Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 -2- 3 4 5
Zoeken:
Warriors Orochi 2 (2008) Warriors Orochi 2 (2008)
De game speelt zich af na het einde van Warriors Orochi 1. Taira no Kiyomori probeert de verslagen Orochi opnieuw tot leven te wekken. Taigong Wang, Fu Xi, Nu Wa en Minamoto no Yoshitsune horen dat Taira Orochi opnieuw tot leven wil wekken en gaan ieder naar ťťn van de legers van Shu, Wu, Wei en Sengoku om hun te helpen het plan van Taira no Kiyomori te stoppen. De story modus van Shu, Wei, Wu, and Sengoku spelen zich af na de eerste game, terwijl de story mode van Orochi zich afspeelt voor deel 1 en verteld hoe die verschillende krijgers zover heeft gekregen om hem te helpen met zijn plannen.
Warriors, The (2005) Warriors, The (2005)
New York, 1979. De bendes van de nacht zijn 60.000 man sterk en vannacht gaan ze allemaal achter The Warriors aan, een straatbende die valselijk wordt beschuldigd van de moord op de leider van een rivaliserende straatbende. The Warriors moeten van de ene kant van New York naar hun basis aan de andere kant van de stad. Die andere kant is 20 mijl verder en ze zullen duizenden vijanden tegenkomen. De bendes beheren de straten en er is geen weg terug. The Warriors moeten voor hun levens vechten en leren de betekenis van gevaar.
Wars & Warriors: Joan of Arc (2004) Wars & Warriors: Joan of Arc (2004)
Speel als Joan, de heldin, of een van de Franse commandanten tijdens de Honderdjarige Oorlog tussen Engeland en Frankrijk. Gebruik verschillende wapens om vijandelijke Engelse militairen te verslaan. Naarmate het spel vordert, kun je als speler combo's en speciale aanvallen doen die meer effecten hebben tijdens de slag. Ook controleer je het Franse leger en leidt je die in de oorlog. Er zijn acht niveaus, elk met een verschillend doel.
WarTech: Senko no Ronde (2005) WarTech: Senko no Ronde (2005)
Na een grote ramp is de aarde onbewoonbaar en nog slechts bruikbaar als ontginningsgebied. De mensheid heeft zijn heil gezocht in ver weg gelegen melkwegen, wat leidde tot de vorming van een federatie, de Aria Federation. Maar zes jaar geleden kwam er een einde aan de vrede. Terroristen plegen een aanslag op een ambassade in de hoofdstad op de Maan. Acht personen raken betrokken bij een complot om in bezit te komen van Aria's nieuwe geheime superwapen. De strijd zal een op een worden beslecht met Rounders, gigantische robots.
Wasteland (1988) Wasteland (1988)
Ergens in het midden van de 21ste eeuw, nadat de halve wereld vernietigd is door de nucleaire derde wereldoorlog, proberen de resten van de mensheid in deze gemuteerde wildernis te overleven en wat orde in deze chaos te scheppen. Jij leidt een groepje 'Desert Rangers', een soort woestijn politie, die van dorpje tot dorpje reizen, om het laatste beetje overgebleven leven, in dit post-apocalyptische Amerika, te beschermen.
Wave Race 64 (1996) Wave Race 64 (1996)
Race met een Jet Ski tegen andere opponenten en probeer binnen de uitgestippelde lijn van boeien te blijven.
Wave Race: Blue Storm (2002) Wave Race: Blue Storm (2002)
Race met je jetski door de verschillende tropische locaties. De game kent verschillende weersinvloeden, die het je lastig kunnen maken. Ga voor de eerste plaats, maar vergeet niet de boeien aan de goede zijde te passeren, anders word je gediskwalificeerd.
Way of the Samurai (2002) Way of the Samurai (2002)
Als eenzame samurai kom je aan in een dorp waar de spanning hoog op loopt. Je sluit je aan bij de Kurou familie, die bezig is met het ontruimen van de buurt en het verjagen van mensen uit hun woningen om hun eigen plannen met de fabriek te kunnen realiseren. De Akadama Clan wordt ondertussen aangespoord hier iets aan te doen...
Way of the Samurai 2 (2003) Way of the Samurai 2 (2003)
In "Way Of The Samurai 2" beland je in een dorp als Samurai-huurling, midden in een conflict tussen de Magistraat en de Aoto-bende. Deze bestaat uit een groep vechters die hun erecode hebben verworpen na de dood van hun leider, en sindsdien geen enkel geweld schuwen. Het is aan jou om de dorpelingen te redden...
Wayne Gretzky's 3D Hockey '98 (1997) Wayne Gretzky's 3D Hockey '98 (1997)
Alle teams en spelers zijn vernieuwd in deze sequel van Wayne Gretzky. De spelers zijn gegradeerd op hun snelheid, schieten, kracht en verdediging en ook kun je spelers ruilen om zo je eigen perfecte team samen te stellen. In de seizoen mode onthoudt de computer al je stats en matches die je speelt tijdens het seizoen maar natuurlijk kun je ook gewoon in multiplayer met of tegen elkaar spelen.
WCW Mayhem (1999) WCW Mayhem (1999)
Vecht met je favoriete worstelaar in diverse modes, zowel in de ring als backstage. De game bevat een uitgebreide Create-a-Wrestler-mode waarin je je eigen worstelaar kan creŽren en je kan diverse Pay-per-views vrijspelen.
WCW vs. NWO: World Tour (1997) WCW vs. NWO: World Tour (1997)
Met meer als 40 Amerikaanse worstelaars uit de WCW/NWO serie kun jij als speler de strijd aan gaan met de computer of met andere menselijke spelers. Het worstelen kan in de volgende modes gespeeld worden: Exhibition, League Challenge, Tournament and WCW vs NWO. Iedere worstelaar heeft tal van eigen bewegingen en specialiteiten en daarnaast kunnen er ook objecten als stoelen en knuppels gebruikt worden om te vechten.
WCW: Backstage Assault (2000) WCW: Backstage Assault (2000)
Afwijkend van de normale WCW 'ring worstelende' reeks speelt Backstage Assault zich achter de schermen af. Kies uit veertien verschillende levels. Van kleedruimtes en toiletten tot gevechten buiten op de parkeerplaats. Elke worstelaar heeft zijn of haar normale combinaties van aanvallen maar kan nu ook gebruik maken van de voorwerpen in zijn of haar omgeving zoals stoelen, tafels, autobanden of toiletpotten. Je kan een eigen vechter maken of kiezen uit een ruime selectie worstelaars die allemaal vechten voor de speciale kampioenschapsriemen, die op hun beurt weer verborgen geheimen openen.
