Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5
Zoeken:
Wacky Races (1991) Wacky Races (1991)
Wacky Races is een oude tekenfilmserie van enkele tientallen jaren geleden, waarbij figuren uit andere tekenfilmseries in de meest bizarre auto's tegen elkaar races reden. Het doel is hetzelfde als in de tekenfilm: rijd met je bizarre auto je tegenstander van de weg af.
Wacky Races: Crash & Dash (2008) Wacky Races: Crash & Dash (2008)
Wacky Races: Crash & Dash is een racegame die gebaseerd is op de Hanna Barbera-tekenfilm: Wacky Races. De gniffelende hond Muttley en zijn slechte baas Dick Dastardy proberen steeds weer op allerlei gemene manieren de race van de Wacky Races te winnen. De game bevat vrolijke omgevingen, gekke auto’s en maffe personages. Zo zul je enkele oude favorieten uit de tekenfilm terugzien. Peter Perfect in de Turbo Terrific, de Ant Hill Mob in hun Bullet Proof Bomb, Penelope Pitstop en natuurlijk de Mean Machine met Dick Dastardly en Muttley achter het stuur.
Wacky Wheels (1994) Wacky Wheels (1994)
Wacky Wheels is een arcade race game. Er zijn 8 speelbare characters uit de dierentuin. Deze dieren zullen met omgebouwde grasmaaier rondrijden en elkaar bekogelen met egels, explosieven en andere voorwerpen. In de multiplayer mode kunnen spelers het tegen elkaar opnemen tijdens een race- of battlemode. Dit laatste is vergelijkbaar het klasieke deadmatch wat we kennen van de first-person shooters.
Wakeboarding Unleashed Featuring Shaun Murray (2003) Wakeboarding Unleashed Featuring Shaun Murray (2003)
Als wakeboarder hang je aan een touwtje achter een speedboat en is het de bedoeling dat je de mooiste trucjes uit je mouw schudt. Dit kan door middel van schansen op het water of door het gebruik van de boot zelf. In de multiplayermode bestuurt de ene de boot en de andere de boarder. Voer spectaculaire stunts uit en verdien daarmee zoveel mogelijk punten. Bij goede prestaties zijn er nieuwe onderdelen vrij te spelen.
Waku Waku 7 (1996) Waku Waku 7 (1996)
Een 2D vechtspel die op hilarische wijze verschillende anime en videogames op de hak neemt. Je kunt kiezen uit één van de negen karakters om tegen elkaar te vechten of tegen de computer. Zo is er Mauru die nog het meest lijkt op een Totoro. Bonus Kun die alle vechtbewegingen van Ryu probeert na te doen en Rai die op Terry Bogard lijkt uit Fatal Fury.
Wall-E (2008) Wall-E (2008)
Spelers zullen de controle nemen over WALL-E en EVE in een snel avontuur gebaseerd op de gelijknamige Disney•Pixar film. Het spel zal fans de meest opwindende momenten van de film laten herbeleven wanneer zij tien werelden gevuld met ononderbroken actie en avontuur onderzoeken, samen met nek- aan- nek uitdagingen voor meerdere spelers. Spelers zullen de verhaallijn, karakters en belangrijkste locaties van de WALL-E film herkennen wanneer zij intense missies uitvoeren, gevaarlijke vijanden ontwijken en hun weg door een futuristische wereld besturen.
Wallace & Gromit in Project Zoo (2003) Wallace & Gromit in Project Zoo (2003)
De gevleugelde crimineel McGraw is terug, en deze keer heeft deze jattende pinguïn zijn zinnen gezet op het ontvoeren van pasgeboren dieren uit de dierentuin. Je speelt de rol van de hond Gromit, de zwijgzame metgezel van Wallace. Je moet het mysterie van de verdwijnende dieren tot op de bodem uitzoeken en McGraw voorgoed zien te kortwieken.
