Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4
Zoeken:
L.O.L.: Lack of Love (2000) L.O.L.: Lack of Love (2000)
De aarde is overbevolkt. Natuurlijke hulpbronnen zijn uitgeput en er is onrest onder de bevolking. Het Lack-of-Love Project is de laatste hoop. De robot HALUMI wordt gemaakt en de ruimte ingestuurd op zoek naar een geschikte planeet voor de mensen. Deze planeet moet worden gekoloniseerd zodat de mensen daar kunnen leven.
La Pucelle: Tactics (2002) La Pucelle: Tactics (2002)
Het koningkrijk Paprica, wordt geteisterd door demonen. De Kerk van de Heilige Maagd en haar team van demoon-jagers, genaamd La Pucelle, beschermen het stadje Pot a Feu. Legendes vertellen over de Dark Prince, bediende van de gevallen engel Calamity, die verantwoordelijk zou zijn voor de demonen-stroom. De twee nieuwe leden van La Pucelle, Prier en Culotte staan op het punt de waarheid van deze legende te ontdekken.
Lair (2007) Lair (2007)
In Lair worden twee grote legers met elkaar geconfronteerd, elk leger bestaat uit duizenden grondtroepen en de steun van monsters en draken. Zelf speel je Rohn, één van de drakenrijders. Tijdens grootse luchtgevechten moet je draken en andere monsters neerhalen, en het vijandelijke leger aanpakken.
Lamborghini 64 (1997) Lamborghini 64 (1997)
In Lamborghini 64 heb je de keuze uit acht verschillende auto's om mee te racen. Het spel bevat zes verschillende parcours in exotische omgevingen over de hele wereld. Het spel bevat vier speelopties, namelijk de Championshipmode, Arcademode, Time Trials en de Single Race. Daarnaast kun je het opnemen tegen je vrienden om te testen wie de beste racer is.
Land of Illusion Starring Mickey Mouse (1992) Land of Illusion Starring Mickey Mouse (1992)
Mickey Mouse valt in slaap met een sprookjesboek op z'n schoot. Hij wordt wakker in een vreemd dorp. Een meisje (die er uit ziet als Daisy Duck) komt naar hem toe en vraagt hem om hulp. Ze vertelt dat de magische kristal gestolen is van de inwoners van het dorp. Vanaf dat moment is het geluk in haar dorp veranderd in droevenis. Mickey besluit hen te helpen en hij gaat de kwaadaardige persoon achterna die de kristal heeft gestolen.
Land of the Dead: Road to Fiddler's Green (2005) Land of the Dead: Road to Fiddler's Green (2005)
Nog voor de gebeurtenissen uit de Land of the Dead film, begon de zombie epidemie al op het platteland. Jack, een rustige maïsboer, zit net te eten als in zijn huis wordt binnen gebroken door de on-doden. Zonder enig idee wat er aan de hand is, besluit hij naar zijn buurman te vluchten, maar dan moet hij nog wel door het maïsveld zien te komen.
Lands of Lore III (1999) Lands of Lore III (1999)
Copper LeGre, zoon van Eric is vierde in lijn voor de troon van zijn oom Richard, na zijn vader en zijn broers. Als Copper op een dag met zijn pa en broers gaat jagen, wordt iedereen behalve hij, bruut vermoord door een gruwelijke Rift Hound. Copper zelf weet te ontkomen, maar zijn ziel wordt door het monster verslonden. Tot overmaat van ramp blijkt bij thuiskomst ook nog eens dat iedereen hem ervan verdenkt z'n famile vermoord te hebben voor de troon. Nu moet hij niet alleen zijn ziel terug krijgen, maar ook nog bewijzen dat Hij onschuldig is.
Lands of Lore: Guardians of Destiny (1997) Lands of Lore: Guardians of Destiny (1997)
Luther, zoon van Scotia, is door de Gladstone soldaten gevangen genomen en wordt ervan beschuldigd lid te zijn van zijn moeder's Dark Army. Er wordt een vloek over hem uitgeroepen, waardoor hij af en toe veranderd in een kleine hagedis of een gemuteerd monster. Juist door zijn nieuwe vloek weet Luther te ontsnappen en gaat hij met de hulp van de Half-god Draracle op zoek naar een manier om zichelf te ontvloeken.
