Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Zoeken:
H (1990) H (1990)
De geliefden Snake (Martin Neufeld) en Michele (Pascale Montpetit) zijn verslaafd aan de heroine (H). Ze klampen zich aan elkaar vast in hun pogingen af te kicken. Zo wordt hen duidelijk hoe zij gevangen zitten in hun verleden en hun verslaving...
H (2002) H (2002)
Na een reeks wrede moorden op vrouwen, bekent een man de misdaden en geeft zich aan bij de politie. Echter, een jaar later worden er vergelijkbare moorden gepleegd, met de man nog in de gevangenis.
H Story (2001) H Story (2001)
De film draait om de Franse actrice Béatrice Dalle, die zichzelf speelt in een Japanse film. De film in de film is een Japanse remake van de befaamde Franse klassieker Hiroshima Mon Amour van Alain Resnais. Dalle speelt als actrice niet alleen zichzelf, ze moet ook - letterlijk - in de voetsporen treden van Emmanuelle Riva, die in de oorspronkelijke film de hoofdrol speelde. Ze speelt in de film-in-de-film een actrice die vanuit Frankrijk naar Hiroshima is gekomen om een rol te spelen in een film over de vrede. De film kijkt naar zichzelf in de spiegel en ziet een film die ook naar zichzelf in de spiegel kijkt.
H.H. Holmes: America's First Serial Killer (2004) H.H. Holmes: America's First Serial Killer (2004)
Het levensverhaal van H.H. Holmes, een seriemoordenaar die in zijn zelfgebouwde hotel ongestoord vooral jonge vrouwen ombracht en opstookte in een grote oven. Holmes zou naar verluidt meer dan 27 vrouwen het hoekje omgeholpen hebben tijdens de wereldtentoonstelling van 1893...
H.M. Pulham, Esq. (1941) H.M. Pulham, Esq. (1941)
Harry Moulton Pulham is een succesvolle, maar saaie zakenman uit Boston. Harry leeft niet het leven, waarvoor hij gekozen zou hebben, maar wat van hem verwacht wordt. Harry’s leven verandert echter totaal, wanneer hij de aantrekkelijke Marvin Myles Ransome leert kennen en ook nog met haar trouwt.
H.M.S. Defiant (1962) H.M.S. Defiant (1962)
In dit historische avontuur bindt kapitein Crawford (Alec Guinness) van het oorlogsschip H.M.S. Defiant, de strijd aan tegen een muitende bemanning, zijn brutale en sadistische eerste stuurman Scott Padget (Dirk Bogarde) en de vloot van Napoleon.
H.M.S. Pinafore (1973) H.M.S. Pinafore (1973)
De bemanning van de H.M.S. Pinafore is druk bezig om alles in orde te maken voor de komst van admiraal Sir Joseph Porter. Een korte pauze wordt ingelast wanneer Little Buttercup langskomt met haar ventbootje, maar daarna gaan allen weer vrolijk aan de slag. Dat wil zeggen, niet allemaal, want Ralph Rackstraw is niet zo blij. Ralph is namelijk verliefd op de dochter van de kapitein, Josephine, die zal worden uitgehuwelijkt aan Porter.
H.M.S. Pinafore (1982) H.M.S. Pinafore (1982)
De bemanning van de H.M.S. Pinafore is druk bezig om alles in orde te maken voor de komst van admiraal Sir Joseph Porter. Een korte pauze wordt ingelast wanneer Little Buttercup langskomt met haar ventbootje, maar daarna gaan allen weer vrolijk aan de slag. Dat wil zeggen, niet allemaal, want Ralph Rackstraw is niet zo blij. Ralph is namelijk verliefd op de dochter van de kapitein, Josephine, die zal worden uitgehuwelijkt aan Porter.
H.O.T.S. (1979) H.O.T.S. (1979)
De H.O.T.S.-groep is de populairste studentenclub aan de plaatselijke universiteit. En dat is begrijpelijk, want tot groot pezier van de mannelijke studenten organiseren de meisjes regelmatig wet t-shirt-competities en wilde feestjes. En als de universiteit wordt afgeperst door een gemene zakenman, kunnen de meisjes ook nog eens bewijzen dat ze niet van de domsten zijn.
