Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 -18- 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Zoeken:
Initiation (1987) Initiation (1987)
De matige relatie tussen Nat Molloy en z'n vader, een piloot die aan lager wal is geraakt, verslechtert nog meer wanneer de jongen een auto steelt. Wanneer de piloot echter neerstort in de bergen kan alleen zijn zoon hem nog redden..
Initiation of Sarah, The (1978) Initiation of Sarah, The (1978)
Sarah, een meisje dat vaak het middelpunt is van pesterijen, ondekt dat ze telekinetishe krachten heeft en wendt deze aan tegen haar vijanden.
Initiation of Sarah, The (2006) Initiation of Sarah, The (2006)
Sarah Goodwin heeft heel haar leven al vreemde krachten, die haar tot nu toe alleen nog maar problemen hebben opgeleverd. Nu ze, samen met haar tweelingzus Lindsey, naar de universiteit gaat, hoopt ze dan ook een nieuw leven op te bouwen. Het lukt de twee hun geheim ook echt geheim te houden, maar wat ze niet weten, is dat de universiteit ook zo zijn eigen geheimpjes heeft.
Initiation, The (1984) Initiation, The (1984)
Kelly Fairchild is een universiteitsstudente en lid van het Delta Ro Kai zusterschap geworden. Al haar hele leven lijdt zij aan een nachtmerrie waar een man verbrandt. Ze ontmoet een wetenschapper die haar kan helpen. Tegelijkertijd komt ze er achter dat de ontgroening van haar zusterschap niet zo prettig blijkt te zijn.
Initiation: Silent Night, Deadly Night 4 (1990) Initiation: Silent Night, Deadly Night 4 (1990)
Kim, een journaliste, onderzoekt de geheimzinnige dood van een vrouw die zich zelf in brand heeft gestoken en van een flatgebouw is gesprongen. Tijdens haar onderzoek ontdekt ze een vreemd genootschap dat de Egyptische godin Isis aanbidt. Tot Kim's grote ontzetting willen de leden van het genootschap haar tot hun godin maken.
Injamun Salsu (1982) Injamun Salsu (1982)
Een kwaadaardig 'Dragon Claw' meester is van plan om alle andere 'Dragon Claw' meesters uit te roeien, zodat hij als enige zal overblijven. Wanneer hij de laatste denkt vermoord te hebben blijkt deze nog een zoon te hebben, die uiteraard de moord op zijn vader wil gaan wreken.
Injeong Sajeong Bol Geot Eobtda (1999) Injeong Sajeong Bol Geot Eobtda (1999)
Een drugsbaas wordt vermoord door zijn rivaal Chang. De eigenzinnige rechercheur Woo en zijn partner krijgen de opdracht Chang te arresteren. Dat is het begin van een grillige en gewelddadige achtervolging door stad en platteland, door herfst en winter, door regenachtige straten en weidse sneeuwvlaktes, door voortrazende treinen en rokerige nachtclubs. Totdat er voor de voortvluchtige moordenaar geen plek meer over is om zich te verschuilen.
Inkheart (2008) Inkheart (2008)
Het verhaal van het meisje Meggie, wiens vader personages uit boeken tot leven kan wekken door hardop voor te lezen. Als een aantal van deze figuren de man kidnappen moet Meggie samen met enkele goede personages hem zien te redden.
Inkwell, The (1994) Inkwell, The (1994)
De zestienjarige Drew Tate komt uit een gewoon gezin dat woont in een gewone buurt. Alleen is Drew een probleemkind. Zijn ouders hebben constant ruzie en om dit te ontlopen vlucht hij regelmatig de straat op. Hij komt in ernstige problemen en zijn ouders besluiten de zomer samen door te brengen op Martha's Vineyard bij familie. Daar loopt ook niet alles op rolletjes maar beetje bij beetje doet Drew bepaalde ontdekkingen die hem helpen volwassen te worden.
Inland Empire (2006) Inland Empire (2006)
Deze film vertelt het verhaal van een actrice (Dern) en een acteur (Theroux) die gecast zijn voor een film. Naarmate zij zich dieper storten op de film, die een remake blijkt te zijn, beginnen zij zich als persoon te verwarren met de personages die zij spelen in de film.
Inn for Trouble (1960) Inn for Trouble (1960)
Een echtpaar uit London erft een herberg op het platteland. Ze komen erachter dat iemand wil verhinderen dat zij eigenaar worden van het etablissement. De uibater van de herberg heeft de traditie om ieder kwartier een rondje van de zaak te geven, zodat het café nauwelijks rendabel is. Het echtpaar weet echter niets van het plan over een weg vlak langs die plek, waardoor de herberg een goudmijntje zou kunnen worden.
Inn of the Damned (1975) Inn of the Damned (1975)
Een plaatselijke sheriff gaat op onderzoek uit als hij ontdekt dat gasten zich in een plaatstelijk hotel wel inschrijven, maar zich nooit meer uitschrijven.
Inn of the Sixth Happiness, The (1958) Inn of the Sixth Happiness, The (1958)
Een Engels dienstmeisje, in wie niemand enige fiducie heeft, schopt het tot missionaris tijdens de Tweede Wereldoorlog en moet na een bombardement een groep wezen door vijandelijk territorium leiden naar een veiligere plaats.
Inner Circle Line (2006) Inner Circle Line (2006)
Youngju, de vrouw, is DJ in een nachtclub. Haar baas herinnert haar aan een oude liefde tot jaloezie van haar huisgenoot Jin. Youngju, de man, is een metrobestuurder die moet afrekenen met een schuldgveoel na een zelfmoord voor zijn trein. Hij vervreemdt van zijn vriendin Hyun. Een film over twee karakters, beiden Youngju geheten, die elkaars tegengestelde zijn en steeds meer verstrengeld raken.
Inner Circle, The (1946) Inner Circle, The (1946)
Radio omroeper Anthony Fitch wordt dood aangetroffen in zijn studio. Privé-detective Johnny Strange (Warren Douglas) wordt door zijn secretaresse (Adele Mara) beschuldigd van de moord. Als inspecteur Webb (William Frawley) aankomt op de plaats van de misdaad vindt hij het verhaal van de secretaresse maar raar.
Inner Circle, The (1991) Inner Circle, The (1991)
Ivan Sanshin, die zijn vaderland altijd trouw heeft gediend, krijgt op zijn huwelijksnacht onverwacht bezoek van de KGB. Hij krijgt opdracht om als filmoperateur aan Stalin films te laten zien. Dit zorgt ervoor dat hij misschien wel nooit meer zijn vrouw zou kunnen zien.
Inner Circle, The (2003) Inner Circle, The (2003)
Wanneer een vrouw haar grootste vrees onder ogen ziet...worden haar echtgenoot en vrienden beïnvloed op manieren die zij nooit hadden verwacht.
Inner Life of Martin Frost, The (2007) Inner Life of Martin Frost, The (2007)
Martin Frost (David Thewlis) is een succesvolle Britse schrijver die zojuist zijn laatste boek heeft gepubliceerd. Na tijden thuis door te hebben gebracht en alle drukte die zo'n publicatie met zich mee brengt, besluit Frost eens een tijdje te gaan relaxen. Het door hem uitgekozen idyllische vakantiehuis lijkt daar de ideale plaats voor. Maar als hij de volgende morgen een wildvreemde, maar beeldschone vrouw naast zich aantreft weet hij niet wat te doen. Gefascineerd door haar kennis over zijn leven en gedachten en betoverd door haar schoonheid wordt hij meteen verliefd op haar. Maar wie is ze? Is ze de langverwachte muze en inspiratiebron waarover hij zijn meesterwerk zou gaan schrijven? Bestaat ze eigenlijk wel echt, of bevindt ze zich alleen in zijn hoofd.
Inner Sanctum (1948) Inner Sanctum (1948)
Een man pleegt een moord en slaat op de vlucht voor de politie. Hij besluit uiteindelijk om zich schuil te houden in een kosthuis dat zich bevind in een kleine stadje.
Inner Sanctum (1991) Inner Sanctum (1991)
Jennifer Reed, een aantrekkelijke jonge vrouw, doet een poging tot zelfmoord als ze vermoedt dat haar man niet van haar houdt en een affaire heeft met een andere vrouw. Maar de problemen stapelen zich op als blijkt dat iemand het op haar gemunt heeft.
Inner Sanctum II (1994) Inner Sanctum II (1994)
Jennifer Reed heeft ooit uit zelfverdediging haar man vermoord. Nu heeft ze veel nachtmerries en zijn er mensen in haar huis, waaronder Bill, de broer van haar dode man, die allemaal iets van haar willen.
Inner Tour, The (2001) Inner Tour, The (2001)
Na vele decennia keert een aantal Palestijnse vluchtelingen, die hun huizen en land kwijtraakten na de oprichting van de staat Israël in 1948, terug naar huis, al is het voor slechts drie dagen. In een toeristenbus van een reisbureau in Oost-Jeruzalem rijden ze een weekend door Israël. De meeste passagiers zijn hier nooit meer teruggeweest sinds hun vertrek. Sommigen hebben zelfs nooit een jood ontmoet of de zee gezien. In een intens melancholische cadans onthult de film het noodlot van de ongewone toeristen. Via de ramen van de bus wordt een uniek beeld gegeven van Israël en haar samenleving, vanuit de emoties en standpunten van deze bijzondere reizigers.
Innere Sicherheit, Die (2000) Innere Sicherheit, Die (2000)
De tiener Jeanne groeide op aan de stranden van Portugal. Haar Duitse ouders zijn voormalige politieke activisten die worden gezocht wegens gewapende acties. Ze leven 'ondergronds'. Jeanne kent niet anders dan het altijd geheimzinnige en wantrouwende gedrag van haar ouders. Op een dag besluiten haar ouders een reis te maken van Le Havre naar Sao Paulo, om in Brazilië een gewoon legaal leven te gaan leiden. Van haven naar haven over een zee van hoop. Maar zoals Klaus, een oude vriend van Jeanne's ouders, haar in de film probeert uit te leggen, heeft de metaforische zee vele gedaanten. Klaus vertelt Jeanne over de Amerikaanse schrijver Herman Melville die in zijn fameuze Moby Dick de verlokkingen en het noodlot van de bevaarder van figuurlijke zeeën heeft beschreven. Dan moeten Jeanne's ouders wegens omstandigheden terug naar Duitsland - een angstig en repressief Duitsland dat massaal jacht lijkt te maken op illegale immigranten. Jeanne wordt verliefd. Door haar contact met de gewone buitenwereld brengt ze het paranoïde kaartenhuis van haar ouders aan het wankelen. Ze zullen de tocht over zee naar Brazilië nooit kunnen maken. Een gewoon leven leiden blijkt een te grote wens.
Innerspace (1987) Innerspace (1987)
Luitenant Pendelton participeert in een experiment waarbij hij tot de grootte van een molecuul wordt gereduceerd. Maar hij wordt gestolen en komt per ongeluk met zijn capsule terecht in de bloedbanen van de slome Jack die zich tot held moet ontwikkelen om Pendelton te redden. Hun enige hoop is de vriendin van Pendelton, die journalist is. Maar Jack wordt verliefd op haar en zo wordt het alleen nog maar moeilijker.
Innocence (2000) Innocence (2000)
Na meer dan 40 jaar gescheiden van elkaar, beginnen Andreas en Claire een intense relatie zoals ze die vroeger hadden. Maar Claire is nog steeds getrouwd met haar man John en voor ze het weet ontstaan de nodige problemen. Langzamerhand leiden deze problemen richting ziekte en zelfs dood als Andreas en Claire niet op hun hoede zijn.
Innocence (2004) Innocence (2004)
De sleutel gaat in het slot, de doodskist gaat open en daar ligt de naakte, 6-jarige Iris. Springlevend, als een pasgeboren kind temidden van een groep kleine meisjes met vlechten in witte jurkjes. Haar nieuwe wereld bestaat uit een rustiek schoolgebouw in een ommuurd, sprookjesachtig park. Ongehoorzaamheid wordt bestraft en wie probeert te vluchten, moet voor altijd blijven. Iris klampt zich vast aan de 12-jarige Bianca die iedere avond klokslag negen uur naar een geheime ontmoeting moet.
Innocent Blood (1992) Innocent Blood (1992)
Marie is een vampier met een geweten, die op zoek is naar sex en bloed. Zij besluit haar werkterrein te verleggen naar Pittsburgh, waar de maffia heerst. Als ze een hapje neemt van Sal Macelli, een hoge gangsterbaas, beginnen de problemen. Als zij er niet in slaagt om haar slachtoffers uit te schakelen, worden ze zelf vampieren, en omdat de maffiabaas het overleeft dreigen er grote problemen. Ondertussen wordt ze verliefd op de politieagent die achter de maffiabaas aanzit...
Innocent Lies (1995) Innocent Lies (1995)
Het is 1938 wanneer een Britse detective een Franse kustplaats bezoekt om de dood van een collega te onderzoeken. Verdacht is al snel een Britse familie die nogal wat 'lijken in de kast' blijkt te hebben.
Innocent Man, An (1989) Innocent Man, An (1989)
Jimmie Rainwood wordt tijdens een inval van twee corrupte agenten neergeschoten en beschuldigd van drugs dealen. Hij wordt uiteindelijk veroordeeld, gebaseerd op feiten van een informant. In de cel beweert hij onschuldig te zijn en probeert het te bewijzen, maar al snel ontdekt hij dat hij er waarschijnlijk mee zal moeten leven.
Innocent Sleep, The (1996) Innocent Sleep, The (1996)
De Londense dakloze Graves is getuige van de executie van een belangrijke bankier. Op het politiebureau treft hij inspecteur Gambon aan, die hij als een van de daders herkent.
Innocent Victims (1996) Innocent Victims (1996)
Billy Richardson, een jonge sergeant uit het Amerikaanse leger, krijgt de schuld van enkele moorden en moet proberen zijn onschuld te bewijzen.
Innocent, The (1993) Innocent, The (1993)
Berlijn, 1955. De jonge Engelse ingenieur Leonard Marnham wordt, samen met de Amerikaan Robert Glass, ingeschakeld bij een geheime operatie. Leonard wordt verliefd op de Duitse Maria, maar zijn werk maakt een relatie met haar onmogelijk. Glass raadt hem aan zich niet met haar in te laten omdat ze weleens voor de vijand zou kunnen werken. Leonard wordt verscheurd door zijn plicht en zijn gevoelens, helemaal als zijn meerderen hem opdragen om Glass te schaduwen
Innocente, L' (1976) Innocente, L' (1976)
Verhaal dat speelt in de aristocratische kringen van 19de eeuws Italië. Rijke Tullio schaamt zich er niet voor om zijn minnares openbaar lief te hebben, terwijl al zijn vrienden en bekenden het kunnen zien. Zijn vernederde vrouw begint uit wraak een relatie met een impulsieve schrijver. Tullio kan dit maar niet accepteren en de affaire drijft hem langzaam maar zeker tot waanzin.
Innocenti Pagano, Gli (1951) Innocenti Pagano, Gli (1951)
Adriana Sereni, de maitresse van een rijke grondbezitter, Giovanni, leeft samen met haar vijfjarige dochter op zijn landgoed. Dan maakt ze kennis met een knappe vreemdeling, Stefano Rella, die zijn vrouw en dochter in de oorlog verloor en een vriend van de minnaar van Adriana was. De liefde ontluikt maar dan duiken problemen op: Adriana verliest bijna haar kind en Giovanni wordt vermoord door één van zijn bedienden. Uiteindelijk huwt Stefano met Adriana en wordt een tweede vader voor haar kind.
Innocents Abroad, The (1983) Innocents Abroad, The (1983)
1867. Op de Quaser City reist schrijver Mark Twain naar Europa. Hij stuurt reisbrieven naar huis voor publicatie. Een arts en een journaliste reizen met heimwee door de mooie steden.
Innocents aux Mains Sales, Les (1975) Innocents aux Mains Sales, Les (1975)
Een ontevreden vrouw beraamt een plan om haar alcoholistische echtgenoot te vermoorden, zodat ze er met minnaar vandoor kan gaan. Alles gaat volgens plan en eindelijk is ze gelukkig totdat haar 'dode' echtgenoot plotseling voor haar neus staat.
Innocents, Les (1987) Innocents, Les (1987)
De uit het Noorden van Frankrijk afkomstige Jeanne bezoekt voor het eerst in haar leven de Middellandse Zee. Ze is daar vanwege twee redenen, de bruiloft van haar zus en de verdwijning van haar broer. Haar broer is doofstom en voorziet in zijn onderhoud als zakkenroller. De Arabier Saïd heeft hem onder zijn hoede genomen. Eén van de weinige vrienden van Saïd is Klotz, een oudere biseksuele man met een zwak voor jonge Arabische jongens. Jeanne voelt zich aangetrokken tot Klotz’ zoon Stéphane, die evenals zijn vader biseksueel is. Maar als ze later Saïd ontmoet, voelt zich ze ook tot hem aangetrokken.
Innocents, The (1961) Innocents, The (1961)
In de 19e eeuw arriveert de Britse gouvernante Miss Giddens bij een familie waar ze zorg zal dragen voor de twee kinderen. De kinderen lijken erg lief, maar Miss Giddens begint te vermoeden dat er achter die schattige gezichtjes iets beangstigends schuilgaat. Na enkele voorvallen, waaruit blijkt dat de kinderen inderdaad iets boosaardigs in zich hebben, informeert de huishoudster Miss Giddens dat er kwade geesten in het spel zijn.
Innocenza e Turbamento (1974) Innocenza e Turbamento (1974)
Een jongeman, die studeert aan een seminarie, keert voor een vakantieperiode naar zijn ouderlijk huis terug. Zijn vader is ondertussen hertrouwd met een jongere vrouw. Wanneer hij met zijn knappe stiefmoeder kennis maakt, wordt hij zelf verliefd op haar.
Inochi (2002) Inochi (2002)
Wanneer Miri zwanger blijkt te zijn van een getrouwde man, die geen zin heeft om te scheiden van zijn huidige vrouw, gaat ze te raden bij een oude jeugdvriend. Het contact verloopt goed en de twee worden weer goede vrienden. Maar al snel blijkt dat hij aan een terminale vorm van kanker leidt. Miri wordt geconfronteerd met leven en dood en moet zich zo goed mogelijk staande weten te houden.
Inochi Bô ni Furô (1971) Inochi Bô ni Furô (1971)
Het verhaal speelt zich af in het feodale Japan, waarin elke vorm van commercie met de rest van de wereld strikt verboden was. Een idealist komt een herberg binnen, die het hoofdkwartier is van een groep smokelaars. Met gestolen geld probeert hij bij de groep het losgeld te betalen voor zijn geliefde, die zij dwingen in een bordeel te werken.
Inquietude (1998) Inquietude (1998)
In het eerste deel van Inquietude adviseert een vader zijn beroemde zoon om zelfmoord te plegen. De jongen komt al behoorlijk seniel over en als hij nu dood gaat, houdt hij zijn roem tenminste. Wanneer de zoon daadwerkelijk een poging doet, zakt het doek van het theater waarin dit verhaal opgevoerd blijkt te worden en verplaatst de handeling zich naar het publiek in de zaal. Twee van deze bezoekers, een man en een vrouw, zijn de hoofdpersonen van de tweede episode. We bevinden ons nu in het vooroorlogse Oporto. De vrouw is de courtisane Suzy, die een zware en gevaarlijke operatie moet ondergaan. Om haar diepbedroefde minnaar te troosten (de man uit het theater), vertelt een vriend hem de sage van Fisalina. Deze sage vormt het derde deel van de film. Het boerinnetje Fisalina ontdekt dat haar vingers van goud zijn geworden. 'De moeder van de rivier', een oude vrouw met gouden vingers, blijkt haar gave én haar lot over te hebben gedragen aan het meisje. Fisalina heeft nu gouden vingers, maar in ruil daarvoor moet zij wel duizend jaar lang moeder van de rivier zijn.
Inquiétudes (2003) Inquiétudes (2003)
Reden tot ongerustheid? Helaas wel! Bruno Keller is een artistieke psychopaat. Hij maakt “kunst” maar moordt er ook gewetenloos op los. Geobsedeerd door de kleur “wit” en Pietje Precies in afspraken, draait hij de werkelijkheid naar zijn hand. Hij ontmoet de knappe Elise Gardet, die in een mooi groot huis met pappie en stiefmoeder in het mondaine Nice woont. Enig minpuntje: ze zag als zevenjarige hoe haar moeder vermoord werd. Haar nieuwe moeder is bijzonder ongerust dat de dader zal terugkomen, hoe zou je tenslotte zelf zijn? Maar door het hele overbeschermingsgedoe sluit ze Elise bijna op. Die wil dan ook maar al te graag uitbreken uit die beperkte leefwereld en vindt daar de perfecte partner voor…
Inquisición (1976) Inquisición (1976)
Tijdens de Inquisitie komt een generaal, die op heksenjacht is, aan in een klein dorpje waar hij verliefd wordt op een schoonheid. Zij heeft echter een pact gesloten met de duivel om de vijanden van Satan te verleiden en te vermoorden..
Ins Leben Zurück (2003) Ins Leben Zurück (2003)
Acht jaar geleden verdween haar 15-jarige dochter, maar nog altijd wil Clara niet geloven dat Lilly dood is. De spanningen in haar huwelijk nemen toe en Clara krijgt een inzinking. Ze wordt opgenomen in een kliniek en krijgt daar een foto onder ogen waarop ze haar dochter meent te herkennen. Ze besluit op zoek te gaan.
Insaat (2003) Insaat (2003)
Ali en Sudi werken als bouwvakkers en sparen voor een beter bestaan in Italië en hebben allebei een oogje op de mooie Nazife. De twee zijn in dienst van Nizamettin, die banden heeft met de maffia. Om zo snel mogelijk aan geld te komen voor de reis naar Italië, nemen ze merkwaardige baantjes aan van hun chef. Zo raken Ali en Sudi meer en meer verwikkeld in dubieuze praktijken van Nizamettin; ze moeten graven delven en zelfs met lijken sjouwen. Het oude bemoeizuchtige maar charmante buurtvrouwtje houdt de twee met hun gerotzooi op de bouwplaats echter goed in de gaten.
Insaisissable Frédéric, L' (1946) Insaisissable Frédéric, L' (1946)
Solange Delmont, een succesvolle auteur van politieromans, ontdekt in "L'Écho du Jour" het begin van een lastercampagne tegen haar werk, die door een geheimzinnig B. B. op gang wordt gebracht en waarin deze persoon de schadelijke invloed van haar verhalen op de jeugd aanklaagt. Als de uitgever zich voor deze gratis reclame in de handen wrijft, is ze woedend en zweert wraak. Zij kan de journalist echter niet ontmaskeren want sinds zijn aankomst in de hoofdstad is hij op zijn hoede. Maar wat is de ware reden?
Insan Nedir Ki? (2004) Insan Nedir Ki? (2004)
De 35-jarige Ali is bewusteloos geslagen, waarschijnlijk tijdens een overval. Na het incident lijdt hij aan geheugenverlies. Veel van de buren in zijn flat herkent hij nog wel, maar bij zijn vader Rasih wil dat maar niet lukken. Ali is nu net een pasgeboren baby, die het hele leven opnieuw moet ontdekken. Al gravend in zijn verleden, zal hij ook de mensen in zijn omgeving de ogen openen.
Insaniac (2002) Insaniac (2002)
Wij bevinden ons op een tamelijk saai feestje waar een man die denkt dat hij de anderen vermaakt met zijn verhalen over complotten en aliens, de grootste attractie is. De rest van de gasten, waaronder Autumn (Garrels), hangt een beetje verveeld rond. Autumn heeft ernstige psychische problemen en denkt dat een vlucht naar Californië een deel van de oplossing is. Haar vriend Hart (Grega) ziet dit eventueel wel zitten maar er is één probleem: het ontbreekt hen aan voldoende geld. Eén van de gasten, Kelley (Simmons), heeft een oplossing: Autumn moet een lading drugs afleveren bij een stel beruchte zware jongens, waar hij nu net ruzie mee heeft, vandaar dat Kelley het niet zo ziet zitten de spullen zelf af te leveren. Autumn mag het geld vervolgens zelf houden. Klinkt te mooi om waar te zijn natuurlijk en dat is het dan ook. In plaats van eerste klas drugs bevat het pakketje namelijk zwaar versneden rommel waar de maffiosi waarschijnlijk niet blij mee zullen zijn.
Insanitarium (2008) Insanitarium (2008)
Jack is een jongeman, die besluit om net te doen of hij compleet gestoord is. Op deze manier wordt niet zijn zus, die hij probeert te beschermen, maar hij opgesloten in een instituut. Binnen in het instituut ontdekt Jack echter dat een mysterieuze dokter zijn cliënten gebruikt als proefkonijnen en ze een middel toedient waarvan ze langzaam maar zeker veranderen in gruwelijke kannibalistische psychopaten.
Insanity (2005) Insanity (2005)
Chicago detective Guy Shelby werkt al zijn hele loopbaan volgens het boekje, dit verandert echter als zijn vader, een vooraanstaand pathologist, vermoord wordt kort nadat hij bekend gemaakt heeft dat hij een toestel heeft uitgevonden dat het aangezicht van criminologie voor altijd zal veranderen. Als Guy een onderzoek start leidt dit hem tot in de hoogste kringen van de regering.
Insatiable Wives (2000) Insatiable Wives (2000)
Een groep volwassen vrouwen vormt een hechte vriendinnenkring. Samen delen ze veel, maar het is niet altijd feest. Eén van de vriendinnen is ongelukkig getrouwd en is jaloers op haar andere vriendinnen, die wel gelukkig zijn in hun relatie. Wanneer ze op een feest zijn, wordt de eenzame vrouw erg dronken en fantaseert ze over hoe het leven eruit zou zien wanneer ze met één van de echtgenoten van haar vriendinnen getrouwd zou zijn.
Insatiable, The (2006) Insatiable, The (2006)
Wanneer Harry, een verlegen vertegenwoordiger, een vrouwelijke vampier een slachtoffer brutaal ziet vermoorden heeft hij het moeilijk om zijn omgeving te overtuigen dat wat hij zag ook echt gebeurde. Ten einde raad besluit Harry dan maar zelf om op jacht te gaan achter de vampier, voor ze nog meer onschuldige slachtoffers maakt.
Insecticidal (2005) Insecticidal (2005)
De briljante studente Cami voert een experiment uit op insecten. Dit gaat echter gigantisch mis, waardoor er bloeddorstige reuzeninsecten ontstaan die op zoek zijn naar vers studentenvlees...
Insegnante al Mare con Tutta la Classe, L' (1979) Insegnante al Mare con Tutta la Classe, L' (1979)
Mario Cubetti (Marco Gelardini) is de zoon van een rijke architect. Wanneer hij voor de zoveelste keer gezakt is voor zijn examen, besluit zijn vader om hem privélessen te laten geven. Het probleem is echter dat zijn lerares, Lisa Colombi (Anna Maria Rizzoli), een knappe dame is, waarmee Mario al te graag een avontuurtje wil beleven, zodat er van leren weinig komt.
Insegnante Balla... con Tutta la Classe, L' (1978) Insegnante Balla... con Tutta la Classe, L' (1978)
Een ongelukkige schooldirecteur heeft een fortuin verloren met wedden op de racebaan, maar Anacleto Petruccio, de conciërge van de school, weet misschien wel raad. Hij vraagt de mooie gymlerares Gambetti om mee te doen aan een danswedstrijd en met het prijzengeld hoopt hij het verlies van de directeur terug te winnen. Omdat de coach van het basketballteam een ongeluk heeft gehad, moet ondertussen ook nog gezocht worden naar een vervanger.
Insegnante Va in Collegio, L' (1978) Insegnante Va in Collegio, L' (1978)
Actrice Fenech speelt een lerares Engels genaamd Monica Sebastiani. Ze brengt haar leerlingen het hoofd op hol met haar uitdagingen. Dan komt er een ouderavond en moeten de oudjes er ook aan geloven.
Insegnante Viene a Casa, L' (1979) Insegnante Viene a Casa, L' (1979)
Luisa De Dominicis (Edwige Fenech), een aantrekkelijke pianolerares, is verliefd op Ferdinando Bonci Marinotti (Renzo Montagnani). Zij doet er alles aan om bij hem in de buurt te komen. Ferdinando is echter reeds getrouwd en wil haar weg uit de stad hebben. Hij is namelijk bang dat de aanwezigheid van Luisa zijn politieke carrière kan schaden.
Insegnante, L' (1975) Insegnante, L' (1975)
Giovanna Pagaus (Edwige Fenech) is de aantrekkelijke privélerares van Franco Mottola (Alfredo Pea). Franco wordt al snel verliefd op zijn nieuwe lerares en probeert haar op allerlei manieren te verleiden. Door te doen alsof hij zelfmoord wil plegen, hoopt hij Giovanna's aandacht te trekken.
Insel der Blutigen Plantage, Die (1983) Insel der Blutigen Plantage, Die (1983)
Erotische film waarin de ex-nazicommandant Otto Globbe met een aantal volgelingen een gevangenenkamp heeft opgezet ergens op een eiland in de Stille Zuidzee. Hier worden mooie jonge inlandse meisjes geterroriseerd. De jongste bewaker Hartmann probeert de gevangenen zoveel mogelijk te beschermen tegen al het geweld. Samen met zijn geliefde Cora probeert hij hen te bevrijden en de geweldplegers te overmeesteren. De jonge gevangenen gooien op hun beurt zwarte magie in de strijd, het enige wapen dat zij bezitten.
Insel des Lichts (2008) Insel des Lichts (2008)
Een populaire tv-presentatrice, die in haar programma's problemen van anderen behandelt, wordt op tv door haar dochter - die zij ooit in de steek heeft gelaten - ter verantwoording geroepen. Haar tv-carrière lijkt daarmee ten einde.
Inseminoid (1981) Inseminoid (1981)
Nadat ze verkracht is door een buitenaards wezen stalkt een vrouwelijke vampier interplanetaire archeologen. Zij werken in een laboratorium op een afgelegen planeet.
Inséparables (1999) Inséparables (1999)
In het begin van zijn veertiger jaren, werpt Robert (Jean-Pierre Darroussin) een terugblik op zijn leven. Laten we niet overdrijven, want Robert zijn einde is bij lange na nog niet daar. Kort gezegd; Robert is een onhandige man overladen met tedere gevoelens. "Mijn naam is Robert Maréchal. Ik ben veertig jaar, 1m 80 groot en weeg 75 kg." Robert werpt zich voor de camera en doet mee aan een sollicitatie voor een of andere voorstelling. Hierna laat hij alles vallen, wat niet veel is daar hij niet al te veel had. Hij vertrekt op weg naar zijn zus Gisèle (Catherine Frot) die in Boulogne, aan zee woont.
Inserts (1974) Inserts (1974)
Boy Wonder was ooit een successvolle regisseur, maar zijn succes verdween toen men geluid ging gebruiken bij films. Hij stortte zich op het maken van goedkope, illegale pornofilms bij hem thuis. Tijdens een bezoek van zijn producent sterft een pornoster aan een overdosis heroïne. De vriendin van de producent wil de rol van de gestorven actrice overnemen.
Inside (1996) Inside (1996)
Marty Strydom is een idealistische professor aan de universiteit. Hij komt uit een prominent 'wit' Zuid-Afrikaans nest. Hij wordt beschuldigd van samenzwering tegen de regering nadat hij een concert van Amnesty International in Zimbabwe heeft bijgewoond en belandt in de cel. Kolonel Kruger van de geheime politie moet ervoor zorgen dat Strydom bekent. Na martelingen en een valse getuigenverklaring, verliest Strydom zijn strijdlust om te overleven. Tien jaar later, nadat de macht in Zuid-Afrika is overgedragen aan de zwarte meerderheid, komt er een nieuw onderzoek. Dit keer wordt kolonel Kruger ondervraagd door een zwarte advocaat. Kan in het nieuwe Zuid-Afrika de schuld van Kruger bewezen worden? Zal er gerechtigheid geschieden?
