Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 -2- 3 4
Zoeken:
NBA Live 97 (1996) NBA Live 97 (1996)
In deze versie zijn er reeds uitgebreide spelmogelijkheden, van competitie tot vrije spelletjes... De eenvoudige gameplay maakt het mogelijk om dribbelbewegingen, dunks en verdedigende acties uit te voeren. Er is tevens de mogelijkheid om zelf een ploeg te maken en nieuwe spelers te creëren!
NBA Live 98 (1997) NBA Live 98 (1997)
In NBA Live 98 kun je kiezen uit alle teams die zich in de NBA bevinden, of je maakt een eigen team waarin jij dan kan kiezen uit 350 verschillende spelers. Je kunt in NBA Live 98 kiezen om enkele wedstrijden te spelen, waarin je je wedstrijden kunt oefenen en om aan de spelers te wennen. De seizoensmodus is de modus in NBA waar het allemaal om draait, je koopt en verkoopt spelers, je traint je spelers en je stoomt je team klaar om de NBA titel op te eisen.
NBA Live 99 (1998) NBA Live 99 (1998)
In deze NBA game heb je twee opties. Je speelt een seizoen van het speeljaar 1998/1999 met een bestaand team of je speelt meerdere seizoenen, maar waarbij je je eigen team samenstelt. Doe je eigen spelersaankopen, train je spelers en maak van je van team de meest gevreesde ploeg om tegen te spelen.
NBA Showtime: NBA on NBC (1999) NBA Showtime: NBA on NBC (1999)
Het is tijd om de beste basketballers in actie te zien. Kies je team en zorg ervoor dat je je tegenstanders van het veld speelt in deze twee-tegen-twee play wedstrijden. Om een team vast te stellen, kun je kiezen uit 130 NBA sterren, inclusief: Kobe Bryant, Vince Carter, Kevin Garnett en Shaquille O'Neal.
NBA Street (2001) NBA Street (2001)
NBA Street is een drie-tegen-drie arcade basketballer, die het coole van de straat combineert met indrukwekkende moves en dunks. Stap het veld in met NBA-legendes, waaronder Michael Jordan en Kobe Bryant, of met wilde fictieve personages, zoals Afro-dragende cover-ster Stretch. Neem het op tegen pleintjeslegendes in Hold the Court of bouw een carrière op in City Circuit en speel nieuwe spelers en veldjes vrij.
NBA Street Homecourt (2007) NBA Street Homecourt (2007)
NBA STREET Homecourt biedt een mix van legendarische pleintjes en de 'thuisveldjes' van je favoriete NBA-sterren, met 360 graden zicht. De extreem gedetailleerde topspelers uit de NBA zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Hierdoor spatten de acties en bewegingen van het scherm. Begin op je eigen thuisveldje als anonieme basketballer met grote dromen. Maak naam in je woonplaats, verdien respect en word een legende.
NBA Street Showdown (2005) NBA Street Showdown (2005)
In deze game zul je het met je eigen team weer moeten opnemen tegen tientallen NBA teams. Nieuw in deze game is de Court Mode, hier gaat het erom dat je de door jouw gecreëerde basketballer met een soort van carrière mode naar de top brengt. Hoe verder je komt, hoe meer extra’s je vrijspeelt. Zo zijn er onder andere basketbalvelden, basketbalkleding en nog veel meer extra’s die in deze modus verstopt zijn.
NBA Street V3 (2005) NBA Street V3 (2005)
Laat de arena voor wat het is en word de basketbalheld van het pleintje om de hoek! NBA Street V3 neemt het spel mee terug naar de straat. Benut je vaardigheden ten volste en neem het in een urban omgeving op tegen de grootste spelers van weleer en beste hedendaagse helden. Met de mooiste dunks op het juiste moment, waanzinnige dribbles en gave tricks ben jij al snel de beste speler van het plein.
NBA Street Vol. 2 (2003) NBA Street Vol. 2 (2003)
In NBA Street Vol.2 wordt de gamer uitgedaagd om op straat te basketballen en de grootste groep aan basketballcracks die er ooit zijn verzameld te verslaan. Wordt op die manier de beste speler aller tijden. Dunk eenvoudig tot de vonken er van af vliegen met de verbeterde gameplay. Ga voor de actie met NBA-legendes en laat zien wat je kunt met de grootste sterren die de NBA nu kent.
NCAA 07 March Madness (2007) NCAA 07 March Madness (2007)
In NCAA 07 March Madness moet je met je favoriete schoolteam proberen om zoveel mogelijk basketbalwedstrijden te winnen. Je moet gedurende een seizoen goed preseteren met attractief basketbal. Het publiek is van grote invloed op je score. Wanneer het publiek uit z'n dak gaat, krijg je extra punten. Probeer zo goed mogelijk te presteren en win de competitie. Naast de Season-mode kun je ook vriendschappelijk spelen of trainen.
NCAA 08 March Madness (2007) NCAA 08 March Madness (2007)
Met een school-basketbalteam moet je proberen om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen van andere schoolteams. Je doet mee in een competitie en jij moet met je favoriete team proberen om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Het doel naast het winnen is om een zo attractief mogelijk potje basketbal te spelen, om het publiek te vermaken. Nieuw in dit deel is de mogelijkheid om je met spelertransfers te bemoeien. Stel een zo goed mogelijk team samen en win de competitie.
NCAA Football 07 (2006) NCAA Football 07 (2006)
NCAA Football 07 laat je een jaar meelopen met het college football. Dus pak je boeken, doe je helm op en maak je klaar voor een mooie partij American Football. Je krijgt nu de kans om je te verplaatsen in het leven van een college-student. Verbeter je vaardigheden en blijf gedisciplineerd binnen én buiten het veld.
NCAA Football 08 (2007) NCAA Football 08 (2007)
Deze game is gericht op het 'college football'. Een bekend fenomeen in Amerika, waar elke universiteit of college hun eigen sportteam heeft. Het spel kent maar liefsts 115 zeer gedetailleerd stadions. Het is mogelijk om als speler voor een ander college te kiezen. Er zijn scouts van verschillende colleges in elke wedstrijd, dus hoe beter je speelt, des te meer interesse de scouts in je hebben.
