Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7
Zoeken:
A-10 Tank Killer (1989) A-10 Tank Killer (1989)
Je neemt plaats in de cockpit van de A-10 Thunderbolt II, ook bekend als de "Warthog". Je voornaamste doel is tanks beschadigen, maar ook bruggen en wegen behoren tot de doelwitten.
A-Train (1992) A-Train (1992)
In A-Train sta je aan het hoofd van een spoorwegbedrijf. Je kunt kiezen uit enkele plaatsen, variërend van al vrij groot en dichtbevolkt tot afgelegen en klein, die je tot bloei moet zien te laten komen. Daarbij hou je je je vooral bezig met het opzetten van een goed functionerend openbaar vervoer, maar je kan ook bijdragen aan de groei van je stad door gebouwen of bedrijven uit de grond te stampen, waarbij het jouw taak ook is om te zorgen dat er via je treinen aanvoer is van de daarvoor benodigde goederen. Je kunt je geld verdienen via je spoorwegimperium en het ontroerend goed dat je bouwt, maar daarnaast kun je ook op de aandelenmarkt je kapitaal spekken.
A2 Racer (1996) A2 Racer (1996)
Je sluit je aan bij een geheim genootschap dat races organiseert over de beroemdste snelweg van Nederland: de A2. Tijdens deze races moet je je een weg zien te banen door het verkeer op de A2 en daarbij brandstof, geld en tijd pakken. Natuurlijk moet je ook uit handen blijven van de politie.
A2 Racer II (1998) A2 Racer II (1998)
Laat de file-stress varen en maak ruim baan met A2 Racer II. Stadsrally's dwars door de binnenstad van Den Haag, Amsterdam en Rotterdam zorgen voor een nieuwe uitdaging. Race dwars door wegwerkzaamheden, negeer de politie en ontsnap aan blokkades en achtervolgingen.
A2 Racer III (1999) A2 Racer III (1999)
A2 racer 3: Europa Tour neemt je mee langs de snelwegen en de drukste straten van o.a. Londen, Berlijn, Frankfurt en Wenen. Race door blokkades van Duitse Polizei of de Engelse Police. Niet bekend met de Duitse verkeersregels? Geen probleem! Rij over de vluchtstrook, via de verkeerde weghelft, door rood licht of zelfs over de stoep. Alles mag en kan, want er luidt maar één regel: winnen.
A2 Racer IV (2000) A2 Racer IV (2000)
Al jaren houdt de politie de illegale A2 races nauwlettend in de gaten. Keer op keer weten de racers aan de politie te ontsnappen. Nu heeft de politie alles op alles gezet om een eind te maken aan dit roekeloze rijgedrag. Neem zelf deel aan deze gevaarlijke races of stap in de schoenen van de politie en zet de achtervolging in!
A2 Racer: Goes USA! (2001) A2 Racer: Goes USA! (2001)
Neem het op tegen zes unieke racers in diverse Amerikaanse steden zoals New York City, Chicago, Washington en Las Vegas. Ervaar adembenemende jumps in de Grand Canyon of maak de wildste stunts in de filmstudio's van Hollywood. Stap achter het stuur, geef plankgas en bewijs dat jij tot de beste coureurs ter wereld behoort.
A2 Racer: World Challenge (2003) A2 Racer: World Challenge (2003)
In A2 Racer: World Challenge neem je deel aan races in verschillende grote steden over de hele wereld. De races vinden plaats in Londen, Miami, New York, Washington, Las Vegas, Chicago, Parijs, Lyon, Marseille, Hamburg, Berlijn en München. Baan jezelf een weg door het drukke verkeer en kies uit meer dan tweëentwintig wagens om je tegenstanders mee te verschalken.
Aaahh!!! Real Monsters (1995) Aaahh!!! Real Monsters (1995)
Je kunt spelen als de monsters Ickis, Oblina of Krumm in hun poging tot slagen voor het Monster Midterm Examen aan de Monsteruniversiteit. Het doel van het examen is om zoveel mogelijk mensen de stuipen op het lijf te jagen. Daarbij ontmoet je verschillende inwoners, verzamel je diverse enge voorwerpen en probeer je zoveel mogelijk mensen te laten schrikken. Je behaalt het examen pas als je genoeg mensen hebt laten schrikken.
