Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 -5- 6 7 8 9 10 11 12
Zoeken:
Under Capricorn (1949) Under Capricorn (1949)
De Ier Michael reist naar Australië om een nieuw leven te beginnen met zijn nicht die net tot gouverneur is benoemd. Wanneer hij aankomt ontmoet hij de grootgrondbezitter Joseph, die zaken met hem wilt doen. Tijdens het avondeten in het huis van Joseph, ontmoet Michael de vrouw van Joseph die hij haar als kind in Ierland kende. Zij is echter verslaafd aan alcohol en is ook een beetje geschift.
Under Cover (1987) Under Cover (1987)
Agenten Sheffield en Tanille gaan undercover op een high school om de drugsdealer op te sporen die Sheffield's partner heeft vermoord.
Under Fiesta Stars (1941) Under Fiesta Stars (1941)
Gene erft samen met de mooie Barbara Erwin een goudmijn. Gene wil de mijn draaiende houden maar Barbara wil verkopen. Omdat Gene dit niet wil huurt ze een paar mannen in om Gene op andere gedachten te brengen...
Under Fire (1983) Under Fire (1983)
Nicaragua 1979: fotograaf Russel Price maakt een verslag van de burgeroorlog tegen president Somoza. Het kost Russel veel moeite om neutraal te blijven. Op een gegeven moment maakt Russel een foto van de leider van het verzet en daardoor maakt het leger jacht op hem. Samen met zijn vrienden Claire en Alex probeert Russel om uit handen van het leger te blijven.
Under Hellgate Bridge (2000) Under Hellgate Bridge (2000)
De straten onder New York's Hellgate Bridge zijn het domein van misdaad en geweld. Ryan Daniels keert er terug om zijn broer Jimmy te begraven, die dood onder de brug is aangetroffen. Om te voorkomen dat zijn enig overgebleven broer Eddie een zelfde lot zal overkomen, besluit hij de zaken recht te zetten. Maar hij vindt Vincent, de lokale gangsterbaas tegenover zich.
Under Investigation (1993) Under Investigation (1993)
In de woning van schilder en kunstdocent Adrian Strong vindt een buurvrouw het lijk van een jonge vrouw. Ze ligt vastgebonden en beschilderd in bed en alles wijst in de richting van een rituele moord. De jonge agent Keaton wordt met de zaak belast en tijdens het onderzoek wordt hij verliefd op Abbey Jane Strong, de vrouw van de kunstenaar. Zij vertelt hem dat haar man psychisch niet helemaal in orde is en het lijkt overduidelijk dat hij de moordenaar is. Maar dan wordt er een nieuwe moord gepleegd...
Under Lock and Key (1995) Under Lock and Key (1995)
Een FBI agente gaat undercover in een vrouwengevangenis om van de vriendin van een drugsdealer bewijs te ontfutselen. Als ze van de zaak wordt gehaald ontdekt ze dat de dealer haar dochter heeft ontvoerd. Samen met een bewaker gaat ze vervolgens de dealer en zijn bende te lijf.
Under Milk Wood (1972) Under Milk Wood (1972)
'Under Milk Wood' schildert een doodnormale dag in het vissersplaatsje Llareggub in Wales. De kinderen gaan naar school, de eigenaar van de herberg tapt een biertje, de plaatselijke lichtekooi doet haar ronde en de blinde kapitein Cat hoort vanuit zijn eenzame kamer hoe alles zijn gangetje gaat. Maar onder die dagelijkse sleur schemert een wereld vol nostalgie en verlangen.
Under My Skin (1950) Under My Skin (1950)
Nadat de Amerikaanse jockey Danny Arnold de gewetenloze gokker Louis Bork heeft bedrogen, vlucht hij met zijn liefhebbende zoon Joe naar Italië. Joe weet niets over de leugens en het corrupte gedrag van zijn vader. Tijdens een bezoek aan Frankrijk begint Dan een verhouding met een mooie Franse nachtclubzangeres en koopt een racepaard met problemen die niemand kan dresseren. Joe ziet een toekomst voor het paard als springpaard en, nadat Danny het paard opnieuw traint, wint het vele concours. Dan duikt gokker Bork op en dwingt Danny te verliezen. Danny komt in conflict met zijn geweten en het vertrouwen dat Joe in hem heeft.
Under Oath (1997) Under Oath (1997)
Twee corrupte politiagenten raken bij een poging een wapenhandelaar te chanteren betrokken bij een schietpartij, waarbij een undercover-agent gedood wordt. Als uitgerekend de twee agenten opgezadeld worden met hun 'eigen' zaak, komen ze steeds dieper in de problemen, totdat ze zelfs niet meer terugschrikken voor een tweede moord.
Under One Roof (2002) Under One Roof (2002)
Daniel Chang woont samen met zijn moeder in een huis. Zijn moeder wil graag oma worden en steekt veel tijd in het vinden van een geschikt Chinees meisje voor Daniel. Als ze een nieuwe huurder voor een vrije kamer in het huis vindt (Robert) wordt Daniel verliefd op hem. Nu is het de vraag voor Daniel of Robert ook homo is en hoe hij zijn moeder van de zoektocht naar een schoondochter moet afbrengen.
Under Pressure (2000) Under Pressure (2000)
Een machtstrijd tussen de Griekse minister van defensie en multimiljonair Elgin Bates loopt hoog op en laat een spoor van doden achter. Hun strijd gaat om het 'Icoon van Artemis', een eeuwenoud kunstvoorwerp dat Bates wil hebben.
Under Siege (1992) Under Siege (1992)
Een Amerikaans gevechtschip dat op het punt staat om buiten gebruik genomen te worden wordt gekaapt door een groep terroristen. Gelukkig is de scheepskok Casey Ryback een voormalig Navy SEAL. Hij gaat eigenhandig het gevecht aan met de terroristen.
Under Siege 2: Dark Territory (1995) Under Siege 2: Dark Territory (1995)
Casey Ryback reist samen met zijn nichtje op een trein die gekaapt wordt door terroristen die een vernietigende satelliet in hun bezit willen krijgen. Ryback gebruikt zijn Navy SEAL training om de terroristen te lijf te gaan.
Under Solen (1998) Under Solen (1998)
Na de dood van zijn moeder leeft een man alleen op een boerderij. Omdat hij niet kan lezen en schrijven, krijgt hij hulp van een jongen die ooit zeeman is geweest. De laaste beweert op zijn ontelbare reizen enorme reeksen vrouwen te hebben gehad. Dan komt er een huishoudster in dienst.
Under Surveillance (2005) Under Surveillance (2005)
Na tien jaar besluit Justin Besler om weer bij zijn vader te gaan wonen. Maar het huis is veranderd en er wonen nu ietwat onbetrouwbare mensen. Als dan het slachtoffer van een moord opduikt begint Justin zijn huisgenoten te verdenken.
Under Suspicion (1991) Under Suspicion (1991)
Brighton 1959. Privé-detective Tony Aaron is gespecialiseerd in 'opgezette' overspelzaken. Hij is niet te beroerd om zijn eigen vrouw te fotograferen in het gezelschap van zijn klanten. Op een dag treft hij zijn vrouw en zijn laatste klant, de beroemde schilder Stasio, dood aan. Tony wordt door de politie ondervraagd, ontmoet de weduwe van Stasio, die niet rouwig is om zijn dood, en Stasio's maîtresse Angelina.
Under Suspicion (2000) Under Suspicion (2000)
De ervaren inspecteur Victor Benezet vraagt zijn oude vriend Henry Hearst naar het politiekantoor te komen om opheldering te brengen in het onderzoek naar een moordzaak. Hearst, een gerespecteerd advocaat, voelt daar weinig voor omdat hij verwacht wordt op een liefdadigheidsbal. Benezet dringt echter aan. Aanvankelijk lijkt het om een routinezaak te gaan, maar algauw blijkt dat Hearsts verklaring over hoe hij het lijk van een gewurgd meisje vond, onwaarheden bevat. Bovendien kunnen Benezet en zijn jonge collega Owens de advocaat linken aan een andere moord op een jong meisje. Het gesprek wordt een ondervraging en naarmate Hearst zijn verklaring verandert en er steeds meer bizarre details uit zijn privé-leven komen bovendrijven, raakt Benezet ervan overtuigd dat zijn vriend een kindermoordenaar is...
Under the Cherry Moon (1986) Under the Cherry Moon (1986)
Twee vrienden, Tricky en Christopher Tracy, genieten van het luxe leventje doordat zij rijke vrouwen oplichten. Dan lezen ze dat een jonge vrouw op het punt staat 50 miljoen dollar te erven. Tricky zegt dat Tracy haar moet verleiden om zo het geld te verkrijgen, maar wanneer Tracy haar ontmoet, wordt hij verliefd op haar. Tricky zint op wraak.
Under the Doctor (1976) Under the Doctor (1976)
Het verhaal over een arts die probeert enorm veel mooie vrouwen te helpen met hun seksuele problemen. Door al dat overwerk kan de dokter het bijna niet meer aan. Is hij in staat zijn patienten goed te helpen en zijn eigen lusten op zij te zetten?
Under the Greenwood Tree (2005) Under the Greenwood Tree (2005)
Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van het landelijke dorp Mellstock, waar het plaatselijke kerkkoor in grote verwarring is, omdat het vervangen zal worden door een harmonium. Dick Dewy, de vrachtrijder, heeft het oog laten vallen op de schooljuffrouw Fancy Day. Men, en vooral de vader van Fancy, vindt dat Dick hiermee te hoog mikt. Ondanks een haastige belofte aan dominee Maybold weet Dick zijn geliefde uiteindelijk toch voor zich te winnen.
Under the Gun (1951) Under the Gun (1951)
Bert Galvin, die bevriend is met de nachtclubzangeres Ruth Williams, is een crimineel in New York, die steeds meer pech heeft. Na een schietpartij wordt hij veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf. Galvin wordt overgebracht naar een gevangenis in het zuiden van de Verenigde Staten, maar hij is er van overtuigd dat dit niet voor lange duur is. Met het toepassen van een beetje psychologie en veel cynisme weet Galvin aandacht te trekken op zijn ontsnappingspoging door het lossen van slechts één shot. Galvin heeft in de gevangenis een reputatie van een voorbeeldige gevangene opgebouwd en zorgt ervoor dat aan de ontsnappingspoging zo’n draai wordt gegeven, dat hij op de ontsnapte mede-gevangene en tevens zijn celmaat Samuel Gower heeft geschoten. Galvin hoopt nu op een eerdere vrijlating.
Under the Gun (1988) Under the Gun (1988)
Michael Braxton, een fanatieke politieman uit St.Louis, vertrekt naar Los Angeles om daar de moord op zijn jongere broer Tony te onderzoeken. Tony bleek betrokken te zijn bij illegale wapenhandel, met aan het hoofd Simon Stone, die op het punt staat een grote slag te slaan met het verhandelen van een hoeveelheid plutonium, genoeg om een nucleaire bom te maken die een miljoenenstad in één klap van de kaart kan vegen. Wanneer Braxton in L.A. aankomt samen met zijn advocate Samantha Richards, en ze de zaak aan het licht proberen te brengen, begeven ze zich op levensgevaarlijk terrein.
Under the Gun (1995) Under the Gun (1995)
Frank Torrence moet nog maar één avondje werken, voordat hij met zijn vrouw eindelijk naar een tropisch eiland kan emigreren. De bedoeling is, dat hij zijn nachtclub voor te veel geld verkoopt aan Aziatische gangsters, de Italiaanse gangsters te slim af is en uit de handen van de politie weet te blijven. Echter, verloopt niet alles zoals het gepland is. Sterker nog: het wordt een chaos.
Under the Hula Moon (1995) Under the Hula Moon (1995)
Op een dag komt onverwachts de uit de gevangenis ontsnapte broer van de excentrieke Buzz aanwaaien. Hij slaat Buzz in elkaar en steelt het beetje geld dat in het huis aanwezig is. Op zijn vlucht neemt hij Buzz' vrouw Betty mee als gijzelaar.
Under the Lighthouse Dancing (1997) Under the Lighthouse Dancing (1997)
Harry (Jack Thompson) en Emma (Jacqueline McKenzie) nodigen vier goede vrienden uit voor een weekend op een eiland voor de Australische kust. Ter plaatse kondigt het tweetal aan te gaan trouwen. Emma vertelt dat ze een ernstige ziekte heeft en dat het voor haar erg belangrijk is om nu te kunnen trouwen. De vrienden besluiten hun krachten te bundelen om Emma's droom te kunnen realiseren.
Under the Piano (1995) Under the Piano (1995)
Franny heeft een onvoorwaardelijk vertrouwen in Rosetta, haar autistische zusje. In tegenstelling tot hun moeder, een dominante, egocentrische operazangeres die niet wil erkennen dat Rosetta een eigen wil en ziel heeft. Als Franny ziet hoe haar zus eraan onderdoor gaat verzamelt ze al haar moed om zichzelf en Rosetta uit de ijzeren greep van hun moeder te bevrijden...
Under the Radar (2004) Under the Radar (2004)
Een surfer, die werkt in een psychiatrisch ziekenhuis, neemt twee patiënten mee naar het strand om een fijn dagje uit te beleven. Dat had hij beter niet kunnen doen, want de gevolgen van zijn eigenzinnige actie zijn desastreus.
Under the Rainbow (1981) Under the Rainbow (1981)
Aan de vooravond van WO II zorgen Japanse toeristen, Gestapo, geheimagenten, blaffende honden en 150 lilliputters die auditie willen doen voor The Wizard of Oz voor chaos en verwarring in het Under the Rainbow hotel in Los Angeles. Temidden van alle intriges en misverstanden bloeit er een romance op tussen agent Bruce Thorpe en casting medewerker Annie Clark.
Under the Skin (1997) Under the Skin (1997)
Twee zussen moeten omgaan met de dood van hun moeder. Rose is getrouwd met Frank en zwanger, en was altijd haar moeders favoriet. Iris is de jongere zus, zij heeft het veel zwaarder met de verwerking van haar moeders dood. Zij heeft een saaie vriend, Gary, maar stort zich op sexuele contacten met vreemden. Iris heeft steeds meer erotische fantasieën en vluchtige sex, terwijl de relatie met haar vriend Gary en haar zus Rose steeds slechter wordt...
Under the Tonto Rim (1928) Under the Tonto Rim (1928)
In een goudmijnkamp zijn de goudzoekers steeds overgeleverd aan moordenaars, die op hun claim uit zijn. Om zich hiertegen te beschermen hebben de goudzoekers een groep gevormd onder leiding van Edd Denmeade. Edd is erg gemoveerd, omdat hij wraak nemen wil, aangezien zijn vader in een eerdere confrontatie met de claim-moordenaars gedood is.
Under the Tonto Rim (1933) Under the Tonto Rim (1933)
Ondanks zijn liefde voor vee is Tonto Dailey een onbenullige “cowboy” en wordt hij gedegradeerd tot koetsier. Ook dat gaat mis; bij het passeren van het vee valt de kar om, waarbij zijn enige passagier Nina Weston, de dochter van Tonto’s baas, bijna omkomt. In plaats van Tonto te ontslaan, gebruikt voorman Munther hem als lokaas in zijn geheime plan om een deel van het vee te stelen. Na zijn diefstal tipt Munther Tonto om de stad te verlaten.