Inside Amy (1975) Inside Amy (1975)
Problemen onstaan voor een advocaat wanneer hij besluit om zich met zijn vrouw bij een "swingers" club aan te sluiten. Wanneer hij zijn vrouw verdenkt te veel plezier te beleven aan de partnerruil, slaan bij hem de stoppen door.
Inside Daisy Clover (1965) Inside Daisy Clover (1965)
Daisy Clover is een wilde meid van 15 jaar die ervan droomt een Hollywood-ster te zijn. Na een auditieronde voor producer Raymond Swan van Swan studio's, wordt ze al snel de superster van Hollywood. Daisy moet erg wennen aan alle drukte rond haar persoontje. Zal ze haar leven weer op de rails krijgen of wordt ze een echte diva?
Inside Deep Throat (2005) Inside Deep Throat (2005)
In 1972 was de veelbesproken pornofilm "Deep Throat" een echt kassucces. De amper 1 uur durende film werd voor het eerst vertoond in een bioscoop in Manhattan en is sindsdien door miljoenen mensen bekeken. Deze documentaire onderzoekt de weerslag van die film op de samenleving en de cultuurshock die de film teweeg bracht.
Inside Edge (1993) Inside Edge (1993)
Richard Montana is een politie agent die de opdracht krijgt om een machtige drugsbaron te pakken. Het wordt gecompliceerd als hij de vriendin, een prachtige nachtclubzangeres, van de gangster ontmoet. Zij bezit vitale informatie over de volgende grote drugsdeal en wil het geld, de dope en Montana alleen voor zichzelf. Montana moet beslissen of hij een eerlijke agent blijft en de gangster inrekent of dat hij er met de vrouw van zijn dromen en een paar miljoen dollar vandoor gaat.
Inside I'm Dancing (2004) Inside I'm Dancing (2004)
Michael (Steven Robertson) is een vierentwintigjarige jongeman met een hersenverlamming. Zijn leven wordt op zijn kop gezet als de non-conformist Rory O'Shea (James McAvoy) zich in zijn leven mengt...
Inside Irvin (2004) Inside Irvin (2004)
Film over een jong stel agorafoben in L.A., die bang zijn om buiten te komen. Eén van hen, Irvin, is geestelijk ziek en probeert af en toe een zelfmoordpoging. In zijn schizofrene geest komen herinneringen boven aan zijn moeder. Ida daarentegen, is optimistisch en probeert van elke dag wat te maken. Deze twee mensen beseffen dat ze niet met en ook niet zonder elkaar kunnen leven.
Inside Islam (2002) Inside Islam (2002)
Het is de op één na grootste religie in de wereld en momenteel de snelst groeiende. De naam komt van het woord vrede maar voor veel westerlingen staat de islam voor terrorisme. INSIDE ISLAM gaat dieper in op de mysteries achter dit geloof. Een geloof dat vaak niet wordt begrepen. De documentaire volgt de wortels van de Islam terug naar de Hebreeuwse Bijbel. De vijf pilaren, de centrale grondbeginselen, die hebben geholpen dit geloof te verspreiden tot in ieder uiteinde van de wereld, worden onder meer uitvoerig behandeld.
Inside Job (1946) Inside Job (1946)
Twee ex-criminelen, Bart Madden en Eddie Norton, zijn inmiddels getrouwd en proberen op het rechte pad te blijven. Ze krijgen een baan in een warenhuis. Een gangster, die hun verleden kent, dreigt hen te verraden over hun criminele verleden, wanneer ze niet voor hem het warenhuis waar ze werken beroven. Eenmaal buiten, verdelen beide ex-criminelen de buit met elkaar, zonder met de chanteur te delen. De chanteur wordt door de politie gedood, maar wat gaan Madden en Norton doen?
Inside Man (2006) Inside Man (2006)
Rechercheur Keith Frazier (Denzel Washington) en zijn partner worden geconfronteerd met een overval op een bank, waarbij een grootschalige gijzelingssituatie ontstaat. Frazier moet het opnemen tegen de superintelligente crimineel Dalton Russell (Clive Owen) die de perfecte bankroof heeft bedacht. De onderhandelingen verlopen moeizaam en worden verder gecompliceerd door de aanwezigheid van Madeleine White (Jodie Foster), een effectenmakelaar met belangrijke connecties.
Inside Moves (1980) Inside Moves (1980)
Na een mislukte zelfmoordpoging raakt Roary (John Savage) gedeeltelijk verlamd. Hij slijt zijn dagen in zijn plaatselijke stamkroeg die vol zit met mislukkelingen. Als barman Jerry (David Morse) eindelijk besluit te gaan basketballen met de "Golden State Warriors", hopen de mislukkelingen weer wat positiever in het leven komen te staan.
Inside Out (1975) Inside Out (1975)
Vier mannen menen te weten waar Hitler zijn goud heeft verborgen. Samen gaan ze op stap om het te stelen.
Inside Out (2005) Inside Out (2005)
Piloot Norman woont met zijn vrouw en zoon Obert in de ideale buurt. Lekker rustig, vriendelijke buren, alles gaat zijn gangetje. Maar dan komt de psychiater Dr. Peoples in de wijk wonen. Zijn bizarre gedrag verandert alles. In het holst van de nacht staat hij zijn gras te maaien, uit zijn kelder is het lawaai van sex en geweld te horen. Dr. Peoples weet de gehele buurt tegen elkaar uit te spelen. Hij charmeert de vrouwen en de mannen proberen alles om maar van hem af te komen. In een onverwachte wending wordt duidelijk wie Dr. Peoples werkelijk is. Het zal het leven van alle buurtbewoners voorgoed veranderen.
Inside the Mafia (1959) Inside the Mafia (1959)
Een mafiabaas overleeft ternauwernood een moordaanslag. Deze aanslag is uitgevoerd door een rivaliserende bende en heeft als resultaat dat de mafiabaas wraak wil nemen.
Inside the Osmonds (2001) Inside the Osmonds (2001)
Begin jaren zeventig. Amerika is in de ban van de rock 'n' roll, protest tegen de oorlog, vrije liefde en de nieuwe tegenculturen. De Osmond Brothers zijn klaar om hun plaats aan het rock 'n' roll firmament in te nemen. Maar hun oubollig imago spreekt de jeugd niet aan. Dan leren ze Mike Curb kennen, een manager van een groot platenlabel. Hij stelt hen voor aan producer Rick Hall. Marie en Jimmy worden bij de groep gevoegd en de naam wordt omgevormd tot The Osmonds. Hun volgend nummer prijkt al gauw aan de top van de hitparades.
Inside the Third Reich (1982) Inside the Third Reich (1982)
Film over het leven van Albert Speer die van Hitler de opdracht kreeg om bouwwerken te verzinnen voor het toekomstige Derde Rijk. Langzamerhand wint hij het vertrouwen van Hitler en komt in de hogere kringen terecht.
Insider, The (1999) Insider, The (1999)
Producer Lowell Bergman van het programma '60 minutes' ruikt een verhaal wanneer Jeff Wigand, voormalig onderzoeker bij tabaksfabrikant Brown & Williamson, niet met hem wil praten. Wanneer de fabrikant Wigand dwingt om een overeenkomst na te komen, besluit hij toch om Bergman in vertrouwen te nemen en de waarheid over zijn werkgever naar buiten te brengen. Zowel Bergman en Wigand komen er echter achter dat dit niet zo makkelijk is als gedacht.
Insight of Evil (2003) Insight of Evil (2003)
Wanneer Tanya Beach ontdekt dat haar tweelingzuster wordt vermist, nadat ze met een groep tieners op vakantie was, besluit ze naar het vakantieadres te gaan om uit te zoeken wat er nu precies is gebeurd....
Insignificance (1985) Insignificance (1985)
Vier beroemdheden uit de jaren '50, geleerde Albert Einstein, actrice Marilyn Monroe, senator Joseph MacCarthy en sportman Joe DiMaggio, ontmoeten elkaar bij toeval in een hotelkamer.
Insolent, L' (1973) Insolent, L' (1973)
Emmanuel Ristack belandde in de gevangenis na zijn desertie uit de US Special Forces. In de cel broedt hij een plan uit voor een overval op een goudtransport per truck. Hij ontsnapt en stelt zijn overvalteam samen. Alles verloopt volgens plan en de overval is een succes. Emmanuel en zijn team worden betaald voor het goud en dan breekt de hel los. Het geld blijkt immer vals te zijn.
Insomnia (1997) Insomnia (1997)
Een briljante inspecteur uit Oslo wordt samen met een collega naar het noorden van Noorwegen geroepen om de moord op een pubermeisje te onderzoeken. Hij zet een val voor de moordenaar, maar die loopt gruwelijk mis, waarbij hij per ongeluk zijn collega neerschiet. De inspecteur lijdt aan slapeloosheid en probeert zijn gruwelijke vergissing in de doofpot te stoppen. Helaas is die misser het startschot van een griezelig kat- en muisspel met de psychopaat.
Insomnia (2002) Insomnia (2002)
Achtervolgd door een onderzoek van de dienst Interne Zaken over duistere zaken uit zijn verleden, wordt politiedetective Will Dormer naar een klein dorpje in Alaska gestuurd om de moord op een tienermeisje te onderzoeken. De lokale politie kijkt erg tegen hem op, maar door alle zorgen kost het Dormer moeite om naar die verwachtingen op te leven, zeker als hij door de middernachtszon ook nog eens meer en meer aan slapeloosheid gaat lijden. In een poging zijn werk toch zo goed mogelijk te doen, zet hij een val uit voor de moordenaar, maar in de verwarring en dichte mist begaat de oververmoeide agent een kardinale fout.
Insomnia Manica (2005) Insomnia Manica (2005)
In de grauwe, onveilige onveilige buurten van Los Angeles verdienen Iliad Labor (Kalili) en zijn vrienden hun geld door te stelen van drugsdealers. Ze vernietigen de drugs en nemen het geld mee. Dit is inmiddels routine geworden en Iliad en zijn vrienden balanceren op het randje van goed en slecht.
Insoumis, L' (1964) Insoumis, L' (1964)
Een soldaat deserteert tijdens de oorlog met Algerije. Hij helpt mee om een advocate te ontvoeren om mede-deserteurs juridisch te helpen. Maar dan besluit hij haar te bevrijden en komt tussen meerdere vuren terecht.
Insoumis, Les (2008) Insoumis, Les (2008)
Vincent Drieu is een politieagent aan het eind van zijn carrière. Hij voelt zich gebruikt, versleten en is verbitterd. Hij wordt voor zes maanden overgeplaatst naar een commissariaat in het hart van een vergeten industriegebied nabij Etang de Berre, temidden van de vervuiling. Het is juist de warmste tijd van het jaar. Daar werden de vorige commissaris en zijn team ontslagen, omdat niemand nog vertrouwen in hen had. Het is voor hem al vlug duidelijk dat zijn nieuwe omgeving een milieu is van laksheid, ontgoocheling en corruptie.
Inspecteur Connaît la Musique, L' (1956) Inspecteur Connaît la Musique, L' (1956)
Laurent is een afgevaardigde en wordt door de verzekeringsmaatschappij verplicht om de dood van een bankier te onderzoeken. De man is gestorven na een ongeval dat veroorzaakt werd door de muzikant Harry Louis. Laurent profiteert van zijn zangtalent om zich voor te stellen aan zijn muziekband. Hij wordt verliefd op Muriel, maar zij blijkt een medeplichtige te zijn van Laurent. Hij besluit hen beiden een alibi te geven voor Harry's ongeval. Maar deze laatste komt dan ook om in een tragisch ongeluk.
Inspecteur La Bavure (1980) Inspecteur La Bavure (1980)
Michel Clément is nog maar net als laatste afgestudeerd als politieagent, of hij wordt al ingehuurd als privé-bodyguard voor de verwaande journaliste Marie-Anne. Helaas bakt Clément er helemaal niks van, en binnen de kortste keren is Marie-Anne in handen van een bende gangsters die willen voorkomen dat ze een onthullend verhaal publiceert.
Inspecteur Lavardin (1986) Inspecteur Lavardin (1986)
In een stadje in Noord-Frankrijk wordt de schrijver Raoul Mons vermoord op het strand gevonden. Inspecteur Lavardin wordt te hulp geroepen. Tot zijn verrassing is de weduwe van Mons een vroegere geliefde van hem. Hij merkt dat niemand echt treurt om de dood van de schrijver. Lavardin speurt naar de dader en belandt in een nachtclub.
Inspecteur Sergil (1947) Inspecteur Sergil (1947)
Inspecteur Sergil onderzoekt drie verschillende moordzaken. Hij wordt hierbij geholpen door twee charmante dames, Bijou en Nadège, die hem de kans geven van zich te infiltreren in een bende misdadigers. Zijn spoor in verband met de drie moorden leidt uiteindelijk naar dezelfde dader.
Inspector Calls, An (1954) Inspector Calls, An (1954)
In 1912 wordt een rijke familie tijdens hun diner gestoord door een politie-inspecteur. Hij brengt het nieuws dat, een voor hun bekend, meisje dood is gevonden. Ze blijkt vermoord te zijn. Iedereen die bij het familiediner aanwezig is kan een mogelijke dader zijn. Maar wie is de geheimzinnige inspecteur en wat wil hij van hen?
Inspector Clouseau (1968) Inspector Clouseau (1968)
Een serie overvallen op Zwitserse banken wordt onderzocht door een inspecteur van Scotland Yard, die woest wordt wanneer de klunzige inspecteur Clouseau zich ermee gaat bemoeien. Ondertussen zorgen de overvallers voor meer chaos door tijdens andere overvallen Clouseau-maskers te dragen.
Inspector Gadget (1999) Inspector Gadget (1999)
De bewaker John Brown wil niets liever dan een echte agent zijn. Nadat een gevecht met een dief hem in kritieke toestand heeft gebracht, wordt hij door zijn werkgeefster veranderd in de robot-achtige superagent Inspector Gadget. Samen met een nieuwe geliefde gaat hij achter de slechterik Claw aan.
Inspector Gadget 2 (2003) Inspector Gadget 2 (2003)
Het is erg rustig in Riverton, het stadje van Inspector Gadget. Hierdoor arresteert Gadget een oud vrouwtje voor roekeloos rijden. Dit gaat niet geheel zonder problemen: zijn gadgets doen niet wat hij ervan verlangt. Gevolg is, dat Gadget terug moet naar het hoofdkwartier voor een nakijkbeurt. Hij krijgt nieuwe gadgets, maar voordat deze uitgelegd worden aan hem krijgt hij er flink van langs: het oude vrouwtje bleek de oma van Quimby, zijn hoofdofficier. Kort daarna breekt Klauw uit de gevangenis, Gadgets laatste kans is hem zien te grijpen.
Inspector Gadget's Biggest Caper Ever (2005) Inspector Gadget's Biggest Caper Ever (2005)
Inspector Gadget is een stuntelige rechercheur. Wanneer uit het plaatselijke museum een prehistorisch ei van een vliegende reuzenhagedis wordt gestolen, moet Gadget op pad om het ding terug te vinden. Hij heeft echter niet veel tijd, omdat ei op het punt staat om uit te komen.
Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (2002) Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (2002)
Dr. Claw heeft een nieuw plan om heerser over de wereld te worden, ditmaal door zich te transformeren tot vermomde superheld. Er is maar één man die hem kan stoppen, Inspector Gadget.
Inspector General, The (1949) Inspector General, The (1949)
Georgi (Danny Kaye) is het hulpje van een kwakzalver die wordt weggestuurd na alweer een sullige fout. Hij komt terecht in een dorpje waar de bewoners en corrupte bestuurders in afwachting zijn van een hooggeplaatste controleur. Georgi wordt vervolgens aangezien voor de controleur en de dorpsbestuurders overladen hem direct met geschenken om hem gunstig te stemmen. Hij wordt verliefd op het enige eerlijke meisje van het dorp, maar zowel de kwakzalver als de hooggeplaatste dorpelingen hebben andere plannen met hem.
Inspectors 2: A Shred of Evidence, The (2000) Inspectors 2: A Shred of Evidence, The (2000)
Op zekere dag wordt een man dood teruggevonden in zijn auto. Niemand weet wie de man is. Hij heeft alleen valse papieren bij zich: een vals rijbewijs, een valse identiteitskaart en ook de auto is gehuurd onder een fictieve naam. Door verder onderzoek kunnen de inspecteurs Frank Hughes en Alex Urbina de zaak linken aan een zaak waarbij op grote schaal kredietkaartenfraude gepleegd werd. Hun spoor leidt tot Joe, een notoir bedrieger die er niet voor terugschrikt om in zijn gesjoemel met kredietkaarten, valse indentiteitspapieren en het stelen van informatie en geld, ook mensen te vermoorden.
Inspectors, The (1998) Inspectors, The (1998)
Inspecteur Alex Urbina en rechercheur Frank Hughes proberen de daders op te pakken van een gruwelijke bomaanslag, waarbij een man om het leven kwam en zijn vrouw in coma ligt. De rechercheurs verdenken Drew, de zoon van het slachtoffer, van de aanslag. Hij zit in financiële problemen en had een problematische relatie met zijn vader. Wanneer ze hem arresteren, komt er echter onverwacht bewijsmateriaal boven water.
Inspektor Perrak Greift Ein (1970) Inspektor Perrak Greift Ein (1970)
Inspecteur Perrak onderzoekt de moord op een travestiet die zich prostitueerde. Zijn zoektocht leidt hem naar allerlei bordelen en nachtclubs. Het wordt persoonlijk als zijn zoon Joschi ontvoert wordt door een bende gangsters, om zo het onderzoek te stoppen.
Inspiration (1931) Inspiration (1931)
Gebaseerd op Alphonse Daudet's Sappho, over een mooie vrouw in Parijs die verveeld is met haar leven als model voor veel kunstenaars. Dan ontmoet ze een jongeman die uit een heel ander milieu komt. Ze wordt verliefd op hem en ze beginnen een relatie. Maar dan komt hij erachter dat ze met veel van haar kunstenaarsvrienden een verhouding heeft gehad.
Inspirations (1997) Inspirations (1997)
Regisseur Michael Apted interviewt zeven bekende kunstenaars over hun werk en hun inspiratie. Hij stelt hen allemaal dezelfde vraag: "How do you create your problems, and how do you go about solving them?"
Instabile Materie (1995) Instabile Materie (1995)
Deze film is gemaakt door enkele schitterende en unieke alchemistische transformaties van het filmmateriaal zelf. Het is een visuele expeditie naar de wereld van de materie, die de bizarre rijkheid toont van de kleinste deeltjes die door de filmemulsie drijven. De constant veranderende structuren van de kristallen zorgen, verrijkt door de texturen, voor een bijna bovennatuurlijke ervaring. Er ontstaat een rijk werkje over de mogelijkheden van de visuele waarneming van film.
Instant Justice (1986) Instant Justice (1986)
De autoriteiten weigeren om in te grijpen, maar iemand moet de moordlustige drugssmokkelaars stoppen. Marinier Scott Youngblood is de aangewezen persoon voor deze job. Sgt. Scott Youngblood, is de trots van het korps mariniers, die op Rambo achtige wijze het recht in eigen hand neemt. Hij reist naar Madrid om zijn zuster te bezoeken, maar belandt al snel in het lijkenhuis om haar lichaam te identificeren. Om de naam van het korps mariniers hoog te houden neemt hij ontslag. De strijd tegen de moordenaars van zijn zuster kan nu beginnen onder het motto: 'eens een marinier altijd een marinier'.
Instant Karma (1990) Instant Karma (1990)
Zane Smith is jong, rijk en succesvol als producent van een tv-serie. Toch loopt hij bij een psychiater, want hij is onzeker tegenover vrouwen en glamour interesseert hem niet veel. Al snel wordt hij door pech achtervolgd.
Instinct (1999) Instinct (1999)
De antropoloog Ethan Powell bestudeert apen in Afrika wanneer hij twee jaar lang vermist raakt. Wanneer hij gevonden wordt vermoordt hij 3 mensen. De psycholoog Theo Calder neemt de taak op zich om Dr. Powell weer aan het praten te krijgen, en om hem zo in staat te stellen om berecht te worden voor zijn daden.
Instinct de Mort, L' (2008) Instinct de Mort, L' (2008)
Verfilming van het leven van Jacques Mesrine, een beruchte Franse misdadiger uit de jaren '70. Mesrine is tijdelijk als crimineel actief geweest in Canada en Algerije, waarna hij weer terugkeert naar Frankrijk. Hij is een meester in vermommingen en bankovervallen en gaat hiermee door in Frankrijk. Uiteindelijk wordt hij op 2 november 1979 door de Franse politie doodgeschoten.
Instinct to Kill (2001) Instinct to Kill (2001)
Jim Brecket lijkt de droomman voor Tess. Ze komt achter de ware aard van Jim en dat hij maar liefst negen moorden op zijn geweten heeft. Tess vreest voor haar leven nu Jim weet dat zij van zijn misdaden afweet. Ze schakelt de hulp van ex-commandant J.T. Dillon in om haar de nodige dodelijke vechttechnieken te leren. Want om te overleven zal ze moeten doden om niet gedood te worden.
Institute Benjamenta, or This Dream People Call Human Life (1995) Institute Benjamenta, or This Dream People Call Human Life (1995)
Een verfilming van Robert Walsers Zwitserse roman Jakob von Gunten over de surrealistische gebeurtenissen in een opleidingsinstituut voor dienstknechten. Jakob arriveert in het instituut Benjamenta om butler te worden. Het instituut wordt gerund door Johannes en Lisa Benjamenta, broer en zus. Tezamen met zeven anderen krijgt Jakob absurde lessen in zaken als bewegingsleer, evenwicht en cirkels maken. Johannes is ongelukkig, overheersend en niet betrokken bij de school. Lisa ziet er prachtig uit, lijkt op het eerste gezicht stabiel maar verkeert op de rand van een zenuwinzinking. Er gebeuren vreemde surrealistische dingen. Jakob gaat op onderzoek uit en ontdekt de geheimen van de school en van de Benjamenta familie.
Instrument (1999) Instrument (1999)
Samenwerking tussen filmmaker Jem Cohen en de klassieke Washington DC band Fugazi. Het project beslaat 10 jaar uit de carriere van Fugazi en volgt de band vanaf haar ontstaan in 1987. Nog meer dan een documentaire is de film een muzikaal document over muzikanten aan het werk.
Instrumentenhuis, Het (1998) Instrumentenhuis, Het (1998)
De wereld door de oren van Paul Koek. Slagwerker, geluidenmaker, 'instant composer'. Bezeten van alles wat maar gluid voortbrengt. Emmers. Bumpers. Radiatoren. Altijd ontlokt hij er magische klanken aan. In zijn handen verandert alles in een instrument. Hij laat zich leiden door zijn scherpe oor.
Insutôru (2004) Insutôru (2004)
Wanneer Asako een dagje spijbelt ontmoet ze Aoki. Hij introduceert haar in de cyberwereld. Al snel maakt ze kennis met het fenomeen cybersex en raakt ze verslingerd aan het aannemen van andere identiteiten online. Wat ze niet beseft is dat deze situatie snel zal ontsporen.
Intacto (2001) Intacto (2001)
Sam, een grijsaard en Frederico, zijn beschermeling en zoon, zijn twee overlevenden met uitzonderlijke gaven: ze kennen het geheim van het geluk en maken er dan ook gebruik van. Naar aanleiding van een hevige woordenwisseling schakelt Sam de gave van Frederico uit. Als een onterfde zoon zal Frederico met alle mogelijke middelen willen bewijzen dat hij nog steeds de gelijke is van Sam.
Intarûdô (2004) Intarûdô (2004)
De naamloze hoofdpersoon heeft vreemde dromen gehad, vreemde dingen gezien en vreemde mensen ontmoet. Hij onderzoekt deze gebeurtenissen en vindt een meisje genaamd Aya. Met haar hulp ontdekt hij dat zijn wereld in feite niet echt kan zij en veel van de mensen die hij kent niet meer bestaan.
Intellectual Property (2006) Intellectual Property (2006)
Paul is een optimistische uitvinder en is net klaar met zijn nieuwste uitvinding, The Cube. Maar Paul begint langzamerhand te vermoeden dat de Russen hem bespioneren en zijn uitvinding van hem willen stelen, dus doet hij zijn best om zijn uitvinding te beschermen. Na een ongeluk komt Paul plotseling in de publiciteit te staan en moet hij ervoor zorgen dat hij de realiteit niet uit het oog verliest. Maar dit is moeilijker dan hij dacht.
Intelligence Men, The (1965) Intelligence Men, The (1965)
Eric wordt ten onrechte beschouwd als lid van de geheime organisatie Schlecht. Nu wordt hij gezocht en achtervolgd door leden van MI5.
Intended, The (2002) Intended, The (2002)
Rond 1920 reizen Sarah en haar jonge geliefde naar een ivoor-handelspost in de jungle. Ze zijn erg verliefd en hebben hoge verwachtingen van hun reis, maar hun invloed op de rest van de groep ontketent jaloezie, moord en angst.
Intensive Care (1991) Intensive Care (1991)
Een beroemd chirurg (George Kennedy) raakt na een auto-ongeluk in coma. Hij ontwaakt zeven jaar later en begint, als een gruwelijk verminkt monster, aan een slachtpartij. Aan verpleger Peter (Koen Wauters) en zijn vriendin Amy (Nada van Nie) de onmogelijke taak hem te stoppen...
Intent to Kill (1993) Intent to Kill (1993)
Vickie leidt een politieactie om drugsdealer Salvador te arresteren. Salvador kan echter ontkomen en ze wordt van het onderzoek genomen en vervangen door haar man Al. Ondanks dat gaat ze verder op zoek naar Salvador.
Interceptor (1992) Interceptor (1992)
Tijdens een testvlucht met een nieuw soort Stealth krijgt Col. Christopher Winfield problemen en stort neer. Hij moet terug vliegen met twee overgebleven Stealths om in de V.S. voor de krijgsraad te verschijnen. Wanneer een groep terroristen haar zinnen heeft gezet op de Stealths moet Winfield alsnog in actie komen
Interceptor Force 2 (2002) Interceptor Force 2 (2002)
Wanneer er in het Russische luchtruim melding gemaakt wordt van een UFO, gaan twee F16's van de Amerikaanse Luchtmacht op onderzoek uit. Wanneer ze het object naderen verdwijnen de twee straaljagers echter ineens van de radar. De Russische overheid ontkent iedere betrokkenheid hierbij. Onder leiding van commandant Sean Lambert (Gruner) wordt het speciaal hiervoor opgerichte team Alpha Force ingezet...
Interceptors (1999) Interceptors (1999)
Luitenant Jack Lambert staat aan de leiding van een team met de best getrainde soldaten ter wereld. Zijn eenheid van 'Interceptors' is speciaal opgericht om een aanval door buitenaardse wezens af te slaan. Plots komt vanuit een satellietnetwerk de melding dat een reusachtig object met grote snelheid de aarde benadert. Na de inslag op een eiland in de Stille Oceaan, blijft het angstaanjagend stil. De regering geeft Lambert exact 24 uur om de vijand op te sporen en te vernietigen. Maar de onbekende ruimtewezens weten zich razend goed te vermommen, dat maakt de missie van de Interceptors haast onuitvoerbaar...
Interdevochka (1989) Interdevochka (1989)
De knappe verpleegkundige Tatjana verdient erg weinig met haar werk in een Leningradse kliniek. Daarom werkt zij 's nachts als prostituee voor buitenlandse gasten. Op een dag wordt zij door een Zweedse stamgast ten huwelijk gevraagd. Om de reis naar het paradijs te kunnen maken, heeft ze echter de handtekening nodig van haar vader, die op jonge leeftijd van haar moeder scheidde en sindsdien aan lager wal geraakt is.
Interesadas, Las (1952) Interesadas, Las (1952)
Dit is het verhaal van drie jonge vrouwen, die alle drie straatarm zijn, maar die er zeer knap uitzien en heel erg geïnteresseerd zijn in geld. Zij ontmoeten een landloper die zegt dat hij vroeger echt rijk geweest was, maar nu aan zijn wereld wil ontsnappen en daarom in alle talen zwijgt over zijn geld. Later ontmoet hij een man die hem ergens van kent, maar zich zijn naam niet herinnert en die wordt dan ook nog verliefd op één van de meisjes. Maar dan ontdekt hij dat de landloper een steenrijke man is en daar wil hij natuurlijk munt uitslaan.
Interface (1984) Interface (1984)
Professor Hobson, werkzaam op een universiteit, probeert een groep Hackers, die opereren vanuit zijn universiteit op te sporen. Dit doet hij samen met de vriendin van een verongelukte hacker.
Interiors (1978) Interiors (1978)
Drie zussen (Renata, Joey en Flynn) proberen om tot een overeensteming te komen, niet alleen met hun eigen leven, maar ook met de scheiding van hun ouders en het belangrijkste; de dood van hun moeder.
Interlude (1957) Interlude (1957)
De jonge Helen Banning reist naar München voor avontuur en romantiek. Terwijl ze werkt voor het “America House”, ontmoet ze de beroemde symfoniedirigent Tonio Fischer en begint een relatie met hem. Spoedig komt ze er achter, dat er met Toni meer aan de hand is naast zijn muziek. Zo is er zijn vrouw, Reni Fisher; maar er is nog meer aan de hand, wat ze spoedig ontdekt. Daarnaast heeft dokter Morley Dwyer, afkomstig uit haar oude woonplaats en die momenteel in een ziekenhuis in München werkt, interesse in haar.
Intermedio (2005) Intermedio (2005)
Op de grens tussen de V.S. en Mexico ligt een tunnel, waarin zich dodelijke geesten ophouden. Een groep vrienden raakt bekneld in de tunnel en als snel worden zij opgejaagd door de geesten.
Intermezzo (1936) Intermezzo (1936)
De wereldberoemde violist Professor Holger Brandt komt thuis bij zijn familie na een tournee. Hij en zijn vrouw zijn lang getrouwd, maar hun liefde voor elkaar is bekoeld. Wanneer hun dochter een nieuwe piano-lerares krijgt, Anita, wordt meneer Brandt verliefd op haar en hij neemt haar mee op zijn nieuwe reeks concerten. Toch blijken de gevoelens voor zijn echtgenote niet geheel verdwenen te zijn.
Intermezzo: A Love Story (1939) Intermezzo: A Love Story (1939)
Na jaren onderbreekt de violist om thuis te kunnen zijn. Er lijkt niets veranderd, maar zijn dochtertje heeft naast een hond ook een pianolerares gekregen wiens muziek het hart van de violist overwint. Ze gaan samen op toernee door Europa.
Intermission (2003) Intermission (2003)
Lehiff verdient zijn kost met kleine misdaden. Hij is koortsachtig op zoek naar die ene kans die het hem mogelijk zal maken de slag van zijn leven te slaan, om zo de rest van zijn dagen niets meer te hoeven doen. Dit is buiten de wil van detective Jerry Lynch om gerekend, die al even koortsachtig op zoek is naar een gelegenheid om Lehiffs plannen te kelderen. Verder maken we kennis met John, die zijn baan in een supermarkt opgeeft om Lehiff te assisteren en op die manier hoopt zijn vriendin Deirdre terug voor zich te winnen. Deirdre denkt echter de man van haar leven te hebben herkend in Sam, de getrouwde manager van de bank die behoort tot Lehiffs doelwitten…
Intern Academy (2004) Intern Academy (2004)
Het St. Alberts ziekenhuis is een school voor aanstaande dokters waar al het uitschot naar toe wordt gestuurd. Mike Bonnert, één van St. -Alberts nieuwe studenten, is een nerveuze verlegen jongen. Hij word samen met zijn medestudenten op de proef gesteld door dokter Omar Olson, het hoofd van de school. Hij beslist erover wie slaagt en wie niet. Het ziet er naar uit dat niemand zal slagen....