H.P. Lovecraft's Dreams in the Witch-House (2005) H.P. Lovecraft's Dreams in the Witch-House (2005)
Een natuurkundestudent betrekt een kamer in een sinister pension waar boven de voordeur nog net geen bordje ‘spookhuis’ hangt. De eigenaar is een onaangenaam heerschap, op de begane grond woont een godsdienstwaanzinnige en alleen met zijn directe buurvrouw, een aantrekkelijke alleenstaande moeder, lijkt normaal contact mogelijk.
H2O (2004) H2O (2004)
Vlak voor moeilijke besprekingen met de Minister van Buitenlandse Zaken van Amerika komt de Canadese premier om bij een ongeluk. Zijn zoon Tom keert terug naar Canada om de begrafenis van zijn vader bij te wonen. Daar houdt hij een meeslepende toespraak die hem in de politiek doet belanden en uiteindelijk wordt hij ook premier. Uit onderzoek naar de dood van z'n vader blijkt echter dat het geen ongeluk was en dat hij misschien vermoord is. Hierbij komen bewijsstukken boven tafel waaruit blijkt dat er een plan bestaat om één van Canada's belangrijkste rijkdommen, water, te verkopen.
H6: Diario de un Asesino (2005) H6: Diario de un Asesino (2005)
H6 vertelt het verhaal van Antonio Frau, een seriemoordernaar die vrijkomt na 25 jaar opsluiting voor de gewelddadige moord op zijn vriendin. Het erven van een motel van een familielid dat hij niet eens kende ziet hij als een signaal, en hij neemt de taak op zich het verdriet te verlichten van zij die de wil hebben verloren om verder te leven. Hij neemt deze slachtoffers mee naar kamer 6 van het motel waar hij hen 'zuivert'...
Ha Llegado un Ángel (1961) Ha Llegado un Ángel (1961)
De ouders van Marisol zijn dood. Zij beslist alles te verkopen dat zij bezit en bij de familie van haar oom Ramon in Madrid te gaan wonen. Leonor, haar tante, is een slechte vrouw die absoluut niet van Marisol houdt en haar niet als één van de familieleden behandelt. Ze dwingt haar bijvoorbeeld om haar lunch en diner in de keuken te eten samen met het dienstmeisje Herminia. De enige reden waarom ze haar in het huis laat logeren is omdat Marisol een grote som geld heeft meegebracht en haar eigen familie op dat ogenblik in een slechte financiële situatie zit. Op de trein, tijdens haar reis naar Madrid, heeft Marisol echter een leuke vriend ontmoet en ze besluit hem af te toe in het geheim te blijven zien.
Ha Woo Deung (1998) Ha Woo Deung (1998)
Zomer – Als het regenseizoen voorbij is schuilen drie mannen tijdens een vlucht na een overval in een verlaten schoolgebouw. Ze mijmeren over hun jeugd, maar na korte tijd ontstaan er conflicten. Regen – Aan het begin van de zomer voor het moessonseizoen bezoeken drie jonge vrouwen hun oude school. Ze drinken wat en praten met elkaar over dromen, hoop, het loslaten van vroeger en laten een aandenken na voor een overleden vriend. Lantaarn – Een jaar later…Een van de vrouwen keert terug naar de school en treft er een man aan die er woont. Hij biedt haar thee aan.
Ha Yat Dik Mo Mo Cha (2000) Ha Yat Dik Mo Mo Cha (2000)
Als de jonge Summer haar baan verliest en ontdekt dat haar vriendje haar heeft bedrogen, reist ze naar een eiland voor de kust van Maleisië om haar gedeelte van een strand te verkopen dat ze heeft gekregen van een verre neef. Als ze op het strand aankomt, merkt ze dat haar neef het strand al heeft verkocht om zijn schulden te kunnen betalen. Summer gaat klagen bij de koper, maar het blijkt een knappe man te zijn op wie ze meteen smoorverliefd wordt.
