Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Zoeken:
N (Io e Napoleone) (2006) N (Io e Napoleone) (2006)
Elba, 1814. Martino is een jonge, idealistische anti-Napoleon leraar, die verliefd is op de schone barones Emily. Hij wordt echter aangesteld als bibliothecaris van Napoleon zelf, wanneer deze in ballingschap op het eiland verblijft. Hoewl hij Napoleon haat begint hij met het opstellen van diens memoires en krijgt zo meer inzicht in het leven van de man achter de mythe.
Něco z Alenky (1988) Něco z Alenky (1988)
Naar het gelijknamige boek van Lewis Carroll. Het boek dat aan Alice wordt voorgelezen interesseert haar niet en haar gedachten gaan naar elders. Op een rommelige zolder gooit ze steentjes in een kopje thee en ziet ze een groot wit konijn tot leven komen. Ze volgt hem tot in een tafel-la. Dan valt Alice in een diepe schacht. Beneden treft ze een kamer met een veel te kleine deur aan, waarachter het konijn in een tuin rondloopt.
N'aimer Que Toi (1934) N'aimer Que Toi (1934)
Een bekende zanger wil de ware liefde ontmoeten. Hij wil dat ze houdt van hem en niet op zijn roem en daarom vermomt hij zich als een bescheiden arbeider. Hij ontmoet het meisje van zijn dromen. Zijn verplichtingen houden hem echter op afstand en de jonge vrouw besluit uiteindelijk zelfmoord te plegen. Slaagt hij er nog op tijd in haar te overtuigen dat ze ongedwongen van elkaar kunnen houden?
N'Gopp (2002) N'Gopp (2002)
Shandra wil heel graag trouwen met haar vriend Gennaro, een dj bij een Napolitaanse radiozender. Maar alleen het woord 'trouwen' doet bij Gennaro het angstzweet al uitbreken. Na vele pogingen houdt Shandra het voor gezien, maar dat wil Gennaro natuurlijk ook niet. Ondertussen heeft hij het druk met een radiouitzending ter ere van de feestelijke opening van juwelierswinkel Santopadre. Shandra, die Gennaro jaloers wil maken, verschijnt daar met een nieuwe vriend.
N'oublie Pas Que Tu Vas Mourir (1995) N'oublie Pas Que Tu Vas Mourir (1995)
Benoit heeft grootse plannen voor het leven. Wanneer hij wordt opgeroepen voor de dienstplicht probeert hij alles om er onderuit te komen, antidepressiva, een poging tot zelfmoord. De legerarts vertelt hem daarop dat hij met HIV besmet is, waarna Benoit zich in de drugsscene begeeft. Als hij naar Italië trekt ontmoet hij Claudia, die een kortstondige opleving betekent.
Na Cidade Vazia (2004) Na Cidade Vazia (2004)
Een groep kinderen, die de oorlog ontvlucht, wordt naar Luanda gebracht, vergezeld door een non. Wanneer zij het vliegtuig bereiken, beslist de 12-jarige N'Dala om de groep te verlaten en de stad te verkennen. De non begint onophoudelijk te zoeken naar de jongen. N'Dala, die enkel een textiele zak en een uit draad gemaakte pop bij zich heeft, doolt in de straten die gevuld zijn met bezige mensen en veel verkeer. Later vindt hij de rust van een eiland net voor de kust, waar hij de oude visser Antonio ontmoet, die zijn vriend wordt. Ook maakt hij kennis met de levendige, rusteloze Zé, die een beetje ouder is dan hijzelf. N'Dala begint met het ontdekken van de stad en zijn inwoners, maar zou het liefst van al terugkeren naar het platteland.
Na Shi Hua Kai (2002) Na Shi Hua Kai (2002)
Gao Ju en Zhang Yang zijn elkaars beste vrienden. Tot ze samen verliefd worden op hetzelfde meisje, Huanzi. Er ontstaat een wankele driehoeksverhouding die het trio al snel verbrokkeld achterlaat. Ze besluiten elkaar niet meer te zien, maar Goa kan Huanzi niet vergeten, en besluit haar na al die tijd weer op te zoeken.
