Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 -24- 25 26 27 28
Zoeken:
Iphigenia (1977) Iphigenia (1977)
Het leger van Athene is uitgevaren naar het strijdperk, maar onderweg laat de wind het afweten. Hun leider, Koning Agamemnon, probeert het probleem van het voedseltekort aan boord te verhelpen, door samen met wat anderen aan land op herten te jagen. Hierbij doodt hij per ongeluk een heilig hert en de straf hiervoor is dat hij zijn dochter Iphigenia moet offeren.
Ipnosi (1962) Ipnosi (1962)
Erik is de assistent bij een optreden van George, een beroemde buikspreker en hynotiseur en zijn verloofde Magda. Hij is heimelijk verliefd op haar en doodt iedereen die zijn obsessie in de weg staat. Stilaan wordt hij steeds meer onevenwichtig en ontredderd doordat hij bang gemaakt wordt door het spottende geluid dat de pop van de buikspreekster maakt. Op een dag breekt iemand binnen in de kleedkamer van de buikspreker en wordt de dief op heterdaad betrapt. Hij slaat George bewusteloos en vlucht weg. Erik heeft hem echter ook gezien.
Iqbal (1998) Iqbal (1998)
De 8-jarige Iqbal wordt door zijn straatarme ouders aan een fabriek verkocht om daar te gaan werken. Zijn baas is een zeer wrede en strenge man. De kinderen in de fabriek moeten de hele dag werken en ze mogen tijdens het werk niet eens naar de wc. Iqbal realiseert zich dat dit niet eerlijk is en hij ontsnapt. Snel wordt hij weer verkocht aan een andere fabriek. Hier werkt hij beter en hij krijgt de reputatie van een hard werkende rebel.
Iqbal (2005) Iqbal (2005)
Cricket is India's nationale sport, maar niemand heeft er een grotere hekel aan dan boer Anwar Khan. Hij vindt het tijdverspilling, maar zijn familie, vooral zijn vrouw, is dol op cricket. Tijdens een cricketwedstrijd gaf zijn vrouw bovendien het leven aan hun zoon Iqbal. Iqbal is nu een tiener en begint zich zeer voor de sport te interesseren. Hij wordt zelfs opgeleid door Guruji, een grote ex-ster uit het indiase cricket, maar die laat hem later vallen ten faveure van zijn pupil Kamal. Nu moet Iqbal cricket leren van de dronkenman Mohit en op die manier doorstomen naar het nationale team.
Ira and Abby (2006) Ira and Abby (2006)
Ira Black is slim, neurotisch, Joods en zit met allerlei problemen. Abby Willoughby is een onbezorgde vrouw die werkt in een sportschool. Ira en Abby worden verliefd op elkaar en willen gaan trouwen, maar de omgeving waarin ze zitten laat ze doen twijfelen.
Ira di Achille, L' (1962) Ira di Achille, L' (1962)
De halfgod Achilles, zijn vriend Patroclos en Odysseus strijden onder koning Agamemnon tegen de Trojanen. Het lot van de Trojaanse koningszoon Hector lijkt al bezegeld te zijn: hij zal door Achilles om het leven gebracht worden, maar voordat het zover is moet Achilles eerst nog de slavin Briseïs ervan zien te overtuigen dat hij echt met haar wil trouwen.
Ira Madiyama (2003) Ira Madiyama (2003)
August Sun volgt drie verhaallijnen gedurende twee spannende dagen in augustus 1996, toen het nationale cricketteam van Sri Lanka op de wereldkampioenschappen in Lahore speelde en kampioen werd. De wedstrijdverslagen op de radio verbinden de afzonderlijke verhalen. Euforie over de sport valt samen met politieke commotie over het mislukken van de eerste vredesonderhandelingen tussen de regering van Sri Lanka en de Tamil Tijgers (LTTE). Een van de verhalen gaat over een moslimjongen en zijn familie, die uit hun dorp worden verjaagd door rebelse Tamil Tijgers. Een tweede verhaallijn volgt een soldaat uit het Sri Lankaanse leger die met verlof gaat, een bordeel bezoekt en ontdekt dat zijn zus daar werkt. In het derde verhaal zien we een jonge vrouw die haar man probeert terug te vinden die vermist is sinds een luchtmachtoperatie.
Iran - Sous le Voile des Apparences (2003) Iran - Sous le Voile des Apparences (2003)
Deze documentaire geeft een impressie van het fundamentalistische Iran. Er lijkt een omwenteling gaande te zijn onder jongeren.
Iraq for Sale: The War Profiteers (2006) Iraq for Sale: The War Profiteers (2006)
Deze documentaire geeft de kijker een blik in de levens van de soldaten, vrachtwagenchauffeurs, weduwen en kinderen wiens levens veranderd zijn door de heropbouw van Irak. Daarnaast ontsluiert deze documentaire de connecties die er bestaan tussen private ondernemingen die werkzaam zijn in Irak en de Amerikaanse overheid.
Iraq in Fragments (2006) Iraq in Fragments (2006)
Deze documentaire is opgedeeld in drie fragmenten die laten zie hoe de situatie is in Irak na de invasie. Via het verhaal van de 11-jarige Soennitische Mohammed, een Sjiitische bevelhebber en zijn manschappen en een Koerdische boer en zijn zoon, wordt er vanuit meerdere standpunten gekeken naar de voor- en nadelen die er zijn ontstaan na het wegvallen van de dictatuur en de opkomst van de nieuwe machthebbers.
Irene (1940) Irene (1940)
Irene O'Dare is een Iers meisje dat naar New York reist om een leven op te bouwen. Ze vindt werk in de dure en exclusieve winkel die geleid wordt door Mr. Smith. Irene doet het goed en krijgt bovendien te maken met twee heren die naar haar hand dingen. De eigenaar van de winkel Don Marshall en de rijke Bob Vincent, die echter al een relatie heeft.
Irène (2002) Irène (2002)
Irène is een schattige maar klunzige dertiger die al vier jaar geen romantische relatie heeft gehad. François, een klusjesman die Irène heeft ingehuurd om haar appartement te verven, lijkt de perfecte match.
Irezumi (1966) Irezumi (1966)
Nadat een jonge vrouw verleid wordt, wordt er een tattoeage in de vorm van een rode spin op haar rug gezet. Niet lang daarna verandert ze van gedrag. Ze wordt steeds beestachtiger, totdat ze een monsterlijk gedrag begint te vertonen. Een voor een neemt ze wraak op de mannen met wie ze het bed deelde.
Irezumi (1982) Irezumi (1982)
Om haar geliefde te plezieren, laat Katsuko haar lichaam tatoeëren door Kyogoro, een oude ambachtsman. Deze heeft een speciale techniek ontwikkeld waarbij zijn assistente Katsuko bezig houdt om de pijn niet te voelen. Na afloop doet Katsuko echter een schokkende ontdekking...
Irezumi Ichidai (1965) Irezumi Ichidai (1965)
In Japan draagt de Yakuza over het algemeen veel tatoeages. Grote delen van hun lichaam zijn kleurrijk getatoeërd. Twee broers stappen uit de gewelddadige organisatie en proberen een leven op te bouwen als mijnwerkers. Helaas worden ze door hun tatoeages onmiddelijk ontmaskerd en gebrandmerkt als criminelen.
Irina Palm (2007) Irina Palm (2007)
Maggie (Marianne Faithfull) is een weduwe van vijftig jaar die wanhopig op zoek is naar geld voor de operatie van haar doodzieke kleinkind. Na diverse mislukte pogingen om een baan te krijgen, begint Maggie te zoeken in de Londense wijk Soho. Daar besluit ze een baan aan te nemen in een winkel genaamd 'Sex World'. Ze neemt het pseudoniem Irina P. aan en begint vol overgave aan haar nieuwe baan.
Iris (1987) Iris (1987)
Een vrouwelijk veearts (Monique van de Ven) moet veel vooroordelen overwinnen voordat zij door een plattelandsgemeenschap wordt geaccepteerd. Met name de relatie die zij aangaat met de zoon van een invloedrijke herenboer wordt haar niet in dank afgenomen; niet door de bekrompen boerengemeenschap, maar ook niet door haar ex-vriend uit de stad.
Iris (2001) Iris (2001)
De film vertelt het verhaal van de Britse filosofe en schrijfster Iris Murdoch. Als jonge professor aan Oxford krijgt ze een relatie met professor John Bayley. Bayley vertelt hoe hij Iris 40 jaar geleden ontmoette, hoe hun leven er uit zag, en welke verwoestende effecten de ziekte van Alzheimer op haar hadden.
Iris (2004) Iris (2004)
Iris is een enthousiaste jonge vrouw die een carrière ambieert als fotografe. Ze ziet hoe haar wereld in elkaar stort wanneer er oorlog uitbreekt. Haar grote liefde, Óscar, raakt vermist, maar Iris neemt zich voor hem voor altjd te blijven zoeken. Met moeite weet ze tijdens de oorlog te overleven met haar dochtertje Ágata en de toegewijde steun van haar vriendin Magdalena.
Irish American Ninja (2005) Irish American Ninja (2005)
De Ierse Amerikaan George McGoogle (Sebastian) wil niets liever dan ninja worden. Terwijl haar naar Japan reist om deze droom in vervulling te laten gaan, komt hij zijn broer Gertrude (Cable) tegen, die hij in jaren niet gezien heeft. Deze vertelt hem hoe hun vader is vermoord door een gemene ninjameester (Wilson). Samen gaan ze de strijd aan.
Irish Eyes (2004) Irish Eyes (2004)
De van Ierse afkomst zijnde broers Thomas en Sean Phelan groeien allebei op aan de andere kant van het recht. De één komt in de advocatuur terecht en de ander in de misdaad en wordt een belangrijk persoon in de Ierse onderwereld. We volgen vanaf de jaren '50 tot de jaren '90 hun levens.
Irish in Us, The (1935) Irish in Us, The (1935)
Een familie bestaat uit Pat de politieagent, Mike de brandweerman, Danny de bokspromoter, en moeder. Pat wil dat Danny een 'echte' baan zoekt, omdat de meeste van zijn vechters eindigen in Palookaville en omdat Pat met Lucille wil trouwen, wat betekent dat hij de familie zal verlaten en Danny voor het inkomen voor zijn moeder moet zorgen. Maar Danny heeft er alle vertrouwen in dat een bokser genaamd Carbarn hem een fortuin zal opleveren en weigert zijn baan op te geven. Maar dan blijkt dat Lucille helemaal niet van Pat houdt, maar van Danny.
Irish Jam (2006) Irish Jam (2006)
Nadat ze ontdekken dat hun gehele Ierse stadje op het punt staat verkocht te worden, verzinnen enkele inwoners een plan om geld in te zamelen. Ze organiseren een wereldwijde poezie-wedstrijd, met als hoofdprijs het eigendom van de plaatselijke pub. Maar wat gebeurt er als een dubieuze Amerikaanse rapper de beste poeet blijkt?
Irish Luck (1939) Irish Luck (1939)
Buzzy O'Brien (Frankie Darro) werkt als portier in een hotel. Als er in het hotel een gast wordt vermoord verdenkt de politie Kitty Monahan (Sheila Darcy). Buzzy helpt haar ontsnappen en verstopt haar in de kamer van zijn moeder (Lillian Eliott). Terwijl de politie zoekt naar Kitty komt Buzzy de echte moordenaar tegen.
Irma la Douce (1963) Irma la Douce (1963)
De naïeve Franse politieagent Nester Patou wordt naar een rosse buurt overgeplaatst. Nadat hij ziet wat er allemaal aan de gang is belt hij het station om een inval te organiseren, om zo alle dames in de bak te kunnen gooien. Dit leidt echter tot een verstoring van het goed georganiseerde systeem dat de politie en de pooiers hebben. Nester wordt ontslagen, gaat zich bezatten in een bar, raakt bevriend met Irma en slaat haar pooier in elkaar, wat als gevolg heeft dat hij haar nieuwe pooier wordt. Nester vind het maar niets dat Irma naar andere mannen moet, en verzint een plan.
Irma la Mala (1936) Irma la Mala (1936)
Een groep dronken feestgangers raken verwikkeld in een gevecht, waarbij enkele parelduikers wegvluchten. Ze komen terecht op een afgelegen eiland, waar alleen maar mooie amazones wonen. Ze krijgen te maken met liefde, maar langzamerhand blijkt dat de vrouwen iets anders met de heren van plan zijn.
Irma Vep (1996) Irma Vep (1996)
Een Franse filmmaker op zijn retour, probeert een come-back te maken met de verfilming van het verhaal 'Les Vampires'; over een katachtige dievegge, Irma Vep. Maggie Cheung (die zichzelf speelt) wordt gekozen als de nieuwe Irma. Aangekomen op de set merkt ze dat de regisseur het lachertje van de crew is, maar ze neemt zich voor toch loyaal te zijn. Na een tijdje raakt Maggie teveel in haar rol en glipt uit haar hotelkamer om gasten te beroven.
Iron Curtain, The (1948) Iron Curtain, The (1948)
Igor Gouzenko (Andrews) en zijn vrouw Anna Gouzenkova (Tierney) wonen in Canada. Igor werkt in de Russische ambassade in Ottawa. Ze waarderen de democratie en ze zijn erg gelukkig nadat ze een zoon hebben gekregen. Wanneer ze horen dat ze terug moeten keren naar Moskou weigeren ze dat. Igor is nu van plan om met de documenten die hij heeft naar de justitie te gaan waarin de namen van de Russische spionnen staan...
Iron Dragon Strikes Back (1979) Iron Dragon Strikes Back (1979)
Vier vrienden ontdekken een voorraad Vietnamees goud, achtergelaten door een smokkelbende. Wanneer het goud opeens is verdwenen, wijzen alle bewijzen naar de vier vrienden en krijgen zij de bende en diverse huurlingen achter zich aan.
Iron Eagle (1986) Iron Eagle (1986)
De vader van Doug Masters wordt neergeschoten boven het Midden-Oosten en gevangengezet. Doug, die zelf ook ooit graag straaljagerpiloot wil worden, vindt dat de regering te weinig doet en besluit samen met zijn vrienden iets te ondernemen om hem vrij te krijgen. Ze roepen de hulp in van onderhoudsmonteur Chappy, een voormalige luchtmachtkolonel
Iron Eagle II (1988) Iron Eagle II (1988)
Chappy Sinclair wordt opgeroepen om een gemixt team van Russen en Amerikanen te leiden bij een aanval op een doel in het Midden Oosten. In de eerste plaats lijkt de missie nog niet zo moeilijk, ondanks de verschillen tussen de twee volken. Maar de missie komt pas in gevaar als Chappy ontdekt dat iemand in het Pentagon de missie saboteert.
