Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 -9- 10
Zoeken:
Young Winston (1972) Young Winston (1972)
Young Winston is het levensverhaal van de legendarische Winston Churchill en beschrijft zijn jeugdjaren, zijn jaren als correspondent in Afrika en zijn uiteindelijke toetreding tot het Britse parlement.
Young Yakuza (2007) Young Yakuza (2007)
Yakuza is oorspronkelijk een term uit de gokwereld. Het woord, dat letterlijk acht-negen-drie betekent, dekt echter meerdere ladingen. In Japan maken meer dan 86 duizend zogenaamde yakuza's deel uit van syndicaten die in feite maffiaorganisaties zijn. De yakuza's ressorteren onder een dictatoriale baas en opereren in een wereld met eigen regels. Het valt in het hedendaagse Japan niet mee genoeg volgzame en betrouwbare leerlingen te vinden, die na een stagejaar tot een clan toegelaten kunnen worden. "Young Yakuza" volgt n van hen, de twintigjarige klaploper Naoki, die in de leer gaat bij een van de belangrijkste syndicaten: de Kumagai-clan in Tokio's Shinagawa-district. De Franse regisseur Limosin filmt deze zeer hirarchische organisatie, geleid door een kil ogende maffiabaas, vanuit het perspectief van deze nieuwkomer. Zijn ervaringen worden doorsneden met muzikale intermezzo's van rappende leeftijdgenoten. Limosin dringt niet echt door tot de illegale praktijken van het syndicaat. Japanse voorgangers die dat probeerden, overleefden hun pogingen niet. Maar zijn gedetailleerde portret van de stagiaire Naoki, die het na een poos voor gezien houdt, en dat van een 'collega' die in de gevangenis belandt, maken duidelijk welke parallel universum zich onder de legale oppervlakte bevindt.
Youngblood (1986) Youngblood (1986)
Een jonge talentvolle ijshockeyspeler wil het maken in de ijshockeywereld en moet zich bewijzen voor de verschillende scouts. Hij wordt echter afgeleid door zijn relatie met de dochter van de coach.
Youngblood Hawke (1964) Youngblood Hawke (1964)
Youngblood Hawke is een vrachtwagenchauffeur uit Kentucky, die naar New York City vertrekt om het te maken als schrijver. Hij ontmoet al vrij snel de uitgeefster Jeanne Green, die talent ziet in Hawke's werk. Jeanne valt voor de knappe Kentuckian Hawke en helpt hem met zijn boek. Het eerste boek blijkt een matig succes, maar Hawkes vertrouwen groeit, wanneer de doorgewinterde actrice Irene Perry zijn verhaal op Broadway spelen wil. Hawke ontdekt al snel, dat hij populair is bij vele vrouwen en de door Hawke verlaten en verdrietige Jeanne neemt een baan bij een andere uitgeverij. Zijn tweede boek maakt Hawke zeer populair bij de elite in New York. Wanneer Hawke een affaire heeft met de gehuwde elitaire Frieda Winter en haar man Paul ontdekt, dat zij hem ontrouw is, runeert hij Hawkes carrire.
Youngest Profession, The (1943) Youngest Profession, The (1943)
Joan (Virginia Weidler) en haar beste vriendin Patricia (Jean Porter) zijn twee tieners die hun leven dromend over bekende sterren doorbrengen. Als een oude vrouw het idee opwekt dat het huwelijk van haar ouders niet op rolletjes loopt, besluit Joan een dokter in te huren om dit te redden.
Your Cheatin' Heart (1964) Your Cheatin' Heart (1964)
Countryzanger Hank Williams wordt binnen zeer korte tijd een bekende grootheid. Ondanks zijn korte carrire is hij een legende binnen de Amerikaanse countrymuziek. Zijn snel gerezen ster begint echter al weer snel te wankelen, want door Hanks alcoholverslaving gaat het met zijn carrire vlug bergafwaarts, tot hij reeds op 29-jarige leeftijd overlijdt.
