Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8
Zoeken:
T'ai Fu: Wrath of the Tiger (1999) T'ai Fu: Wrath of the Tiger (1999)
De game draait om T'ai, een jonge tijger die er van beschuldigd wordt dat hij de Panda-monniken heeft vermoord. Maar T'ai zou zoiets nooit doen. Hij gaat op pad om zijn onschuld te bewijzen en de Evil Dragon Master te verslaan. Onderweg zal T'ai flink wat vijanden tegenkomen. Gelukkig is T'ai niet vies van een potje Oosterse vechtkunst.
Table Tennis (2006) Table Tennis (2006)
Table Tennis is een tafeltennis-spel met een diepgaande gameplay voor spelers van elk niveau. Men kan kiezen uit 22 unieke karakters, ieder met eigen vaardigheden, unieke bewegingen, speelstijlen, gezichtsuitdrukkingen en spraak.
Tabloid Tycoon (2005) Tabloid Tycoon (2005)
In Tabloid Tycoon sta jij aan het hoofd van een krant. Het is aan jou om als eerste met de nieuwe persberichten op de proppen te komen. Kies zelf of je een gerespecteerde krant wil zijn of een roddelblad, en breng het beste nieuws naar buiten. Ook moet je andere journalisten of papparazzi te snel af zijn en een loer draaien, om zelf de beste foto van een beroemdheid, schandaal of ongeluk te maken.
Tabula Rasa (2007) Tabula Rasa (2007)
Je stort je in een intergalactisch avontuur waarin je het wereldwijde verloop van een oorlog beïnvloedt. Na een reis van vele lichtjaren probeert een coalitie van rebellen te voorkomen dat xenofobische buitenaardse wezens het heelal domineren. Hierbij gaat het om de twee groeperingen: de Bane, een buitenaards volk, en the Allied Free Sentients (AFS), het menselijke ras. Als rebel beschik je over diverse futuristische wapens, zware bommen en de geheimzinnige Logos-kracht. De intelligente vijand is vastberaden om hun doel te bereiken en het is jouw taak om hen te stoppen.
Tactical Ops: Assault On Terror (2002) Tactical Ops: Assault On Terror (2002)
Tactical Ops gaat over twee groepen (Terroristen en Special Forces) die elkaar moeten uitroeien, waarbij het spel is gewonnen als het andere team is gedood. Een alternatief om te winnen is het uitvoeren van de missie (b.v. gijzelaars redden, paneel hacken, informatie stelen, raket lanceren). Tactical Ops is begonnen als een gratis modificatie voor Unreal Tournament maar werd al snel beschikbaar als een alleenstaand spel, welke rond april 2002 werd uitgebracht.
Tactics Ogre (1995) Tactics Ogre (1995)
Al 80 jaar leeft het koningkrijk Valeria in een innerlijk etnisch conflict, de drie verschillende groepen, Gargastan, Walstanian en Bacrumese zijn in constante strijd met elkaar en de haat en racisme onder de bevolking neemt ook steeds toe. Lang is het goed gegaan onder het charismatisch leiderschap van koning Dolgere, die streefde naar gelijke rechten voor iedereen, maar na zijn plotseling heengaan zit Valeria zonder opvolger en laait de strijd tussen de drie fracties weer op.
Taiko Drum Master DS 2 (2008) Taiko Drum Master DS 2 (2008)
In Taiko no Tatsujin ga je de door middel van drums de strijd aan met een variatie aan rivalen. Het spel telt zeven eilanden met ieder een eigen muzikale stijl. Verschillende symbolen op de tijdlijn geven aan welke drum je moet raken en wanneer. Een blauw symbool betekend dat je op de rand van de drum moet slaan, een rood symbool betekend dat je de drum in het middel moet raken.
Tail Concerto (1998) Tail Concerto (1998)
De wereld Prairie wordt bevolkt door twee rassen, de hond-mensen en de kat-mensen. Vroeger woedde er een oorlog tussen de twee, maar nu leven de beide volkjes al tijden vredig samen. Als een criminele katten-bende, genaamd de Black Cat Gang, de vrede in de stad Resaca verstoren, wordt politie agent Waffle Ryebread op de zaak gezet. Hij zal in zijn patrouille robot de kittens van de Gang moeten opsporen en arresteren.
