Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Zoeken:
D (2005) D (2005)
Deshu is een jongeman die overdag rookt en met zijn zippo speelt. Zijn vader werkt bij de politie en zijn moeder is kort geleden overleden. Zijn leven verandert wanneer hij getuige is van een moord door de Indiase maffia. Zowel de politie als de rivaliserende maffiabende zijn geintereseerd in zijn getuigenis. Langzamerhand klimt Deshu zich op in de maffia en politiewereld.
D III 38 (1939) D III 38 (1939)
Tijdens een routine nachtvlucht storten twee bevriende Duitse militaire piloten neer met hun vliegtuig. Dit ongeluk is volgens een militaire tuchtraad te wijten aan een gebrek aan discipline en beide piloten worden gestraft. Een oudere piloot en Eerste Wereldoorlog veteraan besluit de twee piloten onder zijn hoede te nemen en hen een belangrijke missie te geven.
Děvčátko (2002) Děvčátko (2002)
Girlie is het intieme portret van een meisje van zeventien, Ema, van haar dromen en haar verlangens. Ema woont in een buitenwijk van een moderne stad, tussen de grote betonnen flatgebouwen, benauwde appartementen en de tweedehandswinkel waarin ze werkt. In haar zoektocht naar het geluk verandert ze mannen en zegt tegen iedereen die ze tegenkomt de waarheid. De wederwaardigheden van Ema, die een moderne en een beetje verstoorde relatie met haar moeder heeft, strekken zich uit over een paar dagen. Ook Ema's moeder is op zoek naar het geluk en een nieuwe man. Dit doet ze vooral tijdens de danslessen die ze in een nachtclub volgt. Stap voor stap ontmoeten we alle andere personages - vooral mannen - die het leven van de twee vrouwen in meerdere of mindere mate beďnvloeden.
Dług (1999) Dług (1999)
Gebaseerd op ware feiten verhaalt de film over twee jonge ondernemers die een lening van een vriend afwijzen en vervolgens worden gedwongen de niet bestaande schuld af te lossen. Hun vriend blijkt een hardvochtige crimineel en de politie staat machteloos zonder bewijsmateriaal. Hulpeloos en zwaar onder druk probeert het duo de situatie naar hun hand te zetten met rampzalige gevolgen.
D'Artagnan et les Trois Mousquetaires (2005) D'Artagnan et les Trois Mousquetaires (2005)
De musketiers vechten aan de zijde van de koningin van Frankrijk, die verbanning en een wisse dood te wachten staat als de ambitieuze kardinaal Richelieu zijn zin krijgt. De kardinaal brengt zijn sinistere plannen ten uitvoer met behulp van de beeldschone maar levensgevaarlijke Milady de Winter, die in het bezit is van mysterieuze, bovennatuurlijke krachten. Zullen haar duivelse krachten D'Artagnan en zijn vrienden verslaan?
D'Artanyan i Tri Mushketyora (1978) D'Artanyan i Tri Mushketyora (1978)
geregisseerd door Georgi Yungvald-Khilkevich
met Mikhail Boyarsky, Venyamin Smekhov en Igor Starygin
D'Autres Mondes (2004) D'Autres Mondes (2004)
Tijdens de voorbereiding van de fantasy-western Blueberry raakte regisseur Jan Kounen geďnteresseerd in het leven van de Shipibo Conibo Indianen uit de Peruaanse Amazone, die leven volgens de principes van het Shamamisme. Shamanisme is een oeroude zoektocht naar de waarheid. Het is ouder dan de bekende religies of spirituele paden. Het is de zoektocht naar persoonlijke kennis en macht, die bestaat uit het overbruggen van de denkbeeldige kloof tussen de materiële wereld en wereld van inspiratie.
D'oů Viens-tu, Johnny? (1964) D'oů Viens-tu, Johnny? (1964)
Een man raakt onbewust betrokken bij een drugssmokkel en duikt onder bij zijn jeugdvriendin. Haar echtgenoot en zijn huidige vriendin worden ten onrechte jaloers. Intussen zitten zowel de politie als de gangsters hem op de hielen.
