Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 -5- 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Zoeken:
Ibeu-Ui Yuhok: Enjel (2007) Ibeu-Ui Yuhok: Enjel (2007)
Een vrouw komt thuis na een wilde nacht met haar minnaar en treft haar echtgenoot dood aan. De man blijkt vermoord te zijn en de politie ziet haar als hoofdverdachte.
Ibid (2008) Ibid (2008)
Lionel (Campbell) en Tin (Friedenberg) hebben een opdracht van God. Zij hebben zeven dagen om de laatste geboden te schrijven, om zo de wereld te redden van de totale vernietiging; het bevriezen van de Aarde. Nadat ze uit het Trinity Psychiatrisch Centrum zijn ontsnapt, met een serveerster, reizen ze dwars door het land naar een nog onbekende bestemming. Geplaagd door hun eigen gekte en achterna gezeten door Chris Cross, een zelfverklaard Messias, leidt hun reis naar de openbaring van hun verleden en een donker geheim.
Ibis Rouge, L' (1975) Ibis Rouge, L' (1975)
De film speelt zich af gedurende achtenveertig uur in een wijk nabij een Parijs kanaal. Raymond Villiers, voormalig tangokampioen, handelsvertegenwoordiger in sterke dranken, gokker en een onverbeterlijke dronkaard, wordt door Mijnheer Ratin, een verminkte ex-kolonel, met de dood bedreigd omdat hij voor drie miljoen frank speelschulden bij hem heeft. Raymond is radeloos en zoekt hulp bij zijn vrouw en zijn vrienden. Maar jammer genoeg loopt tijdens dezelfde periode ook nog een vreemde moordenaar rond in de straten op zoek naar potentiële slachtoffers: iemand die vrouwen wurgt met een geborduurde sjaal. En dat zorgt voor veel paniek en een reeks misverstanden.
Ibo ile Güllüşah (1977) Ibo ile Güllüşah (1977)
De avonturen van een arme, naïeve jongeman die wil trouwen maar het losgeld van z'n bruid niet kan betalen en een klein, rijk meisje dat de strakke discipline thuis zat is en haar huis ontvlucht.
Ibogaine - Rite of Passage (2004) Ibogaine - Rite of Passage (2004)
Documentaire over het omstreden afkickmiddel Ibogaine voert de kijker naar de Verenigde Staten en Afrika en probeert een antwoord te geven op de vraag of het drugsverslaafden kan helpen. Na de scheiding van haar ouders raakt Ruth serieus aan de dope. Enkele helse jaren later wil ze definitief stoppen. Voor Cy, een jonge vader en al elf jaar verslaafd, is afkicken is een zware opgave. Net als Ruth volgt hij een ontwenningskuur met ibogaïne, een efficiënte remedie, maar ... illegaal. Ibogaïne is een actieve stof die gewonnen wordt uit de wortels van een Afrikaanse plant die in Gabon groeit. Traditioneel werd het "heilig hout" gebruikt bij de inwijdings- en genezingsriten van het Bwiti-geloof, maar in de jaren 60 (her)ontdekte Howard Lotsof de ontwenningseigenschappen van deze psychoactieve stof. Sindsdien tracht hij tevergeefs ibogaïne als medische behandeling ingang te doen vinden in de strijd tegen het enorme probleem van verslaving in het Westen. Overheid en farmaceutische industrie vertonen geen interesse in deze eenvoudige en goedkope ontwenningskuur.
Ibun Sarutobi Sasuke (1965) Ibun Sarutobi Sasuke (1965)
Terwijl de legendarische samurai Sasuke Sarutobi poogt de spion Nojiri op te sporen, ondervindt hij concurrentie van de mysterieuze Sakon en zijn bende, die ook op zoek zijn naar Nojiri. Maar weet Sasuke wel aan wiens zijde hij werkelijk staat of moet staan?
Ice (1994) Ice (1994)
De film begint met een ingenieuze roof, de buit: 60 miljoen dollar aan diamanten. De daders: het echtpaar Charley en Ellen. Het slachtoffer: de levengevaarlijke maffiabaas Vito Malta. Charley komt tijdens een onverwacht vuurgevecht om het leven. Ellen slaat met de buit op de vlucht, achtervolgd door een horde maffia-killers.
Ice (1998) Ice (1998)
Een kleine meteoor slaat neer in de zon, wat desastreuze gevolgen heeft voor de temperatuur op Aarde. Los Angeles wordt, net als de rest van de wereld, bedekt met een laag ijs en sneeuw. De regering valt en de noodtoestand wordt afgekondigd. Samen met een groepje overlevenden vertrekt agent Robert Drake richting Long Beach Harbor om daar samen met natuurkundige Dr. Kistler te vluchten met een schip van de regering. Hun doel is Guam, het enige gebied op Aarde waar het nog warm en zonnig is.
Ice Age (2002) Ice Age (2002)
Twintigduizend jaar geleden strekten gletsjers zich uit over de aarde en overal vluchtten de dieren voor de dreigende ijstijd. In deze periode van gevaar loopt er een vreemde horde dieren rond: de vlotte luiaard Sid, de knorrige mammoet Manny, de duivelse sabeltandtijger Diego en de eekhoorn Squrat. Deze buitenbeentjes werken onverwachts samen om een mensenkind te herenigen met zijn familie. Hiervoor moeten ze lavapoelen, verraderlijke ijsgrotten en de nodige hinderlagen trotseren. Zo worden deze komische, prehistorische vrienden de eerste helden op aarde...
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009) Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)
In Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, keren Sid, Diego en Manny weer terug in de ijstijd. Maar niet voor lang! Onze kleine eekhoorn Scrat, valt in een groot gat wat leidt naar een grote jungle. In de jungle leven, tot Scrats verschrikking, nog Dinosaurussen...
Ice Age: The Meltdown (2006) Ice Age: The Meltdown (2006)
Het einde van de ijstijd nadert en de dieren vinden hun nieuwe, natte, warme omgeving heerlijk: smeltende waterparadijzen met warme geisers. Manny, Sid en Diego ontdekken echter dat het waterparadijs wel heel nat wordt en komen erachter dat de gigantische dam op instorten staat. Als dit gebeurt, loopt hun hele omgeving gevaar. Er is maar één manier om hun wereld van de ondergang te redden en ze besluiten op een gevaarlijke missie te gaan.
Ice Angel (2000) Ice Angel (2000)
IJshockeyspeler Matt Clark (Smolinski) wordt fataal getroffen door een puck. Tot zijn ontsteltenis ontdekt hij, zwevend tussen leven en dood, dat de engel die hier verantwoordelijk voor is, er een zooitje van gemaakt heeft.
Ice Bound (2003) Ice Bound (2003)
Jerri Nielsen is arts op een onderzoeksinstituut in de buurt van de Zuidpool. Ze werkt er alleen en probeert wat van haar leven te maken op het moeilijk bereikbare stukje land. Wanneer blijkt dat ze aan borstkanker lijdt, probeert ze te overleven tot een vliegtuig haar kan bereiken en haar meeneemt naar betere medische voorzieningen.
Ice Castles (1978) Ice Castles (1978)
Het gaat Alexis Winston voor de wind totdat een tragisch ongeluk roet in haar jonge leven gooit. Ze was namelijk een getalenteert kunstschaatser.
Ice Cold in Alex (1958) Ice Cold in Alex (1958)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog is een ambulance team gescheiden geraakt van zijn legereenheid tijdens een evacuatie in Noord Afrika. Captain Anson (John Mills) is een alcoholist en heeft de leiding over het team.
Ice Cream Man (1995) Ice Cream Man (1995)
Arme Gregory! Na het ontslag uit de "Wishing Well" psychiatrische inrichting, wil hij maar één ding; kinderen verblijden. Dus gaat Gregory de oude ijsfabriek heropenen en alle ondankbare etters krijgen speciaal de smaak van de dag!
Ice Follies of 1939, The (1939) Ice Follies of 1939, The (1939)
Sandra Lee en Larry Hall wachten op hun grote doorbraak, maar hun act wordt uit de ijsshow genomen. Om toch nog geluk te ervaren trouwen ze de ochtend na hun ontslag. De kersverse bruid weet zelfs een filmcontract binnen te slepen, maar nadat ze dit getekend heeft zien ze dat ze niet getrouwd mag zijn zonder toestemming van de studio. Haar man wil een eigen show opzetten om te bewijzen dat hij gelijkwaardig is.
Ice From the Sun (1999) Ice From the Sun (1999)
De engelen in de hemel en de demonen van de hel hebben een overeenkomstige vijand: Het Heden, een wezen dat zich voedt op het martelen van mensen. Alison is uitgekozen om Het Heden te doden. Maar ze zal eerst een reis van schokkende hallucinaties moeten doorstaan.
Ice Harvest, The (2005) Ice Harvest, The (2005)
Wichita, Kansas. Het is Kerstavond en Charlie Arglist heeft echt wat te vieren. Charlie, een louche advocaat, heeft met zijn al even louche compagnon zojuist 2 miljoen dollar weten te verduisteren. Hij hoopt samen met de sexy clubeigenaresse Renata de stad te ontvluchten. Helaas steekt er zojuist een ijsstorm de kop op en Charlie is genoodzaakt in het stadje te blijven, terwijl langzamerhand iedereen zich begint af te vragen wat er gebeurd is met dat geld...
Ice House, The (1969) Ice House, The (1969)
Een seriemoordenaar die in een ijssalon werkt, vermoordt vrouwen en brengt hun lichamen terug mee naar het ijssalon waar hij ze verbergt. Als zijn broer, die agent is en als twee druppels water op hem lijkt, meewerkt aan het onderzoek vermoordt hij hem en neemt zijn plaats in.
Ice House, The (1997) Ice House, The (1997)
Phoebe Maybury (Penny Downie) woont in een afgelegen stadje, samen met haar twee vriendinnen. Dit tot grote ergernis van de dorpelingen die denken dat de vrouwen lesbisch zijn. Als hun tuinman in een vroegere ijskelder een lijk ontdekt, wordt een tien jaar oude moordzaak heropend onder aanvoering van inspecteur Walsh, die ervan overtuigd is dat het hier om het lichaam van Phoebe's man gaat.
Ice Pirates, The (1984) Ice Pirates, The (1984)
In de toekomst is water een schaars artikel geworden. De boosaardige Carradine probeert een machtsmonopolie te krijgen.
Ice Planet (2001) Ice Planet (2001)
De commandant van de Academie probeert zijn studenten te redden en toevlucht te zoeken bij een groot ruimte-onderzoekscentrum. Tijdens de vluchtpogingen om uit handen te blijven van de agressieve aliens gaan ze door een Mysterieuze Poort die in het onderzoekscentrum onderzocht wordt. Deze poort transporteert de cadetten en hun commandant naar een onbekende planeet in een gedeelte van het heelal waar nog nooit onderzoek is gepleegd.
Ice Princess (2005) Ice Princess (2005)
Casey Howard (Michelle Trachtenberg) is niet de mooiste schaatsster van het ijs, maar met behulp van haar coach, ouders en de berijder van de boenmachine kan niets haar stoppen in het bereiken van haar droom: ze wil kampioen figuurschaatsen worden.
Ice Queen (2005) Ice Queen (2005)
Een vliegtuig met aan boord een vrouwenlichaam uit de ijstijd, crasht op een berg. Dit zorgt voor een enorme lawine op de nabij gelegen stad. De Ice Queen ontwaakt en zorgt voor dood en verderf in de stad…
Ice Runner, The (1993) Ice Runner, The (1993)
Jeffrey West is een CIA-agent die werkzaam is in Moskou. Hij wordt erin geluisd door mensen van wie hij aannam ze te kunnen vertrouwen. Hij wordt opgepakt door de Russische Veiligheidsdienst en op de trein gezet richting Siberië, waar hij in een zwaarbewaakt strafkamp zou komen te zitten. Door omstandigheden belandt hij echter in een minder zwaar bewaakte inrichting. Als de kampcommandant er achterkomt dat hij een Amerikaanse spion in zijn kamp heeft, wil hij Jeffrey persoonlijk elimineren.
Ice Scream (1997) Ice Scream (1997)
Ricky is eigenaar van een plaatselijke ijssalon in Buford, Maine, genaamd Scoopettes en is welbekend dankzij zijn vijf beeldschone medewerksters, die ook graag bezocht worden door volwassen klanten. Maar er schijnt iemand hem niet te mogen en één van zijn beeldschone medewerksters wordt dood in de vrieskast gevonden en de klanten vinden in hun ijs iets extra's...
Ice Spiders (2007) Ice Spiders (2007)
In een geheime regeringslaboratorium, hoog in de bergen, worden reuzespinnen gefokt en genetisch gemodificeerd om hun supersterke zijde te gebruiken voor lichtgewicht bepantsering en nieuwe wapens. Ontevreden met de resultaten neemt een wetenschapper in het geheim enkele drastische maatregelen. Maar dan ontsnappen de zeer agressieve spinnen en vallen ze de nabijgelegen ski-resort binnen, dood en verderf zaaiend. Dash, ooit een Olympische belofte totdat hij een ski ongeluk kreeg, is daar werkzaam als ski-instructeur. Geconfronteerd met deze situatie, is hij gedwongen de strijd met de gemuteerde spinnen aan te gaan. Hierbij wordt hij geholpen door een legerofficier en een collega van de gewetenloze wetenschapper.
Ice Station Zebra (1968) Ice Station Zebra (1968)
Het Britse weerstation Zebra, gelegen op de Noordpool, gaat in vlammen op. Om de wetenschappers te redden, wordt de Amerikaanse onderzeeër The Dolphin richting Poolzee gestuurd. Als de bemanning de plaats van bestemming bereikt, blijkt dat er van een ongeluk geen sprake is... en dat de saboteurs nog ter plaatse moeten zijn!
Ice Storm, The (1997) Ice Storm, The (1997)
Het is het weekend na thanksgiving, 1973. Benjamin Hood zoekt de oplossing voor zijn problemen op de zaak in drank. Zijn vrouw, Elena, leest zelfhulp-boeken en begint de leugens van haar man zat te worden. Hun zoon Paul, die thuis is voor de vakantie, vlucht naar de stad om een rijk meisje van zijn school te achtervolgen. De jonge nymphomane Wendy Hood zoekt in de spullen van haar ouders naar drank, lingerie en andere spullen. Dan steekt er een ijsstorm op, die alles zal veranderen...
Iceberg, L' (2005) Iceberg, L' (2005)
Fiona is manager van een fast-food restaurant in de buitenwijk van een grote stad. Ze woont in een klein huisje met haar man Julien, en haar twee kinderen. In enkele woorden, alles gaat goed voor haar. Tot op de dag dat ze een hele nacht opgesloten blijft in de koelkamer van de fast-food. Door deze shock onstaat bij Fiona een passie voor de kou, ijs en sneeuw. Ze droomt van een grote, mooie ijsberg. Op een ochtend verlaat ze haar man, haar kinderen en haar werk. Ze wil een échte ijsberg zien...
Icebreaker (2000) Icebreaker (2000)
Een vliegtuig met gestolen nucleair materiaal stort neer in het Kilington gebergte. Onmiddellijk trekt een team van zwaarbewapende terroristen naar de plek des onheils, vastbesloten zich de dodelijke vracht weer toe te eigenen. Dit blijkt niet zo makkelijk te zijn. Ski-patrol officer Natt Foster is nietsvermoedend op zoek naar een vermiste skiër als hij per ongeluk op het neergestorte vliegtuig stuit.