Intern, The (2000) Intern, The (2000)
De piepjonge Jocelyn Bennett krijgt een stageplaats aangeboden op de redactie van het jongerenblad Skip, maar krijgt algauw af te rekenen met de haat en nijd van de andere redactieleden. Tot overmaat van ramp wordt ze verliefd op de knappe Paul en probeert hem uit de klauwen van de andere medewerkers te houden.
Internal Affairs (1990) Internal Affairs (1990)
De afdeling Internal Affairs houdt zich bezig met corruptie bij de politie. Nieuwkomer Ramon Avila krijgt al gelijk een moeilijke opdracht: hij en zijn partner moeten de handel van Van Stretch onderzoeken, een oude schoolvriend van de politieschool. Via hem komt Avila in contact met Dennis Peck, een op het eerste gezicht eerlijke agent. Schijn bedriegt echter, want hij heeft connecties in de onderwereld. Geobsedeerd door Peck gaat Avila de verbeten strijd met hem aan.
International Crime (1938) International Crime (1938)
Een explosie doodt een bankier tijdens een bankoverval. Lamont Cranston vermoedt dat het om opzettelijke moord gaat en niet om een ongelukkig voorval tijdens de overval gepleegd door Honest John. Als Lamont een valse tip natrekt komt hij uit op een internationaal bankschandaal.
International House, The (1933) International House, The (1933)
Dr. Wong is een excentrieke Chinese uitvinder die een vroege versie van de tv heeft ontwikkeld. Dit spectaculaire nieuws trekt een groep van internationale wetenschappers aan die de uitvinding willen kopen. Helaas heeft één van hen de mazelen en de vechtende gluiperige bende uitvinders worden allen in quarantaine geplaatst. Wie zal er uiteindelijk met de uitvinding vandoor gaan?
International Squadron (1941) International Squadron (1941)
Jimmy Grant is een kunstvlieger, die een bommenwerper voor de Royal Air Force moet overbrengen. Bij zijn aankomst ontmoet hij zijn voormalige commandant Charles Wyatt, en zijn vroegere vliegkameraad Lt. Reg Wilkins. Zij hebben zich bij de Royal Air Force aangesloten en willen Grant overhalen om dat ook te doen. Hij slaat dit echter af, omdat hij gehecht is aan zijn huidige leven. Wanneer nog diezelfde avond Londen gebombardeerd wordt en hij een kind ziet sterven, besluit Grant alsnog om tegen de Nazi's te strijden.
International Velvet (1978) International Velvet (1978)
Het nichtje van de inmiddels volwassen paardrijkampioene Velvet (National Velvet) zet haar zinnen op Olympisch succes.
International, The (2009) International, The (2009)
Interpol agent Louis Salinger (Clive Owen) en advocaat Eleanor Whitman (Naomi Watts) zijn vastbesloten om de waarheid over een van de grootste banken ter wereld boven tafel te krijgen. Hun zoektocht naar gerechtigheid brengt hen van Berlijn naar Milaan en van Istanbul naar New York. Een chaotische tijd breekt aan en beide blijken in levensgevaar te zijn.
Internecine Project, The (1974) Internecine Project, The (1974)
Als Robert Elliot een hoge functie krijgt aangeboden bij de Amerikaanse regering, besluit hij schoon schip te maken met zijn verleden. Hij bedenkt een sluw plannetje opdat de vier personen die hem in de toekomst dwars zouden kunnen gaan zitten, elkaar vermoorden op dezelfde avond. En dat blijkt gemakkelijker dan verwacht...
Interno di un Convento (1977) Interno di un Convento (1977)
Een ijverige, knappe priester, die biechtafnemer is, moedigt de even ijverige abdis van één dergelijke instelling aan om de zelfde strikte regels op deze ongelukkige vrouwen af te dwingen die worden toegepast op anderen.Zo brengen zij een slangenkuil van seksuele koppelingen aan het licht, zowel lesbische als hetero, evenals vele hulpmiddelen voor masturbatie.
Interns, The (1962) Interns, The (1962)
Vijf jonge mensen willen dokter worden. Eén ervan is een vrouw, die een oogje heeft op de chef chirurgie, een ander is verliefd op een patiënt die abortus heeft laten plegen. Zo zijn er verschillende verhalen te vertellen over de dokters in opleiding.
Interplanetary Surplus Male and Amazon Women of Outer Space (2003) Interplanetary Surplus Male and Amazon Women of Outer Space (2003)
De natuurkunde professor Harvey Kirk dacht dat hij het perfecte leven leidde; zijn baan als docent gaf hem immers toegang tot de campus die vol zat met mooie jonge vrouwen, tevens had hij ook nog een liefdevolle en beeldschone vrouw thuis zitten. Het leven van Harvey wordt gigantisch op zijn kop gezet wanneer hij op een avond wordt ontvoerd door een groep Amazones van een andere planeet, die Harvey hebben uitverkoren tot degene die hen mag bevruchten.
Interpol (1957) Interpol (1957)
Charles Sturgis (Victor Mature), een geheim agent gespecialiseerd in verdovende middelen, komt Frank McNally (Trevor Howard), een internationale drugssmokkelaar, op het spoor. Hij volgt Gina Broger (Anita Ekberg), de handlangster van McNally, door de straten van New York, Londen, Lissabon, Rome, Napels en Athene, waar gedeald wordt. Nadat Gina wordt opgepakt door Interpol, is zij bereid om Sturgis te helpen McNally op te sporen.
Interpreter, The (2005) Interpreter, The (2005)
Politieke intriges en misleiding bij de Verenigde Naties in New York. Een VN-tolk (Kidman) hoort bij toeval dat er plannen worden gemaakt voor een moordaanslag op een Afrikaanse leider. De Amerikaanse Geheime Dienst wordt ingeschakeld om een onderzoek in te stellen. De doorgewinterde agent Keller (Sean Penn) vermoedt echter dat Silvia niet de hele waarheid vertelt.
Interrabang (1969) Interrabang (1969)
Een man vermoordt twee vrouwen op een zonnig eiland. Een vriendin van de twee vrouwen is het gelukt om zich te verstoppen, maar ze moet zich nu zorgen maken want de moordenaar gaat achter haar aan.
Interrogation of Michael Crowe, The (2002) Interrogation of Michael Crowe, The (2002)
Cheryl en Stephen Crowe hebben drie kinderen. Op een nacht wordt de twaalfjarige Stephanie brutaal vermoord in haar bed, terwijl de rest van het gezin slaapt. Wanneer de politie bij Michael, de veertienjarige broer van Stephanie, een schriftje met doodstekeningen vindt, wordt Michael gearresteerd.
Interrupted Melody (1955) Interrupted Melody (1955)
Verfilming van de autobiografie van de Australische opera-zangeres Marjorie Lawrence. Ze beklimt de lange weg naar de top en trouwt de Amerikaanse arts Thomas King. Tijdens een reis door Zuid-Amerika krijgt ze polio; we zien haar strijd tegen deze ziekte en haar lange weg terug naar succes.
Intersection (1994) Intersection (1994)
Vincent Eastman is een zeer succesvol architect. Samen met zijn vrouw, Sally, een geslepen zakenvrouw, beheert hij het agentschap Eastman en Eastman. Hoewel ze zakelijk erg succesvol zijn, gaat het in het huwelijksleven heel wat minder goed. De koele perfectie van zijn carrière gerichte vrouw drijft de poëtische Vince in de armen van de jonge Olivia.
Interstate (2007) Interstate (2007)
Een DJ uit Montreal is op weg naar zijn vriendin, die in Los Angeles woont. Onderweg neemt hij twee liftsters mee, Veronika en Gloria. De reis loopt uit de hand wanneer hij tegen zijn wil drugs binnen krijgt en met de twee meiden in een ranzig motel terecht komt. Eenmaal daar vertellen ze elkaars donkere geheimen. Veronica gebruikt Edgars geheim om hem te chanteren.
Interstate 60 (2002) Interstate 60 (2002)
Neal Oliver (James Marsden) is een jonge tekenaar, wiens vader liever ziet dat hij in Oxford gaat studeren. Hij wordt in een bizar en onverwacht avontuur gestort wanneer hij de sadistische half-gnoom O.W. Grant (Gary Oldman) ontmoet. Deze biedt Neal aan een wens te vervullen en de dromer Neal gaat keihard voor de bijl. Hij wenst antwoorden op al zijn vragen! O.W. Grant stuurt hem op pad over de niet bestaande Interstate 60 naar het niet bestaande Danver. Onderweg hoopt hij dat de billboards hem naar de vrouw van zijn dromen leiden maar of zijn wens hier echt in vervulling gaat...
Interstate 84 (2000) Interstate 84 (2000)
Joe Weldon is een smeris in een provinciegat. Zijn vrouw heeft hem gedumpt, zijn kinderen zijn bang voor hem en hij zuipt te veel. Hij heeft alleen nog maar zijn werk. Dan wordt er een lijk gevonden in de rivier. De dode man heeft een bijbel, een telefoonnummer en een tandenborstel bij zich. Niemand weet wie hij is, het mysterie wordt nog groter wanneer ze ontdekken dat hij een vreemde kluizenaar was die dagenlang op een viaduct stond boven op de snelweg; 'Interstate 84'. Waarom ? Op wie wachtte hij daar ? Of op wat ? Joe bijt zich vast in de zaak die steeds mysterieuzer wordt.
Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem (2003) Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem (2003)
Een buitenaardse rockband bestaande uit vier muzikanten wordt naar de Aarde ontvoerd met als doel ze de grootste popband van de wereld te maken.
Intervention (2007) Intervention (2007)
Een kliniek voor prominente verslaafden huisvest een hoop gefortuneerde en bekende mensen. Daar waar zij juist komen vanwege hun zwakheden, lijken ze nog meer tegen elkaar op te willen boksen. Drama's voltrekken zich en de meest vreemde situaties doen zich voor.
Interview (2003) Interview (2003)
Een gerenommeerd journalist (Pierre Bokma) van een kwaliteitskrant moet tegen zijn zin de populairste actrice van Nederland (Katja Schuurman) interviewen. Litteken ontmoet litteken: het interview ontspoort, de karakters botsen en de spanningen lopen hoog op.
Interview (2007) Interview (2007)
Interview volgt het leven van een top politiek journalist Pierre Peders (Steve Buscemi), wiens carrière bergafwaarts gaat. Na een aanvaring met zijn hoofdredacteur moet hij tegen zijn wil een interview doen met de meest populaire soap actrice van het land (Sienna Miller).
Interview with the Assassin (2002) Interview with the Assassin (2002)
Een werkloze tv-reporter ontdekt het verhaal van de eeuw wanneer zijn mysterieuze buurman hem vertelt dat hij de tweede schutter was tijdens de moord op John F. Kennedy. Aangezien de man aan kanker lijdt is dit is het begin van een race tegen de klok om bewijzen te vinden voor de claim.
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994) Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994)
De film vertelt het levensverhaal van Louis de Pointe du Lac (Pitt). In 1791 heeft hij na het verliezen van zijn vrouw geen zin meer om te leven. Hij wordt door de vampier Lestat (Cruise) gebeten en deze geeft hem de keuze om als vampier verder te leven, of een langzame dood te sterven. Louis kiest ervoor om een vampier te worden en leert van Lestat hoe het is om als vampier te leven. De jaren gaan voorbij en Louis kiest ervoor om van het bloed van dieren te leven, omdat hij geen onschuldigen wil vermoorden. Ook het gezelschap van Lestat bevalt hem steeds minder. In Parijs ontmoet hij een groep vampieren die heel anders leven en Louis vindt een manier om alles anders te laten worden.
Interview, The (1998) Interview, The (1998)
Eddie is een onopvallend, simpel figuur. Dat verandert als hij op een ochtend op brute wijze van zijn bed wordt gelicht en in een duistere kamer wordt verhoord. Als blijkt dat hij van een moord verdacht wordt, komt hij onder een grote spanning te staan.
Intervista (1987) Intervista (1987)
Fellini, die ondervraagd wordt door Japanse journalisten, blikt terug naar de tijd dat hij zelf nog reporter was en de filmstudio's voor het eerst bezocht.
Interzone (1987) Interzone (1987)
Swan en zijn volgelingen moeten, in een post-nucleaire wereld, de strijd aangaan met mutanten voordat ze naar de enige overgebleven veilige plaats kunnen gaan.
Intimacy (2001) Intimacy (2001)
Jay, een mislukte muzikant, verdient zijn brood als barman in een trendy Londense pub. Iedere woensdagnamiddag komt Claire op bezoek. Jay weet nauwelijks iets over haar. Ze hebben een louter fysieke relatie. Het gaat alleen om de seks. Op een dag kan Jay zijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. Hij volgt Claire om meer over haar te weten te komen.
Intimate Friendship, An (2000) Intimate Friendship, An (2000)
Kelly, Faygan en Danielle zijn al jaren elkaars hartsvriendinnen. Wanneer Danielle als lesbo uit de kast komt vertroebelt dit de vriendschap. Kelly is eerst bang en vindt het maar vies, maar draait later bij. Faygan heeft er al direct geen enkel probleem mee. Haar gevoelens voor Danielle lijken zelfs verder te gaan dan alleen maar vriendschap.
Intimate Lives: The Women of Manet (1998) Intimate Lives: The Women of Manet (1998)
Het verhaal over de intieme relatie tussen de kunstenaar Edouard Manet en zijn twee vaste modellen, Victorine Meurent en schilderes Berthe Morisot. Gebaseerd op een briefwisseling tussen Manet en Morisot, laat de film zien dat Manets passie voor Berthe de stimulans was in zijn ontwikkeling als impressionistisch schilder.
Intimate Relations (1996) Intimate Relations (1996)
Als Harold Guppy een kamer huurt bij de familie Beasly, wordt de vrouw des huizes Julie verliefd op hem en wil zij met hem naar bed. Haar dertienjarige dochter Joyce heeft dit door en dreigt haar vader in te lichten, tenzij zij ook met het tweetal in bed mag liggen. Julie staat dit toe, mits het bij liggen blijft. Als Guppy echter weg wil, dreigt Joyce naar de politie te stappen en hem aan te klagen voor kindermisbruik.
Intimate Stranger (1992) Intimate Stranger (1992)
Een zangeres kan niet genoeg geld verdienen met haar werk op de planken. Daarom besluit ze haar stem ter beschikking te stellen voor telefoonseks. Eén van de bellers wil meer dan telefoonseks alleen, waarmee de situatie voor de zangeres werkelijk levensbedreigend wordt.
Intimité (1994) Intimité (1994)
Lucie is een gefrustreerde passieve vrouw die vastzit in een ongelukkig huwelijk. Haar man is een ware tiran die haar onderdrukt. Lucie wordt steeds ongelukkiger in haar huwelijk, totdat de bom barst.
Intimni Osvetleni (1966) Intimni Osvetleni (1966)
Een succesvolle, jonge Praagse cellist en zijn moderne vriendin arriveren in een klein plaatsje om een oude schoolvriend te bezoeken. Deze vriend is tegenwoordig muziekleraar op een school en hij speelt af en toe op een begrafenis. De twee vrienden raken zich steeds meer bewust van het grote verschil dat er tussen hun beider levensstijlen en omgeving is ontstaan.
Into My Heart (1998) Into My Heart (1998)
Adam en Ben zijn al sinds hun kindertijd beste vrienden. Wanneer ze samen naar de universiteit gaan leren ze Nina kennen. Uiteindelijk trouwt Adam met haar, maar wanneer Ben enkele jaren en relaties verder Nina weer tegen komt beginnen ze een affaire.
Into the Arms of Strangers (2007) Into the Arms of Strangers (2007)
Drie jaar nadat hij getroffen werd door hersenletsel, na een ongeval, keert een man terug naar huis om te ontdekken dat zijn leven misschien een leugen is. Als twee mensen opnieuw samen beginnen te leven, moet hij uitzoeken wat er eigenlijk gebeurd is, ongeacht waar hij thuishoort.
Into the Arms of Strangers: Stories of the Kindertransport (2000) Into the Arms of Strangers: Stories of the Kindertransport (2000)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog hielp een uitzonderlijke reddingsoperatie de jongste slachtoffers van de Nazi-terreur. Tienduizend joodse en andere kinderen werden getransporteerd van Duits bezette landen naar pleeggezinnen en tehuizen in Groot-Brittannië. Sommigen bouwden nieuwe familiebanden. Sommigen ondergingen de Blitz. Sommigen sloegen erin, verbazingwekkend genoeg, hun eigen ouders te redden uit Hitler's klauwen. En allemaal hebben ze onvergetelijke verhalen te vertellen.
Into the Badlands (1991) Into the Badlands (1991)
Een premiejager stroopt het land af op zoek naar een beruchte moordenaar. Als hij uiteindelijk de moordenaar te pakken heeft, slaat ook bij hem het noodlot toe. Het plaatsje waar hij de premie denkt te incasseren is veranderd in een huiveringwekkende spookstad.
Into the Blue (1997) Into the Blue (1997)
Sinds zijn eens zo bloeiende garagebedrijf failliet is, werkt Harry op het Griekse eiland Rhodos, als kelner en als huisbewaarder van de villa van zijn vriend Alan Dysart. Deze was ooit minister, maar de verdrinkingsdood van zijn secretaresse, met wie hij een relatie had, noopte hem tot aftreden. Harry is een romance begonnen met de Engelse Heather. Maar nadat zij beiden op een eenzame plek door gemaskerde mannen zijn aangevallen, is Heather spoorloos verdwenen. De politie arresteert Harry op verdenking van moord, maar dankzij Dysart komt hij weer vrij. Dysart vertelt hem, dat Heather de zuster is van zijn vroegere secretaresse Clare. Vanaf dat moment is Harry vastbesloten uit te vinden wat Heather op Rhodos te zoeken had.
Into the Blue (2005) Into the Blue (2005)
Een groepje duikers komt zwaar in de problemen, als ze de illegale lading van een gezonken vliegtuig vinden. De vracht behoort namelijk toe aan een grote drugshandelaar.
Into the Fire (1988) Into the Fire (1988)
Een werkeloze zwerver besluit om ‘s avonds laat nog wat te gaan drinken in de bar The Wolf Lodge. De eigenaar van de bar biedt hem meteen een job aan, en als de man de volgende nacht aan de slag gaat, wordt hij opgeschrikt door vreemde geluiden en ijselijke kreten.
Into the Fire (2005) Into the Fire (2005)
Walter Harwig is een politieagent in New York City die de dood van zijn zus niet kan verwerken. Toen hij nog een klein jongetje was, zag hij hoe ze verdronk. Verstijfd van angst was hij niet in staat haar te redden. Elk jaar op haar verjaardag werpt hij zich in de zee als boetedoening voor zijn jeugdige nalatigheid. Als op een dag in de buurt van New York een passagiersvliegtuig in zee stort, maakt hij deel uit van het reddingsteam. Bij de reddingsactie raakt hij verlamd van schrik als hij het stoffelijk overschot ziet van Sabrina Hampton, die als twee druppels water lijkt op zijn zus. Wanneer hij haar tweelingzus ontmoet, verliest hij zichzelf nog meer in oude schuldgevoelens.
Into the Homeland (1987) Into the Homeland (1987)
Jackson Swallow (Boothe) is een bedriegende echtgenoot. Wanneer zijn dochter verliefd wordt op Tripp Winston (Howell), krijgt hij zijn verantwoordelijkheidsbesef voor zijn familie terug. Tripp is namelijk de zoon van een rechts-extremistische kampleider. Wanneer pa en ma Swallow niets meer van hun dochter vernemen en ze wordt vermist, gaat Jackson zelf op onderzoek uit.
Into the Night (1985) Into the Night (1985)
Ed Okins leven verloopt niet op rolletjes. Hij heeft last van slapeloosheid, zijn vrouw bedriegt hem en z'n baan is saai. Op een avond gaat hij een eindje rijden door L.A. en hij komt terecht in de parkeergarage van het vliegveld. Dan springt er opeens een mooie jonge vrouw bovenop zijn motorkap en smeekt om zijn hulp. Dit is het begin van een achtervolging door de nacht door vier boze Arabieren.
Into the Sun (1992) Into the Sun (1992)
'Shotgun' Watkins is de crème de la crème onder de Mirage gevechtspiloten van het Amerikaanse leger. Als het op vliegen aankomt, is hij niet te evenaren. Wanneer hij echter door zijn eigen achterban wordt teruggefloten om de begeleiding van acteur Tom Slade op zich te nemen, is zijn trots gekrenkt. Slade doet onderzoek voor zijn rol als straaljagerpiloot in een nieuwe speelfilm. Slade is van de categorie arrogant en glad en vormt een bedreiging voor de snelle Watkins. Zeker als Slade zijn jachtterrein verlegt naar de vriendin van Watkins, de sexy majoor Lauren Goode. Tijdens een proefvlucht raken Watkins en Slade in een vuurgevecht verzeild. Het is het begin van een angstig en dodelijk avontuur.
Into the Sun (2005) Into the Sun (2005)
Als de gouverneur van Tokyo wordt vermoord, krijgt ex-CIA agent Travis Hunter (Steven Seagal) de opdracht om de moordenaars te vinden. Hij komt erachter dat deze moord nog maar het begin is van een serie aanslagen; een leider van de Yakuza wil een enorm drugsnetwerk bouwen samen met de Chinese maffia. Hunter moet infiltreren in de organisatie om te voorkomen dat het plan wordt uitgevoerd. De tijd begint te dringen en de situatie wordt voor Hunter steeds gevaarlijker...
Into the West (1992) Into the West (1992)
Grootvader Ward geeft een paard wat hij heeft gevonden aan zijn kleinkinderen, die het paard laten leven in een flat in Dublin. Wanneer het paard gestolen wordt gaan de twee kinderen op onderzoek uit.
Into the West (2005) Into the West (2005)
Het verhaal volgt twee families enkele generaties lang, één kolonistenfamilie uit Virginia die naar het Westen trekt en de ander een familie van Indianen van de Lakota-stam. De twee families maken allerlei roerige tijden en verscheidene historische gebeurtenissen mee, waarin culturele problemen schering en inslag zijn.
Into the Wild (2007) Into the Wild (2007)
Christopher McCandless (Emile Hirsch) laat zijn leventje voor wat het is en vertrekt naar de wildernis van Alaska. Zijn kaart van het gebied gooit hij weg, en zijn voedselvoorraad lijkt bij lange na niet voldoende te zijn. Een verhaal over de aantrekkingskracht van de natuur en complexe relaties tussen een vader en zoon.
Into Thin Air: Death on Everest (1997) Into Thin Air: Death on Everest (1997)
Jon Krakauer (Christopher McDonald) begint aan een expeditie naar de top van de Mount Everest. Op 10 mei 1996 vinden er een aantal gebeurtenissen plaats met desastreuze gevolgen. Gebaseerd op het boek: "Into Thin Air" van Jon Krakauer.
Intoccabili, Gli (1968) Intoccabili, Gli (1968)
De maffia-agent Hank McCain (John Cassavetes) in San Francisco probeert vergeefs aandelen in het casino van Las Vegas te krijgen en huurt de net uit de gevangenis ontslagen gangster Charlie Adamo (Peter Falk) in, om het te beroven. Dan hoort hij van de maffialeiding dat Las Vegas taboe is en probeert hij de roof op alle mogelijke manieren tegen te houden.
Intolerable Cruelty (2003) Intolerable Cruelty (2003)
Miles Massey, een succesvol advocaat uit Los Angeles, is gespecialiseerd in echtscheidingen. Maar ondanks zijn indrukwekkende klantenbestand, zijn groot aantal gewonnen zaken, het respect van zijn collega’s en een eigen waterdicht contract, staat hij nu op een keerpunt in zijn leven. Succes kan hem niet meer boeien en de verveling slaat toe. Hij is dringend toe aan een nieuwe uitdaging. En die krijgt hij in de gedaante van Marylin Rexroth, de bijna ex-vrouw van zijn rijke klant Rex Rexroth, een gefortuneerde vastgoedontwikkelaar. Met de hulp van de gedreven privé-detective Gus Petch, is Marylin erin geslaagd om Rex vast te zetten. Ze kijkt al verlangend uit naar haar financiële onafhankelijkheid. Maar daar lijkt Miles een stokje voor te steken.
Intolerance: Love's Struggle through the Ages (1916) Intolerance: Love's Struggle through the Ages (1916)
Aan de hand van vier historische voorbeelden laat de filmmaker zien dat de mens van nature onverdraagzaam is. Van het oude Babylon naar Judea (waar Jezus Christus wordt veroordeeld); van het zestiende-eeuwse Parijs naar 'modern' Amerika.
Intouchable, L' (2006) Intouchable, L' (2006)
Op haar verjaardag krijgt Jeanne van haar moeder te horen wie haar vader is. Jeanne wil zo snel mogelijk naar India, waar haar moeder hem tijdens een reis leerde kennen. Ze trekt zich terug uit het toneelstuk van haar vriend en aanvaardt een vetbetaalde filmrol die ze ooit weigerde. Wanner het geld binnen is, vertrekt ze. In India zoekt ze haar vader.
Intoxicating (2003) Intoxicating (2003)
Dorian Shanley is een alcohol- en drugsmisbruikende hartchirurg. Dorian ruilt gestolen medicijnen voor cocaïne, die wordt geleverd door zijn vriend en dealer, Teddy. Terwijl zijn leven en carrière steeds verder bergafwaarts gaan, probeert hij de pijn van het overlijden van zijn vader te verdringen. Tot overmaat van ramp wordt hij ook nog eens verliefd op een studiegenote van zijn vriendin.
Intramuros (1964) Intramuros (1964)
In WO II vallen Japanse troepen Manila aan, en het is aan een Amerikaanse luitenant om de bewoners te bevrijden. Hij en zijn mannen worden bijgestaan door een heldhaftige Filipijnse vrijheidsvechter.
Intrepid (2000) Intrepid (2000)
Een overboord gevallen passagier, een ontvoerde erfgename, een terroristenleider en een Amerikaanse marinier bevinden zich midden op de oceaan. Terroristenleider Lazo is van plan om een nucleaire test uit te voeren om zo alle lucht- en landmacht uit te schakelen. Maar de test veroorzaakt een grote golf waardoor het schip problemen krijgt en de bemanning in gevaar komt. Kolonel Decker en Kapitein Josephson (James Coburn) zijn de enige hoop voor overleving en moeten zo spoedig mogelijk een manier zien te vinden om het schip aan wal te krijgen.
Intrépide, L' (1975) Intrépide, L' (1975)
Een arts redt het leven van een berucht gangster, en uit dank stuurt de gangster 2 huurmoordenaars naar zijn verloofde omdat de arts klaagde over zijn geliefde. Maar de gangsters vergissen zich en doden per ongelijk een jonge journalist. Als de arts er achter komt probeert hij het leven van zijn verloofde te redden en dat brengt hem in een lastig parket. Een krankzinnige rit naar de Riviëra volgt...
Intrigantes, Les (1954) Intrigantes, Les (1954)
Paul Rémi (Raymond Rouleau), een theaterdirecteur, wordt beschuldigd van moord, als Andrieux (Raymond Pellegrin), zijn assistent, dood wordt gevonden. Andrieux zou een affaire hebben gehad met Mona (Jeanne Moreau), de vrouw van Paul, wat het motief van de moord zou verklaren. Wanneer politie hem op het spoor is, helpt Mona haar man te verstoppen en neemt zij zijn taken in het theater over.
Intrigue (1947) Intrigue (1947)
De uit het “Army Air Corps” oneervol ontslagen Brad Dunham probeert met tegenzin zijn geluk te vinden op de naoorlogse zwarte markt van Sjanghai. Brad werkt daarbij samen met de aantrekkelijke Tamara Baranoff en boekt goede resultaten met zijn illegale activiteiten, tegen de zin in van zijn beste vriend, de journalist Mark Andrews. Wanneer Tamara de lastige Andrews laat vermoorden, realiseert Brad waar hij mee bezig is en besluit met de hulp van sociaalwerkster Linda Parker de zwarte markt voorgoed te laten oprollen.
Introducing Dorothy Dandridge (1999) Introducing Dorothy Dandridge (1999)
In de jaren ’50 maakt manager Earl Mills de zwarte zangeres Dorothy Dandridge wereldberoemd. Naast talrijke optredens, krijgt Dorothy de kans om in een film van de bekende regisseur Otto Preminger te acteren en ze werd als eerste zwarte actrice genomineerd voor een Oscar. Dorothy en Otto beginnen een relatie en haar loopbaan is een opeenstapeling van successen. Tot Otto haar verlaat en ze in een zware depressie belandt.
Introducing... Janet (1983) Introducing... Janet (1983)
Janet is een meisje met overgewicht dat het erg leuk vindt om de kinderen op haar school aan het lachen te maken door te grappen over haar eigen gewicht. Janet denkt dat ze het kan maken als comedian en bezoekt daarom de lokale comedyclub. Daar komt ze Tony Moroni tegen, een komiek wiens grappen alles behalve grappig zijn. De twee besluiten om elkaar te helpen.
Intruder (1989) Intruder (1989)
Een jongeman veroorzaakt tegen sluitingstijd problemen in een supermarkt en wordt er uiteindelijk uitgegooid. Hier lijkt alles mee opgelost totdat er werknemers in de supermarkt vermoord worden en de overgeblevenen moeten zien te ontsnappen uit het gebouw.
Intruder in the Dust (1949) Intruder in the Dust (1949)
In een klein plaatsje in Mississippi wordt de zwarte landeigenaar Lucas gearesteerd wegens moord. De blanke mensen in de stad zien hem graag hangen. De blanke oom van een jonge vriend van Lucas wil de verdediging van de zaak wel op zich nemen. Hij wordt in zijn werk belemmerd door een lynch-mob opgericht door de broer van de vermoorde man en het feit dat Lucas de echte dader niet aan wil wijzen.
Intruder Within, The (1981) Intruder Within, The (1981)
Op een olieplatform wordt een versteend ei uit de diepzee opgehaald. Uit het ei groeit een oermonster dat het personeel begint te bedreigen.
Intruder, The (1962) Intruder, The (1962)
Adam Cramer (William Shatner), dronkelap en nietsnut, is lid van een belangrijk blank genootschap. Als het Amerikaanse Congres een wet aanneemt waardoor blanke en zwarte scholen geintegreerd zullen worden, trekt hij naar een stadje in het zuiden. Hij probeert de blanke bevolking daar zo te beïnvloeden dat ze tegen de wet gaan protesteren bij de scholen.
Intruder, The (1986) Intruder, The (1986)
Rambu is een Vietnamveteraan die strijdt voor vrede. Wanneer hij een brute bende dwars zit, wordt zijn vrouw verkracht en vermoord. De stoppen slaan bij Rambu helemaal door, en als eenmansleger doet hij er alles aan om wraak te nemen!
Intruder, The (1999) Intruder, The (1999)
Als Catherine weduwnaar Nick ontmoet, raken ze halsoverkop verliefd en getrouwd. Natuurlijk trekt zij bij hem in, in de prachtige etage die hij eigenlijk met Stella had gekocht, zijn eerste vrouw die 2 jaar geleden is neergeschoten. De dader hebben ze nooit gevonden. Hoewel Catherine heel gelukkig is, voelt ze zich nog steeds een indringer ...
