Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 -2-
Zoeken:
Jazz Jackrabbit 2: The Secret Files (1999) Jazz Jackrabbit 2: The Secret Files (1999)
In deze uitbreiding op het in 1998 uitgekomen Jazz Jackrabbit 2 kan je voor het eerst Lori, de zus van Jazz, besturen. Verder bevat het de extra episode 'The Secret Files', verdeeld over drie nieuwe spelwerelden, met elk drie nieuwe levels, waarin in je met Jazz, Spaz of Lori kunt spelen. Als je alle negen levels hiervan weet te verslaan, kan je je nog wagen aan twintig, door fans gemaakte, levels.
Jeep Thrills (2008) Jeep Thrills (2008)
Spelers kunnen kiezen uit bijna twintig verschillende Jeep voertuigen, die elk de klassieke Tweede Wereldoorlog stijl bevatten. Het is in deze game de bedoeling om als eerst over de finishlijn te komen, voordat je tegenstanders dat doen. In de Multi-player mode kun je met twee spelers head-to-head tegen elkaar racen.
Jenga (2007) Jenga (2007)
Jenga is het onvoorspelbare, snel te spelen, tactische spel dat spanning en risico nemen combineert. Een voor een moet je een blokje uit de toren pakken. Dit moet je met enig tactisch inzicht doen, omdat anders de toren zal zallen. Pak je een blokje waardoor de toren valt, dan heb je verloren en zul je opnieuw moeten beginnen.
Jeremy McGrath Supercross 2000 (2000) Jeremy McGrath Supercross 2000 (2000)
In Jeremy McGrath Supercross 2000 heb je zestien verschillende circuits waaronder acht indoor en acht outdoor circuits. In Jeremy McGrath Supercross 2000 heb je een arcademodus, Time-Trialmodus, Freestylemodus en een Championshipmodus. De Championshipmodus is de modus waar alles om draait, jij probeert zoveel mogelijk punten te pakken in zestien races en de rijder die na zestien races aan de leiding van het kampioenschap gaat heeft het kampioenschap gewonnen.
Jet Force Gemini (1999) Jet Force Gemini (1999)
De kwaadaardige Mizar geeft zijn troepen de orders om de Aarde binnen te vallen en de macht over de Tribals over te nemen. Tijdens deze invasie vernietigen ze de hele Jet Force Gemini vloot, behalve één schip met aan boord Juno, Vela en Lupus. Deze besluiten op te splitsen om de invasie te stoppen en Mizar te verslaan.
Jet Li: Rise To Honour (2004) Jet Li: Rise To Honour (2004)
Rise to Honour gaat over Kit Yun (Jet Li), een bodyguard in één van de grootste gangs in Hong Kong. Op het verzoek van de leider om een bericht naar zijn dochter in New York te brengen, stemt Kit Yin uiteraard in. Maar dan begint de ellende: Yun belandt in een web vol verborgen agenda’s en verraden. Probeer te overleven in de tocht naar de cohter van de leider. Samen met een flink aantal vechttrucks ga je de strijd aan met de vijanden.
Jet Set Radio (2000) Jet Set Radio (2000)
Jet Set Radio was één van de eerste spellen waarin de cell-shading techniek werd toegepast. Dit houdt in dat de graphics doen denken aan een tekenfilm. In dit spel speel je een rollerskater die het opneemt tegen concurrerende bendes in fictieve steden. Het doel is om nieuwe graffiti tags te spuiten over die van de rivaliserende groepen. Onderwijl moet je oppassen voor de politie en bendes die achter je aan zitten. Daarnaast kun je nog highscores proberen te halen door veel tricks en combo's te maken op je skates.
Jet Set Radio Future (2002) Jet Set Radio Future (2002)
In Jet Set Radio Future kun je vrij rondskaten in de stad Tokyoto. In de stad is het een vervelend burgerlijk zooitje, en men is niet echt blij dat jij skate door de stad. Tijd om wat zaken recht te zetten dus. Om dat te doen voer je wat gewaagde tricks uit en spuit je grafitti op de muren om te laten zien dat jij tegen de autoriteiten bent. Rivaliserende gangs en de politie zullen je strijd moeilijk maken maar jij zal blijven doorskaten totdat je doel bereikt is.
Jets'n'Guns (2004) Jets'n'Guns (2004)
In Jets'n'Guns moet je al schietende (in een vliegtuigje, auto of ruimteschip) al het kwaad in de ruimte bestrijden. Je kan na elke missie je voertuig verbeteren door het sneller te maken of door er betere wapens op te zetten.
