Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2
Zoeken:
Jack Bros. (1995) Jack Bros. (1995)
Wanneer een portaal tussen de aarde en een andere dimensie opent grijpen de jack bros. hun kans. Ze willen nu wel eens weten waar al die ophef over de aarde op slaat. Eenmaal aangekomen krijgen ze te horen dat ze maar 1 uur hebben om terug te keren naar hun wereld. Het is aan de speler om de broertjes, Jack O' Lantern, Jack Frost, en Jack Skelton te leiden door zes 3d levels vol vijanden en andere gevaren. Je moet zorgen dat de Jack Bros. op tijd terug zijn in hun wereld of ze kunnen nooit meer terugkeren!
Jack Keane (2008) Jack Keane (2008)
Jack Keane heeft een nogal pech. Hij moet van zijn koningin naar Zuid-Afrika, maar onderweg begeeft zijn vliegtuigje het. Hij stort neer op een mysterieus eiland, waar hij vanzelfsprekend weer zo snel mogelijk vanaf wil komen. Dit doet hij echter niet alleen, hij wordt hierin bijgestaan door een tweede persoon: Amanda. Blijkbaar is het lot hem nog steeds niet gunstig gezind, want op hetzelfde eiland bevindt zich een geflipte dokter die vlijtig aan een apenleger aan het werken is. Dit zorgt voor een hele berg aparte situaties, problemen en puzzels. Jack en Amanda gaan samen op onderzoek uit.
Jack the Ripper (2004) Jack the Ripper (2004)
In dit spel speel je de rol van James Palmer, een jonge reporter bij de krant New York Today. Er zijn al twee vrouwen vermoord en de redacteur wil een scoop. Je wordt er op uitgestuurd om het verhaal uit te pluizen. Op de plekken van de eerste twee moorden vind je een schets. Is er een getuige geweest? Heeft de moordenaar die gemaakt? Ondertussen gaan de moorden door. De moordenaar leest je berichten ook, want hij stuurt je een brief met een kadootje erin...
Jackass: The Game (2007) Jackass: The Game (2007)
Na alle "Don't Try This At Home" waarschuwingen bij de tv series van Jackass, krijg je nu de kans om alsnog stunts uit te halen zonder dat het pijn doet. Het spel bestaat uit diversen minigames zoals met een winkelwagentje van een heuvel af rijden, botsautootje spelen op het dak van een flatgebouw en in je onderbroek dansen midden tussen het winkelend publiek. Hoe gekker de stunt, hoe meer punten je scoort!
Jacked (2006) Jacked (2006)
Jacked is een motor racegame, die meer van je verlangd dan alleen racen. Het is een overlevingsgevecht op je motor, vecht op je motor en probeer je tegenstanders de weg af te rijden. Hoe meer races je wint en tegenstanders je verslaat hoe meer uitdagingen je vrijspeelt. Je kunt kiezen uit achttien verschillende motoren en zes speelbare karakters. De game bevat in totaal vierentwintig missies, verspreid over verschillende gebieden van Amerika.
Jackie Chan Adventures (2004) Jackie Chan Adventures (2004)
Jij bent Jackie Chan die voor zijn oom allemaal oude objecten moet zien te vinden over de hele wereld en zelfs daarbuiten. Van Mexico tot aan de maan. Samen met je nichtje Jade zul je de strijd aan moeten gaan met Chinese demonen, en de ninja's van de Dark Hand weten te verslaan, die al die oude objecten ook wel willen hebben. Spel werkt in combinatie met de Eye Toy camera.
Jackie Chan Adventures: Legend of the Dark Hand (2001) Jackie Chan Adventures: Legend of the Dark Hand (2001)
In dit spel moet Jackie Chan het opnemen tegen de mysterieuze Dark Hand misdaadorganisatie. Deze organisatie is op zoek naar de perkamenten "scrolls". Deze antieke scrolls geven de bezitter speciale vechtmoves en maken hem zeer sterk. Vechtermeester en heerser in de Material Arts Jackie Chan is de aangewezen persoon om dit te voorkomen. Je moet je door tien levels zien te vechten, waarin je hulpjes en zelfs complete knokploegen van de Dark Hand zult tegenkomen. Ieder level wordt afgesloten met een eindbaas. In totaal heb je de beschikking over veertien verschillende moves om je tegenstanders mee te verslaan.
