Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Zoeken:
K (1997) K (1997)
Als een Duitse toerist in Parijs wordt vermoord door winkeleigenaar Joseph Katz, krijgt rechercheur Sam Bellamy de opdracht hem te arresteren. Maar als Katz verklaart dat de toerist een nazi was die in de Tweede Wereldoorlog zijn hele familie heeft uitgemoord, heeft Bellamy daar begrip voor en laat de dader lopen. Zijn superieuren zijn hier woedend over en verplichten hem Katz alsnog te arresteren. Maar die blijkt inmiddels al vermoord te zijn.
K-19: The Widowmaker (2002) K-19: The Widowmaker (2002)
De film vertelt het waargebeurde verhaal van de eerste Russische nucleaire onderzeeër, die met pech kreeg te kampen op zijn eerste reis naar de Noord-Atlantische zee in 1961. De crew, geleid door de stugge kapitein Zateyev, raakt betrokken in een race tegen de klok om een ontploffing te voorkomen die niet alleen de crew zou doden, maar ook een wereldoorlog tot gevolg zou kunnen hebben.
K-20: Kaijin Niju Menso Den (2008) K-20: Kaijin Niju Menso Den (2008)
In een maatschappij waarin 90 procent van de rijkdom in het bezit is van een kleine elite, is De Vijand met 20 Gezichten degene die als een Robin Hood steelt van de rijken en geeft aan de armen. Een circusacrobaat wordt valselijk beschuldigt deze Vijand te zijn. Hij weet te ontsnappen uit de gevangenis en moet zelf op zoek gaan naar de Vijand, om zijn naam te zuiveren. Hij krijgt hierbij de hulp van een mooie politie-agente.
K-9 (1989) K-9 (1989)
De extravagante agent Michael Dooley heeft hulp nodig om een drugsdealer te vinden die een poging gedaan heeft hem te vermoorden. Een vriend geeft hem de hond Jerry Lee, die getraind is om drugs te ruiken. Met zijn hulp gaat Dooley op zoek naar zijn vijand. Jerry heeft echter zo z'n eigen persoonlijkheid, en doet waar hij zin in heeft.
K-9000 (1991) K-9000 (1991)
Hij is een onstuimige politieagent die een hekel aan machines heeft. Een crimineel gebruikt een groep milieuactivisten om zijn misdaden te verbergen. Hij breekt in bij het laboratorium waar onderzoek op dieren plaatsvindt, maar geen echte dieren, neen, robots! Als de politieagent een ontvanger geïmplanteerd krijgt kan hij de robothond K9000 horen.
K-911 (1999) K-911 (1999)
Agent Dooley (Belushi), bekend uit de vorige 'K-9' film, en zijn hond Jerry Lee proberen een crimineel op te sporen die hen terroriseert. Omdat ze beide echter uit vorm zijn, moeten ze gedwongen samenwerken met een vrouwelijke sergeant (Tucci) en haar Dobermann Zeus.
K-9: P.I. (2002) K-9: P.I. (2002)
Dooley staat op het punt om met pensioen te gaan wanneer hij toevallig op een gewapende overval in een hightech computerbedrijf stuit. Plotseling is hij de verdachte en zijn pensioen wordt uitgesteld tot de echte boeven opgepakt zijn. Nu moeten Dooley en Jerry Lee dus op pad als privé-detectives om de echte daders op te sporen.
K-PAX (2001) K-PAX (2001)
Op een dag duikt in het Centraal Station van New York plots, uit het niets, een individu op met een zwarte bril die beweert afkomstig te zijn van een verre planeet, K-Pax. De man, die zichzelf Prot noemt, wordt meteen door de politie opgepakt en naar de psychiatrische instelling van dr. Mark Powell gebracht. Wanneer blijkt dat geen enkele medicatie werkt, wil dr. Powell meer te weten komen over de man. Vooral omdat er sinds zijn komst vreemde dingen gebeuren met de andere patiënten. Prot wordt met sterrenkundigen geconfronteerd en doet met zijn kennis iedereen met verstomming slaan. Dr. Powell begint zich af te vragen of Prot de waarheid spreekt.
K.O. Va e Uccidi (1966) K.O. Va e Uccidi (1966)
Maurice, die in een wanhopige situatie zit, beslist met behulp van drie medeplichtigen een stel uiterst waardevolle juwelen te stelen. Rodriguez die kwaad is op Maurice omdat die hem zijn geliefde en begaafde zangeres Stella heeft ontnomen, wil wraak door de gehele buit in handen te krijgen. In een felle ruzie tussen de twee sterven de medeplichtigen en Maurice vlucht naar Monte Carlo.