IceMaker (2003) IceMaker (2003)
Film over twee vrienden die samen een team hopeloze parttime-dieven vormen. Hun specialiteit is het stelen van beroemde lijken! De lichamen verkopen ze aan een geleerde en een full-time schurk die samen een manier hebben gevonden om van de lijken eersteklas diamanten te maken. Nu willen alle rijke vrouwen juist deze diamanten hebben, en ze willen ze zelfs zo graag dat ze bereid zijn er voor te doden...
Iceman (1984) Iceman (1984)
Een wetenschapper vindt diep in het Poolijs het lichaam van een prehistorische man. Als blijkt dat deze laatste terug tot leven kan worden gewekt, gaan de poppen aan het dansen...
Iceman Cometh, The (1973) Iceman Cometh, The (1973)
Harry Hope runt in 1912 “The Last Chance Saloon”, een kroeg waar alleen losers en dronkenlappen komen. Alleen hun herinneringen zijn gebleven, doordrongen van een bittere nostalgie. Het enige lichtpuntje voor deze eenzame zielen is “Hickey”, een hardwerkende vertegenwoordiger die eenmaal per jaar langskomt en iedereen gratis drank geeft en geestrijke verhalen vertelt over zijn reizen. Als Hickey dit jaar arriveert heeft hij echter een andere boodschap, namelijk het opgeven van hopeloze dromen en het onder ogen zien van de realiteit.
Iceman Confesses: Secrets of a Mafia Hitman, The (2001) Iceman Confesses: Secrets of a Mafia Hitman, The (2001)
Documentaire over Richard Kuklinski, een beruchte moordenaar zonder geweten die werkte voor de Gambino familie en uiterst gewelddadige moorden voor hen pleegde. Moorden was voor hem 'no big deal'.
Ich Bin die Andere (2006) Ich Bin die Andere (2006)
Robert Fabry is een succesvol ingenieur, die een rustig leventje leidt. Totdat hij in een hotel de mooie Carolin ontmoet en ze een affaire beleven. Hierna ontmoet hij haar nog enkele malen en besluit dat hij met haar wil trouwen. Maar Carolin blijkt een vrouw met meerdere gezichten, die bovendien onder zware invloed van haar excentrieke vader staat. Meer dan Robert lief is..
Ich Bin ein Elefant, Madame (1969) Ich Bin ein Elefant, Madame (1969)
Bremen 1968. Op een Gymnasium voert de studenten protestbeweging een permanente confrontatie tegen de leraren. Vooral de scholier Rull zorgt voor veel ophef. Zo verschijnt hij bij een demonstratie gekleed in Indianen-kleding op een motor, tekent hij een enorm hakenkruis op de muren van de school en maakt hij de leider van de studenten belachelijk.
Ich Bin Meine Eigene Frau (1992) Ich Bin Meine Eigene Frau (1992)
Dit portret gaat over Lothar Berfelde die, geboren in 1928, de bewogen recente geschiedenis van Duitsland heeft beleefd vanuit de weinig comfortabele positie van transseksueel. Als vrouw gaat hij/zij door het leven als Charlotte von Mahlsdorf genoemd naar een plaatsje bij Berlijn.
Ich Denke Oft An Piroschka (1955) Ich Denke Oft An Piroschka (1955)
Thomas Laurends voelt zich nogal overrompeld door het aanzoek van zijn vriendin Karin en is dankbaar wanneer hij voor zaken naar Hongarije moet. Verteerd door jaloezie sluit Karin zich hals over kop aan bij een reisgezelschap op weg naar Hongarije, om haar grote liefde in de gaten te houden...
Ich Gehöre Dir (2002) Ich Gehöre Dir (2002)
Boerendochter Vreni en buurjongen Sali zijn stapelverliefd op elkaar en niets lijkt hun geluk in de weg te staan. Maar hun vaders Jakob en Martin krijgen ruzie over een stuk grond wat eigenlijk toekomt aan een derde. Beide families gaan, als de tussenkomst van een rechter geen uitsluitsel brengt, de strijd met elkaar aan. In deze strijd is de relatie van Vreni en Sali taboe, maar hun liefde is zo sterk dat ze samen op zoek gaan naar een uitweg.
Ich Gelobe (1994) Ich Gelobe (1994)
Berger (Christoph Dostal) is een dienstplichtig militair gelegerd aan de Oostenrijks-Hongaarse grens. De gevoelige Berger laat het soldatenleven zonder veel verzet over zich heen komen. Hij vlucht in zijn, erotische en romantische, fantasieën, die contrasteren met de platvloerse benadering van seksualiteit in de kazerne.
Ich Hiess Sabina Spielrein (2002) Ich Hiess Sabina Spielrein (2002)
Gebaseerd op het tragische verhaal van Sabina Spielrein, naar aanleiding van de gevonden documenten in 1977 in de kelder van het vroegere instituut van Geneve's Psychologie. Spielrein was een jonge Russisch-Joodse vrouw van 18 met geestelijke problemen toen zij in 1904 bij een kliniek in Zurich aankwam. Zij was toen de eerste patient van Carl Gustav Jung's die haar beter maakte en later haar man werd. Dit hield niet lang stand en ze trouwde met een Rus en kreeg een dochter. Toen de 2e wereldoorlog er aan kwam, sloeg ze op de vlucht met man en dochter.
Ich Klage An (1941) Ich Klage An (1941)
De jonge vrouw van een briljante dokter krijgt onverwachts multiple sclerose. De pijn wordt zo ondraaglijk dat ze euthanasie wil plegen en vraagt haar man om haar daarbij te helpen. Het lukt de dokter niet om een medicijn te vinden, waarop hij besluit om aan haar wens te voldoen. Hij wordt hiervoor opgepakt en aangeklaagd.
Ich Pfeif' auf Schöne Männer (2001) Ich Pfeif' auf Schöne Männer (2001)
Linda Lano is een succesvol artdirector, die zich door haar drukke baan en ongeluk in de liefde eenzaam voelt. De gevoelige speelgoedfabrikant Chris hoopt op een toekomst met Linda, maar deze staat op het punt opnieuw een verkeerde keuze te maken.
Ich und Er (1988) Ich und Er (1988)
De wereld van Bert begint op zijn vijfendertigste verjaardag te wankelen: de waarden die tot dan toe golden worden ter discussie gesteld door zijn 'kleine jongen', die zich sprekend met zijn leven gaat bemoeien.
Ich War 19 (1968) Ich War 19 (1968)
Het is april 1945. De 19-jarige Gregor Hecker komt als Russische soldaat terug in zijn geboorteland Duitsland. In de buurt van Berlijn tracht hij overgebleven Duitse soldaten over te halen te deserteren. De één komt volgzaam, de ander probeert nog tegen te stribbelen door in wanhoop het gevecht nog aan te gaan.
Ich Werde Immer bei Euch Sein (2002) Ich Werde Immer bei Euch Sein (2002)
Wanner Lukas Martens op een avond nog even terugkeert naar zijn kantoor en daar verongelukt, wijst alles op zelfmoord. Zijn vrouw Laura gelooft daar niets van en omdat de levensverzekering weigert te betalen, gaat ze zelf op onderzoek uit.
Ich Will Doch Nur, Daß Ihr Mich Liebt (1976) Ich Will Doch Nur, Daß Ihr Mich Liebt (1976)
Film over een jongeman die wanhopig op zoek is naar liefde. Hij zit echter gevangen in een onbevredigend huwelijk en is opgezadeld met schulden. Zowel zijn vrouw als zijn ouders zijn onverschillig als het aankomt op begrip voor zijn levenspijn. Zijn toch al ongelukkige leven wordt nog miserabeler als hij in een dronken bui een barkeeper vermoordt.
Ich Will Laufen! Der Fall Dieter Baumann (2004) Ich Will Laufen! Der Fall Dieter Baumann (2004)
Helmut Digel, president van de Duitse atletiekvereniging, is ontzet wanneer hij hoort dat topatleet Dieter Baumann positief getest is op de verboden stof nandrolon. Baumann, boegbeeld van de Duitse atletiek en zelf bestrijder van dopinggebruik, weet niet wat hem overkomt. De sporter ziet zijn grootste droom - voor de vierde keer deelnemen aan de Olympische Spelen - in het water vallen en stelt alles in het werk om zijn onschuld te bewijzen.
Ich, der King of Porn - Das Abenteuerliche Leben des ... (2001) Ich, der King of Porn - Das Abenteuerliche Leben des ... (2001)
geregisseerd door Thorsten Schütte
met Tuppy Owens, Lasse Braun en Lavelle Roby
Ich, ein Groupie (1970) Ich, ein Groupie (1970)
Vicky wordt verliefd op Stuart, een popmuzikant. Wanneer hij naar Nederland vertrekt voor een concert reist Vicky hem met haar vriendin Vivian achterna. Hun zoektocht naar Stuart leidt hen langs vele concerten.
Icharus Broken (2007) Icharus Broken (2007)
Verschillende levens zijn verstrengeld in een mix van liefde, drugs, moord en verraad. Wanneer Bobby naar de gevangenis gestuurd wordt, spookt er één ding door zijn hoofd: 'Wie heeft hem verraden?' Intussen, op een andere plaats, gaan Gerry en zijn vriendin door een chaotische inzinking. Al spoedig, door het lot en de kansen, komen verschillende levens elkaar tegen en beginnen in elkaar te vloeien.
Ichiban Utsukushî Natsu (2001) Ichiban Utsukushî Natsu (2001)
Naomi is een stadse, rebelse tiener, die na de scheiding van haar ouders naar haar tante op het Japanse platteland wordt gestuurd. Eerst helpt zij in het restaurant van haar tante, maar dit werkt niet. Tante zegt dat Naomi maar een tijdje naar de oude mevrouw Koide moet gaan. Deze vrouw is heel eenzaam en een goede vriendin van de familie. In eerste instantie vindt Naomi het maar niets, maar langzamerhand ontdooit ze en gaat ze zelfs op eigen houtje de lange fietstocht naar de oude vrouw aan. De oude vrouw is vroeger actrice geweest en oude foto’s verraden dat ze heel mooi was. Naomi krijgt heel veel respect voor de oude vrouw. En Naomi wordt ook gerespecteerd door mevrouw Koide. Ze drinken samen pils en wisselen verhalen uit. Ondanks de generatiekloof hebben de vrouwen veel gemeen. Zonder dat Naomi het doorheeft krijgt ze wijze levenslessen van de oude vrouw en wordt ze volwassen.
Ichiban Utsukushiku (1944) Ichiban Utsukushiku (1944)
De verhalen over verscheidene jonge vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog werken in een fabriek voor preciesie instrumenten. Ondanks ziekte, verwondingen en persoonlijke problemen, volharden de vrouwen in hun taak, toegewijdt aan hun werk en hun land.
Ichigo no Kakera (2005) Ichigo no Kakera (2005)
Ichigo Nekoda is een manga artieste, maar krijgt al 12 jaar niks meer op papier. Op zoek naar inspiratie raakt ze dronken en veroorzaakt ze bijna een verkeersongeluk. Wanneer ze wakker wordt, ligt ze in een strandhuisje naast haar droomman. De man die haar 12 jaar geleden haar laatste manga hit bezorgde.
Ichijo Sayuri: Nureta Yokujo (1972) Ichijo Sayuri: Nureta Yokujo (1972)
Striptease is haar leven. De jonge Harumi oefent haar striptease kunsten al een tijdje op de verschillende podia in Osaka. Maar ze wil meer, ze wil de striptease danseres worden waar iedereen over praat. De beroemde danseres Sayuri Ichijo staat echter in haar weg, dus besluit Harumi er alles aan te doen om haar droom te verwezenlijken en Sayuri een hak te zetten.
Ichikawa Kon Monogatari (2007) Ichikawa Kon Monogatari (2007)
The Kon Ichikawa Story is een documentaire over het leven van de iconische Japanse regisseur Kon Ichikawa. De documentaire is gefilmd tijdens de productie van Ichikawa's film Inugamike no Ichizoku, en laat ook onder andere zien hoe de regisseur verliefd wordt op Natto Wada, die uiteindelijk zijn medewerkster wordt, en ook zijn vrouw. Verder bevat de documentaire scenes uit films van Kon Ichikawa.
Ici et Ailleurs (1976) Ici et Ailleurs (1976)
Documentaire die twee gezinnen volgt: een Palestijns gezin dat zich probeert staande te houden in het bloedige conflict met Israel, en een Frans gezin dat de oorlog slechts via televisie volgt.
Icon (2005) Icon (2005)
Het is 1999 en Rusland staat aan de rand van de afgrond. Elke vorm van maatschappelijke orde is zoek, op sociaal en moreel gebied is de chaos compleet, het dagelijks leven wordt geterroriseerd door de nieuwe mafia. In het Westen doet men of z'n neus bloedt - op een handjevol politieke waarnemers na, die beseffen dat een Russisch debâcle ook buiten de landsgrenzen vernietigende consequenties zal hebben, waarbij de huidige Balkan-conflicten te verwaarlozen zijn. Dan klinkt er een nieuwe geluid. De stem van Igor Komarov, een charismatisch volksmenner die de massa ervan weet te overtuigen dat alleen hij in staat is het oude Rusland in al zijn glorie weer een vooraanstaande plaats op de wereldkaart te geven.
Idade da Terra, A (1980) Idade da Terra, A (1980)
Een filmische aanklacht tegen de onderdrukking van de Derde Wereld en Brazilië in het bijzonder. De film is een collage van beelden, die onsamenhangend zijn. Vier verschillende Jezussen (een visser, een donkere, een veroveraar en een krijger) gaan als de vier rijders van de apocalyps het geloof brengen naar de Derde Wereld. Een bombardement aan beelden, metaforen en symbolen.
Idaho (1943) Idaho (1943)
Ex-outlaw Grey is nu een gerespecteerde rechter en wil de saloon van Belle laten sluiten. Duke en Spike, die Grey kennen van toen hij nog crimineel was, spannen samen met Belle. Als Belle's dreigementen om zijn verleden te onthullen falen, plegen Duke en Spike een bankoverval en schuiven de schuld in Grey's schoenen. Roy zet een val op voor de werkelijke bandieten.
Idaho Transfer (1973) Idaho Transfer (1973)
Een team van jonge onderzoekers ontsnapt naar de toekomst om te vermijden dat hun project afgesloten wordt. Ze ontdekken dat een ramp de bevolking rond hun laboratorium, heel het land, misschien zelfs de hele wereld door besmetting vernietigd heeft. Gestrand in de toekomst komen ze een verlaten goederentrein tegen, vermoedelijk vol dode lichamen, Eén van hen gaat nog verder de toekomst in en komt een familie tegen in een futuristische wagen die beweren dat de mensheid zich hersteld heeft van de ramp.
Ideal Husband, An (1947) Ideal Husband, An (1947)
Sir Robert Chiltern, een vooraanstaand politicus, heeft een politiek geheim uit het verleden. Lady Cheveley maakt hem duidelijk dat zij weet van dit geheim en dat iedereen ervan zal weten, tenzij hij stemt voor een bepaald Parlements-voorstel. Chiltern geeft toe aan de chantage, maar zijn beste vriend tracht Lady Cheveley op andere gedachten te brengen.
Ideal Husband, An (1998) Ideal Husband, An (1998)
Sir Robert Chiltern is een sucessvol minister, rijk en getrouwd met een mooie vrouw. Dit alles wordt bedreigd wanneer Mrs Cheveley in London arriveert met bewijzen van zijn foute verleden. Sir Robert roept de hulp van zijn vriend Lord Goring.