Lands of Lore: The Throne of Chaos (1992) Lands of Lore: The Throne of Chaos (1992)
Koning Richard LeGrey is de nobele leider en 40ste troonopvolger van Gladstone Keep en zijn White Army. Deze stad geld als basis voor de troepen van de gehele beschaafde wereld. De koning is bezorgd over Scotia, een gemene oude heks en aanvoerster van het Dark Army, zij heeft onlangs de Nether Mask te pakken gekregen, een magisch voorwerp met grote krachten. Koning Richard roept zijn beste mensen bijeen om een kampioen te vinden die nieuwe informatie voor hem kan winnen. Wordt het Ak'shel een Dracoid (draak-mens), Kieran een Huline (kat-mens), of een van de 'gewone' mensen, Michael of Conrad?
Largo Winch: Commando Sar (2002) Largo Winch: Commando Sar (2002)
Largo Winch opent een nieuw software bedrijf in Venezuela. Al snel wordt het gebouw door terroristen onder handen genomen en wordt Largo's vriendin gegijzeld. Ook plaatsen de terroristen een bom in het gebouw. Nu moet Largo in actie komen: de bom onschadelijk maken en uitzoeken wie er achter de aanval op de fabriek zit...
Largo Winch: Empire Under Thread (2002) Largo Winch: Empire Under Thread (2002)
Miljarden-erfgenaam Largo Winch moet zijn imperium en daarmee ook de wereld zien te redden. Ontwijk de gevaren en ontdek hoe kwaadwillend en corrupt sommige personen kunnen zijn.
Last Action Hero (1993) Last Action Hero (1993)
Danny Madigan heeft een magisch bioscoopkaartje in zijn bezit. Met dat kaartje kan hij zich verplaatsen van de echte wereld naar de filmwereld en weer terug. Hij moet samen met aktieheld Jack Slater een groep zeer gevaarlijke criminelen te lijf gaan, in zeven verschillende levels, om uiteindelijk Ripper's plannetje, om de twee werelden samen te laten smelten, te verijdelen.
Last Blade, The (1997) Last Blade, The (1997)
The Last Blade speelt zich af tijdens de laatste jaren van de negentiende eeuw, een tragisch tijdperk, waarin oude Japanse cultuur en traditie werden weggegooid in het voordeel van de westerse (Romeinse) levensstijl. Het zwaard werd vervangen door het geweer, de kimono door de tuxedo. De samoerai, die de essentie waren van de eer en discipline, werden zelfs niet toegestaan om hun zwaarden te dragen in de steden, en vele werden verbannen uit de beschaving, gedwongen om geld te verdienen als premiejagers en ingehuurde moordenaars. In deze laatste dagen van afnemend zwaardmansschap, durven achttien verschillende strijders naar voren te komen om de kracht van het zwaard en de oude stijlen, weer te bewijzen.
Last Express ,The (1997) Last Express ,The (1997)
Het is 1914, vlak voor de Eerste Wereldoorlog en het is de laatste tocht van de befaamde 'Orient Express', van Parijs naar Constantinopel. Robert Cath, een Amerikaanse doctor, gezocht door de Franse politie, wordt door zijn goede vriend Tyler Whitney uitgenodigd om aan boord van de trein hem te ontmoeten. Cath moest toch al vluchten en weet nog net op tijd aan boord van de Orient te springen vanaf zijn motor. Eenmaal in de trein ontdekt hij dat Whitney vermoord is en raakt hij betrokken in een complex complot van internationale proporties.
Last Half of Darkness (1991) Last Half of Darkness (1991)
Je tante heeft je een huis nagelaten. Zij was een heks die haar spreuken en toverdrankjes gebruikte om mensen te helpen. Om rechtmatig erfgenaam van haar huis te worden is er één voorwaarde: je zult haar werk moeten voortzetten. In het huis zijn echter een aantal vallen en geheimen verborgen. Samen met de kennis van je spreuken zul je goed genoeg moeten worden om het huis te erven.