Jill of the Jungle (1992) Jill of the Jungle (1992)
In Jill of the Jungle speel je Jill, een Amazone die zich met behulp van verschillende soorten wapens een weg moet zien te banen door de onoverzichtelijke jungle.
Jimmy Neutron: Boy Genius (2003) Jimmy Neutron: Boy Genius (2003)
Jimmy Neutron is een talentvolle genie. Op een dag loopt Jimmy in een museum rond. Plotseling verdwijnt hij naar een andere de dimensie. Het is aan jou dat Jimmy veilig en wel terugkomt. Doe uiterst goed je best en vind de weg naar huis.
Joe & Mac (1991) Joe & Mac (1991)
De groen-harige Joe en de blauw-harige Mac zijn twee oermannen die in verschillende prehistorische levels strijden tegen dinosaurussen en andere prehistorische dieren. Het doel van het spel is een groep prehistorische dames redden die gekidnapped zijn door een bende snode oermannen.
John Romero's Daikatana (2000) John Romero's Daikatana (2000)
Je speelt Hiro Miyamoto, een material arts instructeur. Hij is op zoek naar het legendarische zwaard Daikatana waarmee het mogelijk is om in de tijd te reizen. Hiro moet hiermee een fout uit het verleden rechtzetten. Daarvoor moet hij door vier verschillende tijdsperiodes reizen, samen met Mikiko Ibihara en Superfly Johnson, zijn metgezellen. Ook moet Hiro een een vrouw redden uit de klauwen van een boosaardig bedrijf.
John Woo Presents Stranglehold (2007) John Woo Presents Stranglehold (2007)
Inspecteur Yuen, alias Tequila is een politieagent die vanuit zijn heupen schiet, nooit laadt... en nooit mist. Een stoere gast met een groot hart en veel charme. Zijn gezin is echter ontvoerd en de georganiseerde misdaad is er wellicht bij betrokken. Tequila als doorgewinterde politieagent is de enige die het gespuis in de stad kan opruimen en zijn gezin terughalen.
Johnny Bazookatone (1996) Johnny Bazookatone (1996)
Johnny Bazookatone is opgesloten in de Sin Sin gevangenis door El Diablo, de heerser van de onderwereld die jaloers is op zijn muzikaal talent. Als zijn gitaar hem ontnomen wordt besluit Johnny te ontsnappen en niet te rusten voor hij deze weer in handen heeft.
Joint Operations: Escalation (2004) Joint Operations: Escalation (2004)
Deze uitbreiding op Joint Operations: Typhoon Rising concentreert zich op de schermutselingen tussen jouw verschillende landentroepen en de rebellen in Zuidoost-Azië. Grafisch is het spel verbeterd en nieuw zijn verscheidene wapens en voertuigen. Meer dan dertig nieuwe speelbare omgevingen en een nieuwe spelmode waarin je bepaalde gebieden op de kaart moet veroveren en verdedigen zijn beschikbaar.
Joint Operations: Typhoon Rising (2004) Joint Operations: Typhoon Rising (2004)
In Indonesië zijn rebellen losgeslagen en ze hebben alle regio's volledig in de hand. Vanuit de Verenigde Naties worden uit allerlei landen troepen gestuurd om Indonesië weer terug te geven aan de bevolking. Jij maakt als speler onderdeel uit van het vredesfront, en van jou wordt verwacht dat je alle vijandige troepen elimineert, en hierbij de bevolking zoveel mogelijk spaart. In het spel heb je de beschikking over alle mogelijke (leger)voertuigen van tanks tot crossmotoren en helikopters welke allemaal te besturen zijn door de speler zelf.
Joint Strike Fighter (1997) Joint Strike Fighter (1997)
Twee topgeheime vliegtuigen staan klaar om door jou getest te worden. Lockheed en Boeing hebben elk hun eigen versie van dit type ontwikkeld. De beste van de twee krijgt een contract van het leger. Test de X35 van Lockheed en de X32 van Boeing en bepaal zelf welke de beste van de twee is...