Your Friends & Neighbors (1998) Your Friends & Neighbors (1998)
Mary en Barry, net getrouwd, nodigen het samenwonende koppel Jerry en Terri uit in hun nieuwe huis. Zodra de gelegenheid zich voordoet, vraagt Jerry aan Mary of hij haar alleen kan ontmoeten. Terwijl hun affaire opbloeit en weer doodbloedt, heeft ook Terri ontspanning gevonden bij een ander: Cheri, de plaatselijke galerij-assistente. Ondertussen is Barry vooral met zichzelf, zijn frustraties en zijn verlangens in de weer.
Your Three Minutes Are Up (1973) Your Three Minutes Are Up (1973)
Charlie is heeft een treurig bestaan en een saaie bureaubaan. Bovendien zit hij vast aan een passieloze relatie met zijn neurotische vrouw. n van de weinige goede punten in zijn leven is zijn vriend Mike. Mike leidt een zorgeloos leven als zigeuner. Wanneer de twee samen in een road trip belanden, worden ze gedwongen om hun levens en wereldbeeld bij te stellen.
Yours for the Asking (1936) Yours for the Asking (1936)
Een gangster met onroerend goed kennis en een jetset-snol uit Miami komen op het idee een herenhuis dat van haar familie is te veranderen in een geheim casino. De vrouw is er van overtuigd dat ze met haar schoonheid en charme voor een groeiende klantenkring kan zorgen zodanig dat ze een aantal schulden eindelijk kunnen aflossen. Zijn collega-bendeleden hebben daar zo hun eigen gedachten over. Zij vrezen dan ook hij zijn gangsterleven wil omruilen voor dat van een normale burger. Zij zetten vervolgens een valstrik op om de relatie tussen de twee te verbreken...
Yours, Mine and Ours (1968) Yours, Mine and Ours (1968)
Als Frank, een weduwnaar en Helen, een weduwe elkaar ontmoeten is het liefde op het eerste gezicht. Beiden ontwijken echter krampachtig een bepaald onderwerp: kinderen. Frank heeft namelijk uit zijn eerste huwelijk 8 en Helen zelfs 10 kinderen.
Yours, Mine and Ours (2005) Yours, Mine and Ours (2005)
Een kustwachter, tevens weduwnaar en een ontwerpster van handtassen worden verliefd en besluiten te gaan trouwen. Echter, haar 10 kinderen en zijn 8 kinderen zijn hier niet bepaald blij mee. Ze trachten het huwelijk met alle macht te saboteren.
Youth Aflame (1944) Youth Aflame (1944)
Laura White pobeert haar jongere zus Katy op het rechte pad te houden, zonder succes. Pas als het te laat is begrijpt het meisje de prijs die ze moet betalen voor snel rijden, overvloedig drankgebruik en vrije sex.
Youth without Youth (2007) Youth without Youth (2007)
In Boekarest, in de tijd voor de Tweede Wereldoorlog, wordt professor Stanciulescu (Bruno Ganz) geraakt door een vreemde lichtflits tijdens een onweersbui. Hij raakt zwaar verbrand, maar zijn genezing gaat vlug. Het blijkt dat de flits hem heeft veranderd in een andere man, die veel jonger is. Hij moet vluchten en gaat een onzekere toekomst tegemoet.
Youyuan Jingmeng (2001) Youyuan Jingmeng (2001)
Jade en Lan ontmoeten elkaar toevallig. Jade's huwelijk heeft het niet gemakkelijk en ze wordt door meerdere aanbidders onder druk gezet. Lan gaat door het leven als gemancipeerde vrouw, maar ziet haar toekomst in rook opgaan als ze toch voor Shing valt. Al snel blijkt dat Jade en Lan enkel elkaar kunnen vertrouwen.
Yoyo (1965) Yoyo (1965)
In deze moderne "stomme" film speelt Pierre Etaix een magnaat in de jaren 20 die, ondanks omringd te zijn door mooie dingen en ondanks dat hij woont in een kasteel, nog steeds ongelukkig is over een verloren liefde (die werkte in een circus). Op een dag ziet hij haar weer. Niet lang daarna volgt de grote beurscrash die zijn financile status vernielt. Nu hij arm is besluit hij om het circus in te gaan.