Ideal Husband, An (1999) Ideal Husband, An (1999)
Sir Robert Chiltern is een succesvolle minister, met een liefhebbende vrouw. Dit komt echter in gevaar wanneer Mrs. Chieveley opduikt in Londen met bewijs van een verleden dat Chiltern liever geheim houdt. Hij gaat naar zijn vriend Lord Goring voor hulp.
Identificazione di una Donna (1982) Identificazione di una Donna (1982)
Een regisseur is verlaten door zijn vrouw. Daardoor komt hij op het idee om een film te maken over vrouwelijke relaties. Hij gaat op zoek naar een hoofdrolspeelster: niet alleen voor de film maar voor zijn eigen leven.
Identité Judiciaire (1951) Identité Judiciaire (1951)
De jonge Denise is van huis weggelopen en heeft zelfmoord gepleegd door in het kanaal te springen. Men ontdekt dat zij verdovende middelen had gebruikt. Twee andere vrouwen worden bewusteloos aangetroffen in de straten van Parijs. Eén van hen, Madame Sannois, weigert informatie te verschaffen over wat ze heeft meegemaakt. Commissaris Basquier, die door inspecteur Paulhan wordt bijgestaan, komt er achter dat de leverancier van de drugs, Petrosino, een vaste klant is in de herberg die wordt uitgebaat door Dora Dourbon. Wanneer hij haar bezoekt, stelt hij vast dat zij ook drugs heeft genomen of dat die aan haar werden toegediend. In de kliniek komt ze weer bij bewustzijn, maar ook zij kan zich niets meer herinneren. Tot ze enkele dagen later dan toch enkele aanwijzingen geeft.
Identity (2003) Identity (2003)
Door een storm zien tien reizigers zich genoodzaakt om onderdak te zoeken in een vreemd motel. Al snel realiseren ze zich dat er zich een moordenaar onder hen bevindt. Terwijl de storm doorraast, en er steeds meer doden vallen, wordt er één ding duidelijk: het was geen toeval dat de reizigers bij het motel terecht kwamen...
Identity Crisis (1989) Identity Crisis (1989)
Door een ongeluk met een toverspreuk komen een blanke modedesigner en een zwarte rapper in elkaars lichaam terecht. In eerste instantie hebben ze het niet makkelijk, maar na verloop van tijd leren ze elkaars wereldjes kennen en waarderen.
Identity Theft: The Michelle Brown Story (2004) Identity Theft: The Michelle Brown Story (2004)
Michelle Brown is een onderwijzeres in Denver. Ze wilde al heel haar leven haar eigen huis en vindt met haar verloofde op een dag haar droomhuis. Ze probeert een lening te krijgen, stapt af op een secretaresse en geeft haar al haar persoonlijke informatie. De secretaresse, Connie, gebruikt dit echter om dingen te kopen via haar creditcard...
Identity Unknown (1945) Identity Unknown (1945)
Een soldaat overleeft een bombardement waarin drie medesoldaten omgekomen zijn. Als de man ontwaakt stelt men vast dat hij geheugenverlies heeft. Aangezien de lichamen van zijn strijdmakkers onherkenbaar verbrand zijn, weet het leger niet wie hij van de vier is. De man gaat op zoek naar de families van de drie dode soldaten in de hoop zo zijn eigen identiteit te vinden.
Idi i Smotri (1985) Idi i Smotri (1985)
Terwijl de nazi's in 1943 Wit-Rusland binnenvallen, vindt de jonge Rus Florya Gaishun een geweer, waarna hij zich meteen bij de lokale vrijheidsstrijders aansluit. Dit ondanks smeekbeden van zijn moeder, die nu met haar twee dochters weerloos achterblijft. Als Gaishun later wordt achtergelaten door het leger, probeert hij terug te keren naar huis, maar de nazi's willen zijn dorp bombarderen.
Idiocracy (2006) Idiocracy (2006)
Joe, een doodgewone soldaat, wordt door het Pentagon uitgekozen om aan een geheim experiment mee te werken. Het is de bedoeling dat hij een jaar wordt ingevroren, maar hij wordt vergeten en ontwaakt pas in de 26e eeuw. Joe komt terecht in een samenleving waarin de bevolking op Aarde uit ontzettend domme mensen bestaat, zodat hij meteen de meest intelligente persoon op Aarde is...
Idiot (1958) Idiot (1958)
De armoedige, epileptische Prins Myshkin keert terug naar St. Petersburg in 1860, na een verblijf in een Zwitsers sanatorium. Hij beperkt zijn activiteiten tot zijn aristocratische familiekring en hun onbeduidende probleempjes. Maar dan wordt hij verliefd op Natassia, die dezelfde gevoelens deelt, maar ook wordt bemind door Rogogine, een klassieke schurk. Gezien de slechte geestelijke gezondheid van de Prins en zijn onverklaarbare zelf-destructieve liefde voor Natassia, ziet zijn toekomst er somber uit.
Idiot (2003) Idiot (2003)
Na een lang verblijf in het buitenland keert vorst Mysjkin terug naar Rusland. Zijn verbazing over het feit dat de Russische maatschappij sinds zijn afwezigheid helemaal in de ban is geraakt van geldzucht en andere verderfelijke hartstochten, en zijn epilepsie leveren hem de bijnaam 'de idioot' op. Hij wordt verliefd op Aglaja, maar doet een aanzoek aan Natasja. Een groep radicalen doet een poging Mysjkin af te persen en zijn rivaal in de liefde pleegt een aanslag op hem
Idiot à Paris, Un (1967) Idiot à Paris, Un (1967)
Komedie over de naieve dorpsidioot Goubi (Jean Lefevre) die in Parijs terechtkomt. Aanvankelijk loopt hij totaal verloren rond, maar als hij een aantal aardige mensen leert kennen, komt het toch nog goed.
Idiot Box (1996) Idiot Box (1996)
Als Kev (Ben Mendelsohn) in de rij staat om zijn gebruikelijke uitkering te ontvangen, besluit hij dat dit voor de laatste keer is. Er is maar één baan waar hij geschikt voor is: misdaad. Dus pikt hij zijn maat Mick (Jeremy Sims) uit de lieve armen van Lani (Robyn Loau) weg. En gaan ze samen op pad om veel geld te verdienen.
Idiot's Delight (1939) Idiot's Delight (1939)
Harry Van is een zanger en danser die na te hebben gevochten in W.O. I terugkeert, maar werkloos is. Hij werkt in verschillende kleine baantjes tot hij een vaste baan krijgt bij een rondreizend circus-gezelschap rondom de helderziende Madame Zuleika. Irene Fellara, trapeze-meisje, werkt ook bij de show en de twee beleven een romance. Jaren later werkt Harry met een groep danseressen in een revue-show en ze touren door Europa, wanneer W.O.II uitbreekt en ze zich in Duits gebied bevinden. Één van de aanwezige gasten lijkt verdraaid veel op Irene...
Idiot, L' (1946) Idiot, L' (1946)
Muichkine, een jonge Russische prins, keert terug huiswaarts naar St. Petersburg, na een verblijf in een instelling voor geesteszieken. Hij is vastberaden om fatsoen en vriendelijkheid ten toon te spreiden in deze ruwe en wrede wereld. Hij wordt aangetrokken door een jong meisje net op het ogenblik dat hij een minder onschuldige vrouw tracht te redden. Maar door jaloezie en zijn eigen naïviteit wordt een regelrechte tragedie bewerkstelligd.
Idioterne (1998) Idioterne (1998)
Het stadje Sollerod wordt geteisterd door een bonte groep nieuwkomers. Ze duiken op alle mogelijke plaatsen op en doen zich voor als verstandelijk gehandicapten. Door hun 'innerlijke idioot' aan het woord te laten willen ze een betere wereld creeren. Binnen de groep ontpopt Stoffer zich als een op macht beluste leider. Hij daagt de anderen uit hun seksuele en psychologische experimenten to het uiterste door te voeren. Nu staat ieder van hen voor de vraag of hij bereid is voorgoed met zijn oude leven te breken.
Idle Hands (1999) Idle Hands (1999)
De jonge Anton, die dagen en nachten op zijn kamertje blijft om zijn gehoor te folteren met hallucinante muziek, gaat op Halloween-avond zijn vrienden opzoeken om een voorraad marihuana in te slaan. Wanneer hij de ochtend van Halloween terug thuiskomt, is het daar onheilspellend stil. Anton ontdekt dat zijn beide ouders vermoord zijn en dat hun onthoofde lichamen gebruikt zijn als Halloween-decoratie. Wanneer hij zijn vrienden Mick en Pnub gaat opzoeken, verneemt Anton dat er in hun stad verschillende mysterieuze moorden gepleegd zijn. Stilaan dringt het tot Anton door dat hijzelf wel eens voor de moorden verantwoordelijk zou kunnen zijn, want zijn eigen rechterhand blijkt namelijk over een eigen, bloeddorstig willetje te beschikken.
Idlewild (2006) Idlewild (2006)
Het zuiden van de Verenigde Staten tijdens de drooglegging. Een artiest en zijn pianist spelen samen in een club en ze krijgen het aan de stok met enkele gangsters die hun zinnen hebben gezet op het bemachtigen van diezelfde club.
Ido Zero Daisakusen (1969) Ido Zero Daisakusen (1969)
Een aantal wetenschappers daalt in de onderzeeër Atragon af tot diep in de oceaan om daar onderzoek te doen. Door een verschrikkelijke aardbeving komt de onderzeeër echter in Latitude Zero terecht, een mysterieuze en prachtige onderwaterwereld.
Idol of the Crowds (1937) Idol of the Crowds (1937)
De gepensioneerde hockeyspeler Johnny Hansen, keert terug naar het hockeyveld om geld te verdienen om daarmee zijn kippenboerderij uit te breiden. Onder zijn deskundige leiding brengt hij het team tot in de kampioenschapsreeksen. Maar net voor de kampioenschappen beginnen, wordt er een poging gedaan om hem om te kopen, maar hij weigert kordaat. Daarom wordt er een aanslag op zijn leven uitgevoerd, met als resultaat dat Bobby, de teammascotte, zwaar gewond raakt.
Idole Instantanée (2005) Idole Instantanée (2005)
Idole Instantanée is een reality TV-show waarin een onbekend iemand wordt getransformeerd in een idool. Mimi, een verlegen bibliothecaresse, is zonder haar weten ingeschreven door haar vriendin Brigitte. Maar als Mimi verloren loopt in Montreal wordt ze herkend door fans van de show en deze willen haar niet laten gaan. Ondertussen twijfelen de producers, die niet veel moeite gedaan hebben om haar te vinden, of ze haar vervangen door een andere kandidaat.
Idole, L' (2002) Idole, L' (2002)
Het leven van de bewoners van een frans appartementencomplex wordt verstoort door de komst van een jonge Australische vrouw (LeeLee Sobieski), een theater-actrice die worstelt om verder te komen. Haar buurman is een, door de andere bewoners gerespecteerde, oude Chinese man die overweegt om naar een bejaardentehuis te verhuizen. De twee worden tot elkaar aangetrokken door hun eenzaamheid en een roerend soort van grootvader-kleindochter relatie ontstaat tussen beiden.
Idolmaker, The (1980) Idolmaker, The (1980)
De biografie van platenproducent Bob Marcucci, de man die de popsterren Frankie Avalon en Fabian in de jaren '50 naar het succes hielp.
Ieder van Ons (1971) Ieder van Ons (1971)
Experimentele film waarin fictie en documentaire worden vermengd. Aan de hand van enquêtes onderzocht Frans Buyens de persoonlijke verantwoordelijkheid van ieder individu. Een intellectueel ongemakkelijke ervaring die ook nog eens het traditionele beeld van film overhoop gooit.
Iedereen Beroemd! (2000) Iedereen Beroemd! (2000)
De 17-jarige Marva doet regelmatig mee aan zang-wedstrijden, maar verliest altijd. Ondanks dat blijft haar vader dromen over een zangcarriére voor haar. Als hij een tijdje geen werk heeft verzint hij een plan om haar carriére te lanceren en om z'n geldproblemen op te lossen: hij kidnapt de succesvolste zangeres van het land.
Ieri, Oggi, Domani (1963) Ieri, Oggi, Domani (1963)
Drie verhalen: Verhaal 1 gaat over een zwarthandelaarster en haar werkloze echtgenoot, verhaal 2 over een blasé bourgeoise en een naieve minnaar en verhaal 3 over een callgirl en een pastoor.
If a Man Answers (1962) If a Man Answers (1962)
De steenrijke Chantal Stacy (Sandra Dee) ontmoet en trouwt met Eugene Wright (Bobby Darin). Ze wil hem "opleiden" tot de perfecte echtgenoot. Eigenlijk is ze gewoon erg jaloers en hebben haar trainingsmethoden tot doel dat Eugene zich niet inlaat met andere vrouwen.
If Ever I See You Again (1978) If Ever I See You Again (1978)
Bob Morrison is een componist van reclame-jingles die graag de overstap wil maken naar filmmuziek. Daartoe reist hij af naar California, waar hij tot zijn verbazing zijn jeugdliefde, die hem destijds verliet, weer tegenkomt.
If He Hollers, Let Him Go! (1968) If He Hollers, Let Him Go! (1968)
James Lake is een ontsnapte gevangene, die was veroordeeld voor een moord, die hij niet heeft begaan. Leslie Whitlock biedt James geld aan om zijn vrouw Ellen te vermoorden. James ziet daar van af om zich met zijn oude vlam en nachtclubzangeres Lily te herenigen. Lily blijkt echter inmiddels getrouwd te zijn met zijn eigen broer. James gaat daarom maar terug naar Leslies vrouw Ellen. Samen ontsnappen zij aan Leslie en proberen zij de moordenaar te vinden, waarvoor James jaren onterecht gezeten heeft.
If I Didn't Care (2007) If I Didn't Care (2007)
In de Hamptons heeft Davis Meyers wat vastgoedzaken lopen. Eigenlijk hoeft hij dat niet te doen want zijn succesvolle vrouw, een advocate in Manhattan, kan makkelijk voor hem zorgen. Met veel vrije tijd voor zichzelf, begint Davis een affaire met een andere makelaar, Hadley Templeton, maar hun relatie gaat de verkeerde kant op als Davis aan Hadley vraagt om zijn vrouw te doden. Als er inderdaad iemand dood wordt gevonden, is het aan de locale politie-detective Linus om uit te vinden wat er precies is gebeurd.
If I Die Before I Wake (1998) If I Die Before I Wake (1998)
Een doorsnee familie krijgt bezoek van drie mannen, die de familie in hun eigen huis gegijzeld houdt, behalve de dochter die zich in het huis heeft verstopt.
If I Had Known I Was a Genius (2007) If I Had Known I Was a Genius (2007)
Een tiener met een zeer hoog I.Q. voelt zich onbegrepen en leeft bij zijn nogal aparte familie die nauwelijks doorheeft wat voor een talentvolle jongen hij is. Derhalve voelt hij zich eigenlijk ook nergens thuis. Gelukkig wordt zijn talent ontdekt door zijn drama-lerares die in hem een groot acteerpotentieel ziet. Hij besluit zijn zinnen te zetten op een grote acteercarrière, maar niet zonder zijn hele omgeving, inclusief zijn familie, compleet te overrompelen met deze stap.
If I Had My Way (1940) If I Had My Way (1940)
Buzz is een wegwerker die voogdij krijgt over de dochter van een collega die na een ongeluk om het leven komt. Hij ontdekt niet voor haar te kunnen zorgen en wil haar naar haar oom brengen in New York City. Deze blijkt al zijn spaargeld te hebben gestoken in een restaurant die gedoemd is om te falen.
