Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Zoeken:
P (2005) P (2005)
Het jonge wees meisje Dau groeit op in een klein dorpje in Thailand. Daar hebben andere kinderen al snel in de gaten dat ze anders dan de andere kinderen. Door dit feit wordt het meisje getreitert en misbruikt en heeft een zwaar leven. Dau groeit op bij haar oma die zoals ze zeggen magische krachten bezit. Haar oma leert Dau deze krachten en dit had ze beter niet kunnen doen...
Pętla (1958) Pętla (1958)
Een jongeman verlaat zijn morsige appartement en zwalkt van bar naar bar, zonder ooit zijn gevoel van isolement kwijt te raken. Zelfs de liefdevolle hulp van een vriendin is niet toereikend om de strik (! = de titel) losser te schuiven.
Příběhy Obyčejného    Šílenství (2005) Příběhy Obyčejného Šílenství (2005)
Petr (Ivan Trojan) werkt op de vrachtafdeling van een luchthaven. Zijn vriendinnetje Jana (Zuzana Šulajová) heeft hem net verlaten voor iemand met een interessantere baan, maar Petr geeft niet op en wil haar terug. Om wat bij te verdienen kijkt hij als betaalde toeschouwer naar het liefdesspel van zijn buren. Ondertussen verkeren meer mensen in zijn omgeving in een relatiecrisis, zij het van een iets andere aard. Zijn baas, die een fetisj heeft voor etalagepoppen, houdt een lijst bij van de dingen die hij door zijn vrouw naar zijn hoofd krijgt gegooid. Petrs vader verlaat zijn vrouw voor een beeldhouwster, en maakt dankzij zijn verleden als nieuwslezer van staatspropaganda een nieuwe carričre in de kunst. Een verkeerd bezorgde doos op Petrs werk zet een reeks nieuwe problemen in gang.
P'tang Yang Kipperbang (1982) P'tang Yang Kipperbang (1982)
Het is de zomer van 1948. Alan is veertien jaar oud en zijn grootste wens is om zijn klasgenootje Ann, het meisje van zijn dromen, te kussen. Het ontbreekt hem echter aan moed en daarom vraagt hij raad aan conciërge en oorlogsheld Tommy. Wanneer Alans lerares Engels, Miss Land, hem de hoofdrol in een schoolstuk toebedeelt en uit de tekst blijkt dat hij zijn tegenspeelster Ann moet kussen, lijkt zijn droom waarheid te worden. Tijdens de uitvoering zakt de moed hem echter in de schoenen.
P'tites Tętes, Les (1982) P'tites Tętes, Les (1982)
Henri, Daniel en Xavier hebben net een reisbureau geopend in Parijs. Henri houdt zich bezig met de zaak in Parijs terwijl Daniel en Xavier een groep toeristen begeleidt naar Marokko. Eenmaal aangekomen in Marokko merken ze echter dat Henri de zaak in Parijs gesloten heeft en niets geboekt heeft voor de toeristen. Ze besluiten om de reis toch door te zetten en krijgen de hulp van de rijke prins Douzami, die verliefd is op één van de toeristen. Helaas zitten er twee boeven in het gezelschap die uit zijn op een microfilm die door Daniel per ongeluk ingeslikt is.
P... Sentimentale, La (1958) P... Sentimentale, La (1958)
Paty, een schooljongen, wordt verliefd op een meisje van lichte zeden, Linda. Maar zo'n liefde lijkt onmogelijk te worden: de vader van Paty bedreigt hem met de zwaarste sancties terwijl de pooier van Linda besluit om de familie van de jongeman nog wat op te stoken.
P.C.H. (1995) P.C.H. (1995)
Een groep jonge mensen deelt een huis in het zonnige Californië, waarbij de romantische en dramatische verwikkelingen natuurlijk niet van de lucht zijn. Zo valt een playboy voor een serieus meisje en wordt een ex-fotomodel achtervolgd door haar jaloerse ex.
P.I. Blues (2003) P.I. Blues (2003)
De eigenaar van een exotische dierenzaak doet zich voor als detective om de poster pin-up "Miss Power Tool", te helpen als deze op zoek is naar haar vermiste broer. Ze krijgen echter al snel de Russische maffia op hielen.
