Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4
Zoeken:
N+ (2008) N+ (2008)
In N+ speel je een flexibele en acrobatische ninja die zich door verschillende levels moet banen. Het doel van elke N+ episode is er voor te zorgen dat je objecten moet verzamelen en vijanden moet ontwijken om zo snel mogelijk door de exit deur te gaan met een sleutel die je in elk level kunt vinden.
Nacho Libre (2006) Nacho Libre (2006)
Deze game is gebaseerd op de film Nacho Libre met acteur Jack Black, een komische worstel film. In de game moet je zo goed mogelijk worstelen, echter wel op de meest maffe manier. Je kunt worstelen in de arena's uit de film. Je moet je vijanden verslaan met de meest vreemde combo's en laat ze alle hoeken van de ring zien. Naast het worstelen kun je ook nog een aantal minigames spelen om bonusmateriaal vrij te spelen.
Nagano Winter Olympics '98 (1998) Nagano Winter Olympics '98 (1998)
Dit spel is gebaseerd op de olympische winter spelen van 1998 in Nagano, Japan. Het spel bevat 12 verschillende disciplines met onder andere Alpine skiën, schansspringen, rodelen, sowboarden, bobsleeën en curling. Er zijn verschillende speelmogelijkheden: olympisch en kampioenschappen.
Namco × Capcom (2005) Namco × Capcom (2005)
Het spel speelt zich af ergens in de 21ste eeuw. Arisu Reiji en Xiaomu zijn de twee hoofd personages van de game, allebei werken ze voor een speciale groep, Shinra, die geesten en andere rare verschijnselen onderzoeken. Aan het begin van de game doen Arisu en Xiaomu onderzoek naar een vreemde verschijning die ze ook wel slaapziekte noemen. Deze ziekte heerst in het Shibuya district van Japan. Tijdens hun onderzoek naar de ziekte komen ze erachter dat er veel meer aan de hand is dan ze eerst dachten. Verschillende bekende karakters uit het Capcom en Namco universum, uit verschillende tijden en dimensies, zowel goed als kwaad, beginnen te verschijnen in Japan. Het is aan Arisu en Xiaomu om de oorzaak hiervan te achterhalen.
Nanobreaker (2005) Nanobreaker (2005)
In de verre toekomst heeft de overheid projecten gestart op Nanotechnology Island om de nanotechnologie te onderzoeken. Er gaat iets fout, want de computer die alles regelt op het eiland slaat door. Over het eiland zwerven nu talloze soorten robots rond. Er is maar één man die de robots kan verslaan: Jake Warren, de cyborg-strijder. Jake heeft jaren doorgebracht in een vriezer, nadat hij talloze mensen heeft afgemaakt en de doodstraf nipt is ontlopen. Naast het slachten van robots moet Jake ook iemand zien te redden: een vrouwelijke wetenschapper. Daarnaast komt Jake zijn rivaal Keith tegen, ook een cyborg-strijder. Keith wil de beste cyborg-strijder zijn en ligt jou daarom dwars.
Nanostray (2005) Nanostray (2005)
Je bent onderweg naar een voorraadplaneet met je ruimteschip. Je eigen planeet kampt met grote voorraad tekorten, en jij bent de uitverkorene om nieuw voedsel te gaan halen. Echter wordt de voorraadplaneet goed bewaakt door de rebellen van de kwaadaardige heerser van het heelal. Je zult de bewakers moeten uitschakelen met je ruimteschip om zo de voorraadplaneet te bereiken. Onderweg kun je power-ups vinden, die je kunt gebruiken om je ruimteschip op te waarderen.
Napoleon's Campaigns (2008) Napoleon's Campaigns (2008)
Napoleon’s Campaigns is een real-time strategiegame die gebaseerd is op Napoleon’s veldslagen die plaatsvonden tussen 1803 en 1812. In de game zijn in totaal zeven naties beschikbaar die ieder de beschikking hebben over verschillende eenheden. Ieder leger beschikt over unieke eigenschappen en je zult via een goed leiderschap ook het moraal van je manschappen hoog moeten houden.