If I Were King (1938) If I Were King (1938)
In 1463 wordt Parijs aangevallen door de Hertog van Bourgondië, een aartsrivaal van Koning Louis, die de armen graag ziet verhongeren. Maar er zijn verraders in Parijs, en Koning Louis gaat undercover om er een te vinden. Hij ontmoet François Villon, een dichter, filosoof en schurk. Villon redt de koning van een moordaanslag. Hij wordt door de koning voor een week tot Maarschalk van Frankrijk benoemd.
If It's Tuesday, It Still Must Be Belgium (1987) If It's Tuesday, It Still Must Be Belgium (1987)
Als de chauffeur van een toerbus van plan is zijn dochter te redden uit vreemde handen, krijgt hij hulp van de Amerikaanse bustoeristen waarmee hij door Europa toert.
If It's Tuesday, This Must Be Belgium (1969) If It's Tuesday, This Must Be Belgium (1969)
Een heel diverse groep Amerikaanse toeristen doorkruist het Europese continent onder leiding van de Britse buschauffeur en reisleider Charlie. Doel van de busvakantie: in achttien dagen negen landen bezoeken, van noord naar zuid. In elke stad beleeft er wel een van de toeristen een avontuur. De film is een satire op hoe veel Amerikanen hun vakantie door Europa doorbrengen: door middel van volgestopte reizen waarbij de toeristen van de ene attractie langs de andere bezienswaardigheid naar de zoveelste hoofdstad worden geleid, zonder echt 'stil te kunnen staan' bij al dat moois.
If Looks Could Kill (1991) If Looks Could Kill (1991)
Michael Corben, gaat samen met zijn klas Frans op schoolreis naar Frankrijk. Het toeval bestaat dat er een undercover agent met dezelfde naam bestaat als Michael. Als Michael op een gegeven moment wordt aangezien als de undercover agent, verandert zijn schoolreisje in een gevaarlijke trip, waarbij hij een belangrijke politicus moet beschermen.
If Lucy Fell (1996) If Lucy Fell (1996)
Wat als je voor je dertigste nog niemand aan de haak hebt geslagen? Reden genoeg om van de Brooklyn Bridge te springen, vinden Lucy en Joe. Beiden hebben nog steeds 'de ware' niet ontmoet! Tijd voor aktie dus: Lucy neemt elk aanbod van het andere geslacht aan. Joe raapt al zijn moed bij elkaar en maake een praatje met de sexy overbuurvrouw, waar hij al lange tijd verkikkerd op is. 'Haast' is nog zachtjes uitgedrukt: Lucy wordt over een maand al dertig!!!
If Only (2004) If Only (2004)
Samantha is tot over haar oren verliefd op Ian. Ian houdt ook van Samantha maar kan zijn gevoelens moeilijk uiten. Zij is eerder impulsief en studeert viool aan de London music school, alhoewel ze een zangcarrière ambieert. Hij is een gefocuste jonge business executive. Wanneer Samantha na haar recital verongelukt, stort Ians wereld in. Maar wanneer hij ’s morgens wakker wordt, blijkt Samantha levend en wel naast hem in bed te liggen. Ian, die zijn droom als een voorteken ziet, doet er alles aan om haar dood te voorkomen en zijn onvoorwaardelijke liefde voor haar te bewijzen.
If Someone Had Known (1995) If Someone Had Known (1995)
Katie, dochter van een politieman, wordt door haar man Jimmy jarenlang mishandeld, maar ze houdt zoveel van hem dat ze niet van hem kan scheiden. Als haar situatie ondraaglijk wordt, schiet ze hem in haar wanhoop dood. Terwijl ze op haar rechtszaak wacht, ontdekt Katie dat haar vader, haar idool, haar moeder eveneens op niet zo'n subtiele wijze onderdrukt.
If the Shoe Fits (1990) If the Shoe Fits (1990)
Kelly Carter werkt in Parijs als garderobe-medewerkster voor de beroemde mode-ontwerper Francesco. Stiekem droomt ze ervan schoenen voor hem te ontwerpen, maar hij weet nauwelijks van haar bestaan af. Dan ontmoet ze een goede fee, die haar schoenen zo betovert dat ze wanneer ze het paar aantrekt, verandert in het fotomodel Prudence. Op het bal dat Francesco geeft, valt ze hem onmiddelijk op, maar hoe kan ze hem van haar echte persoon laten houden?
If These Walls Could Talk (1996) If These Walls Could Talk (1996)
In drie verschillende verhalen passeren drie decennia vol emoties en menselijk onvermogen de revue. Drie zelfverzekerde vrouwen staan voor de moeilijkste beslissingen uit hun leven. Het tijdperk is anders, de omstandigheden en motieven ook, maar uiteindelijk telt slechts een finale keuze.
If These Walls Could Talk 2 (2000) If These Walls Could Talk 2 (2000)
Drieluik over verschillende vrouwen door de tijden heen. In het eerste verhaal houden Edith en Abby, een ouder lesbisch paar, hun relatie voor de buitenwereld geheim. Als Abby overlijdt verliest Edith niet alleen haar vriendin, maar ook het huis en de tastbare herinneringen. In de tweede episode wordt het huis bewoond door drie lesbische studenten, Linda, Karen en Jeanne. Het is 1972 en op de universiteiten is de vrouwenstrijd losgebarsten. Amanda, Karen en Jeanne worden al snel gedwongen zich af te scheiden van de vrouwenpraatgroep omdat de rest van de studenten zich niet wil identificeren met lesbische vrouwen. In het derde verhaal bewonen Fran en Kal het huis. Het is 2000 en de vrouwen willen graag een kind, maar hoe komen ze aan sperma?
If Tomorrow Comes (1986) If Tomorrow Comes (1986)
Tracy Whitney (Madolyn Smith) is een eenvoudig, naïef meisje dat verliefd is op een jongeman uit een invloedrijke familie. De familieleden zien echter niets in hun relatie. Tracy wordt beschuldigd van een misdaad die zij niet heeft begaan en komt onschuldig in de gevangenis terecht. Na haar vrijlating gaat zij op pad om wraak te nemen op degenen die haar er destijds hebben ingeluist.
If You Only Knew (2000) If You Only Knew (2000)
Om complicaties te voorkomen neemt Samantha alleen homofiele huurders in huis. Precies zo'n complicatie ontstaat als Parker zich naar binnen liegt en verliefd op haar wordt. Zij probeert hem voortdurend te koppelen aan andere homojongens.
If... Dog... Rabbit... (1999) If... Dog... Rabbit... (1999)
De dag dat Johnny Cooper uit de gevangenis wordt ontslagen begint voor hem een nieuw leven. Hij besluit om niet naar huis te gaan naar zijn criminele vader en broer, maar voorgoed uit handen van de politie te blijven. De breuk met het verleden lukt, tot de dag dat hij met de jongste Cooper en zijn vriendin op stap gaat. Wat niet mag gebeuren, gebeurt toch.
If.... (1968) If.... (1968)
Mick zit op een strenge Engelse kostschool. Samen met een paar vrienden verzet hij zich tegen de strenge regels. Als de school en de oudere studenten, die de regels moeten handhaven niet meewerken, ontstaat er een situatie die uit de hand dreigt te lopen, en de kijker de vraag stelt: Aan welke kant sta jij?
Iga Ninpoucho (1982) Iga Ninpoucho (1982)
Een waarzegster voorspelt dat degene die met de mooie Ukio trouwt de leider van de bekende wereld wordt. Dit maakt Ukio een bijzonder populaire vrouw bij de mensen die uit zijn op macht, zo ook bij de wrede en hebberige heer Donjo. Alleen de ninja Jotaro kan het plan van Donjo, om met Okio te gaan trouwen, stoppen.
Igby Goes Down (2002) Igby Goes Down (2002)
Igby Slocumb, een rebellerende 17-jarige jongen, is constant in strijd met zijn familie. Hij denkt dat er iets beters te vinden moet zijn in het leven, en besluit op zoek te gaan. Hij komt terecht in de Boheemse onderwereld van Manhattan.
Igla (1988) Igla (1988)
De student Moro (Victor Tsoy) keert uit Moskou terug naar Almaty en zoekt daar zijn vroegere vriendin Dina (Smirnova) op. Dina blijkt aan de heroïne verslaafd te zijn. Een gewetensloze drugshandelaar, bijgenaamd De Dokter, heeft haar in zijn macht. Moro gaat de strijd aan met De Dokter om Dina uit zijn klauwen te bevrijden.
Igloo (1932) Igloo (1932)
Deze documentaire volgt het leven van de jager Chee-Ak, een Inuit uit Alaska. Zijn geliefde, Kyatuk, uit een naburige stam, is de dochter van het stamhoofd Lanak. Chee-Ak verschijnt bij Lanak’s stam en zorgt ervoor dat er voldoende voedsel is gedurende de winter. Als dank geeft Lanak zijn zegen op het huwelijk van Chee-Ak met zijn dochter.
Ignace (1937) Ignace (1937)
Soldaat Ignace Boitaclou is gevierd in zijn kazerne vanwege het lied dat hij zo mooi kan zingen. De kolonel maakt hem daarom zijn ordonnans, in plaats van soldaat Philibert. Ignace is echter niet meest intelligente persoon die de kolonel kon kiezen, want al snel heeft de arme soldaat zich danig in de nesten gewerkt.
Ignition (2001) Ignition (2001)
De aan lager wal geraakte generaal Conor Gallagher krijgt de opdracht om de beeldschone, maar omstreden rechter Faith Mattis te bewaken. Al gauw komt hij erachter dat Faith bepaalde duistere zaken op het spoor is. Het kost Conor de grootste moeite om haar te beschermen tegen hoge legerfunctionarissen die haar willen vermoorden. Conor raakt verstrikt in een web van samenzweringen en verraad binnen het Pentagon.
Igor (2008) Igor (2008)
De film draait om Igor, de gebochelde lab-assistent van een doldwaze wetenschapper. Hij heeft zelf grote dromen om ooit eens net zo'n wetenschapper als zijn chef te worden, en de eerste prijs te winnen van de jaarlijkse "Evil Science Fair". Hij creëert daartoe "Eva", die bedoeld is om als 'monster' het daglicht te zien. Echter de zaken lopen niet zoals ze vooraf ingeschat zijn. En Eva houdt eigenlijk meer van dansen en wil actrice worden...
Igor and the Lunatics (1985) Igor and the Lunatics (1985)
Een sekteleider en zijn volgelingen komen na zestien jaar voorwaardelijk vrij. Igor en zijn maatjes gaan terug naar het plaatsje waar zij zestien jaar geleden door de inwoners werden verraden en nu zint hij op wraak op de inwoners en diegenen die hem in de weg staan...
Igry Motylkov (2004) Igry Motylkov (2004)
Een jonge, provinciale rock muzikant gaat naar Moskou om daar mee te doen aan een muziekwedstrijd die op tv wordt uitgezonden.
Iguana (1988) Iguana (1988)
Een zeeman met een verminkt gezicht ontsnapt van het schip waarop hij al jaren gevangenzit en is zo verbitterd over zijn lot dat hij wraak wil nemen op de mensheid. Hij knapt een oude boot op en ontvoert drenkelingen die hij zelf gevangen houdt.
Iguana dalla Lingua di Fuoco, L' (1971) Iguana dalla Lingua di Fuoco, L' (1971)
In Dublin wordt een jonge vrouw in haar huis brutaal vermoord door een maniak die zuur in haar gezicht werpt en haar keel met een scheermes opensnijdt. Haar verminkte lichaam wordt later in de koffer van een limousine ontdekt, waarvan de Zwitserse Ambassadeur Sobiesky de eigenaar is. Die ambassadeur, die de minnaar van de dode vrouw was, weigert om met de politie samen te werken op grond van zijn diplomatieke onschendbaarheid. Hij roept de hulp in van John Norton, een ex-politieagent, die vermaard is om zijn brutale werkmethoden. Wanneer deze man nog een affaire start met zijn knappe stiefdochter geraakt hij steeds nauwer met de zaak verwikkeld. Ondertussen gaan de brutale moorden verder....
Így Jöttem (1965) Így Jöttem (1965)
In de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog probeert een zeventienjarige jongen te voet thuis te komen, lopend door een landschap waar de gevolgen van de oorlog volop te zien zijn. De jonge scholier wordt gevangen genomen door de Russen. Hij wordt echter snel weer vrijgelaten en kan zijn weg vervolgen, totdat hij opnieuw door de Russen wordt overmeesterd nadat hij een jas van een Duitse officier heeft aangetrokken om zich te beschermen tegen de nachtelijke kou. Hij wordt overgedragen aan een jonge Rus, met wie hij ondanks de taalbarrière een soort van vriendschap weet op te bouwen.
Ihaka: Blunt Instrument (2000) Ihaka: Blunt Instrument (2000)
'No-nonsense' detective Ihaka wordt na een gewelddadig incident met een overvaller van Auckland naar Sydney gestuurd om een symposium bij te wonen over onderzoektechnieken van de politie. Samen met de detective Kirsty Finn, die juist volgens het boekje wil werken, moeten ze een drie jaar oude verkrachting/moordzaak doornemen. Ze stuiten op achtergehouden bewijsmateriaal, omkoping en bedrog tot op hoog niveau. Daarbij komen ze de moordenaar ook al snel op het spoor.
Ihatôbu Gensô, Kenji No Haru (1996) Ihatôbu Gensô, Kenji No Haru (1996)
De film vertelt over het leven van Kenji Miyazawa, één van Japan's meest geliefde poëten en schrijvers van kinderboeken. Ter ere van wat z'n honderdste verjaardag zou zijn, is deze film gemaakt. In plaats van te focussen op simpele feiten, probeert de film de kijker in de wereld van Miyazawa te brengen, een wereld vol poëzie en verwondering, waar zelfs de kleinste impulsen leiden tot grootste inspiratie.
Ihr 106. Geburtstag (1958) Ihr 106. Geburtstag (1958)
De gehele familie heeft zich verzameld om de 106e verjaardag van Cäcilie te vieren. De krasse betovergrootmoeder mengt zich in het liefdesspel tussen Josefine en circusdirecteur Franconi, de kleinzoon van de man die zij ooit 90 jaar geleden liet schieten voor een ander.
Ihr Schönster Tag (1962) Ihr Schönster Tag (1962)
De Berlijnse conciërge Annie Wiesner is trots op haar oudste dochter, die in Amerika met een miljonair is getrouwd. Maar over haar andere dochter, die als serveerster in een nachtclub werkt, maakt ze zich grote zorgen.
IJssalon, De (1985) IJssalon, De (1985)
De IJssalon vertelt het verhaal van de uit Berlijn gevluchte jood Otto Schneeweiss (Gerard Thoolen), die aan het begin van de Tweede Wereldoorlog eigenaar is van de Amsterdamse ijssalon Koco. De ijssalon waar na conflicten tussen jongeren en NSB-ers, het verzet tegen de Duitse bezetting begon. De film laat uiteindelijk zien hoe oorlog, elke oorlog, elementaire menselijke verhoudingen voorgoed vernietigt.
Ijung Gancheob (2003) Ijung Gancheob (2003)
Lim Byun-ho is een Noord-Koreaanse geheim agent die gestationeerd is in Oost-Duitsland. Hij verraadt zijn eigen afdeling om zo te kunnen overstappen naar Zuid-Korea. In Zuid-Korea aangekomen lijkt hij vriendelijk te worden ontvangen, maar al gauw wordt hij overgebracht naar een gevangenis waar hij door middel van beestachtige onderzoekmethodes wordt ondervraagd. Lim, een geharde spion, weerstaat de marteling en wordt vrijgelaten. Nog altijd trouw aan het Noord-Koreaanse regime gaat hij in Zuid-Korea verder met zijn spionagewerkzaamheden.
