Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:
X Factor Sing, The (2005) X Factor Sing, The (2005)
In echte karaoke stijl verschijnen liedjes op je scherm waarbij je de juiste woorden op juiste tijd moet zingen. Indicatoren op het scherm houden in de gaten welke stemhoogte je op ieder moment moet aanhouden. Haal de juiste noten op het juiste moment en een hoge score is het resultaat. Dit wordt gedaan in een echte tv atmosfeer, met de kandidaten uit de X Factor serie en waarbij onder andere jury commentaar is toegevoegd. Hierdoor zullen spelers moeten ploeteren voor een goed resultaat waarbij ze dan beloond worden met speciale inhoud van de tv-show.
X Squad (2000) X Squad (2000)
De regering had geen keuze. Er waren verontrusternde berichten binnengekomen over ongebruikelijk gedrag bij sommige leden van het personeel op de basis. Nu is alle contact verloren met de strikt geheime installatie. Natuurlijk had de regering geen andere keuze. Het was een extreme stap om X Squad erop af te sturen. Maar als de basis in verkeerde handen zou vallen, zouden de gevolgen daarvan niet minder extreem zijn...We schrijven 2037. Jij bent lid van een elitemacht tegen terroristen en nu moet je je waar gaan maken. Je moet nu doen waarvoor je bent opgeleid...
X-COM: Apocalypse (1997) X-COM: Apocalypse (1997)
Na de vele grote gevechten die de X-COM troepen reeds geleverd hebben in de oorlog tegen het alien tuig, is de biosfeer van de Aarde flink beschadigd geraakt. Er wordt besloten de mensen naar beschermde gigantische zelf-voorzienings steden te verhuizen, zoals de stad Mega Primus. Maar zoals het X-COM team van Mega Primus, al snel zal merken zijn die ook niet invasie-bestendig. Doe er met jouw team alles aan om te voorkomen dat de planeet niet ondergelopen wordt en red de mensheid.
X-COM: Terror from the Deep (1995) X-COM: Terror from the Deep (1995)
2039. Het is inmiddels 30 jaar geleden dat de aliens van de aarde verdreven zijn. Niemand wist dat na de vernietiging van hun basis op Mars een tachyonstraal diep naar de zeebodem werd gestuurd. Langzaam, maar zeker ontwaakt een miljoenen jaren oude stad vol angstaanjagende aliens. Opnieuw is de aarde in gevaar en opnieuw is er maar ťťn organisatie die de aliens kan bestrijden: X-COM.
X-COM: UFO Defense (1993) X-COM: UFO Defense (1993)
In 1998 stijgt het aantal waargenomen UFO's en ontvoerigen aanzienlijk. GefinanciŽerd met geld uit de machtigste landen ter wereld wordt X-COM opgericht om de buitenaardse terreur een halt toe te roepen. Jij krijgt de leiding over deze organisatie.
X-Files: Resist or Serve, The (2004) X-Files: Resist or Serve, The (2004)
Fox Mulder en Dana Scully gaan op onderzoek in een klein dorpje in de Rocky Mountains waar de laatste tijd veel onverklaarbare moorden gebeuren. Geestesverschijningen en sporen van een buitenaardse aanwezigheid leiden hen al vlug naar een "niet menselijke moordenaar". Onderzoek wat het motief is van de moordenaar, en hoe je hem kunt stoppen.
X-Files: The Game, The (1999) X-Files: The Game, The (1999)
Jij bent Field Agent Craig Wilmore, pas aangesteld bij de meest geheime afdeling van de FBI, een afdeling die zaken behandelt die door normaal onderzoek niet kunnen worden verklaard, zaken die intern bekend staan als X-Files'. Als assistent van Special Agents Mulder en Scully volg je een spoor van ondefinieerbare aanknopingspunten, onderzoek je vitaal bewijsmateriaal op plekken waar misdaden hebben plaatsgevonden, ondervraag je mensen en neem je kritische beslissingen om de geheimen van het spel te onthullen. Je moet een flinke hoeveelheid aanwijzingen en verhaallijnen onderzoeken maar vertrouw niemand.
X-Men 2: Clone Wars (1995) X-Men 2: Clone Wars (1995)
De technorganic alien race, die bekend staan als Phalanx willen heersen over de aarde en mutanten. Ze hebben ook verscheidene mutanten voor proeven gevangen en gekloond. Slechts een kleine groep x-men (Beast, Gambit, Nightcrawler, Psylocke, Wolverine, Cyclops en verenigd met magneto) moet hun zien te stoppen.