Narc (2005) Narc (2005)
NARC is een derde persoons action/shooter game die zich afpeelt in de oorlog tegen drugs, en vindt plaats in een moderne spelomgeving. Je hebt controle over twee undercover narcotic officers: Jack Forzenski en Marcus Hill, en moeten als onderdeel van de elite NARC ploeg, de wereld bevrijden van het krachtige internationale drugkartel K.R.A.K. Door gebruik te maken van dodelijke vuurwapens en het gezag van de politie, maken de spelers een keuze om het spel eerlijk te spelen, of de drugs zelf te gebruiken en te misbruiken om die extra edge of contant geld te krijgen. Je kunt zelf beslissen of je als een goede of een slechte agent gaat spelen.
Naruto: Clash of Ninja Revolution (2007) Naruto: Clash of Ninja Revolution (2007)
Naruto: Clash of Ninja Revolution is gebaseerd op de gelijknamige anime serie. Kies een van de twintig personages, waaronder de oude bekenden uit de serie, maar ook paar nieuwe gezichten en vecht met je Wii Nunchuk-remotes tegen elkaar om te beslissen wie de beste ninja is.
Naruto: Ninja Destiny (2008) Naruto: Ninja Destiny (2008)
In Naruto: Ninja Destiny kan je met vijftien verschillende personages vechten. Tijdens het verhaal zal Naruto het tegen vele vijanden op moeten nemen om Hidden Leaf village van een nieuw gevaar te redden, want in dit Naruto-spel is er een conflict ontstaan tussen de mensen van Naruto's dorp Hidden Leaf en de inwoners van Hidden Sand. Samen met je vrienden en gebruik makend van de vaardigheden van jouw ninja in wording, moet jij proberen de kwaadaardige krachten te verslaan en de vrede in de dorpen te herstellen.
Naruto: Rise of a Ninja (2007) Naruto: Rise of a Ninja (2007)
Twaalf jaar geleden stierven vele ninja's tijdens een aanval van de gevaarlijke Demon Fox op het dorpje Konoha. De sterkste was echter in staat het monster te vangen in het lichaam van een pasgeboren baby: Naruto. Wie kon toen voorspellen dat deze peuter zou uitgroeien tot een hyperactieve ninja-in-opleiding die meedogenloos kan zijn mits hij zijn training serieus neemt. In de fighting game Naruto: Rise of a Ninja krijgt hij de kans zijn kunde te bewijzen.
Naruto: Saikyou Ninja Daikesshuu 3 (2005) Naruto: Saikyou Ninja Daikesshuu 3 (2005)
Naruto: Ninja Council 3 is gebaseerd op de anime Naruto. Kies uit een van de 20 characters en vervul 40 missies. Je kan ook vechten tegen andere ninja's of zelfs online tegen je vrienden.
Naruto: Ultimate Ninja (2003) Naruto: Ultimate Ninja (2003)
Wie de beste ninja is op deze aardbol, heb jij in de hand. Is dit Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi of Rock Lee? Kies één van de twaalf bekende speelbare figuren uit de gelijknamige tekenfilmserie en vecht je een weg door evenveel interactieve stages. Terwijl je jouw chakra verbetert met elk behaald succes heb je superaanvallen ter beschikking die je helpen in rangorde te stijgen.
Naruto: Ultimate Ninja 2 (2004) Naruto: Ultimate Ninja 2 (2004)
Neem het op tegen de sand ninja's! En werk je een weg door het Chunin examen, de toelatingstest tot de wereld van de ninja's. Als je nog niet klaar bent voor het echte werk kun je in de Practice mode : krijgers-in-training hun vechtkunde bekwamen terwijl de VS mode een robbertje vechten aanbiedt aan met een gamer van eenzelfde niveau. Je kunt een grote hoeveelheid items vrij te spelen waaronder speelbare characters, filmpjes, muziek en verzamelkaarten in meer dan zestig missies en zeven mini-games.
Naruto: Ultimate Ninja Heroes (2007) Naruto: Ultimate Ninja Heroes (2007)
Twaalf jaar geleden stierven vele ninja's tijdens een aanval van de gevaarlijke Demon Fox op het dorpje Konoha. De sterkste was echter in staat het monster te vangen in het lichaam van een pasgeboren baby: Naruto. De baby groeit uit tot een hyperactieve ninja-in-opleiding die meedogenloos kan zijn, mits hij zijn training serieus neemt. In de fighting game Naruto: Ultimate Ninja Heroes krijgt hij de kans zijn kunde te bewijzen en te gebruiken tegen de kwade Demon Fox.