P.I. Private Investigations (1987) P.I. Private Investigations (1987)
Reporter Charles Bradley ontdekt dat de Brotherhood-bende uit corrupte politie-agenten bestaat. Dit is een ontdekking die zijn zoon Joey duur komt te staan. Joey belandt in een hel van dodelijke aanslagen en wilde achtervolgingen.
P.J. (1968) P.J. (1968)
Privé-detective P.J. is blij met een nieuwe klus: het beschermen van Maureen Preble, minnares van miljonair Orbeson. P.J. moet haar vooral beschermen tegen aanvallen van Orbeson's vrouw en haar hebberige familie. In werkelijkheid plant Orbeson een dodelijk plot, waarin P.J. een centrale rol speelt. Ondertussen wordt P.J. verliefd op Maureen en Orbeson's fortuin.
P.K. and the Kid (1987) P.K. and the Kid (1987)
P.K.'s stiefvader misbruikt haar en haar moeder doet er niks aan. Hierdoor rent P.K. weg van huis. Ze verstopt zich in de truck van Kid Kane. Hij is op weg naar de wereldkampioenschap armpje drukken. Wanneer hij haar verhaal hoort, wil hij haar beschermen. Maar haar stiefvader is al op zoek naar haar...
P.P.S. - Prostitutes Protective Society (1966) P.P.S. - Prostitutes Protective Society (1966)
Als de New York World's Fair opent krijgt de prostitutie een enorme boost dankzij de toeristen die gezelschap zoeken. Madame Sue is de leidende dame van de buurt maar gangster Carney Bill chanteert haar om ook deel van de inkomsten te hebben. De vrouw laat zich echter niet intimideren door de schurk.
P.R.O.F.S (1985) P.R.O.F.S (1985)
Vier jonge leraren aan een middelbare school vormen een hecht groepje en kijken nogal kritisch neer op hun oudere collega’s. Om te voorkomen dat ze in dezelfde routine belanden, proberen ze steeds nieuwe ideeën te verzinnen om de lessen interessant te houden. In hun vrije tijd halen ze grappen uit met elkaar, soms zijn ze nog kinderachtiger dan hun leerlingen. Als ze tegenstand krijgen van de andere leraren besluiten ze om hen weg te pesten…
P.S. (2004) P.S. (2004)
Louise Harrington is een intelligente, charmante, succesvolle, maar gescheiden en ontevreden bestuurslid op een universiteit. Tenminste, totdat een toelatingsverzoek van een jonge kunstenaar op haar bureau belandt. Een kunstenaar die erg veel lijkt op haar grote liefde van vroeger, tevens een kunstenaar, die overleed in een auto-ongeluk. Ze besluit een gesprek met hem te regelen en binnen korte tijd hebben ze een affaire. Maar is de kunstenaar voor haar slechts een vervanger van haar geliefde en probeert hij zichzelf slechts de universiteit in te werken?
P.S. Your Cat Is Dead (2002) P.S. Your Cat Is Dead (2002)
Wanneer Jimmy ontdekt dat zijn vriendin hem gaat verlaten voor een andere, veel mooiere man, valt zijn leven in elkaar. Zijn appartement heeft al twee keer een inbreker over de vloer gehad in twee maanden tijd, zijn kat heeft een blaasontsteking en zijn beste vriend is onlangs gestorven. Tijdens nieuwjaarsavond zit hij dan alleen in zijn appartement, en dan krijgt hij een onverwachte gast: opnieuw dezelfde inbreker. Hij kan hem overmeesteren en vastbinden op een stoel, en tijdens het wachten op de politie ontdekt hij dat hij veel dingen gemeen heeft met zijn inbreker.
P.S., I Love You (2007) P.S., I Love You (2007)
Als plots de man (Gerard Butler) van Holly Kennedy (Hilary Swank) overlijdt, staat haar een moeilijke tijd te wachten. In de tijd na de begrafenis heeft Holly veel moeite om haar leven weer enigszins op te pakken. Maar dan blijkt dat haar overleden man tien berichten voor haar heeft achtergelaten, en deze helpen Holly om verder te gaan.
