Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9
Zoeken:
D (1995) D (1995)
Laura Harris krijgt via de politie te horen dat haar vader, de gerespecteerde arts Dr. Richter Harris een aantal moorden heeft gepleegd en zichzelf heeft opgesloten in het ziekenhuis. Laura gaat op zoek naar haar vader om erachter te komen wat hem zover heeft gekregen om tot deze gruwelijke daden te komen. Haar zoekpoging leidt haar naar een groot, donker kasteel, waar ze te maken krijgt van visioenen, waarin haar moeder wordt vermoord. Ze hoort de stem van haar vader, die haar adviseert om uit het kasteel weg te gaan. Laura zet haar zoektocht desondanks toch voort.
D-2 (1999) D-2 (1999)
Tijdens Kerstmis 2000 wordt een vliegtuig boven Canada gekaapt door terroristen. In alle chaos wordt het vliegtuig ook nog eens geraakt door een vreemde meteoriet. Het toestel stort neer en crasht in het besneeuwde landschap. Jij bent een van de overlevende passagiers, Laura, maar door de klap herinner je je maar weinig. Je wordt uit het wrak geholpen door een mede passagier, Kimberly, en samen proberen jullie deze barre situatie te doorstaan. Dan blijkt er plotseling dat er nog meer overlevenden zijn, alleen zijn ze niet meer menselijk te noemen.
D.N.A.: Dark Native Apostle (2002) D.N.A.: Dark Native Apostle (2002)
Het is 2063 en jij hebt de leiding over Experiment nr. 13. De rechter arm van deze gek vuurt bommen af en zijn linker arm kan worden geactiveerd door microchips voor het afvuren van speciale wapens. Gelukkig maar, want Experiment nr. 13 is zijn geheugen volledig kwijt. Met de komst van zijn onlangs gemaakte lichaamsdelen/wapens voor massavernietiging kan hij een antwoord krijgen van de plaatselijke wetenschapper en de bewakers die altijd bij hem zijn.
Da Vinci Code, The (2006) Da Vinci Code, The (2006)
The Da Vinci Code is gebaseerd op het boek van Dan Brown. In dit 3e persoon actie-avonturen spel moet de speler raadsels oplossen, gevechten aangaan en achtervolgers afschudden en dit alles om een moord op te lossen en daarmee ook een stukje geschiedenis.
Daemon Summoner (2006) Daemon Summoner (2006)
In het Victoriaanse Engeland van 1888, waar in de straten van London zich steeds meer demonen onder de mensen lijken te begeven, treft James Farrington-Higgs, een gruwelijk tafereel thuis aan. Zijn zuigeling zoon is net bruut vermoord door zijn, als Vampier herboren, vrouw Emily, die daarop de nacht invlucht. Door deze gruwelijke ervaring is James zelf ook in een schepsel van de duisternis veranderd en besluit hij koste wat het kost zijn vampier-bruid terug te vinden. Nu moet hij terug slaan tegen de kwade krachten, wanhopig dolend door de straten van Londen, op zoek naar zijn Emily. Op zijn reis zal hij een gruwelijke samenzwering ontdekken en de voltooiing van een demonische ritueel moeten zien te voorkomen, ondertussen zich een weg te banenend door de groeiende hordes demonen.
Daemon Vector (2005) Daemon Vector (2005)
Daemon Vector speelt zich af in een middeleeuwse wereld, die lijdt onder de Zwarte Plaag. Het verhaal gaat terug naar de veertiende eeuw, toen Marco Polo vanuit het Verre Oosten naar Europa reisde. Elk personage volgt zijn eigen weg en heeft een tal aan verschillende opties om de geschiedenis te veranderen. Dankzij een groot aantal wapens en voorwerpen kun je spannende gevechten voeren waarin verschillende strategieŽn van pas komen. Meerder comboís zorgen ervoor dat je verschillende aanvalsstrategieŽn kunt toepassen.