Last Ninja 2: Back with a Vengeance (1988) Last Ninja 2: Back with a Vengeance (1988)
Met de boekrollen weer in zijn bezit, is The Last Ninja begonnen met het trainen van een nieuwe orde ninjas. Tijdens een trainingsmissie is hij op mysterieuze wijze vervoerd naar New York. Hier heeft hij The Evil Shogun te verslaan en zichzelf te verdedigen met hulp van niets meer dan zijn geloof en bekwaamheden. Voordat je aan de finale strijd toe bent, moet je de volgende velden door: het Central Park, de stad, het riool, de kelder, het kantoor en het flatgebouw.
Last Ninja, The (1987) Last Ninja, The (1987)
Jij bent de laatste van jouw clan, die op gewelddadige wijze werden afgeslacht. Het is aan jou en jouw mystieke ninja-krachten om wraak te nemen op diegene die hier verantwoordelijk voor zijn.
Last Remnant, The (2008) Last Remnant, The (2008)
Het verhaal van The Last Remnant neemt je mee terug naar zo'n duizend jaar geleden, op het moment dat de mensheid in contact kwam met Remnants. Deze magische objecten uit een lang vervlogen tijdperk werden ooit gebruikt om vrede over de wereld te verspreiden. Op een gegeven moment ontstond er echter een steeds groter verschil tussen de leiders en de onderdanen, waardoor de Remnants niet langer een instrument waren dat voor balans moest zorgen, maar uitgroeiden tot een object dat kon leiden tot onmeetbare macht. Waar het eens zo vredig was, daar werd nu alleen nog maar bloed vergoten. In The Last Remnant kan je spelen met één van de twee hoofdpersonages, waarbij je vrij bent om te kiezen. Allereerst is er het personage Rush Sykes, dat een typisch personage is van de Aziatische markt. Daarnaast is er The Conqueror, een personage dat gericht is op de Westerse markt. De game bevat vier verschillende rassen: Mitra (mensen), Yama (grote vis-achtigen), Qsiti (kleine mens-achtige hagedissen) en Sovanni (vier-armige wezens die op een kat lijken). Hoewel de game turn-based is, is het vechtsysteem zeker niet passief en zijn er regelmatig Quick Time Events (QTE's).
Last Report, The (1996) Last Report, The (1996)
Jij bent Dan Singer, reporter voor kanaal Z. Je hebt het net, een tijdje geleden met je vriendin uitgemaakt, als ze je plotseling, terwijl je rustig voor je TV zat, paniekerig opbelt. Ze heeft zogenaamd een gigantisch verhaal ontdekt en vraagt of je nu meteen wil langskomen. Ervan overtuigd dat het een truc is om je terug te krijgen besluit je tegen beter weten in, toch maar te gaan kijken. Daar kom je erachter dat er in haar apartement is ingebroken en je ex spoorloos verdwenen is.
Law & Order II: Double or Nothing (2003) Law & Order II: Double or Nothing (2003)
In "Law & Order II: Double or Nothing" wordt een wetenschapper op gruwelijke wijze vermoord. Het is aan jou om deze zaak op te lossen. Je speelt als Rechercheur en Assistant District Attorney. Gedurende je zoektocht zal je fraude zaken, geheime identiteiten en omstreden wetenschappelijke feiten ontdekken.
Law & Order: Dead on the Money (2002) Law & Order: Dead on the Money (2002)
Het spel is gebasseerd op de serie 'Law and Order'. Er is een moord gepleegd in het park en als rechercheur moet je bewijsmateriaal zoeken en verdachten ondervragen. Zoek zoveel mogelijk bewijzen om de zaak tot een goed einde te brengen.
Law & Order: Justice is Served (2004) Law & Order: Justice is Served (2004)
In het hedendaagse professionele dames tennis, is de concurrentie om te snijden. De eliminatie van opponenten blijkt nu zowel op als naast de baan plaats te vinden. Elena Kusarova de aankomende dames tennisster word net voor de start van de U.S. Open dood aangetroffen in de kleedkamer. Volg het spoor van aanwijzingen, vind de dader en breng hem voor het gerecht. Werk samen met detectives Lennie Briscoe en Ed Green om de moordenaar te vinden en help assistent officier van justitie Serena Southerlyn om de dader schuldig te bevinden.
