Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Zoeken:
J'Accuse (1938) J'Accuse (1938)
Na de gruwelen van W.O.I overleefd te hebben, zweert Jean Diaz de liefde en persoonlijke geneugten af om zich volledig te kunnen richten op een wetenschappelijk onderzoek naar een machine die oorlog kan voorkomen. Wanneer hij denkt dat hij succes heeft, weet de overheid zijn uitvinding te saboteren en belandt Europa opnieuw in een oorlog. Wanhopig richt Diaz zich tot de geesten van de overleden oorlogs-slachtoffers om te protesteren.
J'ai Épousé une Ombre (1983) J'ai Épousé une Ombre (1983)
Het gaat over de ongehuwde en hoogzwangere vrouw die een treinongeluk overleeft en vervolgens wordt aangezien voor een (verongelukte) medepassagiere. De aanvankelijk onbedoelde identiteitsruil pakt niet ongunstig uit: ze wordt opgevangen door haar vermeende schoonfamilie (rijke wijnboeren) die haar en haar kind een toekomst kunnen bieden. Haar vriend is echter een bruut, die plotseling weer op komt dagen nadat hij haar eerder heeft laten barsten.
J'ai Faim!!! (2001) J'ai Faim!!! (2001)
Lily heeft problemen. Op de dag dat ze verneemt dat ze zal erven van haar oom, dumpt haar vriend haar voor een slanker exemplaar. Geholpen door haar twee beste vriendinnen gaat ze in de tegenaanval. De vrouwen kijken op geen middeltje om Lily's rivale uit te schakelen: een totaal nieuwe look voor Lily, een hels dieet, moordplannen en een zenuwoorlog. Maar het leven heeft soms verrassingen in petto.
J'ai Horreur de l'Amour (1997) J'ai Horreur de l'Amour (1997)
Annie, een gescheiden dertiger, is een dokter met haar eigen praktijk in Parijs. Tijdens een zomer voelen haar werkdagen even leeg aan als haar liefdesleven. Tot twee mannen haar praktijk en haar leven binnenstappen. Er is Laurent, een vroegere drugsverslaafde bij wie men net vastgesteld heeft dat hij besmet is met het HIV virus en die weigert zich te laten behandelen. Dan is er Richard, een ijdele acteur die ze ontmoet heeft tijdens een gala diner en die aan een extreme vorm van hypochondria lijdt. Na een kortstondige relatie is Richard overtuigd dat hij besmet is met AIDS door Annie en is dan ook vastbesloten haar te laten boeten.
J'ai Pas Sommeil (1994) J'ai Pas Sommeil (1994)
Parijs wordt geteisterd door een reeks moorden op oudere dames. Daiga is een immigrante uit Litouwen die alles heeft opgegeven en platzak in Parijs zit. Ze werkt als kamermeisje in het hotel van de oudere vrouw Ninon, die karateles geeft aan ouderen. In dat hotel wonen ook de verslaafde zwarte travistiet Camille die ernaar verlangt terug te gaan naar de Antillen en zijn vriend Raphael die voor hun inkomsten afhankelijk is van roofmoord.
J'ai Toujours Rêvé d'Être un Gangster (2007) J'ai Toujours Rêvé d'Être un Gangster (2007)
Vier verhalen rond criminaliteit: een ongewapende overvaller heeft het gemunt op een andere overvaller, die wel een wapen heeft; twee amateur-kidnappers ontvoeren een adolescente met zelfmoordneigingen; twee zangers praten over een gestolen hit; vijf zeventigers ontmoeten elkaar om hun laatste slag te slaan.
J'ai Toujours Voulu Être une Sainte (2003) J'ai Toujours Voulu Être une Sainte (2003)
Norah, 17, leeft samen met haar vader. Haar moeder heeft haar achtergelaten toen ze nog een baby was en Norah voelt zich verantwoordelijk voor de ellende van de hele wereld. Op een dag komt haar grootmoeder haar vanuit Portugal bezoeken... en ze is in het bezit van het adres van Norah's moeder.