NCAA Football 09 (2008) NCAA Football 09 (2008)
NCAA Football 09 is de nieuwe American Football game van de verschillende colleges en universiteiten in Amerika. Deze game gaat alleen over competities. Creëer je team en probeer zo goed mogelijk te presteren in verschillende competities. Wanneer je een goed presterend team in elkaar hebt gezet, kun je de moeilijkheidsgraad opschroeven.
NCAA Football 2002 (2001) NCAA Football 2002 (2001)
In dit spel doe je mee met de 114 verschillende 'college teams'. Vind uw weg naar de Bowl Championship Series in de realistische NCAA Football 2002. Probeer met je team alle wedstrijden te winnen en wordt kampioen.
NCAA March Madness 06 (2005) NCAA March Madness 06 (2005)
NCAA March Madness 06 gaat om het spelen van basketbalwedstrijden met schoolteams. Met je favoriete schoolteam moet je proberen om in de competitie zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Naast deze Season-mode kun je ook oefenwedstrijden spelen, trainen, en nieuwe spelers aannemen. Probeer zo succesvol mogelijk te zijn en win de competitie.
NCAA March Madness 2000 (1999) NCAA March Madness 2000 (1999)
Iedere school in Amerika heeft een basketbalteam, en heeft de mogelijkheid om mee te doen aan een landelijke competitie. Probeer met je favoriete team zo goed mogelijk te presteren in die competitie, door zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Probeer de competitie winnend af te sluiten als kampioen. Naast de Season-mode kun je ook trainen en vriendschappelijk spelen.
NCAA March Madness 2001 (2000) NCAA March Madness 2001 (2000)
Met NCAA March Madness 2001 moet je zo goed mogelijk presteren met je favoriete school-basketbalteam. Het doel is om een mooie pot basketbal te laten zien aan het publiek. Voor een mooi spel ontvang je extra punten. Probeer gedurende een heel seizoen zo goed mogelijk te presteren, en sluit de competitie af als winnaar.
NCAA March Madness 2005 (2004) NCAA March Madness 2005 (2004)
NCAA March Madness 2005 draait om schoolbasketbal. In de Verenigde Staten heeft elke school zijn eigen team. Deze teams strijden allemaal om de eerste plaats. Jij neemt het met je favoriete school op tegen alle andere scholen die ook vechten om de eerste plaats. In NCAA March Madness 2005 bestaat ook de mogelijkheid om klassieke wedstrijden van het schoolbasketbal na te spelen. Speel met de beste teams ooit samengesteld en verander de NCAA geschiedenis. Het spel vangt de originele schoolbasketbal sfeer inclusief mascottes, cheerleaders en publiek dat niet te houden is.
Nebulus (1987) Nebulus (1987)
Je loopt met Pogo, een klein groen wezentje, wiens missie is om acht op zee gebouwde torens te laten instorten. In elke toren begint Pogo onderaan en is het doel om boven te komen. Op zijn zoektocht naar boven via trappetjes en liften, moet hij voorkomen dat hij in het ravijn valt of gedood wordt door geometrische figuurtjes.
Necronomicon: The Dawning of Darkness (2001) Necronomicon: The Dawning of Darkness (2001)
England 1927. William Stanton is op bezoek bij een vriend uit zijn jeugd, Edgar Wycherley. Deze overhandigd hem piramidevormig object en vraagt om dit aan niemand te laten zien. Als William op onderzoek uitgaat naar het object komt hij tot de ontdekking dat zijn vriend op één of andere manier betrokken was bij occulte zaken en dat zelfs de gehele wereld in gevaar is.
Need for Speed II (1997) Need for Speed II (1997)
Race in een van de vele auto's tegen de computer of tegen een vriend. Door races te winnen kan je snellere auto's unlocken.
Need for Speed lll: Hot Pursuit (1998) Need for Speed lll: Hot Pursuit (1998)
In deze Need for Speed versie is een Hot Pursuit-mode toegevoegd aan het spel. Daarin kan de speler proberen om aan de politie te ontsnappen, of zelf agent spelen en snelheidsduivels arresteren. De meeste wagens en banen zijn beschikbaar bij het begin van het spel. Het doel is om een beloning beschikbaar te maken door races te winnen.
Need for Speed, The (1994) Need for Speed, The (1994)
Race tegen de computer of tegen een vriend. Pas wel op voor de politie die achter je aankomt als je te hard aan het rijden bent. Drie tickets en je wordt gearresteerd.
Need for Speed: Carbon (2006) Need for Speed: Carbon (2006)
Win de strijd om de stad! Need for Speed Carbon zuigt je in 's werelds gevaarlijkste en meest bloedstollende vorm van straatracen. Jij en je crew moeten zich zien te redden in een strijd om wie de beste straatracer van de stad is. Zet alles op alles om terrein van je tegenstanders te veroveren. Wanneer een tegenstander bijna verslagen is word de strijd bepaald in de Carbon Canyon.
Need for Speed: High Stakes (1999) Need for Speed: High Stakes (1999)
Riskeer alles om te winnen! Meer dan 18 auto's tot je beschikking, verander ze met als doel maximale prestaties en bescherming voor in de Hot Pursuit mode. Ook kan je met acht spelers op je eigen netwerk racen.
Need for Speed: Hot Pursuit II (2002) Need for Speed: Hot Pursuit II (2002)
Hot Pursuit 2 gaat verder waar zijn bekroonde voorganger was gebleven. De game bevat een groot aantal openbare weg-omgevingen die met oversteekplaatsen bij rivieren, watervallen, stranden, vulkanen en bosbranden echt tot leven komen. De game bevat geanimeerde coureurs en politieagenten en meer dan 20 parkoersen, waarvan sommige zo’n 25 km lang zijn.
Need for Speed: Most Wanted (2005) Need for Speed: Most Wanted (2005)
Om de meest beruchte racer te worden, moet je eerst aan je reputatie en je strafblad werken. Dat doe je tijdens boeiende, superspannende races tegen de beste straatcoureurs, waarbij je gedurfde manoeuvres uitvoert om de politie te slim af te zijn. Je moet je hoofd koel houden en allerlei slimme tactieken gebruiken om de agenten van je af te schudden en je tegenstanders het nakijken te geven.
Need for Speed: Porsche 2000 (2000) Need for Speed: Porsche 2000 (2000)
In deze Need for Speed uitgave moet je races winnen om meer dan 80 verschillende Porsche modellen van 1950 tot 2000 beschikbaar te maken. Er is een diepgaande catalogus van verschillende Porsche-onderdelen door de jaren heen aanwezig. Het spel biedt ook een fabrieksrijder-modus, waarin je Porsches moet testen met verschillende stunts, om zo je carrière op te bouwen.