Iron Eagle IV (1995) Iron Eagle IV (1995)
Als Chappy Sinclair wordt opgescheept met een hoop sukkels, roept hij de hulp in van zijn protegé Doug Masters om het zooitje in vorm te krijgen. Tijdens één van hun trainingen ontdekken ze toevallig dat een aantal officieren een aardige cent bijverdienen met het dumpen van gevaarlijk chemisch afval ...
Iron Giant, The (1999) Iron Giant, The (1999)
1958. Een gigantische metalen reus valt neer op de Aarde en maakt de inwoners van een klein dorpje doodsbang. Alleen de negenjarige Hogarth is niet geschrokken en raakt zelfs bevriend met de reus. Helaas wordt hun vriendschap verstoord door een paranoïde overheidsagent die er er alleen op uit is om de reus te vernietigen.
Iron Girl, The (1994) Iron Girl, The (1994)
Het mooie jonge meisje Susan is aan het rolschaatsen wanneer zij onderweg door een motorbende wordt verkracht. Wanhopig op zoek naar wraak, gaat Susan karatelessen nemen. Na verloop van tijd sluit ze zich aan bij de motorbende en bereidt ondertussen zorgvuldig haar wraak op een aantal van de leden voor.
Iron Horse, The (1924) Iron Horse, The (1924)
Epos rond de aanleg, dwars door Amerika, van een spoorweg en van de ontberingen en aanvallen door Indianen, die de bouwers moeten doorstaan en weerstaan. Eén van hen, is op zoek naar de moordenaar van zijn vader, die tijdens het verkennen van de route van de spoorlijn werd gedood.
Iron Horsemen (1995) Iron Horsemen (1995)
Noord-Californië 1967. Archie, beter gekend onder de bijnaam Bad Trip, is een nieuw aangenomen lid van de motorclub The Cannibals. Maar Archie steelt een motor van één van de bendeleden. Hij wordt echter gepakt en krijgt dertig minuten om te ontsnappen. Daarna zal hij opgejaagd worden door de rest van de bende...
Iron Jawed Angels (2004) Iron Jawed Angels (2004)
Alice Paul en haar vriendinnen zijn verbeten voorvechters van het vrouwenstemrecht en doen alles wat in hun macht ligt om het stemrecht voor vrouwen wettelijk te maken. Helaas is het politieke klimaat hen niet gunstig gezind en krijgen ze heel wat tegenwind, zowel van conservatieve drukkingsgroepen als van andere vrouwen.
Iron Ladies of Liberia (2007) Iron Ladies of Liberia (2007)
Na bijna twee decennia burgeroorlog, is de rust wedergekeerd in Liberia. De democratische presidentsverkiezing werd in 2006 gewonnen door Ellen Johnson Sirleaf, en zij werd het eerste Afrikaanse vrouwelijke staatshoofd. De kersverse presidente verkoos veelal vrouwen op andere hoge posities. Deze documentaire volgt Sirleaf en andere vrouwelijke hooggeplaatsten tijdens hun eerste jaar van bewind.
Iron Maiden, The (1962) Iron Maiden, The (1962)
Een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij plant om een vliegtuig te kopen bij een Britse vliegtuigfabrikant. De deal is echter bijna rond wanneer Jack Hopkins, ontwerper bij de vliegtuigbouwer, en Kathy Fisher, dochter van de eigenaar van de vliegmaatschappij, op een stil landweggetje een botsing krijgen. Allebei geven ze elkaar de schuld van het ongeluk. Een oplossing lijkt onmogelijk, tenzij de natuur een handje helpt.
Iron Man (1931) Iron Man (1931)
Rose verlaat haar man Kid Mason en vertrekt naar Hollywood. Ze krijgt een affaire met Lewis, maar wanneer Mason succesvol wordt, probeert ze hem ervan te overtuigen Lewis als manager te nemen.
Iron Man (1951) Iron Man (1951)
In Coaltown, Pennsylvania, probeert mijnwerker Coke Mason een betere toekomst voor zichzelf op te bouwen. Hij koopt een radio winkel en trouwt met Rose Warren. Zijn aan gokken verslaafde broer denkt dat Coke meer toekomst heeft als bokser, omdat hij weet dat wanneer Coke vecht hij een woede over zich heen krijgt waardoor hij de bijnaam "Iron Man" heeft gekregen. Omdat ook Rose het idee van veel geld wel ziet zitten, besluit Coke, met tegenzin, om het te doen. Hij is bang voor zijn "killer instinct", die hem zowel geliefd als gehaat maakt bij het publiek. Kan Coke zijn persoonlijke demonen de baas, voordat hij iemand in de ring vermoordt?
Iron Man (2008) Iron Man (2008)
Tony Stark (Robert Downey J.R.) is een multi-miljardair, industrialist en bovenal een geniale uitvinder. Hij wordt ontvoerd en gedwongen om een verschrikkelijk wapen te bouwen. In plaats daarvan construeert hij een ingenieus ijzeren pak waarmee hij weet te ontsnappen. Als hij terugkeert in de V.S ondekt hij een wereldwijd complot dat de stabiliteit van de wereld in gevaar brengt. Onder zijn alias, 'Iron Man', probeert hij het tij te keren.
Iron Mask, The (1929) Iron Mask, The (1929)
In de tweede helft van de 18e eeuw wordt Frankrijk geregeerd door de egoistische Koning Lodewijk XIV (William Bakewell). Terwijl zijn onderdanen honger lijden, organiseert hij grote feesten aan het hof. D'Artagnan (Douglas Fairbanks), heeft trouw gezworen aan de koning. Zijn medemusketiers zijn niet zo loyaal. Vastbesloten de koning ten val te brengen ontdekken ze het geheim van de koning. Hij heeft een tweelingbroer die met een ijzeren masker op, opgesloten zit in een toren.
Iron Maze (1991) Iron Maze (1991)
Het stadje Corinth is op sterven na dood sinds de plaatselijke staalfabriek haar poorten sloot. De enige hoop is de Japanse zakenman Sugita, die van plan is de staalfabriek te slopen en er een amusementspark te bouwen. Maar dan wordt Sugita halfdood aangetroffen. Zijn Amerikaanse vrouw (Fonda), een werkloze fabrieksarbeider (Fahey) en een klein jochie waren getuigen. Rechercheur Jack Ruhle (Walsh) probeert te achterhalen wat er gebeurd is, maar alledrie de getuigen vertellen een ander verhaal.
Iron Mistress, The (1952) Iron Mistress, The (1952)
Jim Bowie (Alan Ladd) komt naar New Orleans om een houthandel te beginnen. Hij wordt verliefd op Judalon de Bornay (Virginia Mayo), die hem aanmoedigt om rijk en invloedrijk te worden. Als Bowie volgens haar niet genoeg succes heeft en niet snel genoeg stijgt op de politieke ladder, verlaat zij hem en trouwt met Phillipe de Cabanal.
Iron Monkey Strikes Back (1977) Iron Monkey Strikes Back (1977)
Tijdens de Chinese Ching-dynastie wordt de vrouw van de keizer vermoord. Om deze zaak op te lossen wordt China's beste politieagent ingeschakeld, agent 'Cool Head'. In eerste instantie lijkt de moord snel opgelost, maar agent Cool Head vindt het allemaal te eenvoudig gaan. Als hij verder op onderzoek gaat stuit hij op veel weerstand. Zal hij deze misdaad kunnen oplossen?
Iron Petticoat, The (1956) Iron Petticoat, The (1956)
Officier Vinka Kovelenko is overgeplaatst vanuit Rusland, maar niet om politieke redenen. Ze is overgeplaatst omdat ze zich gediscrimineerd voelde als vrouw zijnde. Officier Chuck Lockwood krijgt de opdracht haar de mooie kanten van het kapitalisme te laten zien, terwijl zij hem probeert te overtuigen van de van de goede kanten van het communisme.
Iron Road (2008) Iron Road (2008)
Een arme, maar pittige Chinese vrouw, vermomd als een jongen, sluit zich aan bij de spoorweg bemanning in de Rocky Mountains om naar haar verdwenen vader te zoeken. Ondertussen wordt ze verliefd op de zoon van de spoorwegmagnaat.
Iron Thunder (1998) Iron Thunder (1998)
Als kolonel Nelson geëlectrocuteerd wordt in de tank "Iron Thunder", die hij aan het testen is, slaat de kolonel helemaal door en begint te geloven dat hij midden in een oorlog zit. Hij rijdt de stad in, ziet alles en iedereen aan voor zijn vijand en laat zo een pad van vernielingen achter. Een speciaal team wordt op Nelson en de "Iron Thunder" afgestuurd om hem te stoppen en hem uit de tank te halen. Maar Nelson geeft zich niet zo makkelijk over.
Iron Triangle, The (1989) Iron Triangle, The (1989)
Kapitein Keene wordt in Vietnam door de jonge Vietnamese soldaat Ho gevangen genomen. Ho heeft sympathie voor de Amerikaan omdat deze hem niet vermoordde terwijl hij daar wel de mogelijkheid toe had. Er ontstaat een hechte band tussen beide mannen.
Iron Warrior (1987) Iron Warrior (1987)
Halgor, een rondzwervende krijger, gaat gebukt onder het verlies van zijn tweelingbroer. Die werd namelijk in zijn jeugd door de duivelse heks Phaedra naar een andere dimensie getoverd. Phaedra probeert Halgor op zijn beurt in een val te lokken door de gedaante aan te nemen van een jonge nimfe in nood...
Iron Will (1994) Iron Will (1994)
De jonge Canadees Will Stoneman heeft een ijzeren wil. Zijn vader is overleden en tot overmaat van ramp dreigt faillissement voor zijn moeder. Will wil de deurwaarder afhouden door een sleehondenrace te winnen en de prijs van tienduizend dollar binnen te sleeën.
Ironbound Vampire, The (1997) Ironbound Vampire, The (1997)
De wonden van een soldaat uit WO I zijn een feestmaal voor een vampier. Deze vampier zuigt het bloed van de soldaat en hierdoor wordt de soldaat ook een ondode. Na de oorlog gaat de soldaat in New Jersey wonen en is verantwoordelijk voor de vele onopgeloste moorden en vermiste mensen uit dat gebied. Een detective en een dokter gaan de strijd aan met deze vampier-soldaat.
Ironheart (1992) Ironheart (1992)
In Los Angeles wil politieagent John Keem, die gespecialiseerd is in martial arts, zich wreken op Milverstead, een drugdealer die verantwoordelijk is voor de dood van zijn beste vriend. Voor hij het gevecht met Milverstead kan aangaan moet hij wel nog voorbij diens handlanger geraken.
Ironiya Sudby, Ili S Legkim Parom! (1975) Ironiya Sudby, Ili S Legkim Parom! (1975)
geregisseerd door Eldar Ryazanov
met Andrei Miagkov, Barbara Brylska en Yuri Yakovlev
Ironweed (1987) Ironweed (1987)
Albany, New York, Halloween, 1938. Francis Phelan en Helen Archer zijn twee alcoholverslaafde, hopeloze figuren. Zij was ooit een zangeres voor een radio-omroep, en hij een succesvolle sportman. Maar nu worden ze omringd door dood: zij is ziek, een vriend van hun heeft kanker, en Francis is grafdelver. Zijn verleden blijft hem achtervolgen.
Iroquois Trail, The (1950) Iroquois Trail, The (1950)
Hawkeye, een Amerikaanse scout, helpt de Britise zijde in de oorlog tussen de Fransen en de Indiaanen, bijgestaan door zijn Indiaanse bloedbroeder Sagamore.
Irreconcilable Differences (1984) Irreconcilable Differences (1984)
Het echtpaar Albert en Lucy Brodsky is zeer succesvol op het gebied van het schrijven van filmscenario's. De twee zijn echter beduidend minder succesvol op het gebied van het opvoeden van hun dochtertje Casey. Op een dag is deze het zat dat haar ouders nooit tijd voor haar hebben. Ze besluit een advocaat in de arm te nemen om zich te laten scheiden van haar ouders.
Irréductibles, Les (2006) Irréductibles, Les (2006)
Het is een ramp als je op je veertigste zonder werk komt te zitten en geen diploma op zak hebt. Ondanks hun jarenlange ervaring moeten Michel en Gérard vaststellen dat ze zonder diploma niet aan een baan raken. Michel besluit om opnieuw te gaan studeren en overtuigt zijn vriend Gérard om met hem mee te gaan...
Irrefutable Truth about Demons, The (2000) Irrefutable Truth about Demons, The (2000)
Harry Ballard dacht dat hij zijn leven wel onder controle had. Maar wanneer zijn vriendin bruut vermoord wordt, belandt hij in een wereld waarvan hij het bestaan nooit had vermoed. Zijn enige lichtpuntje is de mooie en mysterieuze Benny. Maar is zij een beschermengel in deze donkere en mysterieuze wereld, of is zij gewoonweg gestoord ? Of is zij misschien nog iets veel angstaanjagender...? In Harry's zoektocht naar antwoorden riskeert hij alles te verliezen, omdat hij op het punt staat de waarheid te onthullen... de onomkeerbare waarheid over demonen.
Irren Ist Männlich (1996) Irren Ist Männlich (1996)
Om zijn minnares tevreden te houden, besluit een succesvolle advocaat bij haar een kind te verwekken. Wanneer dat maar niet wil lukken, blijkt dat hij onvruchtbaar is. Maar wie is dan de vader van de kinderen die als de zijne door het leven gaan ?
Irren Ist Sexy (2005) Irren Ist Sexy (2005)
Omdat haar man liever honden dan kinderen wil, en zijzelf verzot is op kinderen, gaat Anne naar haar zus Viola. Die komt aan de kost als soapactrice en heeft haar logeerkamer al verhuurd aan taxichauffeur Hendrik. Anne en Hendrik kunnen het goed met elkaar vinden. Totdat Viola per ongeluk zwanger wordt ... van Hendrik.
Irresistible (2006) Irresistible (2006)
Sophie Hartley heeft al weken het gevoel gevolgd en bekeken te worden. Langzamerhand raakt zij ervan overtuigd dat Mara, de aantrekkelijke collega van haar man, haar kinderen en haar man wil stelen. Niemand gelooft haar, en op het moment dat ze aan haarzelf begint te twijfelen, doet ze een schokkende ontdekking....
