Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:
Z (1996) Z (1996)
Z gaat over twee legers van robotten (rood en blauw) die met elkaar strijden om de macht over diverse planeten. Het doel van het spel is om het fort van de tegenstander te vernietigen door met een eenheid binnen het gebouw te infiltreren of door het fort onmiddellijk te vernietigen.
Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure (2007) Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure (2007)
Een legende vertelt over een gerespecteerde piraat genaamd Barbaros die de schat van de wereld had gestolen en deze heeft verstopt op een mysterieus eiland. Ondanks dat niemand de exacte locatie weet, zijn er verhalen over gigantische rijkdommen die al eeuwen verborgen liggen. Piraten van overal hebben hun leven gewijd aan het vinden van deze schat. Een van deze schatzoekers is een jonge leerling-piraat genaamd Zack. Hij stuit op een dag op een mysterieus pratend schedel, het blijkt het schedel van Barbaros te zijn. Barbaros belooft hem naar het eiland te helpen als Zack hem helpt de vloek waaronder hij leidt te verwijderen.
Zak McKracken and the Alien Mindbenders (1988) Zak McKracken and the Alien Mindbenders (1988)
Zak McKracken is journalist voor een tabloid. Hij ontdekt dat de buitenaardse Caponians bezig zijn de mensheid langzaamaan steeds dommer te maken. Gelukkig hebben de Skolarians, een ander buitenaards ras, een verdedigingsmechanisme tegen de Caponians. Helaas liggen de onderdelen hiervan verspreid over de wereld... en Mars.
Zanzarah: The Hidden Portal (2002) Zanzarah: The Hidden Portal (2002)
"Zanzarah" speelt allemaal rondom Amy, een jonge meid, die ontsnapt van haar wrede ouders en vlucht naar de magische wereld van Zanzarah. Hier leert zij dat er wel meer fout zit met de wereld waar ze uit komt. Het is aan haar de taak om de realistische wereld te redden. Hiervoor moet ze de wereld van Zanzarah mengen met de echte wereld. Voordat het zover is, zal Amy haar magische krachten moeten ontwikkelen. Hiervoor krijgt Amy de hulp van verschillende wezens die in de wereld van Zanzarah te vinden zijn.
Zapper: One Wicked Cricket! (2002) Zapper: One Wicked Cricket! (2002)
In het spel speel je een krekel genaamd Zapper, en je bent bezig met een missie om je ontvoerde broer te redden. Tijdens je missie zul je reizen door zes verschillende interactieve werelden, met elk twintig levels. Elk level bevat gevaren die je moet ontwijken, maar ook zul je eieren verzamelen. Pas als je alle eieren hebt, kun je door naar het volgende level. Zapper zal ook vele vijanden tegenkomen, maar die kan hij uitschakelen met zijn electronische zapantenne. Voltooi alle levels en red je broer!
Zarlor Mercenary (1990) Zarlor Mercenary (1990)
Met beschikking van je ruimteschip probeer je zoveel mogelijk vijandelijke objecten te vernietigen. Waardoor je extra geld kan verdienen, om daar vervolgens extra upgrades mee te kunnen kopen om je ruimteschip uit te bouwen.
Zathura (2005) Zathura (2005)
Zathura is gebaseerd op de gelijknamige film en geeft de speler de mogelijkheid om de avonturen uit de film na te spelen. Danny en zijn broer Walter vinden in de kelder het bordspel Zathura, zodra ze het beginnen te spelen worden ze mee gesleept naar een science-fiction universum. Om terug naar aarde te komen zullen ze het spel moeten uitspelen. Door zestien verschillende levels zul je af moeten rekenen met meer dan dertig verschillende vijanden.
Zax: The Alien Hunter (2001) Zax: The Alien Hunter (2001)
Zax denkt maar aan een ding, geld. Als hij vermoed dat er op een onbekende planeet veel erts te halen valt, zet hij de koers van zijn ruimteschip de Zelon in richting zijn nieuwe bron van inkomen. Voordat Zax geland is wordt hij echter beschoten en stort neer op de planeet. Daar ontdekt hij dat het locale volkje, de Korbos, bedreigd worden door mechanische beesten, geleid door hun god Om. Om erts te verdienen om zijn ruimteschip weer aan de praat te krijgen, zal Zax de Korbos moeten helpen vechten.