Haagse Sjonnie (2006) Haagse Sjonnie (2006)
Hoofdpersoon Sjonnie is het Haagse typetje, in levende lijve. Sjonnie, zijn vrouw Yo en de kinderen hebben geen makkelijk leven achter de rug. Maar er is altijd hoop op betere tijden en Sjon heeft nu een droom: een succesvol growshop-imperium opbouwen voor zijn hele familie. Hoewel het beginnen van een eigen zaak op zich al een gevecht is, worden zijn plannen ook nog eens aan alle kanten bedreigd door overheidsinstanties als de woningbouwvereniging, de belastingdienst en de gemeente. Als een ware hooligan voert Sjon een persoonlijke oorlog met het gezag om zijn idealen te kunnen verwerkelijken.
Haan Maine Bhi Pyaar Kiya (2002) Haan Maine Bhi Pyaar Kiya (2002)
Shiv en Pooja zijn een gelukkig getrouwd koppel, maar soms krijgen ze heftige discussies wanneer het gaat over bepaalde aanpakken in het leven. Pooja is zo erg verliefd op Shiv dat ze haar rijzende carrière opzij zet, om zo samen met Shiv te kunnen zijn. Helaas doet dit de ongelijkheden tussen de twee nog erger opspatten, wat leidt tot een scheiding. Pooja gaat verder met haar leven en begint verliefd te worden op Raj. Pooja en Raj besluiten te gaan trouwen, maar wanneer die dag arriveert, komt Shiv weer in het leven van Pooja. Oude gevoelens en emoties komen weer terug, waardoor ze zich bevindt tussen twee mannen. Maar wie zal ze uiteindelijk kiezen?
Hababam Sınıfı        Uyanıyor (1976) Hababam Sınıfı Uyanıyor (1976)
De "zesde-literaire-B-klas" ofwel "Hababam" krijgt er maar niet genoeg van om leerlingen en leraren te pesten op de kostschool waarop ze zitten. İnek Şaban als de domste leerling van de klas, de directeur Kale Mahmut en de klunzige Badi Ekrem zijn weer van de partij.
Hababam Sınıfı (1975) Hababam Sınıfı (1975)
Een groep luie leerlingen op een school, die alles behalve leergierig zijn, willen maar één ding en dat is loltrappen. Ze noemen zichzelf de ''zesde-literaire-B-klas'' ofwel ''Hababam'' en ze laten zich door niemand de les lezen en doen waar ze zin in hebben.
Hababam Sınıfı Güle Güle (1981) Hababam Sınıfı Güle Güle (1981)
Eigentijdse bewerking van de Hababam-reeks. De Hababam-klas gaat een nieuw schooljaar tegemoet. Natuurlijk moeten de nieuwe leraren op de traditionele manier worden 'verwelkomd'. Alleen de leraar literatuur weet een warme relatie te ontwikkelen met de leerlingen.
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1975) Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1975)
De "Hababam"-klas op de middelbare school maakt het weer lekker bont. Veel studeren voor hun literatuurexamen doen ze niet; ze spieken liever dan dat ze hard werken. Roken is verboden op school. Voetballen in de tuin van de school is verboden, dollen met de meisjes idem en grappen maken over de instructeurs óók. Er is slechts één angst voor de jongens: directeur Kale Mahmut.
Hababam Sınıfı Tatilde (1977) Hababam Sınıfı Tatilde (1977)
Het vierde deel van de reeks. De directeur van de kostschool besluit drie vrouwelijke leerlingen te plaatsen in de klas van Hababam. Wanneer Hababam weer streken uithaalt met de dames, stuurt Kale Mahmut (Münir Özkul) als straf de hele klas samen met de gymleraar op kamp om ze zo te laten leren hoe het echte leven buiten is. Maar zelfs de wilde natuur kan hen niet van hun streken afkrijgen.
