Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8
Zoeken:
C-12: Final Resistance (2001) C-12: Final Resistance (2001)
De aarde is overgenomen door aliens en willen de lichamen van de mensheid gebruiken om te broeden. Enkel nog een klein deel van het leger is gespaard gebleven. Het is dan ook jouw taak om de aliens te stoppen en wat nog over is van de mensheid te redden.
C.O.R.E. (2008) C.O.R.E. (2008)
Het verhaal van C.O.R.E speelt zich af in het jaar 2050 en jij bent een Amerikaanse soldaat. Je bent voor een missie in een geheime laboratorium C.O.R.E. en je komt erachter dat er een verschikkelijk ongeluk is gebeurd. Het contact met de wetenschappers aldaar is verloren. Het is aan jou om uit te zoeken wat er precies is gebeurd. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan: het laboratorium-complex zit vol met gespuis. Je zal gestoorde collega-mariniers, gekke wetenschappers en grote, dodelijke mutanten te lijf moeten gaan. Dit zal gebeuren met een groot wapenarsenaal. Pistolen, shotguns, raketwerpers en experimentele wapens zoals een Plasma Gun zullen tot je beschikking staan. Aan jou de taak om op te lossen wat er nou precies is gebeurd, om alles veilig achter te laten en om zelf er levend vanaf te komen.
Cabal (1988) Cabal (1988)
Je bent een naamloze commando die van legerbasis naar legerbasis trekt om de boel compleet te vernielen. In het begin kun je je nog verstoppen achter muurtjes, maar na flink wat vijandelijk geweld kun je dat wel vergeten. Gelukkig beschik je over een geweer waarvan de munitie nooit opgaat.
Caesar (1993) Caesar (1993)
Zoals de meeste citybuilding games draait het in Caesar om het op elkaar afstemmen van alle factoren die een beschaving aan de gang houden. Je bent verantwoordelijk voor elk detail, van huisvesting, sanitaire voorzieningen, gezondheidszorg over voedselproductie en – distributie, tot religie en meer. Over talrijke werkkrachten beschikken is niets waard als je ze niet kan voorzien van eten. Vele gebouwen neerzetten kan zelfs een nadeel worden als je niet genoeg ingenieurs of brandweerdiensten hebt om ze te onderhouden of vrijwaren van rampen.
Caesar II (1996) Caesar II (1996)
In Caesar II draait het om het op elkaar afstemmen van alle factoren die een beschaving aan de gang houden. Je bent verantwoordelijk voor elk detail, van huisvesting, sanitaire voorzieningen, gezondheidszorg over voedselproductie en – distributie, tot religie en meer. Over talrijke werkkrachten beschikken is niets waard als je ze niet kan voorzien van eten. Vele gebouwen neerzetten kan zelfs een nadeel worden als je niet genoeg ingenieurs of brandweerdiensten hebt om ze te onderhouden of vrijwaren van rampen.
Caesar III (1998) Caesar III (1998)
Zoals de meeste citybuilding games draait het in Caesar III om het op elkaar afstemmen van alle factoren die een beschaving aan de gang houden. Je bent verantwoordelijk voor elk detail, van huisvesting, sanitaire voorzieningen, gezondheidszorg over voedselproductie en – distributie, tot religie en meer. Over talrijke werkkrachten beschikken is niets waard als je ze niet kan voorzien van eten. Vele gebouwen neerzetten kan zelfs een nadeel worden als je niet genoeg ingenieurs of brandweerdiensten hebt om ze te onderhouden of vrijwaren van rampen.
Caesar IV (2006) Caesar IV (2006)
Zoals de meeste citybuilding games draait het in Caesar IV om het op elkaar afstemmen van alle factoren die een beschaving aan de gang houden. Je bent verantwoordelijk voor elk detail, van huisvesting, sanitaire voorzieningen, gezondheidszorg over voedselproductie en – distributie, tot religie en meer. Over talrijke werkkrachten beschikken is niets waard als je ze niet kan voorzien van eten. Vele gebouwen neerzetten kan zelfs een nadeel worden als je niet genoeg ingenieurs of brandweerdiensten hebt om ze te onderhouden of vrijwaren van rampen.