X-Men Legends (2004) X-Men Legends (2004)
In deze game, gebasseerd op de X-Men series, heb je de beschikking over 15 verschillende personages (bestaand uit allerlei bekende personages zoals Wolverine, Storm etc.) die elk over hun eigen unieke superkracht beschikken. Doel van het spel is Magneto en zijn Brotherhood of Mutants te verslaan.
X-Men Legends II: Rise of Apocalypse (2005) X-Men Legends II: Rise of Apocalypse (2005)
Wanneer een geheime voorspelling in de duistere handen van Apocalypse valt en hij de wereld wilt vernietigen ruiken de X-Men onraad. Wanneer Apocalypse dan ook nog is Polaris en Xavier ontvoerd, worden ze wel gedwongen samen te werken met hun grootste vijand, de Brotherhood.
X-Men: Mutant Apocalypse (1994) X-Men: Mutant Apocalypse (1994)
Wanneer de mysterieuze en gevaarlijke mutant Apocalypse het voortbestaan van de wereld bedreigt steken de X-Men daar een handje voor. Jij moet als speler met Wolverine, Beast, Psylocke, Gambit en Cyclops onafhankelijk levels zien te voltooien.
X-Men: Next Dimension (2002) X-Men: Next Dimension (2002)
X-Men: Next Dimension begint wanneer Bastion, leider van Operation: Zero Tolerance, en zijn legers van Prime-Sentinels, Forge gevangen hebben genomen als deel van hun missie om alle mutants te vernietigen. De vrienden van Forge willen hun gevangen kameraad redden voordat Bastion geheimen van hem kan los krijgen, want dat zou de vernietiging van de mutants betekenen. Om hierin te slagen moeten de X-Men samenwerken met hun grootste vijanden, the Brotherhood of Mutants en hun leider, Magneto.
X-Men: The Official Game (2006) X-Men: The Official Game (2006)
De game brengt je terug naar het verhaal van de opkomende X-Men: The Last Stand. Je gaat door omgevingen zoals Alkali Lake, Dark Cerebro en de Statue of Liberty. Voor de eerste keer is het mogelijk om in een game alle krachten van de mutanten volledig te gebruiken. Zo speel je Wolverine, die zichzelf automatisch heelt bij beschadiging en wonden. Ook kan je met de personages de Nightcrawler en Iceman spelen. Naar mate je verder komt in het spel, verbeter je jezelf in het Mutant Evolution system en krijg je meer controle over je super powers.
X-Plane (2000) X-Plane (2000)
X-Plane verdeelt het vliegtuig of ruimteschip in kleine deeltjes, en berekent voor elk klein deeltje al de krachten die er op werken, frame na frame. Zo ontstaat een zeer realistisch model, zo realistisch dat het model gebruikt kan worden voor training en certificatie voor piloten.
X2: Wolverine's Revenge (2003) X2: Wolverine's Revenge (2003)
Jij bent Wolverine en komt erachter dat het dodelijke X-Virus geactiveerd is in je lichaam. Deze virale tijdbom is dodelijk en je hebt slechts 48 uur om het antidota te verkrijgen uit handen van de duivelse organisatie die verantwoordelijk is voor je vreselijke ziekte! Je trekt diep de Canadese wildernis in, op zoek naar het clandestiene Departement H en de verschrikkelijke geheimen van het Weapon X-experiment.
X: Beyond the Frontier (2000) X: Beyond the Frontier (2000)
X: Beyond the frontier is een space-simulatie in een enorm universum. Men kan door middel van handel drijven ruimte-vliegtuig uitbreiden. Later in het spel kan men mijnen kopen en uitbaten. Er is ook een optie om als huurling opdrachten uit te voeren of zelfs als piraat eerlijke handelaars van hun goederen te beroven.
Xena: Warrior Princess (1999) Xena: Warrior Princess (1999)
De best vriendin van Xena, Gabrielle, is ontvoerd! In dit spannende actiespel, dat is gebaseerd op de populaire tv-serie, moet je de magische citadel betreden om Gabrielle te redden. Je zult al je kracht, moed en scherpzinnigheid nodig hebben om langs de valstrikken in de citadel te komen en de wachten en monsters te verslaan die je proberen tegen te houden.