Irresistible Force (1993) Irresistible Force (1993)
Politieman Harris Stone staat vlak voor zijn pensionering en is van plan zijn resterende diensttijd zonder brokken door te komen. Zijn nieuwe partner, de meervoudig wereldkampioene karate Charlotte Heller, is echter een heethoofd. Ze komen terecht in een gevaarlijke situatie als terroristen een aantal hooggeplaatste politici in gijzeling nemen.
Irresistible Impulse (1996) Irresistible Impulse (1996)
Makelaar Richard Lovejoy komt in de financiele problemen te zitten door toedoen van zijn ex-vrouw Tina. Zijn baas stelt hem voor aan een vrouw die hem geld wil geven wanneer hij met haar naar bed wil gaan. De volgende ochtend treft hij haar dood aan.
Irreversi (2008) Irreversi (2008)
Adam lijkt de gelukkigste man van de wereld. Hij heeft net zijn bedrijf voor miljoenen verkocht en hij trouwt ook nog eens met zijn jeugdvriendin en vrouw van zijn dromen Linda. Na de huwelijksreis beginnen de problemen. Linda ontdekt dat Adam geen kinderen kan verwekken. Het grootste probleem is dat Linda begint te vermoeden dat Adam verantwoordelijk is voor de dood van haar enige broer. Die beschuldigingen duwen Adam over het randje en hij begint te denken over het vermoorden van zijn vrouw.
Irréversible (2002) Irréversible (2002)
Wanneer zijn vriendin Alex door een vreemde verkracht en ernstig verminkt achter gelaten wordt, besluit Marcus samen met zijn vriend Pierre, de ex van Alex, op zoek te gaan naar de dader. Ze komen terecht in Club Rectum en besluiten het recht in eigen hand te nemen.
Is Harry on the Boat? (2001) Is Harry on the Boat? (2001)
De vakantie vierende Brad en zijn vrienden vieren hun vakantie op het befaamde eiland Ibiza. De jongens en de meiden hebben beide verschillende competities lopen op het vakantie-eiland, bijvoorbeeld: wie kan er met de meeste personen van het andere geslacht naar bed gaan tijdens de vakantie. De vrienden proberen allen om de wedstrijd te winnen en dat heeft consequenties voor de rest van hun vakantie.
Is It College Yet? (2002) Is It College Yet? (2002)
Alle studenten van Lawndale High staan op het punt om af te studeren en zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het grote feest. Helaas duiken er ook flink wat problemen op, en vooral Jane is erg teleurgesteld als ze hoort dat ze niet naar de kunstacademie mag. En het is natuurlijk bitter als blijkt dat Daria naar de exclusieve Bromwell University kan.
Is It Fall Yet? (2000) Is It Fall Yet? (2000)
Daria en de andere studenten van Lawndale High hebben eindelijk vakantie. Iedereen lijkt wel een baantje te hebben, en Daria raakt in een flinke ruzie verwikkeld met Jane, die meteen alleen op vakantie gaat. Daria weet niet meteen wat ze moet doen, tot ze kennismaakt met de 12-jarige Link, die wel een jonge versie van Daria lijkt te zijn.
Is There Life Out There? (1994) Is There Life Out There? (1994)
Lily heeft het getroffen met haar liefhebbende, betrouwbare echtgenoot, haar twee kinderen en haar nauwe relatie met haar vader. Nadat ze borstkanker krijgt en haar vader sterft, komt ze echter op een kruispunt in haar leven. Ze besluit dat er iets belangrijks mist en geeft haar vroegtijdig afgebroken universitaire opleiding een tweede kans. Omdat ze deze ooit opgaf voor huis en haard, steunt haar man haar in deze beslissing. Tot de twee werelden waarin ze leeft beginnen te botsen en haar man zich zorgen begint te maken over Lily's prioriteiten.
Is There Sex After Death? (1971) Is There Sex After Death? (1971)
Rondrijdend door New York in zijn seksmobiel, zoekt Dr. Harrison Rogers van het bureau van Seksuologisch Onderzoek de belangrijke figuren in de wereld van de seks op.
Is Your Honeymoon Really Necessary? (1953) Is Your Honeymoon Really Necessary? (1953)
De Amerikaanse officier Laurie Vining (Bonar Colleano) hoopt op een rustige huwelijksreis met zijn kersverse bruid Gillian (Diana Decker). Helaas komt Vinings ex-vrouw Candy (Diana Dors) de boel verstoren met de mededeling dat hun echtscheiding niet geldig is. Frank Betterton (David Tomlinson) wordt als adviseur om raad gevraagd, maar die komt zelf eveneens in een moeilijke positie terecht.
Isabel (1968) Isabel (1968)
Isabel hoort dat haar moeder ernstig ziek is. Zij haast zich naar huis, maar komt te laat en ontdekt dat haar moeder een hele reeks problemen heeft achtergelaten: de verzorging van een oude oom en het toevertrouwen van de boerderij aan bekwame handen. Dag na dag worden pijnlijke herinneringen reëler met daarbovenop nog een aantal bovennatuurlijke gebeurtenissen.
Isabella (2006) Isabella (2006)
De dag dat Macao aan China wordt overdragen heeft Shing een rotdag. Hij wordt tijdelijk geschorst van het politiekorps, en zoekt troost bij een knap meisje dat hij toevallig tegenkomt. Zijn dag wordt er niet beter op wanneer het blijkt te gaan om zijn eigen dochter. Shing's leven wordt overhoop gegooid wanneer ze bij hem intrekt.
Isabella, Duchessa dei Diavoli (1969) Isabella, Duchessa dei Diavoli (1969)
Baron Eric von Nutter, afkomstig uit de Elzas, vermoordt een Franse hertog met zijn familie en verovert hun landgoed én de adelijke titel. Isabella, het kleine dochtertje van de hertog, ontsnapt aan de slachtpartij en wordt opgenomen door zigeuners. Twintig jaar later keert zij terug naar haar geboorteplaats om wraak te nemen op de moordenaar van haar familie.
Isabelle Eberhardt (1992) Isabelle Eberhardt (1992)
Deze film vertelt het verhaal van Isabella Eberhardt. Zij was een journaliste die veel in Noord-Afrika reisde. Op één van haar vele reizen raakte ze betrokken bij de onafhankelijkheidsstrijd van Marokko. Zij toonde alleen maar goede bedoelingen en ze wilde graag helpen. Maar omdat ze een vrouw was, wilden de mannen in de Arabische culuur niets van haar weten.
Isadora (1968) Isadora (1968)
Biografie van danseres Isadora Duncan die in de jaren '20 de publieke perceptie over ballet voor altijd zou veranderen. Haar (half-)naakte en pro-Sovjet choreografieën en haar standpunten over liefde en lifestyle schokten het publiek in haar tijd.
Isfugle (1983) Isfugle (1983)
John en René zijn al jaren beste vrienden, maar botsen regelmatig omdat hun karakters nogal verschillen. René is een echte wildebras, terwijl John nog bij zijn moeder woont en zoekt naar een baan. Hun vriendschap wordt nog eens extra op de proef gesteld, als John verliefd wordt op Vivi en steeds meer tijd met haar wil doorbrengen.
Ishq (1997) Ishq (1997)
Ajay en Madhu komen allebei uit een rijke familie en Raja en Kajol zijn allebei arm. De ouders van Ajay en Madhu willen dat hun kinderen met een partner van hun eigen stand trouwen. Het lot bepaalt echter dat Ajay verliefd wordt op Kajol en Raja op Madhu. Als ze tegen de wil van hun familie in trouwplannen maken, spannen de beide rijke vaders samen om hier een stokje voor te steken door de vier vrienden uit elkaar te drijven.
Ishq Hai Tumse (2004) Ishq Hai Tumse (2004)
Dit is een verhaal over twee vrienden, de ene hindoe de ander moslim. Hun vriendschap is een uniek voorbeeld van religieuze tolerantie en nationale integriteit. Hun familie gaat close met elkaar om, waardoor het een grote gelukkige familie lijkt zonder zich zorgen te maken over de religieuze verschillen. Wanneer de kinderen echter de huwbare leeftijd bereikt hebben, blijkt dat de verschillen groter zijn dan gedacht.
Ishq Vishk (2003) Ishq Vishk (2003)
Het verhaal gaat over een jongen, Rajiv (Shahid Kapoor), die graag een mooi, knap meisje als zijn vriendin wil hebben. Hij wordt op een dag uitgenodigd voor een weekendje weg, maar hij moet een vriendin meenemen. Het komt zover dat hij zijn beste vriendin, Payal (Amrita Rao), in de maling neemt door haar ervan te overtuigen dat hij verliefd op haar is. Zij denkt dat hij het meent en zelf is zij al van kleins af aan verliefd op hem en gelooft elk woord dat hij zegt. Eenmaal daar aangekomen, hebben ze het leuk en gezellig met de hele groep, tot op het moment waarop Rajiv Payal wil aanraken en zoenen.
Ishtar (1987) Ishtar (1987)
Twee singer/songwriters dromen ervan om de nieuwe Simon and Garfunkel te worden. Ze hebben echter problemen om aan de bak te komen omdat ze totaal geen talent hebben. Daarom zoeken ze het geluk in Ishtar, Marokko. Daar aangekomen raken ze onmiddellijk verzeild in allerlei verwikkelingen met vrijdheidsstrijders, de CIA, de mannen van de emir, shïïten en een blinde kameel. Onderweg gaan ze overal aan twijfelen - hun vertrouwen, loyaliteit, geestelijke gezondheid maar nooit aan hun talent.
Isiklar Sönmesin (1997) Isiklar Sönmesin (1997)
Onder strenge weersomstandigheden, achtervolgen Turkse soldaten een groepje rebellen. Wanneer ze elkaar tegenkomen, begint er een schietgevecht. Dit veroorzaakt een lawine, waar slechts drie mensen levend uit geraken: de rebellenleider, een vrouwelijke rebel en de aanvoerder van de Turkse soldaten. Om de woeste bergen te overleven, hebben deze 'vijanden' ditmaal elkaar nodig.
Iskanderija... Lih? (1978) Iskanderija... Lih? (1978)
Deze zich in 1942 afspelende film volgt de liefdesrelatie tussen enerzijds een moslimman en een joodse vrouw en anderzijds een Egyptische tiener en een Britse soldaat.
Isla de la Muerte, La (1967) Isla de la Muerte, La (1967)
Een krankzinnige geleerde crëert een nieuwe plantensoort, die het bloed uit levende wezens zuigt zoals een vampier. Een aantal nietsvermoedende toeristen strandt op het eiland waar die moordende planten zich bevinden en het wordt voor hen een ware nachtmerrie.
Isla del Diablo, La (1994) Isla del Diablo, La (1994)
Wanneer Kapitein Murphy door twee dieven wordt aangevallen, krijgt hij van de werkloze zeeman Bob zijn geld terug en in ruil daarvoor huurt de kapitein de man om in zijn schip te werken. Tijdens een onweer verlaten zij het schip en hun reddingsboot komt in de handen van piraten. Met de steun van de kok Lin-Fo, die de bemanning drogeert, ontsnappen zij met twee zusters naar het Devil's island. De kapitein van de piraten en zijn meester achtervolgen de groep op het eiland, waar ze ontdekken dat er een stam van kannibalen woont die een monster aanbidt, een schat beschermt en jacht maakt op al de aangespoelde overlevenden.
Isla Misteriosa y el Capitàn Nemo, La (1973) Isla Misteriosa y el Capitàn Nemo, La (1973)
1865. Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog slagen vijf mensen erin met een luchtballon te ontsnappen uit Fort Richmond. Deze vijf zijn: ingenieur Cyrus Smith, journalist Gedeon Spilett, zeeman Bonaventure Pencroff, weesjongen Harbert Brown en Smith's zwarte bediende Nab. De ballon wordt ernstig beschadigd tijdens een storm en ze moeten landen op een vulkanisch eiland in de Pacific.
Islam: Empire of Faith (2000) Islam: Empire of Faith (2000)
Tussen de val van Rome en de Europese ontdekkingsreizen, zijn maar weinig gebeurtenissen van zo veel betekenis geweest als de opkomst van de islam. In slechts een paar eeuwen tijd, weten de moslims hun macht uit te breiden tot aan Spanje in het westen en India in het oosten. In deze documentaire wordt in drie delen ingegaan op de duizend jaar na het ontstaan van de godsdienst. Het eerste deel behandelt het leven van de Profeet Mohammed; het tweede deel gaat in op de hoge beschaving waarin de islamitische gebieden leefden ten tijde van de Europese kruistochten; in het derde deel komen de Ottomanen met hun Suleiman the Magnificent aan bod.
Island at the Top of the World, The (1974) Island at the Top of the World, The (1974)
De rijke Engelsman Sir Ross (Sinden) zet anno 1908 koers richting Noordpool om zijn vermiste zoon te zoeken. Hij wordt onder meer bijgestaan door professor Ivarsson (Hartman) die verstand heeft van de noordelijke geschiedenis. Ze hadden met veel rekening gehouden, maar niet een onontdekte stam Vikingen in een vulkaan aan te treffen.
Island at War (2004) Island at War (2004)
Vlak na de verovering van Frankrijk in 1940 bezetten de Duitsers ook de Kanaaleilanden, gelegen tussen Frankrijk en Engeland. Het verhaal vindt plaats op St. Gregory, een fictief eiland behorend tot die eilandengroep. Hier beleven allerlei bewoners op hun manier de bezetting. Hun woede over de oorlog en de bezetting moet geregeld plaatsmaken voor pragmatisme om de Duitsers te vriend te houden en om zelf te kunnen overleven.
Island Captives (1937) Island Captives (1937)
De dochter van een vermoorde zakenman en de zoon van de moordenaar zijn twee schipbreukelingen op een verlaten eiland. Ze zijn beiden in gevaar want een bende smokkelaars gebruiken het eiland als thuisbasis.
Island Claws (1980) Island Claws (1980)
Het prachtige weer en de zachte frisse wind maken van een tropisch eiland voor de vakantiegangers een echt paradijs. Maar er zijn ook biologen op het eiland, die het gebied gebruiken als basis voor hun studies over voedseltekort. Wanneer er iets verkeerd gaat in het laboratorium, sijpelen chemicaliën in de oceaan en veroorzaakt dit een ramp, waarvan niemand ooit had durven dromen. Een mensenetend wezen, buiten alle parameters van de wetenschap en evolutie, zal dood en verschrikking zaaien.