P.T. Barnum (1999) P.T. Barnum (1999)
P.T. Barnum werd geboren in een arme boerenfamilie. Desondanks leidde hij een succesvol leven. Hij begon als impressario en eindigde als directeur van het grootse Barnum & Bailey Circus. Hij schreef een boek over reclame en vond de moderne publiciteitscampagne uit. Hij werd landontwikkelaar, bankier, burgemeester, maar bovenal een echte Amerikaanse volksheld.
P.U.N.K.S. (1999) P.U.N.K.S. (1999)
Drew Utley en zijn bende vervelen zich en besluiten in te breken in het laboratorium van een gekke professor. Ze stelen er een kostuum dat de drager superkrachten geeft, maar beseffen niet dat ze zich met de diefstal heel wat problemen op de hals hebben gehaald.
P2 (2007) P2 (2007)
Op kerstavond moet Angela (Rachel Nichols) tot erg laat overwerken. Tot haar grote schrik blijkt dat ze dan die avond het prooi te zijn van een gestoorde beveiligingsagent (Wes Bentley). En aangezien iedereen gezellig thuis kerst zit te vieren, moet Angela helemaal in haar eentje proberen om de daden van de psychopathische agent te overleven. Maar dit is nog niet zo makkelijk.
Pa Berahneh ta Herat (2002) Pa Berahneh ta Herat (2002)
Documentaire over Majid Majidi's emotionele reizen naar de vluchtelingenkampen voor en na de Taliban bezetting. De kampen Makaki en Maslakh zitten vol met duizenden mensen op de vlucht voor het geweld.
Pŕ d'Ŕngel (1984) Pŕ d'Ŕngel (1984)
Barcelona, 1983. Agustín, een linkse advocaat en atheist, die in het verleden een clandestiene politieke strijd heeft gevoerd, ontdekt dat zijn vijftienjarige dochter Ester in het geheim werd gedoopt. Samen met een progressieve priester probeert hij te verhinderen dat Ester verder aan haar religieuze overtuigingen toegeeft, maar ze beslist om in het klooster te gaan.
Paap (2003) Paap (2003)
Shiven, een rechtschapen politie-agent, ontdekt dat een aantal collega's een moord hebben gepleegd. Hij krijgt opdracht van zijn oversten om de daders te pakken, maar krijgt de moord zelf in de schoenen geschoven en is gedwongen te vluchten. Hij belandt gewond in een buddhistisch klooster, waar een jonge vrouw genaamd Kaya hem verzorgt. De twee voelen zich sterk tot elkaar aangetrokken en krijgen iets moois. Maar wanneer de politie ontdekt dat Shiven zich in het klooster schuilhoudt, lijkt hij verloren. De monniken hebben geweld afgezworen en kunnen hem dus niet helpen..
Paard van Sinterklaas, Het (2005) Paard van Sinterklaas, Het (2005)
Het Paard van Sinterklaas vertelt het verhaal van het Chinese meisje Winky dat pas in Nederland woont en voor het eerst in aanraking komt met het verschijnsel Sinterklaas. Wanneer ze hoort dat je aan de Goedheiligman cadeautjes mag vragen, heeft ze een wel heel bijzondere wens...
Paau Mui (1998) Paau Mui (1998)
Ying Yang, ook wel Cat genoemd is een huurmoordenaar en lijdt een sober bestaan. Haar zus Shin regelt haar opdrachten die haar in zeer gevaarlijke situaties doen belanden. John, rechercheur bij de politie, is gescheiden en beleeft alleen nog plezier in zijn ontmoetingen met zijn dochtertje. Hij en zijn collega's zitten bovenop de moorden die opgelost moeten worden. Bij toeval ziet Cat John in het park met zijn dochtertje en zoekt uit wie hij is en waar hij woont. Als ze elkaar ontmoeten blijkt dat ze gevoelens voor elkaar hebben en ondanks de tegengestelde partijen kiezen ze voor elkaar. Dit tot ongenoegen van haar zus, en als blijkt dat Cat achter de moorden zit, krijgen ze ook de collega's van John achter zich aan.
