Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 -3- 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Zoeken:
Ultimo Paradiso, L' (1957) Ultimo Paradiso, L' (1957)
Een spectaculaire verzameling van folklore en rituelen typisch voor de inwoners van eilanden in de Stille Zuidzee. Om hun moed te tonen, springen de mensen van een toren met een kabel die aan hun enkel wordt gebonden. De kinderen gaan vissen met hun ouders, duiken 40 meters onderwater, altijd op hun hoede voor haaien. De jongens die het geluk zoeken ervaren het negatieve effect in de grote steden. Een mooi liefdesverhaal wordt bekroond door een kleurrijke en blije huwelijksceremonie. Het leven is er een waar paradijs. Rijke vegetatie, wit zand en turkooise wateren...
Ultimo Squalo, L' (1980) Ultimo Squalo, L' (1980)
Een gigantische witte haai neemt wraak op onschuldige mensen, omdat enkele lieden een strand aanleggen in het gebied waar de haai heerst.
Ultimo Tango a Parigi (1972) Ultimo Tango a Parigi (1972)
Terwijl ze op zoek is naar een apartement ontmoet Jeanne, afkomstig uit Parijs, de mysterieuze Amerikaan Paul, die rouwt om de zelfmoord van zijn vrouw. Ze voelen zich onmiddelijk tot elkaar aangetrokken en hebben een stormachtige relatie waarin ze elkaars naam niet te weten komen. De relatie laat een diepe indruk achter op de levens van Paul, die verder zwoegt met het verlies van zijn vrouw, en Jeanne, die op het punt staat te trouwen met Tom, een regisseur die een documentaire over haar maakt.
Ultimo Tango a Zagarol (1973) Ultimo Tango a Zagarol (1973)
Een vrouw geeft haar man minderwaardig voedsel en bewaart het beste eten voor haar minnaar, die ze op zolder verbergt. De man besluit haar te verlaten en alleen in een appartement te gaan wonen. Hij ontmoet een jonge vrouw, waarmee hij een sado-masochistiche relatie begint. Op een dag verneemt hij dat zijn ex-vrouw gestorven is en dat de onbekende gast die voordien bij haar logeerde een prostituee was.
┌ltimo Tren, El (2002) ┌ltimo Tren, El (2002)
Een oude stoomlocomotief, eens de trots van de Uruguayaanse spoorwegen, dreigt voor veel geld verkocht te worden aan een Hollywoodstudio. Drie spoorwegveteranen, De Professor?, Pepe AvilÚs en Dante, leden van de Vrienden van de Spoorbaan, willen met alle middelen de verkoop boycotten en verhinderen dat de locomotief naar de Verenigde Staten verhuist. "?Ons patrimonium is niet te koop?" is hun slogan. Ze kapen de trein en willen ermee naar een veilige plaats sporen. Tegelijkertijd proberen ze de publieke opinie op hun hand te krijgen. Maar de politie zit hen op de hielen.
Ultimo Treno della Notte, L' (1975) Ultimo Treno della Notte, L' (1975)
Twee meiden reizen naar Italie per trein om daar hun vakantie te vieren. De meiden worden lastiggevallen door twee psychopaten en een geschifte vrouw. Dit gaat van kwaad tot erger, wat uiteindelijk uitmondt in verkrachtingen, moord en wraak.
┌ltimo Viaje de Robert Rylands, El (1996) ┌ltimo Viaje de Robert Rylands, El (1996)
De film speelt zich af in Oxford. Een oudere archeoloog keert terug naar de universiteitstad en wordt daar geconfronteerd met zijn verleden.
UltrÓ (1990) UltrÓ (1990)
De 'Brigatte Veneno' is de naam van de fanatieke aanhang van AS Roma. Hun volgende wedstrijd is het prestigeduel tegen Juventus uit Turijn. Principe, de voormalige leider van de groep is zojuist uit de gevangenis vrijgelaten en ontdekt dat zijn beste vriend Red niet alleen de groep, maar ook zijn vriendin heeft overgenomen. De rivaliteit tussen de twee wordt groot en dit heeft gevolgen in de confrontaties van de groep met de vijandelijke Ultras.
Ultra Warrior (1990) Ultra Warrior (1990)
Na de nucleaire holocaust zijn de mensen bijna uitgeroeid en wil een charismatisch leider hen weer bij elkaar brengen. Helaas is er inmiddel ook een nieuw ras ontstaan en vechten de overlevenden een bittere strijd uit tegen met handlangers van The Bishop.
Ultrachrist! (2003) Ultrachrist! (2003)
Jesus Christus komt in de 21ste eeuw eindelijk weer eens op aarde om vrede en veiligheid te verspreiden. Jesus komt er al snel achter dat hij helemaal niet mee kan komen met de jeugd van tegenwoordig. Hij begrijpt weinig van het huidige aardse bestaan. Op advies doet Jesus een cape om en gaat als Ultrachrist alle zondaren te lijf.
Ultraman (2004) Ultraman (2004)
Shunichi Maki is piloot, en raakt op een dag betrokken bij een mysterieus ongeval met een vuurbal. Vreemd genoeg overleeft hij de botsing, en al snel ontdekt hij dat hij speciale krachten heeft overgehouden aan z'n ongeluk. Net op tijd, want het lot van de hele aarde staat op het spel.
Ultranova (2005) Ultranova (2005)
Dimitri is een jongeman van 25 die samen met zijn twee collega's huizen verkoopt. Hij voelt zich onbegrepen en verveelt zich in zijn bekrompen en onwezenlijk milieu. De geruchten die hij verspreidt over zijn vreemde verleden intrigeren Jeanne en doen Cathy verlangen om hem te ontmoeten...
Ultraviolet (1998) Ultraviolet (1998)
Michael Colefield's vriend Jack verdwijnt op mysterieuze wijze op de avond van zijn bruiloft. Op zoek naar het hoe en waarom raakt Michael verzeild in een nachtmerrie-achtige wereld van vampieren, wanneer hij een geheime overheids-organisatie ontdekt, die undercover in het politie-apparaat werkt.
Ultraviolet (2006) Ultraviolet (2006)
Violet (Milla Jovovich) is een jonge vrouw die het opneemt tegen de vampieren die de wereld willen overnemen. De eerste opdracht van Violet is het beschermen van een negenjarig jongetje waar de vampiers hun zinnen op hebben gezet.
Ulvenatten (2008) Ulvenatten (2008)
Tijdens een live-uitzending van een debatprogramma op het kanaal ABC, neemt een groep gewapende Tsjetsjenen meerdere gijzelaars. De terroristen eisen dat de gijzeling op tv wordt uitgezonden. Achter de schermen zijn een politie-onderhandelaar en een speciaal team bezig om zoveel mogelijk mensen levend uit Studio 2 te krijgen. Wanneer de terroristen op weg gaan naar het vliegveld, waar een vliegtuig op ze wacht, gaat het pas echt goed mis.
Ulvepigen Tinke (2002) Ulvepigen Tinke (2002)
De herdersjongen Laurus neemt een verwaarloosd meisje mee naar de boerderij waar hij werkt, maar de boer wil niks met haar te maken hebben. Dan blijkt dat Tinke uit een rijke familie komt: op haar sterfbed heeft Tinkes moeder haar een medaillon gegeven. Hiermee kan ze bewijzen dat ze echt het kleinkind is van haar rijke opa en oma - maar dan raakt ze het medaillon plotseling kwijt....
Ulvesommer (2003) Ulvesommer (2003)
Het jonge Noorse meisje Kim (Julia Pauline Boracco Braathen) sterft bijna nadat ze van een helling is gevallen. Ze vindt een schuilplaats, maar daar stuit ze op het onderkomen van een wolf en haar puppy. Ze blijft zo ver mogelijk uit de buurt van de wolven, maar na een tijdje begint ze de dieren steeds minder eng te vinden. Als ze ontdekt dat drie herders van plan zijn om de wolven te doden, besluit ze om de dieren mee te nemen over de Zweedse grens, waar niet op wolven gejaagd wordt.
Ulysses (1967) Ulysses (1967)
Film over een dag uit het leven van Leopold Bloom. Net als zijn klassieke voorbeeld Odysseus keert hij na omzwervingen - het bijwonen van een begrafenis, een kroegentocht, een ziekenbezoek en een wandeling door de hoerenbuurt - weer terug naar zijn overspelige echtgenote Molly.
Ulzana (1974) Ulzana (1974)
Ulzana en enkele handlangers vluchten uit een reservaat om de vrouw van Ulzana te bevrijden uit de handen van de soldaten die haar hebben meegenomen. Als Ulzana ziet wat ze zijn vrouw hebben aangedaan, neemt hij wraak op de daders.
