Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:
7 Angels in Eden (2007) 7 Angels in Eden (2007)
Twee minnaars verblijven op aarde na een Apocalyps. Vastzittend in wat eens Texas schijnt geweest te zijn, denken Will en Mia helemaal alleen te zijn. Tot er op een nacht zeven 'Zuiderlingen' verschijnen die zich vast voorgenomen hebben om elke overlevende mens op aarde uit te roeien.
7 Ans (2006) 7 Ans (2006)
Vincent is veroordeeld tot zeven jaar gevangenisstraf. Zijn vrouw Maité bezoekt hem twee keer per week. Als ze bewaker Jean ontmoet ontstaat geleidelijk aan een driehoeksverhouding als Vincent Jean ook blijkt te kennen.
7 Ans de Mariage (2003) 7 Ans de Mariage (2003)
Na zeven jaar huwelijk staat een koppel (hij een arts, zij een bankier) op de helling: ze zitten in een midlifecrisis en hun seksleven is zo goed als voorbij. Om hun seksleven, en daarmee het huwelijk een nieuwe impuls te geven, wint de man informatie in bij een seksuoloog.
7 Days in September (2002) 7 Days in September (2002)
Regisseur Steven Rosenbaum laat in deze documentaire de tragedie van 11 september en haar nasleep zien, door de ogen van zeven verschillende filmmakers, zowel professionals als amateurs. Beelden rondom de rampplek van verschillende mensen en hun uiteenlopende reacties.
7 Días (2005) 7 Días (2005)
Claudio Caballero besluit om met 500.000 dollar te gaan gokken, in een wanhopige poging om genoeg geld bij elkaar te kunnen krijgen om één van 's werelds grootste bands, U2, naar Mexico te kunnen halen om te laten optreden.
7 Faces of Dr. Lao (1964) 7 Faces of Dr. Lao (1964)
Een Chinese circusartiest Dr. Lao neemt tijdens zijn voorstellingen maar liefst zeven gedaantes aan. Hij wordt vanwege zijn tovenarij en zijn sociale bewogenheid erg geliefd in het provinciestadje Abalone.
7 Grandmasters (1978) 7 Grandmasters (1978)
Voordat hij met pensioen gaat wil kung-fu meester Sang voor zichzelf bewijzen dat hij nog steeds de echte grootmeester van China is. Daarom reist hij samen met zijn dochter en enkele van zijn studenten door China om de verschillende kung-fu meesters te verslaan.
7 Jin Gong (1994) 7 Jin Gong (1994)
Zeven wezen worden getraind in martial arts en ingezet door de regering om geheime operaties uit te voeren. Als een missie fout loopt, worden ze echter vals beschuldigd van moord. Hun enige kans om hun naam te zuiveren is de echte daders te vinden.
7 Miljonärer (2006) 7 Miljonärer (2006)
Tussen bloeiende appelbomen en zoemende bijen wordt een trouwfeest voorbereid bij een landhuis. Mĺns Lundin, de schatrijke erfgenaam van het landhuis, gaat trouwen met de al even rijke Judith Fahlén, eigenares van een van de grootste hotelketens in Europa. Toch is niet alles zo idyllisch als het op het eerste zicht lijkt. Zowel genodigden als onaangekondigde gasten smeden plannen om in het bezit te komen van de miljoenen van het echtpaar. Onverwachte wendingen en oude geheimen lossen elkaar in hels tempo af.
7 Plus Seven (1970) 7 Plus Seven (1970)
Regisseur Michael Apted bezoekt dezelfde groep Britse kinderen, zeven jaar na het eerste deel. Ze vertellen welke veranderingen in hun leven tijdens de laatste zeven jaar zijn voorgekomen. Met 14 jaar hebben ze inmiddels een lastige leeftijd bereikt en de kijker ziet dat ze zich langzaam aan het vormen zijn naar zelfstandige individuen.
7 Seconds (2005) 7 Seconds (2005)
Jack Tuliver (Wesley Snipes), een voormalige speciale eenheid soldaat met oneervol ontslag, is de afgelopen jaren woonachtig en werkzaam als een professionele dief in Europa. Zijn huidige klus omvat het bestelen van drie geldwagens die tezamen de opbrengsten van 20 casino's, zo'n $ 20 miljoen, vervoeren. De overval neemt een totaal andere wending wanneer een derde partij zich in de strijd mengt. Ternauwernood weet hij te ontsnappen waarbij hij, zonder dat hij het weet, iets waardevols meeneemt. Echter de criminelen willen het - koste wat het kost - hebben, terwijl hij ook gezocht wordt door de roemeense politie en zelfs de NAVO.
7 Vírgenes (2005) 7 Vírgenes (2005)
Voor het huwelijk van zijn broer krijgt de jeugdige Tano (Juan José Ballesta) twee dagen verlof. Wat begint als een zorgeloos weekend, wordt voor Tano een loyaliteitstest. Hij wordt meegesleept door zijn bloedbroeder Richi (Jesús Carroza) in een spiraal van kleine geweldplegingen.