Hababam Sinifi 3,5 (2006) Hababam Sinifi 3,5 (2006)
Turkse komedie met nieuwe spookachtige avonturen van de befaamde chaosklas, die te maken krijgt met de gevaarlijke bruid van het schoolhoofd. Schoolhoofd Gekke Bedri besluit te gaan trouwen. Zijn nieuwe vrouw Gekke Bedriye en haar zoon trekken in bij hem en wonen in het schoolgebouw. De lieve en chaotische studenten van de chaosklas Hababam denken dat Bedriye een nieuwe bondgenoot is tegen het excentrieke schoolhoofd. Maar niets is minder waar. Ze hebben zelfs al heel snel door dat zij een gevaarlijker rivaal is dan de emotionele Gekke Bedri. Met de ondersteuning van zijn nieuwe bruid, die al net zo gek is als hijzelf, begint Gekke Bedri een nieuwe reeks spookachtige aanvallen op de raddraaiers van de chaosklas. Hij hoopt dat hij uiteindelijk de luie studenten aan het werk kan zetten.
Hababam Sinifi Askerde (2005) Hababam Sinifi Askerde (2005)
We schrijven het jaar 2004. In de oude Hababam (chaotische) -klas in het privé-gymnasium van Camlica wordt zoals altijd les gegeven. De chaos blijft echter gehandhaafd: de leraren op de school worden gek van de streken van deze klas. Na een zoveelste grap is voor leraar Bedri de maat vol. Hij stuurt alle scholieren van de klas van school. Volgens de wet moet een jonge Turk dan onmiddellijk in militaire dienst, omdat hij niet verder studeert. Om die reden meldt Bedri de hele klas bij de militaire politie aan. Alle scholieren moeten meteen in dienst...
Hababam Sinifi Dokuz Doguruyor (1978) Hababam Sinifi Dokuz Doguruyor (1978)
Eigentijdse bewerking van de Hababam-reeks. Deze keer heerst de romantiek in de klas: wanneer twee leerlingen verliefd worden op elkaar en de één hierdoor zwanger raakt, doen hun klasgenoten er alles aan om dit verborgen te houden voor de schoolleiding.
Hababam Sinifi Merhaba (2004) Hababam Sinifi Merhaba (2004)
Het jaar is 2003 en in de oude Hababam Sinifi (Chaotisch Klas) van het gymnasium Çamlica vindt zoals vanouds onderwijs plaats. De vroegere eigenaar van de privé-school is inmiddels overleden en de school wordt door zijn zoon Deli –de dwaas- Bedri (Erbil) overgenomen. De chaostraditie wordt in de school voortgezet, waardoor de leraren van de Chaotisch Klas in verlegenheid komen en volkomen gedesoriënteerd raken. Als reactie hierop wil Deli Bedri de school aan een ondernemer verkopen, die op die plaats een winkelcentrum wenst te bouwen. De moeilijkheden met de klas dienen hem als argument om zijn plan te kunnen realiseren. De directrice (Koçyigit) van de school komt achter deze plannen en zoekt hulp bij de vroegere Hababam-scholieren om de huidige Hababam-klas "tot de orde te roepen". Drie oud-leerlingen van de chaosklas houden een vergadering en nemen het besluit, één van hen, Güdük Necmi, (Akçatepe) als gefingeerde leraar voor oriëntatie in de school te introduceren. Met valse papieren start Güdük Necmi op school en geeft zich na een tijdje aan de klas als oud-leerling te kennen. Gezamenlijk starten ze een actie tegen Deli Bedri met gevolgen van dien...
Hababam Taburu (1975) Hababam Taburu (1975)
De luie bemanning van een bootje in de Middellandse Zee, maakt de kapitein het leven zuur. Wanneer één van de matrozen op een dag de verkeerde richting opvaart, moeten ze noodgedwongen aan wal gaan in een Noord-Afrikaans land. Daar worden ze gevangen genomen door een groep legionairs. Deze stellen hen voor de keuze: of ze moeten zich bij hen aansluiten, of ze zullen worden geëxecuteerd.