Jade Cocoon 2 (2001) Jade Cocoon 2 (2001)
In 'Jade Cocoon 2' speel je de rol van de jonge Cocoon master Kahu in een vreemde wereld vol monsters. Kahu moet op ontdekkingstocht gaan in zijn vreemde wereld. Daarin krijgt hij te maken met zonderlinge bewoners, zoals elfen, nomaden en andere Cocoon masters, en moet hij de uiteenlopende taken die zij hem opleggen tot een goed einde brengen.
Jade Cocoon: Story of the Tamamayu (1998) Jade Cocoon: Story of the Tamamayu (1998)
De jonge Levant uit het dorpje Syrus, heeft grote verantwoordelijkheid op zich rusten... Syrus is lang geleden door een 'Evil Spirit' vervloekt en de omliggende bossen gevuld met monsters. Levant's vader was de 'Cocoon-Master' van het dorpje, de enige persoon die de monsters kon verslaan en hun ziel reinigen, maar is verdwenen en vermoedelijk omgekomen diep in het bos. Nu is het Levant's beurt om ingewijd te worden in de Cocoon-Master traditie, maar hij wordt gekweld in zijn dromen door demonen die hem proberen te weerhouden van zijn lot. Zal hij met behulp van zijn vriendin, mahbu, deze mentale en fysieke initiatie kunnen weerstaan?
Jade Empire (2005) Jade Empire (2005)
In de oude, mysterieuze wereld van Jade Empire train je onder het toeziend oog van je meester en maak je je de machtige Oosterse vechtkunst en mystieke krachten eigen. Reis de wereld rond, van de ruige bergen van het Land of Howling Spirits tot de weelderige tuinen van de Imperial City. Neem het op tegen machtige menselijke en bovenmenselijke vijanden. Ontdek de duisterste geheimen van de wereld. Alleen als je de beroemde vechtstijlen beheerst en de machtigste vijanden weet te verslaan, verdien jij de positie van meester in de Oosterste vechtkunst in de wereld van Jade Empire.
Jagged Alliance (1994) Jagged Alliance (1994)
Het zuidelijke eilandje Metavira is in handen gevallen van de gierige dictator Santino. Nadat het eiland in 1952 als nucleair testgebied gebruikt was, zijn de locale bomen vreemde oogst gaan geven, die een helende werking bleek te bezitten en een gewild export product blijkt. Infiltreer het eiland met je team van huurlingen en maak een einde aan Santino's wrede bewind.
Jagged Alliance 2 (1999) Jagged Alliance 2 (1999)
Met een groep huurlingen moet je op diverse locaties een aantal schurken uitschakelen. Je kunt kiezen uit 24 verschillende huurlingen, die allemaal een verschillende achtergrond hebben en andere tactieken. Zo moet je bij iedere missie een huurling uitkiezen die het beste geschikt is voor de missie. Je hebt echter maar een beperktel tijd om de missie te voltooien. Lukt het je niet op tijd dan zul je uitgeschakeld worden door de schurken.
Jagged Alliance 2: Unfinished Business (2000) Jagged Alliance 2: Unfinished Business (2000)
Het volk van het zuidelijke staatje Arulco heeft je hulp wederom nodig. Na de laatste burger oorlog is het Ricci Mining and Exploration bedrijf de controle over hun mijnen kwijtgeraakt. Nu willen ze het terug, door middel van hun nabij gelegen raket-basis, in het buurland Tracona, op Arulco te richten, als hun er niet aan hun eisen wordt voldaan. Het is weer tijd om een team van huurlingen samen te stellen en de dreiging van Ricci uit te schakelen.
