Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2
Zoeken:
2 Days in Paris (2007) 2 Days in Paris (2007)
De Franse fotografe Marion en de Amerikaanse interieurdesigner Jack wonen in New York en besluiten om hun relatie nieuw leven in te blazen door op vakantie te gaan naar Europa. De trip naar Venetië pakte niet zo goed uit, dus nu is alle hoop gevestigd op Parijs. Maar door Marions ouders (die geen woord Engels verstaan) en Jacks obsessie elk beroemd Parijse grafsteen te fotograferen lijkt het ook hier in de soep te lopen.
2 Days in the Valley (1996) 2 Days in the Valley (1996)
Twee huurmoordenaars raken betrokken bij een verzekerings-oplichterij, een regisseur heeft zelfmoordneiging, maar heeft niemand om voor z'n geliefde hond te zorgen en een kunstdealer met nierstenen wordt verzorgd door zijn assistent.
2 Deputati, I (1968) 2 Deputati, I (1968)
Het koppel Franco en Francesco raakt betrokken bij verkiezingsschermutsselingen; de schoonfamilie zit in de oppositie. Door een onverziene situatie moet het paar tegen de eigen familie strijden.
2 Dudes & a Dream (2008) 2 Dudes & a Dream (2008)
Thomas Price, een popcornverkoper, droomt ervan een beroemd acteur te worden. Sebastian Dinkle, een stevige metroseksueel, droomt van een carričre als supermodel. Beiden reizen ze af naar Hollywood om hun droom te verwezenlijken. Zullen hun dromen uitkomen, of zullen ze falen?
2 Fast 2 Furious (2003) 2 Fast 2 Furious (2003)
Brian O'Connor, een agent die in ongenade is gevallen, betaalt een zware prijs voor zijn snelheidsverslaving. Voor zover zijn bazen denken, heeft het heethoofd één van de grootste undercoveroperaties ooit verknald. Na het verliezen van zijn badge, krijgt O'Connor nu nog één allerlaatste kans. De politie in Miami heeft dringend zijn hulp nodig om Carter Verone, een flashy zakenman die zijn import- en exportbedrijf gebruikt om geld wit te wassen, op te pakken. O’Connor aanvaardt het voorstel, op voorwaarde dat hij op pad mag met zijn jeugdvriend Roman Pearce, die net als hij bezeten is van snelle wagens.
2 Filhos de Francisco - A História de Zezé di Camargo... (2005) 2 Filhos de Francisco - A História de Zezé di Camargo... (2005)
geregisseerd door Breno Silveira
met Ângelo Antônio, Dira Paes en Márcio Kieling
2 G's & a Key (2000) 2 G's & a Key (2000)
Na 3 jaar gevangenis staat Curtis weer op straat, klaar voor actie. Maar eerst moet hij zijn schuld bij Sadd Dog nog vereffenen, een drugsdealer, die hij belazerde voor hij de nor indraaide. Sadd Dog is alleen maar van plan Curtis zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen. Hij zet een val voor hem, met een kilo cocaine als aas. Dan loopt de zaak volledig uit de hand, met fluitende kogels en rammende auto's. Curtis en Sadd Dog vechten het uit op leven en dood.....
2 Lados de la Cama, Los (2005) 2 Lados de la Cama, Los (2005)
Deze film gaat over drie stelletjes. Javier en Marta gaan trouwen. Pedro aanbidt Raquel, zijn nieuwe vriendin. Rafa straalt aan de zijde van Pilar. Maar Marta en Raquel hebben zo hun eigen plannen, en dan duikt nóg een vrouw op...
2 Minuten Stilte a.u.b. (1998) 2 Minuten Stilte a.u.b. (1998)
Elk jaar herdenkt Nederland op 4 mei zijn oorlogsslachtoffers. Een uniek moment tijdens dit jaarlijks terugkerende ritueel is de twee minuten stilte. Voor 2 minuten stilte a.u.b. legde filmmaakster Heddy Honigman in de ochtend en de middag van vierde mei aan verschillende mensen de vraag voor wat deze dag voor hen betekent. Zo brengt ze een bezoek aan onder andere filmmaakster Netty Rosenfeld, schrijfster Anne Enquist, een horecaondernemer op de Dam en de dochter van een NSB-er. Op de avond van vier mei volgen verschillende cameraploegen deze mensen tijdens hun bezoek aan de dodenherdenking en filmen hen tijdens de twee minuten stilte.
