Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:
9 (2008) 9 (2008)
Het verhaal gaat over een lappenpop genaamd 9. Na het aanschouwen van de moord op zijn mentor 5, door een mechanisch monster, moet 9 zijn angsten overwinnen. De lappenpop gaat de confrontatie met het monster aan om de talisman met verloren ‘lappenpoppenzieltjes’ te veroveren.
9 Dney Odnogo Goda (1962) 9 Dney Odnogo Goda (1962)
Een Russisch nucleair wetenschapper en zijn professor zijn bezig met een experiment ergens in Siberië, wanneer ze door een ongeluk blootgesteld worden aan een enorme dosis radio-actieve straling. De professor sterft, en de natuurkundige wordt verteld dat elke hoeveelheid extra straling dodelijk is. Desondanks gaat hij verder met zijn werk. Hij raakt zo geobsedeerd met zijn werk, dat hij zijn geliefde negeert, die verleid wordt door een vriend. Nadat hij uiteindelijk toch met haar trouwt, raakt hij weer betrokken bij een ongeluk.
9 Naga (2006) 9 Naga (2006)
9 Dragons is het verhaal van drie boezemvrienden: Marwan, Donny en Lenny. Zij vechten tot het einde voor hun vriendschap. Iedereen heeft respect voor Marwan. Hij was een harde jongen die nu werkt als beroepsmoordenaar met hulp van Donny en Lenny. Ze werken samen om iedere klus die ze krijgen af te maken. Ondertussen beseffen ze dat hun manier van leven geen betere toekomst belooft.
9 Songs (2004) 9 Songs (2004)
Nine Songs speelt zich af in Londen tijdens de herfst van 2003. Lisa is een Amerikaanse die een jaar in Londen studeert. Matt, een wetenschapper die gletsjers onderzoekt, ontmoet haar op een rock concert op Brixton Academy en wordt verliefd op haar. De film volgt hun intieme en fysieke relatie en bevat muziek van concerten waar ze samen naar toe gaan: Black Rebel Morotcycle Club, The Von Blondies, Elbow, Primal Scream, The Dandy Warhols, Super Furry Animals, Franz Ferdinand en Michael Nyman.
9 Souls (2003) 9 Souls (2003)
Michiru vermoordt zijn vader en wordt naar de gevangenis gestuurd, waar hij wordt opgesloten in een krappe cel met negen andere mannen. Eén van de mannen vertelt dat hij ooit een enorme geldsom heeft verborgen in een tijdcapsule onder zijn vroegere lagere school. Als de man plotseling in een isolatiecel wordt gestopt, besluiten de andere acht om te ontsnappen en het geld te gaan zoeken.
9 ½ Ninjas! (1991) 9 ½ Ninjas! (1991)
Een voorzichtige en gedisciplineerde martial artiest traint een jonge vrouw op de oude wijze van de ninja's. Zijn leven wordt spannender als blijkt dat een paar ninja's zijn jonge leerlinge willen vermoorden. Hij besluit om haar te helpen.
9-ya Rota (2005) 9-ya Rota (2005)
Jonge recruten worden direct na het voltooien van hun militaire basisopleiding in het Sovjetleger, naar het heetst van de strijd gestuurd tijdens de militaire campagne in Afganistan eind jaren tachtig. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
9/11 (2002) 9/11 (2002)
Op 11 september 2001 zijn de Franse broers en filmmakers Gédéon Naudet en Jules Naudet bezig om een documentaire te maken over de brandweer van New York, en waren net bezig met het interviewen van een brandweerman, toen zij een vliegtuig zagen overvliegen. Dat vliegtuig zou het WTC raken. De broers en de brandweerman haasten zich naar het WTC, en ze beginnen te filmen vanuit het perspectief van de brandweerman. Ze filmen ook van binnenuit de Twin Towers, en deze documentaire bevat de enige beelden van binnenuit de torens.
9/Tenths (2006) 9/Tenths (2006)
Een vermogend echtpaar heeft grote ruzie met een arme arbeider over de rechten van een klein landhuisje. De gebeurtenissen nemen echter een dramatische wending als een grote terroristische aanslag de drie personen compleet afsluit van de beschaafde wereld.
90 Days (1985) 90 Days (1985)
Twee vrienden, de één een macho man en de ander een verlegen vrijgezel, bestellen een postorder-bruid uit Korea. Ze hebben de bruid 90 dagen op zicht (dan is haar visum afgelopen). Na die 90 dagen moeten ze hoe dan ook een besluit maken of ze met de bruid trouwen .
90° South (1914) 90° South (1914)
Deze documentaire toont beelden van het dramatische verloop van Robert Scott's expeditie naar de Zuidpool in 1911. Regisseur Herbert Ponting verzamelde alle foto- en filmopnames, deels geschoten onder erbarmelijke omstandigheden, die samen een beeld geven van deze barre tocht van de onfortuinlijke Scott en zijn wetenschappers.
90° South (1933) 90° South (1933)
Documentaire over de historische en dramatisch verlopen tocht van kapitein Robert Falcon Scott naar de Zuidpool. Expeditiefilmer Ponting legde de tragische reis en het leven op de pool vast in uitgebreide beelden.
92 in the Shade (1975) 92 in the Shade (1975)
Film naar de roman van Thomas McGuane, over elkaar beconcurrerende kapiteins van vissersboten rond Keys Island in Florida.
95 Miles to Go (2004) 95 Miles to Go (2004)
Ray Romano's acht dagen durende tour door het zuiden als stand-up komiek wordt meer dan hij kan verdragen als zijn beste vriend en openingsact, Tom Caltabiano, een filmstudent meebrengt om hun reis vast te leggen. Samen krijgen de drie te kampen met Ray's obsessies, fobieen en onzekerheden.