Island Girl (1993) Island Girl (1993)
Tanee is de perfecte vrouw voor Peter Oxford; ze is jong, mooi en erg sexy. Er is alleen een probleempje... ze is een kannibaal. Vanaf het moment dat Tanee, een studente van een eiland in de Zuid-Pacifische oceaan, van het vliegtuig stapt, staat Peter's wereld op zijn kop. Professor Wallaby en zijn dochter Sandra willen Tanee als experiment gebruiken, maar zij doodt de professor en serveert hem als voedsel op een feestje dat Peter ter ere van haar houdt.
Island in the Sky (1953) Island in the Sky (1953)
Een transportvliegtuig moet een noodlanding maken in onherbergzaam, bevroren gebied. De piloot van het vliegtuig, Captain Dooley, probeert zijn manschappen in leven te houden terwijl ze wachten op een reddingsoperatie.
Island in the Sun (1957) Island in the Sun (1957)
De Britse kolonie Santa Marta, West-Indië. Een interraciale verhouding veroorzaakt jaloezie en passie en beïnvloedt de regerende familie en de bewoners van het eiland, die zich voorbereiden op de plaatselijke verkiezingen.
Island of Blood (1982) Island of Blood (1982)
Een filmmaatschappij is een moordmysterie aan het opnemen op een eiland. Als al snel leden van de cast en crew in het echt worden vermoordt, moet de rest van het gezelschap er achter zien te komen wat er aan de hand is en wie verantwoordelijk is voor de moorden.
Island of Doomed Men (1940) Island of Doomed Men (1940)
De sadistische Stephen Danel is de baas op een gevangeniseiland, waar hij de gevangenen met grote regelmaat martelt en ze misbruikt voor slavenarbeid. Mark Sheldon, agent voor de regering, gaat naar het eiland om daar te infiltreren en Danel op heterdaad te betrappen.
Island of Dr. Moreau, The (1977) Island of Dr. Moreau, The (1977)
Braddock lijdt schipbreuk op een eenzaam eiland. Op het eiland woont een gestoorde wetenschapper, die het gelukt is een soort halfmens-halfbeest te creeëren. Braddock probeert het eiland te verlaten wanneer hij dit ontdekt.
Island of Dr. Moreau, The (1996) Island of Dr. Moreau, The (1996)
Een man lijdt schipbreuk en spoelt aan op een eiland. De eilandbewoners blijken vreemde snuiters te zijn, een soort mensapen. Ze zijn schepsels van Dr. Moreau die met succes het DNA van mens en aap heeft vermengd. Dr. Moreau leeft en gedraagt zich als een koning tussen zijn creaturen. Maar dat blijft niet duren natuurlijk...
Island of Lost Souls (1933) Island of Lost Souls (1933)
Richard Parker lijdt schipbreuk en raakt verzeild op een eiland waar de mysterieuze Dr. Moreau de dienst uitmaakt. Richard's idee is om te wachten tot de volgende boot langskomt, maar Dr. Moreau heeft andere plannen en tracht Richard te koppelen aan de exotische Lota (die nogal op een panter lijkt). Eigenlijk lijken alle aanwezige mensen wel een beetje op dieren...
Island of Terror (1966) Island of Terror (1966)
Een klein dorpje op een afgelegen eiland wordt overspoeld door een horde kwal-achtige monsters met tentakels. De monsters vallen hun prooi aan en vergaan tot een vloeistof die het slachtoffer tot op het bot verteert.
Island of the Blue Dolphins (1964) Island of the Blue Dolphins (1964)
Het meisje Karana komt door een storm op een eiland terecht. Daar zit ze eenzaam 18 jaar alleen met als enige vriend de dolfijnen. Naar de roman van Scott O'Dell.
Island of the Dead (2000) Island of the Dead (2000)
Een groep mensen is gestrand op een verlaten eiland. Het is er echter niet helemaal verlaten, ze zullen moeten zien te overleven tegen een groot aantal bovennatuurlijke vliegen.
Island of the Mapmaker's Wife, The (2001) Island of the Mapmaker's Wife, The (2001)
De Amerikaanse Finley is een verwoed verzamelaarster van antieke landkaarten. Tijdens een weerzien met haar ex-vriend vertelt hij haar over de unieke zeventiende eeuwse landkaart die een Amsterdamse antiquariair in zijn bezit heeft. Finley reist af naar Amsterdam. Tijdens de heftige onderhandelingen wordt Finley verliefd op de aantrekkelijke, maar mysterieuze handelaar en laat ze geen middel onbenut om haar doel te bereiken.
Island of the Sharks (1999) Island of the Sharks (1999)
Cocos Island is het paradijs voor haaien en manta's. Deze documentaire neemt ons mee naar de prachtige onderwaterwereld van dit eiland.
Island on Bird Street, The (1997) Island on Bird Street, The (1997)
Sommige mensen zijn voor het geluk geboren. Dat lijkt echter niet op te gaan voor Alex, een elfjarige jongen die gedurende de Tweede Wereldoorlog in een joods getto in Polen moet overleven. Tijdens de voortdurende invallen van de nazi's zoekt hij zijn toevlucht in zijn favoriete boek: Robinson Crusoe. Op een dag slaat het noodlot toe, de nazi's vallen het huis van Alex binnen. Ternauwernood weet hij zich te verbergen, maar hij moet toezien hoe zijn vader en zijn oom worden weggevoerd. De jonge Alex blijft alleen achter, op de bovenste etage van een gebombardeerd flatgebouw in Bird Street. Daarvandaan ziet hij hoe andere kinderen buiten het getto een normaal leven leiden. Sommige mensen zijn voor het geluk geboren...
Island Prey (2001) Island Prey (2001)
Parker Gaits, een succesvolle en rijke zakenman, besluit samen met zijn vrouw Catherine een luxe jacht te kopen van Peter Thornton, de energieke makelaar in boten. Catherine, die zich verwaarloosd voelt door haar drukbezette man, laat zich door Peter verleiden samen de nacht door te brengen op zijn zeilboot. Voor haar is het een eenmalige flirt maar Peter raakt geobsedeerd door Catherine. Als zijn aanhoudende obsessie Catherine bijna tot waanzin drijft, kiest ze ervoor haar huwelijk tegen elke prijs te beschermen.
Island, The (1980) Island, The (1980)
Blair Maynard (Caine) onderzoekt piraterij in de Bermuda-driehoek en valt in handen van een stel steriele piraten uit de 17de eeuw die hem willen gebruiken als spermabank voor de laatste bronstige vrouw.
Island, The (2005) Island, The (2005)
2019. Lincoln Six-Echo (McGregor) rent voor zijn leven, een leven waar hij niets van afweet. De gezaghebbers van de strengbewaakte instelling waar hij voor zijn veiligheid verbleef, hadden gezegd dat hij ooit in een paradijs zou leven, het laatste bewoonbare plekje op aarde. Maar alles wat ze zeiden was een leugen. Samen met Jordan Two-Delta (Johansson), zullen ze in een totaal onbekende buitenwereld op de loop moeten gaan voor hun dodelijke achtervolgers. Naderhand ontrafelen ze een mysterieuze intrige rond een brandend actueel thema. "U bent uitverkoren. Het eiland wacht op u."
Islander (2006) Islander (2006)
Door een verschrikkelijk ongeluk op zee verliest Eben Cole zijn vrienden en familie. Omdat mensen in zijn woonplaats denken dat hij de veroorzaker is van het ongeluk verliest hij ook zijn reputatie als visser en zijn vrienden. Eben laat het er echter niet bij zitten en door hard werk en veel vechtlust hoopt hij weer dat mensen hem zullen zien als voorheen.
Islands in the Stream (1977) Islands in the Stream (1977)
Beeldhouwer Thomas Hudson woont al tijden afgesloten van de buitenwereld op de Bahamas totdat zijn zoons hem bezoeken en de Tweede Wereldoorlog uitbreekt.
Isle of Fury (1936) Isle of Fury (1936)
In de Zuiderzee gaan Val Stevens en Lucille Gordon trouwen als er een schip ten onder gaat. Val redt kapitein Deever en passagier Eric Blacke. Niet veel later redt Eric Val levens voordat een octopus hem te pakken krijgt. Ze worden vrienden, maar dan blijkt dat Val een voortvluchtige is en Eric een detective is die hem moet arresteren.
Isle of the Dead (1945) Isle of the Dead (1945)
Tijdens de Grieks-Turkse oorlog in 1912 worden een Griekse generaal, een Amerikaanse journalist en een Britse consul, diens vrouw en enkele andere personen op een eiland in quarantaine gehouden wanneer de pest bij een van hen ontdekt wordt. Een oude vrouw is er echter van overtuigd dat ze slachtoffers zijn van demonen.
Isn't It Romantic? (1948) Isn't It Romantic? (1948)
18de eeuw, het platteland van Indiana. Drie dochters van een veteraan uit de Burgeroorlog worden het hof gemaakt door drie jonge kerels. De ene is een oplichter uit de grote stad, de tweede een lokale excentriekeling en de derde een echte plattelandsjongen.
Isn't She Great (2000) Isn't She Great (2000)
Jacqueline Susann begon haar loopbaan als actrice maar had daar weinig succes mee. Toen ze op latere leeftijd een roman schreef, de bestseller 'Valley of the Dolls', was ze in één klap binnen en bovendien een bekende Amerikaanse. Het succes eiste wel zijn tol.
Isola degli Uomini Pesce, L' (1979) Isola degli Uomini Pesce, L' (1979)
Een groep drenkelingen spoelt aan op een afgelegen eiland waarop de bioloog Edmond Rackham bivakkeert. De wetenschapper houdt zich bezig met het onderzoeken van mutaties vissen.
Isola dei Morti Viventi, L' (2006) Isola dei Morti Viventi, L' (2006)
1600, op één van door de Spanjaarden bezeten eilanden, droppen Spaanse soldaten een hoeveelheid lijken in een onderaards gewelf. Één van de lijken komt weer tot leven en valt de soldaten aan. Meer dan 400 jaar later strandt een boot bij het eiland. Meteen beginnen de levende doden de gestranden aan te vallen.
Isola del Gabbiano, L' (1980) Isola del Gabbiano, L' (1980)
Als het jonge blinde zusje van Barbara wordt vermist wijzen alle sporen naar het mysterieuze meeuweneiland. Barbara gaat dan ook op onderzoek uit en hoort een uiterst merkwaardig verhaal: op het eiland zou een jonge man wonen die zo verschikkelijk verminkt is dat hij alleen maar contact zoekt met blinde meisjes. Velen tekenen wijzen erop dat Barbara ongewenst is op het eiland, maar zij slaagt er in haar jongste zuster in een verborgen grot terug te vinden. De beide meisjes beramen een plan om te ontsnappen, maar pas dan toont de meester van het meeuweneiland zijn ware gezicht.
Isola di Arturo, L' (1962) Isola di Arturo, L' (1962)
Arturo leeft als tiener alleen op een eiland. Zijn moeder stierf bij zijn geboorte en zijn vader is altijd weg. Van tijd tot tijd komt hij Arturo wel opzoeken, maar nooit voor lang. Ondanks dat Arturo zijn vader nauwelijks ziet en zijn vader geen prijs op Arturo stelt, ziet Arturo zijn vader als een held. Op een dag komt Arturo's vader terug met zijn tweede vrouw, Nunciata, een zeventien jarig meisje en Arturo wordt verliefd op haar.
Isola, L' (2003) Isola, L' (2003)
Het verhaal speelt zich af op een afgelegen eiland bij de kust van Sicilië dat oogt als een zonnig vakantieoord, maar waar het leven voor de bewoners hard en karig is. Centraal in het familieverhaal staan broer en zus Turi (14) en Teresa (10). De tengere Turi is volop betrokken bij het onderhouden van de familie, maar het zware visserswerk gaat hem niet gemakkelijk af. Bovendien wordt zijn leven niet eenvoudiger door een conflict met Leonardo, een jongen van zijn leeftijd die wél sterk is en geboren lijkt voor het vissersleven. De grote uitdaging vormt de zogeheten mattanza, het rituele vissen op tonijn. Een rauw en niet ongevaarlijk spektakel, waarin jonge vissers moeten bewijzen dat ze een man zijn en klaar voor het vak. Teresa zou het liefst ook visser worden en met de mannen mee de zee opgaan, maar zo zit het leven op dit eiland niet in elkaar. Ze moet gaan werken in een bar in de haven.
Isola: Tajuu Jinkaku Shôjo (2000) Isola: Tajuu Jinkaku Shôjo (2000)
Een vrouw die gedachten kan lezen, helpt de overlevenden van de Kobe-aardbeving in 1995. Ze komt een jonge dame met een Multiple persoonlijkheidsstoornis tegen, wiens gevaarlijke 13de persoonlijkheid, Isola, gestopt moet worden...
Isolation (2005) Isolation (2005)
Op een afgelegen Ierse boerderij worden vijf mensen onvrijwillig deel van een experiment dat helemaal uit de hand loopt. Ze worden gruwelijk getest. Zullen ze er mentaal onder doorgaan of niet??
Issues (2005) Issues (2005)
Het leven van een nette accountant en een gelikte makelaar staat plotseling op z'n kop wanneer hun huisgenoot hen verlaat en in zijn plaats een knappe jongedame op de stoep staat. Royce, de accountant, wil graag een vaste relatie, terwijl Damien, de makelaar, dat juist niet wil. De vraag is echter niet hoe zij daarover denken, maar hoe Toni, hun nieuwe huisgenote, daarover denkt.
Issues 101 (2002) Issues 101 (2002)
Joe gaat naar een nieuwe universiteit en besluit om lid te worden van de studentenvereniging. Algauw maakt hij kennis met Chris en diens homosexuele vriend Michael. De drie worden goede vrienden, maar op een gegeven moment wordt Michael verliefd op Joe en dreigen de drie vrienden meer en meer uit elkaar te groeien.
Istanbul (1957) Istanbul (1957)
James Brennan (Flynn) is een Amerikaanse piloot. Hij koopt een armband in Turkije en ontdekt dat er diamanten in zitten. Echter, smokkelaars zitten achter de diamanten aan en James verbergt ze in een hotelkamer. Jaren later komt hij weer terug om ze te vinden...
Istanbul (1985) Istanbul (1985)
Willy, een student, kapt met zijn vakantiejob om samen met de duistere maar fascinerende Klamski naar Istanbul te trekken. Op weg van Oostende naar Aarlen vormen toevallige ontmoetingen de stukjes van een morele en psychologische puzzel. Klamski blijkt een gekwelde, gewelddadige pedofiel te zijn op zoek naar boetedoening in een Turkse cel. Willy keert echter met een gewetenloze onschuld de machtsverhoudingen om en verwezenlijkt zo zijn eigen droom van het exotische Istanbul ten koste van Klamski.
