Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 -4-
Zoeken:
Ninja Gaiden III: The Ancient Ship of Doom (1991) Ninja Gaiden III: The Ancient Ship of Doom (1991)
Met vele extra wapens moet de Ninja Ryu Hayabusa wederom de strijd aan gaan met tal van veelal bovennatuurlijke monsters. In dit laatste deel krijgt Ryu te maken met een mysterieus schip en keert de mysterieuze CIA agent Foster terug.
Ninja Gaiden Sigma (2007) Ninja Gaiden Sigma (2007)
Speel als Ryu Hayabusa, een jonge ninjameester die wraak zoekt op degene die zijn dorp heeft aangevallen en het Dark Dragon zwaard heeft gestolen. Er zijn 19 missies en er is de mogelijkheid om te spelen als Rachel.
Ninja Gaiden: Dragon Sword (2008) Ninja Gaiden: Dragon Sword (2008)
Het spel speelt zich af zes maanden na de avonturen van Ryu Hayabusa op de Xbox. Ryu heeft het Hayabusadorp weer op kunnen bouwen. Echter een van de inwoners, Momiji, wordt ontvoerd door de Black Spider Ninja Clan. Ryu kan dit uiteraard niet zomaar laten gebeuren en je zult er alles aan doen om Momiji weer thuis te brengen. Onderweg zul je enkele geheimen van de mysterieuze Dark Dragonstones ontrafelen, en erachter komen wat hun relatie is met de Dragon Lineage.
Ninja Rabbits (1993) Ninja Rabbits (1993)
Ninja Rabbits is een beat'em up-sidescroller waarin je een ninja-konijn door verschillende levels moet zien te loodsen. De levels spelen zich onder andere af in China, Italië en New York, en soms moet je afdalen naar het riool of de metro. Om je levensenergie aan te vullen en op peil te houden moet je wortels verzamelen.
Ninja Reflex (2008) Ninja Reflex (2008)
Ninja Reflex is een partygame met ninja's. Het is de bedoeling dat jij je gaat perfectioneren in kunsten van verschillende vechtsporten, om zo een zwarte gordel te verdienen. Al je vechtkunsten worden getest en probeer deze zo goed mogelijk uit te voeren. In multiplayerpartijen voor vier personen kun je het opnemen tegen je vrienden.
Ninjatown (2008) Ninjatown (2008)
In de game bewonen een groep vrolijke ninja’s een vredig stadje bekend als Ninjatown. Door de uitbarsting van een nabije vulkaan wordt Ninjatown echter aangevallen door groepen vijanden geleid door Mr. Demon. Om de vernieling te kunnen stoppen moet elke Ninja zijn unieke vaardigheden en krachten gebruiken om Ninjatown te redden. Verdedig jezelf en het stadje tegen de aanvallen, en versla Mr. Demon.
Nintendo World Cup (1990) Nintendo World Cup (1990)
Deze soccer game speel je met 6 spelers per team. Je kunt kiezen uit spelen op gras, steen of ijs. Je kan op de meest vreemde manieren scoren, bijvoorbeeld door middel van super shots. Pas op dat je er andere spelers niet mee bewusteloos schiet!
Nintendogs (2005) Nintendogs (2005)
In deze game is het de bedoeling om je virtuele huisdier te verzorgen. Train je hond goed, geef hem veel aandacht en wissel je huisdieren uit met andere spelers die ook één van de vier Nintendogs-versies bezitten.
Nitrobike (2007) Nitrobike (2007)
In Nitrobike zul je met diverse motoren over verschillende landschappen moeten scheuren, en daarbij goed uitgevoerde stunts moeten laten zien. Met mooie stunts vul je de Nitrometer, die goed is voor een boost die je motor sneller laat rijden. De boost is noodzakelijk om de finish als eerste te bereiken. Onderweg kun je het je tegenstanders ook nog flink moeilijk maken door ze te laten crashen tijdens een stunt.
No Fear Downhill Mountain Bike Racing (1999) No Fear Downhill Mountain Bike Racing (1999)
Race zo snel mogelijk van de berg tegen de klok of tegen andere mountain bikers. Je kunt racen op elf locaties gelegen over de hele wereld. Je kunt zowel tegen de computer als tegen een vriend racen. Als je wedstrijden wint, kun je onderdelen vrijspelen om je fiets mee op te waarderen.