Yu Guanyin (2003) Yu Guanyin (2003)
Narcotica-agente Vicky Zhao Wei zit in de problemen: ze heeft een buitenechtelijke relatie met een crimineel en ze is ook nog eens zwanger van hem.
Yu Mao San Hu Jin Mao Shu (1982) Yu Mao San Hu Jin Mao Shu (1982)
Al jaren is er een vete tussen de families Zhan en Bai gaande. Het zijn rijke families waarvan de huizen tegen over elkaar staan. Op het midden van de tussenliggende straat loopt een grote rode streep die niet overschreden mag worden. Bai Yu Tong (Fu Sheng) en Zhan Jien Chu (Adam Cheng), de twee oudste zoons van de families, proberen hier regelmatig elkaar af te troeven. Bijna altijd gebeurt dit door middel van kung fu. Hun vaardigheid ligt echter op hetzelfde niveau, zodat er nooit een winnaar is. Na wederom een gelijke uitkomst besluiten ze hun leraar om hulp te vragen
Yu Zhong Long (1990) Yu Zhong Long (1990)
Wayne is een verwend rijk kind wiens lompheid hem voor een korte tijd in de cel doet belanden. Daar raakt hij bevriend met Henry, een zoon van een arbeider die vier jaar moet uitzitten wegens doodslag. Wanneer Wayne vrijgelaten wordt, gaat hij naar Groot-Brittanni om rechten te studeren. Maar Henry heeft, eenmaal terug in vrijheid, veel minder opties. Hij probeert als leraar in een school om les te geven, maar zijn verleden heeft hem al snel ingehaald.
Yu-lan (2004) Yu-lan (2004)
Yu-lan is een Chinees meisje dat vier jaar in Amsterdam woont en een stom kantoorbaantje heeft bij een computerbedrijf. Als haar vader haar komt opzoeken, heeft hij een onverwacht voorstel: haar familie wil dat ze terugkomt. Yu-lan kan zo aan de slag bij het bedrijf van haar oom in Shanghai. Ze is in verwarring. Aan Ben, haar vriend die helemaal opgaat in zijn werk als architect, vertelt Yu-lan niets.
Yu-wol-ui il-gi (2005) Yu-wol-ui il-gi (2005)
Het verhaal gaat over detectives Chu Ja-young en Kim Dong-wook, die een ingewikkeld moordgeval moeten oplossen; een serie van sterfgevallen op een lokale hogeschool. Hun onderzoek leidt hen naar studente June die misbruikt werd door enkele studiegenoten. De vermoorde studenten staan zelfs in haar dagboek beschreven. Het lijkt dus een makkelijke zaak, ware het niet dat June al een tijdje overleden is...
Yuan Zhen-Xia Yu Wei Si-Li (1986) Yuan Zhen-Xia Yu Wei Si-Li (1986)
Dokter Yung is in Thailand om daar naar geneesmiddelen te zoeken in de jungle, maar komt in aanraking met een stam die magie beoefent. Omdat hij zich met hun zaken bemoeit wordt hij het slachtoffer van een 'blood-spell', waar hij na een jaar aan dood kan gaan. Daarom keert hij terug naar Thailand om daar samen met een vriend en een lastige journalist een tegengif te zoeken.
Yudan Taiteki (2004) Yudan Taiteki (2004)
Jin is een gescheiden politie-agent die erover denkt te stoppen om beter voor zijn 8-jaar oude dochtertje Misaki te kunnen zorgen. Jin arresteert per toeval Neko, een wat oudere (maar legendarische) inbreker, die zojuist Misaki's fietsje heeft gerepareerd. Na weken ondervragen heeft Jin nog altijd niks uit Neko weten te krijgen. Neko besluit Jin dan maar een handje te helpen en bekent, dit omdat Jin volgens hem de eerste eerlijke politieman is die hem ondervraagt. Tevens geeft hij Jin enekele tips om in de toekomst een wat waardiger tegenstander te zijn...
