Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Zoeken:
M (1931) M (1931)
Het onderzoek van de politie naar een kindermoordenaar is zo grondig, dat het voor de rest van de georiganiseerde misdaad ook onmogelijk wordt om nog te functioneren. Ze besluiten de politie een handje te helpen door de moordenaar zelf te vangen.
M (1951) M (1951)
De film is een remake van de klassieker van Fritz Lang uit 1931 en speelt zich deze keer af in Los Angeles in plaats van Berlijn. David Wayne is een kind-moordenaar die wordt opgespoord en dat gebeurt zo grondig dat de rest van de misdadige onderwereld nog moeilijk kan functioneren. Marshall, de leider van een syndicaat, organiseert met een bende bandieten zelf een klopjacht op "M" om gerechtigheid te doen geschieden en houdt daardoor de politie van hen weg...
M (2007)  (I) M (2007) (I)
Satako is op het oog tevreden met haar rustige en comfortabele leven. Op een dag leert ze via haar zoontje de jongeman Minoru kennen. Hij raakt geobsedeerd door Satoko en ontdekt haar geheime dubbelleven: ze wordt misbruikt en tot sadomasochistische prostitutie gedwongen door een lid van de yakuza. Minoru neemt zich voor haar te redden zoals hij ooit zijn moeder probeerde te redden, wat dramatische gevolgen had.
M (2007)  (II) M (2007) (II)
Schrijver Min-woo lijdt aan geheugenstoornissen, wanneer hij een schijnrelatie aangaat met een mysterieus meisje. Hoe meer hij haar ontmoet, hoe vaker er vreemde dingen gebeuren. Deze gebeurtenissen zorgen er voor dat hij vervlogen herinneringen aan zijn eerste liefde herbeleefd.
M'Liss (1918) M'Liss (1918)
M'Liss is een vastberaden jongedame en woont in een mijnenkamp. Ze wordt verliefd op Charles Gray. Echter, hij raakt bij een moord betrokken, terwijl hij hier niks mee te maken heeft. De twee moeten nu vechten voor zijn onschuld.
M. Butterfly (1993) M. Butterfly (1993)
Op min of meer ware feiten gebaseerd verhaal met Irons als de Franse diplomaat Gallimard die in China rond 1965 verliefd wordt op de opera-diva Lone. Echter, zij bleek niet alleen een man te zijn maar ook een spion...
M.D. Geist (1996) M.D. Geist (1996)
De planeet Jerra is stervende. Tijdens de laatste dagen van de oorlog tussen de Jerraanse verzetsbeweging en de vijand uit Nexrum wordt het ultieme wapen geactiveerd.
M.D.C. - Maschera di Cera (1997) M.D.C. - Maschera di Cera (1997)
In het Parijs van de negentiende eeuw wordt een echtpaar op gruwelijke wijze vermoord door een maniak die hun hart met een stalen klauw uit hun lijf heeft gerukt. De enige getuige is een jong meisje, maar ze kan de politie niet helpen en het onderzoek loopt uiteindelijk vast. Ruim tien jaar later wordt er echter een wassenbeeldenmuseum geopend, met als grootste attractie de wassen reproducties van enkele gruwelijke onopgeloste moorden.
M.O. of M.I. (2002) M.O. of M.I. (2002)
Michael en Tom zijn al acht maanden een gelukkig stel dat woont in de Texaanse stad Austin. Dat verandert wanneer ze Jonathan ontmoeten. Jonathan en Michael blijken een gezamenlijk verleden te hebben waar ze geen details prijs van willen geven.
M/Other (1999) M/Other (1999)
De ambitieuze Aki werkt op een ontwerpbureau in Tokyo. Ze woont samen met de gescheiden Tetsuro, die een zoon van acht heeft. Hij runt een familierestaurant maar droomt ervan naar het buitenland te gaan. Ze hebben een moderne open relatie waarin ze elkaars onafhankelijkheid en individualisme accepteren. In hun harmonieus samenzijn komt echter verandering als Tetsuro's zoon bij hen komt wonen omdat zijn moeder in het ziekenhuis ligt. De nieuwe situatie zet de relatie van Aki en Tetsuro onder druk.