Tails Adventure (1995) Tails Adventure (1995)
Het spel volgt de slimme vos met twee staarten "Tails". Het speelt zich af enige tijd voordat hij zijn blauwe vriend Sonic zou ontmoeten. Tails geniet van zijn rust in zijn laboratorium tot er paniek over het gehele eiland uitbreekt. De kwade keizer Great Battle Kukku 15th is het Cocoa eiland binnen gevallen op zoek naar de machtige Chaos smaragden, in een poging om de wereld te veroveren. Het is aan onze held Tails met behulp van zijn uitvindingen om dit voorkomen.
Tails' Skypatrol (1995) Tails' Skypatrol (1995)
De game is een spin-off in de Sonic series en volgt de avonturen van sonic's sidekick Miles "Tails" Prower. Hij probeert het eiland waarop hij woont te redden van Wendy Witchcart, die iedereen die haar tegen staat in kristallen verandert. Het verschil met een normale sonic game en deze game is dat je constant in de lucht zweeft. Je moet door een level vliegen en obstakels ontwijken en intussen snoeprepen oppakken om in de lucht te blijven. Tails draagt elk level een gouden ring mee waarmee hij muren en hendels kan gebruiken.
Tak 2: The Staff of Dreams (2004) Tak 2: The Staff of Dreams (2004)
Speel Tak in een nieuw episch avontuur, terwijl hij nieuwe magie (genaamd JuJu) moet leren om de Staff of Dreams terug te krijgen en de kwade Tlaloc voor eens en altijd te verslaan. De rol van Tak in de Prophecy of the Pupanunu blijkt niet afgelopen te zijn, maar net begonnen! Hij zal hard moeten trainen en het is niet gemakkelijk om de leerling van Jibolba te zijn... Tak heeft de blauwe plekken om het te bewijzen.
Tak and the Power of Juju (2003) Tak and the Power of Juju (2003)
In deze game speel je als Tak, die zijn dorpje moet verdedigen tegen een kwaadaardige tovenaar. Je zult nieuwe delen moeten verkennen, puzzels oplossen en gebruik moeten maken van je wapens om verder te komen. In de wereld waarin Tak leeft spelen magische krachten, de JuJu genaamd, een grote rol. Degeen die over deze magische krachten beschikt, heeft de mogelijkheid om de wereld zo aan te passen als hij wil. Zowel de boze tovenaar als Tak beschikken over deze krachten, maar alleen Tak wil ze voor het goede gebruiken.
Tak: The Great Juju Challenge (2006) Tak: The Great Juju Challenge (2006)
Tak is weer terug in Tak: The Great Juju Challenge. In dit deel komen de beste teams uit de hele wereld samen om tegen elkaar te vechten in The Great JuJu Challenge. Tak en Lok doen ook mee en vertegenwoordigen de Pupanunu-stam. Samen komen ze tegenover wilde dieren en een aantal vijandige stammen te staan.
Tales of Destiny (1997) Tales of Destiny (1997)
Het verhaal begint met een jonge avonturier, Stahn Aileron, die roem en avontuur zoekt. Hij word aangenomen op een schip maar wanneer het schip word overvallen door bandieten kan alleen Stahn ontsnappen. Hij zoekt naar een wapen en komt terecht in een opslagruimte. Daar vind hij een mysterieus wapen en moet hij proberen de bandieten te verslaaan...
Tales of Eternia (2000) Tales of Eternia (2000)
Door toedoen van een duistere macht dreigen de werelden Celestia en Inferia op elkaar te botsen, een catastrofe die bekend staat als "The Grand Fall". Als Reid en Farah van Celestia, Meredy van Inferia ontmoeten besluiten ze als team de wereld voor deze ramp te zullen behoeden.
Tales of Innocence (2007) Tales of Innocence (2007)
De hoofdstad van Regnam is er in geslaagd om de vrede te bewaren in de oorlog. Wanneer er opeens mensen verschijnen met speciale krachten krijgen de 'normale' mensen schrik. Het hoofd van Regnam beveelt zijn stadsgenoten om iedereen met deze krachten gevangen te nemen. Op een dag merkt Ruca, zoon van een koopman in Regnam, dat hij ook speciale krachten heeft...
Tales of Legendia (2005) Tales of Legendia (2005)
Je begint het spel als Senel Coolidge, een witharige jongeman, die een zeer sterke band heeft met zijn zuster, Shirley. Op een dag zijn de twee aan het zeilen en ontdekken plotseling een nieuw continent, een groot schip en een oude cultuur. Ze beginnen deze cultuur te bestuderen en Shirley ontdekt dat ze eigenlijk afstammen van deze cultuur. Maar dan word Shirley ontvoerd en moet Senel naar haar op zoek in deze mysterieuze wereld.