K2 (1991) K2 (1991)
De K2 is na de Mount Everest de hoogste berg ter wereld. Twee vrienden, Taylor en Harold, zijn redelijk ervaren bergbeklimmers. Ze besluiten de K2 te gaan beklimmen. Tijdens de klim komen niet alleen hun botsende persoonlijkheden naar voren, maar blijkt de K2 een uitermate lastig te beklimmen reus, waarop overal gevaar loert.
K3 en de Kattenprins (2007) K3 en de Kattenprins (2007)
Op een nacht vinden de meisjes van K3 een geheimzinnig sprookjesboek in hun slaapkamer. Daarin verschijnt het gezicht van een knappe prins die vervloekt werd door de gemene Kattenkoningin. Als de prins voor middernacht zijn ‘ware liefde’ niet kust, zal hij veranderen in… een kat! Gelukkig kan de prins tijdens zijn zoektocht rekenen op de hulp van fee Fiorella. Zij haalt K3 op met haar koets en brengt de meisjes naar Sprookjesland, hoog in de wolken. Misschien is één van hen wel de ware? En zullen Karen, Kristel & Kathleen erin slagen om de vloek van de Kattenkoningin te verbreken voor de klok twaalf uur slaat?
K3 en het IJsprinsesje (2006) K3 en het IJsprinsesje (2006)
Karen, Kristel en Kathleen krijgen een uitnodiging van koning Flurkentijn en diens vrouw, die afkomstig zijn uit een sprookjesrijk, om op de verjaardag van prinses Fleur te zingen. De prinses gedraagt zich echter als een verwend nest en is niet onder de indruk van de zangkunsten van het drietal. Maar wat is er nu precies aan de hand met prinses Fleur? Karen, Kristen en Kathleen besluiten om dit uit te zoeken.
K3 en het Magische Medaillon (2004) K3 en het Magische Medaillon (2004)
In K3 en het Magische Medaillon gaan de meisjes van K3 aan de slag in hun droomhuis. Wat ze niet weten, is dat er ergens in het huis een waardevol medaillon verstopt zit. In dat medaillon zit een geest verscholen die al je wensen in vervulling kan laten gaan. Alleen Gaspini, een gevaarlijke boef, weet van het bestaan van het medaillon af en van de toverkracht die erin verborgen zit. Hij zal dan ook niet rusten voordat hij het medaillon in zijn bezit heeft. Kunnen Kristel, Kathleen en Karen daar een stokje voor steken?
Ka Lok Bang Dai Sha, Ka Lok Na Dai Korn (1991) Ka Lok Bang Dai Sha, Ka Lok Na Dai Korn (1991)
Een veroordeelde kluiskraker ontsnapt uit de gevangenis en komt bij een pompstation terecht, waar hij een rijke oude man en diens jonge vrouw leert kennen. De vrouw hoort over zijn achtergrond en haalt hem over de oude man van zijn geld te beroven. Er komt een kink in de kabel, waarna beide partijen elkaars ware aard leren kennen. Dit web van bedrog wordt almaar groter als de film nieuwe personages introduceert, onder wie een tweede veroordeelde, waardoor de originele parodie bijna herhaald wordt.
Kaabee (2008) Kaabee (2008)
Tokyo, 1940. Een familie leeft gelukkig en onder normale omstandigheden hun dagelijkse leventje. Maar dan wordt de vader van het gezin plotseling gearresteerd door de overheid. Er blijkt een nieuwe wet in werking te zijn getreden, de Wet voor Behoud van de Publieke Orde. De rest van het gezin, moeder, twee kinderen en oma, blijven achter zonder enig idee wat er aan de hand is en zonder een signaal of en wanneer de man vrij kan komen. Hun leven verandert van het ene op het andere moment volledig.
Kaafila (2007) Kaafila (2007)
Een groep mensen reist illegaal naar Engeland. Door een samenloop van omstandigheden belanden ze ergens in Oost-Europa voor een half jaar. Ze zijn volledig op elkaar aangewezen waardoor ze dicht naar elkaar toe groeien. Wanneer ze hun reis hervatten komen ze meermalen oog in oog met de dood te staan.
