Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6
Zoeken:
P.N. 03 (2003) P.N. 03 (2003)
Het 'Computer Arms Management System' (CAMS) is het voornaamste verdedigingswapen van de overheid tegen mogelijke vijanden. Wanneer een hele kolonie het loodje legt door het op hol geslagen systeem is het aan de huurmoordenaar Vanessa Z. Schneider om een einde aan het systeem te maken. Ze heeft echter nog een andere missie; wraak nemen op het systeem voor de dood van haar familie.
P.T.O.: Pacific Theater of Operations IV (2002) P.T.O.: Pacific Theater of Operations IV (2002)
Het vierde deel van Koei's tweede wereld oorlog zeeslag simulatie. Neem controle over de vloten van Amerika, Duitsland, Engeland of Japan en speel in Campaign, waar je vanaf 1939 (of 1941 voor Amerika en Japan) met je gekozen land vijftig gebieden van de wereld-zeeën in bezit moet krijgen, of Scenario, waar bekende slagen uit de tweede wereld oorlog worden nagespeeld. Ook is er de mogelijkheid eigen, fictieve scenarios te spelen.
Pac-man (1980) Pac-man (1980)
Pac-man is een klassiek computerspel. De speler bestuurt een "happertje" waarmee hij alle muntjes in het speelveld dient op te eten. Het speelveld wordt echter onveilig gemaakt door spoken. Indien Pac-man door een spook wordt gepakt, is hij er geweest.
Pac-Man World 2 (2002) Pac-Man World 2 (2002)
Een gloednieuw Pac-Man avontuur, met opnieuw de Ghost Gang. Zijn nieuwe zoektocht voert hem door zes nieuwe landen met heel veel verrassingen. Gloednieuwe features komen voorbij, zoals ijshockey, rolschaatsen, diepzeeduiken en nog veel meer spannende opdrachten!
Pac-Man World 3 (2005) Pac-Man World 3 (2005)
In deze game moet de gele happelaar het opnemen tegen de kwaadaardige geleerde Erwin. Deze man heeft namelijk een machine ontwikkeld die in de spookwereld kan komen. Hierdoor komt de spookwereld terecht in de echte wereld en het is nu aan Pac-Man om de wereld te redden. Misschien moet hij hiervoor zelfs een aantal oude vijanden overuigen om hem te helpen!
Pac-Man World Rally (2006) Pac-Man World Rally (2006)
Pac-Man World Rally is een racespelletje volgens een eeuwenoude formule. Je racet een aantal rondjes over kleurrijke parcours tegen een zevental tegenstanders, allemaal personages uit het Pac-Man universum. Over het parcours verspreid liggen allerlei power-ups voor het oprapen, waaronder bommen, snelheidboosts en boosaardige duiveltjes die zich op de wagen van een tegenstander zullen nestelen.
Pac-Pix (2005) Pac-Pix (2005)
Gebruik de stylus om Pac-Man op het scherm te tekenen en te besturen. Zie hoe hij tot leven komt om zijn aartsrivalen op te eten. Of teken pijlen en bommen om de spoken te raken en schakelaars te activeren.
Pacific Fighters (2004) Pacific Fighters (2004)
Aan de stuurknuppel van legendarische Britse, Amerikaanse, Australische en Japanse gevechtsvliegtuigen neem jij deel aan de beroemde WO-II luchtgevechten boven de Stille Oceaan zoals Midway, Guadacanal, Iwo Jima, etcetera. Met deze realistische gevechtssimulatie beleef je de beroemde gevechten letterlijk opnieuw.
Pain (2008) Pain (2008)
Bij pain gaat het maar om één doel. Schiet je personage met een katapult de Painwereld in en probeer zoveel mogelijk punten te scoren door je personage pijn te laten hebben. Ook is er een optie om te bowlen met met Pain. Schiet je personage weg en kegel zoveel mogelijk pionnen omver.
Painkiller (2004) Painkiller (2004)
Daniel Garner bevindt zich na een verkeersongeval in het Vagevuur, ergens tussen Hemel en Hel. Met een arsenaal aan superwapens tot zijn beschikking krijgt hij de opdracht om de oprukkende krachten van de Hel daar tegen te houden.