Xenogears (1998) Xenogears (1998)
In de wereld van Xenogears woedt al jaren een oorlog tussen de twee grootmachten Kislev en Aveh. Hoewel de laatstgenoemde altijd de zwakkere geweest is lijken ze door hun samenwerking met de mysterieuze Gebler Forces uiteindelijk toch de bovenhand te krijgen. Ruw geschetst gaat het in deze oorlog om de gigantische gevechtsrobots uit de titel; de Gears. Deze machines van honderden jaren oud zijn zowel bij Kislev als bij Aveh zeer gewild, waardoor er op de opgravingssites heel wat afgeknokt wordt.
Xenon 2: Megablast (1990) Xenon 2: Megablast (1990)
Xenon 2 is een verticale shooter met een erg opvallende soundtrack van bomb-the-bass.
Xenophobe (1987) Xenophobe (1987)
In de toekomst als de aarde te vol is geraakt, komen er meer en meer ruimtestations, om iedereen op te vangen. Als van een van deze stations plotseling een noodkreet ontvangen wordt, blijkt het al te laat te zijn om nog in te grijpen. Een laatste schip weet te ontsnappen en de gehavende piloot vertelt je dat het station is overgenomen door extreem moordlustige, bijtend zuur spugende aliens, de Xenos. Al snel worden ook andere stations aangevallen en dus wordt er een team van specialisten samengesteld om de Xenos te vernietigen. Probeer zo snel mogelijk alle geÔnfesteerde stations vrij te maken van alien tuig, en hou zo de Xenos aanvalsgolven tegen, voordat ze de aarde bereiken.
Xenosaga Episode I: Der Wille zur Macht (2002) Xenosaga Episode I: Der Wille zur Macht (2002)
Xenosaga speelt zich af in de toekomst. Mensen hebben de aarde verlaten en leven nu in de ruimte. In deze verre toekomst wordt een belangrijke schat gevonden genaamd de "Zohar". Volgens velen bevat de Zohar de sleutel tot al het bestaan. De mensen zijn in oorlog met een ras genaamd de Gnosis. Deze hebben hun zinnen gezet op de "Zohar". De mensen en andriods waarmee je speelt in de game moeten alles op alles zetten om de "Zohar" uit de handen van de Gnosis te houden.
Xenosaga Episode II: Beyond Good and Evil (2004) Xenosaga Episode II: Beyond Good and Evil (2004)
In Xenosaga II moet je proberen de Zohar, een machtig object, te bemachtigen om zijn mysterie te ontrafelen. Deze zoektocht gaat gepaard met heftige gevechten met de Gnossis, een buitenaards ras, dat ook op zoek is naar de Zohar.
Xenosaga Episode III: Also Sprach Zarathustra (2006) Xenosaga Episode III: Also Sprach Zarathustra (2006)
Het laatste hoofdstuk in de Xenosaga serie speelt zich een jaar na de gebeurtenissen uit het tweede deel af. Shion Uzuki is geschokt als ze bewijs te zien krijgt dat impliceert dat haar werkgever, de Vector Corporation, en de Gnosis gebeurtenis, die aan het begin van de hele saga ligt, onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vastberaden om zelf de waarheid te achterhalen verlaat ze haar post en beginnen Shion en haar vrienden aan een missie, die het lot van de hele mensheid zal beÔnvloeden.
Xevious (1982) Xevious (1982)
De speler bestuurt een gevechtsvliegtuig genaamd de Solvalou. Deze is uitgerust met verschillende wapens. Het vliegtuig moet zich een weg banen door bossen, legerbasissen en andere mysterieuze terreinen.
XG3: Extreme G Racing (2001) XG3: Extreme G Racing (2001)
In deze WipeOut spinoff race je in een futuristische wereld op een soort motor bewapend met raketten om je tegenstanders uit te schakelen. Win zoveel mogelijk races om van het gewonnen geld nieuwe upgrades voor je bike te kopen.
XGRA (2003) XGRA (2003)
XGRA is een futuristische racegame waarbij het draait om een zo hoog mogelijke snelheid op de parcours te behalen. Met je supersonische motor, race je over parcours waarbij je het je tegenstanders lastig kan maken door een raket naar ze te schieten, of door ze een zetje te geven zodat ze uit balans raken. Probeer hoog in de eindklassementen te eindigen en speel nieuwe voertuigen vrij.
Xiaolin Showdown (2006) Xiaolin Showdown (2006)
Omi en zijn drie jonge vrienden staan hun mannetje in het wereldje van de Shen Hong Wu. In deze game sta jij aan hun kant en mag je het opnemen tegen het legioen van snoodaard Jack Spicer. Shen Hong Wu zijn mystieke voorwerpen die de eigenaar bovennatuurlijke krachten geven. In de verkeerde handen kan dit een ramp betekenen voor de mensheid. Daarom doen Omi en zijn vrienden er alles aan om deze items uit de handen te houden van Jack Spicer, zijn leger van mechanische robots en de eeuwenoude heks Wuya.