Na Srebrnym Globie (1987) Na Srebrnym Globie (1987)
De film is onderverdeeld in drie hoofdstukken. Het eerste deel gaat over een groep kosmonauten die de Aarde ontvluchten om een beter leven op te zoeken. Maar naarmate de ouderen sterven, degenereert de maatschappij. Het middendeel vertelt de tragische geschiedenis van een opstand van mensen, onder aanvoering van een kosmonaut-Messias, tegen de tirannie van eigenaardige vogelcreaturen. Het laatste deel, draait rond een flashback naar de moeilijke tijd van de kosmonauten op Aarde.
Na Strazy Swej Stac Bede (1984) Na Strazy Swej Stac Bede (1984)
Polen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een jonge officier keert op September 1939 terug na een verloren veldtocht. Hij besluit om een ondergronds verzet op te zetten, maar wordt verraden door een vrouw die meer interesse in hem heeft dan voor de zaak.
Na Zha (1974) Na Zha (1974)
Na Cha, de zoon van een rijke ambtenaar, neemt het op tegen zeedraken die een menselijke vorm hebben aangenomen om de mensen op het vaste land te terroriseren.
Naakt over de Schutting (1973) Naakt over de Schutting (1973)
Rick Lemming (Rijk de Gooyer) woont in het hart van Amsterdam, waar hij duiven houdt en een kamer heeft verhuurd aan een onderwijzeres, Penny. Zijn beste vriend is Ed Swaan, karatekampioen van Nederland en tot over zijn oren verliefd op het zangeresje Lilly (Sylvia Kristel). Via Lilly komt Ed in contact met een televisieregisseur die Rick en Penny overhaalt in een 'kunstfilm' op te treden. Penny vertrouwt het niet helemaal en Rick gaat op onderzoek uit. Hij gluurt naar binnen en ziet een schimmig erotisch filmgedoe dat uitloopt op een fikse knokpartij. Ed en Lilly ontsnappen naakt over de schutting. Rick en Ed gaan de volgende morgen terug en vinden de studiobaas vermoord. Nu zijn ze niet meer te houden. Op zoek naar de moordenaar dringen ze door in de wereld van televisieglamour, krantensensatie en jetset.
Naar de Klote! (1996) Naar de Klote! (1996)
Provinciaals meisje Jacky trekt naar de grote stad. De verleidingen van het nachtelijke stadsleven worden groter als ze een louche zakenman ontmoet die haar overhaalt om pillen te dealen. Aan twee vriendinnen leent ze teveel geld en ze dreigt onder te gaan in de even hippe als criminele wereld rond de housescene. Naar de klote! is opgenomen met de modernste videotechnieken en daarna overgezet op film.
Nabbeun Namja (2001) Nabbeun Namja (2001)
In de lawaaierige rosse buurt van Seoul onderhoudt de brute pooier Han-Gi (Cho Je-Hyun) een bizarre liefdesrelatie met het hoertje Sun-Hwa (Seo Won). Han-Gi heeft de studente, nadat ze hem eerder op straat had afgewezen, via chantage tot prostitutie gedwongen. Hij wil haar ten koste van alles in zijn greep houden en vernederen; daartoe bespiedt hij haar met haar klanten heimelijk vanachter een valse spiegel. Maar haar wraak is allesbehalve zoet. Sun-Hwa wordt populair en zet Han-Gi's trawanten tegen hem op. Na een reeks vreselijke gebeurtenissen beseffen de twee dat ze tot elkaar veroordeeld zijn en alleen met elkaars overlevingskracht verder kunnen.
Nabbie no Koi (1999) Nabbie no Koi (1999)
Dit is het verhaal van een klein eiland in het zuiden van Japan. Op een dag bekijkt Nanako die pas is teruggekeerd naar het eiland, Nabbie en Sunra die hevig met elkaar aan het kussen zijn. Al gauw komen er geruchten van die twee en er komen veel, heel veel problemen.
Nabi (2001) Nabi (2001)
In de nabije toekomst is Korea een plaats geworden van verontreiniging en verdriet. Anna Kim, een vrouw die een pijnlijk leven achter de rug heeft, benadert een speciaal reisbureau dat klanten leidt naar een heersend mobiel virus dat, naar het schijnt, het geheugen kan uitwissen. Anna wordt door het bureau begeleid door twee gidsen: Yuki, een zwanger aan loodvergiftiging lijdend meisje, en een chauffeur, een man op zoek naar zijn identiteit. Tijdens hun zoektocht naar het virus hopen de drie op een wonder die hun neerwaartse spiraal van verdriet en pijn kan doen verdwijnen.