We Love Katamari (2005) We Love Katamari (2005)
Na het succes van Katamari Damacy, zijn de King of all Cosmos en zijn zoon, the Prince, flink in aanzien gestegen. Om alle fans tevreden te houden, moet Prince wederom naar de aarde om alles op te rollen met een katamari. Dit keer moet hij verzoeken van fans aannemen, zij bepalen dus wat hij op moet rollen!
We Ski (2008) We Ski (2008)
We Ski is een skigame waarin de WiiMote en de Nunchuk als skistokken gebruikt worden. Je kunt ook het Balance Board gebruiken. Met behulp van de controllers glij je de bergen af en probeer je de overwinning binnen te halen. De game kan met vier spelers tegelijk gespeeld worden. Wees je vrienden te snel af en probeer de beste skier te worden. De game heeft drie verschillende moeilijkheidsgraden en speelt zich af in meerdere omgevingen.
Weakest Link, The (1999) Weakest Link, The (1999)
Er zijn meer dan 100.000 vragen die je moet beantwoorden en als je niet genoeg in huis hebt om te winnen, kom je met lege handen te staan en word je uitgehoond! En na een fout antwoord word je dus onthaald op de wraak van Anne Robinson met haar kille blik en haar bekende kreet: 'Je bent de zwakste schakel. Tot ziens!'
Weekend Miljonairs (2007) Weekend Miljonairs (2007)
In Weekend Miljonairs doe je mee aan de bekende gelijknamige spelshow. Je begint de spelshow met eenvoudige vragen die je dan ook weinig geld opleveren. Een fout antwoord betekent onmiddelijke uitschakeling, maar een juist antwoord betekent dat je een hoger prijsbedrag hebt binnengesleept.
Weird Dreams (1989) Weird Dreams (1989)
Steve is verliefd op zijn aantrekkelijke collega Emily. Maar wat Steve niet weet is dat ze bezeten is door een naar aarde verbannen demoon, genaamd Zelloripus. Als Emily de kans ziet om iemand anders deze last te laten dragen, besluit ze Steve drie pillen te geven, zogenaamd voor zijn griep, om de demoon naar zijn lichaam over te brengen. Steve geneest van zijn griep maar krijgt steeds realistischere en engere dromen door Zelloripus' greep op zijn brein. Als Steve's psychiater ook ten einde raad is, verwijst hij hem door naar een neuro-chirurg. Tijdens deze gevaarlijke operatie, glijdt Steve weg in wat mogelijk zijn laatste droom ooit is.
Werewolf: The Last Warrior (1990) Werewolf: The Last Warrior (1990)
Een wrede leider en zijn bende monsters hebben het land overgenomen, er is slechts ťťn man die in hun weg staat. Maar het is geen gewone man, hij is een lycanthroop, een persoon die kan veranderen in een weerwolf. En die weerwolf ben jij. In totaal heb je vijf levels die je zult moeten doorlopen om de wrede leider te kunnen pakken. Onderweg zal je zijn biologisch gegenereerde monsters moeten uitschakelen, die willen voorkomen dat jij hun leider pakt. Elimineer de leider en red het land.
Wet (2008) Wet (2008)
In deze derdepersoons actie-game speel je met Rubi: een vechtersvrouw. Rubi is voor alles in te huren en met haar moet je allerlei problemen oplossen. De problemen variŽren van het stelen van kostbare documenten, het vermoorden van personen en of het beschermen van VIP's. Rubi maakt daarbij gebruik van haar pistolen en samuraizwaard.
Wheelman, The (2008) Wheelman, The (2008)
The Wheelman is gebaseerd op de gelijknamige film met de acteur Vin Diesel in de hoofdrol. Je speelt als 'Wheelman', en maakt, repareert en onderhoud banden. Je saaie leventje komt echter in een stroomversnelling, als je besluit een vrouw uit je verleden te beschermen. Je nieuwe taak is een ingewikkelde en gewaagde diefstal, waarvoor je de verschillende bendes in de stad tegen elkaar op zal moeten zetten.
Where in the World is Carmen Sandiego? (1985) Where in the World is Carmen Sandiego? (1985)
Je taak is het opsporen van criminelen. Gedurende je onderzoek, krijg je de kans de wereld rond te vliegen, tussen verschillende steden te reizen en veel plekken hierin te onderzoeken. Je krijgt verschillende soorten aanwijzigingen op basis waarvan je een arrestatiebevel kunt opvragen en de crimineel op kunt sporen waar je achteraan zit.
Whiplash (2004) Whiplash (2004)
Whiplash speelt zich af in een laboratorium waar dierproeven worden gedaan. Jij bent Spanx, en je zit samen met een dom konijn vast in een kooi. De missie van Spanx is natuurlijk ontsnappen, maar dat gaat zomaar niet. Zo goed als jij bent wil je ook de andere proefdieren bevrijden, maar het gevaar ligt op de loer. Aangezien je vriend Redmond de hersens heeft van een mug kun je hem gemakkelijk gebruiken om het gevaar af te schrikken. Zet hem in brand of stop hem in een WC zodat die overloopt en het gevaar is weer even geweken. Red de andere dieren en bevrijd uiteindelijk jezelf!
Whirl Tour (2002) Whirl Tour (2002)
Jij bent een muziekliefhebber en je bezoekt een concert van de band Flipside. Plotseling wordt er een portal geopend en zuigt de hele band naar binnen. Als trouwe fan van de band pak je je scooter en ga je op weg om de band te bevrijden. Gedurende je reis door diversen levels moet je monsters verslaan door met je scooter tricks uit te halen. Hoe meer monsters je verslaat, hoe meer tricks je leert. Bovendien kun je op die manier ook nieuwe scooters vrijspelen. Voltooi elk level en bevrijd de leden van je favoriete band.
White Knight Story (2008) White Knight Story (2008)
White Knight Story is een role-playing game met als doel je skills te verhogen en alle quests die beschikbaar zijn te volbrengen. In de wereld van White Knight Story kun je vrij rondlopen en met verschillende karakters spelen waaronder Lenard, de hoofdrolspeler die zich kan transformeren in de White Knight. In je zoektocht kom je gigantische monsters tegen die je moet zien te overwinnen om succesvol je taken af te ronden.
Who Wants to Beat Up a Millionaire? (2000) Who Wants to Beat Up a Millionaire? (2000)
Reageer je frustraties af op je tegenstanders! Je start het spel met een miljoen en iedere miljonair krijgt de kans zijn tegenstander in elkaar te slaan en het armenhuis in te sturen! Bij ieder fout antwoord van de tegenstander mag je er op los slaan! Kies je miljonair uit typetjes zoals Internet Tycoon Melvin DotCom, Sheik Abdul Chickpea of een van de vele anderen. Er zijn reddingsboten beschikbaar om er tussenuit te knijpen! Maar pas op! Zodra je miljoen op is, lig je d'r uit! Er zijn 750 waanzinnige vragen voor 1 - 4 spelers.
