Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:
8 (2008) 8 (2008)
In acht segmenten geven acht regisseurs hun mening over de progressies, regressies, en uitdagingen die de Aarde vandaag de dag biedt. De volgende segmenten maken deel uit van deze film: 'Eradicate extreme poverty', 'Achieve primary education', 'Promote gender equality', 'Reduce child mortality', 'Improve maternal health', 'Combat HIV AIDS', 'Ensure environmental sustainability', en 'Global partnership for development'.
8 Femmes (2002) 8 Femmes (2002)
De jaren vijftig. Een geďsoleerd landhuis op het besneeuwde platteland van Frankrijk. Een familie heeft zich verzameld om samen de feestdagen door te brengen. Maar erg gezellig zal het niet worden: de heer des huizes is vermoord! Eén van de acht vrouwen uit de directe omgeving van het slachtoffer moet de moord op haar geweten hebben. Als de zus van het slachtoffer - een echte vamp - onverwacht voor de deur staat, ontaardt het moordonderzoek in een dag vol opzienbarende onthullingen, de nodige verwikkelingen en zelfs muzikale intermezzo’s. Komische situaties krijgen een andere draai als duistere familiegeheimen naar boven komen. Verleiding danst met verraad. Het mysterie van de vrouwelijke psyche wordt onthuld...
8 Heads in a Duffel Bag (1997) 8 Heads in a Duffel Bag (1997)
Een mafia-koerier wordt ingehuurd om de hoofden van 8 vermoordde slachtoffers bij een mafia-baas af te leveren. De sporttas met de hoofden raakt echter verwisseld met de tas van een student, die op vakantie is in Mexico met zijn vriendin en haar ouders. Wanneer de moeder de tas ontdekt gelooft niemand haar, gezien haar verleden als alcoholiste. De mafia-koerier moet alles op alles zetten om zijn tas weer in z'n bezit te krijgen.
8 Mile (2002) 8 Mile (2002)
Jimmy ’B-Rabbit’ Smith, een jonge blanke rapper uit een arme, hoofdzakelijk door zwarten bevolkte wijk in Detroit, wil deelnemen aan een wedstrijd voor rappers waar hij het zal moeten opnemen tegen de beruchte Papa Doc. Zijn talent is voor zijn vrienden onmiskenbaar, maar door faalangst laat hij het afweten.
8 Million Ways to Die (1986) 8 Million Ways to Die (1986)
In de stad zijn 8 miljoen doodsoorzaken te vinden. Een ex-politieman met een drankprobleem wil een hoer helpen het land te verlaten. Ze zegt bang te zijn voor haar pooier maar er blijkt veel meer aan de hand. Ze wordt vermoord en hij benadert haar vriendin, ook een dure hoer, om opheldering te krijgen.
8 Seconds (1994) 8 Seconds (1994)
Lane Frost wil in de voetsporen van zijn vader treden, een oud rodeo-kampioen. De training is zwaar, maar hij boekt wel resultaten.
80 Minutes (2008) 80 Minutes (2008)
Alex wordt vergiftigd door zijn crediteur. Het ingespoten gif zal na 1 uur en 20 minuten in werking treden; wanneer Alex binnen deze tijd zijn openstaande schuld niet weet terug te betalen moet hij dat bekostigen met zijn leven.
80,000 Suspects (1963) 80,000 Suspects (1963)
De dokter Steven Monks en zijn vrouw Julie hebben problemen met hun huwelijk. Als er echter een pokken-epidemie uitbreekt, besluiten ze hun onderlinge conflicten aan de kant te zetten om de getroffenen te helpen, maar dat gaat nog niet zonder problemen.
800 Balas (2002) 800 Balas (2002)
De film vertelt het verhaal van Carlos, die op weg gaat naar Almería in Spanje, gedreven door de foto's die hij heeft gezien van zijn dode vader. Hij gaat op zoek naar zijn grootvader Julian en van hem komt hij meer te weten over zijn vader, die als stuntman werkte in spagetti-westerns. Julian en zijn collega's, zelf ooit ook stuntmannen, vermaken nu de toeristen met het nabootsen van oude actie-scenes.