Joint Task Force (2006) Joint Task Force (2006)
Joint Task Force is een strategy game waarin je de leiding hebt over de JTS. Dit is een nieuwe elite-eenheid van de Verenigde Naties. Als de JTS speel je missies in het Midden-Oosten, Centraal Azië en de Balkan. De game is erg politiek correct en om nieuwe legers, materiaal of voertuigen aan te schaffen zul je rekening moeten houden met de maatschappij. Voltooi je een missie succesvol zonder dat er veel slachtoffers zijn gevallen dan zal de maatschappij tevreden zijn en kun je op steun rekenen. In totaal zijn er 20 missies die je door het verhaal laten spelen. Je kunt zowel de media als de bevolking manipuleren. Door extra zorg te tonen voor je helden kun je ze mee nemen in nieuwe missies. Het nieuwskanaal zorgt voor achtergrond informatie en een live verslag van het slachtveld.
JoJo's Bizarre Adventure (1998) JoJo's Bizarre Adventure (1998)
Gebaseerd op de gelijknamige manga bestuur je in dit spel de hoofdcharacters uit JoJo's Bizarre adventures. Je hebt de keuze uit meerdere strijders met elk hun eigen moves.
Jones in the Fast Lane (1991) Jones in the Fast Lane (1991)
In deze game is het de bedoeling om een zo goed mogelijke carrière op te bouwen. Je start met niets, behalve je hersenen en wat geld om eten en kleren te kunnen kopen. Je moet op zoek naar een goede baan, maar je moet ook op zoek naar de perfecte studie om later een nog betere baan te kunnen krijgen zodat je niet in een cirkel van eten, slapen en werken belandt.
Joust (1983) Joust (1983)
Ga je samen met een vriend op pad en bevecht drie soorten vijandige ridders: de rode Bounders, de zilveren Hunters en de donkerblauwe Shadow Lords. Maar deze schurken die op hun gieren door de grotten vliegen zullen niet zomaar opgeven. De gieren leggen eieren die je moet verzamelen, maar kom echter niet te laat bij de eieren. Wanneer ze uitkomen zijn deze babygieren zeer gevaarlijk.
Jr. Pac-Man (1983) Jr. Pac-Man (1983)
Je speelt de jongere versie van Pac-Man, genaamd Jr. Pac-Man. In de game moet je al de puntjes in het level opeten, om punten te verzamelen. Maar er is één ding dat je kan tegenhouden, de spoken. Als je een van hen raakt dan verlies je een leven. Af en toe zal er een bonus verschijnen, die je meer punten kunnen opleveren. Een nieuw ding in de game is dat het level niet meer op één scherm past. Het beeld zal met je mee bewegen, als jij omhoog of omlaag gaat.
Judge Dredd: Dredd vs Death (2003) Judge Dredd: Dredd vs Death (2003)
Welkom in MegaCity One, metropool van meer dan 400 miljoen inwoners, allen potentiële criminelen. Het derde decennium van de XXII° eeuw, de werkloosheid is alomtegenwoordig, verveling is universeel. De ‘Judges’ zijn de laatste hoop in deze strijd tegen de totale anarchie. De ‘Judges’ zijn gerechtigd om onmiddellijk op te treden als politieman, rechter en zelfs beul. In de huid van de meest beruchte onder hen, Judge Dredd moet je het opnemen tegen een horde vampieren die op een mysterieuze manier zijn verschenen in de straten van MegaCity One.
Juggernaut (1999) Juggernaut (1999)
Als je vriendin bezeten blijkt door een ziel-verslindende demoon, verteld de priester je dat de enige kans haar nog te redden, zelf in haar ziel kruipen is en zo de demoon te verslaan. Je stemt toe en wordt meegesleept door een stroom van tot leven gekomen lugubere gedachtes en zieke fantasiën, allen ontsproten aan je vriendin's angstige geest, op weg naar de strijd met het kwaad.
Juiced (2005) Juiced (2005)
Juiced is een spel dat ontworpen is om de elementen van arcade- en simulatieracespellen in één spel te stoppen. Het spel bevat meer dan vijftig gelicenseerde sportauto's, zoals de Toyota Supra en de Honda CRX Si. In het spel is het de bedoeling dat je respect opbouwt door races te winnen, zodat je aan alle races mee kan doen. Ook is het de bedoeling een eigen team met bemanning op te bouwen. Dit houdt in dat je door middel van teamwork races moet winnen.
Juiced 2: Hot Import Nights (2007) Juiced 2: Hot Import Nights (2007)
In de racegame zitten 93 gelicenceerde auto’s, 10.000 gelicenceerde onderdelen en echte steden om doorheen te rijden. Zo kun je door Sydney, Rome, London, Parijs en San Francisco racen. Design je eigen character en kies uit circuit of drift racen.