Jagged Alliance 2: Wildfire (2004) Jagged Alliance 2: Wildfire (2004)
Wildfire is de 'realistische' Hard mode versie van de originele Jagged Alliance, waar wapeneigenschappen, omgevingsfactoren en verwondingen ook echtere gevolgen hebben. Het landschap is veel meer beveiligd en het volk is trouwer aan zijn regering en er is een nieuwe locale factie om rekening mee te houden, de Mafia. Stel wederom een team samen om Arulco van zijn dictator te ontdoen, maar dit keer alleen voor hardcore huurlingen.
Jagged Alliance 3 (2008) Jagged Alliance 3 (2008)
Nadat er in het Zuid-Amerikaanse landje Arulco, door jouw toedoen, een relatief lange (en saaie) periode van vrijheid en rust is geweest, is het weer tijd voor actie. Een mislukte, door Wapen-fabrikanten aangezette, Coup in het oostelijke buurlandje, is de vonk die de andere omliggende landen weer aanzet om landjepik te spelen. Verzamel weer een team van huurlingen en schakel alle onruststokers uit, zodat het volk van Arulco weer rustig kan ademen.
Jagged Alliance: Deadly Games (1995) Jagged Alliance: Deadly Games (1995)
Bestuur je favoriete team van Jagged Alliance huurlingen door hun gevaarlijkste en meest dodelijke missies, door de jaren heen. van reddings operaties, tot basis-beveiliging, waar ook ter wereld, zijn je huurlingen er altijd klaar voor. Dit keer met meer wapens, meer tactieken, meer AI en meer spelers.
Jaguar XJ220 (1992) Jaguar XJ220 (1992)
In deze Jaguar-game heb je de keuze uit 32 banen verspreid over de hele wereld . Je doet mee aan een Grand Prix en rijdt onder andere tegen Ferrari's en Porsches. Hoe meer schade je onderweg aan de auto maakt, hoe minder prijzengeld je uiteindelijk ontvangt. De game bevat ook een track-editor.
Jail Break (1986) Jail Break (1986)
Als een politieagent moet je in deze game alle, uit de gevangenis ontsnapte criminelen doden. Dit doe je in locaties zoals in een park, een straat en een brug. Als je gijzelaars bevrijd kun je nieuwe wapens krijgen, zoals pistolen en traangas.
Jak 3 (2004) Jak 3 (2004)
Er is een jaar gepasseerd sinds Jak en Daxter Haven City bevrijd hebben van Kor en de Metal Heads, maar Haven City is nog steeds in chaos omdat 3 groepen vechten om de controle over de straten. Kunnen Jak en Daxter Haven City redden?
Jak and Daxter: The Precursor Legacy (2001) Jak and Daxter: The Precursor Legacy (2001)
Als Jak en Daxter naar een mysterieus eiland gaan, valt Daxter per ongeluk in een groot vat met Dark Eco. Eenmaal boven blijkt hij veranderd in een Ottsel (half otter, half wezel). De locale Sage kan hem niet helpen en stuurt ze door naar de Dark Sage in het noorden. Onderweg naar de Dark Sage blijkt dat er meer aan de hand is en Jak en Daxter moeten alles op alles zetten om de wereld te redden.
Jak II: Renegade (2003) Jak II: Renegade (2003)
De langorige Jak en zijn harige helper Daxter zijn terug , maar deze keer is er iets veranderd aan onze held. In Jak II stapt het duo door een tijdspoort regelrecht de problemen in. Jak wordt gearresteerd door schurken in een rood pakje die de bevelen opvolgen van de mysterieuze Baron Praxis.
Jak X: Combat Racing (2005) Jak X: Combat Racing (2005)
Nadat Jak en Daxter Haven City hebben gered, worden ze gedwongen om mee te doen aan een racekampioenschap. Jij zult zelf in de racestoel kruipen om alle tegenstanders achter je te laten. In dit gevecht zul je wapens kunnen gebruiken, denk hierbij aan mijnen en raketten.
Jake Long: American Dragon (2006) Jake Long: American Dragon (2006)
In Jake Long: American Dragon speel je een jongetje dat zich kan transformeren in een draak. Je moet je zien te redden in vier levels waar je je in zal moeten redden door vijanden te slaan en te schoppen. De meeste vijanden laten, als ze verslagen zijn, kristallen achter die je moet verzamelen. Indien je voldoende kristallen hebt verzameld, kun je je transformeren tot draak. Dit is erg handig, want dan kan je met je brute kracht eenvoudiger langs bepaalde grote obstakels geraken. Elk level eindigt met een eindbaas die je zult moeten verslaan.