XIII (2003) XIII (2003)
Een man wordt wakker op een strand en lijdt aan geheugenverlies. Het enige wat hij heeft is een sleutel van een bankkluis en de tattoo '13' op z'n schouder. In de kluis vindt hij een paspoort waarin staat dat hij Steve Rowland heet en dat hij een kapitein bij het leger van de US is. Vlak daarna wordt hij echter gearresteerd wegens verdenking van de moord op de president. Wat is er gebeurd? Rowland weet zeker dat hij onschuldig is en moet er nu alles aan doen om de FBI te overtuigen en zijn naam te zuiveren.
XIII Century: Death or Glory (2008) XIII Century: Death or Glory (2008)
De game speelt zich af in de dertiende eeuw en geeft je de keuze uit verschillende grote naties van dat moment zoals Frankrijk, Duitsland, Engeland, Rusland en Spanje. Zij worden namelijk bedreigd door onder andere de Pruisen, de Schotten en de Mongolen. De game bestaat uit drie campagnes waarin je een bepaald gebied moet veroveren en een bepaald land moet verdedigen.
Xpand Rally (2004) Xpand Rally (2004)
In Xpand Rally kun je in verschillende landen racen, waaronder Polen, Kenia en Nevada. Ieder parcours heeft verschillende omstandigheden, waardoor je auto anders zal reageren. De game bevat de Singleplayer, Multiplayer, Rallycross en Freestyle modi. Je begint met een matige auto waarmee je je eerste geld moet verdienen. Gedurende de game zul je door races te winnen meer geld verdienen waardoor je betere auto's kunt kopen. Voltooi alle parcours en wordt de beste rallyrijder.
Xpand Rally Xtreme (2005) Xpand Rally Xtreme (2005)
Xpand Rally Xtreme gaat verder waar Xpand Rally ophield. Het aantal parcours in verschillende landen is flink uitgebreid. De controle over de auto is verbeterd waardoor je betere kansen maakt om als eerste over de finish te komen. Je tegenstanders hebben natuurlijk net als jij dat voordeel. Probeer de snelste rallyrijder te worden en koop nieuwe auto's met je verdiende geld in de races.
Xyanide (2006) Xyanide (2006)
In "Xyanide" neemt Drake van de planeet Mardar het in een ruimteschip op tegen Aguira, een kwade heks die tot de doodstraf is veroordeeld. Het is aan Drake om haar naar een soort zwart gat te begeleiden waar haar straf wordt uitgevoerd. Het ruimtevaartuig waarin Aguira gevangen wordt gehouden, wordt echter geraakt door een asteroÔde. Hierdoor komt het element Xyanide vrij, een stof die gedachten omzet in materie, dat gelijk zorgt voor de creatie van allerlei vijandige werelden. Het is aan Drake om zich door deze werelden met vijanden te vechten en er voor te zorgen dat Aguira haar straf krijgt.
X≤: The Threat (2003) X≤: The Threat (2003)
In X2: The Threat heb je de vrijheid om je karakter een handelaar, piraat, premiejager, om een combinatie van deze drie te spelen. Je kunt in totaal meer dan zeventig ruimteschepen kopen of stelen, en deze upgraden met verschillende technologiŽn van de verschillende rassen die je tijdens je ruimtereis zal ontmoeten. Om upgrades te kunnen kopen moet je eerst geld verdienen, zo kun je goederen kopen en verkopen in verschillende sectors. Met je verdiende geld kan je een vaste route aanleggen tussen de twee sectoren, zodat er automatisch gehandeld wordt. Deze schepen kun je op afstand besturen en waarschuwen voor gevaar. Als je een ander carrierepad kiest, zul je andere manieren moeten vinden om geld te verdienen. Ook kun je je concurrenten het lastig maken door ze achterna te zitten en hun goederen te stelen.
X≥: Reunion (2005) X≥: Reunion (2005)
In X3: Reunion is het de bedoeling om in de ruimte een bloeiende economie op te bouwen. Hierin ben je vrij om door een uitgestrekt universum te reizen, missies naar eigen inzicht te voltooien, handel te drijven en oorlog te voeren. Naarmate je in het spel vordert, verdien je geld om nieuwe schepen aan te kopen of je huidige schip van een upgrade te voorzien.
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!