Intruders (1992) Intruders (1992)
Een vrouw wordt in verwarde toestand op 300 kilometer afstand van haar huis gevonden. Ondertussen wordt in een andere stad een vrouw bezocht door een alien (verkleed als loodgieter) zonder gezicht. De vrouw valt flauw, wordt naakt aangetroffen en weet niet meer wat er is gebeurd. Beide vrouwen bezoeken een psychiater die met een onthullende waarheid komt.
Intrus, L' (2004) Intrus, L' (2004)
Een hartstochtelijk hart : Louis Trebors reis beschrijft een lus, de ronding van de Aarde zoals ik ze mij voorstel. Van de Jura in Frankrijk tot de Zwitserse grens, van Geneve tot Pusan in Zuid-Korea, en verder naar Oceanië. Louis Trebor leeft al schuilend. Hij heeft het gevoel dat hij onder toezicht staat. Zijn lichaam is robuust, sensueel, maar zijn hart zal het spoedig begeven. Hij investeert alles in een nieuw leven met een nieuw hart – een vrijer, mooier leven, een leven zonder obstakels, spijt of dromen. Op reis naar het zuiden werpt hij het gevaar dat hem achtervolgt van zich af, ontsnapt hij aan een schuld die hij niet wil betalen, zelfs al wil hij alles kopen.
Intruso (1993) Intruso (1993)
In hun jeugd waren de drie de 'onafscheidelijken'. Luisa trouwde Ángel en twee jaar later verliet ze hem voor hem Ramiro. Na tien jaar ziet ze de zieke en vervallen Ángel, die inmiddels terug is uit Zuid-Amerika, weer terug. Luisa is begaan met zijn toestand en besluit tegen de zin van Ramiro, Ángel in huis te nemen. Terwijl Ángel en Ramiro, die vroeger de beste vrienden waren, zich vijandig tegenover elkaar gedragen, probeert Luisa een compromis te sluiten om zodoende beide mannen lief te hebben. Hiermee begint een gevaarlijke driehoeksverhouding.
Inu no Eiga (2005) Inu no Eiga (2005)
Wanneer Yamada problemen heeft met het maken van een reclame voor hondenvoer denkt hij terug aan Hanco, een hondje waar hij vroeger vaak mee speelde. Yamada wordt er zo emotioneel van dat hij Hanco weer besluit op te sporen.
Inu to Watashi no 10 no Yakusoku (2008) Inu to Watashi no 10 no Yakusoku (2008)
Een 12 jaar oud meisje genaamd Akari krijgt een puppy die ze "Socks" noemt. Ze houdt veel van het hondje en brengt praktisch al haar tijd met hem door. Wanneer ze ouder wordt kan ze steeds minder tijd met hem doorbrengen, ze verhuist en laat Socks achter bij een vriendin. Op een gegeven moment wordt ze herinnerd aan de beloftes die ze het hondje gemaakt heeft.
Inugami (2001) Inugami (2001)
Akira, een docent uit Tokyo, arriveert in een klein plaatsje om aan zijn nieuwe baan te beginnen. Hij ontmoet, en wordt verliefd op Miki, die een grote en ongewone familie heeft. Hij krijgt van mensen te horen dat op de familie van Miki de vloek van Inugami rust. In eerste instantie doet hij dit af als bijgeloof. Als er echter op mysterieuze wijze mensen dood gaan, besluit hij Miki en haar familie te confronteren met de verhalen die hij heeft gehoord.
Inugamike no Ichizoku (1976) Inugamike no Ichizoku (1976)
Na het overlijden van een rijke man, legt zijn testament de merkwaardige verhoudingen binnen de familie bloot. Met vier doden en verschillende pogingen tot moord als gevolg.
Inuyasha - Guren No Houraijima (2004) Inuyasha - Guren No Houraijima (2004)
Inuyasha werd 50 jaar geleden met bebloede rug achtergelaten en zint sindsdien nog steeds op wraak. Hij ontmoet vluchtende kinderen met dezelfde littekens als hij heeft. Door één kind dat heeft kunnen ontsnappen wordt Inuyasha, samen met zijn vrienden, naar een eiland gebracht, waar zij vier oorlogsgoden moeten verslaan.
Inuyasha - Tenka Hadou No Ken (2003) Inuyasha - Tenka Hadou No Ken (2003)
Inuyasha, een half-demon zwaardvechter, krijgt bij het overlijden van zijn vader Great Dog Demon een grote bijzondere zwaard. Dat zwaard bestaat uit een drieluik. Zijn broer Sesshomaru, krijgt ook zo’n krachtige zwaard. Terwijl het derde zwaard, dat vervloekt is, ergens op de wereld ligt verborgen. Maar vele later eeuwen, heeft iemand het derde zwaard gevonden en dreigt gebruik te maken van al zijn bestiale kennis.. Onder leiding van Inuyasha en Sesshomaru -ook al verschillen ze van elkaar- gaan ze op pad om de wereld van de ondergang te redden, voordat iemand anders Sounga in handen heeft.
Inuyasha: Kagami no Naka no Mugenjou (2002) Inuyasha: Kagami no Naka no Mugenjou (2002)
Tweede film, waarin Inuyasha en zijn vrienden eindelijk Naraku verslaan. Vreemd genoeg blijft vanaf dat moment de volle maan schijnen. Tegelijkertijd verschijnt de mysterieuze Kaguya ten tonele, die hier meer mee te maken lijkt te hebben.
Inuyasha: Toki Wo Koeru Omoi (2001) Inuyasha: Toki Wo Koeru Omoi (2001)
De eerste Inuyasha film, waarin de eeuwige zoektocht naar de 'Shikon no tama'-scherven nog steeds centraal staat. Helaas wordt door één van deze scherven Menoumaru gereincarneerd, die ooit door Inuyasha's vader vergrendeld was. Kan Inuyasha zijn vader evenaren en Menoumaru weer opsluiten of zelfs vernietigen?
Invader (1992) Invader (1992)
Verhalen over een neergestorte UFO trekken de aandacht van roddelbladjournalist Frank McCall. Niet veel later gebeurt er bij de presentatie van een revolutionair zichzelf-besturend militair vliegtuig even verderop een ongeluk door een computerstoring, en het vliegtuig stort neer. Militairen in de buurt van de plaats van de crash blijken gebrainwasht en beginnen om zich heen te schieten.
Invader (1996) Invader (1996)
Legerhelikopters ontdekken in het midden van de woestijn de Viking Lander, een satelliet die is teruggekeerd van Mars. Aan boord bevindt zich een buitenaards wezen dat na een klopjacht door NASA wordt gedood. Tijdens de autopsie op het monster ontdekt men een ei waaruit een nieuwe alien tevoorschijn komt. Het monster blijkt slimmer en gevaarlijker te zijn dan zijn ouders.
Invader, The (1935) Invader, The (1935)
Leander Proudfoot (Buster Keaton) is de rijke, maar onhandige eigenaar van een luxueus jacht. Hij zeilt naar Spanje in de hoop daar de liefde van zijn leven te vinden. Hij zoekt echter op de verkeerde plaatsen, waardoor de slimme verleidster Lupita Malez (Lupita Tovar) de kans krijgt om zijn hart te stelen.
Invader, The (1997) Invader, The (1997)
Een goedaardige alien krijgt de opdracht om naar de aarde te gaan en daar een vrouw zwanger te maken, zodat zijn ras kan overleven. Helaas wordt de alien op de hielen gezeten door een jager van een vijandig ras, die wil voorkomen dat het wezen zich zal voortplanten.
Invaders from Mars (1953) Invaders from Mars (1953)
Kleine David ziet 's avonds achter de heuvel bij zijn huis mysterieuze lichten. Als later ook nog alle volwassenen in het dorp zich vreemd beginnen te gedragen, roept kleine David de hulp in van dr. Blake.
Invaders from Mars (1986) Invaders from Mars (1986)
In deze remake van de gelijknamige film uit de jaren '50 moet een jongen de strijd aanbinden met vijandige ruimtewezens, die de wil van elke bewoner van zijn dorp controleren. Met behulp van een vriendelijke zuster weet de jongen zich gelukkig bij het leger aan te melden.
Invaders from the Deep (1981) Invaders from the Deep (1981)
Een zwerm gevaarlijke onderwatermonsters dreigt de aarde aan te vallen. Gelukkig kan de wereld rekenen op de helden van World Aquanaut Security Patrol, die de vieze beesten vakkundig naar de andere wereld helpen.
Invasion (1997) Invasion (1997)
Er vallen kleine stukjes steen uit de lucht die wanneer ze aangeraakt worden een latent virus wakker maken, die mensen in buitenaardse wezens doet veranderen. De wezens hebben maar één doel: iedereen op aarde in een zo snel mogelijk tempo transformeren. Er blijft maar een kleine groep over die de medische kennis heeft om anti-lichamen te ontwikkelen die de effecten van het virus ongedaan kunnen maken.
Invasión de los Muertos, La (1973) Invasión de los Muertos, La (1973)
Professor Bruno Volpi vindt enkele vreemde schilderijen op een klip. Hij vraagt Professor Zovek om hem te helpen de betekenis ervan te ontsluieren. Zovek ontdekt dat de tekeningen een waarschuwing willen geven dat er een kosmische tragedie zal gebeuren. Hun vrees blijkt gegrond te zijn wanneer een vuurbal uit de hemel valt, waarna de doden uit hun graf verrijzen en als zombies hunkeren naar menselijk vlees.
Invasion for Flesh and Blood (1994) Invasion for Flesh and Blood (1994)
Vleesetende buitenaardse wezens landen in een buitenwijk van New Jersey. Ze zijn op zoek naar het lekkerste voedsel in het heelal: mensenvlees! Alleen een groep metalheads en een sexy medium kunnen de aliens stoppen.
Invasion from Inner Earth (1974) Invasion from Inner Earth (1974)
Een groep piloten, in een afgelegen gebied in de Canadese wildernis, krijgt rare berichten te horen via hun radio's over neergestorte vliegtuigen, auto's die niet willen starten en een dodelijke plaag die de wereld in zijn greep houdt. Het wordt duidelijk dat de Aarde aangevallen wordt. De groep besluit zichzelf in te sluiten en het einde van de wereld af te wachten.
Invasion of Privacy (1992) Invasion of Privacy (1992)
Alex is een kruimeldief die tot een lichte gevangenisstraf is veroordeeld. Hij is een groot fan van de razend populaire journaliste Hillary Wayne. Wanneer hij haar in de gevangenis in levende lijve ontmoet is zijn passie voorgoed ontvlamd en wil hij nog maar één ding: Hillary! Na zijn vrijlating slaagt hij erin om Hillary's persoonlijk assistent te worden. Zijn hartstochtelijke verlangen wordt heviger en heviger. Wanneer zij echter niet op zijn avances ingaat, slaat zijn passie om in haat en moordlust.
Invasion of Privacy (1996) Invasion of Privacy (1996)
Een vrouw uit een bloemenboetiek valt voor een charmante man. Alles gaat goed totdat de man een woede-uitbarsting krijgt en daarbij de vrouw verkracht. Ze raakt zwanger en wil een abortus aanvragen, maar dat vindt de man onacceptabel.
Invasion of the Bee Girls (1973) Invasion of the Bee Girls (1973)
Een vijandig buitenaards ras bestraalt de aarde met een geheimzinnige straal die alle vrouwen in sensuele verleidsters verandert. De vrouwen hebben maar één doel: alle mannen van de wereld vermoorden. Hun wapen: seks.
Invasion of the Blood Farmers (1972) Invasion of the Blood Farmers (1972)
Een eeuwenoude groep druïden in de buurt van New York, tracht hun dode Koningin opnieuw tot leven te wekken. Hiervoor gebruiken ze de pomp van een plaatselijk zwembad om de lokale bevolking van hun bloed te ontdoen.
Invasion of the Body Snatchers (1956) Invasion of the Body Snatchers (1956)
Dr. Miles Bennel keert terug naar zijn praktijk, en ontdekt dat enkele patienten last hebben van paranoïde waanbeelden. Allen denken ze dat vrienden of familieleden niet zijn wie ze lijken. In het begin is hij sceptisch, maar uiteindelijk raakt hij er toch van overtuigd dat er iets vreemds is gebeurd. Hij besluit uit te zoeken wat.
Invasion of the Body Snatchers (1978) Invasion of the Body Snatchers (1978)
Matthew Bennell die in San Fransisco woont krijgt steeds meer klachten van zijn vrienden over hun eigen families die anders lijken te zijn. Als Matthew er een tijdje later weer na vraagt blijken zijn vrienden niets te herinneren van hun klachten. Matthew komt erachter dat er aliens op de aarde zijn maar wie kan hij nog vertrouwen?
Invasion of the Pod People (2007) Invasion of the Pod People (2007)
Een vrouw merkt op een dag dat haar vrienden en collega's qua innerlijk allemaal erg zijn veranderd. Ze gedragen zich anders en praten ook anders. Het duurt niet lang voor de vrouw begint te geloven dat buitenaardse wezens de lichamen van haar vrienden en collega's hebben overgenomen. Ze wil nu alles op alles zetten om haar vrienden en collega's weer terug te krijgen.
Invasion of the Saucer Men (1957) Invasion of the Saucer Men (1957)
Twee tieners rijden 's avonds laat per ongeluk een buitenaards wezen aan, maar het monster verliest alleen zijn hand. Even later groeit er echter een oog uit en de hand komt tot leven. De twee tieners moeten het monster zien te stoppen, want het hele dorp zou wel eens in gevaar kunnen zijn.
Invasion of the Space Preachers (1990) Invasion of the Space Preachers (1990)
Een stel sukkels houdt een vakantie in de bossen als ze stuiten op een neergestort ruimteschip. Ze helpen de gewonde alien, die de volgende dag verandert in een mooie vrouw. Het blijkt dat de alien achterna werdt gezeten door een kwaadaardige ruimtepriester, waarna de vrienden besluiten om de alien te helpen.
Invasion of the Star Creatures (1963) Invasion of the Star Creatures (1963)
Twee klunzige soldaten raken de aansluiting met hun bataljon kwijt en komen oog in oog te staan met verschrikkelijke ruimtemonsters. De soldaten komen erachter dat die ruimtemonsters geleid worden door mooie vrouwen uit de ruimte die de aarde willen overnemen.
Invasion Quartet (1961) Invasion Quartet (1961)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog besluit Godfrey Pringle (Spike Milligan) met enkele vrienden over te steken naar Frankrijk, om een groot kanon uit te schakelen dat voortdurend over het kanaal naar Engeland vuurt. In het bezette Frankrijk moeten de vijf dappere mannen via trein en fiets hun doel bereiken en worden zij tegengewerkt door zowel de Duitsers als het Franse verzet.
Invasion U.S.A. (1985) Invasion U.S.A. (1985)
Een leger terroristen bedreigt de Verenigde Staten. Een internationale bende gangsters onder leiding van Rostov, wil de Verenigde Staten doen wankelen. In het gehele land organiseren ze aanslagen en laten openbare gebouwen in rook opgaan. Het gehele land gaat gebukt onder gruweldaden: onschuldige burgers worden neergeschoten, er ontstaat paniek en de bevolking verbergt zich. Zo raakt de hele economische activiteit verlamd.
Invasion USA (1952) Invasion USA (1952)
Vijf mensen zitten samen met de geheimzinnige Mr. Ohman in een café als ze te horen krijgen dat de Russen Amerika hebben aangevallen. De vijf gaan allemaal hun eigen weg om hun steentje bij te dragen voor het behoud van de democratie, maar kunnen niet voorkomen dat Manhattan wordt verwoest door een atoombom.
Invasion, The (2007) Invasion, The (2007)
The Invasion vertelt het verhaal van een geheimzinnige epidemie die het gedrag van mensen verandert. Een psychiater uit Washington, D.C. (Nicole Kidman) ontdekt dat de oorsprong van de epidemie buitenaards is. Vervolgens moet zij vechten om haar zoon te beschermen, die de sleutel waarmee een dreigende invasie gestopt zou kunnen worden, in zijn bezit zou hebben.
Invasions Barbares, Les (2003) Invasions Barbares, Les (2003)
Rémy is een geschiedenisprofessor, die zijn leven heeft gewijd aan vrouwen, wijn en de linkse zaak. Hij heeft kanker en heeft niet meer lang te leven. Zijn vrouw is jaren geleden bij hem weggegaan omwille van zijn avontuurtjes, zijn zoon is een miljonair, woont in Londen en haat zijn vader uit de grond van zijn hart, zijn vrienden zijn van hem vervreemd en de morfine doet al lang zijn werk niet meer. Na wat twijfel beslist zoon Sébastien toch naar Montréal te komen om samen met diens ouwe vrienden afscheid te nemen van zijn vader.
Invasor, O (2002) Invasor, O (2002)
Twee zakenlieden, Ivan en Gilberto, hebben hun partner gedood door een moordenaar in te huren, die hen hierna chanteert om controle over hun bedrijf te krijgen. Ivan en Gilberto, deel uitmakend van de hogere klasse, zijn met wanhoop vervuld door het gedrag van de moordenaar dat ook in hun privéleven komt. Op zoek naar verdere rijkdom, verleidt de moordenaar de rijke dochter van de partner die hij heeft gedood.
Invasori, Gli (1961) Invasori, Gli (1961)
Ergens in de 10de eeuw, zien twee broertjes, Erik en Eron, hoe hun ouders worden vermoord door de Engelsen. Erik wordt meegenomen en opgevoed door Koningin Anne, terwijl Eron opgroeit in eenzaamheid. Jaren later, wanneer de Vikings een aanval beramen op Engeland komen ze elkaar weer tegen, Eron als Viking en Erik als officier.
Inventaire, L' (1998) Inventaire, L' (1998)
Twee zussen profiteren van het overlijden van hun vader door de erfenis te verdelen en op die manier hun financiële zaken te regelen. Dit is de perfecte gelegenheid voor de zussen om elkaar wat beter te leren kennen, aangezien ze vroeger niet echt een hecht gezin vormden.
Inventing the Abbotts (1997) Inventing the Abbotts (1997)
Verboden liefdesaffaires en onmogelijke dromen verstrengelen zich, wanneer twee knappe zonen uit het arbeidersgezin Holt, verliefd worden op de beeldschone en schatrijke gezusters Abbott. Door de grote sociale tegenstellingen, worden beide familiewaarden plotseling op de proef gesteld.
Investigating Sex (2001) Investigating Sex (2001)
Edgar (Dermot Mulroney) is een kunstenaar die in Parijs tijdens de jaren '20 leeft. Hij gelooft dat het geslacht een onderwerp van essentieel belang is, maar bijna niemand bespreekt het met de ernst die het verdient. Daarom brengt Edgar een boel mede creatieve types bijeen bij het huis van een rijke ( Nolte) en zijn vreemd genoeg geaccentueerde echtgenote voor een avond waarin zij hun erotisch leven zullen bespreken zonder verstand of overdrijving.
Investigation, The (2002) Investigation, The (2002)
Pas na verscheidene slachtoffers te hebben gemaakt wordt een seriemoordenaar uiteindelijk gearresteerd. Dan blijkt dat hij na zijn eerste moord al opgesloten had kunnen worden, maar door bureaucratie, juridisch geneuzel en geklungel van de politie kwam hij weer vrij.
Investigator, The (1997) Investigator, The (1997)
Een vrouwelijke legerofficier die vroeger onderzoek deed naar lesbische vrouwen in het leger wordt daar nu zelf van verdacht. Ze moet een grondig verhoor ondergaan waarbij het leger niets schuwt om de waarheid boven tafel te krijgen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Invierno de las Anjanas, El (2000) Invierno de las Anjanas, El (2000)
Een jonge arbeider, Eusebio, die een affaire heeft met een upper-class schoonheid, Adelaida, wordt door het leger opgeroepen te vechten in de Cubaanse onafhankelijkheidsoorlog. Adelaida krijgt op een vreemde manier bericht dat haar geliefde in de strijd is gestorven, en ze weigert dat te geloven. Haar familie denkt dat ze krankzinnig is geworden en stuurt haar naar een psychiatrische inrichting. Enkele patiënten daar vertellen haar over bosnymfen die haar misschien bij haar geliedfde kunnen brengen.
Invincible (2001)  (I) Invincible (2001) (I)
Slate, niet bepaald de ideale schoonzoon, is in het bezit van een helft van een oeroud tablet, waarmee hij de aarde kan opblazen. Daarmee zouden de Shadowmen, donkere engelen, eindelijk bevrijd worden. Als hij ook over die andere helft beschikt kan hij zogezegd zijn gang gaan.
Invincible (2001)  (II) Invincible (2001) (II)
De film vertelt het verhaal van een Pools-Joodse man die onderdeel wordt van een freakshow, geleid door de beroemde illusionist Haunausen. Haunausen, een vriendje van de Nazi's, maakt flink misbruik van de man.
Invincible (2006) Invincible (2006)
Vince Papale is in de jaren '70 een invallende leerkracht en part-time barman. Tevens is hij een enorm grote fan van het footballteam de Philadelphia Eagles. Tijdens een open dag van de club, waarbij onbekend talent een poging mag wagen iets te laten zien, pakt Vince zijn kans en krijgt een mogelijkheid prof te worden.
Invincible Iron Man, The (2007) Invincible Iron Man, The (2007)
Verleden en heden komen samen in dit verhaal dat het begin van de Iron Man onthuld. Biljonair en uitvinder Tony Stark laat per ongeluk de Mandarijn, een van China's meest donkere en bloedorstige leiders aller tijden, los in de wereld. Om de wereld te redden, construeert Stark een ijzeren pak met de nieuwste high tech wapens.
Invisible - Illegal in Europa (2004) Invisible - Illegal in Europa (2004)
Miljoenen mensen leven illegaal in Europa. Gedwongen door de omstandigheden leiden ze een van de buitenkant onzichtbaar leven. De Duitse documentairemaker Andreas Voigt besloot vijf van deze mensen voor een jaar te volgen. Vijf verhalen van illegalen, uit verschillende delen van de wereld, die in vijf Europese landen wonen. Zakari, een gewezen legerofficier, vluchtte uit Algerije, waar zijn leven in gevaar was. Hij heeft de afgelopen 10 jaar illegaal in Duitsland gewoond – zijn verhaal was ‘niet serieus genoeg’ voor een verblijfsvergunning – en hij blijft hopen dat hij op een dag kan terugkeren naar een veilig en democratisch Algerije. Edita uit Ecuador denkt niet eens aan een terugkeer naar haar vaderland. De transseksueel voelt zich thuis in Parijs, waar ze elke drie maanden een nieuw tijdelijk visum krijgt. Malika, een Tsjetsjeense, wil gewoon een betere toekomst voor haar dochter. En Prince wacht zijn verplichte terugkeer naar Nigeria af in een Nederlandse cel. Oumar tenslotte, heeft net voet aan Europees land gezet – hij bereikte de Spaanse kust via Ceuta – wanneer zijn dromen in elkaar storten. De grenspolitie wacht hem op. Zonder commentaar of een politieke analyse schetst de documentaire vijf portretten van mensen die blijven hopen op geluk, maar die zich moeten onderwerpen aan hun hartverscheurende lot.
Invisible Agent (1942) Invisible Agent (1942)
De kleinzoon van de ontzichtbare man heeft de formule ontdekt om onzichtbaar te kunnen worden. Hij besluit de formule te gebruiken om te spioneren tegen de Duitsers tijdens WOII.
Invisible Boy, The (1957) Invisible Boy, The (1957)
Timmies vader is een uitvinder en op een dag mag hij mee naar diens werkplaats, waar ook andere uitvinders aan computers werken. Timmie wordt door iedereen genegeerd, dus gaat hij naar huis en neemt hij een robot mee. Thuis maakt Robby een reuzevlieger voor Timmie, waarmee deze kan vliegen. Als Timmies moeder daar woedend op reageert, vraagt Timmie aan Robby de Robot om hem onzichtbaar te maken.
Invisible Child (1999) Invisible Child (1999)
De jonge Engelse Gillian Malken gaat als au pair werken bij de familie Beeman. Het lijkt een modelgezin, maar al spoedig blijkt dat er iets vreemds aan de hand is: in het gezin lijkt een onzichtbaar kind te leven, dat net zoveel aandacht krijgt als de twee andere kinderen. Gillian richt zich tot de kinderbescherming, maar daar krijgt ze al gauw spijt van.
Invisible Circus, The (2001) Invisible Circus, The (2001)
Een tienermeisje reist in de jaren '70 naar Parijs. Ze probeert daar informatie te krijgen over de zelfmoord van haar zus. Ze wordt verliefd op de vriend van haar overleden zuster.
Invisible Dad (1997) Invisible Dad (1997)
Andrew Baily (Daran Norris) is de prettig gestoorde vader van Doug (William Meyers). In hun garage heeft Doug een vreemde machine gemaakt. Daardoor wordt zijn vader onzichtbaar met alle gevolgen vandien. Aan het einde van al hun doldwaze avonturen probeert Doug zijn oude vader weer terug te krijgen, maar of dat zonder problemen gaat...
Invisible Ghost (1941) Invisible Ghost (1941)
Charles Kessler is een bijzonder begaafde hypnotiseur, maar als hij op een dag krankzinnig wordt, hypnotiseert hij zijn vrouw Virginia en laat hij haar allemaal afschuwelijke moorden plegen.
Invisible Invaders (1959) Invisible Invaders (1959)
De wetenschapper Adam Penner komt op een dag in aanraking met buitenaardse wezens die hem vertellen dat hun ras al meer dan twintigduizend jaar op de maan leeft. Ze zijn bovendien van plan om de aarde te vernietigen als alle wereldleiders zich niet direct overgeven. Na een eerste aanval gaat Penner aan de slag en probeert een zwak punt in de verdediging van de gemene wezens te vinden.
Invisible Light (2003) Invisible Light (2003)
Hoewel ze elkaar niet kennen hebben de twee vrouwen Gah-In en Do-Hee twee dingen gemeen: een man en eenzaamheid. In Californië realiseert Gah-in zich ineens dat haar verhouding met de getrouwde Jun wel erg oppervlakkig is en nergens toe leidt. Ze sluit zich af van alles en iedereen; haar toestand wordt nog erger door anorexia en ze moet moeite doen niet weg te zinken in een depressie. De echtgenote van Jun, Do-hee, staat centraal in het tweede deel. Ze is zwanger van een andere man en vertrekt, met abortuspillen in haar koffer, naar Zuid Korea. Voor een bezoek aan haar demente oma vraagt ze een onbekende barman zich voor te doen als haar echtgenoot. Ondertussen moet ze snel een besluit nemen over de abortus. Maar voor het eerst sinds jaren is ze het middelpunt in haar eigen leven, en op de een of andere manier geeft dit nieuwe inspiratie in een wanhopige situatie.
Invisible Man Returns, The (1940) Invisible Man Returns, The (1940)
Geoffrey Radcliffe wordt beschuldigd van moord en wordt opgesloten. Na een bezoekje van Doctor Frank Griffin is Geoffrey opeens spoorloos verdwenen, en gaat op zoek naar de echte moordenaar.
Invisible Man's Revenge, The (1944) Invisible Man's Revenge, The (1944)
Een vreemde geleerde (John Carradine) heeft een formule ontdekt om onzichtbaar te worden. Hij wil deze formule uitproberen op een ontsnapte gevangene. De formule blijkt te werken en de crimineel besluit de familie op te zoeken die hem destijds verraden heeft.
Invisible Man, The (1933) Invisible Man, The (1933)
Een Engelse wetenschapper (Rains) heeft de formule voor onzichtbaarheid ontdekt. Maar het middel heeft zo zijn onaangename bijwerkingen en het duurt niet lang voor de man verandert in een waanzinnige moordenaar. Naar het boek van H.G. Wells.
Invisible Man, The (2000) Invisible Man, The (2000)
Darien Fawkes is een kleine crimineel die levenslang de gevangenis in moet voor een misdaad die hij niet beging. In ruil voor zijn vrijheid moet hij deel nemen aan een experiment van zijn broer. Er zal een geheimzinnig goedje in zijn hersens gespoten worden dat Quicksilver heet. Hierdoor kan hij onzichtbaar worden. Hij moet wel om een bepaalde tijd een tegengif nemen anders wordt hij gek. Als terroristen alles en iedereen vermoorden die met het project te maken heeft wordt Fawkes gerecruteerd door de financiers van het project. Hij moet nu de terroristen stoppen, de dood van zijn broer wreken en zorgen dat hij het tegengif krijgt.
Invisible Maniac, The (1990) Invisible Maniac, The (1990)
Een gestoorde wetenschapper ontwikkelt een serum dat hem onzichtbaar maakt. Hij gebruikt het om iedereen die hem in de weg staat te terroriseren.
Invisible Mom (1997) Invisible Mom (1997)
De familie Logan staat bij velen bekend als de mafste familie uit de buurt. De vader des huizes is een ietwat doorgedraaide wetenschapper die er merkwaardige experimenten op nahoudt. Op een dag vindt hij een middeltje uit waarmee je mensen en dieren onzichtbaar kunt maken. Viervoeter Cosmo wordt als eerste proefobject getorpedeerd en al snel zweeft alleen zijn halsband nog door het huis. Wanneer ma Logan per ongeluk een portie van het goedje neemt, volgen de gevolgen van haar onzichtbaarheid elkaar in hoog tempo op.
Invisible Mom II (1999) Invisible Mom II (1999)
De familie uit het eerste deel is onveranderd gebleven: moeder kan nog altijd onzichtbaar worden. Dan adopteren ze een weesjongen die in het begin nog een beetje moet wennen aan het feit dat zijn moeder zomaar uit het zicht kan verdwijnen. Maar het blijkt perfect tegen dieven.
Invisible Ray, The (1936) Invisible Ray, The (1936)
Wetenschapper Janos Rukh reist met een groep andere geleerden naar Afrika om een eeuwenoude meteoriet te onderzoeken. Helaas raakt hij bestraald door de radioactieve meteoriet, en terwijl een collega een serum probeert te ontwikkelen kan Rukh iedereen door aanraking met zijn blote hand laten sterven. Terug in London vervallen de situatie en Rukh's psychische gesteldheid van kwaad tot erger.
Invisible Strangler (1976) Invisible Strangler (1976)
Een veroordeelde moordenaar bestudeert het paranormale in de gevangenis. Hij leert zichzelf onzichtbaar te maken en ontsnapt. Hij wil de vijf vrouwen die tegen hem getuigd hebben vermoorden. Politieman Charles Barrett moet dit zien te voorkomen.
Invisible Stripes (1939) Invisible Stripes (1939)
Na zijn vrijlating uit de gevangenis probeert Cliff Taylor met veel moeite een nieuw bestaan op te bouwen. Om zijn broer Tim uit de criminaliteit te houden, laat hij zich toch weer verleiden. Hij sluit zich korte tijd aan bij de bende van zijn oude gevangenismaatje Chuck Martin die, als Cliff alweer op het rechte pad is, met zijn collega-overvallers in een schietpartij met de politie terechtkomt. Voor Tim en Cliff heeft deze schietpartij grote gevolgen...
Invisible Waves (2006) Invisible Waves (2006)
Kyoji, een hard werkende chefkok uit Macao, doodt per ongeluk zijn geliefde en raakt overmand door schuldgevoelens. Om aan zijn schuldgevoel en aan een mogelijke arrestatie te ontsnappen reist hij naar Thailand, waar hij slechts ontdekt dat zijn problemen hem volgen. Tijdens zijn reis raakt hij bevriend met een aantrekkelijke jonge vrouw, maar Kyoji komt er snel achter dat hij zijn ogenschijnlijke vrienden niet kan vertrouwen. Niet alleen moet hij met zijn gevoel van schuld afrekenen, maar ook met de directe bedreiging voor zijn leven.