Yue Kuai Le, Yue Duo Luo (1997) Yue Kuai Le, Yue Duo Luo (1997)
Ah Moon (Chingmy Yau) is een zakenvrouw die om het leven komt bij een vliegtuigongeluk op weg naar Taipeh. Haar echtgenoot, computerfreak Fung Wai, is eerder verdoofd dan rouwig en belandt door toeval in een niet-seksuele vriendschap met een homoseksuele makelaar die hem zijn hulp aanbiedt bij de verkoop van zijn appartement. Rosa (eveneens gespeeld door Chingmy Yau) is een andere zakenvrouw uit Hong Kong, iets ouder en wijzer dan Ah Moon. Ze heeft haar man verlaten en is naar Taipeh verhuisd om een boetiek te openen. Totdat beide vrouwen Jie (Yue-Lin Ko) ontmoeten, een jonge zwerver die voor korte tijd de minnaar van Ah Moon is, maar misschien wel heimelijk genteresseerd is in haar echtgenoot.
Yuen Chi Miu Hei (1999) Yuen Chi Miu Hei (1999)
Op haar huwelijksnacht valt de sexy politievrouw Ling ten prooi aan een bende gemaskerde verkrachters die al jaren slachtoffers maakt in Hong Kong. Nadat haar echtgenote door de psychopaten is vermoord en zij op verschrikkelijke wijze is vernederd, wil Ling nog maar n ding: wraak!
Yuen Ling-yuk (1992) Yuen Ling-yuk (1992)
Centre Stage vertelt het korte, maar bewogen en omstreden leven van Ruan Lingyu, waarschijnlijk de bestgekende ster van de Chinese stille film. Ruan, door sommigen als de Chinese Greta Garbo omschreven, gaf tragische personages een sensuele en gevoelige uitstraling. Haar eigen leven vertoonde in vele opzichten gelijkenissen met dat van de door haar vertolkte karakters. In 1935 pleegde ze op 25-jarige leeftijd zelfmoord.
Yuen Mei Ching Yan (2001) Yuen Mei Ching Yan (2001)
Sharon is een mooie jonge vrouw die leidinggevend is in de advertentiesector. In de liefde was ze nooit erg gelukkig; de enige mannelijk figuur die ze echt kan vertrouwen is haar trouwe hond Ah-man. Deze hond mag geen enkele van de mannen waarmee Sharon datet, behalve Albert, een kindvriendelijke veteraan. Door een ongeluk raken de zielen van Ah-man en de technicus Fai verwisseld, waarna Ah-man verliefd wordt op Sharon.
Ygi: Gekij-ban (2004) Ygi: Gekij-ban (2004)
"Yu-Gi-Oh!" is het verhaal van Yugi, een jongen die bezeten is van het kaartspel Duel Monsters. Wat als een spel begint, wordt al snel realiteit; kan Yugi de aarde van zijn ondergang redden?
Yugotrip (2004) Yugotrip (2004)
Dejan is een jongen die de Balkan is ontvlucht en nu in Keulen woont. Dejan zoekt permanente verdoving in drugs en alcohol om zijn herinneringen aan de oorlog in Bosni in bedwang te houden. Maar zijn visioenen achtervolgen hem zelfs in grote dronkenschap. Hij lijkt door doodsdrift gedreven, lijkt geen grens of norm te kennen. Wanneer hij de jongere Anna ontmoet, doet Dejan een halfslachtige poging om te veranderen. Dejan is niet eens zoveel ouder dan Anna, maar de oorlog en zijn leefstijl hebben zijn gezicht getekend.
Yheisha - Terorisuto (2007) Yheisha - Terorisuto (2007)
Een terroristische zelfmoordaanslag gaat niet zoals gepland, de handgranaat van 'M' weigert dienst. Hij wordt gearresteerd en belandt in de gevangenis. Om te achterhalen wie achter de aanslag zit, wordt hij gemarteld en in volledige eenzaamheid opgesloten.
Yuke Yuke Nidome no Shojo (1969) Yuke Yuke Nidome no Shojo (1969)
De plot draait om de bizarre relatie tussen twee ernstig getroubleerde tieners, Poppo en Tsukio. Poppo wordt op gewelddadige wijze verkracht door vier tieners, ergens op het dak van een flatgebouw in Tokyo, terwijl Tsukio passief toekijkt. De twee zoeken toenadering en vinden gemeenschappelijkheden in hun zelfhaat, obsessie met de dood en een verleden vol sexuele mishandeling en geweld.