Zelda II: The Adventure of Link (1988) Zelda II: The Adventure of Link (1988)
Link moet deze keer Zelda laten ontwaken, die betoverd is. Het enige dat haar kan laten ontwaken zijn zes kristallen die elk in één van de zes paleizen moeten worden geplaatst. Hij krijgt deze kristallen van Impa, het kindermeisje van Zelda. In dit spel moet Link eerst alle zes paleizen uitspelen, alleen dan gaat het schild om het laatste paleis weg, waar de Triforce van Moed ligt te wachten. Maar de reis gaat niet gemakkelijk: als het bloed van hij die Ganon versloeg op de as van Ganon valt, komt hij terug uit de dood, waardoor de paleizen vol met monsters zitten.
Zelda's Adventure (1995) Zelda's Adventure (1995)
In dit spel kruip je in de huid van prinses Zelda. Je hebt de opdracht op Ganon, de vijand die Link achter slot en grendel heeft gezet en het magische land Tolemac heeft ingenomen, te dwarsbomen. Voordat je Link kunt bevrijden, zul je tijdens je reis eerst moeten afdalen in de Zeven Tombes van het Onderaardse Rijk om krachtige wapens te verwerven. Hiermee zul je, in je poging om Tolemac weer naar verlichte tijden te voeren, een aantal boosaardige wezens moeten bestrijden.
Zelda: The Wand of Gamelon (1993) Zelda: The Wand of Gamelon (1993)
Link en de vader van Zelda zijn plotseling spoorloos verdwenen. Jij speelt met Zelda, en je moet je vader en Link zo snel mogelijk zien terug te vinden. Ze worden ergens gevangen worden gehouden door Ganon op het eiland Gamelon. Jij gaat achter Ganon aan, in de hoop je vader en Link weer terug te vinden.
Zeliard (1987) Zeliard (1987)
Een eeuwen oude demoon genaamd Jashiin word na 2000 jaar slaap wakker en neemt wraak op de oude koningen van Zeliard. Hij doet dit door het 117 dagen zand te laten regenen en daardoor het land om te toveren naar een grote woestijn. En tot overmaat van ramp word ook nog eens de dochter van Koning Felishka, prinses Felicia veranerd in steen Het is aan Duke Garland om Zeliard van Jashiin te redden. Hiervoor moet hij op zoek naar de Negen Tranen van Esmasanti, en zal hij uiteindelijk Jashiin zelf moeten verslaan.
Zendoku (2007) Zendoku (2007)
Zendoku is een puzzelspel met Sudoku gameplay. Het spel geeft je de mogelijkheid om je eigen personage te maken. Hiermee kun je vervolgens Sudoku-puzzels spelen. Het spel kent een licht 'martial arts'-tintje doordat de game in de Oosterse vechtstijl is vormgegeven. Zo kom je verschillende personages tegen die alleen hun eigen karakteristieke persoonlijkheid hebben.
Zenses Rainforest (2008) Zenses Rainforest (2008)
In Zenses Rainforest kun je rondlopen in de Amazone en hier spelletjes spelen die te maken hebben met regendruppels, exotische bloemen, watervallen en gigantische bomen. De rustgevende puzzels zijn gemaakt om je te laten ontsnappen aan de dagelijkse stress en gaan dan ook gepaard met rustige omgevingsgeluiden en natuurlijke omgevingen. De game is gemaakt om zowel kort als lang gespeeld te worden en bevat zes puzzels. Zenses Rainforest maakt alleen gebruik van de stylus, waardoor het nooit nodig is om een knop in te drukken.
Zeppelin (1983) Zeppelin (1983)
In dit platformspel houd je een zeppelin in de lucht, en stuur je deze door een groot labyrint. Schiet alles wat je reis in de weg zit kapot, en probeer de uitweg te vinden.
Zero Divide 2 (1997) Zero Divide 2 (1997)
Programmeurs sturen hun digitale strijders om Eve uit te schakelen. Probeer erg goed je best te doen om de wereld te redden. Vecht met dertien verschillende karakters en red de wereld.