Jam Sessions (2007) Jam Sessions (2007)
Met Jam Sessions kan je gitaarspelen op je DS. Je selecteert de akkoorden met de d-pad (of met de knoppen A, Y, B en X) en je slaat de snaar aan door met je stylus over het touch screen te bewegen. Je kan ook het geluid van je gitaar veranderen door middel van distortion of reverb toe te voegen aan je gitaargeluid. Zelfs als je geen gitaar kan spelen, kan je het met Jam Session binnen de kortste keren 'leren'.
James Bond 007 (1997) James Bond 007 (1997)
Het gaat hier om een RPG waarbij Bond rond de wereld moet reizen om missies te vervullen, gadgets te verzamelen en bazen verslaan, om zo steeds sterker te worden en zo uiteindelijk een bende wapensmokkelaars op te kunnen rollen. Tussendoor is er uiteraard ook tijd voor typische Bond features als gokken en 007ís favoriete hobby: vrouwen.
James Bond 007: A View to a Kill (1985) James Bond 007: A View to a Kill (1985)
Je speelt als James Bond 007 en je moet Max Zorin tegenhouden, om hem Silicon Valley te laten vernietigen en de microchipmarkt te laten overheersen. Hij heeft namelijk het plan opgevat om Silicon Valley van de kaart te vegen door een enorme aardbeving te creŽren. De game zal je meenemen naar steden zoals Parijs en San Francisco.
James Bond 007: Agent Under Fire (2001) James Bond 007: Agent Under Fire (2001)
Kruip in de huid van geheim agent James Bond! Maak je klaar voor de volgende generatie 007. In James Bond 007 in Agent under Fire dreigen `s werelds grootste naties wederom op hun knieŽn gebracht te worden door de plannen van een slimme crimineel. Slechts ťťn man kan hen redden. Die man is James Bond.
James Bond 007: Everything Or Nothing (2004) James Bond 007: Everything Or Nothing (2004)
Ian Flemings meesterspion, James '007' Bond, moet afrekenen met al zijn vijanden uit vorige verhalen, onder andere 'Jaws'. Hierbij kan hij natuurlijk weer rekenen op alle technische snufjes, ontwikkeld door R en Q. Ook komen de vaste trekjes van James in het spel voor, zo blijft hij een eeuwige vrouwenversierder. M houdt hem nauwlettend in de gaten en dit zorgt geregeld voor spanningen.
James Bond Nightfire (2002) James Bond Nightfire (2002)
James Bond moet het opnemen tegen Raphael Drake, de grootste groene-industrialist en de president van Phoenix International. Het doel van het bedrijf is om de wereld te bevrijden van nucleaire wapens en kerncentrales om de wereld gezonder te maken. Maar als snel wordt Phoenix Internetional in verband gebracht met een microchip bedoeld voor de besturing van geavanceerde wapens voor een geheime basis van het Amerikaans leger.
James Cameron's Dark Angel (2002) James Cameron's Dark Angel (2002)
Als kind is Max er in geslaagd om samen met enkele anderen te ontsnappen uit de klauwen van Manticore, die als enig doel had om supersoldaten te creŽren door genetische manipulaties. In het postapocalyptische Seattle gaat Max op zoek naar haar vroegere medegevangenen en haar zus en laat ze intussen ook nog rechtvaardigheid gelden daar waar onrechtvaardigheid toeslaat.
James Pond 3: Operation Starfish (1993) James Pond 3: Operation Starfish (1993)
James Pond krijgt weer te maken met de kwaadaardige Dr. Maybe in dit derde deel van de reeks rondom de visachtige geheim agent. In tegenstelling tot de eerste twee delen is dit spel een recht toe recht aan platformspel.