Wallace & Gromit: The Curse of the Were Rabbit (2005) Wallace & Gromit: The Curse of the Were Rabbit (2005)
Wallace is een geniale maar stuntelige uitvinder, en Gromit is zijn geduldige hond. Ze worden ingehuurd om verscheidene prijswinnende groenten te beschermen tegen konijnen. Echter kan het duo niet op tegen een plotselinge groei in de lokale konijnenbevolking. Terwijl de twee het probleem proberen op te lossen voordat de jaarlijkse groentetuinverkiezingen plaatsvinden, beginnen er mysterieuze verschijningen te komen die gehele groentetuinen vernietigen. Al snel gaat het gerucht dat Wallice en Gromit te maken hebben met een ‘weerkonijn’, de iets liefelijkere variant van de weerwolf. Samen gaan jullie op zoek naar het "weerkonijn" en proberen jullie hem te stoppen.
Walt Disney World Quest Magical Racing Tour (2000) Walt Disney World Quest Magical Racing Tour (2000)
Walt Disney World Quest: Magical Racing Tour is een racegame die gebaseerd is op attracties in Wald Disney World Resort. Kies uit een van de dertien races en neem deel aan races op banen zoals the Haunted Mansion, Pirates of the Caribbean, Space Mountain en Big Thunder Mountain Railroad om de missende delen van de vuurwerkmachine van het park te vinden, die Chip 'n Dale per ongeluk vernietigd hebben.
Wanted Guns (2003) Wanted Guns (2003)
Je speelt als Reverend Devlin, een meedogenloze priester met een dubieus verleden. Als de Los Gauchos, een Mexicaanse troep van schietgrage goud-dieven, waarvan Devlin vroeger de leider is geweest, definitief zijn teruggekomen om hem te achtervolgen, zal hij zijn oude pistool-kunsten nodig hebben om te overleven.
Wanted: A Wild Western Adventure (2003) Wanted: A Wild Western Adventure (2003)
Wanneer onze held Fenimore arriveert in de stad ziet hij enkele intimiderende personen een boer bedreigen. Hij krijgt het op een of andere manier klaar ze weg te jagen, waarna de boer hem uitnodigt een hapje te eten. Bannister (de boer) vertelt Fenimore over Starek, de eigenaar van de stad, die alle boeren uit de omgeving probeert weg te jagen. Via afkoopsommen, of bedreigingen van ingehuurde schurken met wapens. Ook heeft Starek de sheriff onder de duim, dus van die kant hoeven de boeren geen hulp te verwachten. Dit alles doet Fenimore besluiten de boeren te helpen. Ook al heeft Starek heel het dorpje onder zijn commando, (behalve een prachtige dame genaamd Rhiannon) Fenimore laat het beste van zich zien en neemt het op tegen Starek...
War Commander (2001) War Commander (2001)
War Commander is een strategiespel waar je de controle hebt over een volledig bataljon Amerikaanse legersoldaten. Het spel speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je krijgt met je maten een aantal missies voorgeschoteld, waaronder het vernietigen van bunkers of het opblazen van artilleriekannonen. Tijdens je strijd kun je tot veertig soldaten en voertuigen tegelijk aansturen. Hoe langer je soldaten leven en hoe meer vijsnden ze verslaan, hoe meer ervaring ze krijgen op het slagveld. Voltooi alle missies en overleef de Tweede Wereldoorlog.
War Front: Turning Point (2007) War Front: Turning Point (2007)
War Front: Turning Point laat je de Tweede Wereldoorlog naspelen, alleen dan helemaal anders. Zo is Hitler al aan het begin vermoord en krijg je experimentele wapens, prototype voertuigen en zeldzame eenheden tot je beschikking om de geschiedenis te herschrijven.
War of the Monsters (2003) War of the Monsters (2003)
De Aarde wordt aangevallen door een buitenaards ras. De mensheid vecht terug, maar de beschadigde UFO’s lekken een giftige vloeistof die op verschillende plekken op Aarde terechtkomt. Hier groeien allemaal nieuwe monsters die de Aarde willen vernietigen. De game bevat verschillende modes zoals Adventure, Free For All en Elimination. De game is met 2 spelers te spelen en je moet tegen elkaar vechten in een volledig interactieve wereld. Per level kan je punten vrijspelen om nieuwe levels of monsters te unlocken.