Ulzana's Raid (1972) Ulzana's Raid (1972)
Ulzana (Martinez)en enkele handlangers vluchten uit een reservaat met maar ÚÚn doel: Dood en verderf zaaien onder de blanken. Ze vermoorden ge´soleerd levende boeren met hun gezinnen. Een luitenant (Davison), nogal onervaren, moet er met een compagnie achter aan en krijgt de ervaren scout Lancaster mee. Middels een list tracht de scout Ulzana uit zijn schuilplaats te krijgen.
Ulzhan (2007) Ulzhan (2007)
Gedreven door een mysterieuze macht, gaat Charles oostwaarts. Wanneer zijn auto het begeeft in Kazachstan is zijn drang nog zo groot dat hij ter voet verder gaat. Eenzaam, maar gelukkig voor het eerst in zijn leven, loopt hij door de uitgestrekte steppen van Centraal AziŰ. De meest bijzondere personen kruisen zijn pad, en allen willen ze hem helpen om te vinden wat Charles nu echt zoekt!
Um das Menschenrecht (1934) Um das Menschenrecht (1934)
Direct na de schande van de Eerste Wereldoorlog worden jonge onschuldige Arische mannen gebruikt door kwaadwillende oude intellectuelen. Deze jongeren worden uiteindelijk bevrijd door het 'Freikorps', die later bekend kwamen te staan als de Sturmabteilung (ook wel SA of Bruinhemden genoemd).
Um Fa (1998) Um Fa (1998)
Terwijl er zich in Macao een bendeoorlog voordoet tussen de twee leiders van de Triade, schiet de corrupte agent Sam een huurmoordenaar neer in het restaurant waar kale Tony eet. Daarna gaat Sam naar een ander restaurant van een crimineel, waar een informant wordt gemarteld. Thuisgekomen vindt hij een onthoofd lichaam in zijn appartement. Een korte tijd later wordt een eigenaar van een nachtclub vermoord en Sam doet veel moeite om de moordenaar te vinden en de bendeoorlog niet te laten escaleren. Als hij de moord in de voeten van kale Tony schuift, wordt het echter ook zeer gevaarlijk voor Sam zelf.
Um Null Uhr Schnappt die Falle Zu (1966) Um Null Uhr Schnappt die Falle Zu (1966)
Als een lading nitroglycerine wordt gestolen gaat zowel de onderwereld als de politie onder leiding van Jerry Cotton er achter aan.
Uma Onda No Ar (2002) Uma Onda No Ar (2002)
Politieagenten banen zich een weg door de smalle straten van een favela in Belo Horizonte. Drugdealers maken zich klaar voor een confrontatie en een clandestien radiostation maant de mensen aan om in huis te blijven. De politie blijkt echter niet op zoek naar de drugdealers maar wil het radiostation het zwijgen opleggen. Joprge wordt opgepakt en komt in de gevangenis terecht. Daar vertelt hij zijn verhaal aan zijn medegevangenen.
Umanoide, L' (1979) Umanoide, L' (1979)
Graal wil met behulp van Dr. Kraspin zijn broer verdrijven als de heerser van Metropolis. Met een middeltje dat gewone mensen verandert in supersoldaten verandert hij piloot Golob in de schrik van het volk.
Umberto D. (1952) Umberto D. (1952)
De gepensioneerde Umberto Domenico Ferrari woont in een klein pensionnetje, waar hij door zijn kleine pensioen ver achter is met huur betalen. Toen hij nog werkte, werd zijn kamer overdag verhuurd aan prostituees, maar met zijn permanente aanwezigheid is dat niet meer mogelijk, waardoor de tirannieke hospita hem op straat wil zetten.
Umezu Kazuo: Ky˘fu Gekij˘ - Death Make (2005) Umezu Kazuo: Ky˘fu Gekij˘ - Death Make (2005)
De tiener Kuroe en TV regisseur Satomi bezoeken een verlaten pakhuis om een horror tv programma te maken. Het gerucht gaat namelijk dat het in het verlaten gebouw spookt. Ze vinden een mysterieus masker en dat is het begin van een angstaanjagende nacht.
Umezu Kazuo: Ky˘fu Gekij˘ - Madara no Sh˘jo (2005) Umezu Kazuo: Ky˘fu Gekij˘ - Madara no Sh˘jo (2005)
Yumiko wordt vaak gepest op school. Wanneer ze ook nog een keer getuige is van een brutale moord op haar school wordt ze naar haar oom en tante gestuurd, die een vreemde fascinatie met slangen lijken te hebben. Ze raakt snel bevriend met hun dochters maar die vriendschap blijkt van korte duur.
Umezu Kazuo: Ky˘fu Gekij˘ - Mushi-tachi no Ie (2005) Umezu Kazuo: Ky˘fu Gekij˘ - Mushi-tachi no Ie (2005)
Koji vertelt aan zijn minnares over zijn vrouw die volgens hem niet meer normaal is. Hij vraagt haar hun huis te bezoeken om te kijken of hij het zich niet inbeeldt. Zijn vrouw vertelt op haar beurt aan iemand over haar man, maar komt met een heel andere versie van het huwelijksleven.
Umezu Kazuo: Ky˘fu Gekij˘ - Negai (2005) Umezu Kazuo: Ky˘fu Gekij˘ - Negai (2005)
Een eenzaam jongetje vindt een blok hout waarvan de vorm erg op een hoofd lijkt. Hij gaat ermee aan de slag en maakt een pop. Al snel is de pop nog het enige waar de jongen mee bezig is, tot de pop niet geheel levenloos blijkt te zijn.
Umezu Kazuo: Ky˘fu Gekij˘ - Purezento (2005) Umezu Kazuo: Ky˘fu Gekij˘ - Purezento (2005)
Een groepje studenten amuseert zichzelf op kerstavond en besluit gezamelijk de nacht door te brengen in een afgelegen hotel. 's Nachts komt de kerstman langs en straft degene die, naar zijn oordeel, slecht waren op een wel heel bijzondere wijze.
Umezu Kazuo: Ky˘fu Gekij˘ - Zesshoku (2005) Umezu Kazuo: Ky˘fu Gekij˘ - Zesshoku (2005)
Tomoko, een meisje met overgewicht, gaat op een streng dieet nadat ze door een jongen is afgewezen. Het dieet is succesvol en de jongen toont interesse in haar. Op hun eerste date komt haar lang onderdrukte honger weer tot leven.
Umfeld (2007) Umfeld (2007)
Umfeld is een reis door ruimtelijke werelden waarin de mogelijkheden van synesthesie tussen geluid en beeld verkend worden. In acht hoofdstukken wordt in hoge mate van abstractie een dynamisch audiovisueel verhaal verteld. Beelden bewegen synchroon met geluid door een scala van tegengestelde werelden, variŰrend van koude, organische zwart-wit animatie tot zeer kleurrijke en hoekige syntethische composities die hun oorsprong kennen in de fotografie van oude industriŰle havens in Rotterdam.
Umi ga Kikoeru (1993) Umi ga Kikoeru (1993)
In deze film volgen we een jongeman, Taku Morisaki die verliefd is op een meisje, Rikako. Helaas is z'n beste vriend, Matsuo dat ook wat uiteraard leidt tot complicaties. Deze film is min om meer een momentopname uit het dagelijks leven op een Japanse middelbare school.
Umi to Dokuyaku (1986) Umi to Dokuyaku (1986)
In het Fukuoka hospitaal tijdens de Tweede Wereldoorlog worden enkele neergeschoten Amerikaanse piloten vastgehouden. Een groep artsen experimenteert met deze mannen, waarbij ze geen grenzen kennen.
Umi Wa Miteita (2002) Umi Wa Miteita (2002)
Umi Wa Miteita volgt het leven van de vrouwen die wonen en werken in een bordeel tijdens de Edo periode in Japan. Tussen de dagelijkse sleur door, van thee en roddels, raken de dames van het Ashi No Ya huis onvermijdelijk emotioneel betrokken met hun klanten.
Umineko (2004) Umineko (2004)
De vrouw van een visser begint gevoelens te krijgen voor haar zwager, maar ze ook is nog steeds verliefd op haar echtgenoot. Dit levert de nodige problemen en lastige situaties op.
Umizaru (2004) Umizaru (2004)
Een aantal jonge mensen wil deel uitmaken van een groep reddingsduikers van de kustwacht. Het werk is zeer gevaarlijk en de teamleden moet blindelings op elkaar kunnen vertrouwen. De studenten worden per koppel getraind en moeten er dus voor zorgen dat hun partner de test haalt, want anders zakken ze allebei.