James Pond II: Codename: RoboCod (1991) James Pond II: Codename: RoboCod (1991)
Geheim agent James Pond, de lopende vis, is terug! Dr. Maybe heeft speelgoed gestolen en een heleboel pinguins gevangen genomen. De overgebleven pinguins hebben James Pond ingeschakeld om de gevangen pinguins terug te redden, het speelgoed terug te brengen en Dr. Maybe uit te schakelen. Gelukkig heeft James Pond de mogelijkheid gekregen om zichzelf enorm lang te maken.
James Pond: Underwater Agent (1990) James Pond: Underwater Agent (1990)
De vis James Pond, een parodie op het bekende karakter James Bond. James Pond is een geheim agent die verschillende missies moet voltooien voor zijn opdrachtgever. Zo moet hij sleutels zien te vinden om gevangen genomen kreeften te kunnen bevrijden of sponsen om de lekker in olietankers te dichten. Voltooi alle missies en wordt de beste geheim agent.
Jane's Combat Simulations: Advanced Tactical Fighters (1996) Jane's Combat Simulations: Advanced Tactical Fighters (1996)
In deze opvolger van U.S. Navy Fighters (de eerste flightsim die werd gemaakt door Jane's Combat Simulations, een onderdeel van Electronic Arts) heb je weer de beschikking over dezelfde toestellen als in het vorige deel (de F-14 Tomcat, F/A-18 Hornet, A-7 Corsair, F-22 "Lightning II", Su-33 Flanker en F-104 Starfighter) en daar zijn de F-117 Nighthawk, F-22 Raptor, XF-29 FSW, XF-31 EFM, Joint Strike Fighter,B-2 Spirit, Dassault Rafale C aan toegevoegd, net als wat nieuwe wapens. De campaign mode biedt missies in Egypte 1998 en Rusland 2002, en tevens een speelbare kaart van Frankrijk. Losse missies zijn ook te spelen en Quick Mission Builder en Pro Mission Builder zijn wederom beschikbaar. Een van de andere nieuwe dingen aan het spel is de uitgebreide zoekoptie waarmee je kunt zoeken naar zaken als vliegtuigen, wapens en schepen die in het spel zitten.
Jane's Combat Simulations: Advanced Tactical Fighters - Nato Fighters (1996) Jane's Combat Simulations: Advanced Tactical Fighters - Nato Fighters (1996)
Nieuw in deze add-on van Jane's Combat Simulations: Advanced Tactical Fighters zijn onder andere de EF-2000 Eurofighter, Saab Gripen, Su-35 Flanker en F-16C Fighting Falcon, nieuwe wapens en een campaign die zich afspeelt in de Baltische regio in het jaar 2009.
Jane's Combat Simulations: AH-64D Longbow (1996) Jane's Combat Simulations: AH-64D Longbow (1996)
Vlieg in de AH-64 Apache, een moderne gevechtshelikopter. In Jane's Combat Simulations: AH-64D Longbow ligt de nadruk op realisme, maar het is mogelijk om de drempel wat te verlagen voor beginners door te kiezen voor simpelere instellingen. Je hebt in je toestel de beschikking over geavanceerde radar- en wapensystemen en kan over de radio commando's uitdelen aan je wingman. Losse (historische) missies vliegen en via instant action direct de lucht in is mogelijk, en je kunt het vliegen in de Longbow onder de knie leren krijgen in de trainingsmissies, maar voor de doorgewinterde flightsim-fan is er de campaign mode, waarmee de strijd kan worden aangegaan met de Sovjet-Unie.
Jane's Combat Simulations: AH-64D Longbow: Flash Point Korea (1996) Jane's Combat Simulations: AH-64D Longbow: Flash Point Korea (1996)
Jane's Combat Simulations: AH-64D Longbow: Flash Point Korea is een uitbreiding op het spel Jane's Combat Simulations: AH-64D Longbow, de flightsim waarmee je in een AH-64 Apache gevechtshelikopter vliegt. Naast talloze kleine verbeteringen zoals een verbeterd wingman-commandosysteem is er een nieuwe campaign beschikbaar waarin je deelneemt aan de (fictionele) Tweede Koreaanse Oorlog. Ook kun je nu plaats nemen op de stoel van de co-piloot, die het beheer heeft over het wapensysteem van het toestel.