Daemonica (2005) Daemonica (2005)
In het Engeland van de veertiende eeuw, na de grote pest-epidemie, is een brute moord gepleegd in het stadje Cavorn. De verloofde van de burgemeester is op gruwelijke wijze om het leven gebracht. Nicholas Farepoynt, een bekende paragnost wordt ingeroepen. Niet om de moordenaar te vinden, maar om te controleren of de juiste man is geŽxecuteerd. Nicholas heeft namelijk de gave om met de doden te communiceren en zal deze kracht moeten aanwenden om het moord-complot te ontrafelen.
Daffy Duck: The Marvin Missions (1993) Daffy Duck: The Marvin Missions (1993)
Het spel, met Daffy Duck en Porky Pig in de hoofdrol, speelt zich af in de vierentwintigste en een halve eeuw. In die tijd terroriseert Marvin the Martian de aarde. Er is jammer genoeg niemand moedig genoeg om hem te stoppen. Daffy en Porky besluiten samen te werken om Marvin te verslaan.
Daigasso! Band Brothers (2004) Daigasso! Band Brothers (2004)
In deze game speel je met een instrument uit een song, om de noten zo goed mogelijk uit te voeren. Jouw prestaties hebben invloed op de muziek. Met de multiplayer modus kun je met jouw vrienden allemaal een instrument kiezen, om daarna muziek te maken.
Dakar 2 (2003) Dakar 2 (2003)
In Dakar 2 race je de Paris-Dakar race thuis op je tv. Je hebt de beschikking over verschillende voertuigen, waardonder een rally-auto's, motors, vrachtwagens en buggy's. Je racet over verschillende etappes, allen over hobbelige wegen en vol met obstakels. Probeer je voertuig heel over de finish te krijgen zonder te crashen en win de race.
Dallas Quest, The (1984) Dallas Quest, The (1984)
Je bent een privť onderzoeker, ingehuurd door Sue Ellen om een kaart te vinden naar verborgen olievelden. Je zult South Fork Ranch afzoeken om de kaart te vinden en praten met de bekende personages uit de serie 'Dallas'.
Damnation (2008) Damnation (2008)
In Damnation speel je als Captain Hamilton Rourke, die lid is van een guerrilla team genaamd The Peacekeepers die het in een postindustriŽle setting opnemen tegen een machtsbeluste wapenhandelaar. De game speelt zich af in een land dat reeds veertig jaar verdeeld wordt door een burgeroorlog. Noord en Zuid nemen het tegen elkaar op waarbij het bedrijf Prescott Standard Industriel profiteert van de strijd. Tijdens deze oorlog wordt het eskadron van kapitein Hamilton Rourke uitgemoord, hij wil wraak nemen, een ontvoerde vrouw redden en de oorlog stoppen. Als speler krijg je vrijheid om levels te verkennen, en zo je invloed op het verhaal uit te oefenen.
Dance Dance Revolution Universe (2007) Dance Dance Revolution Universe (2007)
In Dance Dance Revolution Universe draait het allemaal om de moves. Op het scherm komen de noten te staan die jij met je voeten moet zien te raken op het juiste moment. Begin een dans carriŤre in je eentje of doe het met je vrienden.
Dance Dance Revolution: Hottest Party (2007) Dance Dance Revolution: Hottest Party (2007)
In Dance Dance Revolution Universe draait het allemaal om de moves. Op het scherm komen de noten te staan die jij met je voeten moet zien te raken op het juiste moment. Begin een dans carriŤre in je eentje of doe het met je vrienden.
Dance Factory (2006) Dance Factory (2006)
Dance Factory maakt gebruik van een dansmat of de Wii controller. Tijdens de muziek die je hoort krijg je een aantal pijlen in beeld te zien. Je moet zo goed mogelijk op deze pijlen reageren door tijdig het danspasje te maken dat overeenkomt met de pijl. In de game kun je je eigen muziek laden en daarop je eigen pasjes verzinnen. De game bevat de modi Normal, Battle en Endurance.