Under the Tonto Rim (1947) Under the Tonto Rim (1947)
Brad Canfield en zijn vriend Chito Jose runnen samen een postkoetslijn. Maar wanneer de Dennison-bende de “Wells Fargo” geldkist steelt en Lucy bedreigd, gaat Tim “undercover” om bendeleider Dennison uit te schakelen. Lucy blijkt echter geen zuivere rol t.a.v. de geldroof te hebben en Brad moet het anders gaan aanpakken om achter de waarheid te komen.
Under the Tuscan Sun (2003) Under the Tuscan Sun (2003)
Als Frances, een schrijfster uit San Francisco die net verlaten is door haar echtgenoot, van een goede vriendin een 10 daagse vakantie krijgt aangeboden ziet zij dit in de eerste instantie helemaal niet zitten. Toch verzamelt zij alle moed en pakt haar koffers. Eenmaal aangekomen in Toscane koopt ze in een opwelling een vervallen villa en stort zich in een avontuur vol onverwachte verrassingen, vriendschappen en romantiek. Een avontuur dat haar leven zal veranderen!
Under the Volcano (1984) Under the Volcano (1984)
Tegen de achtergrond van het uitbreken van de oorlog in Europa en het Mexicaanse Feest 'De Dag van de Dood': zijn we getuige van een dag uit het leven van Geoffrey Firmin, de Britse consul die leeft in een alcoholische roes van zelfvernietiging. Zijn ex-vrouw Yvonne komt terug met hoop op genezing van Geoffrey en hun gebroken huwelijk.
Under the Yum Yum Tree (1963) Under the Yum Yum Tree (1963)
De playboy-eigenaar van een appartementencomplex gaat er prat op dat hij met al zijn vrouwelijke huurders het bed heeft gedeeld. Dit zijn er nogal wat, daar hij alleen kamers verhuurt aan mooie jonge vrouwen. Als er op een dag een nieuwe, jonge, maagdelijke schone in een appartement komt wonen, besluit hij dat dit zijn nieuwste verovering moet worden. Hij weet niet dat zij al een vriendje heeft, zij het dat ze een platonische relatie hebben. Als haar vriendje achter het plan van de playboy komt, weet hij dat hij de eerste moet zijn die de liefde van de jonge dame moet veroveren.
Under Two Flags (1936) Under Two Flags (1936)
Nadat hij de schuld op zich heeft genomen voor de misdaad van zijn broer, sluit Sergeant Victor zich aan bij het Franse Vreemdelingenlegioen. Cigarette is een jongedame die verliefd op hem wordt, maar dit is niet naar de zin van Majoor Doyle, die zelf een oogje op haar heeft. Hierop stuurt Doyle Victor op een gevaarlijke missie om van hem af te zijn.
Under Wraps (1997) Under Wraps (1997)
Drie kinderen wekken per ongeluk een 3000 jaar oude mummie tot leven. Ze laten de mummie vrij, maar komen er daarna pas achter dat ze hem in zijn sarcofaag terug moeten leggen om middernacht op Halloweenavond, anders wordt de mummie een hoopje stof en mist hij zijn enige kans om herenigd te worden met zijn grote liefde.
Under-Pup, The (1939) Under-Pup, The (1939)
Pip-Emma Binns is een typisch stadsmeisje dat naar een zomerkamp voor rijke tieners wordt gestuurd. Ze wordt door haar achtergrond gepest door andere meiden en besluit ze te laten zien dat ze minstens net zo goed als hen is.
Underachievers, The (1987) Underachievers, The (1987)
De Jefferson Hawthorne High School is geen gewone school. Op deze school zitten voornamelijk criminelen, worstelaars en bierdrinkende en drugsgebruikende tieners. Als de directie besluit om avondcursussen te geven, leidt dit tot veel nieuwe inschrijvingen. Vooral de avondles seksuele voorlichting is erg in trek.
Underbara Älskade (2006) Underbara Älskade (2006)
Lasse (Michael Nyqvist) rijdt met zijn gezin over een landweg als hij plots uit moet wijken voor een jong hertje. De auto knalt tegen een boom, en zijn vrouw en jongste zoon zijn op slag dood. Negen maanden later heeft Lasse dit nog steeds niet kunnen verwerken, en doet een poging tot zelfmoord. Nadat hij ontslagen is uit het ziekenhuis besluit hij met zijn oudste zoon, Jonas (Anastasios Soulis), een paar weken door te brengen in hun vakantiehuis in Götenburg.
Underclassman (2005) Underclassman (2005)
Een 24-jarige, jeugdig uitziende politie-agent krijgt weinig respect van zijn collega's en moet slechts allerlei vervelende klusjes opknappen. Maar dan krijgt hij de opdracht om undercover te gaan op een privé-school met rijke jongeren. Er blijken daar bepaalde mensen iets te maken te hebben met een internationaal opererende bende, die gespecialiseerd is in gestolen auto's...
Undercover (1943) Undercover (1943)
Joegoslavië, tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Petrovitch bende vecht in een klein dorpje tegen de nazi onderdrukking. Milos Petrovitch is het brein achter de georganiseerde ondergrondse. Ze krijgen informatie van zijn broer, die dokter is en die zich voordoet als een collaborateur. De aanvallen van de Petrovitch bende stopt, maar dan slaat de vijand terug.
Undercover Angel (1999) Undercover Angel (1999)
Een schrijver worstelt met het vinden van de ware totdat zijn ex-vriendin hem vraagt om een poosje op haar dochtertje van zes te passen. Het meisje blijkt in staat om een nieuwe vriendin voor hem te vinden.
Undercover Blues (1993) Undercover Blues (1993)
Jane en Jeff Blue zijn met zwangerschapsverlof maar de CIA heeft ze toch weer nodig voor een speciale opdracht. Eigenlijk voelen ze daar niet veel voor maar de criminelen zitten ze al op de hielen. Het mag echter duidelijk zijn dat de 11 maanden oude baby op de eerste plaats komt.
Undercover Brother (2002) Undercover Brother (2002)
De funky superheld Undercover Brother wordt ingehuurd om een sinister ondergronds genootschap, geleid door The Man, te infiltreren. Met z'n partner, de mooie Sistah Girl, moet de held eerst een gedaanteverandering ondergaan, en zijn afro inruilen voor tenniskleding, voor hij de slechte mannen achter Operation Whitewash aan kan pakken.
Undercover Christmas (2003) Undercover Christmas (2003)
FBI-agent Jake Cunningham (Shawn Christian) komt uit een rijke familie en moet de arme bediende Brandi (Jami Gertz) beschermen, nadat ze haar vriend heeft aangegeven voor belastingfraude.
Undercover Heat (1995) Undercover Heat (1995)
Zodra de nacht begint, ontdoet de jonge en mooie detective Cindy Hanen zich van haar politie-uniform en begint ze met haar werk in een chique bordeel. Haar geheime opdracht om een moordenaar op te pakken, brengt ze professioneel ten uitvoer in een gevaarlijke wereld waar seks en erotische fantasieën orde van de dag zijn.
Undercover Kid, The (1996) Undercover Kid, The (1996)
De tienjarige Max beweert bij hoog en bij laag dat hij met zijn hond en kat kan praten. Daarom slepen zijn ouders hem naar allerlei doktoren die vervolgens niets abnormaals kunnen vinden. Wanneer Max en zijn hond het aan de stok krijgen met een groep criminelen, blijkt zijn gave wel erg handig te zijn. Via een herdershond die als informant fungeert, komt Max aan de weet dat er een aanslag op de president wordt beraamd, maar werkelijk niemand gelooft dit. Max gaat met zijn trouwe viervoeter undercover om het geboefte een halt toe te roepen.
Undercover Man, The (1949) Undercover Man, The (1949)
Supergangster 'Big Fellow' wordt op de hielen gezeten door de geheime dienst, die hem wil pakken op belastingontduiking. Het wordt een strijd op leven en dood.
Undercover X (2001) Undercover X (2001)
Detective Truck Baker (Shaw) wordt verleid door een aantrekkelijk Aziatisch meisje. Hierdoor belandt hij opeens middenin de Aziatische misdaadwereld. De familie van het meisje blijkt een grote misdaadfamilie te zijn.
Undercurrent (1946) Undercurrent (1946)
Ann Hamilton is in de zevende hemel als zij met de rijke industrieel Alan Garroway trouwt. Al snel taant het geluk omdat zij zich meer en meer in de reeds jaren verdwenen broer van Alan, Michael, verdiept. Ze heeft namelijk het gevoel dat Alan zijn gehate broer wel eens vermoord zou kunnen hebben...
Undercurrent (1999) Undercurrent (1999)
Voormalig agent Mike Aguayo is net uit de gevangenis als zijn vriend Eddie Torelli hem voorstelt aan Carlos Rivera, een gangster die eigenaar is van verschillende clubs. Riviera wordt getroffen door de charme van Mike en wil hem zelfs vennoot maken in een van z'n ondernemingen. Omdat Mike het geld niet bezit, stelt Rivera hem een deal voor: als Mike Rivera's vrouw verleidt, krijgt hij 250.000 dollars. Om Eddie te helpen, aanvaardt Mike de opdracht maar al vlug blijkt dat hij terecht is gekomen in een web van moord en chantage, waaruit ontnappen zeer moeilijk is.
Underdog (2007) Underdog (2007)
Een ongeval in een medisch laboratorium geeft aan een Beagle-jachthond genaamd Shoeshine een paar bijzondere superkrachten: hij wordt hoogbegaafd en kan spreken. Het is een geheim dat de hond uiteindelijk moet delen met een 12-jarige jongen genaamd Jack (Alex Neuberger) die zijn eigenaar en vriend wordt. Shoeshines bijzondere eigenschappen komen goed van pas als hij zijn liefje 'Sweet' Polly Purebred en de burgers van Capitol City moet beschermen tegen de kwaadaardige Simon Bar Sinister (Peter Dinklage).
Underexposure (2005) Underexposure (2005)
Underexposure geeft een blik op de levens, gevoelens en gedachten van de inwoners van Irak tijdens de woelige dagen vlak na de Amerikaanse invasie. Met één been in het verleden en de dood als constante metgezel voor de toekomst, worden vrienden, geliefden en vreemden door de nieuwe realiteit bijeengebracht. Maysoun, geliefd bij haar broer en haar minnaar, zoekt heil in haar seksualiteit. Hassan vindt troost bij de gedachte dat zijn films de kanker die zijn lijf verteert zullen overleven. De dakloze Nassir heeft enkel wat zakken felgekleurde vodden in zijn bezit. Hij ervaart voor het eerst een gevoel van vriendschap en verantwoordelijkheid wanneer hij een stervende Iraakse soldaat vindt.
Undergrads, The (1985) Undergrads, The (1985)
Een oude man wordt door zijn zoon gedwongen om naar een rustoord te gaan. Zijn kleinzoon vindt dit geen goed idee en vlucht samen met zijn opa met behulp van een oude motorfiets...
Underground (1970) Underground (1970)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt Dawson gedropt in Frankrijk in een gebied bezet door de Duitsers. Zijn missie is om de Duitse generaal Stryker te kidnappen, hem levend mee te nemen naar Londen en ervoor te zorgen dat hij zijn loyaliteit bij de Gestapo verliest. Hij werkt samen met de Franse verzetstrijdster Yvonne die verbolgen is over de bitterheid en de manier waarop Dawson in koelen bloede mensen vermoordt om zijn doel te bereiken.
Underground (1995) Underground (1995)
Underground gaat over de twee sympathieke hartsvrienden Marko en Blacky. Marko is berekenend en onscrupuleus, Blacky een weekhartige idealist. Beiden raken ze verliefd op een actrice van losse zeden. Na een bombardement op hun stad Belgrado in 1941 duiken de vrienden samen met een hoop familievrienden en een aap onder. Na een tijd ondergedoken te hebben gezeten verkent Marko de buitenwereld en vertelt aan zijn vrienden dat de oorlog nog steeds verder woedt. 15 jaar lang gelooft Blacky het verhaal van zijn vriend, maar gaat dan zelf op onderzoek uit..
Underground (2007) Underground (2007)
In een maatschappij waar voyeurisme en agressie schering en inslag zijn, vindt een nieuwe hyper-gewelddadige vorm van 'reality entertainment' een vruchtbare bodem. Op geheime locaties gaan vechtjassen elkaar te lijf tot het bittere einde. De gevechten worden gefilmd en gepubliceerd op het internet voor een select publiek. Tijdens een geheim toernooi staan twaalf vechters van uiteenlopend pluimage tegenover elkaar. De winnaar gaat naar huis met 500.000 pond. Iedere deelnemer heeft zo zijn eigen redenen om mee te doen. Gewoon voor de kick of voor een uitzicht op een beter leven. Het maakt niets uit, het zijn allemaal pionnen in een extreem amusementscircuit waar geen regels gelden. Een zekerheid, de buit wordt niet uitgedeeld. Wie niet tot het uiterste gaat delft het onderspit.
Underground Aces (1981) Underground Aces (1981)
De parkeerwachters van een deftig Beverly Hills hotel hebben zichzelf de 'sloop'-manier eigengemaakt als nieuwe huisstijl van het parkeren. Tussen het puinrijden door hebben ze nog de tijd gevonden om een gefrustreerde sjeik te helpen zijn romance met een gewilde jongedame nieuw leven in te blazen.
Underground Comedy Movie, The (1999) Underground Comedy Movie, The (1999)
Underground Comedy Movie bestaat uit een groot aantal satirische sketches. Alle met maar één doel; iedereen te beledigen. Met maffe karakters zoals 'The Gay Virgin' gespeeld door 'spetter' Michael Clark Duncan en Slash, die een schoonheidswedstrijd jureren en waarbij prachtige supermodellen volledig voor schut gaan.
Underground Terror (1990) Underground Terror (1990)
Een New Yorkse politieagent voelt zich persoonlijk aangevallen door een gemeen artikel in een krant. De agent besluit de journalist op te zoeken om hem eens flink in elkaar te slaan, maar de twee mannen moeten plotseling tegen wil en dank gaan samenwerken als ze de opdracht krijgen om een bende psychopaten op te sporen die de New Yorkse metro onveilig maken.
Undergångens Arkitektur (1989) Undergångens Arkitektur (1989)
Een documentaire over de esthetische kijk op het leven van Nationaal-Socialisten in Nazi Duitsland, en hoe zij het 'Arische ideaal' nastreefden doormiddel van deze kijk op het leven. Er wordt onder andere ingegaan op de liefde van Adolf Hitler voor de opera 'Rienzi' van Wagner, de opkomst en de verheerlijking van homo-erotische Grieks/Noorse idealen. Ook worden er vergelijkingen getrokken tussen bepaalde kunststromingen en de Nationaal-Socialistische obsessie voor 'puurheid' en 'schoonheid'.
Underneath, The (1995) Underneath, The (1995)
Michael Chambers komt weer thuis om de verjaardag van zijn moeder te vieren. Michael is een tijd niet meer thuis geweest omdat hij gokverslaafd was en probeert nu zijn leven weer op te pakken, maar de vraag is of dat lukt.