2 Minutes Later (2007) 2 Minutes Later (2007)
Wanneer de lesbische detective Abigail Marks een partnerschap moet vormen met de vrolijke kerel Michael Dalmar, is dit om de verdwijning van zijn tweelingbroer Kyle, een beroemde portretfotograaf, op te lossen. Hun onderzoek brengt hen naar Kyle's gewaagde wereldje. Abigail en Michael, die zich uitgeeft voor Kyle, ontdekken assistenten die ontwerpen van hun bazen stelen, cliënten die een speciale interesse hebben in de detectives en moordenaars die hun onderzoek willen stoppen. Zich navigerend tussen identiteit en dupliciteit, ontdekken Abigail en Michael dat foto's nooit liegen en dat deze in twee minuten het verschil tussen dood en leven kunnen betekenen.
2 Männer, 2 Frauen - 4 Probleme!? (1998) 2 Männer, 2 Frauen - 4 Probleme!? (1998)
Eva is een nogal assertieve serveerster. Wanneer zij merkt dat haar man een weekend in Venetië is met een andere vrouw, kidnapt zij de echtgenoot van die vrouw om iedereen in Venetië te gaan confronteren met het overspel.
2 October (2003) 2 October (2003)
Karan, een moedige en onbevreesde politie-inspecteur, krijgt van de eerste minister de opdracht om tijdens een confrontatie een zekere Bhau om het leven te brengen, een berucht onderwereldfiguur. Maar net als Karan wil toeslaan, zet de minister de operatie stop omdat Bhau's handlanger Kaka de zoon van de minister heeft gekidnapt.
2 oder 3 Dinge, Die Ich von Ihm Weiß (2005) 2 oder 3 Dinge, Die Ich von Ihm Weiß (2005)
Familiedrama en historische werkelijkheid botsen in deze documentaire over de pijnlijke nalatenschap van Hanns Ludin, een prominente Nazi die voor zijn misdaden in 1947 de doodstraf kreeg. In deze documentaire, verbreekt Malte Ludin, Hanns Ludins zoon, na 60 jaar van stilte en repressie, en onderzoekt zijn vaders donkere verleden door zijn nog steeds ontkennende zusters te interviewen. De film is een intieme kijk op de afstammelingen van een Nazi, waarvan de meesten hun familiehistorie niet onder ogen willen zien.
2 Ogen uit lemberg (1997) 2 Ogen uit lemberg (1997)
De jonge weduwnaar Jack komt op een avond thuis van zijn werk als vishandelaar op de markt en vindt zijn huis, waar het 's morgens nog een chaos was, keurig opgeruimd aan. Het blijkt per vergissing te zijn schoongemaakt door Maria, een Oekraďense vrouw die illegaal in Nederland verblijft. Door nieuwsgierigheid gedreven zoeken ze elkaar op maar wederzijds wantrouwen zet af en toe een behoorlijke rem op hun coup de foudre.
2 ou 3 Choses Que Je Sais d'Elle (1967) 2 ou 3 Choses Que Je Sais d'Elle (1967)
Terwijl de oorlog in Vietnam in volle gang is en de dreiging van een atoomoorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland toeneemt, leiden de inwoners van Parijs een steeds emotielozer leven. Gezinnen met een beperkter inkomen worden bespot door de maatschappij, en prostitutie wordt een steeds meer geaccepteerde vorm van geld verdienen. Voor de problemen in Frankrijk en de rest van de wereld lijkt niemand oog te hebben.