No Man's Land (2003) No Man's Land (2003)
De Nieuwe Wereld is maar kort geleden ontdekt en ligt open voor kolonisatie. Speel één van de verschillende naties, waaronder de Spanjaarden, Indianen en de Engelsen en leidt deze door de geschiedenis heen. Echter de elementen en de tijd spelen tegen je, terwijl tegenstanders je willen uitroeien in je worsteling naar vrijheid.
No More Heroes (2008) No More Heroes (2008)
Neem de rol aan van Travis Touchdown. Travis is een fantasievolle jongen die graag animé kijkt, lui op de bank zit en droomt over een heldenbestaan. Deze droom komt uit als hij een lichtzwaard wint via een prijsvraag. Hiermee trekt hij er op uit om de grootste moordenaar in de stad te worden. Hij moet echter wel zijn rivalen hiervoor uitschakelen. Je begint dus onderaan op de lijst van tien huurmoordenaars, en naarmate je verder komt in het spel werk je jezelf omhoog tot de nummer één.
No One Can Stop Mr. Domino (1998) No One Can Stop Mr. Domino (1998)
No One Can Stop Mr. Domino is een puzzelgame waarin je als Mr. Domino, of een van zijn vrienden, rond een level loopt wat het beste omschreven kan worden als een racebaan. De bedoeling van het spel is om een heel level vol te plaatsen met domino stenen die op de zogenaamde 'trick switches' moeten vallen zodat er een 'action event' in het level begint. Als je hier in slaagt heb je het level gehaald en ga je door naar het volgende level. Mocht Mr. Domino zijn energie echter verliezen, wat geleidelijk gebeurd door het lopen, dan is het game over. Dit kan je voorkomen door over de zogenaamde Stamina Tiles heen te lopen.
No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way (2002) No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way (2002)
Wederom verplaatst je je in de huid van de langbenige, in strakke kleding gehesen Cate Archer, om het op te nemen tegen grappige, maar daarom niet minder gevaarlijke tegenstanders. Als Cate moet je een geheim Sovjet-project onderzoeken. En wanneer deze missie niet succesvol wordt afgesloten zal dit de derde Wereldoorlog tot gevolg kunnen hebben.
Nobunaga's Ambition (1988) Nobunaga's Ambition (1988)
Het feodale Japan van de 15de tot aan de 17de eeuw noemt men de Sengoku periode, ofwel de 'Warring States period'. De verschillende staten van Japan zijn verdeeld geraakt en zijn het niet meer eens met de overkoepelende wetten. Gevolg is dus dat de verschillende krijgsheren zich splitsen. Het duurde niet lang voordat ze allen met elkaar overhoop lagen, over de nieuwe indeling van het land. Een van de meest gevreesde daimyo's uit die tijd was Nobunaga Oda, een niets ontziende krijgsheer die met strakke hand snel grote delen van Japan veroverde. Speel als Nobunaga of een zelfgemaakte daimyo en verover het oude Japan.
Noctropolis (1994) Noctropolis (1994)
Het boekenwinkeltje van de ietwat saaie Peter Grey krijgt niet veel klanten over de vloer. Hij is dan ook verbaasd als er plots een klein meisje de winkel binnenstapt met een cadeau'tje voor hem. Het pakje blijkt een luxe uitgave te zijn van het laatste avontuur van de Darksheer. De Darksheer is de favoriete stripheld van Peter, die in de fictieve stad Noctropolis heel wat gespuis achter de tralies liet belanden. Voor hij het goed en wel beseft, staat hij zelf in dit duistere oord. Een psychopatisch genie heeft alle duivels en hellegebroed opnieuw vrijgelaten in Noctropolis. Het wordt al snel duidelijk dat Peter de rol van Darksheer op zich moet nemen. Hij moet duivelse puzzels oplossen en daarnaast ontdekken wat er met de vorige Darksheer gebeurde. Hij mag daarbij niet in de klauwen vallen van schepsels als de verleidelijke Succubus of Master Macabre. Gelukkig krijgt Peter hulp van de bevallige Stiletto.
Nocturne (1999) Nocturne (1999)
Spookhouse is de geheime tak van de FBI die paranormale zaken voor zijn rekening neemt. Hun top agent, enkel bekend als the Stranger moet met zijn nieuwe, half-vampirische partner Svetlana beginnen aan een nieuwe zaak, rondom de legendarische Yatgy Stone, waarvan gezegd wordt, dat het ooit het hart van de opper demoon Beliar was en ongekende krachten herbergt.
