Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 -4- 5 6 7 8 9 10 11 12
Zoeken:
Un, Deux, Trois, Soleil (1993) Un, Deux, Trois, Soleil (1993)
Op onconventionele, absurde wijze wordt lichtvoetig het leven van een uitzichtloze generatie geschetst. Victorine woont, samen met haar bezitterige moeder, die haar liever om had geruild voor de gezellige Afrikaanse buurvrouw, en haar eeuwig omzwervingen makende dronken vader, in een troosteloze buitenwijk van Marseilles. Wanneer ze de kleine crimineel Petit-Paul ontmoet lijkt ze met hem aanvankelijk een mooie tijd tegemoet te gaan.
Una de Zombis (2003) Una de Zombis (2003)
De nerd Aijón en de lompe radio-DJ Caspas besluiten, nadat de een uit zijn huis word gezet en de ander zijn baan verliest, de handen ineen te slaan en hun gezamenlijk droom te verwezenlijken: het maken van een film. Ondertussen zitten zij echter wel midden in een zombie bendeoorlog.
Una sull'Altra (1969) Una sull'Altra (1969)
Een man wacht de doodstraf nadat hij schuldig is bevonden voor de moord op zijn vrouw. Wat blijkbaar niemand weet is dat de vrouw in kwestie nog steeds leeft.
Unabomber: The True Story (1996) Unabomber: The True Story (1996)
Het verhaal van de beruchte Unabomber, die van de jaren zeventig tot in de jaren negentig actief was als terrorist. Theodore en broer David houden beiden van de natuur en hebben het beiden niet zo op technologie en moderne vooruitgang. Maar Theodore is daarin veel extremer dan zijn broer en David gaat trouwen en weer in een normaal huis wonen. Jaren verstrijken, tot in de jaren negentig het 'Manifest' van de Unabomber in de kranten te lezen valt. Broer David herkent duidelijk de schrijfwijze en handelswijze van zijn broer en licht Ben Jeffries in, die al 20 jaar achter de terrorist aanzit.
Unaccompanied Minors (2006) Unaccompanied Minors (2006)
Wanneer er op de dag na kerstmis een hevige sneeuwstorm losbarst, zit een groep kinderen vast op een vliegveld in Chicago. Ze vervelen zich en besluiten daarom hun eigen pret te creeëren. Met alle gevolgen van dien.
Unagi (1997) Unagi (1997)
Een Japanse man belandt in de gevangenis nadat hij zijn vrouw heeft vermoord. Als hij na acht jaar wordt ontslagen, vestigt hij zich in een klein dorpje en begint een kapperszaak. Daar ontmoet hij Keiko, die sterke herinneringen aan zijn vrouw oproept.
Unbearable Lightness of Being, The (1988) Unbearable Lightness of Being, The (1988)
Praagse lente, 1968.. maar laat anderen zich maar druk maken over kleinigheden zoals vrijheid en het najagen van geluk. De chirurg en vrouwengek Tomas (Daniel Day-Lewis) concentreert zich liever op het geluk dat de jacht hem oplevert. Hij is vastbesloten om op een ondragelijk lichte manier te leven. Politiek boeit hem niet, interessant genot regeert zijn leven. Tot hij, tegen zijn principes in, verliefd word op Tereza (Juliette Binoche), een plattelandsmeisje met een voorliefde voor boeken. Er ontstaat een passionele driehoeksverhouding tussen de twee en de chique Sabrina (Lena Olin), waarmee Tomas een puur seksuele relatie onderhoudt. En dan rollen de Russische Tanks Praag binnen.
Unbecoming Age (1992) Unbecoming Age (1992)
Dromen zijn niet altijd bedrog. Het enige dat je nodig hebt is een magische lamp. Of in dit geval.. een magische zeepbel. Het leven van Julia Cole is saai en zeker geworden. Als ze bellen begint te blazen en een wens doet, vergeet ze in een klap dat ze veertig is. Ze wordt leeftijdloos, tijdloos en ongeloofelijk gelukkig. Haar familie en vrienden zijn geschokt door haar gedrag. Julia's man Charles denkt dat zijn vrouw een zenuwinzinking heeft. Hij stuurt haar naar therapeut Dr. Block. Ook haar kinderen veranderen drastisch. De verlegen Vanessa wordt vlotter, Juniors zelfvertrouwen groeit en zo ook zijn talent voor baseball.
Unbelievable Truth, The (1989) Unbelievable Truth, The (1989)
Josh Hutton keert terug in zijn oude woonplaats nadat hij in de gevangenis gezeten heeft voor moord. Bij terugkeer ontmoet hij Audry Hugo. Niemand kan zich precies herinneren wat Josh gedaan heeft, maar iedereen is bang voor hem, vooral de vader van Audry.
Unbequeme - Der Dichter Günter Grass, Der (2007) Unbequeme - Der Dichter Günter Grass, Der (2007)
Gedocumenteerd portret van de beroemde Duitse schrijver Günter Grass dat inzicht tracht te geven in de biografie, literatuur en het sociale engagement van deze Nobelprijswinnaar. Er wordt onder meer ingegaan op de spraakmakende recente onthulling van Grass en daaropvolgende discussie betreffende zijn verleden als Waffen-SS lid.
Unberührbare, Die (2000) Unberührbare, Die (2000)
Hanna Flanders, een bekende Oost-Duitse schrijfster in de jaren 60, ziet de omwenteling van een afstandje plaatsvinden. Ze overweegt zelfmoord te plegen, maar in plaats daarvan reist ze na de val van de muur in 1989 naar Berlijn. Ze is zwaar teleurgesteld in de vreugde van de mensen na de val, omdat ze het communistische bestel als een goed iets zag, wat nu omver is geworpen. In de huidige vreugde vind ze niemand die haar mening deelt, dus gaat ze terug naar München.
Unborn II, The (1994) Unborn II, The (1994)
Het bizarre vruchbaarheidsexperiment heeft ondertussen een hele generatie geschifte kinderen voortgebracht. Catherine Moore weet hoe gevaarlijk de gemuteerde babies zijn, en besluit ze allemaal te vermoorden, voordat ze de wereld in gevaar brengen.
Unborn, The (1991) Unborn, The (1991)
Een echtpaar dat geen kinderen kan krijgen, besluit om een experimentele vruchbaarheidsbehandeling te volgen. Helaas heeft de behandeling een aantal akelige neveneffecten en begint het lichaam van de vrouw allemaal rare symptomen te vertonen.
Unborn, The (2003) Unborn, The (2003)
De drugsverslaafde Por werkt in een bar. Op een nacht wordt ze brutaal aangevallen door haar drugdealer. Hij dumpt haar schijnbaar dode lichaam in een moeras. Als bij wonder wordt ze gered en wat later ontwaakt ze in het ziekenhuis. Por blijkt 10 weken zwanger en wil zo snel mogelijk haar ongeboren kind aborteren. Maar iets of iemand laat haar niet met rust en ze hoort en ziet de meest bizarre dingen. Vreemde kindergeluiden, geheimzinnige schaduwen en een mysterieuze vrouw die overal opduikt. Zijn dit hallucinaties van een junkie of zit er meer achter?
Unborn, The (2009) Unborn, The (2009)
Casey Beldon (Odette Yustman) is een jonge vrouw die al tijden last heeft van vreemde gevoelens in haar. Langzaam maar zeker komt ze erachter dat een geest haar lichaam aan het overnemen is. Ze moet vechten voor haar leven om dit te stoppen, maar hoe?
Unbreakable (2000) Unbreakable (2000)
David Dunn raakt betrokken in een groot treinongeluk. Niemand van de inzittenden overleeft het ongeluk, behalve David die geen schrammetje heeft. Hij komt na het ongeluk in contact met Elijah Price, een verzamelaar van comics die z'n hele leven al geplaagd wordt door een slechte gezondheid en snel brekende botten.
Uncaged (1991) Uncaged (1991)
Mickie en haar jongere broer Robby lopen van huis weg en trekken naar de chaotische metropool Los Angeles. Het duo leert er de pooier Sharkey kennen. Mickie raakt helemaal in de ban van Sharkey en ze besluit voor hem te werken. Al snel raakt ze verstrikt in zijn wereld. Kan ze nog ontsnappen uit deze nachtmerrie?
Uncanny, The (1977) Uncanny, The (1977)
Wilbur Gray, een schrijver van horrorverhalen, stuit op een verschrikkelijk geheim. Hij ontdekt dat katten bovennatuurlijke wezens zijn, en dat zij het eigenlijk zijn die alles op deze aarde beslissen. In een allerlaatste poging de mensheid te overtuigen vertelt hij drie verhalen over katten.
Uncertain Glory (1944) Uncertain Glory (1944)
Parijs, 1943. Moordenaar Jean Picard ontsnapt tijdens een bombardement aan zijn executie. Inspecteur Marcel Bonet ziet kans hem opnieuw op te pakken. Als Picard bereid is zich als saboteur aan te geven bij de Duitse bezetters om het leven van honderd onschuldige gegijzelden te redden, raakt Bonet in een gewetensconflict.
Unchained Goddess, The (1958) Unchained Goddess, The (1958)
In deze documentaire wordt met behulp van geanimeerde filmbeelden getoond hoe de atmosfeer van onze aardbol er uit ziet. Tevens laat men zien wat de oorzaak van verschillende weertypes is, waarbij de presentator van deze documentaire hulp en advies krijgt van verschillende personages, zoals Wind, Wolken en Regen.
Uncle Adolf (2005) Uncle Adolf (2005)
Deze film belicht het privé-leven van de Fuhrer, dat zich concentreert op de obsessieve verhouding met zijn nicht, Geli Raubel. Ook zijn recentere verhouding met Eva Braun komt aan bod, die hij op de dag huwde alvorens zij en Hitler zich in de bunker van het leven ontnamen.
Uncle Buck (1989) Uncle Buck (1989)
Oom Buck is misschien wel de laatste die ze op de kinderen willen laten passen, maar omdat haar vader een hartaanval heeft gehad hebben ze geen keuze. Hij heeft geen geld of werk en een rommelige relatie.
Uncle Nino (2003) Uncle Nino (2003)
Een dysfunctionele familie komt dichter bij elkaar als Oom Nino uit Italië, Chicago aandoet voor een verrassingsbezoek. De oom komt aanvankelijk in Amerika met het idee omarmd te worden door het land waar hij zoveel van gehoord heeft, maar in werkelijkheid ziet hij niets anders dan ellende. Zijn familie bestaat uit gehaaste mensen die nauwelijk met elkaar communiceren. Langzaam maar zeker weet Nino echter tot hen door te dringen.
Uncle Saddam (2000) Uncle Saddam (2000)
Satirische kijk op het leven van de Iraakse ex-president Saddam Hussein. Filmmaker Soler riskeerde zijn leven door illegaal materiaal op te nemen in Irak en het land uit te smokkelen.
Uncle Sam (1997) Uncle Sam (1997)
Sam Harper, een veteraan van Operation Desert Storm, herrijst nadat een aantal tieners op zijn graf een Amerikaanse vlag hebben verbrand. Harper gaat op pad en besluit om alle onpatriotische bewoners van zijn geboortestadje te vermoorden.
Uncle Sam Wants You! (2004) Uncle Sam Wants You! (2004)
Documentaire die een beeld schetst van een rekruteringsbureau van de marine (de United States Marine Corps) in de wijk Queens in New York. De mariniers die moeten rekruteren -ze moeten binnen een bepaalde periode een verplicht quotum aan inschrijvingen halen -zijn jong en weinig ervaren en verschillen in leeftijd en achtergrond nauwelijks van hun doelgroep. Die doelgroep bestaat uit jonge mannen (en vrouwen) die op het punt staan maatschappelijk te mislukken. Zonder schoolopleiding, zonder baan, maar nog niet aan de drugs of in de criminaliteit. De marine als laatste strohalm. De rekruteringsofficieren zien hun werk aan het thuisfront als een belangrijke bijdrage aan de strijd -en natuurlijk als middel om binnen de marine carrière te maken.