Istanbul Express (1968) Istanbul Express (1968)
Een kunsthandelaar reist met de trein, de Istanbul Express, door Turkije. In werkelijkheid is hij echter een geheim agent die voor de Amerikaanse regering waardevolle voorwerpen en belangrijke papieren moet trachten te kopen op een veiling.
Istanbul Kanatlarimin Altinda (1996) Istanbul Kanatlarimin Altinda (1996)
De film speelt zich af in de zeventiende eeuw, in Istanbul. Vier toegewijde vrienden willen één van hun grootste dromen verwezenlijken, namelijk vliegen. Ze krijgen te maken met allerlei problemen maar tot hun genoegen krijgen ze hulp van een mooie Italiaanse slavenmeisje.
Istanbul Tatili (1968) Istanbul Tatili (1968)
Het verhaal van een zeer rijke vrouw die op vakantie gaat naar Istanbul en die daar door twee mannelijke journalisten geadoreerd wordt. Gebaseerd op William Wylers Roman Holiday.
Istanbul'un Fethi (1951) Istanbul'un Fethi (1951)
In de 15e eeuw heerst Mehmed II, sultan van het Ottomaanse Rijk, bijna over de hele wereld. Hij heeft nog maar één droom die hij wil verwezenlijken, het veroveren van de meest strategisch gelegen stad van de wereld: Constantinopel (nu Istanbul).
Ister, The (2004) Ister, The (2004)
'The Ister' is een reis van drieduizend kilometer door het hart van Europa, van de monding van de Donau tot aan de bron in het Zwarte Woud. De film is gebaseerd op het werk van de Duitse filosoof Martin Heidegger, een invloedrijk en controversieel denker, niet in het minst door zijn banden met het nationaal socialisme. Filosofische beschouwingen van denkers als Nancy, Stiegler en Lacoue-Labarthe worden afgewisseld met prachtige beelden van een epische reis door het hart van Europa.
Istgah-Matrouk (2002) Istgah-Matrouk (2002)
Deze film vertelt over een dag in het leven van een echtpaar dat reist naar een bedevaartsoord ergens in Iran. Na twee miskramen hopen ze op Gods zegen voor het aankomende derde kind. De man is fotograaf en neemt een omweg voor het schieten van mooie plaatjes. Ze krijgen autopech in de woestijn en halen hulp in een afgelegen dorpje waar alleen vrouwen en kinderen leven. Alle mannen zijn in ver weg gelegen steden geld aan het verdienen. De enige overgebleven man is de lokale leraar die tijdens de lessen haren knipt en, als dat zo uitkomt, ook als automonteur bijverdient door gestrande reizigers te helpen.
Istoria 52 (2008) Istoria 52 (2008)
Tijdens een etentje met vrienden ontmoet Iasonas de charmante Penelope. Ze leren elkaar kennen, gaan samen uit en zij komt uiteindelijk bij hem thuis te wonen. Op een ochtend ontdekt Iasonas dat Penelope verdwenen is.
Istoriya Asi Klyachinoy, Kotoraya Lyubila, da ne Vysh... (1966) Istoriya Asi Klyachinoy, Kotoraya Lyubila, da ne Vysh... (1966)
geregisseerd door Andrei Konchalovsky
met Iya Savvina, Lyubov Sokolova en Aleksandr Sirin
Istruttoria È Chiusa: Dimentichi, L' (1971) Istruttoria È Chiusa: Dimentichi, L' (1971)
De architect Vanzi komt voor een onschuldige verkeersovertreding in de gevangenis terecht, Daar blijkt dat de meeste gevangenen naar de pijpen van de maffiabaas Campolini dansen. Vanzi is echter niet van plan om zich te laten meesleuren in dit criminele milieu.
Iszka Utazása (2007) Iszka Utazása (2007)
De twaalfjarige Iska wordt misbruikt door haar ouders. Teleurgesteld in haar sombere bestaan in een arm dorp besluit ze weg te lopen uit haar ouderlijk huis en gaat ze op zoek naar een beter leven. Een kort verblijf in het goed bedoelde, maar tekort komend, weeshuis helpt niet echt om haar angst voor de toekomst weg te nemen. Het leven van Iska lijkt een positieve wending te nemen wanneer ze met de vriendelijke jongen Marian een reis naar de kust wil gaan maken. Haar verhaal neemt een tragische wending wanneer ze wordt gekidnapt door criminelen die een kinderprostitutienetwerk runnen.
Isältä Pojalle (2004) Isältä Pojalle (2004)
In deze persoonlijke documentaire onderzoekt de filmmaker Aaro Koiso-Kanttila zijn zeer moeizame relatie met zijn vader en zijn houding tegenover zijn eigen vaderschap. Hij schetst een portret van vier generaties jongens door middel van gestileerde interviews en emotionele gesprekken met zijn vader, interviews met zijn grootouders en beelden van zijn eigen gezinsleven.
It (1927) It (1927)
Verkoopster Betty Lou is verliefd op de Cyrus Waltham Jr., de zoon van de eigenaar, maar hij ziet haar niet staan. In een poging zijn aandacht te krijgen, belegt ze een etentje met Monty, de beste vriend van Cyrus, in een duur restaurant waar de laatste ook zal eten. Haar plan werkt en Betty Lou en Cyrus kunnen het goed met elkaar vinden tijdens de gezellige avond, maar de relatie bekoelt als een verslaggever haar ten onrechte afschildert als een ongehuwde moeder.
It (1990) It (1990)
Een plaatsje in Maine werd dertig jaar geleden geteisterd door 'It'. Een groepje kinderen slaagde er destijds in 'It' te verslaan. Nu 'It' terugkeert, opnieuw in de vorm van de clown Pennywise, komen de jeugdvrienden weer bij elkaar om 'It' definitief te vernietigen. Maar 'It' is ditmaal voorbereid.
It Ain't Hay (1943) It Ain't Hay (1943)
Wilbur Hoolihan (Lou Costello) is een taxichauffeur die per ongeluk een paard doodt. Het paard behoorde aan een jongedame die verwacht dat haar eigen renpaard op de racebaan verschijnt. Samen met zijn vriend Grover Mockridge (Bud Abbott) zet Wilbur daarom alles op alles om een vervangend paard te organiseren.
It All Came True (1940) It All Came True (1940)
Nachtclub eigenaar Sarah Ryan en songwriter Tommy Taylor gaan in een huis wonen wat onderhouden wordt door hun moeders Maggie en Norah. Tommy neemt Mr. Grasselli mee, nee nervues wral die zich afsluit van de rest. Als ze ontdekken dat hij in de werkelijkheid gangster Chip Maguire is en hij met Tommy's wapen iemand heeft vermoord, moet Tommy hem beschermen.
It Always Rains on Sunday (1948) It Always Rains on Sunday (1948)
Tommy Swann (John McCallum) is een crimineel die ontsnapt is uit de gevangenis van Dartmoor. Hij klopt aan bij Rose, zijn vroegere verloofde, met de vraag of zij wil helpen hem te verstoppen. Rose (Googie Withers) staat nu voor een moeilijke keuze, want terwijl Tommy opgesloten zat is zij ondertussen getrouwd met de nette, maar saaie George Sandigate (Edward Chapman).
It Came from beneath the Sea (1955) It Came from beneath the Sea (1955)
Een onderzeeboot-officier, een wetenschapper en John Carter gaan de strijd aan tegen een gigantisch monster. Door een nucleaire explosie is het monster vanuit de diepten van de oceaan vrijgekomen en hij heeft honger!
It Came from Hollywood (1982) It Came from Hollywood (1982)
Dan Ackroyd, John Candy, Gilda Radner en Cheech en Chong presenteren deze compilatiefilm, waarin de slechtste films uit de jaren '50, '60 en '70 de revue passeren. De films zijn ingedeeld in segmenten, zoals: apenfilms, anti-drugsfilms en een segment speciaal voor de slechtste regisseur ooit: Ed Wood.
It Came from Outer Space (1953) It Came from Outer Space (1953)
John Putnam en zijn vrouw Ellen zien op een avond hoe een meteoriet inslaat in de buurt van hun boerderij. De twee gaan op onderzoek uit en ontdekken dat de meteoriet in werkelijkheid een gecrashed ruimteschip is. Niemand gelooft hun verhaal, tot er op een aantal mensen van de aardbodem verdwijnen.
It Came from Outer Space II (1996) It Came from Outer Space II (1996)
Een vreemd ruimteschip crasht in de buurt van een klein dorpje. De bewoners maken zich aanvankelijk geen zorgen, tot er plotseling allemaal vreemde dingen beginnen te gebeuren. Zo wordt het ineens vreselijk warm, en slinkt de watervoorraad veel sneller dan anders. Bovendien beginnen een aantal dorpelingen zich erg raar te gedragen...
It Came From the Sky (1999) It Came From the Sky (1999)
Andy Bridges is een dertienjarige gehandicapte jongen die samen met zijn ouders Donald en Alice in Californië woont. Donald en Alice lopen over van goede wil maar ze ervaren de opvoeding van hun zoontje als een zware opdracht. Op een dag stort een klein motorvliegtuig neer op het huis van het gezin. De twee inzittenden, de extravagante Jarvis Moody en Pepper Upper, zijn ongedeerd en ze maken kennis met de familie. Het koppel blijft wat napraten en al snel wordt duidelijk dat het bezoek van Jarvis en Pepper het gezin voor altijd zal veranderen.
It Conquered the World (1956) It Conquered the World (1956)
Een van de overgeblevenen van een uitstervend alien ras op Venus wordt door een wetenschapper naar de Aarde geleid. Hij krijgt een opdracht die hij zal moeten volbrengen.
It Could Happen to You (1994) It Could Happen to You (1994)
Charlie Lang is politieagent in New York. Hij leidt een rustig en bescheiden leven en heeft alles om gelukkig te zijn. Zijn vrouw Muriel denkt hier anders over. In de hoop ooit te ontsnappen uit haar troosteloze bestaan, speelt ze mee met de lotto. Op een dag ontbijt Charlie met een collega in een snackbar. Wanneer hij wil betalen heeft hij niet genoeg geld bij zich om Yvonne, de serveerster, een fooi te geven. Hij vindt in zijn jas het lottobiljet van zijn vrouw dat hij nog moest laten valideren en belooft Yvonne de helft van de eventuele winst. Diezelfde avond na de lottotrekking blijkt het betreffende biljetje vier miljoen dollar waard te zijn...
It Had to Be You (1947) It Had to Be You (1947)
Victoria Stafford (Ginger Rogers) is een rijke jonge vrouw die al drie keer verloofd is geweest en zich drie keer voor het altaar bedacht, vlak voor ze de bekende woorden moest uitspreken. Vastbesloten haar vierde verloofde, Oliver H.P. Harrington (Ron Randell), wél te trouwen staat ze op het punt de drie woordjes uit te spreken. Plotseling echter krijgt ze een visioen van de geliefde van haar dromen, George (Cornel Wilde), een fantasie die ze al koestert sinds haar jeugd. Uiteindelijk ontmoet ze een lookalike van vlees en bloed van haar imaginaire geliefde: een ruwe brandweerman, genaamd Johnny Blaine, die inderdaad een vriendje was uit Victoria's kindertijd. Hoewel Victoria helemaal weg is van Johnny zijn de gevoelens helaas niet wederzijds. Daarnaast vormt ook hun totaal verschillende achtergrond een probleem.
It Had to Be You (2000) It Had to Be You (2000)
Charlie en Claire zijn verloofd. Claire plant een weekend in New York voor hen beiden om de komende bruiloft voor te bereiden. Anna en David zitten in hetzelfde schuitje en ook zij hebben een weekendje in New York gepland. Door omstandigheden kunnen zowel Claire als David niet mee. Charlie en Anna leren elkaar kennen en brengen het weekend samen door met het plannen van de twee bruiloften.
It Happened at the World's Fair (1963) It Happened at the World's Fair (1963)
Een piloot wordt tijdens de Wereldtentoonstelling in Seattle verliefd op een verpleegster. Zijn partner probeert hem weer aan het werk te krijgen om zo hun financiële problemen op te lossen, maar de opdracht die hij binnenhaalt blijkt niet helemaal pluis te zijn.
It Happened Here (1966) It Happened Here (1966)
Duitsland heeft de Tweede Wereldoorlog gewonnen en Nazi troepen bezetten Engeland. Pauline, een a-politieke verpleegster, hoopt alleen dat het normale leven zal terug keren. Nadat ze in dienst is getreden van de Nazi's realiseert ze zich de gruwelijke werkelijkheid.
It Happened in Athens (1962) It Happened in Athens (1962)
Dit verhaal speelt zich af in 1896, ten tijde van de Olympische Spelen in Athene. Het is 2672 jaar geleden sinds de laatste marathon is gelopen en een knappe Griekse actrice heeft beloofd te gaan trouwen met de winaar van de wedloop. Zij is er namelijk van overtuigd dat haar geliefde gaat winnen. Helaas gaat het anders dan zij gedacht had, want een arme herder wint de marathon. Deze winnaar is echter verliefd op het dienstmeisje van de actrice, dat als twee druppels water op haar lijkt.
It Happened in Flatbush (1942) It Happened in Flatbush (1942)
Frank 'Butterfingers' Maguire (Lloyd Nolan) neemt een onbekend en naamloos honkbalteam uit Brooklyn onder zijn hoede en weet daarmee de World Series te bereiken. De spelers kunnen zijn manier van trainen en drillen echter niet waarderen. Als Frank verliefd wordt op de mooie eigenares van het team, gebruiken zij dat als uitvlucht om van hun trainer af te komen. Hun tegenwerking ten spijt weet Frank het team kampioen te maken. Het verhaal is gebaseerd op het kampioenschap van de Brooklyn Dodgers in 1941.
It Happened on 5th Avenue (1947) It Happened on 5th Avenue (1947)
Aloysius T. McKeever is een zwerver die een idee heeft om warm de winter door te komen: in het huis leven van een rijke familie die de winter in een warmer oord doorbrengt. Hij kraakt het huis van de miljonair O'Conner wanneer deze de deur uit is en nodigt ook een pas ontmoette vriend uit (een oorlogsveteraan die zijn huis is uitgeschopt) om daar te komen wonen. Dan sluit ook de dochter des huizes zich bij hen aan, aangezien ze gevlucht is van school en bovendien verliefd wordt op de ex-soldaat. Wat zal er gebeuren als O'Conner thuiskomt en allerhande volk in zijn huis aantreft?