Need for Speed: ProStreet (2007) Need for Speed: ProStreet (2007)
In Need for Speed ProSpeed neemt de serie en nieuwe wending en zullen gamers één tegen één moeten racen in talloze toernooien voor de titel van snelste racer. Wederom wordt je ondergedompeld in de wereld van de straatraces, maar dit maal niet langer 's avonds op afgelegen wegen, maar op klaarlichte dag op speciaal gemaakt parcours. Straatraces is in ProSpeed een professionele bezigheid waar sponsors en fanatiekelingen zich vol verve op werpen. Het is dan ook jouw taak om je heerschappij over het circuit voort te zetten met je peperdure opgevoerde racemachine als centrum van je universum. Heb je eenmaal een machine waar je tevreden mee bent, dan kun je deze meenemen naar races in verschillende disciplines over de hele wereld.
Need for Speed: Underground (2003) Need for Speed: Underground (2003)
Stap in de wereld van straatraces en opgevoerde auto's in het nieuwste deel van de serie Need for Speed: Need for Speed Underground. Kruip achter het stuur van de populairste wagens van Mitsubishi Motors, Subaru, Toyota en vele anderen. Win geld dat je kunt gebruiken om de speciale onderdelen te kopen die je nodig hebt om het ultieme racemonster te bouwen. Maar alleen daarmee bereik je de top niet. Daarvoor heb je de juiste mentaliteit nodig, plus perfecte rijvaardigheid om het gevecht aan te gaan in de harde wereld van straatraces.
Need for Speed: Underground 2 (2004) Need for Speed: Underground 2 (2004)
In Need for Speed Underground 2 duik je diep in de subcultuur van de car-tuning. Je verkent in alle vrijheid een enorme stad die verdeeld is in vijf verschillende buurten en ontmoet rivaliserende racers. Die organiseren wedstrijden, geven tips over de vetste raceplekken en laten zien waar de populairste gelicenseerde upgrades te koop zijn. De game bevat nieuwe speltypen, uitgebreide mogelijkheden om het uiterlijk en de prestaties van je wagen te tunen en meer dan 30 gelicenseerde wagens.
Need for Speed: Underground Rivals (2005) Need for Speed: Underground Rivals (2005)
In de game begin je onderaan de ladder met een middelmatige auto. Je moet races aangaan met andere straatracers om geld te verdienen om zo je auto sneller te maken. Je rivalen zijn echter niet die van de makkelijkste soort. Ze zullen alles op alles zetten om jou niet te laten winnen. Hoe meer races je wint, hoe betere auto's je kunt kopen en hoe meer respect je van je rivalen verdiend.
Neighbours from Hell (2003) Neighbours from Hell (2003)
Jij bent Woody, een TV-host die het publiek probeert te vermaken door zijn buurman Joe te pesten. Nietsvermoedend doet Joe zijn alledaagse dingetjes, totdat Woody binnen sneakt. Woody kan in huis verschillende dingen oppakken en gebruiken om Joe en z'n huis te saboteren. Denk ook aan knoeien met elektrische apparaten of het eten. In 14 uitgebreide levels kan je je eigen gang gaan, maar pas op want Joe mag je niet zien.
Neighbours From Hell (2008) Neighbours From Hell (2008)
Jouw eigen TV reality show begint hier. In een wraakverhaal kom je terecht op plekken zoals Mexico, China en India. Het begint echter allemaal in het huis van de buren. Door kwaadaardige streken met hen uit te halen, maak je ze gek en vermaak je op deze manier het publiek. Er zijn meer dan twintig levels met uitdagingen en dat alles geheel in een tekenfilmachtige stijl. Er zijn drie verschillende moeilijkheidsgraden waardoor zowel beginners als ervaren spelers aan de slag kunnen met het spel.
Neighbours from Hell 2: On Vacation (2004) Neighbours from Hell 2: On Vacation (2004)
Na het eerste deel is Joe toe aan een vakantie om even bij te komen. Helaas voor hem is Woody hem gevolgd! Weer is het aan Woody om zijn buurman op allerlei manieren te treiteren. Maar dit keer is de buurman niet alleen. Zijn moeder is er ook, en Olga, een vrouw waar hij verliefd op wordt. Stuur Woody door 14 nieuwe afleveringen op exotische locaties om je publiek te entertainen.
Nemesis of the Roman Empire (2003) Nemesis of the Roman Empire (2003)
In dit vervolg op Celtic Kings: Rage of War ligt het accent niet op het opbouwen van de economie, maar op tactieken. Neem de leiding van één van de speelbare fracties, de Romeinen, de Iberianen, de Franken en de Carthagiërs, en ga op verovering tot al je tegenstanders zijn vernietigd. Hierbij is het belangrijk bepaalde structuren in de omgeving te controleren, aangezien deze de enige manier zijn om voorraden en dus geld te ontvangen. Met dit geld kunnen eenheden worden gerecruteerd en nieuwe militaire verbeteringen worden onderzocht.
Neo Contra (2004) Neo Contra (2004)
Leid de grijze Contra-held Bill Rizer of nieuweling Genbei Jaguer Yagyu, een mysterieuze samurai, door apocalyptische levels vol vijanden. Ontwijk je tegenstanders en geef ze ervan langs met een groot arsenaal krachtige wapens. Aan het einde van iedere aanvalsgolf staat je een confrontatie te wachten met een typische beruchte en geduchte Contra-baas.
Neo Geo Battle Coliseum (2007) Neo Geo Battle Coliseum (2007)
Neo Geo Battle Coliseum is een twee tegen twee tag team beat-em-up waar karakters uit tal van succesvolle Neo-Geo spellen kan kiezen. Je hebt de keuze uit karakters uit de volgende spellen: The King of Fighters, Fatal Fury, Art of Fighting, Samurai Shodown, Metal Slug, Athena, King of the Monsters, Buriki One, Savage Reign, World Heroes, en Aggressors of Dark Kombat.