D-Day 6.6.1944 (2004) D-Day 6.6.1944 (2004)
Op 6 juni 1944, in de vroege ochtend, landden de eerste van de 150.000 geallieerde troepen op de kusten van het Franse Normandië. Het was het begin van D-Day - de dag die het lot zou bepalen van miljoenen Europeanen. Gedramatiseerde documentaire, gebaseerd op de ervaringen van de soldaten die Frankrijk binnenvielen tijdens de aankomst op D-Day, 6 juni 1944.
D-Day the Sixth of June (1956) D-Day the Sixth of June (1956)
In de dagen voor de invasie in Normandië ontwikkelt zich een romance tussen een Amerikaanse officier en een vrouw wier verloofde in Afrika vecht. Als deze laatste terugkeert, zijn de twee gedwongen hun relatie op te geven.
D-Tox (2002) D-Tox (2002)
FBI-agent Jake Malloy is een voorbeeld voor zijn collega's. Sinds enige tijd is hij een seriemoordenaar op het spoor die het gemunt heeft op politieagenten. In de laatste zes maanden zijn al negen van Jake's collega's op gruwelijke wijze vermoord. Op een dag belt de psychopaat Jake op en vertelt hem hoe hij zijn verloofde heeft vermoord. Malloy wordt depressief en geraakt aan de drank, totdat hij na een zelfmoordpoging wordt opgenomen in een ontwenningskliniek speciaal ingericht voor politiemannen.
D-War (2007) D-War (2007)
Vijfhonderd jaar geleden vocht de Koreaanse krijger Haram met Imoogi serpent Buraki, een 200 meter lang mythisch monster, om zijn geliefde, Narin, te redden. Nu zijn de Imoogi terug op aarde en verwoesten zij Los Angeles. Verslaggever Ethan Kendrick wordt ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Hij komt erachter dat Sarah Daniels hem hierbij zal moeten helpen.
D.A.R.Y.L. (1985) D.A.R.Y.L. (1985)
Daryl, een tienjarig jongetje, wordt op een dag zwervend in de bossen gevonden. Hij heeft geheugenverlies. Via een kindertehuis komt hij bij een kinderloos echtpaar terecht. Daar lijkt hij zich te ontwikkelen tot een geniaal kind: hij is zijn klasgenootjes ver vooruit en maakt zich alle leerstof supersnel eigen. Dan verschijnen plots de echte ouders van Daryl op het toneel en komt de waarheid aan het licht. Daryl is een geheim project van het Amerikaanse leger, dat op zoek is naar de ideale soldaat.
D.C. Cab (1983) D.C. Cab (1983)
Albert trekt naar de stad met de droom om zijn eigen taxibedrijf te beginnen. Maar als snel krijgt hij problemen met de baas van het taxibedrijf waar hij werkt, ene Harold. Als Albert gekidnapt wordt, is het aan zijn collega's om hem te redden.
D.C. Sniper: 23 Days of Fear (2003) D.C. Sniper: 23 Days of Fear (2003)
Het waargebeurde verhaal over de sluipschutters John Allen Muhammad en John Lee Malvo die 23 dagen lang Wahinghton D.C in hun greep hielden.
D.E.B.S. (2004) D.E.B.S. (2004)
Amy, Dominique, Max and Janet zijn zeer jonge maar vooral zeer sexy D.E.B.S oftewel 'special agents', die 'undercover' werken voor de regering. Regelmatig wordt een beroep gedaan op de meiden om de wereld te verlossen van menige snoodaard. In schooluniformen, trekt het dappere viertal ten strijde. Tijdens één van hun missies gaat het echter mis; Amy wordt gegijzeld door juwelendief Lucy Diamond. Terwijl de andere D.E.B.S. denken dat Amy in gevaar is en zich op een reddingsplan beramen, wordt Amy volslagen verliefd op haar voormalige vijand Lucy. Zal Amy de D.E.B.S vaarwel zeggen om met Lucy de horizon tegemoet te gaan? Of zal ze de liefde van haar leven aan zich voor bij laten gaan vanwege haar roeping om de wereld van slechteriken te ontdoen?