Painkiller: Battle out of Hell (2004) Painkiller: Battle out of Hell (2004)
Daniel Garner is zojuist omgekomen in een auto-ongeluk. Voordat hij echter in de hemel toegelaten wordt, moet hij de op handen zijnde heilige oorlog zien te stoppen en een horde demoon-soldaten verslaan.
Paladin's Quest (1992) Paladin's Quest (1992)
De magische wereld Lennus is verdeeld in twee continenten, een noordelijk gelegen, Naskuot en een zuidelijk, Saskuot. Dertien jaar geleden heeft een zware ramp deze wereld getroffen en vele mensen uitgeroeid. Op de ruïne van de oude stad en om het kwaad tegen te houden werd een magie school erop gebouwd. Chezni is een leerling op deze school en vastberaden een groot magiër te worden. Ondertussen is Saskuot geheel ingenomen is door de dictator Zaygos en zet hij z'n zinnen op het gebied van Naskuot.
Pandemonium! (1996) Pandemonium! (1996)
De hoofdrollen zijn voor Nikki en Fargus. Nikki gebruikt zonder dat hij het weet toverkracht die de stad vernietigd. Het doel is om naar de wensmachine te gaan, waar je de stad weer heel kan wensen. Kies uit Nikki of Fargus en ren door levels vol met vijanden, stekels en andere obstakels.
Pandora Directive, The (1996) Pandora Directive, The (1996)
In dit vierde deel van de Tex Murphy-reeks wordt privédetective Tex ingehuurd door Gordon Fitzpatrick om zijn vriend Thomas Malloy, een verdwenen wetenschapper, te vinden. Binnen de kortste tijd raakt Murphy verstrikt in een samenzwering van politieke intriges en schokkende wetenschappelijke ontdekkingen.
Pandora's Box (1999) Pandora's Box (1999)
Pandora's Box is open gegaan en daaruit zijn zeven bedriegers ontsnapt: Maui, Puck, Eris, Monkey, Anansi, Coyote en Raven. Het is aan de speler om hen weer in Pandora's Box op te sluiten door vier stukken van de box te vinden in allerlei verschillende wereldsteden. Om de bedrieger zelf definitief vast te zetten, moet een extra moeilijke puzzel worden opgelost.
Panel de Pon DS (2007) Panel de Pon DS (2007)
Gebruik je stylus om horizontaal blokken van je scherm te doen verdwijnen. Haal een highscore door zoveel mogelijk chains en combo's te maken.
Pangya: Golf with Style (2007) Pangya: Golf with Style (2007)
Pangya! Golf with Style is een casual golfgame die gebruik maakt van de bewegingssensoren van de Nintendo Wii. Door met de wii remote een swingende beweging te maken slaat het karakter op het scherm de bal. de speelbare karakters hebben een typisch japans uiterlijk. door ze het tegen elkaar op te laten nemen kunnen dingen als nieuwe karakters, kleding, banen en natuurlijk golfsticks kunnen worden verdiend.
Panic in the Park (1995) Panic in the Park (1995)
Kan Jamie, de mooie erfgename van Skyview Park haar slechte tweelingzus Janie tegenhouden hun vader's droom te veranderen in een parkeerplaats? Jij speelt een reporter en moet Jamie helpen om Skyview op een legale manier te behouden.
Panzer Dragoon Orta (2002) Panzer Dragoon Orta (2002)
Panzer Dragoon Orta vertelt het verhaal over het meisje Orta dat door een draak van de dood wordt gered. De band tussen de twee is door deze gebeurtenis erg hecht geworden. Ondertussen heeft "The Evil Empire" het bezit gekregen over de "Dragonmares", wezens die wereldwijd chaos en terreur veroorzaken. Jij en je draak vinden de huidige gebeurtenissen vreselijk, en jullie willen de wereld samen beter maken. Je stapt op de draak en als een "on-rail" shooter gaan jullie de strijd aan met de Dragonmares.