Ma 6-T Va Crack-er (1997) Ma 6-T Va Crack-er (1997)
Arco, Malik en Mustapha zijn drie banlieue-jongeren zonder veel toekomst en idealen. Op een avond gaat het drietal naar een hiphop-battle, maar als er in de zaal geschoten wordt, grijpt de politie in en vallen er doden en gewonden. De jongeren in de wijk willen dit incident niet onopgemerkt voorbij laten gaan en besluiten iets te doen tegen het gewelddadige optreden van de politie.
Ma and Pa Kettle (1949) Ma and Pa Kettle (1949)
Ma en Pa Kettle en hun 15 kinderen zullen spoedig worden verdreven van hun vervallen, landelijke huisje. Maar dan wint Pa een grote prijs met een slogan voor een tabakmerk. Birdie Hicks is jaloers op de nieuwe rijkdom van de familie, waaronder een compleet nieuw modern ingericht huis, en beschuldigt Pa van het stelen van zijn slogan. Journaliste Kim Parker, die een oogje heeft op Tom Kettle, gaat de zaak uitzoeken.
Ma and Pa Kettle at Home (1954) Ma and Pa Kettle at Home (1954)
Elwin Kettle kan mogelijk een beurs winnen voor de agrarische hogeschool. Alphonsus Mannering en Pete Crosby zijn de juryleden die moeten beoordelen wie van de twee overgebleven deelnemers de beurs zal ontvangen. Zij besluiten om bij beide kandidaten een weekend thuis te verblijven, zodat zij een gedegen keuze kunnen maken. Pa Kettle tracht vooraf zijn vervallen huis wat op te knappen, maar een flinke storm vernielt alle verbeteringen weer. De vraag is nu of Elwin zijn beurs wel gaat krijgen.
Ma and Pa Kettle at the Fair (1952) Ma and Pa Kettle at the Fair (1952)
Ma en Pa Kettle proberen wat geld verdienen op de markt. Zij hopen daarmee de studie van hun dochter Rosie te kunnen bekostigen. Terwijl Ma haar best doet met bakken, komt Pa als berijder in een paardenrace terecht. Ondertussen ontmoet Rosie een knappe jongeman, genaamd Marvin Johnson.
Ma and Pa Kettle at Waikiki (1955) Ma and Pa Kettle at Waikiki (1955)
Pa en Ma Kettle vertrekken, samen met hun dochter Rosie, naar Hawaï. Hun neef Rodney is herstellende van een ziekte en heeft hen gevraagd te komen helpen om zijn ananaskwekerij draaiende te houden. De komst van Pa veroorzaakt echter de nodige problemen, waaronder een gigantische explosie en zijn eigen ontvoering.
Ma and Pa Kettle Back on the Farm (1951) Ma and Pa Kettle Back on the Farm (1951)
De Kettles verlaten hun ultramoderne huis en keren terug naar het platteland op zoek naar uranium. Niets radio-actiefs wordt aangetroffen, behalve dan Pa’s werkoveralls uit de oorlog. Die overalls zorgen ervoor dat autoclaxons spontaan beginnen te toeteren en lampen vanzelf beginnen te branden.
Ma and Pa Kettle Go to Town (1950) Ma and Pa Kettle Go to Town (1950)
Pa Kettle wint een wedstrijd voor het schrijven van een jingle. Ma en Pa Ketlle vertrekken daarom naar New York City. Al snel raken zij in de problemen als zij wat van het gestolen geld verliezen, dat zij beloofd hadden af te geven aan een beroepscrimineel.
Ma and Pa Kettle on Vacation (1953) Ma and Pa Kettle on Vacation (1953)
De Kettles zijn in Parijs op bezoek bij de Parkers, de schoonouders van hun dochter. Pa probeert wat pikante briefkaarten te kopen en raakt in grote problemen als hij een belangrijke brief in handen krijgt. De brief is gericht aan Adolph Wade, die een spion blijkt te zijn.
