Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:
Q-Bert (1982) Q-Bert (1982)
Het wezentje Q-Bert moet zo snel mogelijk niet gekleurde vakken op de piramide zien in te kleuren door erop te springen. Daarbij zijn er een flink aantal vijanden die je het moeilijk kunnen maken. Echter zijn er ook ontsnapingsmogelijkheden. Kleur de piramide helemaal in en ga door naar het volgende level.
Quackshot (1991) Quackshot (1991)
Donald Duck gaat op wereldreis in deze 2D platform/adventure game. Zijn tocht brengt hem en zijn neefjes naar Egypte, India en de Zuidpool. Onderweg moet je vele puzzels oplossen en gevonden voorwerpen die je in het ene level vind, gebruiken om andere levels te bereiken. Het wapen, de "plungergun", kan gebruikt worden om vijanden uit te schakelen, maar ook om tegen muren te schieten en zo een ladder te creëren om hogere plaatsen te bereiken.
Quake (1996) Quake (1996)
De regering experimenteert al jaren met teleportatie-technieken, maar deze keer hebben ze prototypes klaar - de zogenmaande 'slipgates' - die effectief ook lijken te werken. Helaas opent het ook een poort tot een ongekende dimensie, met alle gevolgen vandien. Wrede troepen komen uit de 'gates' om hier dood en verderf te zaaien, en zoveel mogelijk te plunderen alvorens ze terugkeren naar hun wereld. De regering ziet op den duur nog maar één oplossing: Een speciaal opgeleide soldaat wordt naar de vreemde dimensie gestuurd om het probleem bij de bron trachten aan te pakken. Jou codenaam: Quake.
Quake 4 (2005) Quake 4 (2005)
Om het alienras de Stroggs te vernietigen moet je zelf een Strogg worden. Bewapend met geavanceerde wapens en voertuigen en bijgestaan door een elite team van marines kun je het gevecht aangaan tegen het hart van de Stroggplaneet en de enige hoop voor de overwinning van aarde worden.
Quake II (1997) Quake II (1997)
Operation Alien Overlord wordt ingezet om de aarde te beschermen tegen de Strogg, een kwaadaardig buitenaards ras. Tijdens de landing op de planeet van de aliens worden de meeste mariniers gedood. Jij blijft echter in leven en moet nu de taak op je nemen om de invasie van de aliens te stoppen.
Quake III Arena (1999) Quake III Arena (1999)
Quake III Arena is een online shooter die ook offline gespeeld kan worden. In plaats van tegen echte mensen kan je dan je krachten meten tegen computergestuurde bots.
Quango (1984) Quango (1984)
Quango is een aan Boulder Dash verwant platformspel, waarbij je een met bommen bewapende robot speelt, die de weg naar de uitgang moet zien te vinden. Onderweg kom je onder andere vallende rotsstenen, groeiende planten en vijanden tegen.
Quantum Gate (1993) Quantum Gate (1993)
Jij bent Drew Griffins, een militaire medische onderzoeker die door de VN gerecruteerd is voor een missie naar een buitenaardse wereld. Het is het jaar 2056 en een geavanceerd computer simulatie programma heeft voorspeld dat de Aarde nog maar vijf jaar heeft. Het enige wat de planeet nog kan redden is het Eden Initiatief, wiens doel het is om het zeldzame mineraal Iridium Oxide te mijnen van de planeet AJ3905, om daarmee de ondergang te voorkomen. Als ze door middel van de Quantum Gate aankomen, blijkt de planeet vijandelijker als gedacht.
Quantum of Solace (2008) Quantum of Solace (2008)
In Quantum of Solace kruipen spelers in de huid van James Bond. De titel dompelt je onder in een Hollywood-achtige ervaring vol internationale spionage en vormt een combinatie van de bloedstollende actie en spanning van de speelfilm 'Quantum of Solace' en de film 'Casino Royale'. James Bond is terug om een oude rekening te vereffenen in Quantum of Solace. Na het verraad van Vesper Lynd moet James Bond moeite doen om zijn gevoelens buiten zijn missie te houden. Een nieuwe ontdekking brengt Bond naar Haiti, waar hij de even mooie als mysterieuze Camille ontmoet. Om voortgang te maken aan je missies gebruik je sluiptactieken, scherpschuttergeweren en dodelijke vechttechnieken.
