Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Zoeken:
I Accidentally Domed Your Son (2004) I Accidentally Domed Your Son (2004)
Vier vrienden willen wiet kopen om hun barbeque op te leuken. Hun dealer is de zoon van een machtige mafiabaas en wanneer hij dood gevonden wordt, denkt z'n vader dat de barbequejongens verantwoordelijk zijn. Hij stuurt z'n mannetjes op de jongens af die hierdoor geforceerd worden hun leven te redden door in de criminele wereld een oplossing te zoeken.
I Accuse (2003) I Accuse (2003)
Kimberly Jansen wordt in een ziekenhuisbed wakker na een vreselijke nachtmerrie. Haar dokter verzekert haar dat de angstige beelden het resultaat waren van kalmeringsmiddelen die ze toegediend kreeg. De nachtmerries houden echter aan en er wordt bewijs gevonden dat ze verkracht is. Ze wijst haar dokter aan als de dader, maar twee DNA-testen ontkennen dit. Beschimpt door de inwoners van de stad, stort ze in en wordt in opperste staat van verwarring opgenomen in een psychiatrisch instituut. Haar beschuldigingen aan het adres van de dokter, worden afgedaan als verzinsels van een gek, totdat ze bewijsmateriaal uit de auto van de dokter in handen krijgt. Dit zet gebeurtenissen in werking die ieders perceptie van de gerespecteerde dokter voorgoed verandert. Soms is de waarheid vele malen onvoorstelbaarder dan fictie…
I Accuse My Parents (1944) I Accuse My Parents (1944)
De jonge Jimmy Wilson wordt door zijn ouders verwaarloosd en komt in contact met een paar ongure types. Als hij verliefd wordt op een knappe nachtclubzangeres, begint Jimmy aan een carrière als gangster in de hoop indruk te kunnen maken op de mooie vrouw.
I Am a Camera (1955) I Am a Camera (1955)
Begin jaren '30 leeft schrijver Christopher Isherwood (Laurence Harvey) in Berlijn. Hij ontmoet Sally Bowles (Julie Harris), een knappe, arme zangeres. Tussen de twee ontstaat een hechte vriendschap, maar Sally blijft zich in het wilde uitgaansleven storten en leeft geheel op het geld van anderen.
I Am a Fugitive from a Chain Gang (1932) I Am a Fugitive from a Chain Gang (1932)
Als James Allen ten onrechte veroordeeld wordt voor diefstal, wordt hij naar een wrede gevangenis in het zuiden van de Verenigde Staten gebracht, waar hij, terwijl zijn voeten vastgeketend zijn, dwangarbeid moet verrichten onder slechte omstandigheden. Hij ontsnapt en vlucht naar Chicago, waar hij Marie Woods ontmoet. Als haar ter ore komt dat hij voortvluchtig is, dreigt ze hem aan te geven als hij niet met haar trouwt, wat problematisch is aangezien hij verliefd is op Helen.
I Am a Sex Addict (2005) I Am a Sex Addict (2005)
Het verhaal van een twintiger die verslaafd raakt aan seks met prostituees en die verslaving niet kan onderdrukken, ook niet als hij een vaste verhouding heeft of zelfs getrouwd is. Hij onderneemt allerlei pogingen om van zijn dwangmatige gedrag af te komen, maar zonder veel succes. Pas als hij bijeenkomsten gaat bijwonen van lotgenoten (Sex Addicts Anonymous) vindt hij tenminste de geruststelling dat hij niet de enige is met dit probleem.
I Am David (2003) I Am David (2003)
Film gaat over het jongetje David dat uit een concentratiekamp ontsnapt met behulp van een stuk brood en een kompas. Na de ontsnapping gaat David op weg naar zijn thuisland Denemarken. Onderweg moet David vele gevaren trotseren.
I Am Dina (2002) I Am Dina (2002)
De kleine Dina is ongewild de oorzaak van een tragisch ongeluk, waarvoor zij van haar vader de schuld krijgt. Genegeerd en zonder moederliefde, groeit zij op, balancerend tussen een duister doodsverlangen en een oprechte levenslust. Slechts muziek en een toegewijde leraar weten haar langzamerhand uit haar isolement te bevrijden. Dina vindt troost in het oproepen van de geest van haar overleden moeder en het fantaseren over hun samenzijn in de spirituele wereld.