War Rock (2004) War Rock (2004)
Er zijn twee manieren om dit spel te spelen. Allereerst kun je met teams tegen elkaar (Debaran vs. NIU). Het doel is dan om met je team zoveel mogelijk vlaggen te veroveren en ook zelf de vlaggen te verdedigen. Ook kun je alleen spelen. Het doel is dan om zoveel mogelijk kills te maken.
Warcraft II: Beyond the Dark Portal (1996) Warcraft II: Beyond the Dark Portal (1996)
De mensen in Azeroth ontdekken dat de Orcs nog steeds hun land kunnen binnen komen. Om een nieuwe invasie te voorkomen, trekken de mensen door de Dark Portal het land van Orcs binnen, om voor eens en altijd een eind te maken aan hun geweldadige acties.
Warcraft II: Tides of Darkness (1995) Warcraft II: Tides of Darkness (1995)
Zes jaar zijn verstreken sinds de laatste oorlog tussen mensen en orcs. Azeroth is door de orcs veroverd en de mensen zijn gevlucht over zee naar het land Lordaeron. Maar nu is de hoofdchef van de Horde, Orgrim Doomhammer, weer op oorlogspad. Hij gaat met zijn vloot, bestaande uit Juggernauts en Destroyers, op weg naar de kust van Lordaeron met het plan om dit land ook te veroveren. En weer is er niemand opgewassen tegen de orcs die tot het binnenland van Lordaeron komen, en zelfs het oude koninkrijk van de elfen, Quel'Thalas, vernietigen. Om de orcs te stoppen sluit Azeroth een verbond met Lordaeron, de elfen, dwergen en gnomen en vormt zo de Alliantie.
Warcraft III: Reign of Chaos (2002) Warcraft III: Reign of Chaos (2002)
Na ontvangst van een alarmerende waarschuwing van een mysterieuze profeet, moet Thrall, oorlogsaanvoerder van de Orcs, zijn krijgers leiden naar een nieuw vreemd land. Dit gaat gepaard met conflicten tussen Orcs, Humans, Night Elves en Undead en een nog gevaarlijkere vijand; The Burning Legion.
Warcraft III: The Frozen Throne (2003) Warcraft III: The Frozen Throne (2003)
Dit is een uitbreiding op Warcraft III: Reign Of Chaos. De Burning Legion is net verdreven van de Azeroth als een nieuwe vijand alweer op de deurmat staat. Half Night-Elve en half demoon Illidan roept het serpentenras Naga op om samen met hem The Frozen Throne te gaan vernietigen waarop de Lich King zit. Kruip in de huid van Night-Elves of Undead om dit te voorkomen of kruip in de huid van Illidan en zijn Naga om dit juist te bewerkstelligen.
Warcraft: Orcs & Humans (1994) Warcraft: Orcs & Humans (1994)
Het koninkrijk Azeroth was vredig en rustig onder koning Llane, totdat de machtige magiër Medivh een poort opende naar een andere wereld. De mensen van Azeroth komen oog in oog te staan met geweldadige Orcs die via deze poort het land Azeroth binnen komen.
WarDevil (2008) WarDevil (2008)
WarDevil speelt zich af in een barre, troosteloze wereld waar de Chun Federatie heerst met ijzeren handen. Speel als een beest dat een aantal opdrachten moet uitvoeren in een futuristische wereld. Jij bent de laatste hoop om de wereld te verlossen van de onderdrukking en het is aan jou de taak om een manier te vinden om het beest binnenin te onderdrukken.
Warhammer 40,000: Dawn of War (2004) Warhammer 40,000: Dawn of War (2004)
Speel met de Space Marines, Chaos, Eldar of de Orks. Je kan je tegenstander uitschakelen door hem simpelweg te vernietigen of de meerderheid van strategische punten te veroveren en behouden. In de campaign mode krijg je als eerste de Blood Ravens (een divisie van de Space Marines) tot je beschikking en ga je proberen terrein terug te veroveren door de tegenaanval in te zetten. Nadat je verder vordert in de campaign krijg je het bevel over verschillende geallieerde rassen (imperials) zodoende om de Orks op elke uithoek van de planeet te vernietigen.