D.I., The (1957) D.I., The (1957)
Technisch sergeant Jim Moore is één van de hardste drill instructeurs op Parris Island. Maar hij heeft een rotte appel in zijn peleton: soldaat Owens, die altijd alles lijkt te verknoeien als de druk een beetje opgevoerd wordt. Overtuigd dat er een man zit onder dat 'babyvelletje' drijft sergeant Moore Owens tot op het punt dat hij wil gaan deserteren. En kapitein Anderson maakt de dingen nog wat erger door Moore drie dagen te geven om van die bange soldaat een echte marinier te maken.
D.O.A. (1950) D.O.A. (1950)
Het verhaal (verteld in flashback) handelt over Frank Bigelow die besmet wordt met het dodelijke gif iridium. Wanneer een dokter hem vertelt dat hij nog maar enkele uren te leven heeft, gaat Frank zijn hoedanigheden van de afgelopen 24 uur na. Hij ontdekt een verband tussen een lading iridium bij een chemische fabriek en een groep criminelen met kwade bedoelingen.
D.O.A. (1980) D.O.A. (1980)
Een film over de desillusie en afbraak van de punkbeweging, waarvoor de Sex Pistols symbool staan tijdens hun chaotische tournee door de VS, die het einde van de band inluidde. De dood wordt letterlijk door het overlijden van bassist Sid Vicious en zijn vriendin Nancy aan een overdosis.
D.O.A. (1988) D.O.A. (1988)
Het leven van een litratuurprofessor wordt een hel als één van zijn studenten, een veelbeloende leerling, zelfmoord pleegt. Een korte tijd daarna wordt hij zelf vergiftigd. Hij heeft nog 48 uur te leven en probeert in z'n laatste dagen uit te zoeken wie daar achter zit.
D2: The Mighty Ducks (1994) D2: The Mighty Ducks (1994)
Hij had niet gedacht dat hij het jeugdhockeyteam The Mighty Ducks nog zou laten vliegen, maar als een sponsor hem benadert kunnen de kinderen meedoen aan de Junior Goodwill Games. Aangevuld met nieuwe talenten uit het hele land worden ze Team USA. De kinderen vrezen echter dan niet alleen de naam maar ook het gevoel van de Ducks hiermee verloren gaat. Hijzelf ziet met afschuw toe hoe het IJslandse team wordt gecoacht door de man die zijn leven verwoestte.
D3: The Mighty Ducks (1996) D3: The Mighty Ducks (1996)
De jonge ijshockeykampioenen, de Mighty Ducks krijgen een beurs om naar de exclusieve Eden Hall Academie te gaan. Daardoor komt er een einde aan hun samenwerking met coach Gordon Bombay. Ted Orion, hun nieuwe coach, heeft een totaal andere manier van werken en na hun eerste nederlaag moeten de Ducks hem gelijk geven. Het wordt echt spannend wanneer de Ducks in de arena moeten treden tegen de bullebakken van de universiteitsploeg.
Da (1988) Da (1988)
Charlie is een toneelschrijver in New York. Als zijn vader overlijdt reist hij terug naar Ierland voor de begrafenis. Eenmaal aangekomen in het huis waar hij is opgegroeid, ontstaat er contact tussen hem en de geest van zijn vader.
Da Block Party (2004) Da Block Party (2004)
Op een hete zomerdag in New Orleans, probeert BJ (Troy Anders) om de gedachte aan zijn overleden broer levend te houden door het hipste, beste buurtfeest van de zomer te houden. Maar hij heeft eerst een paar hindernissen te overwinnen: een jaloerse ex-vriendin en een gestoorde agent die het hele feest proberen te saboteren.
Da Corleone a Brooklyn (1979) Da Corleone a Brooklyn (1979)
Berni is een keiharde politieagent uit het Italiaanse Corleone. In zijn strijd tegen de georganiseerde misdaad gaat hij op zoek naar een moordenaar die banden heeft met de maffia. Deze zoektocht brengt hem uiteindelijk in New York waar hij hulp krijgt van luitenant Sturges.