Zeus: Master of Olympus (2000) Zeus: Master of Olympus (2000)
Neem de rol van stedenbouwer in het oude Griekenland aan. Je zult daarbij rekening moeten houden met vele aspecten. Je inwoners zijn veelvragend. Je moet zorgen voor cultuur, hygiëne en hun dagelijkse portie voedsel, olijfolie, wijn en schapenvachten. Ook de goden willen tevreden gehouden worden, ze eisen massieve tempels vol met marmer en standbeelden. En dan zijn er ook nog de andere Griekse steden, die maar wat graag van jou een vazal maken.
Zombie Attack (2006) Zombie Attack (2006)
Zombie Attack gaat over een stormachtige nacht waar een leger van zombies en demonen een winkelcentrum aanvallen. Jij speelt een monsterjager die alle mensen die gevangen zitten in het winkelcentrum, wilt redden. Door magische wapens te gebruiken kun je de monsters weer verbannen uit onze realiteit. Je hebt echter wel een tijdslimiet en moet dus opschieten met het verslaan van de zombies en demonen. Elke keer als je een wapen gebruikt zul je daarmee sterker worden.
Zombie Revenge (1999) Zombie Revenge (1999)
In deze spinoff van House of the Dead is het de bedoeling dat je je een weg vecht door de zombies heen. Die doe je door de zombies te slaan, kapot te schieten of elke andere variatie die je kan verzinnen met de verschillende voorwerpen.
Zombie Virus (2005) Zombie Virus (2005)
Zombies hebben de controle overgenomen in Sunlight City. Het is aan een jonge medicijnenstudent om achter het stuur van je ambulance te kruipen en uit te kijken naar overlevenden van de zombieplaag. Wanneer je monteurs kunt redden, zullen zij je helpen met je zoektocht door bijvoorbeeld je ambulance een korte opknapbeurt te geven. Wanneer je politie agenten kunt redden, proberen zij de straten leeg te houden wanneer jij een andere overlevende de helpende hand biedt. Voltooi alle missies en red zoveel mogelijk overlevenden.
Zombie Zone (2005) Zombie Zone (2005)
Zombie Zone gaat over de haat van twee zussen in Tokio in de 21ste eeuw. Aya is als enig kind bij haar vader opgegroeid, die haar een strikte training gaf in het handhaven van een zwaard. Hij is echter vermoord en Aya is opzoek naar wraak. Saki is als enig kind opgegroeid bij haar moeder, maar zag haar sterven door ziekte en armoede. Ze is uit op wraak op de vader die hun verlaten heeft om de kunst van het zwaard vechten te beoefenen.
Zombies Ate My Neighbours (1993) Zombies Ate My Neighbours (1993)
In deze comic-achtige ode aan de klassieke griezel, monster en science-fiction films moet je als Zeke of Julia tal van monsters als vampieren, mummies, zombies, en aliens met de meest uiteenlopende wapens in tientallen levels bestrijden. De levels kunnen variëren van traditionele woonwijken, winkelcentrums, stranden tot kerkers, piramides en spookhuizen.
Zone 66 (1993) Zone 66 (1993)
In de toekomst zijn onder invloed van de Verenigde Naties landen veranderd in sub-staten met enige autonomie, terwijl het beleid op grotere schaal wordt gevoerd door de World Council, de feitelijke opvolger van de VN. Rellen en oorlog zijn het gevolg, en daaruit voortvloeiend ook georganiseerde misdadige en terroristische groeperingen. Om deze problemen aan te pakken richt de World Council de Global Security Agency op, een militaire politiemacht. In Zone 66 speel jij een voormalig piloot van de GSA. Onbedoeld veroorzaakte jij ooit de dood van vele onschuldige mensen, waarop je zwoer nooit meer te vliegen. Hier kwam je op terug toen op een dag een kernraket je stad en huis trof, waarbij je je vrouw en pasgeboren kind verloor. Je wilde vergelding en achterhalen wie er achter de aanval op je stad zat. In strijd tegen de geheimzinnige organisatie achter de kernaanval vlieg je je missies in bovenaanzicht boven verschillende tropische eilanden om daar raketbases te vernietigen. Je kunt zelf je vliegtuig kiezen en deze bewapenen.
Zone of the Enders (2001) Zone of the Enders (2001)
Het verhaal draait om de Orbital Frames, een grote en dodelijke 22e-eeuwse oorlogsmachine. Jij, Leo Stenbuck, speelt de hoofdrol en je zint op wraak tegen Z.O.E. een militantengroep die je thuiskolonie heeft vernietigd.