Wii Chess (2008) Wii Chess (2008)
In deze Wii-game is het mogelijk om online te schaken tegen iedereen over de hele wereld. Verder zitten er genoeg scenarios en speelmodi in de game om je bezig te houden.
Wii Fit (2007) Wii Fit (2007)
In Wii Fit is het de bedoeling dat je je conditie op peil houdt. Door middel van een aantal minigames en het Wii Balance Board zul je oefeningen moeten doen. Het programma houdt bij hoeveel je afvalt en wat je resultaten zijn op de spelletjes.
Wii Love Golf (2008) Wii Love Golf (2008)
In Wii Golf kun je de Wiimote gebruiken om de golf bal te slaan. Door de bal op een bepaalde manier te slaan, kun je er effecten aan geven. Verder kun je de camera op verschillende manier aanpassen en kom je vrolijke golfcourses op het strand en tussen de ruÔnes tegen.
Wii Play (2006) Wii Play (2006)
Wii Play is een verzameling van negen minigames ontwikkeld voor de Wii. Net als Wii Sports maakt Wii Play ook gebruik van de Mii Channel. Alle spellen zijn gemaakt om met 2 spelers gespeeld te worden, maar ze kunnen ook tegen de computer gespeeld worden.
Wii Sports (2006) Wii Sports (2006)
Het spel bestaat uit vijf verschillende sportspellen: tennis, honkbal, bowling, golf en boksen. Het spel gebruikt ook de mogelijkheid je fitheid te testen en te trainen. De spellen zijn zeer eenvoudig in bediening. Je gebruikt voor alle spellen de Wii-mote.
Wild 9 (1998) Wild 9 (1998)
Wild 9 is een platformer met 3d graphics en 2d gameplay. De Wild 9 zijn een groep gemuteerde weeskinderen, die hun krachten gebruiken om de plannen van de gestoorde bio-ingenieur Karn tegen te gaan. Als Karn om hun uit de weg te ruimen een nieuw creatuur schept, Nitro, die zo sterk is dat het hele universum erdoor bedreigt wordt, moeten de negen leden van Wild 9, Wex Major, B'Angus, MacSheen, Volstagg, Boomer McTwist, Pokkit, Crystal, Henry en Pilfer wel tot actie overgaan. Uniek aan Wild 9 is de 'rig', een wapen waarmee je character elke vijand kan oppakken om ze te martelen en heen-en-weer te slingeren, of om puzzels met ze op te lossen om zo door de 10 levels van het spel te komen.
Wild Arms (1996) Wild Arms (1996)
Het wilde westen van de wereld Filgaia, wordt steeds meer getemd, onder meer door het groeiende gebruik van ARMs (Ancient Relic Machines), een soort hand-geweren, van vreemde vergeten technologie. Het gross van het volk is er nog bang voor en zien hoe de technolische vooruitgang hun rustige leventje verstoord. Rudy Roughknight is een ARMs meester en wordt door zijn dorpsgenoten, als ze erachter komen, het dorp uitgezet. Gedwongen tot het leven van reizende avonturier zal hij samen met zijn nieuwe vrienden, Jack en Cecilia, verwikkeld raken in een complot dat een ander licht op zijn wereld zal werpen.
Wild Arms 2 (1999) Wild Arms 2 (1999)
De jonge soldaat Ashley raakt geÔnfecteerd met een of ander vreemd virus en transformeert langzaam in een demoon. Vastbesloten om de oorzaak van zijn conditie te achterhalen, ontmoet hij Brad, een ex-oorlogs held, maar nu crimineel. Samen met de tovenares Lilka ontdekken ze dat de terroristische organisatie Odessa verantwoordelijk is, en oorlog aan het land van Filgaia heeft verklaard. Het groepje besluit een verzetsgroep op te richten en noemen zich ARMS (Ancient Relic Machine Squad), naar hun speciale antieke wapens.
Wild Arms 3 (2002) Wild Arms 3 (2002)
Vertrek naar het postapocalyptische wilde Westen van Filgaia met vier eigenzinnige zwervers die hun krachten bundelen krachten om het kwaad te bestrijden en ondertussen ook nog even op zoek te gaan naar een eeuwenoude schat. Virgina is een bewapende avonturier, Gallows de spirituele inlander, Jet de afstandelijke schatgraver en Clive is de nuchtere sluipschutter. Samen trekken ze over de woestijnen van hun wereld, vol monsters en locaties.
Wild Arms 4 (2005) Wild Arms 4 (2005)
De jonge jongen Jude Maverick woont in een rustig vredig dorpje, zwevend op een apart stuk land boven de aarde. Als plotseling zijn eilandje begint te verbrokkelen, wordt hij gedwongen neer te dalen op de wereld onder hem. Hij komt tot de ontdekking dat zijn stadje een van de laatste brokstukken was van de, door oorlog, vernietigde planeet Filgaia.
Wild Arms 5 (2006) Wild Arms 5 (2006)
De jonge jongen Dean Stark, woont in het wilde westen van Filgaia. Hij droomt ervan om Golem-jager te worden, gigantische oude machines, die ooit gebouwd waren om de mensheid te dienen. Als op een dag het meisje Avril Vent Fleur plotseling uit de lucht komt vallen, besluiten Dean en zijn vriendinnetje Rebecca Streisand, haar te helpen haar geheugen terug te vinden.
Wild Arms XF (2007) Wild Arms XF (2007)
Wild Arms XF speelt zich af in de wereld van Filgaia. Je neemt de rol aan van Clarissa Arwin die opzoek is naar de personen die schuilgaan achter de moord op haar moeder. In totaal zijn er zestig missies waar je jouw personage doorheen moet loodsen. Tijdens de reis zijn er twintig verschillende klasses waarmee je jouw personage precies naar eigen wens kunt instellen.
Wild Arms: Alter Code F (2003) Wild Arms: Alter Code F (2003)
Alter Code F is een remake van de originele Wild Arms uit 1996, met betere graphics, uitgebreider script, nieuwe karakters, items en wapens. De jonge Rudy Roughknight is een ARMs meester, gewapend met een soort handgeweer uit een vorige beschaving. Door het gebruik hiervan wordt hij door zijn dorpsgenoten verbannen en gedwongen tot het leven van reizende avonturier. Samen met zijn nieuwe vrienden, Jack en Cecilia, zal hij verwikkeld raken in een complot waardoor zijn wereld, Filgaia, voorgoed zal veranderen.