It Happened One Night (1934) It Happened One Night (1934)
Ellie Andrews, een miljonairsdochter, trouwt tegen de wil in van haar vader. Als Alexander Andrews dit te weten komt, laat hij het huwelijk onmiddellijk ongeldig verklaren en plaatst hij zijn weerspannige dochter onder huisarrest op zijn jacht. Ellie verschalkt haar bewakers echter en slaagt erin te vluchten. Tijdens haar vlucht komt ze op een bus de reporter Peter Warne tegen die in haar een goed verhaal ziet en haar daarom tegen haar achtervolgers beschermt. Samen slagen ze erin de op hen afgestuurde privé-detectives te slim af te zijn. Ze worden verliefd op elkaar, maar er komt een kink in de kabel wanneer Warne Ellie verlaat om zijn verhaal te verkopen. Ellie denkt immers dat Warne haar schuilplaats aan haar vader zal verraden om het hoge vindersloon op te strijken. Ze besluit dan maar om uit eigen beweging naar het ouderlijke huis terug te keren...
It Happened to Jane (1959) It Happened to Jane (1959)
Jane Osgood probeert met haar twee kinderen een kreeften-bedrijf te runnen. Wanneer door toedoen van de spoorwegen een zending bederft klaagt Jane de spoorwegen aan.
It Happened Tomorrow (1944) It Happened Tomorrow (1944)
Een ambitieuze journalist zou graag willen dat hij het nieuws zou weten, voordat het plaatsvindt. Plots krijgt hij deze gave van een mysterieuze oude man, die hem echter waarschuwt voor deze gave. De journalist is nu alle andere kranten te snel af met nieuws en verdient tevens veel geld met de paardenraces, aangezien hij de uitslagen al kent. Maar dan komt hij de keerzijde te weten... hij komt zijn eigen dood van tevoren te weten..
It Happens Every Spring (1949) It Happens Every Spring (1949)
Professor Simpson gelooft zijn eigen ogen niet wanneer hij bij toeval een chemisch middel ontdekt dat hout afstoot. Dit biedt ongekende mogelijkheden. Vooral wanneer je het wondermiddel gebruikt om honkballers met hun houten knuppels permanent mis te laten slaan.
It Lives Again (1978) It Lives Again (1978)
Verspreid over heel Amerika worden gemuteerde baby's geboren. De regering beschouwt dit als een groot gevaar en richt daarom een speciale eenheid op die deze mutanten bij de geboorte moet vernietigen. Een ondergrondse organisatie wil deze zinloze moorden stoppen en brengt zoveel mogelijk gemuteerde baby's onder in een verlaten privé-school.
It Must Be Love (2004) It Must Be Love (2004)
George en Clem Gazette zijn al 20 jaar getrouwd. De grote passie is verdwenen en ze besluiten een eind aan hun huwelijk te maken. Omdat ze alles simpel en vriendschappelijk willen regelen, gaan ze nog een laatste keer samen op reis. Tijdens hun rondreis met de mobilhome zullen ze dan hun echtscheiding op papier zetten. Maar al hun plannen raken in de war als ze vast komen te zitten in een sneeuwstorm.
It Runs in the Family (1994) It Runs in the Family (1994)
Nadat Ralphie Parker bij het vissen grote indruk gemaakt heeft, mag hij het ritueel om een echte man te worden ondergaan. Daarvoor moet hij de vis thuis zelf opeten, terwijl de anderen vieze moppen vertellen, totdat ma Parker er een eind aan maakt. Intussen levert vader Parker een verbeten strijd tegen de buren.
It Runs in the Family (2003) It Runs in the Family (2003)
De Grombergs zijn een succesvolle familie... behalve als het aankomt op het communiceren met elkaar. Ondanks dat de drie generaties van de familie ieder hun eigen leven leiden vinden ze de tijd om samen te komen, in een poging de familieband aan te halen.
It Should Happen to You (1954) It Should Happen to You (1954)
Gladys Glover heeft net haar baan als model verloren wanneer ze filmmaker Pete Sheppard ontmoet, die een documentaire in Central Park aan het schieten is. Voor Pete is het liefde op het eerste gezicht, maar Gladys heeft andere dingen aan haar hoofd, zoals haar naam bekend maken in de omgeving. Door een grote reeks advertentie in de vorm van verschillende billboards wordt ze ineens heel populair. Het oog van playboy Even Adams III valt op haar en schrijft een toneelstuk voor haar, waar Pete niet tegen op kan boksen.
It Shouldn't Happen to a Dog (1946) It Shouldn't Happen to a Dog (1946)
Journalist Henry Barton (Allyn Joslyn) is zojuist ontslagen uit het leger. Snel hoopt hij zijn oude werk weer op te pakken. Tot zijn grote verdriet wordt hij echter wetenschapsredacteur, terwijl zijn eerdere baan als misdaadverslaggever aan Bess (Jean Wallace) wordt toegewezen. Tegen zijn orders in gaat Henry toch op onderzoek uit als een cafetaria in Brooklyn wordt overvallen door de mooie Julia Andrews (Carole Landis) en haar welgetrainde hond.
It Started in Naples (1960) It Started in Naples (1960)
Een Amerikaanse advocaat reist naar Napels om een zaak over het onroerend goed te behandelen van zijn net overleden broer. Wanneer hij aankomt ontdekt hij dat zijn schoonzus ook overleden is tijdens het ongeluk. Hun zoon Nando is in voogdij achtergelaten bij een tante die hij nauwelijks kent. Wanneer de advocaat en de tante elkaar beter leren kennen voelen ze zich tot elkaar aangetrokken.
It Started with a Kiss (1959) It Started with a Kiss (1959)
Piloot Joe ontmoet en trouwt het beeldschone model Maggie vlak voordat hij in Spanje gestationeerd wordt. Maggie komt naar hem toe, met de belofte dat ze een fantastische verassing heeft. Hij denkt dat ze zwanger is, maar het blijkt dat Joe een nieuwe auto heeft gewonnen. Hij maakt zich hiermee niet echt populair bij zijn nieuwe collega's.
It Started with Eve (1941) It Started with Eve (1941)
Anne gaat door voor de verloofde van Jonathan om zijn doodzieke vader gerust te stellen. De problemen beginnen te komen als de zieke man ineens weer geheel opknapt.
It Takes Two (1995) It Takes Two (1995)
De eigenzinnige 9-jarige snotneus Amanda (Mary-Kate Olsen) doet niets liever dan Diane (Kirstie Alley) helpen bij het vinden van haar grote liefde. Roger Callaway (Steve Guttenberg) is een rijke weduwenaar met een eveneens 9-jarige dochter Alyssa (Ashley Olsen), die op het punt staat te trouwen met de akelige Clarice. Als de twee indentieke meisjes elkaar ontmoeten gaan ze er alles voor zorgen dat Clarice niet met Roger trouwt en proberen Diane en Roger dichter bij elkaar te bregen.
It Waits (2005) It Waits (2005)
Een groep avonturiers blaast een grot op ergens in een bos om te zien wat er in zit. Al snel blijkt dat ze dat beter niet hadden kunnen doen: door de ontploffing komt een uit de hel afkomstig monster los in de wildernis. Het monster lijkt achter boswachter Danny aan te zitten. Diezelfde Danny is verantwoordelijk voor de dood van haar beste vriendin en nu beseft ze dat ze opgejaagd wordt door een monster. Wanneer haar collega boswachters één voor één vermoord worden door het monster, wordt ze helemaal radeloos. Ze besluit het monster op te wachten en het te lijf te gaan.
It Was an Accident (2000) It Was an Accident (2000)
Nicky Burkett is net weer op straat na 4 jaar te hebben vastgezeten voor een misdrijf dat naar eigen zeggen 'een ongelukje' was. Hij wil niets liever dan zijn leven beteren, samen met de bloedmooie Noreen Hurlock en zijn kind Danny. Maar om haar voor zich te winnen moet hij bewijzen dat hij is veranderd. Dit blijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer hij de aandacht trekt van zowel Mickey Cousins als Rameez, de leiders van twee rivaliserende lokale bendes.
It! (1966) It! (1966)
Nadat bij een brand een gedeelte van een museum is verwoest, blijkt een mysterieus standbeeld geheel onbeschadigd te zijn gebleven.
It! The Terror from beyond Space (1958) It! The Terror from beyond Space (1958)
De eerste bemande expeditie naar Mars wordt bezocht door een vijandige buitenaardse levensvorm. Tegen de tijd dat een reddingsteam aankomt, is er slechts één overlevende: de leider, kolonel Edward Carruthers. Niemand weet dat hij echter niet het enige nog levende wezen is dat onderweg terug is naar de aarde.
It's a Boy Girl Thing (2006) It's a Boy Girl Thing (2006)
Woody Deane en Nell Bedworth zijn buren en vijanden van elkaar. Op een dag worden ze wakker in elkaars lichaam! Nadat ze zijn bijgekomen van dit vreemde incident, hebben ze nog meer één doel: Het verpesten van elkaars reputatie!
It's a Date (1940) It's a Date (1940)
Pamela Drake is de dochter van de veelgeprezen toneelactrice Georgia Drake. Zelf wil Pamela ook toneelsucces en ze doet een poging een rol te bemachtigen in een stuk over het leven van St. Bernadette, een rol die haar moeder eigenlijk al was beloofd... De rivaliteit tussen Pamela en haar moeder die ontstaat wordt nog heviger als ze beiden vallen voor de knappe John Arlen.
It's a Dog's Life (1955) It's a Dog's Life (1955)
De bullterrier Wildfire, verlaten door zijn ouders, wordt ingezet als vechthond. Nadat hij meer dood dan levend uit een strijd komt verlaat hij zijn baasje. Hij belandt uiteindelijk bij de fokker Wyndham, wiens dochter zich over hem ontfermt. Wildfire wint de eerste prijs op een lokale rashondententoonstelling. Wildfire verheugt zich meer en meer op het nationaal kampioenschap omdat hij hoort dat zijn enige rivaal zijn eigen vader is. Met hem heeft Wildfire nog een appeltje te schillen...
It's a Free World... (2007) It's a Free World... (2007)
Angie (Kierston Wareing) krijgt te horen dat ze ontslagen is vanwege slecht gedrag. Ze weet haar huisgenoot Rose (Juliet Ellis) te strikken om een soort gelijk bedrijf op te zetten vanuit hun woning en het bedrijf te laten bemannen door wanhopige immigranten.
It's a Gift (1934) It's a Gift (1934)
Harold Bissonette is een kruidenier die zo moe wordt van zijn vrouw en kinderen, dat hij op een dag zijn huis en gezinverlaat om zijn lang gekoesterde droom na te streven: eigenaar worden van een sinaasappelplantage.
It's a Grand Life (1953) It's a Grand Life (1953)
Rekruut Randle (Frank Randle) heeft zijn oog laten vallen op korporaal Paula Clements (Diana Dors), maar hij is niet de enige. Ook de opdringerige sergeant-majoor O'Reilly (Michael Brennan) ziet wel wat in de knappe korporaal. Randle zal daarom al zijn kunsten moeten aanwenden om Paula uit de grijpgrage vingers van O'Reilly te houden.
It's a Great Feeling (1949) It's a Great Feeling (1949)
Wanneer er geen regisseur in Hollywood meer te vinden is die een film met hem wil maken, besluit Jack Carson zelf maar eens de regie in handen te nemen. Helaas wil zijn hoofdrolspeler, Dennis Morgan, eigenlijk ook liever niet met hem samenwerken en daarom schakelt Carson de aantrekkelijke serveerster Judy Adams in om Morgan over de streep te trekken. In ruil daarvoor belooft hij Judy een rol in zijn film en zo lijkt haar droom over een glanzende filmcarrière eindelijk in vervulling te gaan.
It's a Mad Mad Mad Mad World (1963) It's a Mad Mad Mad Mad World (1963)
Een film over een stel mensen dat er toevallig achter komt waar de grote buit van een overval begraven ligt. Vervolgens begint een hilarische race tegen de klok, om maar als eerste bij de 'grote W' te komen en te gaan schatgraven.
It's a Small World (1950) It's a Small World (1950)
Overal waar Harry Musk, een rasechte radio-disc jockey, gaat, wordt hij omwille van zijn kleine gestalte geconfronteerd met wreedheid en ongevoeligheid. Hij is niet bekwaam om zich te integreren in de wereld van de grote mensen. Hij komt in slecht gezelschap terecht en wordt een misdadiger. Tot hij het dwerg meisje Burke ontmoet, dat hem probeert te overtuigen een eerlijk leven te gaan leiden als toneelspeler in het Cole Bros circus...
It's a Very Merry Muppet Christmas Movie (2002) It's a Very Merry Muppet Christmas Movie (2002)
Het is de avond voor Kerst en het Muppettheater dreigt te worden gesloten. Kermit voelt zich daardoor zo ellendig dat hij denkt dat de wereld beter af is zonder hem...
It's a Wonderful Life (1946) It's a Wonderful Life (1946)
George Bailey, een inwoner van het kleine stadje Bedford Falls, wil de wereld zien en grootse dingen doen. Omstandigheden en zijn eigen karakter dwingen hem echter in zijn geboortestadje te blijven om er een volgens hem, saai leven te leiden. Hij trouwt met zijn jeugdliefde Mary, krijgt kinderen en tracht als bankier op een sociaal bewogen manier het leven in Bedford Falls voor iedereen een beetje aangenamer te maken. Wanneer de zaken slecht beginnen te gaan en het leven hem niets meer te bieden heeft, wil George er een einde aan maken. Zijn engelbewaarder Clarence denkt daar echter anders over en toont hem wat er van Bedford Falls zou zijn geworden zonder zijn inzet...
It's a Wonderful World (1939) It's a Wonderful World (1939)
Detective Guy Johnson krijgt 100 dollar per week voor het schaduwen van miljonair Heyward. Die is pas gehuwd met de knappe Vivian. Guy vindt op een dag de dronken Heyward bij het lijk van Dolores Gonzales, het moordwapen nog in Heywards hand. Guy is ervan overtuigd dat Heyward in de val gelokt is maar kan dit niet bewijzen. Niet alleen Heyward wordt opgepakt maar ook Guy wordt verdacht van medeplichtigheid.