Uncle Tom's Cabin (1914) Uncle Tom's Cabin (1914)
1852. Tom is een neger-slaaf die kan lezen en schrijven. Zijn meester moet hem verkopen met een kleine jongen. Diens moeder gaat er echter mee vandoor over de rivier. Tom treft een goed gezin maar leert later de verschrikkingen van een meester met een zweep. Het thuisfront probeert hem terug te kopen. Naar het gelijknamige boek van Harriet Beecher Stowe.
Uncle Tom's Cabin (1987) Uncle Tom's Cabin (1987)
1852. Tom is een neger-slaaf die kan lezen en schrijven. Zijn meester moet hem verkopen met een kleine jongen. Diens moeder gaat er echter mee vandoor over de rivier. Tom treft een goed gezin en leert later de verschrikkingen van een meester met een zweep. Het thuisfront probeert hem terug te kopen.
Uncle Tom’s Cabin (1927) Uncle Tom’s Cabin (1927)
1852. Tom is een neger-slaaf die kan lezen en schrijven. Zijn meester moet hem verkopen met een kleine jongen. Diens moeder gaat er echter mee vandoor over de rivier. Tom treft een goed gezin maar leert later de verschrikkingen van een meester met een zweep. Het thuisfront probeert hem terug te kopen. Naar het gelijknamige boek van Harriet Beecher Stowe.
Uncommon Valor (1983) Uncommon Valor (1983)
Hoewel Frank al meer dan tien jaar vermist wordt in Vietnam, blijft zijn vader Jason ervan overtuigd dat hij nog in leven is. Dit gevoel wordt gevoed door informatie over de werkkampen voor krijgsgevangenen in Vietnam, waarin zich ook Amerikanen zouden bevinden. De overheid stelt zich terughoudend op. Jason is na jaren de geheimzinnigheid beu en beraamt een spectaculair bevrijdingsplan.
Unconditional Love (1994) Unconditional Love (1994)
Steve Buchanan is een gedreven jonge schilder die op het punt staat ontdekt te worden. Twee mooie vrouwen wedijveren om zijn aandacht: zijn modellen, Theresa en Melissa. Maar Steve raakt geobsedeerd door Mary, wiens kunst en leven bestaat uit passie en emotie.
Unconditional Love (2002) Unconditional Love (2002)
Als haar echtgenoot Max haar in de steek laat, gaat de Amerikaanse huisvrouw Grace Beasley naar Londen om er de begrafenis bij te wonen van haar geliefde popidool Victor Fox. Op de begrafenis ontmoet ze Dirk, de vriend van Victor, die erop gebrand is de moordenaar van Victor te vinden. Grace slaagt erin Dirk te overtuigen om mee naar Chicago te vertrekken en daar op zoek te gaan naar de moordenaar.
Unconquered (1947) Unconquered (1947)
Schermutselingen tussen de pioniers en de Indianen in Amerika rond 1760. Abigail wordt als slavin naar Amerika gebracht, waar de gemene Martin Garth zijn oog op haar laat vallen.
Unconstitutional (2004) Unconstitutional (2004)
Deze documentaire legt bloot hoe de burgerrechten van de Amerikaanse bevolking en immigranten hevig zijn ondermijnt in navolging van 11 September en de daarop volgende 'Patriot Act'.
Uncovered (1994) Uncovered (1994)
De kunsthistorica Julia komt bij het restaureren van een Vlaamse meester een onheilspellende inscriptie op het spoor. Het is voorlopig nog raden naar de precieze betekenis, maar zelfs dat blijkt al levensgevaarlijk.
Uncovered: The Whole Truth about the Iraq War (2003) Uncovered: The Whole Truth about the Iraq War (2003)
Cineast Robert Greenwald laat Noord-Amerikaanse 'experts in nationale veiligheid' aan het woord die stuk voor stuk wijzen op de leugens, de desinformatie en overdrijvingen die de CIA, het Pentagon en de Amerikaanse regering dagelijks hanteren om de waarheid achter de oorlog van de VS tegen Irak te verdoezelen.
Und Das am Montagmorgen (1959) Und Das am Montagmorgen (1959)
Bank directeur Alois Kessel is een plichtsgetrouwe medewerker van een bank in Duitsland. Tot op een dag als hij thuis komt er bij hem iets knakt, en dingen gaat doen die hij nog nooit gedaan heeft.
Und der Regen Verwischt Jede Spur (1972) Und der Regen Verwischt Jede Spur (1972)
Een jonge vrouw staat te wachten in de regen op haar geliefde die niet komt opdagen. Rillend van koorts wordt ze thuisgebracht door een andere man en al snel zijn de twee een koppel. Als de man echter verneemt dat haar vorige geliefde niet te laat was maar gestorven is op weg naar de afspraak en dat hij bovendien onrechtstreeks mee de hand had in de dood van de man, raakt de man bedolven onder schuldgevoel.
Und Ewig Singen die Wälder (1959) Und Ewig Singen die Wälder (1959)
Boer Dag senior (Frobe), heeft twee zoons Tore en Dag junior (Felmy en Hansen). Terwijl Tore zijn oogappel is, veracht hij de rustige Dag. Ook met zijn buurman leeft Boer Dag senior op voet van oorlog. De spanningen lopen hoog op.
Und Jimmy Ging zum Regenbogen (1971) Und Jimmy Ging zum Regenbogen (1971)
Een jonge man gaat naar Wenen om een onderzoek in te stellen naar de moord op zijn vader. Zijn onderzoek leidt hem naar gebeurtenissen die zich afspeelden in 1939 in Wenen.
Und Keiner Weint Mir Nach (1996) Und Keiner Weint Mir Nach (1996)
Film over twee meisjes die verliefd worden tussen de WOI en WOII in Duitsland. De eerste kus de eerste sex en het eerste echte verdriet.
Und Tschüss, Ihr Lieben (2003) Und Tschüss, Ihr Lieben (2003)
"Mijn hemeltje, wordt jij nooit boos?" Oma Lydia (Eva Pflug) kan niet geloven dat haar schoondochter Barbara (Ulrike Kriener) zich door zakenman Claus (August Zirner) en beide volwassen kinderen als dienstmeid laat gebruiken. Sinds een val de oude dame bedlegerig heeft gemaakt, zorgt Barbara ook nog voor haar. Maar op een dag volgt Barbara Lydia;s raad en zegt "tot ziens". En nu ?
Undead (2003) Undead (2003)
Berkeley is een rustig, vredelievend Australisch vissersdorpje. De lokale schoonheid Rene besluit echter dat het tijd is om naar de grote stad te vertrekken. Voor het zover is, wordt het plaatsje echter getroffen door een meteorietenregen, inclusief een buitenaardse infectie wardoor mensen spontaan in vleesetende zombies veranderen. Rene en enkele andere overlevenden proberen hun weg te vinden tussen de levende doden en uit te zoeken wat er aan de hand is.
Undead or Alive (2007) Undead or Alive (2007)
In een klein plaatsje beroven soldaat Elmer Winslow en cowboy Luke Budd sherrif Claypool. Ze slaan op de vlucht en ontmoeten vervolgens een sexy Apache- strijder, die wraak wil op het Amerikaanse leger. De drie komen dan ineens tot de ontdekking dat door een vloek de gehele bevolking in de omgeving is veranderd in een groep vleesetende zombies.
Undead, The (1957) Undead, The (1957)
Twee psychologen voeren een gevaarlijk experiment uit waarbij ze een vrouw onder hypnose naar het verleden sturen. De vrouw belandt in de middeleeuwen en ziet hoe een vroege incarnatie van haar eigen persoon bijna door woeste dorpelingen onthoofd wordt. Ze redt de vrouw, maar als ze weer naar het heden terugkeert, blijkt dat ze de loop van de geschiedenis heeft veranderd.
Undefeated (2003) Undefeated (2003)
Lex Vargas komt uit één van de arme buurten van Queens. Hij heeft een zeer goede reputatie opgebouwd als amateurbokser. Nu vindt hij de tijd rijp om een beroepsbokser te worden. Daarvoor huurt hij zich een manager in, en met succes; het duurt niet lang of Lex kan zich al bewijzen in titelgevechten. Na verloop van tijd loopt bij Lex het geld binnen, heeft hij een nieuw huis en een nieuwe sexy vriendin. Maar dit alles dreigt de relaties met zijn familie en oude vrienden uit Queens op te blazen...
Undefeated, The (1969) Undefeated, The (1969)
Amerika, na de burgeroorlog. Kolonel James Langdon van de Zuidelijken gaat met zijn gezin naar Mexico om de bezetting door de Noordelijke troepen te ontlopen en tegelijkertijd gaat kolonel John Henry Thomas van de Noordelijken naar het westen om het leger paarden te bezorgen. Als Thomas echter merkt dat hij bedrogen wordt, gaat hij met zijn kudde naar Mexico om de dieren aan keizer Maximiliaan te verkopen. Dan kruisen de wegen van beide kolonels elkaar.
Under 18 (1931) Under 18 (1931)
Tijdens de economische recessie van de jaren '30 wenst Margie Evans, een charmante tiener met een hart van goud, een beter leven voor haar moeder en zichzelf. Margie ondersteunt haar moeder zoveel mogelijk met wat ze als naaister kan verdienen. Een tegenslag voor Margie betekent het bij haar en haar moeder intrekken van haar oudere, zwangere zus met haar gewelddadige echtgenoot. Margie probeert nu ook nog geld bij elkaar te krijgen om de echtscheiding van haar oudste zus te betalen. Hoe ver zal de wanhopige Margie moeten gaan om geld te vergaren voor haar familie?
Under Age (1941) Under Age (1941)
Net uit de hervormings school, valt een groep jonge misdadige meisjes in de handen van enkele gangsters, en worden ze gedwongen om in diverse bars als hostess te werken. Ze moeten mannelijke klanten het geld uit de zakken kloppen door ze waterige drankjes en gefixte pokerspelletjes "aan te bieden". Als een lichtgelovige New Yorker $18,000 kwijt raakt door deze praktijken, slaat de politie toe.
Under California Stars (1948) Under California Stars (1948)
Een bende die zich voornamelijk bezighoudt met het stelen van wilde paarden om ze door te verkopen, stelen het paard van Roy Rogers, genaamd Trigger. De bende doen Roy het aanbod Trigger ongeschonden terug te geven voor 100.000 dollar losgeld. Roy Rogers vermoed dat zijn vriend Ted Conover wellicht heeft geholpen met de kidnapping.
Under Capricorn (1949) Under Capricorn (1949)
De Ier Michael reist naar Australië om een nieuw leven te beginnen met zijn nicht die net tot gouverneur is benoemd. Wanneer hij aankomt ontmoet hij de grootgrondbezitter Joseph, die zaken met hem wilt doen. Tijdens het avondeten in het huis van Joseph, ontmoet Michael de vrouw van Joseph die hij haar als kind in Ierland kende. Zij is echter verslaafd aan alcohol en is ook een beetje geschift.
Under Cover (1987) Under Cover (1987)
Agenten Sheffield en Tanille gaan undercover op een high school om de drugsdealer op te sporen die Sheffield's partner heeft vermoord.
Under Fiesta Stars (1941) Under Fiesta Stars (1941)
Gene erft samen met de mooie Barbara Erwin een goudmijn. Gene wil de mijn draaiende houden maar Barbara wil verkopen. Omdat Gene dit niet wil huurt ze een paar mannen in om Gene op andere gedachten te brengen...