I Am Josh Polonski's Brother (2001) I Am Josh Polonski's Brother (2001)
Abe Polonski werkt samen met zijn broers Ben en Josh in het familiebedrijf. Als op een dag Josh wordt neergeschoten als hij samen met Abe de zaak verlaat, is Abe vastbesloten uit te zoeken wie zijn broer vermoord heeft en waarom.
I Am Legend (2007) I Am Legend (2007)
Een mysterieus virus houdt de aarde in zijn greep. Vrijwel iedereen op aarde is door dit virus in een bloeddorstige vampier veranderd, behalve Neville: hij is één van de laatste gezonde mensen op aarde, dus gaat hij de strijd met de mutanten aan om de mensheid te redden.
I Am Omega (2007) I Am Omega (2007)
Een mysterieus virus houdt de aarde in zijn greep. Vrijwel iedereen op aarde is door dit virus in een bloeddorstige zombie veranderd, behalve Renchard: hij is één van de laatste gezonde mensen op aarde. Hij moet de strijd aan gaan met de mutanten om de mensheid te redden.
I Am Sam (2001) I Am Sam (2001)
Sam Dawson is een psychisch gehandicapte met de mentale leeftijd van een 7-jarige. Hij werkt bij StarBucks en heeft een obsessie voor The Beatles. Hij heeft een dochtertje bij een vrouw, die er vanaf de geboorte vandoor is gegaan. Sam staat dus alleen in voor de opvoeding van de kleine Lucy Diamond, genoemd naar de Beatles-hit. Aanvankelijk verloopt alles vlotjes, maar naarmate Lucy groter wordt, beginnen de problemen. De sociale dienst begint zich er mee te bemoeien en besluit Lucy in een opvanggezin te plaatsen. Voor Sam het begin van een lang proces om het hoederecht over zijn eigen dochter.
I Am the Cheese (1983) I Am the Cheese (1983)
De film volgt het leven van een jongen die gelukkig leeft. Maar zijn gelukkige, misschien wat ongewone leven met zijn vrienden neemt een rare wending, als de waarheid van de jongen zijn situatie aan het licht komt.
I Am the Violin (2004) I Am the Violin (2004)
Voor Ida Haendel is de viool alomvattend. Hoewel ze minder beroemd is geworden dan haar generatiegenoten Isaac Stern en Yehudi Menuhin, was haar spel van hetzelfde niveau. Ze was drie toen ze, in het Polen van de jaren '20, de viool van haar oudere zus oppakte en, naar eigen zeggen, direct kon spelen. Wonderkind Ida bereikte de top en maakte zo de nooit uitgekomen droom van haar vader waar. Maar nu, na een leven lang viool spelen, is het moeilijk te accepteren dat het niet meer is zoals het was. Als uit haar Stradivarius een slechte toon komt, vertelt ze de reparateur dat haar publiek wel eens, helemaal onterecht, zou kunnen denken dat het aan haar leeftijd ligt.
I Am Trying to Break Your Heart (2002) I Am Trying to Break Your Heart (2002)
Documentaire over de moeizame totstandkoming van het album "Yankee Hotel Foxtrot" (2001) van de Amerikaanse band Wilco. Er vond een wijziging plaats in de bezetting van de band met het vertrek van gitarist/toetsenist Jay Bennett. Daarnaast waren er ook zakelijke problemen. Wilco's toenmalige platenlabel Reprise Records was niet tevreden over het album dat de band bij hen had ingeleverd. Nadat de band weigerde terug te keren naar de studio ontstond er een onwerkbare situatie. Dit leidde er uiteindelijk toe dat het contract tussen Wilco en Reprise werd ontbonden en dat de groep met de mastertapes van Yankee Hotel Foxtrot op zoek mocht gaan naar een nieuw platenlabel. Dit werd uiteindelijk Nonesuch Records.
I Bury the Living (1958) I Bury the Living (1958)
De nieuwe eigenaar van het plaatselijke kerkhof ontdekt dat hij over een gruwelijke gave bezit. Hij kan namelijk de nog niet gestorven eigenaren van een graf om het leven brengen door op een landkaart met een speld de plaats van hun graf aan te duiden.