Ma Barker's Killer Brood (1960) Ma Barker's Killer Brood (1960)
Moeder Barker leeft met haar zoons in Oklahoma tijdens de depressie. Ze moedigt haar jongens aan om crimineel te worden. Ze heeft daarbij ontmoetingen met Dillinger en Machine Gun Kelly, die haar om advies en onderdak vragen. Uiteindelijk vindt de FBI het onderkomen van de meest gevreesde vrouwelijke crimineel uit de Amerikaanse geschiedenis.
Ma Blonde, Entends-Tu dans la Ville? (1980) Ma Blonde, Entends-Tu dans la Ville? (1980)
Marie is arbeidster in een spinnerij. Haar man Aldo is mijnwerker. Hij is uit Italië gevlucht voor het fascisme. Wanneer ze hun betaald verlof ontvangen ten gevolge van de overwinning van 'Le Front Populaire' bij de verkiezingen, vertrekken ze met de fiets voor twee weken op vakantie naar zee. Daarna gaat haar echtgenoot naar het leger.
Ma Caméra et Moi (2002) Ma Caméra et Moi (2002)
Max is een jongeman die geobsedeerd is door alles vast te leggen op film. Sinds hij als zesjarige zijn eerste camera gekregen heeft van zijn oom, filmt Max alles wat hij tegenkomt. Nu is Max een twintiger en verloofd met de blinde Lucie die alles in het leven moet voelen zoals Max het moet zien.
Ma Che Colpa Abbiamo Noi (2003) Ma Che Colpa Abbiamo Noi (2003)
Acht verschillende karakters die allemaal iets gemeen hebben, komen al analyserend tot de slotsom dat ze hun zwakheden met zich meedragen, maar dat ze ook kunnen anticiperen op de gebeurtenissen die in het dagelijkse leven op hun afkomen.
Ma Chérie (1980) Ma Chérie (1980)
Jeanne is nu zeven jaar gescheiden en haar leven is gecentreerd rond Sarah, haar vijftienjarige dochter. Zij schijnen beiden een volkomen harmonisch leven te leiden. Hun goede relatie is gebaseerd op diep wederzijds begrip en vertrouwen. Maar Sara droomt van autonomie en emancipatie. Ze is ook schoolmoe en dat zorgt uiteindelijk voor spanningen.
Ma Famille Africaine (2004) Ma Famille Africaine (2004)
De Zwitser Thomas Thümena is 'gelukkig' getrouwd met de Ivoriaanse Lea Zézé. Ze hebben samen een zoontje, Yann, en ze leven in duitstalig Zwitserland. Het gaat niet allemaal van een leien dakje. Lea Zézé heeft moeite met de taal, inburgering en het vinden van werk. Daarnaast hoedt er in haar vaderland Ivoorkust een burgeroorlog en heeft ze veel last van heimwee. Thomas komt nogal in botsing met haar als het gaat om de opvoeding van hun kind, en het vervoeren van apenvlees in zijn koffer van Ivoorkust naar Zwitserland doet hij ook niet uit vrije wil. Tragisch-komisch portret van een koppel afkomstig uit verschillende culturen. Zo was het eerste wat Lea Zézé dacht toen Thomas haar aansprak, dat hij op zoek was naar actrices voor een pornofilm. Het kan vreemd gaan met de liefde.
Ma Femme Est Formidable (1951) Ma Femme Est Formidable (1951)
Raymond is ervan overtuigd dat zijn charmante echtgenote Sylvia hem ontrouw is. Hij neemt zijn toevlucht tot de drank en probeert zelfs zelfmoord te plegen. Nadien besluit hij zijn vrouw eens een goede les te leren. Hij wekt de indruk dat hij een andere dame versiert, maar op die manier lokt hij incidenten uit waar hij zelf het slachtoffer van wordt.
Ma Femme Est une Actrice (2001) Ma Femme Est une Actrice (2001)
Charlotte, een actrice, is getrouwd met Yvan, een sportjournalist. Net voor haar vertrek naar Londen voor filmopnames, waarin ze de knappe John als tegenspeler heeft, wordt door een onbekende aan Yvan gevraagd of hij geen problemen heeft met de naaktscènes van zijn vrouw. Eenmaal alleen achter in Parijs wordt Yvan bevangen door een gevoel van jaloezie. Charlotte van haar kant voelt steeds meer gêne bij het spelen van romantische scènes.