DanceUK (2003) DanceUK (2003)
In DanceUK is het de bedoeling om op de dansmat de de juiste knoppen in te drukken die op het beeldscherm verschijnen, om zo de dancemoves goed uit te voeren. Er worden punten uitgedeeld voor je accuraatheid, en voor speciale comboís die je maakt. In totaal zijn er 30 tracks om op te dansen.
Dancing Stage Universe (2008) Dancing Stage Universe (2008)
Dancing Stage Universe is een muziekspel waarin je verschillende knoppencombinaties moet maken op het ritme van de muziek. Het spel bevat 65 liedjes, waaronder liedjes en dansremixes die speciaal gemaakt zijn voor de Xbox 360, gelicenceerde liedjes en populaire hits. Voor nieuwe spelers en beginners zijn er de How to Play, TRIAL en Super Easy opties.
Dancing Stage: Hottest Party (2008) Dancing Stage: Hottest Party (2008)
Dance Dance Revolution: Hottest Party is een game gebaseerd op het bekende arcade dansspel. In het spel moet je dansen, en de passen maken die aangegeven worden op het scherm. het spel registreerd of je op het goede moment de juiste move maakt. Doe je dit goed, dan zul je punten verdienen waardoor je mee doet om eerste te worden in de danscompetitie. Ook zijn er enkele minigames aanwezig die je extra punten kunnen opleveren. waarin weer de nodige dansmoves moeten worden gemaakt
Dancing Stage: Mario Mix (2005) Dancing Stage: Mario Mix (2005)
De muzieksleutels van het Mushroom Kingdom zijn gestolen. Aan Mario de taak om ze terug te vinden. Met de meegeleverde dansmat kan de speler zich in meer dan 25 liedjes uitleven en zo de muzieksleutels terugvinden.
Dancing Stage: Supernova (2007) Dancing Stage: Supernova (2007)
In Dancings Stage: SuperNOVA moet je dansen op verschillende liedjes, zoals de pijlen op het beeldscherm dat aangeven. Probeer elk liedje zo goed mogelijk te dansen, waarna je de moeilijkheidsgraad kunt opschroeven. Ook kun je de Stellar Master Mode proberen. Dit is een avontuur, waarbij je steeds nieuwe opdrachten krijgt om verder te gaan. De opdrachten bestaan uit het voltooien van twee liedjes op C-niveau en in een liedje een combo van meer dan vijftig goed uitgevoerde stappen te scoren.
Dancing Stage: Supernova 2 (2008) Dancing Stage: Supernova 2 (2008)
Deze dansgame bevat enkele nieuwe spelmodi ten opzichte van zijn voorganger, zoals de Hyper Master Mode, Battle en Nonstop. In deze modi moet je dansoefeningen uitvoeren in verschillende vormen op je dansmat. Bij de muziek zit voor elk wat wils, van hiphop tot electric. Je kunt de game met twee personen spelen op het moment dat je twee dansmatten hebt. De game heeft verder enkele muziekclips om de danspasjes zo zorgvuldig mogelijk te leren.
Dancing with the Stars (2007) Dancing with the Stars (2007)
In dit spel gebaseerd op het gelijknamige tv programma moet je zo goed mogelijk leren dansen. Je zult eerst flink moeten oefenen met je danspartner, waarna je langzamerhand mee kunt gaan doen in wedstrijden. Wanneer je veel wedstrijden wint, zul je in hogere klassementen worden ingedeeld waarin jij jezelf natuurlijk naar de top wilt dansen!
Danger Girl (2000) Danger Girl (2000)
Gebaseerd op de gelijknamige comics en speelt zich af tussen het eerste en het tweede deel. Kruip in de huid van de drie sexy geheim agentes en stop de gestoorde majoor Maxim en zijn fascistische Hammer emperium. Speel als Abbey Chase, de leidster van het team, Sydney Savage, de scherpschutster, en JC de tech-expert. Schiet je een weg door de zestien verschillende levels, verdeeld over zes gebieden.