Abrams Battle Tank (1988) Abrams Battle Tank (1988)
Abrams Battle Tank is een simulatiespel waarbij je zelf een oorlogstank bestuurt. In het spel zijn verschillende missies beschikbaar die je zo goed mogelijk moet zien te voltooien. De missies allen in verband met oorlogszaken, zullen gedurende het spel steeds ingewikkelder worden. Het is aan jou om je tegenstanders uit te schakelen voordat zij jou elimineren.
Abuse (1996) Abuse (1996)
Het jaar is 2009, en Nick Vrenna is juist naar een ondergrondse gevangenis gestuurd waar verschrikkelijke en illegale genetische experimenten hebben plaatsgevonden. Alan Blake heeft een menselijk gen gevonden, genaamd "Abuse", dat agressiviteit en vijandigheid veroorzaakt. Jij bent Nick Vrenna, en je moet ontsnappen uit de gevangenis.
Ace Combat 04: Shattered Skies (2001) Ace Combat 04: Shattered Skies (2001)
Er zijn in totaal 18 missies met je vliegtuig te voltooien, denk hierbij aan het zoeken vernietigen van gebouwen, of een één op één dogfight. Hoe meer missies je voltooid, hoe meer wapens je krijgt om je vliegtuig mee up te graden.
Ace Combat 3: Electrosphere (1999) Ace Combat 3: Electrosphere (1999)
Jij bent een 'Ace Fighter' piloot, die voor de organisatie 'UPEO' verschillende missies zal moeten doen. De missies zullen verschillen tussen een vrachtvliegtuig neerhalen of een satelliet vernietigen. Aan het eind van elke missie krijg je een score, die varieert van A tot en met D. Als je hogere scores haalt zul je sneller nieuwe vliegtuigen en andere content verzamelen.
Ace Combat 6: Fires of Liberation (2007) Ace Combat 6: Fires of Liberation (2007)
In dit zesde deel zal de speler in de fictionele geschiedenis van Ace Combat participeren als piloot van bekende vliegtuigen. In de wereld van Ace Combat vielen in 1999 brokstukken van de astroïde ‘Ulysses’ op het oppervlak van de aarde. De wereld viel in een diep gat terwijl de economie afstierf en burgeroorlog ontketende. Het overlevende continent op aarde werd verdeeld in twee verschillende naties die elke een andere weg volgen. Eén van de naties kiest er in 2015 voor om de oorlogsmachine op te stoken en de andere natie te overmeesteren in een verrassingsaanval. Als piloot die zijn dochter kwijtraakt in de allereerste aanval van de vijandige natie, stap je in de cockpit van de meest geavanceerde gevechtsvliegtuigen die jouw natie heeft om de aanval van de vijand af te wenden.
Ace Combat X: Skies of Deception (2006) Ace Combat X: Skies of Deception (2006)
In "Ace Combat X: Skies of Deception" heb je het commando over het Gryphus Squadron, één van de laatse onderdelen van de luchtmacht van Aurelia. In 2020, is Aurelia aangevallen door het buurland Leasath onder leiding van Diego Gaspar Navarro. Het is aan jou om je moederland te vrijwaren van de indringers.
Ace Combat Zero: The Belkan War (2006) Ace Combat Zero: The Belkan War (2006)
Er is een oorlog gaande tussen twee naties, Belka en Ustio. Jij bent een van de laatste hopen van Ustio, die bijna is verwoest door het machtige leger van Belka. Er zullen veel verschillende missies zijn, iets verdedigen of juist aanvallen, of iets vervoeren. Er zullen 30 echte vliegtuigen in de game aanwezig zijn, nieuw is de 'Ace Style' meter, hoe hoger, des te meer content je vrijspeeld.