Pace That Kills, The (1935) Pace That Kills, The (1935)
Nick (Noel Madison) is een drugsdealer die op de vlucht is voor de politie. In een klein stadje ontmoet hij een goedhartig jong meisje, Jane Bradford (Lois January), die hij vraagt om een schuilplaats. Jane, die met hem mee gaat, wordt al snel zijn volgende drugsslachtoffer, omdat hij haar stiekem verdovende middelen toedient.
Pacha, Le (1968) Pacha, Le (1968)
Gangsterfilm over een politiecommissaris die zes maanden voor zijn pensioen zijn collega vermoord vindt. Hij wordt woedend en raakt vastbesloten de criminelen te vinden en gaat daarvoor in zijn eentje op pad in de onderwereld van Parijs.
Pacific and Eddy, The (2007) Pacific and Eddy, The (2007)
Eddy heeft een tragisch verlies ondergaan en rent daarom weg van huis, al zijn vrienden achterlatend. Langzaam komt hij er achter dat hij weer naar huis moet, omdat hij nergens anders naar toe kan en wordt na een jaar lang weg te zijn geweest weer geconfronteerd met zijn vrienden en familie. Echter, niet iedereen is blij met zijn terugkomst.
Pacific Banana (1981) Pacific Banana (1981)
Enkele Australische piloten werken voor een vliegmaatschappij in de Pacifische oceaan. Paul, een vrouwenveroveraar, heeft in elke stad een vrouw. Terwijl Martin, eenzaam en alleen, op zoek is naar ware liefde. Samen gaan ze op vrouwenjacht op verschillende Polynesische eilanden.
Pacific Blackout (1941) Pacific Blackout (1941)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontsnapt Robert Draper uit een politiebus in een stad aan de westkust van de Verenigde Staten, wanneer er een verduistering vanwege een luchtalarm is. Robert is vals beschuldigd van de moord op zijn collega John Maine en wordt opgevangen door de telefoniste Mary Jones, die besluit hem te helpen. In de nachtelijke uren gaan Robert en Mary erop uit om de werkelijke moordenaar te vinden. Deze moordenaar blijkt deel uit te maken van een groep Nazi-saboteurs.
Pacific Heights (1990) Pacific Heights (1990)
Het stel Drake en Patty doet de aankoop van hun leven, een prachtig Victoriaans huis in San Francisco. Om de kosten te drukken, verhuren ze het appartement beneden aan een Chinees echtpaar, en de studio aan Carter Hayes. Hayes lijkt een perfecte huurder, goede referenties en veel geld op de bank. Maar naarmate Hayes vreemde en asociale trekjes gaat vertonen, krijgen Drake en Patty hier spijt van, en verandert hun leven in een nachtmerrie.
Pacific Inferno (1979) Pacific Inferno (1979)
Het is een historisch gegeven dat Generaal MAcarthur in 1942 bevel gaf aan Generaal Wainwright om voor 16 miljoen dollar aan zilveren pesos in de Manilla Baai te dumpen, om daarmee te bereiken dat ze niet in handen zouden vallen van het invasieleger van de Japanners. Deze film is het verhaal van hun gevecht om ze daarna terug te krijgen.
Pacific Palisades (1990) Pacific Palisades (1990)
Bernadette, een jonge vrouw uit Parijs, laat alles achter en vertrekt naar de Verenigde Staten als haar daar een belangrijke baan wordt aangeboden. Eenmaal aangekomen blijkt er echter niets van waar te zijn en is ze gedwongen om een baan als serveerster te aanvaarden om te overleven. Gelukkig kan ze terecht bij haar goede vriendin Shirley die een carričre nastreeft als actrice. Hun vriendscap komt echter in het gedrang als Bernadette verliefd wordt op de vriend van Shirley.
Pacifier, The (2005) Pacifier, The (2005)
Navy S.E.A.L. John Summit, die in diskrediet is gebracht, krijgt een nieuwe opdracht. Hij moet de vijf Plummer kinderen beschermen tegen de vijanden van hun recentelijk overleden vader. Deze vader was een wetenschapper voor de overheid, wiens zeer geheime experiment nog altijd in het huis van de kinderen aanwezig is.