80000 Shots (2002) 80000 Shots (2002)
In 1990, vlak nadat de Berlijnse Muur was gevallen, begonnen Sony en Daimler Benz met de bouw van hun nieuw Europees hoofdkwartier aan de Potsdamer Platz. Tien jaar lang filmde Manfred Walther de bouwwerken, en monteerde zijn beelden daarna versneld tot deze film: een document over het einde van een tijdperk en de overgang naar een ander, een ballet van beelden: Berlin - Sinfonie einer Großbaustelle.
83 Hours 'til Dawn (1990) 83 Hours 'til Dawn (1990)
Intelligente, uiterlijk gecultiveerde Wayne Stracton ontvoert met de hulp van handlanger Maria Ranfield de dochter van een rijke zakenman. Hij vertelt zijn slachtoffer dat in de onderaardse container, waar ze gevangen wordt gehouden, voedsel en lucht voor zeven dagen toereikend zijn. Dan moet de zaak rond zijn, want anders stikt ze of komt ze om van honger en dorst. Deze mededeling verschaft hij ook aan de doodsbange ouders, van wie hij een half miljoen dollar eist. Het wordt een race tegen de klok.
84 Charing Cross Road (1987) 84 Charing Cross Road (1987)
Bibliofiel Helene Hanff kan haar behoefte voor boeken niet vervullen, fatsoenlijke Britse literatuur is niet te krijgen of niet te betalen. Daarom schrijft ze naar een Londons modern antiquariaat en blijkt zeer goedkoop te slagen. Bij elke nieuwe bestelling geeft ze persoonlijk commentaar op de gelezen boeken. Er ontstaan een soort briefwisseling bij de bestelling en een romance.
84 Prend des Vacances, Le (1950) 84 Prend des Vacances, Le (1950)
Gaston Bernod is een Parijse buschauffeur. Een eerlijk, rechtschapen en hardwerkende man, die door zijn meerderen gewaardeerd wordt. Gaston heeft "zijn" bus altijd bijzonder goed verzorgd en hij gaat nu zover dat hij deze met een brandstofapparaat dat hij zelf heeft uitgevonden, wil uitrusten. Er is maar één probleem: zijn vrouw vindt steeds meer dat hij haar verwaarloost omdat al zijn aandacht naar dat voertuig gaat.
84C MoPic (1989) 84C MoPic (1989)
On 1969, tijdens de oorlog in Vietnam, vergezelt een cameraman onder de codenaam 84 Charlie MoPic, een speciale eenheid van zes mannen op een gevaarlijke missie. Luitenant Drewry is net afgestudeerd en geniet daarom weinig respect bij zijn mannen. Zij luisteren eigenlijk alleen maar naar sergeant O'Donigan, bijgenaamd OD. Hij beschouwt MoPic meteen als een indringer. De camera registreert alle facetten van de oorlog: de verveling, de flauwe moppen, de angst en de gruwel. Terwijl enkele Amerikaanse soldaten voor de cameralens sneuvelen, beseft MoPic dat hij het moet overleven om zijn film aan de wereld te kunnen tonen.
88 Antop Hill (2003) 88 Antop Hill (2003)
Pratyush Shellar is een man die bij een bank werkt. Hij heeft een beeldschone vrouw en een dochter. Maar hij heeft ook een geheim. Op een stromachtige woensdagnacht wordt Pratyush wakker van een rinkelende telefoon. Dat telefoongesprek verandert heel zijn leven. Het gesprek voert hem naar een onbekend adres; ongenood, wereldvreemd en niet voorbereid op het gevaar dat hem staat te wachten.
881 (2007) 881 (2007)
Het verhaal gaat over twee goede vrienden die opgegroeid zijn met liefde voor de Getai-cultuur, een kunstvariant met toneel en zang die een historische traditie in Singapore kent. Nadat ze door de Getai-godin gezegend zijn worden ze het populairste Getai-duo, de Papayas, van het land. Hun concurrenten, de Durian zusters, zijn echter stinkjaloers en vastberaden hun optredens te saboteren.