Undersea Kingdom (1936) Undersea Kingdom (1936)
Crash Corrigan, die recent afgestudeerd is in Annapolis, en reporter Diana vergezellen Professor Norton als deze op onderzoek gaat naar een reeks aardbevingen in de zee. Als ze Atlantis vinden komen ze midden in een oorlog tussen de vredige Atlanteans en de oorlogzuchtige Atlanteans terecht.
Understanding Heart, The (1927) Understanding Heart, The (1927)
Monica heeft moeite met het kiezen tussen de rijke Bob Mason en boswachter Tony Garland. Wanneer een bosbrand uitbreekt, zijn Monica en de twee mannen gevangen. De liefdesdriehoek zal hier worden opgelost.
Understanding Jane (1998) Understanding Jane (1998)
Twee wanhopige mannen besluiten om vrouwen te leren kennen via een contactadvertentie. Ze ontmoeten twee vrouwen die op deze manier mannen gebruiken voor hun geld. Maar dan begint één van hen gevoelens te krijgen voor haar date... of toch niet?
Understudy: Graveyard Shift II, The (1988) Understudy: Graveyard Shift II, The (1988)
De Italiaanse vampier Baisez verschijnt op de set van een lowbudget vampierfilm en weet daar de cast en de crew te verleiden...
Undertaker and His Pals, The (1967) Undertaker and His Pals, The (1967)
Twee motorrijdende, messentrekkende, schietende, armdraaiende, beenbrekende, ziekelijke gekken en hun grote vriend: de begrafenis-ondernemer, terroriseren een kleine stad.
Undertaker's Paradise (2000) Undertaker's Paradise (2000)
Wanneer Hugo, een jonge Duitser, een uitvaartonderneming in Wales opricht, is hij zeker van zijn succes. Tenslotte heeft het slaperige stadje Aberystwyth een hele hoge gemiddelde leeftijd met allemaal gepensioneerden vanuit geheel Europa. Maar Hugo maakt een misrekening, de lokale bevolking verzet zich heftig en er komt plotseling concurrentie. Zijn bedrijf wordt geboycot en plotseling zit hij tot over zijn oren in de schuld. Totdat zijn vaderlijke vriend Jim Lagotta zich ermee gaat bemoeien. Hugo kan het niet verklaren maar ineens is het heel bedrijvig en stapelen de lijken zich op in zijn koeling...
Undertaker's Wedding, The (1998) Undertaker's Wedding, The (1998)
Een eenzame begrafenisondernemer valt voor de charmes van een maffiavrouw. Dit zal grote problemen opleveren, tenzij ze samen uit het gangsterleven kunnen stappen.
Undertow (1996) Undertow (1996)
Avonturier Jack Ketchum wordt verrast door een storm en verliest de controle over het stuur van zijn wagen. Hij knalt tegen enkele bomen en verliest het bewustzijn. Wanneer hij bijkomt, ziet hij een knap maar schichtig meisje. Nog half versuft ontdekt Jack dat hij zich in een houten huis bevindt, waarvan de muren volhangen met de meest uiteenlopende wapens: van geweren en kruisbogen tot reusachtige vallen. Wanneer de eigenaar Lyle hem verwelkomt met een geweerloop onder zijn kin, beseft Jack dat hij niet in de meest vriendelijke omgeving is terechtgekomen.
Undertow (2004) Undertow (2004)
Tiener Chris woont samen met zijn vader John en ziekelijke broertje Tim op een afgelegen boerderij in het zuiden van de VS. Ze krijgen onverwachts bezoek van oom Deel, de gluiperige broer van John, die net uit de gevangenis komt en niet zonder reden op bezoek komt. Na dat een tragedie zich voordoet zijn de twee broers hun leven niet meer zeker en slaan ze op de vlucht.
Underwater City, The (1962) Underwater City, The (1962)
Een groep wetenschappers, waaronder een ingenieur en een psycholoog, nemen deel aan een experiment om te zien of het mogelijk is om voor langere tijd in een stad op de bodem van de oceaan te leven. De stad blijkt te zijn gebouwd op een breuklijn, wat zorgt voor enorme spanningen.
Underwater! (1955) Underwater! (1955)
Een getrouwd stel ontdekt een gezonken Spaans galjoen in het Caribisch gebied. Zij voegen zich bij een kleurrijk gezelschap, waarbij zich een priester bevindt, om de fantastische lading van de oceaanbodem op te vissen. Dit is moeilijker dan het lijkt want het schip hangt op het randje van een klif onder water.
Underworld (1927) Underworld (1927)
Verhaal over de opkomst en ondergang van crimineel genie Bull Weed, bijgestaan door zijn trouwe sidekick Rolls Royce. Na enkele bankovervallen wordt Weed opgepakt door zijn vermeende schuld bij de moord op een rivaal. In de gevangenis hoort hij dat zijn liefje Feathers er met Rolls Royce vandoor is gegaan. Bull is furieus en beraamt een ontsnappingsplan om wraak te nemen.
Underworld (1937) Underworld (1937)
Een Afro-Amerikaan die zojuist zijn studie heeft afgerond, verlaat zijn zuidelijke woonplaats en zoekt zijn fortuin in Chicago. Al snel wordt hij geconfronteerd met misdaad en wordt hij beschuldigd van moord. Als de gemene vrouw die hem beschuldigd heeft door een ongeluk om het leven komt, is zijn enige getuige dood en heeft hij geen alibi meer om zijn onschuld te bewijzen.
Underworld (1985) Underworld (1985)
Een gestoorde biochemicus ontwikkelt een nieuwe verslavende drug die mensen doet muteren in verschikkelijke misvormde wezens. Nicole, een prostituee, krijgt van één van de wezens de drug en probeert hem uit. Nicole verandert echter niet in een misvormd wezen, maar haar geest wordt wel aangetast. De dokter huurt ene Bain in om Nicole terug te transformeren. Deze Bain was echter ooit verliefd op Nicole, wat de zaken er niet makkelijker op maakt.
Underworld (1996) Underworld (1996)
Nadat Johnny uit de gevangenis komt neemt hij zichzelf voor om wraak te nemen op de gangsters die verantwoordelijk zijn voor de verwondingen van zijn vader. Een ultra-geweldadige moordtocht is het gevolg.
Underworld (2003) Underworld (2003)
Selene, een mooie vampierstrijdster met de kracht van tien mannen, raakt betrokken bij een oorlog tussen de rassen van vampieren en weerwolven. Ondanks dat ze van plan was om er één te vermoorden wordt Selene verliefd op een weerwolf.
Underworld Story, The (1950) Underworld Story, The (1950)
De linkse journalist en antiheld Mike Reese publiceert een verhaal, dat leidt tot moordpartijen door een gangsterbende. Reese staat daarom op de zwarte lijst van de stad, onder verdenking van banden met de crimineel Carl Durham. Reese haalt zijn schouders op bij deze informatie en hij laat dit vermoeden maar uitkomen. Met ellebogenwerk maakt Reese nu carrière, tot dat hij deel uitmaakt van de redactie van een regionale krant in een klein stadje. Niet lang daarna dreigt Reese’s publicatie over een sensationeel moordgeval de familie van de krantenmagnaat E.J. Stanton te vernietigen. Wanneer Stanton’s zwarte huishoudster van de moord op de krantenmagnaat wordt beschuldigd, denkt Reese zichzelf te helpen door haar bij te staan. Dit blijkt al snel een verkeerd besluit.
Underworld U.S.A. (1961) Underworld U.S.A. (1961)
Een man ziet hoe zijn vader door gangsters wordt vermoord. Jaren later sluit de man zich aan bij diezelfde gangsters om wraak te nemen op zijn vader.
Underworld, The (1997) Underworld, The (1997)
Charlie Dyer is een crimineel die in de gevangenis terecht is gekomen nadat hij samen met zijn vrienden een overval pleegde. Hij komt vrij en ziet dat zijn vrienden zonder hem geen cent hebben kunnen verdienen en het blijkt ook dat ze in de problemen zitten en geld nodig hebben. Dyer wil het rechte pad op gaan maar hij wordt gedwongen om nog een laatste klus te doen.
Underworld: Evolution (2006) Underworld: Evolution (2006)
Selene de vampier en Michael, de hybride Lycan proberen hun bloedlijn te traceren. Het doel hiervan is de geschiedenis en daarmee het geheim van de eeuwige vete tussen de beide kampen te vinden.
Underworld: Rise of the Lycans (2009) Underworld: Rise of the Lycans (2009)
Een jonge Lycan genaamd Lucian (Michael Sheen) verzamelt een groep weerwolven om te strijden tegen Viktor (Bill Nighy). In deze strijd voor hun vrijheid word Lucian vergezeld door Sonja (Rhona Mitra). Haar aanwezigheid zorgt voor wat verandering in de plannen van Lucian.
Undiscovered (2005) Undiscovered (2005)
Verhaal over enkele jongeren die het trachten te maken in de glamour en glitter van Los Angeles. Een model en een muzikant ontmoeten elkaar in New York, waarna ze naar L.A. reizen om een acteercarrière van de grond te krijgen. Langzaam maar zeker rijzen hun sterren, maar de prijs voor succes blijkt hoog te zijn.
Undiscovered Tomb (2002) Undiscovered Tomb (2002)
De mensheid zoekt al eeuwen lang naar de legendarische bron van het eeuwige leven. Wanneer wetenschappers aanwijzingen vinden over het daadwerkelijke bestaan van deze bron sturen ze een expeditie naar de plek waar deze zich zou moeten bevinden. Al snel komen deze expeditieleden er achter dat de bron bewaakt wordt door magische krachten, die alles in het werk stellen zodat het gehiem van het eeuwige leven ook voor eeuwig een geheim zal blijven...
Undisputed (2002) Undisputed (2002)
Voormalig wereldkampioen boksen George ‘Iceman’ Chambers belandt in de gevangenis, nadat hij wordt veroordeeld voor de verkrachting van een vrouw. Hij wil zich onmiddellijk bewijzen en hij daagt de ongeslagen gevangeniskampioen Monroe Hutchen uit voor een gevecht. Na een opstootje in de kantine worden de twee vechtersbazen gescheiden. De directie van de strafinstelling besluit Hutchen in de isoleercel te plaatsen om de gemoederen te bedaren. Dit is echter slechts een voorlopige maatregel: onder toedoen van de maffia, die actief is binnen de gevangenismuren, komt de confrontatie er toch.
Undisputed II: Last Man Standing (2006) Undisputed II: Last Man Standing (2006)
George “Iceman” Chambers, een voormalig wereldkampioen boksen, heeft zijn hele leven gevochten om roem, geld en titels te vergaren. Sommigen beschouwen hem als de grootste bokser die ooit in de ring stond. Dat hij zo diep zou vallen had niemand vermoed. Als George stopt met boksen zit hij zonder geld en zonder werk. Hij is gedesillusioneerd en wil niets meer met boksen te maken hebben. Zijn manager Phil zorgt ervoor dat hij kan optreden in een Wodkacommercial in Rusland. Tijdens de opnamen vindt de plaatselijke politie een grote hoeveelheid heroïne in de hotelkamer van George. Hoewel hij onschuldig is, wordt hij veroordeeld en opgesloten in één van de ergste gevangenissen van Rusland. Het is er koud en smerig, en de directeur is de sadistische Gaga. Het toeval wil dat deze Gaga helemaal niet gek is van boksen…
Undo (1994) Undo (1994)
Yukio en Moemi wonen schijnbaar gelukkig samen. De situatie verandert echter wanneer Moemi's beugels verwijderd worden en Yukio laat blijken dat hij het zoenen minder fijn vindt. Al snel begint Moemi van alles obsessief vast te knopen.
Undoing (2006) Undoing (2006)
Nadat hij een jaar eerder op mysterieuze wijze verdween, keert Samuel terug naar Koreatown, Los Angeles. Hij is vastbesloten om met zijn fouten in het verleden af te rekenen. Maar om wraak te combineren met verzoening is een riskante bedoening.
Undue Influence (1996) Undue Influence (1996)
Het ziet er niet goed uit voor Laurel wanneer na een ruzie met Melanie deze kersverse en veel jongere vrouw van haar ex vermoord wordt aangetroffen. Laurels advocaat raakt al snel gefrustreerd omdat hij weet dat ze onschuldig is maar zich door haar leugens juist verdacht maakt. Laurel doet dit echter niet voor niets, want ze neemt iemand in bescherming.
Undying Monster, The (1942) Undying Monster, The (1942)
Een weerwolf sluipt 's nachts rond maar doodt slechts de leden van één bepaalde familie. Het lijkt een toeval maar de onderzoekende inspecteur komt erachter dat deze traditie al generaties aanhoudt. Wanneer hij het verband tussen de weerwolf en de familie ontdekt zal dit tot een angstaanjagende conclusie leiden.
Une Chante, l'Autre Pas, L' (1977) Une Chante, l'Autre Pas, L' (1977)
Pomme en Suzanne ontmoeten elkaar als Pomme Suzanne helpt bij een abortus nadat ze voor de derde keer zwanger is geworden, iets wat ze zich niet kan veroorloven. Ze verliezen elkaar uit het oog maar ontmoeten elkaar 10 jaar later opnieuw. Pomme is zangeres geworden die zich in een alternatief circuit begeeft. Suzanne, een serieuze vrouw, werkt bij de overheid. Ondanks het feit dat beide vrouwen totaal verschillende persoonlijkheden zijn, blijven ze vriendinnen en delen ze de drama’s uit hun levens.
Une Fille Cousue de Fil Blanc (1977) Une Fille Cousue de Fil Blanc (1977)
Claire is net vóór haar huwelijk gestorven. Haar kleine zus Beatrice kan haar niet vergeten. 's Nachts in bed ligt ze wakker, mijmerend over de goede herinneringen aan haar geliefde zus, voor wie ze een diepe bewondering had. Het verleden van Claire ziet ze opnieuw voor haar ogen: haar avontuur met Frédéric, het tragische ongeval, de begrafenis en de vele andere postume gevolgen, waarbij de komst van een liefdesbrief de rouwstemming bij haar rijke familie gedeeltelijk wegnam.
Une pour Toutes (1999) Une pour Toutes (1999)
Verhaal over enkele personen die, zoals de musketiers, lef, zwier en gevoel voor vriendschap hebben. Ze leven in Parijs, en op de eerste dag van het jaar 2000 maken ze de balans op van hun leven. Op 35-jarige leeftijd geloven ze niet meer in de eeuwige liefde en hun carrières in het theater zijn een aflopende zaak.
Unearthed (2007) Unearthed (2007)
Een vreemde, buitenaardse levensvorm stort neer op de enige toegangsweg naar een klein dorpje. Sheriff Annie (Emmanuelle Vaugier) wordt belast met het onderzoek. Een gruwelijk en zeer dodelijk wezen zaait algauw paniek in het kleine dorpje.
Unearthly Stranger (1963) Unearthly Stranger (1963)
Dr. Mark Davidson is een succesvolle wetenschapper die plots begint te vermoeden dat het onderzoek van zijn collega, Prof. John Lancaster, in de gaten wordt gehouden door buitenaardse wezens. Zijn vermoedens stuiten op veel ongeloof, maar als er uiteindelijk toch bezoek uit de ruimte komt, moet er naar een oplossing worden gezocht om de aliens weg te jagen.