Umoregi (2005) Umoregi (2005)
Het verhaal speelt zich af in een klein plaatsje dicht bij de bergen. Machi is een middelbare scholiere die haar richting in het leven nog moet vinden. Op een dag verzint Machi samen met haar vriendinnen een verhaal dat ze besluiten gaande te houden door om de beurt nieuwe elementen aan het verhaal toe te voegen. Het ene na het andere meisje continueert het droomachtige verhaal, dat zich ontpopt tot een ôtoekomstig verledenö, onzichtbaar voor de hoofdrolspeelsters. Ondertussen staan de zaken voor de volwassenen er anders voor. Hun ôverhaalö bestaat uit de realiteiten van het leven en hun verleden. De twee verhaallijnen schrijden voort zonder elkaar te kruisen. Toch beginnen na verloop van tijd overeenkomsten te ontstaan binnen de twee afzonderlijke verhalen. Op een dag zorgt een zware regenstorm voor een landverschuiving op het croquetveld. De storm onthult een begraven bos dat bewaard is gebleven sinds de uitbarsting van de vulkaan eeuwen geleden. Langzaam maar zeker beginnen de afzonderlijke gebieden van dromen, verhalen, verleden, heden, en de toekomst in elkaar op te gaan waardoor er een fantasiewereld ontstaat.
Umorismo in Nero (1965) Umorismo in Nero (1965)
Een film in drie delen: het eerste handelt over een oude vrouw die overtuigd is dat zij een insect in haar oor heeft; het tweede gaat over een man die een baan bij het circus aanneemt en betrokken wordt bij een misdaad; in het laatste deel zien we een graaf die een rijke weduwe wil huwen, maar deze vrouw blijkt dood te zijn. Is het droom of werkelijkheid?
Umrao Jaan (1981) Umrao Jaan (1981)
In 1840 wordt Amiran als jong meisje ontvoerd van haar familie door hun buurman Dilawar Khan. Zij wordt verkocht aan Madam Khanum Jaan, die een bordeel runt waarin zij courtisanes opleidt. Amiran krijgt de naam Umrao Jaan en leert lezen, schrijven, zingen en dansen. Zij lijkt dan ook geen ordinaire prostituee, maar een gecultiveerde dame, die met haar charme vele rijke en belangrijke mannen kan inpalmen.
Umrao Jaan (2006) Umrao Jaan (2006)
In 1840 wordt Amiran als jong meisje ontvoerd van haar familie door hun buurman Dilawar Khan. Zij wordt verkocht aan Madam Khanum Jaan, die een bordeel runt waarin zij courtisanes opleidt. Amiran krijgt de naam Umrao Jaan en leert lezen, schrijven, zingen en dansen. Zij lijkt dan ook geen ordinaire prostituee, maar een gecultiveerde dame, die met haar charme vele rijke en belangrijke mannen kan inpalmen
Umudumuz Saban (1979) Umudumuz Saban (1979)
De bewoners van een arme wijk in Istanbul leven voortdurend met de vrees dat een rijke grondeigenaar hun huizen van hen zal afpakken. Wanneer blijkt dat hun 'wijkbeheerder' onder ÚÚn hoedje speelt met zo'n rijkaard, kan alleen nog een wonder de arme wijkbewoners redden. Dat wonder komt in de vorm van "Ringo" Saban, die met zijn cowboy-outfit een ware plaag wordt voor de slechteriken.
Umut (1970) Umut (1970)
Umut is een verhaal over een man en zijn familie. De man verdient zijn geld als koetsier. Als op een dag ÚÚn van zijn paarden verongelukt doordat deze wordt aangereden, kan hij de automobilist niet meer achterhalen. Dit blijkt een zware klap voor hem.
Umut Adasi (2007) Umut Adasi (2007)
Het verhaal vertelt over een illegale boottocht van Turkije naar Engeland. Op de boot zitten mensen uit verschillende culturen en achtergronden -voornamelijk jongeren- die voor een beter leven naar Engeland. De een gaat omdat hij gezocht wordt door de autoriteiten, de ander heeft een droom om daar rijk te worden maar de meesten gaan om een betere toekomst aan te bieden aan hun vrouw, kinderen of familie. Maar onderweg ontstaat er onrust tussen de bemanningsleden en de opvarenden. Dit loopt zodanig uit de hand dat er iets ernstigs gebeurt met een van de opvarenden, zodat de hel los breekt op de boot.
Umutsuzlar (1971) Umutsuzlar (1971)
Firat (Yılmaz GŘney) is een maffiabaas die verliefd wordt op een ballerina genaamd ăiğdem (Filiz Akın), maar hij moet van haar wel twee dingen doen: zijn wapen neerleggen als maffiabaas en het conflict met zijn vijand "Houtpoot" verder laten rusten.
Un de la CanebiŔre (1937) Un de la CanebiŔre (1937)
Drie vissers werken in Vieux-Port. Twee van hen willen het hart veroveren van twee jonge en knappe verkoopsters. Ze laten zich doorgaan voor industriŰlen. Maar de meisjes willen niet voor hen onderdoen: ze beweren dat ze vedetten uit de filmwereld zijn.
Un de la LÚgion (1936) Un de la LÚgion (1936)
Fernand Espitalion wordt op straat beroofd en bewusteloos geslagen door een jonge boef die hun identiteitspapieren verwisselt. Fernand komt tot bewustzijn op een schip dat koers zet naar Algerije en realiseert zich dat hij in het vreemdelingenlegioen zit. Maar het legioen zal een andere man van hem maken ...
Un Reste, l'Autre Part, L' (2005) Un Reste, l'Autre Part, L' (2005)
Daniel en Alain zijn rond de vijftig als ze, terwijl ze al jaren getrouwd zijn, de ware liefde tegenkomen. Daniel verlaat zijn vrouw ondanks hun dertienjarige zoon, maar Alain blijft bij zijn vrouw, ofschoon zijn schoonzus andere plannen met hun huwelijk heeft. De twijfels en illusies laten zowel sporen na op hun oude als op hun nieuwe leven.
Un, Deux, Trois, Soleil (1993) Un, Deux, Trois, Soleil (1993)
Op onconventionele, absurde wijze wordt lichtvoetig het leven van een uitzichtloze generatie geschetst. Victorine woont, samen met haar bezitterige moeder, die haar liever om had geruild voor de gezellige Afrikaanse buurvrouw, en haar eeuwig omzwervingen makende dronken vader, in een troosteloze buitenwijk van Marseilles. Wanneer ze de kleine crimineel Petit-Paul ontmoet lijkt ze met hem aanvankelijk een mooie tijd tegemoet te gaan.
Una de Zombis (2003) Una de Zombis (2003)
De nerd Aijˇn en de lompe radio-DJ Caspas besluiten, nadat de een uit zijn huis word gezet en de ander zijn baan verliest, de handen ineen te slaan en hun gezamenlijk droom te verwezenlijken: het maken van een film. Ondertussen zitten zij echter wel midden in een zombie bendeoorlog.
Una sull'Altra (1969) Una sull'Altra (1969)
Een man wacht de doodstraf nadat hij schuldig is bevonden voor de moord op zijn vrouw. Wat blijkbaar niemand weet is dat de vrouw in kwestie nog steeds leeft.
Unabomber: The True Story (1996) Unabomber: The True Story (1996)
Het verhaal van de beruchte Unabomber, die van de jaren zeventig tot in de jaren negentig actief was als terrorist. Theodore en broer David houden beiden van de natuur en hebben het beiden niet zo op technologie en moderne vooruitgang. Maar Theodore is daarin veel extremer dan zijn broer en David gaat trouwen en weer in een normaal huis wonen. Jaren verstrijken, tot in de jaren negentig het 'Manifest' van de Unabomber in de kranten te lezen valt. Broer David herkent duidelijk de schrijfwijze en handelswijze van zijn broer en licht Ben Jeffries in, die al 20 jaar achter de terrorist aanzit.
Unaccompanied Minors (2006) Unaccompanied Minors (2006)
Wanneer er op de dag na kerstmis een hevige sneeuwstorm losbarst, zit een groep kinderen vast op een vliegveld in Chicago. Ze vervelen zich en besluiten daarom hun eigen pret te creeŰren. Met alle gevolgen van dien.
Unagi (1997) Unagi (1997)
Een Japanse man belandt in de gevangenis nadat hij zijn vrouw heeft vermoord. Als hij na acht jaar wordt ontslagen, vestigt hij zich in een klein dorpje en begint een kapperszaak. Daar ontmoet hij Keiko, die sterke herinneringen aan zijn vrouw oproept.
