vervolgens onder water te positioneren op de plaats waar Castro regelmatig kwam duiken.
66 Sezón (2003) 66 Sezón (2003)
De overgrootvader van regisseur Peter Kerekes had slechte bronchiën en reisde daarom ten tijde van het Habsburgse Rijk uit Roemenië naar Kosice in Slowakije. ‘Eigenlijk had hij naar zee gewild’, vertelt Kerekes’ oma in een interview bij het openbare zwembad van Kosice. ‘Wat moet ik verder nog zeggen?’, vraagt ze vervolgens. Zulke momenten, die normaal gesproken worden weggelaten, laat Kerekes in zijn film. Behalve overleg met of tussen geïnterviewden toont hij ook de voorbereiding van fake-archiefopnamen. Hij loopt met oude Slowaken rondom het zwembad en laat hen iemand uitzoeken die lijkt op hun jongere zelf. Ze worden aan elkaar voorgesteld, waarna Kerekes met de jongeren 8mm-opnamen maakt, waarbij de ouderen hun weemoedige en vaak droevige verhalen vertellen. Behalve over schoonheid en jeugdig geflirt, spreken ze ook over oorlog en verlies.
666 - Traue Keinem, mit dem Du Schläfst! (2002) 666 - Traue Keinem, mit dem Du Schläfst! (2002)
Bestuurder Frank Faust slaagt erin om Jennifer de schrik van haar leven te bezorgen. Dit pakt verkeerd uit en hij heeft erg spijt van zijn aktie. Zo erg dat hij besluit zelfmoord te plegen, maar de angst die dat met zich meebrengt kan hij niet overwinnen. Totdat hij iemand ontmoet die hem misschien kan helpen.
666 Mo Gui Fu Huo (1996) 666 Mo Gui Fu Huo (1996)
Een occultist zoekt vrouwen die geboren zijn op de zesde juni in 1969 om ze van hun hart te ontdoen. Hij is ervan overtuigd dat de dochter van satan zich onder hun bevindt en alleen zij zal de operatie overleven. De politie is extra alert omdat één van hun agenten een vrouw is die ook op die dag is geboren.
666: The Beast (2007) 666: The Beast (2007)
In het vervolg op 666: The Child is Donald Lawson een getrouwde man met een kind onderweg. Onbewust van zijn duistere kant, krijgt hij een promotie bij de multinational waar hij werkt. De CEO wil namelijk gebruik maken van zijn duivelse krachten.
666: The Child (2006) 666: The Child (2006)
Kleine Donald overleeft op mysterieuse wijze een vliegtuigcrash, en wordt geadopteerd door Scott Lawson en zijn vrouw. Scott en zijn vrouw zijn beide verslaggevers die de crash hebben ontdekt, maar het kind blijkt niet een onschuldig slachtoffer van het tragische ongeval. Als Scott zijn zoons duistere afkomst onderzoekt komt hij er snel achter dat iedereen die het pad van kleine Donald kruist zal sterven.
666: The Demon Child (2004) 666: The Demon Child (2004)
Vijf archeologen en hun professor ontdekken een oud ei. Ze besluiten het ei mee te nemen, maar dit hadden ze beter niet kunnen doen. Niet veel later komt er een demoon uit, deze begint er al snel op los te moorden. De studenten proberen de afkomst van het ei te ontdekken om zo de demoon te kunnen stoppen.
68 (2008) 68 (2008)
Het voorjaar van 1968 werd in Frankrijk gekenmerkt door drie belangrijke maatschappelijke gebeurtenissen die elkaar zozeer aanvulden en versterkten dat een revolutionair klimaat ontstond. Er was niet alleen het protest van de jongeren en de opstand van de studenten, maar ook de grootste staking uit de Franse geschiedenis én een politieke crisis. De politiek schatte de situatie helemaal verkeerd in. Bovendien was er grote onenigheid tussen premier Pompidou en president De Gaulle. Aan de hand van archiefbeelden en getuigenissen van de hoofdrolspelers van toen reconstrueert deze documentaire de woelige dagen in Frankrijk en de rest van de hele wereld in het voorjaar van 1968.
69 (2004) 69 (2004)
Nagasaki, en Ken en zijn vrienden proberen in te breken bij een Amerikaanse legerbasis. Geïnspireerd door Bob Dylan, Godard en Che Guevara, gaan de bijdehante Ken en zijn 'bende' ook de strijd aan met de schoolleiding. Ze willen meer inspraak en vrijheid en op school een festival organiseren, een soort combinatie van film, theater en popmuziek. De sympathieke jongens verwarren het begrip 'vrijheid' echter nogal eens met 'blote borsten', want Ken's voornaamste doel is toch uiteindelijk Kazuko, het mooiste meisje van de school. Ken wil een opstand en barricade van de school organiseren, om zo indruk te maken op haar.
6:30 (2006) 6:30 (2006)
De film volgt de laatste dag van Alit in San Francisco. Na een vijf jaar durende studie, keert hij definitief terug naar Indonesië, het land van zijn geliefde moeder. Tegelijkertijd realiseert Alit dat dit zijn laatste kans is om Tasya, de ex-vriendin van zijn huisgenoot Bima te regelen. Nochtans, heeft het lot een iets ander verloop voor ogen. Op deze dag, die van 6:30 a.m. tot 6:30 a.m. loopt, zullen zij (Alit, Tasya, en Bima) de ware betekenis van vriendschap leren kennen.
6th Day, The (2000) 6th Day, The (2000)
Helicopterpiloot Adam Gibson overleeft door een plaatsverwisseling met een vriend een aanslag op z'n leven, en keert naar huis. Daar aangekomen ontdekt hij dat z'n leven is overgenomen door een identieke kloon van hemzelf. Als de mensen die hier verantwoordelijk voor zijn er achter komen dat Gibson niet dood is, openen ze de jacht op hem om hun geheim te bewaren.
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!