Unearthly, The (1957) Unearthly, The (1957)
De gekke professor Charles Conway probeert al jaren de zogenaamde 'maagdenbron' te vinden en gaat geen enkel ethisch bezwaar uit de weg om zijn doel te bereiken. Om zijn experimenten te kunnen doen, lokt hij jonge mensen naar zijn laboratorium en belooft hen te verlossen van hun depressie.
Unendliche Geschichte, Die (1984) Unendliche Geschichte, Die (1984)
Bastian wordt altijd op school gepest. Op een dag, wanneer dit weer gebeurt, vlucht hij naar een boekenwinkel. Als de oude eigenaar een telefoontje krijgt neemt hij het boek mee en laat een briefje achter met het bericht dat hij hem weer terug zal brengen. Hij leest in het oude boek, The Neverending Story, over de jongen die het fantasierijk Fantasia kan redden van boze krachten. Zijn fantasie en de werkelijkheid gaan echter door elkaar lopen.
Unerzogenen, Die (2007) Unerzogenen, Die (2007)
De vroegwijze veertienjarige Stevie worstelt continu met de onberekenbare parameters van het buitensporige leven van haar ouders. Als het gezin naar een Duits provinciaal stadje verhuist, hoopt het meisje dat ze eindelijk een normaal en geregeld gezinsleven kan hebben. Om haar hoop kracht bij te zetten, pretendeert ze in haar nieuwe woonplaats een degelijke diplomatendochter te zijn. Maar een nieuwe werkelijkheid laat zich niet afdwingen, en al snel wordt duidelijk dat haar ouders wederom in illegale zaken zijn gegaan om hun geldverslindende levensstijl te kunnen financieren. Langzaam maar zeker loopt alles uit de hand. Hoe meer het ouderlijk huis gevuld raakt met vrienden en handlangers van haar ouders, hoe meer Stevie gedwongen wordt toch haar eigen pad te volgen.
Unexpected Family, An (1996) Unexpected Family, An (1996)
Barbara is een harde werker met een snel leven in Manhattan. Dat is over als haar onverantwoordelijke zus Ruth haar twee kinderen voor Barbara´s huis achterlaat. Een jaar lang probeert Barbara een nieuw gezinsleven op te bouwen, geholpen door haar vriend. Dan verschijnt Ruth weer om de kinderen op te eisen.
Unexpected Life, An (1998) Unexpected Life, An (1998)
Barbara en Sam hebben de kinderen van Barbara´s zus in huis genomen toen die niet langer voor ze kon zorgen. Vervolgens raakt Barbara zelf ongewenst zwanger, wil haar zus de kinderen terug en zorgt haar schoonmoeder voor extra chaos.
Unexpected Mrs. Pollifax, The (1999) Unexpected Mrs. Pollifax, The (1999)
Haar dokter raadt Mrs. Pollifax aan om haar onvervulde levensdoelen na te streven. Hij weet alleen niet dat zij altijd de ambitie heeft gehad om spion te worden. Ze vraagt een sollicitatiegesprek aan bij de CIA en krijgt per ongeluk een opdracht in Marokko.
Unfaithful (2002) Unfaithful (2002)
Connie Sumner heeft een liefhebbende echtgenoot en een zoon van wie ze veel houdt. Toch wil ze meer. Wanneer ze op een dag een knappe vreemdeling tegen het lijf loopt terwijl ze een taxi probeert te halen raakt zij geobsedeerd door hem. Uiteindelijk krijgt ze wat met hem. Ze ondervindt echter al snel de negatieve kanten van deze egoïstische actie.
Unfaithfully Yours (1948) Unfaithfully Yours (1948)
Sir Alfred De Carter (Harrison), een beroemde Engelse dirigent in Amerika, is gek op zijn vrouw Daphne (Darnell) maar hij wantrouwt haar. Terwijl hij dirigeert komt hij op drie vesrchillende ideeën om met deze zaak af te rekenen. Maar alles gaat niet zoals het gepland wordt.
Unfaithfully Yours (1984) Unfaithfully Yours (1984)
Remake van de gelijknamige filmklassieker uit 1948. Claude Eastman is een dirigent die gelukkig getrouwd is met de wereldberoemde actrice Daniella. Haar broer Norman gooit echter roet in het eten door Claude te vertellen dat hij Daniella verdenkt van overspel. Zij zou een heimelijke affaire hebben met Maxmillian Stein, een aantrekkelijke jonge violist uit het orkest van Claude. Deze stuurt een detective op het tweetal af en confronteert Maxmillian met zijn bevindingen. Deze bekent een affaire, maar Claude weet niet dat hij doelt op het overspel met Normans vrouw. Claude verzint daarop het plan om Daniella uit de weg te ruimen en om Maxmillian voor de moord op te laten draaien.
Unfinished Dance, The (1947) Unfinished Dance, The (1947)
Meg Merlin zit op de balletschool, maar in plaats van in de klas zit ze liever in het theater om daar haar grote voorbeeld Ariane Bouchet te zien optreden. Tot Megs grote verdriet gaat de hoofdrol in het Zwanenmeer niet naar haar idool maar naar de prima ballerina La Darina. Meg besluit wraak te nemen en is van plan om bij de première de schijnwerper uit te schakelen. In plaats daarvan opent ze per ongeluk een luik in het podium en La Darina maakt zo'n ongenadige val dat ze nooit meer zal kunnen dansen....
Unfinished Life, An (2005) Unfinished Life, An (2005)
Einar Gilkyson (Robert Redford) is een oude, verbitterde boer die zichzelf en zijn ranch heeft laten verloederen na de dood van zijn zoon, tien jaar geleden. Het enige waar Einar nog tijd en energie in stopt is zijn beste vriend Mitch (Morgan Freeman), die gehandicapt is geraakt na een ontmoeting met een beer. Op een dag staat Jean (Jennifer Lopez), Einar's schoondochter, bij hem op de stoep. De relatie tussen de twee is ernstig verstoord, want Einar geeft Jean de schuld van de dood van zijn zoon. Jean is gevlucht voor haar agressieve vriend. Ze heeft haar dochtertje Griff bij zich, die haar opa nog nooit heeft gezien. Door het contact met zijn kleindochter, die op zoek is naar een vaderfiguur en grote interesse heeft in het ranchleven, krijgt Einar sinds lange tijd weer wat plezier in het leven. Ook zijn houding naar Jean toe verbetert. Maar dan komt haar bezitterige vriend opdagen.
Unfinished Sky (2007) Unfinished Sky (2007)
Unfinished Sky vertelt het verhaal van de Australische boer John die zich ontfermt over de Afghaanse immigrante Tameena. De vrouw is gevlucht uit het bordeel waar ze mishandeld werd. Na een lange tocht komt Tameena aan op de boerderij John. John, die sinds de dood van zijn vrouw een eenzaam leven lijdt, neemt de gewonde vrouw in huis. Ondanks het feit dat de twee elkaars taal niet spreken, bloeit de liefde tussen beiden op.
Unfisch, Der (1997) Unfisch, Der (1997)
De kermisexploitant Roberto heeft met zijn opgezette walvis veel gereist. In een afgelegen Oostenrijks bergdorp overlijdt hij aan een hartaanval. De 'reuzenvis' blijft midden op het dorpsplein staan tot de erfgenamen zijn gevonden. Sophie Moore (Maria Schrader), Roberto's nichtje, blijkt de enige erfgename. De walvis blikt over magische eigenschappen te beschikken; een ieder die met Sophie de liefde bedrijft in de buik van de walvis, mag een wens doen...
Unfolding Florence: The Many Lives of Florence Broadhurst (2006) Unfolding Florence: The Many Lives of Florence Broadhurst (2006)
Florence Broadhurst is één van de meest excentrieke en opvallendste figuren in de ontwerperskringen van Australië. Haar leven staat in het teken van perfectie en design, tot een brute moord daar een abrupt einde aan maakt.
Unforeseen, The (2007) Unforeseen, The (2007)
Een ambitieuze boer uit west Texas, met grootse plannen, is moe om aan de grillen van moeder natuur vast te zitten en wil een leven met meer controle. Hij gaat naar Austin waar hij een makelaar wordt en slaat munt uit de groei van deze stad. Op het hoogtepunt van zijn macht, transformeert hij 4,000 hectare land in één van de grootste en snelst verkopende kavels van de staat. Wanneer de bouw de locale schatten van de natuur (een kalksteengrot en een natuurlijke bron) bedreigt, besluit de gemeenschap om terug te vechten.
Unforgettable (1996) Unforgettable (1996)
Dr. David Krane is beschuldigd van de moord op zijn vrouw. Maar door een fout in de procedure gaat hij vrijuit. Omdat hij een verleden heeft als alcoholist weet hij niet zeker of hij de moord wel gepleegd heeft. Dan ontmoet hij wetenschapper Martha Briggs die bezig is een serum te ontwikkelen waarbij het geheugen van iemand anders opgewekt kan worden.
Unforgivable (1996) Unforgivable (1996)
Paul (John Ritter) mishandelt zij vrouw en probeert iets aan zijn probleem te doen. Terwijl hem een gevangenisstraf boven het hoofd hangt, gaat hij in therapie in een laatste poging de liefde en steun van zijn dochter terug te winnen.
Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson (2004) Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson (2004)
De film is een portret van de legendarische Jack Johnson (1878-1946), de eerste zwarte, zwaargewicht wereldkampioen boksen. Jack Johnson was meer dan een zwarte bokser hij was ook een playboy wat voor die tijd echt bijzonder was, hij reed in snelle bolides en ging om met blanke vrouwen.
Unforgiven (1992) Unforgiven (1992)
William Munny (Eastwood) is een ex-premiejager, die nog één keer wordt overgehaald om een klus aan te nemen, om zo zijn oude dag door te kunnen komen. Hij wordt ingehuurd om de man te vermoorden die het gezicht van een hoertje heeft opengesneden. Hij krijgt te maken met de keiharde Sherrif (Hackman), die geen premiejagers in zijn stadje tolereert. Munny komt erachter dat het niet meer zo makkelijk is als vroeger om gewetenloos mensen te vermoorden.
Unforgiven, The (1960) Unforgiven, The (1960)
Texas, 19de eeuw. Een vreemdeling te paard rijdt een dorpje binnen en ontketent langzaam een kleine oorlog. In het dorpje is er veel kwaad bloed tussen de pioniers en de lokale Kiowa-indianen. De familie Zachary is de bron van alle onrust, omdat hun geadopteerde dochter indiaans bloed blijkt te hebben. De oudste Zachary-zoon heeft een oogje op de dochter en de middelste zoon haat alles wat indiaans is.
Ungeheuer von London City, Das (1964) Ungeheuer von London City, Das (1964)
De toneelspeler Richard Sand staat elke avond op de bühne van een Londons theater, om de rol van Jack the Ripper te spelen. Als kort daarna iemand op vreselijke manier wordt gedood, valt de verdenking op Sand.
Ungentlemanly Act, An (1992) Ungentlemanly Act, An (1992)
Het Argentijnse leger arriveert op de Falkland Eilanden. Al snel maken ze hun opmars naar het huis van de gouverneur. Britse mariniers proberen naast gouverneur Rex Hunt (Richardson) en zijn gezin ook de rest van de eilandbewoners te beschermen tegen de Argentijnen. Gebaseerd op de invasie van Argentinië naar de Falkland Eilanden, wat uiteindelijk resulteerde in de Falkland Oorlog.
Ungodly, The (2007) Ungodly, The (2007)
Om een documentaire te maken heb je tegenwoordig geen geld of talent nodig. Het volstaat dat je een camera kan hanteren en, vooral dat je een gewaagd onderwerp hebt dat de ingewanden van je toeschouwers in de knoop zal leggen. Wat dat laatste betreft, is Mickey een echte geluksvogel. Toevallig slaagt hij erin om één van de moorden van de beruchte seriemoordenaar Lemac te filmen. Mickey chanteert de man en overtuigt hem om het onderwerp te worden van zijn documentaire. Maar Lemac is iemand die graag zijn tijd neemt en Mickey ziet zich genoodzaakt om in te grijpen in het productieproces. Zijn documentaire is immers niet geslaagd zonder shockerend en bloederig beeldmateriaal.
Ungu Violet (2005) Ungu Violet (2005)
Lando is een fotograaf die erachter komt door zijn verloofde te worden verlaten. Dan ontmoet hij bij toeval Kalin, en Lando vindt in haar de nieuwe hartstocht in zijn leven. Maar de liefde is maar voor kort, omdat Lando, zonder enige reden, Kalin verlaat en haar boos en verdrietig achterlaat. Hij komt haar echter overal tegen en wordt steeds met haar geconfronteerd omdat ze model is. Als ze dan nog een keer afspreken raakt Kalin bij een vreselijk ongeluk betrokken en wordt blind. Zullen Kalin en Lando's ogen elkaar ooit nog ontmoeten?
Unguarded Hour, The (1936) Unguarded Hour, The (1936)
Lady Helen, vrouw van een prominente Engelse openbaar aanklager, wordt door een crimineel, die in het bezit is van bezwarende brieven van haar man, gechanteerd. Als Helen tegen betaling de brieven krijgt overgedragen, ontmoet ze per toeval een man die later blijkt terecht te staan voor de moord op zijn vrouw. Helen is de enige getuige van zijn onschuld en moet getuigen in de zaak, die uitgerekend door haar man behandeld wordt.
Unheil, Das (1972) Unheil, Das (1972)
Pastoor Vavra (Reinhard Kolldehoff), een verdreven Slowaak, is voorganger in een West Duitse poviciestad, die zwaar te lijden heeft onder de vervuiling van een groot industriegebied. Terwijl hij een feest voorbereid met andere Slowaken, heerst er bij hem thuis een menselijke chaos. Zijn labiele zoon Hille (Vitus Zepplichal) is steeds op de vlucht voor zichzelf en zijn dochter is op haar eigen wijze rebels.
Unheimliche Geschichten (1919) Unheimliche Geschichten (1919)
In een louche aniquariaat komen drie schilderijen tot leven, en beginnen in de boeken te bladeren. Ze lezen vijf griezelverhalen, van schrijvers zoals Edgar Allan Poe en Robert Liebmann, over een mysterieuze verdwijning, zwarte katten, spoken, een zelfmoordclub en een dode hand.
Unheimliche Mönch, Der (1965) Unheimliche Mönch, Der (1965)
In slot Darkwood gebeuren de meest vreemde dingen. Terwijl de heer van het huis nog niet dood is, strijdt de familie al om de erfenis. Net voor hij sterft verandert hij zijn testament, ten gunste van zijn dochter. Zij moet het meisjespension besturen dat in het slot gevestigd is. Ook zijn nicht, Gwendolin, krijgt een deel van de erfenis. Zijn beide zonen krijgen niets. Niet lang daarna gebeuren er vreemde dingen: meisjes verdwijnen, een monniksfiguur spookt door het donkere woud, lijken die gewurgd zijn worden gevonden. Inspecteur Bratt van Scotland Yard moet dit mysterie oplossen!
Unhinged (1982) Unhinged (1982)
Wanneer drie mooie vrouwen bij een auto-ongeluk betrokken zijn in een blauwe storm, worden ze weer wakker in een oud huis. Aanwezig zijn ook een ouwe vrijster en haar demente moeder. De drie dames hebben geen idee wat hen nog te wachten staat.