Da Dao Ge Wang (1969) Da Dao Ge Wang (1969)
Een juwelendief besluit zijn carričre als crimineel op te geven en een nieuwe weg in te slaan als zanger. Al snel wordt hij echter beschuldigd van een aantal diefstallen. Is hier een 'copycat' aan het werk?
Da Dao Wang Wu (1973) Da Dao Wang Wu (1973)
In de roerige tijden van reformatie in de laatste Chinese Dynastie probeert de politieke idealist Tan de corrupte regering aan te pakken. Wanneer hij ten onrechte wordt opgepakt en ter dood wordt veroordeeld probeert zijn vriend Wang er alles aan te doen om te voorkomen dat Tan een martelaar wordt voor een verloren zaak. Protest verandert snel in een bloedige rebellie.
Da Di Ernue (1964) Da Di Ernue (1964)
Film over de gewelddadige Japanse bezetting van een Mantsjoerijs dorp in 1931. Naarmate de bezetting voortduurt en de Japanners meer geweld gaan gebruiken, wordt de onderlinge spanning steeds heviger.
Da Ge Cheng (1975) Da Ge Cheng (1975)
Boss Cheng heeft Hong Kong ontvlucht na de gebeurtenissen in The Teahouse, maar is genoodzaakt terug te keren als een vriend vermoord wordt. Hij zint op wraak, maar geeft toe aan de wet door de moordenaars hun straf gerechtelijk uit te laten zitten. Door corruptie staan zij echter weer snel op vrije voeten en is het voor de gefrustreerde Boss Cheng reden om het recht in eigen handen te nemen.
Da Hong Deng Long Gao Gao Gua (1991) Da Hong Deng Long Gao Gao Gua (1991)
China 1920. De negentienjarige Songlian wordt na de dood van haar vader uitgehuwelijkt aan meester Chen Zuoqian, die al getrouwd is met drie andere concubines. Elke avond beslist de meester bij wie hij de nacht doorbrengt. Een rode lantaarn wordt dan geplaatst bij de hut van de gelukkige. Er barst elke dag een verschrikkelijke strijd uit tussen de vrouwen om in de gunst te komen bij hun man en de vrouwen gaan hierbij werkelijk niets uit de weg.
Da Jeuk Ying Hung Chun (2006) Da Jeuk Ying Hung Chun (2006)
De kleine gangster Flying Dragon is verslaafd aan gokken en in het bijzonder Mahjong. Wanneer hij bij een King of Mahjong wedstrijd drie Mahjong meesters schoffeert, moet zijn jongere neef Roy (Jordon Chan) hem proberen te redden door alle drie de meesters te verslaan. Roy verstaat de kunst om zelfs in een schijnbaar verloren positie te winnen. Wanneer er later een nieuwe King of Mahjong competitie wordt georganiseerd is ook Roy van de partij hoewel hij de titel totaal niet verlangt. Hij begint met trainen maar zijn geluk heeft hem compleet in de steek gelaten. En dat terwijl het toernooi met rasse schreden nadert.
Da Jiao Tou Yu Sao Niang Zi (1977) Da Jiao Tou Yu Sao Niang Zi (1977)
Bruce Chen is een politieagent die een seriemoordenaar op het spoor is, en wel een die door middel van de "iron finger-techniek mensen vermoordt.
Da Jue Dou (1971) Da Jue Dou (1971)
Chieh, een jong lid van een gangster-bende, wordt verbannen nadat een gevecht met zijn baas eindigt in diens dood. Als hij na een jaar weer terug keert, ontdekt hij dat zijn oude bende samen is gaan werken met de bende die verantwoordelijk was voor de dood van zijn vader. Deze nieuwe bende besluit om Chieh te doden. Chieh weet enkele van zijn oude vrienden uit de bende over te halen om met hem de strijd aan te binden met zijn nieuwe vijand.