Juiced: Eliminator (2006) Juiced: Eliminator (2006)
Je start je race carriere in Angel City waar jij je omhoog moet zien te werken in de rangorde van de straatracers. Er worden diverse evenementen georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. Des te meer races je wint, hoe meer respect je afdwingt bij de andere racers. Pas wel op met vangrails en botsingen, want je auto vertoont al snel defecten waardoor de kans klein is dat je als eerste eindigt.
Jumanji (2006) Jumanji (2006)
Jumanji is gebaseerd op de gelijknamige film. Rol de dobbelsteen als je durft. Verplaats je speelstuk rond het bord terwijl je aan Jumanji probeert te ontsnappen, maar kijk uit! Eén verkeerde beweging en je belandt in de meest knotsgekke minigames waarin je het niet alleen tegen de gevaren van de jungle moet opnemen, maar ook je medespelers moet trotseren!
Jump Super Stars (2005) Jump Super Stars (2005)
Jump Super Stars heeft characters uit verschillende manga's en anime's en is tot stand gekomen door een samenwerking met het wekelijkse manga magazine Jump en Nintendo. De game is een fighter die multiplayer ondersteund voor 2-4 spelers en bevat over de 75 missies. De game heeft 32 stages en meer dan 150 chracters uit 27 verschillende manga's en anime's zoals Dragon ball, Death Note en Naruto. Op het onderste ds scherm bevat zogenaamde koma's. Koma's kun je aantikken tijdens het spelen om een speciale aanval uit te voeren of hulp te krijgen van andere characters.
Jump Ultimate Stars (2006) Jump Ultimate Stars (2006)
Kies uit één van de 300 characters uit 41 verschillende Shonen Manga series, zoals One Piece, Naruto, Bleach en Death Note. Vervul daarmee missies in single player modus of vecht online tegen anderen.
Jumper (2008) Jumper (2008)
Jumpers zijn mensen die zichzelf overal op de wereld kunnen teleporteren. Deze jumpers bestaan al eeuwen, en er is dan ook al een eeuwenoude strijd gaande tussen de Jumpers en de Paladins, een geheime organisatie die de Jumpers wilt uitroeien. De game breidt het verhaal van de film uit. Je speelt Griffin, een Jumper die de dood van zijn ouders wil wreken bij de Paladins. Tijdens de zoektocht naar de moordenaar kom je terecht op allerlei exotische locaties over de hele wereld. Jumper is gebaseerd op de gelijknamige science fiction film.
Jungle Book, The (1994) Jungle Book, The (1994)
Gebaseerd op de animatiefilm uit 1967. Je speelt Mowgli, een jongen die opgegroeid is in de jungle en de weg naar zijn menselijke thuis moet vinden. Gebruikmakend van bananen en kokosnoten, ga je de strijd aan met de beesten in de jungle. Verder collecteer je fruit voor punten, en verzamel je alle edelstenen om uiteindelijk in elk hoofdstuk eindkarakters zoals Bagheera en Balou te ontmoeten.
Jungle Book: Groove Party, The (2000) Jungle Book: Groove Party, The (2000)
Leef je samen met Mowgli uit op het ritme van de jungle in een spel waarin je al je vriendjes uit Jungle Boek tegenkomt, zoals Baloe, Bagheera en Koning Lowietje. Boogle met je vrienden neem het tegen ze op in danscompetities en zing mee met de swingende liedjes.
Jungle Strike (1993) Jungle Strike (1993)
De Verenigde Staten liggen onder vuur door een zeer gevaarlijke Zuid-Amerikaanse drugsbaron. Deze is bezig om een terroristische aanval ,voor te bereiden waar Washington D.C. het slachtoffer van moet gaan worden. Het is aan jou je Elite team om de drugsbaron te stoppen en een heleboel slachtoffers te voorkomen, waaronder de president. Nadat je zijn bende uit Washington D.C. hebt weggejaagd, moet jij de drugsbaron achtervolgen naar Zuid-Amerika waar je hun schuilplaats moet vernietigen, hun Nucleare bommen onschadelijk maken en tot slot zijn hele operatie en hemzelf termineren.
Jurassic Park (1993) Jurassic Park (1993)
Dit spel is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Crichton. Als Alan Grant probeer je te ontsnappen van een eiland vol dinosaurussen door allerlei opdrachten te vervullen.