Neon Genesis Evangelion: Girlfriend of Steel (1996) Neon Genesis Evangelion: Girlfriend of Steel (1996)
Jij bent Shinji Ikari, een student op de Evangelion school, waar je naast je studie getrained wordt om EVA piloot te worden en leert deze soort gigantische robots te besturen. Als er een nieuw meisje op school verschijnt, Mana Kirishima, word je gelijk verliefd op haar en het gevoel lijkt wederzijds. Daar zijn de meisjes in Shinji's leven, Rei Ayanami en vooral de jaloerse Asuka Langley Soryu, niet blij mee en beschuldigen haar al snel ervan valse motieven te hebben. In deze aantijging blijkt, ondanks Shinji's ongeloof, echter meer waarheid te zitten als voorzien.
Nervous Brickdown (2007) Nervous Brickdown (2007)
In Nervous Brickdown heb je onder in je scherm een plankje die je naar links en rechts kunt bewegen. Door hier een bal vanaf te laten stuiteren kun je de steentjes in het veld kapotschieten. Dit kun je op allerlei verschillende manieren uitvoeren. Het spel bevat negen verschillende werelden die elk een eigen interpretatie hebben op de gameplay. Bij het wegschieten van steentjes kun je power-ups verzamelen die je kunnen helpen of juist verhinderen in het wegschieten van steentjes.
NES Open Tournament (1991) NES Open Tournament (1991)
Speel als Mario en doorkruis de vele moeilijke landen met alleen een golfclub. Golf je door verschillende landen heen en ontvang bonuspunten. Met deze bonuspunten kom je steeds verder en speel je meer landen uit.
Neuromancer (1988) Neuromancer (1988)
In een donkere toekomst speel jij Case, een cyberspace cowboy die zonder cent zit in Chiba City. Het is jouw taak om een laptop en de juiste software te vinden, zodat jij in de databases van de stad binnen kan dringen, om zo toegang te krijgen tot cyberspace. Je kan hersen-chips aanschaffen, om zo je computer skills te vergroten. Ook kan je lichaamsdelen verkopen om zo nieuwe technologie te kunnen kopen. In cyberspace moet je de kwaadaardige Als verslaan, die de meest belangrijke databases beschermen.
Neverend (2006) Neverend (2006)
Agavaen is een jonge dievegge die door haar vreemde krachten verbannen is uit haar geboortedorp. Ze heeft net met haar bandietengroepje een succesvolle overval gepleegd. Als ze de volgende dag wakker wordt, zijn haar partners en de buit verdwenen. Agavaen laat het er niet bij zitten en gaat uit op wraak, maar al snel raakt ze verwikkeld in een zaak van veel groter belang.
Neverhood, The (1996) Neverhood, The (1996)
Je speelt als Klayman, een kleimannetje dat in het begin geen benul heeft van wie hij is of wat hij moet doen. Klayman heeft echter een belangrijke taak te vervullen. De bedoeling is dat je heel Neverhood doorkruist om tapes te vinden die je dan moet bekijken. Deze tapes, gemaakt door ene Willie Trombone, vertellen je over The Neverhood en zijn maker. Het blijkt namelijk dat de maker van The Neverhood, Hoborg, een van de Oude Goden, in een coma is geraakt. Een van zijn eerdere creaties, de slechte Klogg, heeft geprobeerd zijn macht over te nemen. Jij moet Hoborg helpen!
Neverwinter Nights (2002) Neverwinter Nights (2002)
Neverwinter Nights is een 3D RPG gebaseerd op de 3de editie van de advanced dungeons & dragons regels. Naast een single-player campagne is er voor het eerst de mogelijkheid om gebruik te maken van een interactieve dungeon-master modus. Deze laatste geeft 1 speler de mogelijkheid om in de rol van dungeon-master te kruipen en zo het spelgebeuren te beinvloeden.
Neverwinter Nights 2 (2006) Neverwinter Nights 2 (2006)
Neverwinter Nights 2 speelt zich af in de fantasiewereld van de Fogotten Realms. Het spel voert je van het allerkleinste dorp naar een avontuur van gevaar en oorlog, en beschrijft hoe een boer uitgroeit tot een indrukwekkende held van de Realms en deze verdedigt tegen een van de grootste bedreigingen ooit.
Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark (2003) Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark (2003)
Na alle avonturen en je ontsnapping uit de 'Plane of Shadows' in van het vorige deel, verblijf je nu Waterdeep. Het duurt niet lang of je raakt verstrikt in een nieuwe vete, het eeuwenlange conflict tussen de gestoorde en leeftijdsloze tovenaar Halaster en de Drow, die zonder toestemming gebruik maken van 'zijn' Undermountain.
Neverwinter Nights: Kingmaker (2005) Neverwinter Nights: Kingmaker (2005)
Een uitbreiding die bestaat uit de drie populairste Neverwinter modules. Shadowguard, waarin je als zoon van de magistraat van Ghaarak net begint op de Imperial Academy. Witch's Wake, waar je als gewonde soldaat het laatste order van je gevallen prins moet uitvoeren. En Kingmaker, waarin je met je groep, bestaande uit een Weerrat, een Dryad, een Rakshasa en een Azer, de Keep of Cyan moeten uitruimen van gespuis.
Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide (2003) Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide (2003)
Jij bent een leerling van de avonturier dwerg Drogan Droganson in het kleine stadje Hilltop, in de silver Marches. Samen met je mede-studenten Xanos, Dorna en Mishca, volg je zijn wijze lessen. Als op een dag de Kobolds massaal aanvallen en Hilltop vertrappen, verwonden ze ook meester Drogan en plunderen zijn lab. Nadat de rust is terug gekeerd, vertelt de elf Ayala je dat zij en Drogan lid zijn van de orde van de Harpers en dat de gestolen dingen, belangrijke magische objecten zijn. Aan jou om ze uit Kobold handen terug te halen.
Neves (2007) Neves (2007)
Bereik het ruimtelijk inzicht van een Zen meester, met Neves, een soort Tangram puzzelgame waarbij het de bedoeling is om verschillende geometrische vlakken in elkaar te passen om bepaalde vormen te creëren. Een van de simpelste voorbeelden hiervan is van vier driehoekken, één vierkant maken. Probeer de puzzels zo snel mogelijk op te lossen, alleen of tegen vrienden. De game bevat meer dan vijfhonderd verschillende puzzels.