Ik Ben Geen Ander (2002) Ik Ben Geen Ander (2002)
'Wat heeft Nederland je gegeven, nu je hier een paar jaar gewoond hebt?' vroeg een vriend aan de van oorsprong Indiase regisseur Mani Kaul. 'Extra belegen,' was zijn antwoord. In Ik Ben Geen Ander probeert hij aan de hand van zijn eigen inburgering in een nieuw land een beeld te schetsen van migratie, identiteit en een multiraciale samenleving in het algemeen. Ik Ben Geen Ander houdt het midden tussen een home-movie en een filmisch essay. Mani Kaul filmt zijn kinderen Rumi en Neisha die spelletjes doen en de Nederlandse uitspraak van hun vader verbeteren, maar ook de verschillen tussen de Nederlandse en Indiase cultuur en de verandering van de spreektaal in Mumbai. Het carnaval, de Nederlandse les en een bezoek aan familieleden die naar Amerika zijn vertrokken. Ik Ben Geen Ander is daarmee een film over het vertrouwd raken van verschillende mensen met elkaar en het veranderen en behouden van identiteit.
Ik Ben Joep Meloen (1981) Ik Ben Joep Meloen (1981)
Joep Meloen (André van Duin) is een pianostemmer, maar droomt ervan om ooit beroemd te worden. Hij vindt echter verschillende obstakels op zijn weg.
Ik en Mijn Ouders, Mijn Ouders en Ik (2005) Ik en Mijn Ouders, Mijn Ouders en Ik (2005)
In 1975 studeerde regisseur Gerrit van Elst cum laude af aan de Nederlandse Filmacademie met een documentaire over de relatie met zijn ouders. Nu, 29 jaar later, wonen Gerrit’s vader en moeder, 88 en 86 jaar oud, in een verzorgingstehuis op de Veluwe. Hij filmde zijn ouders opnieuw en maakte met scènes uit de oude film een indringende documentaire over de relationele binding tussen hem en zijn ouders. Was in de oude film nog duidelijk wie de ouders en wie het kind waren, in deze nieuwe film lijkt deze rolverdeling in een volledig nieuw perspectief te staan. Dit op het eerste gezicht zware gegeven wordt met compassie en humor weergegeven.
Ik Ga naar Tahiti (1992) Ik Ga naar Tahiti (1992)
Korte speelfilm over de laatste dagen uit het leven van de Groningse drukker en typograaf Hendrik Nicolaas Werkman (Hans Dagelet), die in het voorjaar van 1945 door de SD werd opgepakt en gefusilleerd. Zijn werk is overvloedig te zien in de film die in flashbacks Werkmans persoonlijke en artistieke leven toont.
Ik Omhels Je met 1000 Armen (2006) Ik Omhels Je met 1000 Armen (2006)
In Ik Omhels Je met 1000 Armen gaan Giph, een beginnend schrijver en zijn vriendin Samarinde, arts en veelgevraagd model met hun vriendengroep op vakantie in Spanje. Tijdens de vakantie blijkt zijn relatie met Samarinde onder spanning te staan. Dit komt mede door haar afwezigheid tijdens het ziektebed van zijn moeder. De doodstrijd en uiteindelijke euthanasie van zijn moeder hebben Giph sterk aangegrepen. Hij is niet in staat dit met Samarinde te delen. Giph neemt meer afstand van haar en van hun vrienden. De beslissing die Giph en Samarinde uiteindelijk moeten nemen, heeft ook voor hun band met hun vrienden diepgaande gevolgen.
Ik Ook van Jou (2001) Ik Ook van Jou (2001)
Aankomend schrijver Erik is met zijn studievriend Fräser op vakantie in de Dordogne. Hij heeft net z'n eerste roman af, die gaat over zijn eerste grote liefde Reza. Met dit mysterieuze meisje had hij een stormachtige relatie.
Ik Wil Nooit Beroemd Worden (2005) Ik Wil Nooit Beroemd Worden (2005)
'Ik wil nooit beroemd worden', prevelt Tobias. Tobias is zwaar gehandicapt en groot liefhebber van Bach. Vroeger was hij een succesvol cellist. Sinds hij na een hartstilstand uit een coma ontwaakte is hij lichamelijk gehandicapt en begrijpt nog maar weinig. Met archiefmateriaal van optredens, foto's en herinneringen van zijn familie en een goede vriend ontstaat er een beeld van de vroegere Tobias, de cellist. Dit beeld wordt verweven met beelden van Tobias nu, zijn leven in het tehuis voor geestelijk gehandicapten, de gesprekken met zijn moeder en de pogingen hem weer een instrument te laten bespelen. Open en eerlijk spreken familieleden en vrienden over de dilemma's en de vragen waarmee zij zitten.
Ika Resuraa (2004) Ika Resuraa (2004)
Koji Taguchi is de onverslagen worstelkampioen. Hij wordt echter uitgedaagd door The Calamari Wrestler, een inktvis. Het lijkt een makkelijke klus, maar de 'Calamari Wrestler' blijkt veel sterker dan gedacht en weet het publiek ook perfect voor zich te winnen.
Ikarie XB 1 (1963) Ikarie XB 1 (1963)
Een reusachtig ruimteschip is onderweg met kolonisten naar een nieuwe planeet. Onderweg komen ze allerlei problemen tegen, varierend van een verlaten buitenaards schip, storingen in de computers en de daaruit voortvloeiende spanningen onder de bemanning en passagiers.
Ike: Countdown to D-Day (2004) Ike: Countdown to D-Day (2004)
Film over de 90 dagen voorafgaand aan de landing in Normandië. Eisenhower wordt aangesteld als Supreme Commander van de geallieerde troepen en organiseert één van de meest legendarische oorlogsmanoeuvres in de geschiedenis.
Ikenie Fujin (1974) Ikenie Fujin (1974)
Een vrouw klaagt haar man aan voor seksuele aanranding. Hij probeert vervolgens te ontsnappen aan de aandacht van de politie en houdt zich schuil. Drie jaren gaan voorbij, als zij besluit om te scheiden van hem om zo haar leven weer op orde te krijgen. Plotseling komt haar man echter weer haar leven binnen. Geobsedeerd door gevoelens van woede en haat besluit hij haar te ontvoeren en mee te nemen naar een huisje in een afgelegen bosrijk gebied. Daar tuchtigt hij haar hevig, door haar bloot te stellen aan steeds shockerender wordende vormen van seksuele mishandeling en vernedering. Op verbazingwekkende wijze ontwikkelt zich zo, door de blootstelling aan de heftige gevoelens van lust en woede, een relatie tussen de twee die de grenzen van passie en liefde overschrijdt...
Iki Esir (1971) Iki Esir (1971)
Het verhaal van een moedige strijder die zich een weg naar de vrijheid moet vechten en constant een krachtmeting moet aangaan met andere strijders, waarbij de sterkste zal overwinnen... Turkse remake van Stanley Kubricks klassieker Spartacus uit 1960.
Iki Genç Kiz (2005) Iki Genç Kiz (2005)
De roodharige Behiye is rebels, prikkelbaar en ze kampt met een hoop problemen: haar studie, de druk van een vermoeiende traditionele familie en een conservatieve oudere broer. De blonde Handan lijkt een leeghoofd, die een haat-liefdeverhouding heeft met haar alleenstaande moeder, Leman. Leman wil per se een rijke minnaar aan de haak slaan die haar dure grillen kan betalen. Ondanks hun duidelijke verschillen kunnen de meisjes het goed samen vinden als ze elkaar voor het eerst ontmoeten.
Iki-Jigoku (2000) Iki-Jigoku (2000)
Chiyo en haar kleindochter Yuki overleven een brute slachtpartij waarbij de gehele rest van de familie vermoord wordt. De twee gaan bij een kennis inwonen. Door die slachtpartij zijn ze geestelijk niet helemaal meer de oude en beginnen ze de invalide zoon Yasu te martelen als ze alleen met hem thuis zijn. Yasu probeert de aandacht hierop te vestigen en om hulp te vragen, maar niemand gelooft zijn verhaal.
Ikimono no Kiroku (1955) Ikimono no Kiroku (1955)
Kiichi Nakajima is zo bang en bezeten van het idee van nucleaire vernietiging, dat zijn familie besluit hem niet toerekeningsvatbaar te laten verklaren. Nakajima's diepste wens is dat zijn familie hem zal volgen in de ontsnapping uit Japan naar de relatieve veiligheid van Zuid Amerika. Harada, een vrijwillige sociaal werker, heeft sympathie met Nakajima's overtuiging, maar het irrationele gedrag van de oude man heeft tot gevolg dat de rechtbank zijn angsten niet serieus neemt.
Ikinai (1998) Ikinai (1998)
Mitsuki, een jong meisje, krijgt van haar oom een kaartje voor een busreisje. Het reisje lijkt niet al te bijzonder, afgezien van het feit dat alle passagiers nogal somber zijn. Mitsuki komt er echter achter dat de passagiers en de tour-operator een zelfmoorddeal hebben gesloten om de bus in een ravijn te laten storten, zodat hun familieleden het verzekeringsgeld kunnen opeisen..
Ikíngut (2000) Ikíngut (2000)
Een kleine Groenlandse jongen spoelt per ijsberg aan op IJsland, waar hij terechtkomt in een dorp vol bijgelovige mensen, die in hem een kwade geest zien. Hij redt echter een lokale jongen van een lawine, en al snel worden de twee vrienden. De dorpelingen proberen ondertussen de Groenlander gevangen te nemen of zelfs te vermoorden.
Ikiru (1952) Ikiru (1952)
Kanji Watanabe is een kantoormedewerker die, net als al zijn collega's, niets uitvoert op z'n werk. Dan ontdekt hij op een dag dat hij maagkanker heeft en nog maar een paar maanden heeft te leven. Hij besluit vervolgens om deze laatste maanden te gebruiken om het nut van zijn leven te ontdekken.
Ikisudama (2001) Ikisudama (2001)
Wanneer Naoko in haar nieuw apartement intrekt komt ze al snel tot de ontdekking dat ze niet aleen is. In de diepste diepte van haar kast zit er iets gruwelijks.........
Ikke Naken (2004) Ikke Naken (2004)
Volgens Selma is liefde 'de ergste van alle natuurrampen'. De logica is eenvoudig: moeder stierf bij Selma's geboorte 'de liefdesdood' (zoals dat heet) in het kraambed. Als liefde zoiets kan veroorzaken, is ze niet te vertrouwen. Selma zweert bij 'de wetenschap'; die is duidelijk en voorspelbaar. De Nobelprijs is haar doel. Het leven lijkt haar theorie over de liefde te bevestigen. Tante Nora heeft het zodanig aan de stok met haar verloofde dat de bruiloft keer op keer wordt uitgesteld. Jongens hebben een reptielenbrein. En ondanks het pact dat ze ooit sloot met haar vriendinnen -nooit interesse hebben voor jongens- gedragen de andere meisjes zich tegenwoordig al even idioot. Sinds deze zomer zijn ze 'op jongensjacht', proberen ze te tongkussen (met desastreuze afloop) en praten over niks anders meer. In medescholier Andy vindt ze een verwante ziel met wie ze over wetenschappelijke vragen kan discussiëren. Eén onderzoeksthema wordt hen aangereikt door 'de Zweed', een jongeman uit de stad: welke kleur heeft melk van binnen?
Iko Shashvi Mgalobeli (1970) Iko Shashvi Mgalobeli (1970)
Gia Agladze (Gela Kandelaki) werkt bij het Tbilis Symfonie Orkest. Dat wil zeggen, hij verzorgt de luide effecten aan het einde van een concert en arriveert daarom altijd pas op het laatste ogenblik. De rest van de tijd spendeert hij aan andere belangrijkere zaken, zich altijd haastend om zowel zijn vrienden alsook de nodige vrouwen te ontmoeten. Maar op een bewuste dag wordt Gia aangereden door een bus.
Iktilny Minfadlak (1965) Iktilny Minfadlak (1965)
De film gaat over Mamdouh en Amina die op het punt staan te gaan trouwen. Echter enkele dagen voor de trouwerij krijgt Mamdouh te horen dat hij terminaal ziek is en nog slechts enkele dagen te leven heeft. Hij besluit zelfmoord te plegen, maar wanneer hij dit ten uitvoer wil brengen wordt er bij Mamdouh ingebroken en weerhoudt de inbreker Mamdouh van het uitvoeren van zelfmoord. Hij spreekt af met de inbreker dat deze Mamdouh binnen 48 uur vermoordt. De volgende dag blijken de doctoren toch een vergissing gemaakt te hebben en moet Mamdouh alles op alles zetten om de inbreker te vinden. En het is nog maar de vraag of deze zich wel op andere gedachten laat brengen.
Il Est Génial Papy! (1987) Il Est Génial Papy! (1987)
Violist Sébastien werkt als begeleider in een stripteasebar, maar vertelt zijn vriendin Suzy dat hij als beroemde solist het ene concert na het andere geeft. Als zij achter zijn ware bezigheden komt, is ze woedend en verlaat hem. De volgende dag staat tot Sébastiens verrassing zijn kleinzoon voor de deur, die de vakantie bij hem wil doorbrengen. Opa heeft echter weinig ervaring met kleine jongetjes.
Il Est Minuit, Docteur Schweitzer (1952) Il Est Minuit, Docteur Schweitzer (1952)
Een dominee uit Elzas gaat op latere leeftijd medicijnen studeren en brengt met internationale orgelconcerten geld bijeen om een hospitaal op te starten in Lambarene, Frans Equatoriaal Afrika. Na een jaar breekt de Eerste Wereldoorlog uit en hij wordt vanwege zijn geboorte in de Elzas door het Franse bestuur geïnterneerd.
Il Est Plus Facile pour un Chameau... (2003) Il Est Plus Facile pour un Chameau... (2003)
Federica is rijk, te rijk... Ze voelt zich daarin opgesloten en het is voor haar onmogelijk haar leven als volwassene te leven: de verwachtingen van haar minnaar, de onverwachte terugkomst van een ex, haar vader die op sterven ligt. Ze heeft maar een oplossing: vluchten in een droomwereld.
Il Était une Fois (1933) Il Était une Fois (1933)
Een misdeeld en armoedig meisje, behorend tot een misdadigers bende, maakt een morele verandering door na een operatie waardoor de littekens in haar gezicht zijn verdwenen en ze erg mooi is geworden. Ze wordt geïntroduceerd bij een familie om een listige streek uit te halen maar besluit echter om de familie niet op te lichten omdat door de operatie niet alleen haar uiterlijk maar ook haar innerlijk is veranderd.
Il Était une Fois dans l'Oued (2005) Il Était une Fois dans l'Oued (2005)
In 1988, terwijl iedereen ervan droomde naar Amerika te trekken om er rijk te worden wilde Johnny Leclerc maar één ding: een kleine kruidenier worden in Algerije. Dit is het relaas van zijn succes.
Il Était une Fois Jean-Sébastien Bach (2003) Il Était une Fois Jean-Sébastien Bach (2003)
Docudrama over het leven van de beroemde componist J. S. Bach. Over zijn leven als huisvader en als cantor. De meesterwerken die hij componeerde stonden in schril contrast met de meesterwerken die hij had willen componeren. Dikwijls werd hij daarin belet, door zijn werkgever of door zijn vrouw. Een verhaal van grote triomfen, en frustratie.