Unhold, Der (1996) Unhold, Der (1996)
Fransman Abel Tiffauges houdt van kinderen en wil ze beschermen tegen volwassenen. Vals beschuldigd van het molestreren van een kind moet hij als soldaat dienen in de Tweede Wereldoorlog, maar hij wordt al snel gevangen genomen door de vijand. Hij wordt door de Duitsers gebruikt als trainingsleider voor een nazi kamp in het Kaltenborg kasteel. Tiffauges is hier gelukkig mee, omdat hij voor de Duitse kinderen kan zorgen, maar moet leven met het feit hij de vijand helpt bij hun strijd.
Unholy (2007) Unholy (2007)
Martha komt op een dag thuis en ziet hoe haar dochter op het punt staat zelfmoord te plegen. Ze kan haar dochter echter helaas niet redden en gaat, samen met haar zoon, op zoek naar de betekenis van haar dochters' laatste woorden "pas op voor het experiment". Het duurt vervolgens niet lang voor het duo terecht komt bij het experiment The Unholy Trinity, een project waarin de regering zich sinds de Tweede Wereldoorlog met gruwelijke Nazi experimenten bezig houdt.
Unholy Partners (1941) Unholy Partners (1941)
Bruce Corey, een journalist in hart en nieren met veel verstand van het krantenbedrijf, keert na de oorlog uit Frankrijk terug naar New York, waar zijn oude werkgever de deuren wijd voor hem open heeft staan. Corey is echter vast van plan een boulevardblad nieuwe stijl in het leven te roepen en is er de man naar zijn plannen ook te verwezenlijken.
Unholy Rollers (1972) Unholy Rollers (1972)
Karen wil meer actie in haar leven, en besluit om haar baan op te zeggen en te gaan skaten voor een roller derby team. In het team onstaat er wrijving, vooral tussen Karen en sterspeler Mickey. Karen bewijst dat ze een goede speler is, maar weigert een team speler te zijn. Als ze zich een weg naar de top skate, haalt ze de woede van haar team, en de eigenaar daarvan, op de hals!
Unholy Three, The (1925) Unholy Three, The (1925)
Drie circusartiesten besluiten hun leven te veranderen en ze noemen zich 'The Unholy Three'. Eén van een, een buikspreker, doet zich voor als oud omaatje. Een ander, een dwerg, is haar kleinzoontje. De laatste is een sterke man die hen assisteert. Op deze manier voeren ze een list uit met behulp van een dierenwinkel om nietsvermoedende mensen te bestelen.
Unholy Three, The (1930) Unholy Three, The (1930)
Remake van de gelijknamige film uit 1925. Een buikspreker, een dwerg en een sterke man verlaten het circus om criminelen te worden en noemen zich "The Unholy Three." Om nietsvermoedende mensen te kunnen beroven verkleden de buikspreker en de dwerg zich als oud omaatje en haar zoon.
Unholy Wife, The (1957) Unholy Wife, The (1957)
De rijke rentenier Paul Hochen ontmoet in een bar de blonde schoonheid Phyllis Hochen. Paul trouwt met Phylils, maar niet lang daarna verveelt Phyllis zich bij Paul en gaat een buitenechtelijke relatie aan met de rodeo-rijder San Sanders. Om Paul te doden bedenkt Phyllis een perfect plan, maar dat pakt verkeerd uit... of toch niet?
Unholy, The (1988) Unholy, The (1988)
De katholieke kerk van New Orleans wordt getergd door een demoon. Pater Michael staat voor de bijna onmogelijke taak om het duivelse schepsel te bestrijden en het de parochie uit te jagen.
Unhook the Stars (1996) Unhook the Stars (1996)
Een oudere, zorgzame vrouw raakt betrokken bij het leven van een jonge moeder wiens echtgenoot haar heeft verlaten. Er ontstaat een mooie vriendschap, niet alleen tussen de twee vrouwen maar ook tussen de oudere vrouw en het zoontje, J.J.
Unidentified (2006) Unidentified (2006)
Twee jonge journalisten van het tijdschrift 'Both Sides" worden naar Texas gestuurd om de toename van UFO meldingen te onderzoeken. Hun onderzoek onthult een bovennatuurlijk element die een wig tussen hen in drijft. Als ze hun onderzoek onafhankelijk van elkaar doen, begint hun leven te veranderen.
Uniformes et Grandes Manoeuvres (1950) Uniformes et Grandes Manoeuvres (1950)
Omdat hij geruïneerd maar wel sympathiek is, verkrijgt André Duroc van Luc, een innemende flierefluiter zonder geld en portier van de nachtclub "Miramar", dat hij voor een hertog mag doorgaan met de bedoeling het geld van zijn tante Solange Duroc te stelen. Op het domein van Cigalière, waar deze laatste woont, stelt André zijn maîtresse Yvonne voor als de zus van Luc. Maar de zaken worden gecompliceerd wanneer het mooie kamermeisje Alice verliefd wordt op Luc, terwijl André met zijn maîtresse Yvonne breekt om het hart van de lieve Marie-Therèse te veroveren. Op een dag moet Luc wegvluchten, en omdat hij het uniform van een valschermspringer draagt, deelnemen aan grote manoeuvres, iets waarop hij totaal niet is voorbereid.
Uninvited (1988) Uninvited (1988)
Een stel jongeren dat uitgenodigd is voor een caribische cruise op een jacht, wordt lastiggevallen door een gemuteerde kat die ontsnapt is uit een laboratorium.
Uninvited, The (1944) Uninvited, The (1944)
Roderick en Pamela (broer en zus) kopen een oud verlaten huis aan de kust. Hun aanvankelijke enthousiasme neemt af als ze verhalen over de vorige bewoners horen en hun dochter, die nu hun buurvrouw is, ontmoeten. Als ze 's nachts allerlei vreselijke, onverklaarbare geluiden horen is het duidelijk dat er is niet klopt. Roderick wordt vervolgens verliefd op de buurvrouw maar zij heeft duidelijk iets met het spookhuis te maken.
Uninvited, The (1996) Uninvited, The (1996)
Pattie en Charles nemen hun intrek in een nieuwe woning en naar een oud indiaans gebruik houden ze het dekentje van hun overleden kind in het huis, zodat diens geest het huis niet zal verlaten totdat er een nieuw kind is geboren. Er gebeuren echter vreemde dingen in het huis en het doet hen zelfs denken dat de geest van hun kind inderdaad in het huis spookt. Wat ze niet weten is dat er 75 jaar geleden een kind vermoord werd in ditzelfde huis.
Union City (1980) Union City (1980)
De paranoïde zakenman Harlan (Lipscomb) rekent af met een oorlogsveteraan die elke morgen een slok neemt uit de melkfles voor Harlan's deur. Hij probeert het lichaam te verbergen.
Union Depot (1932) Union Depot (1932)
De film volgt een aantal gasten die verblijven in een hotel. Zo richt het zich op Chick Miller, een dief en koormeisje Ruth, die lastig wordt gevallen door een stalker. Maar ook een baron die zich bezighoudt met criminele activiteiten en een alcoholist.
Union Pacific (1939) Union Pacific (1939)
Rond 1860 wordt in de V.S. de Union Pacific Railroad, van het Oosten tot Californië, aangelegd. Jeff Butler heeft als taak het project te organiseren, maar hij krijgt al snel te maken met een politiek kartel dat de spoorweg tracht te vernietigen. Bovendien loopt Butler's beste vriend over naar de vijand.
Union Sacrée, L' (1989) Union Sacrée, L' (1989)
Karim is een Arabier en Simon is een jood. Ze zijn allebei politieagenten en om een drugsfiliaal te ontmantelen zijn ze gedwongen samen te werken.
Union Station (1950) Union Station (1950)
Lt. William Calhoun is hoofd van de spoordivisie van de New Yorkse politie. Hij moet in actie komen als Lorna Murchison, de blinde dochter van miljonair Henry L. Murchison, ontvoerd wordt door de wrede Joe Beacom. Dit onder het toeziend oog van Calhouns secretaresse Joyce, die vervolgens bruikbare tips kan geven.
United (2003) United (2003)
Kåre en Anna wonen in een kleine stad aan de westkust van Noorwegen, ze zijn al van jongs af aan samen. Zij hebben al evenlang warme gevoelens voor elkaar als voor voetbal en ze zijn fans van Manchester United. Ze hebben geen kinderen en geen huisdieren, alleen United. Vanwege Kåre's geldproblemen hebben ze grote moeite om hun droom, een groot huis, waar te maken. Maar een oude jeugdrivaal van Kåre blijkt een groot zakenman te zijn geworden.
United 93 (2006) United 93 (2006)
De film gaat over United Airlines vlucht 93 van 11 september 2001 die door terroristen werd overgenomen. De passagiers kwamen er door gesprekken op hun mobiele telefoons achter dat andere vliegtuigen al in de torens van het WTC waren gevlogen en dat hun vliegtuig op weg was naar Washington D.C.... De film laat zien hoe de passagiers besloten hun leven op te offeren en het vliegtuig te laten neerstorten voor het zijn bestemming kon bereiken.
United States of Leland, The (2003) United States of Leland, The (2003)
De zachtzinnige, 15-jaar oude Leland begaat een schijnbaar willekeurige moord die zijn omgeving schokt. In de jeugdgevangenis ontmoet hij een schrijver die zich verdiept in het mysterie van Leland's gruwelijke daad.
Univers de Jacques Demy, L' (1995) Univers de Jacques Demy, L' (1995)
Documentaire over de Franse regisseur Jacques Demy gefilmd door zijn vrouw Agnès Varda. Jacques Demy (1931-1990) studeerde aan de kunstacademie van Nantes. Na met een aantal uitstekende korte films zijn debuut in de filmwereld gemaakt te hebben, leverde hij met Lola (1961) zijn eerste lange speelfilm af. Van zijn volgende films was vooral Les parapluies de Cherbourg (1964) (met een hoofdrol van Cathérine Deneuve) uit 1964 een groot succes. Demy woonde en werkte sindsdien in onder andere de Verenigde Staten, Engeland en Japan.
Universal Soldier (1992) Universal Soldier (1992)
Een team van soldaten wordt gebruikt tegen een groep terroristen. Victoria, een journaliste, volgt hen en ontdekt hun geheim: het zijn overleden soldaten die gereanimeerd zijn tot bijna perfecte soldaten. Luc, één van hen, krijgt flashbacks naar zijn tijd in Vietnam en helpt Victoria. De rest van het team probeert er alles aan te doen om hun aard geheim te houden.
Universal Soldier II: Brothers in Arms (1998) Universal Soldier II: Brothers in Arms (1998)
Luc, Veronica en Eric zijn op de vlucht voor een moord die in hun schoenen is geschoven. De helden moeten voorkomen dat een groep huurlingen hen doodt en moeten een roofoverval verijdelen.
Universal Soldier III: Unfinished Business (1998) Universal Soldier III: Unfinished Business (1998)
De gestoorde wetenschapper dokter Walker ontwerpt GR87, de volgende generatie van supersoldaten. GR87 krijgt de opdracht om de journaliste Veronica Reynolds en de 'overgelopen' soldaat Luke Devereaux een kopje kleiner te maken. Maar dat is geen sinecure, want diezelfde Luke zint nog steeds op wraak nadat de Universal Soldiers bij een vorig gevecht zijn broer om het leven hebben gebracht.
Universal Soldier: The Return (1999) Universal Soldier: The Return (1999)
Luc Deveraux heeft een serie experimenten overleefd en is nu werkzaam als een technisch expert bij een overheidsproject, waarmee ze het trainings programma van Universal Soldier willen verbeteren. Wanneer S.E.T.H. de boel overneemt, is Luc de enige die hem tegen kan houden.
Universal Soldiers (2007) Universal Soldiers (2007)
Wetenschappers hebben met behulp van een geheim regeringsprogramma genetische onverslaanbare soldaten gecreëerd. Als deze onmenselijke soldaten weten te ontsnappen, breekt de hel los. Een groep militairen moet proberen deze onverslaanbare objecten te stoppen.
University Heights (2004) University Heights (2004)
Vier mensen, wiens leven gelieerd is aan een hogeschool, hebben alle vier zo hun eigen problemen en ze zijn op zoek naar een oplossing. Een leraar psychologie heeft veel geld verdiend in de drugswereld, maar omdat zijn vrouw dood is heeft hij spijt. Een student wil graag een relatie, maar dit lukt niet omdat hij een drugsprobleem heeft. Een andere leraar heeft weer moeite met zijn sexuele geaardheid en voelt zich alleen. Een andere student is erachter gekomen wie hij het meeste haat: zichzelf.
Unkenrufe (2005) Unkenrufe (2005)
Een Duitse professor kunstgeschiedenis en een Poolse restauratrice, allebei zestigers en weduwen, stichten een kerkhofvereniging. Op die manier willen ze Duitsers, die ooit uit het Noord-Poolse Gdańsk zijn gevlucht, de kans geven op een kerkhof in hun vroegere heimat begraven te worden. Verfilming van de novelle van Günter Grass.
Unknown (2006) Unknown (2006)
Vijf mannen ontwaken in een pakhuis voor chemische artikelen, beseffend dat zij zelf niet meer weten wie ze zijn noch weten hoe zij daar gekomen zijn. Allengs beginnen zij zich gewaar te worden van het feit dat sommigen van hen kidnappers zijn en de anderen de gijzelaars. De tijd dringt om uit te zoeken wie nu precies wie is, daar de leider van de kidnappers-bende zich op weg bevindt naar het pakhuis met als doel de gijzelaars te doden.
Unknown Cyclist, The (1998) Unknown Cyclist, The (1998)
De jonge Christopher Cavatelli, stichter van een soortement buurtcentrum, is aan aids overleden. Voor 't 'afscheidsfeest' trekken vrienden en bekenden hun leukste kleertjes aan, ze dromen weg op prettig swingende muziek, of ze trekken zich terug op de uitbundig versierde wc voor een smakelijke vrijpartij. De overledene blijkt het zo te hebben gewild. En hij had nog meer noten op z'n zang. De nabestaanden (geliefde, ex-vrouw, vriendje en tweelingbroer) moeten conform zijn getapede testament gaan fietsen, 700 kilometer ver, bedoeld als een anti-aidsactie.
Unknown Island (1948) Unknown Island (1948)
De avonturier Ted Osborne weet zijn vrouw ervan te overtuigen samen met hem een expeditie te ondernemen naar een eilandje in de Stille Oceaan, waar volgens de legende nog dinosaurussen zouden leven. Als ze op het eiland aankomen, ontdekken ze dat de legende waar is, maar de piloot Captain Tarnowski vreest dat ze het eiland nooit levend zullen verlaten.
Unknown Man, The (1951) Unknown Man, The (1951)
Rudi Walchek is de leider van een georganiseerde misdaadbende. Hij wordt verdacht van moord en wordt verdedigd door de prominente advocaat Dwight Mason. Nadat Walchek wordt vrijgesproken bekent hij aan Mason dat hij inderdaad de moordenaar is. Wanneer de voorzitter van de plaatselijke misdaadbestrijdingcommissie wordt vermoord wordt Walchek weer beschuldigd. Advocaat Mason leidt nu een serie van gebeurtenissen in, die er voor zorgen dat het recht zegeviert.