Naruto: Ultimate Ninja Storm (2008) Naruto: Ultimate Ninja Storm (2008)
Kruip in de huid van één van de vijfentwintig personages uit de animeserie Naruto en vecht het uit om er achter te komen wie de beste ninja is! Speel onder andere met Sakura, Sasuke, Rock Lee en natuurlijk Naruto zelf en krijg alle jutsu onder de knie en maak gebruik van combo's om je kans op winnen te verhogen. Er is ook een Story Mode, waarin je verschillende verhaallijnen van de serie kan naspelen.
Naruto: Uzumaki Ninden (2005) Naruto: Uzumaki Ninden (2005)
Naruto: Uzumaki Chronicles is gebaseerd op de anime serie Naruto. De laatste tijd gebeurt er veel in Leaf Village. Orochimaru heeft plannen om Leaf Village te vernietigen, en het is aan Naruto en z'n vrienden om hem te stoppen.
NASCAR 07 (2006) NASCAR 07 (2006)
NASCAR is terug met nieuwe coureurs en nieuwe banen. Nieuw is de adrenaline-meter, wanneer die vol is rijd je nog beter. De coureurs hebben allen hun eigen specialismen, de ene rijdt beter op een bepaalde baan dan de andere. Je kunt je vaardigheden verbeteren door; leiding te nemen, mooie inhaal-manoeuvres, intimidatie en het overleven van gevaarlijke situaties.
NASCAR 08 (2007) NASCAR 08 (2007)
In deze officiële NASCAR-game moet je je een weg naar de top rijden in het NEXTEL Cup-kampioenschap. Je bent een nieuwe coureur en moet licenties en contracten binnenhalen van autobezitters. Je doel is om van veelbelovende ‘rookie’ in de Whelen Modified Series door te groeien naar een ervaren racer in de NEXTEL Cup. Hierbij moet je ook in twee andere competities de beste racer worden: de NASCAR Busch Series en de NASCAR Craftsman Truck Series.
NASCAR 09 (2008) NASCAR 09 (2008)
In deze officiële NASCAR-game neemt topcoureur Jeff Gordon je aan de hand, terwijl je naar de top rijdt in het NEXTEL Cup-kampioenschap. NASCAR draait om het racen in het typisch Amerikaanse NASCAR-kampioenschap. De game heeft een officiële licentie en bevat bekende cureurs als Jeff Gordon, Tony Stewart, Denny Hamlin, Juan Pablo Montoya en Carl Edwards. Niet alleen kun je tegen deze mannen racen, ze zitten ook in speciale videofragmenten waarin hun speciale race-uitdagingen worden uitgelegd. Jeff Gordon is je mentor in de carrièremodus. In NASCAR 09 is het de bedoeling een reputatie vanaf het nulpunt op te bouwen. Dat betekent dat je begint in de Sprint Series of Nationwide Series, om je vanuit daar omhoog te werken door goede prestaties te boeken in de races.
NASCAR 2000 (1999) NASCAR 2000 (1999)
In NASCAR 2000 kun je rijden over achttien echt bestaande racetracks van over de hele wereld. Daarnaast kun je je favoriete bestuurder kiezen uit dertig verschillende NASCAR-rijders. Naast een Single-Race kun je kiezen uit een Quick Race, Full Weekend Events of een Championshipmode. Ben je genoeg getraind, kun je het ook opnemen tegen NASCAR-rijder Richard Petty. Bij goede prestaties kun je nieuwe bestuurders en auto's vrijspelen.
NASCAR 2001 (2000) NASCAR 2001 (2000)
In NASCAR 2001 kun je kiezen uit maar liefst 35 coureurs uit de NASCAR racerij, Nadat jij één van die coureurs hebt uitgekozen, kun je kiezen uit één van de veertien verschillende circuits die er in deze NASCAR game aanwezig zijn. Naast een Single-Race kun je kiezen uit een Quick Race, Full Weekend Events of uit de Championshipmodus. Wanneer je goed presteert kun je nieuwe wagens vrijspelen.
NASCAR 2005: Chase for the Cup (2004) NASCAR 2005: Chase for the Cup (2004)
In Nascar: Chase for the Cup zijn ten opzichte van vorig jaar vier nieuwe raceklasse toegevoegd. Dat zijn: Featherlite Modified, Craftsman Truck, Nascar National, en NEXTEL wagens. Rijders zullen nu merken of je netjes rijd of niet, ze zullen hun rijgedrag aanpassen op die van jou. In de career mode werk je van de Modified series op naar de Nascar klasse.