Da Mao Xian Jia (1995) Da Mao Xian Jia (1995)
Wai Lok-yan was een klein kind toen zijn ouders in Vietnam werden vermoord door een dubbelspion, genaamd Ray Liu. Een vriend van zijn vader heeft Wai Lok-yan toen in huis genomen en hem opgevoed. Jaren later is hij opgegroeid en is hij een piloot geworden. Intussen is Ray Liu een machtig en rijk man geworden in Vietnam en Wai Lok-yan wil nog maar één ding: wraak nemen op de moordenaar van zijn ouders.
Da Mo Tie Zhi Gong (1977) Da Mo Tie Zhi Gong (1977)
Japanse troepen in Shanghai proberen de patriotische geest van de Chinezen kapot te maken, door middel van het sluiten van alle Kung Fu trainingsruimtes. Chang Ling, een Kung Fu vechter, is hierdoor genoodzaakt te vluchten voor de Japanners, en wijkt uit naar Korea.
Da Nao Guang Chang Long (1993) Da Nao Guang Chang Long (1993)
Cheng Ming-Pao is een wat suffe radiopresentator die op een avond de geest van een vrouw ontmoet, die de avond daarvoor uit het raam is gesprongen. Cheng besluit om haar verhaal op de radio te vertellen, en dankzij die stunt wordt hij gepromoveerd tot presentator van een populaire radioreeks. Helaas heeft dat ook zijn nadelen, want de vrouw in kwestie bleek een hoertje te zijn die een affaire had met een bekende politie-inspecteur.
Da No Tien Gu (1965) Da No Tien Gu (1965)
De avonturen van monnik Xuanzang, die op reis is naar het Westen op zoek naar de boeddhistische 'sutra's'. Hij heeft drie discipelen als reisgenoten: Sun Wukong, een verstandig aapje, Zhu Bajie, een varken en Sha Heshang, een afhankelijke geestelijke. Hun reis gaat gepaard met allerlei moeilijke hindernissen, waaronder monsters en geesten die op hun bloed uit zijn.
Da San Yuan (1996) Da San Yuan (1996)
Een priester gelooft zijn oren niet als een prostitué hem in de biechtstoel vertelt dat ze een gigantische geldschuld heeft. Ze laat per ongeluk een enveloppe met haar naam en adres achter in de kerk en de priester probeert heel voorzichtig haar chaotische leventje weer op de rails te krijgen. Maar dan wordt de vrouw verliefd op hem...
Da Uomo a Uomo (1967) Da Uomo a Uomo (1967)
De gehele familie van de kleine Bill wordt door een bende van vier mannen uitgemoord. Eenmaal volwassen gaat hij op zoek naar de moordenaars. Op zijn zoektocht ontmoet hij de mysterieuze revolverheld Ryan die nog geld te goed heeft van de rovers. Beide mannen sluiten vriendschap en openen samen de jacht.
Da Vinci Code, The (2006) Da Vinci Code, The (2006)
In Parijs loopt professor Robert Langdon een afspraak mis met de conservator van het Louvre omdat die kort daarvoor is vermoord. Langdon is de belangrijkste verdachte, ook al omdat de man vóór hij stierf zijn naam op de grond heeft geschreven. Hij beseft dat de conservator aanwijzingen heeft achtergelaten die alleen hij kan ontcijferen: symbolen die verwijzen naar de werken van Da Vinci. Geholpen door een agente maakt Langdon zich uit de voeten en begint de speurtocht naar het motief voor de moord en naar de betrokkenheid van het Opus Dei. Want met name de katholieke kerk zit niet op de oplossing te wachten. Ondertussen zitten de politie en de moordenaar hen op de hielen...
Da Vinci Treasure, The (2006) Da Vinci Treasure, The (2006)
Michael Archer is een forensisch onderzoeker die geobsedeerd is door een verborgen schat. Om deze schat te vinden dient hij een serie aanwijzingen te volgen die verborgen zitten in een werk van Leonardo Da Vinci. Er zijn echter meer kapers op de kust, ook Dr. John Coven wil de schat bemachtigen. Om dat te bereiken ontziet hij niets of niemand.