Habana - Arte Nuevo de Hacer Ruinas (2006) Habana - Arte Nuevo de Hacer Ruinas (2006)
Havanna, hoofdstad van Cuba, is tevens bekend onder de naam 'Parel van de Cariben'. Dit ondanks de aanwezigheid van vele ruïnes, waardoor er een poëtische maar ook morbide sfeer hangt in de stad. Regisseur Borchmeyer volgt vijf bewoners van zulke bouwvallen, die leven met de angst dat op ieder moment van de dag hun huis in elkaar kan storten.
Habana Blues (2005) Habana Blues (2005)
Twee jonge Cubaanse muzikanten, Ruy en Tito, delen dezelfde droom: beroemd worden en weggaan uit Havana. Ruy woont samen met de moeder van zijn twee kinderen, Caridad, en ondanks de liefde die ze nog steeds voor elkaar voelen, balanceert hun relatie toch op de rand van een breuk. Wat betreft Tito, die woont alleen met z'n grootmoeder. Ze zijn druk bezig met de voorbereiding van hun eerste grote concert wanneer ze vernemen dat twee Spaanse producenten, Martha en Lorenzo, in Cuba zijn gearriveerd op zoek naar nieuw talent. Nu ze tegenover, volgens hen, dé kans van hun leven staan, moeten ze starten met de "verovering" van de Spanjaarden.
Habanera, La (1937) Habanera, La (1937)
De elegante grootgrondbezitter Don Pedro wordt verliefd op de flamboyante Zweedse schoonheid Astree Sternhjelm. Ze trouwen en krijgen een dochtertje, maar hun relatie begint te verzuren als Pedro steeds meer van Astree begint te eisen. Hij wil zelfs niet meer dat ze de deur uitgaat, en dat kan ze niet verkroppen...
Habit (1997) Habit (1997)
Sam heeft het net uitgemaakt met zijn vriendin en omdat zijn vader net is overleden, raakt hij aan de drank. Gelukkig vind hij troost in de armen van de mooie Anna. De aantrekkelijke vrouw blijkt echter een vampier te zijn en nadat ze hem gebeten heeft, raakt Sam steeds verder verwikkeld in een net van moord, intrige en verslaving.
Habit Vert, L' (1937) Habit Vert, L' (1937)
De minzame hertogin Maulévrier heeft een blinde echtgenoot en een toegewijde vriend, met wie ze een affaire heeft. Haar man, de hertog, stamt af van een oude adellijke familie en is een topman van de Académie Française. Haar minnaar is de beroemde pianist Parmeline. Wanneer ze door een knecht worden betrapt hanteert ze een smoes. Ze verklaart dat de man zich gewoon kandidaat wilde stellen voor een functie in de academie en ze zegt tegen haar man dat er een nieuwe secretaris aangeworven moet worden.
Habitación de Fermat, La (2007) Habitación de Fermat, La (2007)
Vier wiskundigen die elkaar niet kennen worden door een mysterieuze vreemdeling uitgenodigd om een groot raadsel op te lossen. De ruimte waarin zij zich na aankomst bevinden blijkt echter een krimpende kamer te zijn, die hen zal verpletteren als ze niet tijdig uitvinden wat de connectie tussen hen vier is en waarom iemand hen zou willen vermoorden.
Habitante Incierto, El (2004) Habitante Incierto, El (2004)
De verlegen architect Félix heeft het uitgemaakt met zijn vriendin Vera en woont nu alleen in hun grote huis. Op een avond staat er een bezoeker aan de deur die vraagt of hij dringend mag telefoneren. Eenmaal binnen, verdwijnt de man spoorloos. Wanneer het huis vreemde geluiden begint te maken, wordt Félix hoe langer hoe meer paranoïde. Hij raakt ervan overtuigd dat de man in zijn huis woont en er steeds in slaagt om hem te ontwijken. In paniek belt hij naar Vera, die hem troost en blijft slapen. Maar Vera raakt danig van slag als zij ook de vreemde geluiden begint te horen.
Habitat (1997) Habitat (1997)
Hank droomt ervan om beschutte gebieden van onze planeet te veranderen in een 'Tuin van Eden'. Als een van zijn experimenten ontploft verandert Hank in een nieuwe levensvorm en zijn huis wordt een oermoeras.