Unknown Peter Sellers, The (2000) Unknown Peter Sellers, The (2000)
In deze documentaire worden vele vrienden en collega's van Peter Sellers geïnterviewd over hun persoonlijke relatie met de bekende en gerespecteerde komiek. In deze biografie worden tevens verschillende fragmenten uit zijn films getoond en besproken, ook stukken uit films die deels zijn verloren gegaan.
Unknown White Male (2005) Unknown White Male (2005)
Ergens tussen 8 en 7 uur in de nacht van 1 op 2 juli 2002, raakte Doug Bruce zichzelf kwijt. Die ochtend, alleen in de ondergrondse van New York onderweg naar Coney Island, kon hij zich niet meer herinneren wat zijn naam was. Hij was vergeten waar hij werkte, wie zijn vrienden waren, hoeveel geld er op zijn bankrekening stond. Hij was zijn identiteit verloren. Unknown White Male vertelt het waar gebeurde verhaal van Bruce, een succesvolle speculant, die probeert te achterhalen wie hij was en wat er van hem moet worden. Deze documentaire, geregisseerd door Rupert Murray, een oude vriend van Bruce, brengt het relaas van deze diepgaande zoektocht.
Unknown World (1951) Unknown World (1951)
Het is 1951 en de dreiging van een nucleaire oorlog is groter dan ooit. Dr. Jeremiah Morley en zijn team hebben echter de oplossing om de mensheid te redden van de ondergang. Ze hebben de Cyclotram gebouwd, een voertuig dat naar het diepste van de Aarde kan doorboren. In de diepte van de Aarde kan de mens dan overleven zonder last te hebben van de schadelijke stralingen.
Unknown, The (1927) Unknown, The (1927)
Alonzo (Chaney) is de armloze messenwerper bij het circus en wordt verliefd op de mooie Nanon (Crawford). Nanon is bang voor mensen met armen, dus houdt ze ook van Alonzo. Stiekem heeft Alonzo eigenlijk wel armen (die hij altijd in zijn jas heeft verstopt), dus besluit hij ze te laten amputeren, zodat hij werkelijk met Nanon kan leven.
Unknown, The (2005) Unknown, The (2005)
Diep in de wouden van Echo Mountain, Pine Creek worden enkele herders vermoord door een roofdier. Ed, een overlevende, organiseert daarop een jacht op het dier samen met drie andere jagers. Ondertussen hebben de twee tieners Rich en Jay de taak om een werkstuk te maken over dieren die met uitsterven zijn bedreigd van hun biologie leraar gekregen. Jay nodigt zijn vriendin Shea en zijn nicht Jenny uit om mee te gaan kamperen en te werken aan het onderzoek. Ondertussen is de Indiaanse Ranger John Eagleheart de legende van Sasquatch aan het bestuderen. Wanneer Ed en zijn team worden aangevallen door Big Foot proberen de tieners wanhopig te ontsnappen.
Unlawful Entry (1992) Unlawful Entry (1992)
Na een inbraak in hun huis, krijgt een koppel hulp van een agent die door hen was opgebeld. Hij helpt ze met het installeren van een veilligheidssysteem en komt steeds vaker even langs en bespreekt hun problemen. De echtgenoot begint de twijfelen aan de agent en langzamerhand wordt de agent gek.
Unlikely Angel (1996) Unlikely Angel (1996)
Als een brutale nachtclubzangeres met haar auto van een klif rijdt, krijgt ze van Petrus de kans om haar leven terug te verdienen door vóór de Kerst een aantal goede daden te verrichten.
Unlikely Heroes (2003) Unlikely Heroes (2003)
In “Unlikely Heroes” zien we het verhaal van zeven Joodse mensen die zich gedurende de Tweede Wereldoorlog op geheel verschillende manieren verzet hebben tegen de nazi’s. Historische beelden worden afgewisseld met interviews en recente beelden van locaties waar de weergegeven gebeurtenissen zich afgespeeld hebben. Deze documentaire laat zien dat er wel degelijk Joden waren die zich verzet hebben tegen de uitroeiingsplannen van Hitler.
Unloved (2001) Unloved (2001)
De jonge Mitsuko werkt op het stadhuis en barst van het talent. Helaas is ze niet ambitieus genoeg en wanneer ze de blitse eigenaar van een software-bedrijf ontmoet, vind ze hem maar niks. Hij echter houdt maar niet op met zijn versierpogingen, hoewel deze onbeantwoord blijven. In de dromerige gitarist Hiroshi, iemand die ook niet veel van het leven maakt, vind ze iemand waarmee ze zich verbonden voelt.
Unmade Beds (1997) Unmade Beds (1997)
Deze film-documentaire laat vier New-Yorkse vrijgezellen hun eigen leven naspelen. Een verzameling snapshots van hunkerende mensen die in wisselende gradaties van wanhoop op zoek zijn naar een levenspartner.
Unman, Wittering and Zigo (1971) Unman, Wittering and Zigo (1971)
Een nieuwe schoolmeester ontdekt dat zijn voorganger door de leerlingen is vermoord. Vanzelfsprekend vreest hij nu ook voor zijn eigen leven. De schooljongens weigeren iedere medewerking en raden de leraar aan om zich niet met hun zaken te bemoeien.
Unmarried Woman, An (1978) Unmarried Woman, An (1978)
Het mooie leventje van Erica stort in wanneer haar man haar verlaat voor een jongere vrouw. Met hulp van haar psycholoog ontdekt ze de wereld van het single zijn en na verloop van tijd raakt ze gehecht aan haar vrije en onhafhankelijke leven. Dit wordt lastig wanneer ze verliefd wordt op de gevoelige Saul.
Unmasked Part 25 (1988) Unmasked Part 25 (1988)
Jackson is een eenzame seriemoordenaar die zich vragen begint te stellen over zijn eigen gruweldaden. Hij weet niet meer waarom hij met zijn misdaden begonnen is. De toekomst ziet er somber uit tot hij een blind meisje ontmoet dat hem de echte waarden van het leven bijbrengt. Jackson begint er steeds meer over na te denken met de moorden te stoppen, een baan te zoeken en een gezin te stichten.
Unmei Janai Hito (2005) Unmei Janai Hito (2005)
Het begint allemaal op een vrijdagavond, wanneer zakenman Miyata terugkeert naar huis, nadat hij de liefde van zijn leven verloren heeft. Hij wordt opgebeld door zijn vriend, een detective die zijn baan beu is. Ze ontmoeten elkaar in een restaurant en daar ontmoet Miyata een vrouw en wordt verliefd. Maar er staat hen iets ongelofelijks te wachten ...
Unmögliche Hochzeit, Eine (1996) Unmögliche Hochzeit, Eine (1996)
Freddi is getuige bij het huwelijk van zijn jeugdliefde Holly en aan de vooravond van het feest moet hij volgens een oude traditie de aanstaande bruid ontvoeren. Tijdens de ontvoering ontmoeten ze een hoogzwangere, zwarte vrouw, die het land uit gezet dreigt te worden. Nadat Freddi en Holly getuige zijn geweest van de geboorte van het kind, biedt Freddi moeder en kind onderdak in zijn woning.
Unnamable II: The Statement of Randolph Carter, The (1993) Unnamable II: The Statement of Randolph Carter, The (1993)
Een demoon die tweehonderd jaar geleden in een kerker werd gevangen, wordt in zijn slaap gestoord door een groep nieuwsgierige tieners. Het monster trekt naar de universiteit en vermoordt iedereen die zijn pad kruist.
Unnamable, The (1988) Unnamable, The (1988)
Ergens in de 18e eeuw bevalt een vrouw van een baby die zo afzichtelijk is, dat ze hem geen naam geven. Het monster vermoordt op latere leeftijd zijn hele familie en raakt opgesloten in een grafkelder. Tweehonderd jaar later wil een groepje studenten onderzoeken of de legende van The Unnamable wel waar is...
Unnatural Causes (1986) Unnatural Causes (1986)
DeVictor, van de organistatie Hulp aan Slachtoffers van de Vietnamoorlog probeert te bewijzen dat de ziekte van een Vietnamveteraan te maken heeft met het ontbladeringsgif 'Agent Orange'.
Uno (2004) Uno (2004)
David (Aksel Hennie) is een zachtaardige jongen van 25 jaar, die met zijn familie in het centrum van Oslo woont. Zijn jongere broer heeft het Down-syndroom en zijn vader is ernstig ziek. Om de problemen thuis te ontvluchten traint David vaak in de sportschool, waar hij ook werkt. Daar ontmoet hij Morten en Jarle, twee bodybuilders die zich ook bezig houden met criminele praktijken. Tegen beter weten in sluit hij zich bij hen aan, totdat hij op een dag de groepscode overtreedt.
Uno a Uno sin Piedad (1968) Uno a Uno sin Piedad (1968)
Bill Grayson geeft zich uit voor de zoon van de "Kolonel", een man die ervan verdacht wordt 500.000 dollar achterover gedrukt te hebben. Hij wil de naam van zijn neergeschoten vader zuiveren....
Uno Bianca (2001) Uno Bianca (2001)
Rimini, 1991. Al meer dan een jaar heeft een gangsterbende de streek geteisterd. Zij gebruiken altijd een witte Fiat Uno. Hun misdaden zijn verschrikkelijk, soms doden ze agenten en ze werken niet volgens een bepaald patroon: de ene dag overvallen ze een bank, de volgende dag een benzinestation en de dag erop chanteren ze een kleine onderneming. Zijn zij terroristen? Een buitenlandse groep? Maken ze deel uit van de Maffia? Na een bijzonder bloedige schietpartij worden twee nieuwe detectives toegewezen de zaak verder te onderzoeken.
Uno di Più all'Inferno (1969) Uno di Più all'Inferno (1969)
Johnny King heeft een druk leven met het vechten tegen landeigenaren, kroeggevechten, een affaire met het liefje van de sheriff en uiteindelijk de onvermijdelijke gevangenis. Wanneer hij daar Meredith ontmoet, ontsnappen ze al snel en overvallen ze een bank. Wanneer hij echter terug keert naar zijn dorp, blijkt zijn voogd, de pastoor Steve, te zijn vermoord door de landeigenaren. King neemt vervolgens, al citerend uit de bijbel, wraak!
Uno su Due (2006) Uno su Due (2006)
Lorenzo, een overambitieuze jonge advocaat (Fabio Volo) deelt, nadat hij op straat in elkaar is gezakt, een ziekenhuiskamer met de vrachtwagenchauffeur Giovanni (Ninetto Davoli), die hem anders naar zijn leven doet kijken. Op zijn beurt helpt Lorenzo Giovanni om diens relatie met zijn dochter te herstellen.
Uno, Dos, Tres... Dispara otra Vez (1973) Uno, Dos, Tres... Dispara otra Vez (1973)
Burton, een inhalige onbetrouwbare advocaat, staat op het punt om een mijnstadje te tiranniseren. De enige die hem dat kan beletten is Tequila, die op het juiste moment het stadje binnen komt rijden. Hij laat zich inhuren door Burton, maar zet alles op alles om Burtons geld te verdelen onder de mijnwerkers. Hij krijgt daarbij hulp van Fuzzy, de dorpsgek.
Únos Domů (2002) Únos Domů (2002)
De dertienjarige Libor woont bij zijn rijke oom en tante, omdat zijn ouders jaren geleden bij een auto-ongeluk om het leven zijn gekomen. Gedurende de week moet hij naar een dure kostschool, waar hij steevast gepest wordt door de andere kinderen, en slechts in het weekend komt hij thuis bij zijn oom en tante, die echter maar weinig aandacht voor hem hebben. Op de maandagochtend na zijn verjaardag wordt hij plotseling ontvoerd door twee gemaskerde mannen, die hem in een donkere kelder stoppen, en zijn oom en tante om losgeld vragen. Zijn ontvoerders zijn echter niet de meest handige, en op een nacht slaagt Libor er in te ontsnappen - maar wil hij nog wel terug naar huis?
Unprecedented: The 2000 Presidential Election (2002) Unprecedented: The 2000 Presidential Election (2002)
Documentaire waarin de ultieme strijd om het presidentsschap in de staat Florida van 2000 wordt gereconstrueerd. De filmmakers Richard Ray Pérez en Joan Sekler zijn ervan overtuigd dat Bush de verkiezingsuitslag heeft 'gestolen' en komen met opmerkelijke informatie over weigerende stemmachines en corrupte stemlijsten, waarmee met name Afro-Amerikaanse burgers het recht tot stemmen werd onthouden. Zo zouden ze een misdaad hebben gepleegd. Als datum voor hun misdrijf werd regelmatig een datum genoemd die ver in de toekomst is gelegen. Ook als hun naam maar enigszins leek op die van een veroordeelde crimineel, werd het stemrecht hen ontnomen.
Unreasonable Man, An (2006) Unreasonable Man, An (2006)
Een documenatire die het leven en de carrière van Ralph Nader schetst. In de jaren '60 kreeg de toen 32-jarige advocaat het al aan de stok met bedrijven als General Motors en sindsdien is de ster van nationale ombudsman Nader en zijn strijd tegen grote bedrijven die zich niet aan afspraken houden, steeds hoger gaan staan. Totdat hij zich kandidaat stelde voor de presidentsverkiezingen en indirect George W. Bush aan de macht hielp en door velen uitgekotst werd.
Unremarkable Life, An (1989) Unremarkable Life, An (1989)
Een oudere alleenstaande vrouw wordt dikwijls door haar zuster verweten dat ze een onbetekenend leven heeft geleid. Deze zuster was een getrouwde vrouw met kinderen die opeens haar huis verliest en haar kinderen blijken geen plaats meer voor haar te hebben. Ze is aldus genoodzaakt bij haar zuster, die ze altijd minderwaardig behandeld heeft, in te trekken. Dan blijkt haar zuster ook nog eens een Japanse aanbidder te hebben en haar leven fleurt helemaal op.
Unrest (2006) Unrest (2006)
Wanneer Alison Blanchard arts wil worden, moet zij haar vrees opzij zetten. Tijdens haar studie zal zij geconfronteerd worden met rijen van lijken. Van het begin voelt zij zich ongemakkelijk in het laboratorium. Op één of andere manier voelt zij een bepaalde aanwezigheid van iets wat zij niet kan verklaren. Dit gegeven geeft haar eerst alleen maar de kriebels, maar wanneer een vriend van haar dood wordt aangetroffen, beginnen de problemen pas echt.
Uns et les Autres, Les (1981) Uns et les Autres, Les (1981)
Vier muzikale families uit Frankrijk, Duitsland, Rusland en Amerika, worden gevolgd tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Te midden van de verschrikkingen van de oorlog proberen deze mensen hun levens te leiden, maar waar de één een nazi-pianist is, wordt de ander afgevoerd naar een concentratiekamp. Het enige dat deze verschillende mensen bindt is de muziek.
Unsaid, The (2001) Unsaid, The (2001)
Drie jaar na de zelfmoord van zijn zoon, heeft de door schuldgevoelens geplaagde Michael Hunter zijn baan als docent en psychiater opgezegd. Zijn vrouw heeft een nieuw leven opgebouwd en dochter Shelly is volledig van hem vervreemd. Pas als Michael zich door de aantrekkelijke Barbara laat overhalen de getraumatiseerde Tommy te behandelen leeft hij weer op.