Invisible Woman, The (1940) Invisible Woman, The (1940)
De excentrieke Professor Gibbs ontwikkelt een machine die mensen onzichtbaar kan maken, en plaatst een advertentie in de krant in de hoop een vrijwilliger te vinden op wie hij zijn uitvinding kan testen. Algauw krijgt hij een reactie van de knappe Kitty Carroll, een fotomodel die haar onzichtbaarheid wil misbruiken om een paar vijanden mores te leren.
Invisible, The (2007) Invisible, The (2007)
Nick wil naar Londen gaan nadat zijn vader is overleden en zijn moeder geen gevoelens lijkt te hebben. Maar op de avond van zijn vertrek wordt hij door Annie en haar vrienden in elkaar geslagen omdat Annie denkt dat Nick haar heeft verraden aan de politie voor een diefstal die ze gepleegd heeft. Voor dood achtergelaten komt Nick in een schemerwereld terecht tussen leven en dood. Nick probeert zijn eigen leven te redden, maar er is één nadeel; niemand hem kan horen of zien en niemand weet waar zijn lichaam is.
Invisibles (2007) Invisibles (2007)
Vijf regisseurs documenteren in verschillende korte films over door de Westerse wereld genegeerde sociale problemen in Afrika en Zuid-Amerika. Aan bod komen onder meer verkrachte vrouwen in het door oorlog verscheurde Congo, voormalige kindsoldaten in Oeganda en een discussie tussen de directeur van een farmaceutisch bedrijf en twee welzijnswerkers.
Invisibles, Les (2005) Invisibles, Les (2005)
Bruno componeert electronische muziek. Heel zijn leven draait rond zijn muzikale zoektocht naar het perfecte geluid, om de klankchaos rondom hem te bezweren. Op het moment dat hij een lucratieve deal kan sluiten met een producer, valt hij voor de stem van Lisa, een vrouw die hij leert kennen via de telefoon. Ze ontmoeten elkaar anoniem, 's nachts, in een hotel, in totale duisternis. Na enkele van deze wilde one night stands verdwijnt Lisa. Geobsedeerd door deze zwoele ontmoetingen, gaat Bruno naar haar op zoek met de middelen waarover hij beschikt: klanken, stem, zuchten, gefluister.
Invisibles, The (1999) Invisibles, The (1999)
Na hun ontsnapping uit een psychiatrische instelling, zoeken Jude en Joy, een rockster en een fotomodel, toevlucht in een flat in Parijs. Ze hopen op die manier het publiek en hun bekendheid te ontlopen terwijl ze moeizaam de draad van een normaal leven weer proberen op te nemen. Zonder lastig gevallen te worden door de paparazzi, de media en de politie, komen ze stilaan tot de conclusie dat hun eigen roem hen gebracht heeft tot een schrikwekkende graad van onzichtbaarheid. Als ze vroeger werden opgemerkt, werden ze immers geëxploiteerd en niet getoond of bekeken zoals ze werkelijk zijn.
Invitation (1952) Invitation (1952)
Een vrouw dacht altijd dat ze het perfecte huwelijk had, maar dan komt ze er achter dat haar vader de man had betaald om met haar te trouwen.
Invitation (2003) Invitation (2003)
Een groep vrienden speelt honkbal. Als één van hen naar huis moet, mag het buitenbeentje meedoen. Deze komt echter bloederig om het leven, nadat hij geschept werd door een vrachtauto, terwijl hij de bal wilde vangen. Vijftien jaar later komt het vriendenclubje weer bijeen, maar het wordt niet zo'n blije reünie.
Invitation to a Gunfighter (1964) Invitation to a Gunfighter (1964)
Matt Weaver heeft tijdens de Amerikaanse burgeroorlog voor het zuiden gevochten en als hij terugkeert naar huis ontdekt hij dat zijn huis verkocht is door bankier Brewster en dat zijn vriendin Ruth met een ander is getrouwd. Als de nieuwe bewoner van het huis Matt naar het leven staat, doodt hij deze uit noodweer. Brewster wil Matt nu uit de weg ruimen en huurt een moordenaar in.
Invitation to Hell (1982) Invitation to Hell (1982)
Een jong meisje gaat naar een reünie van haar hoge school, maar wanneer men ontdekt dat zij nog maagd is, wordt zij gevangen genomen. Een satanische sekte is van plan haar als menselijk offer te gebruiken voor een ceremonie die zal plaatsnemen tijdens de komende equinox van de maand maart.
Invitation to Hell (1984) Invitation to Hell (1984)
Een jong echtpaar verhuist naar een mooie wijk ergens in California. Ze hebben het er meteen naar hun zin, want de straten zijn schoon, de huizen mooi en de buren uiterst vriendelijk. Vlak in de buurt is er ook een kuuroord, dat door alle buren wordt aanbevolen. Als het echtpaar besluit om zich niet in het kuuroord in te schrijven, worden sommige buren erg opdringerig en proberen hen alsnog over te halen om 'erbij te horen'.
Invitation to the Dance (1956) Invitation to the Dance (1956)
Kelly gebruikt in deze film geen dialoog maar uitsluitend dans om drie verhaaltjes te vertellen. 1. Een clown wordt verliefd op de vriendin van een koorddanser en klimt met zijn liefdesverdriet naar het hoogste koord; 2. Liefdescapriolen tijdens een bal voor de gegoede burgerij zorgen voor de ene teleurstelling na de andere; 3. Op een oosterse bazaar koopt de matroos Sindbad een antieke theepot waar een geest in blijkt te zitten.
Invitation, L' (1973) Invitation, L' (1973)
Een onopvallende kantoorbediende krijgt na de dood van zijn moeder een grote erfenis en koopt een buitenhuis waar hij op zondagmiddag zijn collega's uitnodigt. De ongewone situatie, gecombineerd met drank, brengt jaloezie en wrok naar buiten die in de werksituatie verzwegen blijft.
Invitation, The (2003) Invitation, The (2003)
Roland Levy (Lance Henriksen) is een groot schrijver die op een dag al zijn vrienden uitnodigt om over zijn occulte ervaringen op zijn reis door de Andes te vertellen.
Invité, L' (2007) Invité, L' (2007)
50 jaar, 3 jaar werkloos, de onkosten die zich opstapelen en Gerard is ten einde raad tot men hem een onverwachte job aanbiedt in Indonesië. Om alvast op een goed blaadje te staan, nodigt Gerard zijn nieuwe werkgever bij hem thuis uit voor een diner. Zware fout: omdat hij bezorgd is dat het niet zal beantwoorden aan het niveau van zijn nieuwe werkgever, roept zijn vrouw Colette de hulp van haar buur Alexandre in.
Io Amo, Tu Ami (1960) Io Amo, Tu Ami (1960)
Alessandro Blasetti gaat in deze documentaire op zoek naar de oorsprong en de betekenis van het begrip liefde, in de meest brede zin van het woord. Liefde van de zuigeling tot aan hoogbejaardheid, ín Italië en daarbuiten, met de nodige tussenstops, tot in het verre Rusland aan toe.
Io e Caterina (1980) Io e Caterina (1980)
Enrico Menotti (Alberto Sordi) is een hooggeleerde technicus die een prachtig apparaat heeft ontwikkeld. Hij is zo zeer gesteld op zijn machine, die hij Caterina heeft genoemd, dat hij bijna een relatie met 'haar' heeft. De problemen beginnen wanneer een vriendin van Enrico hem komt bezoeken in zijn flatje. Caterina wordt namelijk jaloers en dreigt het complete appartement te vernielen.
Io La Conoscevo Bene (1965) Io La Conoscevo Bene (1965)
Adriana is een jonge vrouw van het platteland die verstrikt raakt in de verlokkingen van de grote stad. Ze heeft een reeks affaires, puur voor de lol, en raakt gedeprimeerd wanneer ze daadwerkelijk een betekenisvolle relatie zoekt. De enige mannen met wie ze echt kan opschieten zijn een matige bokser en een p.r.-man.
Io Non Ho Paura (2003) Io Non Ho Paura (2003)
We bevinden ons in een kleine gemeenschap omgeven door korenvelden in het hete, stoffige zuiden van Italië, in de zomer van 1978. Terwijl de volwassenen binnen schuilen voor de verschroeiende hitte, wagen zes kinderen zich buiten op hun fiets door het verlaten platteland. Verborgen tussen de enorme korenmassa ontdekt de negenjarige Michele een geheim dat zo zwaar en zo verschrikkelijk is dat hij het tegen niemand durft te vertellen. Om de confrontatie aan te gaan moet hij beroep doen op de kracht van zijn jeugdige verbeelding en de moed waarvan hij nog niet weet dat hij ze heeft...
Io Speriamo Che Me la Cavo (1992) Io Speriamo Che Me la Cavo (1992)
Marco Sperelli is een pas gescheiden leraar en wordt door de school naar het plaatsje Corzano gestuurd om daar les te geven. Tot zijn verbazing ziet hij dat de school bijna geen leerlingen heeft. Marco gaat op onderzoek uit.
Io Sto con gli Ippopotami (1979) Io Sto con gli Ippopotami (1979)
De avonturiers Slim en Tom zijn er niet zo blij mee als een aantal Duitse stropers dieren uit hun woud stelen en verkopen aan een dierentuin. Als de stropers bovendien hun waarschuwingen weglachen, besluit het tweetal dan maar om hun vuisten het woord te laten doen.
Io, Emmanuelle (1969) Io, Emmanuelle (1969)
Ondanks het gebrek aan liefde en menselijkheid gaat Emmanuelle in een harde maatschappij op zoek naar die ene man die haar wel tederheid en liefde kan brengen. Na talloze teleurstellingen leert ze iemand kennen bij wie een relatie wél lijkt te lukken, maar als die persoon dan verongelukt is ze de wanhoop nabij.
Io, Io, Io... e gli Altri (1965) Io, Io, Io... e gli Altri (1965)
Sandro (Walter Chiari) is een bekende journalist die onderzoek doet naar het menselijke egoïsme. Iedere man en vrouw die hij ontmoet wordt het onderwerp van zijn studie. Zelfs zijn vrouw Titta (Gina Lollobrigida) ontkomt niet aan zijn onderzoeksdrang. Maar stukje bij beetje ontrafelt Sandro ook zijn eigen persoonlijkheid en komt hij erachter hoe hijzelf geestelijk in elkaar zit.
Io, l'Altro (2007) Io, l'Altro (2007)
Twee bevriende vissers - de Siciliaan Giuseppe en de Tunesiche immigrant Yousef Ben Ali - bevinden zich op zee wanneer ze via de radio horen over een gezochte terrorist, die ook Yousef Ben Ali blijkt te heten. Er ontstaat een dreigende sfeer.
Iowa (2005) Iowa (2005)
Een jong stel besluit hun eigen methamfetamine samen te stellen, om zo hun behoeftes te stillen en de rest van hun dorp te voorzien met deze drugs. Wat ze echter niet weten is dat de gebruikers vele fysieke en geestelijke klachten krijgen.
IP5: L'Île aux Pachydermes (1992) IP5: L'Île aux Pachydermes (1992)
Twee Parijse schoffies verschuilen zich in de laadruimte van een truck op weg naar Grenoble. Ze stelen een auto en merken dat in de achterbak een man slaapt. Samen gaan ze op weg naar de Pyreneëen.
Ipcress File, The (1965) Ipcress File, The (1965)
De voormalige dief Harry Palmer is nu (onvrijwillig) spion geworden. Hij krijgt de opdracht de vermiste doctor Radcliffe op te sporen, die evenals twee collega's voor hem, verdwenen is. De doctor heeft een dossier dat extreem gevaarlijk kan zijn voor de Westerse wereld. Het blijkt dat de vijand de doctor wil hersenspoelen, terwijl Harry's baas in het geheim met hen onderhandelt.
Iphigenia (1977) Iphigenia (1977)
Het leger van Athene is uitgevaren naar het strijdperk, maar onderweg laat de wind het afweten. Hun leider, Koning Agamemnon, probeert het probleem van het voedseltekort aan boord te verhelpen, door samen met wat anderen aan land op herten te jagen. Hierbij doodt hij per ongeluk een heilig hert en de straf hiervoor is dat hij zijn dochter Iphigenia moet offeren.
Ipnosi (1962) Ipnosi (1962)
Erik is de assistent bij een optreden van George, een beroemde buikspreker en hynotiseur en zijn verloofde Magda. Hij is heimelijk verliefd op haar en doodt iedereen die zijn obsessie in de weg staat. Stilaan wordt hij steeds meer onevenwichtig en ontredderd doordat hij bang gemaakt wordt door het spottende geluid dat de pop van de buikspreekster maakt. Op een dag breekt iemand binnen in de kleedkamer van de buikspreker en wordt de dief op heterdaad betrapt. Hij slaat George bewusteloos en vlucht weg. Erik heeft hem echter ook gezien.
Iqbal (1998) Iqbal (1998)
De 8-jarige Iqbal wordt door zijn straatarme ouders aan een fabriek verkocht om daar te gaan werken. Zijn baas is een zeer wrede en strenge man. De kinderen in de fabriek moeten de hele dag werken en ze mogen tijdens het werk niet eens naar de wc. Iqbal realiseert zich dat dit niet eerlijk is en hij ontsnapt. Snel wordt hij weer verkocht aan een andere fabriek. Hier werkt hij beter en hij krijgt de reputatie van een hard werkende rebel.
Iqbal (2005) Iqbal (2005)
Cricket is India's nationale sport, maar niemand heeft er een grotere hekel aan dan boer Anwar Khan. Hij vindt het tijdverspilling, maar zijn familie, vooral zijn vrouw, is dol op cricket. Tijdens een cricketwedstrijd gaf zijn vrouw bovendien het leven aan hun zoon Iqbal. Iqbal is nu een tiener en begint zich zeer voor de sport te interesseren. Hij wordt zelfs opgeleid door Guruji, een grote ex-ster uit het indiase cricket, maar die laat hem later vallen ten faveure van zijn pupil Kamal. Nu moet Iqbal cricket leren van de dronkenman Mohit en op die manier doorstomen naar het nationale team.
Ira and Abby (2006) Ira and Abby (2006)
Ira Black is slim, neurotisch, Joods en zit met allerlei problemen. Abby Willoughby is een onbezorgde vrouw die werkt in een sportschool. Ira en Abby worden verliefd op elkaar en willen gaan trouwen, maar de omgeving waarin ze zitten laat ze doen twijfelen.
Ira di Achille, L' (1962) Ira di Achille, L' (1962)
De halfgod Achilles, zijn vriend Patroclos en Odysseus strijden onder koning Agamemnon tegen de Trojanen. Het lot van de Trojaanse koningszoon Hector lijkt al bezegeld te zijn: hij zal door Achilles om het leven gebracht worden, maar voordat het zover is moet Achilles eerst nog de slavin Briseïs ervan zien te overtuigen dat hij echt met haar wil trouwen.
Ira Madiyama (2003) Ira Madiyama (2003)
August Sun volgt drie verhaallijnen gedurende twee spannende dagen in augustus 1996, toen het nationale cricketteam van Sri Lanka op de wereldkampioenschappen in Lahore speelde en kampioen werd. De wedstrijdverslagen op de radio verbinden de afzonderlijke verhalen. Euforie over de sport valt samen met politieke commotie over het mislukken van de eerste vredesonderhandelingen tussen de regering van Sri Lanka en de Tamil Tijgers (LTTE). Een van de verhalen gaat over een moslimjongen en zijn familie, die uit hun dorp worden verjaagd door rebelse Tamil Tijgers. Een tweede verhaallijn volgt een soldaat uit het Sri Lankaanse leger die met verlof gaat, een bordeel bezoekt en ontdekt dat zijn zus daar werkt. In het derde verhaal zien we een jonge vrouw die haar man probeert terug te vinden die vermist is sinds een luchtmachtoperatie.
Iran - Sous le Voile des Apparences (2003) Iran - Sous le Voile des Apparences (2003)
Deze documentaire geeft een impressie van het fundamentalistische Iran. Er lijkt een omwenteling gaande te zijn onder jongeren.
Iraq for Sale: The War Profiteers (2006) Iraq for Sale: The War Profiteers (2006)
Deze documentaire geeft de kijker een blik in de levens van de soldaten, vrachtwagenchauffeurs, weduwen en kinderen wiens levens veranderd zijn door de heropbouw van Irak. Daarnaast ontsluiert deze documentaire de connecties die er bestaan tussen private ondernemingen die werkzaam zijn in Irak en de Amerikaanse overheid.
Iraq in Fragments (2006) Iraq in Fragments (2006)
Deze documentaire is opgedeeld in drie fragmenten die laten zie hoe de situatie is in Irak na de invasie. Via het verhaal van de 11-jarige Soennitische Mohammed, een Sjiitische bevelhebber en zijn manschappen en een Koerdische boer en zijn zoon, wordt er vanuit meerdere standpunten gekeken naar de voor- en nadelen die er zijn ontstaan na het wegvallen van de dictatuur en de opkomst van de nieuwe machthebbers.
Irene (1940) Irene (1940)
Irene O'Dare is een Iers meisje dat naar New York reist om een leven op te bouwen. Ze vindt werk in de dure en exclusieve winkel die geleid wordt door Mr. Smith. Irene doet het goed en krijgt bovendien te maken met twee heren die naar haar hand dingen. De eigenaar van de winkel Don Marshall en de rijke Bob Vincent, die echter al een relatie heeft.
Irène (2002) Irène (2002)
Irène is een schattige maar klunzige dertiger die al vier jaar geen romantische relatie heeft gehad. François, een klusjesman die Irène heeft ingehuurd om haar appartement te verven, lijkt de perfecte match.
Irezumi (1966) Irezumi (1966)
Nadat een jonge vrouw verleid wordt, wordt er een tattoeage in de vorm van een rode spin op haar rug gezet. Niet lang daarna verandert ze van gedrag. Ze wordt steeds beestachtiger, totdat ze een monsterlijk gedrag begint te vertonen. Een voor een neemt ze wraak op de mannen met wie ze het bed deelde.
Irezumi (1982) Irezumi (1982)
Om haar geliefde te plezieren, laat Katsuko haar lichaam tatoeëren door Kyogoro, een oude ambachtsman. Deze heeft een speciale techniek ontwikkeld waarbij zijn assistente Katsuko bezig houdt om de pijn niet te voelen. Na afloop doet Katsuko echter een schokkende ontdekking...
Irezumi Ichidai (1965) Irezumi Ichidai (1965)
In Japan draagt de Yakuza over het algemeen veel tatoeages. Grote delen van hun lichaam zijn kleurrijk getatoeërd. Twee broers stappen uit de gewelddadige organisatie en proberen een leven op te bouwen als mijnwerkers. Helaas worden ze door hun tatoeages onmiddelijk ontmaskerd en gebrandmerkt als criminelen.
Irina Palm (2007) Irina Palm (2007)
Maggie (Marianne Faithfull) is een weduwe van vijftig jaar die wanhopig op zoek is naar geld voor de operatie van haar doodzieke kleinkind. Na diverse mislukte pogingen om een baan te krijgen, begint Maggie te zoeken in de Londense wijk Soho. Daar besluit ze een baan aan te nemen in een winkel genaamd 'Sex World'. Ze neemt het pseudoniem Irina P. aan en begint vol overgave aan haar nieuwe baan.
Iris (1987) Iris (1987)
Een vrouwelijk veearts (Monique van de Ven) moet veel vooroordelen overwinnen voordat zij door een plattelandsgemeenschap wordt geaccepteerd. Met name de relatie die zij aangaat met de zoon van een invloedrijke herenboer wordt haar niet in dank afgenomen; niet door de bekrompen boerengemeenschap, maar ook niet door haar ex-vriend uit de stad.
Iris (2001) Iris (2001)
De film vertelt het verhaal van de Britse filosofe en schrijfster Iris Murdoch. Als jonge professor aan Oxford krijgt ze een relatie met professor John Bayley. Bayley vertelt hoe hij Iris 40 jaar geleden ontmoette, hoe hun leven er uit zag, en welke verwoestende effecten de ziekte van Alzheimer op haar hadden.
Iris (2004) Iris (2004)
Iris is een enthousiaste jonge vrouw die een carrière ambieert als fotografe. Ze ziet hoe haar wereld in elkaar stort wanneer er oorlog uitbreekt. Haar grote liefde, Óscar, raakt vermist, maar Iris neemt zich voor hem voor altjd te blijven zoeken. Met moeite weet ze tijdens de oorlog te overleven met haar dochtertje Ágata en de toegewijde steun van haar vriendin Magdalena.
Irish American Ninja (2005) Irish American Ninja (2005)
De Ierse Amerikaan George McGoogle (Sebastian) wil niets liever dan ninja worden. Terwijl haar naar Japan reist om deze droom in vervulling te laten gaan, komt hij zijn broer Gertrude (Cable) tegen, die hij in jaren niet gezien heeft. Deze vertelt hem hoe hun vader is vermoord door een gemene ninjameester (Wilson). Samen gaan ze de strijd aan.
Irish Eyes (2004) Irish Eyes (2004)
De van Ierse afkomst zijnde broers Thomas en Sean Phelan groeien allebei op aan de andere kant van het recht. De één komt in de advocatuur terecht en de ander in de misdaad en wordt een belangrijk persoon in de Ierse onderwereld. We volgen vanaf de jaren '50 tot de jaren '90 hun levens.
Irish in Us, The (1935) Irish in Us, The (1935)
Een familie bestaat uit Pat de politieagent, Mike de brandweerman, Danny de bokspromoter, en moeder. Pat wil dat Danny een 'echte' baan zoekt, omdat de meeste van zijn vechters eindigen in Palookaville en omdat Pat met Lucille wil trouwen, wat betekent dat hij de familie zal verlaten en Danny voor het inkomen voor zijn moeder moet zorgen. Maar Danny heeft er alle vertrouwen in dat een bokser genaamd Carbarn hem een fortuin zal opleveren en weigert zijn baan op te geven. Maar dan blijkt dat Lucille helemaal niet van Pat houdt, maar van Danny.
Irish Jam (2006) Irish Jam (2006)
Nadat ze ontdekken dat hun gehele Ierse stadje op het punt staat verkocht te worden, verzinnen enkele inwoners een plan om geld in te zamelen. Ze organiseren een wereldwijde poezie-wedstrijd, met als hoofdprijs het eigendom van de plaatselijke pub. Maar wat gebeurt er als een dubieuze Amerikaanse rapper de beste poeet blijkt?
Irish Luck (1939) Irish Luck (1939)
Buzzy O'Brien (Frankie Darro) werkt als portier in een hotel. Als er in het hotel een gast wordt vermoord verdenkt de politie Kitty Monahan (Sheila Darcy). Buzzy helpt haar ontsnappen en verstopt haar in de kamer van zijn moeder (Lillian Eliott). Terwijl de politie zoekt naar Kitty komt Buzzy de echte moordenaar tegen.
Irma la Douce (1963) Irma la Douce (1963)
De naïeve Franse politieagent Nester Patou wordt naar een rosse buurt overgeplaatst. Nadat hij ziet wat er allemaal aan de gang is belt hij het station om een inval te organiseren, om zo alle dames in de bak te kunnen gooien. Dit leidt echter tot een verstoring van het goed georganiseerde systeem dat de politie en de pooiers hebben. Nester wordt ontslagen, gaat zich bezatten in een bar, raakt bevriend met Irma en slaat haar pooier in elkaar, wat als gevolg heeft dat hij haar nieuwe pooier wordt. Nester vind het maar niets dat Irma naar andere mannen moet, en verzint een plan.
Irma la Mala (1936) Irma la Mala (1936)
Een groep dronken feestgangers raken verwikkeld in een gevecht, waarbij enkele parelduikers wegvluchten. Ze komen terecht op een afgelegen eiland, waar alleen maar mooie amazones wonen. Ze krijgen te maken met liefde, maar langzamerhand blijkt dat de vrouwen iets anders met de heren van plan zijn.
Irma Vep (1996) Irma Vep (1996)
Een Franse filmmaker op zijn retour, probeert een come-back te maken met de verfilming van het verhaal 'Les Vampires'; over een katachtige dievegge, Irma Vep. Maggie Cheung (die zichzelf speelt) wordt gekozen als de nieuwe Irma. Aangekomen op de set merkt ze dat de regisseur het lachertje van de crew is, maar ze neemt zich voor toch loyaal te zijn. Na een tijdje raakt Maggie teveel in haar rol en glipt uit haar hotelkamer om gasten te beroven.
Iron Curtain, The (1948) Iron Curtain, The (1948)
Igor Gouzenko (Andrews) en zijn vrouw Anna Gouzenkova (Tierney) wonen in Canada. Igor werkt in de Russische ambassade in Ottawa. Ze waarderen de democratie en ze zijn erg gelukkig nadat ze een zoon hebben gekregen. Wanneer ze horen dat ze terug moeten keren naar Moskou weigeren ze dat. Igor is nu van plan om met de documenten die hij heeft naar de justitie te gaan waarin de namen van de Russische spionnen staan...
Iron Dragon Strikes Back (1979) Iron Dragon Strikes Back (1979)
Vier vrienden ontdekken een voorraad Vietnamees goud, achtergelaten door een smokkelbende. Wanneer het goud opeens is verdwenen, wijzen alle bewijzen naar de vier vrienden en krijgen zij de bende en diverse huurlingen achter zich aan.
Iron Eagle (1986) Iron Eagle (1986)
De vader van Doug Masters wordt neergeschoten boven het Midden-Oosten en gevangengezet. Doug, die zelf ook ooit graag straaljagerpiloot wil worden, vindt dat de regering te weinig doet en besluit samen met zijn vrienden iets te ondernemen om hem vrij te krijgen. Ze roepen de hulp in van onderhoudsmonteur Chappy, een voormalige luchtmachtkolonel
Iron Eagle II (1988) Iron Eagle II (1988)
Chappy Sinclair wordt opgeroepen om een gemixt team van Russen en Amerikanen te leiden bij een aanval op een doel in het Midden Oosten. In de eerste plaats lijkt de missie nog niet zo moeilijk, ondanks de verschillen tussen de twee volken. Maar de missie komt pas in gevaar als Chappy ontdekt dat iemand in het Pentagon de missie saboteert.
Iron Eagle IV (1995) Iron Eagle IV (1995)
Als Chappy Sinclair wordt opgescheept met een hoop sukkels, roept hij de hulp in van zijn protegé Doug Masters om het zooitje in vorm te krijgen. Tijdens één van hun trainingen ontdekken ze toevallig dat een aantal officieren een aardige cent bijverdienen met het dumpen van gevaarlijk chemisch afval ...
Iron Giant, The (1999) Iron Giant, The (1999)
1958. Een gigantische metalen reus valt neer op de Aarde en maakt de inwoners van een klein dorpje doodsbang. Alleen de negenjarige Hogarth is niet geschrokken en raakt zelfs bevriend met de reus. Helaas wordt hun vriendschap verstoord door een paranoïde overheidsagent die er er alleen op uit is om de reus te vernietigen.
Iron Girl, The (1994) Iron Girl, The (1994)
Het mooie jonge meisje Susan is aan het rolschaatsen wanneer zij onderweg door een motorbende wordt verkracht. Wanhopig op zoek naar wraak, gaat Susan karatelessen nemen. Na verloop van tijd sluit ze zich aan bij de motorbende en bereidt ondertussen zorgvuldig haar wraak op een aantal van de leden voor.
Iron Horse, The (1924) Iron Horse, The (1924)
Epos rond de aanleg, dwars door Amerika, van een spoorweg en van de ontberingen en aanvallen door Indianen, die de bouwers moeten doorstaan en weerstaan. Eén van hen, is op zoek naar de moordenaar van zijn vader, die tijdens het verkennen van de route van de spoorlijn werd gedood.
Iron Horsemen (1995) Iron Horsemen (1995)
Noord-Californië 1967. Archie, beter gekend onder de bijnaam Bad Trip, is een nieuw aangenomen lid van de motorclub The Cannibals. Maar Archie steelt een motor van één van de bendeleden. Hij wordt echter gepakt en krijgt dertig minuten om te ontsnappen. Daarna zal hij opgejaagd worden door de rest van de bende...
Iron Jawed Angels (2004) Iron Jawed Angels (2004)
Alice Paul en haar vriendinnen zijn verbeten voorvechters van het vrouwenstemrecht en doen alles wat in hun macht ligt om het stemrecht voor vrouwen wettelijk te maken. Helaas is het politieke klimaat hen niet gunstig gezind en krijgen ze heel wat tegenwind, zowel van conservatieve drukkingsgroepen als van andere vrouwen.
Iron Ladies of Liberia (2007) Iron Ladies of Liberia (2007)
Na bijna twee decennia burgeroorlog, is de rust wedergekeerd in Liberia. De democratische presidentsverkiezing werd in 2006 gewonnen door Ellen Johnson Sirleaf, en zij werd het eerste Afrikaanse vrouwelijke staatshoofd. De kersverse presidente verkoos veelal vrouwen op andere hoge posities. Deze documentaire volgt Sirleaf en andere vrouwelijke hooggeplaatsten tijdens hun eerste jaar van bewind.
Iron Maiden, The (1962) Iron Maiden, The (1962)
Een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij plant om een vliegtuig te kopen bij een Britse vliegtuigfabrikant. De deal is echter bijna rond wanneer Jack Hopkins, ontwerper bij de vliegtuigbouwer, en Kathy Fisher, dochter van de eigenaar van de vliegmaatschappij, op een stil landweggetje een botsing krijgen. Allebei geven ze elkaar de schuld van het ongeluk. Een oplossing lijkt onmogelijk, tenzij de natuur een handje helpt.
Iron Man (1931) Iron Man (1931)
Rose verlaat haar man Kid Mason en vertrekt naar Hollywood. Ze krijgt een affaire met Lewis, maar wanneer Mason succesvol wordt, probeert ze hem ervan te overtuigen Lewis als manager te nemen.
Iron Man (1951) Iron Man (1951)
In Coaltown, Pennsylvania, probeert mijnwerker Coke Mason een betere toekomst voor zichzelf op te bouwen. Hij koopt een radio winkel en trouwt met Rose Warren. Zijn aan gokken verslaafde broer denkt dat Coke meer toekomst heeft als bokser, omdat hij weet dat wanneer Coke vecht hij een woede over zich heen krijgt waardoor hij de bijnaam "Iron Man" heeft gekregen. Omdat ook Rose het idee van veel geld wel ziet zitten, besluit Coke, met tegenzin, om het te doen. Hij is bang voor zijn "killer instinct", die hem zowel geliefd als gehaat maakt bij het publiek. Kan Coke zijn persoonlijke demonen de baas, voordat hij iemand in de ring vermoordt?
Iron Man (2008) Iron Man (2008)
Tony Stark (Robert Downey J.R.) is een multi-miljardair, industrialist en bovenal een geniale uitvinder. Hij wordt ontvoerd en gedwongen om een verschrikkelijk wapen te bouwen. In plaats daarvan construeert hij een ingenieus ijzeren pak waarmee hij weet te ontsnappen. Als hij terugkeert in de V.S ondekt hij een wereldwijd complot dat de stabiliteit van de wereld in gevaar brengt. Onder zijn alias, 'Iron Man', probeert hij het tij te keren.