Tales of Phantasia (1995) Tales of Phantasia (1995)
Wanneer een groepje jonge jagers een grot ingaan verlossen ze per ongeluk Dhaos, een magiër die jaren geleden in de grot werd opgesloten. Dhaos is veel te sterk van hen en zet zijn plan verder om de wereld te veroveren. Wanneer Dhaos ook hun dorpje verwoest gaan ze achter de magiër aan.
Tales of Rebirth (2004) Tales of Rebirth (2004)
je begint het spel als Veigue, een wees die samen is opgegroeid met Claire. Wanneer op een dag Claire word ontvoerd door een aantal soldaten moeten Veigue en zijn vrienden op een mysterieuze reis om Claire te redden.
Tales of Symphonia (2003) Tales of Symphonia (2003)
In een stervende wereld zal volgens de legende een Uitverkorene uit het volk opstaan om het land tot nieuw leven te wekken. De grens tussen goed en kwaad wordt steeds minder duidelijk in dit, waarin de lotsbestemmingen van twee verbonden werelden met elkaar samenhangen.
Tales of the Abyss (2005) Tales of the Abyss (2005)
Auldrant is een wereld die volledig bestaat uit Fonons, een materiaal dat je overal vind. Lang geleden werd er een nieuw soort Fonon ontdekt maar het bracht ook veel problemen met zich mee. Door de nieuwe soort Fonons ontstonden er Zeven Fonists. Eén hiervan, Yulia Jue, voorspelde de toekomst voor meer dan duizend jaar. De voorspelling werd gebeiteld in stenen maar door een oorlog geraakten de stenen verwoest en werden ze verspreid over het hele universum. Twee naties, Kimlasca-Lanvaldear en Malkuth, vechtten al vele generaties over deze fragmenten in de hoop dat ze de toekomst weten voor de andere. Het spel begint in 2017 en je speelt als Luke fon Fabre, zoon van Duke Fabre van het Kimlasca Kingdom. Wanneer je als 10 jarige word gekidnapt door de Malkuth's word je geheugen gewist maar nu 7 jaar later breekt er een mysterieuze vrouw binnen en brengt gebeurtenissen op gang die de wereld voor altijd zal veranderen...
Tales of the World (2007) Tales of the World (2007)
Het prachtige en welvarende oude land Terresia wordt vernietigd door de Devourer, een demonisch wezen van een andere planeet. De World Tree, die het magische land beschermt en heeft gemaakt, zwakt langzaam af door de aanhoudende aanvallen van de Devourer. De World Tree gebruikt zijn laatste kracht om een roep om hulp de wereld in te sturen. Het is aan de speler om die hulp te gaan bieden.
Tamagotchi (1996) Tamagotchi (1996)
Het spel begint met een ei. Het wezentje dat uit het ei komt, kan verzorgd worden door de gebruiker. Zo kan men de Tamagotchi voeden, er mee spelen, het licht aan en uit doen (Tamagotchi's slapen het liefst in het donker), medicijnen geven als de Tamagotchi ziek is, de leefruimte opruimen, straffen voor slecht gedrag en leeftijd, gewicht, honger, geluk en discipline controleren. De Tamagotchi kan de eigenaar 'roepen' (dat is: piepen) als hij iets nodig heeft. De Tamagotchi wordt ouder en groeit op. Hoe is afhankelijk van de kwaliteit van de verzorging.
Tamagotchi: Party On! (2006) Tamagotchi: Party On! (2006)
Een intergalactische campagneleider is geland op de Tamagotchi planeet. Hij start een verkiezing voor wie de nieuwe president van de Tamagotchi planeet wordt. De hele planeet is in rep en roer en heel veel Tamagotchi's willen president worden. Om te beslissen wie er president wordt, organiseert men een wedstrijd waarin elke Tamagotchi moet proberen om de meeste goede daden te verrichten. Jij moet proberen een populaire Tamagotchi te worden door de meeste goede daden te verrichten.
Tank Racer (1999) Tank Racer (1999)
De tank beschermt jouw wanneer je aan je nieuwe carrière begint. Een carrière waarin het verniettigen van je tegenstanders, gebouwen en andere opstakels bijna net zo belangrijk is als het eerste over de finishlijn komen.