Kaagaz Ke Phool (1959) Kaagaz Ke Phool (1959)
Kaagaz Ke Phool vangt aan met de laatste seconden in het leven van een beroemde regisseur, gespeeld door Guru Dutt zelf. Vervolgens springt de film naar het begin van zijn carrière, als hij Shanti ontmoet die dan slechts een onzekere debutante in de filmwereld is. Zijn groeiende fascinatie in haar doet hem er toe besluiten haar voor zijn films te casten. Haar toenemende onafhankelijkheid en status, zijn verval in middelmatigheid en de immer aanwezige spanning tussen hun persoonlijke en professionele doelstellingen komen vervolgens in de film aan bod.
Kaal (2005) Kaal (2005)
Naar aanleiding van diverse moorden door mensenetende tijgers wordt er een onderzoek ingesteld door National Geographic. Dit onderzoek wordt in handen gelegd van een expert op het gebied van tijgers, de heer Krish Thapar en zijn vrouw Riya, die een natuurfotografe is. In datzelfde weekend vertrekken Dev en Ishika met twee vrienden voor een reis naar hun boerderij. Helaas brengt het lot hen naar Orbit National Park, waar op dat moment de ontmoeting plaatsvindt met Krish en Riya. Vanaf dat moment begint er een reis vol angst, paniek en traumatische ervaringen met de dood als uitgangspunt.
Kaante (2002) Kaante (2002)
Zes vreemdelingen besluiten samen een overval te plegen. De overval die zo simpel lijkt, blijkt een bloederige hinderlaag te zijn. Eén van de mannen blijkt een agent te zijn. Maar wie?
Kaas (1999) Kaas (1999)
Kaas vertelt het wrange verhaal van de gedwarsboomde ambities van Frans Laarmans. Deze eenvoudige kantoorklerk krijgt de kans vertegenwoordiger te worden in volvette edammer kazen. Om te beginnen krijgt hij 20 ton kaas die hij snel kwijt moet zien te raken. Verfilming van de gelijknamige novelle van Willem Elschot.
Kabadayi (2007) Kabadayi (2007)
De glorieuze dagen voor Ali Osman, ooit één van de meest invloedrijke mannen van Istanbul, zijn voorbij. Op een dag vindt het lot zijn bestemming en er staat een grote verrassing voor hem klaar. Hij ontdekt namelijk dat hij een zoon heeft van een vrouw waar hij ooit tot over de oren verliefd op was maar die plotseling uit zijn leven verdween. Zijn zoon, Murat, werkt in een bar samen met zijn vriendin Karaca. De jonge en genadeloze maffioso Devran is ook verliefd op hetzelfde meisje. Hij is bereidt om alles en iedereen te vernietigen die tussen hem en Karaca komen te staan. Het leven van Ali Osman heeft een nieuw richting gekregen, hij moet zijn zoon en Karaca beschermen tegen de woede van Devran.
Kabadayilar Krali (1961) Kabadayilar Krali (1961)
Het verhaal van een Turkse maffiabaas die door iedereen om zich heen wordt gerespecteerd en de enige baas van de onderwereld is. Maar iedere beruchte gangster heeft zijn 'sores', dus hij ook..
Kabal i Hjerter (2006) Kabal i Hjerter (2006)
Kåre Morten is een Noorse man met het syndroom van Down. Kåre woont samen met zijn beste vriend Per, die eveneens het Down-syndroom heeft maar wat welbespraakter is. Samen redden ze het prima. Ze zijn fanatiek supporter van de lokale voetbalclub, laten zich regelmatig verwennen bij de pedicure en eten vaak pizza. Wanneer Kåre zich verlooft met zijn vriendinnetje Maybritt komt er een kleine kink in de vriendschapskabel. Wanneer Kåre op een dag vergeet zijn verlovingsring te dragen raakt zijn relatie met Maybritt in een crisis. Uitgerekend Per, de vriend die hij verwaarloosde voor Maybritt, bemiddelt bij een verzoening tussen de twee geliefden.
Kabale und Liebe (1959) Kabale und Liebe (1959)
De president wil dat zijn zoon Ferdinand met zijn maitresse Lady Milford trouwt, maar Ferdinand weigert. Hij is al op iemand anders verliefd, het burgermeisje Luise Miller. Door intriges en verraad loopt het echter verkeerd af.
Kabe-otoko (2006) Kabe-otoko (2006)
Kyoko maakt een reportage over de mysterieuze "Wall Man", een man die in een muur zou leven. Hoewel ze zelf niet in de mythe gelooft krijgt ze na haar reportage zoveel reacties dat ze verder op onderzoek uitgaat. Al snel wordt het een obsessie voor haar.