Panzer Dragoon Saga (1998) Panzer Dragoon Saga (1998)
Jij bent Edge, een soldaat voor het machtige Empire, die op missie wordt gestuurd, een van de nieuwe opgravingen van antieke ruïnes te bewaken. Daar aangekomen, ontdekt hij dat het gaat om een fossiel van een klein meisje, maar plotseling wordt Edge bedrogen door zijn muitende officier, Craymen, die zijn collegas en vrienden vermoord om het fossiel te bemachtigen. Als Edge vervolgens in contact komt met een oeroude draak en een soort band met het beest lijkt te hebben, besluit hij wraak te nemen op Craymen.
Panzer Elite Action: Fields of Glory (2006) Panzer Elite Action: Fields of Glory (2006)
De game is gebaseerd op de beroemdste strijdperken van WOII zoals de Strijd om Stalingrad, Kursk en de landing in Normandië. In deze game kruip je in de huid van een Tank Commander en zijn bemanning. Je hebt de keuze uit vijftien verschillende tanks voor de achttien beschikbare missies. Je bent echter niet gebonden aan een bepaald personage. De ene missie zal je spelen als Duitser, terwijl je in een andere missie je zal strijden als Rus.
Panzer General (1994) Panzer General (1994)
Panzer General is een strategisch spel waarin de speler leiding geeft aan het Duitse leger óf aan de Geallieerde legers tijdens de Tweede Wereldoorlog. Met behulp van tanks, vliegtuigen en grondtroepen moet worden getracht de tegenstander te verslaan en de opgedragen missie te vervullen.
Panzer General II (1997) Panzer General II (1997)
Panzer General II is een strategisch spel waarin de speler leiding geeft aan de Geallieerde legers tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het spel beschikt over verschillende scenario's in West- en Oost-Europa en in Noord-Afrika, evenals een fake-scenario in de Verenigde Staten.
Paparazzi (2005) Paparazzi (2005)
Paparazzi is een actie game waarin je een echte paparazzi kan worden door fotosessies met prachtige modellen te doen. De modellen doen hun poses aan de hand van jouw hints, zo kunnen ze drie verschillende poses aannemen. Je moet proberen om op het juiste moment de perfecte foto te nemen. Natuurlijk zijn er ook een hoop andere fotografen die meedoen in de fotosessies, daarom moet je naar een goede plek zoeken om foto’s te maken.
Paper Mario (2001) Paper Mario (2001)
Princess Peach wordt ontvoerd door Bowser. Het is in dit spel wederom de taak van Mario om haar te bevrijden. In deze turn-based-RPG bestuur je een 2D Mario in een 3D omgeving. Door vijanden te verslaan krijg je Star-points. Als je genoeg star-points hebt ga je een level omhoog. Naarmate je verder komt in het spel zal Mario steeds betere voorwerpen krijgen om mee te vechten. Ook zal Mario bijgestaan worden door een aantal sidekicks.
Paper Mario: The Thousand-Year Door (2004) Paper Mario: The Thousand-Year Door (2004)
Het verhaal gaat over de broers Mario en Luigi die op een dag een brief ontvangen van Princess Peach. Peach is op vakantie in Rogueport en laat weten dat ze een geheime schatkaart heeft gevonden. Ze nodigt Mario uit om langs te komen en het raadsel achter de mysterieuze kaart op te lossen. Aangekomen in Rogueport blijkt Princess Peach verdwenen te zijn. Mario moet nu op zoek gaan naar de prinses, maar tegelijkertijd ook het mysterie rondom de "duizendjarige deur" ontcijferen.
Paperboy (1984) Paperboy (1984)
De bedoeling van dit spel is om kranten te bezorgen aan je klanten en zoveel mogelijk schade toe te brengen aan huizen van degenen die je klant niet zijn. Daarbij zijn er veel obstakels die je pad versperren, zoals bouwvakkers, grasmaaiers, skateboarders, honden, katten, auto's en zelfs tornado's.
Paradise (2006) Paradise (2006)
We nemen de rol aan van een jonge dame, de dochter van een gemene dictator. In tegenstelling tot haar vader is deze dame erg nobel en lief, en zal ze in het spel een luipaard terug naar zijn geboorteplaats moeten brengen, de top van de Kilimanjaro.