Unbearable Lightness of Being, The (1988) Unbearable Lightness of Being, The (1988)
Praagse lente, 1968.. maar laat anderen zich maar druk maken over kleinigheden zoals vrijheid en het najagen van geluk. De chirurg en vrouwengek Tomas (Daniel Day-Lewis) concentreert zich liever op het geluk dat de jacht hem oplevert. Hij is vastbesloten om op een ondragelijk lichte manier te leven. Politiek boeit hem niet, interessant genot regeert zijn leven. Tot hij, tegen zijn principes in, verliefd word op Tereza (Juliette Binoche), een plattelandsmeisje met een voorliefde voor boeken. Er ontstaat een passionele driehoeksverhouding tussen de twee en de chique Sabrina (Lena Olin), waarmee Tomas een puur seksuele relatie onderhoudt. En dan rollen de Russische Tanks Praag binnen.
Unbecoming Age (1992) Unbecoming Age (1992)
Dromen zijn niet altijd bedrog. Het enige dat je nodig hebt is een magische lamp. Of in dit geval.. een magische zeepbel. Het leven van Julia Cole is saai en zeker geworden. Als ze bellen begint te blazen en een wens doet, vergeet ze in een klap dat ze veertig is. Ze wordt leeftijdloos, tijdloos en ongeloofelijk gelukkig. Haar familie en vrienden zijn geschokt door haar gedrag. Julia's man Charles denkt dat zijn vrouw een zenuwinzinking heeft. Hij stuurt haar naar therapeut Dr. Block. Ook haar kinderen veranderen drastisch. De verlegen Vanessa wordt vlotter, Juniors zelfvertrouwen groeit en zo ook zijn talent voor baseball.
Unbelievable Truth, The (1989) Unbelievable Truth, The (1989)
Josh Hutton keert terug in zijn oude woonplaats nadat hij in de gevangenis gezeten heeft voor moord. Bij terugkeer ontmoet hij Audry Hugo. Niemand kan zich precies herinneren wat Josh gedaan heeft, maar iedereen is bang voor hem, vooral de vader van Audry.
Unbequeme - Der Dichter GŘnter Grass, Der (2007) Unbequeme - Der Dichter GŘnter Grass, Der (2007)
Gedocumenteerd portret van de beroemde Duitse schrijver GŘnter Grass dat inzicht tracht te geven in de biografie, literatuur en het sociale engagement van deze Nobelprijswinnaar. Er wordt onder meer ingegaan op de spraakmakende recente onthulling van Grass en daaropvolgende discussie betreffende zijn verleden als Waffen-SS lid.
UnberŘhrbare, Die (2000) UnberŘhrbare, Die (2000)
Hanna Flanders, een bekende Oost-Duitse schrijfster in de jaren 60, ziet de omwenteling van een afstandje plaatsvinden. Ze overweegt zelfmoord te plegen, maar in plaats daarvan reist ze na de val van de muur in 1989 naar Berlijn. Ze is zwaar teleurgesteld in de vreugde van de mensen na de val, omdat ze het communistische bestel als een goed iets zag, wat nu omver is geworpen. In de huidige vreugde vind ze niemand die haar mening deelt, dus gaat ze terug naar MŘnchen.
Unborn II, The (1994) Unborn II, The (1994)
Het bizarre vruchbaarheidsexperiment heeft ondertussen een hele generatie geschifte kinderen voortgebracht. Catherine Moore weet hoe gevaarlijk de gemuteerde babies zijn, en besluit ze allemaal te vermoorden, voordat ze de wereld in gevaar brengen.
Unborn, The (1991) Unborn, The (1991)
Een echtpaar dat geen kinderen kan krijgen, besluit om een experimentele vruchbaarheidsbehandeling te volgen. Helaas heeft de behandeling een aantal akelige neveneffecten en begint het lichaam van de vrouw allemaal rare symptomen te vertonen.
Unborn, The (2003) Unborn, The (2003)
De drugsverslaafde Por werkt in een bar. Op een nacht wordt ze brutaal aangevallen door haar drugdealer. Hij dumpt haar schijnbaar dode lichaam in een moeras. Als bij wonder wordt ze gered en wat later ontwaakt ze in het ziekenhuis. Por blijkt 10 weken zwanger en wil zo snel mogelijk haar ongeboren kind aborteren. Maar iets of iemand laat haar niet met rust en ze hoort en ziet de meest bizarre dingen. Vreemde kindergeluiden, geheimzinnige schaduwen en een mysterieuze vrouw die overal opduikt. Zijn dit hallucinaties van een junkie of zit er meer achter?
Unborn, The (2009) Unborn, The (2009)
Casey Beldon (Odette Yustman) is een jonge vrouw die al tijden last heeft van vreemde gevoelens in haar. Langzaam maar zeker komt ze erachter dat een geest haar lichaam aan het overnemen is. Ze moet vechten voor haar leven om dit te stoppen, maar hoe?
Unbreakable (2000) Unbreakable (2000)
David Dunn raakt betrokken in een groot treinongeluk. Niemand van de inzittenden overleeft het ongeluk, behalve David die geen schrammetje heeft. Hij komt na het ongeluk in contact met Elijah Price, een verzamelaar van comics die z'n hele leven al geplaagd wordt door een slechte gezondheid en snel brekende botten.
Uncaged (1991) Uncaged (1991)
Mickie en haar jongere broer Robby lopen van huis weg en trekken naar de chaotische metropool Los Angeles. Het duo leert er de pooier Sharkey kennen. Mickie raakt helemaal in de ban van Sharkey en ze besluit voor hem te werken. Al snel raakt ze verstrikt in zijn wereld. Kan ze nog ontsnappen uit deze nachtmerrie?
Uncanny, The (1977) Uncanny, The (1977)
Wilbur Gray, een schrijver van horrorverhalen, stuit op een verschrikkelijk geheim. Hij ontdekt dat katten bovennatuurlijke wezens zijn, en dat zij het eigenlijk zijn die alles op deze aarde beslissen. In een allerlaatste poging de mensheid te overtuigen vertelt hij drie verhalen over katten.
Uncertain Glory (1944) Uncertain Glory (1944)
Parijs, 1943. Moordenaar Jean Picard ontsnapt tijdens een bombardement aan zijn executie. Inspecteur Marcel Bonet ziet kans hem opnieuw op te pakken. Als Picard bereid is zich als saboteur aan te geven bij de Duitse bezetters om het leven van honderd onschuldige gegijzelden te redden, raakt Bonet in een gewetensconflict.
Unchained Goddess, The (1958) Unchained Goddess, The (1958)
In deze documentaire wordt met behulp van geanimeerde filmbeelden getoond hoe de atmosfeer van onze aardbol er uit ziet. Tevens laat men zien wat de oorzaak van verschillende weertypes is, waarbij de presentator van deze documentaire hulp en advies krijgt van verschillende personages, zoals Wind, Wolken en Regen.
Uncle Adolf (2005) Uncle Adolf (2005)
Deze film belicht het privÚ-leven van de Fuhrer, dat zich concentreert op de obsessieve verhouding met zijn nicht, Geli Raubel. Ook zijn recentere verhouding met Eva Braun komt aan bod, die hij op de dag huwde alvorens zij en Hitler zich in de bunker van het leven ontnamen.
Uncle Buck (1989) Uncle Buck (1989)
Oom Buck is misschien wel de laatste die ze op de kinderen willen laten passen, maar omdat haar vader een hartaanval heeft gehad hebben ze geen keuze. Hij heeft geen geld of werk en een rommelige relatie.
Uncle Nino (2003) Uncle Nino (2003)
Een dysfunctionele familie komt dichter bij elkaar als Oom Nino uit ItaliŰ, Chicago aandoet voor een verrassingsbezoek. De oom komt aanvankelijk in Amerika met het idee omarmd te worden door het land waar hij zoveel van gehoord heeft, maar in werkelijkheid ziet hij niets anders dan ellende. Zijn familie bestaat uit gehaaste mensen die nauwelijk met elkaar communiceren. Langzaam maar zeker weet Nino echter tot hen door te dringen.
Uncle Saddam (2000) Uncle Saddam (2000)
Satirische kijk op het leven van de Iraakse ex-president Saddam Hussein. Filmmaker Soler riskeerde zijn leven door illegaal materiaal op te nemen in Irak en het land uit te smokkelen.
Uncle Sam (1997) Uncle Sam (1997)
Sam Harper, een veteraan van Operation Desert Storm, herrijst nadat een aantal tieners op zijn graf een Amerikaanse vlag hebben verbrand. Harper gaat op pad en besluit om alle onpatriotische bewoners van zijn geboortestadje te vermoorden.