Kabhi Alvida Naa Kehna (2006) Kabhi Alvida Naa Kehna (2006)
Dev is getrouwd met carrièrevrouw Rhea, ze hebben samen een zoon en wonen in het huis van Devs moeder. Lerares Maya is getrouwd met haar maatje Rishi, wiens flamboyante vader Sam erg gesteld is op de relatie tussen zijn zoon en schoondochter. Als Dev en Maya elkaar ontmoeten, leidt dat eerst tot een vriendschap, maar al snel voelen de twee steeds meer voor elkaar. Als Maya's man ontdekt dat zij geen kinderen kan krijgen, komt hun huwelijk onder druk te staan. De liefde tussen Dev en Maya bloeit op en Dev moet kiezen tussen de twee vrouwen die hij lief heeft, Rhea of Maya.
Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001)
Rahul wordt verliefd op Anjali, maar zijn vader is daar niet blij mee. Hij heeft liever dat zijn zoon met Naina trouwt. Na een hevige ruzie willen de zoon en zijn vader niets meer met elkaar te maken hebben. Anjali' s zus echter, smeedt met Rahul's broer een plan om de familie weer bij elkaar te krijgen.
Kabloonak (1995) Kabloonak (1995)
Robert Flaherty, een Amerikaan met Ierse wortels, maakte rond 1920 de eerste documentaire over het leven van de eskimo's. Tijdens zijn ontdekking van 'het Grote Noorden' ontstaat een vriendschap met Nanook, de held van de film.
Kabluey (2007) Kabluey (2007)
De altijd onaangepaste Salman (Scott Prendergast) komt zijn schoonzus (Lisa Kudrow) te hulp, wanneer zijn broer naar Irak vertrekt om daar te vechten. Hij is gedwongen een vernederende baan te nemen als reusachtige blauwe bedrijfsmascotte om te kunnen blijven rondkomen.
Kabouter Plop en de Toverstaf (2003) Kabouter Plop en de Toverstaf (2003)
Kabouter Plop verwacht, net als alle andere jaren, een bezoekje van de kerstkabouter. Alleen loopt het dit jaar een beetje mis. Mik en Mak, twee kabouters die jaar na jaar door de kerstkabouter vergeten worden, gooien roet in het eten. De twee gaan aan de haal met de slee van de kerstkabouter. Die is daarmee niet alleen al z’n cadeautjes kwijt, maar ook z’n toverstaf. Met die staf kun je cadeautjes toveren, maar ook vreselijke dingen aanrichten. Kabouter Plop en kabouter Klus gaan samen op pad om de toverstaf terug te halen en hem weer aan de kerstkabouter te geven.
Kabouterschat, De (1999) Kabouterschat, De (1999)
Kabouter Plop houdt samen met zijn kaboutervrienden Lui, Klus en Kwebbel een lenteschoonmaak in zijn paddestoel. Bij het schoonmaken van de schoorsteen ontdekt Klus een schatkaart. De kabouters besluiten om samen de Kabouterschat te zoeken. Maar... de tocht is moeilijk en gevaarlijk. Onderweg ontmoeten ze nog twee andere kabouters, Pif en haar broer Paf. Lui wordt smoorverliefd op Pif. Door een toeval komt de schatkaart in handen van Pif en Paf. Ook zij gaan op zoek naar de schat.
Kabul Express (2006) Kabul Express (2006)
Jai (Arshad Warsi) en Suhel (John Abraham) zijn twee journalisten uit India. Ze gaan voor 48 uur naar de Taliban om een zeldzaam interview op te nemen met de mensen daar. De twee worden hierbij geholpen door een Afghaanse gids en komen een Pakistaanse terrorist en een Amerikaanse journaliste tegen.
Kabuto (1992) Kabuto (1992)
In de 17de eeuw is Japan ernstig verdeeld, het oosten wordt geleid door de krijgsheer Tokugawa Ieyasu en het westen door de Toyotomi clan. Ondanks dat het oosten een aantal veldslagen heeft gewonnen ziet het er somber uit, het Toyotomi leger heeft namelijk vuurwapens, waardoor de oorlog in hun voordeel lijkt uit te vallen. Tokugawa Ieyasu stuurt daarom de samurai Mayeda en diens zoon naar Spanje, om 5000 musketgeweren aan te schaffen. De reis naar Spanje is er niet een zonder gevaar.