Dangerous Dave (1988) Dangerous Dave (1988)
In 'Dangerous Dave' moet je gouden bekers verzamelen om verder te kunnen naar het volgende level.
Dangerous Waters (2005) Dangerous Waters (2005)
Dangerous Waters neemt je mee ver onderwater, naar de wereld van onderzeeboten. Het spel geeft een realistisch kijkje in een onderzeeboot. Er zijn vele verschillende moderne onderzeeboten waarin je plaats kunt nemen, zoals de American Seawolf 688 en de Russische Akula Improved.
Danny Phantom: The Ultimate Enemy (2005) Danny Phantom: The Ultimate Enemy (2005)
The Ultimate Enemy is een game gebaseerd op de gelijknamige TV-film uit het tweede seizoen van de tekenfilmserie Danny Phantom. Half-spook Danny, met zijn paranormale krachten, moet het opnemen tegen Klokwerk, de meester van de tijd. Als Danny kun je vliegen, door muren lopen, dodelijke ectoplasmatische stralen schieten en zijn krachtigste aanval, de spookschreeuw gebruiken. Je moet tijdens het spelen goed opletten dat je je krachten op de goede momenten gebruikt, anders verander je terug in een kwetsbaar mens.
Danny Phantom: The Urban Jungle (2007) Danny Phantom: The Urban Jungle (2007)
Danny Phantom: The Urban Jungle is gebaseerd op de tekenfilmserie Danny Phantom. In de game speel je Danny Phantom: een half spook met paranormale krachten. Je moet het opnemen tegen een ecologisch spook, genaamd Undergrowth. Deze heeft Amity Park veranderd in een echte stadsjungle. Als Danny neem je het op tegen doorgedraaide doornen en monsterlijke vegetatie.
Dark Age of Camelot (2001) Dark Age of Camelot (2001)
Dark Age of Camelot speelt zich af rond de oorlog tussen de drie koninkrijken aan het eind van Koning Arthur's. CreŽer een karakter en jaag op dieren, monsters en NPC's. Verricht taken uit, voltooi je zoektocht en vecht tegen andere spelers om ervaring en geld te verdienen.
Dark Age of Camelot: Catacombs (2004) Dark Age of Camelot: Catacombs (2004)
Catacombs is een uitbreiding voor Dark Age of Camelot. Dit deel bevat nieuwe spelerklassen en nieuwe uitdagingen gebaseerd op ondergrondse omgevingen met kerkers, catacomben en afschuwelijke vijanden.
Dark Age of Camelot: Darkness Rising (2006) Dark Age of Camelot: Darkness Rising (2006)
Darkness Rising is een add-on voor Dark Age of Camelot. Jij bent een held die het moet opnemen tegen een nieuwe duistere kracht. Je kunt je eigen held aanmaken, waarbij je uit verschillende klasses kunt kiezen. Elke klasse beschikt over zijn eigen unieke vaardigheden.
Dark Age of Camelot: Labyrinth of the Minotaur (2007) Dark Age of Camelot: Labyrinth of the Minotaur (2007)
Dark Age of Camelot: Labyrinth of the Minotaur is een uitbreiding voor Dark Age of Camelot. Het eeuwenoude Minotaurus-ras is teruggekeerd naar het land van Albion, Midgard en Hibernia om de machtige maar corrupte relikwieŽn terug te vorderen. Deze zijn lang geleden door hun voorouders verborgen. Het verlangen naar deze relikwieŽn heeft het koninkrijk van de MinotauriŽrs ooit vernietigd en bedreigt nu ook het koninkrijk van de mens.
Dark Age of Camelot: Shrouded Isles (2003) Dark Age of Camelot: Shrouded Isles (2003)
Shrouded Isles is een uitbreiding voor Dark Age of Camelot. De uitbreiding breidt het bestaande verhaal uit met nieuwe rassen, nieuwe karakter klassen en drie nieuwe continenten om te verkennen. Er zijn nieuwe opdrachten om uit te voeren, nieuwe wapens, verschillende uitrustingen en nog sterkere en verbeterde monsters om je doorheen te vechten.