J'ai Vu Tuer Ben Barka (2005) J'ai Vu Tuer Ben Barka (2005)
Januari 1966. In een appartement in Parijs ontdekt de politie het levenloze lichaam van Georges Figon, de man die het schandaal rond Ben Barka deed losbarsten en zo de gaullistische macht aan het wankelen bracht. Een jaar eerder. Figon is de onzekere affaires en kleine zwendels beu en wil eindelijk een grote slag slaan. Sinds zijn jaren in de gevangenis heeft hij goede contacten met het 'milieu'. Hij krijgt een belangrijke taak toevertrouwd: het creëren van een documentaire over de dekolonisatie, geschreven door Marguerite Duras, gefilmd door Georges Franju en met de medewerking van de bekende Marokkaanse opposant Mehdi Ben Barka als geschiedkundig raadgever. Dit filmproject blijkt een valstrik…
J'aime Toutes les Femmes (1935) J'aime Toutes les Femmes (1935)
Een beroemde tenor, die het beu is om steeds in de schijnwerpers te staan, stuurt in zijn plaats een jongeman naar een receptie die als twee druppels water op hem lijkt. De problemen beginen echter als de verloofdes van beide mannen ook het verschil niet zien...
J'aimerais Pas Crever un Dimanche (1998) J'aimerais Pas Crever un Dimanche (1998)
Ben werkt in een mortuarium. Zijn vrouw heeft hem verlaten en hij houdt zich bezig met allerlei kinky uitspattingen. Teresa sterft aan een overdosis op de dansvloer, maar in het mortuarium komt ze als een wonder tot leven. De film volgt verder ook Boris, Abdel en Ducon die allen op hun manier met sex en dood omgaan.
J'aurais Voulu Être un Danseur (2007) J'aurais Voulu Être un Danseur (2007)
François Maréchal (Vincent Elbaz) is de uitbater van een videotheek en leidt een gezapig leven, tot op de dag dat hij Singin' in the Rain te zien krijgt en hij koste wat het kost tapdanser wil worden. Hij verlaat vrouw en kind, raakt in de ban van de musical en komt meer te weten over zijn familiaal verleden.
J'avais Sept Filles (1954) J'avais Sept Filles (1954)
Ergens in een klein provinciestadje worden zeven jonge danseressen, zonder een cent, aan hun lot overgelaten na het faillissement van de zaak waar ze actief waren. Terwijl ze zoeken naar een middel om uit geldnood te raken vertelt Maria-Flora, die voorheen voor hun kledij zorgde, dat niet ver daar vandaan een rijke graaf woont, waarmee ze lang geleden een relatie heeft gehad. De dames vatten het plan op dat één van hen zich op zijn kasteel zal voorstellen als zijn dochter, die hij al lang niet meer gezien heeft. De ring die vroeger door de graaf aan Maria-Flora werd aangeboden, zou het bewijs van de afstamming moeten geven.
J'embrasse Pas (1991) J'embrasse Pas (1991)
De jonge, naïeve en onschuldige Pierre ziet er goed uit en droomt ervan om acteur te worden. Hij verhuist naar Parijs om zijn droom waar te maken. Hij krijgt een baantje als ziekenverzorger en wordt onderhouden door een wat oudere verpleegster in ruil voor seksuele diensten. Tijdens zijn acteurslessen komt hij er langzaam achter dat hij niet overloopt van talent en zijn droom om acteur te worden begint langzaam te vervagen. Hij verliest zijn baan en de relatie met de verpleegster loopt stuk. Berooid volgt hij noodgedwongen het advies van een oudere homosexueel op om de prostitutie in te gaan en komt er achter dat hij dit leventje niet eens zo erg vind. Dan wordt hij verliefd op Ingrid, een prostituee die actief is in de hogere society kringen. Haar pooier is hier niet blij mee.