New Beginning, A (2008) New Beginning, A (2008)
In A New Beginning kun je spelen met twee verschillende hoofdpersonen. Een ecologische ramp bedreigt de wereld, en het is aan deze twee mensen om er iets aan te doen. Hiervoor zullen ze de hele wereld rond moeten gaan, om op verschillende plekken onderzoek te doen naar de oorzaak en de oplossing voor het probleem. Er zijn verschillende puzzels en andere avontuurlijk situaties waar je je uit moet zien te redden.
New Horizons (1994) New Horizons (1994)
Het is de 16de eeuw en de wereld is nog maar net ontdekt. Scheepsvaart en de bijkomende piraterij zijn in opkomst en handel tussen de verschillende landen begint op te bloeien. Kies een van de zes avonturiers om de de zeeën af te schuimen en de nieuwe wereld te verkennen. Zal Joao Franco, zoon van Hertog Leon Franco uit Portugal, Catalina Erantzo Marine officier van de Spaanse vloot, Pietro Conti ingehuurd om de Hertog's zoon te bespioneren, Ernst Von Bohr een geograaf uit Nederland, Ali Vezas een ontsnapte slaaf uit Istanbul, of Otto Baynes een koninklijke ridder van het Britse rijk, de eer krijgen zich koning van de oceaan te noemen.
New International Track & Field (2008) New International Track & Field (2008)
New International Track & Field is een game waarin je de atletieksport nabootst via het touchscreen van de Nintendo DS. Je hebt de keuze uit verschillende atletieksporten, waaronder sprinten, hordelopen, polsstokhoogspringen en verspringen. Probeer met jouw karakter zoveel mogelijk onderdelen te winnen door goede training en timing.
New Legends (2002) New Legends (2002)
Jij bent Sun Soo, een jonge held die het nieuwe China moet redden uit de klauwen van de boosaardige Zao Gon. Deze Zao Gon heeft je vader en je broer om het leven gebracht, waardoor je kampt met ernstige wraakgevoelens. Gelukkig sta je er niet alleen voor, zo krijg je de hulp van de demoon Boo. Sun kan met meerdere wapens tegelijk omgaan en heeft de beschikking over een aantal gevechtsmoves. Met al je gevechtstechnieken ga je de strijd aan met Zao en zijn handlangers om je vader en broer te wreken.
New Super Mario Bros. (2006) New Super Mario Bros. (2006)
De belangrijkste elementen uit de oude Mario-spellen zijn in het spel terug te vinden. Nog steeds vind je power ups door met je hoofd tegen stenen blokken aan te springen en ook moet je nog steeds op je tegenstanders springen om ze te verslaan. Het camerapunt is van de zijkant en je begint als Mario met een normaal postuur. Eén soort power-up veranderd Mario tijdelijk in een reus, en daarmee kun je alles wat op zijn pad komt slopen.
New World Order (2002) New World Order (2002)
In de nabije toekomst willen terroristen onrust in de wereld veroorzaken met aanslagen en ontvoeringen. Deze terorristen noemen zichzelf "The Syndicate". Even lijkt het erop dat niemand hier iets tegen kan doen, totdat de wereldmachten een nieuwe antiterreur-eenheid in het leven roepen: het Global Assault Team. Jij zit ook bij dit team en je wordt naar de meest uiteenlopende plaatsen gestuurd om de terroristen onschadelijk te maken. Deze singleplayer missies zijn ook over het internet in co-op te spelen. Verder bestaat de multiplayer uit vijf verschillende multiplayermodes die op twaalf maps te spelen zijn. Je kunt uiteindelijk kiezen uit vijftien verschillende wapens, maar bepaalde wapens komen pas beschikbaar als je rang voldoende gestegen is, en daar kan je voor zorgen door kills te maken en opdrachten te volbrengen.
New York Race (2001) New York Race (2001)
New York Race is gebaseerd op de film The 5th Element met Bruce Willis. Je raced met je vliegtaxi door de wolkenkrabbers van New York tegen andere taxirijders. Je hebt de beschikking over vijfentwintig verschillende voertuigen om mee te racen over twaalf circuits. Let echter wel op de politie, want zij liggen op de loer om je voertuig in beslag te nemen. Wees de andere racers te snel af, en eindig als eerste over de finish.
New Zealand Story, The (1988) New Zealand Story, The (1988)
Je bestuurt het kiwi kuikentje dat de naam Tiki draagt, en het doel is om zijn kiwi vriendjes te bevrijden van een boze zeeleeuw. Je gebruikt wapens zoals pijlen, bommen, lasers en vuurballen, en er zijn diverse voorwerpen waarmee je je vliegend kan vervoeren. Aan het einde van elk level komt één van Tiki's vriendjes vrij.
Next Life (2007) Next Life (2007)
Na Adam Raichl's plotselinge, waarschijnlijk fatale, auto-ongeluk wordt hij wakker in een kleine wooncabine, met enkel een bed, douche, toilet, een flesje water en koekjes. Al snel komt hij erachter dat hij op een vreemd eiland is, samen met nog een paar mensen, allen uit een ander land en allen uit verschillende tijden. Is dit tropische eilandje werkelijk Limbo, het vagevuur, zoals sommige denken, of is er iets anders aan de hand? Adam besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en gaat op onderzoek uit.
NFL GameDay 99 (1998) NFL GameDay 99 (1998)
NFL GameDay 99 geeft een zo realistisch mogelijke weergave en simulatie van American Football in het seizoen '99. In de game heb je de beschikking over alle teams, stadions en spelers. Met je favoriete team ga je de strijd om het kampioenschap aan, in verschillende beschikbare moeilijkheidsgraden. Ook kun je online gaan en vrienden uitdagen om te testen wie de beste footballspeler is.
NFL Head Coach 09 (2008) NFL Head Coach 09 (2008)
NFL Head Coach 09 daagt de speler uit om een football-team van de grond af aan op te bouwen en te managen. In NFL Head Coach 09 moet je een NFL team naar de overwinning coachen. Je status als hoofdcoach kan door het spel heen ook stijgen en zo van jou een legende maken!
NFL Street (2004) NFL Street (2004)
NFL Street is een American Football-game, maar dan op straat. Er zijn geen helmen en stadions, maar parken, straten of afvalplekken in NFL Street. Je speelt 7 tegen 7 met je spelers als aanvallers maar ook als verdedigers. Ook bij deze Street editie gaat het niet alleen om het winnen, maar ook op de manier waarop.