Wild Gunman (1984) Wild Gunman (1984)
Jij bent de wetsdienaar in een plaatsje in het Wilde Westen. Het is je doel om ontsnapte gevangen achterna te zitten, om daarna een vuurgevecht met ze aan te gaan. Het doel is simpel, wacht tot je tegenstander "fire!" roept en schiet vervolgens zo snel mogelijk met de Nes-zapper. Je kunt op ťťn of twee criminelen tegelijk schieten, of meedoen aan de Gang-mode, waarbij criminele plotseling tevoorschijn komen voor ramen en deuren.
Wild Metal Country (1999) Wild Metal Country (1999)
Op de drie planeten van het zonnestelsel Tehric zijn tank-achtige machines losgeslagen. Aan jou de taak om ze met je eigen tank te verslaan. De gevechten vinden plaats op afgelegen berglandschappen, waar beide partijen om zogenaamde 'power cores' strijden. Wie het eerste acht kernen kan verzamelen, die door de vijanden worden beschermd en ze terug te brengen naar je eigen basis wint de slag..
Wild Rides: Waterpark Factory (2006) Wild Rides: Waterpark Factory (2006)
Wild Rides: Waterpark Tycoon is een simulatiespel dat zich richt op het ontwikkelen en managen van een waterpark. In het spel kun je een toegangsprijs bepalen, je eigen attracties plaatsen en medewerkers aannemen. Je kunt naar eigen inzicht je waterpark inrichten met de beschikbare attracties. Hierbij valt te denken aan wildwaterbanen en gigantische uitgebreide zwembaden, maar ook fonteinen en speelbaden voor de kleintjes. Richt je park zo optimaal mogelijk in, en wordt het meest succesvolle waterpark van het land.
Wild Streets (1990) Wild Streets (1990)
Het spel speelt zich af in New York, 1998. Een van de meest overweldigende steden van de wereld is een gevechtsgebied geworden. De halve stad is vernield en bestaat slechts nog uit ruÔnes. In die delen van de stad leven nu de gangs, die worden opgejaagd door wetshandhavers. Het andere deel van de stad bestaat uit moderne gelegenheden, in beheer van de machtige drugsbaron The Boss. Dit heeft ertoe geleid dat de economie er slecht voor staat. De Amerikaanse regering heeft de hulp van de CIA ingeroepen om de staat van de stad te herstellen. Jij bent een van de CIA agenten, en het is jouw missie om The Boss uit te schakelen, om op die manier New York te redden van de ondergang.
Wild Thornberrys: Animal Adventure, The (2000) Wild Thornberrys: Animal Adventure, The (2000)
Ontdek de wereld van dieren met karakters uit de Nickelodeon The Wild Thornberrys TV show. Onderzoek habitats, vermijd vallen, en help Eliza en de rest van de bende met het oplossen van puzzels in zeven levels. Baan je een weg door dit avontuur. Praat met dieren om toegang te krijgen tot aanwijzingen, het vinden van verborgen bonussen, en het verzamelen van nuttige power-ups voor de hele familie Thornberry.
Wild Wild Racing (2000) Wild Wild Racing (2000)
In Wild Wild Racing heb je de keuze uit een van de negen beschikbare duinbuggies om mee te racen. In het spel is het de bedoeling dat je meedoet aan evenementen over de hele wereld, en daar laten zien dat jij de beste offroad racer bent. Zo kom je in India, IJsland, AustraliŽ, Mexico en de woestijnen van Amerika. In het spel kun je meedoen aan een time-attack mode, een Championship rijden of een Challange mode doen, waarin je verschillende uitdagingen moet aangaan.
Wilde Voetbalbende, De (2007) Wilde Voetbalbende, De (2007)
"Alles is cool zolang je maar wild bent" is het credo van De Wilde Voetbalbende, een verzameling van minigames voor balkunstenaars die het hoofd koel kunnen houden. Spelletjes waaruit je kunt kiezen zijn onder andere: Wie houdt de bal het langst in de lucht, wie heeft het beste tactische inzicht en wie lost alle problemen zo goed mogelijk op om huisarrest te ontlopen? Probeer elk spelletje zo goed mogelijk uit te voeren en wordt een echte balkunstenaar.
Wildlife Park 2 (2008) Wildlife Park 2 (2008)
In Wildlife Park 2 krijg je de mogelijkheid om je eigen dierentuin te bouwen en te onderhouden. Je kunt veertig verschillende diersoorten in je dierentuin plaatsen. Elk van deze diersoorten heeft een ander soort verblijf nodig, met verschillende verzorging en voedsel. Zorg ervoor dat de dieren goed onderhouden worden, en dat ze niet kunnen ontsnappen. Wees behoedzaam voor ziektes onder de dieren als je zeldzame diersoorten in huis hebt. Bouw een succesvolle dierentuin en speel nieuwe diersoorten vrij.
Will Rock (2003) Will Rock (2003)
William Rockwell, alias Will Rock, laat zijn job, zijn vrouw en zijn huis achter om bijbelse schatten te gaan zoeken die beschreven staan in een oud dagboek van zijn grootvader, een wereldberoemde archeoloog. Die schatten liggen natuurlijk niet zomaar voor het grijpen. De schatten worden bewaakt door vreemde schepsels van de goden die gezworen hebben dat er nooit een mens levend bij hun schatten zou kunnen komen. Het is aan jou om te bewijzen dat die goden ongelijk hebben. Verover de schatten en geniet van je rijkdom.
Winback 2: Project Poseidon (2005) Winback 2: Project Poseidon (2005)
Je neemt de controle over het Crisis Response Team. Dit is een special-unit team dat ingezet wordt voor de meest intensieve en gevaarlijkste missies. Leden van dit team zijn Craig Contrell, Nick Bruno en Mia Cabrera. In totaal worden er dus zoín 30 missies voorgeschoteld. Voor elke missie worden er twee leden van je team ingezet. Deze doen elk een aparte route, de ene in een leidende rol en de andere als ondersteuning. Zo moet je steeds opboksen tegen een timer, die je een bepaalde tijd geeft waarin je je doel moet behalen. Zoniet kan het zijn dat je partner in moeilijkheden komt en het lastiger wordt om de andere route af te leggen.