J'Entends Plus la Guitare (1991) J'Entends Plus la Guitare (1991)
J'entends plus la guitare is, losjes en op een eigenzinnige manier, gebaseerd op een autobiografisch gegeven. Garrel verwerkt in zijn film herinneringen aan de tijd dat hij een relatie had met Nico, het legendarische vrouwelijke bandlid van de even legendarische Velvet Underground. Die achtergrond van Nico speelt in de film overigens geen rol. De vrouw heet in de film Marianne (Johanna ter Steege) en is geen musicienne en de muziek van de film heeft geen enkele verwantschap met het Velvet Underground-idioom. Gérard (het alter ego van Garrel) heeft met Marianne het geluk gevonden, het soort liefde dat zijn leven zin geeft. Maar geluk wil in de visie van Garrel vooral zeggen dat je moet leven met de angst om het geluk te verliezen. De film gaat in letterlijke en overdrachtelijke zin over de ruimte die er bestaat tussen personages, in het bijzonder tussen een man en een vrouw.
J'Invente Rien (2006) J'Invente Rien (2006)
Paul heeft niet echt een specifiek doel in zijn leven, totdat hij Mathilde ontmoet. Zij is juist wanhopig op zoek naar een doel, en ziet in Paul een kandidaat. Na een tijdje besluit Paul om een echt doel voor Mathilde te vinden, om het vervolgens als verrassing aan te dragen. Het word een simpel maar geniaal plan.
J'Irai Comme un Cheval Fou (1973) J'Irai Comme un Cheval Fou (1973)
De film volgt Aden (Shannon), die de maatschappij is ontvlucht na de dood van zijn dominante moeder. Eenmaal in de woestijn beland ontdekt hij de wonderen der natuur en een kluizenaar, Marvel (Marzouk). Aden wordt hopeloos verliefd op Marvel, die kan communiceren met de dieren, de wolken en de zon. Eenmaal terug in de grote stad (met Marvel), is Aden zich bewust van het walgelijke en hypocriete gedrag van de mens.
J'irai Cracher sur Vos Tombes (1959) J'irai Cracher sur Vos Tombes (1959)
In een zwarte familie van Memephis, in het zuiden van de Verenigde Staten, gebeurt het soms dat een kind met een blanke huid geboren wordt. Joe Grant is zoiemand. Zijn jonge broer is verliefd op een blank meisje dat hij wil huwen. Hij wordt evenwel van aanranding beschuldigd, gelyncht en opgehangen aan de tak van een boom. Getraumatiseerd door deze gruwelijke moord vertrekt Joe naar het noorden, naar Trenton, waar hij als blanke wordt aanzien en aanvaard. Maar hij is belust op wraak en heeft slechts één doel: een blanke vrouw vernederen, misbruiken en vermoorden.
J'Irai Cracher sur vos Tongs (2005) J'Irai Cracher sur vos Tongs (2005)
Charles volgt Mischa met zijn videocamera. Mischa heeft een uitgesproken mening over vrouwen, sex, liefde en film. Mischa speelt open kaart en vindt het leuk dat ze gefilmd wordt, maar Charles gebruikt de film vooral omdat hij haar wil veroveren.
J'me Sens pas Belle (2004) J'me Sens pas Belle (2004)
Fanny is 30 en nog steeds vrijgezel. Ze is de mislukte liefdesverhalen beu en heeft het enkel nog op one-night-stands. Zo probeert ze haar collega Paul te verleiden...
J'Veux Pas Que Tu T'en Ailles (2007) J'Veux Pas Que Tu T'en Ailles (2007)
Paul is een briljante psychoanalyticus Raphaël. Een van zijn patiënten, vertrouwt hem op een dag toe dat hij verliefd geworden is op een getrouwde vrouw. In de loop van de sessie ontdekt Paul dat het hier gaat om zijn eigen vrouw. Maar in plaats van een einde te maken aan de consultaties probeert hij Raphaël te manipuleren om zo zijn echtgenote terug te winnen.