Warhammer 40,000: Dawn of War: Dark Crusade (2006) Warhammer 40,000: Dawn of War: Dark Crusade (2006)
Deze uitbreiding op Dawn of War brengt twee nieuwe legers, namelijk de Tau en de Necrons. Ook kent de uitbereiding een aantal nieuwe units en een extra campaign. Ditmaal afspelend op de planeet Kronus waar de imperials in harmonie samenleven met de Tau. De nieuwe Tau gouverneur dacht er echter anders over en zette aan tot een nieuwe oorlog met de imperials. In deze oorlog zal je ook weer te maken krijgen met de Orks en de Necrons.
Warhammer 40.000: Squad Command (2007) Warhammer 40.000: Squad Command (2007)
Warhammer 40.000: Squad Command is een strategie game die dertien missies herbergt. Alles speelt zich af in een 3D wereld die compleet verwoestbaar is. Hiervoor heb je de beschikking over twintig verschillende type wapens waaronder Plasma geweer en Bolter. Je vecht tegen de Legions of Chaos op de planeet Ruhr |||, die de planeer willen overnemen. Jij vecht namens de Spaces Marines en wilt dit voorkomen.
Warhammer : Dark Omen (1995) Warhammer : Dark Omen (1995)
De koning van de Undead is weer tot leven gekomen ten zuiden van het Kejzerrijk. De speler begint het spel als Morgan Bernhardt die op dezelfde tijd een kleine handelspost aan het verdedigen is tegen Goblins. Je word snel naar de hoofdstad Altdorf geroepen omdat de Orcs het zuiden van het Kijzerrijk binnen vallen. Al vechtende tegen de Orcs word duidelijk dat ze op de vlucht zijn geslagen voor iets akeligers dan andere Orcs.
Warhammer Online: Age of Reckoning (2008) Warhammer Online: Age of Reckoning (2008)
In Warhammer Online moet je direct al een keuze maken. Strijd je voor het goede of het kwade? Dit is een belangrijke keuze want Warhammer draait eigenlijk om één ding: Oorlog. In zogenaamde Realm vs Realm (RvR) gevechten neem je het op tegen zowel menselijke tegenstanders als AI gestuurde monsters, en is het de bedoeling dat je het fort van je tegenstander overneemt met behulp van je leger. DIt zal gaan door middel van vooraf uitgelijnde missies die het verhaal uitdiepen. Er zijn ook PvE-quests te vinden, die allemaal op één of ander manier de grote strijd kunnen beïnvloeden.
Warhammer: Battle for Atluma (2008) Warhammer: Battle for Atluma (2008)
Warhammer WarCry: Battle for Atluma is gebaseerd op het collectible card gamespel dat zich afspeeld in de Warhammer wereld. In deze oude wereld neem je het op tegen legers van de Grand Alliance of de kwaadaardige Horde of Darkness. Terwijl je meer dan 450 kaarten verzameld ontdek je de geheimen van Atluma en zul je goed moeten nadenken om je vijand te verslaan op weg naar het ultieme doel: het Atluma Crystal.
Warhammer: Mark of Chaos (2006) Warhammer: Mark of Chaos (2006)
Warhammer: Mark of Chaos is een bordspel met miniatuurpoppen dat zelf in elkaar gezet moet worden. Als speler is het mogelijk om met één van de vier rassen te spelen: The Empire, Chaos, Skaven en de High Elves. De legers bestaan uit units die onderling sterk van elkaar verschillen. Iedere unit heeft een apart uiterlijk. Naast de verschillende units, bevat elk leger een aantal helden met unieke krachten, zoals tovenaars, legeraanvoerders, speciale priesters en demonen. Deze helden worden sterker als de speler speciale items in hun inventaris plaatst. Tevens kunnen de helden ook in level stijgen. Dit gebeurt via de zogenaamde ‘skill tree’, waarmee het in drie onderdelen kan groeien, namelijk combat, duel en command. De held kan uitgroeien tot een almachtige leider die met een groot gemak vijanden verplettert. Daarbij kunnen helden elkaar uitdagen voor een 1-tegen-1 gevecht tot de dood.