Dark Age of Camelot: Trials of Atlantis (2004) Dark Age of Camelot: Trials of Atlantis (2004)
Dark Age of Camelot: Trials of Atlantis is de derde uitbreiding voor Dark Age of Camelot. De game bevat een nieuwe wereld zodra de spelers de geheimen van de beroemde verloren stad Atlantis ontdekken. De bewoners van Atlantis zagen hun ondergang aankomen. Met hun magische machten hebben zij enkele Trials weten te ontwerpen en spelers kunnen de Trials proberen te overmeesteren.
Dark Castle (1986) Dark Castle (1986)
De held in het verhaal is Prince Duncan. Zijn doel is het om de kwade Black Knight die de bevolking in zijn ijzeren greep houdt, van zijn troon te stoten. Dus gaat Duncan naar het kasteel van The Black Knight. Om in zijn uiteindelijke missie te slagen moet hij afreizen naar de vier secties van het kasteel: Fireball, Shield, Trouble en Black Knight.
Dark Chronicle (2003) Dark Chronicle (2003)
Dark Chronicle vertelt het verhaal van Maximilian, een dertienjarig jongetje dat is opgegroeid in de van de buitenwereld afgesloten stad Palm Brinks. Op een dag komt het circus in de stad en al snel blijkt dit circus een duistere bedoeling te zijn. Een aantal clowns lijkt het namelijk op Max gemunt te hebben en niet zozeer op hemzelf maar wel op zijn halsketting met daarin een rode steen, welke Max ooit van zijn vader geŽrfd heeft. Max besluit om uit Palm Brinks te ontsnappen om zo aan de clowns te ontkomen. Later zal blijken dat er meer achter deze steen zit. Max ontmoet namelijk het meisje Monica, dat eenzelfde steen heeft maar dit maal een blauw exemplaar. Zij vertelt hem dat de gemene Emperor Griphon in de toekomst de hele wereld verwoest heeft. De steen blijkt ook niet zomaar een steen, maar eentje waarmee je door tijd kan reizen. Het is aan Max om de toekomst weer in haar oude vorm te herstellen en uiteindelijk Emperor Griphon uit de weg te ruimen. Een heel avontuur staat hem te wachten.
Dark Cloud (2001) Dark Cloud (2001)
Op een avond ben jij, een elfachtig wezen van zestien, op weg naar een groots dorpsfeest. Bij aankomst zie je een enorme geest het dorp volledig in de as leggen. Je wordt door een soort "beschermer der natuurlijke geesten'' opgedragen om niet alleen je eigen dorpje, maar ook dat van talloze andere gemeenschappen herop te bouwen met de overgebleven brokstukken.
Dark Colony (1997) Dark Colony (1997)
Dark Colony speelt zich af in een kolonie op de Planeet Mars in het jaar 2137. De mensheid is begonnen de rode planeet om te vormen tot een leefbare wereld aan de hand van terra-vorming. De Taar, een buitenaards ras wiens thuisplaneet stervende is, komen echter roet in het eten gooien wanneer ook zij het gemunt hebben op het veroveren van Mars en zijn energiebron Petra-7.
Dark Earth (1997) Dark Earth (1997)
Bijna de hele planeet werdt vernietigd en de paar overlevenden trekken over de zwartgeblakerde aarde, op zoek naar een veilig plekje land. Ze vinden een grote hoge berg, die ver boven de laag roet en mist uitsteekt en waar nog zonlicht is. Ze besluiten hun nieuwe beschaving daar op te bouwen, en noemen de Stallite, Sparta, citadel van licht, ter ere van de zon. Vele generaties later is Sparta uitgegroeid tot een gestructureerde, zelfvoorzienende burcht van de laatste mensheid. Arkhan, de rebelse zoon van Sun-seer Rylsadhar, heeft het wel gezien met het saaie voorspelbare leventje in de Stallite en droomt ervan om, net als zijn vriend Zed, de wildernis buiten de muren te verkennen. Zijn vriendin uit de lower-city, Khali, kan hem hier mischien niet van weerhouden, maar zijn meerdere, provoost Dhorkan, wel.