J-ok'el (2007) J-ok'el (2007)
Een wereldvreemde Amerikaan reist naar een klein dorpje ergens in het exotische Chipas, in Mexico. Zijn moeder heeft hem daar naartoe gezonden wanneer zijn halfzuster vermist werd tijdens een periode dat er daar meerdere mensen op mysterieuze wijze ontvoerd werden. Hun verdwijningen werden toegeschreven aan J-ok'el, een huilende vrouw die volgens de plaatselijke legende eeuwen geleden haar eigen baby's verdronken heeft en wiens geest zou zijn teruggekeerd om nog meer kinderen op te eisen.
J. and S. - Storia Criminale del Far West (1972) J. and S. - Storia Criminale del Far West (1972)
De tot op het bot toe gemotiveerde sheriff Franciscus probeert alles in het werk te stellen om de bankovervaller Jed en zijn vriendin en tevens partner Sonny op te pakken.
J. Lyle (1994) J. Lyle (1994)
J. Lyle zit in een stoel als plotseling zijn ingewanden uit zijn lichaam kruipen en met hem beginnen te praten. Helaas heeft elk orgaan wel zijn eigen idee over wat J. Lyle moet doen. Zijn hart heeft het beste met hem voor, terwijl zijn hersenen en zijn teelballen Lyle liever op het slechte pad brengen.
J.C.V.D. (2008) J.C.V.D. (2008)
J.C.V.D. is een lichtelijk uitgerangeerde filmster die bezig is met de opnames van alweer een straight-to-video actiefilmpje. Hij heeft pas het afkickcentrum verlaten en de voogdij over zijn dochtertje verloren. Hij reist naar zijn geboorteland België om daar de rust te vinden die hij in Amerika niet heeft. Tevergeefs uiteraard.
J.D.'s Revenge (1976) J.D.'s Revenge (1976)
Een vredelievende student wordt bezeten door de geest van een gangster die in de jaren '40 om het leven werd gebracht. De student verandert in een moordmachine en neemt wraak op de gangsters die de zus van de gangster hebben vermoord.
J.F.K.: Reckless Youth (1993) J.F.K.: Reckless Youth (1993)
Film over het veelbesproken leven van de voormalige Amerikaanse president. Al snel wordt duidelijk dat de jonge aankomende president zich al vroeg onderscheidde van de rest van zijn medestudenten. Autoritair gedrag en de liefde voor vrouwen spelen dan al een grote rol.
J.O.E. and the Colonel (1985) J.O.E. and the Colonel (1985)
Na jaren onderzoek ontwikkelt het leger de androïde J.O.E., die met zijn bovenmenselijke krachten de perfecte vechtmachine is. Maar J.O.E. heeft enkele eigenschappen die hem ongeschikt maken voor zijn primaire taak. Hij kan namelijk niet doden en heeft een uitgesproken gevoel voor gerechtigheid. Twee wetenschappers besluiten J.O.E. te ontvoeren en hem voor vreedzame doeleinden te herprogrammeren.
J.R.R. Tolkien: The Origin of the Rings (2002) J.R.R. Tolkien: The Origin of the Rings (2002)
Misschien wel het beste en meest gelezen boek van de 20e eeuw werd verfilmd tot een van de best bezochte films allertijden: JRR Tolkiens "The Lord of the Rings". Dit tijdloze verhaal over goed en kwaad met tovenaars, elfen, dwergen, hobbits en helden heeft wereldwijd talloze schrijvers, filmmakers en fans geïnspireerd. Deze documentaire volgt Michael Coren, schrijver van "JRR Tolkien: The man who created The Lord of the Rings" op een epische reis door de boeken en het leven van JRR Tolkien.
J.W. Coop (1972) J.W. Coop (1972)
J.W. Coop, eens een succesvolle rodeorijder, wordt na tien jaar cel vanwege het vervalsen van een cheque en vechten met de sheriff, vrijgelaten uit de gevangenis. Eenmaal uit de gevangenis wordt hij geconfronteerd met een veranderde maatschappij. Hij wil zijn leven als rodeorijder weer oppakken en een serieuze poging wagen voor het rodeo-kampioenschap. Zijn verleden achtervolgt hem echter en dreigt zijn comeback in gevaar te brengen. Coop staat voor zwaardere keuzes dan ooit tevoren.