Warhammer: Mark of Chaos - Battle March (2008) Warhammer: Mark of Chaos - Battle March (2008)
Warhammer: Mark of Chaos - Battle March is een uitbreiding voor Warhammer: Mark of Chaos. De gameplay gaat verder op die van het volledige spel en draait zodoende voornamelijk om oorlog en richt zich op de legers en de strijd. Tijdens de gevechten worden enorme demonen en duizenden andere personages tegelijk op het scherm weergegeven. In de strijd is de omgeving ook vaak een slachtoffer. Bossen, moerassen, vlaktes en toendra’s zijn volledig vernietigbaar. In deze uitbreiding worden de legers van de magische High Elves en de brute Orcs & Goblins toegevoegd
Warhammer: Shadow of the Horned Rat (1995) Warhammer: Shadow of the Horned Rat (1995)
Het half-mens, half-rat, volk, de Skaven zijn een plan aan het beramen om de menselijke dorpjes systematisch aan te vallen en voor eens en voor altijd ze van het land te verdrijven. Als huurling commandant Morgan Bernhardt zal de speler het koningkrijk moeten behoeden van deze dreiging, met zowel zwaard als magie. Gelukkig wordt hij bijgestaan door zijn trouwe metgezel Paymaster Dietrich, die hem zal adviseren met de opbouw van zijn leger.
Warhawk (2007) Warhawk (2007)
Warhawk is een remake van de Playstation1 game, en is enkel te spelen in multiplayer- of onlinemodus. Samen met 31 andere gamers strijd je op grote slagvelden met luchtschepen, tanks en jeeps. Deze actie kun je beleven in vier verschillende gamemodes, te weten Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag en Zones.
Wario Land 2 (1998) Wario Land 2 (1998)
Wario's nemesis, Captain Syrup en haar volgelingen, de Pirate Gooms Wario's skuipen Wario's kasteel binnen en maken er veel kabaal. Ze stelen een van zijn kostbare schatten en laten zo zijn alarmklok afgaan waardoor heel zijn kasteel onder water stroomt. Wanneer Wario wakker word stopt hij eerst de overstroming en gaat dan door verschillende landen op zoek naar zijn schat en Captain Syrup...
Wario Land 3 (2000) Wario Land 3 (2000)
Op een zonnige dag besluit Wario te gaan vliegen met zijn vliegtuigje over de grote bossen van Wario Land. Maar opeens kapt zijn motor ermee en valt hij naarbeneden. In de diepe bossen van Warioland ziet Wario een Muziekdoos voor zich staan. Dan gaat hij spelen en word Wario in de muziekdoos opgesloten! Een geheimzinnig persoon zegt dat als muziekdozen moet vinden voor hem, als hij hierin slaagt wordt hij pas bevrijdt uit de muziekdoos!
Wario Land 4 (2001) Wario Land 4 (2001)
Wario is een geldlustige schurk. Dit keer lokt het verhaal over een gouden piramide hem naar een dichte jungle. Het kost hem al heel wat moeite om de jungle te doorkruizen, maar in de piramide wachten de moeilijkste puzzels en uitdagingen.Vier bewakers waken met zorg over de vier secties van de piramide. Wario is voor het eerst niet meer onkwetsbaar, en hij zal dus stukjes hart moeten verzamelen om zijn energie op peil te houden!
Wario Land: Shake It! (2008) Wario Land: Shake It! (2008)
In een ouderwetse globe in een museum blijkt een andere wereld te bestaan, namelijk Yuretopia. Deze wereld is uiteengeslagen bij de slechte piraat Shay King. Bovendien zijn koningin Melfull en haar hulpjes gevangen genomen. Shay King doet dit om de legendarische schat Deldel Purse op te eisen, een schat waar oneindig veel geld uit zal stromen. De vrouwelijke piraat Maple Syrup ziet dit aan, en besluit hulp in te roepen van buiten Yuretopia, en ziet in Wario de perfecte kandidaat om Shay King uit te schakelen. Er zijn twintig verschillende levels, die zich onder andere afspelen in de jungle, woestijn en in de ruïnes van Yuretopia. Door de controller te schudden kan de speler onder andere vijanden uitschakelen en aardbevingen veroorzaken.