Paradise Cracked (2008) Paradise Cracked (2008)
Jij bent een jonge hacker. Door jouw kennis en een beetje geluk kraak je binnen bij een zwaar beveiligde zone. Zonder te kijken wat er te vinden is kopieer je alles naar een CD. Voor je het weet staat de politie bij je op de stoep en moet je op de vlucht. Je wordt achterna gezeten door verschillende groepen, ze willen allemaal de informatie die op de CD staat hebben. In deze futuristische RPG zal jij je al hackend, van pin-automaten tot security robots, je belagers te slim af moeten zien te zijn. Dit alles, terwijl je er langzaam achter komt waarom de informatie die je gestolen hebt zo speciaal is.
Paradroid (1985) Paradroid (1985)
De speler krijgt de controle over een zogenaamd "Influence Device 001" op het ruimteschip "Hewstromo", vol met op hol geslagen robots. Door middel van dit apparaat kunnen robots vernietigd of overgenomen worden. Van het schip, dat vele verdiepingen heeft, wordt telkens een enkele verdieping van bovenaf getoond. De speler kan via liften een andere verdieping bereiken. Het doel is om alle vijandelijke robots over te nemen of te vernietigen voordat het volgende ruimteschip onder handen kan worden genomen.
PaRappa the Rapper (1996) PaRappa the Rapper (1996)
PaRappa is een rappende puppy met vlinders in zijn buik. Hij heeft hulp nodig om het hart van de dromerige Sunny Funny te winnen en zijn rivaal Joe Chin te verslaan. Het is het begin van een muzikale reis vol rijlessen, gebakken taarten en kungfulessen van Chop Chop Master Onion!
PaRappa the Rapper 2 (2001) PaRappa the Rapper 2 (2001)
PaRappa the Rapper heeft in zijn eerste avontuur voor honderd jaar noodles gewonnen. Als op een dag zijn vriendinnetje Sunny Funny hem noodles voorschotelt, heeft Parappa er genoeg van, hij wil nooit meer noodles eten. Dit vat Sunny Funny niet goed op, en zij beschuldigd PaRappa ervan dat hij zijn bordje niet netjes leeg eet. Parappa gaat met zijn vriend PJ DJ een hamburger halen, maar dan blijken alle hamburgers ook al in noodles veranderd te zijn. Alleen door te rappen kun je de problemen oplossen. Beard Burger Master, voormalig eigenaar van de burgertent, rapt de eerste zin, jij moet hem herhalen door een bepaalde knoppencombinatie te gebruiken. Er zijn echter mee problemen. De Noodle Commander wil al het eten in Noodles wil veranderen. PaRappa wil dit uiteraard voorkomen, en je zal een rapbattle met hem moeten aangaan. Ondertussen wil Parappa ook een echte man te worden om bij Sunny Funny terug te komen.
Parasite Eve (1998) Parasite Eve (1998)
Aya Brea, een politie agente, gaat op kerstavond naar de opera. Als op een bepaald ogenblik mensen om onverklaarbare in brand vliegen blijkt dat enkel Aya immuun is. Al snel blijkt dat de hoofdrolspeler verantwoordelijk is voor de spontane branden. Aya besluit om op onderzoek te gaan...
Parasite Eve II (1999) Parasite Eve II (1999)
Anno 2000. Een nieuw ras van boosaardige creaturen, de Neo Mitochondrion, zijn binnengedrongen in de Akropolis toren in Los Angeles. Aya wordt opgeroepen om dit nieuwe ras een halt toe te roepen, voor deze de mensheid uitroeien.
Parasol Stars: Rainbow Islands (1991) Parasol Stars: Rainbow Islands (1991)
Nadat hij de bewoners van het Regenboogeiland heeft gered in zijn vorige avontuur, geniet held Bub van een welverdiende vakantie. Maar zijn rust wordt verstoord als de krankzinnige krijgsman Chaostikahn een massa dreigende monsters vrijlaat in de kosmos. Met zijn toverparasol in zijn hand (een cadeau van de dankbare Regenboogeiland bewoners) moet Bub de monsters verslaan en de kosmos bevrijden. Bub verlaat de Regenboogwereld om de monsters van zeven verschillende planeten aan te pakken.