Normality (1996) Normality (1996)
Jij speelt Kent in een 3D geanimeerde first-person adventure. Kent is een jongen die leeft in het politiestaatje Neutropolis, waar iedereen 'normaal' is en waar de politie er dan ook alles aan doet om dat zo te houden. Maar Kent wil helemaal niet normaal zijn en wordt dan ook op zijn avondwandeling opgepakt en huisarrest gegeven omdat hij fluit op straat.
Norse By Norsewest: Return of the Lost Vikings (1997) Norse By Norsewest: Return of the Lost Vikings (1997)
De drie vikingen, Erik the Swift, Baleog the Fierce en Olaf the Stout, zijn alweer ontvoerd door Tomator, keizer van het Creutoniaanse rijk. Gelukkig lukt het hen te ontsnappen met Tomator's tijdmachine. Door een foutje van Olaf belanden zij in Transsylvanië, waar zij het op moeten nemen tegen skeletten, vampiers en ander gespuis. De enige manier om weer thuis te komen lijkt het terugvinden van de tijdmachine...en hopen dat deze hen naar hun dorpje terug kan brengen.
North & South (1989) North & South (1989)
Gebaseerd op de strip-reeks de Blauwbloezen, herspeel je in dit actie-strategie spel de Amerikaanse burgeroorlog. Je kunt zowel de zijde van de Confederatie als ook de Unie kiezen en moet proberen door middel van strategische en actie spellen terrein van je tegenstander te veroveren.
Northland (2004) Northland (2004)
Een groep rondtrekkende Vikingen, aangevoerd door de vier helden, Bjarni, zoon van beroemde ontdekker Leif Ericsson, Zijn vriendin, Cyra, en hun vrienden Hachi en Sigurd, zijn op weg naar de noordelijke landen. Na een lange trektocht komen ze aan in Hachi's thuisland. Maar al snel ontdekken ze dat daar niet veel van over is gebleven, het hele land is onder vijandelijke bezetting. De Vier besluiten samen te werken om deze invasie-troepen zo snel mogelijk weer naar huis te krijgen.
Nosferatu: The Wrath of Malachi (2003) Nosferatu: The Wrath of Malachi (2003)
Jij bent James Patterson, een jonge fitte Engelsman op weg naar Roemenië, voor je zuster's trouwfeest op het grote landgoed van haar nieuwe echtgenoot, graaf Malachi. Daar aangekomen blijkt je familie echter spoorloos verdwenen en al snel kom je erachter dat Malachi afstamt van een oud geslacht van bekende vampieren. Aan jou de taak je familie terug te vinden en de graaf z'n zieke plannetje met je zus te dwarsbomen.
Nostradamus: The Last Prophecy (2008) Nostradamus: The Last Prophecy (2008)
In Nostradamus: The Last Prophecy speel je met de dochter van de grote voorspeller, Madeleine, wie de oud-koningin Catherine de Médicis van medische hulp moet voorzien. Omdat in de tijd van Nostradamus vrouwen nog geen medicus mochten zijn ga je vermomd als de broer van Madeleine, César. Je kunt op elk moment tijdens je avontuur wisselen tussen beide personages.
Note, The (1997) Note, The (1997)
Het is januari 1997, als de freelance occult-detective Akira een bezoekje krijgt van een bezorgde vrouw. Haar kind is op schoolreisje in Europa, samen met twee mede studenten verdwenen, de enige hint is een foto van een oud landhuis, waar twee geesten op zichtbaar lijken. Akira en zijn partner Angela besluiten de zaak aan te nemen en vertrekken twee weken later naar Europa, waar ze het mysterieuze mansion zullen moeten onderzoeken.
Nox (2000) Nox (2000)
Jack Mower, een relaxe Californiër en tevens trotse eigenaar van zijn stacaravan staat net op het punt zijn televisie te repareren als er opeens een wormhole ontstaat en hem uit zijn vertrouwde omgeving opzuigt. Dit is het werk van Hecuba, de locale boze kracht. Het is de bedoeling dat jij als speler tal van avonturen onderneemt en overleeft tot je uiteindelijk tegenover deze Hecubah te staan komt. Zij is tegelijk je grootste probleem én je enige kans om terug naar huis te keren.
Nucleus (2007) Nucleus (2007)
In Nucleus speel je een amoebe. Je vecht tegen bacteriën, infecties en andersoortige kwaadaardigheden die je binnenin het menselijk lichaam aantreft. Door middel van een trekstraal kan je barrières van cellen opwerpen tegenover inkomende bacteriën. Het spel telt veertig verschillende levels.
  1 2 3 -4-
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!