Tao Feng: Fist of the Lotus (2003) Tao Feng: Fist of the Lotus (2003)
In Tao Feng: Fist of the Lotus vinden in New China vechtpartijen tussen twee partijen plaats. Iedere partij heeft verschillende vechtersbazen en bazinnen. Tijdens het vechten kunnen zij blijvende schade oplopen die gedurende het spel merkbaar blijft. Jij kunt kiezen voor een van de twee partijen om voor te vechten. Je leert zo snel mogelijk vette combo's om je tegenstanders te verslaan. Hoe harder en spectaculairder de combo wordt uitgevoerd, hoe meer schade je aanricht aan je tegenstander.
Tao's Adventure: Curse of the Demon Seal (2005) Tao's Adventure: Curse of the Demon Seal (2005)
Jij bent Tao, een jonge magie student, wonend op Bente Island. Je stadje vervloekt geraakt, doordat het zegel op de nabij gelegen monster toren, Mondominio, gebroken is. Monsters spillen nu uit de toren en veranderen de dorpelingen in steen. Nu is het aan jouw om Mondominio te doorzoeken naar het legendarische monster ei, wat je familie en vrienden zou kunnen redden. Aan het begin van je tocht ontmoet je het vriendelijke monstertje Petcho, die aanbied je te helpen en alle hulp blijkt welcom in de levensgevaarlijke monster toren.
Target: Terror (2004) Target: Terror (2004)
Target: Terror is een on-rail-shooter waarbij je in de schoenen kruipt van een special agent met als doel om terroristen uit te schakelen. Dit doe je door een verscheidenheid aan levels, waarbij je terroristen om zeep moet helpen. Je hebt daarbij de keuze uit zes verschillende wapens. Gedurende het spel worden de vijanden steeds moeilijker om te verslaan. Jij kunt echter maar drie keer geraakt worden voordat je dood gaat, dus zoek voldoende dekking.
Tarzan Freeride (2001) Tarzan Freeride (2001)
De gemene onderzoeker Oswald Gardner is naar de jungle gekomen, en heeft alle baby-apen opgesloten. Het is aan jou, Tarzan, om alle baby-apen te bevrijden, en Oswald uit de jungle te verbannen. In totaal moet je vijftien levels verkennen, door middel van springen, surfen, zwaaien en zweven. Je staat er gelukkig niet alleen voor, tijdens je missie krijg je hulp van Terk, Jane, Tantor en Professor Porter.
Taxi Rider (2006) Taxi Rider (2006)
In Taxi Rider speel je een taxichauffeur en moet je je klanten naar hun bestemming brengen. Dat klinkt misschien makkelijk, maar je krijgt te maken met klanten die wagenziek zijn, gewonde mensen, en een hoop andere klanten met problemen. Als je op een dag genoeg weet te verdienen kun je power-ups voor je taxi kopen. Als je echter te weinig geld verdiend zal je baas je genadeloos ontslaan. Aan het begin van de game begin je in de stad, maar naarmate de game vordert zul je ook in andere omgevingen kunnen rijden. Je zult zowel overdag als ’s nachts moeten rijden
Taz Express (2000) Taz Express (2000)
In het spel kruip je in de huid van Taz. Je taak is om de bestellingen van de Taz Express koerierservice, in kratten, te bezorgen op hun juiste bestemming. Er zijn onderweg echter vele obstakels, die je ervan proberen te weerhouden de kratten veilig op hun plek af te leveren.
Taz-Mania (1992) Taz-Mania (1992)
Taz hoort van zijn vader dat er ergens op het eiland een verloren vallei is waar een enorme vogel zijn nest heeft. De eieren van deze vogel zijn zo groot dat een heel gezin er een jaar van kan eten. Taz ziet een enorme omelet wel zitten en besluit op zoek te gaan naar deze legendarische vogel.
Taz: Wanted (2002) Taz: Wanted (2002)
Taz is ontsnapt uit zijn kooi in de dierentuin. Hij is op de vlucht! Maar Yosemite Sam gaat achter hem aan en hangt overal posters op met 'Gezocht: Taz'. Taz moet die weghalen en hij moet nog heel veel meer doen om zijn vrijheid terug te krijgen: rennen, racen, brullen, ontsnappen, eten, spinnen, spugen, grommen en bijten.