2 Secondes (1998) 2 Secondes (1998)
Laurie krijgt, nadat ze tien jaar aan de top van het mountainbike profcircuit heeft gestaan, te horen dat ze is ontslagen omdat ze te oud is. Ze verhuist naar Montreal waar ze bij haar broer intrekt en wordt fietskoerier. Ze raakt bevriend met de fietsenmaker Lorenzo, oud-wielrenprof, en deelt met hem de liefde voor het racen en voor vrouwen.
2 Süper Film Birden (2006) 2 Süper Film Birden (2006)
Necati is een 33 jaar oude ambitieuze regisseur en helemaal verslaafd aan films. Hij verloor zijn moeder tijdens zijn geboorte en zijn vader is een zonderlinge visser met de bijnaam Newton. De grootste ambitie van Necati is zijn experimentele film te voltooien met de naam “Gravity Zero” , en hem aan een groot publiek te kunnen vertonen. Necati kan geen financiële steun voor zijn film vinden. De enige steun die hij krijgt is van zijn medewerker en vriend Selami en zijn vrouw Arzu.
2+5: Missione Hydra (1965) 2+5: Missione Hydra (1965)
Buitenaardse wezens uit het sterrenstelsel Hydra storten met hun schip neer op het eiland Sardinië. De aliens gijzelen een wetenschapper, zijn dochter en een paar technici, die hun schip weer moeten herstellen. De gijzelaars proberen echter te ontsnappen, want ze vrezen dat ze uiteindelijk mee moeten naar de thuisplaneet van de aliens.
20 30 40 (2004) 20 30 40 (2004)
Drie verhalen over moderne vrouwen in Taiwan en hun gecompliceerde leven. De drie getallen in de titel staan voor de leeftijd van het hoofdpersonage in de drie afzonderlijke delen.
20 Centímetros (2005) 20 Centímetros (2005)
Marieta, prostituee en travestiet, heeft maar één wens: zo snel mogelijk die twintig overbodige centimeters operatief laten verwijderen en eindelijk de vrouw worden waarvan ze altijd gedroomd heeft. Marieta lijdt aan narcolepsie. Wanneer ze slaapt vult haar hoofd zich met hevige kleuren en muzikale intermezzo's...
20 Dates (1998) 20 Dates (1998)
Myles probeert het ene na het andere afspraakje te maken om op zoek te gaan naar de vrouw die perfect bij hem past. Dit wordt allemaal op film gezet, soms met medeweten van de date, soms niet. Ondertussen helpt Myles' oude filmleraar hem een handje, terwijl Myles na een date of 10 eindelijk de ware lijkt te hebben gevonden.
20 Fingers (2004) 20 Fingers (2004)
Regisseuse Mania Akbari, die in deze film ook de vrouwelijke hoofdrol speelt, confronteert de kijker met onrustige beelden van een getrouwd stel dat verschillende dialogen voert, die altijd in een vervoersmiddel plaatsvinden. Zij bespreken openlijk liefde, seks, ontrouw en de verplichtingen van het huwelijk. Al snel is duidelijk dat de vrouw zoekt naar een grotere vorm van vrijheid, die de man haar in principe graag wil geven, maar tegelijkertijd worstelt met zijn traditionele overtuigingen.
20 Funerals (2004) 20 Funerals (2004)
Na de begrafenis van een collega-officier, besluiten vier agenten dat er nog maar één manier is om de criminaliteit een halt toe te roepen. De misdadigers moeten niet meer gearresteerd worden, maar meteen worden vermoord en begraven.
20 Million Miles to Earth (1957) 20 Million Miles to Earth (1957)
Een ruimteschip dat terugkeert van de eerste bemande vlucht van Venus, crasht in zee en bevrijdt een klein monster dat toevallig aan boord was gekropen. Het monster blijkt echter een gevaarlijke Ymir te zijn, en als het beest volwassen is geworden, dreigt het Rome aan te vallen.
20 Nuits et un Jour Pluie (2006) 20 Nuits et un Jour Pluie (2006)
Een Duitse vrouw terug keert van Java voor een kort verblijf in Parijs. Een andere vrouw is geboren in Indo-China en woont al zeer lang in Parijs. Ze voelt niets noch voor het Frankrijk van haar vader, aan wie ze niets verschuldigd is, noch voor het Vietnam, waar hij een band mee heeft. Deze twee bannelingen beleven 20 passionele nachten met elkaar.