Ma Femme Me Quitte (1996) Ma Femme Me Quitte (1996)
Samuel is een succesvolle advocaat. Joanna is een tv-journaliste. Samen vormen ze al 15 jaar een onverwoestbaar stel. Wanneer Joanna undercover gaat voor een reportage over schijnhuwelijken, denkt Sam dat Joanna hem wil verlaten.
Ma Femme S'appelle Reviens (1981) Ma Femme S'appelle Reviens (1981)
Een gescheiden arts en een fotografe wonen in hetzelfde flatgebouw. Zij is net door haar minnaar in de steek gelaten. De twee vinden elkaar en zoeken steun bij elkaar.
Ma Femme... s'Appelle Maurice (2002) Ma Femme... s'Appelle Maurice (2002)
George is een makelaar met huwelijksproblemen. Om zich te verlossen van zijn jonge maitresse Emmanuelle, zijn vrouw terug te winnen maar ook een confrontatie tussen beiden te voorkomen, geeft George Maurice, een vrijwilliger in een liefdadigheidsinstelling, op als zijn huidige echtgenote.
Ma Ko Po Lo (1975) Ma Ko Po Lo (1975)
De Italiaanse ontdekkingsreiziger Marco Polo wordt door de Chinese keizer in dienst genomen om rebellen in het zuiden van China op te sporen. Als snel weten deze rebellen Marco Polo voor hun zaak te winnen. In het verlengde hiervan proberen vier vrienden de moord op één van hun vrienden te wreken.
Ma l'Amor Mio Non Muore (1913) Ma l'Amor Mio Non Muore (1913)
Een arme jongeman dingt naar de hand van een rijk meisje, maar haar vader weigert om in te stemmen met hun huwelijk. Met een gebroken hart vertrekt de jongen naar Amerika. Daar vindt hij het geluk en na meerdere jaren keert hij als een vermogend man terug naar Europa. Hij hoopt daar zijn oude liefde terug te vinden, maar helaas is alles er veranderd tijdens zijn afwezigheid.
Ma Mère (2004) Ma Mère (2004)
De wat lusteloze puber Pierre brengt zijn vakantie door bij zijn ouders op de Canarische eilanden. De relatie tussen moeder en vader is al een tijdje dood en elk van hen heeft zijn eigen weg in het leven gevonden. Als vader voor zaken weg moet, is Pierre aangewezen op zijn moeder die hij verafgood. Maar zij wil dat hij haar ziet voor wat ze is: een vrouw voor wie het leven - in al zijn eenzaamheid - is verworden tot een drank-, rook- en seksorgie. Als Pierre’s vader om het leven komt laat hij zich onderdompelen in de destructieve en perverse levenswandel van zijn moeder.
Ma Nuit chez Maud (1969) Ma Nuit chez Maud (1969)
Jean-Louis is een katholieke dertiger, ingenieur van beroep, die ooit in het verleden een keer een korte affaire heeft gehad, maar die verder gelooft in de ware liefde, zonder seks voor het huwelijk. Hij heeft een oogje op Françoise, die hij 's zondags bij de mis ziet, maar durft haar niet aan te spreken. Als hij op een dag zijn oude schoolvriend Vidal weer tegenkomt, nodigt die hem uit voor een etentje bij een vriendin van hem, de pas gescheiden Maud. Zij is echter vastbesloten Jean-Louis te willen versieren, en overtuigt hem ervan dat het gevaarlijk is om door de hevige sneeuwval naar huis te rijden. In plaats daarvan stelt ze voor dat hij de nacht bij haar doorbrengt.
Ma Petite Entreprise (1999) Ma Petite Entreprise (1999)
Yvan is zo'n eerlijke, hardwerkende goedzak die door iedereen geliefd wordt. Zeker door het personeel van zijn kleine timmerbedrijfje. Het is daarom al te sneu als een brand zijn werkplaats in de as legt. Gelukkig is Yvan verzekerd, tenminste dat denkt hij. Hoewel zijn verzekeringsadviseur een oplichter is heeft hij het fatsoen alles bij Yvan op te biechten. Met zijn rug tegen de muur ontwikkelt Yvan een bizar plan, waarvoor hij de hulp en talenten van al zijn vrienden nodig heeft.