Pacifista, La (1970) Pacifista, La (1970)
Een journalist is bezig een verhaal voor te bereiden over extremistische jongeren en wordt verliefd op een jonge radicaal. Die is bang om gedood te worden door zijn vrienden, wanneer het hem niet lukt een politieke moord te plegen.
Pack of Lies (1987) Pack of Lies (1987)
Twee families, die buren zijn, kunnen het uitstekend met elkaar vinden. Dan komt de sinistere Engelsman, Stewart, in hun leven. Hierdoor verandert er heel wat.
Pack Up Your Troubles (1932) Pack Up Your Troubles (1932)
Eddie Smith, het oorlogsmaatje van Stanley en Oliver, is gesneuveld in Frankrijk en laat een weeskind achter. Eenmaal terug in de VS proberen de jongens de opa van het kind te vinden.
Pack, The (1977) Pack, The (1977)
Bioloog Jerry (Baker) moet een beslissing nemen wat te doen als de honden mensen beginnen te vermoorden op vakantie-eiland Seal Island.
Package, The (1989) Package, The (1989)
Een sergeant wordt met een gevangene uit Duitsland meegestuurd. De gevange ontsnapt op het vliegveld en de sergeant begint een klopjacht. Met de hulp van zijn ex-vrouw en verschillende vrienden komt hij erachter dat de gevangene deel neemt aan een moordcomplot van beide kanten, om de leider van de Sovjet-Unie te vermoorden.
Packin' It In (1983) Packin' It In (1983)
De Webbers kunnen nog lachen wanneer zij hun buren uit Los Angeles uitzwaaien, wanneer die vertrekken naar bergen van Oregon, maar al snel begint de verhuisdrang ook bij hen zelf te kriebelen. Zij willen eveneens naar de bergen en trekken hun buren achterna. Helaas ligt hun nieuwe woning enigszins afgelegen en is het allemaal niet dat wat zij zich hadden voorgesteld. Hoe lang zullen zij het daar kunnen uithouden?
Paco and the Magical Picture Book (2008) Paco and the Magical Picture Book (2008)
Nadat een meisje ernstig hersenletsel heeft opgelopen, spendeert ze haar leven in een ziekenhuis. In het ziekenhuis wordt ze omringd door denkbeeldige vrienden afkomstig uit een sprookjesboek.
Pact, The (2002)  (I) Pact, The (2002) (I)
Twee families zijn al sinds lange tijd bevriend. Chris (Lively) en Emily (Henderson) spenderen veel tijd met elkaar en worden uiteindelijk verliefd. Ze hebben echter beide genoeg van het leven en sluiten een pact: zelfmoord. Het plan mislukt en Chris blijft alleen achter. Hierdoor raken de families met elkaar in conflict.
Pact, The (2002)  (II) Pact, The (2002) (II)
Vier vrienden zijn fanatieke treinsurfers totdat een van hen om het leven komt. De drie overgebleven vrienden sluiten een pact waarbij ze de komende vijftien jaar iets goeds doen voor de wereld. Lukt dat niet, dan surfen ze voor de laatste keer op een trein totdat de dood erop volgt.
Pacte des Loups, Le (2001) Pacte des Loups, Le (2001)
In Le Pacte des Loups wordt de wetenschapper Grégoire de Fronsac door Lodewijk XV naar de Franse landstreek Gévaudan gestuurd. Het is 1766 en dappere jagers proberen al 2 jaar zonder succes een monster te vangen. De Fronsac wordt eigenlijk naar de Gévaudan gestuurd zodat hij het monster op kan zetten zodra het gevangen is, maar hij besluit ook zelf jacht te maken op dit mysterieuze beest. Tijdens zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door zijn bloedbroeder Mani en de jonge aristocraat Thomas D'Apcher. De Fronsac komt er achter dat er in de Gévaudan meer aan de hand is dan hij het eerste gezicht had vermoed.