Il Était une Fois un Flic (1971) Il Était une Fois un Flic (1971)
Narcotica-rechercheur Campana wil drugshandelaar Manoni achter de tralies zetten en infiltreert als broer van een vermoorde maffiosi Manoni’s organisatie. Om zijn rol geloofwaardig te maken wil de alleenstaande Campana een echtgenote en een zoontje aan zijn zijde. De rol van familievader begint echter zwaarder te wegen dan zijn politiewerk.
Il Faut Tuer Birgit Haas (1981) Il Faut Tuer Birgit Haas (1981)
'Hangar' is een nieuwe organisatie die zaken regelt die zelfs de politie of andere instellingen te ver gaan. Zo krijgt de oranisatie de opdracht om een terroriste te vermoorden met de naam Birgit Haas.
Il Faut Vivre Dangereusement (1975) Il Faut Vivre Dangereusement (1975)
Privé-detective Diquet krijgt de opdracht om een aantrekkelijke dame te bewaken. Maar al gauw blijkt dat er veel meer achter de opdracht steekt dan hij aanvankelijk kon vermoeden. Samen met zijn vriendin Léone, die over een zesde zintuig beschikt, ontrafelt hij het mysterie van de moord op zijn collega Lory.
Il N'y A Pas de Fumée sans Feu (1973) Il N'y A Pas de Fumée sans Feu (1973)
Een linkse politicus stelt zich kandidaat bij de gemeenteverkiezingen, en moet het opnemen tegen de rechtse en corrupte burgemeester. Diens rechterhand bedenkt een contramanoeuvre door de verspreiding van een trucage foto, waarop de vrouw van de opponent ogenschijnlijk aan een orgie deelneemt. Vervalsing kan niet worden aangetoond, de echte participanten op de foto weigeren uit angst voor hun eigen reputatie te getuigen, zodat de echtgenoot zelf aan zijn vrouw begint te twijfelen.
Il Ne Faut Jurer... De Rien! (2005) Il Ne Faut Jurer... De Rien! (2005)
Parijs 1830. Het leven van Valentin draait rond drank, gokken en vrouwen. Hij gelooft niet in het leven en nog minder in de liefde. Maar zijn oom Van Buck wil hem laten trouwen met Cécile, een Barones zonder geld...
Il Pleut sur Santiago (1976) Il Pleut sur Santiago (1976)
Verfilming van de bloedige staatsgreep van 11 september 1973 door generaal Pinochet, waarmee een einde kwam aan het leven en regime van de democratisch gekozen president Allende.
Il Sera Une Fois... (2006) Il Sera Une Fois... (2006)
Pierrot wordt geconfronteerd met veel tegenslagen. Alles loopt verkeerd. De tijd die voorbijvliegt obsedeert hem en de dood van zijn moeder spookt door zijn hoofd. Verder bestaat zijn wereld alleen nog uit zijn vader, zijn veel te grote huis in een afgelegen dorp, zijn enige vriendin Elise en een eenzame bunker aan de top van een klif. Hij heeft zijn universum als het ware met een hangslot afgesloten. Als hij voor de spiegel staat lijkt de werkelijkheid te vervormen. Onder zijn blik neemt zijn leeftijd duizend verschillende gezichten aan. Meer en meer wordt hij gekweld door visioenen en hallucinaties, waardoor hij van streek geraakt.
Il Suffit d'Aimer (1960) Il Suffit d'Aimer (1960)
De jonge Bernadette Soubirous is geen goede leerling op school, maar haar antwoorden hebben een verwarrende diepgang. Op een dag, terwijl zij hout sprokkelt, ziet ze voor de eerste keer de verschijning van de Heilige Maagd Maria. Dit nieuws wordt weldra overal rondverteld maar velen weigeren haar te geloven. De kerkelijke instanties besluiten Bernadette te onttrekken aan de openbare nieuwsgierigheid.
Il Y A des Jours... et des Lunes (1990) Il Y A des Jours... et des Lunes (1990)
Het leven hangt vol toevalligheden aan elkaar en laat nu ook nog eens de volle maan en de invoering van de zomertijd samenvallen! Dan is alles mogelijk. Het leven van een aantal personages zal die bewogen nacht ingrijpende veranderingen ondergaan.
Il Y A Longtemps Que Je T'Aime (1979) Il Y A Longtemps Que Je T'Aime (1979)
Tijdens de viering van hun zilveren huwelijksfeest delen François Dupuis (Jean Carmet) en Brigitte Dupuis (Marie Dubois) de verbijsterde familieleden mee dat ze het tijd vinden om eens uit elkaar te gaan.
Il Y A Longtemps Que Je T'Aime (2008) Il Y A Longtemps Que Je T'Aime (2008)
Vanaf het moment dat Juliette vanwege moord de gevangenis in moet, verbreekt ze het contact met haar zus Léa, met wie ze altijd erg close is geweest. Wanneer ze na 15 jaar vrijkomt, besluit Léa die inmiddels getrouwd is en twee kinderen heeft, haar in huis op te nemen. Het blijkt niet eenvoudig alle voorbijgaande jaren van vooroordelen, angst en afwezigheid te overbruggen. Want kennen we werkelijk diegene met wie we ooit zo close waren?
Il Y A Maldonne (1988) Il Y A Maldonne (1988)
Luc is een jonge werkloze die als dief aan wat centen probeert te komen. Hij heeft zojuist iemand een zak ontfutseld die wat geld en een horloge bevat. Hij houdt het geld voor zich en geeft het horloge aan zijn vriend Marco, iemand die oprecht probeert om zich volgens de correcte normen van de maatschappij te integreren en de adviezen van zijn familie opvolgt. Beiden krijgen ze problemen met de politie, die de orde met alle middelen probeert te handhaven. Uiteindelijk loopt de situatie volledig uit de hand, wat voor Marc tot een echt drama leidt.
Ilaria Alpi - Il Più Crudele dei Giorni (2002) Ilaria Alpi - Il Più Crudele dei Giorni (2002)
Op 20 maart 1994 werden journaliste Ilaria Alpi en haar cameraman Miran Hrovatin vermoord tijdens haar werk in Mogadishu (Somalië). De film vertelt het verhaal van de laatste 30 dagen uit het leven van de journaliste.
Ildan Dwieo (2002) Ildan Dwieo (2002)
Drie studenten worden verrast wanneer een zak vol geld en een dode man bovenop hun auto valt. Nadat zij er achter komen hoeveel geld er in de zak zit, hebben ze opeens geen behoefte meer de politie te in te schakelen.
Île aux Trésors, L' (2007) Île aux Trésors, L' (2007)
Ergens op een klein Antilliaans eilandje ligt een schat verborgen. Een groep individuën van verschillende komaf, waaronder een venijnige eenbenige piraat zonder kaart en zonder boot, een olijke religieuze barones zonder scrupules, maar mét boot, een jongeman met veel moed en weinig hersens en mét een kaart ergens ver weg gezonken in zijn geheugen en een bezopen chirurgein die kennis heeft van ziektes als geheugenverlies gaan samen een boottocht maken. Ieder van hen koestert echter de geheime ambitie om zelf als eerste en enige de schat buit te maken.
Île d'Amour, L' (1944) Île d'Amour, L' (1944)
Een Corsicaanse visser is verliefd op een Parijse “femme fatale” en gaat haar achterna. Zij is de nicht van een zakenman die van plan is om een badplaats aan zee te creëren, tot grote woede van de eilandbewoners. Zal de liefde tussen de visser en de vrouw, ondanks de druk van buitenaf, volharden?
Île de Black Mór, L' (2004) Île de Black Mór, L' (2004)
1803, de kust van Cornouailles. Een jonge knaap van 15 jaar ontsnapt uit het weeshuis, zijn naam Le Kid. Hij kent niet eens z'n echte naam, en heeft als enig bezit een kaart van een eiland. De kaart hoorde bij het boek ‘Black Mor' van een beruchte piraat, waarvan hij fan is. In gezelschap van Mac Gregor en La Ficelle, scheept Le Kid in op zoek naar zijn schatteneiland. Maar het verloopt niet zoals in piratenboeken...
Îles Flottantes (2001) Îles Flottantes (2001)
Kaat, Sascha en Isa laten zich meedrijven op de stroom van het leven. Drie vriendinnen die gewend zijn alles met zelfspot en ironie te benaderen, maar nu ze om en nabij de dertig zijn stapelen de vraagtekens zich op en hebben ze het vermoeden dat er iets moet of zal gaan veranderen in hun leven. Stukje bij beetje bereiken ze alledrie het punt waarop ze één pijnlijke conclusie moeten trekken: het uitstellen van verantwoordelijkheid nemen over hun eigen leven is onhoudbaar geworden. Om grip op hun leven te krijgen beginnen Kaat, Sascha en Isa ieder voor zich aan een persoonlijke zoektocht, waarbij ze onbewust afstand van elkaar nemen. Omdat Kaat, Sascha en Isa hun geheimen en hun emoties niet met elkaar kunnen delen is het evenwicht tussen de vriendinnen ernstig verstoord en raken ze alledrie in een isolement.
Ilja Muromets (1956) Ilja Muromets (1956)
Ilya is mank maar hij krijgt een drankje waardoor hij weer normaal kan lopen. Hij voelt zich sterk en wil zich bewijzen tegenover zijn koning. Daarom vecht hij tegen de slechte Tugars, demon achtige wezens die weinig goed in de zin hebben.
Ilk Ask (2006) Ilk Ask (2006)
Het is begin jaren negentig en aan de turkse kant van de Egeïsche Zee woont in een dorp aldaar de rijke Arifoglu familie. Ze verliezen een heel groot deel van hun rijkdom en proberen door te vechten om hun rijkdom stabiel te houden. Als op een dag de grootvader van de familie Arif Arifoglu komt te overlijden, drijft er een groot geheim boven water. Veertig jaar gelden was Arif's kleinzoon Asaf naar de oorlog in Korea gegaan en sindsdien was er niets meer van hem vernomen en werd als dood beschouwd. Azmi ziet een kans om met Nevin, de verloofde van Asaf te trouwen. Maar als Asaf voor de begravenis van zijn grootvader komt opdagen, begint de relatie tussen Asaf, Azmi en Nevin een hele andere wending te krijgen.
Ill Met by Moonlight (1957) Ill Met by Moonlight (1957)
Twee Engelse officiers moeten tijdens de Tweede Wereldoorlog een geheime missie uitvoeren. Een Duitse bevelhebber moet van Kreta naar Cairo ontvoerd worden.
Illegal (1955) Illegal (1955)
Openbaar aanklager Victor Scott zorgt er voor dat een verdachte wordt veroordeeld voor de moord op een vrouw. Wanneer de verdachte op weg is naar de electrische stoel krijgt Victor opeens bewijsmateriaal in handen dat de verdachte vrijpleit. Victor is echter te laat om de man te redden. Hij neemt direct ontslag en start een prive-advocatenkantoor, waar hij al snel de interesse wekt van enkele belangreijke gangsters.
Illegal Aliens (2007) Illegal Aliens (2007)
Wanneer drie aliens op Aarde aankomen, muteren zij in superbabes om de planeet tegen de intergalactische machten van het kwaad te beschermen. Gegidst door Syntaxis, hun holografische mentor, gebruiken deze illegale aliens iedere truc en iedere sexy uitrusting om hun missie te bereiken.
Illegal Business (2006) Illegal Business (2006)
Dominic (Zaragoza) klom als bendelid op tot een van de beruchtste en gevaarlijkste bendeleiders. Drugsdealer Tony (Rosete) speelt een gevaarlijk spel als hij zijn eigen handeltje drugs begint te verkopen in de straten waar Dominic het voor het zeggen heeft. Wanneer Tony in aanraking komt met een corrupte agent, begaat hij één fatale fout. Zo fataal dat er geen uitweg meer mogelijk is en hij heeft nu Dominic, zijn partner Daniel (Petersen), zijn drugsconnecties en de politiekorps op zijn hals. Een confrontatie ontstaat die enorm explosief wordt.
Illegal in Blue (1995) Illegal in Blue (1995)
De geschorste politieman Chris verdient nu zijn brood als taxichauffeur. Op een avond neemt er een aantrekkelijke dame plaats op de achterbank van zijn taxi. De dame bekent hem dat ze een moord heeft gepleegd en vlucht weer de taxi weer uit. Chris raakt gefascineerd door haar en ontdekt dat ze getrouwd is geweest met een vermoorde miljonair. Hij spoort haar op en raakt vervolgens betrokken in een gevaarlijk kat-en-muis-spel.
Illegal Tender (2007) Illegal Tender (2007)
Een gevaarlijke jeugdbende heeft de dood van de vader van Wilson De Leon Jr op hun geweten. Samen met zijn moeder moeten ze vluchten voor de moordenaars van zijn vader. Als Wilson na jarenlang op de vlucht te zijn geweest, de waarheid van de dood van zijn vader wil achterhalen, gaat hij terug naar Puerto Rico om op onderzoek te gaan.
Illegal Traffic (1938) Illegal Traffic (1938)
Louis Zonta is een geïmmigreerde gangster die een plan heeft bedacht om gezochte misdadigers te laten onderduiken. Als laatste strohalm besluiten de autoriteiten om een undercover agent, Bent Martin, binnen te loodsen in de bende. De jonge FBI agent bedenkt een plan om Zonta te pakken, door middel van diens vriendin.
Illegally Yours (1988) Illegally Yours (1988)
Molly komt bij het huis van haar ex-vriend aan, net nadat er daar een man vermoord is. Ze komt haar spullen ophalen en tussen de cassettebandjes die ze in haar tas stopt zit de opname van de hele gebeurtenis, maar dat weet zij niet. Als de werkelijke dader haar vervolgens uit de weg probeert te ruimen, trekt ze een wapen en schiet op hem. De politie verdenkt haar nu van de moord. Eén van de juryleden kent haar nog van school. Hij was vroeger smoorverliefd op haar, maar dat verzwijgt hij. Hij wil haar helpen en besluit daarom de wet aan de kant te schuiven.
Illicit (1931) Illicit (1931)
De zelfstandige en onafhankelijke Anne Vincent brengt het grootste deel van de dag door met het rondlopen in haar los zittende kimono. Anne is de maîtresse van de rijke Richard “Dick” Ives de Tweede. Anne en Dick hebben een open relatie, omdat Anne, in tegenstelling tot Dick, niet in het huwelijk gelooft, omdat een huwelijk liefde in de weg staat. Anne is ervan overtuigd, dat ze nooit trouw kan blijven aan Dick, wanneer hun samenleven met een huwelijk bezegeld zou worden. Wanneer hun band wat losser wordt, krijgen beiden verhoudingen met anderen.
Illicit Behavior (1992) Illicit Behavior (1992)
Mike zit bij de zedenpolitie en moet uit zelfverdediging een verdachte neerschieten. Interne Zaken gelooft het best maar moet het wel volgens het boekje afhandelen terwijl de partner van de Interne Zaken agent in het ziekenhuis ligt door een andere schietpartij. Maar als Mike's vrouw vertelt dat ze als kind door haar broer misbruikt is, gaat hij naar de broer en zet deze onder druk. De broer wordt door zijn schuld dodelijk verwond en hij wordt geschorst.
Illicit Dreams (1995) Illicit Dreams (1995)
Moira Davis is een vrouw die alles heeft: een groot huis, mooie auto, stijlvolle kleding, maar een echtgenoot met een rothumeur die de echtelijke trouw niet te ernstig neemt. 's Nachts droomt Moira echter van een onbekende man, met wie zij een gepassioneerde relatie heeft. De dromen eindigen altijd in een nachtmerrie wanneer een donkere schaduw het geluk verdringt. En dan ontmoet ze Nick, een freelance aannemer met dezelfde dromen als Moira.