Unscarred, The (1999) Unscarred, The (1999)
Vier uitwisselingsstudenten van de Stanford University ontmoeten elkaar in Berlijn, 20 jaar na hun slagen. Het blijkt voor Mickey, Rafaelle, Travis en Johann echter niet zo gemakkelijk te zijn als zij gehoopt hadden, om de draad weer op te pikken waar ze gebleven waren.
Unseen Evil (1999) Unseen Evil (1999)
Een groep studenten, onder leiding van hun docent, is in de bossen op zoek naar een eeuwenoude Indiaanse begraafplaats. Eenmaal gevonden blijken 3 studenten uit te zijn op de schatten en beroven de begraafplaats. Wat ze niet weten is dat ze hierdoor ook een eeuwenoud onzichtbaar monster loslaten die hen één voor één afslacht...
Unseen Evil 2 (2004) Unseen Evil 2 (2004)
Na een serie gruwelijke, onverklaarbare moorden in een afgelegen bos, wordt er een militaire eenheid heengestuurd. Om de missie succesvol uit te voeren, hebben ze de hulp van de enige overlevende Kate (Molloy) nodig. Ze moeten haar echter eerst bevrijden uit het gesticht waarin ze zich bevindt.
Unseen, The (1945) Unseen, The (1945)
Weduwnaar David Fielding werd lange tijd ervan verdacht zijn vrouw te hebben vermoord. Het helpt hem helemaal niet vooruit wanneer een reeks moorden gepleegt worden nadat hij in een nieuwe buurt is gaan wonen. Elizabeth Howard, de gouvernante van zijn kinderen, neemt het op zich om ware identiteit van de moordenaar te achterhalen. En dat vereist dat ze in het bovennatuurlijke gaat speuren...
Unseen, The (1981) Unseen, The (1981)
Freelance journaliste Jennifer en haar twee vriendinnen, Karen and Vicki, accepteren een uitnodiging om in een grote boerderij te verblijven van een vriendelijke, maar vreemde, museum-eigenaar genaamd Ernest Keller. Alle hotels zijn namelijk bezet omdat er een feestelijke parade door de stad trekt, waar Jennifer een reportage over moet maken. Maar zonder het te weten, woont een onbekend "iets" in de kelder van de boerderij. Keller en zijn zus Virginia zorgen voor het "ding", maar als het weet te ontsnappen begint het één voor één de vrouwen te vermoorden.
Unser Doktor Ist der Beste (1969) Unser Doktor Ist der Beste (1969)
Dr. Leonhard Sommer moet zich melden als nieuwe arts bij een nieuw ziekenhuis. Eenmaal daar houden ze hem voor de loodgieter en zetten hem aan het werk. Hij doet het vrij aardig, maar krijgt op zijn donder van de medische chef omdat hij te laat is voor zijn echte baan.
Unser Fräulein Doktor (1940) Unser Fräulein Doktor (1940)
De zelfbewuste wiskundelerares Elisabeth Hansen wordt door al haar scholieren begeerd. Ook collega Karl heeft een oogje op haar laten vallen maar ze reageert koeltjes. Als ze tijdens diens afwezigheid ook nog zijn klas met succes overneemt, probeert hij alsnog haar hart voor zich te winnen.
Unser Haus in Kamerun (1961) Unser Haus in Kamerun (1961)
Twee generaties lang woont de Duitse familie Amrock in een landhuis in Kameroen. De vader Willem (Söhnker) en zijn zoons Georg (George) en Rolf (Uwe Friedrichsen) hebben trouw gediend in het Kameroense leger. Schoonzuster Edith (Berta Drews) leidt het huishouden en het ziekenhuis, dat door haar man wordt onderhouden. Wanneer Georg geïnteresseerd is in de dochter van de buren, stuurt zijn vader hem naar Hamburg om daar naar school te gaan. Dan verschijnt Doris Kröger (Von Koczian) ten tonele.
Unser Kindermädchen Ist ein Millionär (2006) Unser Kindermädchen Ist ein Millionär (2006)
Max, de charmante zoon van een industrieel, is een ware flierefluiter, en is dan ook ontzet als zijn vader een plan voor hem heeft bedacht. Hij moet twee weken lang als huishoudelijke hulp bij de alleenstaande moeder Elena werken. Maar al snel heeft Max het erg naar zijn zin.
Unser Täglich Brot (2005) Unser Täglich Brot (2005)
Wel eens een machine gezien die binnen 15 seconden alle olijven uit een olijfboom weet te schudden? Our Daily Bread neemt de kijker mee naar de plaatsen in Europa waar ons voedsel geproduceerd wordt. Verschillende productieprocessen van uiteenlopende etenswaren passeren de revue, van olijven tot biefstuk en van tomaten tot zout. De soms schokkende beelden laten zien hoe loopbanden, snijapparaten en machines het proces bepalen. Mensen, dieren en gewassen lijken slechts een bijrol te hebben in de logistiek van de voedselproductie. Zonder commentaar of uitleg krijgen we de taferelen voorgeschoteld en wordt de afstand tussen consument en product bijna tastbaar gemaakt.
Unser Willi Ist der Beste (1971) Unser Willi Ist der Beste (1971)
Als appeltje tegen de dorst neemt pensionaris Willi Winzig een baantje als vertegenwoordiger in huishoudelijke apparaten aan. Maar ongeacht of hij nu een demonstratie met stofzuigers of mixers geeft, het loopt altijd op een grote chaos uit...
Unsere Pauker Gehen in die Luft (1970) Unsere Pauker Gehen in die Luft (1970)
Harry krijgt voor zijn goede werkgedrag een vliegcursus aangeboden. Bij aankomst vindt hij zijn lang verloren gewaande tweelingbroer terug, die nu directeur van het plaatselijke gymnasium blijkt te zijn. Leerling Petra heeft zich als jongen verkleed om ook vlieglessen te kunnen nemen.
Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse, Die (1962) Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse, Die (1962)
In het Roxy-theater gebeuren merkwaardige dingen. De aantrekkelijke danseres Liane wordt door een onzichtbare man achtervolgd. Wanneer een FBI-agent in het theater wordt vermoord, gaat detective Joe Como de zaak onderzoeken. Hij meent al snel met de waanzinnige Dr. Mabuse van doen te hebben.
Unsinkable Molly Brown, The (1964) Unsinkable Molly Brown, The (1964)
De mooie Molly is als vondeling opgegroeid bij haar Ierse pleegvader Shamus Tobin en droomt nu van een rijke man. Als ze Johnny Brown leert kennen, valt hij eerst wat tegen, maar als ze er achter komt dat hij een zilvermijn bezit trouwt ze met hem. Het geluk lacht Johnny toe en hij vindt een goudmijn. Nu ze een hoop geld hebben, kopen ze een villa in een mooie buurt, maar de buren halen hun neus op voor het omhooggevallen jonge paar.
Unspeakable (2002) Unspeakable (2002)
Een bloedmooie en briljante psychiater test een nieuwe methode op de psyche van gevangenen in de dodencel. De geest van de duivelse moordenaar Mowatt brengt haar op het duistere pad van schokkende geheimen en macabere wreedheden. Kan ze zich staande houden in deze wereld van angst, pijn, verlangen en onvermijdelijk een bloedige dood?
Unspeakable, The (1996) Unspeakable, The (1996)
Wanneer Alice Redmond gevraagd wordt om undercover te gaan om zo de verdachte Darren Metlick te kunnen pakken, gaat ze bijna te ver. Haar meerderen dwingen haar dit te doen, omdat ze extra bewijsmateriaal nodig hebben om zeker te zijn van hun zaak.
Unspoken Truth, The (1995) Unspoken Truth, The (1995)
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Brianne Hawkins, wiens man Clay erg onstabiel is en op een nacht een man, die met Brianne praat, doodschiet. Brianne besluit voor Clay te liegen, maar belandt dan zelf in de gevangenis ...
Unstable Fables: 3 Pigs & a Baby (2008) Unstable Fables: 3 Pigs & a Baby (2008)
Een aangepaste gemoderniseerde versie van 'Drie Kleine Biggetjes'. Het lukt de wolven om Richard's en Sandy's rieten en houten huis neer te halen. Maar hoezeer ze ook blazen en puffen, Mason's stenen huis blijft fier overeind staan. Ze hebben een ultieme wapen klaarstaan, maar de leider van de wolven besluit nog tot een laatste plan. Het plan omvat het achterlaten van een babywolf voor de deur van Mason's huis. De drie biggen zullen de baby natuurlijk innemen en opvoeden als hun eigen kind en big. En als de kleine wolf later groter is en achter zijn ware afkomst en aard komt, zullen ze eindelijk de drie biggetjes kunnen vangen.
Unsterbliche Herz, Das (1939) Unsterbliche Herz, Das (1939)
Peter Henlein is gelukkig gehuwd met de mooie, levenslustige jonge Eva. Maar hij werkt koortsachtig aan de constructie van een nieuw uurwerk. Daardoor vergeet hij zijn vrouw en de wereld rondom hem. Dag en nacht is hij bezig met zijn uitvinding. De wanhopige pogingen van zijn echtgenote om wat aandacht van hem te krijgen zijn tevergeefs. Peter Henlein slaagt erin om zijn ingenieus levenswerk te realiseren, maar te laat beseft hij dat hij de vrouw die hem eens zo dierbaar was zal verliezen.
Unstoppable (2004) Unstoppable (2004)
Dean was toevallig op een plek waar hij beter niet kon zijn. Nu vecht hij voor zijn leven en is het lang verwachte moment gekomen om zich te verzoenen met zijn vrouw Amy. Hij wil haar vertellen welke gruwelen hij heeft meegemaakt als militair, een carrière die eindigde met de dood van zijn beste vriend Scott, de broer van Amy. Toevallig loopt Dean een cafetaria binnen waar hij door een groep criminelen wordt aangezien voor een CIA-agent waar ze naar op zoek zijn. Dean wordt onverhoeds geïnjecteerd met XE, een experimentele hallucinogene stof. Daardoor is hij half van de wereld en extreem gevoelig voor suggestie.
Unstrung Heroes (1995) Unstrung Heroes (1995)
Het verhaal van Steven Lidz. Hij groeit op in een gemoedelijke familie, maar wanneer zijn moeder ernstig ziek wordt voelt Steven zich thuis niet meer op zijn gemak. Hij verhuist tijdelijk naar zijn twee nogal maffe ooms en ontdekt andere kanten van het leven. Hij maakt er nieuwe vrienden en voelt zich gelukkig. Zijn ouders maken zich echter ongerust en willen hem uit de buurt halen van zijn ooms.
Unsuitable Job for a Woman, An (1982) Unsuitable Job for a Woman, An (1982)
In deze vrije verfilming van de roman van P. D. James onderzoekt een detective, na de dood van haar partner, een curieuze moordzaak.
Unsuspected, The (1947) Unsuspected, The (1947)
Victor Grandison is presentator van een populair radioprogramma over onopgeloste moordzaken. Na de zelfmoord van zijn secretaresse duikt er een vreemdeling op die beweert de echtgenoot van zijn pupil Matilda te zijn, erfgename van een miljoenenbedrag. Hij beschuldigt Grandison van medewerking aan een geraffineerd moordcomplot en zet daarmee een reeks dramatische gebeurtenissen in gang.
Untamed (1929) Untamed (1929)
Bingo's vader is een rijke oliehandelaar. Wanneer hij wordt vermoord, erft zij, opgegroeid in Zuid-Amerika, zijn bedrijf en ze moet hiervoor naar New York verhuizen. Onderweg ontmoet ze Andy, die overal perfect in is. Hij is alleen erg arm en zegt daarom geen relatie met haar te willen.
Untamed (1955) Untamed (1955)
Katie, de Ierse dochter van een grootgrondbezitter, wordt verliefd op de Zuid-Afrikaan Paul van Riebeck, die te gast is op het landgoed van haar vader. Op een gegeven moment keert Paul terug naar zijn vaderland om te vechten. Als er in Ierland hongersnood ontstaat, gaat Katie, die inmiddels getrouwd is met John, samen met haar man naar Zuid-Afrika. Hier ontmoet ze Paul weer, maar er is nog iemand die een oogje op haar heeft.
Untamed Frontier (1952) Untamed Frontier (1952)
De familie Denbow tracht kolonisten te verjagen door hen de toegang tot hun grondgebied te ontzeggen. Om onder een moord uit te komen trouwt Glenn Denbow met Jane Stevens, de enige getuige. Jane draagt echter de kolonisten een warm hart toe. Wanneer Glenn terugkeert naar zijn eerste liefde, de gemene Lottie, trekt Jane steeds meer op met neef Kirk Denbow en ontstaat er een diepe genegenheid tussen die twee.
Untamed Fury (1947) Untamed Fury (1947)
Van de twee tot nu toe onafscheidelijke jonge vrienden blijft één ('Gator-Bait' Blair) nog steeds in hun geliefde Okefenokee moeras wonen, terwijl de andere (Jeff Owens) een ingenieur wil worden. Na zijn ingenieursopleiding komt Owens weer thuis en probeert zijn vriend Blair en de andere bewoners van de moerasgemeente te overtuigen, dat een modernisering van de gemeenschap goed is. Zijn beste vriend Blair biedt echter de sterkste weerstand. Dan komt Patricia 'Pat' Wayburn in hun leven.
Untamed Heart (1993) Untamed Heart (1993)
Serveerster Caroline heeft geen geluk in de liefde. Als ze op een avond door twee mannen bijna verkracht wordt, wordt ze gered door de vreemde en stille Adam die ook bij haar in het restaurant werkt. Adam heeft een hartkwaal, en de nonnen hebben hem vroeger in het weeshuis wijsgemaakt dat hij een bavianenhart heeft. Caroline is Adam natuurlijk erg dankbaar en langzamerhand ontstaat er een innige band tussen de twee.
Untamed Love (1994) Untamed Love (1994)
De zwaar getraumatiseerde, zesjarige Caitlin, dreigt door haar onhandelbare en agressieve gedrag, jegens klasgenootjes, in een instelling te worden geplaatst. Margaret, een lerares, die de leiding heeft over een kleinschalig klasje leerlingen met verstandelijke en/of psychische beperkingen, ontfermt zich over Caitlin, totdat er plek voor haar is in een instelling. In eerste instantie is Margaret alles behalve content met de komst van Caitlin, die de veiligheid van de andere kinderen in de klas in gevaar brengt, door haar afwijkende gedrag. Langzaam maar zeker weet Margaret Caitlin's vertrouwen te winnen en rijst de vraag of Caitlin eigenlijk wel thuishoort in een instelling. De film is gebaseerd op de roman 'Een Kind In Nood', van Torey Hayden, Een Britse onderwijzeres die werkt met gedragsgestoorde kinderen in het speciaal onderwijs.
Untamed Women (1952) Untamed Women (1952)
Een Amerikaanse piloot wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog neergeschoten boven de Stille Zuidzee. Hij spoelt aan op een verlaten eiland waar de tijd heeft stilgestaan. Daar komt hij terecht bij een stam met vrouwelijke holbewoners, die voortdurend in conflict zijn met wildbehaarde mannen. Verdere gevaren waarmee hij te maken krijgt op het eiland zijn onder andere dinosauriërs en vleesetende planten.