Law and Order: Criminal Intent (2006) Law and Order: Criminal Intent (2006)
Law and Order: Criminal Intent is gebaseerd op de televisieserie Law and Order. In het spel neem je de controle over Robert Goren. Je krijgt de opdracht om vier moordzaken op te lossen. Elke moordzaak zit compleet anders in elkaar. Je moet je vaardigheden tot het uiterste gebruiken, en zul je bijvoorbeeld moeilijk vindbaar bewijsmateriaal moeten vinden. Het is eveneens zaak om getuigen op harde wijze te interviewen, om er achter te komen of ze iets schuilhouden. Dit moet je op tactische wijze doen, want anders zullen zij wantrouwen krijgen en vertellen ze niks meer.
Le Mans 24 Hours (1999) Le Mans 24 Hours (1999)
De wereld van endurance racen is overgezet naar game, met alle auto's, circuits en coureurs van het seizoen 1999. Om snel te beginnen is er een Quick Race optie en er is een Time Attack mode, om constant je snelste ronde nog iets aan te scherpen. Uiteraard is er ook Championship mode, waar het je doel is de volgende Le Mans 24 kampioen te worden.
Leader Board (1986) Leader Board (1986)
Leader Board is een golf simulator met 36 holes, die je als novice, amateur of professional kan spelen. Kies de juiste club, de juiste richting en de juiste slagkracht om vervolgens snel tot het putten over te kunnen gaan. Wil je binnen de par blijven, zorg dan dat je uit de buurt van het zand en de bomen blijft! Speel met maximaal 4 spelers.
Left 4 Dead (2008) Left 4 Dead (2008)
Left 4 Dead is een zombiegame waarin het de bedoeling is om zoveel mogelijk zombies af te slachten. Met veel verschillende soorten wapens moet je proberen de zombies zo snel mogelijk te doden. Naast de singleplayer missies is bestaat de mogelijkheid om samen met vrienden online de zombies af te maken.
Legacy of Kain: Defiance (2003) Legacy of Kain: Defiance (2003)
Nadat Raziel, aan het einde van Soul Reaver 2, verdween in de Spectral Plane, is Kain vastbesloten om hem te vinden. Hij besluit de Sarafan Stronghold te infiltreren om Moebius de Timestreamer te dwingen hem de informatie te geven. Ondertussen zit Raziel in een andere Tijd-stroom vijfhonderd jaar later wederom in de klauwen van de Elder God. Samen zullen ze moeten strijden tegen de door Moebius gecreëerde tijds-corruptie en Nosgoth terug brengen tot hoe het ooit was.
Legacy of Kain: Soul Reaver (1999) Legacy of Kain: Soul Reaver (1999)
Het is een eeuw geleden dat oppervampier Kain zijn heerschappij over Nosgoth claimde en zijn droom begon te verwezenlijken om de wereld voor zonlicht af te schermen. In de tussentijd heeft Kain veel mensenstammen uitgemoord en zes vampiergebieden opgericht, die gestuurd worden door zijn luitenanten. In de loop der tijd hebben Kain en zijn luitenanten mutaties ondergaan en nieuwe vaardigheden aangeleerd. Kain was hierbij altijd de eerste, totdat bleek dat luitenant Raziel als eerste vleugels kreeg. Kain pikt dit gedrag niet en laat Raziel in het dodenmeer gooien, waarin verraders eeuwige kwellingen ondergaan. Op het moment dat Raziel helse pijnen moetdoorstaan, wordt hij echter uit zijn lijden verlost door een oergod die hem de mogelijkheid biedt om wraak op Kain te nemen. Omdat Raziels lichaam vergaan is, zal hij in de geestenwereld waarin hij zich bevindt zielen moeten absorberen om weer een gestalte aan te kunnen nemen. Schakelend tussen de normale en geestenwereld baant Raziel zich een weg, op zoek naar de andere luitenanten en Kain.
Legacy of Kain: Soul Reaver 2 (2001) Legacy of Kain: Soul Reaver 2 (2001)
Het verhaal gaat verder waar Soul Reaver is gestopt. Raziel ontdekt een weg terug in de tijd en ontmoet een van de ‘Circle of the Nine’, Mobius. Mobius zweept hem op door te gaan met zijn opdracht om wraak te nemen op de vampier, Kain. Raziel accepteert zijn aanzoek en zal de wetenschap en wapens ontdekken om hem te verslaan.