Illicit Dreams 2 (1998) Illicit Dreams 2 (1998)
Het leven van fotograaf Jeff wordt ernstig door de war geschopt wanneer hij wordt geterroriseerd door zijn ex-vriendin. Ze valt hem lastig in zijn huis en stalkt hem tijdens zijn afspraakjes.
Illuminata (1998) Illuminata (1998)
De relatie tussen de onbekende toneelschrijver Tuccio en de succesvoll actrice Rachel beleeft een dieptepunt, als Rachel twijfelt de hoofdrol te spelen in Tuccio's liefdesdrama 'Illuminata', gebaseerd op hun eigen relatie. Als het stuk al na één optreden door de kritiek van recensent Bevalaqua uit de roulatie genomen wordt, besluit Rachel voor Tuccio op te komen.
Illumination (2004) Illumination (2004)
Ildutt is een antiheld. Hij heeft moeite om te functioneren in de huidige maatschappij en balanceert op het randje van de psychose. Vanaf het moment dat Ildutt in de ogen kijkt van Christina weet hij het zeker: voor deze vrouw heeft hij alles over. Hij is nog herstellende van een inzinking van enkele maanden geleden. Toen kon hij een visexpeditie in Schotland niet meer aan en vluchtte hij de Schotse hooglanden in. Maar nu is hij terug in Bretagne en bereid om te vechten voor een relatie met Christina. Hij gaat naar zijn psychiater en neemt weer de moeite om er verzorgd uit te zien. Maar ook staat hij open voor de adviezen van een sekteleider, met alle risico's van dien.
Illusioner (1994) Illusioner (1994)
Christer woont in een kleine stad. Hij is een net gescheiden taxichauffeur en tevens behulpzaam op het plaatselijke kerkhof. Hij leidt een saai, kleinstedelijk leven. Tot de dag dat hij het jonge stel Marie en Erik leert kennen en zijn leven een totaal nieuwe wending neemt. Hij vindt de mysterieuze Marie overweldigend. Marie is dan ook een schoonheid, maar bovendien verlamd. Ze kan enkel nog praten en haar hoofd bewegen.
Illusionist, De (1984) Illusionist, De (1984)
De Illusionist is een telg uit een armoedig molenaarsgezin die ervoor knokt om zijn ogenschijnlijk zwakzinnige broertje te redden uit de klauwen van het krankzinnigengesticht. In de theatershow De tragiek, waarop De Illusionist het filmische vervolg is, belooft De Jonge aan zijn broertje dat hij 'eraan komt', dat hij - zo kunnen we nu interpreteren - bereid is voor hem te knokken, ook al moet hij daarvoor zijn goochelstudie opgeven.
Illusionist, The (2006) Illusionist, The (2006)
In het Wenen van rond 1900 wordt de jonge Edward verliefd op Sophie, een meisje van ver boven zijn stand. In hun jeugd wordt het tweetal uit elkaar gehaald en mogen ze elkaar niet meer zien. Jaren later, als jonge vrouw, gaat Sophie zich verloven met de Weense prins Leopold. Maar dan komt de magische kunstenaar Eisenheim in de stad en weet iedereen te verbazen met zijn geweldige trucs. Als Eisenheim en Sophie elkaar dan na al die jaren weer tegenkomen, slaat de vonk opnieuw over. Leopold vertrouwt hem niet en stuurt inspecteur Uhl op Eisenheim af om hem in de gaten te houden.
Illusionist, The (2009) Illusionist, The (2009)
Het verhaal over een illusionist die rondreist in de jaren '60, het decennium van televisie en rock 'n roll. Hij treedt op in Parijs en London en ontmoet een Schot die hem uitnodigt naar een plek in Iona, Schotland. Daar ontmoet hij een meisje dat werkt in een bar en zij wordt meteen verliefd op hem, denkend dat hij een geweldige magiër is.
Illustrated Man, The (1969) Illustrated Man, The (1969)
Een man heeft zijn lichaam volledig bedekt met tatoeages. Hij is op zoek naar de dame die deze tatoeages bij hem gezet heeft. Achter elke tattoo zit een futuristisch verhaal, dat zich openbaart wanneer iemand er lang naar kijkt.
Ilman Tytärtäni (2002) Ilman Tytärtäni (2002)
Deze documentaire van de Finse filmmakers Kari Tervo en Alexis Kouros vertelt de andere kant van het beroemde kidnappingverhaal ‘Not without my daughter’ van de Amerikaanse Betty Mahmoody. Eind jaren tachtig schreef Betty het boek over de bizarre vlucht met haar zesjarige dochter Mahtob uit Teheran waar zij door haar man werd vastgehouden.
Ils (2006) Ils (2006)
Lucas en Clementine leiden een rustig leventje, totdat Clementine op een nacht wakker wordt. Ze heeft gestommel gehoord en spoort Lucas aan om een kijkje te nemen. In eerste instantie zien ze niks, maar al snel blijkt dat er iemand is. Die iemand blijft echter in de schaduw rondsluipen en jaagt hen de stuipen op het lijf.
Ils Ne Mourraient Pas Tous mais Tous Étaient Frappés (2005) Ils Ne Mourraient Pas Tous mais Tous Étaient Frappés (2005)
Elke week, in drie ziekenhuizen in de Parijse regio, ontvangen een psycholoog en twee dokters mannen en vrouwen wiens werk hen ziek maakt. Een fabrieksarbeider, een thuisverpleegster, een winkelgerant en de directeur van een agentschap … om de beurt vertellen deze vier mensen hoe hun werk hen doet lijden, telkens binnen het unieke kader van de onderneming waarvoor ze werken. De drie hulpverleners luisteren geduldig en beetje bij beetje leggen ze het verband tussen de individuele ongemakken en de nieuwe organisatievormen die het werk kenmerken. Aan de hand van de intimiteit, de intensiteit en de waarheid van deze schijnbaar ordinaire drama's getuigt deze documentaire over de banalisering van pijn in de wereld van de werkende mens.
Ils Ont Vingt Ans (1950) Ils Ont Vingt Ans (1950)
Drie oud-leerlingen van het lyceum van Coutanes zetten hun studies verder in Parijs. Alle drie zijn ze verliefd. Ze hebben al hun aandacht gevestigd op een knappe avonturierster, die blijkbaar een dubbelgangster is van hun vroegere lerares, Mademoiselle Bravard.
Ils Se Marièrent et Eurent Beaucoup d'Enfants (2004) Ils Se Marièrent et Eurent Beaucoup d'Enfants (2004)
Vincent en Georges wonen allebei samen met hun vriendin en zijn er ook mee getrouwd. Beide mannen dromen echter van het leven van hun vriend Fred, die nog ongehuwd is en geen kinderen heeft. Fred droomt er natuurlijk weer van om zelf getrouwd te zijn...
Ils Sont Fous Ces Sorciers (1978) Ils Sont Fous Ces Sorciers (1978)
Een vertegenwoordiger in visconserven wordt naar het eiland Mauritius gezonden om een exclusief contract voor bouillabaisse in blik te sluiten. Samen met een lid van zijn reisgezelschap doet hij een plasje tegen een afgodstotem, waardoor ze een vloek over zich afroepen. Een deskundige in paranormale verschijnselen probeert hen vervolgens van de verontrustende symptomen, die zich bij hen voordoen, af te helpen.
Ils Sont Grands, Ces Petits (1979) Ils Sont Grands, Ces Petits (1979)
Als een makelaar probeert om de huizen van 2 whizz-kids over te nemen en hen eruit te gooien, beramen ze ingenieuze plannen om zijn leven te verzieken. Louise is gespecialiseerd in robots en artificial intelligence, terwijl Leo miniatuur machines maakt. Hun band om hun gezamenlijke vijand te bestrijden leidt tot een liefdesrelatie.
Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976) Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976)
CIA agent Adam komt in de harem van een perverse sjeik terecht. Hij begint een relatie met harembewaakster Ilsa. Zij genieten volop van vrouwelijk schoon en vechtkunst van de zwarte schoonheden Velvet en Satin.
Ilsa, She Wolf of the SS (1975) Ilsa, She Wolf of the SS (1975)
Tijdens WO II worden in kamp nr.9 meisjes opgeleid om dienst te doen in Duitse veldbordelen. Ondertussen viert kampcommandant Ilsa haar nymfomanie bot op de mannelijke dwangarbeiders.
Ilsa, the Tigress of Siberia (1977) Ilsa, the Tigress of Siberia (1977)
Siberië 1953. Ilsa werkt ondertussen als bewaakster in een gevangenenkamp in Gulag en kan nog steeds naar hartelust haar sadistische gang gaan. Ze moet echter al haar 'kwaliteiten' tentoonspreiden als ze het aan de stok krijgt met Yakurin, een lastige gevangene die zich niet door Ilsa laat intimideren.
Iluminacja (1973) Iluminacja (1973)
Psychologische studie over een man die de waarheid en de zin van het leven zoekt m.b.v. de wetenschap. Maar de werkelijkheid confronteert hem met ervaringen die hem in de war brengen. Na vele omzwervingen keert hij terug naar zijn vrouw en kind en aanvaardt het leven zoals het is.
Iluminados por el Fuego (2005) Iluminados por el Fuego (2005)
De zelfmoord van een oude oorlogscompaan brengt herinneringen boven bij een Argentijnse man. Hij was één van die 18-jarige jongens die volledig onverwacht en onvoorbereid in de oorlog met Engeland om de Falkland-eilanden werden gestort . Nu zijn ze veteranen die getekend zijn omdat hun vroegere regering de aandacht van de problemen in het land zelf wilde afwenden.
Ilusion (2004) Ilusion (2004)
Legendarische filmregisseur Donald Baines is aan het einde van zijn leven en ligt alleen maar in zijn kamer en kijkt naar de films die hij heel zijn leven lang heeft gecreeërd. Hij leeft afgezonderd van vrienden en familie en realiseert zich dat hij veel onjuiste keuzes heeft gemaakt.
Ilusión Viaja en Tranvía, La (1953) Ilusión Viaja en Tranvía, La (1953)
Als 2 medewerkers van het gemeentelijke vervoerbedrijf horen dat hun favoriete tram, no 133, naar de schroothoop gebracht zal worden, besluiten ze ’s nachts in een dronken bui er nog een laatste tochtje mee te maken. Dit laatste tochtje wordt echter een rit van een dag en een nacht om uit de moeilijkheden te blijven, als ze geconfronteerd worden met bizarre situaties die het welhaast onmogelijk maken om de 'geleende' tram terug te brengen.
Iluzija (2004) Iluzija (2004)
Alles is mis met het gezin van tiener Marko: zijn vader is een dronkelap, zijn moeder lijkt al een tijd terug alle contact met de wereld verloren te hebben, en zijn zus is een egoïste die haar eigen gang gaat, op zoek naar haar eigen geluk. Op school is het al niet veel beter: Marko wordt gepest door een groepje jongens, en het treiteren neemt iedere dag ergere vormen aan. De enige persoon die hem hoop voor de toekomst inboezemt is zijn leraar Macedonische taal, die hem aanmoedigt poëzie te schrijven. Helaas blijkt deze gevoelige man heel anders te zijn dan Marko had verwacht.
Im Auftrag des Vatikans (2006) Im Auftrag des Vatikans (2006)
Na een traumatische gebeurtenis in Kosovo besluit de soldaat Lasko (Mathis Landwehr) ontslag nemen bij de KFOR vredestroepen. Hij trekt zich terug als monnik in het klooster. In het klooster wordt hij benaderd door Matthias (Simon Dutton), een agent van de Christelijke geheime organisatie "Pugnus Dei", en overgehaald om een trein met Pelgrims te beschermen. Terroristen hebben op deze rit een overval gepland.
Im Banne des Unheimlichen (1968) Im Banne des Unheimlichen (1968)
Sir Oliver Ramsey sterft bij een vliegtuigcrash. Als hij in zijn kist naar zijn graf wordt gedragen, komt er een luid, eng gelach uit zijn kist. Journalist Peggy Ward (Siw Mattson) is hier getuige van en besluit er een stuk over te schrijven. Kort daarna wordt de advocaat van de familie Ramsey, Merryl (Otto Stern), vermoord door een mysterieus figuur met een doodshoofdmasker op. Sir Cecil (Kieling), de broer van Sir Oliver, is ervan overtuigd dat zijn broer is teruggekeerd om hem te doden. Inspecteur Higgins (Joachim Fuchsberger) wordt op de zaak gezet en samen met journalist Peggy probeert hij het mysterie op te lossen.
Im Dschungel Ist der Teufel Los (1982) Im Dschungel Ist der Teufel Los (1982)
Een groep toeristen wacht op hun vliegtuig uit de jungle. De baas van het vliegtuig wil echter dat deze neerstort zodat hij het verzekeringsgeld kan opstrijken. De piloot maakt een noodlanding op een eiland en de groep toeristen probeert in de jungle te overleven.
Im Juli. (2000) Im Juli. (2000)
Daniel is een jonge leraar, die in tegenstelling tot iedereen de zomer doorbrengt in Hamburg. Juli, een meisje dat op de vlooienmarkt werkt, wil graag Daniel beter leren kennen en slaagt erin hem een Maya-ring met een zon erop te verkopen. Ze voorspelt dat hij een meisje zal ontmoeten met dezelfde zon als op de ring. De volgende dag is Daniel al op weg naar het zuiden. Op de een of andere manier blijkt de voorspelling te kloppen.
Im Lauf der Zeit (1976) Im Lauf der Zeit (1976)
Een reizende filmmaker trekt van West naar Oost Duitsland. Hij ontmoet een jonge man wiens huwelijk op de klippen is gelopen. Ze besluiten samen verder te trekken.
Im Lebenswirbel (1916) Im Lebenswirbel (1916)
De mooie Lena (Asta Nielsen) is getrouwd is met een oude, ziekelijke man en flirt met de charmante Frits. Vele onstuimige jaren later, wanneer de oude man is overleden, neemt haar liefde voor Frits een onverwachte wending.
Im Reiche des Silbernen Löwen (1965) Im Reiche des Silbernen Löwen (1965)
Kara Ben Nemsi en zijn vriend Hadschi Halef Omar zetten hun leven op het spel om de jonge Ingdscha uit handen van de doodgewaande pasja van Mossul, de aartsvijand van de Arabieren, te redden.
Im Schatten der Macht (2003) Im Schatten der Macht (2003)
Deze film vertelt het verhaal van de laatste dagen van Bundeskanzler Willy Brandt en waarom hij toen besloot zijn ambt neer te leggen en zich terug te trekken uit de politiek in 1974. Het laat onder meer zien hoe bepaalde collega's hem lieten vallen, waaronder zijn adviseur Günther Guillaume.
Im Schloß der Blutigen Begierde (1968) Im Schloß der Blutigen Begierde (1968)
Nadat zijn dochter op brutale wijze is vermoord, heeft de krankzinnige chirurg Saxon maar één doel: zijn dierbare dochter terugkrijgen. Hij begint onschuldige slachtoffers te doden en berooft hen van hun vitale organen om die te gebruiken tijdens de operatie die zijn dochter weer tot leven moet brengen. Baron Brack is jong, knap en onbezonnen. Hij leidt een snel leven en neemt alles wat hij wil. Op een nacht staan Brack en zijn zondige handlangers voor de deur van Saxons kasteel...
Im Schwitzkasten (2005) Im Schwitzkasten (2005)
We ontmoeten zeven totaal verschillende mensen, ze hebben echter één ding gemeen. Elke donderdag gaan ze naar sauna “Schwitzkasten”. De sauna is een smeltkroes van mensen van verschillende afkomst. Naakt zijn ze echter allen gelijk.