Wario Land: Super Mario Land 3 (1994) Wario Land: Super Mario Land 3 (1994)
Wario krijgt het in deze game aan de stok met Captain Syrup en haar Brown Sugar Pirates. Dit keer geen prinses of wereld die gered moet worden, het gaat hier om het verzamelen van zoveel mogelijk geld en schatten, om uiteindelijk een zo groot mogelijk kasteel te kopen om Mario jaloers te maken. Nu schijnt Captain Syrup toevallig een gigantisch gouden beeld van Princess Peach te hebben..
Wario World (2003) Wario World (2003)
Diep in Wario's kasteel ligt een schatkamer gevuld met de buit die hij heeft geplunderd tijdens zijn vele avonturen op Game Boy en Game Boy Advance. Maar verscholen tussen de schatten ligt een mysterieus zwart juweel. Een juweel met een curieus, onaards vermogen. Terwijl Wario een dutje doet, begint het juweel zijn verborgen schatten te veranderen in een oproer van monsters en de kelder van Wario's kasteel verandert in een bizar parallel universum. De volgende ochtend wakker wordend met een kelder zonder schatten en tjokvol met onbeschrijfelijke gruwelen, duikt Wario in een andere wereld om zijn geliefde buit terug te winnen en komaf te maken met het duistere juweel.
Wario's Woods (1994) Wario's Woods (1994)
Wario’s Woods is een puzzelspel dat wat weg heeft van Tetris. De blokken zijn hierbij wel vervangen door vijandjes en bommen. Door Toad door het speelveld te sturen en objecten op te pakken en weg te gooien moet je rijen zien te maken van dezelfde soorten vijandjes om ze te laten verdwijnen. Doe dit zo snel mogelijk binnen de tijd en verzamel zoveel mogelijk punten.
Wario: Master of Disguise (2007) Wario: Master of Disguise (2007)
Het verhaal rond deze besnorde tegenpool van Mario begint allemaal wanneer Wario een aflevering ziet van een meestervermommer op televisie. Hij beukt door het TV-scherm heen en steelt de toverstaf van de vermommer waarmee hij zichzelf kan transformeren. Vervolgens moet Wario aflevering na aflevering naspelen op televisie. Zo reist hij af naar exotische locaties waaronder een luxe restaurant, verschillende ruïnes en de piramiden in Egypte. Maar vergeet niet dat tijdens het spel ook je tegenstander: de Meestervermommer erop uit is om de toverstaf terug te stelen!
WarioWare: Mega Microgame$! (2003) WarioWare: Mega Microgame$! (2003)
200 spelletjes van ongeveer 5 seconden, die je razendsnel achter elkaar moet spelen waardoor je weer nieuwe minigames kan vrij spelen.
WarioWare: Smooth Moves (2007) WarioWare: Smooth Moves (2007)
WarioWare maakt hier zijn debuut op de Nintendo Wii. Door de Wii afstandsbediening steeds op verschillende manieren vast te houden moet de speler zich door 200 micro-games worstelen. Dit zijn knotsgekke spelletjes die vaak niet meer dan een paar seconden duren.
WarioWare: Touched! (2004) WarioWare: Touched! (2004)
Ook in deze WarioWare is de basis van het spel het halen van hele korte microgames, die elkaar in steeds sneller tempo opvolgen. Het vernieuwende aan dit deel is dat je alle microgames moet halen door gebruik te maken van het touch screen, de stylus en de microfoon van de Nintendo DS. De gewone knoppen komen helemaal niet aan bod. In totaal zijn er 180 microgames en kun je ook nog eens tientallen 'toys' vrijspelen; kleine spelletjes waarin je bijvoorbeeld een yo-yo kunt hooghouden of een sneeuwman kunt maken.