Ace Combat: Squadron Leader (2004) Ace Combat: Squadron Leader (2004)
Het jaar is 2010. Na een verrassingsaanval is de Sand Island Base in Opperste staat van paraatheid. Jouw eskader kiest het luchtruim om een oorlog tussen twee supermachten te voorkomen. Jij speelt als Blaze, een nieuwe recruut van de OADF (Osean Air Defense Force), toegewezen tot het illustere 'Wardog Squadron'. Het is een zware taak om vanuit je cockpit drie medepiloten aanwijzingen te geven voor een gecoördineerde luchtaanval, maar zodra de eerste warmtezoekende raket zijn doel heeft gevonden, gaat de strijd van start.
Ace Golf (2002) Ace Golf (2002)
Ace Golf is een golfspel met cartoonachtige karakters op de golfbaan. Kies je favoriete karakter en probeer met deze persoon zo goed mogelijk te presteren. De game bevat vier spelopties, veertien karakters en zes terreinen om op te spelen. Daarnaast zijn er nog een aantal minigames die je kunt vrijspelen als je goed presteert.
Ace Lightning (2002) Ace Lightning (2002)
Als Ace Lightning moet je je aartsvijand Lord Fear verslaan en hem samen met zijn handlangers terug sturen naar de gevangenis in de vierde dimensie. Om dit te doen moet je echter eerst de onderdelen van het magische amulet van Zoar verzamelen die verspeid liggen in de Carnival of Doom.
Ace Ventura (1996) Ace Ventura (1996)
Gebaseerd op de gelijknamige film met Jim Carrey. Jij speelt Ace Ventura, een dierendetective, en moet verschillende dieren zien te redden in dit ouderwetse point & click avontuur, gecombineerd met actie-elementen.
Aces of the Deep (1994) Aces of the Deep (1994)
In Aces of the Deep neem je de controle over een onderzeeër tijdens de Tweede Wereldoorlog om vijandelijke doelen te vernietigen. Echter, de Duitsers zullen dit niet zomaar toestaan en zullen er alles aan doen om jouw activiteiten te stoppen. Je kunt diversen missies spelen, en probeer deze zo goed mogelijk uit te voeren zonder zelf schade op te lopen. Iedere keer als je het spel opstart, zullen de missies anders zijn.
Aces of the Pacific (1992) Aces of the Pacific (1992)
In Aces of the Pacific kun je met een gevechtsvliegtuig vliegen en moet je missies volbrengen. Je hebt de keuze uit de missies Dogfighting, Fighting Famous Aces en Escorting Bombers. Probeer iedere missie zo goed mogelijk te voltooien. Iedere missie is moeilijker te volbrengen. Je hebt de keuze uit tientallen verschillende vliegtuigen die elk iets anders reageren op de besturing.
Aces of War (2007) Aces of War (2007)
In Aces of War vlieg je in nauwkeurig nagemaakte vliegtuigen die stammen uit de Tweede Wereldoorlog. Hiermee herbeleef je de grootste gevechten uit de geschiedenis zoals die bij Pearl Harbour. De historische achtergrond en realistische briefings geven deze game een echt simulatorgevoel. Er is naast de simulatiemodus ook een arcademodus.
Act of War: Direct Action (2005) Act of War: Direct Action (2005)
Je speelt de rol van een elitegroep van het Amerikaanse leger, de 'Task Force Tallon'. Deze groep wordt geleid door majoor Jason Richter en is in het bezit van de beste wapens en de meest geavanceerde technologieën. Je zult allereerst beginnen met een kleine beginmissie in de woestijn, maar vervolgens ook in het centrum van Londen, één van de steden waarin het spel zich afspeelt. In deze "Urban Warfare" kun je vrijwel elk gebouw bezetten en opblazen.
Act of War: High Treason (2006) Act of War: High Treason (2006)
Act of War: High Treason is een uitbreiding van Act of War: Direct Action. Nieuw in deze uitbreiding is de marine. De tien verschillende schepen waaruit je kan kiezen zorgen ervoor dat je op nieuwe manieren je vijand kan aanvallen. Hierbij kan je ook zogenaamde Mercenaries in dienst nemen. Deze huurlingen beschikken over negen verschillende units zoals aanvalstroepen met shotguns, antivliegtuig-raketten en stealth bommenwerpers. De Mercenaries kunnen slechts door één speler ingehuurd worden en dat kost veel geld.