Uncle Sam Wants You! (2004) Uncle Sam Wants You! (2004)
Documentaire die een beeld schetst van een rekruteringsbureau van de marine (de United States Marine Corps) in de wijk Queens in New York. De mariniers die moeten rekruteren -ze moeten binnen een bepaalde periode een verplicht quotum aan inschrijvingen halen -zijn jong en weinig ervaren en verschillen in leeftijd en achtergrond nauwelijks van hun doelgroep. Die doelgroep bestaat uit jonge mannen (en vrouwen) die op het punt staan maatschappelijk te mislukken. Zonder schoolopleiding, zonder baan, maar nog niet aan de drugs of in de criminaliteit. De marine als laatste strohalm. De rekruteringsofficieren zien hun werk aan het thuisfront als een belangrijke bijdrage aan de strijd -en natuurlijk als middel om binnen de marine carriŔre te maken.
Uncle Tom's Cabin (1914) Uncle Tom's Cabin (1914)
1852. Tom is een neger-slaaf die kan lezen en schrijven. Zijn meester moet hem verkopen met een kleine jongen. Diens moeder gaat er echter mee vandoor over de rivier. Tom treft een goed gezin maar leert later de verschrikkingen van een meester met een zweep. Het thuisfront probeert hem terug te kopen. Naar het gelijknamige boek van Harriet Beecher Stowe.
Uncle Tom's Cabin (1987) Uncle Tom's Cabin (1987)
1852. Tom is een neger-slaaf die kan lezen en schrijven. Zijn meester moet hem verkopen met een kleine jongen. Diens moeder gaat er echter mee vandoor over de rivier. Tom treft een goed gezin en leert later de verschrikkingen van een meester met een zweep. Het thuisfront probeert hem terug te kopen.
Uncle Tomĺs Cabin (1927) Uncle Tomĺs Cabin (1927)
1852. Tom is een neger-slaaf die kan lezen en schrijven. Zijn meester moet hem verkopen met een kleine jongen. Diens moeder gaat er echter mee vandoor over de rivier. Tom treft een goed gezin maar leert later de verschrikkingen van een meester met een zweep. Het thuisfront probeert hem terug te kopen. Naar het gelijknamige boek van Harriet Beecher Stowe.
Uncommon Valor (1983) Uncommon Valor (1983)
Hoewel Frank al meer dan tien jaar vermist wordt in Vietnam, blijft zijn vader Jason ervan overtuigd dat hij nog in leven is. Dit gevoel wordt gevoed door informatie over de werkkampen voor krijgsgevangenen in Vietnam, waarin zich ook Amerikanen zouden bevinden. De overheid stelt zich terughoudend op. Jason is na jaren de geheimzinnigheid beu en beraamt een spectaculair bevrijdingsplan.
Unconditional Love (1994) Unconditional Love (1994)
Steve Buchanan is een gedreven jonge schilder die op het punt staat ontdekt te worden. Twee mooie vrouwen wedijveren om zijn aandacht: zijn modellen, Theresa en Melissa. Maar Steve raakt geobsedeerd door Mary, wiens kunst en leven bestaat uit passie en emotie.
Unconditional Love (2002) Unconditional Love (2002)
Als haar echtgenoot Max haar in de steek laat, gaat de Amerikaanse huisvrouw Grace Beasley naar Londen om er de begrafenis bij te wonen van haar geliefde popidool Victor Fox. Op de begrafenis ontmoet ze Dirk, de vriend van Victor, die erop gebrand is de moordenaar van Victor te vinden. Grace slaagt erin Dirk te overtuigen om mee naar Chicago te vertrekken en daar op zoek te gaan naar de moordenaar.
Unconquered (1947) Unconquered (1947)
Schermutselingen tussen de pioniers en de Indianen in Amerika rond 1760. Abigail wordt als slavin naar Amerika gebracht, waar de gemene Martin Garth zijn oog op haar laat vallen.
Unconstitutional (2004) Unconstitutional (2004)
Deze documentaire legt bloot hoe de burgerrechten van de Amerikaanse bevolking en immigranten hevig zijn ondermijnt in navolging van 11 September en de daarop volgende 'Patriot Act'.
Uncovered (1994) Uncovered (1994)
De kunsthistorica Julia komt bij het restaureren van een Vlaamse meester een onheilspellende inscriptie op het spoor. Het is voorlopig nog raden naar de precieze betekenis, maar zelfs dat blijkt al levensgevaarlijk.
Uncovered: The Whole Truth about the Iraq War (2003) Uncovered: The Whole Truth about the Iraq War (2003)
Cineast Robert Greenwald laat Noord-Amerikaanse 'experts in nationale veiligheid' aan het woord die stuk voor stuk wijzen op de leugens, de desinformatie en overdrijvingen die de CIA, het Pentagon en de Amerikaanse regering dagelijks hanteren om de waarheid achter de oorlog van de VS tegen Irak te verdoezelen.
Und Das am Montagmorgen (1959) Und Das am Montagmorgen (1959)
Bank directeur Alois Kessel is een plichtsgetrouwe medewerker van een bank in Duitsland. Tot op een dag als hij thuis komt er bij hem iets knakt, en dingen gaat doen die hij nog nooit gedaan heeft.
Und der Regen Verwischt Jede Spur (1972) Und der Regen Verwischt Jede Spur (1972)
Een jonge vrouw staat te wachten in de regen op haar geliefde die niet komt opdagen. Rillend van koorts wordt ze thuisgebracht door een andere man en al snel zijn de twee een koppel. Als de man echter verneemt dat haar vorige geliefde niet te laat was maar gestorven is op weg naar de afspraak en dat hij bovendien onrechtstreeks mee de hand had in de dood van de man, raakt de man bedolven onder schuldgevoel.
Und Ewig Singen die Wńlder (1959) Und Ewig Singen die Wńlder (1959)
Boer Dag senior (Frobe), heeft twee zoons Tore en Dag junior (Felmy en Hansen). Terwijl Tore zijn oogappel is, veracht hij de rustige Dag. Ook met zijn buurman leeft Boer Dag senior op voet van oorlog. De spanningen lopen hoog op.
Und Jimmy Ging zum Regenbogen (1971) Und Jimmy Ging zum Regenbogen (1971)
Een jonge man gaat naar Wenen om een onderzoek in te stellen naar de moord op zijn vader. Zijn onderzoek leidt hem naar gebeurtenissen die zich afspeelden in 1939 in Wenen.
Und Keiner Weint Mir Nach (1996) Und Keiner Weint Mir Nach (1996)
Film over twee meisjes die verliefd worden tussen de WOI en WOII in Duitsland. De eerste kus de eerste sex en het eerste echte verdriet.
Und TschŘss, Ihr Lieben (2003) Und TschŘss, Ihr Lieben (2003)
"Mijn hemeltje, wordt jij nooit boos?" Oma Lydia (Eva Pflug) kan niet geloven dat haar schoondochter Barbara (Ulrike Kriener) zich door zakenman Claus (August Zirner) en beide volwassen kinderen als dienstmeid laat gebruiken. Sinds een val de oude dame bedlegerig heeft gemaakt, zorgt Barbara ook nog voor haar. Maar op een dag volgt Barbara Lydia;s raad en zegt "tot ziens". En nu ?
Undead (2003) Undead (2003)
Berkeley is een rustig, vredelievend Australisch vissersdorpje. De lokale schoonheid Rene besluit echter dat het tijd is om naar de grote stad te vertrekken. Voor het zover is, wordt het plaatsje echter getroffen door een meteorietenregen, inclusief een buitenaardse infectie wardoor mensen spontaan in vleesetende zombies veranderen. Rene en enkele andere overlevenden proberen hun weg te vinden tussen de levende doden en uit te zoeken wat er aan de hand is.
Undead or Alive (2007) Undead or Alive (2007)
In een klein plaatsje beroven soldaat Elmer Winslow en cowboy Luke Budd sherrif Claypool. Ze slaan op de vlucht en ontmoeten vervolgens een sexy Apache- strijder, die wraak wil op het Amerikaanse leger. De drie komen dan ineens tot de ontdekking dat door een vloek de gehele bevolking in de omgeving is veranderd in een groep vleesetende zombies.
Undead, The (1957) Undead, The (1957)
Twee psychologen voeren een gevaarlijk experiment uit waarbij ze een vrouw onder hypnose naar het verleden sturen. De vrouw belandt in de middeleeuwen en ziet hoe een vroege incarnatie van haar eigen persoon bijna door woeste dorpelingen onthoofd wordt. Ze redt de vrouw, maar als ze weer naar het heden terugkeert, blijkt dat ze de loop van de geschiedenis heeft veranderd.