J3, Les (1946) J3, Les (1946)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog drijven de studenten van een bepaald lyceum meer handel op de zwarte markt dan dat ze zich bezig houden met hun studies. De komst van een sympathieke, maar toegewijde nieuwe lerares filosofie brengt daar echter verandering in: ze worden weer gemotiveerd voor hun schoolwerk.
Ja Zuster, Nee Zuster (2002) Ja Zuster, Nee Zuster (2002)
Het is een gezellige bedrijvigheid in rusthuis "Klivia". De Ingenieur is druk bezig met uitvinden. Jet is lekkere hapjes aan het klaarmaken en zuster Klivia zelf kibbelt met huurbaas Buurman Boordevol door de telefoon over overlast. Een ontploffing in de kelder van het rusthuis maakt een drastisch einde aan dit gesprek: de strijd tussen Buurman Boordevol en zuster Klivia is in volle hevigheid losgebarsten. Een strijd die behoorlijk uit de hand dreigt te lopen als Gerrit de inbreker van zuster Klivia ook nog in het rusthuis mag blijven nu hij haar beloofd heeft zijn leven te beteren.
Jaago (2004) Jaago (2004)
Zoals heel veel andere kinderen gaat ook Shruti iedere dag alleen met de trein naar school. Op een dag wordt ze per ongeluk opgesloten op school en ze kan de school pas verlaten als het al heel erg laat is. Wanneer ze eindelijk op het station arriveert en de trein neemt naar huis, is het al middernacht en de nachtmerrie begint.
Jaan-E-Mann (2006) Jaan-E-Mann (2006)
Suhaan Kapoor (Salman Khan) en Agastya Rao (Akshay Kumar) zijn beste vrienden, maar Suhaan is de coole gozer en Agastya maar een nerd. Suhaan en Agastya zijn allebei verliefd op, volgens hun de mooiste meisje van hun hele school, Piya Goyal (Preity Zinta). Beiden vertellen niet dat ze verliefd op elkaar zijn op Piya en gaan van school af, maar na tien jaar ontmoeten ze alledrie weer elkaar...
Jaane Bhi Do Yaaro (1983) Jaane Bhi Do Yaaro (1983)
Vinod en Sudhir zijn twee professionele fotografen die proberen een eigen fotostudio te beginnen. De eerste echte opdracht die ze krijgen, is die van het activisten-magazine Khabardar. Hierdoor komen zij in aanraking met de duistere aannemerswereld in Bombay, en rollen vanaf dat moment in het ene probleem na het andere.
Jaane Tu Ya Jaane Na (2008) Jaane Tu Ya Jaane Na (2008)
Deze film verteld het verhaal van Jai en Aditi. Beiden zijn erg close met elkaar en iedereen geloofd ook dat ze een koppel zijn. De ouders van Jai en Aditi willen beiden met elkaar laten trouwen, maar Jai en Aditi willen hier niks van weten. Jai zoekt zijn geluk vervolgens bij een ander meisje en Aditi vind haar ideale man. Al snel beginnen Jai en Aditi jaloers te worden; zijn ze dan toch voor elkaar bestemd?
Jaap Hillenius, Poging om Dichterbij te Komen (2006) Jaap Hillenius, Poging om Dichterbij te Komen (2006)
Een drieluik op film over leven en werk van schilder Jaap Hillenius (1934 – 1999). Toen hij door een tragisch verkeersongeluk om het leven kwam was zijn ultieme schilderij nog niet voltooid. Maar in het oeuvre dat hij naliet is zijn unieke plaats te herkennen in de hedendaagse schilderkunst. Jaap Hillenius baande zich een eigen weg, dwars tegen de mode van de tijd in. George Seurat (1859 – 1891) was een voorbeeld voor hem. In zijn denken liet hij zich beïnvloeden door de schrijver Marcel Proust (1871 – 1922 ). In zijn dagelijkse leven, zijn schilderen en zijn hartstocht voor etnografica weerspiegelt zich zijn verlangen om het ultieme moment van schoonheid zichtbaar te maken.