Under Fire (1983) Under Fire (1983)
Nicaragua 1979: fotograaf Russel Price maakt een verslag van de burgeroorlog tegen president Somoza. Het kost Russel veel moeite om neutraal te blijven. Op een gegeven moment maakt Russel een foto van de leider van het verzet en daardoor maakt het leger jacht op hem. Samen met zijn vrienden Claire en Alex probeert Russel om uit handen van het leger te blijven.
Under Hellgate Bridge (2000) Under Hellgate Bridge (2000)
De straten onder New York's Hellgate Bridge zijn het domein van misdaad en geweld. Ryan Daniels keert er terug om zijn broer Jimmy te begraven, die dood onder de brug is aangetroffen. Om te voorkomen dat zijn enig overgebleven broer Eddie een zelfde lot zal overkomen, besluit hij de zaken recht te zetten. Maar hij vindt Vincent, de lokale gangsterbaas tegenover zich.
Under Investigation (1993) Under Investigation (1993)
In de woning van schilder en kunstdocent Adrian Strong vindt een buurvrouw het lijk van een jonge vrouw. Ze ligt vastgebonden en beschilderd in bed en alles wijst in de richting van een rituele moord. De jonge agent Keaton wordt met de zaak belast en tijdens het onderzoek wordt hij verliefd op Abbey Jane Strong, de vrouw van de kunstenaar. Zij vertelt hem dat haar man psychisch niet helemaal in orde is en het lijkt overduidelijk dat hij de moordenaar is. Maar dan wordt er een nieuwe moord gepleegd...
Under Lock and Key (1995) Under Lock and Key (1995)
Een FBI agente gaat undercover in een vrouwengevangenis om van de vriendin van een drugsdealer bewijs te ontfutselen. Als ze van de zaak wordt gehaald ontdekt ze dat de dealer haar dochter heeft ontvoerd. Samen met een bewaker gaat ze vervolgens de dealer en zijn bende te lijf.
Under Milk Wood (1972) Under Milk Wood (1972)
'Under Milk Wood' schildert een doodnormale dag in het vissersplaatsje Llareggub in Wales. De kinderen gaan naar school, de eigenaar van de herberg tapt een biertje, de plaatselijke lichtekooi doet haar ronde en de blinde kapitein Cat hoort vanuit zijn eenzame kamer hoe alles zijn gangetje gaat. Maar onder die dagelijkse sleur schemert een wereld vol nostalgie en verlangen.
Under My Skin (1950) Under My Skin (1950)
Nadat de Amerikaanse jockey Danny Arnold de gewetenloze gokker Louis Bork heeft bedrogen, vlucht hij met zijn liefhebbende zoon Joe naar Italië. Joe weet niets over de leugens en het corrupte gedrag van zijn vader. Tijdens een bezoek aan Frankrijk begint Dan een verhouding met een mooie Franse nachtclubzangeres en koopt een racepaard met problemen die niemand kan dresseren. Joe ziet een toekomst voor het paard als springpaard en, nadat Danny het paard opnieuw traint, wint het vele concours. Dan duikt gokker Bork op en dwingt Danny te verliezen. Danny komt in conflict met zijn geweten en het vertrouwen dat Joe in hem heeft.
Under Oath (1997) Under Oath (1997)
Twee corrupte politiagenten raken bij een poging een wapenhandelaar te chanteren betrokken bij een schietpartij, waarbij een undercover-agent gedood wordt. Als uitgerekend de twee agenten opgezadeld worden met hun 'eigen' zaak, komen ze steeds dieper in de problemen, totdat ze zelfs niet meer terugschrikken voor een tweede moord.
Under One Roof (2002) Under One Roof (2002)
Daniel Chang woont samen met zijn moeder in een huis. Zijn moeder wil graag oma worden en steekt veel tijd in het vinden van een geschikt Chinees meisje voor Daniel. Als ze een nieuwe huurder voor een vrije kamer in het huis vindt (Robert) wordt Daniel verliefd op hem. Nu is het de vraag voor Daniel of Robert ook homo is en hoe hij zijn moeder van de zoektocht naar een schoondochter moet afbrengen.
Under Pressure (2000) Under Pressure (2000)
Een machtstrijd tussen de Griekse minister van defensie en multimiljonair Elgin Bates loopt hoog op en laat een spoor van doden achter. Hun strijd gaat om het 'Icoon van Artemis', een eeuwenoud kunstvoorwerp dat Bates wil hebben.
Under Siege (1992) Under Siege (1992)
Een Amerikaans gevechtschip dat op het punt staat om buiten gebruik genomen te worden wordt gekaapt door een groep terroristen. Gelukkig is de scheepskok Casey Ryback een voormalig Navy SEAL. Hij gaat eigenhandig het gevecht aan met de terroristen.
Under Siege 2: Dark Territory (1995) Under Siege 2: Dark Territory (1995)
Casey Ryback reist samen met zijn nichtje op een trein die gekaapt wordt door terroristen die een vernietigende satelliet in hun bezit willen krijgen. Ryback gebruikt zijn Navy SEAL training om de terroristen te lijf te gaan.
Under Solen (1998) Under Solen (1998)
Na de dood van zijn moeder leeft een man alleen op een boerderij. Omdat hij niet kan lezen en schrijven, krijgt hij hulp van een jongen die ooit zeeman is geweest. De laaste beweert op zijn ontelbare reizen enorme reeksen vrouwen te hebben gehad. Dan komt er een huishoudster in dienst.
Under Surveillance (2005) Under Surveillance (2005)
Na tien jaar besluit Justin Besler om weer bij zijn vader te gaan wonen. Maar het huis is veranderd en er wonen nu ietwat onbetrouwbare mensen. Als dan het slachtoffer van een moord opduikt begint Justin zijn huisgenoten te verdenken.
Under Suspicion (1991) Under Suspicion (1991)
Brighton 1959. Privé-detective Tony Aaron is gespecialiseerd in 'opgezette' overspelzaken. Hij is niet te beroerd om zijn eigen vrouw te fotograferen in het gezelschap van zijn klanten. Op een dag treft hij zijn vrouw en zijn laatste klant, de beroemde schilder Stasio, dood aan. Tony wordt door de politie ondervraagd, ontmoet de weduwe van Stasio, die niet rouwig is om zijn dood, en Stasio's maîtresse Angelina.
Under Suspicion (2000) Under Suspicion (2000)
De ervaren inspecteur Victor Benezet vraagt zijn oude vriend Henry Hearst naar het politiekantoor te komen om opheldering te brengen in het onderzoek naar een moordzaak. Hearst, een gerespecteerd advocaat, voelt daar weinig voor omdat hij verwacht wordt op een liefdadigheidsbal. Benezet dringt echter aan. Aanvankelijk lijkt het om een routinezaak te gaan, maar algauw blijkt dat Hearsts verklaring over hoe hij het lijk van een gewurgd meisje vond, onwaarheden bevat. Bovendien kunnen Benezet en zijn jonge collega Owens de advocaat linken aan een andere moord op een jong meisje. Het gesprek wordt een ondervraging en naarmate Hearst zijn verklaring verandert en er steeds meer bizarre details uit zijn privé-leven komen bovendrijven, raakt Benezet ervan overtuigd dat zijn vriend een kindermoordenaar is...
Under the Cherry Moon (1986) Under the Cherry Moon (1986)
Twee vrienden, Tricky en Christopher Tracy, genieten van het luxe leventje doordat zij rijke vrouwen oplichten. Dan lezen ze dat een jonge vrouw op het punt staat 50 miljoen dollar te erven. Tricky zegt dat Tracy haar moet verleiden om zo het geld te verkrijgen, maar wanneer Tracy haar ontmoet, wordt hij verliefd op haar. Tricky zint op wraak.
Under the Doctor (1976) Under the Doctor (1976)
Het verhaal over een arts die probeert enorm veel mooie vrouwen te helpen met hun seksuele problemen. Door al dat overwerk kan de dokter het bijna niet meer aan. Is hij in staat zijn patienten goed te helpen en zijn eigen lusten op zij te zetten?
Under the Greenwood Tree (2005) Under the Greenwood Tree (2005)
Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van het landelijke dorp Mellstock, waar het plaatselijke kerkkoor in grote verwarring is, omdat het vervangen zal worden door een harmonium. Dick Dewy, de vrachtrijder, heeft het oog laten vallen op de schooljuffrouw Fancy Day. Men, en vooral de vader van Fancy, vindt dat Dick hiermee te hoog mikt. Ondanks een haastige belofte aan dominee Maybold weet Dick zijn geliefde uiteindelijk toch voor zich te winnen.
Under the Gun (1951) Under the Gun (1951)
Bert Galvin, die bevriend is met de nachtclubzangeres Ruth Williams, is een crimineel in New York, die steeds meer pech heeft. Na een schietpartij wordt hij veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf. Galvin wordt overgebracht naar een gevangenis in het zuiden van de Verenigde Staten, maar hij is er van overtuigd dat dit niet voor lange duur is. Met het toepassen van een beetje psychologie en veel cynisme weet Galvin aandacht te trekken op zijn ontsnappingspoging door het lossen van slechts één shot. Galvin heeft in de gevangenis een reputatie van een voorbeeldige gevangene opgebouwd en zorgt ervoor dat aan de ontsnappingspoging zo’n draai wordt gegeven, dat hij op de ontsnapte mede-gevangene en tevens zijn celmaat Samuel Gower heeft geschoten. Galvin hoopt nu op een eerdere vrijlating.
Under the Gun (1988) Under the Gun (1988)
Michael Braxton, een fanatieke politieman uit St.Louis, vertrekt naar Los Angeles om daar de moord op zijn jongere broer Tony te onderzoeken. Tony bleek betrokken te zijn bij illegale wapenhandel, met aan het hoofd Simon Stone, die op het punt staat een grote slag te slaan met het verhandelen van een hoeveelheid plutonium, genoeg om een nucleaire bom te maken die een miljoenenstad in één klap van de kaart kan vegen. Wanneer Braxton in L.A. aankomt samen met zijn advocate Samantha Richards, en ze de zaak aan het licht proberen te brengen, begeven ze zich op levensgevaarlijk terrein.
Under the Gun (1995) Under the Gun (1995)
Frank Torrence moet nog maar één avondje werken, voordat hij met zijn vrouw eindelijk naar een tropisch eiland kan emigreren. De bedoeling is, dat hij zijn nachtclub voor te veel geld verkoopt aan Aziatische gangsters, de Italiaanse gangsters te slim af is en uit de handen van de politie weet te blijven. Echter, verloopt niet alles zoals het gepland is. Sterker nog: het wordt een chaos.
Under the Hula Moon (1995) Under the Hula Moon (1995)
Op een dag komt onverwachts de uit de gevangenis ontsnapte broer van de excentrieke Buzz aanwaaien. Hij slaat Buzz in elkaar en steelt het beetje geld dat in het huis aanwezig is. Op zijn vlucht neemt hij Buzz' vrouw Betty mee als gijzelaar.
Under the Lighthouse Dancing (1997) Under the Lighthouse Dancing (1997)
Harry (Jack Thompson) en Emma (Jacqueline McKenzie) nodigen vier goede vrienden uit voor een weekend op een eiland voor de Australische kust. Ter plaatse kondigt het tweetal aan te gaan trouwen. Emma vertelt dat ze een ernstige ziekte heeft en dat het voor haar erg belangrijk is om nu te kunnen trouwen. De vrienden besluiten hun krachten te bundelen om Emma's droom te kunnen realiseren.