Ma Place au Soleil (2007) Ma Place au Soleil (2007)
Drie echtparen en een vrijgezel van verschillende leeftijden, sociale klassen en die verschillende wegen hebben bewandeld, hopen nog steeds op een leven vol avontuur en geluk. Wat er ook gebeurt, ze zijn vastbesloten de moed niet op te geven. Ze hebben reeds een bewogen leven achter de rug maar blijven dromen over het pad dat leidt naar het geluk. Een plaats waar de zon schijnt.
Ma Pomme (1950) Ma Pomme (1950)
Na een fantastische erfenis ontdekt een clochard dat geld geen geluk brengt. Maar alvorens terug te keren naar de oevers van het Seine, waar hij voordien woonde, zal hij op een nuttige wijze het leven van vele mensen veranderen.
Ma Quando Arrivano Le Ragazze? (2005) Ma Quando Arrivano Le Ragazze? (2005)
1994. Gianca en Nick leren elkaar kennen op een jazz festival. Gianca speelt saxofoon en Nick de trombone. Ze beginnen een groepje, maar al snel wordt duidelijk dat Nick een veel betere muzikant is als Gianca. Zij begint aan haar roeping te twijfelen.
Ma Saison Préférée (1993) Ma Saison Préférée (1993)
De oude vrouw Berthe verlaat haar huis en trekt bij haar dochter Emilie (Deneuve) in. Het blijkt dat de oude dame stervende is. Vervolgens besluit Emilie haar broer Antoine uit te nodigen na een ruzie van 3 jaar. Broer en zus ontwikkelen een sterke band door met de moeilijke situatie om te gaan.
Ma Salama Jamil (2008) Ma Salama Jamil (2008)
Jamil staat midden in de cirkel, de gewelddadige vicieuze cirkel van wraak en vergelding. Hij weet dat hij zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen toekomst, voor zijn zoontje, voor zijn vrouw die twijfelt of hun toekomst wel samen is. Een Arabisch verhaal over eeuwenoude religieuze tegenstellingen, in een grote Deense stad.
Ma Tante Dictateur (1939) Ma Tante Dictateur (1939)
Een rijke en autoritaire tante heeft vijftig duizend frank aan haar neef gegeven zodat hij een handelszaak kan kopen. De jongeman heeft echter dit geld gebruikt om een carrière op te starten voor een bescheiden zangeresje. Wanneer zijn tante aankondigt dat ze hem wil bezoeken, zit er voor hem niets anders op dan de winkel van een kruidenier voor enkele dagen te lenen.
Ma Vie en l'Air (2005) Ma Vie en l'Air (2005)
Yann Kerbec is instructeur voor een luchtvaartmaatschappij. Alleen heeft hij een vliegfobie en heeft daarvoor de kans van zijn leven gemist om met de vrouw van zijn dromen te gaan leven aan de andere kant van de aarde. Hij tracht te genezen...
Ma Vie en Rose (1997) Ma Vie en Rose (1997)
Ludovic, een jongen van zeven, is met zijn ouders, zijn zusje en zijn twee broertjes verhuisd naar een chique villawijk buiten de stad. Wanneer op de instuif, waarop alle buren zijn uitgenodigd, Ludovic verkleed als meisje verschijnt, kunnen zijn ouders er niet echt om lachen. Ludovic blijft volhouden dat hij een meisje is en wordt door zijn ouders naar een psycholoog gestuurd.
Ma Vie Est un Enfer (1991) Ma Vie Est un Enfer (1991)
De 35-jarige Léah is niet echt een knappe dame. Dit in tegenstelling tot haar moeder Flo, die niet te klagen heeft over mannelijke belangstelling. Op een dag sluit ze een pact met de duivel. Die tovert haar prompt om tot een ware schoonheid.