Nabi (2003) Nabi (2003)
In de jaren '80 laat een man zijn geliefde achter in een kleine stad en vertrekt naar Seoul. Verscheiden jaren later is zij met een hoog gerangschikte officier getrouwd. Wanneer de twee vroegere minnaars elkaar opnieuw vinden, stuurt de jaloerse echtgenoot de man naar één van de beruchte heropvoedingskampen van de overheid.
Naboer (2005) Naboer (2005)
Psychologische thriller, waarin het hoofdpersonage John (Kristoffer Joner) onlangs is gedumpt door zijn vriendin Ingrid. Hij wordt verleid door zijn beeldschone buurmeisjes, Anne en Kim. Hij wordt meegenomen naar een mysterieuze en beangstigende wereld waar de werkelijkheid niet te onderscheiden is van fantasie.
Nabonga (1944) Nabonga (1944)
In een poging om de naam van zijn overleden vader te zuiveren reist de jonge Ray Gorman af naar het donkere hart van Afrika om het geld op te sporen dat jaren eerder bij de bank waar zijn vader werkte verduisterd werd. Na een lange tocht door de jungle vindt Gorman het geld in de handen van de mooie 'white witch' koningin Doreen, de dochter van de inmiddels allang dode verduisteraar. De taak die Gorman zichzelf heeft opgelegd blijkt een moeilijke wanneer Doreen, beschermd door een angstaanjagende gorilla, het geld niet wil opgeven, en ook nog eens blijkt dat de hebzuchtige gids Carl Hurst het spoor van Gorman heeft gevolgd om ook aanspraak op het geld te kunnen maken.
Nach Fünf im Urwald (1995) Nach Fünf im Urwald (1995)
Na een ruzie met haar vader vlucht de 17-jarige Anna, fan van Thelonius Monk en kandidaat-gemeenteraadslid, naar München: ze wil deelnemen aan een casting en haar kans wagen als zangeres. Hier wordt het plattelandsmeisje bruusk geconfronteerd met een wereld die bezaaid is met reclamemensen en kunstenaars. De bezorgde ouders gaan op zoek naar hun dochter en trekken eveneens naar München. De reis in de jungle van de grootstad zal een waar avontuur worden, niet alleen voor Anna, maar ook voor de 'oudjes'. Alleen Clara, het jongere zusje, blijft de situatie de baas en slaat vanuit haar boomhut de escapades van haar familieledenmet verbazing gade.
Nach Mitternacht (1981) Nach Mitternacht (1981)
In het Duitsland van 1935 komt de 16-jarige Sanne na de dood van haar moeder onder toezicht van de strenge tante Adelheid te staan. Deze nazi-aanhangster is allerminst gecharmeerd van de avances die Sanne maakt naar haar zoon Franz. Het meisje moet met lede ogen aanzien hoe de wereld door Hitlers machtsovername verandert.
Nachalo (1970) Nachalo (1970)
Pasha (Inna Churikova) is een fabrieksmeisje dat in haar vrije tijd aan amateurtoneel doet. In een van haar voorstellingen wordt ze opgemerkt door een filmregisseur, die haar de rol van Jeanne d'Arc in een van zijn films aanbiedt. Haar nieuwe status van actrice levert echter de nodige problemen op in haar privéleven, waar ze nog steeds gezien wordt als het simplele fabrieksmeisje.
Nachbarinnen (2004) Nachbarinnen (2004)
Dora woont in een stad in de voormalige DDR en raakt gefascineerd door haar illegale Poolse buurvrouw. Als die moet onderduiken omdat ze denkt dat ze haar werkgever, een bareigenaar, heeft gedood, ontfermt Dora zich over haar en helpt haar zich voor de politie verborgen te houden.
Nachmittag (2007) Nachmittag (2007)
De toneelactrice Irene keert terug naar het huis waar ook haar broer Alex, haar zoon Konstantin en diens verloofde Agnes verblijven. Allen liggen ze in de knoop met hun gevoelens. Tevergeefs proberen moeder en zoon hun band te herstellen, terwijl Konstantin en Agnes uit elkaar groeien.