Undefeated (2003) Undefeated (2003)
Lex Vargas komt uit ÚÚn van de arme buurten van Queens. Hij heeft een zeer goede reputatie opgebouwd als amateurbokser. Nu vindt hij de tijd rijp om een beroepsbokser te worden. Daarvoor huurt hij zich een manager in, en met succes; het duurt niet lang of Lex kan zich al bewijzen in titelgevechten. Na verloop van tijd loopt bij Lex het geld binnen, heeft hij een nieuw huis en een nieuwe sexy vriendin. Maar dit alles dreigt de relaties met zijn familie en oude vrienden uit Queens op te blazen...
Undefeated, The (1969) Undefeated, The (1969)
Amerika, na de burgeroorlog. Kolonel James Langdon van de Zuidelijken gaat met zijn gezin naar Mexico om de bezetting door de Noordelijke troepen te ontlopen en tegelijkertijd gaat kolonel John Henry Thomas van de Noordelijken naar het westen om het leger paarden te bezorgen. Als Thomas echter merkt dat hij bedrogen wordt, gaat hij met zijn kudde naar Mexico om de dieren aan keizer Maximiliaan te verkopen. Dan kruisen de wegen van beide kolonels elkaar.
Under 18 (1931) Under 18 (1931)
Tijdens de economische recessie van de jaren '30 wenst Margie Evans, een charmante tiener met een hart van goud, een beter leven voor haar moeder en zichzelf. Margie ondersteunt haar moeder zoveel mogelijk met wat ze als naaister kan verdienen. Een tegenslag voor Margie betekent het bij haar en haar moeder intrekken van haar oudere, zwangere zus met haar gewelddadige echtgenoot. Margie probeert nu ook nog geld bij elkaar te krijgen om de echtscheiding van haar oudste zus te betalen. Hoe ver zal de wanhopige Margie moeten gaan om geld te vergaren voor haar familie?
Under Age (1941) Under Age (1941)
Net uit de hervormings school, valt een groep jonge misdadige meisjes in de handen van enkele gangsters, en worden ze gedwongen om in diverse bars als hostess te werken. Ze moeten mannelijke klanten het geld uit de zakken kloppen door ze waterige drankjes en gefixte pokerspelletjes "aan te bieden". Als een lichtgelovige New Yorker $18,000 kwijt raakt door deze praktijken, slaat de politie toe.
Under California Stars (1948) Under California Stars (1948)
Een bende die zich voornamelijk bezighoudt met het stelen van wilde paarden om ze door te verkopen, stelen het paard van Roy Rogers, genaamd Trigger. De bende doen Roy het aanbod Trigger ongeschonden terug te geven voor 100.000 dollar losgeld. Roy Rogers vermoed dat zijn vriend Ted Conover wellicht heeft geholpen met de kidnapping.
Under Capricorn (1949) Under Capricorn (1949)
De Ier Michael reist naar AustraliŰ om een nieuw leven te beginnen met zijn nicht die net tot gouverneur is benoemd. Wanneer hij aankomt ontmoet hij de grootgrondbezitter Joseph, die zaken met hem wilt doen. Tijdens het avondeten in het huis van Joseph, ontmoet Michael de vrouw van Joseph die hij haar als kind in Ierland kende. Zij is echter verslaafd aan alcohol en is ook een beetje geschift.
Under Cover (1987) Under Cover (1987)
Agenten Sheffield en Tanille gaan undercover op een high school om de drugsdealer op te sporen die Sheffield's partner heeft vermoord.
Under Fiesta Stars (1941) Under Fiesta Stars (1941)
Gene erft samen met de mooie Barbara Erwin een goudmijn. Gene wil de mijn draaiende houden maar Barbara wil verkopen. Omdat Gene dit niet wil huurt ze een paar mannen in om Gene op andere gedachten te brengen...
Under Fire (1983) Under Fire (1983)
Nicaragua 1979: fotograaf Russel Price maakt een verslag van de burgeroorlog tegen president Somoza. Het kost Russel veel moeite om neutraal te blijven. Op een gegeven moment maakt Russel een foto van de leider van het verzet en daardoor maakt het leger jacht op hem. Samen met zijn vrienden Claire en Alex probeert Russel om uit handen van het leger te blijven.
Under Hellgate Bridge (2000) Under Hellgate Bridge (2000)
De straten onder New York's Hellgate Bridge zijn het domein van misdaad en geweld. Ryan Daniels keert er terug om zijn broer Jimmy te begraven, die dood onder de brug is aangetroffen. Om te voorkomen dat zijn enig overgebleven broer Eddie een zelfde lot zal overkomen, besluit hij de zaken recht te zetten. Maar hij vindt Vincent, de lokale gangsterbaas tegenover zich.
Under Investigation (1993) Under Investigation (1993)
In de woning van schilder en kunstdocent Adrian Strong vindt een buurvrouw het lijk van een jonge vrouw. Ze ligt vastgebonden en beschilderd in bed en alles wijst in de richting van een rituele moord. De jonge agent Keaton wordt met de zaak belast en tijdens het onderzoek wordt hij verliefd op Abbey Jane Strong, de vrouw van de kunstenaar. Zij vertelt hem dat haar man psychisch niet helemaal in orde is en het lijkt overduidelijk dat hij de moordenaar is. Maar dan wordt er een nieuwe moord gepleegd...
Under Lock and Key (1995) Under Lock and Key (1995)
Een FBI agente gaat undercover in een vrouwengevangenis om van de vriendin van een drugsdealer bewijs te ontfutselen. Als ze van de zaak wordt gehaald ontdekt ze dat de dealer haar dochter heeft ontvoerd. Samen met een bewaker gaat ze vervolgens de dealer en zijn bende te lijf.
Under Milk Wood (1972) Under Milk Wood (1972)
'Under Milk Wood' schildert een doodnormale dag in het vissersplaatsje Llareggub in Wales. De kinderen gaan naar school, de eigenaar van de herberg tapt een biertje, de plaatselijke lichtekooi doet haar ronde en de blinde kapitein Cat hoort vanuit zijn eenzame kamer hoe alles zijn gangetje gaat. Maar onder die dagelijkse sleur schemert een wereld vol nostalgie en verlangen.
Under My Skin (1950) Under My Skin (1950)
Nadat de Amerikaanse jockey Danny Arnold de gewetenloze gokker Louis Bork heeft bedrogen, vlucht hij met zijn liefhebbende zoon Joe naar ItaliŰ. Joe weet niets over de leugens en het corrupte gedrag van zijn vader. Tijdens een bezoek aan Frankrijk begint Dan een verhouding met een mooie Franse nachtclubzangeres en koopt een racepaard met problemen die niemand kan dresseren. Joe ziet een toekomst voor het paard als springpaard en, nadat Danny het paard opnieuw traint, wint het vele concours. Dan duikt gokker Bork op en dwingt Danny te verliezen. Danny komt in conflict met zijn geweten en het vertrouwen dat Joe in hem heeft.
Under Oath (1997) Under Oath (1997)
Twee corrupte politiagenten raken bij een poging een wapenhandelaar te chanteren betrokken bij een schietpartij, waarbij een undercover-agent gedood wordt. Als uitgerekend de twee agenten opgezadeld worden met hun 'eigen' zaak, komen ze steeds dieper in de problemen, totdat ze zelfs niet meer terugschrikken voor een tweede moord.
Under One Roof (2002) Under One Roof (2002)
Daniel Chang woont samen met zijn moeder in een huis. Zijn moeder wil graag oma worden en steekt veel tijd in het vinden van een geschikt Chinees meisje voor Daniel. Als ze een nieuwe huurder voor een vrije kamer in het huis vindt (Robert) wordt Daniel verliefd op hem. Nu is het de vraag voor Daniel of Robert ook homo is en hoe hij zijn moeder van de zoektocht naar een schoondochter moet afbrengen.
Under Pressure (2000) Under Pressure (2000)
Een machtstrijd tussen de Griekse minister van defensie en multimiljonair Elgin Bates loopt hoog op en laat een spoor van doden achter. Hun strijd gaat om het 'Icoon van Artemis', een eeuwenoud kunstvoorwerp dat Bates wil hebben.
Under Siege (1992) Under Siege (1992)
Een Amerikaans gevechtschip dat op het punt staat om buiten gebruik genomen te worden wordt gekaapt door een groep terroristen. Gelukkig is de scheepskok Casey Ryback een voormalig Navy SEAL. Hij gaat eigenhandig het gevecht aan met de terroristen.
Under Siege 2: Dark Territory (1995) Under Siege 2: Dark Territory (1995)
Casey Ryback reist samen met zijn nichtje op een trein die gekaapt wordt door terroristen die een vernietigende satelliet in hun bezit willen krijgen. Ryback gebruikt zijn Navy SEAL training om de terroristen te lijf te gaan.