Paratrooper (1982) Paratrooper (1982)
Je wordt aangevallen vanuit de lucht, en met je machinegeweer moet je proberen het luchtruim te klaren en alle vijanden neer te schieten. Deze komen in de vorm van paratroopers, helikopters en bommenwerpers. Schiet ook de bommen die de bommenwerpers laten vallen op tijd neer, voordat ze de grond bereiken. Als er vier paratroopers de grond hebben bereikt vormen ze een menselijke piramide en komen je kanon opblazen, dus zorg dat er geen een voorbij je kanonvuur komt!
ParaWorld (2006) ParaWorld (2006)
In de 19e eeuw hebben de geniale wiskundige Jarvis Babbit en andere wetenschappers een geheime genootschap opgericht om op zoek te gaan naar parallelle werelden. Na veel onderzoek slaag Babbit erin om een machine te ontwikkelen die gebruikt kan worden om te ontdekken waar en wanneer een poort zich zal openen om van de ene naar de andere dimensie te gaan. Met behulp van deze machine betreden drie wetenschappers de ParaWorld: de geoloog Anthony Cole, de bioloog Stina Holmlund en de fysicus Béla Andràs Benedek.
Pariah (2005) Pariah (2005)
Je speelt als Jack Mason, een dokter die de bevroren vrouw Karina transporteert naar een gevangenis op een verre planeet. Echter vlak voor je aankomst wordt je uit de lucht geschoten en Karina weet te ontsnappen. Jack wordt per ongeluk ook nog geïnfecteerd met het virus dat Karina bij zich draagt. Er zit niks anders op dan Karina te vinden en te doden voordat jij zelf het loodje legt.
Paris-Dakar Rally (2001) Paris-Dakar Rally (2001)
In het spel is het de bedoeling dat je van Parijs naar Dakar rijdt in 12 etappes. Je hebt de keuze uit vier verschillende voertuigen om de hobbelige en zanderige etappes mee af te leggen. De voertuigen zijn 4x4s, Enduro bikes, Buggies en Quad-cycles. Het is de bedoeling om bij iedere etappe zo hoog mogelijk in de ranglijsten te eindigen, en om heelhuids in Dakar aan te komen. Naast de Championship mode kun je kiezen uit de Arcademode en TimeTrialmode.
Parodius (1988) Parodius (1988)
Horizontale shooter van Konami als parodie op de Gradius serie. De naam is een portmanteau van parodie en gradius. Verschillende helden uit het Konami ensemble zijn speelbaar.
Party Girls (2005) Party Girls (2005)
Party Girls is een game waarin je terecht komt in een wereld waar het altijd zomer is en het overloopt van zon, water en beeldschone meisjes. Je speelt als een gebruind meisje en speelt gekke spelletjes tegen je rivalen. Je kunt je favoriete meisje uit kiezen en demonstreren dat zij de beste is.
Patapon (2008) Patapon (2008)
Patapon is een 2D platformgame. In de game bestuur je een miniatuurleger door het ritme van de muziek te bepalen. Om dit ritme te bepalen moet je op de verschillende knoppen drukken in de volgorde die aangegeven wordt. Door dit goed te doen begeleid je het leger naar de uitgang. Onderweg moet je zo min mogelijk soldaten zien kwijt te raken.
Pathologic (2005) Pathologic (2005)
Een dorpje dat jarenlang geïsoleerd is gebleven van de technologische vooruitgang eromheen, wordt plotseling getroffen door een vreemde plaag. Een nieuw soort pest virus is uitgebroken en de aarde rond het dorpje lijkt wel langzaam af te sterven en weg te rotten, wat het landschap vult met een zieke rode mist. De regering besluit 3 experts te sturen om de situatie te onderzoeken en zo mogelijk het, inmiddels in quarantaine geplaatste dorp, te genezen. Een van de drie aangewezen experts, The Bachelor, Haruspex of Imposter, zal het lot van dit mysterieuze dorpje in zijn handen hebben.