Iron Mask, The (1929) Iron Mask, The (1929)
In de tweede helft van de 18e eeuw wordt Frankrijk geregeerd door de egoistische Koning Lodewijk XIV (William Bakewell). Terwijl zijn onderdanen honger lijden, organiseert hij grote feesten aan het hof. D'Artagnan (Douglas Fairbanks), heeft trouw gezworen aan de koning. Zijn medemusketiers zijn niet zo loyaal. Vastbesloten de koning ten val te brengen ontdekken ze het geheim van de koning. Hij heeft een tweelingbroer die met een ijzeren masker op, opgesloten zit in een toren.
Iron Maze (1991) Iron Maze (1991)
Het stadje Corinth is op sterven na dood sinds de plaatselijke staalfabriek haar poorten sloot. De enige hoop is de Japanse zakenman Sugita, die van plan is de staalfabriek te slopen en er een amusementspark te bouwen. Maar dan wordt Sugita halfdood aangetroffen. Zijn Amerikaanse vrouw (Fonda), een werkloze fabrieksarbeider (Fahey) en een klein jochie waren getuigen. Rechercheur Jack Ruhle (Walsh) probeert te achterhalen wat er gebeurd is, maar alledrie de getuigen vertellen een ander verhaal.
Iron Mistress, The (1952) Iron Mistress, The (1952)
Jim Bowie (Alan Ladd) komt naar New Orleans om een houthandel te beginnen. Hij wordt verliefd op Judalon de Bornay (Virginia Mayo), die hem aanmoedigt om rijk en invloedrijk te worden. Als Bowie volgens haar niet genoeg succes heeft en niet snel genoeg stijgt op de politieke ladder, verlaat zij hem en trouwt met Phillipe de Cabanal.
Iron Monkey Strikes Back (1977) Iron Monkey Strikes Back (1977)
Tijdens de Chinese Ching-dynastie wordt de vrouw van de keizer vermoord. Om deze zaak op te lossen wordt China's beste politieagent ingeschakeld, agent 'Cool Head'. In eerste instantie lijkt de moord snel opgelost, maar agent Cool Head vindt het allemaal te eenvoudig gaan. Als hij verder op onderzoek gaat stuit hij op veel weerstand. Zal hij deze misdaad kunnen oplossen?
Iron Petticoat, The (1956) Iron Petticoat, The (1956)
Officier Vinka Kovelenko is overgeplaatst vanuit Rusland, maar niet om politieke redenen. Ze is overgeplaatst omdat ze zich gediscrimineerd voelde als vrouw zijnde. Officier Chuck Lockwood krijgt de opdracht haar de mooie kanten van het kapitalisme te laten zien, terwijl zij hem probeert te overtuigen van de van de goede kanten van het communisme.
Iron Road (2008) Iron Road (2008)
Een arme, maar pittige Chinese vrouw, vermomd als een jongen, sluit zich aan bij de spoorweg bemanning in de Rocky Mountains om naar haar verdwenen vader te zoeken. Ondertussen wordt ze verliefd op de zoon van de spoorwegmagnaat.
Iron Thunder (1998) Iron Thunder (1998)
Als kolonel Nelson geëlectrocuteerd wordt in de tank "Iron Thunder", die hij aan het testen is, slaat de kolonel helemaal door en begint te geloven dat hij midden in een oorlog zit. Hij rijdt de stad in, ziet alles en iedereen aan voor zijn vijand en laat zo een pad van vernielingen achter. Een speciaal team wordt op Nelson en de "Iron Thunder" afgestuurd om hem te stoppen en hem uit de tank te halen. Maar Nelson geeft zich niet zo makkelijk over.
Iron Triangle, The (1989) Iron Triangle, The (1989)
Kapitein Keene wordt in Vietnam door de jonge Vietnamese soldaat Ho gevangen genomen. Ho heeft sympathie voor de Amerikaan omdat deze hem niet vermoordde terwijl hij daar wel de mogelijkheid toe had. Er ontstaat een hechte band tussen beide mannen.
Iron Warrior (1987) Iron Warrior (1987)
Halgor, een rondzwervende krijger, gaat gebukt onder het verlies van zijn tweelingbroer. Die werd namelijk in zijn jeugd door de duivelse heks Phaedra naar een andere dimensie getoverd. Phaedra probeert Halgor op zijn beurt in een val te lokken door de gedaante aan te nemen van een jonge nimfe in nood...
Iron Will (1994) Iron Will (1994)
De jonge Canadees Will Stoneman heeft een ijzeren wil. Zijn vader is overleden en tot overmaat van ramp dreigt faillissement voor zijn moeder. Will wil de deurwaarder afhouden door een sleehondenrace te winnen en de prijs van tienduizend dollar binnen te sleeën.
Ironbound Vampire, The (1997) Ironbound Vampire, The (1997)
De wonden van een soldaat uit WO I zijn een feestmaal voor een vampier. Deze vampier zuigt het bloed van de soldaat en hierdoor wordt de soldaat ook een ondode. Na de oorlog gaat de soldaat in New Jersey wonen en is verantwoordelijk voor de vele onopgeloste moorden en vermiste mensen uit dat gebied. Een detective en een dokter gaan de strijd aan met deze vampier-soldaat.
Ironheart (1992) Ironheart (1992)
In Los Angeles wil politieagent John Keem, die gespecialiseerd is in martial arts, zich wreken op Milverstead, een drugdealer die verantwoordelijk is voor de dood van zijn beste vriend. Voor hij het gevecht met Milverstead kan aangaan moet hij wel nog voorbij diens handlanger geraken.
Ironiya Sudby, Ili S Legkim Parom! (1975) Ironiya Sudby, Ili S Legkim Parom! (1975)
geregisseerd door Eldar Ryazanov
met Andrei Miagkov, Barbara Brylska en Yuri Yakovlev
Ironweed (1987) Ironweed (1987)
Albany, New York, Halloween, 1938. Francis Phelan en Helen Archer zijn twee alcoholverslaafde, hopeloze figuren. Zij was ooit een zangeres voor een radio-omroep, en hij een succesvolle sportman. Maar nu worden ze omringd door dood: zij is ziek, een vriend van hun heeft kanker, en Francis is grafdelver. Zijn verleden blijft hem achtervolgen.
Iroquois Trail, The (1950) Iroquois Trail, The (1950)
Hawkeye, een Amerikaanse scout, helpt de Britise zijde in de oorlog tussen de Fransen en de Indiaanen, bijgestaan door zijn Indiaanse bloedbroeder Sagamore.
Irreconcilable Differences (1984) Irreconcilable Differences (1984)
Het echtpaar Albert en Lucy Brodsky is zeer succesvol op het gebied van het schrijven van filmscenario's. De twee zijn echter beduidend minder succesvol op het gebied van het opvoeden van hun dochtertje Casey. Op een dag is deze het zat dat haar ouders nooit tijd voor haar hebben. Ze besluit een advocaat in de arm te nemen om zich te laten scheiden van haar ouders.
Irréductibles, Les (2006) Irréductibles, Les (2006)
Het is een ramp als je op je veertigste zonder werk komt te zitten en geen diploma op zak hebt. Ondanks hun jarenlange ervaring moeten Michel en Gérard vaststellen dat ze zonder diploma niet aan een baan raken. Michel besluit om opnieuw te gaan studeren en overtuigt zijn vriend Gérard om met hem mee te gaan...
Irrefutable Truth about Demons, The (2000) Irrefutable Truth about Demons, The (2000)
Harry Ballard dacht dat hij zijn leven wel onder controle had. Maar wanneer zijn vriendin bruut vermoord wordt, belandt hij in een wereld waarvan hij het bestaan nooit had vermoed. Zijn enige lichtpuntje is de mooie en mysterieuze Benny. Maar is zij een beschermengel in deze donkere en mysterieuze wereld, of is zij gewoonweg gestoord ? Of is zij misschien nog iets veel angstaanjagender...? In Harry's zoektocht naar antwoorden riskeert hij alles te verliezen, omdat hij op het punt staat de waarheid te onthullen... de onomkeerbare waarheid over demonen.
Irren Ist Männlich (1996) Irren Ist Männlich (1996)
Om zijn minnares tevreden te houden, besluit een succesvolle advocaat bij haar een kind te verwekken. Wanneer dat maar niet wil lukken, blijkt dat hij onvruchtbaar is. Maar wie is dan de vader van de kinderen die als de zijne door het leven gaan ?
Irren Ist Sexy (2005) Irren Ist Sexy (2005)
Omdat haar man liever honden dan kinderen wil, en zijzelf verzot is op kinderen, gaat Anne naar haar zus Viola. Die komt aan de kost als soapactrice en heeft haar logeerkamer al verhuurd aan taxichauffeur Hendrik. Anne en Hendrik kunnen het goed met elkaar vinden. Totdat Viola per ongeluk zwanger wordt ... van Hendrik.
Irresistible (2006) Irresistible (2006)
Sophie Hartley heeft al weken het gevoel gevolgd en bekeken te worden. Langzamerhand raakt zij ervan overtuigd dat Mara, de aantrekkelijke collega van haar man, haar kinderen en haar man wil stelen. Niemand gelooft haar, en op het moment dat ze aan haarzelf begint te twijfelen, doet ze een schokkende ontdekking....
Irresistible Force (1993) Irresistible Force (1993)
Politieman Harris Stone staat vlak voor zijn pensionering en is van plan zijn resterende diensttijd zonder brokken door te komen. Zijn nieuwe partner, de meervoudig wereldkampioene karate Charlotte Heller, is echter een heethoofd. Ze komen terecht in een gevaarlijke situatie als terroristen een aantal hooggeplaatste politici in gijzeling nemen.
Irresistible Impulse (1996) Irresistible Impulse (1996)
Makelaar Richard Lovejoy komt in de financiele problemen te zitten door toedoen van zijn ex-vrouw Tina. Zijn baas stelt hem voor aan een vrouw die hem geld wil geven wanneer hij met haar naar bed wil gaan. De volgende ochtend treft hij haar dood aan.
Irreversi (2008) Irreversi (2008)
Adam lijkt de gelukkigste man van de wereld. Hij heeft net zijn bedrijf voor miljoenen verkocht en hij trouwt ook nog eens met zijn jeugdvriendin en vrouw van zijn dromen Linda. Na de huwelijksreis beginnen de problemen. Linda ontdekt dat Adam geen kinderen kan verwekken. Het grootste probleem is dat Linda begint te vermoeden dat Adam verantwoordelijk is voor de dood van haar enige broer. Die beschuldigingen duwen Adam over het randje en hij begint te denken over het vermoorden van zijn vrouw.
Irréversible (2002) Irréversible (2002)
Wanneer zijn vriendin Alex door een vreemde verkracht en ernstig verminkt achter gelaten wordt, besluit Marcus samen met zijn vriend Pierre, de ex van Alex, op zoek te gaan naar de dader. Ze komen terecht in Club Rectum en besluiten het recht in eigen hand te nemen.
Is Harry on the Boat? (2001) Is Harry on the Boat? (2001)
De vakantie vierende Brad en zijn vrienden vieren hun vakantie op het befaamde eiland Ibiza. De jongens en de meiden hebben beide verschillende competities lopen op het vakantie-eiland, bijvoorbeeld: wie kan er met de meeste personen van het andere geslacht naar bed gaan tijdens de vakantie. De vrienden proberen allen om de wedstrijd te winnen en dat heeft consequenties voor de rest van hun vakantie.
Is It College Yet? (2002) Is It College Yet? (2002)
Alle studenten van Lawndale High staan op het punt om af te studeren en zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het grote feest. Helaas duiken er ook flink wat problemen op, en vooral Jane is erg teleurgesteld als ze hoort dat ze niet naar de kunstacademie mag. En het is natuurlijk bitter als blijkt dat Daria naar de exclusieve Bromwell University kan.
Is It Fall Yet? (2000) Is It Fall Yet? (2000)
Daria en de andere studenten van Lawndale High hebben eindelijk vakantie. Iedereen lijkt wel een baantje te hebben, en Daria raakt in een flinke ruzie verwikkeld met Jane, die meteen alleen op vakantie gaat. Daria weet niet meteen wat ze moet doen, tot ze kennismaakt met de 12-jarige Link, die wel een jonge versie van Daria lijkt te zijn.
Is There Life Out There? (1994) Is There Life Out There? (1994)
Lily heeft het getroffen met haar liefhebbende, betrouwbare echtgenoot, haar twee kinderen en haar nauwe relatie met haar vader. Nadat ze borstkanker krijgt en haar vader sterft, komt ze echter op een kruispunt in haar leven. Ze besluit dat er iets belangrijks mist en geeft haar vroegtijdig afgebroken universitaire opleiding een tweede kans. Omdat ze deze ooit opgaf voor huis en haard, steunt haar man haar in deze beslissing. Tot de twee werelden waarin ze leeft beginnen te botsen en haar man zich zorgen begint te maken over Lily's prioriteiten.
Is There Sex After Death? (1971) Is There Sex After Death? (1971)
Rondrijdend door New York in zijn seksmobiel, zoekt Dr. Harrison Rogers van het bureau van Seksuologisch Onderzoek de belangrijke figuren in de wereld van de seks op.
Is Your Honeymoon Really Necessary? (1953) Is Your Honeymoon Really Necessary? (1953)
De Amerikaanse officier Laurie Vining (Bonar Colleano) hoopt op een rustige huwelijksreis met zijn kersverse bruid Gillian (Diana Decker). Helaas komt Vinings ex-vrouw Candy (Diana Dors) de boel verstoren met de mededeling dat hun echtscheiding niet geldig is. Frank Betterton (David Tomlinson) wordt als adviseur om raad gevraagd, maar die komt zelf eveneens in een moeilijke positie terecht.
Isabel (1968) Isabel (1968)
Isabel hoort dat haar moeder ernstig ziek is. Zij haast zich naar huis, maar komt te laat en ontdekt dat haar moeder een hele reeks problemen heeft achtergelaten: de verzorging van een oude oom en het toevertrouwen van de boerderij aan bekwame handen. Dag na dag worden pijnlijke herinneringen reëler met daarbovenop nog een aantal bovennatuurlijke gebeurtenissen.
Isabella (2006) Isabella (2006)
De dag dat Macao aan China wordt overdragen heeft Shing een rotdag. Hij wordt tijdelijk geschorst van het politiekorps, en zoekt troost bij een knap meisje dat hij toevallig tegenkomt. Zijn dag wordt er niet beter op wanneer het blijkt te gaan om zijn eigen dochter. Shing's leven wordt overhoop gegooid wanneer ze bij hem intrekt.
Isabella, Duchessa dei Diavoli (1969) Isabella, Duchessa dei Diavoli (1969)
Baron Eric von Nutter, afkomstig uit de Elzas, vermoordt een Franse hertog met zijn familie en verovert hun landgoed én de adelijke titel. Isabella, het kleine dochtertje van de hertog, ontsnapt aan de slachtpartij en wordt opgenomen door zigeuners. Twintig jaar later keert zij terug naar haar geboorteplaats om wraak te nemen op de moordenaar van haar familie.
Isabelle Eberhardt (1992) Isabelle Eberhardt (1992)
Deze film vertelt het verhaal van Isabella Eberhardt. Zij was een journaliste die veel in Noord-Afrika reisde. Op één van haar vele reizen raakte ze betrokken bij de onafhankelijkheidsstrijd van Marokko. Zij toonde alleen maar goede bedoelingen en ze wilde graag helpen. Maar omdat ze een vrouw was, wilden de mannen in de Arabische culuur niets van haar weten.
Isadora (1968) Isadora (1968)
Biografie van danseres Isadora Duncan die in de jaren '20 de publieke perceptie over ballet voor altijd zou veranderen. Haar (half-)naakte en pro-Sovjet choreografieën en haar standpunten over liefde en lifestyle schokten het publiek in haar tijd.
Isfugle (1983) Isfugle (1983)
John en René zijn al jaren beste vrienden, maar botsen regelmatig omdat hun karakters nogal verschillen. René is een echte wildebras, terwijl John nog bij zijn moeder woont en zoekt naar een baan. Hun vriendschap wordt nog eens extra op de proef gesteld, als John verliefd wordt op Vivi en steeds meer tijd met haar wil doorbrengen.
Ishq (1997) Ishq (1997)
Ajay en Madhu komen allebei uit een rijke familie en Raja en Kajol zijn allebei arm. De ouders van Ajay en Madhu willen dat hun kinderen met een partner van hun eigen stand trouwen. Het lot bepaalt echter dat Ajay verliefd wordt op Kajol en Raja op Madhu. Als ze tegen de wil van hun familie in trouwplannen maken, spannen de beide rijke vaders samen om hier een stokje voor te steken door de vier vrienden uit elkaar te drijven.
Ishq Hai Tumse (2004) Ishq Hai Tumse (2004)
Dit is een verhaal over twee vrienden, de ene hindoe de ander moslim. Hun vriendschap is een uniek voorbeeld van religieuze tolerantie en nationale integriteit. Hun familie gaat close met elkaar om, waardoor het een grote gelukkige familie lijkt zonder zich zorgen te maken over de religieuze verschillen. Wanneer de kinderen echter de huwbare leeftijd bereikt hebben, blijkt dat de verschillen groter zijn dan gedacht.
Ishq Vishk (2003) Ishq Vishk (2003)
Het verhaal gaat over een jongen, Rajiv (Shahid Kapoor), die graag een mooi, knap meisje als zijn vriendin wil hebben. Hij wordt op een dag uitgenodigd voor een weekendje weg, maar hij moet een vriendin meenemen. Het komt zover dat hij zijn beste vriendin, Payal (Amrita Rao), in de maling neemt door haar ervan te overtuigen dat hij verliefd op haar is. Zij denkt dat hij het meent en zelf is zij al van kleins af aan verliefd op hem en gelooft elk woord dat hij zegt. Eenmaal daar aangekomen, hebben ze het leuk en gezellig met de hele groep, tot op het moment waarop Rajiv Payal wil aanraken en zoenen.
Ishtar (1987) Ishtar (1987)
Twee singer/songwriters dromen ervan om de nieuwe Simon and Garfunkel te worden. Ze hebben echter problemen om aan de bak te komen omdat ze totaal geen talent hebben. Daarom zoeken ze het geluk in Ishtar, Marokko. Daar aangekomen raken ze onmiddellijk verzeild in allerlei verwikkelingen met vrijdheidsstrijders, de CIA, de mannen van de emir, shïïten en een blinde kameel. Onderweg gaan ze overal aan twijfelen - hun vertrouwen, loyaliteit, geestelijke gezondheid maar nooit aan hun talent.
Isiklar Sönmesin (1997) Isiklar Sönmesin (1997)
Onder strenge weersomstandigheden, achtervolgen Turkse soldaten een groepje rebellen. Wanneer ze elkaar tegenkomen, begint er een schietgevecht. Dit veroorzaakt een lawine, waar slechts drie mensen levend uit geraken: de rebellenleider, een vrouwelijke rebel en de aanvoerder van de Turkse soldaten. Om de woeste bergen te overleven, hebben deze 'vijanden' ditmaal elkaar nodig.
Iskanderija... Lih? (1978) Iskanderija... Lih? (1978)
Deze zich in 1942 afspelende film volgt de liefdesrelatie tussen enerzijds een moslimman en een joodse vrouw en anderzijds een Egyptische tiener en een Britse soldaat.
Isla de la Muerte, La (1967) Isla de la Muerte, La (1967)
Een krankzinnige geleerde crëert een nieuwe plantensoort, die het bloed uit levende wezens zuigt zoals een vampier. Een aantal nietsvermoedende toeristen strandt op het eiland waar die moordende planten zich bevinden en het wordt voor hen een ware nachtmerrie.
Isla del Diablo, La (1994) Isla del Diablo, La (1994)
Wanneer Kapitein Murphy door twee dieven wordt aangevallen, krijgt hij van de werkloze zeeman Bob zijn geld terug en in ruil daarvoor huurt de kapitein de man om in zijn schip te werken. Tijdens een onweer verlaten zij het schip en hun reddingsboot komt in de handen van piraten. Met de steun van de kok Lin-Fo, die de bemanning drogeert, ontsnappen zij met twee zusters naar het Devil's island. De kapitein van de piraten en zijn meester achtervolgen de groep op het eiland, waar ze ontdekken dat er een stam van kannibalen woont die een monster aanbidt, een schat beschermt en jacht maakt op al de aangespoelde overlevenden.
Isla Misteriosa y el Capitàn Nemo, La (1973) Isla Misteriosa y el Capitàn Nemo, La (1973)
1865. Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog slagen vijf mensen erin met een luchtballon te ontsnappen uit Fort Richmond. Deze vijf zijn: ingenieur Cyrus Smith, journalist Gedeon Spilett, zeeman Bonaventure Pencroff, weesjongen Harbert Brown en Smith's zwarte bediende Nab. De ballon wordt ernstig beschadigd tijdens een storm en ze moeten landen op een vulkanisch eiland in de Pacific.
Islam: Empire of Faith (2000) Islam: Empire of Faith (2000)
Tussen de val van Rome en de Europese ontdekkingsreizen, zijn maar weinig gebeurtenissen van zo veel betekenis geweest als de opkomst van de islam. In slechts een paar eeuwen tijd, weten de moslims hun macht uit te breiden tot aan Spanje in het westen en India in het oosten. In deze documentaire wordt in drie delen ingegaan op de duizend jaar na het ontstaan van de godsdienst. Het eerste deel behandelt het leven van de Profeet Mohammed; het tweede deel gaat in op de hoge beschaving waarin de islamitische gebieden leefden ten tijde van de Europese kruistochten; in het derde deel komen de Ottomanen met hun Suleiman the Magnificent aan bod.
Island at the Top of the World, The (1974) Island at the Top of the World, The (1974)
De rijke Engelsman Sir Ross (Sinden) zet anno 1908 koers richting Noordpool om zijn vermiste zoon te zoeken. Hij wordt onder meer bijgestaan door professor Ivarsson (Hartman) die verstand heeft van de noordelijke geschiedenis. Ze hadden met veel rekening gehouden, maar niet een onontdekte stam Vikingen in een vulkaan aan te treffen.
Island at War (2004) Island at War (2004)
Vlak na de verovering van Frankrijk in 1940 bezetten de Duitsers ook de Kanaaleilanden, gelegen tussen Frankrijk en Engeland. Het verhaal vindt plaats op St. Gregory, een fictief eiland behorend tot die eilandengroep. Hier beleven allerlei bewoners op hun manier de bezetting. Hun woede over de oorlog en de bezetting moet geregeld plaatsmaken voor pragmatisme om de Duitsers te vriend te houden en om zelf te kunnen overleven.
Island Captives (1937) Island Captives (1937)
De dochter van een vermoorde zakenman en de zoon van de moordenaar zijn twee schipbreukelingen op een verlaten eiland. Ze zijn beiden in gevaar want een bende smokkelaars gebruiken het eiland als thuisbasis.
Island Claws (1980) Island Claws (1980)
Het prachtige weer en de zachte frisse wind maken van een tropisch eiland voor de vakantiegangers een echt paradijs. Maar er zijn ook biologen op het eiland, die het gebied gebruiken als basis voor hun studies over voedseltekort. Wanneer er iets verkeerd gaat in het laboratorium, sijpelen chemicaliën in de oceaan en veroorzaakt dit een ramp, waarvan niemand ooit had durven dromen. Een mensenetend wezen, buiten alle parameters van de wetenschap en evolutie, zal dood en verschrikking zaaien.
Island Girl (1993) Island Girl (1993)
Tanee is de perfecte vrouw voor Peter Oxford; ze is jong, mooi en erg sexy. Er is alleen een probleempje... ze is een kannibaal. Vanaf het moment dat Tanee, een studente van een eiland in de Zuid-Pacifische oceaan, van het vliegtuig stapt, staat Peter's wereld op zijn kop. Professor Wallaby en zijn dochter Sandra willen Tanee als experiment gebruiken, maar zij doodt de professor en serveert hem als voedsel op een feestje dat Peter ter ere van haar houdt.
Island in the Sky (1953) Island in the Sky (1953)
Een transportvliegtuig moet een noodlanding maken in onherbergzaam, bevroren gebied. De piloot van het vliegtuig, Captain Dooley, probeert zijn manschappen in leven te houden terwijl ze wachten op een reddingsoperatie.
Island in the Sun (1957) Island in the Sun (1957)
De Britse kolonie Santa Marta, West-Indië. Een interraciale verhouding veroorzaakt jaloezie en passie en beïnvloedt de regerende familie en de bewoners van het eiland, die zich voorbereiden op de plaatselijke verkiezingen.
Island of Blood (1982) Island of Blood (1982)
Een filmmaatschappij is een moordmysterie aan het opnemen op een eiland. Als al snel leden van de cast en crew in het echt worden vermoordt, moet de rest van het gezelschap er achter zien te komen wat er aan de hand is en wie verantwoordelijk is voor de moorden.
Island of Doomed Men (1940) Island of Doomed Men (1940)
De sadistische Stephen Danel is de baas op een gevangeniseiland, waar hij de gevangenen met grote regelmaat martelt en ze misbruikt voor slavenarbeid. Mark Sheldon, agent voor de regering, gaat naar het eiland om daar te infiltreren en Danel op heterdaad te betrappen.
Island of Dr. Moreau, The (1977) Island of Dr. Moreau, The (1977)
Braddock lijdt schipbreuk op een eenzaam eiland. Op het eiland woont een gestoorde wetenschapper, die het gelukt is een soort halfmens-halfbeest te creeëren. Braddock probeert het eiland te verlaten wanneer hij dit ontdekt.
Island of Dr. Moreau, The (1996) Island of Dr. Moreau, The (1996)
Een man lijdt schipbreuk en spoelt aan op een eiland. De eilandbewoners blijken vreemde snuiters te zijn, een soort mensapen. Ze zijn schepsels van Dr. Moreau die met succes het DNA van mens en aap heeft vermengd. Dr. Moreau leeft en gedraagt zich als een koning tussen zijn creaturen. Maar dat blijft niet duren natuurlijk...
Island of Lost Souls (1933) Island of Lost Souls (1933)
Richard Parker lijdt schipbreuk en raakt verzeild op een eiland waar de mysterieuze Dr. Moreau de dienst uitmaakt. Richard's idee is om te wachten tot de volgende boot langskomt, maar Dr. Moreau heeft andere plannen en tracht Richard te koppelen aan de exotische Lota (die nogal op een panter lijkt). Eigenlijk lijken alle aanwezige mensen wel een beetje op dieren...
Island of Terror (1966) Island of Terror (1966)
Een klein dorpje op een afgelegen eiland wordt overspoeld door een horde kwal-achtige monsters met tentakels. De monsters vallen hun prooi aan en vergaan tot een vloeistof die het slachtoffer tot op het bot verteert.
Island of the Blue Dolphins (1964) Island of the Blue Dolphins (1964)
Het meisje Karana komt door een storm op een eiland terecht. Daar zit ze eenzaam 18 jaar alleen met als enige vriend de dolfijnen. Naar de roman van Scott O'Dell.
Island of the Dead (2000) Island of the Dead (2000)
Een groep mensen is gestrand op een verlaten eiland. Het is er echter niet helemaal verlaten, ze zullen moeten zien te overleven tegen een groot aantal bovennatuurlijke vliegen.
Island of the Mapmaker's Wife, The (2001) Island of the Mapmaker's Wife, The (2001)
De Amerikaanse Finley is een verwoed verzamelaarster van antieke landkaarten. Tijdens een weerzien met haar ex-vriend vertelt hij haar over de unieke zeventiende eeuwse landkaart die een Amsterdamse antiquariair in zijn bezit heeft. Finley reist af naar Amsterdam. Tijdens de heftige onderhandelingen wordt Finley verliefd op de aantrekkelijke, maar mysterieuze handelaar en laat ze geen middel onbenut om haar doel te bereiken.
Island of the Sharks (1999) Island of the Sharks (1999)
Cocos Island is het paradijs voor haaien en manta's. Deze documentaire neemt ons mee naar de prachtige onderwaterwereld van dit eiland.
Island on Bird Street, The (1997) Island on Bird Street, The (1997)
Sommige mensen zijn voor het geluk geboren. Dat lijkt echter niet op te gaan voor Alex, een elfjarige jongen die gedurende de Tweede Wereldoorlog in een joods getto in Polen moet overleven. Tijdens de voortdurende invallen van de nazi's zoekt hij zijn toevlucht in zijn favoriete boek: Robinson Crusoe. Op een dag slaat het noodlot toe, de nazi's vallen het huis van Alex binnen. Ternauwernood weet hij zich te verbergen, maar hij moet toezien hoe zijn vader en zijn oom worden weggevoerd. De jonge Alex blijft alleen achter, op de bovenste etage van een gebombardeerd flatgebouw in Bird Street. Daarvandaan ziet hij hoe andere kinderen buiten het getto een normaal leven leiden. Sommige mensen zijn voor het geluk geboren...
Island Prey (2001) Island Prey (2001)
Parker Gaits, een succesvolle en rijke zakenman, besluit samen met zijn vrouw Catherine een luxe jacht te kopen van Peter Thornton, de energieke makelaar in boten. Catherine, die zich verwaarloosd voelt door haar drukbezette man, laat zich door Peter verleiden samen de nacht door te brengen op zijn zeilboot. Voor haar is het een eenmalige flirt maar Peter raakt geobsedeerd door Catherine. Als zijn aanhoudende obsessie Catherine bijna tot waanzin drijft, kiest ze ervoor haar huwelijk tegen elke prijs te beschermen.
Island, The (1980) Island, The (1980)
Blair Maynard (Caine) onderzoekt piraterij in de Bermuda-driehoek en valt in handen van een stel steriele piraten uit de 17de eeuw die hem willen gebruiken als spermabank voor de laatste bronstige vrouw.
Island, The (2005) Island, The (2005)
2019. Lincoln Six-Echo (McGregor) rent voor zijn leven, een leven waar hij niets van afweet. De gezaghebbers van de strengbewaakte instelling waar hij voor zijn veiligheid verbleef, hadden gezegd dat hij ooit in een paradijs zou leven, het laatste bewoonbare plekje op aarde. Maar alles wat ze zeiden was een leugen. Samen met Jordan Two-Delta (Johansson), zullen ze in een totaal onbekende buitenwereld op de loop moeten gaan voor hun dodelijke achtervolgers. Naderhand ontrafelen ze een mysterieuze intrige rond een brandend actueel thema. "U bent uitverkoren. Het eiland wacht op u."
Islander (2006) Islander (2006)
Door een verschrikkelijk ongeluk op zee verliest Eben Cole zijn vrienden en familie. Omdat mensen in zijn woonplaats denken dat hij de veroorzaker is van het ongeluk verliest hij ook zijn reputatie als visser en zijn vrienden. Eben laat het er echter niet bij zitten en door hard werk en veel vechtlust hoopt hij weer dat mensen hem zullen zien als voorheen.
Islands in the Stream (1977) Islands in the Stream (1977)
Beeldhouwer Thomas Hudson woont al tijden afgesloten van de buitenwereld op de Bahamas totdat zijn zoons hem bezoeken en de Tweede Wereldoorlog uitbreekt.
Isle of Fury (1936) Isle of Fury (1936)
In de Zuiderzee gaan Val Stevens en Lucille Gordon trouwen als er een schip ten onder gaat. Val redt kapitein Deever en passagier Eric Blacke. Niet veel later redt Eric Val levens voordat een octopus hem te pakken krijgt. Ze worden vrienden, maar dan blijkt dat Val een voortvluchtige is en Eric een detective is die hem moet arresteren.
Isle of the Dead (1945) Isle of the Dead (1945)
Tijdens de Grieks-Turkse oorlog in 1912 worden een Griekse generaal, een Amerikaanse journalist en een Britse consul, diens vrouw en enkele andere personen op een eiland in quarantaine gehouden wanneer de pest bij een van hen ontdekt wordt. Een oude vrouw is er echter van overtuigd dat ze slachtoffers zijn van demonen.