Nacho Libre (2006) Nacho Libre (2006)
Ignacio is een Mexicaanse priester die een simpel kookbaantje in een klein weeshuis heeft. Maar eigenlijk zou hij veel liever worstelen dan koken. En als hij stiekem meedoet aan een worstelwedstrijd (als de gemaskerde Nacho) blijkt dat hij er zelfs geld krijgt, ook al verliest hij. En dat geld kan mooi besteed worden aan gezond eten voor de weesjes, in plaats van de dagelijkse bruine derrie in het weeshuis. Een nadeel echter is dat de nieuwe en bloedmooie Zuster Encarnación maar al te duidelijk maakt hoe de kerk over worstelen denkt...
Nachrichten, Die (2005) Nachrichten, Die (2005)
Jan is geboren en getogen in Oost-Berlijn en maakt in de jaren na de hereniging tussen Oost en West snel carriere als nieuwslezer. Zijn succesvolle imago brokkelt echter snel af wanneer er naar buiten wordt gebracht dat hij tijdens zijn Oost-Duitse jaren werkzaam was voor de Stasi.
Nacht - De Soundtrack (2006) Nacht - De Soundtrack (2006)
Filmcomponist en muzikant Henny Vrienten ontvangt in zijn studio aan de Amsterdamse Kromboomssloot een aantal Nederlandse en Vlaamse singer/songwriters. Met ieder afzonderlijk werkt hij toe naar de opname van een nummer dat op de een of andere manier gerelateerd is aan, of geïnspireerd is door de nacht. Het gemeenschappelijke kenmerk van alle nummers is het gelijkblijvende tempo van 70 beats per minuut (het hartslagtempo tijdens de slaap). Videokunstenaar en muzikant Henk Hofstede verwerkt de opgenomen beelden van de diverse artiesten in een associatieve filmcompositie.
Nacht der Großen Flut, Die (2005) Nacht der Großen Flut, Die (2005)
Op 17 februari 1962 werd Hamburg onverwacht getroffen door een meedogeloze overstroming, waarbij twintig procent van de stad onder water kwam te staan. Meer dan driehonderd mensen kwamen daarbij om het leven en tienduizend mensen raakten hun huis kwijt.
Nacht der Lebenden Loser, Die (2004) Nacht der Lebenden Loser, Die (2004)
Drie niet zo populaire vrienden besluiten met een voodoo ritueel mee te doen om zo populair bij de vrouwen te worden. Later op de dag krijgen ze een dodelijk auto ongeluk, maar ze komen terug tot leven als zombies....
Nacht Singt Ihre Lieder, Die (2004) Nacht Singt Ihre Lieder, Die (2004)
Een jong paar woont in een grote stad. Zij is levenslustig. Ze wil gelukkig zijn en plezier maken. Hij is de vader van het kind, een schrijver, wiens leven tot stilstand is gekomen. Niemand wil zijn werk uitgeven. Zijn artistieke aspiraties verdwijnen bij elke weigering van een uitgever. Hij ligt de gehele dag op de sofa te lezen. De jonge vrouw zint dat niet. Ze wil meer uit haar leven. Ze moedigt hem aan meer te gaan doen. Dan willen haar schoonouders op bezoek komen. Ze willen hun kleinkind zien. Zij besluit uit te gaan, ze heeft er geen zin in...
Nacht van Aalbers, De (2001) Nacht van Aalbers, De (2001)
Een politieke thriller over PvdA-voorman Frits Aalbers die betrokken raakt bij een mysterieuze moord in een hotel. Om zijn politieke carrière niet te schaden - er staat een coalitie met GroenLinks op het spel - probeert de toppoliticus ten koste van alles de waarheid te verbergen. De ambitieuze jonge journaliste Barbara van Dalen werkt voor het actualiteitenprogramma Haagse Kringen en aast op de primeur van de coalitie. Onverwacht wordt ze echter op het spoor van de moord gezet.
Nacht van de Wilde Ezels, De (1990) Nacht van de Wilde Ezels, De (1990)
Een satire over de moeizame manier waarop films in Nederland worden gemaakt. De nadruk ligt op de moeizame manier waarop cineasten in spe, met het draaiboek in de hand, subsidies en fondsen moeten zien te verkrijgen.
