Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:
3 Ninjas Kick Back (1994) 3 Ninjas Kick Back (1994)
De drie ninja's vertoeven in Japan waar een vierde, vrouwelijke ninja, zich bij hen voegt. Ze helpen grootvader Mori om terug te keren naar Japan. Een halve eeuw geleden won Mori een speciale dolk die hij daar wil overhandigen aan de winnaar van een ninja-toernooi. De ninja's moeten echter op tijd terug zijn in L.A. om hun baseballteam bij te staan. De Dragons moeten het immers opnemen tegen hun rivalen, de Mustangs. Intussen probeert Mori's aartsvijand Koga de hand te leggen op de dolk, dat de sleutel is tot een geheime grot. Deze game is gebaseerd op de gelijknamige film.
3 Skulls of the Toltecs (1996) 3 Skulls of the Toltecs (1996)
Het is het jaar 1866. Onze held, Fenimore Fillmore, rijdt rustig door de woestijn van Arizona, totdat hij opeens drie schurken een oude man ziet beschieten. Fenimore grijpt heldhaftig in en jaagt de drie bandieten weg. Hij helpt de oude man, en die vertelt je het verhaal over de drie schedels van de Tolteken, die je samen de weg zouden wijzen naar een oude schat van enorme waarde, van de Indianen. De oude man heeft zelf een van de drie schedels bij zich. De andere twee schedels zouden heel dichtbij zijn. Maar voordat de oude man Fenimore meer kan vertellen sterft hij. Fenimore gaat na deze memorabele ontmoeting op weg naar het volgende stadje, waar hij wordt overvallen door de drie bandieten die zijn schedel stelen. Tijd voor Fenimore om in actie te komen.
3-D WorldRunner (1987) 3-D WorldRunner (1987)
Ergens in een plaats bekend als Solar System #517 terroriseert de wrede Grax en zijn bende serpenten, de bevolking van acht werelden. Een held die kan lopen en springen tussen die verschillende werelden is nodig. Die held ben jij: de worldrunner. Jij zet alles op alles om Grax te pakken, zodat zijn wrede praktijken gestopt kunnen worden.
300: March to Glory (2007) 300: March to Glory (2007)
Neem de rol aan van koning Leonidas en leid je 300 dappere Spartanen naar Xerxes en zijn gigantische Perzische leger. March to Glory is een 'hack-n-slash' game waarin je de beschikking krijgt over een zwaard, speer en schild om je een weg te slaan door de enorme hoeveelheden Perzische strijdkrachten. Niet alleen heb je de beschikking over gewone slagen, ook kun je je tegenstanders neerslaan met allerlei verschillende combo's. Door Perzische soldaten te verslaan spaar je punten op waarmee je weer nieuwe combo's kunt aanschaffen.
32nd America's Cup - The Game (2007) 32nd America's Cup - The Game (2007)
32nd America's Cup - The Game (Virtual Skipper 5) gooit je in het diepe en laat je meedoen met de ultieme zeiluitdaging: de 32nd America’s Cup. Deze vindt plaats in Spanje, net buiten de kust van Valencia. De stad is precies nagebouwd als het begin van de America’s Cup die voordoet als host voor alle deelnemers. Je kunt het opnemen tegen een van de elf officiële uitdagers en de Louis Vuitton Cup winnen, waar je het opneemt tegen alle boten in de wedstrijd. De winst geeft je een kans om mee te doen met de 32nd America’s Cup, en om Alinghi uit te dagen, de bekende Zwitserse boot en huidige trofeehouder. Spelers kunnen plaatsnemen in vier verschillende type boten. Iedere boot reageert verschillende op de realistische zee. Naast de waterbanen bij Valencia, Trapani, Marseille en Malmö (de officiële plekken van de America’s Cup) bevat het spel tien andere bekende zeilwedstrijdlocaties. Dankzij de Nadeo editors: Water Course en MediaTracker kun je alles naar wens aanpassen. Via multiplayer (offline of online) kun je het opnemen tegen andere spelers en wereldwijde rankings online bekijken.
360 (1999) 360 (1999)
De beschaving zoals wij die kennen bestaat niet meer. De Aarde is een open terrein dat opnieuw door de sterksten wordt bewoond. Dit is jouw kans om een nieuwe orde te vestigen - als je tenminste klaar bent voor de uitdaging. Spring op je hoverbike en controleer je wapens, want jij moet zien te overleven op het meedogenloze pad waarlangs talloze tegenstanders op de loer liggen...
3D Ultra Mini Golf (1997) 3D Ultra Mini Golf (1997)
3D Ultra Minigolf is een 'pick-up and play' miniatuurgolfsimulatie met achttien Holes. Speel één enkele hole, ga voor de voor "whole nine" of probeer een van de andere opties. Dit spel laat u voor het korte spel of de lange afstand gaan.
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!