WinBack: Covert Operations (2001) WinBack: Covert Operations (2001)
Bij de eerste ontploffing werd je ruimtevaartcentrum weggevaagd. Je hebt nog precies drie uur voordat de hightechwapensateliet weer toeslaatÖ Aan jou de taak om dit te voorkomen. Een terreurgroep, die onder de naam Crying Lions schuilgaat, heeft GULF, de uiterst geheime wapensateliet, weten te bemachtigen en genadeloos afgevuurd. De minister van defensie is er zich van bewust dat hij zijn laatste troef moet uitspelen: hij geeft S.C.A.T. bevel om te mobiliseren. Zij moeten de Westham-Basis infiltreren en de GULF-satelliet weer in handen zien te krijgen!
Windjammers (1994) Windjammers (1994)
Windjammers is een spel gebaseerd op een bestaande sport (10-s) waarin twee tegen twee gespeeld wordt met een frisbee. Er kunnen punten gescoord worden door een aantal vlakken achter de tegenstander te raken.
Wing Commander (1990) Wing Commander (1990)
In dit eerste deel van de sci-fi space simulation series neemt de speler de rol aan van een pilot aan boord van de TCS Tiger's Claw, een militair ruimteschip welke aan de front vecht van een oorlog tussen de mensheid en de "Kilrathi", een katachtig buitenaards ras welke tot doel heeft de mensheid te onderwerpen. Het spel bestaat uit een lange space-combat campaign waarin tussen de ruimte missies zich een uitgebreide verhaallijn ontvoudt.
Wing Commander II: Vengeance of the Kilrathi (1991) Wing Commander II: Vengeance of the Kilrathi (1991)
In dit tweede deel van Wing Commander bevindt speler zich na de gebeurtenissen van Deel I als de pilot met de bijnaam "Bluehair" aan boord van de TCS Tiger Claw. Bij een routinemissie krijgt Bluehair vanuit zijn cockpit te zien hoe een onbekend soort Kilrathi stealth gevechtsvliegtuig de TCS Tiger Claw volledig vernietigd. Bluehairs verhaal word niet geloofd door zijn superieuren en hij word gedemoveerd tot kapitein en uitgezonden naar het achterliggende Gwynedd systeem. Als de TCS Concordia 10 jaar later zwaarbeschadigd dit systeem binnenvliegt krijgt Bluehair een kans zich opnieuw te bewijzen en zijn eer te herstellen.
Wing Commander III: Heart of the Tiger (1994) Wing Commander III: Heart of the Tiger (1994)
De speler kruipt in de huid van Christopher Blair, gespeeld door Mark "Star Wars" Hamill. Aan boord van de TCS Victory vecht de speler zich door een groot aantal space combat missies, welke uiteindelijk zal leiden tot een beslissende climax in de 30 jaar durende oorlog tussen de mensheid en de Kilrathi.
Wing Commander IV: The Price of Freedom (1995) Wing Commander IV: The Price of Freedom (1995)
Na de oorlog met de Kilrathi bevind het heelal zich nog altijd in een onstabiele situatie. De "borderworlds" zijn een verzameling kolonisten welke in opstand komen tegen The Federation, waarvoor Christopher Blair zijn hele leven heeft gevochten. De keuzes die Blair gedwongen wordt te maken hebben een groot effect op het verloop van de menselijke beschaving en de fragile vrede in het heelal.
Wing Commander: Privateer (1993) Wing Commander: Privateer (1993)
De speler speelt een piloot in de ruimte, genaamd Grayson Burrows. Hij is een privateer die door de Gemini sector reist. Plotseling komt er een oud ruimteschip komt tot leven, en begint willekeurig andere ruimteschepen te vernietigen. Alle hoop is gevestigd op Burrows, hij heeft de taak om het gevaarlijke ruimteschip voor eens en voor altijd te vernietigen.
Wing Commander: Prophecy (1997) Wing Commander: Prophecy (1997)
In het vijfde deel van de Wing Commander Serie speelt de speler als Lance Casey, Piloot in het Black Widow Squadron onder leiding van Christopher Blair (Mark Hamill). De vrede in het heelal wordt ruw verstoord als een onbekend insect-achtig ras de mensheid bedreigd. Casey en zijn vrienden zullen er alles aan moeten doen de mensheid voor totale vernietiging te behoeden.
Wing Island (2007) Wing Island (2007)
Je kruipt in de huid van de vogel Sparrow Wing Jr. en het is aan jou om verschillende taken uit te voeren. Samen met je vrienden, Puffin Chirp, Crane Splendid, Swan Sweet, Hawk Old en Owl Fatman voer je de in totaal 27 verschillende missies uit. Deze missies zijn verdeeld over verschillende eilanden, en op elk eiland heb je de keuze uit een reeks verkiesbare opdrachten. De ene keer zal een missie bestaan uit het droppen van medicijnen, terwijl je direct daarna de brandweer moet helpen met een bosbrand blussen en vervolgens rustig een zwerm vogels hebt te fotograferen. Door missies succesvol af te ronden kun je prijzen winnen en geld verdienen om je vliegtuigen te verbeteren.
Wings (1990) Wings (1990)
In deze Wereld Oorlog I saga ben je een rookie-piloot die door middel van campagnes langzaamaan faam kan verwerven. Er zijn 230 missies die in 3 verschillende spel-modi worden gespeeld: isometrische shooter, 3D oorlog simulaite en verticaalscrollende bommenwerper missies.
Wings of Fury (1987) Wings of Fury (1987)
Het is de Tweede Wereldoorlog en de gevechten vinden niet alleen op het land plaats. Ook op de grote oceanen en het luchtruim daarboven maken onderdeel uit van de strijd. Vliegdekschepen varen af en aan, vol geladen met vliegtuigen. Deze vliegtuigen stijgen op van het schip om hun missie te volbrengen en heelhuids terug te komen.
Winter Games (1985) Winter Games (1985)
Bij Winter Games moet de speler meedoen met de Olympische winterspelen. De onderdelen zijn ski-springen, schoonspringen, de biathlon, de slalom, bobsleŽn, schaatsen, vrijschaatsen en figuurschaatsen.
Winter Olympics: Lillehammer 94 (1994) Winter Olympics: Lillehammer 94 (1994)
Laat in de afzonderlijke disciplines danwel in competitievorm zien waarom jij de best winter OlympiŽr bent. Ga de competitie aan op de disciplines Downhill, Giant Slalom, Super G, Slalom, BobsleeŽn, Rodellen, Freestyle SkiŽn, Schansspringen, Biathlon en Shorttrack.
Winter Sports (2006) Winter Sports (2006)
Winter Sports is geÔnspireerd door de Olympische Winterspelen en bevat dan ook verschillende sporten. Zo kun je skispringen, downhill skiŽn en slalommen, maar de game bevat ook de biatlon, cross-country, nordic combined en snowboarden. Alle sporten zijn voorzien van commentaar de Amerikaanse TV-commentatoren Sue Thurle en Tim Caple.