Kabuto-Ô Bîtoru (2005) Kabuto-Ô Bîtoru (2005)
In Japan is een worstelaar met een legendarische naam. Hij is; Beetle, the Horn King. Een gemaskerde worstelaar met zijn eigen muziek en de kracht en de behendigheid van een boktor. Hij vecht voor waarheid, gerechtigheid en eerlijkheid in de worstelsport. Maar buitenaardse worstelaars hebben de Aarde geïnfiltreerd en vechten op een oneerlijke manier. Het is aan Beetle om ze te overmeesteren.
Kaç Para Kaç (1999) Kaç Para Kaç (1999)
Selim is een eerlijke familieman die geen vlieg kwaad doet en elke dag naar zijn werk gaat. Op een dag vindt hij een tas geld (waar ongeveer $500.000 in zit) in een taxi en de problemen beginnen.
Kaçamak (1988) Kaçamak (1988)
Door een ongeluk verliezen een man en een vrouw het leven. Maar er schuilt een geheim in beide personen. Als de dode lichamen naar de begraafplaats worden gebracht komen er twee mensen de zaal binnen die van alles en nog wat met de doden te maken blijken te hebben.
Kaçiklik Diplomasi (1998) Kaçiklik Diplomasi (1998)
Nur is de enige dochter van een rijke familie. Haar vader is een grootgrondbezitter in Turkije. Hij zat in de jaren '50 in het parlement voor de conservatie Demokrat Parti. Nurs relatie met haar vader is altijd problematisch. Ze houdt ontzettend veel van hem, maar krijgt nooit een reactie terug. Dit zorgt ervoor dat Nur steeds meer teleurgesteld begint te raken in haar vader.
Kadaicha (1988) Kadaicha (1988)
Een aantal jongeren in een sjieke buitenwijk worden stuk voor stuk bezocht door een vreemde nachtmerrie. Een onbekende grot met op de wanden tekeningen van de aboriginals, de oorspronkelijke bewoners van Australië. Bij het ontwaken vinden ze in hun bed een kei met een merkwaardige inscriptie de zogenaamde Kadaicha-steen, de steen der dood...
Kader (2006) Kader (2006)
Ugur is verliefd op Zagor, maar Zagor houdt meer van misdaden plegen. Zagor is net uit de gevangenis ontslagen, maar tijdens een hete en verstikkende zomerse nacht worden er twee politieagenten vermoord waarvan Zagor meteen wordt verdacht. In de nacht van de moorden verdwijnt Ugur spoorloos.
Kadosh (1999) Kadosh (1999)
Meir (Yoram Hattab) en Rivka (Yaël Abecassis) zijn tien jaar getrouwd en wonen in de ultraorthodoxe Joodse wijk van Jeruzalem. Hun huwelijk blijft kinderloos. Vrouwen hebben in deze gemeenschap weinig in te brengen. De wil van de rabbi is wet. Deze beslist dat Meir zich moet laten scheiden en de vruchtbare Haya moet huwen. De liefde tussen Meir en Rivka is nog steeds groot, maar niet opgewassen tegen de religieuze wetten. Rivka vertrekt en zinkt weg in een leven van stilte en eenzaamheid. Totaal anders is de reactie van Rivka's zus Malka (Meital Barda). Zij is voorbestemd om de assistent van de rabbi te trouwen, maar is verliefd op een muzikant die door de gemeenschap is verstoten. In tegenstelling tot Rivka besluit ze zich te verzetten tegen de opgelegde regels.
Kaena: La Prophétie (2003) Kaena: La Prophétie (2003)
Het verhaal speelt in een wereld waar een 100 mijl hoge boom bovenuit torent. De boom, echter staat op sterven en laat de bewoners onder haar radeloos. Kaena, een jonge vrouw, verlaat haar dorp op zoek naar de oorzaak van de sterfte, omdat ze ervan overtuigd is dat de boom haar om hulp roept.
Kafka (1991) Kafka (1991)
Kafka is een verzekeringsagent die betrokken raakt bij een undergroundgroep doordat die een medewerker van Kafka heeft vermoord. De groep pleegt bomaanslagen overal in de stad om zo te proberen een geheime organisatie te vernietigen. Kafka infiltreert in de levensgevaarlijke groep en gaat een confrontatie aan.
Kagadanan Sa Banwaan Ning Mga Engkanto (2007) Kagadanan Sa Banwaan Ning Mga Engkanto (2007)
De dichter Benjamin Agustan (Roeder Camanag) is net terug in de Filippijnen na een lang verblijf in Rusland. Net als zijn vrienden, een kunstenares (Angeli Bayani) en een dichter die boer is geworden (Perry Dizon), heeft hij verwanten verloren bij de orkaan die het land teisterde. Om die reden blijven de drie bij elkaar. Ze hangen rond in het plaatsje Padang en proberen door te gaan met hun leven.