Quantum Redshift (2002) Quantum Redshift (2002)
In het begin van het spel kies je één van de zeven beschikbare racers. Elke racer heeft een eigen voertuig, met elk zijn eigen wapens, kwaliteiten en eigenaardigheden. Door veel races te winnen kun je een beter voertuig ontwikkelen of extra racers unlocken. In totaal zijn er acht racers met elk een zogenaamde “Nemesis”. Deze Nemesis is de aartsvijand van je racer en doorgaans moet je ervoor zorgen dat je de Nemisis uitschakelt. Later in het spel is het ook mogelijk om met de Nemesis te racen, waardoor je dus uiteindelijk met zestien karakters (en dus voertuigen) kunt spelen. Het is de bedoeling door steeds wedstrijden te winnen, vooruitgang te boeken bij de verschillende racetracks. In totaal zijn er negen tracks die elk ook andersom gereden kunnen worden. In totaal zijn er vijf kampioenschappen, te weten: Novice, Amateur, Expert, Master en Redshift. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe harder je SPARC kan. Probeer als eerste te eindigen en versla de Nemesis.
Quarantine (1994) Quarantine (1994)
Jij speelt een taxichauffeur die moet zien te ontsnappen uit de gewelddadige gevangenisstad Kemo. Breng je passagiers naar hun juiste bestemming, verdien geld om je taxi te upgraden en zoek een kans om te ontsnappen met behulp van diverse wapens.
Quarantine II: Road Warrior (1995) Quarantine II: Road Warrior (1995)
Net als in het eerste deel speel jij nog steeds de taxichauffeur Drake Edgewater. Drake wilt nog steeds ontsnappen uit Kemo City en accepteert hiervoor verschillende missies van verschillende partijen. Met het verdiende geld is het mogelijk om upgrades te kopen en zo een weg te vinden naar de vrijheid.
Quattro Sports (1993) Quattro Sports (1993)
Quattro Sports bestaat uit vier verschillende sport spellen. In 'Baseball Pros' neem je de leiding over een honkbalteam, je speelt als slagman en pitcher. Hierin is het doel je teamleden zo veilig mogelijk naar een volgend honk te brengen. In 'Soccer Simulator' speel je een voetbalwedstrijd of een toernooi tegen diverse nationale teams. Het spel bevat onder meer ingooien, corners en strafschoppen. In 'Pro Tennis' neem je deel aan een tennistoernooi, je speelt onder meer op gras, gravel en hardcourt. Tenslotte is er 'BMX Simulator', hierin neem je het op tegen twee tegenstanders op diverse BMX circuits.
Quest for Aladdin's Treasure, The (2007) Quest for Aladdin's Treasure, The (2007)
Speel in dit spel zelf de oude legende van een jongen genaamd Aladdin en zijn trouwe vriend, de Geest uit de fles, na. Aladdin is erachter gekomen dat de hof-magiër Djhafar een vloek over het koningkrijk heeft uitgeroepen en van plan is zelf de Sultan te worden. Vlieg met Aladdin en zijn Geest op een magisch tapijt over de woestijnvlaktes, op zoek naar eeuwenoude ruïnes en verborgen schatten. Je uiteindelijke doel is een weg te vinden naar de Grote Tempel, hier zul je Djhafar’s kwaadaardige betovering moeten verbreken en Aladdin's geliefde, prinses Jasmine redden.
Quest for Glory I: So You Want To Be A Hero (1989) Quest for Glory I: So You Want To Be A Hero (1989)
Je komt aan in het dorp Spielburg waar ze serieuze problemen hebben. Brigands terroriseren het kleine plaatsje en een boosaardige Ogre tovenares zaait onrust in het land. Ze hebben een held nodig, gelukkig voor jouw, je arriveert precies op tijd. Red de kinderen van de Baron, versla de Ogre tovenares en claim de titel “Hero of Spielburg” zodat iedereen je zal herinneren als de grootste held aller tijden!