Isn't It Romantic? (1948) Isn't It Romantic? (1948)
18de eeuw, het platteland van Indiana. Drie dochters van een veteraan uit de Burgeroorlog worden het hof gemaakt door drie jonge kerels. De ene is een oplichter uit de grote stad, de tweede een lokale excentriekeling en de derde een echte plattelandsjongen.
Isn't She Great (2000) Isn't She Great (2000)
Jacqueline Susann begon haar loopbaan als actrice maar had daar weinig succes mee. Toen ze op latere leeftijd een roman schreef, de bestseller 'Valley of the Dolls', was ze in één klap binnen en bovendien een bekende Amerikaanse. Het succes eiste wel zijn tol.
Isola degli Uomini Pesce, L' (1979) Isola degli Uomini Pesce, L' (1979)
Een groep drenkelingen spoelt aan op een afgelegen eiland waarop de bioloog Edmond Rackham bivakkeert. De wetenschapper houdt zich bezig met het onderzoeken van mutaties vissen.
Isola dei Morti Viventi, L' (2006) Isola dei Morti Viventi, L' (2006)
1600, op één van door de Spanjaarden bezeten eilanden, droppen Spaanse soldaten een hoeveelheid lijken in een onderaards gewelf. Één van de lijken komt weer tot leven en valt de soldaten aan. Meer dan 400 jaar later strandt een boot bij het eiland. Meteen beginnen de levende doden de gestranden aan te vallen.
Isola del Gabbiano, L' (1980) Isola del Gabbiano, L' (1980)
Als het jonge blinde zusje van Barbara wordt vermist wijzen alle sporen naar het mysterieuze meeuweneiland. Barbara gaat dan ook op onderzoek uit en hoort een uiterst merkwaardig verhaal: op het eiland zou een jonge man wonen die zo verschikkelijk verminkt is dat hij alleen maar contact zoekt met blinde meisjes. Velen tekenen wijzen erop dat Barbara ongewenst is op het eiland, maar zij slaagt er in haar jongste zuster in een verborgen grot terug te vinden. De beide meisjes beramen een plan om te ontsnappen, maar pas dan toont de meester van het meeuweneiland zijn ware gezicht.
Isola di Arturo, L' (1962) Isola di Arturo, L' (1962)
Arturo leeft als tiener alleen op een eiland. Zijn moeder stierf bij zijn geboorte en zijn vader is altijd weg. Van tijd tot tijd komt hij Arturo wel opzoeken, maar nooit voor lang. Ondanks dat Arturo zijn vader nauwelijks ziet en zijn vader geen prijs op Arturo stelt, ziet Arturo zijn vader als een held. Op een dag komt Arturo's vader terug met zijn tweede vrouw, Nunciata, een zeventien jarig meisje en Arturo wordt verliefd op haar.
Isola, L' (2003) Isola, L' (2003)
Het verhaal speelt zich af op een afgelegen eiland bij de kust van Sicilië dat oogt als een zonnig vakantieoord, maar waar het leven voor de bewoners hard en karig is. Centraal in het familieverhaal staan broer en zus Turi (14) en Teresa (10). De tengere Turi is volop betrokken bij het onderhouden van de familie, maar het zware visserswerk gaat hem niet gemakkelijk af. Bovendien wordt zijn leven niet eenvoudiger door een conflict met Leonardo, een jongen van zijn leeftijd die wél sterk is en geboren lijkt voor het vissersleven. De grote uitdaging vormt de zogeheten mattanza, het rituele vissen op tonijn. Een rauw en niet ongevaarlijk spektakel, waarin jonge vissers moeten bewijzen dat ze een man zijn en klaar voor het vak. Teresa zou het liefst ook visser worden en met de mannen mee de zee opgaan, maar zo zit het leven op dit eiland niet in elkaar. Ze moet gaan werken in een bar in de haven.
Isola: Tajuu Jinkaku Shôjo (2000) Isola: Tajuu Jinkaku Shôjo (2000)
Een vrouw die gedachten kan lezen, helpt de overlevenden van de Kobe-aardbeving in 1995. Ze komt een jonge dame met een Multiple persoonlijkheidsstoornis tegen, wiens gevaarlijke 13de persoonlijkheid, Isola, gestopt moet worden...
Isolation (2005) Isolation (2005)
Op een afgelegen Ierse boerderij worden vijf mensen onvrijwillig deel van een experiment dat helemaal uit de hand loopt. Ze worden gruwelijk getest. Zullen ze er mentaal onder doorgaan of niet??
Issues (2005) Issues (2005)
Het leven van een nette accountant en een gelikte makelaar staat plotseling op z'n kop wanneer hun huisgenoot hen verlaat en in zijn plaats een knappe jongedame op de stoep staat. Royce, de accountant, wil graag een vaste relatie, terwijl Damien, de makelaar, dat juist niet wil. De vraag is echter niet hoe zij daarover denken, maar hoe Toni, hun nieuwe huisgenote, daarover denkt.
Issues 101 (2002) Issues 101 (2002)
Joe gaat naar een nieuwe universiteit en besluit om lid te worden van de studentenvereniging. Algauw maakt hij kennis met Chris en diens homosexuele vriend Michael. De drie worden goede vrienden, maar op een gegeven moment wordt Michael verliefd op Joe en dreigen de drie vrienden meer en meer uit elkaar te groeien.
Istanbul (1957) Istanbul (1957)
James Brennan (Flynn) is een Amerikaanse piloot. Hij koopt een armband in Turkije en ontdekt dat er diamanten in zitten. Echter, smokkelaars zitten achter de diamanten aan en James verbergt ze in een hotelkamer. Jaren later komt hij weer terug om ze te vinden...
Istanbul (1985) Istanbul (1985)
Willy, een student, kapt met zijn vakantiejob om samen met de duistere maar fascinerende Klamski naar Istanbul te trekken. Op weg van Oostende naar Aarlen vormen toevallige ontmoetingen de stukjes van een morele en psychologische puzzel. Klamski blijkt een gekwelde, gewelddadige pedofiel te zijn op zoek naar boetedoening in een Turkse cel. Willy keert echter met een gewetenloze onschuld de machtsverhoudingen om en verwezenlijkt zo zijn eigen droom van het exotische Istanbul ten koste van Klamski.
Istanbul Express (1968) Istanbul Express (1968)
Een kunsthandelaar reist met de trein, de Istanbul Express, door Turkije. In werkelijkheid is hij echter een geheim agent die voor de Amerikaanse regering waardevolle voorwerpen en belangrijke papieren moet trachten te kopen op een veiling.
Istanbul Kanatlarimin Altinda (1996) Istanbul Kanatlarimin Altinda (1996)
De film speelt zich af in de zeventiende eeuw, in Istanbul. Vier toegewijde vrienden willen één van hun grootste dromen verwezenlijken, namelijk vliegen. Ze krijgen te maken met allerlei problemen maar tot hun genoegen krijgen ze hulp van een mooie Italiaanse slavenmeisje.
Istanbul Tatili (1968) Istanbul Tatili (1968)
Het verhaal van een zeer rijke vrouw die op vakantie gaat naar Istanbul en die daar door twee mannelijke journalisten geadoreerd wordt. Gebaseerd op William Wylers Roman Holiday.
Istanbul'un Fethi (1951) Istanbul'un Fethi (1951)
In de 15e eeuw heerst Mehmed II, sultan van het Ottomaanse Rijk, bijna over de hele wereld. Hij heeft nog maar één droom die hij wil verwezenlijken, het veroveren van de meest strategisch gelegen stad van de wereld: Constantinopel (nu Istanbul).
Ister, The (2004) Ister, The (2004)
'The Ister' is een reis van drieduizend kilometer door het hart van Europa, van de monding van de Donau tot aan de bron in het Zwarte Woud. De film is gebaseerd op het werk van de Duitse filosoof Martin Heidegger, een invloedrijk en controversieel denker, niet in het minst door zijn banden met het nationaal socialisme. Filosofische beschouwingen van denkers als Nancy, Stiegler en Lacoue-Labarthe worden afgewisseld met prachtige beelden van een epische reis door het hart van Europa.
Istgah-Matrouk (2002) Istgah-Matrouk (2002)
Deze film vertelt over een dag in het leven van een echtpaar dat reist naar een bedevaartsoord ergens in Iran. Na twee miskramen hopen ze op Gods zegen voor het aankomende derde kind. De man is fotograaf en neemt een omweg voor het schieten van mooie plaatjes. Ze krijgen autopech in de woestijn en halen hulp in een afgelegen dorpje waar alleen vrouwen en kinderen leven. Alle mannen zijn in ver weg gelegen steden geld aan het verdienen. De enige overgebleven man is de lokale leraar die tijdens de lessen haren knipt en, als dat zo uitkomt, ook als automonteur bijverdient door gestrande reizigers te helpen.
Istoria 52 (2008) Istoria 52 (2008)
Tijdens een etentje met vrienden ontmoet Iasonas de charmante Penelope. Ze leren elkaar kennen, gaan samen uit en zij komt uiteindelijk bij hem thuis te wonen. Op een ochtend ontdekt Iasonas dat Penelope verdwenen is.
Istoriya Asi Klyachinoy, Kotoraya Lyubila, da ne Vysh... (1966) Istoriya Asi Klyachinoy, Kotoraya Lyubila, da ne Vysh... (1966)
geregisseerd door Andrei Konchalovsky
met Iya Savvina, Lyubov Sokolova en Aleksandr Sirin
Istruttoria È Chiusa: Dimentichi, L' (1971) Istruttoria È Chiusa: Dimentichi, L' (1971)
De architect Vanzi komt voor een onschuldige verkeersovertreding in de gevangenis terecht, Daar blijkt dat de meeste gevangenen naar de pijpen van de maffiabaas Campolini dansen. Vanzi is echter niet van plan om zich te laten meesleuren in dit criminele milieu.
Iszka Utazása (2007) Iszka Utazása (2007)
De twaalfjarige Iska wordt misbruikt door haar ouders. Teleurgesteld in haar sombere bestaan in een arm dorp besluit ze weg te lopen uit haar ouderlijk huis en gaat ze op zoek naar een beter leven. Een kort verblijf in het goed bedoelde, maar tekort komend, weeshuis helpt niet echt om haar angst voor de toekomst weg te nemen. Het leven van Iska lijkt een positieve wending te nemen wanneer ze met de vriendelijke jongen Marian een reis naar de kust wil gaan maken. Haar verhaal neemt een tragische wending wanneer ze wordt gekidnapt door criminelen die een kinderprostitutienetwerk runnen.
Isältä Pojalle (2004) Isältä Pojalle (2004)
In deze persoonlijke documentaire onderzoekt de filmmaker Aaro Koiso-Kanttila zijn zeer moeizame relatie met zijn vader en zijn houding tegenover zijn eigen vaderschap. Hij schetst een portret van vier generaties jongens door middel van gestileerde interviews en emotionele gesprekken met zijn vader, interviews met zijn grootouders en beelden van zijn eigen gezinsleven.
It (1927) It (1927)
Verkoopster Betty Lou is verliefd op de Cyrus Waltham Jr., de zoon van de eigenaar, maar hij ziet haar niet staan. In een poging zijn aandacht te krijgen, belegt ze een etentje met Monty, de beste vriend van Cyrus, in een duur restaurant waar de laatste ook zal eten. Haar plan werkt en Betty Lou en Cyrus kunnen het goed met elkaar vinden tijdens de gezellige avond, maar de relatie bekoelt als een verslaggever haar ten onrechte afschildert als een ongehuwde moeder.
It (1990) It (1990)
Een plaatsje in Maine werd dertig jaar geleden geteisterd door 'It'. Een groepje kinderen slaagde er destijds in 'It' te verslaan. Nu 'It' terugkeert, opnieuw in de vorm van de clown Pennywise, komen de jeugdvrienden weer bij elkaar om 'It' definitief te vernietigen. Maar 'It' is ditmaal voorbereid.
It Ain't Hay (1943) It Ain't Hay (1943)
Wilbur Hoolihan (Lou Costello) is een taxichauffeur die per ongeluk een paard doodt. Het paard behoorde aan een jongedame die verwacht dat haar eigen renpaard op de racebaan verschijnt. Samen met zijn vriend Grover Mockridge (Bud Abbott) zet Wilbur daarom alles op alles om een vervangend paard te organiseren.
It All Came True (1940) It All Came True (1940)
Nachtclub eigenaar Sarah Ryan en songwriter Tommy Taylor gaan in een huis wonen wat onderhouden wordt door hun moeders Maggie en Norah. Tommy neemt Mr. Grasselli mee, nee nervues wral die zich afsluit van de rest. Als ze ontdekken dat hij in de werkelijkheid gangster Chip Maguire is en hij met Tommy's wapen iemand heeft vermoord, moet Tommy hem beschermen.
It Always Rains on Sunday (1948) It Always Rains on Sunday (1948)
Tommy Swann (John McCallum) is een crimineel die ontsnapt is uit de gevangenis van Dartmoor. Hij klopt aan bij Rose, zijn vroegere verloofde, met de vraag of zij wil helpen hem te verstoppen. Rose (Googie Withers) staat nu voor een moeilijke keuze, want terwijl Tommy opgesloten zat is zij ondertussen getrouwd met de nette, maar saaie George Sandigate (Edward Chapman).
It Came from beneath the Sea (1955) It Came from beneath the Sea (1955)
Een onderzeeboot-officier, een wetenschapper en John Carter gaan de strijd aan tegen een gigantisch monster. Door een nucleaire explosie is het monster vanuit de diepten van de oceaan vrijgekomen en hij heeft honger!
It Came from Hollywood (1982) It Came from Hollywood (1982)
Dan Ackroyd, John Candy, Gilda Radner en Cheech en Chong presenteren deze compilatiefilm, waarin de slechtste films uit de jaren '50, '60 en '70 de revue passeren. De films zijn ingedeeld in segmenten, zoals: apenfilms, anti-drugsfilms en een segment speciaal voor de slechtste regisseur ooit: Ed Wood.
It Came from Outer Space (1953) It Came from Outer Space (1953)
John Putnam en zijn vrouw Ellen zien op een avond hoe een meteoriet inslaat in de buurt van hun boerderij. De twee gaan op onderzoek uit en ontdekken dat de meteoriet in werkelijkheid een gecrashed ruimteschip is. Niemand gelooft hun verhaal, tot er op een aantal mensen van de aardbodem verdwijnen.
It Came from Outer Space II (1996) It Came from Outer Space II (1996)
Een vreemd ruimteschip crasht in de buurt van een klein dorpje. De bewoners maken zich aanvankelijk geen zorgen, tot er plotseling allemaal vreemde dingen beginnen te gebeuren. Zo wordt het ineens vreselijk warm, en slinkt de watervoorraad veel sneller dan anders. Bovendien beginnen een aantal dorpelingen zich erg raar te gedragen...
It Came From the Sky (1999) It Came From the Sky (1999)
Andy Bridges is een dertienjarige gehandicapte jongen die samen met zijn ouders Donald en Alice in Californië woont. Donald en Alice lopen over van goede wil maar ze ervaren de opvoeding van hun zoontje als een zware opdracht. Op een dag stort een klein motorvliegtuig neer op het huis van het gezin. De twee inzittenden, de extravagante Jarvis Moody en Pepper Upper, zijn ongedeerd en ze maken kennis met de familie. Het koppel blijft wat napraten en al snel wordt duidelijk dat het bezoek van Jarvis en Pepper het gezin voor altijd zal veranderen.
It Conquered the World (1956) It Conquered the World (1956)
Een van de overgeblevenen van een uitstervend alien ras op Venus wordt door een wetenschapper naar de Aarde geleid. Hij krijgt een opdracht die hij zal moeten volbrengen.
It Could Happen to You (1994) It Could Happen to You (1994)
Charlie Lang is politieagent in New York. Hij leidt een rustig en bescheiden leven en heeft alles om gelukkig te zijn. Zijn vrouw Muriel denkt hier anders over. In de hoop ooit te ontsnappen uit haar troosteloze bestaan, speelt ze mee met de lotto. Op een dag ontbijt Charlie met een collega in een snackbar. Wanneer hij wil betalen heeft hij niet genoeg geld bij zich om Yvonne, de serveerster, een fooi te geven. Hij vindt in zijn jas het lottobiljet van zijn vrouw dat hij nog moest laten valideren en belooft Yvonne de helft van de eventuele winst. Diezelfde avond na de lottotrekking blijkt het betreffende biljetje vier miljoen dollar waard te zijn...
It Had to Be You (1947) It Had to Be You (1947)
Victoria Stafford (Ginger Rogers) is een rijke jonge vrouw die al drie keer verloofd is geweest en zich drie keer voor het altaar bedacht, vlak voor ze de bekende woorden moest uitspreken. Vastbesloten haar vierde verloofde, Oliver H.P. Harrington (Ron Randell), wél te trouwen staat ze op het punt de drie woordjes uit te spreken. Plotseling echter krijgt ze een visioen van de geliefde van haar dromen, George (Cornel Wilde), een fantasie die ze al koestert sinds haar jeugd. Uiteindelijk ontmoet ze een lookalike van vlees en bloed van haar imaginaire geliefde: een ruwe brandweerman, genaamd Johnny Blaine, die inderdaad een vriendje was uit Victoria's kindertijd. Hoewel Victoria helemaal weg is van Johnny zijn de gevoelens helaas niet wederzijds. Daarnaast vormt ook hun totaal verschillende achtergrond een probleem.
It Had to Be You (2000) It Had to Be You (2000)
Charlie en Claire zijn verloofd. Claire plant een weekend in New York voor hen beiden om de komende bruiloft voor te bereiden. Anna en David zitten in hetzelfde schuitje en ook zij hebben een weekendje in New York gepland. Door omstandigheden kunnen zowel Claire als David niet mee. Charlie en Anna leren elkaar kennen en brengen het weekend samen door met het plannen van de twee bruiloften.
It Happened at the World's Fair (1963) It Happened at the World's Fair (1963)
Een piloot wordt tijdens de Wereldtentoonstelling in Seattle verliefd op een verpleegster. Zijn partner probeert hem weer aan het werk te krijgen om zo hun financiële problemen op te lossen, maar de opdracht die hij binnenhaalt blijkt niet helemaal pluis te zijn.
It Happened Here (1966) It Happened Here (1966)
Duitsland heeft de Tweede Wereldoorlog gewonnen en Nazi troepen bezetten Engeland. Pauline, een a-politieke verpleegster, hoopt alleen dat het normale leven zal terug keren. Nadat ze in dienst is getreden van de Nazi's realiseert ze zich de gruwelijke werkelijkheid.
It Happened in Athens (1962) It Happened in Athens (1962)
Dit verhaal speelt zich af in 1896, ten tijde van de Olympische Spelen in Athene. Het is 2672 jaar geleden sinds de laatste marathon is gelopen en een knappe Griekse actrice heeft beloofd te gaan trouwen met de winaar van de wedloop. Zij is er namelijk van overtuigd dat haar geliefde gaat winnen. Helaas gaat het anders dan zij gedacht had, want een arme herder wint de marathon. Deze winnaar is echter verliefd op het dienstmeisje van de actrice, dat als twee druppels water op haar lijkt.
It Happened in Flatbush (1942) It Happened in Flatbush (1942)
Frank 'Butterfingers' Maguire (Lloyd Nolan) neemt een onbekend en naamloos honkbalteam uit Brooklyn onder zijn hoede en weet daarmee de World Series te bereiken. De spelers kunnen zijn manier van trainen en drillen echter niet waarderen. Als Frank verliefd wordt op de mooie eigenares van het team, gebruiken zij dat als uitvlucht om van hun trainer af te komen. Hun tegenwerking ten spijt weet Frank het team kampioen te maken. Het verhaal is gebaseerd op het kampioenschap van de Brooklyn Dodgers in 1941.
It Happened on 5th Avenue (1947) It Happened on 5th Avenue (1947)
Aloysius T. McKeever is een zwerver die een idee heeft om warm de winter door te komen: in het huis leven van een rijke familie die de winter in een warmer oord doorbrengt. Hij kraakt het huis van de miljonair O'Conner wanneer deze de deur uit is en nodigt ook een pas ontmoette vriend uit (een oorlogsveteraan die zijn huis is uitgeschopt) om daar te komen wonen. Dan sluit ook de dochter des huizes zich bij hen aan, aangezien ze gevlucht is van school en bovendien verliefd wordt op de ex-soldaat. Wat zal er gebeuren als O'Conner thuiskomt en allerhande volk in zijn huis aantreft?
It Happened One Night (1934) It Happened One Night (1934)
Ellie Andrews, een miljonairsdochter, trouwt tegen de wil in van haar vader. Als Alexander Andrews dit te weten komt, laat hij het huwelijk onmiddellijk ongeldig verklaren en plaatst hij zijn weerspannige dochter onder huisarrest op zijn jacht. Ellie verschalkt haar bewakers echter en slaagt erin te vluchten. Tijdens haar vlucht komt ze op een bus de reporter Peter Warne tegen die in haar een goed verhaal ziet en haar daarom tegen haar achtervolgers beschermt. Samen slagen ze erin de op hen afgestuurde privé-detectives te slim af te zijn. Ze worden verliefd op elkaar, maar er komt een kink in de kabel wanneer Warne Ellie verlaat om zijn verhaal te verkopen. Ellie denkt immers dat Warne haar schuilplaats aan haar vader zal verraden om het hoge vindersloon op te strijken. Ze besluit dan maar om uit eigen beweging naar het ouderlijke huis terug te keren...
It Happened to Jane (1959) It Happened to Jane (1959)
Jane Osgood probeert met haar twee kinderen een kreeften-bedrijf te runnen. Wanneer door toedoen van de spoorwegen een zending bederft klaagt Jane de spoorwegen aan.
It Happened Tomorrow (1944) It Happened Tomorrow (1944)
Een ambitieuze journalist zou graag willen dat hij het nieuws zou weten, voordat het plaatsvindt. Plots krijgt hij deze gave van een mysterieuze oude man, die hem echter waarschuwt voor deze gave. De journalist is nu alle andere kranten te snel af met nieuws en verdient tevens veel geld met de paardenraces, aangezien hij de uitslagen al kent. Maar dan komt hij de keerzijde te weten... hij komt zijn eigen dood van tevoren te weten..
It Happens Every Spring (1949) It Happens Every Spring (1949)
Professor Simpson gelooft zijn eigen ogen niet wanneer hij bij toeval een chemisch middel ontdekt dat hout afstoot. Dit biedt ongekende mogelijkheden. Vooral wanneer je het wondermiddel gebruikt om honkballers met hun houten knuppels permanent mis te laten slaan.
It Lives Again (1978) It Lives Again (1978)
Verspreid over heel Amerika worden gemuteerde baby's geboren. De regering beschouwt dit als een groot gevaar en richt daarom een speciale eenheid op die deze mutanten bij de geboorte moet vernietigen. Een ondergrondse organisatie wil deze zinloze moorden stoppen en brengt zoveel mogelijk gemuteerde baby's onder in een verlaten privé-school.
It Must Be Love (2004) It Must Be Love (2004)
George en Clem Gazette zijn al 20 jaar getrouwd. De grote passie is verdwenen en ze besluiten een eind aan hun huwelijk te maken. Omdat ze alles simpel en vriendschappelijk willen regelen, gaan ze nog een laatste keer samen op reis. Tijdens hun rondreis met de mobilhome zullen ze dan hun echtscheiding op papier zetten. Maar al hun plannen raken in de war als ze vast komen te zitten in een sneeuwstorm.
It Runs in the Family (1994) It Runs in the Family (1994)
Nadat Ralphie Parker bij het vissen grote indruk gemaakt heeft, mag hij het ritueel om een echte man te worden ondergaan. Daarvoor moet hij de vis thuis zelf opeten, terwijl de anderen vieze moppen vertellen, totdat ma Parker er een eind aan maakt. Intussen levert vader Parker een verbeten strijd tegen de buren.
It Runs in the Family (2003) It Runs in the Family (2003)
De Grombergs zijn een succesvolle familie... behalve als het aankomt op het communiceren met elkaar. Ondanks dat de drie generaties van de familie ieder hun eigen leven leiden vinden ze de tijd om samen te komen, in een poging de familieband aan te halen.
It Should Happen to You (1954) It Should Happen to You (1954)
Gladys Glover heeft net haar baan als model verloren wanneer ze filmmaker Pete Sheppard ontmoet, die een documentaire in Central Park aan het schieten is. Voor Pete is het liefde op het eerste gezicht, maar Gladys heeft andere dingen aan haar hoofd, zoals haar naam bekend maken in de omgeving. Door een grote reeks advertentie in de vorm van verschillende billboards wordt ze ineens heel populair. Het oog van playboy Even Adams III valt op haar en schrijft een toneelstuk voor haar, waar Pete niet tegen op kan boksen.
It Shouldn't Happen to a Dog (1946) It Shouldn't Happen to a Dog (1946)
Journalist Henry Barton (Allyn Joslyn) is zojuist ontslagen uit het leger. Snel hoopt hij zijn oude werk weer op te pakken. Tot zijn grote verdriet wordt hij echter wetenschapsredacteur, terwijl zijn eerdere baan als misdaadverslaggever aan Bess (Jean Wallace) wordt toegewezen. Tegen zijn orders in gaat Henry toch op onderzoek uit als een cafetaria in Brooklyn wordt overvallen door de mooie Julia Andrews (Carole Landis) en haar welgetrainde hond.
It Started in Naples (1960) It Started in Naples (1960)
Een Amerikaanse advocaat reist naar Napels om een zaak over het onroerend goed te behandelen van zijn net overleden broer. Wanneer hij aankomt ontdekt hij dat zijn schoonzus ook overleden is tijdens het ongeluk. Hun zoon Nando is in voogdij achtergelaten bij een tante die hij nauwelijks kent. Wanneer de advocaat en de tante elkaar beter leren kennen voelen ze zich tot elkaar aangetrokken.
It Started with a Kiss (1959) It Started with a Kiss (1959)
Piloot Joe ontmoet en trouwt het beeldschone model Maggie vlak voordat hij in Spanje gestationeerd wordt. Maggie komt naar hem toe, met de belofte dat ze een fantastische verassing heeft. Hij denkt dat ze zwanger is, maar het blijkt dat Joe een nieuwe auto heeft gewonnen. Hij maakt zich hiermee niet echt populair bij zijn nieuwe collega's.
It Started with Eve (1941) It Started with Eve (1941)
Anne gaat door voor de verloofde van Jonathan om zijn doodzieke vader gerust te stellen. De problemen beginnen te komen als de zieke man ineens weer geheel opknapt.
It Takes Two (1995) It Takes Two (1995)
De eigenzinnige 9-jarige snotneus Amanda (Mary-Kate Olsen) doet niets liever dan Diane (Kirstie Alley) helpen bij het vinden van haar grote liefde. Roger Callaway (Steve Guttenberg) is een rijke weduwenaar met een eveneens 9-jarige dochter Alyssa (Ashley Olsen), die op het punt staat te trouwen met de akelige Clarice. Als de twee indentieke meisjes elkaar ontmoeten gaan ze er alles voor zorgen dat Clarice niet met Roger trouwt en proberen Diane en Roger dichter bij elkaar te bregen.
It Waits (2005) It Waits (2005)
Een groep avonturiers blaast een grot op ergens in een bos om te zien wat er in zit. Al snel blijkt dat ze dat beter niet hadden kunnen doen: door de ontploffing komt een uit de hel afkomstig monster los in de wildernis. Het monster lijkt achter boswachter Danny aan te zitten. Diezelfde Danny is verantwoordelijk voor de dood van haar beste vriendin en nu beseft ze dat ze opgejaagd wordt door een monster. Wanneer haar collega boswachters één voor één vermoord worden door het monster, wordt ze helemaal radeloos. Ze besluit het monster op te wachten en het te lijf te gaan.
It Was an Accident (2000) It Was an Accident (2000)
Nicky Burkett is net weer op straat na 4 jaar te hebben vastgezeten voor een misdrijf dat naar eigen zeggen 'een ongelukje' was. Hij wil niets liever dan zijn leven beteren, samen met de bloedmooie Noreen Hurlock en zijn kind Danny. Maar om haar voor zich te winnen moet hij bewijzen dat hij is veranderd. Dit blijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer hij de aandacht trekt van zowel Mickey Cousins als Rameez, de leiders van twee rivaliserende lokale bendes.
It! (1966) It! (1966)
Nadat bij een brand een gedeelte van een museum is verwoest, blijkt een mysterieus standbeeld geheel onbeschadigd te zijn gebleven.
It! The Terror from beyond Space (1958) It! The Terror from beyond Space (1958)
De eerste bemande expeditie naar Mars wordt bezocht door een vijandige buitenaardse levensvorm. Tegen de tijd dat een reddingsteam aankomt, is er slechts één overlevende: de leider, kolonel Edward Carruthers. Niemand weet dat hij echter niet het enige nog levende wezen is dat onderweg terug is naar de aarde.
It's a Boy Girl Thing (2006) It's a Boy Girl Thing (2006)
Woody Deane en Nell Bedworth zijn buren en vijanden van elkaar. Op een dag worden ze wakker in elkaars lichaam! Nadat ze zijn bijgekomen van dit vreemde incident, hebben ze nog meer één doel: Het verpesten van elkaars reputatie!
It's a Date (1940) It's a Date (1940)
Pamela Drake is de dochter van de veelgeprezen toneelactrice Georgia Drake. Zelf wil Pamela ook toneelsucces en ze doet een poging een rol te bemachtigen in een stuk over het leven van St. Bernadette, een rol die haar moeder eigenlijk al was beloofd... De rivaliteit tussen Pamela en haar moeder die ontstaat wordt nog heviger als ze beiden vallen voor de knappe John Arlen.
It's a Dog's Life (1955) It's a Dog's Life (1955)
De bullterrier Wildfire, verlaten door zijn ouders, wordt ingezet als vechthond. Nadat hij meer dood dan levend uit een strijd komt verlaat hij zijn baasje. Hij belandt uiteindelijk bij de fokker Wyndham, wiens dochter zich over hem ontfermt. Wildfire wint de eerste prijs op een lokale rashondententoonstelling. Wildfire verheugt zich meer en meer op het nationaal kampioenschap omdat hij hoort dat zijn enige rivaal zijn eigen vader is. Met hem heeft Wildfire nog een appeltje te schillen...
It's a Free World... (2007) It's a Free World... (2007)
Angie (Kierston Wareing) krijgt te horen dat ze ontslagen is vanwege slecht gedrag. Ze weet haar huisgenoot Rose (Juliet Ellis) te strikken om een soort gelijk bedrijf op te zetten vanuit hun woning en het bedrijf te laten bemannen door wanhopige immigranten.
It's a Gift (1934) It's a Gift (1934)
Harold Bissonette is een kruidenier die zo moe wordt van zijn vrouw en kinderen, dat hij op een dag zijn huis en gezinverlaat om zijn lang gekoesterde droom na te streven: eigenaar worden van een sinaasappelplantage.
It's a Grand Life (1953) It's a Grand Life (1953)
Rekruut Randle (Frank Randle) heeft zijn oog laten vallen op korporaal Paula Clements (Diana Dors), maar hij is niet de enige. Ook de opdringerige sergeant-majoor O'Reilly (Michael Brennan) ziet wel wat in de knappe korporaal. Randle zal daarom al zijn kunsten moeten aanwenden om Paula uit de grijpgrage vingers van O'Reilly te houden.