NASCAR 99 (1998) NASCAR 99 (1998)
In NASCAR 99 heb je de beschikking over 37 gelicenseerde auto's, waarmee je kunt rijden over de zeventien beschikbare tracks, waarvan er zich drie 's nachts afspelen. Je kunt een single-race rijden, of meedoen aan de Championshipmode. Bij goede prestaties kun je tot zes nieuwe spelers vrijspelen.
NASCAR Racing (1994) NASCAR Racing (1994)
Neem plaats achter het stuur van een echte NASCAR-racewagen en zorg dat je als eerste over de finish komt. Doe mee aan een volledig raceseizoen en probeer zo hoog mogelijk in de klassementen te eindigen, of neem het op tegen een vriend in de multiplayermode. Ook is je auto naar eigen wens af te stellen en kun je zelf een paintjob kiezen.
NBA  Live 2005 (2004) NBA Live 2005 (2004)
Verbeter spel op beide helften van het speelveld met de Freestyle Control. Maak dribbelbewegingen, dunks en verdedigende acties die bij je eigen speelstijl passen. De nieuwe 10-man Freestyle verbetert de individuele spelerbewegingen en de benutting van de ruimte op het veld. Nieuwe spelergraphics zorgen ervoor dat elke NBA speler levensecht op het scherm verschijnt, compleet met gedetailleerde gezichten, kapsels, shirts en schoenen.
NBA 06 (2005) NBA 06 (2005)
In NBA 06 kun je het opnemen tegen alle National Basketball Association-teams uit het seizoen 2006. Samen met je teamspelers probeer je het kampioenschap binnen te halen en te promoveren. Nieuw in het spel is de optie "Dodgeball" (trefbal) en de optie "Horse". In Dodgeball moet je tegenstanders proberen te raken met de bal. In Horse krijg je de keuze om te bepalen met hoeveel man jij op het veld wilt spelen. Zo kun je de moeilijkheidsgraad van het spel aanpassen en uitdagingen voltooien.
NBA 07 (2006) NBA 07 (2006)
NBA 07 bevat de officiële NBA licenties en introduceert een aantal nieuwe gameplay opties. Zo bevat de game een Conquest optie waarin je een team kunt nemen en NBA teams door het gehele land kunt uitdagen en is er een Pick Up modus waarin je kunt kiezen uit 10 verschillende NBA spelers en snel een potje kunt spelen. Naast de replayoptie is er een nieuwe Highlight optie waarmee je de hoogtepunten van het spel achter elkaar kunt zetten en bekijken.
NBA 08 (2007) NBA 08 (2007)
NBA 08 is een basketbalgame waarin spelers dankzij een progressiesysteem beter kunnen worden. Zo kunnen ze beloningen krijgen voor hun vaardigheden en ervaring die ze kunnen gebruiken, om het uiterlijk en de speelstijl van de spelers aan te passen.
NBA 09: The Inside (2008) NBA 09: The Inside (2008)
NBA 09: The Inside is een basketbalgame waarin spelers een eigen team kunnen samenstellen. Buiten dat kunnen de spelers ook contracten tekenen, om in grote teams te kunnen spelen. De populaire Conquest mode keert in een verscheidenheid van formaten terug, die spelers toestaan om de gameplaywijzen zoals: Dodgeball, Elimination, Fast Break en Pick-Up games over te nemen.
NBA 2K6 (2006) NBA 2K6 (2006)
In NBA 2K6 kun je als basketballer de status van NBA superstar bereiken met de nieuwe 24/7-modus. Daar kun je met je eigen gemaakte speler deelnemen aan trainingskampen en competities en kun je een contract verdienen. Het ontwikkelen van een eigen speler zorgt ervoor dat elke speler uniek is. Met de functie VIP systeem, kun je het profiel van andere spelers opslaan om vervolgens al hun gegevens te kunnen vergelijken. Je kan wedstrijden van andere kijken en speelstijlen herkennen om op deze manier je eigen speelstijl hier op aan te passen. Probeer in het seizoen 2006 zo goed mogelijk met je team te presteren, en wordt kampioen.
NBA 2K7 (2006) NBA 2K7 (2006)
Start een seizoen met je favoriete NBA team of speel de story mode. Nieuw is nu het gebruik van de "shotstick" waarmee je nog meer spectaculaire acties kunt creëren.
NBA 2K8 (2007) NBA 2K8 (2007)
Start een seizoen met je favoriete NBA team. Neem het op tegen alle andere NBA teams en verhoog je naar de top. Met een goede uitdagende AI, de nieuwe Slam Dunk Contest mode en talloze online opties belooft de game je lang zoet te houden.