Jaar van de Kreeft, Het (1975) Jaar van de Kreeft, Het (1975)
Debuutfilm van Herbert Curiël over een korte, maar heftige relatie tussen een man (Hauer) en vrouw. De verschillen tussen beiden zijn erg groot. De vrouw wil haar onafhankelijkheid niet opgeven in deze relatie.
Jaar van de Opvolging, Het (1998) Jaar van de Opvolging, Het (1998)
Vierdelige politieke dramaserie over de opkomst en ondergang van een jonge politicus. Het verhaal speelt zich af in 2010 en Den Haag is nog steeds het politieke centrum van Nederland. Na twaalf jaar succesvol regeren besluit de populaire 75-jarige premier, Willem Rahusen (Coen Flink), zich terug te trekken. Tot ieders verbazing wijst hij de jonge en betrekkelijk onervaren politicus Gijs van Dorp (Rik Launspach) aan als zijn opvolger. In de monarchie verloopt de opvolging minder soepel: de kroonprins heeft weinig zin om zijn moeder als staatshoofd op te volgen.
Jab Pyaar Kisise Hota Hai (1998) Jab Pyaar Kisise Hota Hai (1998)
De in Londen wonende rijke Indiër Suraj (Salman Khan) rookt en drinkt en versiert vrouwen. Volgens bepaalde conventies is dat duidelijk het gevolg van ouderloosheid en een te liberale opvoeding door opa (Anupam Kher). Suraj wordt teruggehaald naar India, waar hij Komal (Twinkle Khanna) ontmoet, op wie hij nu eens werkelijk verliefd wordt. Op een dag later komt zijn zoon, die bij hem komt wonen. Hij is ook de zoon van zijn vriendin die hij in Londen ontmoet had en daarna had uitgemaakt. Nu moet Suraj zijn zoon verstoppen van Komal en zijn opa.
Jab We Met (2007) Jab We Met (2007)
Aditya, een verslagen industrieel, is gebroken aangezien het meisje waar hij van houdt, trouwt met iemand anders. Hij heeft de moed niet meer om huiswaarts te keren, hij loopt van alles weg en pakt de eerste de beste trein. In de trein ontmoet hij Geet, een mooi maar irritant praatziek meisje dat van Mumbai naar haar geboortedorp Bhatinda reist. Later beslist ze weg te lopen met haar vriend.
Jabberwocky (1977) Jabberwocky (1977)
Na de dood van zijn vader gaat de jonge Dennis Cooper naar de stad waar hij enkele avonturen moet doorstaan. De stad en het koninkrijk worden bedreigd door een verschrikkelijk monster genaamd 'Jabberwocky'.
Jacaré (1942) Jacaré (1942)
Deze documentaire volgt een groep avonturiers die de binnenlanden van het Amazone-gebied binnendringen. Zij vangen inlandse dieren en verschepen deze naar dierentuinen in Amerika. Zij hebben de nodige problemen met gevaarlijke roofdieren zoals boa constrictors en kaaimannen.
Jack & Sarah (1995) Jack & Sarah (1995)
Nadat de Sarah, de vrouw van Jack, tijdens de bevalling van hun dochter overlijdt, moet Jack alleen verder met zijn dochtertje Sarah. Omdat hij een drukke baan heeft en hij absoluut niet in staat is Sarah alleen op te voeden, proberen zijn ouders en de overgebleven ouders van zijn overleden echtgenote de juiste babysitter/werkster te vinden. Dan ontmoet Jack Amy, een Amerikaanse serveerster. Hij ziet hoe zij met de baby omgaat en besluit haar in te huren, aanvankelijk tot groot ongenoegen van enkele van de ouders. Na een tijdje worden Jack en Amy echter verliefd op elkaar...