Jane's Combat Simulations: Attack Squadron (2002) Jane's Combat Simulations: Attack Squadron (2002)
Jane's Combat Simulations: Attack Squadron is een flightsim die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Je kunt in totaal in veertien vliegtuigen plaatsnemen, van de P-38, P-51 en Bf 109 tot de Me 262. Het spel bevat een campaign aan de kant van de Geallieerden en aan de kant van de Asmogendheden, en je vecht je missies uit verspreid over het vaste land van Europa en Engeland. In elk van de uiteenlopende missies bestuur je een van de toestellen die onderdeel is van een squadron en je kan je wingmen orders geven. Vlieg je in een bommenwerper dan kun je verwisselen van positie tussen de verschillende bemanningsleden. Als je met meerdere spelers speelt kan je zo met meerdere personen de controle voeren over je toestel. Ook is er in het spel een missie editor aanwezig.
Jane's Combat Simulations: F-15 (1998) Jane's Combat Simulations: F-15 (1998)
In deze flightsim Vlieg je in de F-15E Strike Eagle, een straaljager die voornamelijk wordt gebruikt om gronddoelen diep achter de vijandelijke linies aan te vallen. Het spel bevat een campaign gebaseerd op de Eerste Golfoorlog, waarin Irak de tegenstander is, en een volledig fictionele campaign waarin de speler het moet opnemen tegen Iran. Ook is het mogelijk via Instant Action direct het luchtruim te betreden of je vaardigheden als piloot wat bij te schaven via de trainingsmissies. Online spelen doe je op Combatnet.
Jane's Combat Simulations: F/A-18 Simulator (1999) Jane's Combat Simulations: F/A-18 Simulator (1999)
Als marinepiloot van een F/A-18E Super Hornet neem je deel in een fictionele campaign rondom het Kola-schiereiland. Je vecht namens de Amerikaanse marine mee in het Noord-Westen van het land in een Russische burgeroorlog. Zelf campaigns of missies ontwerpen is ook mogelijk en er kan tot met acht spelers tegelijk over een netwerk gespeeld worden.
Jane's Combat Simulations: Israeli Air Force (1998) Jane's Combat Simulations: Israeli Air Force (1998)
In deze flightsim vlieg in de Israeli Air Force, de beroemde en beruchte IsraŽlisch luchtmacht. Je krijgt de controle over de F-4, F-4 2000, F-15i, F-16, Lavi, Kfir en Mirage III. Echte piloten uit de IAF hebben hun medewerking aan dit spel verleend. Naast de 42 single player-missies kun je je ook online vermaken met maximaal zes spelers tegelijk, of via LAN spelen.
Jane's Combat Simulations: Longbow 2 (1997) Jane's Combat Simulations: Longbow 2 (1997)
In dit vervolg op de bekende flightsim van Jane's Combat Simulations kun je niet alleen opstijgen met je Longbow, ook vliegen in de Kiowa Warrior en de Black Hawk is nu mogelijk. Graphisch is het spel flink opgepoetst, de cockpit is volledig virtueel en de campaign mode is nu dynamisch.
Jane's Combat Simulations: U.S. Navy Fighters '97 (1997) Jane's Combat Simulations: U.S. Navy Fighters '97 (1997)
In deze update van U.S. Navy Fighters Gold is een campaign toegevoegd die zich afspeelt in de Vietnam-oorlog, met vliegtuigen als Dee F-8 Crusader, F-4 Phantom, MiG 27 en MiG 21. Verder is het nu ook mogelijk multiplayer te spelen, tegen elkaar of in co-op. Je heb verschillende missies te voltooien voordat je de campaign kunt afronden.