I Can Get It for You Wholesale (1951) I Can Get It for You Wholesale (1951)
Harriet Boyd is een model dat veel werkt heeft bij een modebedrijf aan de Seventh Avenue. Ze weet echter, dat ze niet voor eeuwig een model zal zijn, dus probeert ze om haar dromen van een kledingontwerpster waar te maken. Harriet weet dat je wel keihard moet zijn om te slagen in haar huidige werkkring, maar dat ze eigenlijk geen kans heeft, zeker niet tegenover de meedogenloze kledingbranchetycoon en verkoper Teddy Sherman en haar succesvolle producent Sam Cooper. Ze begint daarom haar eigen kledingbedrijf en is erg succesvol, waardoor ze weer geconfronteerd wordt met Sherman en Cooper, die Harriet nu als concurrentie zien. Ondertussen is Harriet ook verliefd op Cooper geworden en dat maakt alles er niet gemakkelijker op.
I Can Make You Love Me (1993) I Can Make You Love Me (1993)
Een pas afgestudeerde vrouw begint haar eerste baan en wordt al snel gestalkt door een collega die niet van ophouden weet. Ondanks haar klachten doet het bedrijf niets. Als ze om geheel andere redenen naar huis wordt gestuurd, wordt ze het slachtoffer van een ware psychopaat.
I Can Still Tell Your Wife Bill.com (2002) I Can Still Tell Your Wife Bill.com (2002)
Een wraakzuchtige vrouw chanteert haar ex-minnaar met het publiceren van foto's en videoopnames. Als ze niet krijgt wat zij wil, zal ze het plaatsen op de internetsite www.icanstilltellyourwifebill.com.
I Capture the Castle (2003) I Capture the Castle (2003)
Cassandra Mortmain doet haar best om te overleven in een vervallen Brits kasteel. Haar vader is een schrijver die ooit succesvol was, maar nu al 12 jaar niets heeft geschreven en de rest van haar familie is een kleurrijk gezelschap dat Cassandra niet echt behulpzaam is. Wanneer de Amerikaan Simon Cotton en zijn broer arriveren, ziet Cassandra in hem haar redding. Ze is gedecideerd om hem verliefd te laten worden op haar en het ziet er naar uit dat dit gaat lukken, hoewel haar familie wederom een lastig obstakel blijkt.
I Come with the Rain (2008) I Come with the Rain (2008)
Voormalig politieagent Kline (Josh Hartnett) uit Los Angeles raakte getraumatiseerd na het uitschakelen van een seriemoordenaar. Hij wordt door een machtige Filipijnse zakenman ingeschakeld om zijn vermiste zoon Shitao op te sporen. Kline vertrekt naar de Filipijnen, waar speurwerk hem naar Hong Kong leidt. Verscheurd tussen goed en kwaad, raakt Kline in het kruisvuur tussen mafia en de politie. Hij spoort Shitao op, die een geheimzinnige landloper geworden blijkt te zijn.
I Confess (1953) I Confess (1953)
Michael (Montgomery Clift) is een priester die een biecht te horen krijgt van een moordenaar, en door een samenloop van omstandigheden zelf van de moord verdacht wordt. Maar door het biechtgeheim van katholieke priesters kan hij niet vertellen wie de ware moordenaar is.
I Could Go On Singing (1963) I Could Go On Singing (1963)
Jenny Bowman (Judy Garland) is een succesvolle zangeres die, terwijl ze geboekt is in het Londonse Palladium, haar ex-man David Donne (Dirk Bogarde) bezoekt om haar zoon Matt weer te zien. Ze spendeert tijd met Matt terwijl zijn vader in Rome verblijft. Wanneer David terugkeert, wordt Matt verscheurd tussen zijn loyaliteit naar zijn vader en de liefde voor zijn moeder.
I Could Never Be Your Woman (2007) I Could Never Be Your Woman (2007)
Een moeder wordt verliefd op een veel jongere man, terwijl haar dochter tegelijkertijd voor de eerste keer verliefd wordt. Ondertussen blijft Moeder Natuur telkens met hun levens sollen.
I Cover Big Town (1947) I Cover Big Town (1947)
Verslaggeefster Lorelei Kilbourne wordt ingedeeld bij de politieafdeling, waar haar krant "The Illustrated Press" onderzoek doet. Redacteur Steve Wilson heeft zijn twijfels over de integriteit van politiechef Tom Blake, terwijl Lorelei hem wel vertrouwd. Wanneer zij en Steve echter een lijk vinden en zij de politie helpen met het oplossen van deze zaak, komen er allerlei duistere zaken aan het licht.