Kagami no Onnatachi (2002) Kagami no Onnatachi (2002)
Natsuki is opgegroeid bij haar grootmoeder. Haar moeder heeft haar meteen na haar geboorte verlaten en is sindsdien spoorloos. Als een vrouw met amnesie gearresteerd wordt voor het kidnappen van een kind, vindt de politie aanwijzingen dat het om Natsuki's moeder zou kunnen gaan. De drie generaties vrouwen tasten elkaar, deels hoopvol, deels onwillig, voorzichtig af. De spaarzame herinneringen van de vrouw wijzen naar Hiroshima waar de drie vrouwen - decennia na de Amerikaanse atoomaanvallen op Japan - gezamenlijk naar toe reizen in de hoop een gedeeld verleden te vinden.
Kagemusha (1980) Kagemusha (1980)
Japan, eind 16de eeuw. Het land beleeft een periode van hevige oorlogen tussen de verschillende feodaliteiten. De machtige Shingen Takeda geldt hierbij als een onoverwinnelijk landheer. Maar dan gebeurt het ondenkbare: Shingen wordt gedood door een kogel. Om de macht van de clan te vrijwaren, vraagt hij zijn clanleden om zijn dood minstens drie jaar te verzwijgen en hem zo lang door een dubbelganger, een kagemusha, te vervangen.
Kagen no Tsuki (2004) Kagen no Tsuki (2004)
Muzuki kapt op haar 19de verjaardag met haar huidig vriendje, en diezelfde dag ontmoet ze Adam. Het is liefde op het eerste zicht, en ze beloven elkaar terug één week later terug te zien. In die week wordt ze echter aangereden door een auto en raakt ze in een coma. Door een mirakel krijgt ze echter nog een tweede kans.
Kagerô (1991) Kagerô (1991)
Orin is, net zoals haar voor haar ogen vermoorde vader was, gokker van beroep. Ze reist naar Kumamoto op het eiland Kyushu om mee te doen aan een prestigieus gok-toernooi waarmee ze een gebouw terug kan winnen dat eigenlijk aan haar pleegfamilie toebehoort. Eenmaal aangekomen wordt ze op vijandige manier benaderd door Tsunejiro, één van haar gevaarlijkste tegenstanders. Tsunejiro herkent Orin, en bekent enkele dagen later dat hij degene is die haar vader heeft vermoord.
Kagero-Za (1981) Kagero-Za (1981)
Tweede deel in de Taisho-trilogie. Toneelspeler Matsuzaki (Yusaku Matsuda) ontmoet een mooie vrouw op weg naar het ziekenhuis. Zij vertelt hem dat een vriend op sterven ligt en smeekt Matsuzaki haar te begeleiden, omdat een geheimzinnige oudere vrouw bij het ziekenhuis haar bang maakt. Het gerucht gaat dat het fruit van de lantaarnbloemen die zij verkoopt eigenlijk vrouwelijke zielen zouden zijn. Matsuzaki weigert aanvankelijk het verzoek van de mooie vrouw, maar toch raakt hij geobsedeerd door haar.
Kahlekuningas (2002) Kahlekuningas (2002)
Finland, jaren '70. Omwille van een leugen wordt de 12-jarige Esko door zijn vriendjes verstoten. Patrick woont aan de andere kant van de grens en wordt Esko’s nieuwe vriend. Maar Zweden en Finnen kunnen het niet zo goed met elkaar vinden. Patricks vader is gekant tegen de vriendschap. Toch blijven beide jongens elkaar ontmoeten. Zij hebben ieder hun dromen en fatasiëen: Esko over de oorlogsverhalen van zijn grootvader, Patrick over handboeienkoning Houdini. Esko weet echter niet dat Patrick ernstig ziek is.
Kahpe Bizans (2000) Kahpe Bizans (2000)
Kahpe Bizans is een parodie op oude Turkse oorlog films, zoals Malkoçoglu, Kara Murat en Aslan Adam. Het verhaal gaat over de eeuwige oorlog tussen de Turken en Byzantijnen. Een soort Turkse superman, genaamd Süper Gazi, neemt het op tegen rovers, gruwelijke Byzantijnen en komt in allerlei dwaze situaties terecht.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!