WarioWare: Twisted! (2004) WarioWare: Twisted! (2004)
In dit nieuwe WarioWare deel voor de GameBoy Advance is het de bedoeling om minigames te spelen door middel van het draaien van je Gameboy. In de game zitten een gyrosensor gebouwd, die ervoor zorgt dat je bewegingen geregistreert worden. Deze game is jammer genoeg gecancelt voor Europa.
Warlords (1990) Warlords (1990)
Warlords is een turn-based strategy game. Stuur sterke legers op pad om vijandelijke steden te veroveren en probeer zo de hele fantasiewereld Etheria in je macht te krijgen.
Warlords Battlecry II (2002) Warlords Battlecry II (2002)
Warlords Battlecry II is een RTS waarin de speler de mythische wereld van Etheria dient te veroveren. Etheria is verdeeld in 67 verschillende regionen waarbij elke van de twaalf verschillende rassen begint met één gebied. Bij het aanvallen van een aangrensende regio, worden de troepen van de aanvaller getransporteerd naar die regio voor een real time gevecht. Diegene die wint, krijgt de regio in zijn bezit tezamen met de oorlogsbuit in de vorm van geld en toekomstige gevechtsbonussen. Centraal hierin staat de held van een speler die gebouwen kan maken, magie kan uitoefenen en nabije troepen een hoger moraal en gevechtsbonussen geeft.
Warlords IV: Heroes of Etheria (2003) Warlords IV: Heroes of Etheria (2003)
Warlords IV: Heroes of Etheria is een fantasy spel met als doel de verovering van het continent Etheria. Er zijn acht verschillende rassen, elk met zes verschillende eenheden. De speler kiest één van de 33 portretten om hun Warlord te vertegenwoordigen. Ook kiest de speler twee verschillende specialisaties voor zijn Warlord die op zijn gevechtsvoorkeur wordt gebaseerd.
Warm Up (1991) Warm Up (1991)
Warm Up is een arcade formule-1 racegame waar je je wagen van bovenaf gezien over acht circuits heen stuurt. Kies uit acht formule-1 teams, en race een kampioenschap tegen vijf andere teams. Met elke race verdien je geld waarmee je je bolide sneller en wendbaarder kan maken.
Warpath: Jurassic Park (1999) Warpath: Jurassic Park (1999)
In deze game kan je een willekeurige dino kiezen uit de Jurassic Park films. Vecht tegen een andere dinosaurus om de sterkste van het park te worden. Er zijn modes zoals Arcade, Versus en Practice. De arena's verwijzen naar plaatsen die ook in de films voorkwamen en er is een museum, met info over de dinosauriërs. Als je veel wint, kan je nieuwe dinosauriërs, levels en modes unlocken.
Warriors of the Lost Empire (2008) Warriors of the Lost Empire (2008)
Warriors of the Lost Empire is een actie-RPG die zich afspeelt in een land dat lang geleden is gebouwd door de keizer Hadrianus voor zijn beeldchone vrouw Antinos. Als Hadrianus zichzelf echter om mysterieuze redenen opsluit in de tempel, beginnen de stedelingen te vluchten. De stad wordt overspoeld door criminelen en wezens uit andere werelden. Een speciaal team van krijgers heeft als missie de verlaten stad te onderzoeken. De speler is onderdeel van dit team en kan uit vier verschillende personages kiezen: High Lander, Amazoness, Gladiator of Dark Searcher. Elk personage en zijn of haar wapens kan volledig naar eigen wensen worden aangepast.
Warriors Orochi (2007) Warriors Orochi (2007)
In het spel verstoort een demoon, genaamd Orochi, de tijd en ruimte waardoor alle speelbare karakters van de Drie Koninkrijken-periode van China (de tijd waar Dynasty Warriors zich afspeelt) en de Sengoku-periode van Japan (de tijd waar Samurai Warriors zich afspeelt) bij elkaar komen. Al deze personen voegen zich samen om Orochi te verslaan.
  -1- 2 3 4 5
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!