I Cover the War (1937) I Cover the War (1937)
Bob Adams, top nieuwscameraman, krijgt van zijn baas te horen: "Draai de beelden, we hebben niet de tijd om de achtergronden na te kijken!" Hij leidt een team naar Samari, een broeinest in de woestijn waar stammenonrusten broeien. Hij wordt daarbij ondersteund door El Kadar, een bandiet en rebellenleider. Hij krijgt zijn reportages, maar alleen nadat hij een romance aangaat met Pamela, de dochter van de kolonel. Daar redt hij ook Don, zijn slappeling van een broer, die het slachtoffer dreigt te worden van wapensmokkelaars.
I Cover the Waterfront (1933) I Cover the Waterfront (1933)
Reporter Joe Miller is er zeker van dat de visser Eli Kirk illegaal Chinese immigranten het land binnensmokkelt. Hij beschikt echter niet over genoeg bewijsmateriaal om zijn editor te overtuigen. Het geluk lacht hem echter toe in de vorm van Kirk's dochter, Julie, die hij betrapt als ze naakt aan het zwemmen is. Hij probeert haar onder druk te zetten maar ze blijkt ongelofelijk toegewijd te zijn aan haar vader.
I Deal in Danger (1966) I Deal in Danger (1966)
David March is een Amerikaanse verrader die in Duitsland woont tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vrij om te gaan en te staan waar hij wil tijdens de Nazi hiërarchie, krijgt hij geheimen te horen die dodelijk zouden zijn als deze de geallieerden toebehoorden. Wat de nazi's niet weten, is dat David March een dubbelspion is. Zijn doel is het vernietigen van een geheime wapenfabriek.
I Died a Thousand Times (1955) I Died a Thousand Times (1955)
Roy Earle is pas een dag uit de gevangenis en heeft alweer een kraak op het oog, op weg naar de stad waar hij en zijn partners samen komen, komt hij bij een benzinepompstation een arm gezin tegen. Bij dat gezin hoort ook een mooi jong meisje met een klompvoet, zijn hart is verkocht nadat hij het meisje heeft gesproken.
I Dismember Mama (1974) I Dismember Mama (1974)
Ooit probeerde Albert (Hall) zijn snobistische moeder te vermoorden. Dat mislukte en hij werd opgesloten in een speciaal instituut. Nu is hij ontsnapt en gaat weer achter zijn moeder aan, moordlustiger dan ooit.
I Do (But I Don't) (2004) I Do (But I Don't) (2004)
Lauren Crandell (Denise Richards) is assistent-bruiloftscoördinator. Zij is zo bedreven in het in goede banen leiden van liefdeslevens van anderen, dat zij geen tijd heeft voor zichzelf. Dan ontmoet zij echter Nick, een brandweerman die het leven redt van een bruidegom tijdens een levensgevaarlijke stunt. De vonken vliegen over, maar evenzo snel dienen de problemen zich aan. Hij is betrokken bij een huwelijk dat zij moet regelen, waardoor hun mogelijke relatie een aaneenschakeling wordt van misverstanden en ongelukjes.
I Don't Buy Kisses Anymore (1992) I Don't Buy Kisses Anymore (1992)
Schoenenverkoper Bernie heeft last van overgewicht en is eenzaam en verlegen. Wanneer hij op een avond de bus naar huis neemt, loopt hij de aantrekkelijke psychologiestudente Theresa tegen het lijf. Hij is direct smoorverliefd op haar en stelt alles in het werk om aan het schoonheidsideaal te voldoen. Hij gaat uitgebreid trainen om af te vallen, maar komt er snel achter dat Theresa aardig tegen hem doet omdat hij het onderwerp van haar examenopdracht is. Bernie besluit alles op alles te zetten om Theresa toch voor zich te winnen.
I Don't Know Jack (2002) I Don't Know Jack (2002)
Chris Leavens probeert een beeld te schetsen van acteur Jack Nance, die onsterfelijk roem verwierf als Eraserhead en in tal van andere David-Lynchfilms een rol had. Leavens laat vooral vrienden en collega's aan het woord, die ongeremd vertellen over zijn goede en slechte kanten.