88: 88 Minutes (2007) 88: 88 Minutes (2007)
Een professor krijgt een doodsbedreiging waarin staat dat hij maar 88 minuten te leven heeft. Hij probeert in die tijd de mogelijke verdachte te vinden. Kandidaten: een student in problemen, een ex-vriendin en een seriemoordenaar met doodstraf.
89 mm - Freiheit in der Letzten Diktatur Europas (2004) 89 mm - Freiheit in der Letzten Diktatur Europas (2004)
89 Millimeter – Dat is het verschil tussen de spoorwijdte van West-Europa en Wit-Rusland. Geen groot verschil. Maar hier, op de grens van de nieuwe EU, begint een andere wereld, "de laatste dictatuur van Europa". Een jonge filmmaker waagt de reis, om uit te vinden hoe vrij de mensen van zijn leeftijd in Wit-Rusland zijn. Hij ontmoet een politiek vluchteling, verzetsstrijders, een gogo-danseres, een perspectiefloze journaliste en een staatstrouwe soldaat. Een film over een post-Sovjet-generatie.
8MM (1999) 8MM (1999)
De privé-detective Tom Welles wordt door een rijke vrouw ingehuurd wiens echtgenoot onlangs is overleden. Zij heeft een stuk film gevonden in een kluis waarop te zien is hoe een meisje wreed vermoord wordt: een snuff-movie. Welles gaat op onderzoek uit en komt via de moeder van het meisje in Hollywood terecht bij een porno-producer. Welles raakt langzaam geobsedeerd door de zaak, en raakt steeds verder vervreemd van zijn vrouw en dochter.
8MM 2 (2005) 8MM 2 (2005)
David Huxley is een veelbelovende jonge politicus die alles op het spel zet als hij betrokken raakt in de wereld van obscure peepshows, stripclubs en live internet seks. David en zijn verloofde Tish komen erachter dat hun triootje met een sexy jong model is gefilmd. Ze krijgen een anonieme e-mail waarin een absurd hoog bedrag aan losgeld wordt gevraagd voor de originele opnames.
8th Plague, The (2006) 8th Plague, The (2006)
Launa onderzoekt de verdwijning van haar zus Nikki, die in de bergen is gaan camperen en nooit is teruggekeerd. Ze heeft geen andere keuze dan samen met Mason, een lokale bewoner met een duister verleden, op zoek te gaan. Hun zoektocht leidt hen naar een verlaten gevangenis waar ze al snel blootgesteld worden aan een kwaad, dat na een recente verstoring ontwaakt is. Hierna komen ze achter de vreselijke waarheid over het lot van Nicky en de dreigende duistere plaag die de wereld wil heroveren.
8˝ (1963) 8˝ (1963)
De regisseur Guido probeert te relaxen na zijn laatste hitfilm. Hij krijgt echter geen rust, aangezien de mensen met wie hij in het verleden gewerkt heeft constant op zoek zijn naar nieuw werk. Hij worstelt met zijn geweten, maar het lukt maar niet om een nieuw idee te verzinnen. Terwijl hij aan het nadenken is, begint hij herinneringen op te halen aan belangrijke gebeurtenissen in zijn leven. De film is een autobiografische film van Fellini.
8˝ Women (1999) 8˝ Women (1999)
Philip Emmenthal vraagt zich na de dood van zijn vrouw af of hij op sexueel gebied wel aan zijn trekken is gekomen. Daarom richt hij samen met zijn zoon hun zwitserse huis in tot harem, geďnspireerd op de bekende haremsequentie uit Fellini's 8 1/2. Hier houden zij 8 1/2 vrouw, met wie zij hun sexuele fantasiën uitspelen, totdat ze erachter komen dat ze de uitvoering niet in de hand hebben en de machtsbalans in de harem verschuift.
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!