Caesars Palace 2000 (2000) Caesars Palace 2000 (2000)
Speel Caesars Palace casino games zonder naar Las Vegas te moeten. Je kan kiezen uit onder andere Blackjack, Craps, Roulette, Slots, Baccarat en Video Poker. Alle games worden gespeeld volgens de echte regels van het spel.
Cake Mania (2006) Cake Mania (2006)
Cake Mania plaatst de speler in de schoenen van Jill, een jong meisje die recent is afgestudeerd van catering school, en erachter komt dat haar grootouders bakkerij gesloten is. Daarom besluit ze haar eigen bakkerij te starten en verkoopt verscheidene cakes aan grappige en hongerige klanten. In Cake Mania ben je als speler verantwoordelijk voor het succes van de bakkerij. Maak jij de juiste beslissingen en prbeer de bakkerij succesvol te maken.
California Games (1987) California Games (1987)
In California Games kan je zes sporten beoefenen: halfpipe, footbag, flying disk, surfing, skating en BMX. Je moet bij elke sport zoveel mogelijk punten weten te scoren om de California Games te winnen.
California Games 2 (1990) California Games 2 (1990)
California Games 2 biedt vijf verschillende disciplines om onder de knie te krijgen: bodyboarding, snowboarding, jet surfing, hang gliding en skateboarden. Tot maximaal 7 spelers kan er gekozen worden voor een een enkel evenement of een toernooi.
California Speed (1999) California Speed (1999)
In deze Game is Racen het moto! Je moet je tegenstanders verslaan om zo overwinning na overwinning te boeken. Berijd de vele parcouren op weg naar de top! Rijd op verschillende wegen in en nabij het Californische landschap.
Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (2006) Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (2006)
Jack Walters is een privé-detective die na een periode in een psychiatrische inrichting, weer volop aan het werk is. Hij krijgt de opdracht om de verdwijning van een jongeman in Innsmouth, een klein vissersdorpje aan de kust van New England, te onderzoeken. Daar aangekomen staat hem niet bepaald een warm onthaal te wachten. De mensen van Innsmouth moeten niets hebben van mensen van buitenaf en hun incestueuze uiterlijk doet vermoeden dat er meer aan de hand is.
Call of Duty (2003) Call of Duty (2003)
Call of Duty is een first person shooter. Het spel speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog, waarin de speler meevecht met de geallieerden: voor het Amerikaanse leger, het Engelse leger en het Rode Leger van de Sovjet-Unie.
Call of Duty 2 (2005) Call of Duty 2 (2005)
Call of Duty 2 is een first person shooter van Activision. Het spel speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. De speler vecht mee met de geallieerden; voor het Sovjetse Rode Leger als Vasili Koslov, voor het Engelse leger als onder andere John Davis en voor het Amerikaanse US Army als Bill Taylor. In de online multiplayer modus is het mogelijk om met de Duitsers mee te vechten.
Call of Duty 2: Big Red One (2005) Call of Duty 2: Big Red One (2005)
In Call of Duty: Big Red One speel je een soldaat van de beroemde First Infantry Division. De F.I.D. is een Amerikaanse eenheid die vele veldslagen succesvol heeft afgerond en een erg groot aandeel heeft gehad in de beslissing van de Tweede Wereldoorlog. In teamverband moet je gevechten voeren in onder andere Normandië, Noord Afrika en Sicilië.
Call of Duty 3 (2006) Call of Duty 3 (2006)
In Call of Duty 3 krijgt de speler de kans de held te spelen tijdens de gebeurtenissen van de de Tweede Wereldoorlog campagne ‘Normandy Breakout’. In deze campagne werd Parijs bevrijdt en zetten de geallieerden de eerste stappen naar Berlijn om de Nazi’s te verslaan. Door middel van een samenlopende verhaallijn zullen spelers in de rol van Amerikaanse, Britse, Canadese en Poolse soldaten stappen en het authentieke strijdveld van de Tweede Wereldoorlog betreden.