I Don't Want to Be Born (1975) I Don't Want to Be Born (1975)
Een ex-stripteasedanseres wordt vervloekt door een dwerg als ze niet op zijn avances ingaat. Ze baart een enorme, satanische baby die er alles aan doet om wraak op haar te nemen.
I Dood It (1943) I Dood It (1943)
Constance Shaw is een danseres op Broadway en Joseph Rivington Reynolds is fan van haar. Na een verbroken relatie trouwt ze met hem, omdat hij haar wijs heeft gemaakt dat hij de eigenaar van een mijn is. Dit blijkt niet zo te zijn, hij is slechts schoonmaker. Nadat hij verscheidene repetities heeft verstoord wordt hij uit het theater gegooid. Nadat hij erin geslaagd is ongezien weer binnen te komen, hoort hij dat er een bom geplaatst gaat worden.
I Downloaded a Ghost (2004) I Downloaded a Ghost (2004)
Als de twaalfjarige Stella op het internet surft, downloadt ze nietsvermoedend een geest. Deze geest, genaamd Winston, moet een opdracht uitvoeren om niet in de vergetelheid te geraken. Stella helpt hem zijn opdracht uit te voeren samen met haar vriendje Albert. De opdracht blijkt moeilijker te zijn dan ze had gedacht.
I Dreamed of Africa (2000) I Dreamed of Africa (2000)
De gescheiden en welgestelde Kuki besluit na een zwaar auto-ongeluk haar leven over een andere boeg te gooien. Ze aanvaardt een huwelijksaanzoek van Paolo Gallmann en trekt samen met hem en haar zoontje Emanuele naar Kenia om er als veeboeren aan de slag te gaan. Het leven op het Afrikaanse platteland is bijzonder hard: wilde olifanten en leeuwen vormen een voortdurende bedreiging, zware stormen zorgen voor veel schade, genadeloze stropers laten zich door niets of niemand afschrikken en een naburige stam staat erg achterdochtig t.o.v. de nieuwkomers. Bovendien is Paolo vaak dagenlang afwezig terwijl hij gaan jagen of vissen is met zijn vrienden. Maar Kuki is niet van plan om haar nieuwe leven zomaar op te geven.
I Drink Your Blood (1970) I Drink Your Blood (1970)
Een band bestaande uit satanistische hippies terroriseert een lokale gemeenschap. Ze verkrachten een meisje en de opa van het meisje gaat de boosdoeners achterna. Hij kan niet veel tegen de geflipe maniakken uithalen en krijgt ook nog eens LSD toegediend. Zijn kleinzoon wil wraak nemen en geeft de hippies daarom vlees met geïnfecteerde bloed. Hierdoor transformeren de hippies in bloedzuigende zombieachtige wezens die alles en iedereen infecteren die hun pad kruisen.
I Escaped from Devil's Island (1973) I Escaped from Devil's Island (1973)
In 1916 hebben twee gevangenen het wel gezien in de beruchte gevangenis van Frans-Guyana. Ze ontsnappen van het eiland en trotseren de door haaien geteisterde wateren.
I Got Five on It (2005) I Got Five on It (2005)
Een groep vrienden zoekt naar een manier om eens helemaal los te gaan met feesten. Op hun reis naar het perfecte feest maken ze een heleboel dingen mee. Ze komen een groep vreemden tegen, die elk afzonderlijk een rol spelen in het krijgen van het juiste feestgevoel.
I Got the Hook Up (1998) I Got the Hook Up (1998)
Black en Blue zijn twee kleine criminelen die vanuit hun bestelwagen T.V.'s en stereo's verkopen. Wanneer een bezorger een lading mobiele telefoons verkeerd bezorgd besluiten zij daar een slaatje uit te slaan. Met behulp van een plaatselijke hacker en een sexy secretaresse loopt het geld binnen, maar dan krijgen ze het aan de stok met een grote crimineel.
I Have Never Forgotten You: The Life & Legacy of Simon Wiesenthal (2007) I Have Never Forgotten You: The Life & Legacy of Simon Wiesenthal (2007)
Deze documentaire tracht inzicht te geven in de geschiedenis en het leven van de befaamde Oostenrijks-Joodse Nazi-jager Simon Wiesenthal. Door middel van interviews met zijn medewerkers, vrienden en familie en invloedrijke mensen van over de hele wereld ontdekken we de drijvende krachten achter zijn werk.