Action Girlz Racing (2005) Action Girlz Racing (2005)
Action Girlz Racing is een racespel waarin je met acht verschillende meisjes kunt scheuren over vijf verschillende parcours. De meisjes hebben elk een uniek uiterlijk, karakter en hun eigen gevoel voor mode. Hun karts verschillen ook van elkaar op het gebied van besturing, topsnelheid en acceleratie. Tijdens het racen kunnen de meiden allerlei objecten oppakken die ze helpen een race te winnen. Zo kunnen ze wapens vinden om tegenstanders te vertragen, een schild om zich te beschermen tegen de aanvallen van de andere coureurs en hulpmiddelen die een korte snelheidsboost geven. Deze wapens kunnen ook worden ingezet tegen drie vrienden in de multiplayer-modus.
Action Man: Operation Extreme (2000) Action Man: Operation Extreme (2000)
Action Man heeft weer een nieuwe missie. Hij moet verhinderen dat de wrede Dr. X zijn snode plannen kan uitvoeren, namelijk de wereld veroveren. Hiervoor moet Action Man het opnemen tegen gemuteerde planten, robots en dodelijke insecten.
Actionloop (2007) Actionloop (2007)
Het spel draait om een spiraalvormige glijbaan waarlangs gekleurde knikkers langzaam naar een gat aan het eind rollen. Het doel is om te voorkomen dat de knikkers in het gat verdwijnen. Je doet dit door met de stylus knikkers vanaf een lanceerplatform af te vuren op de ketting. Als er drie of meer knikkers met dezelfde kleur naast elkaar liggen dan verdwijnen ze. De overgebleven knikkers blijven langzaam richting de uitgang rollen. Aan de speler de taak om zo snel mogelijk alle knikkers weg te spelen.
ActRaiser (1990) ActRaiser (1990)
The Master heeft de wereld onder zijn controle maar wordt in een hevige strijd verslagen door Tanzra. The Master trekt zich terug en de wereld komt onder bewind van Tanzra. Aan jou de opdracht om The Master om hulp te vragen en samen de strijd aan te binden.
ActRaiser 2 (1993) ActRaiser 2 (1993)
De oorlog in de hemel tussen de Meester en zijn rebelerende discipel Tanzra eindigde met het verbannen van de verslagen Tanzra uit de hemel, naar de onderwereld. Tanzra's gewondde en gemangelde lichaam werd echter door zijn slaven, de zeven doodzonden, weer tot leven gewekt en belooft wraak op de Meester, door zijn demonen op de Aarde los te laten. Nu zal de Avatar van de Meester, met de hulp van de engel Crystalis de wereld moeten zuiveren van Tanzra's onderdanen.
Actua Pool (2007) Actua Pool (2007)
In Actua Pool werk je jezelf al sjoemelend op in het lokale poolcircuit. Op deze manier speel je verschillende poolclubs en uitdagers vrij. Door die uitdagers te verslaan kun je geld verdienen en kun je bewijzen wie de allerbeste poolspeler is.
Actua Soccer (1995) Actua Soccer (1995)
Een 3D voetbalspel met meerdere camera's, waaronder een camera waarbij je om de bal heen cirkelt. De game is voorzien van keuze uit 44 internationale teams. Ieder team heeft 22 spelers, en de spelers hebben elk acht individuele kwaliteitsattributen. Er is veel keuze uit verschillende tournaments. En er is live commentaar van BBC commentator Barry Davies.