Legacy, The (1993) Legacy, The (1993)
Je hebt net een gigantisch landhuis geërfd van oude vergeten familie, er is echter een probleem. Het spookt in het landhuis en zit vol met buitennatuurlijk gespuis. Om je erfgoed weer bewoonbaar te maken, zal je het moeten uitruimen van de vele monsters, verschijningen en oude herinneringen die er rondspoken. Dit kun je doen met 'gewone' wapens, of met je aangeboren magische gaven.
Legaia 2: Duel Saga (2001) Legaia 2: Duel Saga (2001)
Legaia 2: Duel Saga gaat over mensen genaamd "Mystics"; Deze mensen worden gezien als buitenbeentjes en worden genegeerd door de rest van het volk. Ze zijn bang voor hen doordat ze Origin kunnen oproepen. Geesten die voor hun vechten. één van deze mensen is Lang. Deze jongen is geadopteerd en opgevoed in het dorpje Nohl. Hij heeft de taak om de Azure steen te beschermen die het dorp voorziet van water. De game begint als Lang na een serie van gebeurtenissen de wereld moet redden van een Mystic die de wereld wil vernietigen en heropbouwen op zijn manier.
Legend (1993) Legend (1993)
In Legend's fantasie-wereld speel je een stoere krijger. Je moet het volk van Sellech bevrijden van de boze zoon van de koning, genaamd Clovius. Hij wil namelijk de macht van de gevangen ziel Beldor veroveren, een heerszuchtig persoon die ooit de touwtjes in handen had in Sellech. Natuurlijk gaat dit niet zomaar, en zo moet je je weg vechten door tal van levels. Versla alle krijgers door zowel je zwaard als magie te gebruiken.
Legend of Dragoon, The (1999) Legend of Dragoon, The (1999)
De jonge krijger Dart heeft gezworen het mysterieuze zwarte monster, dat zijn ouders vroeger vermoordde, te vinden en te vernietigen. Als hij na zijn rondzwervingen terugkeert naar zijn geboortedorpje, Neet, komt hij onderweg de grote groene draak Feyrbrand tegen, die onder controle van het Sandora Empire, net het dorpje heeft verkoold in een zee van vlammen. Dart wordt net op het nippertje gered door een voorbij trekkende ridder, genaamd Rose. Bij aankomst in Neet ondekt hij dat zijn jeugdvriendin Shana door de Sandorans is gekidnapt en opgesloten in het kasteel. Dit is het begin van een zoektocht die Dart en zijn vrienden over het hele continent van Endiness zal leiden.
Legend of Kartia, The (1998) Legend of Kartia, The (1998)
Het levensbloed van de wereld Rebus zijn de Kartia, een speciaal soort papier waarop magie geschreven kan worden en zo inkt omzet in realiteit. Maar Kartia is moeilijk te verkrijgen en ook is er verschil in potentie, tussen de verschillende soorten, waardoor Rebus verdeeld raakt. De groeiende toestroom van demonische krachten en politieke onrust, zorgen voor alleen maar meer onstabilliteit in het land, jij kan daar iets aan doen, als Toxa Classico, een ridder zonder thuisland, of als Lacryma Christi, een verdediger van het geloof.
Legend of Kay (2005) Legend of Kay (2005)
De kwade Emperor Shun en zijn leger van brute gorilla's hebben de vredelievende katachtigen van het fictieve eiland Peng-Lai gevangengenomen. Slechts één kat weet de dans te ontspringen: Kay, een kat die ninjitsu beoefent. Deze dappere, jonge kat is met zijn vaardigheid in dodelijke Oosterse vechtkunsten de enige hoop voor het eiland en zijn bewoners.
Legend of Kyrandia, The (1992) Legend of Kyrandia, The (1992)
Vele jaren geleden vermoordde de hofnar Malcolm de koning en koningin van Kyrandia. Hij stal hierna de "Kyragem", een krachte bron van magie. Met deze kracht stelde hij zichzelf aan als de heerser van het land Kyrandia. De "Masters of the Four Magics", vaardige magiërs wisten Malcolm te pakken en sloten hem op in zijn kasteel. Nu, zeventien jaar later is Malcom erin geslaagd aan deze magie te ontsnappen en is hij uit op wraak.