Zone of the Enders: The 2nd Runner (2003) Zone of the Enders: The 2nd Runner (2003)
Het verhaal wordt opgepikt een paar jaar na het eerste deel. In The Second Runner neemt de ex-militair Dingo het stokje over van de oorspronkelijke held Leo. Dingo neemt plaats in de ontzagwekkende mech Jehuty voor een portie intergalactische rechtvaardigheid. Ditmaal vindt de actie plaats tegen de achtergrond van een oorlog tussen Mars en Aarde.
Zoo Hospital (2008) Zoo Hospital (2008)
In Zoo Hospital kun je meer dan veertig verschillende diersoorten verzorgen, waarvan enkele helaas met uitsterven bedreigd zijn. Je zal je dieren zelf spuitjes moeten geven, pleisters aankleven, scans nemen, tanden uittrekken en meer. Jij hebt de verantwoordelijkheid van de alle dieren in de dierentuin. Verzorg hen zo goed mogelijk, en zorg ervoor dat ze zo lang mogelijk in de dierentuin verblijven. Probeer de met uitsterven bedreigde diersoorten extra aandacht te geven, en probeer ze te laten paren om de uitsterving te voorkomen.
Zoo Keeper (2005) Zoo Keeper (2005)
Door gebruik te maken van het Touch Screen, is het de bedoeling om lijnen te maken van drie of meer dieren van dezelfde soort. Deze dieren worden dan "gevangen". waardoor andere dieren op hun plaats vallen. Probeer zoveel mogelijk lijnen te maken om tot zo hoog mogelijke scores te komen. Spelers kunnen ook gebruik maken van de DS draadloze communicatie door tegen elkaar te spelen met gebruik van één Game Card.
Zoo Tycoon (2001) Zoo Tycoon (2001)
Je beheert een echte dierentuin! Laat je gaan en bouw de gezelligste en fraaiste dierentuin die je kunt bedenken. Je hebt de zorg voor onvoorspelbare en ongetemde beesten- en dan hebben we het alleen nog over de bezoekers. Houd iedereen tevreden als een ware Zoo Tycoon!
Zoo Tycoon 2 (2004) Zoo Tycoon 2 (2004)
In Zoo Tycoon 2 ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van een dierentuin. Je zult prijzen moeten bepalen, dieren moeten aanschaffen en gemotiveerd personeel zoeken, inhuren en tevreden houden. Bovendien kun je uiteraard ook je eigen dierentuin helemaal opbouwen, en je kan deze bekijken vanuit de ogen van je gasten dankzij de Zootopia-functie.
Zoo Tycoon 2 DS (2008) Zoo Tycoon 2 DS (2008)
In Zoo Tycoon 2 DS is het de bedoeling dat je een dierentuin runt. Om dit succesvol te volbrengen is het nodig dat er zoveel mogelijk mensen in je dierentuin aanwezig zijn. Er zijn veertig verschillende dieren aanwezig in Zoo Tycoon op de DS die je kunt aankopen en verzorgen. De dieren hebben allemaal verschillende aandacht nodig waar rekening mee gehouden dient te worden. De game heeft drie verschillende modi, te weten de Zoo Designer Mode, Zoo Director Mode en de Zookeeper Mode. In Zoo Designer moet je een dierentuin ontwerpen, in Director ben je de baas van een dierentuin en in Zookeeper moet je de dieren verzorgen.
Zoo Tycoon 2: African Adventure (2006) Zoo Tycoon 2: African Adventure (2006)
Zoo Tycoon 2: African Adventure laat je dieren van het Afrikaanse continent toevoegen aan je catalogus. Er zijn twintig nieuwe Afrikaanse dieren toegevoegd, zoals de stokstaartjes, het aardvarken en de Ethiopische wolf. Daarnaast kan je Jeep Safari's maken en zijn er nieuwe thema-elementen beschikbaar.
Zoo Tycoon 2: Endangered Species (2005) Zoo Tycoon 2: Endangered Species (2005)
Zoo Tycoon 2: Endangered Species biedt je de mogelijkheid om bedreigde diersoorten in je park op te nemen. Red de Komodovaraan, de Spaanse lynx en de Galapagos reuzenschildpad van hun ondergang! Het pakket voegt enkele nieuwe objecten en twintig verschillende diersoorten toe aan je verzameling.