Yuki Yukite Shingun (1987) Yuki Yukite Shingun (1987)
Controversieel portret van Kenzo Okuzaki, voormalig soldaat in het Japanse leger, die keizer Hirohito ter verantwoording wil roepen voor de wreedheden die op Nieuw-Guinea plaatsvonden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens deze tocht zoekt Kenzo Okuzaki meermaals de confrontatie op met andere oudstrijders, die zich in Nieuw-Guinea onder andere schuldig hebben gemaakt aan misdaden tegen de mensheid.
Yukinojo Henge (1963) Yukinojo Henge (1963)
Een theater-acteur, die voornamelijk vrouwenrollen speelt, wil wraak op de mannen die twintig jaar eerder verantwoordelijk waren voor de zelfmoord van zijn ouders.
Yuma (1971) Yuma (1971)
Marshal Dave Harmon wordt naar Yuma gestuurd om er de orde te handhaven. Al de vorige marshals werden door Arch King verjaagd die alleen zijn eigen wetten duldt. Wanneer de broer van King vermoord wordt lijkt het dat Harmon het gedaan heeft. Al snel komt het tot een confrontatie tussen King en Harmon.
Yume Ju-ya (2006) Yume Ju-ya (2006)
Verfilming van het gelijknamige boek van Soseki Natsume. In zijn hoogdagen zei hij dat hij verwachtte dat de mensheid 100 jaar in de toekosmst zijn puzzels zouden proberen ontrafelen. Nu zijn we 100 jaar verder, en wagen 10 hedendaagse regisseurs zich aan de 10 verhalen uit Yume Ju-ya.
Yume Nara Samete (2002) Yume Nara Samete (2002)
Mima, een zangers van een meidenband, besluit de band te verlaten en haar carrire als actrice voort te zetten. Veel fans zijn hier niet blij mee. Ze krijgt slechts last van een psychotische stalker. Langzamerhand verdwijnt Mima in een wereld waar de lijn tussen fantasie en realiteit snel lijkt te vervagen.
Yume no Ginga (1997) Yume no Ginga (1997)
Er gaat een verhaal rond van een seriemoordenaar, die vrouwelijke collega-busconductrices vermoordt wanneer hij de kans krijgt. Als een Tomiko een brief krijgt van Tsuyako, met indicaties van wie de mogelijke moordenaar is, trekt ze er op uit om wraak te nemen. Wanneer ze echter arriveert, ontstaat er een vreemde romance tussen de twee.
Yumeji (1991) Yumeji (1991)
Biografische film over het leven van de eigenzinnige Japanse dichter en schilder Yumeji Takehisa, dat zich afspeelt voor de Tweede Wereldoorlog.
Yumurcak Kk Sahit (1972) Yumurcak Kk Sahit (1972)
Ilker is een stoute maar zeer slimme jongen die 'Yumurcak' (vrij vertaald: boefje) wordt genoemd. Hij haalt constant kattenkwaad uit en heeft vaak lol. Maar als hij getuige is van een verschrikkelijke moord wil niemand hem geloven en wordt hij achtervolgd door de moordenaar.
Yumurta (2007) Yumurta (2007)
Yusuf, eigenaar van een boekwinkel in Istanbul, hoort dat zijn moeder is overleden. Hij keert voor het eerst in lange tijd terug naar zijn geboorteplaats op het platteland en raakt gecharmeerd van een jonge vrouw die zijn moeder heeft verzorgd.
Yun Shui Yao (2006) Yun Shui Yao (2006)
Chen Qiu-shui is een leraar Engels in Taiwan. Een jongetje waar hij aan lesgeeft heeft een zus, Wang Biyun, en de twee worden verliefd. Maar Chen heeft een links ideaal en besluit te gaan strijden voor een nieuw China. Hij strijdt verder in de Koreaanse oorlog en werkt als arts in de wederopbouw, maar Wang kan hij niet vergeten, ondanks de aandacht van een andere aanbidster. Jaren later woont Wang in New York en reconstrueert het verhaal, om uit te vinden wat er met Chen is gebeurd.