Call of Duty 4: Modern Warfare (2007) Call of Duty 4: Modern Warfare (2007)
Vier Russische terroristenleiders hebben de handen ineen geslagen en besluiten een staatsgreep te plegen in het politiek onstabiele Rusland. Aan het hoofd van deze 'Four Horsemen of the Apocalypse', zoals ze zichzelf noemen, staat Zakhaev. Het idealisme van deze Russische patriot toont vele overeenkomsten met dat van de voormalig Russische dictator Stalin, en hij is er dan ook op uit om Rusland terug te brengen naar het communistische regime, waarin hard werken, gelijkheid, volledige militaire controle en structuur voorop staan. Al snel ontstaat er een burgeroorlog in Rusland, en de internationale autoriteiten besluiten in te grijpen. Voorop lopen niet geheel onvoorspelbaar, de Amerikanen. Zakhaev besluit de strijd te concentreren in het Midden-Oosten waardoor de Amerikanen het idee krijgen dat het de communist gaat om het zuidelijk deel van Rusland. De Britse SAS heeft echter al snel door wat er speelt, en komt tot de ontdekking dat Zakhaev de Amerikanen probeert af te leiden om in het geheim iets heel anders te realiseren. Wereldleiders stellen zo snel mogelijk een team van specialisten samen, bestaande uit Amerikanen en Britten die de 'Four Horsemen' moeten opsporen en uitschakelen.
Call of Duty: Finest Hour (2004) Call of Duty: Finest Hour (2004)
Call of Duty: Finest Hour speelt zich af tijdens de Tweede Wereld oorlog. Het verhaal wordt verteld door individuele soldaten die hun kant van de oorlog vertellen. Je missies variëren van het veroveren van vijandelijke gebouwen tot het zoeken en redden van mensen, saboteren, achtervolgingen en tank gevechten. Tijdens het spel wissel je enkele keren van gedaante en ben je achtereenvolgens een U.S. paratrooper, een Britse commando en een Russische soldaat in Stalingrad. Samen neem je het op tegen de nazi’s en probeert uiteindelijk als overwinnaar uit de bus te komen.
Call of Duty: Roads to Victory (2007) Call of Duty: Roads to Victory (2007)
Het spel draait allemaal om de Normandy Breakout, de historische campagne die de bevrijding van Parijs mogelijk maakte en de geallieerden een stap dichter bij Berlijn bracht. Spelers kruipen in de huid van vier gewone geallieerde soldaten: een Amerikaan, een Brit, een Canadees en een Pool. Zij moeten zich een weg banen door een authentiek en levensecht oorlogsgebied.
Call of Duty: United Offensive (2004) Call of Duty: United Offensive (2004)
United Offensive is een uitbreidingsset van de WO2 shooter Call of Duty. Deze uitbereiding bevat meer singleplayermissies rond de drie belangrijkste geallieerde strijdkrachten uit de Tweede Wereldoorlog: de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en de Sovjet-Unie. Er zijn nu ook historische slagen zoals de slag om de Ardennen, Koersk en de landing op Sicilië aan de campaign toegevoegd.
Call of Duty: World at War (2008) Call of Duty: World at War (2008)
Call of Duty 5: World at War speelt zich af tijdens de Tweede Wereld Oorlog rondom de Pacifische Oceaan. Het spel neemt je mee terug naar het tijdperk van de Tweede Wereldoorlog. Deze keer is het strijdtoneel niet Europa maar moet je vechten in de Pacific.
Call of Juarez (2006) Call of Juarez (2006)
Call of Juarez is een episch avontuur dat zich afspeelt in het Wilde Westen. Je speelt als twee verschillende karakters: de voortvluchtige Billy en de man die op hem jaagt, Ray. Billy, negentien jaar oud, is beschuldigd van moord op zijn moeder en stiefvader en is ter dood veroordeeld. Ray is de man die de straf uitvoert en ook nog eens de broer is van de vermoorde stiefvader. Beide personages bieden hele andere gameplay. Met Billy zul je met pijl en boog vijanden afmaken en zul je vooral sluipend te werk gaan. Ray is daarentegen een echte scherpschutter, die zijn vijand zonder aarzelen op een kogelregen trakteert. Ook is er een multiplayer-mogelijkheid, waarbij je tegen andere gamers kunt spelen of je samen met een vriend in de coöperatieve modus aan de slag gaat.