Under the Piano (1995) Under the Piano (1995)
Franny heeft een onvoorwaardelijk vertrouwen in Rosetta, haar autistische zusje. In tegenstelling tot hun moeder, een dominante, egocentrische operazangeres die niet wil erkennen dat Rosetta een eigen wil en ziel heeft. Als Franny ziet hoe haar zus eraan onderdoor gaat verzamelt ze al haar moed om zichzelf en Rosetta uit de ijzeren greep van hun moeder te bevrijden...
Under the Radar (2004) Under the Radar (2004)
Een surfer, die werkt in een psychiatrisch ziekenhuis, neemt twee patiënten mee naar het strand om een fijn dagje uit te beleven. Dat had hij beter niet kunnen doen, want de gevolgen van zijn eigenzinnige actie zijn desastreus.
Under the Rainbow (1981) Under the Rainbow (1981)
Aan de vooravond van WO II zorgen Japanse toeristen, Gestapo, geheimagenten, blaffende honden en 150 lilliputters die auditie willen doen voor The Wizard of Oz voor chaos en verwarring in het Under the Rainbow hotel in Los Angeles. Temidden van alle intriges en misverstanden bloeit er een romance op tussen agent Bruce Thorpe en casting medewerker Annie Clark.
Under the Skin (1997) Under the Skin (1997)
Twee zussen moeten omgaan met de dood van hun moeder. Rose is getrouwd met Frank en zwanger, en was altijd haar moeders favoriet. Iris is de jongere zus, zij heeft het veel zwaarder met de verwerking van haar moeders dood. Zij heeft een saaie vriend, Gary, maar stort zich op sexuele contacten met vreemden. Iris heeft steeds meer erotische fantasieën en vluchtige sex, terwijl de relatie met haar vriend Gary en haar zus Rose steeds slechter wordt...
Under the Tonto Rim (1928) Under the Tonto Rim (1928)
In een goudmijnkamp zijn de goudzoekers steeds overgeleverd aan moordenaars, die op hun claim uit zijn. Om zich hiertegen te beschermen hebben de goudzoekers een groep gevormd onder leiding van Edd Denmeade. Edd is erg gemoveerd, omdat hij wraak nemen wil, aangezien zijn vader in een eerdere confrontatie met de claim-moordenaars gedood is.
Under the Tonto Rim (1933) Under the Tonto Rim (1933)
Ondanks zijn liefde voor vee is Tonto Dailey een onbenullige “cowboy” en wordt hij gedegradeerd tot koetsier. Ook dat gaat mis; bij het passeren van het vee valt de kar om, waarbij zijn enige passagier Nina Weston, de dochter van Tonto’s baas, bijna omkomt. In plaats van Tonto te ontslaan, gebruikt voorman Munther hem als lokaas in zijn geheime plan om een deel van het vee te stelen. Na zijn diefstal tipt Munther Tonto om de stad te verlaten.
Under the Tonto Rim (1947) Under the Tonto Rim (1947)
Brad Canfield en zijn vriend Chito Jose runnen samen een postkoetslijn. Maar wanneer de Dennison-bende de “Wells Fargo” geldkist steelt en Lucy bedreigd, gaat Tim “undercover” om bendeleider Dennison uit te schakelen. Lucy blijkt echter geen zuivere rol t.a.v. de geldroof te hebben en Brad moet het anders gaan aanpakken om achter de waarheid te komen.
Under the Tuscan Sun (2003) Under the Tuscan Sun (2003)
Als Frances, een schrijfster uit San Francisco die net verlaten is door haar echtgenoot, van een goede vriendin een 10 daagse vakantie krijgt aangeboden ziet zij dit in de eerste instantie helemaal niet zitten. Toch verzamelt zij alle moed en pakt haar koffers. Eenmaal aangekomen in Toscane koopt ze in een opwelling een vervallen villa en stort zich in een avontuur vol onverwachte verrassingen, vriendschappen en romantiek. Een avontuur dat haar leven zal veranderen!
Under the Volcano (1984) Under the Volcano (1984)
Tegen de achtergrond van het uitbreken van de oorlog in Europa en het Mexicaanse Feest 'De Dag van de Dood': zijn we getuige van een dag uit het leven van Geoffrey Firmin, de Britse consul die leeft in een alcoholische roes van zelfvernietiging. Zijn ex-vrouw Yvonne komt terug met hoop op genezing van Geoffrey en hun gebroken huwelijk.
Under the Yum Yum Tree (1963) Under the Yum Yum Tree (1963)
De playboy-eigenaar van een appartementencomplex gaat er prat op dat hij met al zijn vrouwelijke huurders het bed heeft gedeeld. Dit zijn er nogal wat, daar hij alleen kamers verhuurt aan mooie jonge vrouwen. Als er op een dag een nieuwe, jonge, maagdelijke schone in een appartement komt wonen, besluit hij dat dit zijn nieuwste verovering moet worden. Hij weet niet dat zij al een vriendje heeft, zij het dat ze een platonische relatie hebben. Als haar vriendje achter het plan van de playboy komt, weet hij dat hij de eerste moet zijn die de liefde van de jonge dame moet veroveren.
Under Two Flags (1936) Under Two Flags (1936)
Nadat hij de schuld op zich heeft genomen voor de misdaad van zijn broer, sluit Sergeant Victor zich aan bij het Franse Vreemdelingenlegioen. Cigarette is een jongedame die verliefd op hem wordt, maar dit is niet naar de zin van Majoor Doyle, die zelf een oogje op haar heeft. Hierop stuurt Doyle Victor op een gevaarlijke missie om van hem af te zijn.
Under Wraps (1997) Under Wraps (1997)
Drie kinderen wekken per ongeluk een 3000 jaar oude mummie tot leven. Ze laten de mummie vrij, maar komen er daarna pas achter dat ze hem in zijn sarcofaag terug moeten leggen om middernacht op Halloweenavond, anders wordt de mummie een hoopje stof en mist hij zijn enige kans om herenigd te worden met zijn grote liefde.
Under-Pup, The (1939) Under-Pup, The (1939)
Pip-Emma Binns is een typisch stadsmeisje dat naar een zomerkamp voor rijke tieners wordt gestuurd. Ze wordt door haar achtergrond gepest door andere meiden en besluit ze te laten zien dat ze minstens net zo goed als hen is.
Underachievers, The (1987) Underachievers, The (1987)
De Jefferson Hawthorne High School is geen gewone school. Op deze school zitten voornamelijk criminelen, worstelaars en bierdrinkende en drugsgebruikende tieners. Als de directie besluit om avondcursussen te geven, leidt dit tot veel nieuwe inschrijvingen. Vooral de avondles seksuele voorlichting is erg in trek.
Underbara Älskade (2006) Underbara Älskade (2006)
Lasse (Michael Nyqvist) rijdt met zijn gezin over een landweg als hij plots uit moet wijken voor een jong hertje. De auto knalt tegen een boom, en zijn vrouw en jongste zoon zijn op slag dood. Negen maanden later heeft Lasse dit nog steeds niet kunnen verwerken, en doet een poging tot zelfmoord. Nadat hij ontslagen is uit het ziekenhuis besluit hij met zijn oudste zoon, Jonas (Anastasios Soulis), een paar weken door te brengen in hun vakantiehuis in Götenburg.
Underclassman (2005) Underclassman (2005)
Een 24-jarige, jeugdig uitziende politie-agent krijgt weinig respect van zijn collega's en moet slechts allerlei vervelende klusjes opknappen. Maar dan krijgt hij de opdracht om undercover te gaan op een privé-school met rijke jongeren. Er blijken daar bepaalde mensen iets te maken te hebben met een internationaal opererende bende, die gespecialiseerd is in gestolen auto's...
Undercover (1943) Undercover (1943)
Joegoslavië, tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Petrovitch bende vecht in een klein dorpje tegen de nazi onderdrukking. Milos Petrovitch is het brein achter de georganiseerde ondergrondse. Ze krijgen informatie van zijn broer, die dokter is en die zich voordoet als een collaborateur. De aanvallen van de Petrovitch bende stopt, maar dan slaat de vijand terug.
Undercover Angel (1999) Undercover Angel (1999)
Een schrijver worstelt met het vinden van de ware totdat zijn ex-vriendin hem vraagt om een poosje op haar dochtertje van zes te passen. Het meisje blijkt in staat om een nieuwe vriendin voor hem te vinden.
Undercover Blues (1993) Undercover Blues (1993)
Jane en Jeff Blue zijn met zwangerschapsverlof maar de CIA heeft ze toch weer nodig voor een speciale opdracht. Eigenlijk voelen ze daar niet veel voor maar de criminelen zitten ze al op de hielen. Het mag echter duidelijk zijn dat de 11 maanden oude baby op de eerste plaats komt.
Undercover Brother (2002) Undercover Brother (2002)
De funky superheld Undercover Brother wordt ingehuurd om een sinister ondergronds genootschap, geleid door The Man, te infiltreren. Met z'n partner, de mooie Sistah Girl, moet de held eerst een gedaanteverandering ondergaan, en zijn afro inruilen voor tenniskleding, voor hij de slechte mannen achter Operation Whitewash aan kan pakken.
Undercover Christmas (2003) Undercover Christmas (2003)
FBI-agent Jake Cunningham (Shawn Christian) komt uit een rijke familie en moet de arme bediende Brandi (Jami Gertz) beschermen, nadat ze haar vriend heeft aangegeven voor belastingfraude.
Undercover Heat (1995) Undercover Heat (1995)
Zodra de nacht begint, ontdoet de jonge en mooie detective Cindy Hanen zich van haar politie-uniform en begint ze met haar werk in een chique bordeel. Haar geheime opdracht om een moordenaar op te pakken, brengt ze professioneel ten uitvoer in een gevaarlijke wereld waar seks en erotische fantasieën orde van de dag zijn.
Undercover Kid, The (1996) Undercover Kid, The (1996)
De tienjarige Max beweert bij hoog en bij laag dat hij met zijn hond en kat kan praten. Daarom slepen zijn ouders hem naar allerlei doktoren die vervolgens niets abnormaals kunnen vinden. Wanneer Max en zijn hond het aan de stok krijgen met een groep criminelen, blijkt zijn gave wel erg handig te zijn. Via een herdershond die als informant fungeert, komt Max aan de weet dat er een aanslag op de president wordt beraamd, maar werkelijk niemand gelooft dit. Max gaat met zijn trouwe viervoeter undercover om het geboefte een halt toe te roepen.
Undercover Man, The (1949) Undercover Man, The (1949)
Supergangster 'Big Fellow' wordt op de hielen gezeten door de geheime dienst, die hem wil pakken op belastingontduiking. Het wordt een strijd op leven en dood.
Undercover X (2001) Undercover X (2001)
Detective Truck Baker (Shaw) wordt verleid door een aantrekkelijk Aziatisch meisje. Hierdoor belandt hij opeens middenin de Aziatische misdaadwereld. De familie van het meisje blijkt een grote misdaadfamilie te zijn.
Undercurrent (1946) Undercurrent (1946)
Ann Hamilton is in de zevende hemel als zij met de rijke industrieel Alan Garroway trouwt. Al snel taant het geluk omdat zij zich meer en meer in de reeds jaren verdwenen broer van Alan, Michael, verdiept. Ze heeft namelijk het gevoel dat Alan zijn gehate broer wel eens vermoord zou kunnen hebben...
Undercurrent (1999) Undercurrent (1999)
Voormalig agent Mike Aguayo is net uit de gevangenis als zijn vriend Eddie Torelli hem voorstelt aan Carlos Rivera, een gangster die eigenaar is van verschillende clubs. Riviera wordt getroffen door de charme van Mike en wil hem zelfs vennoot maken in een van z'n ondernemingen. Omdat Mike het geld niet bezit, stelt Rivera hem een deal voor: als Mike Rivera's vrouw verleidt, krijgt hij 250.000 dollars. Om Eddie te helpen, aanvaardt Mike de opdracht maar al vlug blijkt dat hij terecht is gekomen in een web van moord en chantage, waaruit ontnappen zeer moeilijk is.