It's About Time (2005) It's About Time (2005)
Tijdens de milleniumwissling wijzigt de klok met één seconde. Voor sommige mensen betekent die ene seconde dat hun leven compleet op zijn kop staat. Een drietal vrienden probeert met de gevolgen van de tijdswijziging te leven, hoe moeilijk dat soms ook lijkt te zijn.
It's Alive (1974) It's Alive (1974)
Een getrouwd stel krijgt een baby. De baby blijkt echter niet zomaar een baby te zijn, maar een moordend monster.
It's Alive (2008) It's Alive (2008)
Een jong stel krijgt een baby, maar ontdekt al snel na de geboorte dat de baby niet zomaar een baby is. Het kleine kindje blijkt een gruwelijk monster te zijn, dat op bijzondere wijze mensen kan vermoorden.
It's Alive III: Island of the Alive (1987) It's Alive III: Island of the Alive (1987)
Enkele gemuteerde babies worden naar een onbewoond tropisch eiland verbannen, waar ze geen gevaar meer vormen voor de mens. Vijf jaar later gaan enkele wetenschappers op expeditie om de evolutie van deze mutanten te bestuderen.
It's All about Love (2003) It's All about Love (2003)
De film gaat over twee geliefden en hun poginingen hun relatie te redden. Elena (Danes) is een beroemde schaatster, die op het punt staat om de scheidingspapieren te tekenen. Totdat zij en haar man tot inzicht komen dat ze moeten vechten voor de liefde.
It's All Gone Pete Tong (2004) It's All Gone Pete Tong (2004)
Frankie Wilde (Paul Kaye), ooit een legendarische DJ, is afgeschreven door zijn platenmaatschappij, door zijn manager, vrouw en vrienden en zijn leven ligt volledig overhoop. De oorzaak van het verval van zijn ster-status is het volledige verlies van zijn gehoor. Frankie Wilde is nu gedwongen om te vechten tegen zijn alcohol- en drugsverslaving en tegelijkertijd moet hij een nieuw leven zien op te bouwen.
It's All True (1993) It's All True (1993)
Unieke en eigenzinnige documentaire waarin vier regisseurs aan de slag gaan met een onafgemaakte film van grootmeester Orson Welles. Bovendien wordt ook het leven en het werk van Welles belicht, en blijkt nog maar eens met hoeveel toewijding hij altijd aan zijn films werkte.
It's All Yours (1937) It's All Yours (1937)
Jimmy Barnes (Francis Lederer) arriveert vanuit Europa om te worden opgeleid door zijn oom, de multimiljonair Edward J. Barnes (J.C. Nugent). Binnen vijf jaar zijn de extravagante uitspattingen van Jimmy, die nu advocaat is, het gesprek van de dag. Linda Gray (Madeleine Carroll), de schuchtere secrataresse van de oude Barnes, wordt verliefd op Jimmy, maar hij geeft de voorkeur aan de modaine actrice Constance Marlowe (Grace Bradley). Als de oude Barnes sterft laat hij alles na aan Linda, maar geeft daarbij aan de partner Alexander Duncan (Charles Waldron) de opdracht om ervoor te zorgen dat Linda en Jimmy zullen trouwen.
It's Always Fair Weather (1955) It's Always Fair Weather (1955)
Drie soldaten sluiten tijdens de oorlog eeuwige vriendschap, maar ontdekken tien jaar later tijdens een reünie dat ze elkaar de hersens wel kunnen inslaan.
It's Breaking News (2007) It's Breaking News (2007)
Vidya is een verslaggeefster die de stand van zaken rapporteert uit de entertainment wereld. Maar daar moet ze mee stoppen, want ze krijgt de kans om de misdaad te verslaan in een programma. Ze begint in haar nieuwe taak te geloven en ze houdt van haar nieuwe baan. Op een dag krijgt ze een telefoontje van een meisje genaamd Sangeeta uit Pune. Sangeeta vertelt dat een politieagent genaamd S. P. Gupta (Vinay Apte) haar seksueel misbruikt. Vidya bedenkt een val om Gupta er in te laten lopen en dit dan vervolgens uit te zenden op tv. Maar helaas, Gupta trapt niet in de val, maar een andere man genaamd Dandekar. Hier zijn Vidya en Sangeeta niet blij mee en Vidya belooft aan Sangeeta dat de beelden niet zullen worden uitgezonden op tv. Maar de zaken beginnen pas uit de hand te lopen als de beelden wel worden uitgezonden op tv tijdens een nieuwsuitzending. Ze is teleurgesteld maar besluit om terug te vechten.
It's Good to Be Alive (1974) It's Good to Be Alive (1974)
Het verhaal van baseball-speler Roy Campanella van de Brooklyn Dodgers, die op het hoogtepunt van zijn loopbaan een ongeluk kreeg waardoor hij zijn benen niet meer kon bewegen.
It's in the Air (1938) It's in the Air (1938)
George Brown (George Formby) is een schuchtere jongeman die in het leger dienst neemt als soldaat maar door omstandigheden aangezien wordt voor een heldhaftige RAF-piloot.
It's in the Bag! (1945) It's in the Bag! (1945)
De promotor van een vlooiencircus erft vijf antieke stoelen die hij verkoopt. Als hij er achter komt dat er een waardevolle erfenis in de stoelen verstopt zat, probeert hij ze terug te krijgen.
It's in the Water (1997) It's in the Water (1997)
Alex, dochter van schatrijke ouders, meldt zich aan als vrijwilligster bij een aidskliniek, 'the Hope House'. De kliniek is sinds kort gevestigd in Azalea Springs, Texas, en de homofobe bewoners zijn daar erg op tegen. Alex is keurig getrouwd, maar wanneer ze verpleegster Grace, een oude schoolvriendin, ontmoet wordt ze verliefd op haar. Spencer, een vriend van Alex, heeft een relatie met Bruce. Bruce heeft aids en ligt in de kliniek. Mark, journalist bij het plaatselijk dagblad, volgt de 'Brother Daniel's turn or burn homono-mo meetings'. Op één van de bijeenkomsten ontmoet hij Thomas en wordt hij verliefd. Dit sterkt hem in zijn besluit om voor zijn geaardheid uit te komen.
It's Love I'm After (1937) It's Love I'm After (1937)
Basil Underwood (Leslie Howard) heeft zijn voorgenomen huwelijk met Joyce Arden (Bette Davis) al maar liefst elf keer uitgesteld. Joyce ziet het allemaal niet meer positief in. Wanneer Marcia West (Olivia de Havilland) haar verloofde Henry Grant dumpt om vervolgens Basil te verleiden, is Joyce radeloos.
It's Me (1976) It's Me (1976)
Eerste lange speelfilm van experimenteel filmmaker Zwartjes over een actrice, gespeeld door Willeke van Ammelrooy, die een aanbieding krijgt per telefoon. Ze is alleen in haar appartement en heeft anderhalf uur om een beslissing te nemen. Er is geen enkel raam in haar kamer en geen enkele klok. Door het aanbod heeft ze voortdurend wisselende stemmingen. Maar welk aanbod krijgt de actrice?
It's My Party (1996) It's My Party (1996)
Een jaar nadat Nick en Brandon uit elkaar zijn gegaan komt Nick erachter dat hij aan een zeldzame, aan Aids gerelateerde ziekte heeft waardoor hij nog maar kort te leven heeft. Hij wil zijn leven graag goed beeindigen en organiseert een afscheidsfeestje voor vrienden en familie. Wanneer de niet uitgenodigde Brandon ook komt opdagen krijgt hij de nodige verwijten naar zijn hoofd van Nicks vrienden.
It's My Turn (1980) It's My Turn (1980)
Een succesvolle wiskunde lerares gaat naar de bruiloft van haar vader en wordt daar verliefd op de bruid zijn zoon, een professionele baseball speler. Ze moet nu kiezen tussen hem en haar huidige vriend, tussen Chicago en New York en tussen onderzoeken en administratie.
It's Never Too Late to Mend (1937) It's Never Too Late to Mend (1937)
John Meadows is van plan een jonge vrouw voor zichzelf te winnen door haar verloofde vals te laten beschuldigen voor een misdaad. De onschuldige man wordt naar de gevangenis afgevoerd waren het leven hem zuur wordt gemaakt door de bewakers. Zijn enige hoop is dat zijn onschuld spoedig bewezen zal worden, zodat hij weer bij zijn verloofde kan terugkeren.
It's Nothing Personal (1993) It's Nothing Personal (1993)
Wanneer de broer van ex-politieagente Roberta Whitloff vermoord wordt, spoort ze de daders op om wraak te kunnen nemen.
It's Only Money (1962) It's Only Money (1962)
Lester March (Lewis) repareert tv's, maar zou veel liever detective zijn. Hij twijfelt dan ook niet wanneer een echt mysterie zijn pad kruist: er wordt een erfgenaam vermist.
It's Pat (1994) It's Pat (1994)
Pat Riley, een luidruchtige lastpak van een niet nader definiëerbaar geslacht, wordt verliefd op Chris, een verlegen en gevoelig persoon van een al even ondefiniëerbaar geslacht. De relatie loopt echter niet bepaald op rolletjes, omdat Pat niet kan beslissen wat hij met zijn leven wil doen.
It's the Monty Python Story (1999) It's the Monty Python Story (1999)
Gastheer Eddie Izzard presenteert een documentaire over Monty Python. Dit is een onderdeel van de 1999 Python Night op de BBC, een avond vol documentaires en sketches ter gelegenheid van de 30e verjaardag van Monty Python.
It's the Old Army Game (1926) It's the Old Army Game (1926)
De film speelt zich af op een late avond in de winkel van kruidenier Elmer Prettywillie. Hij krijgt te maken met lastige kopers, die uiteindelijk niets willen en er gaat een vals brandalarm af, wat later een echte brand blijkt te zijn. En tot overmaat van ramp stappen er ook nog eens dieven zijn winkel binnen.
It's Trad, Dad! (1962) It's Trad, Dad! (1962)
Helen (Shapiro) en Craig (Douglas) willen graag bekendheid geven aan een nieuwe rage: jazz. Sommige ouderen vinden deze muzieksoort een schande en proberen de jongeren te dwarsbomen. Helen en Craig besluiten om naar een televisiestudio in Londen te gaan om daar Acker Bilk en zijn jazzband in te huren voor een optreden in hun ouderwetse dorpje.
Italia a Mano Armata (1976) Italia a Mano Armata (1976)
Rome wordt geteisterd door een reeks ontvoeringen die allemaal met elkaar in verband lijken te staan. Al spoedig lijkt het een groep criminelen, onder leiding van Albertelli, te zijn die gespecialiseerd is in het ontvoeren om vervolgens losgeld te innen. Het is aan de gerenommeerde inspecteur Betti om de bende op te rollen.
Italia Non È un Paese Povero, L' (1960) Italia Non È un Paese Povero, L' (1960)
Driedelige documentaire over de winning van gas en olie in Italië, met een hybride vorm van interviews, reportage, speelfilm en docudrama. Gemaakt met de bedoeling Italië te overtuigen van het nut olie en gas in de grond van Italië te exploiteren. Ook bedoeld als stellingname tegen de algemeen heersende opinie van het land zelf dat het een arm land zou zijn vanwege het gebrek aan natuurlijke grondstoffen en de propaganda van Amerikaanse oliemaatschappijen dat er geen gas en olie te vinden zou zijn. Het eerste deel toont het onderzoek en de distributie van methaangas in de Po-vlakte (Cortemaggiore), deel twee is verdeeld in twee delen: over Venetië en Ravenna, waarin o.a. een droomscène van een jongen in een gondel in Venetië, die droomt van een industriële toekomst en een tweede deel dat zich afspeelt in het armoedige zuidelijke deel Lucania, waar de economische achterstand kan worden ingelopen door de gaswinning; deel drie speelt zich af op Sicilië waar het verhaal van een jong stel dat gaat trouwen parallel loopt aan het plaatsen van booreilanden.
Italia S'è Rotta, L' (1976) Italia S'è Rotta, L' (1976)
Een Siciliaanse fabrieksmedewerker wordt in Turijn ontslagen en gaat met een paar vrienden op reis om terug te keren naar Sicilië. Onderweg beleven zij de nodige avonturen, onder andere met de maffia, zodat hun reis niet zonder gevaren verloopt. En dat is nog niet alles, want in hun geboorteplaats aangekomen blijkt ook daar alles tegen te vallen, omdat niets meer is zoals het vroeger was.
Italian Job, The (1969) Italian Job, The (1969)
Wanneer hij de gevangenis verlaat, ‘erft’ Charlie Croker een plan voor een grote diefstal in Turijn, Italië. Het plan is afkomstig van meneer Bridger, die vanuit zijn cel alles meesterlijk heeft uitgedokterd. Samen met enkele ex-gevangenen start Charlie met de organisatie van de ‘grootste verkeersopstopping van de eeuw’ die hen de mogelijkheid moet geven om een heleboel goud te kunnen stelen. Een gewaagd plan, vooral omdat de maffia in de streek de touwtjes in handen heeft en elke indringer zonder pardon uit de weg ruimt.
Italian Job, The (2003) Italian Job, The (2003)
Een groep dieven, geleid door de beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Dit geeft ze de tijd om een grote hoeveelheid goud te stelen. Ze ontsnappen in hun Mini Coopers, die klein genoeg zijn om het verkeer te omzeilen.
Italian Movie (1993) Italian Movie (1993)
Leonardo is een kleine schurk met veel gokschulden. Hij ziet het niet meer zitten en er is volgens Leonardo nog maar één oplossing en dat is het beroven van de Bank van Italië.
Italiane e l'Amore, Le (1961) Italiane e l'Amore, Le (1961)
Elf episoden - gebaseerd op ware brieven die naar damestijdschriften werden verzonden - geven een interessant overzicht van zaken die zo typisch en belangrijk zijn voor de wereld van vrouwen; de nieuwsgierigheid van kinderen voor de geboorte, de eerste liefde van tieners, echtgenoten, minnaars en scheiding, seksuele afwijkingen, meisjes die bekendheid zoeken, de eerste huwelijksnacht, de eerste seksuele ervaringen, ongewenste zwangerschappen. Grote en kleine problemen, niet in het bijzonder de Italiaanse vrouwen betreffend.
Italianetz (2005) Italianetz (2005)
Een rijk Italiaans echtpaar wil de zesjarige Vanja graag adopteren. Aanvankelijk lijkt het Vanja een gouden toekomst. Maar dan gaat hij twijfelen. Vanja besluit zijn lot in eigen handen te nemen. Een gevaarlijke zoektocht naar zijn echte moeder begint...