Dark Fall 2: Lights Out (2004) Dark Fall 2: Lights Out (2004)
Het verhaal speelt zich af in 1912 en begint met het verschijnen van Parker, een jonge cartograaf, in de havenstad Trewarthen. Gevaarlijke rotsen hebben hier al vele levens geŽist, dus het is aan Parker om nieuwe kaarten van het kustgebied te maken. Zo hoopt hij deze plaats in de toekomst wat veiliger te maken. De mensen uit de havenstad zijn echter allesbehalve vriendelijk en behulpzaam... Wat is er allemaal aan de hand? Wanneer een dikke mist opkomt, gaat in de vuurtoren van Fetch Rock het licht uit. Daarbij komen de levens van alle vissers die nog op zee zitten in gevaar. Toeval? Of zijn hier bovennatuurlijke krachten aan het werk? Parker gaat op onderzoek uit en doet een griezelige ontdekking...
Dark Fall: The Journal (2002) Dark Fall: The Journal (2002)
Wanneer je thuiskomt van een gewoon dagje op het werk, vind je de volgende cryptische boodschap: "There is something here, a power, in here with us..." De boodschap is afkomstig van je broer, een talentvolle architect die op dat moment het oude station van Dowerton, in Dorset aan het herontwerpen is. Je vindt het berichtje nogal vreemd en besluit toch maar even een kijkje te nemen bij je broer. Je neemt een trein vanaf Londen, en gaat je avontuur tegemoet...
Dark Messiah of Might and Magic (2006) Dark Messiah of Might and Magic (2006)
De jonge tovenaarsleerling Sareth wordt door zijn meester Phenrig naar Stonehelm gestuurd. Daar moet hij het Shantiri kristal naar de tovenaar Menelag brengen. Als hij aankomt in Stonehelm wordt de stad aangevallen door een leger necromancers maar Sareth weet de aanval te overleven. Hij komt erachter dat Phenrig hem niet alles verteld heeft en hij gaat op zoek naar antwoorden.
Dark Reign 2 (2000) Dark Reign 2 (2000)
We bevinden ons in de 26e eeuw, en er zijn twee partijen die de macht willen grijpen. Dit zijn de Sprawlers en de Jovian Detention Authority (JDA). De twee partijen zijn in conflict geraakt en zullen dit tot het bittere eind uitvechten, wat de stabiliteit van de Aarde ernstig zal beÔnvloeden. Het conflict dat ontstaan is, gaat tussen authoriteit of vrijheid. Op het moment dat de Aarde op instorten staat, maakt de JDA grote steden om de Aardbewoners te beschermen van de aankomende gevaren. De Sprawlers zijn uiteraard niet welkom in de steden en worden achtergelaten. Jij bent een commandant van de Sprawlers, en je moet er voor zorgen dat jouw team overleefd in de barre omstandigheden.
Dark Savior (1996) Dark Savior (1996)
Jij bent Garian, een premiejager die ingehuurd is om het gevangen monster Bilan te escorteren naar zijn eindbestemming op Jailer's Island. Als je tijdens de boottocht plotseling wordt gewekt door je partner Jack, een pratende vogel, blijkt Bilan uit zijn cel ontsnapt te zijn en al moordend zich een weg naar de kapitein's cabine baant, Garian heeft geen tijd te verliezen en haast zich naar de controle kamer van het schip, zal hij op tijd zijn om Bilan te stoppen, voordat de hele schuit ten onder gaat?