Underdog (2007) Underdog (2007)
Een ongeval in een medisch laboratorium geeft aan een Beagle-jachthond genaamd Shoeshine een paar bijzondere superkrachten: hij wordt hoogbegaafd en kan spreken. Het is een geheim dat de hond uiteindelijk moet delen met een 12-jarige jongen genaamd Jack (Alex Neuberger) die zijn eigenaar en vriend wordt. Shoeshines bijzondere eigenschappen komen goed van pas als hij zijn liefje 'Sweet' Polly Purebred en de burgers van Capitol City moet beschermen tegen de kwaadaardige Simon Bar Sinister (Peter Dinklage).
Underexposure (2005) Underexposure (2005)
Underexposure geeft een blik op de levens, gevoelens en gedachten van de inwoners van Irak tijdens de woelige dagen vlak na de Amerikaanse invasie. Met één been in het verleden en de dood als constante metgezel voor de toekomst, worden vrienden, geliefden en vreemden door de nieuwe realiteit bijeengebracht. Maysoun, geliefd bij haar broer en haar minnaar, zoekt heil in haar seksualiteit. Hassan vindt troost bij de gedachte dat zijn films de kanker die zijn lijf verteert zullen overleven. De dakloze Nassir heeft enkel wat zakken felgekleurde vodden in zijn bezit. Hij ervaart voor het eerst een gevoel van vriendschap en verantwoordelijkheid wanneer hij een stervende Iraakse soldaat vindt.
Undergrads, The (1985) Undergrads, The (1985)
Een oude man wordt door zijn zoon gedwongen om naar een rustoord te gaan. Zijn kleinzoon vindt dit geen goed idee en vlucht samen met zijn opa met behulp van een oude motorfiets...
Underground (1970) Underground (1970)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt Dawson gedropt in Frankrijk in een gebied bezet door de Duitsers. Zijn missie is om de Duitse generaal Stryker te kidnappen, hem levend mee te nemen naar Londen en ervoor te zorgen dat hij zijn loyaliteit bij de Gestapo verliest. Hij werkt samen met de Franse verzetstrijdster Yvonne die verbolgen is over de bitterheid en de manier waarop Dawson in koelen bloede mensen vermoordt om zijn doel te bereiken.
Underground (1995) Underground (1995)
Underground gaat over de twee sympathieke hartsvrienden Marko en Blacky. Marko is berekenend en onscrupuleus, Blacky een weekhartige idealist. Beiden raken ze verliefd op een actrice van losse zeden. Na een bombardement op hun stad Belgrado in 1941 duiken de vrienden samen met een hoop familievrienden en een aap onder. Na een tijd ondergedoken te hebben gezeten verkent Marko de buitenwereld en vertelt aan zijn vrienden dat de oorlog nog steeds verder woedt. 15 jaar lang gelooft Blacky het verhaal van zijn vriend, maar gaat dan zelf op onderzoek uit..
Underground (2007) Underground (2007)
In een maatschappij waar voyeurisme en agressie schering en inslag zijn, vindt een nieuwe hyper-gewelddadige vorm van 'reality entertainment' een vruchtbare bodem. Op geheime locaties gaan vechtjassen elkaar te lijf tot het bittere einde. De gevechten worden gefilmd en gepubliceerd op het internet voor een select publiek. Tijdens een geheim toernooi staan twaalf vechters van uiteenlopend pluimage tegenover elkaar. De winnaar gaat naar huis met 500.000 pond. Iedere deelnemer heeft zo zijn eigen redenen om mee te doen. Gewoon voor de kick of voor een uitzicht op een beter leven. Het maakt niets uit, het zijn allemaal pionnen in een extreem amusementscircuit waar geen regels gelden. Een zekerheid, de buit wordt niet uitgedeeld. Wie niet tot het uiterste gaat delft het onderspit.
Underground Aces (1981) Underground Aces (1981)
De parkeerwachters van een deftig Beverly Hills hotel hebben zichzelf de 'sloop'-manier eigengemaakt als nieuwe huisstijl van het parkeren. Tussen het puinrijden door hebben ze nog de tijd gevonden om een gefrustreerde sjeik te helpen zijn romance met een gewilde jongedame nieuw leven in te blazen.
Underground Comedy Movie, The (1999) Underground Comedy Movie, The (1999)
Underground Comedy Movie bestaat uit een groot aantal satirische sketches. Alle met maar één doel; iedereen te beledigen. Met maffe karakters zoals 'The Gay Virgin' gespeeld door 'spetter' Michael Clark Duncan en Slash, die een schoonheidswedstrijd jureren en waarbij prachtige supermodellen volledig voor schut gaan.
Underground Terror (1990) Underground Terror (1990)
Een New Yorkse politieagent voelt zich persoonlijk aangevallen door een gemeen artikel in een krant. De agent besluit de journalist op te zoeken om hem eens flink in elkaar te slaan, maar de twee mannen moeten plotseling tegen wil en dank gaan samenwerken als ze de opdracht krijgen om een bende psychopaten op te sporen die de New Yorkse metro onveilig maken.
Undergångens Arkitektur (1989) Undergångens Arkitektur (1989)
Een documentaire over de esthetische kijk op het leven van Nationaal-Socialisten in Nazi Duitsland, en hoe zij het 'Arische ideaal' nastreefden doormiddel van deze kijk op het leven. Er wordt onder andere ingegaan op de liefde van Adolf Hitler voor de opera 'Rienzi' van Wagner, de opkomst en de verheerlijking van homo-erotische Grieks/Noorse idealen. Ook worden er vergelijkingen getrokken tussen bepaalde kunststromingen en de Nationaal-Socialistische obsessie voor 'puurheid' en 'schoonheid'.
Underneath, The (1995) Underneath, The (1995)
Michael Chambers komt weer thuis om de verjaardag van zijn moeder te vieren. Michael is een tijd niet meer thuis geweest omdat hij gokverslaafd was en probeert nu zijn leven weer op te pakken, maar de vraag is of dat lukt.
Undersea Kingdom (1936) Undersea Kingdom (1936)
Crash Corrigan, die recent afgestudeerd is in Annapolis, en reporter Diana vergezellen Professor Norton als deze op onderzoek gaat naar een reeks aardbevingen in de zee. Als ze Atlantis vinden komen ze midden in een oorlog tussen de vredige Atlanteans en de oorlogzuchtige Atlanteans terecht.
Understanding Heart, The (1927) Understanding Heart, The (1927)
Monica heeft moeite met het kiezen tussen de rijke Bob Mason en boswachter Tony Garland. Wanneer een bosbrand uitbreekt, zijn Monica en de twee mannen gevangen. De liefdesdriehoek zal hier worden opgelost.
Understanding Jane (1998) Understanding Jane (1998)
Twee wanhopige mannen besluiten om vrouwen te leren kennen via een contactadvertentie. Ze ontmoeten twee vrouwen die op deze manier mannen gebruiken voor hun geld. Maar dan begint één van hen gevoelens te krijgen voor haar date... of toch niet?
Understudy: Graveyard Shift II, The (1988) Understudy: Graveyard Shift II, The (1988)
De Italiaanse vampier Baisez verschijnt op de set van een lowbudget vampierfilm en weet daar de cast en de crew te verleiden...
Undertaker and His Pals, The (1967) Undertaker and His Pals, The (1967)
Twee motorrijdende, messentrekkende, schietende, armdraaiende, beenbrekende, ziekelijke gekken en hun grote vriend: de begrafenis-ondernemer, terroriseren een kleine stad.
Undertaker's Paradise (2000) Undertaker's Paradise (2000)
Wanneer Hugo, een jonge Duitser, een uitvaartonderneming in Wales opricht, is hij zeker van zijn succes. Tenslotte heeft het slaperige stadje Aberystwyth een hele hoge gemiddelde leeftijd met allemaal gepensioneerden vanuit geheel Europa. Maar Hugo maakt een misrekening, de lokale bevolking verzet zich heftig en er komt plotseling concurrentie. Zijn bedrijf wordt geboycot en plotseling zit hij tot over zijn oren in de schuld. Totdat zijn vaderlijke vriend Jim Lagotta zich ermee gaat bemoeien. Hugo kan het niet verklaren maar ineens is het heel bedrijvig en stapelen de lijken zich op in zijn koeling...
Undertaker's Wedding, The (1998) Undertaker's Wedding, The (1998)
Een eenzame begrafenisondernemer valt voor de charmes van een maffiavrouw. Dit zal grote problemen opleveren, tenzij ze samen uit het gangsterleven kunnen stappen.
Undertow (1996) Undertow (1996)
Avonturier Jack Ketchum wordt verrast door een storm en verliest de controle over het stuur van zijn wagen. Hij knalt tegen enkele bomen en verliest het bewustzijn. Wanneer hij bijkomt, ziet hij een knap maar schichtig meisje. Nog half versuft ontdekt Jack dat hij zich in een houten huis bevindt, waarvan de muren volhangen met de meest uiteenlopende wapens: van geweren en kruisbogen tot reusachtige vallen. Wanneer de eigenaar Lyle hem verwelkomt met een geweerloop onder zijn kin, beseft Jack dat hij niet in de meest vriendelijke omgeving is terechtgekomen.
Undertow (2004) Undertow (2004)
Tiener Chris woont samen met zijn vader John en ziekelijke broertje Tim op een afgelegen boerderij in het zuiden van de VS. Ze krijgen onverwachts bezoek van oom Deel, de gluiperige broer van John, die net uit de gevangenis komt en niet zonder reden op bezoek komt. Na dat een tragedie zich voordoet zijn de twee broers hun leven niet meer zeker en slaan ze op de vlucht.
Underwater City, The (1962) Underwater City, The (1962)
Een groep wetenschappers, waaronder een ingenieur en een psycholoog, nemen deel aan een experiment om te zien of het mogelijk is om voor langere tijd in een stad op de bodem van de oceaan te leven. De stad blijkt te zijn gebouwd op een breuklijn, wat zorgt voor enorme spanningen.
Underwater! (1955) Underwater! (1955)
Een getrouwd stel ontdekt een gezonken Spaans galjoen in het Caribisch gebied. Zij voegen zich bij een kleurrijk gezelschap, waarbij zich een priester bevindt, om de fantastische lading van de oceaanbodem op te vissen. Dit is moeilijker dan het lijkt want het schip hangt op het randje van een klif onder water.
Underworld (1927) Underworld (1927)
Verhaal over de opkomst en ondergang van crimineel genie Bull Weed, bijgestaan door zijn trouwe sidekick Rolls Royce. Na enkele bankovervallen wordt Weed opgepakt door zijn vermeende schuld bij de moord op een rivaal. In de gevangenis hoort hij dat zijn liefje Feathers er met Rolls Royce vandoor is gegaan. Bull is furieus en beraamt een ontsnappingsplan om wraak te nemen.
Underworld (1937) Underworld (1937)
Een Afro-Amerikaan die zojuist zijn studie heeft afgerond, verlaat zijn zuidelijke woonplaats en zoekt zijn fortuin in Chicago. Al snel wordt hij geconfronteerd met misdaad en wordt hij beschuldigd van moord. Als de gemene vrouw die hem beschuldigd heeft door een ongeluk om het leven komt, is zijn enige getuige dood en heeft hij geen alibi meer om zijn onschuld te bewijzen.
Underworld (1985) Underworld (1985)
Een gestoorde biochemicus ontwikkelt een nieuwe verslavende drug die mensen doet muteren in verschikkelijke misvormde wezens. Nicole, een prostituee, krijgt van één van de wezens de drug en probeert hem uit. Nicole verandert echter niet in een misvormd wezen, maar haar geest wordt wel aangetast. De dokter huurt ene Bain in om Nicole terug te transformeren. Deze Bain was echter ooit verliefd op Nicole, wat de zaken er niet makkelijker op maakt.