Under Solen (1998) Under Solen (1998)
Na de dood van zijn moeder leeft een man alleen op een boerderij. Omdat hij niet kan lezen en schrijven, krijgt hij hulp van een jongen die ooit zeeman is geweest. De laaste beweert op zijn ontelbare reizen enorme reeksen vrouwen te hebben gehad. Dan komt er een huishoudster in dienst.
Under Surveillance (2005) Under Surveillance (2005)
Na tien jaar besluit Justin Besler om weer bij zijn vader te gaan wonen. Maar het huis is veranderd en er wonen nu ietwat onbetrouwbare mensen. Als dan het slachtoffer van een moord opduikt begint Justin zijn huisgenoten te verdenken.
Under Suspicion (1991) Under Suspicion (1991)
Brighton 1959. PrivÚ-detective Tony Aaron is gespecialiseerd in 'opgezette' overspelzaken. Hij is niet te beroerd om zijn eigen vrouw te fotograferen in het gezelschap van zijn klanten. Op een dag treft hij zijn vrouw en zijn laatste klant, de beroemde schilder Stasio, dood aan. Tony wordt door de politie ondervraagd, ontmoet de weduwe van Stasio, die niet rouwig is om zijn dood, en Stasio's maţtresse Angelina.
Under Suspicion (2000) Under Suspicion (2000)
De ervaren inspecteur Victor Benezet vraagt zijn oude vriend Henry Hearst naar het politiekantoor te komen om opheldering te brengen in het onderzoek naar een moordzaak. Hearst, een gerespecteerd advocaat, voelt daar weinig voor omdat hij verwacht wordt op een liefdadigheidsbal. Benezet dringt echter aan. Aanvankelijk lijkt het om een routinezaak te gaan, maar algauw blijkt dat Hearsts verklaring over hoe hij het lijk van een gewurgd meisje vond, onwaarheden bevat. Bovendien kunnen Benezet en zijn jonge collega Owens de advocaat linken aan een andere moord op een jong meisje. Het gesprek wordt een ondervraging en naarmate Hearst zijn verklaring verandert en er steeds meer bizarre details uit zijn privÚ-leven komen bovendrijven, raakt Benezet ervan overtuigd dat zijn vriend een kindermoordenaar is...
Under the Cherry Moon (1986) Under the Cherry Moon (1986)
Twee vrienden, Tricky en Christopher Tracy, genieten van het luxe leventje doordat zij rijke vrouwen oplichten. Dan lezen ze dat een jonge vrouw op het punt staat 50 miljoen dollar te erven. Tricky zegt dat Tracy haar moet verleiden om zo het geld te verkrijgen, maar wanneer Tracy haar ontmoet, wordt hij verliefd op haar. Tricky zint op wraak.
Under the Doctor (1976) Under the Doctor (1976)
Het verhaal over een arts die probeert enorm veel mooie vrouwen te helpen met hun seksuele problemen. Door al dat overwerk kan de dokter het bijna niet meer aan. Is hij in staat zijn patienten goed te helpen en zijn eigen lusten op zij te zetten?
Under the Greenwood Tree (2005) Under the Greenwood Tree (2005)
Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van het landelijke dorp Mellstock, waar het plaatselijke kerkkoor in grote verwarring is, omdat het vervangen zal worden door een harmonium. Dick Dewy, de vrachtrijder, heeft het oog laten vallen op de schooljuffrouw Fancy Day. Men, en vooral de vader van Fancy, vindt dat Dick hiermee te hoog mikt. Ondanks een haastige belofte aan dominee Maybold weet Dick zijn geliefde uiteindelijk toch voor zich te winnen.
Under the Gun (1951) Under the Gun (1951)
Bert Galvin, die bevriend is met de nachtclubzangeres Ruth Williams, is een crimineel in New York, die steeds meer pech heeft. Na een schietpartij wordt hij veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf. Galvin wordt overgebracht naar een gevangenis in het zuiden van de Verenigde Staten, maar hij is er van overtuigd dat dit niet voor lange duur is. Met het toepassen van een beetje psychologie en veel cynisme weet Galvin aandacht te trekken op zijn ontsnappingspoging door het lossen van slechts ÚÚn shot. Galvin heeft in de gevangenis een reputatie van een voorbeeldige gevangene opgebouwd en zorgt ervoor dat aan de ontsnappingspoging zoĺn draai wordt gegeven, dat hij op de ontsnapte mede-gevangene en tevens zijn celmaat Samuel Gower heeft geschoten. Galvin hoopt nu op een eerdere vrijlating.
Under the Gun (1988) Under the Gun (1988)
Michael Braxton, een fanatieke politieman uit St.Louis, vertrekt naar Los Angeles om daar de moord op zijn jongere broer Tony te onderzoeken. Tony bleek betrokken te zijn bij illegale wapenhandel, met aan het hoofd Simon Stone, die op het punt staat een grote slag te slaan met het verhandelen van een hoeveelheid plutonium, genoeg om een nucleaire bom te maken die een miljoenenstad in ÚÚn klap van de kaart kan vegen. Wanneer Braxton in L.A. aankomt samen met zijn advocate Samantha Richards, en ze de zaak aan het licht proberen te brengen, begeven ze zich op levensgevaarlijk terrein.
Under the Gun (1995) Under the Gun (1995)
Frank Torrence moet nog maar ÚÚn avondje werken, voordat hij met zijn vrouw eindelijk naar een tropisch eiland kan emigreren. De bedoeling is, dat hij zijn nachtclub voor te veel geld verkoopt aan Aziatische gangsters, de Italiaanse gangsters te slim af is en uit de handen van de politie weet te blijven. Echter, verloopt niet alles zoals het gepland is. Sterker nog: het wordt een chaos.
Under the Hula Moon (1995) Under the Hula Moon (1995)
Op een dag komt onverwachts de uit de gevangenis ontsnapte broer van de excentrieke Buzz aanwaaien. Hij slaat Buzz in elkaar en steelt het beetje geld dat in het huis aanwezig is. Op zijn vlucht neemt hij Buzz' vrouw Betty mee als gijzelaar.
Under the Lighthouse Dancing (1997) Under the Lighthouse Dancing (1997)
Harry (Jack Thompson) en Emma (Jacqueline McKenzie) nodigen vier goede vrienden uit voor een weekend op een eiland voor de Australische kust. Ter plaatse kondigt het tweetal aan te gaan trouwen. Emma vertelt dat ze een ernstige ziekte heeft en dat het voor haar erg belangrijk is om nu te kunnen trouwen. De vrienden besluiten hun krachten te bundelen om Emma's droom te kunnen realiseren.
Under the Piano (1995) Under the Piano (1995)
Franny heeft een onvoorwaardelijk vertrouwen in Rosetta, haar autistische zusje. In tegenstelling tot hun moeder, een dominante, egocentrische operazangeres die niet wil erkennen dat Rosetta een eigen wil en ziel heeft. Als Franny ziet hoe haar zus eraan onderdoor gaat verzamelt ze al haar moed om zichzelf en Rosetta uit de ijzeren greep van hun moeder te bevrijden...
Under the Radar (2004) Under the Radar (2004)
Een surfer, die werkt in een psychiatrisch ziekenhuis, neemt twee patiŰnten mee naar het strand om een fijn dagje uit te beleven. Dat had hij beter niet kunnen doen, want de gevolgen van zijn eigenzinnige actie zijn desastreus.
Under the Rainbow (1981) Under the Rainbow (1981)
Aan de vooravond van WO II zorgen Japanse toeristen, Gestapo, geheimagenten, blaffende honden en 150 lilliputters die auditie willen doen voor The Wizard of Oz voor chaos en verwarring in het Under the Rainbow hotel in Los Angeles. Temidden van alle intriges en misverstanden bloeit er een romance op tussen agent Bruce Thorpe en casting medewerker Annie Clark.
Under the Skin (1997) Under the Skin (1997)
Twee zussen moeten omgaan met de dood van hun moeder. Rose is getrouwd met Frank en zwanger, en was altijd haar moeders favoriet. Iris is de jongere zus, zij heeft het veel zwaarder met de verwerking van haar moeders dood. Zij heeft een saaie vriend, Gary, maar stort zich op sexuele contacten met vreemden. Iris heeft steeds meer erotische fantasieŰn en vluchtige sex, terwijl de relatie met haar vriend Gary en haar zus Rose steeds slechter wordt...
Under the Tonto Rim (1928) Under the Tonto Rim (1928)
In een goudmijnkamp zijn de goudzoekers steeds overgeleverd aan moordenaars, die op hun claim uit zijn. Om zich hiertegen te beschermen hebben de goudzoekers een groep gevormd onder leiding van Edd Denmeade. Edd is erg gemoveerd, omdat hij wraak nemen wil, aangezien zijn vader in een eerdere confrontatie met de claim-moordenaars gedood is.