Team Apache (1998) Team Apache (1998)
Nog nooit in een gevechtshelikopter gevlogen? Dit is je kans! Vlieg in een tot de tanden toe bewapende AH-64A Apache gevechtshelikopter en vernietig de vijand in maar liefst zestien missies. Ga het gevecht aan met o.a. de Colombiaanse drugskartels en een Russische legermacht.
Team Buddies (2000) Team Buddies (2000)
Team Buddies is een Arcadespel ontwikkeld door Psygnosis op de PlayStation. Het spel is in 2000 uitgekomen in Europa. Het doel van Team Buddies is om zetpilachtige troepen te laten werken als een team om op die manier wapens en voertuigen te bouwen om de vijand uit te schakelen. Om het doel te bereiken moet ook de vijandelijke basis worden vernietigd.
Team Fortress 2 (2007) Team Fortress 2 (2007)
Speel de Heavy Weapon Guy, Spy, Scout, Demoman of één van de andere negen karakters. Elk met hun eigen kernmeken, waardoor de samenstelling van je team dus erg belangrijk is. Gebruik een scout om de tegenstanders in de val te lokken van je engineer. De Spy om tegenstanders Snipers uit te schakelen en een Medic om een teamgenootje te helen. Tactiek en samenstelling waren nog nooit zo belangrijk om tot overwinning te komen.
Tear Ring Saga (2001) Tear Ring Saga (2001)
Het eiland-continent Riberia is al sinds jaar en dag verdeeld in vier koningkrijken. Het sterkste is het Rive koningkrijk, met hun hoofdstad, Razelia als baken van macht. Als het hele continent plotseling wordt overvallen door het demonische Zoa emperium en hun duivel-aanbiddende heerser. Binnen korte tijd is het hele eiland in as gelegd. Prins Ryunan van Razelia weet te ontsnappen en vlucht naar het kleine nieuwe rebellen-staatje Uelt. Vanuit hier zal hij zijn herovering van Riberia plannen, met de hulp van zijn nieuwe vriend, prins Holmes.
TechnoMage: The Return of Eternity (2001) TechnoMage: The Return of Eternity (2001)
Melvin is een gewone jongen die in een klein dorpje woont genaamd Dreamertown. Het enige speciale aan hem is dat hij een Dreamer moeder en een Steamer vader heeft, wat eigenlijk verboden is. Als op een dag ineens de aarde open scheurt en allerlei monsters de wereld van Gothos teisteren geven de dorpsbewoners al snel de schuld aan Melvin. Noodgedwongen vertrekt hij naar z’n vader in Steamertown, maar daar is ook niet alles in orde. Langzamerhand belandt Melvin in een veel groter avontuur dan hij in het begin dacht. Hij komt er achter dat hij wel eens de Technomage zou kunnen zijn die op pad moet om de eeuwigheid te redden.
Tecmo Super Bowl (1991) Tecmo Super Bowl (1991)
Speel met alle teams van de National Football League uit het jaar 1993. Samen met je team zul je in een seizoensmode moeten strijden om de Super Bowl. Het spel bevat alle spelers, en alle teams. Er zijn vele veranderingen ten opzichte van de vorige editie. Zo zijn er spelerroosters, weerseffecten en een aanpasbare strategie.
Tecmo World Wrestling (1990) Tecmo World Wrestling (1990)
In Tecmo World Wrestling strijd je met één van de tien fictieve worstelaars om de Tecmo World Wrestling Title. Met worstelaars als Jackie Lee, Boris Chekov en Dr. Guildo heb je maar liefst twintig verschillende bewegingen tot je beschikking.
Teen Titans (2006) Teen Titans (2006)
De Teen Titans zijn vijf helden onder één dak. Hun namen: Robin, Starfire, Raven, Cyborg, en Beast Boy. Ze leven in een grote toren in de vorm van een T dat zij de Titan Tower noemen. Geen geheime identiteiten. Geen school. Gewoon Superheroes. Ze moeten het opnemen tegen hun aartsvijand, Slade, en zijn kwade minions. Wat hij werkelijk van plan is om te doen is onbekend maar één ding zonder twijfel... Hij is een kwade gek!
Teenage Mutant Ninja Turtles (1989) Teenage Mutant Ninja Turtles (1989)
Als April en later ook Splinter gegijzeld worden door de handlangers van aartsvijand Schredder, de mede mutanten Bebop en Rocksteady, moeten de Teenage Mutant Ninja Turtles overgaan tot heldendaden.
