Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:
10 voor Taal (2008) 10 voor Taal (2008)
In 10 voor Taal staat het spelen met de Nederlandse taal centraal. Behalve de spellen van de bekende tv-quiz bevat de game nog veel meer speltypen die gebruik maken van de eigenschappen van de DS. Spelletjes zijn onder andere Cryptokronkels, Zoek de Fout en Spelling. De speler kan alleen of samen met anderen spelen en topscores kunnen worden bijgehouden. Gezamenlijk kun je een puntenrace, afvalrace of tijdrace doen en kijk wie de tien voor zijn talenkennis verdient!
10-Yard Fight (1985) 10-Yard Fight (1985)
10-Yard Fight is een spel gebaseerd op American Football. In het spel kun je kiezen uit vijf verschillende moeilijkheidsgraden, namelijk High Scool, College, Pro, Playoffs en Super Bowl. Je start op het makkelijkste niveau, maar wanneer je een wedstrijd winnend afsluit, zul je automatisch een niveau hoger spelen. Win zoveel mogelijk wedstrijden met je team en eindig hoog in de klassementen.
1080 Avalanche (2003) 1080 Avalanche (2003)
1080 Avalanche is de opvolger van de originele 1080 Snowboarding van de N64. In tegenstelling tot concurrent SSX richt 1080 zich meer op de simulatie in plaats van over the top arcade gaming. Daarnaast hebben in Avalanche de verschillende natuurkrachten een grotere invloed op de gameplay.
1080 Snowboarding (1998) 1080 Snowboarding (1998)
"1080 Snowboarding" laat je snowboarden met n van de acht verschillende speelbare karakters. Probeer n van de zes afdalingen, laat je kunsten zien op de half-pipe of versla een vriend in de 2 player mode. In 1080 Snowboarding gaat het niet per definitie om stoere tricks met ellenlange combo's draait, maar voornamelijk om het racen. Wie gewoon het eerste de finish heeft gehaald is de winnaar.
11th Hour, The (1995) 11th Hour, The (1995)
Het is jaren na de afschuwelijke moorden in het Hilltop Mansion, eigendom van het vroegere criminele meesterbrein Henry Stauf. Jij bent Carl Denning Jr, een onderzoeksverslaggever van de populaire televisie serie "Case Unsolved". De producent van jouw show en tevens jouw minnares, Robin Morales, is naar de kleine stad Harley gegaan om onderzoek te doen naar een reeks griezelige moorden en verdwijningen. De verdwijningen schijnen verbonden te zijn met het verlaten herenhuis van Stauf. Wanneer je hoort dat Robin op een mysterieuze manier is verdwenen, reis je onmiddellijk naar Harley. Bewapend met een draagbare computer genaamd "GameBook", die eerder met een eigenaardige uitnodiging aan jou is geleverd, betreed je Hilltop Mansion van Stauf. Slechts wanneer Carl de vele verraderlijke raadsels, door Stauf nagelaten, vr het elfde uur heeft opgelost zal hij inzicht in de ware beproeving van de kwade plannen van Stauf bereiken.
18 Wheeler American Pro Trucker (2001) 18 Wheeler American Pro Trucker (2001)
Race met je truck door de straten en finish als eerste. In de game heb je verschillende modes die je kunt doen, zoals arcade racen, parking, score attack en versus. Om als eerste te finishen moet je zoveel mogelijk snelheid zien te maken, dit kan bijvoorbeeld door in de slipstream van andere vrachtwagens te rijden en verschillende powerups. Beuk auto's van de weg om je tegenstander te verhinderen. Als je zin hebt om het wat rustiger aan te doen, dan kun je nog proberen om de truck in een nauw parkeervak te plaatsen zonder obstakels te raken.
18 Wheels of Steel: Across America (2003) 18 Wheels of Steel: Across America (2003)
Je bent eigenaar van je vrachtvervoersbedrijf. Biedt op klussen en laat zien dat jij hebt wat nodig is om sneller dan de competitie de vracht af te leveren. Leid je bedrijf zodanig, dat het uitgroeit tot een imperium. Je hebt keuze uit vijftien verschillende trucks met oplegger, met meer dan dertig verschillende soorten lading.
18 Wheels of Steel: Convoy (2005) 18 Wheels of Steel: Convoy (2005)
Neem het stuur over van een groot en snel veranderend transport bedrijf. Begin als een eenmansbedrijf en bouw het om in een onweerhoudbaar konvooi en lever de goederen naar de plaats van bestemming. Groei in het bedrijf en je werknemers, maar kijk echter wel uit... reputatie betekent alles voor je. Tegenslagen kun je niet gebruiken, en bij veel tegenslagen zul je klanten kwijtraken.
18 Wheels Of Steel: Haulin' (2007) 18 Wheels Of Steel: Haulin' (2007)
In 18 Wheels Of Steel: Haulin' krijg je de kans om vrachtwagenchauffeur te zijn. Je word meegenomen in de wereld van de truckers. Het is aan jou de taak om ladingen zo snel en zorgvuldig mogelijk te transporteren naar de plaats van bestemming. Onderweg zul je echter wel obstakels tegenkomen zoals omleidingen en overvallen.
1830: Railroads & Robber Barons (1995) 1830: Railroads & Robber Barons (1995)
"1830: Railroads & Robber Barons" is een turn-based spel waarbij het doel is de meest succesvolle spoorwegbouwer in noord-oost Amerika te worden. Je kan spoorbanen leggen en treinen kopen. Tevens kan je bieden op private ondernemingen die je niet bezit.
1869 (1992) 1869 (1992)
Het spel speelt zich af in de 19e eeuw waar, op imperialistische wijze, grondstoffen uit kolonies in onderontwikkelde landen naar ontwikkelde landen worden vervoerd. Deze worden verwerkt tot producten om die met zoveel mogelijk winst te verkopen. De speler dient dit voor elkaar te krijgen door verschillende goederen te verhandelen bij havens over de gehele wereld.
187 Ride Or Die (2005) 187 Ride Or Die (2005)
Je speelt een G-Rida, genaamd Buck. Je baas wil niet dat slechterik Cortez zijn buurt overneemt, jij moet de buurt verdedigen door tegen andere gangsters te racen. Terwijl je dit doet kun je tijdens het racen uit het raam hangen en met een arsenaal aan wapens de tegenstanders opblazen. Tijdens de race zijn er bonussen te verdienen die je zullen helpen om je tegenstanders te verslaan en de race te winnen.
1942 (1985) 1942 (1985)
Je leeft in 1942, en jij bent piloot Super Ace. Je moet vechten in de oorlog met je straaljager om vijanden zowel in de lucht als op de grond uit te schakelen. Wanneer je je doelwitten hebt uitgeschakeld, kun je power-ups verzamalen die je extra vuurkracht geven of extra levens. Voltooi elk van de beschikbare levels en overleef.
1944: Battle of the Bulge (2005) 1944: Battle of the Bulge (2005)
Herbeleef de geschiedenis met 1944: Battle of the Bulge. Het spel focust zich op n van de hardste gevechten in tijdens de Tweede Wereldoorlog, en dit in de moeilijkste omstandigheden. Het spel bevat twintig missies en toont iedere kant van deze oorlog. De speelvelden zijn ontworpen met historische feiten in gedachten, en werden gecreerd vanaf authentieke, strategische kaarten, geografische informatie en beelden van de gevechten zelf. Het spel bevat ook vijftien nieuwe eenheden om hun aanwezigheid op de slagvelden in het gebied te weerspiegelen.
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!