Ma Vie N'est Pas une Comédie Romantique (2007) Ma Vie N'est Pas une Comédie Romantique (2007)
Als zijn leven wat meer leek op een romantische komedie, zou Thomas wat minder vaak gedumpt worden. Hij zou uitgaan met een geweldige vrouw, Meg Ryan bijvoorbeeld. Ze zouden voor eeuwig van elkaar houden en hij zou haar nooit met een andere man in bed betrappen. Bijgevolg zou het niet nodig zijn om op 35-jarige leeftijd weer bij zijn ouders te gaan wonen. Florence daarentegen vond altijd al dat haar leven op een romantische komedie leek. Op zeventienjarige leeftijd werd ze tot een single moeder gebombardeerd, maar sindsdien heeft ze de touwtjes stevig in handen.
Ma Vraie Vie à Rouen (2002) Ma Vraie Vie à Rouen (2002)
Etienne woont met zijn moeder in Rouen en heeft de ambitie kunstschaatskampioen van Frankrijk te worden. Voor zijn zestiende verjaardag krijgt hij een videocamera. Vanaf dat moment is hij geobsedeerd met het filmen van zijn dagelijks leven: zijn moeder, zijn beste vriend Ludovic, en - bijna als een stalker - zijn aardrijkskundeleraar Laurent, zogenaamd om hem te koppelen met zijn moeder. Etienne komt er al snel achter dat hij bij het filmen gedreven wordt door gevoelens waar hij zich nog niet bewust van was, zoals blijkt uit een discussie met Ludovic over jongensliefde.
Ma Yong Zhen (1972) Ma Yong Zhen (1972)
Wanneer de twee vrienden Ma Yung Cheng en Ko Leng Pei diverse gevechten in Shanghai winnen van beruchte vechters trekken zij de aandacht van twee beruchte gangsters. Beide willen de met name de bekwame vechter Ma Yung Cheng aan hun bende toevoegen, met als gevolg een grote rivaliteit tussen beiden.
Ma-i Nyoo Pa-teu-neo (2007) Ma-i Nyoo Pa-teu-neo (2007)
Young-joon, een jonge succesvolle politie inspecteur gaat van Seoul naar Busan om daar aan een belangrijke zaak te werken. Zonder het te weten komt hij in Busan in een team samen met zijn vader, die acht jaar geleden zijn gezin achterliet en door Young-joon verantwoordelijk wordt gehouden voor de dood op zijn moeder. Ondanks alle omstandigheden zijn vader en zoon nu gedwongen om samen te werken in een grootschalige drugszaak.
Ma-Ma (1976) Ma-Ma (1976)
Rada de geit vertelt haar kinderen zich te gedragen terwijl zij naar de kermis is en dat ze onder geen beding de deur mogen openmaken behalve voor haar. Maar de grote slechte wolf Kostika (Titi) Suru en zijn neefje, de kleine slechte wolf, hebben het plan om samen met vrienden als Rassul de lynx en Petrika de ezel de kinderen te ontvoeren terwijl moeder weg is. Dan besluit het oudste kind, Matei, om moeder ongehoorzaam te zijn en zelf naar de kermis te gaan. Vanaf dan verlopen de ontwikkelingen niet goed voor de familie geit.
Maa On Syntinen Laulu (1973) Maa On Syntinen Laulu (1973)
De film speelt zich af op de koude toendra van het Noordelijk Finland, waar een jong meisje een affaire aangaat met een rendier-hoeder. De relatie ontwikkelt zich anders dan waar beiden op hoopten. Naar een boek van Timo K. Mukka.
Maai Hung Paak Yan (2001) Maai Hung Paak Yan (2001)
Bart, beroepsmoordenaar, heeft het moeilijk om zijn zaakje staande te houden. Het gaat minder met de economie, en ook op hem heeft dat een weerslag. Op een dag krijgt hij echter een vreemde opdracht. Een rijke dame vraagt hem om een aantal mensen te vermoorden, maar ook alles te filmen. De eerste poging mislukt, en Bart neemt een professionele regisseur aan om het filmwerk voor zijn rekening te nemen.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!