Call to Power II (2000) Call to Power II (2000)
In deze opvolger van Civilization: Call to Power, de turn-based strategy game waarin je van de prehistorie tot ver in de toekomst een beschaving tracht op te bouwen krijg je als vanouds te maken met de verschillende aspecteren die komen kijken bij het doen verrijzen van je rijk. Verbeteringen zijn onder andere te vinden in de gebruikersinterface, het economische systeem, diplomatieke onderhandelingen en de toevoeging van bonussen voor bepaalde prestaties.
Cannon Fodder (1993) Cannon Fodder (1993)
Loods een team van soldaten door het slachtveld heen. Zorg dat je soldaten het einde zonder kleerscheuren halen. Onderweg kun je je mannen granaten laten oppakken, zodat ze ook gebouwen op kunnen blazen. Schiet de vijand neer, bestuur voertuigen, verstop je achter bomen, doe alles om niet als kanonnenvlees te eindigen.
Cannon Fodder 2 (1994) Cannon Fodder 2 (1994)
In dit vervolg op Cannon Fodder is de basis van de gameplay en het doel van het spel weinig veranderd. Wederom moet je aan de uitdaging voldoen je team van soldaten door slachtvelden vol met bomen, hutjes, meren en ditmaal vooral woestijnen te loodsen. In de levels krijg je te maken met een verscheidenheid aan voertuigen, waaronder jeeps, tanks en helicopters. Deze kun je met granaten neerhalen maar ook gebruiken tegen vijandelijke soldaten.
Capcom Fighting Jam (2004) Capcom Fighting Jam (2004)
Capcom Fighting Evolution bevat characters uit vijf titels in de Street Fighter reeks en andere Capcom fighting series: Street Fighter II, DarkStalkers, Street Fighter III, Red Earth, en Street Fighter Alpha. Je vechten in tag team battles of solo. Versla zoveel mogelijk vijanden om zo artwork en andere extra's te unlocken.
Capcom vs. SNK 2 (2001) Capcom vs. SNK 2 (2001)
In Capcom vs. SNK 2 kun je vechten met je favoriete karakters uit de Capcom en SNK vechtseries. Speel je liever met Ryu of neem je Terry Bogard onder handen? Het kan allemaal!
Captain America and the Avengers (1991) Captain America and the Avengers (1991)
Wanneer de kwaadaardige Red Skull de wereld tracht te veroveren, moet jij als speler alle superkrachten van Captain America, Iron Man, Hawkeye en Vision aanwenden om de wereld te behoeden voor een duistere toekomst onder Red Skull en zijn kornuiten.
Captain Commando (1995) Captain Commando (1995)
Metro City, 2026. Een bende criminelen, de Scumocide hebben het plan opgevat de wereld te veroveren. Maar dat is buiten Captain Commando gerekend. Samen met een team van drie andere helden, Ginzu the Ninja, Baby Head, and Mack the Knife gaat hij achter de bende aan.
Captain Quazar (1996) Captain Quazar (1996)
Vecht je een baan langs allemaal soorten slechteriken door het hele universum, maar zorg er wel voor dat je genoeg grondstoffen hebt om te blijven leven.
Captain Silver (1987) Captain Silver (1987)
In Captain Silver speel jij met de character Jim, een brave jongen die van avonturen beleven houdt. Jij probeert met Jim de schatten van Captain Silver te vinden, die zich volgens de geruchten in het verre oosten op een onbekend eiland te liggen. Er zijn zes hoofdstukken in deze game waarin jij met Jim onder andere in de grootte stad komt en op tropische eilanden. In de zes hoofdstukken kan Jim op zijn zoektocht aangevallen worden door ratten, katten, en heksen waarin jij als tegenaanval je zwaard kan gebruiken. Er is aan het einde van elk hoofdstuk een eindbaas die Jim moet verslaan om zijn avontuur te kunnen voortzetten.
Car Tycoon (2001) Car Tycoon (2001)
De speler beheert een autobedrijf dat zich staande wil houden in de auto-industrie door het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en distribueren van de auto's. Het speelt zich af in de jaren 50 en '60. Er zijn meer dan vijfentwintig scenario's waarin de speler het autobedrijf tracht uit te breiden en succesvoller te laten zijn dan de andere bedrijven. De auto's die het bedrijf produceert kunnen zelf ontworpen worden, gebaseerd op één van 96 verschillende modellen.De speler heeft een overzicht van de steden, de voertuigen en de personen in de steden. In deze steden rijden meer dan driehonderd verschillende auto's en er zijn meer dan 250 verschillende gebouwen.