Winx Club: Mission Enchantix (2008) Winx Club: Mission Enchantix (2008)
De Winx girls ontmoeten Valtor, een mysterieuze tovenaar die is ontsnapt uit de gevangenis in Omega Dimension. Valtor wil wraak nemen op de 'Realms' door hun kracht te stelen. De Winx girls willen Valtors plannen tegenhouden, maar dit wordt lastig aangezien zijn plannen invloed hebben op de meiden. Stella verandert bijvoorbeeld in een soort vis en Layla's thuisplaneet wordt overvallen. Door het oplossen van de vele puzzels en het goed verkennen van de omgevingen moeten de zes Winx meiden Valtor en zijn troepen verslaan. Het spel bevat mini-games en een uitgebreide dress-up-functie. Hierin kunnen spelers hun Winx meiden allerlei verschillende kleren aantrekken.
Winx Club: The Quest for the Codex (2006) Winx Club: The Quest for the Codex (2006)
In Winx Club: The Quest for the Codex speel je allerlei minigames waarin mode, vriendschappen en de magie van Winx Club centraal staan. In de verschillende minigames moet je dansen, vliegen en zingen met elk lid van Winx Club. Je kunt nieuwe kleren en accessoires winnen om jouw karakter persoonlijker te maken. Bovendien is het mogelijk om voorwerpen met andere spelers te ruilen om de perfecte look te creŽren
Wipeout (1995) Wipeout (1995)
2052: racers doen mee aan de F3600 anti-gravity league met het voertuig van zijn keuze. De speler heeft de keuze uit vier verschillende race teams en uit twee piloten van ieder team. Elk schip heeft zijn eigen sterke en zwakke punten op het gebied van acceleratie, top snelheid, gewicht en draairadius. Door het voertuig over power-up pads te rijden, die verspreidt over de tracks te vinden zijn, kan de speler een schild, turbo boost, mijnen, schokgolven of raketten krijgen. Deze kunnen gebruikt worden ter bescherming van de speler zelf of tegen de tegenstander.
WipEout 2097 (1996) WipEout 2097 (1996)
De tweede game in de WipEout serie met nieuwe tracks, nieuwe voertuigen en nieuwe wapens. Met een makkelijkere leercurve, terwijl de moeilijkheidsgraad hoog blijft voor de ervaren gamers. De soundtrack wordt o.a. verzorgd door The Prodigy, The Chemical Brothers en Underworld.
Wipeout 64 (1998) Wipeout 64 (1998)
In Wipeout 64 beschik je over een zweefbolide die je zo snel mogelijk achter de finishlijn moet zien te racen. Met snelheden van boven de 300 kilometer per uur race je door de bochten en maak je het je tegenstanders moeilijk. Op de tracks zijn verschillende powerups te vinden die je helpen om je tegenstander van de baan af te schieten. In de game zijn verschillende modi te vinden, namelijk de challenge, single races en timetrials.
Wipeout Fusion (2002) Wipeout Fusion (2002)
Een nieuwe interplanetaire racecup wordt georganiseerd. Alles is toegestaan tijdens de race, de winnaar is diegene die het eerst over de streep komt.
Wipeout HD (2008) Wipeout HD (2008)
WipEout HD is een combinatie tussen Pure en Pulse met een 1080p resolutie. In het spel kun je met futuristische racewagens het tegen elkaar opnemen. Ondertussen kun je een aantal power-ups gebruiken, zoals raketten, om elkaar om zeep te helpen.
Wipeout Pulse (2007) Wipeout Pulse (2007)
Het spel bevat 24 nieuwe circuits die speelbaar zijn in zeven verschillende modes. De teams uit Wipeout Pure keren terug en krijgen concurrentie van Team EG-X. De gameplay is ook uitgebreid met een Mag-Strip feature waardoor je schip tijdelijk aan de weg blijft hangen, hierdoor kun je loopings uitvoeren. Verder kent de game een aantal nieuwe modi, waaronder een Training-modus.
WipEout Pure (2005) WipEout Pure (2005)
Wipeout is een futuristische racegame waarin je met zwevende voertuigen met een gigantische snelheid over prachtige en soms ook verschrikkelijk moeilijke banen heen racet. In deze banen is niets te gek, stukken waarin je steil omhoog of omlaag gaat, sprongen over reusachtige afgronden, loopings en races hoog in de lucht en zelfs in de ruimte.
Witcher, The (2007) Witcher, The (2007)
Een actie RPG geÔnspireerd door de boeken van de Poolse fantasy schrijver Andrzej Sapkowski. De speler kruipt in de huid van Geralt, een man die een "witcher" wordt. Een witcher is een zwaargetrainde vechter met bijzondere gemuteerde eigenschappen. Een witcher verdient zijn geld met het afslachten van monsters en is lid van een orde die het volk beschermt tegen weervolven.
Without Warning (2005) Without Warning (2005)
In "Without Warning" hebben terroristen de chemische fabriek van het bedrijf Peterson-Daniels overgenomen, de aanwezigen gegijzeld en explosieven geplaatst. Als de fabriek ontploft zullen er miljoenen slachtoffers vallen. Het is de taak aan drie geheime commando's, Kyle Rivers, Jack Hooper en Ed Reagan om de fabriek te infiltreren en de dreiging onschadelijk te maken...
Wizardry 8 (2001) Wizardry 8 (2001)
Het universum is in grote problemen, de Dark Savant is ervandoor met de Astral Dominae, een ongeloofelijk krachtig magisch object, waarvan gezegd wordt dat het de geheimen van het leven bezit. Al twee rassen hebben de jacht geopend, de T'Rang en de Umpani en nu zal jouw groep avonturiers de nieuwe jagers worden. Volg de Dark Savant naar de wieg van de Astral Dominae, de wereld Dominus, aan het randje van de cosmos.
Wizardry Asterisk (2005) Wizardry Asterisk (2005)
In deze remake van de eerste Wizardry voor de DS, maak en bestuur je een groep van zes avonturiers en vertrek je naar het gigantische labyrinth onder het rijk Llylgamyn, in opdracht van de 'Mad Overlord' Trebor, om dien's amulet te heroveren van de slechte tovenaar Werdna. Buiten de grafische vernieuwingen, zijn er ook extra quests, puzzels, monsters, wapens en items. Ook is er de mogelijkheid de game met de originele, ouderwetse graphics te spelen.