Actua Soccer 2 (1997) Actua Soccer 2 (1997)
Dit vervolg op Actua Soccer, dat twee jaar eerder uitkwam, gaat op dezelfde voet verder. De nadruk ligt in de gameplay meer op actie en snelheid dan op realisme, en je kunt alleen spelen met nationale teams. De motion capture in het spel zorgt voor realistische bewegingsanimaties van de spelers. In het spel wordt rekening gehouden met het verschil in lichaamsbouw en speelstijl tussen de spelers. Je kunt spelen met 64 internationale topteams in 24 verschillende stadions. Het spel bevat ook verschillende weereffecten, die invloed hebben op het verloop van het spel. Nieuw zijn de (graphisch) opgepoetste game-engine en een scenario-mode. Trevor Brooking en Barry Davies verzorgen het wedstrijdcommentaar.
Actua Soccer 3 (1998) Actua Soccer 3 (1998)
Kies uit meer dan 450 nationale en internationale teams en laat zien dat jij tot de top van de wereld behoort! Speel in een cup of kies één van de 25 competities. Actua Soccer 3 heeft een interactieve commentaarstem, reacties vanuit het publiek en een vernieuwd 3D motion capture-systeem.
Addams Family Values, The (1994) Addams Family Values, The (1994)
Je speelt als de Uncle Fester die opzoek is naar de ontvoerde baby Pubert. Tijdens zijn zoektocht krijgt hij hulp van de verschillende leden van de Addams Family en een groep andere karakters. De game brengt Fester door tuinen vol doolhoven en gevaarlijke moerassen. Je moet de juiste aanwijzingen zien te verzamelen en je Addams charme gebruiken om je aanstaande echtgenote en haar loyale vrienden te pakken zien te krijgen.
Addams Family, The (1992) Addams Family, The (1992)
In het spel speel je Gomez Addams en moet je de rest van je familie, die ontvoerd is, bevrijden. Ze worden vastgehouden in hun eigen landhuis, elk in een andere ruimte en elk worden ze bewaakt door een eindbaas. Alleen Lurch en Thing zijn niet gevangen. Thing geeft Gomez gedurende het spel tips indien Gomez deze in een rode doos met een “A” erop vind. Gomez begint bij de voordeur van het huis. Binnen het huis kan hij de levels in willekeurige volgorde doorlopen. Het landhuis zit vol geheimen, verborgen gangen en bijlevels.
Addiction Pinball (1998) Addiction Pinball (1998)
Speel pinball op twee verschillende flipperkasten en probeer zo veel mogelijk punten te behalen. Tot de extra mogelijkheden behoren onder andere multiball, video display en vele challenge modes.
Adidas Power Soccer (1996) Adidas Power Soccer (1996)
In 'Adidas Power Soccer' kun je het met je elftal opnemen tegen andere ploegen uit de Franse, Duitse of Engelse competitie, om zo de grote beker te winnen. Speel in verschillende modi, zoals de arcade mode, en unlock hiermee speciale moves.
Advance Wars (2001) Advance Wars (2001)
Als speler stuur je in Advance Wars een bataljon aan geadvanceerde eenheden aan. In deze turn-based strategie stuur jij de troepen aan om de vijandige generaal van een gebied te verslaan. Je kan kiezen uit 114 gevechtsvelden en je kan je eigen wereld ontwerpen.
Advance Wars 2: Black Hole Rising (2003) Advance Wars 2: Black Hole Rising (2003)
Sturm, leider van de Black Hole Army, heeft nieuwe plannen om Cosmo Land over te nemen. De vier verschillende landen van Cosmo Land (Orange Star, Blue Moon, Yellow Comet en Green Earth) moeten samenwerken om de buitenaardse indringers te verslaan.
Advance Wars: Dark Conflict (2008) Advance Wars: Dark Conflict (2008)
Advance Wars: Dark Conflict is het vervolg op Advance Wars: Dual Strike. De game bevat 170 standaard mappen waarop je je kunt uitleven. Ditmaal gaat de game ook online, wat betekend dat je tegen je vrienden kunt strijden en je zelfgemaakte maps kunt uploaden. Ook bestaat de mogelijkheid om via voicechat met elkaar te spreken.