20,000 Eyes (1961) 20,000 Eyes (1961)
Dan Warren zit ernstig in geldzorgen en besluit een roofoverval te ondernemen om zo zijn schuldeisers te betalen. Warren weet ook dat om de perfecte misdaad te begaan, je een zeer goed plan moet hebben en laat zijn vrouw die nu hebben...
20,000 Leagues under the Sea (1916) 20,000 Leagues under the Sea (1916)
1868. Het is moeilijk om bemanning te vinden om de oceaan over te steken omdat men gelooft in een monster dat schepen ramt. Een wetenschapper wil meer weten en gaat op expeditie. Ze ontdekken dat het monster een onderwaterschip is met aan het hoofd van de bemanning een verbitterde kapitein Nemo.
20,000 Leagues under the Sea (1997)  (I) 20,000 Leagues under the Sea (1997) (I)
De oceanen worden geteisterd door een verschrikkelijk monster dat tegen zonsondergang plotseling opduikt en zich te goed doet aan de schepen en hun bemanning. Een goede reden voor de bekende diepzeegeleerde professor Aronnax om op zoek te gaan naar dit geheimzinnige en kwaadaardige dier. Samen met zijn helper Conseil stapt hij aan boord bij zeeman Ned Land. Maar al snel wordt hun boot tot zinken gebracht door het monster. Dan ontdekken Arronnax en zijn mannen de bron van het kwaad..
20,000 Leagues under the Sea (1997)  (II) 20,000 Leagues under the Sea (1997) (II)
Op verschillende plaatsen in de oceanen zijn schepen aangevallen en vernietigd, maar niemand weet door wie of wat. De wetenschapper Pierre Arronax heeft een theorie, namelijk dat het een onderzeewezen is dat uitgegroeid is tot fenomenale grootte. Samen met zijn vriend Cabe Attucks gaat hij op zoek naar het wezen.
20,000 Men a Year (1939) 20,000 Men a Year (1939)
Brad Reynolds is transportpiloot. Wanneer hij een gevaarlijke opdracht weigert wordt hij echter ontslagen. Daarop begint hij zijn eigen vliegschool, maar krijgt al snel geldproblemen. Wanneer de zoon van een vriend in problemen raakt met zijn vliegtuig boven de Grand Canyon, trekt Reynolds erop uit om hem te redden.
20,000 Years in Sing Sing (1932) 20,000 Years in Sing Sing (1932)
Tom Connors zit voor enkele jaren vast. Hij wordt gesteund door de New Yorkse Finn, een lokale politicus. Kay, de trouwe vriendin van Connors, wil zich inlaten met Finn om haar geliefde op die manier vrij te krijgen. Dan komt Kay na een ongeval door toedoen van Finn in het ziekenhuis terecht. Connors krijgt toestemming haar daar op te zoeken. Als Finn tijdens dit bezoek verschijnt, ontstaat er een gevecht tussen hem en Connors dat dramatische gevolgen zal hebben.
20-seiki Shônen (2008) 20-seiki Shônen (2008)
In de jaren zestig heeft Kenji, als kleine jongen, een vriendenclub waarmee hij verhalen maakt over een held die het gevecht aan gaat met een duivelse organisatie die de wereld probeert te vernietigen. Dertig jaar later vinden er een serie rampen plaats, precies zoals ze in de verhalen van Kenji zijn beschreven.
20. Juli, Der (1955) 20. Juli, Der (1955)
Het verslag van de aanslag van enkele Duitse legerofficieren op Hitler op 20 juli 1944. Het doel was Hitler te doden met een bom om zo de oorlog te eindigen voordat Duitsland totaal vernietigd was.