Dark Sector (2008) Dark Sector (2008)
Dark Sector speelt zich af in een wereld aan de rand van een totale vernietiging. Spelers moeten hun weg zien te vinden in een gewelddadige strijd voor rijkdom en beroemdheid. Start een carriŤre als 'bounty hunter' en kom zodoende op plaatsen uit het hele zonnestelsel. Hiernaast is het ook mogelijk om een donkere pad op te gaan, namelijk een reputatie als een meedogenloze huurmoordenaar.
Dark Seed (1992) Dark Seed (1992)
Jij bent Mike Dawson, een manager van een groot reclame bedrijf. Hij besluit ermee te kappen en zijn droom verwezenlijken om een echte schrijver te worden. Ondanks de dubieus lage prijs, koopt hij een landhuis in het rustige dorpje Woodland Hills en vertrekt. In het huis aangekomen voel hij zich plotseling erg moe en valt gelijk in slaap. De volgende morgen wordt Mike wakker met een bonkende hoofdpijn van de vreselijkste nachtmerrie die hij ooit heeft gehad. Het lijkt wel alsof die gruwelijke droom een of ander zaadje in je hoofd heeft geplant, waardoor er zieke gedachtes en angstige hallucinaties blijven groeien. Je gaat op onderzoek uit, om te ontdekken wat er in die bewuste nacht is gebeurt.
Dark Seed II (1995) Dark Seed II (1995)
Mike Dawson is de gebeurtenissen van de eerste Dark Seed nooit te boven gekomen, hij is in zijn geboortedorp gaan wonen, maar heeft een jaar later nog nachtmerries en mentale problemen. Als ook nog eens zijn jeugd liefde wordt vermoord, na de school-reŁnie en Mike ervan verdacht wordt, lijken wederom zijn nachtmerries realiteit te worden.
Dark Summit (2001) Dark Summit (2001)
Op de hellingen van Mt. Garrick heb je de taak de plaatselijke bevolking onder de indruk te brengen met je snowboardkunsten. Zo krijg je toegang tot de grotere en betere hellingen. Er zijn 45 uitdagingen die je moet voltooien waarbij je nieuwe gebieden beschikbaar maakt en waarmee je meer respect kunt verdienen. Laat je tricks aan de mensen zien om reputatiepunten te verdienen en bereik uiteindelijk de top.
Darkened Skye (2002) Darkened Skye (2002)
De hoofdrol van dit spel is weggelegd voor Skye of Lynlora, een vrouwelijke herder die moet strijden tegen een duistere macht. Darkened Sky bevat vijf werelden met in totaal 35 levels om te voltooien. Onderweg moet je Skittles snoepjes verzamelen die je levensbalk weer vullen. Bovendien geven de snoepjes magische energie, die je nodig hebt bij het verslaan van de duistere machten.
Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder (2007) Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder (2007)
Jij bent Howard Loreid, een privťdetective die ingehuurd wordt om een hoofdverdachte van een moordzaak te vinden. De man in kwestie is Loath Nolder, ooit een bejubelde privťdetective net als jij. Volgens mensen die hem het laatst hebben gezien, is Loath Nolder nooit meer dezelfde geworden na een trip naar Afrika. De mysterieuze man is moeilijk te pakken te krijgen en bij elk spoor dat je vind, wordt het steeds duidelijker dat er iets niet in de haak zit. Na zowel het kantoor bezocht te hebben van Howard en Loath, kom je erachter dat Loath op zoek was naar een ene Clark Field. Jij volgt de sporen en komt uit in het dorp Wellsmoth. Het dorp zit vol met geheimen en griezelige locaties die veel te maken hebben met Loath en Clark.
Darkness, The (2007) Darkness, The (2007)
Je stapt in de schoenen van Jackie Estacado die werkt als een hitman voor de maffia. Maar op de dag dat je 21 word verandert de situatie ineens en word jij het doelwit van je baas Oom Paulie. Dit laat je echter niet zo maar over je heen gaan en je zint op wraak. Met de beschikking over een aantal duistere krachten die alleen jij schijnt te hebben, start je de wraakactie tegen Oom Paulie.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!