Zoo Tycoon 2: Extinct Animals (2007) Zoo Tycoon 2: Extinct Animals (2007)
Zoo Tycoon 2: Extinct Animals biedt de mogelijkheid om uitgestorven dieren weer nieuw leven in te blazen. Het spel bevat nieuwe uitdagingen en meer dan 30 nieuwe diersoorten, waaronder de dodo en de sabeltandtijger, maar ook tien dinosaurussoorten, zoals de T-Rex en de Stegosaurus.
Zoo Tycoon 2: Marine Mania (2006) Zoo Tycoon 2: Marine Mania (2006)
Met Zoo Tycoon 2: Marine Mania breng je de zee naar jouw dierentuin. Kies uit twintig nieuwe dieren waaronder de Pinguïn, de Zeekoe, de Haai, de Walrus en de Dolfijn, en laat je bezoekers genieten van het leven onder water.
Zoo Tycoon DS (2005) Zoo Tycoon DS (2005)
In Zoo Tycoon is het mogelijk om je eigen dierentuin te bouwen en te managen. Uiteraard zul je ook je eigen dieren moeten kopen en verzorgen. Verder zul je ook personeel moeten zoeken en prijzen vaststellen voor bezoekers. Probeer alle dieren en bezoekers tevreden te houden!
Zoo Tycoon: Dinosaur Digs (2002) Zoo Tycoon: Dinosaur Digs (2002)
Neem je bezoekers mee terug in de tijd met Zoo Tycoon: Dinosaur Digs. Maak van je park een reservaat voor dinosauriërs en mammoeten. Creëer bijpassende landschappen vol uitgestorven plantensoorten en vulkanisch gebergte. Het spel telt twintig soorten dino's waaronder de T-Rex en de Velociraptor.
Zoo Tycoon: Marine Mania (2002) Zoo Tycoon: Marine Mania (2002)
Marine Mania is het tweede uitbreidingspakket in de Zoo Tycoon reeks. Het paket voegt twintig nieuwe waterdieren toe aan je collectie, waaronder: dolfijnen, inktvissen en walrussen. Verder zitter en tien nieuwe scenario's en een variatie aan nieuwe objecten in het spel.
ZooCube (2002) ZooCube (2002)
De naargeestige Dr. Bruc Ooze is aan het experimenteren geslagen, en daardoor zijn alle dieren op Aarde van vorm aan het veranderen. Aan jou de taak om de Dr. te stoppen met een magisch apparaat; de ZooCube. De ZooCube is een mechanische dobbelsteen die in het midden van het scherm zweeft. Vanuit verschillende hoeken in het scherm drijven vormen van dieren naar de ZooCube toe, en het is aan jou om de juiste vormen aan elkaar te plakken. Op deze manier kun je bijvoorbeeld varkens en giraffen weer de vorm geven die ze horen te hebben. In het spel zitten dertig verschillende dieren verwerkt. In dien je alle beschikbare levels hebt voltooid, is Dr. Buc Ooze verslagen.
Zool (1992) Zool (1992)
Zool is een ninja uit de nde dimensie, die gedwongen wordt te landen op Aarde. Om een ninjarang te halen moet hij zeven landen doorkruisen. Probeer de Mini Games, en de schietspellen te overwinnen en probeer de zeven landen te doorkruisen!
Zork: The Great Underground Empire (1982) Zork: The Great Underground Empire (1982)
Zork speelt zich af in de ondergrondse ruïnes van een vergaan wereldrijk. Je stapt in deze wereld om rijkdom en roem te vergaren. Zork was de eerste tekst-adventure op een modern computersysteem.
Zubo (2008) Zubo (2008)
Zubo is een spel dat draait rond een muzikaal ritme. De game speelt zich af in de muzikale wereld Zubalon. De speler moet de Zubo bevrijden van een andere clan, de Zombos. Het bevrijden kan alleen door het spelen van muziek, en het correct spelen van alle noten die in je scherm voorbij komen. Wanneer je de Zubo hebt gered, moet je ook de Zubo helpen met opgroeien. Je moet ze namelijk voeden en helpen met leren.
Zuma Deluxe (2003) Zuma Deluxe (2003)
Bestuur de stenen kikker die is gebaseerd op de oude Zuma! Maak setjes van 3 dezelfde ballen door deze af te vuren vanuit Zuma. Als de ballen de gouden schedel bereiken is het afgelopen.
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!