NFL Street 2 (2004) NFL Street 2 (2004)
Het tweede NFL Street game binnen een jaar. Spelers proberen de beste American-footballers te worden door middel van het straat spel. Je kunt nu ook de muren gebruiken en je krijgt bonussen als je via posters en 'hot-spots' gooit. Er zijn nu 12 speelterreinen en je kunt een tournooi afwerken. Ook is er nu een Own-the City-mode, waarbij jouw eigen gemaakte speler alle wedstrijden in de stad moet winnen.
NFL Street 3 (2006) NFL Street 3 (2006)
NFL Street is terug. Je kunt nu in meerdere teams in veschillende steden spelen. Ook kun je nu 4 tegen 4 spelen en een exhibitie-spel spelen.
NFL Tour (2008) NFL Tour (2008)
NFL Tour is een NFL gelicenseerde game waarin spelers de kans krijgen samen met de NFL en de meeste talentvolle spelers daaruit, op een road show te gaan door het hele land. Met de echte spelers als teamleden reis je het land door en speel je tegen alle NFL teams in nieuw ontworpen stadiums. Naarmate je steeds meer NFL teams verslaat kom je steeds dichter bij het winnen van een NFL contract.
NHL 05 (2004) NHL 05 (2004)
In NHL 05 strijd je met je team om het ijshockey kampioenschap van het seizoen 2005. Nieuw in het spel is het "Open Ice Control System", dat er voor zorgt dat je je teamgenoten commando's kunt geven. Het veld wordt beter bezet en niet iedereen vliegt op de puck af. Het afschermen van de puck en je tegenstanders gaat nu eenvoudiger. De game bevat de Season mode, World Cup en Dynasty mode. Laatstgenoemde is er om als trainer aan de slag te gaan bij een team.
NHL 06 (2005) NHL 06 (2005)
NHL 06 bevat alle spelers en teams van het seizoen 2005-2006. Er zijn een paar nieuwe veranderingen, waar onder nieuwe regels en de introductie van R.P.M (Realistic Puck Movement) Dynamics. Dit betekent dat die Puck zich realistisch zal bewegen. Verder zijn er de gewone gamemodes die je kunt spelen, zoals een seizoen en 'quick match'.
NHL 08 (2007) NHL 08 (2007)
In de ijshockeygame NHL 08 heeft de speler nog meer controle over het spelverloop dan in voorgaande seizoenen. Het "Skill Stick System" doet de puck bijna aan de stok plakken, terwijl het "Deke System" de puck ietwat van het hout duwt indien een verdediger of keeper snel bedot moet worden. De snelheidscontrole en de vernieuwde stickcontrole geeft de speler meer zekerheid over de puck. Het spel bevat alle teams en spelers van seizoen 2008. Doe er alles aan om jouw favoriete team kampioen te laten worden van de competitie.
NHL 09 (2008) NHL 09 (2008)
In NHL 09 kun je het 2008-2009 seizoen van de NHL, de Amerikaanse ijshockeyliga, naspelen. De game bevat alle officiële teams en spelers van de competitie. Kies jouw favoriete team en probeer daarmee zo goed mogelijk te presteren. Ook heb je de mogelijkheid om spelers te kopen en te verkopen. Naast de seizoensmode kun je ook in de arcademode spelen.
NHL 2K3 (2002) NHL 2K3 (2002)
NHL 2K3 is een ijshockeygame die je meeneemt naar seizoen 2003. Kies je favoriete team en probeer met jouw team kampioen van de competitie te worden. De game bevat de alle stadions en namen van de spelers. In de game kun je kiezen uit de franchise en challenge modi.
NHL 96 (1995) NHL 96 (1995)
NHL 96 is het deel uit de NHL-reeks van EA Sports dat het seizoen 95/96 uit de National Hockey League, de sterkste competitie ter wereld, omvat. Het spel is gelicenseerd en bevat daarom bijna alle teams en spelers uit dat NHL-seizoen. Het spel is de eerste in de reeks dat de Virtual Stadium-technologie bevat, wat resulteert in een enigszins 3D-uiterlijk en verschillende camerastandpunten. Verder is in het spel ook de mogelijkheid tot gevechten tussen de spelers op het ijs teruggekeerd.
NHL 98 (1998) NHL 98 (1998)
In NHL '98 draait alles om ijshockey. Je kunt kiezen uit de 26 teams van de Amerikaanse league, achttien nationale ploegen en twee All-Star ploegen. Je kan gewone matches spelen, aan een seizoen beginnen of zelfs enkel penalty shout-outs nemen. Voor het eerst kan je nu ook body-checks uitvoeren.
NHL 99 (1998) NHL 99 (1998)
NHL 99 bevat alle 27 NHL teams en 18 internationale teams. Je kan kiezen uit 5 modes waaronder Exhibition, Tournament en Season. In Season neem je de leiding over een team, koop je spelers aan - of maak zelf nieuwe - en neem je tactieken door. Er is ten opzichte van het vorige deel ook een Beginner mode toegevoegd, wat totaal nu 4 verschillende moeilijkheidsgraden maakt.
NHL Eastside Hockey Manager 2005 (2005) NHL Eastside Hockey Manager 2005 (2005)
In NHL Eastside Hockey Manager 2005 kun je kiezen uit teams van de Amerikaanse National Hockey League. Hierbij moet je als manager/coach een carrière beginnen en je hockey team naar het succes leiden.
NHL Eastside Hockey Manager 2007 (2006) NHL Eastside Hockey Manager 2007 (2006)
De makers van Football Manager verleggen de grenzen naar de wereld van ijshockey in het nieuwe NHL Eastside Hockey Manager 2007. Kies teams uit de Amerikaanse National Hockey League of uit teams van een aantal kleinere competities en een aantal competities uit andere landen zoals Zweden, Finland en Tsjechië. Start een carrière, kies hierbij één van je favoriete teams en begin je optocht naar succes.
NHL Face Off: 2001 (2001) NHL Face Off: 2001 (2001)
NHL Face Off: 2001 is het laatste deel dat is veschenen op de Playstation van deze serie. Het bevat alle spelers uit de amerikaanse NHL league en ook een aantal andere nationale teams. Er is de mogelijkheid om met een van deze teams de career modus te volgen en in de play offs te komen, of gewoon een vrije wedstrijd te spelen.