Im Stahlnetz des Dr. Mabuse (1961) Im Stahlnetz des Dr. Mabuse (1961)
Als er een Interpolbeambte en een drugshandelaar uit Chicago worden vermoord, begint Kommissar Lohmann te vermoeden dat Dr. Mabuse (Preiss) achter deze misdaden zit.
Im Toten Winkel - Hitlers Sekretärin (2002) Im Toten Winkel - Hitlers Sekretärin (2002)
Documentaire waarin de 81-jarige Traudl Junge voor het eerst voor de camera over haar leven spreekt. Junge was vanaf 1942 tot aan de dood van Hitler zijn privé-secretaresse. Ze werkte met hem in zijn hoofdkwartier Obersalzberg, zijn Bavarische residentie in Berchtesgaden en ook tijdens de laatste weken van het nazi-regime in Hitlers bunker in Berlijn. Hij dicteerde zijn laatste wil en testament aan haar. In de lente van 2001 lukte het André Heller om Traudl Junge ervan te overtuigen dat haar persoonlijke verhaal fascinerend en historisch belangwekkend genoeg was om vast te leggen. Jaren van contemplatie en zelfanalyse stellen Junge in staat terug te kijken op de periode uit haar leven waarin ze dagelijks met Hitler omging.
Im Weißen Rößl (1960) Im Weißen Rößl (1960)
Kelner Leopold is hopeloos verliefd op Josepha. Zijn bazin is echter niet van hem, maar van stamgast dr. Siedler gecharmeerd, die op zijn beurt geen interesse heeft. De verwarring is compleet wanneer Leopold zijn droomvrouw op een dag een bos bloemen stuurt en Josepha denkt het ruikertje van dr. Siedler afkomstig is.
Im Winter ein Jahr (2008) Im Winter ein Jahr (2008)
Eliane Richter vraagt aan de kunstenaar Max Hollander om een portret van haar beide kinderen te schilderen. Het betreft de 22-jarige Lilli, een talentvolle dansstudente en de 19-jarige Alexander, die nog geen jaar geleden dodelijk verongelukt is. Als Lilli, in het begin ongemotiveerd, voor de sessies in de studio van de schilder verschijnt, merkt deze al gauw, dat ze grote emotionele problemen heeft en hij probeert de ooit bestaande diepe relatie tussen de beide kinderen beter te begrijpen.
Ima Hozeret Habayta (2006) Ima Hozeret Habayta (2006)
Vijftien jaar geleden verliet de toen 22-jarige Marisa haar drie jaar oude zoon en haar pasgeboren dochtertje met haar ouders in Bolivia, en reisde overzee voor een baan in het Westen. Ze kwam terecht als hardwerkende schoonmaakster in Israël, zond haar salaris naar huis en volgde het opgroeien van haar kinderen slechts door middel van foto’s en sporadische telefoongesprekken. Nu keert Marisa terug om zich te herenigen met haar kinderen en familie en om een echte moeder te worden. Maar haar kinderen reageren apathisch, dan wel vijandig tegen haar. Ze staan erop haar ‘tante’ te noemen in plaats van moeder. Het huis, wat gebouwd had moeten worden van haar geld bleek niet meer te zijn dan een skelet. Marisa voelt zich opgelicht. De documentaire geeft een bijzonder, maar pijnlijk beeld van de betekenis van armoede en moederschap in een globaliserende wereld.
Ima, Ai ni Yukimasu (2004) Ima, Ai ni Yukimasu (2004)
Wanneer Mio op een dag overlijdt, laat ze haar zes jaar oude zoon Yuji achter en haar man Takumi. Zij proberen het beste ervan te maken zonder haar. Precies een jaar na haar overlijden komen ze een vrouw tegen die er exact hetzelfde uitziet als Mio...
Image of Bruce Lee (1978) Image of Bruce Lee (1978)
Wanneer bij een juwelier voor miljoenen aan juwelen wordt gestolen, wordt de hulp van Bruce ingeroepen. Bruce gaat achter de criminelen en komt er dan al snel achter dat hij te maken heeft met een grote internationale bende.
Image of Death (1976) Image of Death (1976)
Een jonge opportuniste vat het plan op een oude schoolvriendin van haar te vermoorden en neemt vervolgens haar identiteit over. Ze zorgt ervoor dat ze uiterlijk zoveel mogelijk op haar lijkt en handelt op elk kritiek moment vol zelfvertrouwen. Ze slaagt er zelfs in familieleden en een ex-minnaar van haar slachtoffer te misleiden en toegang te krijgen tot haar bankrekeningen.
Image, The (1990) Image, The (1990)
Jason Cromwell staat te boek als een sterverslaggever en hij geniet dan ook bijnamen als de 'Witte Ridder van tv' en 'De enige man die Amerika kan vertrouwen'. In werkelijkheid gaat hem echter niets te ver om een primeur te halen en door zijn dubieuze journalistieke methoden vervreemdt hij van zijn omgeving. Wanneer hij uitvalt tegen een oude vriend en een van de personen naar wie hij onderzoek doet zelfmoord pleegt, is het de hoogste tijd om zichzelf eens onder de loep te nemen.
Images (1972) Images (1972)
Cathryn heeft zich afgezonderd in een ver afgelegen landhuis waar ze hoopt een kinderboek te schrijven. Als gevolg van haar angsten gaat ze echter psychisch achteruit, waarbij ze de realiteit uit het oog verliest en fantasie de overhand gaat nemen. De mannen die in haar leven een rol hebben gespeeld, spelen veelal de hoofdrol in haar hallicunaties die steeds permanenter aanwezig zijn. Een zenuwinzinking zorgt er zelfs voor dat ze deze mannen probeert te vermoorden, dat terwijl sommige van hen al dood zijn. Kan ze haar angsten overwinnen en weer in het reine met zichzelf komen?
Imaginarium of Doctor Parnassus, The (2009) Imaginarium of Doctor Parnassus, The (2009)
De film vertelt het verhaal van Dr. Parnassus (Christopher Plummer), die met zijn theatergezelschap stad en land afreist om het publiek nog nooit vertoond vertier voor te schotelen. Zijn gave maakt het zijn publiek mogelijk om via een magische spiegel aan de realiteit van alledag te ontsnappen. Maar er rust ook een vloek op hem. Al eeuwen lang sluit hij namelijk weddenschappen af met de duivel, Mr. Nick (Tom Waits), waaraan hij o.m. zijn exclusieve onsterfelijkheid te danken heeft. Diezelfde Mr. Nick keert nu terug om een prijs voor hemzelf op te eisen namelijk de innemende en kostbare dochter van Dr. Parnassus, Valentina (Lily Cole), op de dag dat ze zestien jaar wordt. Dr. Parnassus heeft nog een laatste weddenschap met Mr. Nick nodig om zich uit deze benarde situatie te redden.
Imaginary Crimes (1994) Imaginary Crimes (1994)
Ray Weiler is een klein boefje en vult zijn dagen met pooierschap, afpersing en dergelijke. Als zijn vrouw overlijdt, komt Ray plots alleen te staan en moet hij voor zijn twee opgroeiende dochters zorgen. Vooral met zijn oudste dochter, Sonya, loopt de relatie zeer moeizaam...
Imaginary Heroes (2004) Imaginary Heroes (2004)
De familie Travis lijkt op het eerste gezicht een gelukkig gezin. Maar een onverklaarbare gebeurtenis gooit hun leven volkomen door elkaar. Er komen allerlei zaken en geheimen aan het licht die zich tientallen jaren lang hebben opgestapeld. De familie wordt hierdoor genoodzaakt met zichzelf in het reine te komen.
Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust (2004) Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust (2004)
Gene Hackman is de verteller in deze documentaire die de rol van Hollywood in het beschrijven en verwerken van de Holocaust belicht. Dit wordt gedaan met filmfragmenten, echte beelden uit de oorlogstijd en interviews met betrokkenen.
Imagination (2007) Imagination (2007)
Dr. Reineger (Ed K. Gildersleeve) is een neuro-psycholoog voor kinderen die ervan overtuigd is dat Anna (Nikki Haddad) een zeldzame vorm van autisme heeft, namelijk het syndroom van Asperger, waardoor ze moeilijk met de realiteit kan omgaan. Wat betreft haar blinde tweelingzuster Sarah (Jessi Haddad), kan hij niet uitleggen waarom haar visioenen zoveel lijken op die van Anna. Als hun vader hen verlaat, ontsnappen de twee zusjes aan de pijn door steeds verder in hun fantasie te glijden. Als dan ook hun moeder door een aardbeving gedood wordt, is Reineger gedwongen de meisjes te helpen terwijl hijzelf worstelt met hun profetische visioenen. Maar als de tweeling uit het instituut ontsnapt en onvindbaar blijkt te zijn, is de vraag of ze inderdaad voorbij het wereldlijke zijn getranscendeerd.
Imagine Me & You (2005) Imagine Me & You (2005)
De goudeerlijke Heck en de mooie Rachel hebben het prima voor elkaar. Ze waren altijd al de beste jeugdvrienden en vormen nu het perfecte stel. Eerst verliefd, toen verloofd en nu op het punt elkaar het ja-woord te geven. Maar dan, tijdens de ceremonie, valt het oog van Rachel op één van de gasten, de mooie Luce. Wat volgt is een romantische reis door alle emoties, herkenbaar voor iedereen die zo gelukkig (of ongelukkig) is geweest om in de ban van de liefde te raken....
Imagine the Sound (1981) Imagine the Sound (1981)
Imagine the Sound portretteert een groep beroemde muzikanten, die in de jaren '60 de toon zetten voor een nieuwe, avant-gardistische stroming binnen de jazzmuziek. De film bevat interviews, waarin de muzikanten hun muziekbeleving uitleggen, en live-optredens van tenorsaxofonist Archie Shepp, trompettist Bill Dixon en de pianisten Paul Bley en Cecil Taylor.
Imagine: John Lennon (1988) Imagine: John Lennon (1988)
Deze biografie werd gemaakt van de bijna 240 uur video- en filmopnamen die John en Yoko zelf schoten tijdens Johns leven. Het archiefmateriaal is herwerkt tot een biografie. Ze omvat onder andere een soundtrack met 36 nummers en zeer persoonlijke en intieme opnamen die nooit eerder aan het publiek vertoond werden.
Imagining Argentina (2003) Imagining Argentina (2003)
De film speelt zich af in het Argentinië van eind jaren '70, waarin duizenden mensen verdwenen in cellen en martelkamers. Wanneer de vrouw van Carlos Ruweda verdwijnt ontdekt hij een magische gave: in zijn dromen heeft hij visioenen over het lot van verdwenen mensen. Hij kan echter niet zien wat er met zijn eigen vrouw gebeurd is, wat hem bijna tot waanzin drijft.
Imam, The (2005) Imam, The (2005)
Emrullah schaamt zich voor zijn imam-diploma en is zo bang voor de vooroordelen dat hij zijn voornaam heeft veranderd in Emre. In het buitenland leert hij een tweede taal, wordt hij zakenman, draagt lange haren en rijdt rond op een Harley Davidson. Tot de dag dat hij zijn schoolvriend van het lyceum weer ontmoet die aan kanker blijkt te lijden. Dit verplicht Emre en de mensen rondom hem zijn ware identiteit onder ogen te zien. Hij laat de laatste wens van zijn vriend in vervulling gaan door diens plaats als imam in te nemen op het platteland. De boeren uit het dorpje vinden het toch maar bizar dat een imam met lange haren de kinderen de Koran leert via zijn laptop en met hen achter op de motor rondrijdt.
Imbalsamatore, L' (2002) Imbalsamatore, L' (2002)
De dwergachtige Peppino is dierenopzetter. Hij voelt zich aangetrokken tot de atletisch gebouwde Valerio. Bij wijze van aardig gebaar weet hij de naïeve Valerio in te palmen om zijn assistent te worden. Hij doet er tevens alles aan om zo veel mogelijk in het gezelschap van deze jongen te kunnen verkeren. Wanneer Peppino moet toezien hoe Valerio een relatie krijgt met de mooie Deborah, en Valerio uit 'zijn vingers' wegglipt, is hij aldus behoorlijk jaloers.
Imbarco a Mezzanotte (1952) Imbarco a Mezzanotte (1952)
De levens van twee mensen komen samen wanneer een naamloze en dakloze man, op zoek naar een nieuw leven, per ongeluk een vrouw ombrengt en een jongen, die het geld van zijn straatarme ouders is verloren, steelt. Ze komen samen in een schuilplek.
Imbranato, L' (1979) Imbranato, L' (1979)
Pippo Sperandio wordt tijdens zijn vakantie in Sardinië ontvoerd door gangsters, die hem aanzien voor iemand anders. Pippo heeft de grootste moeite om zijn kidnappers ervan te overtuigen dat hij niet degene is die zij moeten hebben. En als dat maar niet lukt, vreest Pippo voor zijn leven.
Imelda (2003) Imelda (2003)
Een portret van Imelda Marcos, de voormalige 'first lady' van de Fillipijnen waar ze nog immer in weelde leeft. De regisseuse laat opponenten, familieleden, vriendinnen, Imelda's couturier en Amerikaanse diplomaten aan het woord.
Imitation General (1958) Imitation General (1958)
Sergeant Murphy Savage doet zich voor als een gesneuvelde generaal, in de hoop zijn medesoldaten te inspireren om zich een weg te vechten uit een Nazi-kamp voor krijgsgevangenen. Dat lukt hem alleen als hij de enige soldaat die zijn ware identiteit kent weet te vermijden.
Imitation of Life (1934) Imitation of Life (1934)
Nadat Bea Pullman's echtgenoot is overleden, hebben Bea en haar dochter Jessie het financieel erg moeilijk. Dan klopt Delilah Johnson bij hen aan die aanbiedt als huishoudster te werken in ruil voor een woonruimte voor haar en haar dochter. Delilah blijkt fantastische pannekoeken te kunnen maken en met haar recept worden Delilah en Bea rijk. Echter raken ze steeds meer vervreemd van hun dochters die ook zo hun problemen hebben.
Imitation of Life (1959) Imitation of Life (1959)
Lora is een actrice die het maar niet lukt om door te breken. Op een dag aan het strand ontmoeten Lora en haar dochtertje de zwarte Annie en haar dochtertje Sarah Jane, die een blank uiterlijk heeft. Annie is hard op zoek naar onderdak en ze mag met Sarah Jane bij Lora intrekken als hulp in de huishouding. Als de jaren verstrijken komt het succes toch voor Lora als actrice en de vier blijven al die tijd samen. Maar al van jongs af aan heeft Sarah Jane er problemen mee dat ze een zwarte afkomst heeft en probeert dit zo goed mogelijk te verbergen voor de buitenwereld, tot groot verdriet van haar moeder.
Imitations of Life (2003) Imitations of Life (2003)
Door de psychoanalyse geïnspireerd videoessay over de manier waarop we ons leven en onze jeugd vorm en betekenis geven. Hoolboom citeert Freuds gedachten over de manier waarop mensen omgaan met hun jeugdherinneringen en hoe deze zelden spontaan en authentiek ontstaan, maar veeleer in de loop van de tijd worden ontwikkeld en vervormd. De 10-delige essay bestaat onder andere uit 'Jack', waarin Hoolboom zijn neefje Jack voor de spiegel filmt en stilstaat bij het spiegelstadium van Lacan (fundamentalistisch freudiaans filosoof).
  1 2 3 4 -5- 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!