Habitation of Dragons, The (1992) Habitation of Dragons, The (1992)
George Tolliver is een temperamentvol inwoner van een klein plaatsje ergens in Texas. Hij heeft zijn zinnen volledig gezet op het ambt van staatsadvocaat. Zijn broer Leonard heeft echter niet zo'n hoge pet van hem op en steunt een belangrijke rivaal van George. Als op een dag hun vader overlijdt, groeien ze gaandeweg dichter naar elkaar toe.
Hable con Ella (2002) Hable con Ella (2002)
De film vertelt het verhaal van twee mannen die verliefd worden op twee verschillende vrouwen, maar in dezelfde situatie komen te zitten. Benigno is verliefd op Alicia, voor wie hij zorgt wanneer ze in coma raakt. Marco valt voor Lydia, die ook in een coma terecht komt. Deze extreme situatie resulteert in verschillende reacties bij de mannen: Benigno is blij om bij de vrouw te zijn van wie hij houdt, maar Marco is zwaar depressief omdat hij niet met Lydia kan communiceren, en dus niet weet hoe zij echt over hem denkt.
Hachi-gatsu no Kyôshikyôku (1991) Hachi-gatsu no Kyôshikyôku (1991)
Een broer en zus en neef en nicht gaan bij oma logeren, omdat ouders op reis zijn gegaan zijn bij broer van oma die op sterven ligt, op Hawai. Allerlei verhalen komen naar boven en de kinderen gaan allerlei dingen doen, waaronder de oorlogsmonumenten in Nagasaki bezoeken als ze erachter komen dat hun opa daar op een school (als onderwijzer) is omgekomen.
Hachiko: A Dog's Story (2008) Hachiko: A Dog's Story (2008)
Hachiko is een trouwe hond die dagelijks zijn baas naar het station brengt en vervolgens weer opwacht. Maar als zijn baas op een dag niet terugkomt, komt Hachiko negen jaar lang op hetzelfde tijdstip naar het station om op zijn baas te wachten. Tijdens zijn zwerftochten op het station en door de omgeving komt hij in contact met omwonenden en werknemers.
Hachimitsu to Clover (2006) Hachimitsu to Clover (2006)
Takemoto is een student aan de kunstacademie onder professor Hanamoto. Op één van Hanamoto's feestjes ontmoet Takemoto Mayama, Yamada en Hagu. De vijf zijn binnen de korste keren onafscheidelijk. Er komen echter barstjes in hun vriendschap wanneer er romantische problemen komen.
Haci Murat (1967) Haci Murat (1967)
Haci Murat is een Turkse soldaat die bijna heel zijn leven heeft gevochten tegen de Byzantijnen, maar jammer genoeg wordt hij gevangen genomen en gemarteld. Hij zal een uitweg moeten vinden en ontsnappen om zo weer door te gaan met zijn strijd tegen de Byzantijnen.
Hacia la Oscuridad (2007) Hacia la Oscuridad (2007)
Het verhaal handelt om 90 minuten in het leven van een ontvoerde Colombiaan. Naast zijn eigen leed zien we de gevolgen van de ontvoering voor zijn directe en indirecte omgeving: zijn gefrustreerde familie, de speciale politie-eenheid die hem dient te bevrijden en de man die is aangewezen om het losgeld af te leveren.
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (2006) Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (2006)
We schrijven de 14e eeuw, de tijd van de Mongoolse invasies in Anatolië. Een groot deel van het volk vlucht naar Bursa, de stad waar Orhan Gazi bezig is de basis te leggen voor het Ottomaanse Rijk. Ook Karagöz en Hacivat bevinden zich onder de gevluchten. Allebei de heren zijn vlotte praters en vooral erg sluw. Hun wegen kruisen elkaar, wanneer Hacivat besluit de zieke koe van Karagöz te kopen. Algauw wordt het duo uitgenodigd op allerlei bijenkomsten om het publiek te vermaken. Hun optredens, waarbij ze flink uithalen naar alles en iedereen, worden sommigen op een gegeven moment echter een doorn in het oog.