Pacte du Silence, Le (2003) Pacte du Silence, Le (2003)
Een jonge non (Élodie Bouchez) wordt met extreme pijnaanvallen opgenomen in een ziekenhuis. De onderzoekende dokter (Gérard Depardieu ) is niet in staat een juiste diagnose te stellen. De tweelingzus van de non woont in Brazilië en ondergaat dezelfde pijnen. De tweeling verbergt een groot occult geheim en geobsedeerd door de mysterieuze ziekte gaat de dokter de halve wereld rond op zoek naar haar zus en de waarheid achter de geheime krachten. Langzaam maar zeker dreigt hij zelf slachtoffer te worden.
Pacto de Brujas (2003) Pacto de Brujas (2003)
Een jongeman keert samen met zijn verloofde terug naar de herberg in de stad waar hij vroeger woonde. Hij is de laatste onder de familieleden en beseft niet dat hij een oude vloek zal voltooien. Hij zal een andere familie uitroeien die vele jaren geleden zijn eigen bloedverwanten heeft omgebracht. Een psychiater helpt de politie de afschuwelijke misdaden te ontrafelen.
Pacto de Silencio (1963) Pacto de Silencio (1963)
Een soldaat van het Franse leger, dat in Algerije vertoeft, wordt het slachtoffer van een verleidelijke terroriste. Jaren later gaat zijn weduwe naar die streek en ze ontmoet er een man van wie ze vermoedt dat hij haar echtgenoot heeft gekend. Nadien komt ze van hem te weten dat haar man zich om een duistere reden voor dood heeft laten verklaren.
Pactole, Le (1985) Pactole, Le (1985)
Yves Beaulieu en Anne vormen een paar zoals er duizenden zijn. Zij gaan beiden werken en hebben een kind, Stéphanie. Zij wonen samen met de moeder van één van hen en alles leent zich ertoe dat ze gelukkig alle vier met elkaar kunnen leven, in de doordeweekse rust. Maar op een dag komt daar verandering in. Op een avond geven ze een klein feest voor een vriend en collega van Anne. De persoon waar het feest voor is gaat juist met pensioen, maar uitgerekend tijdens dat feest krijgt hij een fatale hartaanval. Het incident brengt het leven van het echtpaar in de war en zet hen aan het nadenken. Ze komen tot de conclusie dat ze hun mooiste levensjaren beter niet verslijten met werken, maar dat je beter snel aan veel geld komt zodat je kunt stoppen met werken om van het leven te genieten.
Pad u Raj (2004) Pad u Raj (2004)
Lubi, de koning van de Belgradose zwarte markt, heeft het gehad met de Amerikaanse bombardementen en de pogingen van zijn zus Dascha om een buitenlandse echtgenoot aan de haak te slaan. Zijn succesvolle gijzeling van een Amerikaanse piloot lijkt voor Dascha een uitgekiende mogelijkheid; zij gelooft dat haar dromen uitkomen. Tussen zoenen en geweervuur, met de snelheid van een scudraket, haasten de hoofdpersonen zich naar een internationaal happy end.
Padre Manolo, El (1966) Padre Manolo, El (1966)
Vader Manolo is een vrij ongebruikelijke priester, die zijn godsdienstige roeping verenigt met zijn artistieke kwaliteiten door middel van goocheltrucs en Spaanse liederen. Terwijl hij in een bus door de buurt van Segovia reist, is hij getuige van de dood van een man door een verkeersongeval, dat in feite opgezet is geweest. Vanaf het eerste ogenblik verdenkt vader Manolo dat het ongeval door iemand van de vertrouwde omgeving van het slachtoffer is veroorzaakt, wellicht door een familielid die uit was op een erfenis. Hij besluit zelf een onderzoek in te stellen.
Padre no Hay Más que Dos (1982) Padre no Hay Más que Dos (1982)
Een goochelaar en een danser zijn beiden gescheiden van hun vrouw. De eerste omdat zijn goocheltrucs levensgevaarlijk zijn en de tweede omdat hij zijn vrouw ontdekte met een vriend. De beide mannen hebben de zorg over hun kinderen en verhuizen naar een vies huis van een oude vrouw. Daar tekenen zij witte lijnen op de vloer, die scheiding maken tussen de verschillende partijen. Maar natuurlijk gaat niet alles zoals zij gepland hadden.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!