Untamed Youth (1957) Untamed Youth (1957)
De zusjes Penny en Jane worden gearresteerd omdat ze naar Los Angeles wilden liften. De meisjes hoeven gelukkig niet naar de gevangenis, maar moeten als straf tientallen uren sloven op het landgoed van Trump, die de goedkope werkkrachten gebruikt om de concurrentie een stap voor te blijven. De meisjes laten zich natuurlijk niet kisten en bedenken een plan.
Unter dem Eis (2005) Unter dem Eis (2005)
Het leven van Jenny, haar man en hun zevenjarige zoon Tim lijkt perfect. Maar wanneer ze terugkomt van een feestje bij haar vriendin Sandra, vindt ze Tim huilend in de kelder. Het verwarde jongetje neemt haar mee naar een plek in het dichtstbijzijnde bos, waar ze het dode lichaam vindt van Sandra's dochter Luzi. Ondanks dat ze weet dat Tim achter de dood zat, besluit Jenny om alles te doen om dit verborgen te houden.
Unter den Brücken (1945) Unter den Brücken (1945)
Hendrik en Willy zijn de gemeenschappelijke eigenaars van een sleepboot waarmee ze de rivieren tot in Nederland afvaren. Als Anna in het leven van de mannen treedt en beiden verliefd worden maken de vrienden een afspraak: degene die Anna's hart verovert moet de boot verlaten.
Unter den Palmen (1999) Unter den Palmen (1999)
In deze geheel in Rotterdam opgenomen speelfilm wordt het Duitse koppel David (Helmut Berger) en Tanja (Sheri Hagen) onderhouden door Ludwig (Udo Kier), de halfbroer van David. Ludwig heeft duistere zaken op te knappen en verblijft daarom tijdelijk in de havenstad. David en Tanja zijn hem gevolgd en verblijven in een hotel. Ze komen de dagen door met het plegen van kleine overvallen. Wanneer David tussen de buit van een overval de foto vindt van een mooie jongeman wordt zijn leven overhoop gehaald. Er zal afgerekend moeten worden met een verstikkend verleden.
Unter der Milchstraße (1995) Unter der Milchstraße (1995)
Wat een behoorlijke hoeveelheid pech voor Thomas. Zodra de verlegen student aankomt op het station in Munchen ontdekt hij dat al zijn geld is gestolen. Hij heeft echter geld nodig en een slaapplaats, en neemt een nachtbaantje als treinconducteur bij slaapcoupe's. Gedurende de dag haalt hij zijn slaap in tijdens de lessen astronomie. Hij leert de lessen van de harde regels die 's nachts aan beide kanten van de Alpen gelden. Hardvochtige collega's, arrogante ticketcontroleurs en een hele hoop werk dat hem nauwelijks in staat stelt even tijd voor zichzelf te hebben. De vrouw van zijn dromen ziet hem niet staan, en een medestudente die hem eerst probeerde te verleiden, slaapt nu met een ander.
Unter der Sonne (2006) Unter der Sonne (2006)
Augustus 1984, een bloedhete zomer. In Los Angeles vinden de Olympische Zomerspelen plaats, Ronald Reagan maakt een grapje dat de VS weldra de USSR zullen bombarderen, en de hongersnood in Afrika bereikt haar dieptepunt als er alleen in Ethiopië al dagelijks 20.000 kinderen sterven. Deze gebeurtenissen gaan langs de 12-jarige Viktor heen. Hij heeft wel andere dingen om zich druk over te maken. Alweer wordt hij door zijn ouders 'afgeleverd' bij zijn tante om de vakantie door te brengen. Zijn 15-jarige nichtje waar hij heimelijk verliefd op is ziet hem niet staan. En dan is er nog die gemene hond van de buurman, die hem een aantal jaren geleden had aangevallen. Zonder die gebeurtenis uit het verleden was die verschrikkelijke gebeurtenis destijds bij de brug wellicht nooit gebeurd. Een vergeten gebeurtenis die deze zomer weer boven komt drijven.
Unter Druck (1995) Unter Druck (1995)
De populaire en succesvolle radiopresentator Jan wordt op de werkvloer geterroriseerd door de aantrekkelijke en ambitieuze nieuwkomer Judith. Aanvankelijk is zij er slechts op uit om hem voor zich te winnen, daarbij gebruik makend van alle mogelijkheden, inclusief intriges en onverbloemde opmerkingen. Bij elke poging die Jan onderneemt om haar van zich af te schudden, wordt Judith gevaarlijker. Na een schokkende ontdekking, pakt zijn huidige vriendin Nina haar koffers en verlaat hem. Alleen collega Sandra blijft hem steunen, maar realiseert zich niet dat zij daarmee haar eigen leven in gevaar brengt.
Unter Geiern (1964) Unter Geiern (1964)
De gieren-bende overvalt pioniers en ranches en weet de schuld bij de Indianen te schuiven. Winnetou en Old Surehand moeten de woedende mensen duidelijk maken wie de ware daders zijn om daarmee de onschuld van de Indianen te kunnen aantonen.
Untergang der Emma, Der (1974) Untergang der Emma, Der (1974)
De Emma is een oud schip dat overbodig wordt na de komst van een brug. Twee twaalf-jarige jongens ontfermen zich over de oude kapitein en smeden een plan om te zorgen dat de kapitein niet zo maar over boord wordt gezet.
Untergang der Pamir, Der (2006) Untergang der Pamir, Der (2006)
Na de dood van zijn vrouw blijft schipper Acki thuis om voor zijn dochter te zorgen. Zijn vriend Ewald overtuigt hem echter ervan om met het schip Pamir naar Buenos Aires te gaan. Het schip wordt te zwaar en dit veroorzaakt grote problemen.
Untergang, Der (2004) Untergang, Der (2004)
De Duitse tiran Adolf Hitler (Bruno Ganz) brengt de laatste dagen van zijn heerschappij door in zijn bunker onder Berlijn. Het Rode Leger heeft met grote overmacht Berlijn omringd en daarbij vooral burgerslachtoffers gemaakt. De bunkers zitten vol met zwaar gehavende soldaten en het ontbreekt aan verpleging en medicijnen. Hitler wil Berlijn in geen geval verlaten en bevindt zich, na zijn 56e verjaardag te hebben gevierd met Eva Braun en zijn handlangers in een benauwende, uitzichtsloze situatie.
Untertan, Der (1951) Untertan, Der (1951)
Verfilming van de roman van Heinrich Mann. Diederich Hessling (Peters) is bang voor alles en iedereen. Totdat hij merkt dat je je het beste maar opportunistisch kan opstellen in het leven. Hij omarmt de machtigen en kijkt neer op de 'lageren'. Iedereen aan wie hij wat heeft kan zijn steun krijgen, een plan dat hem zelfs tot de keizer brengt. Maar of het altijd goed zal blijven gaan...
Unterwegs (2004) Unterwegs (2004)
Een jongen ontmoet een jonge moeder, haar dochter en vriend tijdens een kampeervakantie. Hij raakt bevriend met hen en dringt zich op subtiele wijze op. Hij gedraagt zich speels competitief tegenover de vriend en flirt met de moeder. Als ze twijfelen waar ze heen willen, raadt hij hen aan om naar de zee, over de Poolse grens, te gaan. De indringer is een geheimzinnige figuur. Zo gaan ze onderweg overnachten bij een oudere vrouw. Is dat zijn moeder en wat is er nog meer aan de hand? Het is een komen en gaan van kennissen van de jongeman en hij raakt steeds hechter bevriend met de moeder, die zich langzaam van haar vriend afkeert.
Unterwegs in die Nächste Dimension (2002) Unterwegs in die Nächste Dimension (2002)
In deze documentaire gaat Clemens Kuby op reis rond de wereld om op zoek te gaan naar verschillende godsdiensten. Hij praat met verschillende sjamanen, helers en rituele gelovigen in Peru, Rusland, de Filipijnen, Nepal en Korea.
Until Death (2002) Until Death (2002)
Wanneer Emma haar man Martin in bed aantreft met een andere vrouw, besluit ze van hem te scheiden. Eenmaal gescheiden van hem probeert ze een nieuw leven te beginnen, echter Martin blijft haar lastig vallen. Emma probeert er alles aan te doen om hem ervan te overtuigen dat de relatie echt voorbij is, maar Martin kan het maar niet accepteren. Op een dag als Emma bezoek heeft van een vriend, slaat Martin door en valt de man aan. Het gevecht loopt uit op een ramp, want Martin komt te overlijden. Maar zelfs de dood van Martin geeft haar geen rust in het leven want nu wordt ze wederom gestalkt door hem, maar nu vanuit zijn graf.
Until Death (2007) Until Death (2007)
Anthony (Jean-Claude Van Damme) is een aan heroïne verslaafde agent en niemand mag hem. Na een ongeluk raakt hij in coma, waaruit hij als een beter persoon ontwaakt. Nu wil hij alle verkeerde dingen die hij gedaan heeft recht zetten.
Until September (1984) Until September (1984)
Een Amerikaanse toeriste strandt in Parijs. Zij ontmoet een aantrekkelijke, getrouwde bankier en krijgt een relatie met hem. Beiden veranderen door deze romance.
Until the Night (2004) Until the Night (2004)
Robert is een schrijver die leeft voor het moment. Hij doet er alles aan zijn fantasieëen waar te maken totdat ze hem niet meer interesseren. In een bar ontmoet hij Elizabeth, een jonge carrierevrouw, sterk en krachtig aan de buitenkant, maar in feite erg ongelukkig en instabiel. Beide vluchten met elkaar in een romantisch avontuur.
Until They Sail (1957) Until They Sail (1957)
Aan het begin van WO II vertrekken de vaders en echtgenoten van de Nieuw-Zeelandse gezusters Leslie naar het front. De vier vrouwen voelen zich eenzaam, maar vooralsnog weerstaan ze de verleiding zich in te laten met de Amerikaanse soldaten die in Nieuw-Zeeland verlof vieren. Uiteindelijk begint Delia toch een verhouding en haar zusters volgen. Dan keert Delia's man terug van het front...
Untold Story of Emmett Louis Till, The (2005) Untold Story of Emmett Louis Till, The (2005)
Deze documentaire vertelt het verhaal van de negerjongen Emmett Louis Till, die in 1955 op brute wijze wordt vermoord, nadat hij een blanke vrouw zou hebben nagefloten. De film laat tevens een nog nooit vertoonde getuigeverklaring zien en maakt duidelijk hoe deze situatie destijds kon ontstaan.
Untold, The (2002) Untold, The (2002)
Een team van experts gaat op zoek naar een bedrijfsvliegtuig, dat op mysterieuze wijze verdwenen is in ondoordringbare bossen. Niet alleen zat de dochter van een directeur in het vliegtuig maar ook het prototype van een miljoenen kostende revolutionaire DNA-testmachine. Wanneer ze na een levensgevaarlijke tocht eindelijk het vliegtuig vinden, blijkt de hele crew dood en gruwelijk verminkt te zijn. De experts staan voor een raadsel wie verantwoordelijk is voor deze afgrijselijke slachting. Met behulp van de DNA-testmachine ontdekken ze, dat ze niet alleen zijn in deze wildernis.
Untouchables, The (1987) Untouchables, The (1987)
Chicago is in de jaren dertig, de tijd van de drooglegging, een gewelddadige, corrupte stad. Chicago is ook de stad van Al Capone, de legendarische gangster-zwendelaar. Niemand is er tot nu toe in geslaagd zijn absolute macht over de georganiseerde misdaad in te perken. Tot het Treasure Departement beslist om het vuile karweitje te laten opknappen door een ietwat bescheiden figuur, Eliott Ness. Ness heeft slechts één doel voor ogen: slagen in zijn opdracht. Maar om in Chicago te overleven heeft hij bondgenoten nodig, waarop hij in alle omstandigheden kan rekenen. Hij krijgt de steun van Malone, een onverwurmbare luidruchtige Ierse politieofficier, die hem de harde wet van Chicago wil aanleren. Zijn andere medestanders recruteert hij binnen het Treasure Departement zelf. Stone, een onstuimige kerel en een voortreffelijke schutter, en Wallace, een humoristische, maar vastberaden boekhouder.
Untraceable (2008) Untraceable (2008)
FBI agente Jennifer Marsh maakt deel uit van de Internet Crimes Division en is belast met de taak een technologisch begaafde seriemoordenaar op te sporen die foto's van zijn moorden op zijn eigen website plaatst. Naarmate het onderzoek vordert wordt de relatie tussen de moordenaar en Jennifer steeds persoonlijker.
Unutulmayanlar (2006) Unutulmayanlar (2006)
Wanneer regisseur Aziz otdekt dat zijn vroegere liefde Leyla in een seksfilm speelt, stort zijn wereld in elkaar en verlaat hij zijn woonplaats Istanbul. Als Aziz een tijd later terugkeert naar Istanbul, bezoekt hij zijn oude vrienden en vroegere crewleden, die nu allemaal hun eigen leven leiden. Eén van zijn vrienden, een scenarioschrijver, benadert hem om een film te regisseren die speciaal voor Leyla geschreven was. Aziz weigert eerst, maar stemt later toe. Nu moet hij echter Leyla nog zover zien te krijgen dat zij meespeelt in zijn laatste film.
Unveiled (1994) Unveiled (1994)
Als de twee jeugdvriendinnen Stephanie en Ellen elkaar in Marokko na jaren weer ontmoeten, beseffen ze niet wat er boven hun hoofd hangt. De vriend van Ellen blijkt een seriemoordenaar te zijn waar de CIA jacht op maakt. Als Stephanie de waarheid over de vriend van Ellen hoort, besluit zij samen met de CIA hem in de val te lokken.
Unverbesserlichen und Ihre Sorgen, Die (1968) Unverbesserlichen und Ihre Sorgen, Die (1968)
De Parisiënne Monique komt na Duitsland via een uitwisselingprogramma en dit geeft nieuwe zorgen en veranwoordelijkheden voor Käthe. Kurt Scholz lijdt sinds enige tijd aan hevige pijnaanvallen aan de linkerkant van zijn onderlijf, die uiteindelijk een operatie noodzakelijk maken. Oma Köpcke, die nu eindelijk in een bejaardenhuis is ondergebracht, zorgt door haar regelmatige bezoekjes steeds voor nieuwe onrust in het huis.
Unwed Father (1997) Unwed Father (1997)
Het zorgeloze leventje van Jason, een universiteitsstudent, wordt plots overhoop gehaald wanneer zijn buitenechtelijke kind voor zijn deur wordt achtergelaten. Hij ondervindt al gauw dat het vaderschap moeilijk te combineren valt met zijn studies en zijn rockgroep.
Unwed Mother (1958) Unwed Mother (1958)
Het plattelandsmeisje Betty Miller wordt verliefd op de vlotte prater, maar nietsnut, Don Bigelow. Don weet geldcheques van Betty te lenen en belooft haar dit geleende geld zo spoedig mogelijk terug te betalen, zodra hij rijk is vanwege een te verwachten erfenis. Daarnaast belooft hij Betty met haar te trouwen, wanneer hij over zijn erfenis kan beschikken. Wanneer Betty zwanger blijkt te zijn, krijgt zij meer te horen over de ware aard van Don, wat anderen al over hem wisten. Betty besluit haar kind aan “Foster Parents” af te staan, maar krijgt twijfels en gaat op zoek naar de adoptieouders van haar kind.
  1 2 3 4 -5- 6 7 8 9 10 11 12
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!