964 Pinocchio (1991) 964 Pinocchio (1991)
Een 'loverobot' wordt ontslagen uit z'n functie omdat hij deze niet meer kan uitoefenen. Maar in plaats van vernietigd te worden om zo de technologie in de robot geheim te houden, kan deze ontsnappen. Hij komt zo terecht bij een zwerfster, die hem meeneemt naar haar schuilplaats. Al snel blijkt echter dat de robot wel meer problemen heeft.
97 Goo Waak Jai Jin Mo Bat Sing (1997) 97 Goo Waak Jai Jin Mo Bat Sing (1997)
De baas van de Hung Hing bende, Tian Sang is gestorven. Ho Nam en Ho Bun vinden in Thailand Sangs jongere broer Yang, die de leider van de gang is geworden. Ondertussen leest Ho Bun dat zijn jongere broer, een leider van de Tuen Mun, is vermoord. Ho Nam, Ho Bun en Yang reizen af naar Hong Kong om weer de strijd aan te gaan tegen de moordenaars.
976-EVIL (1989) 976-EVIL (1989)
Hoax is een echte sukkel, woont bij zijn strenggelovige tante Lucy en kijkt erg op tegen zijn stoere neef Spike. Op een dag ontdekt Hoax het telefoonnummer 976-EVIL en belt hier naar toe. Al snel ontdekt Hoax dat hij op deze manier krachten krijgt, die hem kunnen helpen wraak te nemen...
976-Evil II (1992) 976-Evil II (1992)
De geheimzinnige telefoonlijn 976-EVIL is weer aangesloten en het eerste de beste slachtoffer is een nietsvermoedende leraar. Nadat hij het telefoonnummer gedraaid heeft, blijkt hij plotseling de eigenaar te zijn van bovennatuurlijke krachten.
98 Goo Waak Chai Ji Lung Chang Foo Dau (1998) 98 Goo Waak Chai Ji Lung Chang Foo Dau (1998)
In het vijfde deel van Young and Dangerous is Chicken niet meer van de partij en staat Chan Ho Nam er alleen voor. Hij vindt een nieuwe liefde in Mei Ling en sluit zich aan bij enkele Tung Zing triade leden die iets van zichzelf proberen te maken. De jongens ontwikkelen rijpheid en maken een overgang van Triade tot zakenman.
984: Prisoner of the Future (1982) 984: Prisoner of the Future (1982)
Tom Weston wordt gevangen genomen door een ondergrondse fascistische politieke organisatie die zichzelf 'De Beweging' noemt. Hij wordt op een genadeloze manier ondervraagd en psychologisch gemarteld door de sadistische bewakers. Na tien jaar heeft hij alle besef met de realiteit verloren.
99 and 44/100% Dead (1974) 99 and 44/100% Dead (1974)
Bendeleiders Frank en Eddie willen de alleenheerschappij en ze huren moordenaars in om elkaar af te maken. De ontvoering van een van de meisjes van Franks bende zorgt ervoor dat huurmoordenaar Harry Eddie moet gaan opzoeken.
99 Euro Films (2002) 99 Euro Films (2002)
Iedereen kan een mini-DV camera vasthouden. Iedereen kan 99 euro bij elkaar krijgen. En iedereen heeft weleens een verhaal van vijf minuten geschreven. Dat is de basis van 99 Euro Films. Twaalf jonge Duitse filmmakers komen bij elkaar, hebben een idee en verfilmen het.
99 Francs (2007) 99 Francs (2007)
Octave Parango is een marketingmanager voor één van de meest prestigieuze kantoren van Parijs. Zijn talent en vooral zijn salaris brengen hem veel respect van zijn collega's in de branche. Octave bezit een luxueus ingericht appartement in een toplocatie in Parijs, draagt de duurste kostuums, bezoekt de jetset-gebieden, snuift cocaine van honderden euro's per gram en heeft een zwak voor sportieve BMW's. Met andere woorden: Octave is het vleesgeworden ideaal van miljoenen aanbiddende jongemannen.
99 Mujeres (1969) 99 Mujeres (1969)
Drie vrouwen worden veroordeeld en naar een gevangenis op een eiland voor de kust van Panama gebracht. Daar wachten hen verschrikkingen, gepleegd door de lesbische en sadistische directeur. Wanneer zij wordt vervangen is er even hoop, maar wanneer alles juist erger wordt besluiten ze te ontsnappen.
99 River Street (1953) 99 River Street (1953)
Taxi-chauffeur en voormalig bokser Ernie Driscoll (John Payne) ontdekt dat zijn vrouw Pauline (Peggy Castle) vreemd is gegaan. Nog steeds vol woede, wordt Ernie benaderd door een vriendin Linda James (Evelyn Keyes), die zegt dat zij zijn hulp nodig heeft omdat ze een man heeft vermoord tijdens een auditie. Na snel naar het theater te zijn gegaan, komt Ernie erachter dat Linda's verhaal de auditie zelf was. En alsof dat nog niet genoeg is wordt Ernie verdacht voor de moord op Pauline.
99.9 (1997) 99.9 (1997)
Lara presenteert een radio "call-in" show waar ze bovennatuurlijke dingen doet. Als op een dag haar man dood word gevonden, komt Lara erachter dat hij aan geheime experimenten deed. Als ze naar het huis gaat waar dit alles gebeurd is komt ze achter gruwelijke dingen.
999-9999 (2002) 999-9999 (2002)
De vriendinnen Sun en Rainbow ontdekken een geheimzinnig telefoonnummer dat al hun wensen lijkt te vervullen. Ze geven het nummer door aan hun vrienden en al gauw heeft iedereen waar hij van droomt. Helaas blijkt dat iedereen voor zijn wens moet betalen... met zijn leven.
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!