7 Women (1966) 7 Women (1966)
Het overleven tegen binnenvallende Mongoolse horden op een Amerikaanse missiepost aan de grens tussen China en Mongolie tijdens de Chinese Revolutie van 1935. Het verbitterde, autoritaire hoofd van de post komt in conflict met een nieuwe, wereldse vrouw, een jonge arts die naar de missie gestuurd is.
7 Zwerge (2004) 7 Zwerge (2004)
Zeven dwergen, teleurgesteld in de wereld, hebben zich teruggetrokken achter de zeven bergen. Daar leiden ze aanvankelijk een gelukkig bestaan, maar de idylle wordt ruw verstoord als Sneeuwwitje, op de vlucht voor de wrede koningin, ook haar toevlucht zoekt tot het verder vrouwloze sprookjesbos. Maar als Sneeuwwitje echter wordt ontvoerd door een handlanger van de koningin, besluiten ze haar toch te gaan helpen.
7 Zwerge - Der Wald Ist Nicht Genug (2006) 7 Zwerge - Der Wald Ist Nicht Genug (2006)
De rechtmatige koning zit gelukkig weer op zijn troon. Sneeuwwitje is ondertussen getrouwd en heeft zelfs al een kindje. Wanneer een booswicht de baby wil ontvoeren, is het de taak van de 7 dwergen om te zorgen dat het kind in veiligheid wordt gebracht. Het booswicht brengt hen echter in een vreemde wereld, een wereld waarin dwergen telkens struikelen.
7, Hyden Park: La Casa Maledetta (1985) 7, Hyden Park: La Casa Maledetta (1985)
Een jonge vrouw die vroeger verkracht en van een trap werd afgeduwd door een man verkleed als een priester, komt in een rolstoel terecht. Jaren later komen echter alle nare herinneringen terug...
71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls (1994) 71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls (1994)
Een student moet met een tangram een Latijns kruis leggen. Een kinderloos echtpaar krijgt een zwijgzaam weesje. Een bezorgde vader informeert naar de temperatuursverhoging van zijn baby. Een oude man vraagt om aandacht van zijn dochter. Ogenschijnlijk hebben deze mensen niets met elkaar te maken, maar door een reeks van toevalligheden komen zij, op een zeer ongelukkig moment, bij elkaar in een bankgebouw.
711 Ocean Drive (1950) 711 Ocean Drive (1950)
Mal Granger is een politiebeambte die weinig tot geen respect van zijn collega's krijgt. Als hij op een dag informatie krijgt om een illegaal goksyndicaat op te rollen ruikt hij zijn kans...
72 Metra (2004) 72 Metra (2004)
Een verfilming van een tragische ramp van de Russische kernonderzeeër Koersk die in Augustus 2000 zonk in de Barentsz zee. Elke kostbare seconde telt voor de russische mariniers, als ze 72 meter diep onderwater gestrand zijn in de onderzeeër.
7čme Cible, La (1984) 7čme Cible, La (1984)
Schrijver Bastien Grimaldi (Ventura) wordt gechanteerd, en hij gaat achter de dader aan. Met behulp van politieman Paillard ontmaskert hij de identiteit van de chanteur.
7eme Mensonge, Le (2003) 7eme Mensonge, Le (2003)
Diane trouwt met de rijke componist Georges en komt zo in aanraking met de rijke jetset waarin Georges een graag gezien figuur is. Op den duur ontpopt hij zich steeds meer als een tiran en voelt zij zich opgesloten in zijn middeleeuwse kasteel. Het gaat goed mis als zij zich niet langer laat onderdrukken.
7eventy 5ive (2007) 7eventy 5ive (2007)
Op het Brattmar College in Colorado heeft een groep studenten die zichzelf 'the crew' noemt, een spel bedacht, genaamd '75', waarbij willekeurige mensen opgebeld worden om hen gedurende 75 seconde zo veel mogelijk te laten schrikken. Tijdens een eindejaarsfeest wordt de verkeerde aan het schrikken gemaakt.
7th Dawn, The (1964) 7th Dawn, The (1964)
De Tweede Wereldoorlog is net afgelopen. Een groep mensen, waaronder een soldaten, krijgen te maken met politieke en persoonlijke problemen als ze worden aangevallen door guerilla strijders.
7th Voyage of Sinbad, The (1958) 7th Voyage of Sinbad, The (1958)
Kapitein Sinbad arriveert met zijn bemanning op het eiland Colossa, waar zij al snel worden aangevallen cyclopen. Met behulp van een magische lamp die een geest bevat slagen ze erin te ontsnappen, maar in hun vlucht verliezen ze de lamp op het eiland.
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!