NBA 2K9 (2008) NBA 2K9 (2008)
NBA 2K9 is een basketbalspel dat alle officiële licenties bevat. In deze game is het de bedoeling om je favoriete NBA team naar de top te werken. Dit kun je doen door het trainen van spelers en het aankopen en verkopen van nieuwe spelers. Probeer gedurende een heel seizoen zo goed mogelijk te presteren met je team en ga voor het kampioenschap.
NBA Ballers (2004) NBA Ballers (2004)
NBA Ballers is gebaseerd op de straatregels van basketbal en wordt daarbij ondersteund door de hedendaagse rap cultuur. Menig rap fan zal zich hier mee kunnen identificeren, maar om ook de niet-liefhebbers van deze muziek tak gerust te stellen; dit is slechts een richting waar de game in is geslagen wat verder niets af doet van de rest van de game. Zo is de hele game gebaseerd op de een-tegen-een duels, waarbij jij je tegenstanders moet vernederen, simpelweg door hen in te maken. Wie het eerst de 11 punten bereikt wint een ronde, het behalen van 2 rondes betekend de winst. Daarbij kun je de regels aan je laars lappen door je tegenstander op verschillende manieren van de baan te drukken.
NBA Ballers: Chosen One (2008) NBA Ballers: Chosen One (2008)
NBA Ballers: Chosen One is de nieuwe opvolger van de NBA Ballers franchise. De game zal 65 verschillende spelers kennen uit de officiële NBA league. Door de nieuwste motion-capture technieken zullen de bewegingen van de basketballers er levensecht uit zien. Wordt jij dé man in NBA Ballers: Chosen One? Probeer met je team alle wedstrijden te winnen en wordt kampioen.
NBA Ballers: Phenom (2006) NBA Ballers: Phenom (2006)
NBA Ballers: Phenom is het vervolg op de PlayStation 2-game NBA Ballers, en zal een aantal nieuwe opties kennen. Zo zal 2 tegen 2 basketballen nu mogelijk zijn, en zal het spel een interessante storymode kennen. Twee dingen die niet het geval waren in de voorganger; NBA Ballers.
NBA Ballers: Rebound (2006) NBA Ballers: Rebound (2006)
Werk jezelf in de kijker van de NBA scouts in één-tegen-één potjes. Je begint als jonge speler en moet je - door veel te oefenen en je fysiek en technisch te ontwikkelen - omhoog werken naar de top en de roem van de grote sterren van de NBA.
NBA Courtside 2002 (2002) NBA Courtside 2002 (2002)
NBA Courtside 2002 biedt sportliefhebbers alles wat ze verwachten van een basketbalwedstrijd, inclusief een wedstrijdschema voor het hele seizoen, keerpunten, complete statistieken en de mogelijkheid zelf een speler te creëren. Verrijk je spel door enkele of alle spelregels aan de kant te schuiven. Als tactische trainer kun je in een oogwenk manoeuvres aangeven en vermoeide of geblesseerde spelers wisselen.
NBA Jam '99 (1998) NBA Jam '99 (1998)
In NBA Jam speel je het hele seizoen met je favoriete basketbalteam. Er zijn een aantal nieuwe worpen en moves aan de game toegevoegd. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende spelmodi, waaronder de driepunter, de Exhibition en de season mode. Aan het einde van het seizoen speel je de playoffs en probeer je kampioen te worden.
NBA Jam (1993) NBA Jam (1993)
NBA Jam is een twee-tegen-twee basketball spel waar je kan kiezen uit alle NBA teams uit het seizoen 1992-1993 (Arcade: 1991-1992). Met spelers als Barkley, Starks, Pippen, en Grant kun je tal van onrealistische dunks uithalen.
NBA Jam Tournament Edition (1994) NBA Jam Tournament Edition (1994)
NBA Jam is een twee-tegen-twee basketball spel waar je kan kiezen uit alle NBA teams uit het seizoen 1993-94 (Arcade 1992-1993). Met spelers als Barkley, Starks, Pippen, en Grant kun je tal van onrealistische dunks uithalen.