20.000 Leagues under the Sea (1973) 20.000 Leagues under the Sea (1973)
Niemand had nooit gehoord van onderzeeboten en werden aangezien voor monsterachtige wezens. Professor Aronnoax, zijn assistent en eeen harpoenist proberen het wezen te verslaan, maar worden gevangen genomen en gaan mee op een onderzeereis. Hier ontdekken zij de wonderen van kapitein Nemo's koninkrijk onder water in diens onderzeeboot de Nautilus.
200 American (2003) 200 American (2003)
Conrad heeft net een langdurige relatie achter de rug. Omdat hij wel behoefte heeft aan seks, maar niet aan de beslommeringen er omheen besluit hij een escortjongen (Ian) in te huren. Ian blijkt in het vak te zitten omdat hij geld nodig heeft voor zijn huwelijk met Sarah. Conrad heeft medelijden met hem en huurt hem in voor een baantje bij zijn reclamebureau. Conrad weet echter niet dat het huwelijk van Ian een schijnhuwelijk is om deze uit Australië afkomstige homosexueel aan een verblijfsvergunning te helpen.
200 Cigarettes (1999) 200 Cigarettes (1999)
Oudjaarsavond 1981. We volgen een aantal twintigplussers en jongeren dat op weg is naar een feest. Allemaal zijn ze op zoek naar liefde en avontuur en hebben ze te kampen met hun dagelijkse problemen. De een heeft net z'n relatie beëindigd en een vriendin probeert hem op te vrolijken. Twee vriendinnen verdwalen onderweg en komen in een punkrockbar terecht. En ergens aan de andere kant van de stad gaat een naief meisje op stap met een blind date, die wanhopig probeert zijn ex-vriendinnen te ontlopen. De gastvrouw van het feest is bang dat niemand komt opdagen. En dan duikt er nog regelmatig een goedgemutste taxichauffeur op.
200 Motels (1971) 200 Motels (1971)
'Touring makes you crazy', zegt Zappa, uitleggend dat het idee voor deze film kwam toen hij op toernee was met 'the Mothers of Invention'. Het verhaal, afgewisseld met optredens van de 'Mothers' samen met 'the Royal Symphony Orchestra' is een verhaal van leven onderweg. De belangrijkste zorg van de bandleden is de zoektocht naar groupies en het verlangen om betaald te worden.
2000 Terrorists (2004) 2000 Terrorists (2004)
2000 Terrorists is een film over het bloedbad van 1982 in de Palestijnse vluchtelingenkampen Sabra en Shatila in Beiroet en het proces dat 23 overlevenden aanspanden in België tegen de Israëlische premier Ariel Sharon (en 19 anderen). De film is een soort van drieluik. Het volgt vier van de betrokkenen in hun dagelijks bestaan in Shatila en reconstrueert hun verhaal, terwijl op de achtergrond de gang van zaken rond het proces geschetst wordt.
2000 Years Later (1969) 2000 Years Later (1969)
Een Romeinse soldaat ontwaakt 2000 jaar later en komt bij toeval terecht in Los Angeles. Daar wordt hij ontdekt door een theatershow, waarvan de producers hem in het programma opnemen, om hem min of meer te exploiteren.
20000 Leagues under the Sea (1954) 20000 Leagues under the Sea (1954)
1868. Een angstaanjagend wezen van ongekende kracht valt de vrachtschepen in de Stille Oceaan aan en keldert ze. De Abraham Lincoln wordt door de overheid uitgestuurd om het akelige probleem op te lossen. Al snel blijkt dat het monster een onderzeeër is, uitgerust met de meest verfijnde technologische snufjes. De Lincoln kan hier niet tegenop en zinkt ook. Ned, Arronax en Conseil worden opgepikt door de mysterieuze kapitein Nemo.
2001 Maniacs (2005) 2001 Maniacs (2005)
Drie vrienden nemen tijdens een reisje een kortere weg en komen, samen met nog vijf andere jongeren, terecht in het kleine stadje Pleasant Valley. De lokale bevolking geeft hen een zeer warm welkom en ze worden allen benoemd tot eregasten op het jaarlijkse Guts 'n Glory Jubilee. Maar het duurt niet lang voordat de groep ontdekt dat ze hier beter niet hadden kunnen komen, als ze één voor één door de bevolking op gruwelijke wijze worden afgeslacht.