Nibbles (1991) Nibbles (1991)
Nibbles is een "Snake"-variant die oorspronkelijk geschreven is als demonstratie van de programmeertaal van QBasic. Zodoende werd het meegeleverd met MS-DOS 5 en verschillende Windows-versies. Het spel is een combinatie van de spellen "Hustle" uit 1974 en "Nibbler" uit 1984, waarbij je een virtuele slang bestuurt om cijfers op te pikken. Kijk wel uit voor muren, en voor je eigen staart die behoorlijk lang kan worden na een aantal cijfers.
Nibiru: Age of Secrets (2005) Nibiru: Age of Secrets (2005)
Martin Holan is een student archeologie die in Frankrijk studeert. Op een dag krijgt hij een telefoontje van zijn oom. Die vertelt hem over een oude mijn in Tsjechië. De Duitsers hebben daar tijdens de Tweede Wereldoorlog een tunnel gebouwd. Blijkbaar waren de Nazi’s op die plek bezig aan een geheim oorlogsproject genaamd Ni.Bi.Ru. Het is aan Martin om puzzel na puzzel op te lossen en uiteindelijk zo het geheim te ontdekken.
Nickelodeon Party Blast (2002) Nickelodeon Party Blast (2002)
In Nickelodeon Party Blast speel je allerlei spelletjes met een van je favoriete Nickelodeon figuren. Kies je held en laat de spelen beginnen! Je kunt kiezen uit o.a.: SpongeBob SquarePants, Jimmy Neutron, Otto en Reggie Rocket en meedoen aan meerdere spelletjes, zoals Food Fight, Roll-A-Ball en Squirt and Splash.
Nicktoons Unite! (2005) Nicktoons Unite! (2005)
In Nicktoons Unite! vechten enkele van de meest herkenbare Nickelodeon helden tegen een paar kenmerkende schurken, ook allemaal afkomstig uit Nickelodeon tekenfilms. Aan de goede kant hebben we SpongeBob SquarePants, Timmy Turner, Jimmy Neutron en Danny Phantom. Zij moeten het opnemen tegen het Evil Syndicate en hun Doomsday device vernietigen.
Nicktoons: Attack of the Toybots (2007) Nicktoons: Attack of the Toybots (2007)
In Spongebob en zijn Vrienden: Aanval van de Speelgoedrobots heeft de verschrikkelijke professor Calamitous een leger met helse speeltjes gemaakt. Deze speeltjes zien er precies hetzelfde uit als onze helden, en zijn door de gemene professor op een massale invasie gestuurd! Spongebob, Jimmy Neutron, Danny Phantom, Timmy Turner, en Tak bundelen hun krachten om deze invasie tegen te houden en de wereld te redden van het kwaad. Allen zij kunnen deze mechanische dubbelgangers uitschakelen!
Nicktoons: Battle for Volcano Island (2006) Nicktoons: Battle for Volcano Island (2006)
SpongeBob is samen met zijn vrienden Danny Phantom en de sterren van Fairly Odd Parents door een wijze oude kreeft naar het vulkaaneiland gehaald. Ze zijn helaas allemaal verspreid over het eiland terecht gekomen. Alleen SpongeBob en Danny Phantom zijn samen terecht gekomen en met deze twee helden begint het spel. Samen ga je op zoek naar je vrienden, om ze te vinden moet je een hoop spelletjes en puzzels spelen!
Nigel Mansell´s World Championship Racing (1993) Nigel Mansell´s World Championship Racing (1993)
Pak het stuur over van Nigel Mansell en wordt zelf wereldkampioen in de F1. Ga de competitie aan met de andere 11 auto's en laat in 16 races zien waarom jij de wereldkampioen bent. Maar zorg wel dat je de afstellingen goed zet om door weer en wind te strijden.
Night Trap (1992) Night Trap (1992)
Een groepje van vijf jonge studentes blijven de nacht slapen bij het gezin Martin, voor wat lijkt een leuke slumber party te worden. Een van de studentes is echter undercover agente Kelli, die in de groep geïnfiltreerd is omdat er al een groep jonge meiden in de buurt verdwenen is. Naarmate de nacht vorderd blijken ze niet alleen en zullen de meiden vallen moeten zetten om aan hun belagers te ontkomen.
Night Watch (2005) Night Watch (2005)
Eeuwen geleden in het begin van de mensheid werd de Armistice getekend, een convenant tussen de krachten van het licht en het duister, omdat hun gevecht eindeloos bleek hebben ze deze overeenkomst getekend, zodat ze elkaar in balans konden houden. Het licht kreeg de dag, het duister de nacht. In deze tijd heeft dat geresulteerd in een Night Watch en een Day Watch, een soort bovennatuurlijke FBIs, die al evenveel last hebben van bureaucratie en vriendjes-politiek. Stas is een vers ingewijde 'Other' en raakt hals-over-kop betrokken in de eeuwige vertroebelde strijd tussen goed en slecht.
Nightcaster (2001) Nightcaster (2001)
In Nightcaster speel je met Aran, een jonge jongen die door de Force of Light wordt gestuurd om de duisternis te verslaan. Als magiër heb je vier soorten magie tot je beschikking, die te maken hebben met water, vuur, licht en duisternis. Gedurende het spel zal Aran ouder worden en nieuwe vaardigheden en magische krachten leren. In totaal moet Arran veertig verschillende spreuken leren en gebruiken tegen meer dan dertig verschillende type vijanden.
Nightcaster II: Equinox (2002) Nightcaster II: Equinox (2002)
Het gevecht tegen de duisternis duurt voor in dit tweede deel van de Nightcaster serie. Het is je doel om de heerser van de duisternis te verslaan. Hij heeft nieuwe wezens gestuurd, de Minions, om Aran te verslaan. Je zult wederom de vier soorten magie die tot je beschikking staan moeten gebruiken. Gebruik de juiste soort magie tegen de juiste vijand. Je hebt de keuze uit water, vuur, licht en duisternis.
Nightlong: Union City Conspiracy (1998) Nightlong: Union City Conspiracy (1998)
We leven in het jaar 2099, waar de wereld ondertussen flink is veranderd. Veel technologische vooruitgangen zijn geboekt, waaronder een goedkope energieproductie. Het spel begint in de oude haven van Union City waar je Ruby ontmoet. Hij is een Union's Governor en staat onder druk van terroristen. De terroristen willen namelijk de stroomvoorziening onschadelijk maken. Jij besluit Ruby te helpen en gaat op onderzoek uit. De speurtocht leidt je langs diversen ongure plaatsen waar je puzzels moet oplossen en voorwerpen moet zoeken om Ruby te helpen de terroristen uit te schakelen.