Advance Wars: Dual Strike (2005) Advance Wars: Dual Strike (2005)
Met snode plannen en duistere inventies rukt het leger van Black Hole nogmaals op. Deze keer onder leiding van Von Bolt, een stokoude man die slechts in leven wordt gehouden door zijn mechanische stoel. De CO's van Orange Star, Yellow Comet en Blue Moon bundelen weer hun krachten om Omega Land van de ondergang te redden, ditmaal kun je echter twee CO's besturen om nog strategischer de vijand te verslaan.
Advanced Dungeons & Dragons: Eye of the Beholder (1990) Advanced Dungeons & Dragons: Eye of the Beholder (1990)
Het eerste deel in de Advanced Dungeons & Dragons-reeks met een 3D interface. De heren van de stad Waterdeep huren je party, die uit maximaal 4 karakters bestaat, om een kwaad te gaan overwinnen dat diep onder de stad rust. Men begint in de riolering en daalt langzaamaan verder af in de ondergrondse tot men Xanathar vind en overwint. In het verloop van het spel kunnen zich bij je party nog 2 verdere non-player karakters aansluiten.
Advent Rising (2005) Advent Rising (2005)
Advent Rising, het eerste deel van een in wording zijnde trilogie, nodigt je uit deel te nemen aan een fascinerend avontuur om de mensheid te redden! Jij bent Giddeon, een jonge ruimtepiloot die alles op alles zet om de Aurelian tegen de Seekers te beschermen.
Adventure (1978) Adventure (1978)
Het doel van het spel is om het betoverde kelk te vinden en het terug te brengen naar het gouden kasteel. De speler oderzoekt een vreemd dimensionale landschap dat kastelen, labyrinten en diverse objecten bevat. Jouw eerste taak is om de drie objecten (zwaard, sleutel en magneet) te vinden die ergens verborgen liggen in de wereld van Adventure.
Adventure Island (1986) Adventure Island (1986)
Platformer waarin Master Higgins probeert zijn vriendin te redden. Hiervoor moet hij (al dan niet met behulp van zijn skateboard) de vele obstakels op een tropisch eiland trotseren.
Adventure Island II (1991) Adventure Island II (1991)
Na het eerste deel heeft Master Higgins eindelijk wat rust tot dat zijn vriendinnetje weer word ontvoerd maar deze keer door aliens. Nu gaat hij weer op pad door heel Adventure Island met de hulp van zijn vertrouwde skateboard en de hulp van dinosauriërs.
Adventure Pinball: Forgotten Island (2001) Adventure Pinball: Forgotten Island (2001)
Als je een brief van je verdwenen grootvader krijgt, met daarbij een kaart naar een vergeten eiland, vol vulkanen en oermensen en dino's, begint het avontuur. Forgotten Island is een 3d flipper-spel gebouwd op de unreal engine, met een bewegende camera, actie, puzzels en zelfs eind-bazen. Van het helpen van oermannen, door het verjagen van een T-Rex, tot het activeren van schakelaars om geheime grotten te openen.
Adventures in the Magic Kingdom (1992) Adventures in the Magic Kingdom (1992)
Goofy heeft per ongeluk de gouden sleutel die toegang geeft tot het kasteel van Disneyland binnen laten liggen. Alleen zes zilveren sleutels kunnen de poort nog openen. Aangezien de Disney parade op tijd van start moet gaan, vraagt Mickey aan de spelerof hij zes zilveren sleutels op wil sporen die over het park verspreid liggen. De sleutels zijn te vinden in de atrracties The Haunted Mansion, Autopia, Pirates of the Caribbean, Big Thunder Mountain en Space Mountain. De laatste sleutel kan bemachtigd worden door een aantal trivia-vragen over Disney goed te beantwoorden.
Adventures of Batman & Robin, The (1994) Adventures of Batman & Robin, The (1994)
Gebaseerd op de gelijknamige tekenfilm moeten Batman en Robin in Gotham City de strijd tegen het kwaad aangaan. Mr. Freeze wil met door middel van een duivels plan Gotham aan zich onderwerpen. Om dit plan te doen slagen heeft hij de hulp in geroepen van gerenommeerde criminelen als The Joker, The Kingpin, Mad Hatter en Two-Face.
  -1- 2 3 4 5 6 7
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!