2001 Yonggary (1999) 2001 Yonggary (1999)
Hij heeft tweehonderd miljoen jaar geslapen, maar nu is Yonggary gewekt door buitenaardse wezens. Het doel van dit alles is om de mensheid te vernietigen.
2001: A Space Odyssey (1968) 2001: A Space Odyssey (1968)
Even voor het ontstaan van menselijk leven op aarde, ontdekt een groep apen een monoliet. Vier miljoen jaar later wordt een gelijkaardig object ontdekt op de maan, dat een signaal uitzendt naar Jupiter. Commandant Bowman en astronaut Poole vertrekken met het ruimteschip Discovery op een speciale missie, met de hulp van supercomputer HAL-9000.
2001: A Space Travesty (2000) 2001: A Space Travesty (2000)
US Marshall Richard Dick Dix (Leslie Nielsen) moet ingrijpen als de Amerikaanse president gevangen wordt gehouden op een internationale geheime maanbasis genaamd Vegan. De president is op aarde vervangen door een kloon. Dit moet natuurlijk verkeerd gaan...
2002 (2001) 2002 (2001)
Chui werkt voor een speciale 'ghost buster' achtige overheidsinstelling, gespecialiseerd in het bestrijden van geesten. Als hij zijn partner Sam verliest, moet hij samen werken met zijn nieuwe partner Fung. Deze is echter bang voor spoken...
2002: The Rape of Eden (1994) 2002: The Rape of Eden (1994)
In de toekomstige wereld is 98,6% van de mensheid gestorven aan een virus. De wereld die overblijft bestaat uit besmette mensen die nog vijf jaar te leven hebben en uit onbesmette mensen (maagden). In de onbesmette wereld, die gecontroleerd wordt door een Japanse vleeshandelaar zijn de vrouwen de waardevolste koopwaar. Omdat de Japanse baas nog één vrouwelijke maagd nodig heeft schakelt hij een premiejager in om in de woestijn naar haar op zoek te gaan.
2009 Lost Memories (2002) 2009 Lost Memories (2002)
Het is het jaar 2009. Seoul is de derde stad van Japan geworden. Sakamoto Masayuki is, net als zijn vader, politie-agent geworden. Hij is zijn Koreaanse roots vergeten en zweert trouw aan het Japanse rijk. Ondertussen wordt er een ondergrondse, Koreaanse verzetsbeweging opgezet om te vechten tegen Japan. De Japanse autoriteiten zetten Sakamato en zijn partner op de zaak, met als gevolg dat Sakamato geconfronteerd wordt met historische feiten waarvan hij zich nooit bewust was.
2010 (1984) 2010 (1984)
In dit vervolg op 2001: A Space Odyssey wordt een Amerikaans/Sovjet-expeditie naar Jupiter gestuurd om uit te zoeken wat er mis is gegaan met de U.S.S. Discovery, terwijl de spanningen op aarde steeds groter worden. Enkele mysteries die de crew moet zien op te lossen zijn het verschijnen van een grote zwarte monoliet, en het lot van H.A.L., de boordcomputer van de Discovery.
2012 Doomsday (2008) 2012 Doomsday (2008)
Op 21 december 2012 beginnen vier mensen (vreemden van elkaar), gedreven door geloof, aan een reis naar een oude tempel in het hart van Mexico. Voor de Maya indianen is deze dag de laatste vastgelegde dag. Voor NASA wetenschappers is het een rampzalige verschuiving. Voor de rest van ons is het Doomsday.
2019 - Dopo la Caduta di New York (1983) 2019 - Dopo la Caduta di New York (1983)
Na de grote nucleaire oorlog valt de mensheid uiteen in twee grote groepen: de slechte Euraks en de rebellen van de Federation. Op een dag wordt een huurling namens Parsifal door de Federation ingehuurd om het door de Euraks bezette New York City binnen te dringen en daar de laatste vruchtbare vrouw op aarde te ontvoeren.
  -1- 2
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!