Underworld (1996) Underworld (1996)
Nadat Johnny uit de gevangenis komt neemt hij zichzelf voor om wraak te nemen op de gangsters die verantwoordelijk zijn voor de verwondingen van zijn vader. Een ultra-geweldadige moordtocht is het gevolg.
Underworld (2003) Underworld (2003)
Selene, een mooie vampierstrijdster met de kracht van tien mannen, raakt betrokken bij een oorlog tussen de rassen van vampieren en weerwolven. Ondanks dat ze van plan was om er één te vermoorden wordt Selene verliefd op een weerwolf.
Underworld Story, The (1950) Underworld Story, The (1950)
De linkse journalist en antiheld Mike Reese publiceert een verhaal, dat leidt tot moordpartijen door een gangsterbende. Reese staat daarom op de zwarte lijst van de stad, onder verdenking van banden met de crimineel Carl Durham. Reese haalt zijn schouders op bij deze informatie en hij laat dit vermoeden maar uitkomen. Met ellebogenwerk maakt Reese nu carrière, tot dat hij deel uitmaakt van de redactie van een regionale krant in een klein stadje. Niet lang daarna dreigt Reese’s publicatie over een sensationeel moordgeval de familie van de krantenmagnaat E.J. Stanton te vernietigen. Wanneer Stanton’s zwarte huishoudster van de moord op de krantenmagnaat wordt beschuldigd, denkt Reese zichzelf te helpen door haar bij te staan. Dit blijkt al snel een verkeerd besluit.
Underworld U.S.A. (1961) Underworld U.S.A. (1961)
Een man ziet hoe zijn vader door gangsters wordt vermoord. Jaren later sluit de man zich aan bij diezelfde gangsters om wraak te nemen op zijn vader.
Underworld, The (1997) Underworld, The (1997)
Charlie Dyer is een crimineel die in de gevangenis terecht is gekomen nadat hij samen met zijn vrienden een overval pleegde. Hij komt vrij en ziet dat zijn vrienden zonder hem geen cent hebben kunnen verdienen en het blijkt ook dat ze in de problemen zitten en geld nodig hebben. Dyer wil het rechte pad op gaan maar hij wordt gedwongen om nog een laatste klus te doen.
Underworld: Evolution (2006) Underworld: Evolution (2006)
Selene de vampier en Michael, de hybride Lycan proberen hun bloedlijn te traceren. Het doel hiervan is de geschiedenis en daarmee het geheim van de eeuwige vete tussen de beide kampen te vinden.
Underworld: Rise of the Lycans (2009) Underworld: Rise of the Lycans (2009)
Een jonge Lycan genaamd Lucian (Michael Sheen) verzamelt een groep weerwolven om te strijden tegen Viktor (Bill Nighy). In deze strijd voor hun vrijheid word Lucian vergezeld door Sonja (Rhona Mitra). Haar aanwezigheid zorgt voor wat verandering in de plannen van Lucian.
Undiscovered (2005) Undiscovered (2005)
Verhaal over enkele jongeren die het trachten te maken in de glamour en glitter van Los Angeles. Een model en een muzikant ontmoeten elkaar in New York, waarna ze naar L.A. reizen om een acteercarrière van de grond te krijgen. Langzaam maar zeker rijzen hun sterren, maar de prijs voor succes blijkt hoog te zijn.
Undiscovered Tomb (2002) Undiscovered Tomb (2002)
De mensheid zoekt al eeuwen lang naar de legendarische bron van het eeuwige leven. Wanneer wetenschappers aanwijzingen vinden over het daadwerkelijke bestaan van deze bron sturen ze een expeditie naar de plek waar deze zich zou moeten bevinden. Al snel komen deze expeditieleden er achter dat de bron bewaakt wordt door magische krachten, die alles in het werk stellen zodat het gehiem van het eeuwige leven ook voor eeuwig een geheim zal blijven...
Undisputed (2002) Undisputed (2002)
Voormalig wereldkampioen boksen George ‘Iceman’ Chambers belandt in de gevangenis, nadat hij wordt veroordeeld voor de verkrachting van een vrouw. Hij wil zich onmiddellijk bewijzen en hij daagt de ongeslagen gevangeniskampioen Monroe Hutchen uit voor een gevecht. Na een opstootje in de kantine worden de twee vechtersbazen gescheiden. De directie van de strafinstelling besluit Hutchen in de isoleercel te plaatsen om de gemoederen te bedaren. Dit is echter slechts een voorlopige maatregel: onder toedoen van de maffia, die actief is binnen de gevangenismuren, komt de confrontatie er toch.
Undisputed II: Last Man Standing (2006) Undisputed II: Last Man Standing (2006)
George “Iceman” Chambers, een voormalig wereldkampioen boksen, heeft zijn hele leven gevochten om roem, geld en titels te vergaren. Sommigen beschouwen hem als de grootste bokser die ooit in de ring stond. Dat hij zo diep zou vallen had niemand vermoed. Als George stopt met boksen zit hij zonder geld en zonder werk. Hij is gedesillusioneerd en wil niets meer met boksen te maken hebben. Zijn manager Phil zorgt ervoor dat hij kan optreden in een Wodkacommercial in Rusland. Tijdens de opnamen vindt de plaatselijke politie een grote hoeveelheid heroïne in de hotelkamer van George. Hoewel hij onschuldig is, wordt hij veroordeeld en opgesloten in één van de ergste gevangenissen van Rusland. Het is er koud en smerig, en de directeur is de sadistische Gaga. Het toeval wil dat deze Gaga helemaal niet gek is van boksen…
Undo (1994) Undo (1994)
Yukio en Moemi wonen schijnbaar gelukkig samen. De situatie verandert echter wanneer Moemi's beugels verwijderd worden en Yukio laat blijken dat hij het zoenen minder fijn vindt. Al snel begint Moemi van alles obsessief vast te knopen.
Undoing (2006) Undoing (2006)
Nadat hij een jaar eerder op mysterieuze wijze verdween, keert Samuel terug naar Koreatown, Los Angeles. Hij is vastbesloten om met zijn fouten in het verleden af te rekenen. Maar om wraak te combineren met verzoening is een riskante bedoening.
Undue Influence (1996) Undue Influence (1996)
Het ziet er niet goed uit voor Laurel wanneer na een ruzie met Melanie deze kersverse en veel jongere vrouw van haar ex vermoord wordt aangetroffen. Laurels advocaat raakt al snel gefrustreerd omdat hij weet dat ze onschuldig is maar zich door haar leugens juist verdacht maakt. Laurel doet dit echter niet voor niets, want ze neemt iemand in bescherming.
Undying Monster, The (1942) Undying Monster, The (1942)
Een weerwolf sluipt 's nachts rond maar doodt slechts de leden van één bepaalde familie. Het lijkt een toeval maar de onderzoekende inspecteur komt erachter dat deze traditie al generaties aanhoudt. Wanneer hij het verband tussen de weerwolf en de familie ontdekt zal dit tot een angstaanjagende conclusie leiden.
Une Chante, l'Autre Pas, L' (1977) Une Chante, l'Autre Pas, L' (1977)
Pomme en Suzanne ontmoeten elkaar als Pomme Suzanne helpt bij een abortus nadat ze voor de derde keer zwanger is geworden, iets wat ze zich niet kan veroorloven. Ze verliezen elkaar uit het oog maar ontmoeten elkaar 10 jaar later opnieuw. Pomme is zangeres geworden die zich in een alternatief circuit begeeft. Suzanne, een serieuze vrouw, werkt bij de overheid. Ondanks het feit dat beide vrouwen totaal verschillende persoonlijkheden zijn, blijven ze vriendinnen en delen ze de drama’s uit hun levens.
Une Fille Cousue de Fil Blanc (1977) Une Fille Cousue de Fil Blanc (1977)
Claire is net vóór haar huwelijk gestorven. Haar kleine zus Beatrice kan haar niet vergeten. 's Nachts in bed ligt ze wakker, mijmerend over de goede herinneringen aan haar geliefde zus, voor wie ze een diepe bewondering had. Het verleden van Claire ziet ze opnieuw voor haar ogen: haar avontuur met Frédéric, het tragische ongeval, de begrafenis en de vele andere postume gevolgen, waarbij de komst van een liefdesbrief de rouwstemming bij haar rijke familie gedeeltelijk wegnam.
Une pour Toutes (1999) Une pour Toutes (1999)
Verhaal over enkele personen die, zoals de musketiers, lef, zwier en gevoel voor vriendschap hebben. Ze leven in Parijs, en op de eerste dag van het jaar 2000 maken ze de balans op van hun leven. Op 35-jarige leeftijd geloven ze niet meer in de eeuwige liefde en hun carrières in het theater zijn een aflopende zaak.
Unearthed (2007) Unearthed (2007)
Een vreemde, buitenaardse levensvorm stort neer op de enige toegangsweg naar een klein dorpje. Sheriff Annie (Emmanuelle Vaugier) wordt belast met het onderzoek. Een gruwelijk en zeer dodelijk wezen zaait algauw paniek in het kleine dorpje.
Unearthly Stranger (1963) Unearthly Stranger (1963)
Dr. Mark Davidson is een succesvolle wetenschapper die plots begint te vermoeden dat het onderzoek van zijn collega, Prof. John Lancaster, in de gaten wordt gehouden door buitenaardse wezens. Zijn vermoedens stuiten op veel ongeloof, maar als er uiteindelijk toch bezoek uit de ruimte komt, moet er naar een oplossing worden gezocht om de aliens weg te jagen.
Unearthly, The (1957) Unearthly, The (1957)
De gekke professor Charles Conway probeert al jaren de zogenaamde 'maagdenbron' te vinden en gaat geen enkel ethisch bezwaar uit de weg om zijn doel te bereiken. Om zijn experimenten te kunnen doen, lokt hij jonge mensen naar zijn laboratorium en belooft hen te verlossen van hun depressie.
Unendliche Geschichte, Die (1984) Unendliche Geschichte, Die (1984)
Bastian wordt altijd op school gepest. Op een dag, wanneer dit weer gebeurt, vlucht hij naar een boekenwinkel. Als de oude eigenaar een telefoontje krijgt neemt hij het boek mee en laat een briefje achter met het bericht dat hij hem weer terug zal brengen. Hij leest in het oude boek, The Neverending Story, over de jongen die het fantasierijk Fantasia kan redden van boze krachten. Zijn fantasie en de werkelijkheid gaan echter door elkaar lopen.
Unerzogenen, Die (2007) Unerzogenen, Die (2007)
De vroegwijze veertienjarige Stevie worstelt continu met de onberekenbare parameters van het buitensporige leven van haar ouders. Als het gezin naar een Duits provinciaal stadje verhuist, hoopt het meisje dat ze eindelijk een normaal en geregeld gezinsleven kan hebben. Om haar hoop kracht bij te zetten, pretendeert ze in haar nieuwe woonplaats een degelijke diplomatendochter te zijn. Maar een nieuwe werkelijkheid laat zich niet afdwingen, en al snel wordt duidelijk dat haar ouders wederom in illegale zaken zijn gegaan om hun geldverslindende levensstijl te kunnen financieren. Langzaam maar zeker loopt alles uit de hand. Hoe meer het ouderlijk huis gevuld raakt met vrienden en handlangers van haar ouders, hoe meer Stevie gedwongen wordt toch haar eigen pad te volgen.