I Heard the Owl Call My Name (1973) I Heard the Owl Call My Name (1973)
Een naieve, jonge Amerikaanse priester is gedetacheerd naar een afgelegen Indiaans dorp in Canada. Hij wordt volkomen verrast door de primitieve en armoedige leefomstandigheden van zijn nieuwe parochianen.
I Heart Huckabees (2004) I Heart Huckabees (2004)
Een getrouwd stel (Dustin Hoffman en Lily Tomlin) is gespecialiseerd in het oplossen van midlife-crisissen en existentiële vraagstukken. Hun volgende project is de driehoeksverhouding tussen drie jonge mensen (Jude Law, Mark Wahlberg en Naomi Watts).
I Hired a Contract Killer (1990) I Hired a Contract Killer (1990)
Na vijftien jaar trouwe dienst wordt Henri Boulanger ontslagen bij zijn werk. Hevig ontdaan, probeert hij zelfmoord te plegen, maar dat mislukt. Hij gaat naar een bar, en tekent een contrakt met een huurmoordenaar waarin staat dat deze Henri in de toekomst zal vermoorden op een onbekend tijdstip in de toekomst. Maar direct daarop ontmoet hij Margaret, een bloemiste, en wordt verliefd op haar. Henri gaat zich realiseren dat zijn leven toch nog enige zin heeft, en gaat terug naar de bar om de huurmoordenaar te zoeken om het contract te verbreken. Maar daar aangekomen ziet hij dat de bar gemolesteerd is, en Henri ziet geen kans meer om in contact te komen met de moordenaar...
I Inside, The (2003) I Inside, The (2003)
Een man ontwaakt in een ziekenhuis en kan zich niets herinneren van de afgelopen twee jaar. Hij tracht herinneringen uit zijn verleden terug te vinden en ontdekt dat hij de mogelijkheid heeft van het jaar 2002 naar 1999 te reizen en terug. Hierdoor ontdekt hij een gemeenschappelijke factor tussen de twee tijdsvakken.
I Killed Wild Bill Hickok (1956) I Killed Wild Bill Hickok (1956)
Deze film vertelt middels flashbacks het verhaal van de moordenaar van de legendarische 'Wilde Bill' Hickok. Hickok (Tom Brown) delft het onderspit tegen 'Johnny Rebel' Savage (Johnny Carpenter) in een shoot out a la high noon.
I Kina Spiser de Hunde (1999) I Kina Spiser de Hunde (1999)
Arvid en Harald zijn broers. Dat is ook de enige overeenkomst tussen de twee. Arvid is immers een rustige en onopvallende medewerker van een bank terwijl Harald een zware jongen is die zijn hand niet omdraait voor een crimineel zaakje. Arvid wordt onverwacht een held tegen wil en dank wanneer hij een bankoverval verijdelt door de overvaller te overmeesteren. Daar is niet iedereen even blij mee en Arvid moet noodgedwongen de hulp van zijn broer inroepen om zijn eigen hachje te redden. Hij komt tot over zijn oren in de dagelijkse praktijk van Harald die wordt begeleid door twee koks en een niet bijster slimme immigrant.
I Know I Am Not Alone (2005) I Know I Am Not Alone (2005)
Een documentaire van muzikant en activist Michael Franti op 'vredesmissie' in het Midden-Oosten. In 2004 trok Franti naar Irak en Israël met het idee een film te maken waarin hij de gewone inwoners hun verhaal laat vertellen. Tussen deze verhalen door zingt Franti afwisselend bekende en nieuwe songs, componeert ter plekke zijn eerste Arabische song. Een visueel en muzikaal eerbetoon aan de veerkracht van de menselijke geest.
I Know My First Name Is Steven (1989) I Know My First Name Is Steven (1989)
Het waargebeurde verhaal over de ontvoering van het 7 jaar oude jongetje Steven Stayner. Hij werd van de ene op de andere dag weggesleurd van zijn ouders en vervolgens 7 jaar lang sexueel misbruikt. Steven bracht al die tijd door bij een man die hem een andere naam gaf en die hem liet geloven dat zijn ouders hem niet meer wilden zien. Het gevecht van een kind dat zoiets niet wil en niet kan begrijpen.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!