It's a Great Feeling (1949) It's a Great Feeling (1949)
Wanneer er geen regisseur in Hollywood meer te vinden is die een film met hem wil maken, besluit Jack Carson zelf maar eens de regie in handen te nemen. Helaas wil zijn hoofdrolspeler, Dennis Morgan, eigenlijk ook liever niet met hem samenwerken en daarom schakelt Carson de aantrekkelijke serveerster Judy Adams in om Morgan over de streep te trekken. In ruil daarvoor belooft hij Judy een rol in zijn film en zo lijkt haar droom over een glanzende filmcarrière eindelijk in vervulling te gaan.
It's a Mad Mad Mad Mad World (1963) It's a Mad Mad Mad Mad World (1963)
Een film over een stel mensen dat er toevallig achter komt waar de grote buit van een overval begraven ligt. Vervolgens begint een hilarische race tegen de klok, om maar als eerste bij de 'grote W' te komen en te gaan schatgraven.
It's a Small World (1950) It's a Small World (1950)
Overal waar Harry Musk, een rasechte radio-disc jockey, gaat, wordt hij omwille van zijn kleine gestalte geconfronteerd met wreedheid en ongevoeligheid. Hij is niet bekwaam om zich te integreren in de wereld van de grote mensen. Hij komt in slecht gezelschap terecht en wordt een misdadiger. Tot hij het dwerg meisje Burke ontmoet, dat hem probeert te overtuigen een eerlijk leven te gaan leiden als toneelspeler in het Cole Bros circus...
It's a Very Merry Muppet Christmas Movie (2002) It's a Very Merry Muppet Christmas Movie (2002)
Het is de avond voor Kerst en het Muppettheater dreigt te worden gesloten. Kermit voelt zich daardoor zo ellendig dat hij denkt dat de wereld beter af is zonder hem...
It's a Wonderful Life (1946) It's a Wonderful Life (1946)
George Bailey, een inwoner van het kleine stadje Bedford Falls, wil de wereld zien en grootse dingen doen. Omstandigheden en zijn eigen karakter dwingen hem echter in zijn geboortestadje te blijven om er een volgens hem, saai leven te leiden. Hij trouwt met zijn jeugdliefde Mary, krijgt kinderen en tracht als bankier op een sociaal bewogen manier het leven in Bedford Falls voor iedereen een beetje aangenamer te maken. Wanneer de zaken slecht beginnen te gaan en het leven hem niets meer te bieden heeft, wil George er een einde aan maken. Zijn engelbewaarder Clarence denkt daar echter anders over en toont hem wat er van Bedford Falls zou zijn geworden zonder zijn inzet...
It's a Wonderful World (1939) It's a Wonderful World (1939)
Detective Guy Johnson krijgt 100 dollar per week voor het schaduwen van miljonair Heyward. Die is pas gehuwd met de knappe Vivian. Guy vindt op een dag de dronken Heyward bij het lijk van Dolores Gonzales, het moordwapen nog in Heywards hand. Guy is ervan overtuigd dat Heyward in de val gelokt is maar kan dit niet bewijzen. Niet alleen Heyward wordt opgepakt maar ook Guy wordt verdacht van medeplichtigheid.
It's About Time (2005) It's About Time (2005)
Tijdens de milleniumwissling wijzigt de klok met één seconde. Voor sommige mensen betekent die ene seconde dat hun leven compleet op zijn kop staat. Een drietal vrienden probeert met de gevolgen van de tijdswijziging te leven, hoe moeilijk dat soms ook lijkt te zijn.
It's Alive (1974) It's Alive (1974)
Een getrouwd stel krijgt een baby. De baby blijkt echter niet zomaar een baby te zijn, maar een moordend monster.
It's Alive (2008) It's Alive (2008)
Een jong stel krijgt een baby, maar ontdekt al snel na de geboorte dat de baby niet zomaar een baby is. Het kleine kindje blijkt een gruwelijk monster te zijn, dat op bijzondere wijze mensen kan vermoorden.
It's Alive III: Island of the Alive (1987) It's Alive III: Island of the Alive (1987)
Enkele gemuteerde babies worden naar een onbewoond tropisch eiland verbannen, waar ze geen gevaar meer vormen voor de mens. Vijf jaar later gaan enkele wetenschappers op expeditie om de evolutie van deze mutanten te bestuderen.
It's All about Love (2003) It's All about Love (2003)
De film gaat over twee geliefden en hun poginingen hun relatie te redden. Elena (Danes) is een beroemde schaatster, die op het punt staat om de scheidingspapieren te tekenen. Totdat zij en haar man tot inzicht komen dat ze moeten vechten voor de liefde.
It's All Gone Pete Tong (2004) It's All Gone Pete Tong (2004)
Frankie Wilde (Paul Kaye), ooit een legendarische DJ, is afgeschreven door zijn platenmaatschappij, door zijn manager, vrouw en vrienden en zijn leven ligt volledig overhoop. De oorzaak van het verval van zijn ster-status is het volledige verlies van zijn gehoor. Frankie Wilde is nu gedwongen om te vechten tegen zijn alcohol- en drugsverslaving en tegelijkertijd moet hij een nieuw leven zien op te bouwen.
It's All True (1993) It's All True (1993)
Unieke en eigenzinnige documentaire waarin vier regisseurs aan de slag gaan met een onafgemaakte film van grootmeester Orson Welles. Bovendien wordt ook het leven en het werk van Welles belicht, en blijkt nog maar eens met hoeveel toewijding hij altijd aan zijn films werkte.
It's All Yours (1937) It's All Yours (1937)
Jimmy Barnes (Francis Lederer) arriveert vanuit Europa om te worden opgeleid door zijn oom, de multimiljonair Edward J. Barnes (J.C. Nugent). Binnen vijf jaar zijn de extravagante uitspattingen van Jimmy, die nu advocaat is, het gesprek van de dag. Linda Gray (Madeleine Carroll), de schuchtere secrataresse van de oude Barnes, wordt verliefd op Jimmy, maar hij geeft de voorkeur aan de modaine actrice Constance Marlowe (Grace Bradley). Als de oude Barnes sterft laat hij alles na aan Linda, maar geeft daarbij aan de partner Alexander Duncan (Charles Waldron) de opdracht om ervoor te zorgen dat Linda en Jimmy zullen trouwen.
It's Always Fair Weather (1955) It's Always Fair Weather (1955)
Drie soldaten sluiten tijdens de oorlog eeuwige vriendschap, maar ontdekken tien jaar later tijdens een reünie dat ze elkaar de hersens wel kunnen inslaan.
It's Breaking News (2007) It's Breaking News (2007)
Vidya is een verslaggeefster die de stand van zaken rapporteert uit de entertainment wereld. Maar daar moet ze mee stoppen, want ze krijgt de kans om de misdaad te verslaan in een programma. Ze begint in haar nieuwe taak te geloven en ze houdt van haar nieuwe baan. Op een dag krijgt ze een telefoontje van een meisje genaamd Sangeeta uit Pune. Sangeeta vertelt dat een politieagent genaamd S. P. Gupta (Vinay Apte) haar seksueel misbruikt. Vidya bedenkt een val om Gupta er in te laten lopen en dit dan vervolgens uit te zenden op tv. Maar helaas, Gupta trapt niet in de val, maar een andere man genaamd Dandekar. Hier zijn Vidya en Sangeeta niet blij mee en Vidya belooft aan Sangeeta dat de beelden niet zullen worden uitgezonden op tv. Maar de zaken beginnen pas uit de hand te lopen als de beelden wel worden uitgezonden op tv tijdens een nieuwsuitzending. Ze is teleurgesteld maar besluit om terug te vechten.
It's Good to Be Alive (1974) It's Good to Be Alive (1974)
Het verhaal van baseball-speler Roy Campanella van de Brooklyn Dodgers, die op het hoogtepunt van zijn loopbaan een ongeluk kreeg waardoor hij zijn benen niet meer kon bewegen.
It's in the Air (1938) It's in the Air (1938)
George Brown (George Formby) is een schuchtere jongeman die in het leger dienst neemt als soldaat maar door omstandigheden aangezien wordt voor een heldhaftige RAF-piloot.
It's in the Bag! (1945) It's in the Bag! (1945)
De promotor van een vlooiencircus erft vijf antieke stoelen die hij verkoopt. Als hij er achter komt dat er een waardevolle erfenis in de stoelen verstopt zat, probeert hij ze terug te krijgen.
It's in the Water (1997) It's in the Water (1997)
Alex, dochter van schatrijke ouders, meldt zich aan als vrijwilligster bij een aidskliniek, 'the Hope House'. De kliniek is sinds kort gevestigd in Azalea Springs, Texas, en de homofobe bewoners zijn daar erg op tegen. Alex is keurig getrouwd, maar wanneer ze verpleegster Grace, een oude schoolvriendin, ontmoet wordt ze verliefd op haar. Spencer, een vriend van Alex, heeft een relatie met Bruce. Bruce heeft aids en ligt in de kliniek. Mark, journalist bij het plaatselijk dagblad, volgt de 'Brother Daniel's turn or burn homono-mo meetings'. Op één van de bijeenkomsten ontmoet hij Thomas en wordt hij verliefd. Dit sterkt hem in zijn besluit om voor zijn geaardheid uit te komen.
It's Love I'm After (1937) It's Love I'm After (1937)
Basil Underwood (Leslie Howard) heeft zijn voorgenomen huwelijk met Joyce Arden (Bette Davis) al maar liefst elf keer uitgesteld. Joyce ziet het allemaal niet meer positief in. Wanneer Marcia West (Olivia de Havilland) haar verloofde Henry Grant dumpt om vervolgens Basil te verleiden, is Joyce radeloos.
It's Me (1976) It's Me (1976)
Eerste lange speelfilm van experimenteel filmmaker Zwartjes over een actrice, gespeeld door Willeke van Ammelrooy, die een aanbieding krijgt per telefoon. Ze is alleen in haar appartement en heeft anderhalf uur om een beslissing te nemen. Er is geen enkel raam in haar kamer en geen enkele klok. Door het aanbod heeft ze voortdurend wisselende stemmingen. Maar welk aanbod krijgt de actrice?
It's My Party (1996) It's My Party (1996)
Een jaar nadat Nick en Brandon uit elkaar zijn gegaan komt Nick erachter dat hij aan een zeldzame, aan Aids gerelateerde ziekte heeft waardoor hij nog maar kort te leven heeft. Hij wil zijn leven graag goed beeindigen en organiseert een afscheidsfeestje voor vrienden en familie. Wanneer de niet uitgenodigde Brandon ook komt opdagen krijgt hij de nodige verwijten naar zijn hoofd van Nicks vrienden.
It's My Turn (1980) It's My Turn (1980)
Een succesvolle wiskunde lerares gaat naar de bruiloft van haar vader en wordt daar verliefd op de bruid zijn zoon, een professionele baseball speler. Ze moet nu kiezen tussen hem en haar huidige vriend, tussen Chicago en New York en tussen onderzoeken en administratie.
It's Never Too Late to Mend (1937) It's Never Too Late to Mend (1937)
John Meadows is van plan een jonge vrouw voor zichzelf te winnen door haar verloofde vals te laten beschuldigen voor een misdaad. De onschuldige man wordt naar de gevangenis afgevoerd waren het leven hem zuur wordt gemaakt door de bewakers. Zijn enige hoop is dat zijn onschuld spoedig bewezen zal worden, zodat hij weer bij zijn verloofde kan terugkeren.
It's Nothing Personal (1993) It's Nothing Personal (1993)
Wanneer de broer van ex-politieagente Roberta Whitloff vermoord wordt, spoort ze de daders op om wraak te kunnen nemen.
It's Only Money (1962) It's Only Money (1962)
Lester March (Lewis) repareert tv's, maar zou veel liever detective zijn. Hij twijfelt dan ook niet wanneer een echt mysterie zijn pad kruist: er wordt een erfgenaam vermist.
It's Pat (1994) It's Pat (1994)
Pat Riley, een luidruchtige lastpak van een niet nader definiëerbaar geslacht, wordt verliefd op Chris, een verlegen en gevoelig persoon van een al even ondefiniëerbaar geslacht. De relatie loopt echter niet bepaald op rolletjes, omdat Pat niet kan beslissen wat hij met zijn leven wil doen.
It's the Monty Python Story (1999) It's the Monty Python Story (1999)
Gastheer Eddie Izzard presenteert een documentaire over Monty Python. Dit is een onderdeel van de 1999 Python Night op de BBC, een avond vol documentaires en sketches ter gelegenheid van de 30e verjaardag van Monty Python.
It's the Old Army Game (1926) It's the Old Army Game (1926)
De film speelt zich af op een late avond in de winkel van kruidenier Elmer Prettywillie. Hij krijgt te maken met lastige kopers, die uiteindelijk niets willen en er gaat een vals brandalarm af, wat later een echte brand blijkt te zijn. En tot overmaat van ramp stappen er ook nog eens dieven zijn winkel binnen.
It's Trad, Dad! (1962) It's Trad, Dad! (1962)
Helen (Shapiro) en Craig (Douglas) willen graag bekendheid geven aan een nieuwe rage: jazz. Sommige ouderen vinden deze muzieksoort een schande en proberen de jongeren te dwarsbomen. Helen en Craig besluiten om naar een televisiestudio in Londen te gaan om daar Acker Bilk en zijn jazzband in te huren voor een optreden in hun ouderwetse dorpje.
Italia a Mano Armata (1976) Italia a Mano Armata (1976)
Rome wordt geteisterd door een reeks ontvoeringen die allemaal met elkaar in verband lijken te staan. Al spoedig lijkt het een groep criminelen, onder leiding van Albertelli, te zijn die gespecialiseerd is in het ontvoeren om vervolgens losgeld te innen. Het is aan de gerenommeerde inspecteur Betti om de bende op te rollen.
Italia Non È un Paese Povero, L' (1960) Italia Non È un Paese Povero, L' (1960)
Driedelige documentaire over de winning van gas en olie in Italië, met een hybride vorm van interviews, reportage, speelfilm en docudrama. Gemaakt met de bedoeling Italië te overtuigen van het nut olie en gas in de grond van Italië te exploiteren. Ook bedoeld als stellingname tegen de algemeen heersende opinie van het land zelf dat het een arm land zou zijn vanwege het gebrek aan natuurlijke grondstoffen en de propaganda van Amerikaanse oliemaatschappijen dat er geen gas en olie te vinden zou zijn. Het eerste deel toont het onderzoek en de distributie van methaangas in de Po-vlakte (Cortemaggiore), deel twee is verdeeld in twee delen: over Venetië en Ravenna, waarin o.a. een droomscène van een jongen in een gondel in Venetië, die droomt van een industriële toekomst en een tweede deel dat zich afspeelt in het armoedige zuidelijke deel Lucania, waar de economische achterstand kan worden ingelopen door de gaswinning; deel drie speelt zich af op Sicilië waar het verhaal van een jong stel dat gaat trouwen parallel loopt aan het plaatsen van booreilanden.
Italia S'è Rotta, L' (1976) Italia S'è Rotta, L' (1976)
Een Siciliaanse fabrieksmedewerker wordt in Turijn ontslagen en gaat met een paar vrienden op reis om terug te keren naar Sicilië. Onderweg beleven zij de nodige avonturen, onder andere met de maffia, zodat hun reis niet zonder gevaren verloopt. En dat is nog niet alles, want in hun geboorteplaats aangekomen blijkt ook daar alles tegen te vallen, omdat niets meer is zoals het vroeger was.
Italian Job, The (1969) Italian Job, The (1969)
Wanneer hij de gevangenis verlaat, ‘erft’ Charlie Croker een plan voor een grote diefstal in Turijn, Italië. Het plan is afkomstig van meneer Bridger, die vanuit zijn cel alles meesterlijk heeft uitgedokterd. Samen met enkele ex-gevangenen start Charlie met de organisatie van de ‘grootste verkeersopstopping van de eeuw’ die hen de mogelijkheid moet geven om een heleboel goud te kunnen stelen. Een gewaagd plan, vooral omdat de maffia in de streek de touwtjes in handen heeft en elke indringer zonder pardon uit de weg ruimt.
Italian Job, The (2003) Italian Job, The (2003)
Een groep dieven, geleid door de beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Dit geeft ze de tijd om een grote hoeveelheid goud te stelen. Ze ontsnappen in hun Mini Coopers, die klein genoeg zijn om het verkeer te omzeilen.
Italian Movie (1993) Italian Movie (1993)
Leonardo is een kleine schurk met veel gokschulden. Hij ziet het niet meer zitten en er is volgens Leonardo nog maar één oplossing en dat is het beroven van de Bank van Italië.
Italiane e l'Amore, Le (1961) Italiane e l'Amore, Le (1961)
Elf episoden - gebaseerd op ware brieven die naar damestijdschriften werden verzonden - geven een interessant overzicht van zaken die zo typisch en belangrijk zijn voor de wereld van vrouwen; de nieuwsgierigheid van kinderen voor de geboorte, de eerste liefde van tieners, echtgenoten, minnaars en scheiding, seksuele afwijkingen, meisjes die bekendheid zoeken, de eerste huwelijksnacht, de eerste seksuele ervaringen, ongewenste zwangerschappen. Grote en kleine problemen, niet in het bijzonder de Italiaanse vrouwen betreffend.
Italianetz (2005) Italianetz (2005)
Een rijk Italiaans echtpaar wil de zesjarige Vanja graag adopteren. Aanvankelijk lijkt het Vanja een gouden toekomst. Maar dan gaat hij twijfelen. Vanja besluit zijn lot in eigen handen te nemen. Een gevaarlijke zoektocht naar zijn echte moeder begint...
Italiani e le Donne, Gli (1962) Italiani e le Donne, Gli (1962)
Een film die specifiek over de Italiaanse "Latijnse Minnaars" handelt, alle soorten, grootten en modellen. De Italianen verwijzen hierbij naar "Pomicione", een woord dat vooral wordt ontworpen is om de zogenaamde lady-killer te bepalen en dat niet in het woordenboek staat. Het “Latijnse mannetje”, de wolf, de verleider, tref je aan terwijl hij zijn kunst aan het uitoefenen is, op alle uren van de dag of de nacht, afhankelijk van zijn stemming. Zijn geest zorgt ervoor dat we hem in een verscheidenheid van ontmoetingsplaatsen zien, waar de vrouwen moeten worden veroverd en waar zij het meest kwetsbaar zijn: in de parken, aan het strand, in de bioscoop, in een super-sexy auto. Hij kent alle plaatsen.
Italienreise - Liebe Inbegriffen (1958) Italienreise - Liebe Inbegriffen (1958)
Tijdens een cultuurreis door Italie wordt deelneemster Ilse verliefd op reisleider Robert. De liefde is wederzijds maar er is een probleempje; Ilse is al getrouwd met dierenarts Hans en hij reist het gezelschap achterna.
Italiensk for Begyndere (2000) Italiensk for Begyndere (2000)
Enkele eenzame zielen levend in een provinciaal dorpje in Denemarken gebruiken een beginners cursus Italiaans als basis voor het ontmoeten van de liefde van hun leven.
Item, The (1999) Item, The (1999)
Vier misdadigers krijgen een anonieme klant via het internet. Ze krijgen instructies om op een verlaten eiland een "Item" op te halen en vierentwintig uur te bewaren, daarna zal het opgehaald worden en zullen ze beloond worden. Na het ophalen keert het viertal terug naar hun appartement en ze beginnen nieuwsgierig te worden wat er eigenlijk in het pakje zit, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen...
Itinéraire d'un Enfant Gâté (1988) Itinéraire d'un Enfant Gâté (1988)
Sam 'De Leeuw' was gelukkig als circusacrobaat, maar een blessure maakte abrupt een einde aan zijn avontuurlijke leven. Hij begon een bedrijfje dat snel uitgroeide tot een succesvolle onderneming. Sam heeft het gemaakt, maar toch is hij niet gelukkig als zakenman. Op een dag besluit hij gewoon weg te gaan. Hij ensceneert een auto-ongeluk, koopt een vals paspoort en trekt de wijde wereld in.
Itiraf (2002) Itiraf (2002)
Het analyseren van ons eigen leven, maakt duidelijk dat het leven een tragedie van dromen en werkelijkheid is. We zie dat het verstand, bewustzijn en onze ervaringen niet voldoende zijn om onze diepste verlangens te verwezenlijken. Als we zouden horen dat we nu gaan sterven, en terug kijken op ons leven, zien we vooral pijn en verdriet. Niemand zal dit kunnen ontkennen, ook zij die toevallig een gelukkig bestaan hebben gehad. Verlangen we niet allemaal naar het verleden, naar de herinneringen uit onze jeugd. Ook op onze gelukkigste momenten voelen we de angst om het geluk te verliezen. Itiraf / Confession vertaalt deze tragedie in een film.
Itsuka 'A' Torein Ni Notte (2003) Itsuka 'A' Torein Ni Notte (2003)
Deze film vertelt het verhaal van allerlei verschillende mensen, die allen een bekende jazz-bar, genaamd 'A-Train', bezoeken. Iedereen heeft zo zijn eigen problemen. Sommigen dragen een geheim verleden met zich mee, terwijl anderen juist dromen over de toekomst.
Itsuka Dokusho Suruhi (2006) Itsuka Dokusho Suruhi (2006)
Ooit waren Minako en Keita heimleijk op elkaar verliefd. Langzaam verdwenen ze uit elkaars leven. Tegenwoordig zijn ze 50: Minako brengt melk rond en Keita zorgt voor zijn zieke vrouw. Wanneer ze elkaar weer ontmoeten, komen hun gevoelens die ze ooit voor elkaar koesterden, weer terug.
Itsuka Giragirasuruhi (1992) Itsuka Giragirasuruhi (1992)
Drie ouder wordende overvallers worden door de jonge Kadomachi benaderd voor een laatste overval. Wanneer de klus geklaard is, gaat Kadomachi er samen met zijn liefje Mai vandoor met de buit. Enkele belanghebbende partijen zijn hier niet blij mee, en zetten de jacht in.
Ivan Groznyy I (1944) Ivan Groznyy I (1944)
Als tsaar Ivan IV in 1547 aan de macht komt, belooft hij Rusland meer een eenheid te maken en verloren gebieden te heroveren. Al snel verneemt hij echter dat Kazan de oorlog heeft verklaard aan Moskou.
Ivan Groznyy II: Boyarsky Zagovor (1958) Ivan Groznyy II: Boyarsky Zagovor (1958)
geregisseerd door Sergei M. Eisenstein
met Nikolai Cherkasov, Serafima Birman en Pavel Kadochnikov
Ivan Vasilyevich Menyayet Professiyu (1973) Ivan Vasilyevich Menyayet Professiyu (1973)
geregisseerd door Leonid Gaidai
met YurI Yakovlev, Leonid Kuravlyov en Aleksandr Demyanenko
Ivan-Durak (2002) Ivan-Durak (2002)
Ivan (Korjagin) keert terug naar zijn geboorteplaats 'Beyondwill' en rijdt met zijn auto bijna een meisje (Kolosova) omver. Hij probeert het meisje, dat aan geheugenverlies lijdt, te helpen en komt erachter dat ze is weggelopen uit de kliniek van de geniale gek Dr. Strauss (Yuhananov). Deze doortrapte man is niet alleen heimelijk verliefd op het meisje, maar heeft haar ook onderworpen aan een mislukt medisch experiment waarbij hij haar hersens aan een computer heeft gekoppeld, waardoor ze continu in een parallelle realiteit wordt gestort. Nu ze ontsnapt is aan de klauwen van de duivelse Dr. Strauss heeft ze moeite te wennen aan de buitenwereld. Maar is ze inderdaad echt aan hem ontsnapt? In een laatste poging om de vrouw van wie hij houdt bij zich te houden, onderneemt Dr. Strauss een snode daad. Hij gebruikt zijn computer om het meisje te verstoppen in een realiteit op lager niveau, waaruit Ivan haar probeert te bevrijden.
Ivanhoe (1952) Ivanhoe (1952)
In het Engeland van de 12de eeuw vechten Saksen en Normandiërs een bloedige oorlog om de heerschappij uit. In deze woelige tijd gaat ridder Ivanhoe op zoek naar de Engelse koning Richard, die verdwenen is. Na een jarenlange tocht vindt de ridder zijn koning in de kerkers van een Oostenrijks kasteel. Richard wordt er vastgehouden met medeweten van zijn wrede broer John, die aast op de troon en bijgevolg weigert om het gevraagde losgeld te betalen. Vastbesloten de som te verzamelen, trekt Ivanhoe naar de burcht van zijn vader Cedric waar hij de jood Isaac en diens knappe dochter Rebecca ontmoet. Het meisje wordt meteen smoorverliefd op de moedige ridder en wil hem maar al te graag helpen om zijn doel te bereiken...
Ivanhoe (1997) Ivanhoe (1997)
De moedige ridder Ivanhoe keert terug van de kruistochten om zijn eer, zijn erfenis en zijn geliefde op te eisen. In dit spektakel wordt Ivanhoe betrokken in een zeer bittere strijd om de Engelse troon tussen prins John en zijn broer, koning Richard.
Ivanhood (1992) Ivanhood (1992)
Ridder Ivanhood krijgt van een geheimzinnige stem de opdracht om het raadsel van zijn afkomst op te lossen. Het enige aanknopingspunt wat hij krijgt is: 'zoek het kruis'. Mocht hem dat binnen 20 dagen niet lukken, dan wacht hem een zekere dood. Zo doorkruist hij Atlantis, trekt van kasteel naar kasteel en ontmoet menig gewillige jonkvrouw. Maar aan het einde van de uitputtende tocht lijken de raadsels alleen maar groter te zijn geworden. Ruvens vrolijke ode aan Floris en Ivanhoe.
Ivanna (1970) Ivanna (1970)
De jonge Ivanna Rakowsky gaat aan het werk bij Baron Janos Dalmar en wordt al snel verliefd op hem. Dan merkt Ivanna dat er vreemde moorden worden gepleegd en ontdekt niet veel later dat de baron eigenlijk een gruwelijke demoon is, die de jonge Ivanna als zijn eigen slaaf wil hebben...
Ivanovo Detstvo (1962) Ivanovo Detstvo (1962)
Ivanovo Detstvo is een surrealistische film waarin via droomsequenties, herinneringen en beelden van de realiteit een verhaal wordt verteld over verloren onschuld en over snel verworven volwassenheid. De 12-jarige Ivan gaat tijdens de Tweede wereldoorlog als spion werken voor de Russen. Hij komt onder de hoede van Kolonel Gryaznov te vallen, die besluit Ivan in te schrijven voor een militaire opleiding, zodat Ivan niet aan de oorlog hoeft deel te nemen. De jongen weigert dit, vlucht weg, om later toch bij zijn superieuren terug te komen en zich klaar te maken voor een laatste missie.
Ivans Xtc. (2000) Ivans Xtc. (2000)
Geen enkele student in Los Angeles is populairder dan Ivan Beckman. Een getalenteerde jonge agent met veel gladheid, the king of the hill, charismatisch, aantrekkelijk, een charmeur en geliefd bij iedereen. Maar alles gaat veranderen..... Vernietigend nieuws stort Ivan in een neerwaartse spiraal, een wereld vol drugs en seks, een stad vol playmates en pooiers.
Ivory Hunters (1990) Ivory Hunters (1990)
Een doorgewinterde journalist uit New York gaat op zoek naar een natuurfotograaf die is verdwenen in een Keniaans woud. Hier belandt hij tussen stropers die illegaal ivoor verhandelen en het lijkt erop dat de verdwijning van de fotograaf hier iets mee te maken heeft.
Ivresse du Pouvoir, L' (2006) Ivresse du Pouvoir, L' (2006)
Publiek aanklaagster Jeanne Kilman krijgt te maken met een belangrijke zaak. Ze moet een grote fraudezaak onderzoeken waarin de president van een multinational een grote rol speelt. Hoe verder haar onderzoek zich ontwikkelt, op des te meer vragen ze stuit. Bovendien begint haar privé-leven te lijden onder de zaak.
Ivy (1947) Ivy (1947)
In 1909 ontmoet de Engelse schoonheid Ivy Lexton de oude en rijke Miles Rushworth. Niet onder de indruk van de dringende verzoeken van haar man Jervis en haar vriend Roger, volgt Ivy de rijke Miles. Ivy heeft geen bezwaren Miles te verleiden, maar onverwacht heeft Miles echter bezwaren om het met getrouwde vrouwen aan te leggen. Ivy bedenkt een uitweg voor dat probleem.
Izaline Calister - Lady Sings the Tambú (2007) Izaline Calister - Lady Sings the Tambú (2007)
Alles in het leven van zangeres Izaline Calister staat in het teken van muziek. Twee jaar lang filmde Miluska Rosalina haar tijdens optredens in Nederland, tijdens repetities, thuis en tijdens zangles. Op Curaçao vindt ze de sleutel: de tambú, de bijzonder ritmische op improvisatie gebaseerde muziek van Curaçaose oorsprong met wortels in Afrika.
Izgnanie (2006) Izgnanie (2006)
Een man verhuist met zijn vrouw en twee kinderen van een grote stad naar het platteland waar ze hun intrek nemen in het afgelegen en verlaten huis van zijn vader. Spoedig na aankomst onthult zijn vrouw dat zij zwanger is, maar dat het kind niet van hem is.
Iznogoud (2005) Iznogoud (2005)
De kalief Haroen El Passah is een echte levensgenieter en een goedaardig leider. Zijn grootvizier Iznogoud is echter een listig man die erop uit is om kalief te worden in de plaats van El Passah. Hij en zijn handlanger Ali del Dehrel zijn niet al te slim en zijn listige plannetjes mislukken dan ook altijd.
Izo (2004) Izo (2004)
Japan, 1865. Het Shogun-apparaat loopt op zijn laatste benen, maar het is nog steeds in staat om zijn vijanden te straffen. Een van die 'rechters' is Izo, een moordenaar in dienst van Hanpeida, een Tosa-heer en pro-Imperialist. Nadat Izo tientallen Shoguns heeft geliquideerd, wordt hij eindelijk gevangen en berecht. Maar in plaats van te sterven, komt hij terecht in het Tokio van de 20ste eeuw, waar hij zich ontpopt tot een meedogenloze moordmachine. Zijn eigenschap om door de tijd reizen brengt hem onder de aandacht van een aantal zeer gevaarlijke personen.
Izobrazhaya Zhertvu (2006) Izobrazhaya Zhertvu (2006)
Valja moet op allerlei plaatsen waar een misdaad gepleegd is meespelen in de reconstructie, in aanwezigheid van de verdachten die hem gedetailleerde aanwijzingen geven. De misdaden en de figuren variëren, maar zijn even absurd als de rest van het gebeuren. Valja speelt altijd de rol van het slachtoffer, totdat dit merkwaardige baantje zijn leven op een vreemde manier gaat beïnvloeden.
Izzat (2005) Izzat (2005)
In de jaren 80 en 90 is er onder de jeugd van Pakistaanse afkomst een groeiend aantal dat zich bij een straatbende aansluit. Daaronder Wasim, Munawar en Riaz, die opgroeide in het arme gedeelte van Oslo. School is saai, en hun aandacht gaat eerder uit naar de East Side Crew - een bende gerunt door de meedogeloze broers Sadiq en Khalid. Wat begint met kleine diefstallen ontaard in drugshandel, geweld en moord. De loyaliteit binnen de bende is alles, maar toch wringt het bij Wasim. Hij ontdekt dat zijn keuze voor de bende niet een gelukkige keuze was.
Izzy & Moe (1985) Izzy & Moe (1985)
Izzie (Jackie Gleason) en Moe (Art Carney) zijn twee gepensioneerde variété artiesten, die besluiten bij de politie te gaan. Door hun onconventionele manier van aanpak behoren ze al snel tot de top van hun afdeling.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 -18- 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!