Unexpected Family, An (1996) Unexpected Family, An (1996)
Barbara is een harde werker met een snel leven in Manhattan. Dat is over als haar onverantwoordelijke zus Ruth haar twee kinderen voor Barbara´s huis achterlaat. Een jaar lang probeert Barbara een nieuw gezinsleven op te bouwen, geholpen door haar vriend. Dan verschijnt Ruth weer om de kinderen op te eisen.
Unexpected Life, An (1998) Unexpected Life, An (1998)
Barbara en Sam hebben de kinderen van Barbara´s zus in huis genomen toen die niet langer voor ze kon zorgen. Vervolgens raakt Barbara zelf ongewenst zwanger, wil haar zus de kinderen terug en zorgt haar schoonmoeder voor extra chaos.
Unexpected Mrs. Pollifax, The (1999) Unexpected Mrs. Pollifax, The (1999)
Haar dokter raadt Mrs. Pollifax aan om haar onvervulde levensdoelen na te streven. Hij weet alleen niet dat zij altijd de ambitie heeft gehad om spion te worden. Ze vraagt een sollicitatiegesprek aan bij de CIA en krijgt per ongeluk een opdracht in Marokko.
Unfaithful (2002) Unfaithful (2002)
Connie Sumner heeft een liefhebbende echtgenoot en een zoon van wie ze veel houdt. Toch wil ze meer. Wanneer ze op een dag een knappe vreemdeling tegen het lijf loopt terwijl ze een taxi probeert te halen raakt zij geobsedeerd door hem. Uiteindelijk krijgt ze wat met hem. Ze ondervindt echter al snel de negatieve kanten van deze egoïstische actie.
Unfaithfully Yours (1948) Unfaithfully Yours (1948)
Sir Alfred De Carter (Harrison), een beroemde Engelse dirigent in Amerika, is gek op zijn vrouw Daphne (Darnell) maar hij wantrouwt haar. Terwijl hij dirigeert komt hij op drie vesrchillende ideeën om met deze zaak af te rekenen. Maar alles gaat niet zoals het gepland wordt.
Unfaithfully Yours (1984) Unfaithfully Yours (1984)
Remake van de gelijknamige filmklassieker uit 1948. Claude Eastman is een dirigent die gelukkig getrouwd is met de wereldberoemde actrice Daniella. Haar broer Norman gooit echter roet in het eten door Claude te vertellen dat hij Daniella verdenkt van overspel. Zij zou een heimelijke affaire hebben met Maxmillian Stein, een aantrekkelijke jonge violist uit het orkest van Claude. Deze stuurt een detective op het tweetal af en confronteert Maxmillian met zijn bevindingen. Deze bekent een affaire, maar Claude weet niet dat hij doelt op het overspel met Normans vrouw. Claude verzint daarop het plan om Daniella uit de weg te ruimen en om Maxmillian voor de moord op te laten draaien.
Unfinished Dance, The (1947) Unfinished Dance, The (1947)
Meg Merlin zit op de balletschool, maar in plaats van in de klas zit ze liever in het theater om daar haar grote voorbeeld Ariane Bouchet te zien optreden. Tot Megs grote verdriet gaat de hoofdrol in het Zwanenmeer niet naar haar idool maar naar de prima ballerina La Darina. Meg besluit wraak te nemen en is van plan om bij de première de schijnwerper uit te schakelen. In plaats daarvan opent ze per ongeluk een luik in het podium en La Darina maakt zo'n ongenadige val dat ze nooit meer zal kunnen dansen....
Unfinished Life, An (2005) Unfinished Life, An (2005)
Einar Gilkyson (Robert Redford) is een oude, verbitterde boer die zichzelf en zijn ranch heeft laten verloederen na de dood van zijn zoon, tien jaar geleden. Het enige waar Einar nog tijd en energie in stopt is zijn beste vriend Mitch (Morgan Freeman), die gehandicapt is geraakt na een ontmoeting met een beer. Op een dag staat Jean (Jennifer Lopez), Einar's schoondochter, bij hem op de stoep. De relatie tussen de twee is ernstig verstoord, want Einar geeft Jean de schuld van de dood van zijn zoon. Jean is gevlucht voor haar agressieve vriend. Ze heeft haar dochtertje Griff bij zich, die haar opa nog nooit heeft gezien. Door het contact met zijn kleindochter, die op zoek is naar een vaderfiguur en grote interesse heeft in het ranchleven, krijgt Einar sinds lange tijd weer wat plezier in het leven. Ook zijn houding naar Jean toe verbetert. Maar dan komt haar bezitterige vriend opdagen.
Unfinished Sky (2007) Unfinished Sky (2007)
Unfinished Sky vertelt het verhaal van de Australische boer John die zich ontfermt over de Afghaanse immigrante Tameena. De vrouw is gevlucht uit het bordeel waar ze mishandeld werd. Na een lange tocht komt Tameena aan op de boerderij John. John, die sinds de dood van zijn vrouw een eenzaam leven lijdt, neemt de gewonde vrouw in huis. Ondanks het feit dat de twee elkaars taal niet spreken, bloeit de liefde tussen beiden op.
Unfisch, Der (1997) Unfisch, Der (1997)
De kermisexploitant Roberto heeft met zijn opgezette walvis veel gereist. In een afgelegen Oostenrijks bergdorp overlijdt hij aan een hartaanval. De 'reuzenvis' blijft midden op het dorpsplein staan tot de erfgenamen zijn gevonden. Sophie Moore (Maria Schrader), Roberto's nichtje, blijkt de enige erfgename. De walvis blikt over magische eigenschappen te beschikken; een ieder die met Sophie de liefde bedrijft in de buik van de walvis, mag een wens doen...
Unfolding Florence: The Many Lives of Florence Broadhurst (2006) Unfolding Florence: The Many Lives of Florence Broadhurst (2006)
Florence Broadhurst is één van de meest excentrieke en opvallendste figuren in de ontwerperskringen van Australië. Haar leven staat in het teken van perfectie en design, tot een brute moord daar een abrupt einde aan maakt.
Unforeseen, The (2007) Unforeseen, The (2007)
Een ambitieuze boer uit west Texas, met grootse plannen, is moe om aan de grillen van moeder natuur vast te zitten en wil een leven met meer controle. Hij gaat naar Austin waar hij een makelaar wordt en slaat munt uit de groei van deze stad. Op het hoogtepunt van zijn macht, transformeert hij 4,000 hectare land in één van de grootste en snelst verkopende kavels van de staat. Wanneer de bouw de locale schatten van de natuur (een kalksteengrot en een natuurlijke bron) bedreigt, besluit de gemeenschap om terug te vechten.
Unforgettable (1996) Unforgettable (1996)
Dr. David Krane is beschuldigd van de moord op zijn vrouw. Maar door een fout in de procedure gaat hij vrijuit. Omdat hij een verleden heeft als alcoholist weet hij niet zeker of hij de moord wel gepleegd heeft. Dan ontmoet hij wetenschapper Martha Briggs die bezig is een serum te ontwikkelen waarbij het geheugen van iemand anders opgewekt kan worden.
Unforgivable (1996) Unforgivable (1996)
Paul (John Ritter) mishandelt zij vrouw en probeert iets aan zijn probleem te doen. Terwijl hem een gevangenisstraf boven het hoofd hangt, gaat hij in therapie in een laatste poging de liefde en steun van zijn dochter terug te winnen.
Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson (2004) Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson (2004)
De film is een portret van de legendarische Jack Johnson (1878-1946), de eerste zwarte, zwaargewicht wereldkampioen boksen. Jack Johnson was meer dan een zwarte bokser hij was ook een playboy wat voor die tijd echt bijzonder was, hij reed in snelle bolides en ging om met blanke vrouwen.
Unforgiven (1992) Unforgiven (1992)
William Munny (Eastwood) is een ex-premiejager, die nog één keer wordt overgehaald om een klus aan te nemen, om zo zijn oude dag door te kunnen komen. Hij wordt ingehuurd om de man te vermoorden die het gezicht van een hoertje heeft opengesneden. Hij krijgt te maken met de keiharde Sherrif (Hackman), die geen premiejagers in zijn stadje tolereert. Munny komt erachter dat het niet meer zo makkelijk is als vroeger om gewetenloos mensen te vermoorden.
Unforgiven, The (1960) Unforgiven, The (1960)
Texas, 19de eeuw. Een vreemdeling te paard rijdt een dorpje binnen en ontketent langzaam een kleine oorlog. In het dorpje is er veel kwaad bloed tussen de pioniers en de lokale Kiowa-indianen. De familie Zachary is de bron van alle onrust, omdat hun geadopteerde dochter indiaans bloed blijkt te hebben. De oudste Zachary-zoon heeft een oogje op de dochter en de middelste zoon haat alles wat indiaans is.
Ungeheuer von London City, Das (1964) Ungeheuer von London City, Das (1964)
De toneelspeler Richard Sand staat elke avond op de bühne van een Londons theater, om de rol van Jack the Ripper te spelen. Als kort daarna iemand op vreselijke manier wordt gedood, valt de verdenking op Sand.
Ungentlemanly Act, An (1992) Ungentlemanly Act, An (1992)
Het Argentijnse leger arriveert op de Falkland Eilanden. Al snel maken ze hun opmars naar het huis van de gouverneur. Britse mariniers proberen naast gouverneur Rex Hunt (Richardson) en zijn gezin ook de rest van de eilandbewoners te beschermen tegen de Argentijnen. Gebaseerd op de invasie van Argentinië naar de Falkland Eilanden, wat uiteindelijk resulteerde in de Falkland Oorlog.
Ungodly, The (2007) Ungodly, The (2007)
Om een documentaire te maken heb je tegenwoordig geen geld of talent nodig. Het volstaat dat je een camera kan hanteren en, vooral dat je een gewaagd onderwerp hebt dat de ingewanden van je toeschouwers in de knoop zal leggen. Wat dat laatste betreft, is Mickey een echte geluksvogel. Toevallig slaagt hij erin om één van de moorden van de beruchte seriemoordenaar Lemac te filmen. Mickey chanteert de man en overtuigt hem om het onderwerp te worden van zijn documentaire. Maar Lemac is iemand die graag zijn tijd neemt en Mickey ziet zich genoodzaakt om in te grijpen in het productieproces. Zijn documentaire is immers niet geslaagd zonder shockerend en bloederig beeldmateriaal.
Ungu Violet (2005) Ungu Violet (2005)
Lando is een fotograaf die erachter komt door zijn verloofde te worden verlaten. Dan ontmoet hij bij toeval Kalin, en Lando vindt in haar de nieuwe hartstocht in zijn leven. Maar de liefde is maar voor kort, omdat Lando, zonder enige reden, Kalin verlaat en haar boos en verdrietig achterlaat. Hij komt haar echter overal tegen en wordt steeds met haar geconfronteerd omdat ze model is. Als ze dan nog een keer afspreken raakt Kalin bij een vreselijk ongeluk betrokken en wordt blind. Zullen Kalin en Lando's ogen elkaar ooit nog ontmoeten?
Unguarded Hour, The (1936) Unguarded Hour, The (1936)
Lady Helen, vrouw van een prominente Engelse openbaar aanklager, wordt door een crimineel, die in het bezit is van bezwarende brieven van haar man, gechanteerd. Als Helen tegen betaling de brieven krijgt overgedragen, ontmoet ze per toeval een man die later blijkt terecht te staan voor de moord op zijn vrouw. Helen is de enige getuige van zijn onschuld en moet getuigen in de zaak, die uitgerekend door haar man behandeld wordt.
Unheil, Das (1972) Unheil, Das (1972)
Pastoor Vavra (Reinhard Kolldehoff), een verdreven Slowaak, is voorganger in een West Duitse poviciestad, die zwaar te lijden heeft onder de vervuiling van een groot industriegebied. Terwijl hij een feest voorbereid met andere Slowaken, heerst er bij hem thuis een menselijke chaos. Zijn labiele zoon Hille (Vitus Zepplichal) is steeds op de vlucht voor zichzelf en zijn dochter is op haar eigen wijze rebels.