Da Vinci's War (1993) Da Vinci's War (1993)
Frank Da Vinci, een ex-lid van de Special Forces, leidt nu een centrum voor oud-militairen. Wanneer zijn zus Angie op een dag niet komt opdagen voor een etentje gaat Da Vinci naar haar huis om haar te zoeken. Bij zijn aankomst vindt hij Angie’s man vermoord en Angie in de handen van moordenaar Mintz. Omdat Da Vinci niet de informatie kan leveren waar Mintz naar op zoek is, ziet hij Mintz voor zijn eigen ogen Angie vermoorden. Nu wordt Da Vinci het volgende doel van Mintz. Maar Da Vinci gaat met de hulp van zijn vrienden in de tegenaanval en gaat op zijn beurt de dood van zijn zus wreken.
Da Wan (2001) Da Wan (2001)
Tijdens het opnemen van de laatste film van regisseur Don Taylor maakt de onbekende camaraman YoYo een documentaire over hem. Als het met de gezondheid van Don plotseling erg slecht gaat, zegt hij tegen YoYo dat hij een grootse Chinese begrafenis wil. YoYo en een vriend maken er een waar mediaspektakel van om de begrafenis te kunnen bekostigen.
Da Wo das Glück Beginnt (2006) Da Wo das Glück Beginnt (2006)
Hans Sandgruber en zijn vriendin Christl wonen op de boerderij Branderhof. Op een dag komt daar de jonge Benni aangelopen, die na de dood van zijn opa alleen (zijn ouders waren al eerder overleden) is achtergebleven. Tegen de zin van Christl in besluit Hans de moeilijke jongen in huis te nemen.
Da Wo die Berge Sind (2000) Da Wo die Berge Sind (2000)
Hansi Sandgruber keert na de dood van zijn vader terug naar de Kitzbüheler bergen om de verliesgevende familieboerderij over te nemen. De ambitieuze Viktoria heeft het echter op het grondgebied van de Sandgrubers voorzien en gooit al haar wapens in de strijd om haar plannen door te voeren.
Da Wo die Heimat Ist (2004) Da Wo die Heimat Ist (2004)
Irmgard Sandgruber krijgt de ene tegenslag na de andere te verwerken: zoon Franz trouwt met aartsvijand Viktoria en bovendien blijkt ze financieel aan de grond te zitten. Hansi en zijn vrouw Regina zoeken naar een oplossing voor Irmgard. Viktoria is bereid Irmgards schulden op zich te nemen in ruil voor de op naamstelling van het wildpark. Het aanbod van Viktoria zorgt voor heel wat opschudding en scheve verhoudingen, maar Hansi en Regina geven zich niet zomaar gewonnen.
Da Wo die Herzen Schlagen (2004) Da Wo die Herzen Schlagen (2004)
Hansi Sandgruber (Hans Hinterseer) blijft gebroken achter na de dood van zijn vrouw Regina. Een jaar later duikt de aantrekkelijke radiopresentatrice Christl in Tirol op die heel wat stof doet opwaaien met haar uitzendingen. Ook Hansi staat op haar verlanglijstje voor een interview, maar deze is aanvankelijk zeer terughoudend.
Da Wo Die Liebe Wohnt (2002) Da Wo Die Liebe Wohnt (2002)
Het kersverse huwelijksgeluk van skier Hansi wordt op de proef gesteld. De kwaadaardige architecte Victoria is namelijk van plan Hansi's broer Franz voor haar karretje te spannen.
Da Wo Es Noch Treue Gibt (2006) Da Wo Es Noch Treue Gibt (2006)
Na de begrafenis van zijn vader wacht Hansi veel werk: het jubileum van zijn wildpark staat voor de deur. Zijn aartsvijand Viktoria is ondertussen door beursspeculatie failliet. Dan duikt het gerucht op dat Hansi's vader verantwoordelijk is voor de dood van Viktoria's vader.
Da Zero a Dieci (2002) Da Zero a Dieci (2002)
4 dertigers komen samen in Rimini, toen ze jonger waren gingen ze elk jaar samen op vakantie en dit is een soort reünie. Maar iedereen is veranderd en zoekt naar onafhankelijkheid.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!