Patrician II: Quest for Power (2000) Patrician II: Quest for Power (2000)
Patrician II is het vervolg van The Patrician, waarin je uiteindelijke doel het worden van de machtigste man van de Hanzesteden is. Als een kleine koopman dien je goederen goedkoop te kopen en duur te verkopen. Met het geld kan je je imperium uitbouwen met onder andere schepen, gebouwen en politiek leider worden. Maar steden zijn gevoelig voor prijzen en kunnen hoog klimmen maar ook diep vallen. Onderwijl zijn er ook piraten en dieven op zoek naar een goedgevulde beurs.
Patrician III (2003) Patrician III (2003)
Als een kleine koopman in één van de Hanzesteden begin je met een kleine boot en weinig geld om uiteindelijk de machtigste man te worden in de regio. Door sluw in te kopen en te verkopen, en zo meer winst te maken, kunnen luxe en schaarse goederen gekocht worden welke gewild worden in vele steden. Maar naast de handel, speelt politiek ook een rol wil je burgemeester worden van een stad of zelfs de leider van het Verbond der Hanzesteden. Echter piraten controleren de Noordzee en de Oostzee terwijl ook rekening gehouden moet worden met de natuur, want steden kunnen zelfs onbereikbaar worden door strenge winters.
Patrician, The (1992) Patrician, The (1992)
De Noordzee en de Oostzee zijn het decor in deze historische middeleeuwse simulatie game waarin je als beginnend koopman langzaam je imperium uitbreidt. Met een vaste thuisstad begin je met het handelen van goederen op basis van vraag en aanbod. Maar er zijn ook andere koopmannen en steden met hetzelfde idee terwijl het gebied geteisterd wordt door piraten. Tot de mogelijkheden en middelen behoren natuurlijk geld, maar ook onder andere schepen, diplomatie, politiek, oorlog, piraterij, criminaliteit en gebouwen bouwen. Het doel is uiteindelijk gekozen te worden als de leider van de Hanzesteden
Pax Imperia: Eminent Domain (1997) Pax Imperia: Eminent Domain (1997)
Het Universum van Pax Imperia bestaat uit meerdere sterrenstelsel die met elkaar in verbinding staan via zogenaamde wormholes, die allemaal samen een web van vele werelden vormt. Kies of maak je eigen beschaving en werk je op tot technologisch ver gevorderd en machtig volk, in staat de race om kosmische kolonisatie te winnen.
Payout Poker & Casino (2007) Payout Poker & Casino (2007)
Playwize Poker & Casino speelt zich af in een fictief casino in Las Vegas. Hoe beter je begint te gokken in de eerste casino's, hoe verder je komt. Het spel kent een aantal casino's die je moet vrijspelen. Ieder casino heeft zijn eigen spellen. Je hebt roulette, dobbelen, gokkasten, pokeren en meer om te spelen. Je kunt zowel oefenen als voor geld spelen.
PDC World Championship Darts (2006) PDC World Championship Darts (2006)
PDC World Championship Darts is geïnspireerd op het officiële PDC dart kampioenschap en wil dan ook een authentieke darts-ervaring creëren zoals je die op TV ziet. Je kunt bekende darters uitdagen in de toernooimodus, maar ook met ze spelen in de single mode. De game bevat vele professionele darters waaronder Phil Taylor en Raymond Van Barneveld. De omgevingen zijn geïnspireerd door bekende plaatsen uit de PDC: de UK Open, de Las Vegas Desert Classic en de Holland Open. Ook zijn de verschillende variaties van de regels rechtstreeks overgenomen van de regels van de PDC.
PDC World Championship Darts 2008 (2008) PDC World Championship Darts 2008 (2008)
PDC World Championship Darts 2008 is een dartgame waarin je een carrière kunt opbouwen in het echte PDC seizoen. Je kunt bekende darters uitdagen in de toernooimodus, maar ook met ze spelen in de single mode. De game bevat vele professionele darters waaronder Phil Taylor, Raymond Van Barneveld en Jelle Klaasen.
  -1- 2 3 4 5 6
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!