Jack (1996) Jack (1996)
Een bevalling met een zeemeermin als moeder en een duivel als toekijkende vader (beiden weggehaast uit een gekostumeerd bal) moet een bijzonder kind opleveren. Dat is de kleine Jack dan ook. Hoewel, klein... De boreling groeit met een razend tempo. Als Jack zijn eerste verjaardag viert ziet hij eruit als een kleuter en op zijn vierde moet hij zich al scheren. Jack heeft een uniek groeiprobleem: hij veroudert vier keer zo snel als een ander mens.
Jack (2004) Jack (2004)
De vijftienjarige Jack heeft twee beste vrienden. Hij houdt veel van zijn ouders en dan vooral van zijn vader die hij beschouwt als een soort idool. Het is dan ook een grote verassing wanneer zijn vader weggaat en een leven begint met een andere man. Jack kan dit maar niet begrijpen.
Jack and Jill vs. the World (2008) Jack and Jill vs. the World (2008)
Jack is dertig en zorgt voor advertenties in New York. Hij leidt een routineleventje, boekt succes en heeft klasse. Maar hij loopt er verveeld bij, tot op het moment dat hij Jill ontmoet. De knappe, vurige twintigjarige vrouw komt in zijn leven en hij wordt stapelverliefd. Het klikt onmiddellijk tussen hen en ze beginnen een verhouding. Ze spreken af dat eerlijkheid hun prioriteit is. Wanneer Jill meerdere keren niet te bereiken is, eist Jack van haar dat ze hem vertelt welk geheim ze verbergt.
Jack and the Beanstalk (1952) Jack and the Beanstalk (1952)
Nadat Jack de magische bonen, die hij van een schimmige slager heeft gekocht, heeft geplant groeit er een enorme wijnrank uit die tot boven de wolken reikt. Wanneer het tweetal erin klimt, blijkt zich in de lucht een wonderlijk land te bevinden. Hier proberen ze een prins en een prinses uit de klauwen van een boosaardige reus te redden.
Jack and the Beanstalk (1970) Jack and the Beanstalk (1970)
Nadat hij de koe van de familie heeft verruild voor vijf magische bonen, krijgt Jack om z'n oren van zijn moeder. Kwaad gooit zij de vijf bonen argeloos uit het raam, maar de bonen schieten vrijwel direct wortel. Er groeit een enorme bonenstaak onder het raam die tot in de wolken reikt. Jack klimt er stiekem in en ontmoet hoog boven het aardoppervlak twee wonderlijke reuzen.
Jack and the Beanstalk: The Real Story (2001) Jack and the Beanstalk: The Real Story (2001)
Als een eeuwenoud familiegeheim wordt ontsluierd wordt het bekende sprookje Jack And The Beanstalk voor Jonathan William Von Hapsburg Robinson (roepnaam Jack) werkelijkheid. In een mistige vallei waarin witte rozen bloeien, staat een groot middeleeuws kasteel met dikke stenen muren en pittoreske torentjes. The Magic Castle Resort and Casino is de droom van projectontwikkelaar Jack Robinson, die net als zijn voorouders gelooft dat dromen werkelijkheid kunnen worden. Helaas verandert Jacks droom in een nachtmerrie als een reusachtig menselijk skelet wordt opgegraven. Is dit de belangrijkste wetenschappelijke vondst sinds eeuwen of wordt Jacks hebzucht op de proef gesteld?
Jack Be Nimble (1993) Jack Be Nimble (1993)
Op jonge leeftijd worden Jack en Dora Sharp door hun moeder in de steek gelaten en in een weeshuis geplaatst. Dora wordt uiteindelijk geadopteerd door de liefdevolle Birches terwijl Jack bij de Gough-familie komt te wonen. Jack wordt continu vernederd door de Gough's. Als hij een tiener is bouwt hij een door een dynamo aangedreven hypnose-apparaat wat hij gebruikt om de Gough's af te slachten en om zijn zus te vinden. Ondertussen leert Dora om te gaan met het helderziende vermogen dat ze schijnt te hebben. Met deze gave tracht ze haar broer en ouders te vinden....
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!