Nacht zonder Zegen (1978) Nacht zonder Zegen (1978)
Alfred, een nogal sullige veertiger, slijt zijn dagen aan de balie van een reisbureau in Amsterdam. In zijn stamkroeg ontmoet hij op zekere dag een vrijgevochten jong meisje uit de provincie dat droomt van een reis naar Mexico. Zij voelt zich tot hem aangetrokken en hoewel hij zich aanvankelijk nogal schuchter en afwerend gedraagt, ontstaat geleidelijk aan een wankele liefdesrelatie tussen de twee. Alfred torst echter de last van het verleden met zich mee, een verleden waarin hij ooit in een vlaag van wanhoop zijn vrouw vermoordde. Moord, doodslag of een ongeluk? In elk geval lijkt het noodlot hem te achtervolgen zodra zijn relatie met zijn nieuwe vriendinnetje serieus begint te worden...
Nachtangst (2004) Nachtangst (2004)
Medicijnenstudente Anna werkt mee aan een illegaal experiment van haar medestudenten Rutger, Henrik en Sonja. Ze krijgt een middel toegediend waardoor ze rustig, zonder nachtmerries, zal slapen. Het middel doet echter meer met haar dan de onderzoekers hadden verwacht.
Nachtgestalten (1999) Nachtgestalten (1999)
Twee daklozen zijn op zoek naar een betaalbaar hotel om een in de schoot geworpen DM100-biljet uit te geven. Een boerenzoon zoekt vertier in de grote stad, waar hij de nacht tegen betaling in ongure buurten met een heroïnehoertje doorbrengt. Ten slotte raakt een gestresste zakenman opgescheept met een Angolese jongen.
Nachtlang Füürland, E (1982) Nachtlang Füürland, E (1982)
Een Zwitsers radioverslaggever bij de Wereldomroep introduceert op een kroegavond met zijn vrienden het idee om naar Vuurland te emigreren. In plaats van plannen maken blijkt het een omslachtige manier om duidelijk te maken dat hij niet weet hoe hij zijn leven rond zijn veertigste verder vorm moet geven. Het is de start van een terugkerend ritueel met sterke verhalen en dronkenschap en late kroegavonden in Bern.
Nachtrit (2006) Nachtrit (2006)
Nachtrit gaat over de jonge taxichauffeur Dennis (Frank Lammers). Wanneer hij in de hoop zijn droom te verwezenlijken, zichzelf tot zijn nek toe in de schulden steekt, raakt hij niet alleen verstrikt in een crimineel netwerk maar verliest hij ook alles wat hem lief is. Er ontvlamt in hem een allesverzengend wraakgevoel. Oorlog in de straten van Amsterdam.
Nachts auf den Straßen (1952) Nachts auf den Straßen (1952)
Vrachtwagen-chauffeur Heinrich vindt na een verkeers-ongeluk een zak geld op straat. Hij denkt dat niemand het zal missen in de consternatie rond het ongeluk en neemt het mee. Maar of dit een slimme zet is?
Nachts im Grünen Kakadu (1957) Nachts im Grünen Kakadu (1957)
Irene Wagner is een vrouw die grote waarde hecht aan etiquette. Op een dag erft Irene de hippe en populaire nachtclub “De Groene Kaketoe”. De nachtclub blijkt echter schulden te hebben, die helaas ook deel uitmaken van de erfenis. Omdat Irene mede door de schulden niet in staat is entertainers in te huren, voelt Irene zich gedwongen zelf te zingen en te dansen.
Nachts, Wenn der Teufel Kam (1957) Nachts, Wenn der Teufel Kam (1957)
De zwakbegaafde Bruno (Adorf) wordt valselijk beschuldigd van een serie moorden op een aantal vrouwen, en stiekem geliquideerd. De werkelijke dader gaat vrijuit omdat hij van de Gestapo is.
Nachtvlinder (1999) Nachtvlinder (1999)
Koning Olaf van Haland leeft in een somber kasteel. Hij is namelijk allergisch voor het zonlicht. Als een alchemist en zijn dochter een doorzichtige blauwe schelp vinden komen ze op het idee om een zonnehelm te maken voor de koning met blauw glas voor de ooggaten. Hij gaat op weg naar de koning, maar onderweg wordt hij overvallen en een van zijn overvallers neemt zijn plaats in.
Nacido y Criado (2006) Nacido y Criado (2006)
Als het gelukkige gezinsleven van de succesvolle binnenhuisarchitect Santiago door een gruwelijk ongeval verwoest wordt, verruilt hij de grootsteedse luxe voor de winterse woestenij van Patagonië. In zijn zelfgekozen ballingschap vindt hij geen loutering. Uiteindelijk reist hij terug naar de plek waar ooit zijn toekomst lag, om er de waarheid onder ogen te zien.