Yung Chun Ta Hsiung (1977) Yung Chun Ta Hsiung (1977)
Huang Lung is een CIA-agent met een dodelijk missie. Hij moet een groep terroristen opsporen die een formule in handen hebben gekregen waarmee ze het menselijke ras kunnen uitroeien.
Yunost Maksima (1935) Yunost Maksima (1935)
Eerste deel uit de Maxim trilogie. Maxim is een zorgeloze jonge fabrieksarbeider die echter steeds meer geconfronteerd wordt met alle sociale misstanden. Hij komt in aanraking met een ondergrondse Socialistische beweging en raakt steeds meer politiek bewust. Tijdens dit proces van bewustwording, wordt een van zijn vrienden gedood bij een fabrieksongeval, veroorzaakt door de weigering van zijn chef om de machines te inspecteren. De woedende arbeiders gaan verhaal halen en raken slaags met de politie. Maxim en een andere vriend worden opgepakt. De vriend sterft voor het vuurpeleton en Maxim komt totaal gedesillusioneerd uit de gevangenis.
Yrei vs. Uchjin 03 (2007) Yrei vs. Uchjin 03 (2007)
Een anthologie bestaande uit twee delen. Het eerste segment , 'Rock Hunter Lemon' is het verhaal van Ryuji, vroeger een gangster, die gehuwd is met een rijke zakenman en lid van zijn bedrijf geworden. Hij begint weer om te gaan met zijn oude vrienden en verwaarloost zijn werk en zijn vrouw Iwako, die zwanger is. Dat maakt zijn schoonvader woedend. Hij gaat Ryuji achterna en komt om het leven. Ryuji is wanhopig en pleegt zelfmoord door een kogel in zijn hoofd te schieten. Maar blijkbaar komt hij toch weer tot leven en keert hij terug naar de gangsterbende. Hij vat het plan op zijn vrouw vergiftigen. Het tweede luik heet 'Fatal Love'. Daarin is Utsuo een componist van popmuziek die veel vooruitgang heeft geboekt in zijn carrire. Zijn verloofde Mariko wil met hem huwen, maar hij wijst haar af. Hij vlucht in een wereld van roes door overmatig gebruik van alcohol. Op een dag ontmoet hij een mysterieuze schoonheid, Meg, en het wordt liefde op het eerste gezicht. Maar zij zuigt wel geleidelijk aan alle levenskracht uit hem weg.
Yureiyashiki no Kyofu: Chi O Suu Ningyoo (1970) Yureiyashiki no Kyofu: Chi O Suu Ningyoo (1970)
Na het horen van het recentelijk overlijden van zijn vriendin Yuko Nonomura, bezoekt Kazuhiko Sagawa haar graf en is geshockeerd over wat hij daar ontdekt. Na zijn daar op volgende verdwijning, volgen zijn zus Keiko, en haar vriend Hiroshi zijn sporen naar Yuko's angstaanjagende ouderlijk huis. Hier worden zij kouwelijk ontvangen door Yuko's moeder. Ondanks het tegenkomen van bovennatuurlijke krachten weigert Kieko haar zoektocht op te geven naar haar broer, uiteindelijk brengt een bezoek in het nabijgelegen dorp de vreselijke details aan het licht van de Nonomura familie geschiedenis.
Yreka (2000) Yreka (2000)
In Eureka overleven slechts drie mensen een gewelddadige buskaping op het Japanse eiland Kyushu. De gebeurtenis ontwricht het leven van buschauffeur Makoto en de scholieren Kozue en Naoki volkomen. De getraumatiseerde chauffeur verdwijnt uit zicht en de kinderen blijven alleen achter in hun ouderlijk huis zonder moeder of vader. Ze zijn letterlijk met stomheid geslagen en communiceren met behulp van gebarentaal. Na twee jaar afwezigheid trekt Makoto bij de kinderen in. De drie vormen een surrogaatfamilie, nauwlettend in de gaten gehouden door de student Akihiko, Kozue’s en Naoki’s neef. In een poging definitief met de gewelddadige gebeurtenissen in het reine te komen koopt Makoto een bus om met de kinderen op reis te gaan. Plaats van vertrek: de parkeerplaats waar de gijzeling plaatsvond. Tijdens de busreis proberen de drie ex-gijzelaars het traumatische verleden van zich af te schudden.