Hack! (2007) Hack! (2007)
Wanneer Vincent King (Sean Kanan) en zijn vrouw Mary Shelly (Juliet Landau) overeenkomen een groep biologiestudenten op hun verlaten tropisch eiland te ontvangen betekent dit voor hen een verwezenlijking van een lang gekoesterde wens. Gecoördineerd door Mr. Argento (Mike Wittlin) - de biologieleraar - en universiteitsmedewerkster Emily Longley (Danica McKellar) arriveert het groepje studenten dan ook op het eiland waar zij vriendelijk ontvangen worden door de gastheren. Mary is een aspirant filmmaker en neemt al snel de camera ter hand om hun geniepige plannetje ten uitvoer te brengen : de studenten zullen een hoofdrol gaan spelen in hun nieuwe 'slasher'-film, een reality horror-film. Al snel worden de studenten opgejaagd in de alom bekende stijl van de klassieke horror-films. Eén voor één verdwijnen de studenten op bloedige wijze. Spoedig dringt het tot hen door dat zij deelgenoot zijn geworden van een macaber schouwspel. Er zullen dringend oplossingen moeten komen om hieraan te ontsnappen en heelhuids het eiland te kunnen verlaten...
Hackers (1995) Hackers (1995)
Een jongetje krijgt van de rechter een verbod om tot zijn 18de ook maar in de buurt van een computer te komen. Op zijn achtste heeft de jongen namelijk 1507 Wall Street-computers laten crashen waardoor de New Yorkse index 7 punten was gezakt. Als de jongen volwassen is, houdt hij zich toch weer bezig met computers, en ontdekt samen met zijn vrienden dat de overheid een gevaarlijk virus aan het bouwen is.
Hacking Democracy (2006) Hacking Democracy (2006)
Deze documentaire laat zien hoe kwetsbaar computers zijn, dezelfde computers die 80% van alle stemmen van stad, staat en federale verkiezingen telt. Als men zegt dat de stemmen niet veilig zijn, zegt men dan ook dat de democratie niet veilig is? Wat als blijkt dat Al Gore in bepaalde staten negatieve stemmen heeft gekregen? Wat als blijkt dat de firma's die de stemcomputers maakt en levert geen garanties willen en kunnen leveren? Wat als blijkt dat een gouverneur van een staat een belang heeft in één van die stemcomputerbedrijven die de verkiezingen "verzorgt" in zijn staat?
Hacks (1997) Hacks (1997)
Brian werkt als scenarioschrijver, maar heeft momenteel geen inspiratie en kan dus onmogelijk de 22 afleveringen van zijn nieuwe tv-serie neerpennen. Op een avond is hij echter getuige van een vreemde ontmoeting tussen een man en een vrouw en besluit hij om het scenario te baseren op die ene, vreemde gebeurtenis.
Hada no Sukima (2005) Hada no Sukima (2005)
Een jongen en een meisje vluchten samen weg op een scooter door de vlaktes. Door een oneffenheid raken ze beiden van de weg af en belanden ze in een greppel. De enige communicatie tussen beiden bestaat uit wat gegrom en enkele spastische bewegingen. Ze hijsen zichzelf terug overeind en zetten hun weg voort. Het meisje wil overzees vluchten, de jongen wil simpelweg terug naar huis.
Hadaka no Shima (1960) Hadaka no Shima (1960)
Een eiland is volledig afgesloten van het vaste land en de bewoners brengen routineus hun dagelijkse beslommeringen door. Het verhaal concentreert zich op een familie en hoe zij zich staande houden tijdens barre tijden. Wanneer de oudste zoon sterft is dit het begin van vele problemen die de familie te verwerken krijgt.
Hadashi no Gen (1983) Hadashi no Gen (1983)
De 6-jaar oude Gen en zijn familie leven in Hiroshima tegen het einde van W.O.II. Aangezien Gen's vader de mening is toegedaan dat de oorlog niet te winnen is, wordt hij verstoten door de rest van de buurtbewoners. Nadat de Amerikanen de genadeslag aan Japan uitgedeeld hebben tracht Gen's familie langzaam hun leven weer op te bouwen.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!