Legend of Kyrandia: Hand of Fate, The (1993) Legend of Kyrandia: Hand of Fate, The (1993)
Jij speelt in dit tweede boek van de geschiedenis van Kyrandia als de vrouwelijke alchemiste Zanthia. Er lijken stukjes van het koninkrijk van Kyrandia te verdwijnen. De Raad van de Mystici gaat in beraad over dit vreemde verschijnsel. Een enorme Hand zegt te weten hoe dit komt. Een grote steen in het midden van de aarde zou de oplossing zijn van het probleem en Zanthia wordt uitgekozen om deze steen te achterhalen. Wanneer er van je laboratorium een puinhoop is gemaakt, merk je meteen dat er iemand is die je probeert tegen te houden. Allereerst moet je naar het eiland Volcania gaan waarvandaan je naar het middelpunt van de aarde kunt komen. Hier kom je steeds dichter bij het achterliggende complot en de geheimen van de stukjes land die verdwijnen. Het is aan jou om het brein hierachter een halt toe te roepen.
Legend of Kyrandia: Malcolm's Revenge, The (1994) Legend of Kyrandia: Malcolm's Revenge, The (1994)
Als een bliksem in de tot een standbeeld getoverde Malcolm slaat, wordt hij weer mens. Brandon is nu de koning van Kyrandia en de inwoners van het eiland haten Malcolm, omdat ze hem verdenken van de moord op zijn ouders. Daarom besluit Malcolm het eiland te verlaten om hulp te zoeken om zijn onschuld te bewijzen en wraak te nemen.
Legend of Legaia (1998) Legend of Legaia (1998)
Vahn woont in het rustige stadje Rim Elm, dat ommuurd is en zodoende beschermd wordt van de mist. Deze mist veranderd elke Seru (een soort vredige dolende geest), die hij aanraakt in monsters. Rim Elm heeft hier gelukkig weinig last van doordat de muur beschermd wordt door de 'Genesis Tree', maar op een dag komt er een vreemdeling aan, die de muur toch weet af te breken. Vahn rent naar de boom om te kijken wat er aan de hand is en ontdekt dat de ware kracht ervan van een Ra-Seru kwam (een bewuste mist-resisterende geest), die bij aanraking, met Vahns hand samensmelt en zo de kracht oproept om de barrière te herstellen. Het lijkt erop dat Vahn de aangewezen persoon is om de bron van de mist op te sporen.
Legend of Mana (1999) Legend of Mana (1999)
De Mana godin herschiep Fa'Diel na een lange periode van duisternis, maar het land is nog leeg... Aan jou de taak om het te doen herleven door de vergeten herinneringen om te zetten in bewoonde en bedrijvige gebieden en met de zo verkregen 'ancient artifacts', Fa'Diel weer terug te brengen tot een glorieus rijk.
Legend of Spyro: A New Beginning (2005) Legend of Spyro: A New Beginning (2005)
Volg Spyro, het vrolijk draakje in zijn zoektocht naar zijn ware oorsprong. The Legend of Spyro: A New Beginning is de nieuwste telg uit de serie over het kleine, paarse draakje en geeft een beeld over hoe alles begonnen is. Je leert het ontstaan van Spyro's krachten kennen; allerlei herkenbare grond- en luchtaanvallen komen voorbij die jij zal moeten beheersen. Het is aan jou om een eigen manier van aanvallen op te bouwen met behulp van een nieuw drakenopwaardeersysteem.
Legend of Spyro: Dawn of the Dragon, The (2008) Legend of Spyro: Dawn of the Dragon, The (2008)
In Dawn of the Dragon zal Spyro op pad gaan met zijn vroegere aartsrivaal Cynder. Samen moeten zij de Dark Master en diens destructieve plannen zien te stoppen. Uniek is dat een tweede speler op elk moment de rol van Cynder op zich kan nemen zodat je co-op-gewijs jezelf een weg doorheen de singleplayer kan banen! Uiteraard zal die weg weer bezaaid liggen met leuke puzzels en creatieve vijanden.
Legend of Spyro: The Eternal Night, The (2007) Legend of Spyro: The Eternal Night, The (2007)
Spyro is nog niet uitgestreden. Ook wanneer de eeuwige nacht valt, is de dreumes hyperactief. Met volle overgave hangt hij de held uit in een poging te voorkomen dat Gaul de Apenkoning zijn Donkere Meester tot leven brengt. Met een hete adem, weinig tijd en nieuwe vijanden trekt het paarse kleine draakje ten strijde.