Nightmare Creatures (1997) Nightmare Creatures (1997)
Het is 1834 en de straten van Londen worden plotseling overspoeld door demonische wezens, onder de controle van de zieke magiër Adam Crowley. Het Is aan de Krijger-Priester Ignatius Blackward of Nadia Franciscus, dochter van, de door Crowley vermoordde, Dr. Jean Franciscus. Zij zullen de hordes mismaakte monsters moeten doorklieven om uiteindelijk Crowley zelf een kopje kleiner te maken.
Nightmare Creatures II (2000) Nightmare Creatures II (2000)
Adam Crowley is op de een of andere manier uit de dood herrezen en laat zijn hordes demonen wederom los op London. Jij bent Wallace, opgesloten in een gekkenhuis met gefreakte waanbeelden van demonen. Als de misvormde monsters ook het Asylum binnen vallen, blijken je waanbeelden waarschuwingen te zijn geweest. Opeens herinner je je vrouw, Rachel en je besluit haar te zoeken en beschermen, maar dan moet je wel eerst door een stad veranderd in een hel.
Nightmare on Elm Street, A (1989) Nightmare on Elm Street, A (1989)
Ontsnap aan de gruwelijke moordenaar van Elm Street, Freddy Krueger. Zorg dat je lang genoeg wakker blijft om je vrienden te redden. Zoek zijn beenderen die overal verspreid liggen en verbrand deze, dat is de enige manier om af te rekenen met Freddy.
NiGHTS Into Dreams... (1996) NiGHTS Into Dreams... (1996)
In de Droomwereld komen de Dromen van alle mensen tot leven. Leuke en mooie dromen komen in Nightopia, vervelende dromen en nachtmerries in Nightmare. De dromers zelf worden in de Droomwereld gemanifesteerd als Ideya, een soort droom-energie. Maar Wizeman the Wicked, heerser van Nightmare is van plan alle Ideya the stelen, om zo Nightopia en uiteindelijk de echte wereld over te nemen. Om dit te bereiken creëert hij de Nightmaren, een demonisch leger van nachtmerries, met als generaals de drie harlekijn-acrobaten Nights, Reala en Jackle. Nights is het echter niet eens met zijn maker's plannetje en rebeleert, als straf wordt hij opgesloten in het Ideya Palace. Als op een nacht de twee kinderen Elliot Edwards en Claris Sinclair vanwege hun nachtmerries in de Droom Wereld komen, en Nights weten te bevrijden, gaan de drie op pad om Wizeman's snode plannen te dwarsbomen.
NiGHTS: Journey of Dreams (2008) NiGHTS: Journey of Dreams (2008)
Het spel vind plaats in dromenwereld Nightopia. Nightopia wordt bedreigt door kwaadaardige wezens die Nightmaren genoemd worden. Jij kruipt in de huid van een vliegende acrobaat, ook wel de Nights genoemd, en je taak is om Nightopia te redden van nachtmerries die door de Nightmaren worden gecreëerd.
Nightshade (2003) Nightshade (2003)
In het spel speel je met de vrouwelijk shinobi Hibana, die ook wel een Kunoichi wordt genoemd. Ze werkt voor het Shinobi agency, om missies voor de overheid te volbrengen. In Tokio is namelijk een invasie van ninja’s, demonen en andere monsters (Hellspawns) aan de gang en jij moet dit hoe dan ook zien te stoppen. Echter krijg je tijdens je missies nog te maken met het zeer veel kracht bevattende maar, vervloekte zwaard Akujiki. Het zwaard is echter uiteen gespat, en onderweg zul je stukken van het zwaard moeten meenemen, voordat de op macht beluste Jimushi de stukken vindt.
Ninety-Nine Nights (2006) Ninety-Nine Nights (2006)
In een epische strijd tussen licht en duisternis wordt een nieuwe wereldorde gevestigd na de vernietiging van de "mysterieuze krachtsteen". Krijgers moeten strijden op een plek die ze zich in hun stoutste dromen niet hadden kunnen voorstellen, terwijl een verhaal, geweven uit drama en emotie, zich ontvouwt vanuit meerdere perspectieven.
Ninja Gaiden (1988) Ninja Gaiden (1988)
Wanneer de vader van de ninja Ryu Hayabusa niet terugkeert van een duel met een onbekende tegenstander, reist Ryu af naar de Verenigde Staten waar hij op zoek gaat naar een man genaamd Walter Smith. Zodra hij in de V.S. aankomt, beginnen de problemen zich op te stapelen. En al snel gaat Ryu op zoek naar de moordenaar van zijn vader. In dit spel bestuurd de speler de ninja Ryu Hayabusa die zich in levels door hordes van vijanden moet vechten.
Ninja Gaiden (2004) Ninja Gaiden (2004)
In Ninja Gaiden draait het om de Dark Dragon Blade, een zwaard met grote kracht, het zwaard is in handen van de Hayabusa Clan. Het zwaard komt echter in verkeerde handen terecht nadat het hele Hayabusa dorp is uitgemoord. Ryu Hayabusa, de laatste overlevende, gaat op zoek naar dit zwaard en heeft zo zijn eigen uitrusting (het True Dragon Sword) en ook zijn Ninja Moves geven hem een goede kans het kwade te overwinnen.
Ninja Gaiden II (2008) Ninja Gaiden II (2008)
In Ninja Gaiden 2 zal jij Ryu Hayabusa moeten begeleiden op een missie om zijn clan te wreken en de ondergang van de mensheid tegen te houden. Bewapend met een arsenaal aan Ninja-wapens zal Ryu helpen om gevaarlijke plekken te overleven. Ryu zal dit keer de hele wereld overgaan. Zo zal hij vechten in Tokyo, maar moet hij ook zijn skills gebruiken in New York, of de duistere netherworld.
Ninja Gaiden II: The Dark Sword of Chaos (1990) Ninja Gaiden II: The Dark Sword of Chaos (1990)
In dit spel moet Ryu Hayabusa zich wederom door hordes vijanden heen vechten. De kwaadaardige keizer Ashtar smeedt snode plannen waarbij hij Ryu in een val wil lokken.
  1 -2- 3 4
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!