Nacionalna Klasa (1979) Nacionalna Klasa (1979)
Branko, alias Floyd, is een jongeman van rond de twintig die nog bij zijn ouders in de buitenwijken van Belgrado woont. Hij houdt vooral van raceauto's en vrouwen, hoezeer zijn ouders ook verlangen dat hij een wat normaler leven gaat leiden. Een van zijn grootste dromen is om naar een hogere raceklasse te promoveren. Daartoe moet hij op zaterdag de race winnen. Naast zijn grote twee passies is Floyd vooral veel tijd kwijt met het ontlopen van de militaire dienst.
Nackt (2002) Nackt (2002)
Drie paren, die elkaar al lang kennen, ontmoeten elkaar bij een gezellig etentje. Maar de tijd dat alles zonder complicaties verloopt is al lang voorbij. Emilia en Felix zijn pas gescheiden, terwijl Dylan en Charlie door plotselinge rijkdom zich te goed voelen. Annette en Boris zijn nog verliefd als was het de eerste dag. Tijdens het dinner stelt Felix voor een spel te spelen: Twee van de paren worden geblinddoekt en moeten hun naakte partner op de tast herkennen. Een experiment, dat niet zonder gevolgen zal blijven.
Nackt unter Wölfen (1963) Nackt unter Wölfen (1963)
Film gaat over een groep mensen in een concentratiekamp die een koffer vinden met daarin een joods jongetje. Ze zullen er alles aan doen om het kind verborgen te houden van de Nazi's.
Nackte Gräfin, Die (1971) Nackte Gräfin, Die (1971)
Een impotente graaf organiseert Orgiën, om zo zijn vrouw tijdens het liefdesspel met talloze mannen te fotograferen. Als voorbeeld gebruikt hij hiervoor het schilderij "de Tuin der Lusten" van Hieronymus Bosch. Als er na een van die Orgiën een lijk wordt gevonden vlakbij het kasteel van de graaf, rijst de vraag of dit een ongeluk was of moord!
Nackte und der Satan, Die (1959) Nackte und der Satan, Die (1959)
Een wetenschapper ontdekt een serum dat ervoor zorgt dat de kop van een hond in leven blijft als het lichaam sterft. Als de wtenschapper sterft aan een hartaanval snijdt zijn gekke assistent er het hoofd af en gebruikt het serum om het hoofd van de dokter in leven te houden. Hij dwingt het hoofd om hem te helpen met een experiment om zijn misvormde verpleegster een nieuw lichaam te geven.
Nacktschnecken (2004) Nacktschnecken (2004)
Drie Grazer ex-studenten met elk hun eigen bijzondere liefdesleven zien als oplossing van hun problemen het maken van een pornofilm. Als locatie en acteurs gevonden zijn lijkt het festijn te kunnen beginnen. Toch weten naaktslakken en andere vreemde perikelen het filmen te verhinderen, met dierlijke uitspattingen tot gevolg.
Nada (1974) Nada (1974)
Een groep anarchisten van uiteenlopende ideologie ontvoert de Amerikaanse ambassadeur, maar is daarbij gefilmd door de Inlichtingendienst. Tijdens hun ruzies over wat er met de gijzelaar gedaan moet worden, wordt de afgelegen boerderij waar zij op hun losgeld wachten aangevallen door de Gendarmerie. Deze dient van de overheid doortastend te werk te gaan, zodat de terroristen als levensgevaarlijk en bloeddorstig afgeschilderd kunnen worden.
Nada Mas (2001) Nada Mas (2001)
Carla Perez werkt op een postkantoor in Havana. Tijdens de saaie diensturen droomt ze weg over een zorgeloze toekomst. Dan krijgt ze een kans op een 'Green Card' die haar ouders in Miami voor haar hebben aangevraagd. Ze staat nu voor de keuze om haar eigen toekomst op Cuba te bepalen of een leven te leiden dat voor haar wordt bepaald in de USA.
Nada Menos Que Todo un Hombre (1973) Nada Menos Que Todo un Hombre (1973)
Multi-miljonnair Alejandro Gómez denkt dat hij met zijn geld alles kan kopen. Wanneer hij huwt met Julia stelt hij evenwel vast dat hij haar niet gelukkig kan maken. Zijn echtgenote is ongelukkig, ondanks het feit dat zij alle rijkdom en luxe heeft die ze wil.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!