Legend of the Ancient Dragon (1990) Legend of the Ancient Dragon (1990)
Legend of the Ancient Dragon, uitgekomen in 1997, is een vertaalde versie van de in 1990 verschenen koreaanse DOS rpg "Dragon Pursival", waarbij het onverwachte succes van de demo in het buitenland, tot een heruitgave voor windows heeft geleid. De vijf koninkrijken van Lotland moeten van de ondergang gered worden, ze worden namelijk aangevallen door een legendarische draak. Je begint alleen maar al snel krijg je gezelschap, om het land te beschermen tegen de donkere krachten van de draak Pursival.
Legend of the Dragon (2007) Legend of the Dragon (2007)
Ang Lueng en zijn tweelingzus Ling dachten altijd dat zij het leiderschap van het familiebedrijf, de Dragon Dojo, zouden krijgen. Hij wordt echter uitgeroepen tot de Golden Dragon, tot grote ergernis van haar. Het gevolg: een bijna dodelijke rivaliteit tussen broer en zus die uitgevochten wordt in Legend of the Dragon.
Legend of the Mystical Ninja (1991) Legend of the Mystical Ninja (1991)
Wanneer Goemon en Ebisu-Maru vernemen dat vreemde geesten de macht over hun dorpsgenoten overnemen, besluiten zij op onderzoek uit te gaan. Dit onderzoek is het begin van een avontuur die Goemon en Ebisu-Maru leidt door Japan langs tal van berg dorpjes, pretparken, kastelen, en vele andere locaties.
Legend of Zelda, The (1987) Legend of Zelda, The (1987)
Het land Hyrule wordt geteisterd door het leger van Ganon. Daarnaast heeft hij prinses Zelda gevangen genomen. De jonge held Link probeert haar te bevrijden, maar moet daarvoor eerst de 8 fragmenten van de Triforce of Wisdom zien te bemachtigen, die op verschillende gevaarlijke plekken in het land verborgen liggen.
Legend of Zelda: A Link to the Past & Four Swords, The (2002) Legend of Zelda: A Link to the Past & Four Swords, The (2002)
In Four Swords wordt prinses Zelda gekidnapt door Vaati, met als doel van Zelda zijn bruid te maken. Link moet gebruik maken van het legendarische Four Sword, een magisch zwaard dat de gebruiker ervan in vier klonen van zichzelf split, om Vaati op te sporen en te verslaan. Daarnaast is er ook een vernieuwde versie van A Link to the Past aanwezig. Deze is grafisch vernieuwd en er zijn voice samples toegevoegd. Ook is is er een extra dungeon, namelijk The Palace of the Four Sword. Deze dungeon kun je unlocken door Four Swords uit te spelen.
Legend of Zelda: A Link to the Past, The (1991) Legend of Zelda: A Link to the Past, The (1991)
Lang geleden werd het Gouden Land bestuurd door de almachtige en alwetende Triforce. Toen de gemene Ganon in het Gouden Land kwam nam hij de Triforce over en veranderde het land in de Dark World. Om Ganon daar op te sluiten zegelden zeven wijze mannen de wereld af, dit kan alleen verbroken worden door de zeven wijze mannen of hun afstammelingen. Voordat het spel begint heeft de tovenaar Agahnim, een belangrijke raadgever van de koning, zich ontdaan van de koning. Hij begint een zoektocht naar zeven meisjes, afstammelingen van de wijze mannen, om ze naar de Donkere Wereld te sturen om het zegel te verbreken. Link is de aangewezen held om dit kwaad uit het Gouden Land te verbannen.
Legend of Zelda: Four Swords Adventures, The (2004) Legend of Zelda: Four Swords Adventures, The (2004)
De boosaardige tovenaar Vaati is ontsnapt en brengt Hyrule in rep en roer. De link is wederom de persoon die de zaken recht moet zetten, maar dat doet hij dit keer niet alleen. De Four Sword die hij heeft bemachtigd verdeelt hem in vier klonen van zichzelf. Met zijn vieren moet hij de ontvoerde 'shrine maidens' redden en moet Vaati en een schaduwachtige versie van zichzelf verslaan. Maar er is meer...
  -1- 2 3 4
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!