Under the Tonto Rim (1933) Under the Tonto Rim (1933)
Ondanks zijn liefde voor vee is Tonto Dailey een onbenullige ôcowboyö en wordt hij gedegradeerd tot koetsier. Ook dat gaat mis; bij het passeren van het vee valt de kar om, waarbij zijn enige passagier Nina Weston, de dochter van Tontoĺs baas, bijna omkomt. In plaats van Tonto te ontslaan, gebruikt voorman Munther hem als lokaas in zijn geheime plan om een deel van het vee te stelen. Na zijn diefstal tipt Munther Tonto om de stad te verlaten.
Under the Tonto Rim (1947) Under the Tonto Rim (1947)
Brad Canfield en zijn vriend Chito Jose runnen samen een postkoetslijn. Maar wanneer de Dennison-bende de ôWells Fargoö geldkist steelt en Lucy bedreigd, gaat Tim ôundercoverö om bendeleider Dennison uit te schakelen. Lucy blijkt echter geen zuivere rol t.a.v. de geldroof te hebben en Brad moet het anders gaan aanpakken om achter de waarheid te komen.
Under the Tuscan Sun (2003) Under the Tuscan Sun (2003)
Als Frances, een schrijfster uit San Francisco die net verlaten is door haar echtgenoot, van een goede vriendin een 10 daagse vakantie krijgt aangeboden ziet zij dit in de eerste instantie helemaal niet zitten. Toch verzamelt zij alle moed en pakt haar koffers. Eenmaal aangekomen in Toscane koopt ze in een opwelling een vervallen villa en stort zich in een avontuur vol onverwachte verrassingen, vriendschappen en romantiek. Een avontuur dat haar leven zal veranderen!
Under the Volcano (1984) Under the Volcano (1984)
Tegen de achtergrond van het uitbreken van de oorlog in Europa en het Mexicaanse Feest 'De Dag van de Dood': zijn we getuige van een dag uit het leven van Geoffrey Firmin, de Britse consul die leeft in een alcoholische roes van zelfvernietiging. Zijn ex-vrouw Yvonne komt terug met hoop op genezing van Geoffrey en hun gebroken huwelijk.
Under the Yum Yum Tree (1963) Under the Yum Yum Tree (1963)
De playboy-eigenaar van een appartementencomplex gaat er prat op dat hij met al zijn vrouwelijke huurders het bed heeft gedeeld. Dit zijn er nogal wat, daar hij alleen kamers verhuurt aan mooie jonge vrouwen. Als er op een dag een nieuwe, jonge, maagdelijke schone in een appartement komt wonen, besluit hij dat dit zijn nieuwste verovering moet worden. Hij weet niet dat zij al een vriendje heeft, zij het dat ze een platonische relatie hebben. Als haar vriendje achter het plan van de playboy komt, weet hij dat hij de eerste moet zijn die de liefde van de jonge dame moet veroveren.
Under Two Flags (1936) Under Two Flags (1936)
Nadat hij de schuld op zich heeft genomen voor de misdaad van zijn broer, sluit Sergeant Victor zich aan bij het Franse Vreemdelingenlegioen. Cigarette is een jongedame die verliefd op hem wordt, maar dit is niet naar de zin van Majoor Doyle, die zelf een oogje op haar heeft. Hierop stuurt Doyle Victor op een gevaarlijke missie om van hem af te zijn.
Under Wraps (1997) Under Wraps (1997)
Drie kinderen wekken per ongeluk een 3000 jaar oude mummie tot leven. Ze laten de mummie vrij, maar komen er daarna pas achter dat ze hem in zijn sarcofaag terug moeten leggen om middernacht op Halloweenavond, anders wordt de mummie een hoopje stof en mist hij zijn enige kans om herenigd te worden met zijn grote liefde.
Under-Pup, The (1939) Under-Pup, The (1939)
Pip-Emma Binns is een typisch stadsmeisje dat naar een zomerkamp voor rijke tieners wordt gestuurd. Ze wordt door haar achtergrond gepest door andere meiden en besluit ze te laten zien dat ze minstens net zo goed als hen is.
Underachievers, The (1987) Underachievers, The (1987)
De Jefferson Hawthorne High School is geen gewone school. Op deze school zitten voornamelijk criminelen, worstelaars en bierdrinkende en drugsgebruikende tieners. Als de directie besluit om avondcursussen te geven, leidt dit tot veel nieuwe inschrijvingen. Vooral de avondles seksuele voorlichting is erg in trek.
Underbara ─lskade (2006) Underbara ─lskade (2006)
Lasse (Michael Nyqvist) rijdt met zijn gezin over een landweg als hij plots uit moet wijken voor een jong hertje. De auto knalt tegen een boom, en zijn vrouw en jongste zoon zijn op slag dood. Negen maanden later heeft Lasse dit nog steeds niet kunnen verwerken, en doet een poging tot zelfmoord. Nadat hij ontslagen is uit het ziekenhuis besluit hij met zijn oudste zoon, Jonas (Anastasios Soulis), een paar weken door te brengen in hun vakantiehuis in G÷tenburg.
Underclassman (2005) Underclassman (2005)
Een 24-jarige, jeugdig uitziende politie-agent krijgt weinig respect van zijn collega's en moet slechts allerlei vervelende klusjes opknappen. Maar dan krijgt hij de opdracht om undercover te gaan op een privÚ-school met rijke jongeren. Er blijken daar bepaalde mensen iets te maken te hebben met een internationaal opererende bende, die gespecialiseerd is in gestolen auto's...
Undercover (1943) Undercover (1943)
JoegoslaviŰ, tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Petrovitch bende vecht in een klein dorpje tegen de nazi onderdrukking. Milos Petrovitch is het brein achter de georganiseerde ondergrondse. Ze krijgen informatie van zijn broer, die dokter is en die zich voordoet als een collaborateur. De aanvallen van de Petrovitch bende stopt, maar dan slaat de vijand terug.
Undercover Angel (1999) Undercover Angel (1999)
Een schrijver worstelt met het vinden van de ware totdat zijn ex-vriendin hem vraagt om een poosje op haar dochtertje van zes te passen. Het meisje blijkt in staat om een nieuwe vriendin voor hem te vinden.
Undercover Blues (1993) Undercover Blues (1993)
Jane en Jeff Blue zijn met zwangerschapsverlof maar de CIA heeft ze toch weer nodig voor een speciale opdracht. Eigenlijk voelen ze daar niet veel voor maar de criminelen zitten ze al op de hielen. Het mag echter duidelijk zijn dat de 11 maanden oude baby op de eerste plaats komt.
Undercover Brother (2002) Undercover Brother (2002)
De funky superheld Undercover Brother wordt ingehuurd om een sinister ondergronds genootschap, geleid door The Man, te infiltreren. Met z'n partner, de mooie Sistah Girl, moet de held eerst een gedaanteverandering ondergaan, en zijn afro inruilen voor tenniskleding, voor hij de slechte mannen achter Operation Whitewash aan kan pakken.
Undercover Christmas (2003) Undercover Christmas (2003)
FBI-agent Jake Cunningham (Shawn Christian) komt uit een rijke familie en moet de arme bediende Brandi (Jami Gertz) beschermen, nadat ze haar vriend heeft aangegeven voor belastingfraude.
Undercover Heat (1995) Undercover Heat (1995)
Zodra de nacht begint, ontdoet de jonge en mooie detective Cindy Hanen zich van haar politie-uniform en begint ze met haar werk in een chique bordeel. Haar geheime opdracht om een moordenaar op te pakken, brengt ze professioneel ten uitvoer in een gevaarlijke wereld waar seks en erotische fantasieŰn orde van de dag zijn.
Undercover Kid, The (1996) Undercover Kid, The (1996)
De tienjarige Max beweert bij hoog en bij laag dat hij met zijn hond en kat kan praten. Daarom slepen zijn ouders hem naar allerlei doktoren die vervolgens niets abnormaals kunnen vinden. Wanneer Max en zijn hond het aan de stok krijgen met een groep criminelen, blijkt zijn gave wel erg handig te zijn. Via een herdershond die als informant fungeert, komt Max aan de weet dat er een aanslag op de president wordt beraamd, maar werkelijk niemand gelooft dit. Max gaat met zijn trouwe viervoeter undercover om het geboefte een halt toe te roepen.
Undercover Man, The (1949) Undercover Man, The (1949)
Supergangster 'Big Fellow' wordt op de hielen gezeten door de geheime dienst, die hem wil pakken op belastingontduiking. Het wordt een strijd op leven en dood.
  1 2 -3- 4 5 6 7 8 9 10 11 12
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!