Italiani e le Donne, Gli (1962) Italiani e le Donne, Gli (1962)
Een film die specifiek over de Italiaanse "Latijnse Minnaars" handelt, alle soorten, grootten en modellen. De Italianen verwijzen hierbij naar "Pomicione", een woord dat vooral wordt ontworpen is om de zogenaamde lady-killer te bepalen en dat niet in het woordenboek staat. Het “Latijnse mannetje”, de wolf, de verleider, tref je aan terwijl hij zijn kunst aan het uitoefenen is, op alle uren van de dag of de nacht, afhankelijk van zijn stemming. Zijn geest zorgt ervoor dat we hem in een verscheidenheid van ontmoetingsplaatsen zien, waar de vrouwen moeten worden veroverd en waar zij het meest kwetsbaar zijn: in de parken, aan het strand, in de bioscoop, in een super-sexy auto. Hij kent alle plaatsen.
Italienreise - Liebe Inbegriffen (1958) Italienreise - Liebe Inbegriffen (1958)
Tijdens een cultuurreis door Italie wordt deelneemster Ilse verliefd op reisleider Robert. De liefde is wederzijds maar er is een probleempje; Ilse is al getrouwd met dierenarts Hans en hij reist het gezelschap achterna.
Italiensk for Begyndere (2000) Italiensk for Begyndere (2000)
Enkele eenzame zielen levend in een provinciaal dorpje in Denemarken gebruiken een beginners cursus Italiaans als basis voor het ontmoeten van de liefde van hun leven.
Item, The (1999) Item, The (1999)
Vier misdadigers krijgen een anonieme klant via het internet. Ze krijgen instructies om op een verlaten eiland een "Item" op te halen en vierentwintig uur te bewaren, daarna zal het opgehaald worden en zullen ze beloond worden. Na het ophalen keert het viertal terug naar hun appartement en ze beginnen nieuwsgierig te worden wat er eigenlijk in het pakje zit, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen...
Itinéraire d'un Enfant Gâté (1988) Itinéraire d'un Enfant Gâté (1988)
Sam 'De Leeuw' was gelukkig als circusacrobaat, maar een blessure maakte abrupt een einde aan zijn avontuurlijke leven. Hij begon een bedrijfje dat snel uitgroeide tot een succesvolle onderneming. Sam heeft het gemaakt, maar toch is hij niet gelukkig als zakenman. Op een dag besluit hij gewoon weg te gaan. Hij ensceneert een auto-ongeluk, koopt een vals paspoort en trekt de wijde wereld in.
Itiraf (2002) Itiraf (2002)
Het analyseren van ons eigen leven, maakt duidelijk dat het leven een tragedie van dromen en werkelijkheid is. We zie dat het verstand, bewustzijn en onze ervaringen niet voldoende zijn om onze diepste verlangens te verwezenlijken. Als we zouden horen dat we nu gaan sterven, en terug kijken op ons leven, zien we vooral pijn en verdriet. Niemand zal dit kunnen ontkennen, ook zij die toevallig een gelukkig bestaan hebben gehad. Verlangen we niet allemaal naar het verleden, naar de herinneringen uit onze jeugd. Ook op onze gelukkigste momenten voelen we de angst om het geluk te verliezen. Itiraf / Confession vertaalt deze tragedie in een film.
Itsuka 'A' Torein Ni Notte (2003) Itsuka 'A' Torein Ni Notte (2003)
Deze film vertelt het verhaal van allerlei verschillende mensen, die allen een bekende jazz-bar, genaamd 'A-Train', bezoeken. Iedereen heeft zo zijn eigen problemen. Sommigen dragen een geheim verleden met zich mee, terwijl anderen juist dromen over de toekomst.
Itsuka Dokusho Suruhi (2006) Itsuka Dokusho Suruhi (2006)
Ooit waren Minako en Keita heimleijk op elkaar verliefd. Langzaam verdwenen ze uit elkaars leven. Tegenwoordig zijn ze 50: Minako brengt melk rond en Keita zorgt voor zijn zieke vrouw. Wanneer ze elkaar weer ontmoeten, komen hun gevoelens die ze ooit voor elkaar koesterden, weer terug.
Itsuka Giragirasuruhi (1992) Itsuka Giragirasuruhi (1992)
Drie ouder wordende overvallers worden door de jonge Kadomachi benaderd voor een laatste overval. Wanneer de klus geklaard is, gaat Kadomachi er samen met zijn liefje Mai vandoor met de buit. Enkele belanghebbende partijen zijn hier niet blij mee, en zetten de jacht in.
Ivan Groznyy I (1944) Ivan Groznyy I (1944)
Als tsaar Ivan IV in 1547 aan de macht komt, belooft hij Rusland meer een eenheid te maken en verloren gebieden te heroveren. Al snel verneemt hij echter dat Kazan de oorlog heeft verklaard aan Moskou.
Ivan Groznyy II: Boyarsky Zagovor (1958) Ivan Groznyy II: Boyarsky Zagovor (1958)
geregisseerd door Sergei M. Eisenstein
met Nikolai Cherkasov, Serafima Birman en Pavel Kadochnikov
Ivan Vasilyevich Menyayet Professiyu (1973) Ivan Vasilyevich Menyayet Professiyu (1973)
geregisseerd door Leonid Gaidai
met YurI Yakovlev, Leonid Kuravlyov en Aleksandr Demyanenko
Ivan-Durak (2002) Ivan-Durak (2002)
Ivan (Korjagin) keert terug naar zijn geboorteplaats 'Beyondwill' en rijdt met zijn auto bijna een meisje (Kolosova) omver. Hij probeert het meisje, dat aan geheugenverlies lijdt, te helpen en komt erachter dat ze is weggelopen uit de kliniek van de geniale gek Dr. Strauss (Yuhananov). Deze doortrapte man is niet alleen heimelijk verliefd op het meisje, maar heeft haar ook onderworpen aan een mislukt medisch experiment waarbij hij haar hersens aan een computer heeft gekoppeld, waardoor ze continu in een parallelle realiteit wordt gestort. Nu ze ontsnapt is aan de klauwen van de duivelse Dr. Strauss heeft ze moeite te wennen aan de buitenwereld. Maar is ze inderdaad echt aan hem ontsnapt? In een laatste poging om de vrouw van wie hij houdt bij zich te houden, onderneemt Dr. Strauss een snode daad. Hij gebruikt zijn computer om het meisje te verstoppen in een realiteit op lager niveau, waaruit Ivan haar probeert te bevrijden.
Ivanhoe (1952) Ivanhoe (1952)
In het Engeland van de 12de eeuw vechten Saksen en Normandiërs een bloedige oorlog om de heerschappij uit. In deze woelige tijd gaat ridder Ivanhoe op zoek naar de Engelse koning Richard, die verdwenen is. Na een jarenlange tocht vindt de ridder zijn koning in de kerkers van een Oostenrijks kasteel. Richard wordt er vastgehouden met medeweten van zijn wrede broer John, die aast op de troon en bijgevolg weigert om het gevraagde losgeld te betalen. Vastbesloten de som te verzamelen, trekt Ivanhoe naar de burcht van zijn vader Cedric waar hij de jood Isaac en diens knappe dochter Rebecca ontmoet. Het meisje wordt meteen smoorverliefd op de moedige ridder en wil hem maar al te graag helpen om zijn doel te bereiken...
Ivanhoe (1997) Ivanhoe (1997)
De moedige ridder Ivanhoe keert terug van de kruistochten om zijn eer, zijn erfenis en zijn geliefde op te eisen. In dit spektakel wordt Ivanhoe betrokken in een zeer bittere strijd om de Engelse troon tussen prins John en zijn broer, koning Richard.
Ivanhood (1992) Ivanhood (1992)
Ridder Ivanhood krijgt van een geheimzinnige stem de opdracht om het raadsel van zijn afkomst op te lossen. Het enige aanknopingspunt wat hij krijgt is: 'zoek het kruis'. Mocht hem dat binnen 20 dagen niet lukken, dan wacht hem een zekere dood. Zo doorkruist hij Atlantis, trekt van kasteel naar kasteel en ontmoet menig gewillige jonkvrouw. Maar aan het einde van de uitputtende tocht lijken de raadsels alleen maar groter te zijn geworden. Ruvens vrolijke ode aan Floris en Ivanhoe.
Ivanna (1970) Ivanna (1970)
De jonge Ivanna Rakowsky gaat aan het werk bij Baron Janos Dalmar en wordt al snel verliefd op hem. Dan merkt Ivanna dat er vreemde moorden worden gepleegd en ontdekt niet veel later dat de baron eigenlijk een gruwelijke demoon is, die de jonge Ivanna als zijn eigen slaaf wil hebben...
Ivanovo Detstvo (1962) Ivanovo Detstvo (1962)
Ivanovo Detstvo is een surrealistische film waarin via droomsequenties, herinneringen en beelden van de realiteit een verhaal wordt verteld over verloren onschuld en over snel verworven volwassenheid. De 12-jarige Ivan gaat tijdens de Tweede wereldoorlog als spion werken voor de Russen. Hij komt onder de hoede van Kolonel Gryaznov te vallen, die besluit Ivan in te schrijven voor een militaire opleiding, zodat Ivan niet aan de oorlog hoeft deel te nemen. De jongen weigert dit, vlucht weg, om later toch bij zijn superieuren terug te komen en zich klaar te maken voor een laatste missie.
Ivans Xtc. (2000) Ivans Xtc. (2000)
Geen enkele student in Los Angeles is populairder dan Ivan Beckman. Een getalenteerde jonge agent met veel gladheid, the king of the hill, charismatisch, aantrekkelijk, een charmeur en geliefd bij iedereen. Maar alles gaat veranderen..... Vernietigend nieuws stort Ivan in een neerwaartse spiraal, een wereld vol drugs en seks, een stad vol playmates en pooiers.
Ivory Hunters (1990) Ivory Hunters (1990)
Een doorgewinterde journalist uit New York gaat op zoek naar een natuurfotograaf die is verdwenen in een Keniaans woud. Hier belandt hij tussen stropers die illegaal ivoor verhandelen en het lijkt erop dat de verdwijning van de fotograaf hier iets mee te maken heeft.
Ivresse du Pouvoir, L' (2006) Ivresse du Pouvoir, L' (2006)
Publiek aanklaagster Jeanne Kilman krijgt te maken met een belangrijke zaak. Ze moet een grote fraudezaak onderzoeken waarin de president van een multinational een grote rol speelt. Hoe verder haar onderzoek zich ontwikkelt, op des te meer vragen ze stuit. Bovendien begint haar privé-leven te lijden onder de zaak.
Ivy (1947) Ivy (1947)
In 1909 ontmoet de Engelse schoonheid Ivy Lexton de oude en rijke Miles Rushworth. Niet onder de indruk van de dringende verzoeken van haar man Jervis en haar vriend Roger, volgt Ivy de rijke Miles. Ivy heeft geen bezwaren Miles te verleiden, maar onverwacht heeft Miles echter bezwaren om het met getrouwde vrouwen aan te leggen. Ivy bedenkt een uitweg voor dat probleem.
Izaline Calister - Lady Sings the Tambú (2007) Izaline Calister - Lady Sings the Tambú (2007)
Alles in het leven van zangeres Izaline Calister staat in het teken van muziek. Twee jaar lang filmde Miluska Rosalina haar tijdens optredens in Nederland, tijdens repetities, thuis en tijdens zangles. Op Curaçao vindt ze de sleutel: de tambú, de bijzonder ritmische op improvisatie gebaseerde muziek van Curaçaose oorsprong met wortels in Afrika.
Izgnanie (2006) Izgnanie (2006)
Een man verhuist met zijn vrouw en twee kinderen van een grote stad naar het platteland waar ze hun intrek nemen in het afgelegen en verlaten huis van zijn vader. Spoedig na aankomst onthult zijn vrouw dat zij zwanger is, maar dat het kind niet van hem is.
Iznogoud (2005) Iznogoud (2005)
De kalief Haroen El Passah is een echte levensgenieter en een goedaardig leider. Zijn grootvizier Iznogoud is echter een listig man die erop uit is om kalief te worden in de plaats van El Passah. Hij en zijn handlanger Ali del Dehrel zijn niet al te slim en zijn listige plannetjes mislukken dan ook altijd.
Izo (2004) Izo (2004)
Japan, 1865. Het Shogun-apparaat loopt op zijn laatste benen, maar het is nog steeds in staat om zijn vijanden te straffen. Een van die 'rechters' is Izo, een moordenaar in dienst van Hanpeida, een Tosa-heer en pro-Imperialist. Nadat Izo tientallen Shoguns heeft geliquideerd, wordt hij eindelijk gevangen en berecht. Maar in plaats van te sterven, komt hij terecht in het Tokio van de 20ste eeuw, waar hij zich ontpopt tot een meedogenloze moordmachine. Zijn eigenschap om door de tijd reizen brengt hem onder de aandacht van een aantal zeer gevaarlijke personen.
Izobrazhaya Zhertvu (2006) Izobrazhaya Zhertvu (2006)
Valja moet op allerlei plaatsen waar een misdaad gepleegd is meespelen in de reconstructie, in aanwezigheid van de verdachten die hem gedetailleerde aanwijzingen geven. De misdaden en de figuren variëren, maar zijn even absurd als de rest van het gebeuren. Valja speelt altijd de rol van het slachtoffer, totdat dit merkwaardige baantje zijn leven op een vreemde manier gaat beïnvloeden.
Izzat (2005) Izzat (2005)
In de jaren 80 en 90 is er onder de jeugd van Pakistaanse afkomst een groeiend aantal dat zich bij een straatbende aansluit. Daaronder Wasim, Munawar en Riaz, die opgroeide in het arme gedeelte van Oslo. School is saai, en hun aandacht gaat eerder uit naar de East Side Crew - een bende gerunt door de meedogeloze broers Sadiq en Khalid. Wat begint met kleine diefstallen ontaard in drugshandel, geweld en moord. De loyaliteit binnen de bende is alles, maar toch wringt het bij Wasim. Hij ontdekt dat zijn keuze voor de bende niet een gelukkige keuze was.
Izzy & Moe (1985) Izzy & Moe (1985)
Izzie (Jackie Gleason) en Moe (Art Carney) zijn twee gepensioneerde variété artiesten, die besluiten bij de politie te gaan. Door hun onconventionele manier van aanpak behoren ze al snel tot de top van hun afdeling.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 -24- 25 26 27 28
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!