Wizardry: Heart of the Maelstrom (1988) Wizardry: Heart of the Maelstrom (1988)
Het vijfde scenario in de Wizardry serie. Ondanks het verslaan van Werdna, Davalpus, L'kbreth en weer Werdna, is het kwaad toch weer naar Llylgamyn terug gekeerd. Na verder onderzoek blijkt dat de oorzaak hiervan ligt een nabij gelegen ondergrondse dimensie-draaikolk is. Men besluit het kwaad dit keer bij zijn wortel te bestijden en er wordt een groep avonturiers samen gesteld om het portaal te vinden.
Wizardry: Knight of Diamonds (1982) Wizardry: Knight of Diamonds (1982)
Het tweede scenario in de Wizardry serie. Nadat de gestoorde Overlord Trebor zijn amulet terug gekregen heeft, is hij helemaal doorgedraaid en heeft uiteindelijk zelfmoord gepleegd. Met Trebor en Werdna beiden dood keerde de rust terug in het land van Llylgamyn, maar die was slechts van korte duur. Al snel maakt de slechterik Davalpus gebruik van de situatie en bestormd het kasteel, vermoordt de koningklijke familie en claimt de troon voor zichzelf. De jonge Prins laat het er echter niet bij zitten en pakt onmiddelijk het heilige harnas van de Knight of Diamond en de Staff of Gildna, die het land beschermd, om zich op Davalpus te wreken. Hoewel dit lukt, is de God Gildna zo geÔrriteerd, door het gebruiken van de heilige wapens zonder zegening, dat hij ze terug stopt in zijn zes verdiepingen tellende tempel. Nu is het weer jouw taak om een groep van zes avonturiers samen te stellen, om de tempel te verkennen en de heilige wapens terug te brengen.
Wizardry: Legacy of Llylgamyn (1983) Wizardry: Legacy of Llylgamyn (1983)
Het derde scenario in de Wizardry serie. Er is een generatie voorbijgegaan, sinds de vernietiging van Davalpus en zijn onderdanen, in het land van Llylgamyn. Maar na een periode van vrede, lijkt het wederom gedaan met de rust. Het lijkt alsof de natuur van het land zelf nu in opstand is gekomen, aardbevingen teisteren het land en alle kusten overspoelen. De wijzen geloven dat enkel de legendarische 'Orb of Scrying' hun hiertegen kan beschermen, maar deze wordt bewaakt door de draak L'kbreth. Opnieuw zal een groep avonturiers erop uit moeten trekken om de Orb te bemachtigen en het land te beschermen.
Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord (1981) Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord (1981)
Trebor, de machtswellustige Overlord, ontleent grote kracht aan zijn magische amulet. Als deze op een dag wordt gestolen en misbruikt door de slechte oppermagiŽr Werdna, komt er een gigantisch grottenstelsel onder het kasteel van Trebor bloot te liggen. Werdna verschuilt zich in de diepten, om daar zijn demonisch legertje uit te breiden. Trebor laat zich niet kennen en roept het ondergrondse labyrinth uit tot een nieuwe publieke queeste om moed te bewijzen en tot de elite ere-garde binnen te treden, door zijn amulet terug te halen. Maak een groep van zes avonturiers, van krijger tot priester en baan je een weg door de met monsters gevulde gangen.
Wizardry: Tale of the Forsaken Land (2001) Wizardry: Tale of the Forsaken Land (2001)
Wat ooit een vredig en welvarend koningkrijk was, werd in een flits half weggevaagd. Het land rondom Dulhan werd opengereten en ondergrondse labyrinten en kerkers blootgelegd. De koningin is door de aarde opgeslokt en slechts enkelen hebben de ramp overleefd, het machtige koninkrijk is gereduceerd tot een ruÔne. Als je aankomt in het kleine grens-stadje wordt je al snel gevraagd om mee te helpen Duhan weer op te bouwen en de demonische uitbarsting tegen te gaan.
Wizardry: The Return of Werdna (1987) Wizardry: The Return of Werdna (1987)
Het vierde scenario in de Wizardry serie. Ditmaal bestuur je geen groepje avonturiers, maar kruip je in de huid van de slechte oppermagiŽr Werdna zelf. Nadat Werdna verslagen werd in deel een en voor dood achtergelaten op de bodem van zijn ondergrondse labyrint, heeft hij een eeuwigheid geslapen, gekweld door nachtmerries. Zonder te weten waarom hij ooit ontwaakte en ontdaan van zijn krachten, zal hij nu de weg naar buiten moeten vinden uit zijn eigen kerker. Dezelfde vallen die hij ooit voor andere zette, zijn nu zijn eigen ondergang geworden, maar Werdna zal het niet opgeven, voordat hij de Amulet waarmee het allemaal begonnen was, weer terug in zijn handen heeft.
Wizball (1988) Wizball (1988)
De kwaadaardige Zark heeft alle kleuren uit Wizworld weggenomen. Het is aan jou de taak om als Wiz in zijn Wizball al schietend en stuiterend alle kleuren terug te bemachtigen.
WK Voetbal Avontuur 98' (1997) WK Voetbal Avontuur 98' (1997)
Word nu zelf bondscoach van Oranje en beleef een avontuur op het WK 98' in Frankrijk. Houd je eigenzinnige staf in toom en voorkom ruzie in de selectie. Scherpe persconferenties, schandalen, blessures en kampvorming maken je het leven zuur! Speel daarnaast alle wedstrijden zelf en maak Oranje wereldkampioen!
Wolfchild (1994) Wolfchild (1994)
Dr. Kal Morrow is ver gevorderd in genetisch onderzoek en een expert in het mixen van mens en dier. Hij wordt gekidnapped door terroristen, zijn familie bruut vermoord en gedwongen te werken voor deze lugubere organisatie, genaamd CHIMERA, en hun gevreesde leider Karl Draxx. Maar Morrow's zoon, Saul, wist te overleven. Nu zal hij zijn verborgen dierlijke DNA krachten moeten gebruiken om door vijf levels van terroristen en mutaties heen te knokken en zijn vader te bevrijden.
Wolfenstein 3D (1992) Wolfenstein 3D (1992)
De Amerikaanse soldaat BJ Blazkowicz moet proberen uit de zwaarbewaakte Duitse gevangenis Castle Wolfenstein te ontsnappen. Er zijn veel bewapende bewakers en honden. Het gebouw heeft verschillende verborgen kamers waar schatten, voedselpaketten, medicijnen en ammunitie ligt.
Wolfenstein: Enemy Territory (2003) Wolfenstein: Enemy Territory (2003)
Wolfenstein: Enemy Territory (ET) is een gratis first-person shooter. De Allies en Axis moeten in verschillende maps proberen de andere partij uit te schakelen door bijvoorbeeld een groot kanon onschadelijk te maken. Je kan kiezen uit Soldier, Engineer, Medic, Field Ops of Covert Ops.