Jane's Combat Simulations: USAF (2000) Jane's Combat Simulations: USAF (2000)
In dit deel van de Jane's Combat Simulations-reeks krijg je de controle over verscheidene toestellen die worden of werden gebruikt door de Amerikaanse luchtmacht: de F-15, F-16, F-22, F-117, F-4, MiG 29, F-105, A-10 en enkele variaties op deze modellen. De missies en campaigns zijn soms gebaseerd op ware gebeurtenissen en soms geheel fictioneel. Verder kun je via Fly Now vliegen zonder je druk te hoeven maken om zaken als missieplanning en doelwitten. Ook zijn er trainingsmissies beschikbaar en een missieplanner.
Jane's Combat Simulations: WWII Fighters (1998) Jane's Combat Simulations: WWII Fighters (1998)
Neem deel aan de Tweede Wereldoorlog als luchtmachtpiloot van een jachtvliegtuig aan de kant van de Geallieerden of de Duitsers. Het is mogelijk om losse missies te vliegen, maar ook om een carriere in de luchtmacht op te starten. Een selectie van de toestellen waarin je plaats kunt nemen zijn de Fw 190, Bf 109, Me 262, P-51, P-47, P-38 en de Spitfire. Je missies spelen zich af tijdens de Slag om de Ardennen, en naast de campaign mode kan je ook direct de lucht in via Instant Action en snel of uitgebreid missies ontwerpen. In multiplayer kun je ook deelnemen aan de campaigns en al dan niet zelfgemaakte quick missions, en ook kun je een spel opstarten over LAN of internet.
Jaws Unleashed (2006) Jaws Unleashed (2006)
Jaws Unleashed is gebaseerd op de film Jaws uit 1975. In dit spel speel je een grote witte haai. Door onderwaterboringen ben je helemaal door het dolle heen en zul je indringers zoals duikers, toeristen en dolfijnen uit je territorium moeten verdringen. Ook zitten er enkele puzzels in het spel. Jaws heeft ruim tien gedetailleerde, vernietigbare omgevingen met elk een uniek thema en veel actie. Als haai kun je onder water aanvallen, maar ook aan het wateroppervlak en zelfs in de lucht. Met die aanvallen kun je onder andere de tegenstanders in de game in 25 verschillende stukken scheuren.
Jazz and Faust (2002) Jazz and Faust (2002)
Dit spel speelt zich af in het oude Oosten. Het zijn eigenlijk twee spellen, want je kunt spelen als Jazz en als Faust. Allebei hebben ze een eigen verhaal. Jazz is een smokkelaar die gevangen is. Hij moet genoeg goud verzamelen om zich vrij te kopen. Faust is een kapitein op een schip die op zoek is naar een passagier die wel geboekt heeft, maar nooit is komen opdagen. De verhalen spelen zich in dezelfde stad en tijd af, maar ze hebben beide verschillende puzzels en omstandigheden. Uiteindelijk leiden ze wel naar een gezamenlijke conclusie.
Jazz Jackrabbit (1994) Jazz Jackrabbit (1994)
Drieduizend jaar na het voorval tussen het schildpad en de haas zijn de twee nog steeds gezworen vijanden. Jazz Jackrabbit reist naar verschillende planeten om Princess Eva Earlong en Carrotus van de Turtle Terrorists te redden.
Jazz Jackrabbit 2 (1998) Jazz Jackrabbit 2 (1998)
Jazz Jackrabbit is tot ridder geslagen door de koningin van Carottus, omdat hij haar dochter, Eva Earlong, heeft gered. Tijdens de bruiloft van Jazz en Eva steelt Devan Shell de 12-carrot diamanten trouwring. Koningin Earlong gooit daarna Jazz in de koninklijke kerkers omdat hij eigen alleen met de prinses mocht trouwen als hij Devan verslagen had. Spaz, de broer van Jazz, krijgt de sleutel van Jazz's kerker van Eva en samen moeten ze de ring van Devan terugstelen.
Jazz Jackrabbit 2: Christmas Chronicles (1998) Jazz Jackrabbit 2: Christmas Chronicles (1998)
Daar zijn ze weer! Supercool konijn Jazz, zijn maffe broertje Spaz en hun atletische zusje Lori zijn ook met kerstmis weer van de partij. Baan je een weg door koude, besneeuwde landschappen met vele nieuwe venijnige vijanden.
  -1- 2
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!