Cardinal Syn (1998) Cardinal Syn (1998)
Reeds eeuwen leven de clans van Bloodland in oorlog. Tot de Wanderer aankomt met het "Boek van Kennis". Hij verdeeld het boek onder de clans in de hoop zo vrede te brengen door hen laten samen te werken om de kennis te benutten. Zodra de Wanderer vertrekt vallen de clans terug in hun oude patroon van vechten. Maar dan komt Syn aan en zij veranderd de delen van het boek in wapens en organiseerd een tournament. De clan die het tournament wint krijgt de wapens en wordt de heerser van Bloodland.
Carmageddon (1997) Carmageddon (1997)
In Carmageddon is het geen noodzaak om als eerste de finish te halen om te winnen. Het is ook mogelijk om te winnen door al je tegenstanders uit te schakelen. Daarbij geeft het doodrijden van voetgangers en honden je extra tijd, wagenupgrades, enz. Alle voetgangers dood rijden is eveneens een manier om een race te winnen.
Carmageddon II: Carpocalypse Now (1998) Carmageddon II: Carpocalypse Now (1998)
Carmageddon II: Carpocalypse Now is het tweede deel in de Carmageddon-reeks. In deze controversiële game kan de speler niet alleen races winnen door snel te rijden en als eerste te finishen, maar ook door zijn tegenstanders uit te schakelen voordat deze de finish hebben bereikt. Er zijn extra punten te verdienen door voetgangers en honden dood te rijden.
Carmageddon TDR 2000 (2000) Carmageddon TDR 2000 (2000)
Stap wederom in je auto en maak de voetgangers het leven zuur. Je hoeft de race niet uit te rijden om te winnen. Als je al je tegenstanders vernietigd hebt of als je alle voetgangers hebt omgebracht ben je ook de winnaar.
Carmageddon: Splat Pack (1997) Carmageddon: Splat Pack (1997)
Carmageddon Splat Pack is een officiële uitbreiding op Carmageddon. Doel hierbij is niet persé om als eerste te finishen, maar om te winnen. Dit kan je namelijk ook bereiken door al je tegenstanders uit te schakelen. Daarbij geeft het doodrijden van voetgangers en honden je extra tijd, wagenupgrades, enz. Alle voetgangers dood rijden is eveneens een manier om een race te winnen. De uitbreiding bevat onder andere nieuwe tracks, auto's en omgevingen.
Carnival Games (2007) Carnival Games (2007)
Carnival Games is een party game ontwikkeld voor de Wii. Je hebt de keuze uit vierentwintig verschillende mini-games en zijn er zo'n vijf verschillende carnavals thema's om in te spelen. De speler kan zelfs virtuele prijzen afhankelijk van hun verdiende score. Ook zijn er gedurende het hele spel verschillende paaseieren verstopt.
Carrier (2000) Carrier (2000)
De Heimdal is het grootste, nieuwste, nucleaire vliegdekschip van het amerikaanse leger. Haar eerste missie is een kleine aanval en het ophalen van een onbekend organisme, alles gaat goed, maar op de terugweg valt er een plotselinge radiostilte. Een speciale anti-Nucleair terrorisme divisie, SPARC, wordt erop af gestuurd. Jack Ingles is deel van de tweede groep agenten, die het schip onderzoeken, maar hij ontdekt al snel dat de eerste groep en ook zijn eigen teamleden waarschijnlijk al zijn afgeslacht.
Cars (2006) Cars (2006)
Beleef alle belangrijke momenten uit de film opnieuw in dit race-avontuur met een verhaal. Lightning McQueen strandt in Radiator Springs om vervolgens via allerlei races en missies de lessen van het leven te leren. Het spel is voor jong en oud, want je kunt uit een makkelijke en moeilijke versie kiezen.
Cars: Mater-National Championship (2007) Cars: Mater-National Championship (2007)
Cars 2: De Internationale Race van Takel levert een garage vol nieuwe kleurrijke wagentjes af, en ze willen het allemaal opnemen tegen de razendsnelle Lightning Queen. Scheur als één van de vertrouwde bakken of als één van de vijf onervaren characters door het open speelveld van Radiator Springs en waag je kansen in de twintig uitdagende minispelletjes en tien multiplayer games.