NBA Live 06 (2005) NBA Live 06 (2005)
In NBA Live 06 zullen gamers naast de bekende spelers, ook hun eigen NBA-speler kunnen creëren en online de strijd aan gaan met andere gamers over de gehele wereld. Ook zul je een compleet seizoen van 82 games kunnen spelen, waarin je jouw gekozen team naar de grote overwinning moet leiden, met de mogelijkheid tot transfers en nieuwe spelers te recruiteren. Dan is er ook nog de Dynasty mode, een hele carrière van een team, waarin je zelfs meerdere seizoenen speelt.
NBA Live 07 (2006) NBA Live 07 (2006)
NBA Live 07 introduceert de Freestyle Control die het mogelijk maakt om complete controle over de spelers te krijgen. Met de analoge sticks kun je op die manier een aantal beslissende moves uitvoeren of kun je de snelheid in het spel opvoeren. Met de Freestyle Control kun je honderden moves uitvoeren.
NBA Live 08 (2007) NBA Live 08 (2007)
Electronic Arts Canada presenteert het nieuwe spel uit de NBA Live series. Met de nieuwe motiontechnologie zijn de spelers nog flexibeler. Hierdoor is het mogelijk dynamische bewegingen uit te voeren. Het bovenlijf van de spelers zal nauwkeurig controleerbaar zijn. Natuurlijk mag het professionele commentaar ook niet ontbreken. Dit zal geleverd worden door een aantal bekende Amerikaanse commentators zoals Marv Albert, Ernie Johnson, Kenny Smith en Steve Kerr.
NBA Live 09 (2008) NBA Live 09 (2008)
Stap het veld op en speel profbasketbal op jouw manier in NBA Live 09. Maak een droomcarrière als profbasketballer in een baketbalgame die je compleet kunt aanpassen aan jouw stijl en vaardigheden. Buiten je single player carrière kun je je ook meten met andere gamers via online wedstrijden. Ook is er de mogelijkheid om elke dag verse nieuwe roosters te downloaden, met blesures en spel statistieken, om up to date te blijven met het huidige seizoen. Er is ook nog de NBA rewind optie, waarin je het vorige seizoen kan naspelen.
NBA Live 2000 (1999) NBA Live 2000 (1999)
In NBA Live 2000 kan jij aan de slag met alle spelers en teams van het seizoen 1999-2000, naarmate je verder komt kun je ook een All-star team vrijspelen met de helden van het heden en het verleden. Jij kunt in deze NBA game net als in voorgaande delen een losse wedstrijd spelen om je aan de spelers te laten wennen en beter te worden in de game en waar NBA hoofdzakelijk om draait is de seizoenmodus waarin jij spelers koopt en verkoopt en je spelers traint om ze klaar te stomen en daardoor mogelijk de nieuwe kampioen te worden van de NBA.
NBA Live 2001 (2000) NBA Live 2001 (2000)
In NBA Live 2001 speel jij in het seizoen van 2000/2001. NBA Live 2001 draait om de seizoensmodus waarin jij je spelers moet trainen, het moreel goed moet houden voor betere communicatie in je team, en je moet spelers kopen en verkopen. Als je geen zin hebt om de druk te voelen van de seizoensmodus is er als alternatief de vriendschappelijke wedstrijd modus. In dit deel is er net als NBA Live 2000 een All-Star Team met alle legendes die het NBA ooit heeft gekend.
NBA Live 2004 (2003) NBA Live 2004 (2003)
NBA Live 2004 draait voornamelijk om authenticiteit. Niet alleen gaat het om een potje basketballen met de NBA sterren, maar ook zijn de spelers, teams en spelersstatistieken uit 2003 nauwkeurig ingevoerd. In het spel kun je spelen met een bestaand team, of kun je je eigen team samen stellen. In het spel kun je zowel vriendschappelijke wedstrijden spelen, als meedoen in de competitie. Probeer in de competite zoveel mogelijk wedstrijden te winnen om hoog te eindigen in de ranglijsten.
NBA Live 96 (1995) NBA Live 96 (1995)
In NBA live 96 kan je kiezen uit 29 teams vanuit de NBA competitie die je kunt gebruiken in vriendschappelijke wedstrijden. Met vriendschappelijke wedstrijden kun je oefenen met je team en aan de spelers wennen, het maakt het niks uit als je wint of verliest want het telt niet mee voor een kampioenschap. Waar het zoals gewoonlijk in NBA omdraait is natuurlijk de kampioenschapsmodus jij moet zorgen dat jij zoveel mogelijk wedstrijden wint om aanspraak te maken om de fel begeerde NBA titel.
  -1- 2 3 4
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!