Yureru (2006) Yureru (2006)
Takeru, die jaren geleden zijn kleinstedelijke geboorteplaats verlaten heeft om in Tokyo carrire als fotograaf te maken, keert terug om deel te nemen aan een boeddhistische ceremony voor zijn zieke moeder. Zijn ex-vriendin Chie werkt inmiddels samen met zijn timide broer in het familiebedrijfje en Takeru voelt jaloezie over hun vertrouwelijkheid. Tijdens een uitstapje valt Chie echter van een brug af. Mineru, die direct achter haar was, komt terecht te staan voor moord en zijn broer gaat op onderzoek om de ware toedracht te achterhalen.
Yurisai (2001) Yurisai (2001)
Zeven tachtigjarige vrouwen slijten een rustige oude dag in een rusthuis. In dat leventje komt flink wat verandering wanneer Mr. Miyoshi, een 75-jarige Don Juan, bij hen intrekt. Zonder het te beseffen opent hij de doos van Pandora. Zijn aanwezigheid werkt als een katalysator, die lang verdrongen verlangens weer aan de oppervlakte brengt.
Yurusarezaru Mono (2003) Yurusarezaru Mono (2003)
Azusa moet machteloos toekijken hoe zijn broer de baas van zijn bende overhoop schiet. Vervuld van woede en afschuw, besluit Azusa wraak te nemen op zijn broer, hoeveel pijn dat ook zal doen. Na een tip van een corrupte agent, komt Azusa plots oog in oog te staan met zijn broer, maar ondanks zijn haat en opborrelend eergevoel kan hij de trekker niet overhalen.
Yuryeong (1999) Yuryeong (1999)
Nadat Lee Chan-suk tijdens een oefening n van z'n superieuren neerschiet wordt hij ter dood veroordeeld. Er volgt echter een schijnexecutie en wanneer Chan-suk wakker wordt blijkt hij deel uit te maken van het team ter besturing van 'The Phantom', Zuid-Korea's geheime kernonderzeer. Wanneer dit vaartuig enige tijd later het ruime sop kiest merkt Chan-suk dat er bepaalde spanningen zijn onder de crewleden ten aanzien van het doel van 'The Phantom'. Een muiterij is op komst.
Yusei Oji (1959) Yusei Oji (1959)
Een groep ruimtemannen van de planeet Krankor worden door hun leider, Phantom, geleid om de planeet Aarde te veroveren. Het is aan een mysterieuze superheld, The Prince of Space, om de ruimtemannen te verslaan.
Yuva (2004) Yuva (2004)
'Yuva' is het verhaal van drie jongeren in Calcutta: Lallan (Abhishek Bachchan), Michael (Ajay Devgan) and Arjun (Vivek Oberoi), die totaal verschillend zijn. Het enige wat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze jong en uitgekookt zijn.
Yuwakusha (1989) Yuwakusha (1989)
De Tokiose psychiater Sotomura raakt gefascineerd door zijn patint Miyako, die beweert dat ze door haar lesbische minnares is geslagen, maar niet kan uitleggen waarom ze vindt dat ze in behandeling moet. Hij komt tussenbeide als ze een taxi neemt die bestuurd wordt door een van zijn andere patinten, een man met een schizofreen verleden. Als hij later hoort dat de taxichauffeur is doodgestoken, is hij onbewogen. Maar als Miyako hem met een mes steekt, verandert zijn fascinatie in een obsessie.
Yvonne la Nuit (1949) Yvonne la Nuit (1949)
Het noodlot heeft Yvonne (Olga Villi) zwaar getroffen. Haar geliefde is gesneuveld in de Eerste Wereldoorlog en haar zoontje is haar ontnomen door zijn aristocratische grootvader. Yvonne's enige kameraad in deze ellende is Nino (Tot), die vanaf het begin van haar heeft gehouden en die haar nu zoveel mogelijk wil helpen.
  1 2 3 4 5 6 7 8 -9- 10
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!