Cars: Radiator Springs Adventures (2006) Cars: Radiator Springs Adventures (2006)
Cars: Radiator Springs Adventures laat je de avonturen uit de film naspelen in tien minigames, en geeft je de kans om zelf op avontuur te gaan in het stadje Radiator Springs. In het spel bezoek je verschillende andere personages uit de film. Zij geven je hints en tips over hoe je bepaalde zaken moet uitzoeken. De minigames moet je allemaal op passende wijze met je muis moet besturen. Op die manier ga je door het verhaal van het spel heen.
CART Fury: Championship Racing (2001) CART Fury: Championship Racing (2001)
CART Fury is in het bezit van de officiële CART-licenties. Je rijdt dus met bestaande coureurs en auto's. Je hebt de keuze uit Arcade, Simulation, Season en andere. Er zijn twaalf geheime auto's te unlocken en je kan filmpjes kijken in het Theater.
Cartoon Network Racing (2006) Cartoon Network Racing (2006)
In Cartoon Network Racing kun je met de meeste populaire Cartoon Network-personages wilde races beleven. Je kunt onder andere kunnen kiezen uit personages uit The Powerpuff Girls, Johnny Bravo, Dexter’s Laboratory, Cow and Chicken, Courage the Cowardly Dog en I.M. Weasel. De speler kiest zijn of haar favoriete personage, een bijrijder en wapens en is klaar om aan de start te verschijnen van één van de 24 verschillende circuits. Tijdens deze race verzamel je allerlei power-ups en moet je met de verschillende wapens je tegenstanders dwarszitten. Dit doe je natuurlijk om uiteindelijk zelf als eerste over de finish te komen.
Cartoon Network: Block Party (2003) Cartoon Network: Block Party (2003)
In Cartoon Network: Block Party kan je spelen met een aantal Cartoon Network karakters, waaronder: Johnny Bravo, Courage the Cowardly Dog, Cow and Chicken, Ed, Edd n Eddy en vele andere. Het spel beschikt over veertien verschillende mini-games die je met de verschillende figuren kunt spelen.
Carve (2004) Carve (2004)
In Carve stap je op een jetski en is het de bedoeling dat je de meest onwaarschijnlijk trucs gaat uitproberen. Je kan het opnemen tegen computer tegenstanders of ervoor kiezen om online te spelen. In het single player gedeelte heb je de beschikking over 27 levels en je zal overal ter wereld de wateren doen opspatten. Zo kom je Thailand, maar ook in IJsland, de Grand Canyon en de grachten van Amsterdam.
Casino (2001) Casino (2001)
Speel een snel potje Black Jack, ga zitten bij de Roulettetafel, of begin je eigen Pokertoernooi. Met Bicycle Casino Games kun je zo op reis naar drie superdeluxe gokpaleizen in Las Vegas: Treasure Island at The Mirage, Bellagio en The Mirage.
Casino Tycoon (2001) Casino Tycoon (2001)
In Casino Tycoon heb je de controle over een Las Vegas casino en moet je proberen je casino zo succesvol mogelijk te maken. Voeg populaire en winstgevende spellen toe en zorg ervoor dat er mensen in je casino komen die veel geld uitgeven. In elk level krijgt de speler nieuwe doelstellingen, uitdagingen en de kans om aanzien en status te krijgen. Tijdens het spel ontmoeten je diverse behulpzame personages en hebben zij alle middelen van het groeiende casino tot hun beschikking. Voltooi alle uitdagingen en probeer het meest succesvolle casino in Las Vegas te worden.
Casper and the Ghostly Trio (2006) Casper and the Ghostly Trio (2006)
Beleef samen met Casper, het vriendelijke sprookje uit de bekende film en televisieserie zijn spookachtigste avontuur tot nu toe. Het aardige heksje Wendy is ontvoerd! Casper's boosaardige ooms, het geestachtige Trio Stinkie, Stretch en Fatso, hebben haar gekidnapt omdat ze haar toverkunst willen gebruiken om Ghostland voor eeuwig en altijd in hun macht te krijgen! Zorg dat Casper Wendy redt en het lafhartige plan van het Geestachtige Trio verijdelt.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!