Wolfpack (1990) Wolfpack (1990)
WolfPack is een simulatiespel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, waarbij de speler het commando krijgt over een marineschip of onderzeeboot naar keuze. De boten opereren in kleine groepjes en moeten de opgedragen missie volbrengen. Het spel heeft twaalf scenario's en de mogelijkheid om zelf een scenario te creŽren.
Wolfschanze (2006) Wolfschanze (2006)
20 juli 1944: kolonel Claus Schenk von Stauffenberg betreedt de Wolfschanze, Hitlers geheime hoofdkwartier. Hij heeft een koffer bij zich. In de koffer zit een krachtige bom. Jij speelt kolonel Von Stauffenberg. Duitse patriotten, soldaten en burgers die meer dan genoeg hebben van de excessen van de nazi's en de eeuwigdurende oorlog, vormen een samenzwering om de nazi's uit de macht te ontzetten. Daarbij is jouw missie om Hitler te doden. Je bent echter omringd door Hitlers wolven en zijn elite-lijfwachten. Bestrijd de bewakers te voet, vanuit verschillende voertuigen, in ondergrondse bunkers, geheime tunnels en in een doolhof.
Wonder Boy III - The Dragon's Trap (1989) Wonder Boy III - The Dragon's Trap (1989)
Wonder Boy gaat een kasteel binnen om de Salamander Cross te vinden, maar daarbinnen moet hij het opnemen tegen MEKA Dragon. Na het verslaan van MEKA Dragon wordt er echter een vloek uitgesproken tegen Wonder Boy, waarbij hij onwillig getransformeerd wordt als Lizard-Man. Hij moet een manier vinden om zijn ware lichaam terug te kunnen krijgen en moet hij het opnemen tegen tal van draken.
Wonder Boy in Monster Land (1987) Wonder Boy in Monster Land (1987)
Wonder Boy in Monster Land is het tweede deel in de Wonder Boy serie. In dit spel bespeel je een blondharige jongen die een leeuwevel aan heeft en een zwaard bij zich heeft. Monster Land wordt onderdrukt door een draak en Wonder Boy heeft als taak om zich een weg te banen door het land en de draak uiteindelijk te verslaan.
Wonder World (2008) Wonder World (2008)
Wonderworld Amusement Park moet het plezier van een dagje pretpark in je huiskamer brengen. Het spel bevat 35 verschillende attracties die je kunt besturen en meemaken. Daarin zitten een aantal minigames verwerkt die je zo snel mogelijk moet zien te voltooien. Je kunt spelen tegen de computer, of tot met vier spelers tegelijk de minigames spelen.
Woody Woodpecker: Escape from Buzz Buzzard Park (2002) Woody Woodpecker: Escape from Buzz Buzzard Park (2002)
Die ellendige Buzz Buzzard heeft Woody Woodpeckers neefje en nichtje gegijzeld en hij houdt ze ergens in zijn nieuwe pretpark gevangen. Kruip in de huid van Woody en maak je klaar om 'Knothead' en 'Splinter' te redden uit de grijpgrage klauwen van de buizerd. Baan je een weg door de levels vol dodelijke vijanden en lastige obstakels door deuren open te pikken, bommen te gooien en mee te liften op een raket.
World Championship Cards (2008) World Championship Cards (2008)
World Championship Cards is een verzameling van 33 verschillende kaartspelletjes. Doel van de game is om mee te doen met toernooien om zo uiteindelijk uit te groeien tot de beste kaartspeler die er is. Naast de toernooien kun je ook losse kaartspelletjes spelen. Bovendien is er een oefenmodus waarin je de regels van de verschillende kaartspellen kunt leren.
World Class Leader Board (1987) World Class Leader Board (1987)
Hier is je kans om, net zoals de grote meesters, op de mooiste golfbanen van de wereld te spelen. In World Class Leader Board speel je op vier kampioensbanen.
World Cup 98 (1998) World Cup 98 (1998)
Speel het wereldkampioenschap van 1998 na. Alle 32 teams zitten erin, plus acht afgevallen teams. Je kunt kiezen om het te spelen volgens de echte loting, of de teams door elkaar te gooien en dan te spelen. Je kunt spelergegevens toevoegen of wijzigen wat de uitslag van het WK zal beÔnvloeden. Je hebt ook vriendschappelijke wedstrijden, trainingen en klassieke wedstrijden die je vrijspeelt als je de cup hebt gewonnen. De game gebruikt een bewerkte FIFA 98 engine.
World Cup Italia '90 (1990) World Cup Italia '90 (1990)
Voetbalgame gerelateerd aan het WK van 1990 dat in ItaliŽ plaatsvond. Wanneer je je team hebt geselecteerd kun je kiezen welke spelers je opstelt, waarbij je rekening houdt met hun snelheid, kracht en vaardigheden. Je bekijkt het spel van bovenaf, en de regels zijn simpel: geen buitenspel en geen vrije trappen. Agressief spel wordt dus aangemoedigd.
World Driver Championship (1999) World Driver Championship (1999)
In World Driver Championship moet je een racecarriŤre opbouwen. Bij goede prestaties zul je aanbiedingen krijgen om voor betere bedrijven te mogen werken. In totaal zijn er vijftien verschillende werkgevers beschikbaar, en kun je racen over tien verschillende racetracks in onder andere Sydney, Kyoto en Rome. Er zijn dertig auto's waaruit gekozen kan worden.
World Ends With You, The (2008) World Ends With You, The (2008)
The World End With You speelt zich af in Japan, en met name in Tokio. De belangrijkste locaties van Tokio, zoals het drukste kruispunt en het populairste shoppingcentrum ter wereld, zijn aanwezig in het spel. De hoofdrolspeler Neku heeft een speciale gave, hij kan zien wat andere mensen voelen. Hij wordt gedwongen om samen met een meisje dat hij ontmoet, Tsuki, een mysterieus spel te spelen. Op het bovenste scherm de Ds zal Tsuki tegen monsters moeten vechten, terwijl Neku hetzelfde doet op het onderste. Deze gevechten hebben een invloed op elkaar dus je mag ze geen van beide verliezen. Om het spel te winnen, zul je alle monsters moeten verslaan.
World Games (1986) World Games (1986)
Olympisch sport-spel waar je meedoet aan acht bekende en minder bekende sporten, in evenzoveel landen, zoals; slalom skiŽn, gewicht heffen, "barrel jumping", sumo worstelen, stier rijden, klif duiken, boomstam balanceren en boomstam werpen.
  1 -2- 3 4 5
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!