Quest for Glory II: Trial By Fire (1990) Quest for Glory II: Trial By Fire (1990)
Na tot Held te zijn uitgeroepen in Spielburg reist de hoofdrolspeler met drie vrienden naar de Arabische woestijnstad Shapeir. Hier moet hij de stad behoeden van magische Elementale wezens. In de tweede helft van het spel reist hij naar de zusterstad van Shapeir, Raseir, om daar het brein achter de aanvallen uit te schakelen en Raseir te bevrijden van de regerende tirannie.
Quest for Glory III: Wages Of War (1992) Quest for Glory III: Wages Of War (1992)
Het derde deel in de Quest for Glory serie speelt zich af in de wereld van Tarna, een plaats die veel wegheeft van Afrika. Hier ben je op pad met je nieuwe vrienden, een soort leeuwachtige wezens die in conflict leven met het naburige dorp Simbani dat bevolkt wordt door luipaardachtigen. Het is aan jou om door middel van diplomatie een oorlog te voorkomen tussen beide stammen.
Quest for Glory IV: Shadows of Darkness (1994) Quest for Glory IV: Shadows of Darkness (1994)
Na de overwinning in Tarna arriveert de held zonder uitrusting en zonder iets te weten in het midden van een gevaarlijke donkere grot in het afgelegen Mordavia. Hij ontmoet enkele oude vijanden, waaronder de niet-zo-dode Ad Avis en Ogre Baba Yaga. Hij maakt ook enkele bizarre nieuwe bondgenoten.
Quest for Glory V: Dragon Fire (1998) Quest for Glory V: Dragon Fire (1998)
Je magiementor Erasmus heeft je naar het eiland Marete gestuurd, waar je de taak krijgt het koningkrijk Silmaria bij te staan in hun tijd van nood. De koning is vermoord en het land is zonder bestuurder. Vervolgens worden de legendarische 'Rites of Rulership' gehouden, een soort toernooi voor de troon. Je besluit dat dit je beste kans om de moordenaar te vinden, en doet mee aan de Rites, om zo de eerste mensen met een duidelijk motief aan een onderzoek te onderwerpen.
Quest for Sleeping Beauty (2006) Quest for Sleeping Beauty (2006)
Quest for Sleeping Beauty is een spel waarin je in een fantasiewereld door magische tuinen moet komen, jezelf uit gevaarlijke kerkers bevrijden en een magisch elvenkasteel moet bevechten. Je hebt de keuze om als een knappe prins of prinses te spelen en zo de slapende schoonheid te redden.
Quickspot (2006) Quickspot (2006)
QuickSpot is een puzzelspel dat drie uitdagende singleplayer opties bevat. Hiervan is de hoofdmodus Rapid Play, dat vijf levels bevat die elk uit tien stages bestaan die afgesloten worden met een gevecht tegen een eindbaas. Je kunt medailles verdien door punten te verzamelen die gebaseerd zijn op je hersenactiviteit. Deze hersenactiviteit is gebaseerd op intuïtie, concentratie, herkenbaarheid, stabiliteit en beoordelingsvermogen.
Quiet Weekend in Capri, A (2003) Quiet Weekend in Capri, A (2003)
Je bent een toerist op het eiland Capri. Maar plots gebeurt er iets vreemds... Bijna de hele bevolking lijkt verdwenen te zijn, degenen die nog over gebleven zijn blijken jou te kennen. Het is dan ook aan jou om het ganse eiland te onderzoeken en dit mysterie op te helderen.
Qwak (1989) Qwak (1989)
In Qwak ben je een eend met als enig doel een zo hoog mogelijke score te verdienen. Dit kan je door alle fruit en gems te verzamelen die je onderweg tegenkomt maar ook door vijanden te doden. Hiervoor kan je oranje eieren gebruiken om hen omver te gooien.
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!