Jurassic Park Part 2: The Chaos Continues (1994) Jurassic Park Part 2: The Chaos Continues (1994)
Een jaar na de gebeurtenissen in de Jurassic Park films, wil John Hammand het Jurassic Park weer opnieuw opstarten. Hij heeft een team met gewapende experts gestuurd om het park op te ruimen en weer op orde te maken. Echter wil de Biosyn organisatie de controle over het eiland, zodat ze nieuwe embryos kunnen kweken. Jij speelt als Adam Grant, en het is aan jou om het eiland van Jurassic Park weer onder controle te nemen, en de Biosyn organisatie, en wat dinosaurussen uit te schakelen. Om dat te bereiken heb je de beschikking over zeven verschillende wapens.
Jurassic Park: Operation Genesis (2003) Jurassic Park: Operation Genesis (2003)
Jij beschikt over de ultieme macht van creatie of vernietiging. Ontwerp, bouw en bestuur jouw eigen themapark waarbij echte dinosaurussen de hoofdattractie vormen! Regel alles vanaf entreeprijzen tot en met de T-Rex. De wereld van Jurassic Park is geheel van jou.
Jurassic War (1997) Jurassic War (1997)
Strategie in het stenen tijdperk. Bouw je eigen stam en laat ze steeds verder evolueren, zodat ze met hun dinos de oertijd onveilig kunnen maken en andere stammen, met elk hun eigen dinosauriërsoorten, de baas kunnen blijven.
Just Cause (2006) Just Cause (2006)
In Just Cause neem je de rol over van de flamboyante Rico Rodriguez, een undercover CIA-agent. Jouw doel is om de corrupte regering van San Esperito te verwerpen. San Esperito is een eilandje in Zuid-Amerika en de regering is een groot gevaar voor de wereldvrede. Rico Rodriguez heeft dus een zware taak, want het leven van miljoenen mensen hangt af van zijn slagen. Just Cause biedt de speler volledige vrijheid. Dit is niet alleen het rondlopen, maar ook de missies zelf kun je op verschillende manieren voltooien. Zo is het mogelijk om de verschillende fracties op het eiland tegen elkaar uit te spelen. Maar je kunt ook lid worden van de opstand en zo proberen de regering te verwerpen. Het spel is zo gedetailleerd mogelijk gemaakt. Zo zijn er bergen, jungles, stranden, steden, dorpen en nog veel meer omgevingen (1960 vierkante kilometer). Al deze omgevingen kun je bezoeken over het land, door de lucht of via het water. Verder beschikt het spel over een zeer uitgebreide voertuigenlijst.
Just Cause 2 (2008) Just Cause 2 (2008)
In just Cause 2 vertrek je naar het eiland Panau in Zuid-Oost Azië, dat geregeerd wordt door de dictator Baby Panay. Je missie is om het eiland in anarchie te dompelen en terug te keren met je voormalige Commandig Officer Tom Sheldon. Sheldon is vermist op het eiland en men vermoedt dat hij zich heeft aangesloten bij Panay.
Justice League Heroes (2006) Justice League Heroes (2006)
Het Justice League of America, is een groepje van zeven superhelden van DC Comics, bestaande uit Superman, Batman, The Flash, Wonder Woman, Green Lantern, Martian Manhunter en Zatanna. Ze zullen allemaal hun eigen krachten tot het maximum moeten testen, om verschillende rampen ter wereld te voorkomen, die al snel onderdeel blijken van een groter, uiterst sinister plot.
Justice League Heroes: The Flash (2006) Justice League Heroes: The Flash (2006)
Hier draait het om de snelste superheld ooit: The Flash. Hoewel je alleen deze held zult besturen, kun je soms ook de hulp inroepen van Superman, Wonder Woman, Martian Manhunter, Black Canary of Green Arrow. Je loopt door Keystone City, Gotham City, de Amazone, en Metropolis, waar je allerlei vijanden tegen komt, die je een kopje kleiner moet maken om de wereld te redden. Bij het vechten kun je gebruik maken van de superkrachten van The Flash, deze hebben allemaal te maken met snelheid. Zo kun je supersnel aanstormen en iemand neerslaan voordat hij het in de gaten heeft, maar ook kun je de tijd vertragen en in slow-motion je vijanden verslaan.
  1 -2-
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!