Unheimliche Geschichten (1919) Unheimliche Geschichten (1919)
In een louche aniquariaat komen drie schilderijen tot leven, en beginnen in de boeken te bladeren. Ze lezen vijf griezelverhalen, van schrijvers zoals Edgar Allan Poe en Robert Liebmann, over een mysterieuze verdwijning, zwarte katten, spoken, een zelfmoordclub en een dode hand.
Unheimliche Mönch, Der (1965) Unheimliche Mönch, Der (1965)
In slot Darkwood gebeuren de meest vreemde dingen. Terwijl de heer van het huis nog niet dood is, strijdt de familie al om de erfenis. Net voor hij sterft verandert hij zijn testament, ten gunste van zijn dochter. Zij moet het meisjespension besturen dat in het slot gevestigd is. Ook zijn nicht, Gwendolin, krijgt een deel van de erfenis. Zijn beide zonen krijgen niets. Niet lang daarna gebeuren er vreemde dingen: meisjes verdwijnen, een monniksfiguur spookt door het donkere woud, lijken die gewurgd zijn worden gevonden. Inspecteur Bratt van Scotland Yard moet dit mysterie oplossen!
Unhinged (1982) Unhinged (1982)
Wanneer drie mooie vrouwen bij een auto-ongeluk betrokken zijn in een blauwe storm, worden ze weer wakker in een oud huis. Aanwezig zijn ook een ouwe vrijster en haar demente moeder. De drie dames hebben geen idee wat hen nog te wachten staat.
Unhold, Der (1996) Unhold, Der (1996)
Fransman Abel Tiffauges houdt van kinderen en wil ze beschermen tegen volwassenen. Vals beschuldigd van het molestreren van een kind moet hij als soldaat dienen in de Tweede Wereldoorlog, maar hij wordt al snel gevangen genomen door de vijand. Hij wordt door de Duitsers gebruikt als trainingsleider voor een nazi kamp in het Kaltenborg kasteel. Tiffauges is hier gelukkig mee, omdat hij voor de Duitse kinderen kan zorgen, maar moet leven met het feit hij de vijand helpt bij hun strijd.
Unholy (2007) Unholy (2007)
Martha komt op een dag thuis en ziet hoe haar dochter op het punt staat zelfmoord te plegen. Ze kan haar dochter echter helaas niet redden en gaat, samen met haar zoon, op zoek naar de betekenis van haar dochters' laatste woorden "pas op voor het experiment". Het duurt vervolgens niet lang voor het duo terecht komt bij het experiment The Unholy Trinity, een project waarin de regering zich sinds de Tweede Wereldoorlog met gruwelijke Nazi experimenten bezig houdt.
Unholy Partners (1941) Unholy Partners (1941)
Bruce Corey, een journalist in hart en nieren met veel verstand van het krantenbedrijf, keert na de oorlog uit Frankrijk terug naar New York, waar zijn oude werkgever de deuren wijd voor hem open heeft staan. Corey is echter vast van plan een boulevardblad nieuwe stijl in het leven te roepen en is er de man naar zijn plannen ook te verwezenlijken.
Unholy Rollers (1972) Unholy Rollers (1972)
Karen wil meer actie in haar leven, en besluit om haar baan op te zeggen en te gaan skaten voor een roller derby team. In het team onstaat er wrijving, vooral tussen Karen en sterspeler Mickey. Karen bewijst dat ze een goede speler is, maar weigert een team speler te zijn. Als ze zich een weg naar de top skate, haalt ze de woede van haar team, en de eigenaar daarvan, op de hals!
Unholy Three, The (1925) Unholy Three, The (1925)
Drie circusartiesten besluiten hun leven te veranderen en ze noemen zich 'The Unholy Three'. Eén van een, een buikspreker, doet zich voor als oud omaatje. Een ander, een dwerg, is haar kleinzoontje. De laatste is een sterke man die hen assisteert. Op deze manier voeren ze een list uit met behulp van een dierenwinkel om nietsvermoedende mensen te bestelen.
Unholy Three, The (1930) Unholy Three, The (1930)
Remake van de gelijknamige film uit 1925. Een buikspreker, een dwerg en een sterke man verlaten het circus om criminelen te worden en noemen zich "The Unholy Three." Om nietsvermoedende mensen te kunnen beroven verkleden de buikspreker en de dwerg zich als oud omaatje en haar zoon.
Unholy Wife, The (1957) Unholy Wife, The (1957)
De rijke rentenier Paul Hochen ontmoet in een bar de blonde schoonheid Phyllis Hochen. Paul trouwt met Phylils, maar niet lang daarna verveelt Phyllis zich bij Paul en gaat een buitenechtelijke relatie aan met de rodeo-rijder San Sanders. Om Paul te doden bedenkt Phyllis een perfect plan, maar dat pakt verkeerd uit... of toch niet?
Unholy, The (1988) Unholy, The (1988)
De katholieke kerk van New Orleans wordt getergd door een demoon. Pater Michael staat voor de bijna onmogelijke taak om het duivelse schepsel te bestrijden en het de parochie uit te jagen.
Unhook the Stars (1996) Unhook the Stars (1996)
Een oudere, zorgzame vrouw raakt betrokken bij het leven van een jonge moeder wiens echtgenoot haar heeft verlaten. Er ontstaat een mooie vriendschap, niet alleen tussen de twee vrouwen maar ook tussen de oudere vrouw en het zoontje, J.J.
Unidentified (2006) Unidentified (2006)
Twee jonge journalisten van het tijdschrift 'Both Sides" worden naar Texas gestuurd om de toename van UFO meldingen te onderzoeken. Hun onderzoek onthult een bovennatuurlijk element die een wig tussen hen in drijft. Als ze hun onderzoek onafhankelijk van elkaar doen, begint hun leven te veranderen.
Uniformes et Grandes Manoeuvres (1950) Uniformes et Grandes Manoeuvres (1950)
Omdat hij geruïneerd maar wel sympathiek is, verkrijgt André Duroc van Luc, een innemende flierefluiter zonder geld en portier van de nachtclub "Miramar", dat hij voor een hertog mag doorgaan met de bedoeling het geld van zijn tante Solange Duroc te stelen. Op het domein van Cigalière, waar deze laatste woont, stelt André zijn maîtresse Yvonne voor als de zus van Luc. Maar de zaken worden gecompliceerd wanneer het mooie kamermeisje Alice verliefd wordt op Luc, terwijl André met zijn maîtresse Yvonne breekt om het hart van de lieve Marie-Therèse te veroveren. Op een dag moet Luc wegvluchten, en omdat hij het uniform van een valschermspringer draagt, deelnemen aan grote manoeuvres, iets waarop hij totaal niet is voorbereid.
Uninvited (1988) Uninvited (1988)
Een stel jongeren dat uitgenodigd is voor een caribische cruise op een jacht, wordt lastiggevallen door een gemuteerde kat die ontsnapt is uit een laboratorium.
Uninvited, The (1944) Uninvited, The (1944)
Roderick en Pamela (broer en zus) kopen een oud verlaten huis aan de kust. Hun aanvankelijke enthousiasme neemt af als ze verhalen over de vorige bewoners horen en hun dochter, die nu hun buurvrouw is, ontmoeten. Als ze 's nachts allerlei vreselijke, onverklaarbare geluiden horen is het duidelijk dat er is niet klopt. Roderick wordt vervolgens verliefd op de buurvrouw maar zij heeft duidelijk iets met het spookhuis te maken.
Uninvited, The (1996) Uninvited, The (1996)
Pattie en Charles nemen hun intrek in een nieuwe woning en naar een oud indiaans gebruik houden ze het dekentje van hun overleden kind in het huis, zodat diens geest het huis niet zal verlaten totdat er een nieuw kind is geboren. Er gebeuren echter vreemde dingen in het huis en het doet hen zelfs denken dat de geest van hun kind inderdaad in het huis spookt. Wat ze niet weten is dat er 75 jaar geleden een kind vermoord werd in ditzelfde huis.
Union City (1980) Union City (1980)
De paranoïde zakenman Harlan (Lipscomb) rekent af met een oorlogsveteraan die elke morgen een slok neemt uit de melkfles voor Harlan's deur. Hij probeert het lichaam te verbergen.
Union Depot (1932) Union Depot (1932)
De film volgt een aantal gasten die verblijven in een hotel. Zo richt het zich op Chick Miller, een dief en koormeisje Ruth, die lastig wordt gevallen door een stalker. Maar ook een baron die zich bezighoudt met criminele activiteiten en een alcoholist.
Union Pacific (1939) Union Pacific (1939)
Rond 1860 wordt in de V.S. de Union Pacific Railroad, van het Oosten tot Californië, aangelegd. Jeff Butler heeft als taak het project te organiseren, maar hij krijgt al snel te maken met een politiek kartel dat de spoorweg tracht te vernietigen. Bovendien loopt Butler's beste vriend over naar de vijand.
Union Sacrée, L' (1989) Union Sacrée, L' (1989)
Karim is een Arabier en Simon is een jood. Ze zijn allebei politieagenten en om een drugsfiliaal te ontmantelen zijn ze gedwongen samen te werken.
Union Station (1950) Union Station (1950)
Lt. William Calhoun is hoofd van de spoordivisie van de New Yorkse politie. Hij moet in actie komen als Lorna Murchison, de blinde dochter van miljonair Henry L. Murchison, ontvoerd wordt door de wrede Joe Beacom. Dit onder het toeziend oog van Calhouns secretaresse Joyce, die vervolgens bruikbare tips kan geven.
United (2003) United (2003)
Kåre en Anna wonen in een kleine stad aan de westkust van Noorwegen, ze zijn al van jongs af aan samen. Zij hebben al evenlang warme gevoelens voor elkaar als voor voetbal en ze zijn fans van Manchester United. Ze hebben geen kinderen en geen huisdieren, alleen United. Vanwege Kåre's geldproblemen hebben ze grote moeite om hun droom, een groot huis, waar te maken. Maar een oude jeugdrivaal van Kåre blijkt een groot zakenman te zijn geworden.
United 93 (2006) United 93 (2006)
De film gaat over United Airlines vlucht 93 van 11 september 2001 die door terroristen werd overgenomen. De passagiers kwamen er door gesprekken op hun mobiele telefoons achter dat andere vliegtuigen al in de torens van het WTC waren gevlogen en dat hun vliegtuig op weg was naar Washington D.C.... De film laat zien hoe de passagiers besloten hun leven op te offeren en het vliegtuig te laten neerstorten voor het zijn bestemming kon bereiken.
United States of Leland, The (2003) United States of Leland, The (2003)
De zachtzinnige, 15-jaar oude Leland begaat een schijnbaar willekeurige moord die zijn omgeving schokt. In de jeugdgevangenis ontmoet hij een schrijver die zich verdiept in het mysterie van Leland's gruwelijke daad.
Univers de Jacques Demy, L' (1995) Univers de Jacques Demy, L' (1995)
Documentaire over de Franse regisseur Jacques Demy gefilmd door zijn vrouw Agnès Varda. Jacques Demy (1931-1990) studeerde aan de kunstacademie van Nantes. Na met een aantal uitstekende korte films zijn debuut in de filmwereld gemaakt te hebben, leverde hij met Lola (1961) zijn eerste lange speelfilm af. Van zijn volgende films was vooral Les parapluies de Cherbourg (1964) (met een hoofdrol van Cathérine Deneuve) uit 1964 een groot succes. Demy woonde en werkte sindsdien in onder andere de Verenigde Staten, Engeland en Japan.
  1 2 3 -4- 5 6 7 8 9 10 11 12
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!