Teenage Mutant Ninja Turtles (2003) Teenage Mutant Ninja Turtles (2003)
De speler kan spelen als Leonardo, Donatello, Michelangelo of Raphael. Er is een verhaalmode voor een of twee spelers, en een versus mode waarin twee spelers elkaar kunnen bevechten. Een challangemode is ontsluitbaar door met een van de Turtles Oroku Saki te verslaan in de verhaalmode.
Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Battle Nexus (2004) Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Battle Nexus (2004)
Het spel speelt zich af in de Battle Nexus uit de animatieserie, en kan door maximaal vier spelers tegelijk gespeeld worden. Elke Turtle heeft in dit spel zijn eigen unieke bewegingen die aansluiten bij hun persoonlijkheid. In singleplayer mode is het mogelijk tijdens het spel van Turtle te wisselen. Het spel bevat ook het oude Teenage Mutant Ninja Turtles arcadespel als een ontsluitbaar extraatje.
Teenage Mutant Ninja Turtles 2: The Arcade Game (1991) Teenage Mutant Ninja Turtles 2: The Arcade Game (1991)
De vriendin van de Teenage Mutant Ninja Turtles, April, is samen met hun leermeester Splinter gekidnapped. Kies één van de vier turtles en ga op pad om April en Mr. Splinter terug te vinden en je tegenstanders te verslaan.
Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Mutant Nightmare (2005) Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Mutant Nightmare (2005)
Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Mutant Nightmare is alweer het derde deel in de serie dat gebaseerd is op de tekenfilmserie van de bekende schildpadden. Het actie/vechtspel wat van de hand van Konami komt kent een nieuw belongingssysteem met betrekking tot punten, een nieuw vechtssysteem en meer uitgebreide multiplayermodi. Naast vijanden uit de Turtles-serie komen er ook tegenstanders langs bekend van de stripboeken. Verder kunnen spelers kennis maken met nieuwe aanvallen van de Turtles door deze te verdienen tijdens de vele missies die het spel kent. De speler kan per missie selecteren met welke turtle hij wilt spelen. Verder kent het spel ook een modus waarbij je samen met een vriend de complete verhaallijn van het spel kunt doorlopen.
Teenage Mutant Ninja Turtles II: Back from the Sewers (1991) Teenage Mutant Ninja Turtles II: Back from the Sewers (1991)
Help de pizza-etende reptielen in de strijd tegen Shredder en Krang. Deze criminele superkrachten hebben de populaire nieuwsreporter April O'Neil ontvoerd, en nu is aan de Turtles de taak om haar te redden.
Teenage Mutant Ninja Turtles III: Manhattan Project (1991) Teenage Mutant Ninja Turtles III: Manhattan Project (1991)
Het zelfde principe als in het voorgaande deel; kies je favoriete turtle en versla zoveel mogelijk vijanden en vecht jezelf een weg naar Shredder. Iedere turtle heeft nu individuele speciale aanvallen.
Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time (1992) Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time (1992)
New York is in rep en roer: Krang, één van de aartsvijanden van de Turtles, heeft op klaarlichte dag het Vrijheidsbeeld gestolen. Al snel wordt duidelijk dat Shredder het grote brein achter de diefstal is. Als hij de Turtles uitdaagt om hem te pakken te krijgen gaan ze onmiddellijk achter hem aan. In hun zoektocht naar de schurk belanden ze in verschillende tijdperiodes, die alle bevolkt worden door Shredder's gewelddadige handlangers, de Foot Clan.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Melee (2005) Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Melee (2005)
In het spel kan de speler naast de Turtles ook andere personages uit de serie besturen, zoals: Shredder, Hun, Casey Jones en April O'Neil. Het spel kent twee modes: “singleplayer adventure mode” en “Melee mode”. In de singleplayer mode kan de speler kiezen uit tien bespeelbare personages, waarvan zes ontsluitbaar. De speler moet deze personages door een serie gevechten leiden. Het is niet altijd noodzakelijk een vijand te bevechten; in sommige levels moet de speler bijvoorbeeld bommen ontwijken gedurende een bepaalde tijd. Het uitspelen van deze levels ontsluit nieuwe personages en levels voor de Melee mode. In de Melee mode kunnen meerdere spelers tegelijk spelen. Deze mode heeft tien basis personages en twaalf ontsluitbare extra personages. Verder zijn er negen basis levels en vijftien ontsluitbare extra levels.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!